Veronica Reime

Videoblogg: Fjelltur

 • 18.11.2016 - 16:16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Da har jeg endelig fått satt sammen det jeg filmet på fjellturen jeg og Linéa var på sammen med mamma, stefaren min og lillebroren min. Jeg synes det er så utrolig herlig å være ute og gå i fjellet, få litt roser i kinnene og drikke varm sjokolade som vi lager på primus. Linéa elsker å sitte i bæremeisen og se på omgivelsene imens vi går. Det er så kjekt å se hvor spennende hun synes det er med fossefall og greiner som svaier i vinden.

Dette ble bare en liten stemningsvideo, men jeg tenkte å høre med dere om hva dere liker best: Videoer hvor jeg bare legger på musikk etterpå, eller videoer hvor jeg snakker til kameraet? Eller en blanding? Let me know ♥ For å se flere videoer kan dere abonnere på kanalen min HER. Da får dere også med dere med en gang det blir lagt ut nye videoer, før de kommer på bloggen.


Håper dere likte videoen, og kom gjerne med ønsker til andre videoer ♥
 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

Stemningsvideo: Politiets Dag

 • 06.09.2016 - 21:46
 
Hei fine dere! Jeg må bare dele en liten stemningsvideo med dere fra da vi var på Politiets Dag for et par helger siden. Linéa koste seg masse, og fikk sitte inne i politibilen og se på show med politihundene. Det blir nok kjekkere og kjekkere for hvert år når hun kan bli med på de andre tingene som er for de litt større ungene. Det skal være en tradisjon som hun og fadderen hennes, som er politistudent, har sammen. Dette ble en litt kort video, men jeg håper det er bedre enn ingenting! 
 
Kom gjerne med ønsker til videoer, og husk at dere kan abonnere på kanalen min HER ♥
 
 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

Vlog - Vår lørdag!

 • 16.08.2016 - 17:54Hei dere ♥ Her kommer en liten video fra vår lørdag! Vi hadde en liten jentedate sammen med fadderen til Linéa, og koste oss med både lunsj og shopping. Hjemme lekte vi og slappet av, og da Sindre kom hjem, gikk vi alle sammen ut. Om kvelden hadde vi god mat, så på barne-tv og nøt litt kvalitetstid sammen. Jeg vet at jeg kanskje ikke er den flinkeste til å lage disse videoene, men jeg lærer etter hvert. Og så tenker jeg at det er kjekt med litt variasjon? Gi gjerne en lyd i kommentarfeltet eller klikk på liker knappen om dere ønsker flere videoer ♥ Kos dere, og huske å sette på full HD i innstillingene! Og gjerne abonner på kanalen min HER. 


Vil dere ha flere videoer? Og har dere ønsker til neste video? ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

Et innblikk på Gladmaten

 • 26.07.2016 - 11:54
 
Okei, planen var å filme mye mer til dere, men så ble jeg visst litt mer opptatt av å nyte solen, maten og stemningen istedenfor å gå med nesen bak kameraet hele tiden. Jeg bestemte meg likevel for å klippe sammen det jeg hadde, slik at dere som ikke bor her kan i hvert fall få se litt av hvordan det er! Vanligvis kommer folk tidlig på formiddagen og rusler litt rundt og smaker på forskjellig mat, og utover kvelden blir det allsang og fest. Det er alltid veldig kjekt! Vi var innom et par timer på formiddagen for å spise litt mat, sitte og se på alle menneskene og bare nyte solsteiken og stemningen. Det var veldig koselig! Igjen, jeg beklager at filmen ble så kort. Men det er vel bedre enn ingenting? Dere kan følge YouTube kanalen min HER. Og gjerne kom med ønsker til videoer ♥

Vlog: Behind the scenes på ettårsfotografering

 • 22.07.2016 - 11:59
Jeg filmet litt under ettårsfotograferingen, og syntes det ble en ganske søt liten film. Det var virkelig en fin dag i nydelige omgivelser, og Linéa fikk kose seg masse med å leke rundt, imens Camilla knipset i vei. Håper dere liker videoen ♥ Dere kan abonnere på kanalen min HER.
 

 


SE OGSÅ:

 
 
 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Vlog: Vår tur til Nederland

 • 06.07.2016 - 10:56

Hei fine! Her kommer videoen fra turen vår til Nederland. Håper dere liker den! Dere kan følge kanalen min HER. Jeg tenkte å begynne med å ha en videoblogg i uken, hvis dere ønsker det? Kom gjerne med forslag til hva dere ønsker å se på video. Husk å sette på 720HD for best mulig kvalitet! Kos dere 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Videodagbok - En dag i vårt liv

 • 21.02.2016 - 12:10

Hei dere! Da var det på tide med en ny videoblogg, og denne gangen får dere følge oss fra jeg kommer hjem fra skolen og helt til kvelden. Jeg filmet over to dager, så det er derfor vi har litt forskjellige klær. Jeg valgte å ikke filme etter babysvømmingen ettersom vi drar rett hjem og legger Linéa, og det skal være en rolig kosestund for henne uten noe kamera. Håper dere liker filmen, og kom gjerne med ønsker til andre videoer! Det er første gangen jeg lager denne typen video, så vær litt snille med meg. Husk å sette på 720HD for best mulig kvalitet! Kos dere 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Min første videoblogg!

 • 23.01.2016 - 16:31

Haha, her fikk dere en veldig uprofesjonell video helt uten filter, men det er også slik vi er. Det ble plutselig litt vanskelig å komme på noe å si og formulere seg med en gang du har et kamera foran deg, men det blir nok bedre. Det ble litt klipping ettersom det ikke er bare bare å filme med en baby som helst vil bruke deg som klatrestativ og rive av deg håret. Men som jeg sa så er dette bare en liten testvideo, og så hadde jeg satt veldig pris på om dere ga en liten lyd ifra dere om dere likte det eller ikke. Og kom gjerne med ønsker til videoer! 
Nå kom akkurat Sindre inn dørene, så vi skal hive oss rundt og dra på besøk. Ha en strålende fin lørdagskveld! 
Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no