Veronica Reime

Uken som gikk...

 • 02.09.2016 - 22:35

Akkurat nå: 

Det har gått altfor mange dager siden jeg oppdaterte dere, og det er jeg veldig lei for. Det kommer et bedre innlegg om den siste tiden veldig snart, men jeg håper det går fint med en (veldig) forsinket ukesoppdatering om forrige uke enn så lenge! 

I skrivende stund har Sindre kommet hjem fra jobb og vi skal spise en sen middag sammen og se de nyeste episodene av Narcos. Det blir nok en tidlig kveld, ettersom vi begge to er ganske slitne. Det har vært et par tøffe netter i det siste, ettersom Linéa har vært veldig syk stakkars. Det er så fælt når de små er syke og har det vondt. Jeg føler meg helt hjelpesløs noen ganger når jeg har gjort alt jeg kan for at det skal bli bedre, uten at det hjelper så veldig mye. Natt til i dag endte vi faktisk opp med å måtte kjøre rundt i en time midt på natten for at hun skulle klare å sovne igjen. Vi var hos legen med henne i går og fikk nye medisiner, så jeg håper at nå som de har fått virket en stund har vi en bedre natt foran oss. I dag har vi bare slappet av imens Sindre har vært på jobb. Saftis og Doktor McStuffins er midt i blinken når du er syk! Jeg tar meg selv i å gå og nynne på melodien til introen, haha. 

Høydepunkt: 

Høydepunktet er definitivt lørdagen, da vi var på Politiets Dag som ble arrangert i byen. Det var masse kjekt for de små og være med på, og Linéa storkoste seg. Hun fikk sitte inne i to politibiler og oppå en motorsykkel, vi så på show med politihundene og spiste kjeks formet som politibiler. Det var også band som spilte, og du kunne få ta fingeravtrykk. Hun er jo en liten hundeelsker, så hun var helt i ekstase under showet med politihundene. Hun satt og klappet og sa "vov-vov-vov" hele tiden. Vi var der med fadderen til Linéa som går på politihøgskolen så det har blitt en fast tradisjon de to skal gjøre sammen hvert år. Og jeg tror det bare kommer til å bli kjekkere og kjekkere å være med etter hvert som Linéa blir større. Med en bestefar som er statsadvokat og en fadder som skal bli politi, så er det kanskje ikke så rart om hun får sansen for politiyrket ;-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Opptur:

Jeg ble 22 år på søndag, hipp hipp hurra! Hehe neida, jeg synes aldri det er så veldig spennende med min egen bursdag, men det er jo veldig koselig å bli gjort litt stas på. Jeg fikk vafler og milkshake til frokost, sammen med mange fine gaver. Linéa var syk så vi hadde bare en rolig dag inne og koste oss, før det var selskap med familien på ettermiddagen. Jeg og stefaren min fyller året rundt samme tid, så vi slår alltid sammen selskapene og feirer begge to samtidig. I morgen skal jeg faktisk feire bursdagen min sammen med bestevenninnen min Silje, og resten av jentene ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innkjøp:

Det ble ikke noen innkjøp sist uke, men derimot en hel haug av fine gaver! Jeg er så heldig ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mest leste:

Innlegget til Sindre hvor han svarer på spørsmålene deres om meg/oss. Det er veldig kjekt å se at gjesteinnleggene faller så godt i smak, og det kommer gjerne flere i fremtiden. Dere kan lese innlegget HER

Gleder seg til:

Jeg gleder meg veldig til jeg og Silje skal feire bursdagen vår sammen med jentegjengen i morgen. Ta på en fin kjole og litt leppestift, og kose seg med verdens beste jenter en hel kveld. Jeg er heldig som har en gjeng full av så fine og snille jenter rundt meg. Slike kvelder som i morgen verdsetter jeg så høyt! 

Jeg gleder meg også til vi reiser på tur neste helg. Vi har ikke vært ute og reist siden begynnelsen av sommeren, så det blir veldig kjekt. Sindre har vært så flink og jobbet masse ekstra hele sommeren, så derfor har vi ikke reist noe mer etter turen vår til Nederland i juni. Dere kan se video fra turen HER

På denne tiden i fjor:

Den 30. august ble Linéa døpt, og vi var samlet både familie og venner for å feire henne. Jeg koste meg masse med å stelle i stand, og synes selv at dagen ble helt perfekt. Alt var nøye planlagt ned til hver minste detalj, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Alle koste seg, og vi er så heldige som har en så stor familie som kommer tilreisende fra flere steder for å være med og feire. I tillegg til gode venner som også var med og delte dagen med oss. Det er et veldig fint minne, og jeg gleder meg til å dele bilder og ting jeg har spart på fra dåpen med Linéa når hun blir eldre. Jeg synes dåp er en veldig fin tradisjon, og jeg er glad for at vi valgte å døpe henne. 

Hvordan har dere det for tiden? Jeg savner å snakke med dere, så legg gjerne igjen en liten lyd i kommentarfeltet ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

Uken som gikk

 • 23.08.2016 - 12:44

Akkurat nå:

Jeg og Sindre har spist en god lunsj, og jeg skal snart gjøre meg klar for å dra på skolen for å ha forelesning 14-17. Vanligvis ville jeg vært på skolen fra morgenen av for å lese, men siden Linéa er syk og hjemme fra barnehagen i dag så ble jeg også hjemme for å ta litt hånd om henne. Jeg har heldigvis fått lest endel her hjemme, så det gikk veldig fint. 

Høydepunkt: 

Dette har vært en utrolig fin uke, og en god avslutning på sommeren. Helgen var spesielt fin, og vi har fått kost oss masse sammen med venner og familie. På lørdag var både jeg og Sindre i bursdag til bestevenninnen min Ingrid, og det var utrolig gøy. Det er veldig sjeldent at vi går ut på noe sammen, og vi hadde en veldig morsom kveld. På søndagen var vi i ett til selskap, og det var veldig herlig å få nyte solen på terrassen sammen med hele familien. På kvelden var jeg på kino sammen med noen venninner og så Suicide Squad, som forresten var veldig bra. Alt i alt en super uke, og ikke minst en fantastisk fin helg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Opptur: 

Finværet kom tilbake, og vi fikk nyte siste del av sommeren ute. Herlig! Jeg fikk også en kjempefin rosebukett av Sindre, og det var en veldig hyggelig overraskelse å få en helt vanlig onsdag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Milepæl: 

Linéa er utrolig flink til å kommunisere og vise hva hun vil. Hun gjør seg godt forstått både med ord og kroppsspråk. Nå har hun også begynt med at hun tar hendene mine og prøver å styre dem til å gjøre det hun ønsker. Som for eksempel kle av dukken hennes. Eller at jeg blåser på magen hennes og hun vil at jeg skal gjøre det mer, så drar hun hodet mitt ned mot magen sin. Hun vet hva hun vil, den frøkna der! 

Innkjøp: 

Jeg har faktisk kjøpt noe til meg selv! En bukse og en skjorte som dere kan se litt bedre bilde av lenger nede under ukens bilde ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tanke:

Naturlig nok har det gått endel tanker til skolestart og mine forventinger til skoleåret. Jeg har også tenkt mye på forrige skoleår, noe som egentlig føles som et litt fjernt kapittel. Så mye av tankene mine har gått til å motivere meg selv, og selvfølgelig gledet meg litt til å sette i gang. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mest leste:

Innlegget hvor jeg forteller om en litt ekkel hendelse som vi hadde her hjemme kan dere lese HER, og innlegget hvor jeg deler min siste videoblogg med dere HER. Jeg synes det er fint å kunne slippe dere litt tettere innpå, og vise både de gode og de dårlige sidene. For det er slik livet er, og jeg vil ikke dere skal tro at vi har det noe annerledes enn andre familier. Vi er bare mennesker vi også ♥Challenge:

Denne ukens challenge gikk ut på at vi skulle vise dere våre favoritter fra de små sine klesskap. Under ser dere hva jeg endte opp med å plukke ut, og hvis dere ønsker å lese hele innlegget kan dere klikke HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mat:

Moren til Sindre serverte oss en deilig middag her om dagen ute på terrasen. Det var så godt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gleder seg til:

Jeg føler meg veldig heldig som har så mye å glede meg til, og det er absolutt ikke noe jeg tar for gitt. I helgen skal vi blant annet inn til byen en tur for å være med på Politiets dag, og på lørdag fyller jeg året. Jeg gleder meg masse til enda en helg med alle de fine menneskene som er rundt meg. Jeg gleder meg også til vi skal ut og reise igjen, som faktisk bare er rundt en måned til! Noe av det kjekkeste jeg vet er å reise med den lille familien min. 

Bilde:

Dette bildet ble ukens favoritt, jeg syntes det var så koselig. Linéa var litt trøtt av varmen, og var skikkelig kosete ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

På denne tiden i fjor: 

Det var veldig varmt på denne tiden i fjor også, og vi var på besøk hos besteforeldrene mine for å grille og kose oss. Jeg skulle snart begynne på mitt andre år på studiene, og var veldig spent på den nye hverdagen. Det nærmet seg også dåpen til Linéa og jeg var i full sving med å ordne alt som måtte gjøres før dåpsdagen. Jeg elsker jo å dille med sånt, og det var veldig kjekt å planlegge den store dagen. 

Ønsker dere en fantastisk fin ny uke ♥ God klem!

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

Uken som gikk

 • 14.08.2016 - 12:19

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Akkurat nå:

I skrivende stund sitter jeg godt plantet i sofaen med beina i kryss og slurper på en kopp med chai latte. Linéa sover i vognen sin, og så fort jeg har oppdatert dere skal jeg begynne med litt husarbeid. Gjøre alt klart for en ny uke! Denne uken har gått så utrolig fort forbi (som alle andre uker), og går sakte men sikkert mer og mer mot hverdagen slik den kommer til å være i lang tid fremover. Vi har hatt en veldig rolig helg, og det tror jeg gjorde godt etter noen dager i barnehagen med masse nye inntrykk. 

Høydepunkt: Selv om det var litt sårt, så må barnehagestarten være ukens høydepunkt. Ingenting gjør meg så stolt som å se Linéa få vise hvor trygg, aktiv, nysgjerrig og sosial hun er. Hun stortrives i barnehagen, og det er så betryggende og godt å se. Et annet høydepunkt var den lille jentedagen jeg, Linéa og fadderen hennes hadde i går. Vi dro ut og spiste lunsj og handlet litt, og bare koste oss skikkelig. Kos!! 

Opptur: Foreldrene til Sindre er hjemme fra ferie, og vi skal på besøk til dem litt senere i dag! De henter Linéa i to tiden, og så kommer vi etter at vi har blitt ferdig med rengjøringen. En veldig fin avslutning på en super uke! 

Milepæl: Jeg beklager at dette innlegget bærer et sterkt preg av at vi har en barnehagejente i hus, men det å begynne i barnehagen er en stor milepæl. Det føles litt som å slippe henne litt mer ut i "den store verden", om dere skjønner hva jeg mener? Jeg er veldig sikker på at barnehagen kommer til å være veldig positiv for hennes videre utvikling, og jeg gleder meg til å se henne lære nye ting. De tar jo veldig fort etter det som de andre gjør i barnehagen, og jeg har allerede begynt å merke et par ting. Som for eksempel at hun bare vil vaske hendene under vasken istedenfor med en klut, og når hun mister (eller kaster) noe ned på gulvet så slår hun ut med hendene og ser på meg med store øyne. Det blir morsomt å se hvilke andre ting hun plukker opp etter hvert! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innkjøp: Som sagt handlet jeg litt i går, og det va et par nydelige høstplagg som ble med hjem. Nå hadde hun så og si nesten bare barnehageklær i sin størrelse, og det var kjekt å få et par plagg som skal brukes hjemme eller om vi er ute på noe. Jeg synes alltid det er kjekkest å handle klær om høsten, det er så utrolig mye fint i butikkene! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tanke: Det er jo ingen tvil om at alle mine tanker har gått til Linéa når hun har vært i barnehagen. Selv om jeg vet at hun har det fint, så har det likevel vært veldig uvant og jeg har gått og kjent litt på klumpen i magen. Jeg føler meg veldig heldig for at det har gått så fint, og at det heller er jeg som må presse et par tårer tilbake enn Linéa. Nå som barnehagestart kan krysses av listen, har jeg også begynt å tenke på min egen skolestart som er om en uke. Jeg har vært så oppslukt i at alt skal gå fint med Linéa, at jeg har ikke tenkt så veldig mye på forelesninger. Sånn er det å være mamma! Jeg begynner på mitt tredje år nå, og føler at jeg begynner å bli ganske dreven. Det er en god følelse! Jeg gleder meg til et nytt skoleår. 

Mest leste: Helt klart innlegget som heter blandede følelser, hvor jeg forteller om første dag i barnehagen og hvordan det har gått! Veldig kjekt at så mange følger med og engasjerer seg. Vi er nok mange i samme båt, og det er veldig kjekt å høre om hvordan det er gått med andre! 

Challenge: Denne ukens challenge med momscollective gikk ut på at vi skulle fortelle om barnets favoritt leke eller kosedyr. Dere kan lese mitt bidrag HER, eller de andre mødrene sine HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mat: Jeg har laget en veldig enkel og god rett denne uken, som jeg tenkte å dele oppskrift på med dere! Det er en spicy couscous salat, som falt i smak både hos liten og stor (Linéa fikk uten krydder). Gleder meg til å dele oppskrift! 

Gleder seg til: Er jeg nerd om jeg sier skolestart? Jeg er veldig glad i å studere, bryne hodet mitt på noe og utfordre meg selv. Det er kjekt å fordype seg i noe som du liker, og vite at du en dag skal jobbe med det. Dette er bachelor året mitt, og jeg er veldig spent!

Bilde: Et lykkelig og fornøyd lite gull som elsker å huske ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tror vi alt i alt kan si at dette har vært en utrolig fin uke, og jeg gleder meg til å våkne opp til mandag og blanke ark i morgen. Det er siste uken før jeg begynner med forelesninger, og den skal nytes til det fulle. Håper dere har hatt en kjempefin uke og nyter søndagen ♥ God klem til alle dere fine lesere! 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

Denne ukens...

 • 05.07.2016 - 00:16

Høydepunkt: Det er ingen tvil om at høydepunktet for uken var den lille kjæresteturen vår til Amsterdam. Det er en evighet siden jeg og Sindre opplevde et nytt sted sammen og bare koste oss i hverandres selskap. Det trengtes, og vi hadde det utrolig fint  Skal jeg velge favoritt opplevelse i Amsterdam må det bli Anne Frank huset. Jeg har alltid hatt lyst til å dra dit, så det var veldig kjekt å endelig få oppleve det. Det var veldig interessant, og jeg anbefaler det sterkt om noen av dere skal til Amsterdam i fremtiden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Opptur: Komme hjem og se jentene fra klassen igjen! Vi hadde ikke sett hverandre siden den siste eksamenen, så det var virkelig på tide med en liten jentekveld. Vi koste oss med tapas, skravling og EM-kamp til langt på natt. Veldig kjekt å se alle sammen igjen, og oppdatere hverandre litt. Vi er jo egentlig vandt til å se hverandre nesten hver eneste dag!

Milepæl: Linéa har en latter som sitter løst, og er blid som dagen er lang. I det siste har jeg merket at hun utvikler mer og mer humor, og har forståelse for hva andre synes er morsomt. For eksempel at hun prøver å kile oss og sier "tikke-tikke-tikk", og ler med det store røvergliset sitt. Haha, det er så herlig! 
De små er virkelig mye smartere enn vi tror, og Linéa imponerer meg stadig med hvor mye hun skjønner og klarer. Det merkes at hun blir større på tingene hun liker å gjøre for tiden også, som å grave i sandkassen, pusle med plastelina og tegne. Store lille jenta mi 

Innkjøp: Påfyll av eyelineren og concealeren min som jeg er så utrolig fornøyd med, samt en ny parfyme. Alt kjøpt på flyplassen! Det er flere år siden jeg kjøpte meg en parfyme, og ganske lenge siden jeg har brukt det. Jeg klarte ikke å bruke parfyme, da jeg gikk gravid, for jeg tålte ikke lukten. Og når Linéa kom brukte jeg selvfølgelig ingenting med parfyme i, så jeg bestemte meg for at når hun ble stor nok skulle jeg unne meg en ny parfyme ettersom den gamle var tom. Valget falt på en fra Giorgio Armani, og den lukter helt h.i.m.m.e.l.s.k! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hehe, det er virkelig ikke lett å ta bilder når du har en liten lur rev som alltid ligger på lur, klar til å rive ned alt hun ser. Så fort hun ser at vi har noe som hun ikke har sier hun: "OI!" og labber bortover så fort hun kan for å få tak i det. 

Tanke: Er det noe som fascinerer meg så er det mennesker. Jeg elsker å oppleve nye kulturer og møte nye mennesker. Det er noe av det som interesserer meg mest når jeg er ute og reiser. Etter at vi kom hjem har jeg brukt litt tid på å fordøye hele turen vår, inntrykkene av alle stedene og menneskene vi så. Når jeg var liten pleide alltid pappa å lage quiz om stedet vi var på, og så stilte han oss spørsmål imens vi ventet på middagen på restauranten. Jeg tror kanskje det er der jeg har det fra, at jeg alltid vil vite endel om stedet jeg er på. 

Mest leste: Ukens mest leste innlegg finner dere HER. Det handler om mine tanker rundt hvordan jeg ønsker å gå frem når jeg skal snakke om kjærlighet og det å forelske seg i noen til Linéa Olivia. For som jeg skriver i innlegget så er det utrolig viktig å være bevisst på hvilke ord jeg velger å bruke og hvordan jeg legger ting frem foran henne. Det var mange som var enige i innlegget og engasjerte seg, og det varmer veldig ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mat: Uten tvil tapasen vi hadde på jentekvelden i går. Vi hadde alle med oss litt hver, og det ble et nydelig bord av deilig mat. Så diigg!

Bilde: Linéa Olivia fra gullbryllupet vi var i på lørdag! Hun har på seg min gamle, nydelige kjole. Jeg synes det er så fint at slike spesielle ting har blitt tatt vare på, og at jeg nå kan kle Linéa opp i det (takk mamma). På dette bildet synes jeg trekkene fra både meg og Sindre kommer utrolig godt frem, fine jenta vår!

En litt sen oppdatering av uken som var! Nå har vi vært på ferie og det har skjedd veldig mye, så nå gleder jeg meg til en ny uke med hverdag og rutiner. Det skal bli godt det også! Og selvfølgelig gleder jeg meg til å dele alt med dere 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Denne ukens...

 • 27.06.2016 - 12:50

Hei dere ♥ Her kommer en liten oppsummering av uken som var: 

Høydepunkt: Hele ferien vår så langt har vært et stort høydepunkt. Etter en lang og tøff periode med hard jobbing var det godt å ta seg en velfortjent ferie og ha masse kvalitetstid sammen som familie. Vi har fått sett og gjort masse nytt, og koser oss masse hver eneste dag. Vi har ruslet rundt i byen, latet oss på stranden, syklet turer og vært flere timer i parken. Og heldigvis har vi noen dager igjen før vi må dra hjem igjen til Norge! Det har vært veldig kjekt å dele denne ferien med dere, og jeg jobber faktisk med en liten film fra turen som kommer når vi er hjemme igjen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Opptur: Denne uken har vært full av oppturer, blant annet at vi har fått sett mange nydelige steder og at Sindre fikk en B på bacheloren sin. Bloggmessig har jeg hatt en stor opptur denne uken med at jeg ble publisert av byas.no og Stavanger Aftenblad, og ligger nå på 19. plass på topplisten. Jeg er utrolig ydmyk og takknemlig, og setter veldig pris på hver og en av dere. Uten dere hadde jeg ikke vært her, så tusen takk ♥ Jeg vet ikke hvor lenge det kommer til å vare, men jeg skal i hvert fall gjøre mitt beste for å levere gode innlegg til dere hver dag. 

Milepæl: Linéa har utviklet seg så utrolig masse den siste tiden. Hun har blitt en bestemt liten frøken med en sterk og sjarmerende personlighet. Da vi var på ettårskontrollen før vi reiste sa helsesøsteren at hun syntes Linéa hadde hatt en helt fantastisk utvikling, og hadde kommet utrolig langt både språklig og motorisk. Hun er veldig flink til å leke og underholde seg selv, komme seg rundt på egenhånd, kommunisere og gjøre seg forstått. Hun sier endel "ord" som vi kan forstå, og hun viser godt hva hun vil ved å både snakke og peke. Vi fikk høre at hun er veldig "med", og at det virker som hun er en veldig smart liten jente. Mammahjertet blir så stolt ♥

Den største milepælen vi har hatt denne uken er at hun gikk fire skritt helt alene! Hun har kunnet stå på egenhånd og ta et skritt her og der en god stund, men nå blir hun bare mer og mer modig. Og så blir hun jo så stolt og fornøyd med seg selv når hun utfordrer seg selv og klarer det, det er så herlig å se! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innkjøp: For første gang på lenge har jeg kjøpt noe til meg selv istedenfor Linéa. Hun har absolutt alt det hun trenger, pluss en hel haug til. Det har vært masse tilbud nå i forbindelse med midtsommernatten, og jeg fikk kapret til meg et par kupp. En utrolig behagelig og fin jumpsuit fra Tommy Hilfiger som jeg gleder meg til å få brukt i sommer, og en kjempegod og myk genser fra Zara. Genseren hadde jeg faktisk fra før, og den bruker jeg hele tiden fordi den er så myk og god, så da jeg så den i en annen farge på salg måtte jeg bare slå til! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tanke: I forbindelse med skytingen i Orlando og Pride paraden i Oslo har jeg tenkt veldig mye på kjærlighet, og hvordan jeg ønsker å oppdra Linéa i forhold til dette. Jeg har skrevet et innlegg om dette som kommer litt senere i dag ♥

Mest leste: Mitt mest leste innlegg denne uken er definitivt innlegget hvor jeg deler mine erfaringer og tips rundt det å studere når du har en liten baby. Som mange av dere vet fikk jeg Linéa i juni og fortsatte med studiene på fulltid i august. Det har vært tøft, men verdt det. Innlegget skapte stort engasjement, så det er tydelig at det er noe mange er nysgjerrig på. Innlegget ble også publisert HER

Mat: Vi har spist masse god mat her nede, men hvis jeg skal velge ut noe spesielt så må det være denne nederlandske snacksen som du ofte spiser hvis du bare skal ta deg noe kaldt å drikke ute. I den ene er det noe kjøtt og ost, mens i den andre er det spinat. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilde: Jeg elsker dette bildet som jeg tok på stranden her om dagen. Linéa som sitter fredfullt og ser på havet og leker i sanden ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper denne uken blir like fin, og jeg gleder meg til å ta dere med på alt den har å bringe! Ha en super uke ♥ Klem

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Denne ukens....

 • 29.02.2016 - 10:07

God Morgen! Mandag og ny uke - jeg er KLAR. I dag hadde vi egentlig forelesning 12-14, men den ble avlyst, så da blir det bare en rolig dag hjemme. Jeg tenkte å lese litt imens lille gull sover, og senere skal vi ut en tur på lekeplassen. En fin start på en travel uke. Denne uken får vi blant annet en eksamensoppgave utlevert, og jeg kjenner at jeg grugleder meg. På lørdag skal jeg faktisk ut med noen venninner. Det begynner å bli flere måneder siden sist, så det blir gøy. 
Forrige uke var utrolig bra, så jeg satser på at denne blir like fin. Men først en liten oppsummering av uken som gikk: 

Høydepunkt: At disse to fine kom til Stavanger ♥♥♥ Så godt å se dem igjen! Høydepunktet for uken må være den herlige turen vår opp til Dalsnuten. Nydelig vær, frisk fjelluft og godt selskap. Det finnes ikke noe bedre enn det, og vi fikk en helt super start på helgen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Opptur: Vi fikk vite at vi har fått barnehageplass! Og ikke nok med det, men vi fikk den vi håpet mest på. Det er en friluftsbarnehage hvor de går masse tur, besøker bondegårder og får leke med dyr. Det tror jeg blir veldig kjekt for Linéa! Samtidig så er det litt vemodig også, nå har jeg snart en stor barnehagejente som jeg må levere fra meg :-( 

Craving: Sweet potato fries! Det er så utrolig godt. Jeg smakte dem for første gang i New York, og Døgnvill er det eneste stedet i Stavanger som selger dem, så jeg må bestille en skål hver gang vi er der. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Milepæl: Linéa lager veldig tydelige lyder som høres ut som ord, og det går veldig mye i "pappa", "mamma" og "vov-vov". Jeg gleder meg til hun begynner å snakke skikkelig! Er hun lik mammaen sin så skravler hun som en foss ved middagsbordet ;-) 

 Innkjøp: Linéa sin "gratulerer med barnehageplass-gave" som hun fikk av bestemor Jill. Matboks til barnehagen og ullundertøy. Heldige snuppa vår ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Tanke: Jeg tenker utrolig mye på sommerferie og reising for tiden. Jeg gleder meg sånn til å bli ferdig med eksamener i mai og bare nyte sommeren med den lille familien min. Vi skal jo til Nederland og Paris i hvert fall, men jeg har veldig lyst til å få til en tur til Østlandet og Dyreparken i Kristiansand. Forhåpentligvis går alt i boks! 

Mest leste: Det er uten tvil innlegget mitt om at det å operere seg  for skjønnhetsmessige grunner begynner å bli mer og mer normalt, og min bekymring for at Linéa skal vokse opp med dette. Innlegget fikk god respons, og det er tydelig et tema som mange engasjerer seg i. Det beste med å skrive gode, litt dypere innlegg er den fine tilbakemeldingen dere gir og det engasjementet dere viser. Det er utrolig motiverende, og jeg elsker den kommunikasjonen mellom oss! Så tusen takk for at dere er så gode ♥ Innlegget kan dere lese HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Motivasjon: Ettersom det har blitt litt varmere i været og flere soldager så har motivasjonen helt klart vært at vi går mot lysere tider. Alt blir liksom mye "lettere" når det er lyst og fint ute. Bare jeg som føler det sånn? Jeg føler at jeg kan se enden på dette skoleåret, og det er motivasjon nok til å sette inn et ekstra gir og jobbe. 

Hvilke planer har dere for uken?

Denne ukens....

 • 21.02.2016 - 20:20

Høydepunkt: Hele denne uken har egentlig vært veldig rolig og fin. Vi har hatt studieuke, det var vinterferie fra babysvømmingen, og generelt bare skjedd veldig lite denne uken. Men det er helt greit! Det har vært noen avslappende dager hvor vi har kost oss sammen med å lage god mat, gå turer og serietitting om kveldene. Vi har begynt på en ny serie som er utrolig bra, og den har jeg tipset dere om HER

Opptur: Studieuke og kunne sove mer enn hva jeg pleier! Do I need to say more? Linéa har fått sin første tann, og det har vært litt styr om nettene og lite søvn. Så da har det vært veldig deilig å kunne sove litt på dagen når hun tar seg en lur, noe jeg vanligvis aldri får gjort ettersom hun pleier å sove når jeg er på skolen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nedtur: Jeg vurderer å fjerne dette punktet ettersom jeg alltid sliter med å komme på noe. Det må jo være en god ting?
 

Milepæl: Nå føler jeg virkelig at hun gjør noe nytt fra dag til dag. Tannen som hun begynte på forrige uke har kommet helt gjennom og hun har tatt sine første "krabbesteg". Å reise seg imens hun drar seg opp etter noe har hun gjort to ganger før, men nå har hun blitt skikkelig gira på det og skal reise seg hele tiden. Dere så kanskje skrytefilmen på instagram? Utrolig hvor stolt man blir som mamma av hver minste lille ting! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Latterkrampe: Det ble et par latterkramper da vi skulle filme til videobloggen! Dårlige kameravinkler, jeg som er klumsete og Sindre som skal utnytte enhver situasjon til å gjøre narr av meg blir en latterlig morsom kombinasjon. Dere som følger meg på snapchat (veronicacr) fikk kanskje med dere ett klipp hvor S rett og slett kaster noen sko på meg, haha! Dere kan forresten se videobloggen HER.  

Innkjøp: Denne uken gikk vi til innkjøp av et bord som kunne festes på tripp trapp stolen til Linéa. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tanke: Jeg scrollet meg gjennom de vanlige nyhetssidene her en morgen, og ble rett og slett kvalm av alle sakene som handlet om små barn. En liten gutt på to år som hadde blitt utstøtt fra landsbyen sin fordi de mente han var en heks, en nyfødt avdeling som ble bombet, lemmene til albinobarn som blir solgt for å bli brukt til hekserier, listen er altfor lang... Vi er så heldige som bor i et trygt og godt land, og jeg setter så pris på at Linéa får vokse opp her. Det gikk så innpå meg at jeg bare måtte rase fra meg i et innlegg, så muligens jeg poster det snart. Hva tenker dere? 

Motivasjon: Jeg hadde leserrekord denne uken på 5000 unike lesere den ene dagen, wow! Jeg er utrolig glad og ydmyk over at det er så mange som klikker seg inn på bloggen min. Det gir meg så mye motivasjon til å blogge bedre og oftere, så derfor smelte jeg til med en videoblogg i dag. Jeg setter så pris på alle dere som legger igjen fine kommentarer og sender meg meldinger. Å høre at jeg hjelper noen gjennom bloggen betyr alt ♥ 

Hvordan har deres uke vært? Har dere noen bloggønsker for neste uke? Tell me ♥ 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Denne ukens....

 • 15.02.2016 - 22:08

Hei dere! Har dere en god start på den nye uken? Jeg føler på meg at dette blir en bra en! Den forrige var i hvert fall helt super, og her er en liten oppsummering: 


 Høydepunkt: Hele helgen må egentlig være ukens høydepunkt, hjelpes som jeg har kost meg. Bursdagen til Zahra, jentekveld hos Silje med en god gjeng, og ikke minst morsdag/valentinsdag på søndag. Ååh - lykke og kjærlighet i massevis! Jeg er så takknemlig for den lille familien min og alle de gode vennene mine. Aner ikke hva jeg skulle gjort uten dem. 

Opptur: Endelig litt skikkelig sol og finvær, humøret stiger et par hakk med en gang! En annen opptur er at Camilla var hjemme på besøk i helgen, og på lørdag møtte vi henne og tante til lunsjdate. Vi spiste sushi, skravlet og koste oss i en evighet, og ville nesten ikke skille lag igjen. SÅ godt å få en liten dose Camilla igjen. Heldigvis kommer hun hjem igjen om bare to uker, vi teller ned! 

Nedtur: Da jeg hadde gjort ferdig en innlevering og skulle bare skumme gjennom den og levere før jeg dro avgårde i bursdag, og macen gikk tom for strøm. Jeg hadde skrevet den på Sindre sin macbook, og han hadde glemt laderen sin hos en kompis. Det tok en halv time hver vei å kjøre dit, noe jeg ikke hadde tid til om jeg skulle rekke bursdagen. I tillegg var det ingen hjemme som kunne åpne og gi ham laderen heller akkurat da. Det endte med at han måtte kjøre til kjøpesenteret (5 minutter unna) og kjøpe en ny. Liitt stressa og svett et øyeblikk, men det løste seg heldigvis helt fint. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Milepæl: Linéa ble 8 måneder på lørdag, og i den anledningen hadde hun sitt første tannfrembrudd. Jeg våknet av at hun beit meg, som om hun sa: "Hallo mamma, kjenn den nye tannen min!" Vi feiret med smoothie is, og snuppa var storfornøyd. 

Latterkrampe: Det må være da vi spilte spill i bursdagen til Zahra. Vi delte oss inn i lag og spilte "Hvem i all verden?" Der skulle vi blant annet mime og forklare ting som de andre på laget skulle gjette. Jeg eier vanligvis ikke konkurranseinnstinkt på spill og er med kun for kosen sin skyld, men akkurat på den typen spill så kommer krigeren frem i meg, haha! Jeg levde meg sånn inn og ble helt revet med at det førte til en hel serie av latterkramper, jeg dauer! Å mime Mona Lisa, Kari Traa og Batman krevde noen ganske kreative (og hysterisk morsomme) bevegelser. 

Innkjøp: Er det lov å si noe du har fått i gave? Isåfall velger jeg morsdagsgaven og valentinesdagsgaven min! Så fine ting, og så meg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tanke: Akkurat som at julen får en til å tenke på dem som kanskje ikke har et hjem og en familie, så får morsdagen deg til å tenke på dem som ikke har en mamma. Imens jeg er overlykkelig og gleder meg over å få litt ekstra oppmerksomhet på morsdagen, så stikker det i magen å se dem som legger ut bilder på instagram og facebook av at de feirer morsdagen på en grav. Det føles bare så forbanna urettferdig! I tillegg så tenker jeg på alle dem som er mamma, men som har mistet barnet sitt. Morsdagen må være ekstra vond for dem også, for i hjertet vil du jo alltid være en mamma selv om barnet er borte. Kjenner jeg får tårer i øynene bare av å skrive dette ned. Så ukens tanke er definitivt å ikke ta for gitt det å ha en mamma, være en mamma og å ha en liten baby. Og viktigst av alt: At vi alle er friske og i god behold! 

Motivasjon: Det fine været har virkelig hjulpet på motivasjonen til å gå enda flere lengre turer ute og bare nyte naturen og den friske luften. Med årene har jeg bare blitt enda mer glad i den norske naturen, og ikke minst det å gå tur så jeg setter virkelig pris på en liten runde med vognen i fine omgivelser. Det gjør godt for kropp og sinn! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sang:  The Chainsmokers - Don´t let me down. Jeg har virkelig fått øynene opp for The Chainsmokers for tiden, de har så mange bra sanger! 

Hvordan var deres uke? Har dere hatt en fin mandag?

Denne ukens....

 • 07.02.2016 - 23:12

Høydepunkt: Bloggmessig må det være at jeg startet uken med å bli publisert på TV2.no. Sånt er alltid stas! Ellers er selvfølgelig ukens høydepunkt at Sindre kom hjem! Veldig godt å ha ham hjemme igjen. Nå er den lille familien min komplett 

Les hele saken HER.

Opptur: Jeg fikk postkort av mitt kjære søskenbarn og fadderen til Linéa! Det var et veldig fint og oppmuntrende kort som virkelig ga meg en god start på uken. Det er noe sjarmerende over det å få kort i postkassen, i motsetning til en melding på Facebook. Små gleder altså ♥ 

Nedtur: Denne måtte jeg tenke endel på, og hadde vanskelig for å komme på noe. Det er vel et godt tegn? Det eneste jeg har å "klage" på var at jeg våknet opp med øyebetennelse i dag, og at det har regnet altfor masse i det siste. Gi meg vårfølelse og et par solstråler, det trenger denne skrotten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gullkorn/Hendelse: Det må være den ene morningen da jeg sårt trengte en dusj før skolen, Linéa var ikke i nærheten av å bli trøtt nok til sin første lur og jeg hadde ikke tid til å vente til hun skulle sove. Vanligvis ville jeg hatt henne med i dusjen, men hun var akkurat blitt ferdig stelt og kledd for dagen så jeg hadde lite lyst til å kle av og på henne igjen. Hun kravler ganske fort rundt omkring, så for at hun skulle være i ro satte jeg henne oppi badebaljen hennes med klær på, på gulvet foran dusjen. Så der satt hun med en sukkerkavring i den ene hånden og en badeand i den andre. Fra iPaden spilte jeg mummitroll sangen, og jeg sang entusiastisk med. Linéa gliste fra øre til øre, smattet på kavringen sin og viftet med armene. Åh, de øyeblikkene 

Motivasjon: Dere! Ingenting er mer motiverende enn at dere engasjerer dere så mye i innleggene mine. Jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger i det siste, det setter jeg såå pris på! 

Sang: Da Jack Garratt var gjest på Senkveld på fredag og fremførte denne sangen måtte jeg legge den til på spotify listen min med det samme, og siden da har den gått på repeat. For en dyktig type! Og ikke minst virket han utrolig jordnær og kul. Han kommer vi nok til å høre masse av fremover! 

  Hvordan har deres uke vært?

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no