Veronica Reime

Makeup Revolution event

 • 05.11.2015 - 20:40

Hei skjønnheter! Jeg var så heldig å bli invitert til et makeup event arrangert av Makeup Revolution. Jeg fikk ha med meg en venninne, så etter skolen dro jeg og Silje inn til åpningen av pop-up shopen deres i byen. Her snakker vi rød løper, bobler i glasset, hyller og bord fullt av sminke og goodiebags, kan det bli bedre? Vi koste oss masse med å gå rundt og se og teste sminken. Etterpå åpnet den for alle, og den skal være der helt til 15. Januar. Anbefaler dere å ta en tur innom!  

Jeg fikk med meg masse fin sminke hjem som jeg tenkte å vise dere i et eget innlegg. Gleder meg til å teste dem ut! Det var litt av hvert, så jeg tenkte å høre hvilken type sminke innlegg dere ønsker å se på bloggen? I mellomtiden kan dere kose dere med et lite bildedryss fra eventet 

- Makeup Revolution pop-up shop - 
Jentekveld på LCN Nailbar Arkaden Torgterrassen

 • 08.08.2015 - 15:18

// Reklame

Hei mine fine Jeg tenkte å tipse dere om noe som kan være veldig gøy å finne på for eksempel sammen med venninner, hvis du skal gifte deg eller skal ha en skikkelig mor og datter dag. LCN Nailbar Arkaden tilbyr nemlig å arrangere jentekveld for deg og hvem du måtte ønske å ha med deg. Det er jo en super idè om du skal gifte deg og vil ha nye, fine negler til bryllupet. Ta med deg forloveren din og gjør det til en jentekveld hvor dere pynter dere til bryllupet. Eller samle venninnegjengen og gjør det til en fullaften med lakkering av negler og noe godt å spise. Kanskje har dere noe å feire og fortjener å skjemme dere selv bort litt? Det kan jo også være en perfekt gave til en mor som kanskje ikke alltid rekker slike ting som stelling av negler. Hva med å overraske med en jentekveld på LCN Nailbar hvor hun blir skjemt bort med manikyr og goodiebags?Jentekveld på LCN Nailbar tilbyr:

Pleiende behandlinger for negler og hender

Lakkering

♥ Varm/kald drikke

♥ Godbiter

♥ Goodiebags

 

 

LCN Nailbar holder til i 3. etasje på Arkaden Torgterrassen så det er lett å droppe innom for å bestille tid, eller så kan du ringe 458 39 962 ♥

Skjem dere selv bort litt jenter!

 Følg bloggen på facebook ved å klikke HER  ♥ 

Sommerlig glød med The Balm

 • 03.08.2015 - 23:19

// Sponset

Hei skjønnheter ♥ Er det andre enn meg som ikke har fått vært på noe sydenferie i år? Med det sommerværet vi har hatt i Norge i år så har det ikke blitt så mye sommerglød i huden hos meg i hvert fall. Da er det godt at vi kan jukse litt! Jeg tenkte å tipse dere om to produkter som er perfekte til å skape en litt sommerlig look. Jeg skifter alltid litt produkter mellom de ulike årstidene, og disse to har i hvert fall fått en fast plass i sminkepungen nå om sommeren:♥ The Balm Bahama Mama: Dette er et fint, kaldtonet bronzing pudder uten noe som helst oransje skjær. Fargen kan se litt mørk ut i pakningen, men det blir anderledes når du tar det på. Du blir veldig naturlig solbrun. Det passer utrolig fint til contouring også. Jeg tegner en strek rett under kinnbeinet og jobber det innover med sirkelbevegelser. Jeg bruker også litt i pannen opp mot hårfestet. Det er ikke mye som trengs på kosten, og er derfor veldig drøyt i bruk. I tillegg synes jeg det er en utrolig bra pris i forhold til hvor lenge det varer. Det liker vi!

♥  The Balm Hot Mama: En rosa/fersken farget rouge som gir et veldig søtt og sommerlig uttrykk. Synes det er så fint med litt mer fersken farge, istedenfor helt rosa rouge. Denne påfører jeg bare litt lett på eplekinnene. Det er litt gullskimmer i den, noe som gjør at jeg nok bare kommer til å bruke den når jeg skal pynte meg litt ekstra. For eksempel til grilling og sene sommerfester. En fin sommerkjole, blomsterkrans i håret og fersken fargede kinn, det blir vel bra?

Coverbrands har nå hele 25 % på disse godbitene! Du finner solpudderet HER, og rougen HER.

Happy shopping lovelies ♥

Trykk på liker knappen om dere ønsker innlegg om min sminkerutine!

 

New set of french

 • 29.07.2015 - 19:40

// Sponset behandling

I går fikk jeg endelig tatt påfyll på neglene mine hos flinke Kathrine på LCN Nailbar Arkaden! Alltid like deilig å sitte der og bli dullet med. Nyte en kopp med mocca imens neglene mine blir fine, herlig! Etter at jeg har hatt en ganske sprek rosa/fersken farge lenge nå så ønsket jeg å gå for noe litt mer stilrent og elegant. Fransk manikyr er en klassisk favoritt, så denne gangen ble det fransk med sølvglitter på tuppen av lillefingeren og ringfingeren på begge hendene. Synes det ble utrolig fint, og det passer jo til alt!

Jeg har gelènegler med forlengelse, og det koster 940 kr for fransk og 910 for farge. Det koster litt ekstra for dekor! For påfyll etter 2 uker koster det 490 og 720 etter 3-4 uker. For å bestille time kan dere ringe 458 39 962 eller booke online HER De holder til i tredje etasje på Arkaden Torgterrassen, veldig sentralt og lett å droppe innom for en liten manikyr ;-) 

Ønsker dere det samme er det bare til å si navnet mitt når dere kommer så fikser de det ;-)

 Følg bloggen på facebook ved å klikke HER  ♥ 

Sommer must haves fra Nivea

 • 14.07.2015 - 20:19

// Sponset - ærlige meninger

Jeg har vært så heldig å få teste Nivea sine must haves produkter for sommeren! Ingenting er som litt god selvpleie, og Nivea har vært en favoritt på badehyllen i mange år. Nå har de samlet sammen noen produkter som er perfekt til sommeren:Creme Smooth Shower Cream: Etter et par lange, kalde vintermåneder hvor huden har tørket ut, trengs det sårt en pleiende dusj! Selv om det virker komfortabelt og oppfriskende med en varm dusj når det er kaldt ute, gjør det huden raskt tørr. Nivea Creme Smooth Shower Cream er beriket med sheasmør, og utviklet for å rense huden samtidig som den tar vare på fuktigheten og gjør huden silkemyk. Hvem vil ikke ha fin hud om sommeren når den vises frem i lette sommerkjoler eller korte shortser? I know I do!

Sheasmør er som supermat for huden og er naturlig rikt på vitaminene A, E og F, samt flere andre vitaminer og mineraler. Vitaminene A og E beroliger og balanserer huden og hindrer at den blir tørr, mens vitamin F inneholder viktige fettsyrer som beskytter huden og reparerer skadet hud. Lettere sagt: Dette er den perfekte dusjkremen for å gi liv til matt og tørr hud!

Lip Butter Coconut: Nivea har kommet med et nytt tilskudd i Nivea Lip Butter serien, denne gangen med smak av kokos. Dette er en sommergodbit for leppene!  Den inneholder både sheasmør og mandelolje som pleier og lindrer tørre lepper, og etterlater dem fløyelsmyke. Klar til å kysse en sommerflørt? Oh yes! Denne smaken kommer bare i et begrenset opplag om sommeren, så det gjelder å skynde seg! In-Shower Refreshing After Sun Lotion: Etter lange dager ute i solen er det viktig å gi huden nok fuktighet og pleie. Denne frisker opp og lindrer huden. Du vasker først kroppen med en vanlig dusjsåpe, for deretter å påføre after sun på fuktig hud og til slutt skylle den av. Det er ikke nødvendig å smøre seg inn med body lotion etterpå. Enkel og rask måte å gi huden det den trenger etter at solen har satt sitt preg på den.Dry Comfort Roll-On: Om sommeren er du kanskje ute hele dagen og det er klamt og varmt, og du svetter gjerne litt mer enn du ellers gjør. Da trengs det en deodorant som holder hele dagen og gjør at du føler deg komfortabel og tørr under armene. Nivea Dry Comfort Roll-On gir 48 timer effektiv beskyttelse, og har en veldig mild og frisk duft. Noe av det verste jeg vet er deodoranter som har en altfor sterk og skarp duft! Den inneholder heller ikke alkohol, noe som også er viktig når du er ute i solen. 

Pure Cleansing Wipes: Disse renseserviettene har jeg brukt i flere år faktisk! Jeg har virkelig ikke tålmodighet når det kommer til å fjerne sminken om kvelden, så disse er veldig enkle å bruke og du blir fort ferdig. De fjerner enkelt all sminken, urenheter og til og med vannfast mascara. Jeg bruker ofte vannfast mascara om sommeren, spesielt på sydenturer hvor det blir mye bading. 

Disse renseserviettene frisker opp huden og tilfører fuktighet. Jeg er ikke flink til å ha noe stor renserutine av ansiktet om kvelden dessverre, men med en runde med disse serviettene og litt ansiktskrem så er jeg good to go! 

Har dere prøvd noen av disse produktene? ♥ 

Sommerfine negler hos LCN Nailbar Arkaden

 • 13.07.2015 - 21:16

// sponset - ærlige meninger 

Noe som er utrolig fint om sommeren til litt solbrun hud er velstelte negler i en litt fresh farge. Til for eksempel et hvitt antrekk setter det virkelig prikken over i-en med et sett negler som "popper" frem. På LCN Nailbar Arkaden har de nå fått inn en serie med nye farger som heter Vibrant Ibiza. Det er sterke, friske farger som passer perfekt til sommeren. Jeg gikk for en farge som heter "Wanna tango with me?" og valgte å ha sølv glitter på tuppen av lillefingeren og ringfingeren. Synes det er så fint å ha noe litt anderledes på en eller to av fingrene på hver hånd. Jeg har gått til de flinke jentene på LCN Nailbar i noen måneder nå, og blir like fornøyd hver gang. De kan så mye forskjellig, og resultatet blir alltid enda bedre enn jeg hadde sett for meg! Det er bare å sette seg godt til rette i stolen, legge frem hendene og let them work their magic. Jeg har gelenegler med forlengelse og farge, og prisen for dette er 910 kr. For fransk koster det 940 kr. Jeg er utrolig fornøyd med mine, og merker ikke at jeg har dem på engang. Ønsker dere det samme kan dere bare vise bloggen, så fikser de det ;-) 

LCN Nailbar holder til på Arkaden Torgterrassen i tredje etasje. For å bestille time kan dere ringe 458 39 962 eller booke online HER 

Flere bilder og inspirasjon kan dere finne på facebooksiden deres HER 

Swiss Anti Cellulite by Swiss Clinic

 • 29.06.2015 - 10:36

// Sponset

Som mor med en baby som krever mye tid er jeg en stor fan av "quick fixes". I en travel hverdag har jeg ikke tid til å dra til skjønnhetssalonger og ta hudpleiende behandlinger. Men jeg er likevel opptatt av å ta vare på huden min, og vil gjerne skvise inn litt selvpleie en gang iblant. Da passer det meg perfekt med produkter som tillater meg å gjøre dette hjemme på mitt eget bad, og enda bedre: til en brøkdel av hva det koster å gå i en salong!

Swiss Clinic er et populært konsept som tilbyr kundene sine produkter og behandlinger som gir synlige og langvarige resultater. Og det beste av alt: det kan enkelt brukes hjemme! Produktene til Swiss Clinic har vært mye omtalt på andre blogger, og jeg har troen på det bare kommer til å bli enda mer populært fremover. Dere har vel også kanskje sett reklamer og bilder av Swiss Skin Renewal både på facebook og andre blogger? Dette er en dermaroller med 540 små nåler i kirurgisk stål som du ruller på huden.  Den strammer opp huden og brukes til å blant annet fjerne arr, strekkmerker, rynker, og til og med eksem kan ha fordeler av denne typen behandling. Swiss Skin Renewal ble kåret til Årets Innovasjon i Swedish Beauty & Cosmetics Awards!

Nå er oppfølgerbehandlingen her: Swiss Anti Cellulite! Den består av tre produkter:

Swiss Body Roller er en bred hudroller for store overflater som åpner opp huden og setter fart på kollagenproduksjonen. Det følger også med 2 stk "Swiss Eraser": et serum som du kan bruke om kvelden og en krem du kan bruke på dagen. Serumet og Kremen inneholder 14% aktive ingredienser med bevist effekt mot cellulitter. Dermed vil disse tre produktene motvirke og behandle cellulitter døgnet rundt! Det som er så bra med denne behandlingen er at rolleren hjelper huden med å absorbere så mye som mulig av ingrediensene i etterbehandlingen. Du kan få store porer, cellulitter og strekkmerker av kollagenmangel. Ved hjelp av Swiss Anti Cellulite kan du få huden til å fornye seg og øke evnen til å reparere seg selv. Du kan forvente deg resultater etter bare 6-8 uker, hvor fantastisk er ikke det?

Jeg har lest mange positive omtaler om produktene fra Swiss Clinic hos andre bloggere som for eksempel Lene Orvik og Caroline Berg Eriksen. Jeg ser på Caroline som litt av en "supermom", og tenker at hvis hun har tid til disse behandlingene så har jammen jeg det også! En liten velfortjent spa kveld med denne rolleren hadde ikke vært feil. Da passer det fint at Swiss Clinic nå har et lanseringstilbud på Swiss Anti Cellulite hvor den koster 1499 kr istedenfor 1890 kr. Men jeg har også vært så heldig å få gi dere en rabattkode! Med koden BLOGG betaler dere bare 1275 kr, det er et kupp! Dere skriver bare inn koden når dere skal betale, så blir den aktivert og rabatten trukket fra. Dere finner Swiss Anti Cellulite fra Swiss Clinic HER.

Har dere prøvd noen av produktene fra Swiss Clinic før?

Er du en skjønnhetsekspert?

 • 10.06.2015 - 12:16

// skrevet i samarbeid med Talk About Beauty 

 

Hei babes ♥

Tenkte å tipse dere om en super nettside hvor dere kan både lese og skrive anmeldelser av over 13 000 ulike kosmetikkprodukter. Formålet med nettstedet er å skape et stort, variert og nyttig utvalg av anmeldelser sik at vi har et sted å researche produkter før vi skal handle. Jeg vet ikke med dere, men jeg liker å lese anmeldelser om produkter før jeg bestemmer meg for å kjøpe dem. Har ikke telling på hvor mange produkt anbefalinger jeg har klippet ut fra magasiner, og en nettside er jo enda enklere og mer tilgjengelig. Her kan du lett søke etter ulike type produkter og lese hva andre har skrevet om dem.

Du kan også selv skrive anmeldelser av produkter du har testet ut, og du får poeng for hver anmeldelse du skriver. Poengene samles opp og blir etter hvert til fine, små belønninger i form av rabattkoder, gavekort, gode tilbud osv. Dette er jo en vinn - vinn situasjon! Du registrerer deg via facebook på forsiden til nettsiden, og så er det bare å sette i gang! 

Nå er Talk About Beauty på jakt etter månedens skjønnhetsekspert som er den personen som har anmeldt flest produkter i juni. Vinneren får flotte premier, heder og ære. Dere kan finne mer informasjon om konkurransen HER.Jeg skal i hvert fall melde meg på, er dere med? ♥

 

 

 

Self pampering time

 • 04.06.2015 - 12:41

Like før eksamenstiden var jeg innom Accessorize og plukket med meg denne lille, søte pakken. Det passer perfekt å gjøre en liten detox etter en periode hvor slike ting går fort i glemmeboken. Hva passer bedre som en liten premie etter mye lesing enn et hjemmespa? Jeg og Sindre skal på velkommen hjem fest for en kompis av S som har bodd i Paris (!!) et halvt år, så da følte jeg for en liten oppfriskning. Å være syk i flere dager har ikke akkurat hjulpet på noe særlig heller. Så da hoppet jeg i koseklærne, satte opp håret og koste meg med både hårkur, ansiktsmaske og fotmaske. Så deilig! Skal helt klart kjøpe mer av denne pakken til dager hvor jeg føler meg sliten og trenger en liten oppfriskning. Et par minutter med disse maskene/kurene, og du føler deg så god som ny! Nå sitter jeg og venter spent på at Sindre skal komme hjem fra eksamen. Er så stolt av ham! Etter denne har han bare en igjen, og den er tre dager (!!) før termin. Håper at lille gull holder seg inne til den tid. Selv om jeg er veldig ivrig etter å møte henne, så ønsker jeg at Sindre skal få mest mulig ro og få bli ferdig med sin siste eksamen. Etter det har vi all verdens med tid hele sommeren viet kun til vår lille prinsesse ♥

Hvordan ligger dere an med eksamener? Håper at dere snart har sommerferie og kan slappe av! Unn dere et lite hjemmespa etterpå med denne good-feeling pakken, det er mitt lille tips til dere jenter ;-)


#blogg #hverdag #mamma #mammablogg #skjønnhet

Pink nails with crushed mirror

 • 28.05.2015 - 22:08

// sponset behandling 

Jeg har ikke rukket å vise dere de nye neglene mine! Som vanlig var jeg og fikset dem hos de flinke jentene på LCN Nailbar Arkaden, og denne gangen ble det en kjempesøt lys rosa/nude farge med "crushed mirror" på noen av neglene. Utrolig fine, og passer perfekt for anledningen til at en liten jente skal komme. Jeg elsker fargen, og ser for meg at den blir enda mer fresh mot litt mer solbrun hud. Definitivt en perfekt sommerlook! 

I eksamenstiden blir det ikke så mye tid til stelling av negler osv, og da er det vel gjerne ekstra gøy å unne seg det som en liten premie etterpå? Anbefaler i hvert fall alle å ta seg turen innom jentene på LCN Nailbar for å fikse seg sommerneglene! Blir alltid like fornøyd etter et besøk hos dem ♥ Dere kan ringe og bestille time på 458 39 962 eller booke time online her. Unn dere selv et sett fine negler jenter, det fortjener dere ;-) 


Neglefin hos LCN Nailbar Arkaden

 • 05.05.2015 - 18:02

// sponset behandling 

Som noen kanskje la merke til i et av de forrige innleggene så har jeg fått meg nye, fine negler! Det er alltid gøy å bli litt ekstra dullet med, spesielt nå under svangerskapet hvor jeg kanskje vil føle meg litt ekstra fin noen ganger. Vi tok jo gravid bilder på fredag, så da passet det jo ekstra bra med litt fine negler. Jeg var på LCN Nailbar på Arkaden i Stavanger hos flinke Kathrine og fikk satt på camuflage (forlenging) med fransk, og ble utrolig fornøyd med resultatet! Jeg gikk for noe litt enkelt den første gangen, men tenker på å prøve litt forskjellig etter hvert. Spesielt i sommer blir det jo gøy med litt friske farger på neglene!  

Fint, ikke sant? 

LCN Nailbar har akkurat åpnet her i Stavanger, men finnes allerede andre steder i Norge som for eksempel Trondheim, Gjøvik og Tønsberg. Det er et tysk konsept hvor at istedenfor å ha en lukket salong så er det en nailbar som står litt mer åpent og du lettere kan "droppe innom". Jeg synes det er utrolig kult at vi har fått noe slikt i Norge også nå! Jentene på LCN Nailbar Arkaden er veldig flinke, og jeg sitter bare og slapper av og koser meg når jeg får fikset neglene. De kan gjøre veldig mye forskjellig, enten det er en "quick hands" med stelling av negler osv, eller forlenging og dekor. Dere finner facebooksiden deres her og instagramprofilen her for mer info og bilder. Nå for tiden er det jo veldig mange festligheter som konfirmasjoner, 17. Mai osv, og da passer det jo veldig fint med litt ekstra velstelte negler. Eller kanskje vil du skjemme deg selv bort litt etter fullførte eksamener? Anbefaler dere å ta en tur innom LCN Nailbar Arkaden! For timebestilling kan dere ringe 458 39 962 ♥ 

 

Hair inspo

 • 25.02.2015 - 23:33

Hei babes ♥ I dag har vært en sånn dag der jeg har hatt litt behov for oppmuntring, så etter skolen tok mamma meg med ut på sushi date. Det var utrolig koselig med litt kvalitetstid, mamma er alltid så god å snakke med. Senere fikk jeg unnagjort endel skolearbeid og en god svømmeøkt. Deilig å være tilbake! Nå sitter jeg nydusjet og fornøyd i sengen og blar gjennom litt inspirasjon. Jeg skal nemlig til frisøren på fredag så jeg muntrer meg selv opp med litt hår inspirasjon! Hår har så mye å si synes jeg, og nå er det en evighet siden jeg har fikset det noe som helst, så det er på tide. Føler meg alltid så mye finere med nyklipt hår og gjerne med en litt oppfrisket farge.

 

Jeg skal faktisk til frisøren to dager på rad, for på lørdag skal jeg som sagt i bryllup og da ville jeg gjerne sette opp håret litt fint! Så da kikket jeg litt på oppsett som kunne passe til bryllup. Liker egentlig den øverste til høyre veldig godt, og gjerne den nederste til venstre. Vil ikke at det skal se for stivt ut, men litt løst og kanskje med en søt flette.

Hva likte dere best?

Hårmodell

 • 21.01.2014 - 12:58

Hei skjønnheter!<3 Nå sitter jeg i frisørstolen og blir bare dullet med. Jeg er hårmodell i dag, og gjett om jeg gleder meg til å vise dere resultatet! Det passet egentlig ganske fint for det er jo Fashion Week når vi kommer til New York så det er gøy å være litt ekstra fin. Ville egentlig bare titte innom og oppdatere dere litt, så kommer det bedre innlegg i løpet av dagen! Skal blant annet ut og spise med mine nærmeste venninner, det blir koselig<3 Ha en fin tirsdag så lenge!

Heavenly

 • 07.01.2014 - 14:00

"Å gud hvor godt du lukter!" har jeg hørt endel av i det siste, og det er takket være de tre herlighetene dere ser på bildene under! Jeg er helt avhengig av gode kremer som gir silkemyk hud og lukter himmelsk, og det gjør virkelig disse tre♥ For tiden går det mest av Coconut Passion ettersom jeg lengter litt etter sommer, men de to andre er også fantastisk gode, liker at jeg kan variere litt. De er kjøpt på Victoria`s Secret butikken i London. Kjøpt på Victoria`s Secret butikken i London

Har dere en favoritt lukt på kremer? 

Spa night

 • 30.12.2013 - 23:13

Hei skjønnheter!♥ Har dere alle planene klare for nyttår? I dag har jeg vært på jobb på Gina Tricot, handlet inn et par siste ting til nyttår, nyttårskjolen ble hentet på postkontoret, gavene til pakkeleken er pakket inn, og resten av kvelden går til spakveld med SATC på skjermen. Skrubbe meg, smøre meg og være skikkelig jentete. Har funnet frem alle mine favoritt produkter, på slutten av kvelden sitter jeg fornøyd i VS kosedressen min og dufter av kokos og andre herligheter, hihi. Utrolig deilig å pleie seg selv litt, gjøre seg klar til den glitrende kvelden i morgen. Gleder meg så mye til å pynte meg, kle meg i den nye kjolen (et lite hint: paljetter), spise den tradisjonelle nyttårsmiddagen med jentene og se fyrverkeriet lyse opp himmelen sammen med mine beste. 

Min lille Lulu goodiebag av pleiende produkter♥

Trykk liker om dere vil at jeg skal lage noen innlegg om skjønnhetsanbefalinger!

My makeup, part one: Face

 • 13.10.2013 - 20:00

 

Jeg får stadig spørsmål om hvordan jeg sminker meg osv, så jeg tenkte jeg kunne lage noen litt grundige innlegg med anbefalinger av sminken jeg bruker. Jeg deler dem opp i kategorier slik at det blir lett å finne frem til dem de produktene dere ønsker tips om. Høres dette bra ut? 

Jeg starter med selve grunnbasisen i sminkerutinen min, nemlig ansiktssminken: 

 

 

 

1. Jeg begynner først med primeren Photo finish primer fra Smashbox. Jeg påfører den bare med fingertuppene, og den glir rett inn i huden. Det er en utrolig god base som gir et godt grunnlag for resten av sminken. For meg er basen noe av det viktigste i sminkerutinen, det gjør at det jeg påfører etterpå legger seg mye finere og blir ikke skjoldete eller klumpete. 

 

 

2. Jeg lar primeren tørke inn 2 sekund, før jeg begynner å dekke over rødligheter, ringer under øynene osv med Bobbie Brown concealer i fargen Natural nr 4. Etterpå påfører jeg Diorskin forever foundation nr 30 med en foundationkost fra dior. Kosten gjør det lettere å få det jevn og gir et fint, glatt resultat. Foundationen er utrolig lett og smelter fint inn i huden, slik at det føles ikke som du har noe på. Jeg hater når sminken ligger "tungt" over huden slik at den ikke får puste. Naturlig og lett er perfekt for meg. 

 3. Etter å ha laget en fin og jevn overflate går jeg over til å gi ansiktet litt mer glød og farge, samt fremheve kinnbeina og andre ansiktstrekk. Jeg bruker solpudder fra bareminerales i fargen warmth i T-sonen, på kinnbeina og litt på halsen for å jevne ut. Det gir en utrolig fin, solbrun glød. Blushen fra Elizabeth Arden i fargen Nectar bruker jeg på "eplene" for et søtt og friskt uttrykk. 

 4. Til slutt går jeg over med et transparent pudder fra Makeup Store for å "pakke inn" sminken så den holder seg. Den gir også et litt mer matt uttrykk og demper rødligheter. Deretter sprayer jeg The Body Shop Vitamin C facial mist ca 10 cm fra ansiktet samtidig som jeg puster inn. Den legger seg over ansiktet og trekkes inn gjennom nesen. Det siste overlaget med sminke smelter inn i ansiktet og får en varm, frisk glød. Den gjør også at du føler deg mer våken og opplagt. Perfekt finish! 

 

Trykk "liker" hvis du vil at jeg skal fortsette med slike innlegg♥ 

 

 

 

Home spa

 • 24.09.2013 - 21:43

Hei skjønnheter! I dag etter jobb følte jeg for å virkelig pleie meg selv, så i dag har jeg hatt et skikkelig hjemmespa, deilig. Det er viktig å ta litt ekstra vare på seg selv iblant, slike "skjønnhetsrutiner" blir ofte så fort glemt bort i en travel hverdag. Jeg tok på høy musikk, dusjet i en evighet og skrubbet og smørte meg med de beste produktene jeg eier. Tenkte å dele noen av dem med dere: 

 

 

 

Emma S cleansing facial wash: Denne ansiktsrensen er fantastisk god! Jeg kjøpte den faktisk i dag, for nå som det blir kaldere ute så tåler huden min mindre, og da ville jeg ha en ekstra god rens. Den var veldig lett å påføre, jeg tok bare litt i håndflaten sammen med en dråpe vann og masserte den inn i ansiktet med sirklende bevegelser. Etter et par minutter skylte jeg den av med vanlig vann, og tok på en vanlig ansiktskrem fra nivea. Huden ble kjempemyk og glatt! Du får kjøpt den på Vita. 

Coconut Milk Body Lotion: Denne smørte jeg inn resten av kroppen med. Jeg elsker The Body Shop sine kremer, de gir masse fuktighet og lukter himmelsk! 

 

My boy lollipop lip scrub: Denne leppeskrubben fra Lush i Bergen gjør mirakler. Det er akkurat som en liten krukke med sukker, og du tar bare litt på fingen og skrubber frem og tilbake på leppene. Den fjerner dødt skinn, flusser osv. I tillegg smaker den jo supergodt så du kan bare slikke den av etterpå. Min er i tyggegummi smak, men de har i hvert fall popcorn smak og mint smak som jeg vet om. Kjøpte den for over et halvt år siden, og har masse igjen. Vil ikke bytte den ut! 

Born lippy raspberry: Etter skrubben så tar jeg på en leppepomade fra The Body Shop. På lik linje med kremen så gir den masse fuktighet, og leppene får en liten "plump-effekt" og blir silkemyke, og kysseklare. Min favoritt er med bringebærsmak. 

 

Har dere prøvd noen av produktene?♥

 

Nå skal jeg krype under dynen med en episode av Gossip Girl og en varm kopp med te. En perfekt slutt på dagen♥ Natta skjønne!

 

Produktanbefaling: Diorskin forever foundation

 • 17.09.2013 - 21:10

Hei skjønnheter! Etter å ha brukt den nye foundationen jeg kjøpte sist uke en stund tenkte jeg at jeg gjerne ville anbefale den til dere. Jeg er egentlig veldig skeptisk til foundation, hater når jeg virkelig kjenner at jeg har sminke på og huden får ikke puste. Om sommeren bruker jeg ikke noe særlig sminke på huden, men om vinteren trenger jeg litt mer, og da ville jeg finne en som var veldig fin og naturlig. Etter å ha snakket litt med søte Anne som jobber på Parfymelle, kom jeg frem til at jeg ville prøve Dior sin foundation. Slik ble resultatet: 

Jeg har faktisk ikke blush på meg, bildet er tatt rett etter jobb og jeg var utrolig varm så kom det godt frem på bildet, haha :-)

 

 

 

♥ Den er utrolig lett og myk og glir rett inn i huden når jeg påfører den med en foundation kost fra Dior. Jeg har kun primer fra smashbox under for å gi et godt grunnlag.

♥ Dekker bra, og jeg trenger ikke å bruke concealer i tillegg.

♥ Lar huden puste, og jeg kjenner ikke at jeg har sminke på huden i det hele tatt.

♥ Holder lenge, faktisk hele dagen, og jeg trenger ikke å "freshe" den opp i løpet av dagen. 

♥ Er ikke oljete og "glinser" ikke. 

♥ Gir et naturlig og fint resultat, med en varm glød.

♥ Ny favoritt, anbefales!

♥ Tips: Ta først litt på oversiden av hånden, istedenfor rett i ansiktet. Påfør med en foundationkost for finest resultat, og bruk gjerne en primer under først. 

 

Likte dere innlegget?

 

New beauty treasures

 • 14.09.2013 - 20:19

Heei skjønnheter! Håper dere har en fin lørdag og gjør noe gøy i godt selskap, enten dere er ute og danser eller hjemme og hygger dere med film og godis♥ Selv har jeg satt meg til rette i en god armkrok, og ser film og koser meg med taco. Veldig herlig å komme hjem og bare slappe av inne etter en fin dag på Gina med superjentene. For meg betyr helg å gjøre koselige ting og lade opp batteriene til en ny uke, så det er akkurat det jeg skal gjøre i kveld. Det var veldig masse folk i byen i dag, og Gina Tricot var fullt av kunder hele dagen, akkurat sånn jeg liker det. Elsker stemningen i byen på lørdager. Meen, over til overskriften, jeg fikk med meg et par nye skatter hjem fra byen i dag, jeg var nemlig tom for pudder, så tenkte jeg skulle prøve noe nytt. 

 Diorskin forever foundation medium beige nr 30 og foundationkost fra Dior

Glad for at jeg har en venninne som jobber på parfymelle og hjalp meg med å finne frem til denne forhåpentligvis nye favoritten. Elsker at innpakningen er så fin og ser litt eksklusiv ut, haha jeg er så jente. Gleder meg til å teste den ut. Nå må jeg tilbake til filmen, ville bare titte innom og ønske dere en fin lørdagskveld♥

My everyday makeup

 • 11.09.2013 - 18:20

Hei fininger! Håper dere har en fin dag. Jeg ligger syk under dynen, har blitt skikkelig forskjølet. Mesteparten av dagen har gått til å sove, noe av det kjedeligste jeg vet er å være syk, og blir fort rastløs. Ligger bare og ser på serier, heldigvis kom det en ny Pretty Little Liars episode i dag, gleder meg til å kose meg med den i kveld. Siden det har vært ønsket fra deres side i en lang stund nå, har jeg fått laget et innlegg om min hverdagssminke og fremgangsmåten, håper dere liker det♥ 

 
1: Først påfører jeg et tynt lag med Smashbox photo finish primer bare med fingertuppene. Det er som en tynn, gjennomsiktig krem. Den gjør huden kjempefin og silkemyk, et godt grunnlag før jeg tar på resten av sminken. 

2: Om høsten/vinteren føler jeg at jeg får mye mer røde flekker, eller ser trettere ut om morningen. Da bruker jeg concealer fra Bobbie Brown til å dekke over ringer under øynene, og eventuelt urenheter osv. 

3: Dette pudderet fra Dior begynte jeg å bruke i sommer, og er superfornøyd med det. Selv om det er i kompakt form så blir det ikke for tungt og tett når jeg påfører det, slik at huden fortsatt får puste. Det dekker veldig fint og jeg føler at huden i ansiktet blir veldig myk og glatt. Jeg påfører det med en kost fra bareminerales. 

4: Solpudderet mitt er fra bareminerales i fargen warmth, og dette har jeg brukt i mange år. Det gir en veldig fin, naturlig brunfarge. Jeg påfører det på kinnbena, og i T-sonen (neseryggen og pannen) med en kost fra bareminerales. Det ser gjerne litt mye ut først, men det glir veldig fint inn etter en liten stund. 

5: Etter jeg er ferdig med å ta på alt av pudder, sprayer jeg en facial spray fra The Body Shop over ansiktet. Den har rikelig med C-vitaminer, og gir ansiktet en ekstra fin glød, i tillegg til at den får sminken til å smelte litt mer inn for et mer naturlig resultat. Jeg elsker å bruke denne om morningen når jeg kanskje er litt ekstra trøtt, får alltid meg til å føle meg mer frisk og våken. 

6: Siden jeg har vippe extensions bruker jeg ikke mascara, men jeg bruker litt eyeliner over vippene for å gjøre det litt mer markert. Det er en tørr eyeliner fra Dior som jeg legger langs hele vippekanten, og deretter bruker den lille svampen i enden for å duse det ut. Den holder utrolig godt, og trenger kun å ta på om morningen så holder den ut dagen. 

7: Jeg må alltid ha noe på leppene, elsker å ha myke lepper, og spesielt nå som det blir kaldere er det viktg å gi leppene nok fuktighet. Jeg elsker leppepomadene fra The Body Shop, de gir alltid masse fuktighet og gjør leppene veldig myke og gode. Akkurat nå har jeg en med bringebær smak♥

 

Likte dere innlegget? 

Bambi eyes

 • 05.09.2013 - 18:51

Hei fine! Har dere en fin dag? Jeg hadde fri fra jobb i dag, superdeilig. Men jeg måtte likevel opp tidlig for å få unnagjort endel ærend. Litt kjedelig, men veldig herlig å kunne krysse det av "to do" -listen etterpå. Flink jente, klapper meg selv på skulderen. Jeg var også å fikk fikset øyenvippene hos flinke Ada på Madla Amfi. Jeg tok på lash extensions og farget vippene, superfornøyd med resultatet: 

Her har jeg ikke på noe sminke på øynene, fint ikke sant? 

Jeg ville ha det ganske naturlig slik at det følget den vanlige strukturen på vippene mine, bare litt lenger. Synes det ble veldig fint når jeg hadde litt lengre på kantene, fikk en veldig søt "bambi effekt". Behandlingen tok ca en og en halv time, og det var veldig rolig og behagelig. Jeg sovnet nesten imens hun holdt på, så det gjør ikke vondt i det hele tatt. Du får også med deg en børste som ligner en mascarabørste hvis du føler for å fikse litt på dem senere. Vippene varer i ca 3 uker, det koster 800 kr for extensions og 200 kr for farging. Påfyll koster 500 kr. Det er endel billigere enn andre steder, men det har ingenting å si for resultatet. Jeg er i hvert fall kjempefornøyd, kjenner ikke at jeg har det på en gang og vippene er veldig myke. Utrolig deilig å slippe å sminke seg om morningen. 

Summer makeup

 • 07.08.2013 - 19:07

Hei fininger! Tenkte å dele mine favoritter for sommeren innen sminke med dere. Jeg bruker minimalt med sminke om sommeren, men det er et par favoritter jeg bruker for å føle meg litt ekstra fin. Det går mye i fine, lyse toner som fremhever mine naturlige trekk. Ingenting er finere enn et sunt, naturlig pent ansikt. Solpudder fra bareminerales, "warmth": Dette solpudderet er utrolig lett og naturlig, og smelter inn i din naturlige brunfarge. Jeg påfører bare et lett strøk med den gode kosten som også er fra bareminerales. 

Blush fra Elizabeth Arden, "nectar": En kjempesøt blush som er i kompakt kremform, som også smelter inn i huden. Jeg valgte nectar, og ikke en helt rosa for at det skulle se litt mer naturlig ut. 

Vitamin C facial mist fra The Body Shop: Denne tar jeg på etter jeg er ferdig med all sminken på huden. Denne fantastiske lille saken gir en ekstra glød og gjør at sminken legger seg finere og holder lengre. Hvis du puster inn med nesen idet du sprayer så inntar du C vitamin og føler deg like ernergisk og våken som du ser ut som. 

Mango leppepomade fra The Body Shop: Varme og saltvann kan også tære på leppene, og denne leppepomaden smaker godt, gir masse fuktighet og gjør leppene myke. 

Diorshow iconic: Denne mascaraen er min absolutte favoritt gjennom tidene, og bare med et strøk av denne så trenger jeg ikke mer på øynene. Den gjør vippene lengre og bøyer dem utover slik at de får en slags bambi effekt. 

Neglelakk fra Chanel, #539, "june": Jeg elsker å ha en litt lys og frisk farge på neglene om sommeren, og denne har jeg brukt nesten hele sommeren. Det er en veldig søt fersken farge som er nydelig mot litt solbrun hud. 

 

Har dere noen favoritter?

Beach essentials

 • 27.07.2013 - 11:00

Her har jeg satt sammen mine "must-haves" i strandvesken: 

♥ Bikini: Jeg blir aldri lei av fine bikinier, elsker å føle meg bra på stranden. Min er fra VS. 

♥ Solbriller: Det er viktig å beskytte øynene for den sterke solen, og jeg har alltid mine kjære Ray Ban`s lett tilgjengelig. 

♥ Mango leppepomade fra The Body Shop: Leppene kan lett bli tørre i solen og saltvannet så det er godt å ha noe fuktighetsgivende. Denne er min nye favoritt, den smaker veldig godt og gjør leppene myke med en liten "plump-effekt". 

♥ Solkrem: Jeg hater å bli solbrent og smører ofte med solkrem for å unngå det. Denne fra Cliniderm er veldig god og har en tan-boosting effekt for å gi ekstra god farge. 

♥ Hårolje: Sol og saltvann sliter veldig på håret, så det er vitkig med en god og pleiende hårolje. Den gjør håret mykt og skinnende, 

♥ Vitamin C mist fra The Body Shop: Denne er fantastisk god. Det er en vitamin c spray som gir en utrolig fin glød og gjør at du føler deg mer våken. Bruker du den etter du har sminket deg så får den sminken til å legge seg finere og mer naturlig, men du kan også bruke den på et usminket ansikt, som for eksempel på stranden. Føler meg alltid mye bedre og finere etter jeg har tatt den på.

♥ Lesestoff: Jeg har alltid med meg masse blader og en god bok på stranden. Elsker å legge meg i solen og drømme meg bort i en god bok eller hente inspirasjon fra magasiner. 

 

 

New favs

 • 16.07.2013 - 21:02

Hei fininger! Tenkte jeg kunne vise dere noen av mine nye sminkefavoritter. Da vi skulle dra hjem fra Lillehammer, ble det endel venting på Gardemoen, og dermed god tid for meg til å se i butikkene der. Jeg kan vandre i en sminkebutikk i evigheter, og da jeg tok tredje runden gjennom det ene parfymeriet fikk jeg et blikk av Sindre som sa: "Er det virkelig noe i denne butikken som du har klart å gå glipp av?" Hehe, jenter altså! 

Diorshow iconic: Denne har vært min favoritt mascara lenge, og jeg vil ikke bytte den mot noen andre. Den gir utrolig bra volum uten klumper, og separerer vippene fint utover som en slags dådyreffekt.

Dior Addict Gloss "Ailèe": Jeg er egentlig ikke så veldig glad i lipgloss, føler det blir så tykt og klissete på leppene, men denne var faktisk veldig god! Den er veldig lett og myk, og fargen var utrolig søt. 

Diorskin Forever 040: Når det kommer til pudder er jeg ekstremt kritisk, liker ikke at det legges et tykt lag og at det føles unaturlig. Vanligvis bruker jeg Bare Minerales, men dette pudderet overrasket meg veldig positivt. Det glir rett inn i huden og ansiktet føles helt fløyelsmykt. The Body Shop Mango Lip Butter: En kjempegod leppepomade som gir masse fuktighet. I tillegg er mango smaken veldig god. Bruker den hele tiden til hverdags.

Chanel  539 "June": Favoritt neglelakken for sommeren! Elsker fargen, den er utrolig skjønn. 

 

Candy Yum-Yum

 • 07.04.2013 - 14:48

Elsker den neon-rosa leppestiften min fra Mac. Perfekt til sommeren hvis du er litt vågal! Matte Candy Yum-Yum♥

Makeup fav`s

 • 27.03.2013 - 15:00

 

Heei skjønnheter♥ Jeg liker å teste ut ny sminke og finne nye ting som passer meg, men det er alltid noen faste sminkefavoritter i vesken min som jeg ikke bytter ut. Så nå tenkte jeg å tipse dere om dem! Disse produktene har jeg brukt lenge, og ingenting er sponset så det er kun mine ærlige meninger.  Selv elsker jeg å lese slike innlegg som dette, så håper dere også liker det;


♥ Vitamin C mist spray: Denne magiske saken var det en venninne som tipset meg om, og etter det har den hatt en fast plass i vesken. Den er virkelig en redder i situasjoner jeg trenger å få litt mer av gløden tilbake. Perfekt til reiser og lange dager på jobb, eller rett etter du har sminket deg om morgenen. Du holder den ca 6 cm fra ansiktet, lukker øynene og sprayer. Selv om det virker som ansiktet blir "vått", så ikke prøv å tørk det bort, det tørker av seg selv på noen få sekund. Den gjør at sminken legger seg finere og "glir" inn i ansiktstrekkene dine. Du både føler deg og ser mer våken ut, og den gir deg en fin glød. Jeg pleier å ta den på etter jeg har tatt på ansiktssminken, før jeg påfører mascara. I tillegg hvis du puster inn idet du sprayer så kvikker den opp hodet også slik at du blir mer våken. Kan fås kjøpt påThe Body Shop.

♥ Too Faced Chocolate Powder: Dette pudderet har jeg lenge hatt lyst til å prøve, og da jeg var i London fikk jeg endelig kjøpt det. Pudderet både lukter og smaker sjokolade, nam! Jeg kjøpte i tillegg Kabuki kosten som hører til, den er utrolig silkemyk og god til å påføre med. I forhold til andre solpuddere jeg har prøvd, så er dette mye mer naturlig og smelter inn i min naturlige hudfarge. Det er ikke så rødlig som mange andre jeg har prøvd, og ser mye mer matte og naturlig ut. Kommer garantert til å kjøpe nytt av dette, ny favoritt! Jeg kjøpte mitt på Boots, men jeg vet de også selger det blant annet på Sephora. Det kan også bestilles på Coverbrands eller Makestyle!

♥ My boy lollipop lipscrub: Denne har jeg laget et eget innlegg om før, er superfornøyd med den. Er det noe jeg hater så er det når leppestiften klumper seg fordi jeg har tørre lepper. Denne er utrolig lett å bruke til å bare skrubbe vekk overflødigheter. Etterpå tar jeg på en lipbalm, og så er leppene silkemyke! Jeg har av smaken bubblegum, og den er så god jeg bare kan spise det som ligger igjen på leppene etterpå. Den kommer også med mint og popcorn smak, og de selges på Lush i Bergen. Det går også an å bestille på nettsiden deres.

 ♥ Diorshow iconic overcurl: 
Av alle mascaraer jeg har prøvd så er denne så langt den beste. Alle har jo forskjellige øyenvipper, så det er veldig vanskelig å anbefale slike ting synes jeg fordi det er ikke alle som passer til alle. Denne passer i hvert fall veldig godt til meg! Den gir utrolig godt volum og "åpner" øynene så jeg føler de blir veldig markerte. Kosten er buet så vippene bøyer seg utover, veldig fint! Jeg kjøpte min på Kicks, men de selges på de fleste vanlige parfymerier. Jeg vil igjen bare anbefale alle som bor i Stavanger området om å gå til Kicks på Torgterrassen, de er så utrolig flinke. Alltid når jeg forteller noe jeg ser for meg eller ønsker å ha så går de gjerne gjennom maange produkter for å finne det som passer perfekt til meg. De gir også veldig mange gode tips og råd, superjenter!

 

 

 

Har dere prøvd noen av disse produktene? Eller har dere noen tips til meg? 


 

Love & Appreciate yourself

 • 21.03.2013 - 00:19

Hei mine søte♥ Puuh for en hektisk dag! Rett fra trening til skole og deretter jobb. Men åå så gøy det har vært! Når jeg kom hjem fra jobb måtte jeg synke ned i et varmt skumbad. Kan ikke huske sist jeg har gjort det, hadde nesten glemt hvor utrolig avslappende det er. Jeg tente lys og hadde olje i vannet, og koste meg med en kopp grønn te, himmelsk. Elsker slike stunder når jeg pleier meg selv litt og bare kobler ut fra alt annet, det er viktig å ta litt vare på seg selv også innimellom alt som må gjøres. Litt kvalitetstid med seg selv er gull verdt. Anbefaler alle å gjøre det i hvert fall en gang i uken. Jeg liker å gjøre noe fint for meg selv på onsdager, halvveis i uken er det veldig godt og motiverende å lade opp batteriene litt ekstra. Så føler man seg så bra og klar for resten av uken! 

 

Det  blir ikke morgentrening i morgen, men kanskje en økt senere på kvelden. Jeg å se det litt an ettersom jeg har trent tre dager på rad, vitkig å lytte til kroppen vet dere. Trenger den en dag pause så må jeg vente! Jeg har dessuten en naturfagsprøve å øve til, siste innsats før jeg drar. Appropo å dra; for dere som lurte så drar jeg altså til Haugesund på lørdag og overnatter på hytten til Bettina før vi drar videre til Tyrkia på søndag. Det er meg og tre venninner som skal bo i en veldig fin leilighet med blant annet takterrasse, og det er også internett så jeg får ha dere med meg hele ferien. Tre kompiser av oss skal bo i leiligheten ved siden av. Vi blir borte i akkurat en uke, gleder meg så utrolig mye! Sol og varme sammen med beste jentene, det blir gull! 

Nå er jeg så trøtt at jeg må krype under dynen. Håper dere har hatt en fin onsdag og gjort noe fint for dere selv, det fortjener dere alle sammen♥

 

Tips: Lipdefiner

 • 08.03.2013 - 19:08

Hei skjønnheter ♥

 

Tenkte bare å titte innom og komme med et lite tips som passer fint nå til helgen hvor det kanskje er gøy å pynte seg litt ekstra! Jeg har fått endel spørsmål angående hvilke leppestifter jeg bruker osv, og som dere sikkert har latt merke til så er jeg veldig glad i røde lepper for tiden! Elsker det ♥ Så da tenkte jeg å komme med et lite tips til dere som jeg synes gjør det mye finere å gå med leppestift, i hvert fall med en så sterk farge som rød! 

Lipliner er en liten magisk sak som gjør leppene mye mer makert, og jeg føler de "popper" litt mer ut og en får en slags visjon om at de ser større ut også. Jeg tegner bare en tynn strek langs leppekanten, og fyller på med leppestift etterpå. Utrolig fint.
Jeg bruker Dior sin leppestift i fargen Rouge Zinnia Red og Chanel lipdefiner i fargen Rouge Profond 57

  

Have a fun weekend, pretties!

Anbefaling: Bik Bok neglelakkfjerner

 • 21.02.2013 - 17:04

Hei fininger!

 

Tenkte bare jeg skulle gi dere et lite tips når det gjelder fjerning av neglelakk. Jeg er sikkert ikke den eneste som synes det er utrolig kjedelig å sitte å skrubbe bort neglelakk. Ikke minst så tar det litt tid. Vanligvis er jeg veldig skeptisk til at klesbutikker plutselig begynner å selge kosmetikk osv, men da jeg fant denne geniale neglelakkfjerneren på Bik Bok tenkte jeg at jeg i hvert fall kunne prøve den! 

 

 

Det er rett og slett en svamp som du stapper fingeren nedi og vrir litt rundt, så når du tar den opp igjen er neglelakken borte. Superenkelt! I tillegg så lukter den ikke noe særlig slik mange neglelakkfjernere gjør, og det er et stort pluss for meg. Den er veldig mild og god. 

 

 

Nå husker jeg ikke helt pris, men den var veldig billig. I tillegg likte jeg veldig godt det søte, jentete designet. Denne lille saken har fått bli med meg til London, ny favoritt! 

Tenkte bare å si at veronica har det suuupert, gled dere til en skikkelig opptatering av henne! - Bettina 

 
My favorite lipsticks

 • 10.02.2013 - 23:44

De siste månedene så har jeg gått fra å nesten ikke eie en eneste leppestift, til å bruke det nesten hver dag. Jeg føler meg alltid så mye finere, og elsker å matche det med antrekket jeg går i. Jeg har plukket ut mine favoritter: 

 

 

Fra venstre: 

Mac, Speak Louder: Denne bruker jeg både til hverdags og til fint. Hvis jeg føler meg litt mindre fresh utover dagen så tar jeg bare på litt av denne så blir det med en gang litt finere. Jeg liker å bare "prikke" litt forsiktig på leppene bare for å få litt ekstra farge på dem i hverdagen. Til fint tar jeg litt mer på for en litt skarpere, fin farge. 

Bobbi Brown, Crimson: Denne var jeg først veldig usikker på for jeg var redd for at jeg ikke kom til å tåre å gå med den, men etter at jeg kjøpte den så angret jeg ikke et sekund! Det er en utrolig fin vinrød/burgunder farge. Elsker å matche den med Chanel nr 18 neglelakken, knytter virkelig sløyfen sammen på antrekket. 

Kanebo Sensai, Hazemomomiji:  Sommerleppestiften! Elsker den oransje/peach fargen, den blir nydelig til litt solbrun hud og saltvannskrøller i håret. Ser for meg antrekk med turkis, hvit og gul kan bli veldig fint sammen med denne. 

Dior, Zinnia Red: Akkurat som alle må ha "den lille sorte" i kjoler så må du ha "den lille røde" i leppestifter. Det er ingenting mer glamorøst enn røde lepper. Det passer til nesten alt, og gjør hvilket som helst antrekk mye mer elegant. Røde lepper er alltid kronen på verket.

 

 

Hvis dere bor i Stavanger så vil jeg virkelig anbefale dere å gå på Kicks på Torgterrassen. De er utrolig flinke der og gir utrolig god hjelp. Jeg har kjøpt nesten alle leppestiftene mine der fordi jeg vet at hvis jeg går inn og forklarer ca hvilken type farge jeg ønsker og gjerne hva jeg vil matche den til så leter de gjennom maange forskjellige helt til jeg blir fornøyd. Jeg har for eksempel også vist et bilde av venninnen min når jeg skulle kjøpe en gave til henne,  og så har de funnet frem til en som kan passe henne. Dyktige jenter! 

 

 

Min nr 1 er helt klart den røde fra Dior. Føler den får frem øynene mine veldig godt, og jeg føler meg med en gang mye mer elegant. Dere kan finne antrekk hvor jeg har brukt di forskjellige leppestiftene her , her , her og her. 

 

Håper dere likte innlegget! Trykk "liker" hvis det er noe dere syns jeg burde fortsette med ♥ 

Anbefaling: My boy lollipop

 • 22.01.2013 - 23:42

Heei skjønnheter ♥ Jeg tenkte å komme med et lite tips til dere! Spesielt nå på vinteren blir leppene tørre, og jeg synes særlig at når jeg skal pynte meg og ta på leppestift så blir det ikke noe særlig fint fordi det blir litt klumpete. I helgen kjøpte jeg en leppeskrubb som jeg synes funker veldig bra. Det er lett å bare skrubbe litt så blir leppene veldig myke, og det beste er at den smaker veldig godt så du kan bare slikke den bort etterpå!

 

(Det viser ikke så veldig godt, men jeg har litt på leppene på bildet)

 

Jeg kjøpte min på Lush på Xhibition i Bergen. Det skal være en Lush butikk i Oslo også, men jeg vet ikke om andre steder som selger Lush, vet dere? Min er med smaken Bubblegum, men de har også Mint og Popcorn som jeg vil prøve etter hvert! 

 

Her er mine tre favoritter for leppene : Leppeskrubb fra Lush, lipbalm fra Loccitane og leppestift fra Mac ♥

 

Liker dere slike tips? 

hjemmespa

 • 26.12.2012 - 12:18

God morgen snøfnugg ♥ 

For en herlig morgen! Sov lenge, spiste god frokost, og nå har jeg et lite spa for meg selv!  Har fått tatt meg en god lang dusj og skrubbet og smørt meg med gode kremer. Er så godt å skjemme seg selv bort litt inni blant, føler meg så bra etterpå! 

Her er produktene jeg bruker: Garnier ansiktsskrubb // Karamell ansiktsmaske // Nivea ansiktskrem // Victoria`s Secret bodylotion // Håndkrem fra Loccitane // Neglelakk fra Chanel i farge nr 18 

 

Et must med spa er jo å slappe av, så da fant jeg fram et par ting som jeg virkelig koser meg skikkelig med! 

Varm sjokolade, brente mandler, mandariner og en av mine favoritt filmer om julen, The Holiday ♥ Skikkelig avslappende kvalitetstid med meg selv! 

Det er mye som skjer rundt juletiden, og det er viktig at vi stopper opp og tar oss tid til å passe på oss selv litt, råder dere alle til å gjøre det samme. For en deilig følelse å føle seg uthvilt og full av energi når det nye året kommer! Så pass på dere selv fininger, dere fortjener å føle dere bra ♥  Har på verdens mykeste, varmeste og deiligste genser, Skappel genseren ♥  Elsker slike gode koseklær!

Kos dere masse herligheter, så blogges vi senere! Klem ♥  

 

my favorites to kiss with

 • 17.12.2012 - 00:07

Jeg elsker å pynte meg og bruke leppestift ved fine anledninger, eller bare til hverdags når jeg vil føle meg litt ekstra fin. Føler at det er prikken over i -en ♥ 

Her er mine favoritter: Angel Frost fra Mac // Cremesheen Lickable fra Mac //  Sheen Supreme fra Mac // Perfect Match fra Makeupstore 

Chremesheen Lickable er den jeg har på meg i forrige innlegg, elsker den! Nå ønsker jeg meg en som er litt mer vinrød/burgunder, er så glad i den fargen for tiden! 

rouge noir

 • 14.12.2012 - 17:00

Dette er definitivt min nye favoritt neglelakk! Elsker den vinrød/burgunder fargen ♥ Bruker alltid neglelakk og denne passer utrolig fint til denne årstiden synes jeg! Perfekt både til hverdags og finere anledninger. 

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

look like summer in the winter

 • 25.11.2012 - 19:43

Er det andre enn meg som føler at ansiktet mister litt av "gløden" om vinteren? Føler at jeg ser litt mer sliten og grå ut. En venninne tipset meg om et produkt som kan hjelpe på dette!

Denne lille saken! Det er en fuktighetsgivende spray som inneholder camu camu bær fra Amazonas som er kjent for å ha den høyeste konsentrasjonen av vitamin C i naturen. Den fukter, glatter og gir huden tilbake sin naturlige glød! Du holder den ca 10 cm fra ansiktet og sprayer. Hvis du puster inn samtidig skal dette også ha en slags "våknings-effekt" på hjernen slik at du føler deg mer våken selv også. 

Jeg sprayer alltid et spray når jeg er ferdig med å sminke meg før jeg løper ut døren. Den er også veldig grei å ta med hvis du skal ut på reiser osv. Har hatt min i over tre måneder, og den er ikke i nærheten av tom så den holder veldig lenge! Den koster rett over hundrelappen, så den er virkelig verdt pengene. 

 

Viktig å ta vare på gløden deres jenter ♥

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no