Veronica Reime

Makeup Revolution event

 • 05.11.2015 - 20:40

Hei skjønnheter! Jeg var så heldig å bli invitert til et makeup event arrangert av Makeup Revolution. Jeg fikk ha med meg en venninne, så etter skolen dro jeg og Silje inn til åpningen av pop-up shopen deres i byen. Her snakker vi rød løper, bobler i glasset, hyller og bord fullt av sminke og goodiebags, kan det bli bedre? Vi koste oss masse med å gå rundt og se og teste sminken. Etterpå åpnet den for alle, og den skal være der helt til 15. Januar. Anbefaler dere å ta en tur innom!  

Jeg fikk med meg masse fin sminke hjem som jeg tenkte å vise dere i et eget innlegg. Gleder meg til å teste dem ut! Det var litt av hvert, så jeg tenkte å høre hvilken type sminke innlegg dere ønsker å se på bloggen? I mellomtiden kan dere kose dere med et lite bildedryss fra eventet 

- Makeup Revolution pop-up shop - 
Jentekveld på LCN Nailbar Arkaden Torgterrassen

 • 08.08.2015 - 15:18

// Reklame

Hei mine fine Jeg tenkte å tipse dere om noe som kan være veldig gøy å finne på for eksempel sammen med venninner, hvis du skal gifte deg eller skal ha en skikkelig mor og datter dag. LCN Nailbar Arkaden tilbyr nemlig å arrangere jentekveld for deg og hvem du måtte ønske å ha med deg. Det er jo en super idè om du skal gifte deg og vil ha nye, fine negler til bryllupet. Ta med deg forloveren din og gjør det til en jentekveld hvor dere pynter dere til bryllupet. Eller samle venninnegjengen og gjør det til en fullaften med lakkering av negler og noe godt å spise. Kanskje har dere noe å feire og fortjener å skjemme dere selv bort litt? Det kan jo også være en perfekt gave til en mor som kanskje ikke alltid rekker slike ting som stelling av negler. Hva med å overraske med en jentekveld på LCN Nailbar hvor hun blir skjemt bort med manikyr og goodiebags?Jentekveld på LCN Nailbar tilbyr:

Pleiende behandlinger for negler og hender

Lakkering

♥ Varm/kald drikke

♥ Godbiter

♥ Goodiebags

 

 

LCN Nailbar holder til i 3. etasje på Arkaden Torgterrassen så det er lett å droppe innom for å bestille tid, eller så kan du ringe 458 39 962 ♥

Skjem dere selv bort litt jenter!

 Følg bloggen på facebook ved å klikke HER  ♥ 

Sommerlig glød med The Balm

 • 03.08.2015 - 23:19

// Sponset

Hei skjønnheter ♥ Er det andre enn meg som ikke har fått vært på noe sydenferie i år? Med det sommerværet vi har hatt i Norge i år så har det ikke blitt så mye sommerglød i huden hos meg i hvert fall. Da er det godt at vi kan jukse litt! Jeg tenkte å tipse dere om to produkter som er perfekte til å skape en litt sommerlig look. Jeg skifter alltid litt produkter mellom de ulike årstidene, og disse to har i hvert fall fått en fast plass i sminkepungen nå om sommeren:♥ The Balm Bahama Mama: Dette er et fint, kaldtonet bronzing pudder uten noe som helst oransje skjær. Fargen kan se litt mørk ut i pakningen, men det blir anderledes når du tar det på. Du blir veldig naturlig solbrun. Det passer utrolig fint til contouring også. Jeg tegner en strek rett under kinnbeinet og jobber det innover med sirkelbevegelser. Jeg bruker også litt i pannen opp mot hårfestet. Det er ikke mye som trengs på kosten, og er derfor veldig drøyt i bruk. I tillegg synes jeg det er en utrolig bra pris i forhold til hvor lenge det varer. Det liker vi!

♥  The Balm Hot Mama: En rosa/fersken farget rouge som gir et veldig søtt og sommerlig uttrykk. Synes det er så fint med litt mer fersken farge, istedenfor helt rosa rouge. Denne påfører jeg bare litt lett på eplekinnene. Det er litt gullskimmer i den, noe som gjør at jeg nok bare kommer til å bruke den når jeg skal pynte meg litt ekstra. For eksempel til grilling og sene sommerfester. En fin sommerkjole, blomsterkrans i håret og fersken fargede kinn, det blir vel bra?

Coverbrands har nå hele 25 % på disse godbitene! Du finner solpudderet HER, og rougen HER.

Happy shopping lovelies ♥

Trykk på liker knappen om dere ønsker innlegg om min sminkerutine!

 

New set of french

 • 29.07.2015 - 19:40

// Sponset behandling

I går fikk jeg endelig tatt påfyll på neglene mine hos flinke Kathrine på LCN Nailbar Arkaden! Alltid like deilig å sitte der og bli dullet med. Nyte en kopp med mocca imens neglene mine blir fine, herlig! Etter at jeg har hatt en ganske sprek rosa/fersken farge lenge nå så ønsket jeg å gå for noe litt mer stilrent og elegant. Fransk manikyr er en klassisk favoritt, så denne gangen ble det fransk med sølvglitter på tuppen av lillefingeren og ringfingeren på begge hendene. Synes det ble utrolig fint, og det passer jo til alt!

Jeg har gelènegler med forlengelse, og det koster 940 kr for fransk og 910 for farge. Det koster litt ekstra for dekor! For påfyll etter 2 uker koster det 490 og 720 etter 3-4 uker. For å bestille time kan dere ringe 458 39 962 eller booke online HER De holder til i tredje etasje på Arkaden Torgterrassen, veldig sentralt og lett å droppe innom for en liten manikyr ;-) 

Ønsker dere det samme er det bare til å si navnet mitt når dere kommer så fikser de det ;-)

 Følg bloggen på facebook ved å klikke HER  ♥ 

Sommer must haves fra Nivea

 • 14.07.2015 - 20:19

// Sponset - ærlige meninger

Jeg har vært så heldig å få teste Nivea sine must haves produkter for sommeren! Ingenting er som litt god selvpleie, og Nivea har vært en favoritt på badehyllen i mange år. Nå har de samlet sammen noen produkter som er perfekt til sommeren:Creme Smooth Shower Cream: Etter et par lange, kalde vintermåneder hvor huden har tørket ut, trengs det sårt en pleiende dusj! Selv om det virker komfortabelt og oppfriskende med en varm dusj når det er kaldt ute, gjør det huden raskt tørr. Nivea Creme Smooth Shower Cream er beriket med sheasmør, og utviklet for å rense huden samtidig som den tar vare på fuktigheten og gjør huden silkemyk. Hvem vil ikke ha fin hud om sommeren når den vises frem i lette sommerkjoler eller korte shortser? I know I do!

Sheasmør er som supermat for huden og er naturlig rikt på vitaminene A, E og F, samt flere andre vitaminer og mineraler. Vitaminene A og E beroliger og balanserer huden og hindrer at den blir tørr, mens vitamin F inneholder viktige fettsyrer som beskytter huden og reparerer skadet hud. Lettere sagt: Dette er den perfekte dusjkremen for å gi liv til matt og tørr hud!

Lip Butter Coconut: Nivea har kommet med et nytt tilskudd i Nivea Lip Butter serien, denne gangen med smak av kokos. Dette er en sommergodbit for leppene!  Den inneholder både sheasmør og mandelolje som pleier og lindrer tørre lepper, og etterlater dem fløyelsmyke. Klar til å kysse en sommerflørt? Oh yes! Denne smaken kommer bare i et begrenset opplag om sommeren, så det gjelder å skynde seg! In-Shower Refreshing After Sun Lotion: Etter lange dager ute i solen er det viktig å gi huden nok fuktighet og pleie. Denne frisker opp og lindrer huden. Du vasker først kroppen med en vanlig dusjsåpe, for deretter å påføre after sun på fuktig hud og til slutt skylle den av. Det er ikke nødvendig å smøre seg inn med body lotion etterpå. Enkel og rask måte å gi huden det den trenger etter at solen har satt sitt preg på den.Dry Comfort Roll-On: Om sommeren er du kanskje ute hele dagen og det er klamt og varmt, og du svetter gjerne litt mer enn du ellers gjør. Da trengs det en deodorant som holder hele dagen og gjør at du føler deg komfortabel og tørr under armene. Nivea Dry Comfort Roll-On gir 48 timer effektiv beskyttelse, og har en veldig mild og frisk duft. Noe av det verste jeg vet er deodoranter som har en altfor sterk og skarp duft! Den inneholder heller ikke alkohol, noe som også er viktig når du er ute i solen. 

Pure Cleansing Wipes: Disse renseserviettene har jeg brukt i flere år faktisk! Jeg har virkelig ikke tålmodighet når det kommer til å fjerne sminken om kvelden, så disse er veldig enkle å bruke og du blir fort ferdig. De fjerner enkelt all sminken, urenheter og til og med vannfast mascara. Jeg bruker ofte vannfast mascara om sommeren, spesielt på sydenturer hvor det blir mye bading. 

Disse renseserviettene frisker opp huden og tilfører fuktighet. Jeg er ikke flink til å ha noe stor renserutine av ansiktet om kvelden dessverre, men med en runde med disse serviettene og litt ansiktskrem så er jeg good to go! 

Har dere prøvd noen av disse produktene? ♥ 

Sommerfine negler hos LCN Nailbar Arkaden

 • 13.07.2015 - 21:16

// sponset - ærlige meninger 

Noe som er utrolig fint om sommeren til litt solbrun hud er velstelte negler i en litt fresh farge. Til for eksempel et hvitt antrekk setter det virkelig prikken over i-en med et sett negler som "popper" frem. På LCN Nailbar Arkaden har de nå fått inn en serie med nye farger som heter Vibrant Ibiza. Det er sterke, friske farger som passer perfekt til sommeren. Jeg gikk for en farge som heter "Wanna tango with me?" og valgte å ha sølv glitter på tuppen av lillefingeren og ringfingeren. Synes det er så fint å ha noe litt anderledes på en eller to av fingrene på hver hånd. Jeg har gått til de flinke jentene på LCN Nailbar i noen måneder nå, og blir like fornøyd hver gang. De kan så mye forskjellig, og resultatet blir alltid enda bedre enn jeg hadde sett for meg! Det er bare å sette seg godt til rette i stolen, legge frem hendene og let them work their magic. Jeg har gelenegler med forlengelse og farge, og prisen for dette er 910 kr. For fransk koster det 940 kr. Jeg er utrolig fornøyd med mine, og merker ikke at jeg har dem på engang. Ønsker dere det samme kan dere bare vise bloggen, så fikser de det ;-) 

LCN Nailbar holder til på Arkaden Torgterrassen i tredje etasje. For å bestille time kan dere ringe 458 39 962 eller booke online HER 

Flere bilder og inspirasjon kan dere finne på facebooksiden deres HER 

Swiss Anti Cellulite by Swiss Clinic

 • 29.06.2015 - 10:36

// Sponset

Som mor med en baby som krever mye tid er jeg en stor fan av "quick fixes". I en travel hverdag har jeg ikke tid til å dra til skjønnhetssalonger og ta hudpleiende behandlinger. Men jeg er likevel opptatt av å ta vare på huden min, og vil gjerne skvise inn litt selvpleie en gang iblant. Da passer det meg perfekt med produkter som tillater meg å gjøre dette hjemme på mitt eget bad, og enda bedre: til en brøkdel av hva det koster å gå i en salong!

Swiss Clinic er et populært konsept som tilbyr kundene sine produkter og behandlinger som gir synlige og langvarige resultater. Og det beste av alt: det kan enkelt brukes hjemme! Produktene til Swiss Clinic har vært mye omtalt på andre blogger, og jeg har troen på det bare kommer til å bli enda mer populært fremover. Dere har vel også kanskje sett reklamer og bilder av Swiss Skin Renewal både på facebook og andre blogger? Dette er en dermaroller med 540 små nåler i kirurgisk stål som du ruller på huden.  Den strammer opp huden og brukes til å blant annet fjerne arr, strekkmerker, rynker, og til og med eksem kan ha fordeler av denne typen behandling. Swiss Skin Renewal ble kåret til Årets Innovasjon i Swedish Beauty & Cosmetics Awards!

Nå er oppfølgerbehandlingen her: Swiss Anti Cellulite! Den består av tre produkter:

Swiss Body Roller er en bred hudroller for store overflater som åpner opp huden og setter fart på kollagenproduksjonen. Det følger også med 2 stk "Swiss Eraser": et serum som du kan bruke om kvelden og en krem du kan bruke på dagen. Serumet og Kremen inneholder 14% aktive ingredienser med bevist effekt mot cellulitter. Dermed vil disse tre produktene motvirke og behandle cellulitter døgnet rundt! Det som er så bra med denne behandlingen er at rolleren hjelper huden med å absorbere så mye som mulig av ingrediensene i etterbehandlingen. Du kan få store porer, cellulitter og strekkmerker av kollagenmangel. Ved hjelp av Swiss Anti Cellulite kan du få huden til å fornye seg og øke evnen til å reparere seg selv. Du kan forvente deg resultater etter bare 6-8 uker, hvor fantastisk er ikke det?

Jeg har lest mange positive omtaler om produktene fra Swiss Clinic hos andre bloggere som for eksempel Lene Orvik og Caroline Berg Eriksen. Jeg ser på Caroline som litt av en "supermom", og tenker at hvis hun har tid til disse behandlingene så har jammen jeg det også! En liten velfortjent spa kveld med denne rolleren hadde ikke vært feil. Da passer det fint at Swiss Clinic nå har et lanseringstilbud på Swiss Anti Cellulite hvor den koster 1499 kr istedenfor 1890 kr. Men jeg har også vært så heldig å få gi dere en rabattkode! Med koden BLOGG betaler dere bare 1275 kr, det er et kupp! Dere skriver bare inn koden når dere skal betale, så blir den aktivert og rabatten trukket fra. Dere finner Swiss Anti Cellulite fra Swiss Clinic HER.

Har dere prøvd noen av produktene fra Swiss Clinic før?

Er du en skjønnhetsekspert?

 • 10.06.2015 - 12:16

// skrevet i samarbeid med Talk About Beauty 

 

Hei babes ♥

Tenkte å tipse dere om en super nettside hvor dere kan både lese og skrive anmeldelser av over 13 000 ulike kosmetikkprodukter. Formålet med nettstedet er å skape et stort, variert og nyttig utvalg av anmeldelser sik at vi har et sted å researche produkter før vi skal handle. Jeg vet ikke med dere, men jeg liker å lese anmeldelser om produkter før jeg bestemmer meg for å kjøpe dem. Har ikke telling på hvor mange produkt anbefalinger jeg har klippet ut fra magasiner, og en nettside er jo enda enklere og mer tilgjengelig. Her kan du lett søke etter ulike type produkter og lese hva andre har skrevet om dem.

Du kan også selv skrive anmeldelser av produkter du har testet ut, og du får poeng for hver anmeldelse du skriver. Poengene samles opp og blir etter hvert til fine, små belønninger i form av rabattkoder, gavekort, gode tilbud osv. Dette er jo en vinn - vinn situasjon! Du registrerer deg via facebook på forsiden til nettsiden, og så er det bare å sette i gang! 

Nå er Talk About Beauty på jakt etter månedens skjønnhetsekspert som er den personen som har anmeldt flest produkter i juni. Vinneren får flotte premier, heder og ære. Dere kan finne mer informasjon om konkurransen HER.Jeg skal i hvert fall melde meg på, er dere med? ♥

 

 

 

Self pampering time

 • 04.06.2015 - 12:41

Like før eksamenstiden var jeg innom Accessorize og plukket med meg denne lille, søte pakken. Det passer perfekt å gjøre en liten detox etter en periode hvor slike ting går fort i glemmeboken. Hva passer bedre som en liten premie etter mye lesing enn et hjemmespa? Jeg og Sindre skal på velkommen hjem fest for en kompis av S som har bodd i Paris (!!) et halvt år, så da følte jeg for en liten oppfriskning. Å være syk i flere dager har ikke akkurat hjulpet på noe særlig heller. Så da hoppet jeg i koseklærne, satte opp håret og koste meg med både hårkur, ansiktsmaske og fotmaske. Så deilig! Skal helt klart kjøpe mer av denne pakken til dager hvor jeg føler meg sliten og trenger en liten oppfriskning. Et par minutter med disse maskene/kurene, og du føler deg så god som ny! Nå sitter jeg og venter spent på at Sindre skal komme hjem fra eksamen. Er så stolt av ham! Etter denne har han bare en igjen, og den er tre dager (!!) før termin. Håper at lille gull holder seg inne til den tid. Selv om jeg er veldig ivrig etter å møte henne, så ønsker jeg at Sindre skal få mest mulig ro og få bli ferdig med sin siste eksamen. Etter det har vi all verdens med tid hele sommeren viet kun til vår lille prinsesse ♥

Hvordan ligger dere an med eksamener? Håper at dere snart har sommerferie og kan slappe av! Unn dere et lite hjemmespa etterpå med denne good-feeling pakken, det er mitt lille tips til dere jenter ;-)


#blogg #hverdag #mamma #mammablogg #skjønnhet

Pink nails with crushed mirror

 • 28.05.2015 - 22:08

// sponset behandling 

Jeg har ikke rukket å vise dere de nye neglene mine! Som vanlig var jeg og fikset dem hos de flinke jentene på LCN Nailbar Arkaden, og denne gangen ble det en kjempesøt lys rosa/nude farge med "crushed mirror" på noen av neglene. Utrolig fine, og passer perfekt for anledningen til at en liten jente skal komme. Jeg elsker fargen, og ser for meg at den blir enda mer fresh mot litt mer solbrun hud. Definitivt en perfekt sommerlook! 

I eksamenstiden blir det ikke så mye tid til stelling av negler osv, og da er det vel gjerne ekstra gøy å unne seg det som en liten premie etterpå? Anbefaler i hvert fall alle å ta seg turen innom jentene på LCN Nailbar for å fikse seg sommerneglene! Blir alltid like fornøyd etter et besøk hos dem ♥ Dere kan ringe og bestille time på 458 39 962 eller booke time online her. Unn dere selv et sett fine negler jenter, det fortjener dere ;-) 


Neglefin hos LCN Nailbar Arkaden

 • 05.05.2015 - 18:02

// sponset behandling 

Som noen kanskje la merke til i et av de forrige innleggene så har jeg fått meg nye, fine negler! Det er alltid gøy å bli litt ekstra dullet med, spesielt nå under svangerskapet hvor jeg kanskje vil føle meg litt ekstra fin noen ganger. Vi tok jo gravid bilder på fredag, så da passet det jo ekstra bra med litt fine negler. Jeg var på LCN Nailbar på Arkaden i Stavanger hos flinke Kathrine og fikk satt på camuflage (forlenging) med fransk, og ble utrolig fornøyd med resultatet! Jeg gikk for noe litt enkelt den første gangen, men tenker på å prøve litt forskjellig etter hvert. Spesielt i sommer blir det jo gøy med litt friske farger på neglene!  

Fint, ikke sant? 

LCN Nailbar har akkurat åpnet her i Stavanger, men finnes allerede andre steder i Norge som for eksempel Trondheim, Gjøvik og Tønsberg. Det er et tysk konsept hvor at istedenfor å ha en lukket salong så er det en nailbar som står litt mer åpent og du lettere kan "droppe innom". Jeg synes det er utrolig kult at vi har fått noe slikt i Norge også nå! Jentene på LCN Nailbar Arkaden er veldig flinke, og jeg sitter bare og slapper av og koser meg når jeg får fikset neglene. De kan gjøre veldig mye forskjellig, enten det er en "quick hands" med stelling av negler osv, eller forlenging og dekor. Dere finner facebooksiden deres her og instagramprofilen her for mer info og bilder. Nå for tiden er det jo veldig mange festligheter som konfirmasjoner, 17. Mai osv, og da passer det jo veldig fint med litt ekstra velstelte negler. Eller kanskje vil du skjemme deg selv bort litt etter fullførte eksamener? Anbefaler dere å ta en tur innom LCN Nailbar Arkaden! For timebestilling kan dere ringe 458 39 962 ♥ 

 

Hair inspo

 • 25.02.2015 - 23:33

Hei babes ♥ I dag har vært en sånn dag der jeg har hatt litt behov for oppmuntring, så etter skolen tok mamma meg med ut på sushi date. Det var utrolig koselig med litt kvalitetstid, mamma er alltid så god å snakke med. Senere fikk jeg unnagjort endel skolearbeid og en god svømmeøkt. Deilig å være tilbake! Nå sitter jeg nydusjet og fornøyd i sengen og blar gjennom litt inspirasjon. Jeg skal nemlig til frisøren på fredag så jeg muntrer meg selv opp med litt hår inspirasjon! Hår har så mye å si synes jeg, og nå er det en evighet siden jeg har fikset det noe som helst, så det er på tide. Føler meg alltid så mye finere med nyklipt hår og gjerne med en litt oppfrisket farge.

 

Jeg skal faktisk til frisøren to dager på rad, for på lørdag skal jeg som sagt i bryllup og da ville jeg gjerne sette opp håret litt fint! Så da kikket jeg litt på oppsett som kunne passe til bryllup. Liker egentlig den øverste til høyre veldig godt, og gjerne den nederste til venstre. Vil ikke at det skal se for stivt ut, men litt løst og kanskje med en søt flette.

Hva likte dere best?

Hårmodell

 • 21.01.2014 - 12:58

Hei skjønnheter!<3 Nå sitter jeg i frisørstolen og blir bare dullet med. Jeg er hårmodell i dag, og gjett om jeg gleder meg til å vise dere resultatet! Det passet egentlig ganske fint for det er jo Fashion Week når vi kommer til New York så det er gøy å være litt ekstra fin. Ville egentlig bare titte innom og oppdatere dere litt, så kommer det bedre innlegg i løpet av dagen! Skal blant annet ut og spise med mine nærmeste venninner, det blir koselig<3 Ha en fin tirsdag så lenge!

Heavenly

 • 07.01.2014 - 14:00

"Å gud hvor godt du lukter!" har jeg hørt endel av i det siste, og det er takket være de tre herlighetene dere ser på bildene under! Jeg er helt avhengig av gode kremer som gir silkemyk hud og lukter himmelsk, og det gjør virkelig disse tre♥ For tiden går det mest av Coconut Passion ettersom jeg lengter litt etter sommer, men de to andre er også fantastisk gode, liker at jeg kan variere litt. De er kjøpt på Victoria`s Secret butikken i London. Kjøpt på Victoria`s Secret butikken i London

Har dere en favoritt lukt på kremer? 

Spa night

 • 30.12.2013 - 23:13

Hei skjønnheter!♥ Har dere alle planene klare for nyttår? I dag har jeg vært på jobb på Gina Tricot, handlet inn et par siste ting til nyttår, nyttårskjolen ble hentet på postkontoret, gavene til pakkeleken er pakket inn, og resten av kvelden går til spakveld med SATC på skjermen. Skrubbe meg, smøre meg og være skikkelig jentete. Har funnet frem alle mine favoritt produkter, på slutten av kvelden sitter jeg fornøyd i VS kosedressen min og dufter av kokos og andre herligheter, hihi. Utrolig deilig å pleie seg selv litt, gjøre seg klar til den glitrende kvelden i morgen. Gleder meg så mye til å pynte meg, kle meg i den nye kjolen (et lite hint: paljetter), spise den tradisjonelle nyttårsmiddagen med jentene og se fyrverkeriet lyse opp himmelen sammen med mine beste. 

Min lille Lulu goodiebag av pleiende produkter♥

Trykk liker om dere vil at jeg skal lage noen innlegg om skjønnhetsanbefalinger!

My makeup, part one: Face

 • 13.10.2013 - 20:00

 

Jeg får stadig spørsmål om hvordan jeg sminker meg osv, så jeg tenkte jeg kunne lage noen litt grundige innlegg med anbefalinger av sminken jeg bruker. Jeg deler dem opp i kategorier slik at det blir lett å finne frem til dem de produktene dere ønsker tips om. Høres dette bra ut? 

Jeg starter med selve grunnbasisen i sminkerutinen min, nemlig ansiktssminken: 

 

 

 

1. Jeg begynner først med primeren Photo finish primer fra Smashbox. Jeg påfører den bare med fingertuppene, og den glir rett inn i huden. Det er en utrolig god base som gir et godt grunnlag for resten av sminken. For meg er basen noe av det viktigste i sminkerutinen, det gjør at det jeg påfører etterpå legger seg mye finere og blir ikke skjoldete eller klumpete. 

 

 

2. Jeg lar primeren tørke inn 2 sekund, før jeg begynner å dekke over rødligheter, ringer under øynene osv med Bobbie Brown concealer i fargen Natural nr 4. Etterpå påfører jeg Diorskin forever foundation nr 30 med en foundationkost fra dior. Kosten gjør det lettere å få det jevn og gir et fint, glatt resultat. Foundationen er utrolig lett og smelter fint inn i huden, slik at det føles ikke som du har noe på. Jeg hater når sminken ligger "tungt" over huden slik at den ikke får puste. Naturlig og lett er perfekt for meg. 

 3. Etter å ha laget en fin og jevn overflate går jeg over til å gi ansiktet litt mer glød og farge, samt fremheve kinnbeina og andre ansiktstrekk. Jeg bruker solpudder fra bareminerales i fargen warmth i T-sonen, på kinnbeina og litt på halsen for å jevne ut. Det gir en utrolig fin, solbrun glød. Blushen fra Elizabeth Arden i fargen Nectar bruker jeg på "eplene" for et søtt og friskt uttrykk. 

 4. Til slutt går jeg over med et transparent pudder fra Makeup Store for å "pakke inn" sminken så den holder seg. Den gir også et litt mer matt uttrykk og demper rødligheter. Deretter sprayer jeg The Body Shop Vitamin C facial mist ca 10 cm fra ansiktet samtidig som jeg puster inn. Den legger seg over ansiktet og trekkes inn gjennom nesen. Det siste overlaget med sminke smelter inn i ansiktet og får en varm, frisk glød. Den gjør også at du føler deg mer våken og opplagt. Perfekt finish! 

 

Trykk "liker" hvis du vil at jeg skal fortsette med slike innlegg♥ 

 

 

 

Home spa

 • 24.09.2013 - 21:43

Hei skjønnheter! I dag etter jobb følte jeg for å virkelig pleie meg selv, så i dag har jeg hatt et skikkelig hjemmespa, deilig. Det er viktig å ta litt ekstra vare på seg selv iblant, slike "skjønnhetsrutiner" blir ofte så fort glemt bort i en travel hverdag. Jeg tok på høy musikk, dusjet i en evighet og skrubbet og smørte meg med de beste produktene jeg eier. Tenkte å dele noen av dem med dere: 

 

 

 

Emma S cleansing facial wash: Denne ansiktsrensen er fantastisk god! Jeg kjøpte den faktisk i dag, for nå som det blir kaldere ute så tåler huden min mindre, og da ville jeg ha en ekstra god rens. Den var veldig lett å påføre, jeg tok bare litt i håndflaten sammen med en dråpe vann og masserte den inn i ansiktet med sirklende bevegelser. Etter et par minutter skylte jeg den av med vanlig vann, og tok på en vanlig ansiktskrem fra nivea. Huden ble kjempemyk og glatt! Du får kjøpt den på Vita. 

Coconut Milk Body Lotion: Denne smørte jeg inn resten av kroppen med. Jeg elsker The Body Shop sine kremer, de gir masse fuktighet og lukter himmelsk! 

 

My boy lollipop lip scrub: Denne leppeskrubben fra Lush i Bergen gjør mirakler. Det er akkurat som en liten krukke med sukker, og du tar bare litt på fingen og skrubber frem og tilbake på leppene. Den fjerner dødt skinn, flusser osv. I tillegg smaker den jo supergodt så du kan bare slikke den av etterpå. Min er i tyggegummi smak, men de har i hvert fall popcorn smak og mint smak som jeg vet om. Kjøpte den for over et halvt år siden, og har masse igjen. Vil ikke bytte den ut! 

Born lippy raspberry: Etter skrubben så tar jeg på en leppepomade fra The Body Shop. På lik linje med kremen så gir den masse fuktighet, og leppene får en liten "plump-effekt" og blir silkemyke, og kysseklare. Min favoritt er med bringebærsmak. 

 

Har dere prøvd noen av produktene?♥

 

Nå skal jeg krype under dynen med en episode av Gossip Girl og en varm kopp med te. En perfekt slutt på dagen♥ Natta skjønne!

 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no