Veronica Reime

Dette visste dere ikke!

  • 27.07.2016 - 14:19

(8 måneder gravid med Linéa Olivia ♥)

- Før jeg fikk Linéa hadde jeg tre jobber: Kremmerhuset, Gina Tricot og Tango (en nattklubb). 

- 90% av innleggene mine blir skrevet på mobilen. Jeg er ikke av den typen som kan planlegge når jeg skal være kreativ og sette meg ned på macbooken for å skrive et kjempegodt innlegg. Som regel blir det skrevet når jeg ligger i sengen, i køen på butikken eller i bilen (ikke når jeg kjører såklart). Så renskriver jeg det heller på macen senere. Jeg vet ikke hvor mange notater jeg har på mobilen med ulike innlegg som jeg gjerne vil dele. Jeg er en tenker, og må få utløp for det hele tiden. 

- Jeg er 1.58, og kjæresten min er 1.92, liitt høydeforskjell på oss kan du si! 

- Jeg er utrolig sensitiv for lyd, og har alltid hatet ballonger og raketter. Det er akkurat som jeg synes det er ubehagelig og blir uvel av det. Høy lyd på tven liker jeg heller ikke, og blir nesten litt sliten av å ha masse støy på. Musikk går fint, det har jeg gjerne høyt på i bilen og synger med. Men det er noe annet når det kommer bråkete reklamer for eksempel. 

- Vi har en greie der vi tuller med at Linéa gjør alt selv. Som for eksempel: "Linéa var og handlet seg pæremos med bleiekortet sitt i dag, så det skal hun spise til kvelds." Eller: "Linéa ville pynte seg med sløyfe i håret siden hun skulle på Kvadrat i dag. " 

- Blidfis er vel det kallenavnet vi bruker mest på Linéa. Ikke noe søtnos eller sukkerklump her i gården, haha! 

- Når vi snakker om navn: Jeg og Sindre har egentlig veldig ulik smak på navn. Jeg hadde mange flere alternativer enn Linéa og Olivia, men det var kun disse to Sindre likte. Jeg liker også navn som Hedvig, Ulrikke, Ylva, Pia og Kaia. Mine favoritt guttenavn er Herman, Ask, Ulrik og Birk. 

- Jeg kan være utrolig vimsete og klumsete, men jeg tar meg selv veldig lite høytidelig. 

- Min drømmehund er en Novia Scotia duck tolling retriever. De er så fine!! 

- Jeg liker egentlig ikke navnet på bloggen min, og synes det ikke er så veldig fengende. Men jeg har oppnådd for mye og bygget opp denne bloggen såpass at jeg vil ikke lage en ny med et annet navn og gi slipp på denne. Hehe! 

- Jeg foretrekker kalde dusjer fremfor varme. Føler meg mye mer oppfrisket etter en kald dusj, enn en varm! (Med kaldt mener jeg litt kaldere enn lunket vann). 

Har dere noen spesielle fakta om dere selv? Vil gjerne bli kjent med dere ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Vår historie

  • 05.07.2016 - 13:19

Hei! Mange av dere har vært med på hele reisen vår fra å være bare to til å bli tre gjennom bloggen, mens mange har ikke. Derfor tenkte jeg å dele litt av historien vår med dere, slik at dere blir litt bedre kjent med hvem som står bak bloggen. Nederst i innlegget linker jeg til andre innlegg som forteller litt dypere alt vi har vært gjennom dette året 

Høsten 2014 begynte jeg på lektorstudiet ved universitetet i Stavanger. Jeg var travelt opptatt med mye nytt på skolen i tillegg til tre jobber (Gina Tricot, Kremmerhuset og Tango). Jeg var endel trøtt og sliten, som jeg trodde var fordi det var tungt med et nytt studie og mye jobbing. Jeg slet også endel med mandlene og streptokokker. Hos legen fikk jeg beskjed om at det var vanlig å føle seg litt mer trøtt enn vanlig når jeg hadde så mye problemer med mandlene. I og med at jeg gikk på p-piller og fortsatt fikk mensen, hadde jeg ikke en liten anelse om at jeg var gravid allerede i begynnelsen av september. Kvalmen var jeg også til tider, men jeg har hatt perioder med mye halsbrann og ofte blitt kvalm etterpå så jeg stilte ikke noe spørsmål ved det heller. 

Det var ikke før midt i eksamensperioden min i desember at jeg hoppet over mensen. Jeg hadde vært veldig stresset, og tenkte at det kanskje var derfor. Det er jo alltid veldig typisk at du tror du er gravid med en gang du er litt sen, og så kommer den ikke fordi du begynner å stresse over den tanken. Så jeg prøvde å ikke bekymre meg og tenke at den kom nok når jeg og Sindre dro til Paris på kjærestetur rett etter eksamen. Det gjorde den ikke. Den siste dagen vår i Paris kjøpte jeg en test i en kjempekoselig og sjarmerende gate i Paris. Planen var å ta den kvelden jeg kom hjem, men da vi var på Gardemoen på mellomlanding bestemte jeg meg bare for å ta den når jeg gikk på do der. Jeg var så sikker på at den kom til å være negativ at jeg ville bare få det overstått for å kunne utelukke en eventuell graviditet. 

Den viste positiv. Det var veldig uvirkelig, og jeg følte meg brått liten og redd. Sindre var utrolig støttende og god, og vi bestemte oss for at dette skulle vi klare sammen. Hos legen regnet vi ut hvor langt jeg var på vei utifra siste menstruasjon, og jeg var ikke så veldig mange uker ute i svangerskapet. For å være sikre bestilte legen en tidlig ultralyd til meg. Der kom sjokk nummer to: Jeg var 18 uker på vei med en liten jente! 

Etter at sjokket hadde fått synket inn og vi hadde fått roet oss litt, kom gleden. Vi fortalte det til venner og familie, og jeg kunne slappe litt mer av. Nyte svangerskapet og forberedelsene. Magen vokste, og det samme gjorde kjærligheten vi hadde for den lille og hverandre. Vi kom bare enda tettere innpå hverandre, og gjorde alt av forberedelser sammen. Handle til den lille, gå til jordmor og legekontroller. Vi begynte å få ting litt mer i orden, og jeg så et lys i enden av tunellen. Det kom til å gå fint.

På bare noen få måneder hadde vi flyttet, jeg hadde tatt lappen og begge fullførte alle sine eksamener. Jeg var ferdig en uke før termin, og Sindre ble ferdig tre dager før termin. Vi var ferdig med alt som skulle gjøres, og jeg kunne nyte den siste uken med å bare slappe av ute i hagen og lade opp til alt som skulle skje. Den dagen Sindre var ferdig med sin siste eksamen kom han ut i hagen til meg, klappet på magen min og sa: "Nå kan du bare komme, lille venn!" 

Den natten gikk vannet, og om morgenen var Linéa Olivia kommet til verden. En frisk, velskapt, nydelig og perfekt liten jente. Vi var forelsket 

Dette har vært en berg-og-dal-bane av et år. Det beste året i mitt liv, men også det tøffeste. Når jeg tenker tilbake på alt som har skjedd så synes jeg det er helt utrolig at alt sammen har  hendt i løpet av dette året. Det har vært en bratt læringskurve, og jeg føler at jeg har vokst mye som person. Å få ta del i det første leveåret til et lite menneske er virkelig helt fantastisk, og mye kjekkere enn jeg noen gang kunne forestilt meg. Å begynne på skolen bare to og en halv måned etter at Linéa Olivia ble født var tøft, men når jeg ser tilbake på året som har vært, så kunne jeg ikke vært mer stolt og fornøyd. Som jeg har sagt så mange ganger før så blir livet ikke alltid slik du hadde tenkt, men det trenger ikke å være noe negativt. Veldig ofte ender uforutsette ting med å være til det beste! 

 Dette har vært et år fullt av små, fine hverdagsøyeblikk, travle skoledager og eksamener, sene kvelder med hodet i pensumbøker, mange reiser både utenlands og innenlands, babysang og babysvømming, turer ute på fjellet og i skogen og så mye mer. Det føles som det er enda mer å oppleve og sette pris på med en liten i bildet, og jeg gleder meg bare til alt vi har i vente. Nå har vi en liten ettåring i hus, og det er enda travlere enn noen gang. Til høsten begynner hun i barnehage, Sindre som er ferdig med bacheloren sin skal jobbe og jeg fortsetter med mine studier. Det blir et nytt og spennende kapittel for oss alle! Og jeg gleder meg til å ha dere med på det ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere vil følge med oss videre! 

Følg bloggen på facebook HER eller instagram HER for flere oppdateringer 

 

LES OGSÅ:

VENTER EN LITEN PRINSESSE

DA LINEA OLIVIA KOM TIL VERDEN

JEG KLARTE DET

HVORDAN KLARER DU DET?

HAR JEG ØDELAGT LIVET MITT?

DET HAR GÅTT FOR LANGT

JEG GIKK NED 18 KILO

DET VERSTE SOM KUNNE SKJE

DET MÅ FEIRES

ET HELT SPESIELT ÅR

Her kan du følge meg

  • 28.06.2016 - 15:02

Hei dere ♥ Ettersom jeg har fått endel nye lesere i det siste tenkte jeg å dele med dere litt flere steder dere kan følge meg, ettersom det kanskje kan være kjekt for dere å se ting som ikke kommer på bloggen eller få beskjed når jeg har lagt ut et nytt innlegg! 

Instagram: Her prøver jeg å legge ut litt oftere enn på bloggen, slik at dere blir oppdatert før jeg har rukket å sette meg ned for å skrive et innlegg. Noen bilder deler jeg kun på instagram, mens noen kommer litt senere på bloggen. Jeg deler små hverdagsglimt, og noen videoer innimellom. Jeg legger også ofte ut bilde når jeg har oppdatert bloggen, slik at dere får beskjed når det er noe nytt å lese! Følg meg på @veronicareime 

Snapchat: Her deler jeg for det meste videoer! Snapchat skal være et sted hvor det ikke er noe filter, og det jeg legger ut blir veldig "i nuet". Jeg synes det er fint å kunne vise den siden også, og at dere får komme enda nærmere innpå oss. Følg meg på veronicacr ♥

Facebook: Her oppdaterer jeg hver gang det har kommet et nytt innlegg, samt svarer på spørsmål og kommentarer! Jeg prøver å bli flinkere til å legge ut litt små hyggelige beskjeder, det er så fint å ha litt mer personlig kontakt med dere. Jeg deler også linker hvis jeg har blitt publisert i andre artikler osv, for dem som er interessert i å få med seg det! Dere finner facebooksiden min HER Gleder meg til å ha dere med videre! Om dere har en fin instagram eller blogg jeg burde følge, legg gjerne igjen en kommentar! Jeg elsker å finne nye jeg kan følge ♥

43 spørsmål

  • 25.02.2016 - 22:16

1. Hva har du på deg? En kosedress fra Bik Bok. Med det samme jeg kommer inn dørene hjemme så hopper jeg alltid rett i koseklærne. Deilig!

2. Har du noen gang vært forelsket? Ja, er det nå 

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? Ja.

(kosebukse og hovne preggoføtter)

4. Hvor høy er du? 1.58! 

5. Hva var det siste du spiste? Bananpannekake, mums! 

6. Hva var det siste du drakk? Pepsi Max. 

7. Er det noen du savner? Ja, jeg har familie litt spredt rundt omkring i landet så jeg savner selvfølgelig dem. Fadderen til Linéa i Oslo, pappa og stemoren min i Nederland, stesøsteren min på Karmøy og hele familien til Sindre på østlandet. Og så savner jeg roomiene mine fra New York, og Ingrid som jeg møtte i NY. Det er altfor mange det! 

Thea og Ragnhild (+ Maren som tok bildet) 

8. Svart eller hvit? Når det kommer til klær så velger jeg hvit om sommeren når jeg har solbrun hud, og ellers går det veldig mye i svart. Det er så klassisk og fint, slår aldri feil! 

9. Favoritt tv-show? Keeping Up With The Kardashians, hehe! 

10. Favoritt band? Ingen? Har aldri vært noe særlig opptatt av noen spesielle band eller artister jeg.11. Har du piercing? Jeg har hatt flere hull i ørene, blant annet i tragus, men har tatt ut alt. Nå bruker jeg kun de nederste, synes det er mest rent og fint. Hadde også piercing i navlen, men den tok jeg ut da jeg ble gravid og har ikke tatt den inn igjen. Har visst endret litt smak, for nå synes jeg det er finest uten! 

12. Hva er din favorittsang? Akkurat nå er det The Chainsmokers - Don´t let me go. Når jeg får dilla på en sang så hører jeg på den heeele tiden. 

13. Hvor gammel er du? 21 år :-)

14. Stjernetegn? Jomfru; systematisk, kritisk, hjelpsom, ordentlig, grundig, solid, pålitelig og realistisk, det er meg! 

15. Hva ser du etter i en livspartner? Det må være en som er trygg på seg selv og er generelt en avslappet person. Vi må kunne le utrolig mye sammen, men også ha interessante diskusjoner. Det er viktig at han utfordrer meg til å tenke og reflektere. Han må få meg til å føle meg bra med meg selv og være slik at jeg føler at jeg kan komme med alt til ham. Vi må samarbeide bra og være et team. Jeg liker veldig godt når han har egne ambisjoner og vil noe i livet. Men det viktigste av alt er en som er positiv og vil være med på ting, er snill mot meg og imøtekommende og god mot andre mennesker ♥ 16. Favoritt quote? Jeg har aldri vært så fan av quotes egentlig, men liker dette utsagnet: "Hvordan du får andre til å føle seg rundt deg sier mye om deg."  Det er så sant! 

17. Favoritt skuespiller? Er det lov til å si to? Leonardo DiCaprio og Matthew McConaughey.

18. Favorittfarge? Svart, hvit, mørkeblå, nude og grå. 

19. Høy eller lav musikk? Det spørs veldig! I bilen er det full guffe og synging av full hals, men er jeg hjemme liker jeg å ha det litt lavt på i bakgrunnen. 

20. Hvor drar du når du er trist? Ingen steder, da vil jeg helst holde meg hjemme til jeg føler meg bedre. Eller gå meg en liten tur, frisk luft hjelper alltid for å klarne tankene. 

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen? 2-15 minutter, alt ettersom om jeg skal vaske håret eller ikke. 

22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen? Som regel 15 minutter eller mindre. 

23. Hva gjør deg sint? Mennesker som drar ned andre for å selv føle seg bedre. I tillegg til klimaproblemene, menneskehandel, pelsindustrien, voldtekt, foreldre som mishandler barna sine. Jeg kan virkelig ikke gå mer innpå dette punktet, kjenner at jeg blir helt kvalm. 

24. Turn on? Inkluderende mennesker! Folk som drar hverandre opp og får dem rundt seg til å føle seg bra. 

25. Turn off? Det motsatte av det ovenfor ;-) 

26. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? Jeg er en veldig følsom person, men etter at jeg ble mamma så føles det som tårene sitter utenpå kroppen. En reklame, en idol audition, Linéa som smiler litt ekstra sjarmerende, jeg får tårer av alt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

27. Når sa du at du var glad i noen sist? Nå nettop til Sindre. Jeg sier utrolig ofte at jeg er glad i dem rundt meg, synes det er så viktig! 

28. Hvilken bok var den siste du leste? En pensumbok. 

29. Hvilken bok leser du nå? En pensumbok, hehe... 

30. Hvilken tv-serie så du sist? Billions. Skrev en anbefaling på bloggen om den HER. Den må dere se :-D 31. Hvem snakket du med sist? Gruppechatten med dem på skolen. Shoutout to my girls<3 

32. Favorittmat? Den er vanskelig fordi jeg er så glad i mat og liker så utrolig mye forskjellig! Jeg klarer rett og slett ikke å bestemme meg for bare én rett. 

33. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til? Hawaii og Australia! Og så vil jeg gjerne tilbake til Afrika og New York. 34. Hvor var du sist på reise? Nederland. Og dit skal vi tilbake i sommer, gledes! 

35. Har du et crush? Linéa og Sindre selvfølgelig 

36. Når kysset du noen sist? Kysset Linéa godnatt for et par timer siden, og Sindre rett etterpå Lots of love, hehe 

37. Når ble du sist fornærmet? Husker ikke? Jeg går sjeldent rundt og husker på sånn, ser ikke helt poeng i det. Det nærmeste jeg kommer var vel i går da en jente stjal parkeringen til Anette rett foran oss, og latet som ingenting. Noen mennesker eier ikke folkeskikk! 

38. Hva er favoritt godteriet ditt? Lakrissnøre med jordbærsmak og dundersalt. 

39. Spiller du instrumenter? Nei, er helt elendig på sånt..

40. Hva er favoritt smykket ditt? Jane König smykket mitt med bokstavene til meg, Linéa og Sindre. I tillegg elsker jeg det første smykket Sindre ga meg som var et Bjørg anatomisk hjertesmykke. Elsker smykker med betydning! 

41. Hvilken sport gjorde du sist? Prøvde meg på noen styrkeøvelser sammen med Linéa, ganske gøy! Kommer muligens på bloggen om en stund :-D 

42. Når var du med noen sist? Jeg har vært med noen i hele dag! Først skolen og senere familiebursdag, og i kveld har jeg selvfølgelig vært med Linéa og Sindre. 

43. Har du en frykt? Som mange andre er jeg livredd for at det skal skje noe med dem jeg er glad i. Jeg kan ofte se for meg scenarioer der noe skjer, og blir helt dårlig av det. Det er mitt verste mareritt. 

Alt man finner på når man egentlig skal gjøre skolearbeid og er for trøtt i hodet! Okei, nå SKAL resten av kvelden vies til innleveringen og pepsi maxen. Ha en fortsatt fin kveld videre, så skrives vi mer i morgen! Glad i dere ♥

Likte dere innlegget? 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no