Veronica Reime

Hvordan livet har endret seg

 • 08.04.2015 - 19:17

For akkurat et år siden befant jeg meg i New York, hvor jeg hadde bodd siden januar. Jeg bodde i et koselig strøk midt i SoHo sammen med Maren, Ragnhild og Thea. Tre jenter jeg ikke kjente før jeg dro til NY, men som jeg fort ble utrolig glad i. Livet i New York går nesten ikke an å beskrive, det er en helt annen verden. Det bestod i hvert fall mye av koselige restaurant dates, sykkelturer, pikniker i Central Park, baseball kamper på Yankee Stadium, shopping, kino, museum og kunstutstillinger, gå rundt i forskjellige strøk og se på mennesker og arkitektur, det var alltid masse som skjedde! Jeg får sommerfugler i magen bare av å tenke på det, det var en så fin tid! Hvis noen hadde fortalt meg at om et år er du 7 mnd gravid så hadde jeg aldri trodd dem. Det føles helt surrealistisk hvor mye livet mitt har endret seg på bare et år.

Å dra til New York for et semester var definitivt en spennende og lærerik reise, det samme vil det å få en unge være. Jeg har alltid vært veldig eventyrlysten, elsker å reise og oppleve nye ting. Etter New York var jeg ikke mett, jeg hadde planer om å dra andre steder, oppleve og lære enda mer. Etter jeg ble gravid har jeg fått høre mye at nå kan jeg ikke gjøre ditt og datt. Det stemmer kanskje at jeg kan ikke bare pakke kofferten og dra akkurat når det passer meg, men at livet mitt er over blir helt feil å si. Livet mitt har endret seg utrolig mye på et år, men jeg ser på det som en ny reise. En ny positiv ting i livet mitt. Og at jeg skal oppleve mer er det ingen tvil om. Alt er mulig, og det blir hva du gjør det til selv. Nå har jeg ansvar for en liten person som avhenger av meg, og jeg skal selvfølgelig ta valg som gjør livet best for henne. Vi skal oppleve så mye sammen. En ting har jeg i hvert fall lært; livet kan være utrolig uforutsigbart! 

- April throwback - 


New York Guide Part 1: Where to eat?

 • 24.06.2014 - 17:08

Noe av det aller beste ved New York var de endeløse mulighetene av restauranter du kunne gå på. Jeg anbefaler å skygge unna de typiske turist restaurantene på Times Square osv, hvis du kikker litt rundt i Meatpacking District, SoHo og West Village så kan du finne mange restauranter med fantastisk mat og god stemning. Her er noen av mine favoritter: 

♥ The Grey Dog:


Dette var ett av mine favoritt steder å spise frokost, et veldig sjarmerende lite sted like rundt hjørnet ved leiligheten min. Selve restauranten var veldig særegen, og dem som jobbet der var veldig hyggelige. De hadde masse forskjellig mat, sånn typisk toast og pannekaker, burger og salat osv. Så lenge jeg fikk glutenfree french toast toppet med frukt og bær og nypresset appelsinjuice så var jeg superfornøyd! 

Adresse: 244 Mulberry Street 

The Butchers Daughter: 


Denne likte jeg! En restaurant med bare vegansk, økologisk mat, veldig friskt og godt! Synes selve stilen over hele restauranten er utrolig stilig og bra gjennomført. Om sommeren har de også masse bord utenfor, så det er veldig koselig å sitte ute i solen og nyte en næringsrik smoothie. Det meste av menyen er "non-dairy" og glutenfri. De serverer både frokost, lunsj, brunch og middag. Jeg likte veldig godt smashed avocado toast og brazilian blaster smoothie (takk for tips Eirin!)

Adresse: 19th Kenmare Street (corner of Elisabeth Street) 

Little Cupcake Bakeshop:Denne superskjønne bakeshopen lå rett over leiligheten min og ble ganske fort min favoritt cafè. De lager verdens skjønneste cupcakes og kaker, men det ble litt for søtt for min del så jeg holdt meg mest til chai latten deres, den var såå god! Det var alltid masse folk der uansett når på dagen, og den ble ofte brukt til å spille inn tv serier. Et kjempekoselig sted å sitte med en venninne å skravle over en kopp med noe varmt å drikke eller bestille en orginal kake til noen som har bursdag. Det var så gøy å gå forbi dette stedet hver dag og se inn på dem som sto og pyntet cupcakes, alle de som satt ved bordene og koste seg, mannen som alltid stod utenfor med den store, fine dalmatineren og de som kom ut med et takeaway beger i hendene og kanskje en rosa kakeboks. 

Adresse: 30 Prince Street 

♥ Delicatessen:

Dette var et veldig populært sted og alltid fullt av mennesker, med god grunn! Alltid når jeg gikk forbi var det fullt av mennesker, og når det var varmt ute trakk de til side glass dørene og hadde masse bord ute. Her gikk jeg ofte og spiste med venninner, og tok med alle som kom og besøkte meg i New York. Det er et veldig moderne sted med veldig god mat, og om kvelden har de alltid masse musikk og folk møtes gjerne for drinks i baren. De er kjent for sine trøffel fries med parmesan og gode burgere, det må dere bare prøve! Laksen deres er også veldig god, samt friske salater for lunch dates.

Adresse: 54 Prince Street

TAO:

Denne restauranten har dere kanskje sett i mange filmer og serier, blant annet Sex and The City. Hele restauranten er utrolig fin, servicen er plettfri og maten er D-E-L-I-C-I-O-U-S! Her anbefaler jeg å ha en helaften med både forrett, hovedrett og dessert. Den brukes ofte til litt finere anledninger, da vi spiste der var vi vitne til et frieri. Folk tar seg god tid når de er på denne restauranten og spiser lenge og skravler mye mellom rettene. De som jobber der er utrolig høflige og gir utrolig god service, passer hele tiden på at gjestene har alt de trenger. Jeg anbefaler Satay Chicken with Peanut Sauce eller Tempura Sweet Potato til forrett, Crispy Coconut Shrimp with Thai Peanut Sauce (bildet til høyre) eller Crispy Orange Chicken til hovedrett og Giant Fortune Cookie til dessert (bildet til venstre). Jeg og S delte desserten, og det var mer enn nok! Det er èn spådom til hver, og på den ene siden er det mørk sjokolade mousse og på den andre er det hvit som du kan dyppe frukten i, yum! Alle bør prøve denne restauranten i løpet av oppholdet sitt, får vann i munnen av å skrive om den!

Adresse: 42 East 58th Street

The Boathouse: Enda en restaurant dere kanskje kjenner igjen fra ulike filmer og serier. Den ligger ved The Lake i Central Park og er et veldig populært sted for bryllup. Etter en koselig spasertur gjennom parken kan dere gjerne stoppe for brunch på The Boathouse med utsikt over The Lake og resten av parken. Det er også mulig å leie båter rett utenfor for dem som vil ut på det speilblanke vannet. Maten er nydelig, og ikke minst lokalet og utsikten gjør hele opplevelsen fantastisk. Jeg følte meg skikkelig som Blair fra Gossip Girl da jeg satt og spiste lunsj der, haha! 

Adresse: Central Park, like ovenfor fontenen!

 

♥ Max Brenner:

En restaurant hvor alt er basert på sjokolade, kan det bli bedre? De har til og med pizza med sjokolade på! Kanskje litt too much for min del, men kan jo være godt? Det er et kjempekoselig sted, perfekt for en litt sen date med fondue for to, eller hvis du bare vil ha en kopp med ekte varm sjokolade en kald regnværsdag. For en sjokoladeelsker som meg var i hvert fall dette stedet midt i blinken! Jeg og S hadde fondue med både hvit og mørk sjokolade og karamell, og god frukt, marshmellows og cookie bites som vi kunne dyppe. Tror vi trillet ut av restauranten!

Adresse: 841 Broadway

 

♥ 16 Handles:

 

Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger vi var innom 16 Handles! Den lå to farlige minutter unna leiligheten, og vi hadde late night snack her nesten hver kveld og gikk ofte innom på varme dager når vi ville kjøle oss litt ned. Jeg og Ingrid møttes ofte her for å mase om alt og ingenting og oppdatere hverandre over en stor kopp med froyo. Mine favoritter var salted caramel og vanlig vanilje toppet med peanut buttercups, crushed snickers og masse frisk frukt!

Adresse: Finnes over alt på hvert ett gatehjørne!

 


 

Andre steder verdt å spise: 

Shakeshack og The Counter (gode burger steder!) 

The Waverly Inn 

The Spotted Pig ( Jay-Z eier denne)

The Dutch

Mercer Kitchen  

The Spice Market

Anbefaler også å spise pasta eller pizza i Little Italy!

 

♦ Mange av stedene jeg har anbefalt er ofte fullbooket, og det er lurt å bestille bord en uke i forveien. Vi reserverte alltid bord når vi skulle ut og spise, ellers risikerte vi å måtte vente minst 20 minutt på å få bord. På OpenTable finner dere alle restaurantene i New York, og kan enkelt booke bord ;-)

♦ Noe annet som er veldig typisk New Yorker er jo å bestille takeout på døren. Vi brukte alltid Grubhub!

 

Håper dette var til hjelp, og at dere vil teste ut noen av stedene jeg har anbefalt! ♥

 

Summer dresses

 • 12.06.2014 - 22:23

Noe av det kjekkeste ved å jobbe i klesbutikk må jo være alle de fine klærne vi får inn. Spesielt nå om sommeren er det såå mye fint, jeg elsker alle de lyse fargene og lette stoffene. Jeg liker veldig godt å kle meg i kjoler og skjørt til hverdags om sommeren, og i dag var det to fine kjoler som fikk bli med meg hjem fra Gina Tricot. 

Elsker ryggen på denne! Så fin til litt sommerbrun hud og oppsatt hår, eller litt løse krøller. Kjolen er så fin i seg selv at jeg trenger bare litt enkelt tilbehør for å sette prikken over i-en. Passer perfekt til litt finere anledninger nå om sommeren, som en bursdag eller hageselskap. 

Denne kjolen bruker jeg lett til hverdags med bare et par ballerina sko og gjerne en strikket cardigan eller genser knyttet rundt livet. Kjempefin til sene sommerkvelder på terrassen, gåtur på stranden eller piknik. Eller bare når jeg føler for å være litt ekstra jentete og pynte meg i hverdagen. 

Gleder meg til å bruke begge to!

Hva synes dere? ♥

Roadtrip

 • 09.06.2014 - 00:50

Hei solstråler♥ Håper dere har kost dere masse i helgen og fått nyte den til det fulle! Det har i hvert fall jeg, og derfor har det blitt litt lite oppdatering her inne. Når det er så deilig vær så tilbringer jeg så mye tid som  jeg kan ute og finner på kjekke ting istedenfor å sitte inne foran macen, det gjør vel dere også ;-) 

På fredagen var jeg først litt med jentene, de skulle ut så jeg holdt dem litt med selskap på vorshet før Sindre hentet meg. Vi dro på grilling hos Andrè, og det var veldig koselig! Sitte på terrassen og grille til lenge etter det har blitt mørkt ute, godt pakket inn i et teppe og med lys på bordet. På lørdagen jobbet jeg på Kremmerhuset, hvor egentlig jeg og Rebecca stod hele dagen og drømte om å komme oss ut og nyte solen slik som alle andre i Stavanger gjorde. Nå nærmer det seg den offisielle sommerferien, og flere og flere kommer hjem fra skoler i andre byer. I går var alle i jentegjengen samlet hos Bettina, pluss ett par til etter hvert. Det var kjempegod stemning, og jeg ble så glad av å ha alle mine kjære rundt meg igjen. Jeg er virkelig takknemlig for å ha den sterke venninnegjengen som jeg har, og at selv om vi går hver våre veier så blir det alltid det samme når det møtes igjen. Jeg ble faktisk med på byen for første gang på veldig lenge, og det var veldig gøy! Vi dro ikke hjem før vannet lå som et mørkeblått speil, og himmelen var farget med striper av oransje og rosa. 

I dag dro jeg og S ned til sørlandet for å besøke mamma, stefaren min og lillebroren min som har vært der nede hele helgen. Det var deilig å koble skikkelig ut i fine omgivelser, og på et punkt klarte vi faktisk å sovne begge to så det var tydelig at det trengtes! Vi spiste masse god mat, jordbær og is, gikk tur og bare latet oss i solen, deilig. Nå har vi kommet hjem igjen, S ligger allerede og sover ved siden av meg. Siden han var sjåfør bidro jeg med mitt gode selskap og underholdning bestående av fortelling av historier, synge med på typiske sommer sanger og dele snacks. Det var en veldig fin tur, norsk sommer er så fint. Jeg reiste i en kjempedeilig jumpsuit som jeg kjøpte i New York. Den er utrolig behagelig med det myke stoffet og de vide beina, så den var perfekt for en lang kjøretur. I tillegg er den jo veldig fin, elsker ryggen! Med meg i vesken hadde jeg en varm cardigan hvis det skulle bli kjølig, drikke og snacks, sunnies, en bikini topp, litt lesestoff og body mist for å freshe meg opp litt etter mange timer i bil. 

Hva har dere gjort i helgen? 

Ønsker til New York Guide?

 • 03.06.2014 - 20:40

Hei mine fine!♥ I dag plasker det ned, så det ble til at jeg fikk unnagjort endel nødvendige ting, kan jo ikke ligge og late meg i solen hver eneste dag dessverre... Jeg var blant annet i et møte, og senere hadde jeg en kjempegod treningsøkt, det er så deilig å ha kommet inn i gode treningsrutiner igjen etter jeg kom hjem. Nå sitter jeg og jobber litt med bloggen, mens regner trommer på vinduet. Elsker å sitte inne og jobbe med kreative prosjekter mens jeg lytter til lyden av regnet.

 Jeg får stadig spørsmål om forslag til restauranter og ting å finne på i New York så jeg tenkte å lage en liten guide med mine tips til hva dere kan finne på i denne herlige byen. Såklart finnes det mye mer enn hva jeg har funnet på, denne byen har jo evig med muligheter, men jeg kan i hvert fall dele mine tips! Så, har dere noen ønsker til hva jeg skal skrive om, eller noe dere lurer på? ♥

May outfits

 • 02.06.2014 - 21:25

Jeg synes det er så gøy å se på andre blogger når de poster innlegg med alle antrekkene fra en måned, så tenkte jeg kunne vise dere mine antrekk fra mai! Jeg ble såå glad da det endelig ble litt varmere og jeg kunne gå i lette sommerkjoler og skjørt. Mer detaljer om hvert antrekk finner dere ved å trykke på lenkene under bildene ♥ 

HERHERHERHERHER


HER

Hvilket antrekk er deres favoritt?

Blomstrete tyllskjørt

 • 28.05.2014 - 00:45Hele antrekket er fra Bik Bok, utenom skoene som er fra en eller annen butikk i Malaga. Elsker blåfargen, spesielt til det gule skjørtet. Prikken over i-en er lepper og negler i en knallrosa farge. Livet er fint når jeg kan gå i sommerklær ♥

 

Bittersweet

 • 23.05.2014 - 03:05

Surprise, I`m home! Jeg kom hjem til Stavanger i går kveld, men kunne ikke skrive noe om det fordi jeg skulle overraske moren min som har bursdag i dag. Overraskelsen ble vellykket, og å se ansiktet hennes da hun kom inn og fikk øye på meg var så verdt det! 

Flyturen hjem var lang og jeg fikk ikke til å sove noe som helst på hele flyturen, men ellers gikk det veldig fint. Sindre hentet meg på Gardemoen og tok flyet med meg videre, og da jeg landet på Sola kom tre gode venninner løpende mot meg. Jeg var så glad og takknemlig, utrolig godt å se alle sammen igjen♥ Det var utrolig surrealistisk å være hjemme i Norge igjen, det gikk ikke helt opp for meg at nå skulle jeg være her. Da jeg landet i Oslo og så grønne enger med gule blomster utenfor vinduet, fikk jeg tårer i øynene. 

Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle bli så glad i hjemmet mitt i New York, at det skulle bli tungt å dra fra det. Jeg hadde en stor klump i magen i mange dager før jeg skulle dra. En del av meg gledet seg veldig til å komme hjem, mens en annen var ikke klar for å dra fra verdens mest fantastiske by. Jeg hadde utrolig masse blandede tanker og følelser den siste tiden. Over tid hadde jeg dannet meg en hverdag med vaner, rutiner og favoritt steder. Det føltes mer og mer som et hjem, og følelsen jeg fikk da jeg svingte inn i gaten og fikk øye på den gamle kirken, trærne med hvite blomster og den lille cupcake bakeshopen var: "Nå er jeg hjemme."  Jeg forelsket meg helt i byen med alle de gode restaurantene, butikkene, de gule taxiene og alle de ulike menneskene. Skravle med en god venninne over frokost på The Grey Dog, kjøpe med meg en chai latte fra bakeshopen en dag vinden er litt kald, handle frukt og grønt i China Town, ligge og lese i parken, jogge over Brooklyn Bridge og vandre nedover 5th ave med armene fulle av handleposer. Det beste av alt var vel å våkne opp av solen som varmet ansiktet og lyden av den intense byen som ikke engang hadde stilnet om natten, og vite at nye opplevelser bare lå og ventet på meg. 

Jeg har lært så mye om meg selv, andre mennesker og ikke minst om hvordan det er å bo i New York. Jeg har vokst på dette eventyret, og alt jeg har lært vil jeg ta med meg videre. Så mange fine minner, og så mange kjekke mennesker jeg har blitt kjent med! Mine fine roomies Ragnhild, Thea og Maren som jeg har bodd sammen med i så lang tid, og ikke minst Ingrid som ble en veldig god venn og som heldigvis bor i Stavanger hun også! Gleder meg til du også kommer hjem snuppa♥ 

Disse bildene tok jeg utenfor leiligheten, rett før vi dro til flyplassen: Verdens mest sjarmerende gate; Kjære, fine Prince Street ♥ New York kommer alltid til å være mitt andre hjem, og ha et spesielt sted i hjertet mitt. 

" The world is a book, and those who do not travel only read one page"

 

Coney Island

 • 19.05.2014 - 08:47

Først og fremst; HAPPY NORWEGIAN CONSTITUTION DAY! ♥♥♥  Er det en dag jeg savnet å være hjemme ekstra mye så var det på lørdag, jeg begynte faktisk å gråte da jeg hørte nasjonalsangen. Til tross for savnet, så var det en opplevelse å feire 17. Mai i New York. Vi startet dagen med champagne frokost på Mercer Kitchen, før vi dro videre til Sjømannskirken. Da vi nærmet oss, så vi at de hadde sperret av en hel gate og det var satt opp masse boder og en scene. Det vrimlet av norske, og det var kjempegod stemning. Masse flagg, norske vafler og solo. DeLillos spilte og alle sang med, jeg fikk frysninger oppover armene for det var bare en så utrolig god opplevelse å være der. Jeg la ut et bilde på @veronicachr fra feiringen. Senere spiste vi på Felix (fantastisk god mat!) og tilbrakte resten av kvelden på Sweet and Vicious, en bar hvor det var masse norske. Selv om jeg hadde foretrukket bunad og norske tradisjoner, så ble feiringen vellykket og jeg koste meg ihjel! 

 


 

I dag dro jeg, Maren og Thea til Coney Island. Med en gang vi kom ut på strand promenaden med alle restaurantene, surf shopene og tivoliet føltes det som vi hadde gått inn i en spring break film. Det var så deilig å komme bort fra storby maset og koble ut litt. Føltes som det var en evighet siden jeg hadde sett strand og hav. Jeg lå og nøt solen og hørte på musikken de spilte inne på promenaden. Kunne vært der hele dagen, men dessverre skyet det over og da ble det litt kaldt... 

 

På kvelden var vi på kino og så Neighbors med Zac Efron og Dave Franco, utrolig morsom film! Jeg lo hele tiden, og det skadet ikke akkurat at skuespillerne var så pene å se på heller. Anbefaler dere å dra å se den når den kommer til Norge! 

Hvordan var deres 17. mai feiring? ♥ 


Through my phone

 • 16.05.2014 - 22:09

03: 45 pm New York time:

Hei mine kjære!♥ Beklager at det har vært litt stille fra min kant, men det har vært ekstremt mye lesing til eksamen de siste dagene. I dag ble jeg endelig ferdig med siste eksamen, og i kveld er det avslutning med hele skolen! Tenkte å vise der litt mobil bilder, synes det blir litt mer personlig med slike innlegg innimellom. Den siste tiden har bestått av flere timer på biblioteket, masse frozen yoghurt på varme dager, eksamenspauser i parken, frisk og god mat, sleepovers, restaurant besøk og shopping. Til tross for en travel eksamenstid har jeg kost meg masse ♥

Verdens beste frozen yohurt! Min favoritt er salted caramel og vanilje toppet med bær og peanut buttercups. // Lesing til fashion eksamen til langt på natt... 

Sleepover hos Ingrid i min herlige pyjamas fra Victoria`s Secret  //  Frisk og god frokost som Ingrid laget til meg! 

Milkshake på The Counter, yum!  //  Feirer at jeg nesten er ferdig med alle eksamener med en liten shopping spree. 

My new babies♥ 

 

Hva driver dere med for tiden?

Purple love

 • 13.05.2014 - 04:18

09: 50 pm New York time: 

God kveld dere♥ Har dere hatt en fin start på den nye uken? Min startet med marketing eksamen klokken ni, følte det gikk ganske fint. Da jeg kom hjem hoppet jeg rett i bikinien og gikk til Washington Square Park for å sove litt i solen. I sekundet jeg tok i øreproppene med musikk og lukket øynene forsvant jeg langt inn i drømmeland. Etter intens lesing til langt utover kvelden trengte jeg virkelig å koble ut litt. Jeg våknet ikke før solen hadde forsvunnet bak noen skyer og en som gikk forbi følte at han måtte spør meg om hvorfor jeg lå i bikini topp når det ikke var sol lenger. Etterpå satte han og kompisen seg ned for å snakke med meg og Maren, noen amerikanere er litt for frempå for min smak. Men noe jeg kan like ved USA er at jeg kan gå på butikken i pyjamasen og kjøpe cheetos klokken tolv på natten uten at noen reagerer på det! 

Det er viirkelig varmt for tiden, og jeg elsker at jeg bare kan gå rundt i shorts og en søt bikinitopp. Her ser dere litt av antrekket mitt i dag: Victoria`s Secret: Bikinitopp og body mist  //  Bik Bok: Shorts  //  Rayban: Shades  //  Essie: Neglelakk

Nå har jeg og Ingrid krøllet oss sammen oppi sengen etter et kjempegodt måltid, jeg skal sove her i natt. Det blir filmkos til vi sovner, og i morgen er det opp og lese til neste eksamen igjen. Dere hjemme i Norge ligger vel i dyp søvn akkurat nå, så jeg får si god natt og ønske dere en god tirsdags morgen ♥ Klem

 

Butterfly

 • 12.05.2014 - 01:42

07: 15 pm New York time:

Hei solstråler♥ Håper dere har hatt en fin helg og har brukt søndagen godt til å lade batteriene! Min helg har bare gått til eksamenslesing, i nuet sitter jeg med Maren og Ingrid og har en liten study session. Veldig trist å sitte inne og lese når det er 26 grader i skyggen rett utenfor vinduet, lengter etter solen! Jeg og Maren tok oss en liten omvei på vei ned til Ingrid bare for å få nyte den fine søndagen litt ekstra, jeg kjøpte meg frisk frukt og en stor froyo. Åå jeg vil bare vandre rundt i sommerkjole hele dagen og kikke rundt i gatene. Jeg følte meg nesten som en sommerfugl i den kjolen jeg hadde på meg i dag. Solstrålene varmet ansiktet og den svake brisen fikk håret mitt til å danse og ermene på kjolen til å flagre. Herlig ♥

Zara: Kjole 

Forever 21: Sko 

Topshop: Smykke

Bjørg: Armbånd

Sleepover

 • 11.05.2014 - 00:12

06:00 pm New York time:

Hei mine kjære♥ Prøver å oppdatere dere så godt jeg kan i denne eksamenstiden! Jeg hadde første eksamen i går i fashion, følte det gikk veldig bra. Nå er det bare tre igjen.. Jeg og Ingrid hadde sleepover fra i går til i dag, kjempekoselig! Det er veldig lenge siden jeg har hatt en skikkelig jente sleepover, fikk en skikkelig sånn barndomsfølelse. Vi laget kjempegod mat og koste oss med godis og film i sengen. Vi endte faktisk opp med å se en animasjonsfilm; The Croods, haha! Synes slike filmer er så koselige, velger heller det fremfor skrekkfilmer for å si det slik. 

Aller helst ville jeg bare ligge og late meg i sengen hele morningen, men marketing bøkene ventet på oss. Det hjalp litt at Ingrid laget så gode pannekaker til frokost, spiste meg såå god og mett. Noe av det beste med helg er lange, store frokoster. Vi møtte Maren på biblioteket og satt der endel timer og jobbet med marketing som vi har eksamen i på mandag. Nå har jeg unnet meg selv en liten netflix pause før jeg skal fordype meg i bøkene igjen. Håper dere har en litt mer spennende lørdagskveld enn meg ♥

Det så godt ut, ikke sant? Glutenfrie pannekaker, frisk frukt og bær er den beste frokosten jeg kunne tenke meg ♥

Jeg har en svakhet for søte pyjamaser, og Victoria`s Secret har fått inn så mange fine i lyse farger og blomstrete print nå til sommeren. Just my cup of tea! Vil bare vandre rundt i den hele dagen ♥ 

Hvordan har lørdagen deres vært?  

Washington Square Park

 • 08.05.2014 - 01:29

07:00 pm New York time:

Hei dere♥ I dag klarte vi ikke å motstå fristelsen mer, vi måtte ut og nyte solen. Vi tok med oss tepper og litt godsaker og gikk til Washington Square Park, som ligger bare ti minutter unna der vi bor. Så deilig å sitte på gresset og nyte solen. Parken var full av mennesker og det var masse liv, elsker at det alltid er så mye som skjer. Det var små innhegninger slik at hundene kunne løpe fritt, noen som spilte musikk, tegnet portrett og fikset hår og sminke på dem som ville ha en 5 minute makover. Vil tilbringe alle dagene fremover i parken og kose meg ♥

Vi møtte også på Jerome Jarre, dere har kanskje sett ham på vine? Det var en utrolig merkelig mann som lå rett bak oss og solte seg, som han laget en vine av. Jeg la ut en liten film av det på instagram (@veronicachr). Etterpå kom han og satte seg med oss, utrolig hyggelig! 

Nå skal resten av kvelden gå til å lage en presentasjon jeg skal ha i morgen, ønsk meg lykke til ♥

 

Hva har dere gjort i dag? 
Eksamensmodus

 • 07.05.2014 - 03:07

08: 50 pm New York time:

Hei skjønninger♥ Håper dere alle har hatt en god start på den nye uken! For min del startet den med nesen dypt begravet i skolebøker. Vi har ikke flere skoletimer, og dagene går bare til forberedelser til eksamen. Jeg har seks eksamener, og kjenner det er ganske umotiverende å sitte inne og lese når det er sol og varmt ute. Kjenner kroppen min skriker etter Coney Island akkurat nå. Jeg, Maren og Ingrid har laget en liten studygroup, så sammen får vi unnagjort en god del. Vi fant en kjempekoselig bok cafè som ikke var for bråkete og hadde masse gamle bøker i alle hyllene som laget litt koselig stemning, perfekt sted å lese. Som dere sikkert skjønner har jeg ikke så mye å oppdatere om akkurat nå, men jeg kommer sterkere tilbake. Det er sikkert flere av dere som driver og leser til eksamen nå, lykke til, dette fikser dere! Tenk så deilig det blir med sommerferie etterpå ♥

Andre som har eksamen snart?

Brandy Melville

 • 05.05.2014 - 05:03

Her i New York er det butikker på hvert eneste gatehjørne, og det har åpnet øynene mine for mange fine, litt mer særegne butikker med mange skatter. Brandy Melville ligger i gaten vår, og jeg har sendt et par ekstra blikk mot butikkvinduet deres. Da jeg til slutt tok turen innom, fant jeg så mye fint! De har utrolig mange fine plagg som falt akkurat i min smak, i tillegg til at det er laget i et så mykt og deilig stoff at det føles som koseklær. Dette fikk bli med meg hjem: 

♥ To supersøte shortser, elsker kanten nederst! I og med at de er i et så mykt stoff, men likevel er så fine kan de brukes både til å slappe av i og litt mer pyntede anledninger. Har planer om å matche dem med enten en fin bluse og høye hæler, eller en litt oversized genser og sneakers. ♥ To t-skjorter perfekt til highwaist plagg; en lyseblå som jeg vil bruke til den gule shortsen min, og en hvit med print til et par jeans. 

 

Hva synes dere?

Ground Zero 9/11 memorial

 • 04.05.2014 - 23:14

Hei dere!♥ Nå er jeg tilbake i leiligheten og sitter og spiser melkesjokolade som Camilla hadde med til meg. Fikk både sjokolade og magasiner, så koselig! Det var veldig trist å ta farvel med familien, alltid tungt når noen drar. Det har vært et par fine dager, og jeg har kost meg masse med å vise dem byen min. I tillegg har jeg sovet som prinsessen på erten di siste dagene i hotellsengen, blir ikke helt det samme å legge seg i den lille sengen i leiligheten i kveld. Anyways, i dag sov jeg ut litt lenge mens de andre fikk shoppet seg ferdig, før vi gikk sammen til Ground Zero 9/11 Memorial. Det var veldig mye kø og venting for noe som bare tok ti minutt når vi først var inne, men det var veldig fint å ha fått vært der. Synes det er bra de har laget et så fint minnesmerke som folk kan besøke og minnes alle som gikk tapt den dagen. 

Nå skal jeg slappe av med netflix og skolearbeid, hele neste uke går til forbereding mot eksamen, kjenner nervene allerede. Håper dere har hatt en fin helg og kost dere, så skal jeg oppdatere dere masse i den kommende uken♥ God klem til dere alle! 

Everyday dress for a walk in the park

 • 03.05.2014 - 17:15Zara: Kjole  //  H&M: Skinnjakke  //  Bjørg: Smykke

 

Snille Camilla tok bilder av gårsdagens antrekk for meg! Denne kjolen var et salgs kupp på Zara, såå fin! Utrolig skjønn lyselilla farge, og kjempefine detaljer ved midjen som gir den det lille ekstra. Jeg liker veldig godt å pynte meg litt til hverdags, og denne kjolen passet perfekt til hverdagsbruk med et par sneakers til. Som for eksempel til en tur i parken♥

May flowers in Central Park

 • 03.05.2014 - 08:38

Da jeg var liten leste jeg en bok som het "Den hemmelige hagen", og jeg pleide å male bilder i hodet av hvordan det så ut der. Idet vi gikk inn gjennom inngangen til Central Park South fikk jeg den samme følelsen som da jeg leste den boken. Så utrolig nydelig, nesten paradis-aktig. Alle de grønne trærne, de rosa blomstene, sommerfuglene som flagret rundt, endene som fredløst fløt på vannet og innsjøen som sivet inn gjennom broen. Lyden av gatemusikantene som spilte og vannet fra fontenen, så mye liv, men likevel en avslappende ro og stillhet. Alt dette, og storbyen kunne bare skimtes i det fjerne. Det føles som en annen verden. Central Park var et av stedene jeg forelsket meg i ved New York, men nå er parken virkelig på sitt vakreste. Det føltes som en drøm å vandre rundt i parken, bare nyte de vakre omgivelsene og det strålende været. Øynene ble aldri mette♥

Nydelig, ikke sant?

 

Hotel bed snuggle

 • 03.05.2014 - 07:32

God kveld/morgen mine fine♥ Den tidsforskjellen blir jeg nok aldri helt vant til, jeg ringte nettop og vekket S og skal straks legge meg til å sove selv. Akkurat som i går ligger jeg helt utslitt i den gode hotellsengen min som jeg har blitt så forelsket i, har ikke lyst til å stå opp fra den om morningen. Det har vært en kjempefin lang dag, kjenner det virkelig på hele kroppen så jeg gleder meg til å vandre inn i drømmeland. Vi tilbrakte det meste av dagen i Central Park og på 5th Ave, tok masse fine bilder til dere i Central Park som jeg skal poste litt senere. Etter vi hadde gått og kost oss en god stund inne i Central Park, dro vi tilbake til SoHo og spiste middag i Little Italy. Det er en restaurant på det ene hjørnet som har mange bord ute, og jeg har alltid tenkt at når det blir sol og varmt skal jeg spise der, så i dag fikk jeg benyttet anledningen til å nyte italiensk pasta i solskinnet. Det er veldig koselig med familie på besøk, gjøre kjekke ting og skravle over god mat. Noe Camilla ville oppleve når de kom på besøk var å dra på baseball kamp, så da måtte vi jo selvfølgelig få oss med en kamp når de var her! Vi så New York Yankees VS Tampa Bay Rays, og selv om jeg har vært på baseball kamp før så var det like gøy denne gangen. Det er noe med stemningen som er veldig typisk amerikansk.

På vei hjem kjøpte vi med oss froyo fra 16 Handles, og sekundet vi kom inn døren på hotellrommet krøp vi under dynen og koste oss med isen og litt gossip. Deilig avslutning på en travel, men veldig fin dag♥ Håper dere får en kjempefin lørdag og koser dere masse enten dere er på jobb eller ute og nyter finværet! Er spesielt misunnelig på russen som er i kongeparken denne helgen, perfekt vær å ha landstreff i. Haha kjenner jeg savner Stavanger litt nå♥  Ha det fint, så blogges vi litt senere med masse bilder fra Central Park! 

1st of May

 • 02.05.2014 - 06:16

Heei skjønninger♥ Håper dere har hatt en fin fridag enten dere bare har slappet av i solen eller vært ute på farten. Jeg har kost meg masse med besøk av pappa & co, så gøy å vise dem byen som jeg har blitt så glad i. Jeg våknet opp uthvilt etter en deilig natts søvn i en myk og god hotellseng, og regnskyene fra i går hadde blitt erstattet med strålende sol. Vi gikk ut av døren klokken 12, og etter det har det gått i ett. Det var obligatorisk å starte med frokost på The Grey Dog, og jeg hadde som vanlig min glutenfrie french toast med jordbær og banan med ferskpresset appelsinjuice til, mm! 

Etter frokost og kaffe var inntatt, ruslet vi litt rundt i nabolaget mitt slik at de fikk se litt hvor jeg bodde, så gikk vi videre til Brooklyn Bridge. Hjelpe meg så varmt det var, så det var skikkelig deilig å stå midt ute på broen og kjenne den kjølige brisen. Jeg føler meg alltid så fri når jeg står på Brooklyn Bridge og ser utover East River, innover mot Manhattan og ikke minst frihetsgudinnen i det fjerne. 

Haha viiind, dette var det beste bildet vi fikk til! Kjempegodt å ha sis her ♥  

Vi gikk over hele Brooklyn Bridge, og fortsatte inn til Brooklyn Bridge Park og satte oss på piren med hver vår is og bare nøt utsikten, idyll! Det var en utrolig koselig tur med nydelig vær, fin utsikt og blomster som tittet frem over alt. Nydelig første dag i mai måned♥ Etterpå dro vi opp til 5th Ave så jentene fikk shoppet litt, det må jo til når man er i New York! Egentlig skulle vi på musikal, men billettene var utsolgt så det endte opp med at vi bare gikk litt rundt på Times Square og spiste på Hard Rock Cafè, skikkelig turist haha! Nå ligger jeg nydusjet i et hav av puter og ser på netflix, skal straks sove så jeg er opplagt til nye utflukter i morgen. Dere begynner vel straks å våkne til så jeg får ønske dere en god morgen ♥ 

Bik Bok by Angelica Blick

 • 30.04.2014 - 08:09

Jeg har lenge siklet etter de fine plaggene i Angelica Blick kolleksjonen for Bik Bok,  det var en utrolig fin blanding av akkurat min type stil med lyse farger, blomstermønster og detaljer i rosegull. Alt forsvant så fort fra butikkene og nettet, så du kan tenke deg jeg ble overlykkelig da S sendte bilde av at han hadde vært og kjøpt to av mine favoritter fra kolleksjonen! One lucky girl ♥ Har allerede planlagt hvordan jeg skal matche det. Elsker printet på genseren, og i tillegg er den cropped så jeg kan bruke den til highwaist, og det liker jo jeg! Egentlig ville jeg bruke den til shortsen i samme mønster, men den var utsolgt. Noen som vet om den kommer på lager igjen? Vesken er kanskje det fineste i hele kolleksjonen i mine øyne, ble helt forelsket da jeg så bilde av den på instagram. En veldig klassisk, litt spesiell veske med nydelige detaljer ♥

Hva synes dere?  Andre som har skaffet seg noen godbiter fra kolleksjonen? ♥

Liten update

 • 29.04.2014 - 21:02

Hei dere!♥ Håper dere fikk ladet godt opp i helgen, og at begynnelsen av uken har vært god. Jeg var på karneval i helgen, og på @veronicachr kan dere se hva jeg kledde meg ut som ;-) På søndag var jeg og Maren på kino og så The Other Woman, den var hilarious! Det morsomste er jo at hele salen sitter og ler og kommenterer gjennom hele filmen, synes det er litt av sjarmen ved å gå på kino her. Det var en skikkelig bra jentefilm, med skuespillere som Cameron Diaz og Nicki Minaj. Kan tro det kom endel plystring da rompa til frøken Minaj kom på skjermen. Jeg så at den kommer på kino i Norge 2. Mai, så anbefaler dere å dra å se den! I dag kommer pappa & co på besøk, gleder meg masse. Hotellseng, god dusj og restaurant mat hver dag, luksus! Gleder meg til å vise dem byen som har vært mitt hjem i snart fire måneder nå. Jeg må straks svinge meg rundt, skal vaske klær og løpe et par ærend, samt pakke en hel koffert med ting som de skal ta med seg hjem for meg. Så blir det gjenforening på hotellet i åtte tiden ♥Se så fine gatene er nå om våren med masse hvite blomstertrær, en fryd å gå til skolen for tiden! 

Ha en fin kveld mine skjønne!♥

Abracadabra

 • 25.04.2014 - 05:53

Hei dere♥ I morgen er det karneval, og da måtte vi selvfølgelig ut og finne oss noen bra kostymer! Jeg elsker å kle meg ut, og synes det er dumt at vi er litt kjedelige i Norge på den fronten. Da jeg gikk inn på Abracadabra, følte jeg meg som en liten unge igjen. Tre etasjer med alt du kan tenke deg av kostymer, masker, tilbehør, sminke og falskt blod. Det var ikke bare en butikk, mer som en fornøyelsespark, og vi gikk rundt og kikket i over en time. Jeg hadde planlagt litt hva jeg ville være på forhånd, og gikk ut av butikken med det perfekte kostymet. Viser dere i morgen ;-) 

Han ene som jobbet der hadde med seg katten sin, Merlin. Veldig søt! Han fortalte også at han hadde en liten svart kattunge som het Medusa og en hund som het Hercules. Ørene hans var fulle av piercinger, han gikk med en svart hatt på hodet og hadde en litt creepy latter. En typisk litt mystisk trollmann i en skummel film. 

 Lillebroren min elsker magi og trylletriks så jeg fant ut at jeg skulle finne noe kjekt til ham også. Han som jobbet i magi avdelingen viste mange forskjellige triks, og tror jeg endte opp med noe ganske kult! Blir alltid så fascinert av trylletriks, og prøver å finne ut hva hemmeligheten er. 

Hva ville dere kledd dere ut som? ♥

Romantic & Casual

 • 24.04.2014 - 04:07

Lookbookstore: Genser  //  H&M: Skjørt  //  Nelly: Sko  //  Marc Jacobs: Veske

 

Hva synes dere? ♥

Bildedryss

 • 24.04.2014 - 04:01

Hei fininger! ♥ Har dere det fint? Etter ferie og to skoledager hvor vi har begynt 1 og 2 pm, så var det ganske tungt å stå opp og komme på skolen kl 8 am i morges. Det begynner å nærme seg slutten av semesteret, og vi jobber med eksamen. Kjenner nervene begynner å komme snikende allerede! Etter skolen var jeg ganske trøtt, så da kjøpte jeg med meg sushi på vei hjem og hoppet rett i morgenkåpen så snart jeg kom inn døren. Deilig å slappe av med god mat, bla i et magasin og se på netflix, that precious me-time ♥


Etter litt avslapping gikk jeg og Maren ut en liten tur og bare vandret rundt i gatene og koste oss i ettermiddagssolen. Her er et lite bildedryss fra dagen: 


Every day is fro-yo day! Serien Girls som har innspilling i nabo gaten vår. Da vi gikk forbi satt både Andrew Rannells (kjent fra How I met your mother) og Rita Wilsom (kjent fra Runaway Bride og gift med Tom Hanks) i vinduet og spilte inn en scene. 

Vi gikk også en tur innom China Town og kikket innom et par markeder. Her kan du finne absolutt alt, til og med frosker, skilpadder, fisk og ål. Ble skikkelig lei meg, det må jo være dyremishandling slik di oppbevarte dyrene ;-( Fine gaten vår, kommer til å savne nabolaget mitt! ♥

 Dagens antrekk kommer senere, stay tuned sweeties! 

 

Butterfly arms and rose gold

 • 22.04.2014 - 02:27

Heisann!♥ Håper dere nyter den siste fridagen, her har vi allerede begynt på hverdagen igjen. Jeg koste meg masse på Easter Sunday; på dagen var jeg ute og gikk tur i solen med Ingrid og hadde brunch på en kjempekoselig gatecafè i West Village, og på kvelden var jeg på en fransk restaurant med roomisene og spiste fantastisk god biff! Resten av kvelden slappet vi av i leiligheten med Thea og Ragnhild som prøvde å fikse klesskapet sitt etter at alle klærne hadde rast ned som underholdning. En god avslutning på spring break ♥

I dag var det tilbake på skolen med fire timer fashion class, tror aldri fire timer har vart så lenge. Skyldtes nok at hodet fortsatt var litt i ferie modus ;-) Nå har jeg akkurat kommet hjem fra vaskeriet, det er nok en av tingene jeg ikke kommer til å savne ved New York. Drasse på en svær IKEA pose med klær gjennom gatene, den gamle kineser dama som går rundt og kjefter, en latinsk mann som synger for full hals mens han bretter femti kjøkken håndklær mens jeg står med musikk ørene, knasker twizzlers og ser på at trusene mine snurrer rundt i maskinen. Men det er vel litt av sjarmen ved å være student i New York da!

 Tenkte å vise der litt detaljer fra gårsdagens antrekk: Lyse, flagrende vide ermer, rosegull og blomster; en perfekt kombinasjon av alt jeg elsker når det kommer til klær og accessories ♥

Zara: Kjole  //  Topshop: Smykke  //  Bjørg: Armbånd

 

Hva har dere brukt den siste fridagen deres på?

This is a good day

 • 20.04.2014 - 02:00

07:45 pm New York time:

Hei mine fine solstråler!For en herlig dag; solen strålte over Manhattan og min kjære Ingrid var hjemme igjen fra Mexico. Det måtte selvfølgelig feires med litt catching up over en frisk salat på Delicatessen og en gigantisk fro-yo! Jeg har nok sagt det tusen ganger før, men lørdag og sol i New York gjør livet perfekt. Etter lunsjen gikk jeg meg en tur ned til West Village bare for å se litt i gatene, se på alle menneskene som var ute og kanskje viktigst av alt; kjøpe meg et eget påskeegg på Sockerbiten. Ingenting slår å sprade rundt i et par sandaler, en flagrende lett topp, med musikk på ørene og kameraet rundt halsen mens solen varmer ansiktet. 

Snuppa mi ♥

Flinke gatekunstnere, blir så fascinert!

Kan dere skimte The Empire i det fjerne? Påskeegg fra meg selv til meg selv, haha! Godis fra Sockerbiten og verdens beste sjokolade, Hersheys Cookies & Cream. I tillegg til Vogue som jeg kan fordype litt meg i. Det er lov å skjemme seg selv bort litt noen ganger! 

Nå må jeg straks løpe ned på Met og møte Ingrid, vi skal handle inn mat og så blir det påskefeiring for oss også med god middag, påskeegg og film! Gleder meg♥ Håper dere har en fin påskefeiring og nyter fridagene. Må si at jeg misunner dere som er på fjellet med snø, sol, ski og kvikklunsj! Men så er ikke sol og 20 grader så fælt det heller da, så jeg kan ikke klage. Hemsedal er der fortsatt neste år! 

Kos dere masse videre, og spis litt norsk melkesjokolade for meg også. God påskeklem fra meg til dere alle ♥♥

MoMA

 • 19.04.2014 - 03:31

Hei mine fine kunstverk♥ I dag var jeg litt i det kulturelle hjørnet og dro på MoMA, Museum of Modern Art sammen med Rune Carlos og Marte. Jeg elsker museum og utstillinger, vandre rundt og se på fine kunstverk, gjette meg til betydningen deres. Det var utrolig mye fint og veldig variert, alt fra gamle Pac-Man spill til ballett. Vi gikk rundt i nesten to timer, prøvde å tolke noen av utstillingene og bare beundret de nydelige bildene og maleriene. Å gå på museum er noe av det beste du kan finne på en dag det regner eller ikke er så bra vær her i New York, det er utallige gode museum og utstillinger å besøke! Jeg vil i hvert fall anbefale å ta en tur på MoMA neste gang det regner ;-) 

Jeg elsker ballett, og dette stykket var så nydelig! La ut et lite klipp på @veronicachr.

Se det søte kunst interesserte paret, syntes de var så fine ♥
Vi er jo kunst vi også, haha! Det morsomste var at andre også kom og tok bilder av oss mens vi sto der, selv om vi egentlig ikke var en del av utstillingen. Et kjempefint besøk, synes det er gøy å gjøre slike ting også når jeg er her! 

Andre som liker å gå på museum?♥

NYC bike ride

 • 18.04.2014 - 01:27

06: 55 pm New York time:

Hei skjønninger!♥ Nå har jeg rigget meg til i sengen med varm sjokolade fra bakeshopen og litt serie titting. Jeg har vært ute på sykkeltur i tre timer, så det var godt å komme inn og få varmen litt i seg igjen. Jeg, Thea og Marte leide slike city bikes som står rundt omkring i hele byen, og syklet ned til Hudson River. Vi syklet gjennom West Village, det er så koselig der nå som blomstene har begynt å blomstre og det er plantet påskeliljer over alt. Det var en veldig fin tur, gøy å se byen fra et slikt perspektiv også!

Etter en stund ble det litt kaldt, så vi parkerte syklene på en sykkelstasjon og tok oss lunsj på en litt eksotisk hjørne restaurant med mat fra middelhavs øyene. Det er noe av det jeg elsker ved denne byen, du kan finne bortgjemte skatter i form av butikker og restauranter på hvert ett gatehjørne. 

Hvordan har dagen deres vært?♥

Yankees Game

 • 17.04.2014 - 03:05

08: 00 pm New York time:

Hei dere ♥ I dag har jeg gjort noe veldig gøy, jeg var nemlig og så New York Yankees VS Chicago Cubs! Jeg møtte søte Marte klokken 11 og dro ut til stadioen, vi ville ha litt god tid til å gå rundt og kikke litt og kjøpe fan gear før kampen startet. Det var utrolig masse mennesker, men vi kom inn ganske fort. Inne var det mange kiosker hvor du kunne kjøpe mat, popcorn og brus, en stor team store og flere små butikker som solgte alt du kunne tenke deg med New York Yankees logoen på. Vi hadde bestemt oss for å dra den helt ut når vi først var på kamp, og kjøpte både genser, caps og foam fingers haha! 

Jeg var veldig spent på hvor langt oppe vi kom til å sitte for det var litt vanskelig å se når jeg bestilte, men setene var faktisk veldig bra. Vi satt nærme der spillet foregikk, og hadde kjempegod utsikt. Solen stekte og det var kjempegod stemning. Vi hadde litt problemer med å skjønne selve spillet, men klappet og engasjerte oss når vi skjønte på dem rundt oss at noe spennende skjedde haha! Amerikanere er mye flinkere til å gjøre mye utav ting, og derfor ble kamp opplevelsen så mye kjekkere. I tillegg til kampen spilte de sanger som folk hoppet og danset til, de hadde smile cam hvor de filmet folk på tribunen, sendte bursdags hilsener og andre koselige ting som folk hadde sendt inn på forhånd. Det var noen som ble bedt ut på high school prom på storskjermen, veldig koselig! 

Yankees stakk til slutt av med seieren, så da var vi jo ekstra fornøyde! Det var en veldig kjekk opplevelse, og jeg fikk en skikkelig amerikansk følelse der vi satt i solen med hver vår pepsi max og følget med på kampen med tusenvis av galne Yankees supportere rundt oss. Alle engasjerte seg sånn; ropte, sang og danset. Det luktet popcorn og fries, og dem som jobbet der gikk mellom tribunene og solgte forfriskninger. Både før og etter kampen sang vi den amerikanske nasjonalsangen. Vi var der i fire timer, men tiden fløy avgårde og jeg kjente at jeg godt kunne vært der lenger for det var så gøy!  

Måtte bare ta med to mobil bilder, de var så koselige: GOO YANKEES! ♥

Ukens spørsmål #4

 • 14.04.2014 - 16:16

Hei dere♥ Her kommer svarene på ukens spørsmål, håper det kan være til hjelp! 

Kan du skrive om promotører, hvordan det er osv?

Når vi går på skole her i New York så får vi tilbud hver eneste dag fra promotører om å være med på ulike nattklubber, middager og brunch. Poenget er å få pene jenter til utestedene, og "show us a good time" slik at vi skal fortsette å gå dit, anbefale det til venner osv. Når vi går ut med promotører slipper vi kø, får gratis inngang, garderobe, mat og drikke. 

Wow, de skoene var utrolig fine, hvor er de fra?

Tusen takk for det! De kjøpte jeg på Aldo i Broadway, SoHo ;-) Utrolig fint antrekk :-) Lurer på hvilken modell du har i Marc Jacobs veska? Har planer om å kjøpe en liten Marc Jacobs veske. Er du fornøyd med modellen? Er det flere rom i den?

Takk, glad du liker det♥ Modellen heter Classic Q Percy Bag! Jeg er veldig fornøyd med den, perfekt størrelse til å oppbevare små nødvendigheter når jeg går ut, og ikke minst veldig lett å slenge over skulderen. Det er bare en liten lomme på innsiden hvor jeg pleier å ha nøkler, slike ting som det er greit å ikke rote bort. Hei! Har du glutenallergi, siden du spiser glutenfri kjeks? Hvis du har, så lurte jeg bare på om du visste om noen steder i NY med glutenfritt? Skal dit om noen uker, så det hadde vært kjekt :-) 

Hei du! Jeg er gluten intolerant, jeg kan spise litt av det men kroppen min tåler det ikke noe særlig så jeg holder meg for det meste borte fra både det og laktose. De fleste stedene tilbyr glutenfrie alternativer hvis du spør! Men her er en link til restauranter som garantert har glutenfritt: http://m.yelp.com/search?find_desc=Gluten-Free&find_loc=New+York,+NY Håper det var litt til hjelp! :-) Ellers er det bare til å spørre, på favoritt frokost stedet mitt The Grey Dog får jeg kjempegod glutenfri french toast♥ God tur til New York, håper du får en fantastisk tur med mange fine opplevelser. Været er nydelig nå, så du kommer på rett tid! Hvilken størrelse har du i den gule kåpen du har vist på bloggen? Må ha den, men vi har jo ikke Zara her hjemme i Stavanger så må bestille den på nett. Tipper vi har ca samme størrelse! Hadde satt kjempe pris på svar! Klem fra meg<3 

Jeg har størrelse S (USA 5)! Håper du får bestilt den hjem til deg, den er såå fin nå til våren, elsker den! God klem til søte deg♥Du har utrolig fine vipper, får du tatt på extension i New York?

Tusen takk! Det gjør jeg hos Jane`s Eyelashes, og er veldig fornøyd. Adressen er 132 East 23rd St. Dere kan bestille time på: (917) 818-9190 ;-) 

 

Hvor har du kjøpt blyanten? Den har jeg bestilt HER

Noe dere lurer på til neste gang?
 


Spring in Central Park

 • 14.04.2014 - 06:35

Solfylt søndag - en perfekt dag for litt avslapping i Central Park. Jeg og Ragnhild våknet tidlig i morges, ville ikke kaste bort den fine dagen. Imens Ragnhild var i dusjen gikk jeg på butikken og handlet inn litt godsaker til oss, og pakket en veske med alle ingrediensene vi trengte til en perfekt piknik i parken. Central Park var full av mennesker; barn som lekte på lekeplassen, kjærestepar som leiet hender, folk som spilte ball eller luftet hundene sine, business menn som tok seg en liten pust i bakken i skyggen fra et tre og venninner som lå på tepper og solte seg. Våren hadde endelig smeltet frostens slør, og parken var i full blomstring. Vi fant oss en liten ledig gressflekk og la ut teppet vårt. Vi spiste sushi, friske jordbær og makroner, snakket og lo. Rundt oss løp små ekorn, de er ikke menneske sky i det hele tatt og sprang nesten over bena våre. 

Det var utrolig deilig å bare sitte i godt selskap og nyte stillheten og solskinnet, distansert fra storbyens mas. Vi var der i fire timer, og dro ikke hjem før ettermiddagssolen begynte å gå ned bak skyskraperne. En nydelig dag, bildene snakker for seg selv: 

Hvordan har deres helg vært skjønninger? ♥

 

Finally bare shoulders and naked knees weather

 • 13.04.2014 - 04:10

Her kunne jeg bodd; i en leilighet med en stor, bred trapp med fine gelendere opp til døren. Her kunne jeg sittet og drømt meg bort, lest i New York Times eller Vogue og sett på alle menneskene som passerte. Noen som sykler på de blå syklene med vind i håret, en som skater med altfor høy musikk på ørene, et par venninner som skravler og ler med et lass av handleposer i armene og sipper på en iskaffe. En hundepasser som prøver å holde styr på seks hunder på èn gang, to mødre som triller på sine søte små og et par turister som går med nesen nedi et stort kart og følger ikke med på hvor de går. Her kunne jeg ha sittet helt til den siste strimen med ettermiddagssol gled av trappetrinnet og The Empire State Building begynte å lyse mot den mørkeblå himmelen.
 Zara: Topp og shorts  //  Aldo: Sandaler

Hva synes dere?♥

Saturday sunshine

 • 13.04.2014 - 01:35

Akkurat nå kan ikke livet bli bedre ♥ Når det er sol og varme i New York så blomstrer virkelig hele byen på en måte som det ikke helt går an å beskrive. Gatene våkner til liv, og det vrimler av mennesker. Gatekunstnere, folk som synger, butikkene har små bord utenfor med smaksprøver, det spilles musikk og alle virker veldig fornøyde med at spring break endelig er her. Her kan jeg faktisk bruke en hel lørdag på å bare gå rundt i gatene og titte, spise fro-yo og nyte solskinnet. 

Jeg har hatt en nydelig dag sammen med min kjære Ragnhild. Først spiste vi frokost på The Butchers Daughter, såå god og frisk mat! Alt er veganer mat så det var veldig gøy å teste det ut. Etterpå gikk vi nedover mot West Village for Ragnhild hadde ikke vært på Carrie Steps enda, så da gikk vi like så greit innom dem på lørdags turen vår. Synes det er veldig gøy å gå nedover den gaten jeg har sett tusenvis av ganger på SATC. Ellers gikk vi rundt og kikket litt innom butikker, så på alle menneskene som var ute og gikk i gatene eller satt i parken og tok seg en liten pause, spiste frozen yoghurt og skravlet om alt og ingenting. Vi gikk også innom den svenske godteributikken Sockerbit og kjøpte godis til i kveld. Skikkelig kosedag!♥

Anna Wintour ♥ Karl Lagerfeld 

Smashed avokado toast & Brazilian blast smoothie

I ♥ U

Carrie Steps 


Så herlig ut, ikke sant? Har også tatt antrekks bilder til dere som kommer litt senere! God lørdagsklem til dere alle♥♥

Spring Break

 • 11.04.2014 - 22:06

Strålende sol og Spring Break, livet kan ikke bli bedre akkurat nå! Nå har jeg og Ragnhild vært ute en tur i solen og kost oss. Ragnhild måtte på en follow-up fordi hun har brukktet storetåen, men legen kunne ikke ta henne imot i dag så hun måtte tilbake over helgen. Stakkars jenta mi♥ Det var en kjempefin park like ved sykehuset, så vi benyttet sjansen til å ta et par antrekksbilder til dere! 

 

Nå skal vi ut i solen igjen, må nyte finværet! I kveld skal jeg møte Helen og kjæresten som er her på ferie, gleder meg masse♥ Håper dere har en fin start på påskeferien, og ikke minst dere som har startet russetiden i dag! Ha det fantastisk gøy  

Give back to NYC

 • 11.04.2014 - 02:13

Hei fine dere♥ Håper dere har hatt en god uke og at alt står bra til med dere! I dag har jeg vært med på noe veldig gøy, jeg og et par andre fra skolen jobbet som frivillige på New York City Rescue Mission Center. Jeg føler meg utrolig heldig som har det så godt og får oppleve alt det kjekke som jeg gjør, så det minste jeg kan gjøre er å prøve å gi litt tilbake en gang iblant. Vi pakket post til dem som donerer, dekket bordene, serverte mat og ryddet. Det er ca 200-300 mennesker som kommer og spiser hver eneste dag, og det var i alle aldre fra barn til gamle. Det var en veldig fin opplevelse, og jeg sitter igjen med masse tanker. Det som jeg likte best ved det var at det var så god stemning, det var veldig sosialt og mange snakket, tullet og lo. Så hadde du dem som kanskje ikke hadde det like lett. Det var veldig godt å få se denne siden også av New York, alt er ikke bare glitter og stas selv om det er veldig lett å drømme seg bort i denne byen og tro at det er sånn for alle.

Inspired by color

 • 10.04.2014 - 19:25

Hei og hopp! Nå som solen virkelig har begynt å stråle her i New York blir jeg bare mer og mer inspirert på treningsfronten. Det er så deilig å kunne løpe ute i frisk luft og ha fine omgivelser rundt seg. Min favoritt løype akkurat nå er å jogge over Brooklyn Bridge, elsker å kunne se havet på begge sider av meg mens jeg løper. Har også tenkt å prøve meg i Central Park en av dagene i nærmeste fremtid.

Er det noen i New York som har andre forslag til steder det er fint å jogge? 

I tillegg til det fine vår været blir jeg veldig inspirert av treningstøy i lyse, friske farger, da føler jeg meg så bra! Jeg gikk til innkjøp av et par nye godbiter til treningsgarderoben, og nå føler jeg meg klar til å suse over Brooklyn Bridge! Jeg synes trenings kulturen her er også veldig hyggelig, alle som sykler eller jogger hilser til hverandre. Og på treningssenteret er alle veldig frempå til å hjelpe eller gi et par motiverende ord. Plutselig hører jeg: "Yeah working on those abs!" og får en tommel opp rettet mot meg. Flere som er i gang med vår treningen? ♥

Wednesday is fun day

 • 10.04.2014 - 01:48

Denne uken ble virkelig sparket i gang med to lange skoledager, hvor jeg ikke var hjemme fra skolen før 5 og 7, og to av denne ukens treningsøkter er unnagjort. Vi har alltid fri på onsdager, og det er veldig deilig med et lite avbrekk midt i uken. Herlig å våkne av solen og byens kjente lyder av sirener, musikk, taxier og travle mennesker like utenfor vinduet. Jeg rullet rundt i dynen et par ganger og bare nøt stillheten, (så mye stillhet du kan få her i hvert fall) før jeg lot meg selv stå opp fra den varme sengen. Disse gode morgenstundene hvor jeg kan våkne sakte, lage meg en god kopp med te og kose meg i behagelige klær er gull verdt.

Etter en fin og rolig morgen var det på tide å dra til en fashion event på Metropolitan Pavillion med Rune Carlos og Kaja. Jeg har blitt ganske flink til å finne frem selv, men i og med at jeg skulle da alene til et sted jeg ikke ante hvor var så endte jeg opp med å ta taxi bort istedenfor tog. Denne vimsehøna klarte selvfølgelig å glemme lommeboken og måtte få taxien til å snu etter en stund for å hente den, før jeg til slutt kom meg frem til dit jeg skulle. Vi var ikke på Metropolitan så veldig lenge, det var mest for å se på stoff, farger og mønster som kommer til å bli neste års trender. Synes det er veldig gøy å få se litt av hva som kanskje kommer til å vises på catwalken neste år. Det var dessverre ikke lov til å ta bilder på eventen, de er veldig redde for at noen skal kopiere. Når jeg skulle hjem tok jeg toget og klarte å rote meg bort, av og til er jeg helt håpløs. Å ikke ha retningssans i denne byen kan være litt forvirrende! Men jeg kom meg hjem til kjære Prince Street til slutt, og møtte Thea og Ragnhild som var ute på en liten shopping spree. 

Hadde på meg verdens deiligste, skjønneste genser i dag! Skal ta bedre bilder av den en annen dag, rakk dessverre bare mobilbilder! 

Nå har jeg en liten skypedate, og etterpå er det ut og spise med girlsa på Mercer Kitchen!

xoxo 

Ready for a new week

 • 07.04.2014 - 00:36

06: 20 pm New York time:

Hei skjønne♥ Nå sitter jeg glad og fornøyd etter en veldig bra helg, og gleder meg til den nye uken starter. Hører også rykter om at det skal bli opptil 20 grader, det blir deilig! I går hadde jeg en kjempekoselig kveld sammen med Ingrid og Andrea; jeg smakte en ny type "taco" som var utrolig god (kanskje jeg deler oppskriften?), spiste godis, så på film og skravlet til klokken nesten var to på natten. Jentene bor nedi China Town, og det var veldig fascinerende å gå gjennom gatene med alle de gule og røde blinkende lysene etter det hadde blitt mørkt ute. 

I dag har vært en veldig effektiv dag! Jeg har fått unnagjort søndags treningen, planlagt den nye uken, fylt opp kjøleskapet med masse god mat og laget matpakke til morgendagens Fashion timer. Flink pike! I tillegg var det så mye mer gøy å planlegge uken i den nye  planleggings boken jeg fikk i posten i går med Blair Waldorf blyanten min, haha jeg er så nerd når det kommer til sånt! 

Liker at den er så personlig og fin med mine egne bilder prydende på omslaget. Jeg kunne også velge hvordan den skulle se ut inni, og jeg har en blank rute hver uke hvor jeg kan skrive et par ord til meg selv. Enten en liten quote, en oppmuntring eller et par motiverende ord til meg selv. Neste ukens quote fant jeg på weheartit: 

 

 

Jeg har også slik at jeg skriver opp 3-4 mål for uken som jeg selv tror vil gjøre hverdagen min enda bedre! Et av målene mine var å lage god matpakke til skolen de dagene vi har mer enn tre timer, så nå har jeg forberedt både mat og snacks som skal oppi skolevesken. 

Nøtter, bær og glutenfri riskjeks og en termos med te som jeg kan kose meg med♥ Utenom det har jeg en kjempegod pasta salat og vann. Kjenner jeg gleder meg allerede til å spise lunsj på skolen i morgen. Nå skal jeg nyte resten av kvelden sammen med mine kjære roomies og lade opp batteriene. 

Hvordan har deres helg vært? Vil gjerne høre

Today`s deets

 • 06.04.2014 - 01:41

Hei fininger♥ Dette har virkelig vært en god lørdag! Jeg har hatt en kjempefin løpetur ute i solen, hatt litt dyrebar me-time og ruslet litt rundt i området der jeg bor. I tillegg lå det hele to pakker og ventet på meg når jeg gikk ut døren i stad. Days like this♥ En kjempefin genser og en personlig daily planner = One happy girl! Jeg får ofte spørsmål om hvordan det er der jeg bor, så knipset et par bilder av gaten utenfor. Det er et typisk New York nabolag midt i SoHo med røde murbygninger, branntrapper utenfor vinduene, lyskryss med gule taxier kjørende på hvert tidspunkt av døgnet og cafèer på alle gatehjørnene. 

Ettermiddagssolen var god og varm, men litt kald vind, så da ble det layer on layer! Her er litt detaljer fra dagens antrekk: Zara: T-skjorte  //  Bik Bok: Shorts  //  Gina Tricot: Skjorte  //  Acne: Cardigan  //  Marc Jacobs: Veske  //  Rayban: Solbriller  //  Bjørg: Smykke 

Nå sitter jeg og nipper på verdens beste Chai Latte fra Little Cupcake, men må straks løpe ut døren for å møte Ingrid og Andrea. Vi skal kose oss med hjemmekino og godis♥

Sometimes I feel like throwing my hands up in the air

 • 05.04.2014 - 22:05

04:00 pm New York time:

Overskriften beskriver egentlig ganske bra hvordan jeg føler meg akkurat nå. Har lyst til å danse og hoppe rundt med armene viftende i været, haha! I går hadde jeg en kjempegod treningsøkt med både cardio og styrke, og det første jeg gjorde da jeg våknet i morges var å knyte på meg løpeskoene. Kjenner energien boble i hele meg, deilig følelse. Jeg småjogget ned til Brooklyn Bridge (ca 20 minutt fra der jeg bor) og deretter var det intervaller over hele broen. Det var ganske mange mennesker, men så lenge jeg holdt meg på løpe/sykle banen så gikk det fint. Da jeg kom til andre enden stoppet jeg og snudde meg mot Manhattan. Brooklyn Bridge som strekker seg mot de høye skyskraperne, og i det fjerne kan jeg skimte Frihetsgudinnen. Brooklyn Bridge har blitt ett av mine favoritt steder her i New York, føler meg bare så fri når jeg kan se inn mot storbyen, havet bruser under meg og de gule taxiene kjører like ved. Det var en perfekt dag for en liten joggetur: overskyet men masse solstråler som glimtet gjennom skylaget. Jeg plugget i øreproppene med Gossip Girl musikken min og jogget inn mot Manhattan igjen, så fantastisk å kunne finne slik ro i en så travel og intens storby. 

Nå har jeg tatt meg en lang, god dusj, smørt meg inn i body lotion og lakkert neglene. Proteinpannekaker med frosne bringebær og en stor kopp med te står på menyen for dagens lunsj, mm! Nå skal jeg bare kose meg litt og fordype meg i boken min, før jeg drar ut igjen en liten tur. Jeg begynte faktisk på denne boken på flyturen til New York, men har helt glemt den etter det. Jeg elsker å lese, så de siste kveldene har jeg gjort det til en vane at jeg leser litt før jeg sovner, synes det er en så god og avslappende måte å avslutte dagen på. Håper dere har en strålende fin lørdag og koser dere masse!♥  

Hva har dere gjort i dag? 

Carrie Steps

 • 04.04.2014 - 01:14

07:00 pm New York time:

Hei solstråler!♥ I dag var det ikke noe snakk om å sitte inne i leiligheten, hele kroppen kriblet etter å komme seg ut i solen. Det blir så mye liv her når det er sol og kvikksølvet på gradestokken har klatret opp flere plussgrader. Det vrimler av mennesker i gatene, og det er så mye gøy å se på! Jeg og Maren tok oss en tur ned i West Village og Greenwich Village for å nyte godværet. Det tar ca 20 minutt å gå ned dit, og etterpå ruslet vi rundt i gatene, satt på en benk i solsteken og koste oss med frozen yoghurt og gikk innom Carrie Steps, en kjempefin tur! 

Så sjarmerende og koselig ♥

En solskinnsdag i New York er ikke komplett uten frozen yoghurt fra 16 Handles! Favoritten er salted caramel og vanilje smak på isen toppet med masse frisk frukt og bær, knuste mandler og peanut buttercups sjokolade, yummi ♥ 


Så gøy å se den berømte trappen jeg har sett på serie og film så mange ganger. Veldig typisk New York, og skulle gjerne hatt meg en egen sånn inngang og leilighet her. Det er veldig fint der vi bor, men syntes det var enda mer sjarmerende der. Måtte selvfølgelig ta obligatorisk bilde, følte oss skikkelig turist haha! Etterpå gikk vi innom Magnolia Bakery hvor SATC jentene pleide å gå innom i serien. Det var et skikkelig koselig og gammeldags bakeri som lå på et lite gatehjørne. Såå koselig at det har begynt å titte frem litt blomster her og der! Massevis av påskeliljer som sto og strakte seg etter solen♥ Elsker slike dager i New York hvor du bare kan gå rundt og se på mennesker, butikker, gater, og oppdage nye ting. 

I morgen er det lang dag på skolen, og så er det endelig helg! Det blir deilig, gleder meg til å finne på noe gøy ute i solen. 

Hva har dere gjort i dag?

 

Miranda Kerr Blouse

 • 03.04.2014 - 03:31

Hei fininger!♥ Halvveis til helg allerede, som tiden flyr! I dag har vi hatt fri fra skolen, og det var veldig deilig. Vi har hatt endel makeup classes og det har blitt noen lange skoledager, så det passet fint med en dag fri nå. Jeg har fått slappet av, gjort et par ærend og vasket klær. Kanskje ikke så veldig spennende, men synes det er herlig å få slike ting unnagjort. Det er fortsatt like komisk å gå ned til vaskeriet i rosa joggedress med en stor IKEA pose på slep, men slik er det jo her haha! Nå har jeg lagt meg under dynen med en god kopp med te, og skal se på serie til det er leggetid. I morgen kommer Helen til The City, gleder meg masse til å se henne igjen♥ 

Ville egentlig bare titte innom og vise dere den utrolig fine blusen jeg kjøpte meg for en liten stund siden. Det er Miranda Kerr blusen fra H&M sin nye vår kolleksjon, de har fått inn såå mye fint! Har lett etter en slik type bluse med bare skuldre, og denne passet perfekt. Føler den kommer rett fra en fransk kjærlighetsfilm av en eller annen grunn, haha! Gleder meg til å matche den med noe blomster pynt i håret og en shorts i svart skinn ♥

Hva synes dere? 

Macy`s Flower Show: The Secret Garden

 • 01.04.2014 - 05:20

Hei dere!♥ Jeg får stadig spørsmål om hvordan skolen er, hva vi gjør osv. I Fashion så drar vi ofte ut på field trips, og i dag skulle vi til F.I.T Museum som er et museum med ulike utstillinger laget av elever ved F.I.T, den største moteskolen i hele USA. Desverre fant vi ut at det var stengt når vi kom dit, men da dro vi til Macy`s heller for å se blomster utstillingen de hadde satt opp. Elsker når vi drar på slike utflukter og får se litt mer hvor mye arbeid som faktisk ligger bak den glitrende moteverdenen vi ser. Det var fine blomsteroppsetninger over alt, og det duftet friskt og deilig i hele lokalet. Det var en utrolig fin og spesiell måte å ringe vår kolleksjonene inn på, følte nesten jeg gikk i en hage hvor det ikke bare vokste blomster, men masse designervesker og sko også. En hemmelig hage full av skatter. Fint, ikke sant? Skulle ønske de hadde det slik hele våren og sommeren♥

Dette har vært en lang dag med skole helt til fire, nå har jeg vært på trening og skal straks hoppe i dusjen. Deilig å legge seg ren og pen! I morgen venter en ny, lang dag med skole helt til kl 6, da gjelder det å være opplagt! Det har vært en fin start på uken, satser på at resten blir like bra. Dere ligger vel og sover søtt et par timer til, håper dere får en god natts søvn og en fin tirsdags morgen! Vi blogges mer i morgen mine fine ♥

Ready for spring

 • 01.04.2014 - 00:17

05: 30 pm New York time:

Ny uke, blanke ark og våren har endelig begynt å male litt lysere og sterkere farger over New York. Jeg liker å se på mandager som en slags "ny start", en ny mulighet til å gjøre denne uken enda bedre enn den forrige. Det er litt det samme med vår, den mørke vinteren er over og det går mot lysere tider. Det er ett nytt kapittel med blanke sider du står fritt til å male med di beste fargene du eier. Jeg er veldig glad i vinteren i Norge med hytteturer, sprakende peis og en god bok, stå på ski og spise kvikklunsj, men siden jeg dro når den sesongen startet så ble det ikke noe særlig av det i år. Vinter i en storby er ikke det samme som på fjellene hjemme i Norge, og jeg kjente at jeg virkelig var klar for litt sol og varme. Gleder meg til piknik i Central Park, sykkelturer langs Hudson River og spise masse frozen yoghurt. Humøret steg et par hakk, da jeg gikk ut av skolen og ble møtt av strålende solskinn. I tillegg lå de nye solbrillene jeg hadde bestilt hjemme og ventet på meg, bedre timing kunne ikke postbudet hatt! 

Noe som hører til våren og den nye starten (i mine øyne) er å fornye klesskapet og sminkepungen. Jeg har ikke vist dere noe særlig av innkjøpene mine i det siste, men under ser dere noe av det jeg har kjøpt til min nye vår garderobe og litt vårlig sminke ♥

Sterke, fine farger ♥ Jeg har blitt skikkelig hekta på gult, det er min glad-farge! Skoene passer perfekt til et par solbrune ben på en hvit sandstrand. Jeg skal også bli flinkere til å ta antrekksbilder til dere! Det har vært veldig kaldt og endel regn, så mye kjekkere å ta bilder når det er sol og ikke så grått ute. 


Noen nye sminkefavoritter som kommer til å bli flittig brukt til den perfekte vår/sommer looken: Duse pastell farger til øyesminke, en lyserosa/fersken farget leppestift til hverdagsbruk, matt pudder og litt blush i kinnene for en naturlig, søt look. Jeg elsker den sterke rosafargen på neglelakken, den setter prikken over i-en på ethvert antrekk! Om sommeren er jeg ikke så glad i å bruke tung parfyme, og denne Coconut Passion misten fra Victoria`s Secret er min nye favoritt duft for solrike dager ♥

Har dere noen favoritter?

Jeg hører at dere har en nydelig vår hjemme i Stavanger med masse sol og krokuser som har begynt å titte frem, heldige dere! Kjente jeg savnet litt norsk grilling og tur ut i båten når jeg fikk masse bilder tilsendt på snapchat, jaja, tiden kommer tidsnok for det! Tror dette blir en veldig bra uke, en venninne fra jobben hjemme kommer hit på ferie på torsdag så da skal vi møtes, gleder meg! Håper dere har hatt en fin mandag, ønsker dere en god uke ♥ 

The hardest goodbye

 • 27.03.2014 - 19:36

Hei skattene mine ♥ Nå har jeg hoppet i koseklærne og lagt meg under dynen med serie, kroppen er helt utmattet og jeg trenger å fordype meg litt i noe annet. Jeg våknet opp med hovne øyne og kjente at det virkelig var en dag der jeg bare måtte la meg selv ta det helt med ro når jeg var ferdig på skolen. Sindre dro tilbake til Norge i går, og det var utrolig tungt å la ham gå. Det verste er å se at han er lei seg, for det er han som må dra hjem igjen til Norge. Det var mye verre denne gangen enn når jeg først dro hit, og for første gang på dette oppholdet har jeg virkelig kjent på hjemlengselen. En stor del av meg ville bare sette meg på flyet med ham, men etter litt oppmuntring var jeg innstilt på å klare de neste månedene igjen. Jeg ønsket dette, og er så glad for alt jeg får oppleve! Vanligvis liker jeg ikke å skrive om ting som gjør meg trist her på bloggen, men ting som dette er tungt. Å flytte så langt hjemmefra er ikke bare en dans på roser, det kommer dager der du lengter hjem.Til tross for dager som dette så er jeg utrolig glad for at jeg er her og får leve ut pikedrømmen min. 

Jeg er utrolig takknemlig for de 10 dagene jeg har fått hatt S her, og alt det fine vi har fått gjort sammen. Han er min beste venn og kjæreste og det er ingen jeg trives så bra sammen med som jeg gjør med ham. Vi trives så godt i hverandres selskap, og vi kan gå rundt i timesvis og snakke, le og kose oss. Det var kjempegøy å vise hvor jeg bor, skolen og mange andre steder som er grunnen til at jeg elsker New York, følte jeg var en ganske flink guide! Jeg er veldig glad for at jeg har funnet meg en som gjør meg glad både når vi er sammen, og når det er 5000 km med hav mellom oss. Dette er bare ett kapittel, og jeg er veldig glad for at vi klarer å følge drømmene våre til tross for at de er på hver sin kant av jorden. Dagene går utrolig fort, og jeg blir rørt bare av å tenke på at han skal stå og vente på meg på gardemoen om to måneder ♥

My rock ♥ 


Jeg får stadig spørsmål om avstandsforhold osv, og jeg har skrevet ett eget innlegg om det HER hvis dere er interessert i å lese.  

Er det noen av dere som går gjennom noe lignende? 

 

Ladurèe

 • 27.03.2014 - 06:20

Hei dere ♥ I dag var siste dag med besøk av Sindre, tiden går så altfor fort! Vi hadde en rolig morgen med pakking og god frokost, før vi dro en tur ut for å handle inn et par siste ting. Jeg har mange ganger hatt lyst til å gå innom den søte makron butikken i Broadway, så i dag benyttet vi sjansen til å kjøpe med oss en eske makroner og sitte på en benk i solen og kose oss. Jeg er svak for søte ting, og hele butikken var så fint innredet med utstillinger av ulike makroner og søte, små esker som de pakket makronene inn i. Måtte til og med ta vare på posen for den var så fin, haha er det rart det begynner å bli trangt i skapet? Rose Petal, Salted Caramel, Vanilla, Lemon, Marie Antoinette & Chocolate ♥

 

8,5 million lights

 • 26.03.2014 - 06:22

" As only New Yorkers know; if you can get through the twilight, you`ll live through the night "

Som en fin avslutning på Sindre sitt opphold her i New York dro vi opp til toppen av Rockefeller etter det hadde blitt mørkt for å oppleve den nydelige utsikten også etter solen hadde gått ned. 8, 5 millioner lys glitret mot oss, og utsikten tok like mye pusten fra meg om natten som den gjorde om dagen. Tanken på at det finnes så utrolig mange mennesker, steder og ting å oppleve, det får det til å krible i hele meg. Jeg føler meg så liten, men samtidig veldig levende. Det var ganske kaldt på toppen, selv om vi hadde pakket oss inn i gode jakker og skjerf. Det hvirvlet til og med snøfnugg rundt i luften en liten stund. 

Etterpå gikk vi ned til Times Square og vandret mellom de blinkende billboardsene og kikket litt i butikkene. Det føles veldig trist at han drar i morgen, men jeg har vært utrolig heldig som har fått hatt ham her i ti dager! Jentene er ute, så vi har laget oss mat i leiligheten og slapper av. Slike stunder er aller best. Don`t leave... ♥

16 Handles

 • 25.03.2014 - 01:31

Bare to minutter fra der jeg bor ligger en himmel av godsaker. Jeg og S hadde en liten date på 16 Handles tidligere i dag, og det var farlig godt! Det er små maskiner hvor du velger hvilke smaker du vil ha på frozen yoghurten, og deretter er det et hav av toppinger du kan strø på isen din. Jeg hadde sjokolade, vanilje og cookies and cream toppet med jordbær, kiwi, blåbær, kokos og små biter av hvit og mørk sjokolade. Åå for en godteri bombe ♥ Det beste av alt er at det faktisk ikke er noe særlig usunt! Gleder meg til det blir mer sommerlig vær, og jeg og roomiene kan løpe bort i bare shorts og t-skjorter og spise masse frozen yoghurt, hihi. 

Noen som kjenner søtsuget komme snikende?  

Nå sitter vi og ser på Once Upon A Time og har nettop bestilt oss mat. Planen var egentlig å dra på kino, men fant ut at det var koseligere å sitte i armkroken hjemme ♥ Vi var forresten på kino og så Veronica Mars her om dagen, måtte jo nesten det siden jeg skyndte meg hjem fra skolen for å se tv serien hver dag! Var redd for at filmen skulle skuffe i forhold til tv serien, men den var faktisk overraskende bra! Så hvis dere skal på kino i nærmeste fremtid anbefaler jeg den ;-) 

Nå skal jeg tilbake til serie titting og kos i en god armkrok, vi blogges igjen i morgen  ♥ 

 

American Museum of Natural History

 • 25.03.2014 - 00:26

7: 00 pm New York time:

Hei dere! ♥ Beklager at oppdateringene kommer litt sent, Sindre er bare her i noen få dager til så jeg vil gjerne vie all min tid til ham, håper dere forstår! I går var det søndag, en rolig og deilig dag med ingenting spesielt på planen, en perfekt dag for å dra på museum! I New York er det utrolig mange museum, kunst utstillinger og andre ting du kan dra å se på. Om det er litt dårlig vær en dag vil jeg absolutt anbefale å dra på museum eller se en utstilling! Vi var på American Museum of Natural History, og det var veldig interessant! De hadde alt fra dinosaurer og afrikanske dyr til utstillinger av universet og historier om ulike folkegrupper. Det er så utrolig mye å se at du må nesten velge deg to avdelinger og holde deg til dem, ellers blir du bare vandrende rundt. Vi kunne ha vært der i timesvis men det stengte dessverre en time etter vi kom, men vi fikk i hvert fall sett en god del! 

Det så interressant ut, ikke sant? 

 

På søndager er det duket for firestjerners middag, og i går laget jeg og S middag til oss og jentene. Vi hadde scampi til forrett, marinert laks til hovedrett og sitron sorbet til dessert. Jeg måtte ta bilde av hovedretten, se så godt; Har dere hatt en god start på den nye uken? ♥

Brooklyn Bridge & Wall Street

 • 23.03.2014 - 20:54

03:25 pm New York time:

Good søndag mine fine ♥ Nå skal jeg straks løpe ut døren, jeg og S skal på American Museum of Natural History, ville bare titte innom og ønske dere en fin søndag først! Denne helgen har vært såå fin, med en kjempefin date på fredagen, og i går var vi ute og gikk i over fire timer. Det var strålende sol og 17 grader så det var skikkelig deilig å bare vandre rundt og nyte finværet. Vi gikk over nesten hele Brooklyn Bridge, solen varmet ansiktet og havet glitret under oss. Vi hadde ettermiddagssolen midt mot oss, da vi vendte innover mot Manhattan igjen. 

Vi ruslet nedover mot Wall Street og gikk mellom de høye, hvite bygningene og de amerikanske flaggene som blafret svakt i den varme brisen. Fikk skikkelig "Wolf of Wall Street" følelse. 

Det er godt å ikke ha noe spesielt du skal rekke, og bare gå rundt og kikke og ta inn inntrykk. Vi var ikke hjemme før solen hadde sunket ned bak skyskraperne, og Empire  lyste opp mot den mørke himmelen. Vi hadde en lady og landstrykeren date i Little Italy, før det ble film og sofakos som en god og avslappende avslutning på en fin dag ♥ 

Nå skal jeg ta på meg noe annet enn pyjamasen jeg har gått rundt i i hele dag og dra til museumet. Håper dere har hatt en fin helg og bruker resten av søndags kvelden til å slappe av og lade opp batteriene til den nye uken! 

Rockin` my yellow shorts

 • 22.03.2014 - 16:11H&M: Skinnjakke  //  Topshop: Overdel //  Zara: Shorts //  Marc Jacobs:  Armbånd  Dior: Leppestift og neglelakk Top of The Rock & Dinner date

 • 22.03.2014 - 07:20

"Magisk" er vel det beste ordet for å beskrive denne dagen. Siden jeg og S går glipp av både valentine`s day og jubileum mens jeg er her, planla jeg en dag med både sightseeing og dinner date hvor vi skulle kose oss litt ekstra sammen. Det ble en veldig fin og vellykket dag! Her kommer et lite bildedryss fra dagen: 

Solstrålene badet skyskraperne og gatene i et varmt solskinn, og vi ruslet nedover gaten der jeg bor til mitt favoritt sted å spise frokost; The Grey Dog. Elsker atmosfæren der, og pannekakene deres er helt himmelsk! Jeg hadde french toast med masse frukt og ferskpresset appelsin juice, mm! En perfekt start på dagen ♥

Tempting?

En liten sneak peak på dagens antrekk, kommer mer detaljer i neste innlegg! 

 

På planen stod Top of The Rock; Det vrimlet av mennesker der, ivrige etter å komme seg til toppen av New York. Vi gikk litt rundt nede på Rockefeller Plaza, kjøpte billetter og litt andre godsaker vi kunne kose oss med ute i solen mens vi ventet til det var vår tur å dra opp. Det var deilig og varmt, og vi satt like over skøytebanen og nøt solen. Dere har sikkert sett den på veldig mange filmer? Tenk så koselig det må være å stå på skøyter der ved juletider! 

Chocolate covered strawberries, cake pop ( som var for søt å se på til at jeg klarte å spise den ) og caramel frappuccino. 

 

Da det endelig var vår tur, tok vi heisen opp til 67-ende etasje og to rulletrapper videre for å komme helt til toppen. Det var en helt utrolig utsikt, og en nydelig dag å være der på. Høye bygninger og travle gater så langt øyet kunne se, og midt blant dem stod Empire State Building. Solskinnet fikk byen til å glitre nesten like mye som den gjør om natten, og jeg fikk ett av de øyeblikkene mine når jeg blir helt overveldet over tanken på at jeg faktisk bor her. Jeg er forelsket i verdens mest sjarmerende by, og når dere ser på bildet under så er kanskje ikke det så rart: 

 

Etter Top of The Rock hadde jeg reservert bord til oss på Tao, en veldig populær restaurant her i New York. Jeg har lenge hatt lyst til å dra dit, men sparte det til en spesiell anledning. Både selve maten, lokalet og servicen gikk over all forventning. Vi spiste oss mette for fem dager, og koste oss masse 

Hvis noen av dere skal spise der så anbefaler jeg kylling satay spyd til forrett, og coconut shrimp in thai peanut sauce eller crispy orange chicken til hovedrett. Det er noe av det aller beste jeg har smakt! 

Til dessert bestilte vi oss en giant fortune cookie, som vi hadde sett dem på bordet ved siden av oss bestille tidligere. Du knuser begge sidene, på den ene er det mørk sjokolade mousse og på den andre er det hvit. Du bruker spyd til å dyppe frukten nedi, utrolig godt! I midten ligger smådommer, èn til hver. Synes sånt er litt spennende, og en liten del av meg tror faktisk på det. Jeg bestilte meg også chai te til å kose meg med etter maten, den var også veldig god ♥

 

Jeg hadde bestilt bord til oss på Max Brenner for dessert, så selv om vi hadde spist oss mette på både middag og dessert på Tao så var ikke daten fullført enda. Max Brenner er et veldig koselig sted hvor hele menyen er basert på sjokolade. Vi bestilte oss fondue, og fikk både frukt, marshmellow og kjeks som vi kunne dyppe i mørk eller hvit sjokolade og smeltet karamell. Det var farlig godt, og i tillegg veldig gøy å kunne grille sine egne små marshmellows. For en herlig dag! Nå ligger jeg under dynen med S sovende ved siden av meg. Jeg skal straks innta drømmeland selv, og har på følelsen at jeg kommer til å sovne med et smil med det samme hodet treffer puten. Lørdagen har vel såvidt begynt å gry over de norske fjellene? Isåfall sender jeg dere en god morgen klem før jeg legger meg ♥ Kjenner jeg allerede gleder meg til en ny dag! 

Hva er planene deres for helgen? ♥

xoxo

Central Park

 • 21.03.2014 - 01:37

08:00 pm New York time:

Hei dere!♥ I dag har vi vært og ruslet rundt i Central Park, utrolig koselig! Solstråler, blomster som såvidt begynner å spire frem og ekorn som løper rundt på jakt etter nøtter. Det er så mye å se på at du blir vandrende i flere timer. Folk som synger og danser, blåser gigantiske såpebobler og maler bilder. Det var herlig å gå rundt og kikke, bare nyte solen og hverandres selskap. Synes det er utrolig at midt i travle, hektiske New York er en rolig, avslappende atmosfære hvor man kan søke litt tilflukt nå og da. Tenk så deilig det blir å ta med seg et teppe og ligge i gresset og lese en god bok når sommeren kommer ♥Med en gang vi så små ekorn løpende over stien ble jeg forvandlet til et lite barn igjen, ønsket meg såå et ekorn når jeg var liten, haha! De er jo så utrolig søte ♥

Ble så fascinert av han som sto og laget gigantiske såpebobler. Det var også noen utrolig flinke dansere som underholdt, jeg la ut en video av dem på instagram her.

Etter å ha ruslet rundt en god stund gikk vi og spiste på The Boathouse; utrolig fin restaurant med nydelig utsikt over vannet og fantastisk god mat. Vi hadde begge biff, og det er noe av det beste jeg har smakt. Får vann i munnen bare av å se på bildet under! Anbefaler alle som går tur i Central Park å stoppe innom The Boathouse å spise, bare se på maten og lokalet: 

I morgen er det helg, og det betyr date night, har en kjempefin dag planlagt! Nå skal vi bare slappe av resten av kvelden ♥ 

God nattaklem! 

xoxo 

Not what I had planned

 • 19.03.2014 - 03:28

Hei dere!♥ Nå sitter jeg godt til rette i hotellsengen med S ved siden av meg, så utrolig godt å ha ham nær meg igjen! I dag sto vi opp tidlig og gikk opp til leiligheten min for å vekke Thea med cupcake med lys, sjokolademelk og chai latte sammen med Ragnhild og Eva. Jeg elsker når andre har bursdag, synes det er så gøy å gjøre sånne små koselige ting. Gratulerer så mye med dagen solstrålen! Etterpå dro jeg og Sindre til legen for jeg har fått tilbakefall fra streptokokkene, veldig kjedelig! Jeg er sånn som underdriver når jeg er syk og vil helst bare ignorere det og ikke dra til legen, men da jeg stresset noe sykt for å klare å svelge normalt når jeg våknet i dag fikk Sindre overtalt meg til å gå til legen. Det viste seg at jeg hadde feber og veldig sår hals, så nå fikk jeg en enda sterkere antibiotika. 

Etter turen til lege senteret dro vi tilbake til SoHo og spiste frokost på ett av mine nye favoritt sted; The Grey Dog. 

Jeg kjente at kroppen trengte et lite energi boost så jeg bestilte meg pannekaker fylt med jordbær, blåbær og banan, yummi! Humøret steg ett par hakk etter jeg hadde fått litt medisin og mat i kroppen, samt oppmuntring fra S. Det var skinnende sol og veldig koselig å rusle rundt i gatene og kikke litt. Fikk gjort et par fine innkjøp, kan gjerne vise dere om dere er interesserte? Blant annet gikk jeg til innskaffelse av en ny glattetang, ettersom min kjære rosa lille sak dessverre sang på sitt siste vers.  

På vei hjem kjøpte vi inn litt godis, bestilte mat til hotellrommet og satte på en film. Jeg hoppet i morgenkåpen og la meg under dynen, og her har jeg blitt siden. Er helt utslitt, så da passet det fint med en rolig kveld på hotellrommet. Godt å ha S her til å passe på meg♥ Satser på at antibiotikaen virker godt over natten, slik at vi kan begynne på di litt mer spennende aktivitetene som jeg har planlagt for dagene våre sammen! Hvordan har starten på uken vært for dere? ♥

Restless

 • 17.03.2014 - 00:07

06: 50 pm New York time:

Hei dere! Har dere hatt en bra helg? I går feiret vi dobbel 20 års dag siden både Thea og Andrea blir 20 neste uke, og i New York gjør man jo ikke ting halvveis så da var det feiring fra kl 1 på dagen! Vi begynte med champagne frokost og gave åpning på Silver Towers, før vi dro på brunch på Lavo med masse god mat og drikke. Det var kjempekoselig, og tror bursdagsjentene koste seg masse! Etter brunchen var vi hjemme en tur og slappet av, og på kvelden dro vi ut igjen på Avenue. Har blitt kjent med så mange kjekke jenter her, og koser meg alltid masse sammen med dem ♥

1. Gavebordet, ingen tvil om hva som sto høyest på ønskelisten! 2. Bursdagsprinsessene Thea og Andrea ♥ 

3. Masse god mat og drikke på brunch! 4. Apple Martini

 

Dette er det nærmeste jeg kom et antrekksbilde i går: 

I morges våknet jeg opp med tusenvis av sommerfugler i magen, og har svevd på en rosa sky i hele dag. Det kribler så mye i hele kroppen at jeg klarer såvidt å skrive. Om en halv time skal jeg dra til JFK for å hente Sindre, kan ikke tro at dagen endelig har kommet! Blir så godt å se ham igjen♥ Jeg har vært skikkelig utålmodig i hele dag og gått rundt og shinet opp leiligheten og gjort alt klart for besøk. Nå sitter jeg og Ragnhild og spiser sushi og nyter synet av en ren og pen leilighet. Har til og med kjøpt inn friske roser for anledningen, synes det er så koselig å pynte opp med litt farge når det er helg! Nå må jeg gjøre meg klar for å dra, blogges i morgen! 

Hva har dere gjort i helgen? ♥

The Grey Dog

 • 15.03.2014 - 00:00

6: 50 p.m New York time:

♥♥ Happy weekend sunshines! Etter en uke med utrolig lange skoledager var det deilig når helgen endelig kom. Vi hadde fire timer ekstra på skolen i går, så da fikk vi fredagen fri. Nå har jeg akkurat kommet inn fra en liten tur ute med min kjære Ingrid ♥ Vi var og spiste lunsj på The Grey Dog, veldig god mat og utrolig koselig atmosfære. Tiden flyr når man sitter og skravler i munnen på hverandre om alt og ingenting, slik det skal være på jente dates ;-) Etterpå gikk vi litt rundt og kikket i butikkene, det ble bare vindusshoppig for det meste siden jeg har shoppestopp frem til Sindre kommer på besøk, men det var så fint vær at det var bare gøy å rusle litt rundt. Det vrimler av mennesker i gatene når helgen kommer, det står boder på hvert gatehjørne som selger småsnacks som glaserte nøtter eller iskrem, og det dufter god mat fra alle cafèene og restaurantene. 

Nå skal jeg bare slappe litt av hjemme i leiligheten, ta meg en kopp te og strekke ut beina. I kveld blir det kino med Ingrid og Andrea, gleder meg!

Pena ♥Hva er planene deres for helgen? 

Brooklyn Bridge

 • 09.03.2014 - 23:48

5:30 pm New York time:

Hei dere! Jeg våknet i morges av at solstrålene varmet ansiktet mitt, og Ragnhild som ropte at jeg måtte stå opp for vi skulle til Brooklyn Bridge. Solen strålte, og jeg fikk skikkelig vårfølelse, håper den har kommet for å bli. Vi gikk først innom en liten cafè og spiste frokost, før vi tok turen videre til Brooklyn Bridge. Det var en perfekt dag for den typen utflukt, og jeg ble helt forelsket i denne fantastiske byen på nytt. Det var klar, blå himmel og solen skinte så sterkt at havet glitret under oss. Det var tusenvis av folk på broa, turister som tok gruppebilder, kjærestepar som leide hender og folk som tok søndagstreningen ved å jogge eller sykle over Brooklyn Bridge. Og midt blant dem alle gikk vi og koste oss. Det var en helt magisk følelse å stå midt på broa og se inn mot Manhattan, og den eneste tanken som sto i hodet mitt var: "Denne byen vil jeg aldri flytte fra". 

Elsker å vandre rundt i gatene, ta tiden til å se rundt. Titte inn i butikkvinduene, gå innom små cafèer. En dag skal jeg kjøpe noe fra en slik vogn bare for å ha gjort det, haha! Så majestetisk, magisk og fin♥

Maylinn, Ragnhild og Maren♥Gledeshopp ♥Tenk at dette er mitt hjem! New York jeg vil aldri dra fra deg♥

Hva har dere gjort i helgen?

xoxo

Distance means so little when someone means so much

 • 08.03.2014 - 07:05

Det evige spørsmålet som har surret rundt etter jeg dro; "Hvordan går det med deg og S?" 

Jeg skal ikke legge skjul på at avstandsforhold er tøft. Det var kanskje et av de tyngste valgene jeg har tatt å flytte 5784 km bort fra min kjære, men jeg angrer ikke et eneste sekund. De siste dagene før jeg skulle dra var jeg og Sindre i Oslo bare oss to, det var noen utrolig fine og triste dager. Om kvelden ville jeg ikke sove, for jeg visste at når jeg våknet igjen hadde vi èn mindre dag sammen. Når vi tok farvel på flyplassen fikk jeg en så utrolig stor klump i magen og tårene ville ikke slutte å trille nedover kinnene mine. Jeg var egentlig litt i sjokk, for det hadde ikke gått helt opp for meg før vi sto der og skulle gi siste klem og kyss på en lang stund. Jeg kan være utrolig sta, så etter å ha latt tårene sildre nedover kinnene en stund, tørket jeg dem bort og bet tennene sammen, dette hadde vi bestemt oss for å klare. 

Min mening er at du klarer det du innstiller deg på, hvis dere jobber som et team og støtter hverandre så klarer dere det. Å være i ett annet land enn kjæresten din gjør det automatisk vanskeligere å opprettholde et forhold. Det er en tøff prøve, og vanskelig å si hvordan du vil reagere når du står midt oppi det. Det vil alltid være sjalusi og misunnelse, dårlig timing, misforståelser og folk som snakker om ting de ikke aner noen ting som helst om. Det er vanskelig å stenge alt dette ute når kjæresten ikke er i nærheten og dere kan snakke ut om det face to face.

Det viktigste er å prøve å kommunisere så mye som du kan. Sende god natt/ god morgen meldinger, avtale skype dates og prøve å være tilgjengelige for hverandre. Snapchat fungerer også veldig bra synes jeg, sender masse bilder av dagen min, kjoler jeg vurderer å kjøpe, når jeg har på meg antrekk som jeg vet han liker eller bare ting jeg vil han også skal få muligheten til å se. S har vært flink på å sende små oppmerksomheter gjennom dagen slik at jeg vet at han tenker på meg, og de meldingene jeg får før jeg skal sove eller som ligger og venter på meg når jeg våkner om morgenen er gull verdt! Engasjer dere i hverandres hverdag selv om dere er langt borte fra hverandre. Jeg prøver å holde styr på når S skal på skolen, og ringer og vekker ham når jeg kan. For meg er det å dele mest mulig veldig viktig. 

Jeg synes det er utrolig trist at det er så mange som nekter kjæresten sin å følge drømmene sine, hvis det betyr at du må flytte bort. S sa til meg før jeg dro: " Jeg vet hvor fantastisk du er, og jeg ønsker at resten av verden også skal få se det." Du skal ønske det beste for din andre halvdel, gi støtte og oppmuntre ham/henne til å gå etter drømmene sine og bruke potensialet sitt, til tross for at det gjerne betyr at dere må tilbringe tid langt borte fra hverandre. Hvis det blir dere to, hva er den lille tiden dere er borte fra hverandre i forhold til alt dere kommer til å ha sammen? 

Selvfølgelig kommer det stunder der du tenker at hvordan skal dette gå, men hvis du synes det er verdt det så klarer du det. Det finnes så mange måter å gi hverandre litt oppmerksomhet, det gjelder bare å være kreativ. Sende fine meldinger,  eller kanskje enda mer romantisk og uventet; sende et brev hjem til ham. Hvis det ikke er så dyrt så kan du jo bestille billetter til at han kan komme og besøke deg. Få noen andre til å kjøpe/lage en liten overraskelse for ham bare fordi han fortjener den lille ekstra oppmerksomheten. På Valentine`s day ble jeg overrasket med en kjempefin gave som S hadde fått ordnet til meg gjennom Ragnhild (dere kan lese om det her). Jeg ble helt rørt over at selv om han var over fem tusen kilometer så klarte han å få meg til å føle meg som den lykkeligste jenta i verden. 

Det er ikke lett å være i et avstandsforhold, og jeg beundrer alle som klarer det! Det krever mye av begge parter. Så til alle dere som er i et avstandsforhold; jeg heier på dere alle sammen! ♥ ♥ ♥

The Yellow Dress

 • 07.03.2014 - 22:41

Hei dere!♥ I dag føler jeg meg endelig bedre, begynner å bli meg selv igjen. Var en liten tur på skolen i stad på et infomøte, og etterpå gikk jeg, Maren, Ragnhild, Thea, Kaja, Rune Carlos, Vanja og Andrea ut og spiste lunsj. Jeg klarte å få i meg litt gjennom den såre halsen, men sitter og sipper på en nutrilette drikk nå. I kveld tror jeg at jeg bare skal ta det med ro, en liten tur ut og spise med Maren og Maria på Delicatessen. Ville bare titte innom og vise dere kjolen jeg kjøpte for en stund siden. Jeg ble så glad i gulfargen på kåpen min, at da jeg fant en kjole i samme farge så måtte jeg bare ha den! Med litt solbrun hud og negler i en litt knæsj rosafarge blir den perfekt ♥

Hva synes dere? ♥

Den gule kåpen kan dere se i et eget innlegg HER, og men nå er jeg på jakt etter en litt mer enkel jakke å bare slenge over til shorts og et par med solbriller. Nelly har et helgetilbud på 20% på alle jakker til og med søndag, kanskje det er noen fine der? Dere finner hele utvalget HER

Leighton Meester for Nelly - My Favorites

 • 06.03.2014 - 06:53

Hva gjør du når du har en av verdens beste byer å shoppe i like utenfor døren, men kan ikke bevege deg ut av sengen? Answer: Du tyr til nettshopping. Jeg har forelsket meg helt i Leighton Meester sin kolleksjon for Nelly, det er så mye fint at jeg har lyst til å klikke alt hjem. S var og hentet en veldig fin ruffle top på postkontoret i dag som jeg hadde bestilt, og etter bildene han sendte å dømme så var den akkurat slik jeg håpte på. Jeg har lenge lett etter en enkel peplum topp som passer til alle anledninger, og den fra Leighton Meester sin kolleksjon passet perfekt, i tillegg til at den var litt anderledes i fasong nederst som gjorde den litt mer spesiell. Jeg er sikkert ikke den eneste jenten som drømmer om å være som Blair Waldorf i ny og ne, og å gå i klærne som GG dronningen har valgt ut som sine favoritter hjelper litt på å oppfylle den drømmen (liker jeg å tro). 

Toppen jeg bestilte er dessverre utsolgt, men dere kan finne en lignende i samme merke HER. Angrer litt på at jeg ikke bestilte skinntightsen, elsket detaljene! Den passet så bra til toppen, perfekt blanding av romantisk og rocka, noe som kanskje definerer Leighton Meester sin stil. Jeg var litt for sent ute, for den er også utsolgt nå, men tenker litt på en annen som er veldig lik HER.

 

 

Jeg satte sammen noen av mine favoritter fra kolleksjonen til et par antrekk jeg godt kunne tenket meg å gå med: 


Elsker blandingen av litt rocka, feminint og sporty. Passer både til hverdags og til fest! 

1. HER  //  2. HER  //  3. HER  //  4. HER

En svart, elegant kjole til en romantisk date om kvelden, eller en søt, uskyldig blondekjole til en fin lunsj date. Enkelt og klassisk tilbehør som ikke tar bort oppmerksomheten fra kjolene. 

1. HER  //  2. Utsolgt, lignende HER  //  3. HER  //  4. HER

Jeg har fått skikkelig dilla på matchende skjørt og topp, og dette settet med animal print var så kult! Ser for meg å slenge over en rocka skinnjakke og tone det ned litt med et par enkle sneakers. Skoene er ikke fra kolleksjonen, men syntes de var veldig basic og passet godt til antrekket. 

1. Utsolgt, lignende HER  //  2. HER  //  3. HER  //  4. HER

 

Fant dere noen favoritter?♥

Doctor`s orders

 • 05.03.2014 - 21:06

3:00 pm New York time:

Hei mine fine♥ Tusen takk for så mange koselige meldinger, blir så glad! Hevelsen har gått litt ned så det er lettere å puste normalt, men jeg må leve på suppe og is en stund. Jeg må fortsatt holde sengen, doctor`s orders, men jeg har i hvert fall fått tatt meg en god og varm dusj og det hjalp litt. Nå ligger jeg og koser meg med Det Nye som jeg låner litt av Ragnhild sin venninne Maylinn, som har kommet på besøk. Har savnet å sitte å bla gjennom Det Nye når jeg vil slappe av, og så fikk jeg faktisk se bildet mitt som de hadde tatt med. Jeg tente duftlyset jeg fikk i den store valentine`s gaveposen Sindre fikk ordnet til meg, så nå er det litt koseligere stemning og lukter friskt og godt. Etter jeg dusjet smørte jeg meg inn i god body lotion og tok på neglelakk i en frisk farge, ser for meg at hvis jeg lukter litt friskt og har en litt sommerlig farge på neglene så vil jeg føle meg litt bedre. Det er veldig kjedelig å ligge i sengen, spesielt når solen stråler inn gjennom vinduet og jeg helst vil ut og finne på noe. Jaja, i mellomtiden får jeg kose meg med Det Nye og Vampire Diaries, det er en sånn serie jeg bare ser når jeg virkelig kan sette meg inn i det så det passet vel ganske fint nå. 

Hva har dere gjort i dag?♥

Streptokokker

 • 05.03.2014 - 01:03

Hei dere! Nå kommer det en liten rapport fra sykesengen. I går da jeg kom hjem fra skolen hadde jeg fått en ganske sår hals og følte meg veldig trøtt. Jeg la meg til å sove i håp om at det skulle gå over, men da jeg våknet neste morgen hadde det blitt mye verre, og det var til og med vondt å puste og snakke. Jeg liker ikke å gå til lege, men til slutt hadde jeg ikke noe valg. Vi har fått forsikring og en liste over hvilke lege senter vi kan gå på av skolen, men da vi kom frem til det første så sa de at de ikke tok imot forsikringen vår. Jeg hadde mest lyst til å gråte, gå til lege i et fremmed land og i tilleg skulle det bli mye styr med hvor vi kunne gå. Da vi endelig kom frem til et lege senter som ville ta oss imot ble det mye venting og fylling ut av papirer. Jeg tok endel prøver, og fikk diagnosen streptokokker. Jeg hadde veldig høy feber, og streptokokkene lå og irriterte på pusteveien så jeg fikk streng beskjed om at hvis hevelsen ikke gikk ned innen 24 timer måtte jeg ringe sykehuset og komme inn og få det intravenøst istedet. Jeg fikk en pencillin kur på 10 dager, et middel jeg skulle ta direkte på streptokokkene for å umiddelbart ta ned hevelsen så det skulle bli lettere å puste, og Advil for å få ned feberen. 

Så nå ligger jeg her, tappet for alt av krefter og alt jeg orker å gjøre er å sove. Det blir nok takeout på døren og ligge og se på serier i noen dager. Utrolig kjedelig og jeg håper at det går fort over. Nå skal jeg prøve å få i meg noe å spise selv om matlysten er helt borte, ville bare titte innom og si hei! Håper alt er bra med dere og at dere er friske og raske♥
The Oscars

 • 03.03.2014 - 06:44

Hei dere!♥ Nå sitter vi mette og fornøyde etter en helaften med god mat og Oscar utdelingen. Vi har hatt tven på i hele dag med først E news, gossip kanalen hvor de diskuterte antrekkene til alle på den røde løperen, før det var klart for selve utdelingen. Det var Maren sin tur til å ha firestjerners middag i dag og hun tryllet frem en fantastisk god middag med kanelboller til dessert. En fin avslutning på helgen sammen med godjentene. Det var veldig gøy å få med seg hele Oscar utdelingen og alt rundt den, vanligvis ser jeg bare noen deler fordi det går på natten hjemme i Norge. Alle de nydelige kjolene, de som opptrådte og ikke minst alle talene til dem som vant priser, ble faktisk rørt av noen av dem. Det ble dessverre ikke noe pris til Leo :-( 

Det har vært en veldig fin helg, alt har gått så fort! I morgen er det tidlig opp til fashion class, kan tenke meg vi skal diskutere moten på den røde løperen, gøy! Nå må jeg krype under dynen så jeg er opplagt til den nye uken. Elsker følelsen jeg får når jeg skal legge meg her og vet at neste morgen våkner jeg opp med  denne fantastiske byen utenfor vinduet, det er så mye å glede seg til. Håper dere har hatt en fin avslutning på helgen deres, lykke til med den nye uken! Natta/god morgen klem til dere alle♥

Kanelboller med melis frosting, mm!
Noen av dere som så The Oscars? ♥

Last night`s deets

 • 02.03.2014 - 21:16

3:00 pm New York time:

Hei dere! Nå sitter jeg under dynen med macen på fanget, et par svarte high heels og resten av gårsdagens antrekk ligger krøllet i enden av sengen. I går var en fin dag; vi skulle først på brunch på Lavo men det var så fullt at vi bestemte oss for å dra og spise på Delicatessen istedet. Delicatessen ligger rett opp i gaten vår (Prince Street), de er kjent for sine fantastiske burgere, og ikke minst trøffel fries med parmasan, farlig godt! De som jobber der er også utrolig hyggelige, anbefaler alle å spise der hvis dere er i New York! Vi går ut så sent her i New York at du har hele lørdagen fri før kveldens festligheter begynner, så vi koste oss hjemme i leiligheten en stund og gikk litt tur i gatene bare for å få litt frisk luft. Etter hvert begynte det å flyte av sminkekoster, leppestift og krølltenger utover stuebordet, og jentemusikken ble spilt for fullt, PRTeY. Vi var på Marquee og feiret skjønneste Andrea som hadde bursdag i går, det var veldig gøy! Du møter så mange mennsker her, noen er skikkelig uhøflige og oppfører seg som de "owns the place", men så er det utrolig mange hyggelige som du ender opp med å bli veldig glad i. Han vi var på bord med i går har en ting for å ha med seg mannlige modeller ut, Mats Zuccarello, hockeyspilleren for New York Rangers var også på bordet en stund, før han måtte dra for han var så sliten. Mot slutten dro vi på VIP Room og tullet og danset på dansegulvet, tror latteren boblet i meg hele kvelden. Nå er det duket for fastelavensboller og The Academy Awards, gleder meg til å se alle de nydelige kjolene på den røde løperen! Krysser fingrene for at Leonardo DiCaprio vinner en pris for The Wolf of Wall Street. 

Badgley Mischka: Heels //  Zara: Smykke  //  Dior: Neglelakk og leppestift 

 

Har dere gjort noe gøy i helgen? ♥

Q & A #2

 • 02.03.2014 - 20:28

Hei dere♥ Da var det på tide med et Q & A innlegg igjen! Jeg prøver å svare i kommentarfeltet, men tar noen spørsmål som går igjen med i et eget innlegg, håper dere liker det


Så utrolig stilig den gule kåpa var, og du kledde den veldig godt, vakring! Hvilken farge har du på YSL leppestiften? Åå så snilt sagt, tusen takk! Den heter Voluptè Sheer Candy Nr 12 ;-) 
Nydelig! Hvor er kåpen fra? Tusen takk! Den er fra Zara :-) 

 

Hva koster den øye kremen? Den koster 129 kr! Den er veldig drøy i bruk, så du får mye for pengene. 

 

Hvor er dekselet fra? Det kjøpte jeg på PINK butikken i Broadway. PINK er "ungdomsbutikken" til Victoria`s Secret, men tror du kan finne dekselet på VS også!

 

Så fine sko!! Hvilket merke er det? Tusen takk! :-D Det er Badgley Mischka , men kjøpte dem vintage. 

 

Hvilken vintage butikk var dere på og hvor ligger den? Vi var på Brooklyn Flea Market, det ligger i Williamsburg 90 Kent Ave. Det var utrolig stort og hadde alt mulig du kunne tenke deg! Det ligger også andre vintage butikker og thrift shops rundt der, en heter Beacon`s Closet. Anbefaler også å gå innom en cafè som ligger i bakken ned til Flea Market. Er usikker på hva den heter for det sto bare Cafè på skiltet, men de hadde verdens beste pannekaker, får vann i munnen av å tenke på dem! 

 

Greier ikke å vente med å finne ut ting til jeg skal nedover, så prøver jeg å finne leilighet men skjønner ikke noe av siden til WeStay. Fant dere leilighet gjennom den siden? Og hvordan fikk dere opp leiligheter? Ja det kan virke litt vanskelig, så det skjønner jeg godt! Vi fant ikke leilighet gjennom WeStay, rett og slett fordi vi fant ut at det var flere alternativer hvis vi lette selv og i tillegg ble det dyrere gjennom WeStay for da er det en mellom mann som skal ha betalt for å finne leilighet. Jeg kjenner ei som bor i New York, og hun henviste oss videre til en som drev med eiendomsmegling og han anbefalte APT212. Anbefaler å se etter leiligheter gjennom den siden, ønsker deg masse lykke til!

 

Hvilken skole går du på og hva studerer du? Liker du New York så langt? 

Jeg går på Gateway College og studerer Fashion management. Jeg elsker New York, det er så mye som skjer hele tiden og atmosfæren er magisk, verdens mest sjarmerende by! Anbefaler alle å dra hit en gang, enten det er ferie eller for å bo her, det er en opplevelse! 

 

Ellers fikk jeg en snap som minnet meg på hvor utrolig fort tiden har gått siden jeg dro hit! Ei venninne fant nemlig bildet jeg la ut når jeg satt på Gardemoen klar for å dra til New York, i denne månedens Det Nye blad! Veldig gøy :-) Noe dere lurer på til neste gang?♥

Sunday inspiration

 • 02.03.2014 - 11:22

Myk dyne, nakne føtter, behagelige klær, noe godt å spise, en varm kopp med te, skjønnhetsprodukter, noe koselig å lese i, en jentete film eller serie å ha på skjermen, en komplett søndag for meg♥
Søndagen er dagen for å ta det helt med ro og bare gjøre det du selv ønsker. Lade opp og samle krefter og inspirasjon til den kommende uken. Det er viktig å pleie seg selv litt, både på innsiden og utsiden, fokusere kun på seg selv litt. Jeg samlet litt bilder fra noen av mine avslappende stunder, tenkte det kunne være litt til inspirasjon, kanskje noen av dere får lyst til å skjemme dere selv litt ekstra bort i dag? Håper det! Dere må ha en god søndag mine skjønne♥


// Alle bildene er tatt av meg 

Pink friday snuggle

 • 28.02.2014 - 23:06

5:00 pm New York time: 

Brr! I dag er New York pakket inn i et kaldt teppe av frost og vind på -12 grader. Det føltes som ansiktet mitt skulle fryse til is på vei til skolen, til tross for at jeg hadde trukket den varme hetten på jakken langt ned i ansiktet. Solen tittet frem etter hvert, men solstrålenes varme klarte ikke helt å bryte gjennom den isende kalde vinden. Vi hadde marketing 8-11, elsker læreren i det faget, han er utrolig flink! Husker ikke om jeg har sagt det, men han er dean på Berkley og du merker at han sitter inne med masse erfaring, får så lyst til å lære når han holder foredrag.  Jeg var uptown og gjorde et par ærend etter skolen, og på vei hjem gikk jeg innom favoritt bakeshopen og fikk med meg en liten godsak, det er jo tross alt helg! Gluten fri granola bar med banan og blåbær, yum! Når jeg sto ved kassen sto den koppen til utstilling og jeg måtte bare ta den med, har savnet å ha en stor og god kopp jeg kan kose meg med noe varmt å drikke i ♥ 

Når jeg kom hjem hoppet jeg rett i koseklærne og rigget meg godt til rette i sengen med godsakene mine og en serie på skjermen, litt me-time er gull verdt! 

 
I kveld tror jeg det blir koselig taco kveld med "familien", elsker slike kvelder! Speaking of familie, vi har nylig adoptert et nytt medlem. En vi kjenner hadde en liten fisk som bare hadde blitt etterlatt i leiligheten han hadde flyttet inn i og han ville ikke ha den, så da var vi så snille og tok den til oss! Franklin heter den lille baby fisken vår, dere kan se ham på @veronicachr ♥

I morgen skal jeg møte en venninne fra Stavanger som er på ferie her, gleder meg! Tror planen er at vi skal på brunch, så får vi se hva kvelden bringer. På søndag er det fastelavensboller og Academy Awards, åå dette blir en fin helg!

Hva er planene deres for helgen?

Yellow Coat

 • 26.02.2014 - 23:38

5:30 pm New York time:

Hey ladies!♥ Håper dere har hatt en fin dag! Vi har vært en liten tur Upper East i dag og hentet noe som jeg tenkte å vise dere i morgen, hihi. Det var skikkelig nydelig vær ute, solen strålte og varmet oss mens vi gikk. Siden det var så fint vær kunne jeg endelig benytte sjansen til å lufte den nye kåpen min. Elsker fargen, gir meg skikkelig vårfølelse. Den er veldig elegant og fin, perfekt kåpe å vandre nedover New York gatene i. Her er litt bilder fra dagens antrekk: 

 

// Foto: Maren Volden 

 

Hva synes dere?♥

 

Good morning, Wednesday

 • 26.02.2014 - 19:06

Hei og hopp mine kjære solstråler! I dag våknet jeg opp med en kjempeherlig følelse i kroppen, det er onsdag og fri fra skolen! Det beste jeg vet er å våkne opp og se New York vente like utenfor vinduet mitt. Jeg lå og rullet frem og tilbake i den myke dynen bare fordi det var så utrolig herlig å la kroppen våkne sakte, men til slutt måtte jeg stå opp. Fridag betyr flere ting, men et av høydepunktene er en stor frokost på sengen mens jeg tar min faste inspirasjons runde. Nå sitter jeg fortsatt i nattskjorten og har rigget meg til med en frisk og god frokost, samt weheartit på mac skjermen. Hører også på The Mynabirds-Body of Work, skikkelig GG stemning. I går var jeg skikkelig nerd og gjorde alle innleveringene vi har fått så langt, selv om noen hadde frist neste uke, så nå kan jeg nyte fridagen med good samvittighet. Synes det er så deilig å få slikt unnagjort, first work then play. Om en stund skal jeg og Maren ned på Ladurèe og kjøpe makroner, jeg har hatt en liten svakhet for makroner helt siden S kom hjem med makroner til meg fra et bakeri i Frankrike. Når Ragnhild er ferdig på skolen skal vi dra til 5th Ave og kikke litt rundt. Det er en nydelig dag, og jeg kribler i hele kroppen etter å komme ut! Hvordan er onsdagen deres?♥

A visit to Bergdorf Goodman

 • 25.02.2014 - 01:08

Som jeg sa i forrige innlegg så var dette en veldig lang dag, for etter vi var ferdige på coterien måtte vi dra til 5th ave for vi hadde i oppgave å gå på en A-store og skrive rapport om det. Jeg blir aldri lei av å gå i gatene i The City, de høye skyskraperne som reiser seg på hver side av meg, Central Park som dukker opp som et rolig tilfluktssted midt mellom alt det travle, de gule taxiene som plukker opp mennesker, og ikke minst Empire State Building som reiser seg over oss alle. Verdens mest sjarmerende by♥

 

Vi var innom Bergdorf Goodman, for en nydelig butikk! Det er farlig for meg å gå i slike butikker, jeg blir helt forelsket i alle de fine skattene som står så fint og venter på meg i glassmontrene. Vi gikk rundt og kikket, snakket litt med betjeningen (alle er så utrolig hyggelige) og så på alle de fine utstillingene. 

Kunne gjerne gitt en hånd for en slik veske, sukk. Etterpå var vi også innom Victoria`s Secret en liten tur, og på Zara hvor jeg ikke klarte å motstå fristelsen; 

Ååh en nydelig gullskatt gjemmer seg i denne posen, noen som klarer å gjette hva det er? 

Det var et par slitne jenter som gikk av toget i China Town og trasket oppover mot Prince Street, som Maren sa: "Vi begynner å bli kjent når vi klarer å gå på automatikk!" Nå skal jeg ta det med ro resten av kvelden og gjøre ferdig noe lekser. Håper dere har hatt en god start på uken♥ 

Hva har dere brukt mandagen deres på?♥ 
 

Fashion Coterie

 • 25.02.2014 - 00:37

5:50 pm New York time:

Hey darlings! Jeg har hatt en kjempespennende innholdsrik dag, og jeg har gledet meg til å dele den med dere! 

Vi møtte først opp på skolen og hadde en Fashion time, før vi skulle ut på en field trip til en veldig stor Fashion Coterie på Jacob K Javits Convention Center. Det er et arrangement hvor både veldig kjente designere, som blant annet Anna Sui og Valentino, og nye "up and coming" designere skal vise frem høstkolleksjonene sine, og så kommer kjøpere fra Macy`s, Barneys, Bergdorf osv
og lager avtaler med hva de vil ha i butikkene sine. Det var designere både fra Amerika, Paris, Milano, Tyskland, Tokyo og andre skandinaviske land. Lokalet var veldig stort og åpent med glassvegger og tak, elegant pyntet med rød løper og lysekroner. Vi fikk hvert vårt pass til å komme inn på de ulike områdene, og ble introdusert inn i den hektiske moteverdenen. Det var så fascinerende å gå rundt og se på alle de nydelige klærne, designere og kjøpere satt og laget avtaler (for de fleste avtalene blir laget på stedet) og vakre modeller som gikk rundt og viste frem noen av designernes fineste plagg. Det var såå masse fint, gled dere til høsten! Jeg hadde lyst til å kjøpe alt, og skrev ned mange designer navn som var veldig lovende og kommer til å bli ganske kjent om noen år. TMRW og Private Party var to veldig lovende merker, som jeg i hvert fall håper på å se mer av i fremtiden! Hvem vet, kanskje vi sto og så på kolleksjonen til den neste Marc Jacobs? 

Meg og Ingrid♥

Det ble utrolig intenst etter hvert, designerne og kjøperne var i dype diskusjoner og folk løp hektisk rundt og snakket i telefoner. Det var et område med cafèer hvor du kunne gå og spise, som dere ser på et av bildene ovenfor, men dette fikk ikke jeg og Maren med oss, og vi vandret inn på VIP området. Da vakten skulle scanne passet mitt ville det ikke fungere (fordi det var jo ikke meningen at vi skulle komme inn der), og da han spurte hvem vi kom med så svarte jeg at vi var fashion students, og så sa han at vi bare kunne få gå inn. Jeg spurte en mann som jobbet der hvor vi skulle betale osv, men han sa bare: "It`s already taken care of sweetie, just go to the tables and get what you want." Det var et stort utvalg av masse god mat og all slags drikke du måtte ønske. Så da satt jeg og Maren der, midt mellom alle kjøperne og modellene som hadde en liten lunsj pause. Alle var så utrolig stilige, akkurat som å se hun fra The Devil Wears Prada. Vi hørte til og med noen si: "Oh my God! I wouldn`t have my clothes anywhere near the food, it would smell like salad", haha! 

Det var en utrolig kjekk opplevelse, føler meg så heldig som får være med på sånne ting! Det er gøy å få se litt "bak kulissene" hvordan motebransjen faktisk fungerer, og hvor hardt de må jobbe for å faktisk lykkes. Jeg beundrer alle som står på så mye og klarer det! Alt i alt var det en veldig lærerik og spennende dag, det surrer enda i hodet mitt etter alle inntrykkene jeg har tatt inn. Dette er definitivt noe jeg kommer til å ta med meg videre. 

Hørtes det gøy ut? Har noen av dere vært på en lignende event?♥

Firestjerners middag

 • 24.02.2014 - 04:35

10:00 pm New York time:

God søndag mine kjære! Hvordan har helgen deres vært? I går var en veldig kjekk, men lang dag, så det var veldig deilig å bare ta det helt med ro i dag. Etter brunchen på Lavo var vi hjemme og slappet av, før vi dro til Marquee i tolv tiden. Det var en veldig kjent australsk dj som spilte, så det var utrolig masse folk og god stemning. Jeg er egentlig ikke så glad i å gå ut, men når jeg først går ut så koser jeg meg masse med jentene mine! I dag har vi ryddet leiligheten og vært på vaskeriet, slike kjedelige søndags ting som må gjøres. Vi har innført en egen liten tradisjon med at på søndager så har vi "firestjerners middag" hvor vi bytter på å lage en helaften med mat og underholdning. I dag var det min tur, så jeg kjøpte inn masse god mat på Whole Foods og disket opp for jentene. Det ble pasta bolognese med hjemmelaget pastasaus, og sjokoladetrekte jordbær med fransk vaniljeis ved siden på menyen. Jeg kjøpte også inn en bukett med friske blomster for litt ekstra koselig stemning♥

Så det godt ut?♥

 

Saturday Brunch

 • 23.02.2014 - 01:40

07:40 pm New York time:

♥♥ Wiii happy weekend pretties! For en deilig lørdag, våknet opp til solstråler som skinte gjennom vinduet og varmet ansiktet mitt. Vi tok på masse musikk og danset rundt i pyjamasen mens vi sminket oss, slike jente øyeblikk er herlige. Klokken tre var det duket for brunch på lavo sammen med mange andre fine mennesker. Vi fikk masse god mat og drikke, og til dessert kom favoritten på bordet: fritert oreo! Haha, det høres kanskje ikke så godt ut, men det smaker faktisk veldig godt. Nå har vi dratt hjem en tur for å slappe litt av. New York er nydelig i sollyset, men det er når mørket senker seg og skyskraperne begynner å glitre at magien tar form. Gleder meg til å se hva kvelden har å by på, New York blir aldri kjedelig! Håper alle har hatt en fin lørdag og nyter fridagene sine fullt ut, det fortjener dere♥

Tok bilder av dagens antrekk til dere før jeg dro, håper dere liker det; 

Necessary Clothing: Jumpsuit  //  Bjørg: Armbånd  //  Topshop: Hårbånd

 

Hvordan har lørdagen deres vært?♥

Beauty miracles

 • 21.02.2014 - 05:14

Hey beauties♥ Ville bare titte innom og tipse dere om mine to faste skjønnhetsprodukter. Jeg er ikke så flink til å rense huden min hver dag, glemmer det veldig lett og skrubber heller noen kvelder i uken når jeg pleier meg selv litt ekstra. Det er to produkter jeg bruker hver dag som gir huden min det den trenger, ett om kvelden og ett om morgenen; 

 

Kveld: Etter jeg har fjernet sminken og vasket ansiktet tar jeg gjerne på en vanlig ansiktskrem fra Nivea, og under øynene påfører jeg et tynt lag med Vitamin E øyekrem fra The Body Shop. Under øynene har vi mye mer sensitiv og tynn hud, og den trenger mer pleie gjennom natten. Denne kremen forhindrer ringer og poser under øynene, og tilfører huden under øynene nok fuktighet og pleie. Skjønnhetssøvnens gode hjelper♥ 

 

Morgen: Jeg har lett lenge etter en god ansiktskrem som jeg kan bruke hver morgen. En som gir nok fuktighet uten å bli klissete, og som pleier og gir glød til ansiktet. Chanel har lansert en kolleksjon med tre forskjellige typer serum for ansiktet: Le Jour (morgen) Le Nuit (kveld) og Le Weekend (dyp pleie etter du har inntatt mange avfallsstoffer som kan være ødeleggende for huden din). Jeg har bare morgen kremen som jeg kjøpte på flyplassen i London, men nå ønsker jeg meg Le Nuit også! Jeg påfører den etter jeg har vasket ansiktet, en liten stund før jeg tar på primer og sminke slik at den rekker å trekke litt inn. Den glir lett inn i huden, og gjør den silkemyk og full av glød. Har merket god forskjell etter jeg begynte å bruke Le Jour, huden føles mye friskere♥ 

 

Har dere noen skjønnhetsprodukter å anbefale meg?♥

What goes around comes around

 • 20.02.2014 - 18:51

12: 40 pm New York time:

Hei solstråler! Nå har jeg nettop kommet hjem fra skolen, fikk slutte to timer tidligere i dag wuhu! Skolen i dag var utrolig kjekk, vi så først en film i Buisness English som het "The Wave". Den var faktisk utrolig bra og jeg levde meg helt inn, på slutten fikk jeg helt sjokk for slutten var så overraskende. Jeg må se helt rar ut når jeg ser på film, tok hendene over ørene når jeg skvatt og ga fra meg et lite gisp, haha! Skolen vår er omringet av coffee shops, og kaffe elskeren som jeg er benytter meg veldig av dette! I dag fikk jeg et hjerte i kaffen min, små gleder♥ 

 

 


 

Vanligvis er vi ferdig etter Buisness English, men i dag skulle vi ha makeup class i Fashion på grunn av den dagen vi fikk fri når det snødde sånn. Jeg var klar for å sitte i tre timer i klasserommet, men istedet fikk vi gå ut og gjøre en utrolig kjekk oppgave! Vi gikk fire og fire ut i butikker vi fikk utdelt for å se på hvilke trender som var aktuelt nå til våren. Min gruppe fikk en butikk som het "What goes around comes around". Det var en liten utfordring siden det var en second hand/vintage butikk og ikke hadde noen tydelige trender, men vi fikk tatt noen gode notater, og ikke minst utforsket butikken litt! 


Som jeg sa etter vi hadde vært på Brooklyn Flea Market; det er som å gå inni en stor skattekiste. Elsker slike butikker fulle av skatter, og ikke minst er utstillingene så utrolig fine! 

Nå skal jeg slappe litt av før det bærer av gårde på trening, så får jeg se hva annet dagen vil bringe! Må i hvert fall en tur på vaskeriet, for denne vimsen klarte å søle masse pepsi max over hele sengetøyet, haha...

Hva gjør dere i dag fininger?

 

Dagens innkjøp

 • 19.02.2014 - 23:52

5:30 pm New York time:

Hei dere! Jeg var på en liten shopping spree i dag (ikke les dette pappa) og handlet inn noen nødvendige, og noen ikke fullt så nødvendige ting. Følte meg litt som Blair Waldorf når jeg gikk hjemover med hendene fulle av poser. Her kommer litt bilder av dagens innkjøp: 

Body spray fra Victoria`s Secret. Kjempesmart å ha i vesken hvis du vil freshe deg opp litt, eller bruke på trening og når du soler deg og ikke skal ha på parfyme. 

Verdens deiligste panties fra VS, modellen heter Hiphugger. 

Facial mist fra Mac og blush fra Bobbie Brown. Oppdaterer sminkepungen til våren! 

Hverdagsleppestift fra YSl. Elsker leppestiftene deres, de gir like mye fuktighet som en vanlig lipbalm og kommer i såå mange fine farger. 

Bukse fra Levis, modellen heter high rise skinny leggings. Jeg elsker høye, svarte bukser, og ettersom min gamle ble ødelagt så trengte jeg sårt en ny! Levis sine bukser er de beste jeg har prøvd, så denne gangen fant jeg meg den perfekte svarte, høytlivsbuksen på Levis butikken! 

Noe dere likte?♥

Workout in style

 • 19.02.2014 - 20:22

2: 00 pm New York time:

Hey babes! Nå er vi allerede halvveis i uken, det går så utrolig fort jeg aner ikke hvor dagene flyr hen. Onsdag betyr fri fra skolen for min del, litt deilig med en liten pausedag midt i uken. Jeg var litt nerd og gjorde alle leksene mine i går kveld, så i dag har jeg hele dagen til fri disposisjon. Store regndråper faller over Manhattan i dag, så jeg tenkte å løpe bort på Synergy og ta meg en god økt, og håpe på at det klarner til jeg kommer ut. Når vi er inne på trening; har fått spørsmål om jeg bruker proteinpulver, og ja det gjør jeg. Jeg måtte kjøpe nytt når jeg kom hit, så jeg og Maren gikk på en stor butikk med utrolig masse utvalg. Jeg sa hva jeg ville oppnå med treningen min, og de hjalp meg med å finne det rette for meg, anbefaler alle å få hjelp av fagfolk til sånt. Mitt er med cookies & cream smak, nam! Så jentete som jeg er så liker jeg at ting står litt i stil, til og med når jeg trener så jeg måtte selvfølgelig ha flaske og deksel som står i stil, hihi. 

 

Hvis dere trenger litt ny treningsmusikk kan dere sjekke ut New York spillelisten min her. Det er en ganske god blanding for jeg bytter alltid musikk etter humøret♥

Har dere noen bra treningssanger til meg? 

Leighton Meester for Nelly

 • 19.02.2014 - 04:46

Jeg elsker stilen til Leighton Meester, og ble så glad da jeg leste at hun skulle fronte en av Nellys største kampanjer så langt. Leighton har plukket ut sine favoritter som skal være med i kampanjen, og jeg er veldig spent. Hun er flink til å mikse romantisk stil med rocka detaljer, eller pynte opp et enkelt antrekk med hæler og hatt, just my cup of tea. Kampanjen slippes 24. Februar, og jeg skal sitte klar til å kapre meg noen godbiter. Kanskje det er noen andre av dere som også finner et par Meester plagg å fornye garderoben litt med? I mellomtiden kan dere jo sjekke ut litt backstage bilder fra fotoshooten her.A good start of the day

 • 18.02.2014 - 16:44

God morgen fininger!♥ Nå sitter jeg og spiser frokost mens jeg tar min vanlige runde på instagram, weheartit og blogger, og ikke minst leser horoskopet mitt (avhengig). Synes det er så deilig med en rolig og god start på dagen, gjør hele dagen min så mye bedre. Dere er vel allerede fullt i gang med dagen deres? Haha, tror denne tidsforskjellen aldri vil slutte å føles litt merkelig. I går ringte jeg for å vekke Sindre når han skulle stå opp for å gå på jobb, og det var leggetid for meg. Vi hadde fri fra skolen i går siden det var President`s Day. Amerikanerne har så utrolig mange rare helligdager, hvor det egentlig ikke skjer noe spesielt. Denne helligdagen ble feiret med masse salg i butikkene, og jeg gjorde et kupp på Zara. Vi skulle egentlig på Woodbury Outlet, men dit kom vi oss ikke, så da ble det støvsugerjakt istedet haha! Vi handlet også inn mat for uken og fylte opp kjøleskapet. Vi vasket og organiserte litt anderledes i leiligheten, og avsluttet kvelden med kvalitetstid foran tven som vi endelig har fått til å fungere. I dag har jeg den lengste skoledagen denne uken med klasser 11-18, puh. Heldigvis har vi ganske kjekke fag! 

Vanilje yoghurt og honning granola toppet med gojibær og mandelflak. Og best av alt; et stort glass appelsinjuice med fruktkjøtt. En frisk og god start på dagen! Vanilje duftlys, roseblader fra Valentine`s gaven jeg fikk av S og mimring i Det Nye bladet jeg tok med fra Norge gir god stemning. Kenza er jo så nydelig på coveret, og jeg tror faktisk denne utgaven var en av de beste jeg har lest, koste meg fra perm til perm. 

Laget en liten collage med morgen inspo til dere mens jeg bladde gjennom weheartit, kanskje litt dårlig tidspunkt for dere nå, men kan jo kose dere med den i morgen tidlig♥

Nå skal jeg kose meg ekstra mye med morgenstunden min, så blogges vi når jeg kommer hjem fra skolen♥  xoxo

Hva gjør dere i dag?♥

The place I now call home

 • 18.02.2014 - 04:11

Hei dere!♥ Det har blitt etterspurt flere bilder av leiligheten, så i dag etter vi ryddet og vasket tok jeg litt flere bilder til dere. Det begynner å bli ganske koselig, ser litt mer ut som "vårt hjem". Det beste er egentlig beliggenheten, bare ti minutt å gå til skolen og vi har alt vi trenger av butikker og treningssenter bare noen få minutter borte. Og kanskje det jeg synes er kjekkest; rett over gaten fra den koseligste bakeshopen, elsker å gå dit for å ta meg noe varmt å drikke. 

 

 

Hva synes dere?

 

 

 

New treasures

 • 17.02.2014 - 02:50

Supersøte håndlagede ringer, den ene er med ekte saltvannsperler♥

 

Åå disse skoene ble jeg helt forelsket i når jeg så dem på en hylle! Mitt første vintage designerkupp, verdens fineste sko♥ Passer perfekt til en enkel kjole eller en fin bukse, skoene gjør hele antrekket! 

Hva synes dere?♥

Brooklyn Flea Market: Where treasures are hidden

 • 17.02.2014 - 02:29

Når jeg var liten elsket jeg å rote oppi tanten min sitt gamle smykkeskrin, finne små skatter som jeg kunne pynte meg med. Det jeg syntes var kjekkest var at det var en historie bak hvert smykke, hver ring og hver perle. Litt samme følelse fikk jeg når vi dro til Brooklyn Flea Market i dag, jeg syntes det var så spennende å gå og lete etter skatter som hadde levd et annet liv, det lå en historie bak hvert plagg og hver gjenstand. Jeg tenkte på classy damer som gikk med store pelskåper, en liten jente som oppbevarte sin elskede dukke i en rosa koffert eller noen som satt foran den gamle speilkommoden med masse sommerfugler i magen og sminket seg til sin første date. Det var så utrolig mye å se, og vi brukte flere timer. Det var alt fra håndlagte smykker, vintage klær og sko, møbler, fantastiske malerier, mat, musikk og enda mer! Jeg mistet veien og gikk i ring mange ganger, forsvant helt inni den store skattekisten. Vi fant alle hver våre skatter, skal vise dere mine i et eget innlegg! 

Her er et lite bildedryss fra dagen: Såå mye fint, ikke sant?

Etter vi hadde vært på markedet og på et par andre thrift shops, gikk vi på en cafè som vi fikk anbefalt av noen vi snakket med, for å spise lunsj. Jeg bestilte whole wheat pancakes fylt med blåbær og appelsinjuice med fruktkjøtt, yum! 

Det var en kjempefin dag, jeg er helt ør i hodet nå jeg etter å ha tatt inn så mange inntrykk. Brooklyn Flea Market er veldig populært, plutselig gikk Dakota Fanning rett forbi oss! (Hun spiller blant annet i Twilight) Anbefaler alle som er i New York eller skal dit å ta en tur på markedet, du kan finne utrolig mange spesielle, fine skatter! The movies: The Wolf of Wall street

 • 16.02.2014 - 09:37

Hey superstars!♥ Nå har vi kommet hjem fra en koselig kinotur, og jeg skal straks hoppe i seng. Helt siden jeg så traileren av The Wolf of Wall street i Norge så tenkte jeg at den filmen MÅ jeg se, og nå fikk jeg endelig sett den. Kinoen var veldig typisk amerikansk; kiosk fullstappet med godteri, publikum som kommenterte høyt under filmen, og helt ekstremt høy lyd på anlegget. Jeg måtte selvfølgelig kjøpe meg popcorn og brus, gjett om det smakte godt! Her er jo alt king sized, og Ragnhild utbrøt: "Omg, is this medium?!" etter hun hadde bestilt en medium brus (samme som xxl i Norge). Jeg klarte selvfølgelig å søle ut halve popcornet mitt, vimsen som jeg er :-( 

Plutselig midt i filmen gikk all strømmen, og det var kun nødlysene som var på. Jeg har lest om og sett på nyhetene massakrer i kinosaler i USA, og ble en smule nervøs (hva da paranoid?), men det var bare et lite strømbrudd, og filmen kom på etter en stund. Filmen gikk over all forventning, og jeg satt med hjertet i halsen flere ganger. Den er basert på en sann historie, og vi leste den virkelige historien etterpå, og det meste stemte. Historien var mye sterkere enn jeg hadde trodd, og jeg ble veldig overrasket over hvor engasjert jeg ble. Det skadet jo ikke at Leonardo Dicaprio er så utrolig kjekk å se på heller ;-) Og ikke minst er han en fantastisk skuespiller!  


Her kan dere se traileren:  

Anbefales! 

Mimrer

 • 16.02.2014 - 01:35

Som jeg sa i forrige innlegg så lengter jeg etter litt varme, og i går led jeg av litt hjemlengsel så Sindre lovte at vi skal se på ferier sammen når han kommer på besøk så jeg har noe å se frem til når jeg begynner å lengte veldig mot slutten. Elsker å dra små steder som ikke er sånn typisk turist, og i sommer var jeg i Conil, en liten surferby i Malaga. Der kunne jeg bare gå fritt alene med kamera rundt halsen og utforske selv uten å være redd for å rote meg bort. Alle drev med surfing eller sto på longboard og det var en utrolig avslappet atmosfære. Gleder meg til ro og varme, bølgesus og god mat. Men først skal jeg kose meg ihjel i New York♥Dette bildet vant faktisk en konkurranse og ble brukt på instagram til Coca Cola Light sin Marc Jacobs kampanje. 


Har dere noen ferie anbefalinger til meg?

Snowy Saturday

 • 15.02.2014 - 23:29

God lørdag søte♥ Da jeg våknet i dag tidlig, var det første jeg så hvite snøfnugg som suste rundt i vinden utenfor vinduet mitt. Februrar er den kaldeste måneden her, og det ser ut som det aldri vil stoppe å snø. Alt blir jo kaos her når det snør, så det er egentlig best å holde seg inne og finne på noe koselig i leiligheten. Jeg klarte likevel ikke å bare sitte inne, så jeg tok meg en tur ut i gaten for å kjøpe noe varmt å drikke. Little Cupcake Bakeshop har blitt min favoritt cafè, og det var så koselig lørdags stemning der inne i dag. Jeg synes det er koselig med snø, kalde rosenrøde kinn og noe godt å drikke du kan holde varmen med, men jeg gleder meg litt til det begynner å bli vår og vi kan gå med shorts og solbriller.Håper dere har en fin lørdag♥

Little Italy

 • 15.02.2014 - 20:02

Siden vi er i USA og valentine`s day er så stort her, så måtte vi jo avslutte dagen med en romantisk middag i Little Italy. Fikk skikkelig sånn lady og landstrykeren stemning når vi gikk nedover gaten som var pyntet med røde lys, hjerteformede ballonger og lange lyslenker. Valget falt på en restaurant som het La Bella Vita. Restauranten var pyntet med røde hjerter, amor figurer og røde remser av sånn som du henger på juletreet, og på alle bordene satt det kjærestepar. Vi bestilte god mat og satt og koste oss og skravlet over et glass vin. Vi så på alle parene og prøvde å lese hvordan daten deres gikk, haha. En veldig fin avslutning på en lang, god dag. Da jeg kom hjem var jeg så trøtt at jeg sovnet med en gang jeg trakk dynen over meg og boret hodet ned i puten, deilig. 

 

Jeg bestilte chicken cordon blue med pasta, utrolig godt! 

Ingen lager pasta så bra som italienerne!

Mine flotte dates♥

 Hvordan var deres valentine`s day?♥

Lènergie Beauty Salon

 • 15.02.2014 - 00:07

Hei skjønnheter♥ Som jeg nevnte tidligere skulle jeg og Maren på en veldig fin skjønnhets salong på 5th avenue i dag, deilig å bli dullet litt ekstra med. Det er en veldig kjent salong som mange kjendiser går til, og Michael Kors styler blant annet modellene sine der. Det var veldig jentete der med rosa vegg, musikk og duftet helt herlig. Det var endel behandlinger vi kunne få, men jeg tok bare enkel manikyr for jeg var hårmodell rett før jeg dro hit så de i salongen sa at det var ikke noe poeng i å gjøre noe med det for det var såpass friskt og fint, så jeg har en hår date til gode! Kan også ta massasje, ansiktsmaske og eyebrow threading, vi fikk nemlig en sånn pakke og så krysser vi bare av etter hvert som vi tar de forskjellige behandlingene. Det var veldig herlig å sitte i en slik luksus, du fikk servert hva du ville av vann, iste, varm drikke eller champagne, og de tok veldig godt hånd om deg. Jeg valgte en veldig enkel manikyr, og så masserte hun hendene mine. Etterpå satte jeg meg for å se på Maren som farget og klippet håret sitt, resultatet ble så bra! Tok noen bilder til dere: 

 

Rush trafikken er helt håpløs her, folk kjører helt villt og tuter som bare det. Det er nesten umulig å få tak i taxi, enten er de opptatt eller så hopper noen andre ut i veien og tar dem før deg. Du vet du har blitt ekte New Yorker når du løper ut mellom bilene og stanser en taxi. Akkurat da vi hadde gitt opp og ruslet kalde nedover gaten, rullet en taxi ned vinduet sitt i fart og ropte hvor vi skulle (det så sikkert ut som vi veldig sårt trengte å bli kjørt hjem til varmen). Jeg løp ut i veien og ropte "SoHo!" Han stoppet akkurat lenge nok til at vi rakk å slenge oss inn. Slik må det gjøres hvis du skal klare å komme deg hjem midt i rushen! 

Måtte bare ta bilde av den søteste hunden i dinosaur dressen sin, hihi♥

 

Åå jeg elsker å sitte i de gule taxiene og se ut av vinduet på alt som foregår utenfor, tenk at denne byen bor jeg i! 

Nå venter vi på at Ragnhild og Thea skal komme hjem, så skal vi finne på noe koselig sammen♥ Føler at det blir litt som Miranda og Carrie sin valentines date, haha! 

Lucky girl

 • 14.02.2014 - 19:23

01:05 pm New York time:

Heei alle mine turtelduer!♥ Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg har akkurat kommet hjem fra skolen, vi hadde markedsføring og det var utrolig gøy! Læreren var dean på Berkley og helt rå, gleder meg til timene hans. Vi fikk også hjerteformede donuts pyntet med rosa glasur og hjerte strøssel, fylt med vaniljekrem, yum for en sukkerbombe! Anyways, over til overskriften; i morges lå det en bukett med roser og en søt gavepose og ventet på meg på kjøkkenbordet. Jeg som er så langt borte fra min kjære hadde ingen forventinger til denne dagen, og var glad bare jeg fikk en koselig melding. Selv om han er flere tusen mil vekke fra meg så klarer han fortsatt å overraske! (Med god hjelp fra snilleste Ragnhild♥). Jeg ble helt satt ut, da jeg så oppi gaveposen og den var fylt med koselige ting, inkludert ett veldig søtt kort. Helt utrolig at han får meg til å føle meg som en prinsesse, til tross for at vi er i hvert vårt land, jeg er så heldig! Det var en utrolig søt gave rett etter den perfekte valentine`s oppskriften, jeg er jo i USA og her skal alt være stort og sukkersøtt på en dag som denne. Jeg er superfornøyd og svever på en rosa sky akkurat nå, selv om du trenger ikke å gjøre noe stort for å glede andre; i går klistret jeg post-it lapper med koselige ord på kjøleskapsdøren, og roomisene ble kjempeglade. Håper dere har en fin dag så langt, dere fortjener all kjærlighet og oppmerksomhet dere kan få♥ 

Happy Valentine`s Day

 • 14.02.2014 - 07:56

Det er valentine`s day, og jeg er 5784 kilometer borte fra min kjære. Det er jo selvfølgelig litt trist, men så vet jeg at vi har mange andre dager til å gjøre noe litt ekstra koselig som viser hvor mye vi setter pris på hverandre. Det har ikke noe å si hvilken dag du gjør det, og jeg synes egentlig at man burde bli flinkere til å vise hvor mye en person betyr for deg i hverdagen, ikke bare på èn spesiell dag. Denne dagen handler om kjærlighet, men det kan like så greit være kjærlighet til en venn, eller deg selv for den saks skyld! I dag skal jeg og Maren til en veldig fin salong på Fifth Avenue, hvor blant annet Michael Kors styler modellene sine, det gleder jeg meg masse til! Alltid godt å bli pleiet og dullet litt ekstra med! Om kvelden skal vi nok alle fire pynte oss litt og dra ut på en koselig middag♥ Valentine`s day er jo veldig stort her i USA, og helt siden di kom har vi sett dekorerte butikkvinduer og butikkhyller fulle av hjerteformede drops og masse sjokolade. Er veldig spent på hvordan det blir i gatene og ute på restaurantene i dag! Har også lest at hvert år blir noen par valgt ut til å få gifte seg 14. Feburar i Empire State Building! Selv om jeg tidsnok får min "valentine`s day", så misunner jeg dere som har store planer for dagen, må innrømme at jeg er en håpløs romantiker og synes sånn er skikkelig stas! Det trenger ikke å være noe stort, elsker koselige kvelder hjemme med god mat og film, duftelys og roser på bordet. En perfekt gave til meg hadde vært chocolate covered strawberries eller makroner, roser og et personlig kort, gjerne med et bilde. Synes små, personlige gaver er det fineste♥ 

 

Ønsker alle sammen en fantastisk fin valentine`s day! Håper dere får en fin dag fylt av kjærlighet, dere er så gode alle sammen♥ Stort kyss til dere alle sammen fra meg, haha! 

Hva er planene deres for hjertedagen?♥

xoxo

Lazybones

 • 14.02.2014 - 03:15

09:00 pm New York time:

Snøfnuggene falt i nattens mørke, og neste morgen sto hele New York stille. Skolen ble avlyst på grunn av et par centimeter med snø, og jeg har egentlig tilbragt hele dagen under den myke dynen og sett på serier, lest blogger, skypet og tatt det helt med ro (haha, hva da lat?). Det var så deilig å våkne i morges og se snøen dale ned utenfor vinduet, og vite at jeg ikke trengte å stå opp for å gå på skolen. Jeg snudde meg til den andre siden, dro dynen opp til haken og forsvant inn i drømmeland igjen. De stakkars beina mine trengte å hvile etter en kjempehard PT økt og en lang kveld på Marquee i går. Nå har jeg vært og handlet inn litt nødvendigheter til leiligheten, pyntet kjøleskapet vårt med koselige post-it lapper og tatt meg en god dusj. Jeg blir fortsatt forbløffet over hvor utrolig høflige de er her; jeg var på butikken og prøvde å legge alle varene jeg hadde i armene oppi en kurv samtidig som jeg snakket i telefonen. En mann så at dette mest sannsynlig kom til å gå galt, og tok alle varene ut av hendene mine og la dem i kurven, det skal så lite til! Vi har bestilt indisk take out som kommer på døren, gleder meg! Anbefaler å bruke en side som heter grubhub.com, der kan du skrive inn adressen din og hvilken type mat du ønsker og så kommer det opp steder i nærheten som leverer den maten. Du skriver bare inn bestillingen på nettet og så kommer den på døren din innen en halv time, veldig billig og smart! 

Dette bildet beskriver ganske bra hvordan dagen min har vært♥ Når jeg skal slappe av liker jeg alltid best å gå i myke shortser og med nakne føtter, og helst sitte på en myk og deilig dyne. 

 

Partying with Paris Hilton

 • 13.02.2014 - 20:40

Hei dere!♥ Jeg har amazing news!

I går dro jeg og Maren på Marquee for å feire Paris Hilton sin bursdag. Benny Benassi var Dj og det var en helt utrolig stemning. Masse lyseffekter og konfetti som ble blåst utover dansegulvet. Det var helt magisk og føltes som om jeg var med på en film eller noe. Vi danset og hadde det gøy, og etter en stund så kom selveste bursdagsbarnet til syne. Hun var på et eget VIP område med masse vakter rundt. Jeg sto utenfor og prøvde å se inn, og noen ganger har det å være liten og søt et par fordeler, for plutselig så svoopet han ene vakten meg inn. Jeg tenkte bare at nå måtte jeg late som jeg hørte til der. Jeg begynte å danse med ei som hadde gått på high school med Paris og broren til Paris, Barron Hilton. De var utrolig hyggelige, strøk meg på kinnet og sa "you`re so cute!" Hun venninnen til Paris ga meg en hårklemme til å sette opp håret mitt hvis jeg var varm, hun var skikkelig jordnær. Paris, som den dronningen hun er, satt for det meste på sofakanten og så på alle som danset. og vi danset foran henne, men hun reiste seg innimellom og danset mot oss og filmet og lo før hun satte seg igjen. Det føltes helt uvirkelig at lille meg hadde havnet der og danset med bursdagsbarnet, det var liksom en liten boble. Det var en utrolig opplevelse, hele kvelden var veldig gøy. Selv om det var fantastisk å være der, så gikk jeg ut etter en stund for å finne Maren. Det var gøy å få være der, det hele var veldig overveldende! 

Jeg kunne ikke ta opp mobilen så mye, for jeg var redd for at de ville bli sure og si at jeg måtte gå, men jeg tok et bilde når jeg sto på andre siden av bordet: 

For en råstilig dame! Jeg la også ut en video på instagram (@veronicachr) hvis dere vil se den!

 

#party #parishilton #newyork 

 

Walking like an old lady

 • 13.02.2014 - 02:23

08:00 pm New York time:

God kveld fininger♥ Hvordan har dagens dere vært? Jeg var en liten tur på shopping med Maren og Ragnhild, fikk blant annet fikset amerikansk nummer. Etterpå måtte jeg bare løpe hjem for jeg skulle på personlig trener time. I dag var det enda hardere enn sist gang, jeg var fortsatt litt støl i kroppen fra forrige gang, men han fortsatte bare å presse meg. På slutten brøt jeg ut: "Oh my god, I`m gonna walk like an old lady tomorrow!" Han lo bare og sa at jeg måtte fortsette. Jeg snublet opp trappen til leiligheten for det var så tungt å løfte beina. Nå har jeg fått laget meg litt mat, slappet av i musklene så det føles litt bedre. Jeg er veldig glad for at han presset meg så hardt, nå er jeg skikkelig motivert til å fortsette i det tempoet. I stad fikk vi en melding på facebook fra en av lærerne om at alle klassene var avlyst i morgen på grunn av den halvmeteren med snø som skulle falle i løpet av natten. Det er så komisk, dette hadde aldri skjedd i Norge. Men det passet oss ganske fint for Thea og Ragnhild har planer for kvelden, og jeg og Maren skal mest sannsynlig i Paris Hilton sin bursdag på Marquee. Håper dere ligger og drømmer søtt, så skrives vi mer i morgen♥ Slenger med et par bilder av dagens antrekk: 

Foto: Maren Volden 

Zara: Genser og veske //  Topshop: Skjørt  //  Marc Jacobs: Armbånd

 

Hva synes dere om dagens antrekk?♥

Breakfast in bed

 • 12.02.2014 - 19:33

01:30 pm New York time:

God morgen mine kjære♥ i dag har jeg fri fra skolen, og det er så deilig. I går var jeg på skolen 11-18, og på slutten kjente jeg at jeg var ganske klar for å gå hjem. Heldigvis er det bare en av dagene som er veldig lang, så det går nok fint. Så langt liker jeg skolen veldig godt, fagene er interessante og lærerne er veldig flinke med masse erfaring. Tror det blir et kjekt semester, jeg elsker å være kreativ så jeg håper på å bli utfordret på det kreative planet. Når lærerne står og forteller om muligheter og hva de har gjort selv så får jeg litt den følelsen at - wow vi kan faktisk få til ting vi bare har drømt om tidligere! Det er så mange muligheter her i New York. Jeg sov utrolig dårlig i natt, det er rundt -20 her og det var ekstremt kaldt på rommet i tillegg til at søvnen min ble avbrutt et par ganger. Etter å ha snudd meg frem og tilbake under dynen en stund klarte jeg til slutt å sovne skikkelig igjen. Nå koser jeg meg med en skikkelig god frokost og slapper av. Morgenstunden er det beste med fridager i mine øyne, få litt ekstra tid til å pleie seg selv og våkne sakte før dagen starter for fullt. Jeg skal også ha PT time senere i dag, det gleder jeg meg til! Jeg hadde en på tirsdag også, det var en knall økt og jeg var helt gelè etterpå. Nå skal jeg spise ferdig, vekke Ragnhild igjen (dovendyret), og dra ut i min fantastiske (kalde) by. Håper dere har en fin dag! klem♥

Hva gjør dere i dag?♥

Get inspired

 • 11.02.2014 - 21:00

Jeg er helt avhengig av både weheartit og instagram for daglig inspirasjon og motivasjon, hver morgen når jeg våkner ligger jeg i sengen og blar gjennom fine bilder og leser på quotes. Jeg har begynt å bli litt aktiv på weheartit igjen, dere kan finne brukeren min her. Jeg ønsker og håper at bloggen min kan være inspirerende for dere lesere, så jeg laget et par collager til dere med litt inspirerende bloggbilder, håper dere liker det♥

// alle bildene er tatt av meg 

 

#mote #inspirasjon #trening #mat #fitness

Snuggle

 • 10.02.2014 - 02:45

08:30 pm New York time:

Hei dere!♥ I dag har vært en skikkelig rolig dag, synes det er deilig når vi skal begynne på skolen for fullt i morgen. Thea og Maren var ute en tur, så jeg og Ragnhild lå på sofaen og slappet av med Bloggerne på Tv2 Sumo. I tillegg vasket vi hele leiligheten og fant frem alt av klær og klut som skulle vaskes, flinke piker! Det begynte å snø skikkelig i kveld, og da vi skulle dra for å vaske klær måtte vi vasse gjennom di snøfylte gatene med store IKEA poser slengt over armen, for så å finne ut at vaskeriet var stengt.  Nå sitter jeg i koseklærne og slapper av, mens Ragnhild lager mat på kjøkkenet, det ble hun som skulle ha ansvaret for firestjerners middag i dag. Thea har laget chocolate chip cookies så nå dufter det en blanding av cookies og vanilje duftlys i hele leiligheten, himmelsk! Elsker at vi har begynt å lage våre rutiner og små tradisjoner her i leiligheten, vi har til og med skrevet husregler og noen "dares" som skal gjennomføres i løpet av oppholdet. Nå skal jeg nyte den fine kvelden Ragnhild har planlagt for oss, før det er tidlig opp i morgen og starte på skolen kl 09:00 am. Det føles veldig rart å skulle begynne på skole igjen etter et halvt år med jobbing på Gina Tricot, jeg har litt sommerfugler i magen. 

 

Hvordan avsluttet dere helgen?


Edit: Jeg måtte bare legge til noen bilder av den fantastiske middagen Ragnhild disket opp. Kylling og pasta salat toppet med en fransk olje dressing, yum!  Det var så utrolig godt og nå er jeg stappmett, bra jobba ragga!♥ 

 Nattaklem♥ 

 

Q & A

 • 09.02.2014 - 22:13

Hei dere!♥ Det er endel spørsmål som går igjen i kommentarfeltet, så jeg tenkte jeg kunne svare på dem i et eget innlegg: 

 

Hvilken skole går du på, og hva studerer du? Liker du New York så langt? Skolen heter Dowling College, men det er gjennom Gateway. Jeg studerer fashion management, entrepreneurship & buisness english. New York er en fantastisk by, utrolig magisk og sjarmerende. Jeg stortrives allerede, og tror det kommer til å bli noen utrolig kjekke måneder!

 

Hvilken størrelse er Bjørg smykket ditt? Det er rett og slett nydelig!! Tusen takk for det! Det er den minste størrelsen, syntes det var finest når det ikke var så voldsomt og stort. Nydelig gave fra S♥Gleder meg til video! :D Kan du legge ut flere bilder av leiligheten etter hvert også? Det kan jeg selvfølgelig gjøre! Det er litt vanskelig å ta fine bilder av leiligheten siden planløsningen er helt håpløs og det er mange små hjørner, men skal prøve! 

 

Jeg er såå sjalu! Men skal nedover til høsten og kjenner jeg gleder meg mer og mer! Kan jeg spørre om hvor  mye dere betaler i måneden hver på leiligheten, og hvor mange dere er? Koos deg masse! Gleder meg til å følge bloggen! Vi betalte mellom 30-40 tusen per person for fire måneder, og vi er fire jenter til sammen. Gled deg til høsten, du kommer til å elske New York! Så hyggelig, gøy å ha deg som leser søte deg! Lurer på om du vet om Gina Tricot har mer igjen av den lilla cardiganen? Eller går det evnt å bestille via nettet? Det er dessverre ikke mer igjen i butikkene, men kanskje det er mulig å bestille på Gina Tricot sin hjemmeside! Med hvilken organisasjon studerer du? Gateway :-) 

 

Hvor har du kjøpt pass "mappen" fra VS? på nettsiden eller i en av butikkene? Jeg kjøpte den på Victoria`s Secret i London,  men finner den sikkert på nettsiden deres også! Den er veldig smart, har plass til både pass og boardingkort så jeg alltid holder kontrollen på det. Aah, bloggen din er den fineste jeg har sett! Kom akkurat inn på den isted og er blitt helt forelsket i den. Bildene dine, deg og måten du skriver på er utrolig bra! Stå på, du kan komme langt med denne fantastiske bloggen <3 Kan jeg også få spørre hvilket kamera og hvordan du redigerer bildene dine? Åå så utrolig snilt sagt! Jeg har Canon 55D og bruker linsen som følger med, men hadde en 50 mm linse før som ble ødelagt og tenkte å kjøpe en ny for bildene blir utrolig fine med den! Jeg redigerer bildene mine i photoshop og kanskje litt i picmonkey. Tekst og hjerte "stickers" legger jeg på i picmonkey. Tusen takk for en så herlig kommentar, du er skjønn! Er jakka ny? Det er den! Finner den i dameavdelingen på H&M ;-) Håper dere fikk litt svar på det dere lurte på! Hvis det er noe mer dere lurer på så er det bare til å spørre, så svarer jeg i et eget innlegg om en stund♥

Morning kisses

 • 09.02.2014 - 19:03

12:50 pm New York time:

Hei mine kjære♥ Hvordan har helgen deres vært? Min har vært veldig bra! På fredagen var jeg på 1oak, et veldig bra utested i New York og koste meg masse, i går hadde vi bare en rolig dag hjemme med Coyote Ugly på skjermen og en kjempegod indisk middag dekket på bordet. I dag er det laundry day og finpussing av en oppgave som står høyest på prioritetslisten. Vi har også kommet opp med en idè om at hver søndag skal vi ha firestjerners middag her i leiligheten. Så hver søndag skal en av oss lage en ekstra god middag med dessert og alt, og ha ansvar for underholdning. Vi skal gi poeng og så blir det premie til den som vinner. Synes det er gøy å finne på litt slike ting, små høydepunkt i hverdagen. I dag er det Thea som er vert, så jeg gleder meg allerede til å se hva hun finner på!  Ellers er det jo morsdag i dag, og synes det er litt trist at jeg ikke får diske opp med god frokost og blomster til min kjære mami. Alle mødre fortjener litt ekstra oppmerksomhet en gang i blant!

Anyways, dagen i dag skal gå til å slappe av og lade batteriene til den nye uken. Jeg har en stor dag foran meg i morgen med første skikkelige skoledag og en hard økt med personlig trener etter det, wuhu gleder meg! Håper i hvert fall at alle har hatt en kjempefin helg, xoxo♥

Hva har dere gjort i helgen?

American pancakes for breakfast

 • 08.02.2014 - 21:37

03: 25 pm New York time:

Hei fininger!♥ For en herlig, rolig dag. Jeg har bare slappet av med roomisene i leiligheten og spist en deilig frokost bestående av appelsinjuice med fruktkjøtt og amerikanske pannekaker toppet med sirup og masse bær, mm! Maren hadde kjøpt sånn pannekakemix på Whole Foods som hun laget til oss, og det beste av alt var at alt var sunt! Elsker slike lørdager hvor du ikke har noe du skal rekke og bare kan slappe av og gjøre alt i ditt eget tempo. Jeg sitter fortsatt bare i en kjempegod og myk kosegenser og later meg, utenfor vinduet banker hjertet av New York i form av tuting fra gule taxier, travle mennesker og musikk. Det er vel på tide at jeg tar på meg "my pretty face" og går ut jeg også snart, vet ikke helt hva vi skal i dag, men denne byen har så mye å by på så vi finner vel på noe gøy! Håper dere har hatt en fin lørdag så langt, og at dere får en kjekk lørdagskveld enten det er i sofakroken med en koselig film eller ute på dansegulvet♥

Fristet det?♥

Happy friday

 • 07.02.2014 - 16:13

10:10 am New York time:

Happy friday lovelies!♥ Nå skal vi straks dra til Sjømannskirken med skolen, ville bare titte innom og ønske dere en god fredag! Håper dere har en god start på helgen♥

 

Hva er planene deres for helgen?

Vintage fashion stores

 • 06.02.2014 - 23:33

05: 21 pm New York time: 

Heisann♥ Nå har jeg vært på en lang shoppingrunde med Ragnhild, det som er så gøy her er at du stadig finner flere og flere butikker som ligger gjemt rundt i små gater. Jeg elsker vintage butikker, liker så godt tanken på at det ligger tusenvis av skatter som andre ikke lenger vil ha og du har muligheten til å gi dem "a second chance", som en av vintagebutikkene heter. Jeg tok litt bilder med mobilen inne i en av butikkene, syntes det var så utrolig fint der og kunne gå og kikke i evigheter. 

 
Såå mange skatter, ikke sant? Har så lyst på Chanel coffee table book, og de Barbie bildene var jo utrolig kule! Følte jeg var inne i en gigantisk skattekiste, hihi. 

Nå må jeg begynne å gjøre meg klar for trening på Synergy, gleder meg! Ha en fin kveld skjønne♥

Klassisk festsminke

 • 06.02.2014 - 21:09

Hei skjønnheter♥ Jeg tenkte å gi dere et lite sminketips som i mine øyne alltid er en sikker vinner, det gjelder både på fest eller om du bare vil freshe deg litt ekstra opp til hverdags. Det er prikken over i-en og gir et enkelt antrekk det lille ekstra. Jeg elsker røde lepper matchet med røde negler, det er så klassisk og fint og passer til det meste. På 1 - 2 - 3 er du pyntet og fin! 

Jeg bruker disse tre produktene: Lipliner fra Chanel, leppestift og neglelakk fra Dior. 

1: Først bruker jeg liplineren og tegner en linje rundt leppekanten både oppe og nede. Det gjør at leppene blir mer markerte og gir en illusjon om større lepper. Etterpå bruker jeg kosten i andre enden og duser det litt forsiktig ut så det ikke ser så hardt og unaturlig ut, og leppestiften kan gli bedre ut i kantene. 

2: Deretter fyller jeg bare inn med leppestift og passer på at den legges helt ut til den tegnede linjen. 

3: Så tar jeg på neglelakk for å skape en litt mer helhet i sminken og antrekket. Neglelakkbørsten til Dior er faktisk den beste jeg har prøvd. Den er litt hardere enn andre jeg har prøvd, og jeg synes det er lettere å ikke komme utenfor når jeg bruker den. 

Som sagt, 1 - 2 - 3, så har du klassisk festsminke som setter prikken over i-en på ethvert enkelt antrekk! 

Håper dere likte det♥

Dreaming princess

 • 06.02.2014 - 18:25

12:12 pm New York time:

Hei dere!♥ Nå har vi akkurat kommet inn i leiligheten og slapper litt av. Vi var en tur på skolen en liten time for å ta en test, det gikk egentlig veldig fint. Følte det var sånn typisk amerikansk film siden vi hadde hefter med stiv papir perm, og etter vi var ferdige måtte vi gå frem og levere dem på kateteret. På slutten skulle vi skrive et takkebrev til en venn, og jeg skrev til Chuck Bass og takket ham for smykket han sendte meg på Valentine`s Day (haha man kan jo drømme). Etter skolen gikk vi innom bakeshopen og skravlet over noe varmt å drikke, de har utrolig god chai latte der! Jeg måtte kjøpe med meg en liten cupcake, det er jo obligatorisk når man bor rett over en kjent cupcake shop. Den het Dreaming Princess og hadde mandelflak drysset på toppen, den var så søt jeg har ikke fått meg selv til å spise den helt enda. Nå skal jeg ha en skypedate med verdens skjønneste lillebror som har bursdag i dag, hipp hurra!♥ Får se hva vi finner på senere, men det blir i hvert fall trening, gleder meg! Ønsker dere en god dag

Unblogged NYC

 • 06.02.2014 - 10:00

Maren, meg og Thea på en liten shoppingtur i West Village. Såå mange koselige butikker, øynene blir aldri mette!

Meg og Thea babe ute på middag♥

Et lite snapshot fra innspillingen til tv serien. Haha sjekk ut beina mine, sånn står jeg faktisk nesten alltid når jeg blir tatt bilde av, ser jo helt merkelig ut! 

Den etterlengtede kakaoen vi fikk til å varme oss på etter innspillingen, så snille folk som løper flere blocks for å finne noe varmt å drikke til oss! 

Min lille tur til Apple Store, nærmere bestemt sykehusavdelingen for en skadet macbook. Kom ut igjen god som ny med en ekstra god rensing og vask, og pakket inn i en ny søt bag. Storfornøyd!

 

Kosekveld

 • 06.02.2014 - 04:39

10:24 pm New York time:

Hei dere! Endelig har jeg fått fikset macen min. Jeg var på Apple Store her i Soho, og de var alle så utrolig hjelpsomme. Fikk fikset alt og nå er den så god som ny. Jeg ble veldig imponert over hvor profesjonelt alt var, og i tillegg hadde Anna Wintour foredrag der så jeg kunne sitte å se på mens jeg ventet på at macen min ble reparert, elsker henne! Da jeg kom hjem var det duket for skikkelig kosekveld. Jeg og Ragnhild laget pasta, og den ble utrolig god! Nå har vi hatt frozen yoghurt til dessert og sitter mette og fornøyde i sofaen og slapper av. Kan ikke tro at jeg snart har vært her i en uke allerede, tiden flyr så fort! Jeg har fått endel spørsmål i det siste som jeg tenkte jeg kunne svare på i et eget innlegg snart, så bare spør om alt dere lurer på så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan♥ 

Ser det ikke godt ut? Har dere gjort noe koselig i dag? :-)

Nå er det snart kveld her i huset, det er vel morgen om ikke så lenge hos dere i Norge? Haha det føles litt rart å blogge med denne tidsforskjellen. Håper dere ligger og drømmer søtt en stund til, og får en god start på dagen! Skriver til dere i morgen sweeties♥ Klem! 

Yesterday`s

 • 05.02.2014 - 23:00

HM: Jakke  //  Acne: Cadigan og skjerf  //  Levis: Highwaist jeans  //  Michael Kors: Veske  //  Converse: Sko  

Filmstjerner for en dag

 • 05.02.2014 - 22:48

Hei dere!♥ Nå har jeg fått låne snille Ragnhild sin mac så jeg kan blogge litt til dere. I går var en utrolig gøy dag, vi dro til 5th Avenue, og der likte jeg meg godt, haha! Alle de fine butikkene, restaurantene, arkitekturen, så koselig å gå gjennom de fine gatene. Vi gikk rundt en stund og kikket i butikker, fant Tiffany`s, og der skal jeg helt klart innom en dag og spise frokost, og kanskje en liten skatt får bli med meg hjem. Vi var også innom blant annet Abercombie & Fitch og den originale Apple store butikken, det er så utrolig mye fint her det er rett og slett farlig! Etter en stund var vi ganske kalde og sultne så vi fant et koselig lite sted like ved Plaza hvor vi spiste lunsj. Jeg hadde buttermilk pancakes, appelsinjuice og en latte å varme meg på. Det var de beste pannekakene jeg har smakt, må definitivt tilbake! Se så godt da! Her skal vi dra og spise S♥

Etter vi hadde spist gikk vi til Central Park for å ta litt bilder. Åå for et koselig, magisk sted. Hele Central Park var dekket av et glitrende hvitt teppe av snø. Følte jeg sto ved inngangen til Narnia, hihi. Det var så kaldt så vi gikk ikke rundt inne i parken, men jeg håper jeg får kjørt med hest og kjerre en gang mens vi er her, det er noe jeg alltid har drømt om. 
 

Plutselig når vi sto der og tok bilder så kom en dame bort til oss og lurte på om vi ville være med og spille inn en tv serie. Vi vil jo være med på mest mulig og sier ja til alle mulighetene vi får. Det var på en måte en reality serie, og vi skulle spille fire jenter som var i parken og tok bilder sammen og lo og hadde det gøy, så skulle det skje noe videre etter det, men det har jeg dessverre ikke lov til å fortelle siden det blir ikke sendt før om en god stund. Det var ganske gøy og hele crewet var veldig snille mot oss, skrøytet og passet på at vi hadde det bra. En av assistentene løp til og med på Starbucks for å kjøpe varm sjokoalde til oss så vi kunne holde varmen. Det var Maren som skulle spille jenten som tok bilder så det var bare hun som fikk tatt bilder under filmingen, her ser dere noen under: 

haha såå lykkelige! 

 

Elsker at det finnes muligheter og opplevelser rundt hvert et hjørne i denne byen, vi har opplevd så mye på bare noen få dager, og vi har fortsatt nesten 4 mnd igjen! Gleder meg♥

Trouble

 • 04.02.2014 - 18:18

Goood morgen mine kjære!♥ I går hadde jeg og roomisene mine en skikkelig koselig kveld med taco og kortspill, utrolig hvor fort vi har vokst sammen og blitt til en liten "familie". Det snødde i ett sett hele dagen i går, men etter hvert roet i hvert fall vinden seg, og når jeg satt i sengen var det bare noen få snøfnugg som dalte ned utenfor vinduet mitt. Vi sov ganske lenge i dag, til tross for at vi la oss ganske tidlig i går. Hver morgen når jeg våkner så er jeg helt tett i brystet og halsen og må hoste mye for å få tilbake stemmen, aner ikke hvorfor, må prøve å få gjort noe med det. Når vi våknet i dag var det ikke mer snø og solen skinte, en skikkelig fin vinterdag her i New York, men jeg har hørt rykter om at det er flere snøstormer på vei (oh no). I dag skal vi prøve å gå til skolen for å lære oss veien, så slipper disse fire vimsehodene å rote seg bort første skoledag. Ellers skal vi gå litt rundt og kikke, jeg blir virkelig aldri lei av det, gå rundt og ta inn alle inntrykkene. Tenkte også å filme litt i dag så jeg kan lage en liten film til dere, får dere litt bedre inntrykk av hvordan det er her! Synes det er så vanskelig å beskrive denne fantastiske byen med ord, dere må være med meg og oppleve den♥

Håper dere har en fin dag, vi snakkes senere♥

Edit: Macen min har blitt ødelagt, plutselig når jeg satt på skype så ble skjermen helt blå og den ville ikke skru seg på. Jeg ble helt fortvilet, tok på meg uggsa og trasket nedover Prince Street med macen under armen med ett lite håp om at de som jobber på Apple Store kunne fikse det. Da jeg kom dit var det utrolig lang kø, og jeg fikk ikke legetime til den stakkars macen min før i morgen klokken 7 om kvelden. Utrolig typisk, akkurat i dag når det skjedde så mye som jeg vil dele med dere, hadde filmet og alt! Jaja, får håpe de klarer å fikse det, i mellomtiden kan dere følge med på @veronicachr på instagram Stay tuned sweeties! 

Snowy day in NYC

 • 03.02.2014 - 19:05

12: 53 pm:

Hei skjønninger♥ I dag var egentlig planen å dra til Central Park for å jogge litt / gå tur, men da vi våknet opp i morges var det full snøstorm utenfor vinduet. Jeg synes det var litt magisk med tusenvis av fjærlette snøfnugg som hvirvlet rundt i luften, og etter hvert la seg på de spinkle, tynne grenene på trærne. Det var litt gøy å oppleve snø i New York også, den koselige gaten vår fikk et lite winter wonderland preg over seg. Nå har vi nettop vært på Whole Foods og handlet inn litt mat, de har utrolig stort utvalg så vi fikk fylt opp kjøleskapet litt. Nå har jeg laget meg en god frokost med vanilje granola, tørkede bringebær, goji bær og mandelflak. I dag blir det bare innekos, pakke seg inn i teppe, tenne vanilje duftlysene og jobbe litt med oppgaven som skal leveres om to dager (!!). I kveld skal vi ha taco kveld, det gleder jeg meg til, spesielt siden Ragnhild har med seg norsk tacokrydder (det er mye bedre enn det de har her). Hva gjør dere i dag?♥

Times Square

 • 03.02.2014 - 04:34

På søndagskvelden dro vi til Times Square for å se åpningen av superbowl. Det er utrolig stort her, og flere gater var sperret av og det var politi over alt. New York er utrolig fint, men om kvelden er det magisk. Alle lysene, storskjermene, menneskene, for en følelse. De enorme, lysende skyskraperne som reiste seg rundt oss, følte meg så utrolig liten. Det går nesten ikke an å beskrive det. De viste superbowl på storskjermer og det var massevis av folk som hadde kledd seg i drakter. Vi heide på Seahawks, wuhu! 

Stjal et siste bilde av Maren sin blogg  siden hun fikk en dame til å ta bilde av oss alle, syntes det var så koselig♥

Følger dere med på superbowl?♥

Lazy morning and coffee shops

 • 03.02.2014 - 03:51

Deilig søndag♥ Denne natten sov jeg så dypt og godt, våknet opp helt uthvilt. Vi tok en skikkelig vaskerunde og shinet opp hele leiligheten så nå er det så fint og rent her. Etterpå tok jeg en lang og deilig dusj, smørte meg inn i bodylotion og hoppet inn i den myke pyjamasskjorten min. 

Etter alle hadde stelt seg gikk vi over gaten for å ta oss en kaffe på Little Cupcake Bakeshop. De hadde så utrolig mye søtsaker og det var utrolig koselig stemning der, så jeg ser for meg at vi kommer til å gå dit mye for å gossipe over en kaffekopp, eller for å sitte i fred og ro og kanskje jobbe med skolearbeid (eller blogge, hihi). Jeg elsker å gå på cafè, spesielt om søndager. Synes bare det er noe eget over stemningen som er så koselig. 

Vi satt og skravlet en stund over litt kaffe og søtsaker, før vi gikk videre og kikket i butikker. Det er så gøy for du oppdager nye steder hele tiden, og føler bare at vi blir mer og mer kjent med gatene rundt oss. Her kan jeg tenke meg at jeg finner mange skatter! På kvelden dro vi til Times Square, men tenkte å lage et eget innlegg om det, så stay tuned♥ Håper dere har hatt en fin helg og kost dere masse! 

My street

 • 02.02.2014 - 08:12

Heisann♥ Jeg har fått endel spørsmål om hvor vi bor osv, så jeg tenkte jeg kunne fortelle/vise dere litt! Vi bor i Prince Street / Elizabeth & Mott i SoHo, og etter reaksjonen til andre å dømme når de har spurt oss hvor vi bor så er visst dette et veldig ettertraktet strøk å bo i. Det er veldig fint, sentralt og i New Yorks mest sjarmerende stil. Leiligheten vår ligger over en pizza restaurant, og den skal visst være den beste i SoHo. Når vi har sagt adressen vår til taxi sjåførene så har noen av dem sagt: "Oh, at the pizza place?" Som sagt så er det utrolig sentralt, og det er mange små koselige butikker og restauranter nedover gaten, og når du kommer til enden så begynner en ny, lang shopping gate med mange bra butikker. 

Det kjører gule taxier forbi hele tiden, og jeg får litt den film følelsen når vi bare går rett ut av bygningen vi bor i og strekker ut hånden for å få tak i en taxi. Det er endel lyd fra biler som kjører forbi om nettene hele tiden, masse tuting osv men det blir man vandt til etter hvert. 

Speaking of koselige butikker og restauranter, rett over gaten ligger Little Cupcake Bakeshop, jeg har ikke vært der enda men kan tenke meg at jeg kommer til å gå der mye for å ta meg en kaffe og bare sitte og slappe av eller jobbe med skolearbeid. Det ser så utrolig fint ut, og er et perfekt lite tilfluktssted når man vil skjemme seg selv bort litt med noe søtt og godt. Et typisk lite New York bakeri på gatehjørnet. 

Så det ikke koselig ut?♥

Starting to feel like home

 • 01.02.2014 - 01:55

Hei sleeping beauties♥ Beklager at jeg oppdaterer når det er midt på natten for dere og dere mest sannsynlig ligger og sover, det har bare vært en utrolig hektisk dag! Alt føles fortsatt litt overhvelmende, og det er utrolig mange inntrykk å ta inn. Det første vi gjorde var å dra å spise frokost, deretter reiste vi ut til IKEA for å handle inn litt ting til leiligheten. Vi var der et par timer og gikk med hver vår handlevogn og plukket ut nødvendige saker og ting, og litt til å pynte opp og gjøre det litt mer hjemmekoselig med. Vi tok taxi bort, men fant ut at vi skulle ta buss og tog tilbake igjen (det er ganske langt borte, helt ute i Brookelyn), men det endte opp med fire forfjamsede jenter som gikk og drasset på svære, blå IKEA poser gjennom gatene og prøvde å finne riktig vei. Etter å ha tatt toget i feil retning og byttet et par ganger og gått gjennom et par lange gater kom vi til slutt frem til leiligheten. Vi dumpet posene fra oss, og jeg og Maren dro ut igjen for å kjøpe kamera til Maren og noe å vaske leiligheten med. Kamera butikken var stengt, og vi brukte to timer på å finne en butikk hvor de solgte noe å vaske med. Folk syntes det var utrolig rart at vi lette etter et vanlig supermarket, og enda merkeligere at vi skulle "clean the apartment?!" Men etter mye trasking frem og tilbake klarte vi å finne en liten butikk som hadde noe vi kunne bruke. Så nå har vi vasket litt rundt, pakket ut og pyntet opp så det føles litt mer som hjemme og jeg føler jeg klarer å slappe litt mer av. Jeg må forresten fortelle noe annet litt gøy! Jeg og Maren ble stoppet på gaten plutselig av en dame som jobbet på en salong på Fifth avenue hvor Michael Kors pleier å style modellene sine før moteshow, og hun ville vi skulle komme og bli stylet og få fikse oss opp litt osv. Vi fikk et kort med masse skjønnhetsbehandlinger som vi bare skulle ta med og vise etter at vi hadde booket en time, og så kunne vi bare sitte der og slappe av med et glass champagne mens di gjorde jobben sin. Det jeg elsker med denne byen, du kan bare gå på gaten og bli stoppet opp og få tilbud om å være med på kjekke ting! 

Under ser dere litt bilder av stuen, det har blitt veldig koselig! Skal ikke så mye til for at det virker litt mer "hjemme": 
Finally arrived

 • 31.01.2014 - 14:12

07:50 AM New York time: Hei dere!♥ Tenkte jeg bare skulle titte innom og gi et lite livstegn. Det var en lang reise til New York, og selv om jeg var godt forberedt med både ting jeg kunne gjøre og ting som skulle gjøre det mer komfortabelt så ble jeg helt utrolig rastløs mot slutten. Og etter at vi hadde landet så ventet en lang prosess med passkontroll, vising av dokumenter osv, henting av bagasje og en lang taxikø etterfulgt av en lang taxitur. Vi måtte først møte noen som hadde hentet nøklene til leiligheten vår og deretter dra til leiligheten vår i Soho. Etter å ha lest andre sine skrekkhistorier om dårlige leiligheter så var vi veldig spente og så for oss det verste, men vi ble veldig positivt overrasket! Leiligheten var veldig fin og ligger i en utrolig koselig gate, når jeg ser ut vinduet på rommet mitt så ser jeg rett på The Little Cupcake Bakeshop. Vi har også sånn branntrapp som dere kanskje har sett på mange filmer og serier, veldig typisk New York sjarm. Når vi står ute i gaten så kan vi se rett på The Empire State Building. Gleder meg til å dele bilder med dere! Når vi kjørte innover Manhattan i går så reiste skyskraperne seg rundt oss og det glitret i millioner av lys. The Empire State Building og Chrysler Building skinte sterkest av alle. Gleder meg sånn til å bli bedre kjent med denne byen, lære meg veiene i nabolaget, få favoritt butikker og spisesteder. Nå skal jeg straks stå opp og begynne å stelle meg, vi skal først ut og spise frokost og deretter på IKEA for å kjøpe inn litt nødvendigheter til leiligheten. Vi hadde blant annet ikke dyner og sov med to skjerf som teppe i natt. Utenom det så er vi veldig fornøyde med leiligheten, og tror vi kommer til å trives veldig godt her. Kan ikke si at jeg føler meg så veldig opplagt ettersom vi ikke kom i seng før halv 3 New York tid, men får ta det igjen senere! Ellers vil jeg bare si tuusen takk for alle de fantastiske kommentarene på forrige innlegg, det var så godt å lese alle di støttende og oppmuntrende ordene, er så glad i dere♥ 

Håper alt er bra i Norge og at dere har en fin fredag, xoxo 

Moving to New York

 • 30.01.2014 - 15:00

I skrivende stund sitter jeg på Starbucks på Gardemoen og venter på mine kjære roomies. Jeg har sagt hade til Sindre, og kjenner fortsatt tårene presse på. Jeg klarte ikke å la ham følge meg helt til sikkerhetskontrollen, det hadde blitt for tungt. Det har vært noen fine dager i Oslo, bare oss to. Jeg må innrømme at jeg synes det er veldig vanskelig, og tårene har vært på kanten til å renne over mange ganger når jeg har krøllet meg sammen i armene hans. Når vi skulle gå fra hotellrommet i dag følte jeg meg bare helt nummen, hver bevegelse var en anstrengelse for jeg visste at tiden rant ut. Jeg har hatt en murrende klump i magen de siste dagene, og nå er den så kraftig at jeg nesten ikke klarer å stå oppreist, sommerfuglene tar nesten knekken på meg. Det gikk liksom aldri helt opp for meg at jeg skulle dra, og nå står jeg her plutselig med to kofferter og en flybillett. Men jeg ønsket dette, jeg ønsker det. Jeg vet at jeg kommer til å få det fantastisk i New York, jeg får endelig leve ut drømmen min. Alt jeg kommer til å se, inntrykkene, opplevelsene, alle menneskene jeg kommer til å møte, alt jeg kommer til å lære, det blir et minne for livet. Jeg er vant til lille trygge Stavanger, og jeg hadde egentlig ikke trodd at jeg kom til å tørre dette. Jeg er tøff det vet jeg, men dette var overraskende selv til meg å være. Jeg er utrolig stolt av meg selv som ikke har snudd, selv om det har fristet tusenvis av ganger å bli hjemme med alle mine kjære. Men jeg vet at jeg hadde blitt så skuffet over meg selv og etter hvert angret meg ihjel. Dette er som når du skal ha en stor prøve neste dag, du vil bare få det overstått. Jeg vet at når tårene har tørket inn på kinnet mitt, klumpen i magen har blitt litt mindre og flyet mitt har lagt bak seg et par mil med skydekke så går det mye bedre. Jeg er sta, og jeg skal klare dette. Og så har jeg verdens søteste roomies med meg så jeg har godt selskap og mye støtte. Ikke minst så gleder jeg meg til å dele New York opplevelsen med dere♥ Nå må jeg runde av for de andre jentene kommer hvert øyeblikk. Håper du er klar for meg Big Apple, jeg skal ta deg med storm. 


 


Jeg vil bare si tusen takk til alle som er innom bloggen min, jeg setter utrolig pris på det, og til dere som kommenterer; dere gjør meg så glad! Så alle dere som er innom, dere motiverer meg bare enda mer og jeg håper at jeg klarer å gi noe tilbake til dere også♥ Stor klem til dere alle!

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no