hits

Veronica Reime

Denne månedens...

  • 01.03.2017 - 13:26

Hei dere ♥ Tenk at allerede er en ny måned, det gikk så utrolig fort! Februar er jo generelt en ganske kort måned, og dagene bare fløy forbi. Nå føler jeg at vi virkelig går mot vår og lysere tider. Jeg gleder meg til alt mars bringer, men først kommer en liten oppsummering av februar: 

Innkjøp: 

Mitt favoritt innkjøp denne måneden må være kosedressen jeg kjøpte til karnevalet i barnehagen. Jeg gikk for noe som var litt behagelig og lett å bevege seg rundt i, og i tillegg kan hun bruke den ellers også, og ikke bare på karneval. Den har et mykt og godt fór inni, og er varm å ha på seg. Passer veldig fint til litt kalde morgener, late dager inne, eller om vi skal en tur på butikken. Linéa er i tillegg veldig begeistret for ørene på hetten, og synes det er veldig morsomt å se seg selv i speilet når hun har den på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Opplevelse:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Det er mye hverdag og rutiner, men vi prøver alltid å få tid til å gjøre litt andre ting også. Det er to opplevelser denne måneden som jeg minnes litt ekstra godt. Den første er turen vi hadde til Uburhedlaren sammen med moren til Sindre. Det var en veldig fin tur med magiske værforhold. Det byttet litt mellom tåke, yr og sol. Det var en tur med både flate strekninger og endel klatring. På toppen drakk vi kakao og spiste vafler inne i en hule som flere bodde i under andre verdenskrig. Utsikten var helt nydelig, og vi koste oss masse. Dere kan se flere bilder HER

Den andre opplevelsen er fra kunstutstillingen vi var på sammen med Linéa. Det var en ustilling av blant annet My little ponies i samme størrelse som shetlandsponnier. Linéa elsker hester, og ble helt fascinert av å se på de store, fargerike ponniene. Dere kan se flere bilder HER. 

Mat:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skal være ærlig å si at februar har ikke vært så veldig kreativ på matfronten. Denne månedens mat blir derfor den veganske red velvet kakaoen jeg prøvde meg på. Den ble utrolig godt! Oppskriften finner dere HER. Jeg har helt klart lyst til å prøve flere veganske oppskrifter. 
 

Sang:

Ed Sheehan - Shape of you

Alessia Cara - How far I`ll go 

Sigrid - Don´t kill my vibe 

Det er definitivt disse tre sangene jeg hører mest på for tiden. Elsker dem alle tre! How far I`ll go er fra den nye Disneyfilmen Moana, og jeg blir i så utrolig godt humør av den. Jeg finner den på YouTube og setter den på på TV-en, så danser jeg og Linéa sammen. Egentlig blir jeg i veldig godt humør av alle disse tre sangene, og synger for full hals (spesielt i bilen). 

Bilde:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette bildet beskriver oss så utrolig godt, og er min definisjon på lykke. En kjærlig familie på tur ♥

Linéa akkurat nå: 

Linéa er utrolig omsorgsfull, og det er noe vi ser selv og får høre fra blant annet barnehagen hele tiden. Hun kommer løpende når hun ser at noen faller eller gråter. Da sier hun "hjelpa, hjelpa" eller "lei seg". Hun viser omsorg for både oss voksne, barn, dyr, dukker og bamser. Hun styrer og steller med dukkene sine, koser med hunden og trøster bamsene sine om hun mister dem i bakken. Linéa har fått en ny liten tremenning for ikke så lenge siden, og hun elsker å dulle med henne. Hun setter seg ned med et teppe som hun legger fint til rette på fanget sitt og sier "baby ligge". Om hun begynner å gråte sier hun "lei seg" og kommanderer å få smokken så hun kan gi den til henne. Den ene gangen lå den lille babyen og sov litt i bilstolen, og da ble Linéa helt fra seg over at hun hverken hadde teppe over seg eller at skjermen var dratt ned (ingenting av delene var nødvendig ettersom vi var inne), og prøvde å få ordnet dette. Hun er vandt til å gjøre det med dukkene sine i dukkevognen, så det er veldig herlig å se henne overføre dette til tremenningen sin. 

Hun skravler fortsatt masse, og forstår og svarer på spørsmål vi stiller. Hun setter sammen flere ord, synger sanger og lager bevegelsene til dem, og gjenforteller bøker vi har lest for henne før. Jeg merker at hun plukker opp ord veldig fort, og trenger ikke å høre det mange ganger for å klare å si det selv. 

For tiden eelsker hun å se på Mummitrollet eller leke med hesten sin som hun fikk av oldemoren sin. Hesten er i så stor størrelse at hun kan sitte på den, og for henne som har vært hestegal så lenge var den midt i blinken. Jeg skal vise dere bilde litt senere! 

Denne måneden for et år siden: 

Jeg blir egentlig veldig glad av å se tilbake på hva vi gjorde i fjor på denne tiden. Det er kjekt å se at vi fortsatt er like flinke på å komme oss ut på tur og oppleve ting sammen, enten i skog og fjell eller i byen. Bildet nede til venstre er gavene jeg fikk til morsdagen og Valentine`s som faktisk var på samme dag i fjor. Jeg har helt glemt å vise dere hva jeg fikk i år, men det kommer nok med i innlegget mitt om favorittene mine fra februar. Det er heller ikke gavene som er viktigst, men at vi koste oss sammen både i fjor og i år ♥

Gleder seg til i mars: 

Jeg føler at mars blir en "jobb-måned". Våren er utrolig travel, og det er mye som må gjøres i mars for å minske stresset litt i april/mai. Det er jeg godt i gang med allerede, ettersom vi hadde litt mindre forelesninger denne uken og jeg kunne benytte sjansen til å få gjort endel. Jeg trives heldigvis med å ha mye å gjøre, få utfordringer og kjenne litt på at jeg må dra mitt fulle potensiale ut av meg. Jeg gleder meg også til å finne pusterom i hverdagen og gjøre ting for meg selv og familien min. Vi skal blant på fjellet til helgen for å stå på ski. Gleder meg! 

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn 

Januar favoritter

  • 21.02.2017 - 15:57

Selv om vi er langt uti februar tenkte jeg likevel at jeg kunne dele mine januar favoritter med dere. Jeg hadde nemlig skrevet innlegget klart i slutten av januar, og disse favorittene er altfor bra til at jeg kunne la være å dele dem med dere. Det kommer et nytt innlegg om ikke så lenge med mine favoritter for februar, stay tuned 

♥ Til Linéa: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

 Snøløv lue og genser: 

Farmoren min, oldemoren til Linéa, var så snill og strikket dette settet til lille gull. Jeg elsker mønsteret, og det er like fint til vintermånedene som til utover våren. Og lille gull er utrolig skjønn i det! 

Knesokker: 

Jeg elsker knesokker, spesielt med søte små ansikt på knærne. Disse sokkene med katteansikt på fra Jamie Kay er favorittene. Det er litt feil årstid for knesokker akkurat nå, men Linéa bruker dem mye inne, eller ute over en strømpebukse. De kommer heldigvis til å passe til sommeren også fordi de er litt store akkurat nå, og da kommer de til å bli brukt mye til søte sommerkjoler. 

Dådyrbamse: 

Linéa fikk denne dådyrbamsen i pakkekalenderen sin før jul, og har blitt veldig glad i den. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Natursmokk: 

Jeg har blitt veldig glad i å bruke natursmokk til Linéa. Den er laget av 100% naturlig og miljøvennlig materiale. Natursmokken er helt fri for giftstoffer og og hormonforstyrrende stoffer. Fordi den er "støpt" i ett stykke er den veldig hygienisk fordi den har ikke sprekker hvor det kan samle seg støv og skitt. Skjoldet på denne smokken er større enn på en vanlig smokk, og den er designet slik for å berøre nesen til barnet for å gi samme trygghetsfølelse som under amming. På grunn av dette designet risikerer du heller ikke at barnet får hele smokken i svelget. Den kan enten kjøpes på nettet (google natursmokk eller natursutt), eller i noen helsekostbutikker. 

Ansiktskrem:

På denne tiden av året kan Linéa bli litt tørr i kinnene når hun er ute i den kalde luften. Barnehagekremen fra Lykkelig som liten gir utrolig mye fuktighet og beskytter godt mot kulde. Jeg ble veldig glad i ammesalven fra Lykkelig som liten, og da jeg så at de hadde denne kremen måtte jeg teste den ut. Jeg har enda ikke sett den i butikker, men den selges flere steder på nett. 

 

♥ Til meg selv:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Alexander Sprekenhus hårprodukter:

Håret blir preget av den årstiden vi er inne i nå, og det trenger litt ekstra pleie. Jeg har blitt veldig glad i Alexander Sprekenhus sine hårprodukter, og bruker nå shampoo og balsam i det merket fast. Det gjør underverker på tørt hår! 

Swell drikkeflaske:

Jeg drikker mye vann i løpet av en dag, og en stor grunn til det er at jeg alltid har en flaske med vann tilgjengelig. Swell drikkeflasken holder drikken kald i 24 timer, eller varm i 12 timer. Jeg er utrolig fornøyd med den, og det fine designet er jo også et pluss. 

Hvit strikkegenser:

På denne tiden av året bor jeg i strikkegensere. De holder meg god og varm, og kan samtidig matches sammen med så utrolig mye. Jeg har lenge lett etter en hvit strikkegenser i god kvalitet som ikke bare holder én sesong. Hvite strikkegensere kan brukes både om vinteren og om sommeren over en lett sommerkjole eller shorts. Jeg fant denne strikkegenseren i København, og den har blitt en stor favoritt i garderoben. 

Elixir ansiktsserum:

På lik linje med håret så trenger også huden litt ekstra fukt og pleie på denne tiden av året. Huden endrer seg i løpet av livet, og jeg har fått mer sensitiv hud. Etter et bytte av prevensjon får jeg også lettere litt urenheter i huden om jeg ikke pleier den, så jeg har begynt å bruke et serum fra Elixir. Jeg smører det på om kvelden før jeg tar på nattkrem og lar det virke over natten. Det gjør underverker! 

Voluspa duftlys: 

Jeg elsker voluspa, lysene deres lukter virkelig helt himmelsk. Den nye favoritten er Prosecco Bellini. Jeg tenner det hver kveld, og det sprer god varme og duft. Jeg blir i så godt humør av det. Det er de små tingene som gir glede i hverdagen ♥ 

Denne månedens...

  • 06.02.2017 - 21:00

Hei dere ♥ Januar fløy virkelig bare forbi, og nå er vi allerede godt i gang med det nye året. Jeg føler at så langt har vi hatt en utrolig fin start på 2017, og jeg gleder meg til alt vi har i vente. Jeg tenkte å begynne å ha oppsummeringer av hver måned for å se litt tilbake på alt som har skjedd i løpet av en måned. Jeg føler alltid at det skjer utrolig mye i løpet av noen uker, og det er litt hyggelig å huske tilbake på alt vi har gjort, hva vi har spist, sanger vi liker å høre på osv. Håper dere liker det! 

Høydepunkt: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reisen vår til Nederland var definitivt månedens høydepunkt. Det var en utrolig fin tur hvor vi fikk oppleve veldig mye. Jeg kunne ikke bedt om en bedre start på det nye året! Vi startet 2017 med å gjøre de tingene som jeg håper vi kommer til å gjøre mye i løpet av året; reise, spise god mat, se andre kulturer, gå på utstillinger og turer i parken, og bare tilbringe masse tid sammen. Jeg kom hjem til Norge igjen med masse energi, motivasjon og inspirasjon i kofferten. Dere kan lese mer om turen vår HER. 

Innkjøp: 

Jeg har blitt veldig glad i oversized skjorter, og jeg falt for en lys blå oversized skjorte med én gang jeg så den på et salgsstativ, da vi var i Nederland. Den er fra merket People`s Avenue og er veldig avslappet og behagelig å gå i, men samtidig utrolig fin. Den har lommer foran, noe som jeg elsker, ettersom jeg aldri vet når jeg plutselig må putte en smokk eller mobilen i lommen. Jeg har blitt veldig streng på hva jeg kjøper de siste årene, og ønsker å investere i plagg som er mer tidløse og kan vare i mange mange år fremover. Denne skjorten følte jeg passet godt inn i garderoben, og kan brukes både til hverdag og til litt finere anledninger. Jeg gleder meg til å vise den på til dere! 

Et annet innkjøp jeg er veldig fornøyd med denne måneden er en dukke som jeg kjøpte til Linéa forrige gang hun var syk og hadde sprukket trommehinnen sin. Det er en dukke fra et TV-program hun liker å se på; Doktor McStuffins. Det er en doktor for kosedyr, og det fulgte med et undersøkelsessett og en figur som skal undersøkes. Linéa elsker å leke med det, og jeg syntes det var veldig fint at hun fikk sitte og undersøke bamsene og dukkene sine, samtidig som vi kunne snakke litt om kroppen og hva som skjer når du blir syk, og hva doktoren og medisiner gjør for at du skal bli bra igjen. 

Mest leste innlegg:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Personlige tanker var mitt mest leste innlegg denne måneden. Vi hadde kommet hjem fra turen vår til Nederland, og jeg var klar for en ny hverdag i det nye året. Jeg delte mine tanker, følelser og refleksjoner rundt året som hadde vært, og året som vi nå hadde gått inn i. Klikk på linken for å lese det ♥

Opplevelse:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var en veldig stor opplevelse å feire nyttårsaften i Nederland. Det var litt annerledes enn hvordan vi gjør det hjemme, og jeg er veldig glad for at vi fikk oppleve det. Jeg har ikke noen brukbare bilder av selve fyrverkeriet, bare film, men bildet over er fra nyttårsbadet. Det var også en morsom del av nyttårsfeiringen! På første nyttårsdag har de et stort arrangement hvor alle bader i havet. Det var helt galskap å se på, haha! Men også utrolig gøy. Dere kan lese mer om feiringen i linken øverst i innlegget. 

Mat:

En veldig god blanding av nydelig mat! Den friske salaten som jeg spiste på Hutspot i Amsterdam har jeg planer om å prøve å lage selv (deler såklart oppskrift), og gulrotsuppen med cashewnøtter som jeg spiste på studiedaten forrige uke var utrolig god. Jeg er veldig glad i supper på denne tiden av året, og denne falt godt i smak. Ellers var maten vi spiste på daten vår i Amsterdam en stor favoritt! Det var en orientalsk restaurant, og vi koste oss med flere retter, dessert og en drink, heelt nydelig! Til tross for alle disse deilige smaksopplevelsene tror jeg ingenting slår pølser og pinnebrød som vi har grillet selv på bål ute i skogen, slik som vi gjorde på lørdag. 


Sang:

Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul

" ooh love,
No one's ever gonna hurt you, love
I'm gonna give you all of my love
Nobody matters like you"

Denne blir jeg i så godt humør av, og jeg elsker å synge den for Linéa, spesielt den delen som jeg har skrevet ovenfor her. 

Bilde:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker dette bildet fra en ettermiddag vi gikk en liten tur på stranden. Linéa var helt fascinert av havet og bølgene, og det er alltid like fint å se henne observere noe nytt og spennende. Jeg lærer så mye av å være mammaen hennes, og en av de største lærdommene er å stoppe opp og nyte alle de tingene som vi vanligvis tar for gitt. 

Linéa akkurat nå: 

Linéa har blitt en sprudlende, skravlete og veldig omsorgsfull liten jente. Hun begynte å si et par ord før hun ble ett år, men i løpet av det siste halve året har ordforrådet hennes utviklet seg så masse. Hun lærer nye ord hver dag, setter sammen ord, synger, og både forteller og viser alt hun ser rundt seg. Hun forteller for eksempel om vennene hun leker med i barnehagen, og gjerne noe de har gjort den dagen. Jeg setter så pris på de små samtalene våre, og gleder meg til alt vi skal snakke om og dele i fremtiden. Hun er robust, viljesterk og selvstendig, samtidig som hun er veldig forsiktig og omsorgsfull. Hun viser mye kjærlighet for alle rundt seg, enten det er oss, hunden eller dukkene hennes. Hun kommer alltid løpende for å blåse og stryke på meg hvis hun tror at jeg har slått meg, og hun kan holde på i evigheter med dukkene sine hvor hun skal både skifte bleie, mate dem og gynge dem i søvn. Jeg elsker dagene mine sammen med Linéa, og hun  er med på alt fra å moppe gulvet med sin egen lille mopp til å følge med på om det koker i grytene. Samtidig liker hun å trekke seg tilbake, finne en bok og sette seg under teppet hvor hun "leser" høyt med innlevelse. Hun overrasker og imponerer hele tiden med hvor mye hun forstår og gir uttrykk for. Ifølge lege og helsesøster ligger hun på to-års stadiet i utvikling. Hun er i en så utrolig fin alder akkurat nå (men det kommer jeg sikkert til å si hvert år). 

Hun har etter hvert begynt å danne seg noen favoritter både blant leker og av aktiviteter. Av bøker er det Mummitrollet, Bukkene Bruse i badeland og Gruffaloen som er favorittene for tiden, og da helst klaffebøker. Hun elsker å leke med dukker, duplo og bamser, eller pusle og spille spill sammen med oss. Å male, tegne eller leke med plastelina er også veldig populært! 

Vi har i en lang periode lagt oss sammen med henne om kvelden når hun skal sove, for så å legge henne over i sin egen seng etter at hun har sovnet. Hun har vært veldig mye syk, og dermed trengt mye nærhet, spesielt når hun skal legge seg. Nå har hun endelig vært frisk en stund etter forrige sykdomsperiode, og vi tenkte det var på tide å prøve å få henne til å sovne i sin egen seng. Vi var forberedt på at det skulle bli vanskelig, og ble totalt overrasket da hun la seg veldig fint, og trenger bare at vi kommer inn én gang etter at vi har sagt god natt og gått ut av rommet. Hun roper forsiktig på oss en stund etter at vi har gått ut, og det tror jeg bare er for å sjekke at vi er rett i nærheten, for etter at vi har vært inne igjen den ene gangen sovner hun med én gang. Vi har også begynt med et annet fast rituale før leggetid, og det er nemlig at når vi har kosestund etter at vi har lest bok så masserer/stryker jeg henne på ryggen imens hun gjør det samme på bamsen sin. Så koselig ♥

 

Denne måneden for et år siden: 

Vi startet det nye året med å tilbringe mye tid ute. Vi gikk på skitur på fjellet, og trilletur i skogen. Babysvømmingen begynte igjen, og vi var godt igang med hverdag og daglige rutiner etter en fin jul på Østlandet og feiring av nyttår i Sirdalen. Vi var også ute på besøk hos besteforeldrene mine, og koste oss masse sammen med venner og familie. Det var også i januar at mitt mest leste innlegg noen sinne ble postet. Dere kan lese det HER.

Gleder seg til i februar: 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg føler at februar er en "kjærlighetsmåned" ettersom både valentines og morsdag skal feires denne måneden. Jeg hadde min første morsdag selv i fjor, og det var veldig stas! Vi trenger ikke alltid å kjøpe de dyreste gavene eller gjøre masse spennende, men jeg liker veldig godt å markere slike dager med å gjøre noe koselig sammen. Morsdag og valentines var på samme dag i fjor, så over ser dere hva jeg fikk av Sindre og Linéa. På koppen står det "super mom", og på kortet som skulle være fra Linéa hadde Sindre skrevet fine ting som jeg gjør sammen med henne. Det satte jeg så utrolig pris på! Jeg gleder meg til å tilbringe disse to dagene med mine to store kjærligheter i år også. Denne måneden skal vi også feire venninnen min, Zahra, sin bursdag, samt gå på skitur og en annen spennende tur som jeg gleder meg til. Linéa skal også på karneval i barnehagen, og jeg gleder meg på hennes vegne.  Jeg skal også på en konferanse som jeg er veldig spent på. Jeg tror dette blir en bra måned! 

Hvordan har januar vært for deg? Hva gleder du deg til i februar? 

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #momscollective 

MomChallenge Januar: Nedtelling til det nye året

  • 31.01.2017 - 21:24

Hei dere! Som flere av dere vet skriver jeg også for bloggmagasinet MomsCollective, og hver måned har vi en #MomChallenge. Jeg tenkte å dele mitt bidrag til denne månedens utfordring også her på bloggen! I dag avsluttes denne utfordringen, men på mandag kommer det en ny som dere gjerne må være med på - så kanskje vi deler innlegget ditt ♥ 

5 minner fra 2016:

Linéa sin første bursdag: 

Det er ingen tvil om at det største jeg har fått oppleve i 2016 har vært å få følge Linéa sin utvikling fra en liten baby til å bli en jente med en sterk personlighet og sjarm. Et av de fineste minnene var å feire ettårsdagen hennes, noe vi forsåvidt gjorde flere ganger over en hel måned ettersom vi har en stor familie fordelt over flere steder, og en stor vennekrets. Alle selskapene var utrolig fine, og både vi og Linéa er så heldige som har så mange fine mennesker rundt oss. Vi blir så skjemt bort at det halve kunne vært nok, og vi er uendelig takknemlige for absolutt alt. Linéa storkoste seg med god mat, kake, gaver og trygge, gode mennesker rundt seg som  kun ønsker henne det beste her i verden ♥ Det var utrolig fint å se, og jeg gleder meg til å feire henne i mange år fremover. Den første bursdagen er alltid litt ekstra spesiell, og det er et minne jeg vil ha for alltid. 


Vi tok også ettårsbilder av henne ute i parken, og dere kan se alle ettårsbildene HER. Alle bildene er tatt av mitt søskenbarn, Linéa sin fadder ♥


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg laget også en "behind the scenes" - video av fotograferingen, som dere kan se HER.

♥ Påsketur på fjellet:

I påsken dro vi opp til fjellet for å nyte et par fridager sammen med familie. Vi gikk på lange skiturer med Linéa i pulken, grillet og koste oss. Solen strålte, og det var en helt nydelig tur. Jeg krysser fingrene for flere slike turer i 2017! 

♥ Nederland:

Om sommeren reiste vi til Nederland for å besøke pappaen min og stemoren min som bor der. Selv om Linéa hadde allerede vært ute på reise endel ganger før, så var dette hennes første "sommerferie-tur". Vi tilbrakte ti dager der, og fikk oppleve veldig mye gøy. Vi dro til blant annet Amsterdam og Rotterdam, gikk turer i parken, syklet turer og koste oss på stranden med å bygge sandslott og slappe av. Det var en veldig herlig og fin tur hvor vi fikk slappet av og ladet batteriene. Jeg gleder meg allerede til en ny tur til sommeren 2017. 

♥ København: 

Rett etter at jeg var ferdig i praksis og straks skulle starte på den intense eksamenslesingen dro vi til København sammen med moren, bestemoren og broren til Sindre. Vi tilbrakte en hel helg i storbyen og koste oss med å rusle rundt i de fine gatene, kikke i butikker, gå på tivoli og spise masse god mat. Linéa storkoste seg, og da spesielt på tivoliet. Det kunne ikke vært en bedre avkobling fra alt hjemme, og det ga meg masse ny energi og motivasjon til siste innspurt mot eksamen. 


♥ Bryllup:

I sommer var vi i et nydelig bryllup til onkelen og tanten til Sindre. Det var en varm og fin sommerdag, og vielsen var utendørs i en nydelig hage. Hele bryllupet var utrolig gjennomført, brudeparet var nydelig og vi storkoste oss med de andre gjestene. Vi var så heldige som fikk være med og feire kjærligheten deres, og det er et veldig fint minne å se tilbake på. 
4 ting å se frem til i 2017:

Linéa sin utvikling:

Å få følge Linéa sin utvikling er noe jeg kommer til å se frem til hvert eneste år. Det skjer så mye hver eneste dag, og jeg er veldig spent på personen hun vokser opp til å bli. Hun snakker allerede ganske mye, og jeg gleder meg til alle gullkornene. Det blir gøy å ta henne med på flere ting, se reaksjonen hennes og begeistringen. Til høsten har vi planer om å melde oss på turn. Det er noe jeg tror Linéa kommer til å like, og det blir en fin ting å gjøre sammen. Vi skal også feire toårsdag selvfølgelig, og det gleder jeg meg veldig til! 

♥ Jeg blir ferdig med bacheloren min:

TIl sommeren skal jeg levere bacheloren min, og det er noe jeg ser veldig frem til. Selv om jeg går et masterprogram, og kan ikke bare hoppe av etter bacheloren, så er det likevel en veldig stor milepæl i utdanningen min. Det er et stort skritt nærmere masteren og min drømmejobb. 

Hverdagen:

Aller mest gleder jeg meg til alle hverdagsgledene, og det er vel de det er mest av; hente L i barnehagen, spise gode middager sammen, gå turer og utforske naturen, spille spill, male, bake, se filmer sammen, og så mye mer. 

Reiser: 

Å reise er noe jeg alltid ser frem til. Jeg elsker å reise sammen med den lille familien min, og det er noe vi også kommer til å gjøre i det nye året. Jeg gleder meg allerede! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 erfaringer 2016 har gitt meg: 

Jeg er tøffere enn jeg tror:

Hvis det er noe jeg har fått erfare i 2016 så er det at jeg er tøffere enn jeg tror, både fysisk og psykisk. Det er en veldig fin erfaring å ta med seg, selv om det var ganske vondt da det stod på, så er det godt å huske på at du takler ting mye bedre enn du hadde trodd. Det er noe jeg alltid kommer til å huske på, når jeg møter nye utfordringer i fremtiden. 


 

♥ Barnehagestart:

En stor hendelse i 2016 var at den lille store jenta vår skulle begynne i barnehagen. Vi var utrolig spente på hvordan det skulle gå, og det føltes litt rart at hun plutselig var blitt så stor at vi skulle sende henne avgårde i barnehagen. Det gikk heldigvis over all forventing! De ansatte var fantastiske, barnehagen var stor med et stort og godt uteområde og Linéa stortrivdes fra første stund. De første dagene på tilvenning gikk veldig fint, og det var en stor milepæl å få være med på. Jeg kjente at mammahjertet kunne sprekke av stolthet når jeg så hvor godt Linéa gled inn, og hvor snill og god hun var mot de andre barna. Det var en veldig fin erfaring å se at L sitt første skritt ut i verden uten oss gikk så fint som det gjorde. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prioriteringer: 

Jeg har et travelt liv og det kan være vanskelig å rekke over alt, og du går rundt med en dårlig samvittighet over alt du ikke rekker. Jeg føler at jeg har vokst endel på dette punktet i løpet av 2016, og har blitt flink til å planlegge og prioritere rett ting til rett tid. Dagene våre går i ett, men jeg trives også med det sånn. Dere kan se hvordan en typisk dag er for oss HER.  Å prioritere det som er viktig for meg og familien min, og skape en balanse mellom det som må bli gjort og det å koble ut med familiekos er nøkkelen til å nå alle målene våre. Og ikke minst et godt liv ♥

2 mål og ønsker for 2017:

♥ Gi Linéa et best mulig år:

Mitt mål hvert eneste år kommer alltid til å være at jeg skal gi Linéa den beste støtten og forutsetningen til å utvikle seg og være fornøyd og glad. Hun er det viktigste i livet mitt, så mitt mål vil alltid være å gi henne et best mulig liv. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skole og sosiale medier: 

Selv om jeg først og fremst er en mamma, så har jeg også et par mål som gjelder kun meg selv. Jeg synes det er viktig å ha egne ting å fokusere på også, selv om jeg har blitt mamma. Det ene målet mitt er å få over en C på bacheloren min, og det andre er å fortsette å utvikle meg på sosiale medier. 2016 var et stort år for bloggen min, og jeg håper på å vokse enda mer i 2017. Jeg føler at det siste punktet har fått en god start med tanke på relanseringen vår av momscollective!


 

1 drøm for 2017:

♥ Nyte hverdagen:

Jeg har mange drømmer, men de er egentlig for litt lenger frem i tid. MIn drøm for 2017 vil derfor være å nyte hverdagen og være lykkelig med slik livet mitt er akkurat nå. Vi har et veldig fint liv, og selv om det er drømmer jeg skulle ønske gikk i oppfyllelse akkurat nå, så vet jeg at det kommer til å skje etter hvert. Frem til da så er jeg takknemlig for det livet og hverdagen vi har nå ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no