Veronica Reime

Oppskrift på vegetariansk taco

 • 04.03.2017 - 12:54

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Hei dere ♥ Tusen takk for den fine responsen på snapchat i går etter at jeg la ut bilde av fredagstacoen min. Det var veldig kjekt at så mange ønsket oppskrift - og det skal dere jo med glede få. Om dere ikke hadde taco i går, kanskje dette er noe å prøve i kveld? Jeg er ikke vegetarianer, men jeg er generelt mer glad i grønnsaker enn kjøtt. Jeg begynte faktisk å bli litt lei av den vanlige tacoen vår, og følte at jeg brukte kjøttdeig bare av vane. Derfor ville jeg prøve noe nytt nå, og resultatet ble utrolig godt! Tacoen ble plutselig mye mer spennende og smakfull. Jeg ble litt ivrig på butikken så det ble litt mange ingredienser, men dere kan selvsagt kutte ut eller legge til ingredienser som dere ønsker. 

Jeg brukte: Crispisalat, spinat, avokado, mais, løk, cherrytomat, mango, fetaost, kidneybønner, kikerter, champignon, organisk tacokrydder, crème fraiche.

Jeg kuttet opp alle ingrediensene som skulle kuttes og stekte kidneybønnene og soppen i tacokrydder. Jeg smørte et lite lag med crème fraiche på lefsen, før jeg danderte resten av ingrediensene, og toppet det hele med litt fetaost. Det var såvidt at jeg klarte å lukke lefsen, den var så full av så mye godt. Ja til flere kjøttfrie middager! 

Håper dere liker det ♥

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre #mat 

Vegansk Red Velvet kakao

 • 19.02.2017 - 17:45

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søndager med litt regn i luften er perfekte for å nyte en kopp med varm sjokolade under et mykt teppe. Spesielt etter en liten tur ute i frisk luft, da smaker det ekstra godt. Nå har jeg prøvd meg på en sunn Red Velvet kakao, og den ble så god at jeg måtte dele oppskriften med dere! Den er rik på både antioksidanter, C-vitamin og jern. Dermed kan du kose deg med en kopp varm sjokolade, og være trygg på at kroppen får masse viktig næring. Bare ikke fortell de små at du har sneket grønnsaker oppi kakaoen deres ;-) Den er i tillegg veldig lett å lage, win-win! 

 

Du trenger:

2 kopper plantebasert melk (jeg brukte mandelmelk) 

1/2 rødbete 

3 spiseskjeer rå kakao 

3-6 myke dadler (avhengig av hvor søt du vil ha den) 

1/2 teskje vaniljeekstrakt 

1 klype kanel

 

Slik gjør du: 

1. Start med å skrelle og kutte rødbeten opp i biter, før du koker den. Dadlene kan også kuttes opp slik at det blir lettere å blande dem inn. 

2. Imens rødbeten koker og blir myk blander du melk, kakaopulver, dadler, vaniljeekstrakt og kanel i en blender. 

3. Når bitene med rødbete har kokt opp og blitt myke heller du av vannet og tilsetter dem i blandingen. 

4. Når alt er blandet sammen heller du det over i en gryte (om rødbetene ikke har blitt helt prosessert kan du helle det gjennom en sil), og varme det opp på lav-medium varme imens du rører rundt. 

....og voilà! Server i yndlingskoppen din, gjerne toppet med kokoskrem og revet sjokolade om du ønsker det. Kremen lager jeg ved å vispe en boks med økologisk kokosmelk sammen med litt sirup og vaniljeekstrakt til den har fått en fin konsistens. Pass på at du kun bruker den tykke kremen på toppen, og ikke vannet. Vannet kan du spare til for eksempel smoothies. Boksen med kokosmelk må ha stått minst tre timer i kjøleskapet før du bruker den. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Håper dere har hatt en fin søndag! God klem ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #mat #matglede #vegansk 

Oppskrift på hjemmelaget frokostgranola

 • 28.09.2015 - 18:17

Ingredienser: 

6 ss kokosolje

125 g lønnesirup

300 g store havregryn

200 g mandler, grovhakket

100 g sesamfrø 

100 g gresskarfrø 

100 g gojibær 

200 g rosiner

2 ts malt kanel

1/2 ts malt kardemomme

4 klyper flaksalt

 

Slik gjør du: 

Start med å forvarme ovnen til 160 grader, og kle to langpanner med bakepapir. Smelt kokosoljen i en liten kjele på svak varme, og hell den deretter i en stor bolle. Bland i lønnesirup og honning. Ha i resten av ingrediensene, bortsett fra rosinene og gojibærene. Bland alt godt sammen. 

Fordel blandingen i et jevnt lag i formene og sett dem i ovnen. Stek dem i 15 minutter, bytt plass på formene, rør i blandingen og jevn den ut igjen. Gjør dette tre ganger i løpet av de neste 15 minuttene. Granolaen skal bli sprø og gyllen jevnt over.

Granolaen må avkjøles før du tilsetter rosinene og gojibærene. Oppbevar den i glasskrukker på kjøkkenbenken. I tillegg til at det da er lett tilgjengelig, så er det veldig dekorativt!

Du kan kutte ut eller bytte ingredienser alt ettersom hvilke frø og nøtter du liker best. Kan spises bare med litt melk til, cottage cheese, gresk yoghurt eller som topping på havregrøten (slik jeg har gjort HER). Jeg har brukt en av krukkene fra barnedåpen til å oppbevare den i. Det er jo supert å gi noe sånt i for eksempel vertinnegave. Noe som er hjemmelaget er jo alltid ekstra stas, både å gi og få! 

 

Ovnsbakt søtpotet med masse godt fyll i

 • 15.09.2015 - 22:07

God tirsdag mine kjære ♥ Denne dagen er alltid veldig lang for min del, og jeg kjenner at jeg gleder meg til å krype under dynen. Det er første dagen med skole etter helgen, og jeg synes alltid det er litt ekstra tungt å gå fra Linèa Olivia tirsdag morgen. Jeg har to økter med forelesning med to timers pause mellom, og er ferdig med siste time klokken 4. Etter det har alt gått i ett med middagslaging, rydding, vasking og trilletur ute i pøsregnet med Linèa Olivia. Det var faktisk utrolig herlig og forfriskende. Høst er så fint! 

Men over til det innlegget skulle handle om! Middagen vi laget i dag var nemlig så god at jeg må bare dele oppskriften med dere: 

Ovnsbakt søtpotet med masse godt fyll, mm! Jeg elsker søtpotet og middager som er lette å lage, så denne retten var midt i blinken for meg. Det som er så greit med denne retten er at du kan være kreativ og prøve deg frem med hva du bruker som fyll, alt ettersom hva du har lyst på. Karbonadedeig, bacon, skinke og chorizo er noen forslag, eller kanskje en kjøttfri variant med sopp? Perfekt nå til høsten! Her er i hvert fall hva vi brukte: 

Ingredienser (Til to personer):

2 søtpoteter 

1 pakke karbonadedeig 

1/2 pakke baconterninger

2 never spinat 

1 rødløk

2 fedd hvitløk

1 pakke hot paprika tacokrydder (kan sløyfes)

Revet ost 

Slik gjør du: 

♥ Start med å kutte søtpotetene i to på langs. Legg dem med skallet opp på et stekebrett, og hell over noen dråper olje. Bak dem på 200 grader i ca 25-30 minutter. 

♥ I mellomtiden kutter du opp grønnsakene, og steker kjøttet.

♥ Når potetene er ferdig skraper du ut innmaten med en skje, og blander det inn sammen med resten av fyllet i en bolle. 

♥ Fyll søtpotetene med fyll, og til slutt drysser du over litt revet ost. 

♥ Stek dem i ovnen på 200 grader i ca 12 minutter. 

Server gjerne med en frisk salat, fetaost, litt rømme eller annen god dressing til. Smaker helt nydelig! Oppskriften fant jeg HER


 

VIXEN_NOMINASJON_GIF2 

Oppskrift på Nugatti-Vanilla Cupcakes

 • 13.09.2015 - 20:09

Hei søte! Jeg tenkte å dele oppskriften på de utrolig gode cupcakesene som jeg laget til barnedåpen til Linèa Olivia med dere. De er veldig lette å lage, og det går fort å hive sammen røren. Ikke minst er de utrolig saftige og gode! De er perfekt til både babyshowers, barnedåp, bursdager osv. En venninne laget dem til min babyshower, så fikk jeg oppskriften slik at jeg kunne lage dem til dåpen. Det er browniemuffins med nugatti og vanilje frosting,mm! 

Du trenger: 

2 store egg

2,5 dl sukker

2 ts vaniljeessens

4ss kakao

0,5 ts bakepulver

2 dl hvetemel

100 g smør 

 

Til frostingen:

225 g smør

450 g melis 

1 ts vaniljeessens

1 vaniljestang

3 ss nugatti (blir mest luftig og fin med nugatti air) 

 

Slik gjør du: 

♥ Pisk egg og sukker til tykk og luftig eggedosis. Deretter vender du i vaniljeessens, kakao, bakepulver, mel og til slutt smeltet smør.

♥ Fordel deigen i formene så de blir 2/3 fulle og stek dem i midten av ovnen ved 200°C i 10 min. Avkjøl muffinsene helt i formen og gjerne i kjøleskapet i et par timer eller over natten. Ikke stek muffinsene for lenge! De vil virke litt rå når de tas ut av ovnen, men de stivner etter at de har blitt skikkelig kalde. Det vil da dannes et lite søkk i midten av hver muffins, og det er slik de skal være. Dette viser ikke når du tar på frostingen.

♥ Pisk mykt smør sammen med melis og vaniljeessens til en luftig smørkrem. Del kremen i to deler. Tilsett vaniljefrø i den ene delen og nugatti i den andre delen.

Ha vaniljekremen og nugattikremen i hver sin sprøytepose og lag fine topper. Pynt dem gjerne med små kuler, hjerter eller blomster for å sette prikken over i-en.  

 

 

Formene er kjøpt på panduro, og de er litt store så jeg måtte gange oppskriften med tre for at den skulle passe perfekt til 20 former! 

Kos dere med baking ♥

Trykk på liker knappen om dere ønsker oppskrift på blomstene jeg har pyntet med! 

 

Jordbærpikene Bystasjonen

 • 30.06.2015 - 23:25

Hei! I dag har jeg og Sindre hatt en skikkelig "date-dag". Vi startet dagen på Bystasjonen i Sandnes hvor jeg hadde et møte som ble starten på et veldig kjekt samarbeid. Etter møtet tittet vi litt rundt i butikker og slo oss ned på Jordbærpikene for å spise lunsj. Jeg har faktisk aldri spist der før, men etter besøket i dag så er det helt klart en ny favoritt! Lokalet var åpent og fint med god plass til barnevogner (viktig!!), og hadde en utrolig avslappende atmosfære som i hvert fall jeg setter veldig pris på når jeg skal gå ut og spise. Selv om det var veldig åpent, så hadde det et veldig koselig preg. Elsker de gule stolene! Et typisk sted jeg vil sette meg ned med venninner og spise lunsj, eller ta med meg laptopen og få unnagjort litt arbeid med en god kopp kaffe for hånden. Med tanke på at det er så god plass til barnevogner og mulighet for å slå sammen flere bord er det jo det perfekte sted for å ha barseltreff! Et godt tips til dere andre mødre ;-) 

Vi koste oss kjempemasse på date her, imens lille sov søtt i vognen sin ved siden av. Jeg hadde kyllingsalat med perlespelt, det var fantastisk godt. Den ble servert med ferskt hvitløksbrød og aioli, mm! Det var myye mat, og vi satt og spiste i en evighet. Jeg spiste meg mett, og enda litt til. Sindre bestilte kremet pasta med chorizo og var utrolig fornøyd med den. Utvalget på Jordbærpikene var enormt og de hadde alt fra burgere og bruschetta til pasta og salat.Har dere vært på Jordbærpikene på Bystasjonen ? Anbefales sterkt ♥♥♥

// Sponset - ærlige meninger ♥

Oppskrift på laksewrap

 • 30.03.2015 - 11:56

Hei skjønne ♥ Mandag og påskeferie, herligere blir det ikke! Jeg våknet langsomt i en god armkrok, uten noe som helst jeg måtte skynde meg til. Vi skulle egentlig på kino i går, men plutselig tok kvalmen meg så kraftig at jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å ligge helt i ro og vente på at den skulle gi seg. Det ble Frikjent maraton og en liten tur i frisk luft istedenfor. Kino får vi kose oss med en annen dag i påsken!

Jeg tenkte å starte uken med å dele en supergod oppskrift med dere som jeg laget her om dagen! Som jeg har nevnt tidligere så anbefales det å spise 2-3 måltider med fisk i uken når du er gravid. Jeg elsker fisk (spesielt laks) så for meg passer dette helt perfekt. Jeg har derfor prøvd å finne på litt spennende retter som inneholder fisk. På onsdag stod det laksewrap med guacamole laget fra bunnen av på menyen, og retten ble en suksess. Bollen med guacamole ble skrapet ren! En veldig enkel rett som smaker mye. Dette skal jeg definitivt lage flere ganger. Helt supert om det blir litt til overs også, da kan det bare pakkes som lunsj til dagen etter! 

Du trenger (til 2 personer): 

♥ Fullkornslefser ♥ laks ♥ 3 avokado ♥ 1 grønn paprika ♥ 1/2 rødløk ♥ 1 lime ♥ koriander ♥ 1-2 chili (alt etter hvor sterk du vil ha den) ♥ 1 tomat ♥ 

Slik gjør du: 

Start med å ta ut steinen av avokadoene, legg dem i en bolle og mos dem med en skje. Deretter blander du inn oppkuttet grønn paprika, rødløk, chili og tomat sammen med koriander og saften fra en lime. Rør alt godt inn til det har fått en tykk og fin konsistens. Smak til med salt og pepper. 

Skjær laksen i strimler og stek dem noen minutter på pannen. Krydre dem etter ønske, jeg brukte litt salt og sitronpepper. Om sommeren kan du jo bare legge laksestrimlene i aluminiumsfolie på grillen. 

Fullkornslefsene varmes bare et par minutter i ovnen. Deretter er det bare å smøre et godt lagt med guacamole i bunnen, legge laksen over og brette det sammen. Easy as that! Jeg valgte å servere det med litt spinat og søtpotetchips ved siden av (glemte helt å få med søtpotetchipsen på bildet). Slik ble i hvert fall resultatet: 

 Så det godt ut? 

Oppskrift på andre lakseretter jeg har delt tidligere finner dere her og her. 

Happy Waffle Day

 • 25.03.2015 - 19:35

Den store vaffeldagen! Det gleder en matmons som meg ♥ Det ble en sunn variant denne gangen med grove vafler, men jeg syntes de ble utrolig gode. Jeg disket opp med en nydelig middag som jeg skal gi dere oppskriften på senere, og til dessert serverte jeg vafler toppet med kesam og friske bær. Smaksløkene er i ekstase! Denne dagen har virkelig flydd forbi, så nå passet det fint å koble litt ut med et magasin mellom hendene. Jeg og mamma var ute og gikk tur tidligere, og vi bestemte oss for å gå helt til IKEA for å se på garderobeskap. Vi fikk med oss masse brosjyrer, så når S kommer hjem fra jobb skal vi sitte og tegne skapløsninger, det blir så bra! 

 

Oppskrift på grove vafler (8 plater): 

♥ 4 egg 

♥ 120 g havremel 

♥ 40 g valgfritt mel

♥ 140 g kesam naturell 

♥ 4 ts sukrin 

♥ 1 ts kanel og 1 ts kardemomme 

♥ Tilsett vann etter ønsket konsistens 

 

Noen andre som har feiret vaffel dagen? haha ♥

Oppskrift på enkel laksemiddag

 • 11.03.2015 - 23:37

Hei skjønninger ♥ Pjuh, så deilig det var å endelig synke ned i sofakroken! I dag har jeg hatt en skikkelig produktiv og effektiv dag, alltid godt å få unnagjort litt. Da alle målene for dagen var fullført pakket jeg bagen og dro til svømmehallen. Ingenting er mer herlig enn en svømmeøkt på slutten av dagen for å tømme hodet for alt det kaoset av tanker som surrer rundt. Føler meg alltid så bra etterpå. Nå har koseklærne kommet på og resten av kvelden skal tilbringes i en god armkrok ♥ 
Men før jeg tok kvelden tenkte jeg å dele oppskriften på den enkle, gode middagen jeg laget i dag! Jeg elsker laks, så det gjør absolutt ingenting at gravide anbefales å spise litt ekstra av dette under svangerskapet. Det var en veldig enkel og kjekk middag å lage. Jeg hadde En kveld med Kloppen på iPaden imens og koste meg med kokkeleringen! 

 

♦ Jeg startet med å kutte opp potetene i båter og fordele dem utover stekebrettet. Helte over litt olivenolje og krydret dem med grillkrydder, chilikrydder og salt. De ble stekt i ovnen på 230 grader i ca 30 min. 

♦ Videre kuttet jeg opp alle grønnsakene og la dem i en ildfast form. Her kan du bruke alt det du måtte ønske, men jeg hadde i hvert fall brokkoli, gulerøtter, løk, paprika og sopp. 

♦ Laksefiletene ble lagt over alle grønnsakene. Jeg krydret dem med sitronpepper og la til slutt en klatt med smør på hver filet. Stekes på 230 grader i 30-40 minutt, her må du sjekke litt underveis. De siste minuttene strødde jeg over litt vårløk og chili. 

♦ Serveres med litt rømme eller kesam som dipp, og voilà: 

 


 

 

Laks med tagliatelle og pesto

 • 22.01.2015 - 18:52

Hei skjønne ♥ Det har vært noen lange dager med fullt program, og jeg kjenner at jeg har et behov for å dale litt. Jeg vil prøve å gjøre mest mulig av det jeg pleier, men det er viktig å sette av litt tid til kosestunder der du får senket skuldrene og bare dille med ting du liker. Jeg kom skikkelig i gang igjen med treningen denne uken, og det føles veldig bra. I går var jeg på en gruppetime på Elixia som heter Strengt & Core, og den synes jeg var veldig grei å være med på når jeg må tilpasse treningen litt. Den varte i 30 minutt og var ganske intens, men det var veldig lett å regulere selv hvor mye du løftet osv. Jeg tok for eksempel lettere vekter enn det jeg vanligvis ville gjort, og noen øvelser tok jeg uten vekter. Så jeg fikk vært med på alt, og bare tilpasset meg etter hva kroppen tålte. Var rimelig kjørt etterpå! Etter treningen i går gikk jeg til Silje og ble der resten av kvelden. Sofie, Ingrid og Renate var også der, og det var så koselig å sitte å mase om alt og ingenting, og ikke minst oppdatere hverandre litt. Kjenner det gjør godt på humøret å få være litt sosial med de gode venninnene mine ♥ I dag skal jeg på Yoga, en type trening som anbefales veldig for gravide. Jeg ble helt yogafrelst før jul, da jeg gikk på en time før skolen en gang i uken. Gleder meg til å begynne med det igjen! Alt har gått slag i slag i dag. Jeg var først på skolen og dro rett på kjøretime etterpå. Sindre hentet meg da jeg var ferdig, og vi dro innom legen en tur og gjorde et par ærender. Tenkte å vise dere det jeg kjøpte i et eget innlegg ♥ 

Visste dere at gravide burde spise 2-3 måltider med fisk i uken? Dermed disket vi opp med god laksemiddag i dag. Det ble laks med grønn pesto, tagliatelle, spinat og cherry tomater, yum! Jeg elsker laks, og middagen smakte helt nydelig så dette spiser jeg gjerne mer av! 

Etter middag duppet jeg av på sofaen en times tid. Jeg sover så dårlig om nettene for tiden, så det trengtes virkelig en liten hvil for å samle krefter. Nå må jeg straks hoppe i yoga klærne og dra bort til Elixia. Håper dere har hatt en bra uke så langt, helgen er rett rundt hjørnet ♥

Smashed Avocado Toast

 • 10.10.2014 - 13:07

God fredag mine kjære! Endelig helg, og det er veldig herlig. Selv om det er høstferie og skolefri hele denne uken, så er det noe med helgen som gjør at det kribler litt ekstra i tærne. Jeg har hatt min tredje kjøretime, og det gikk supert, så da blir jeg ekstra fornøyd med meg selv. Huset er vasket med god stemningsmusikk i bakgrunnen, og kjøleskapet er fylt opp til resten av familien som kommer hjem i morgen. Nå venter bare en vakt på Gina Tricot klokken 4, så blir det skikkelig helg på denne frøkna også! Pappa og stemoren min kommer på besøk fra Bergen i kveld, så jeg skal sove hos besteforeldrene mine i helgen. Godt med litt kvalitetstid sammen med familien ♥ Men nok småprat, over til overskriften: Jeg og Sindre spiste en veldig frisk og god lunsj tidligere, nemlig smashed avocado toast! Da jeg bodde i New York så var jeg og Ragnhild og spiste på et sted som het The Butchers Daugther. De hadde kjempegod, økologisk veganmat. Favoritten var smashed avocado toast og et stort glass smoothie. Dere kan lese om cafèen her. Jeg savnet New York og den gode maten litt, og bestemte meg for å prøve å lage det selv på mitt eget kjøkken. Resultatet ble veldig bra, og med et glass friskt vann fullt av antioksidanter så ble det en veldig forfriskende lunsj!  

♥ En godt moden avokado 

♥ Litt lime saft 

♥ En klype karri 

♥ Sennepsfrø Så det godt ut? 

Date night

 • 07.10.2014 - 20:26

Knitring i peisen, en stormfull vind som hyler rundt hushjørnet, levende lys, nydelig mat og godt selskap. Hva mer kan jeg ønske meg? Orkanen som har inntatt Stavanger vil ikke gi seg, men det gjør ingenting når vi kan være inne og kose oss med date night! Begge to er så opptatt for tiden at det er ikke ofte vi får slike stunder, må nyte det mens vi kan. Både jeg og S elsker å lage mat, og noe av det kjekkeste vi gjør er å bruke god tid på kjøkkenet og forberede en bedre middag. Det vi laget i dag var egentlig veldig lettvint, men åå så godt det var! Oppskriften fant jeg her, anbefales veldig! Hva gjør dere i kveld? 

Brunch

 • 21.09.2014 - 18:58

På hvilken måte kunne jeg bedre avsluttet denne uken enn med et stort måltid sammen med mine kjæreste venninner? Ikke vet jeg! Oktoberfesten i går var såå gøy, og jeg tror jeg smilte helt fra kvelden begynte til etter jeg hadde sovnet. Jeg angrer egentlig på at jeg ikke tok et eneste bilde i går, for alle hadde kledd seg så bra ut og var så fine! Jeg elsker å kle meg ut, og jeg hadde på meg både en typisk oktoberfest kjole og høye knesokker. For å fullføre stilen hadde jeg krøller (som falmet heelt bort mot slutten av kvelden) og rød leppestift. Jeg er helt elendig på å ordne håret mitt, går som regel med det løst eller satt opp i en hestehale, så å bruke krølltang var en stor utfordring. Jeg brant meg på sikkert alle fingrene og har nå et par stygge, lilla brannsår. Klarte til og med å ta i feil ende av tangen og brant meg så kraftig at jeg ble helt nummen i halve hånden, haha! 

Da alarmen ringte i morges skjønte jeg ingenting. Hva skulle jeg så tidlig oppe på en søndag? Men så kom jeg på at jeg hadde invitert alle jentene bort på brunch, så da var det bare å hive seg i dusjen og lage i stand et godt måltid. Det ble grove rundstykker med et stort utvalg av pålegg, ferske jordbær og honningmelon, mørk sjokolade, mange typer te, appelsinjuice og isvann med mynte og sitron smakstilsetning. YUM! Vi satt og spiste og skravlet om helgen vår i flere timer. Det var såå koselig ♥Nå er huset ferdig vasket, all nattmaten (restetaco) er skrubbet opp av gulvet og jeg kan ta fatt på å lese meg opp litt på pensum. Gleder meg til mandag og en ny uke! 

Håper dere har hatt en bra helg skjønninger! Hva har dere funnet på? 

Sushi celebration

 • 05.09.2014 - 19:55

Hei dere, og god helg! ♥

Endelig er det helg, og det måtte selvfølgelig feires! Mange av restaurantene i Sandnes har tilbud denne uken på mange retter til bare 100 kr, så da dro jeg og S og kjøpte oss sushi. Vi fikk 14 biter hver for 200 kr, ikke dårlig. Jeg spiste meg helt mett, og litt til. Det var så utrolig godt! Mamma ble også ganske fornøyd, da det var igjen endel til henne. Da S dro på jobb, gikk jeg en tur på kvadrat med jentene. De skulle finne antrekk til i kveld, så jeg ble bare med som godt selskap. Nå dufter det vafler i hele huset, og det er snart klar for idol og sofakos. Pappa kommer også til Stavanger i kveld for han skal holde et foredrag i morgen, så da drar jeg inn til besteforeldrene mine sammen med ham. Gleder meg til litt kvalitetstid ♥ I morgen skal jeg også i to bursdager, en til søskenbarnet mitt og en til en kompis. Så dette blir med andre ord en helg med masse tid sammen med familie og venner, slik jeg trives best! Så det ikke godt ut? Nå må jeg hoppe i koseklærne og sette meg i sofakroken. Ønsker dere en fantastisk fin helg ♥

Avocado smoothie

 • 04.09.2014 - 23:50

God kveld dere!♥ Tenkte bare å dele smoothie oppskriften min fra i morges med dere, før jeg tar kvelden. Kanskje dere får en ny frokost favoritt? Om morningen vil jeg ofte ha noe lett og raskt, ettersom matlysten ikke er helt på topp den første timen etter jeg har stått opp. Smoothie pleier å være en sikker vinner, men ofte opplever jeg at næringen og metthetsfølelsen ikke varer så lenge. Etter inspirasjon fra shaken jeg pleier å kjøpe på Joe & The Juice, (som jeg elsker) laget jeg en egen oppskrift til en ny favoritt smoothie; 

♥ En avokado 

♥ En halv banan 

♥ En håndfull spinat 

♥ Ingefær 

♥ Lime saft 

 ♥ Kesam med smak av lime 

♥ Litt juice etter ønske Jeg eelsker avokado så denne var midt i blinken for meg! Den gir en god metthetsfølelse lenge, og bananen gjør den akkurat passe søt. Ingefæren og lime saften gjør den frisk og litt skarpere på smaken synes jeg. Ingefær hjelper også mot forskjølelse, og det trenger jeg jo nå! En sikker vinner å ha i hånden på vei ut døren en travel morgen ♥

Nå må jeg krype under dynen slik at jeg er opplagt for en ny skoledag i morgen, og så er det HELG! Det skal bli godt ♥

Late mornings

 • 04.09.2014 - 10:24

Rise and shine sleepyheads! For dere som allerede er oppe og har startet dagen deres; dere er gode! Jeg har ikke skole før klokken 12 i dag, og morgenstunden skal nytes til det fulle. Jeg har akkurat laget meg en super frokost, og skal kose meg i sofakroken med litt daglig dose inspirasjon. Elsker slike morninger hvor jeg kan sitte i en myk og god morgenkåpe, nyte stillheten, bla gjennom noe godt lesestoff og spise en lang, deilig frokost. Hunden min ligger ved føttene mine og holder meg med selskap. Det viktigste før skolen er en god og næringsrik frokost, ellers er det helt umulig å konsentrere seg synes jeg! I dag prøvde jeg faktisk ut en ny smoothie oppskrift etter eget hode, tenkte å dele den med dere senere. Den ble utrolig god, og ikke minst veldig næringsrik og sunn. Win win ♥ 

Jeg har på følelsen av at i dag kommer til å bli en god dag, gleder meg til å sette i gang skikkelig. Skal bare nyte morningen og være lat liiitt lenger! Ha en nydelig dag ♥ 

 

 

Salmon Burger og Prison Break

 • 08.07.2014 - 22:48

God tirsdags kveld mine fine!♥ Har dere det fint? Nå har jeg nettop krøpet opp i det faste hjørnet av sofaen, mett og fornøyd. Jeg jobbet hele dagen på Kremmerhuset i dag, det er så gøy at tiden flyr forbi. S kom innom i tre tiden så gikk vi og spiste lunsj på Joe & The Juice, før jeg måtte tilbake igjen. Gjett om jeg skal bli stam kunde der! Dere bør prøve smashed avokado toasten deres, den er supergod. De har også mange gode juicer og smoothies, jeg leter fortsatt etter min favoritt. Det var ikke så veldig masse kunder i dag i og med at så mange er borte på ferie, så i de rolige periodene stod jeg og skrev koselige lapper som kundene får med seg i posene når de handler. Synes det er så gøy å gi litt ekstra til kundene, spre litt glede ♥

Jeg gledet meg ekstra mye til middagen i dag, for på menyen stod det lakseburger! Vi gikk på butikken rett etter jobb og handlet inn ingrediensene. Etter nesten en time på kjøkkenet var maten ferdig, og gjett om resultatet ble bra! Kjempesunt og utrolig godt. Oppskriften finner dere under ♥

Ingredienser: 

 300 g laks 

 1 chili 

 1 rødløk 

 2 egg 

1 ts ingefær

 En neve koriander 

 Urtesalt 

Skjær fisken i biter og ha alle ingrediensene i en bolle. Bland sammen med en stavmikser. Lag fine, små burgere i pannen og stek med litt olje til de er brune. Skru ned varmen og stek videre i ca 5-10 minutt. For tilbehør hadde jeg spinat, avokado, rødløk og alfalfaspirer. Dressing laget jeg av crème fraiche og sweet chili saus, og ved siden av hadde jeg litt sweet potato fries. Jeg har bare en ting å si: YUM! Dere finner forresten oppskriften på sweet potato fries her

Så det ikke godt ut? Si ifra om dere tester ut oppskriften da ♥

Nå er det Prison Break på skjermen og honningmelon til dessert som står for tur. Har blitt helt hektet på den serien. Begynte å se litt på den for lenge siden, men ser alt om igjen nå. Den er jo så spennende! Ha en fin tirsdags kveld, dere er gode ♥ Vi skrives i morgen! 

Homemade crispbread recipe

 • 07.07.2014 - 09:00

Hei skjønne, og god mandag♥ Jeg tenkte å starte den nye uken med å gi dere en oppskrift på noen kjempegode grove knekkebrød som er veldig lette å lage! Jeg sto og laget to hele brett i helgen, så nå har jeg ferske hjemmelagede knekkebrød til frokost eller lunsj for hele uken. Synes det er så mye mer gøy å spise noe du har laget selv, enn å gå på butikken og kjøpe noe ferdig, er dere ikke enige? 

Du trenger: 
Sett stekeovnen på 180 grader og gjør klar to stekebrett med bakepapir. Rør sammen alt det tørre i en bolle og tilsett vannet. Bland det sammen, og deretter la det stå og svelle i ca 3 minutt. Fordel massen med passelig tykkelse over de to stekebrettene og del den inn i ruter med en kniv før du setter den inn i ovnen. La hvert brett steke i ca 40 minutter, de ti siste minuttene har du en liten glipe i døren på stekeovnen. Sjekk at de er gylne og crispy før du tar dem ut, deretter la dem kjølne ned en stund før du legger dem i en kompakt boks. Voila; dine egne hjemmelagede knekkebrød ♥

Nå sitter jeg og nyter mine knekkebrød til frokost, og skal straks hoppe ut av pysjamasen og få på meg treningsklærne. Skal få unnagjort en god styrkeøkt før jeg setter kursen for jobb på Gina Tricot. Let`s do this! Håper dere har en super start på mandagen♥ 

Hva er planene deres for uken? 

 

The best about sunday is brunch

 • 06.07.2014 - 20:03

Aah, det beste med søndager må jo være å våkne sakte, ligge og vri seg under den gode dynen i en evighet før du til slutt står opp. Og når du endelig har stått opp kan du bare gå rundt i koseklærne, sminkefri og håret oppsatt. Men noe av det aller beste med søndag må være å spise frokost! Ofte i hverdagen blir det noe lett og raskt som jeg kan ta med meg i hånden eller spiser på ti minutt, men søndager er det tid for en god og lang brunch i koselig selskap. I dag stod ikke frokosten/lunsjen på bordet før klokken ett, og det var veldig deilig. Jeg og S laget noen supergode proteinpannekaker som jeg toppet med friske bær og nøt sammen med verdens beste lemonade fra Kremmerhuset og en stor kopp med te, mm! Ellers i dag har jeg vært på kino med lillebror, veldig koselig. Elsker å ha litt kvalitetstid sammen med ham for meg selv. Resten av kvelden skal gå til litt selvpleie, planlegging av den nye uken og opplading av batteriene. En perfekt avslutning på helgen. Håper dere også har hatt en fin uke og har fått brukt helgen til å slappe av og kose dere. Det er vel mange som er på ferie også, misunner dere! Om en uke blir det endelig ferie med sol og varme på meg også, gleder meg. Ha det fint mine skjønne, vi blogges på mandag♥

Sunn kylling fajitas

 • 12.06.2014 - 15:35

Heisann mine kjære♥ Ville bare titte innom og gi dere et lite mat tips nå før helgen som passer perfekt som litt sunnere fredagskos. Jeg lærte denne varianten, da jeg og Ingrid laget mat sammen i New York. Den er egentlig basert på vanlig taco/fajitas, men de vanlige lefsene er erstattet med kålblader. Det høres kanskje ikke så godt ut, S var i hvert fall veldig skeptisk. Vi stod og kokkelerte til VM sangen på repeat (den er så fengende!) og resultatet ble kjempebra! Sindre ble positivt overrasket, så dette står på menyen flere ganger. 

Du kan egentlig velge innhold selv, men vi hadde i hvert fall: 

♥ Kålblader til lefse 

♥ Paprika, avokado, rødløk, mais og chasew nøtter

♥ Spinat

♥ Lett rømme 

♥ Kylling stekt i fajitas krydderYum! Det er jo kjempelett å lage, og du kan velge ingredienser selv akkurat etter hvordan du vil ha den. 

I kveld skal jeg se åpningssermonien og den første VM kampen med jentene, gleder meg! Sist det var VM satt vi hele sommeren og så kampene, blir så engasjert av det. Planen var egentlig at vi skulle dra til Brasil dette året for å se kampene, det er jo lov å drømme!

Si ifra om dere tester ut oppskriften da ♥ 

Oppskrift på supersmoothie

 • 10.06.2014 - 19:36

Hei og hopp!♥ Etter en kjempedeilig og avslappende langhelg startet hverdagen igjen, kjente det var litt godt det også. I går var jeg i familie besøk hos besteforeldrene mine, veldig koselig å se alle sammen igjen. De har den fineste hagen jeg vet om ( la ut bilde av den på instagram ) og det var herlig å sitte ute i så fine omgivelser og nyte finværet. I dag var jeg på Nikita og fikk farget ombre på nytt av flinkeste Cecilie, siden den hadde falmet en god del. Vi tok også en hårkur som sitter i håret etterpå for å pleie det og bygge det opp igjen, så nå er håret mitt silkemykt og fint! Viser dere bilde i morgen ;-)

Det ble endel godsaker i helgen, og i dag følte jeg meg litt trøtt i kroppen så da passet det fint med en supersmoothie for å gi meg selv et lite boost. Her ser dere ingrediensene jeg brukte:  

♥ Banan og bringebær

♥ Goji bær 

♥ Chia frø

♥ Acai pulver

♥ Mager vanilje kesam

♥ Kokosnøtt olje 

♥ Vann 

 

Utrolig god og næringsrik! Jeg er veldig svak for søte sugerør og glass, så jeg bruker gjerne et litt fint sugerør i papp og et bær til å gjøre det litt mer dekorativt. 

Nå sitter jeg og koser meg med å drikke opp smoothien, før det er tid for ukens første cardio økt! Håper dere har fått en god start etter langhelgen ♥

American snacks

 • 27.05.2014 - 00:55

Heisann!♥ Ny uke, og endelig begynt å komme over jet-laget. For hver dag som har gått så har det bare blitt mer og mer deilig å være hjemme. Det har vært en perfekt tid å komme hjem på, og jeg koste meg masse i helgen med jobbing på Kremmerhuset, kjærestekveld og dåp til søskenbarnet mitt. I dag har jeg vært med jentene, vi koste oss på terrassen med grilling, soling og jentesnakk. Har virkelig savnet slike herlige sommerdager♥ 

Jeg la ut et bilde på instagram av noe som jeg ble utrolig glad i å spise i New York, nemlig sweet potato fries! Det var endel som spurte om hvordan jeg laget dem, så tenkte å dele det med dere her. Det passer jo perfekt som godt tilbehør når du skal grille! Jeg tar enkelt og greit og deler en søtpotet i strimler og tar på litt olje og eggehvite slik at de skal bli gylne og crispy. Så krydrer jeg dem med cayennepepper, paprika krydder og salt. Steker dem i ovnen på 250 grader i ca 15 minutter, vips så har du american sweet potato fries til grillkosen! 

Liker dere når jeg kommer med mat tips? 

Cozy monday morning

 • 18.11.2013 - 09:00

Good morgen mine herlige lesere!♥ Hvordan er starten på uken deres? Jeg begynner ikke på jobb før to i dag, deilig med en lang og rolig morgen den første dagen i uken. En sunn og god frokost, et stort glass appelsinjuice og en kopp med varm mango te inntas med litt inspirasjon ved siden av. Perfekt start på dagen. Jeg skal holde meg under den myke dynen en stund til, og lytte til den lette trommingen på vinduet fra regnet utenfor. En god start på mandagen, en god start på uken, setter listen for hvordan jeg ønsker at resten av uken skal bli. Jeg vil gjøre mitt beste, ta vare på meg selv og være lykkelig.

Jeg har faktisk gruet meg litt til denne uken, for jeg skal nemlig operere på torsdag :-( Så da blir det endel blogging fra sykesengen til dere, men dere er jo verdens snilleste og de mest støttende leserne jeg kunne tenket meg♥ Det skal nok gå så fint! Nå skal jeg kose meg videre med frokosten min og prøve å få lest litt til historie eksamen før jobb. Har planer om å stå på enda mer denne uken enn det jeg gjorde sist uke. Anyways, ville bare ønske dere en god mandag og håper alle får en bra start på den nye uken. Be the best version of yourself♥
Mandagstipset

 • 11.11.2013 - 18:50

 

 God mandag dere!♥ Ny uke full av muligheter! Tenkte å starte denne uken med å gi dere et lite mat tips. Jeg er veldig glad i wok, ikke bare er det godt, men det er også utrolig lett å lage på kort tid. Matvraket som jeg er, så er lunsj og andre mellomåltider veldig viktig for at dagen min skal fungere best mulig. I dag laget jeg wok til middag, og da laget jeg litt ekstra som jeg kan ha til lunsj noen dager denne uken, smartingen!  Av en eller annen grunn synes jeg det er skummelt å legge ut slike oppskrifter på mat osv, i tilfelle dere ikke synes det smaker noe godt. Men håper at dette kan falle i smak! 

 

 

Ingredienser: 

Kylling

Kinesiske eggenudler

Squash

Paprika

Rødløk

Chasewnøtter

Sweet chili saus

 

Du koker nudlene og steker kyllingen først, imens kutter du opp grønnsakene. Etterpå woker du alt sammen i en wokpanne og tilsetter sausen. Veldig enkelt, super godt og ikke minst sunt!


 

Hørtes det godt ut? ♥

 

Healthy Multi Greens smoothie

 • 03.11.2013 - 18:02

God kveld fine♥ Har dere hatt en fin søndag og fått ladet litt opp til en ny uke? Jeg har brukt søndagen på å øvelseskjøre, lese til eksamen og vært ute og spist god mat. Resten av kvelden skal jeg bruke på å slappe av, se en god film og samle inspirasjon for neste uke gjennom blogger, instagram, weheartit osv, den faste rutinen. Nå som det bare blir mørkere og mørkere ute, kjenner jeg at jeg blir mer trøtt og energinivået synker. Min redder er den utrolig gode supersmoothien jeg har begynt å lage, en perfekt start på dagen. Den gir masse energi som varer gjennom hele dagen. Jeg tenkte å dele oppskriften med dere, ettersom vi går inn i en ny uke, og det sikkert er mange som kunne ønsket seg litt ekstra energi. 

 

 

♥ En måleskje Multi Greens. Dette er et nytt kostholdsprodukt jeg har begynt å teste ut, og synes at det har fungert bra så langt. Kan skrive ett litt mer detaljert innlegg om det, hvis dere ønsker? 

♥ Av frukt og bær så ble jeg anbefalt å bruke blåbær og mango til Multi Greens, men jeg kan også bruke bringebær og banan om jeg heller ønsker det en dag. 

♥ Til slutt tilsetter jeg mager vaniljekesam og eple juice. Jeg liker smoothien min litt tykk, så jeg bruker mer kesam enn juice. 

♥ Alt blendes sammen, og resultatet ser dere under: 

 

 

Det finnes kanskje litt mer fristende farger på smoothie, men den smaker mye bedre enn den ser ut som! Blandingen av blåbær, mango og vanilje gjør den veldig mild og god, og tar bort smaken av Multi Greens. Synes dere det er vanskelig å drikke på grunn av fargen, kan dere gjøre som meg: bruke en kopp med lokk med en søt rosa farge, så blir det med en gang mye mer fristende! 

Noen som vil teste den ut?♥

Homemade ice coffee

 • 03.10.2013 - 12:28

Det er ikke noe hemmelighet at jeg har blitt et kaffe-menneske. En kopp varm kaffe mens jeg gjør mine morgenrutiner før jobb er utrolig avslappende, eller en iskaffe i hånden på bussen for å våkne litt og spre energi i kroppen. Hjemmelaget fra bunnen av er aller best, så derfor tenkte jeg å dele min oppskrift på iskaffe med dere. Den er inspirert fra andre oppskrifter jeg har funnet på nettet og bilder på weheartit, så har jeg bare prøvd meg frem til den ble slik jeg ønsket. 

 

Ingredienser: 

Nescafè, Cafè un chocolat 

Lettmelk

Diplomis sin lettis 

Isbiter

Kanel 

Fremgangsmåte:

♥  Kvelden i forveien lager jeg Nescafè sin kaffe som henvist på pakken.

Deretter heller jeg den i isbitformer og legger det i frysen.

Dagen etter fyller jeg et glass med melk litt over halvveis og har kaffe-isbitene oppi.

Rør rundt og la isbitene smelte i melken så smaken kommer frem. 

Ha oppi en kule med lettis.

Strø litt kanel på toppen. 

Ha flere vanlige isbiter oppi om det ønskes.

♥ Vips ferdig ♥ 
 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no