Veronica Reime

Jeg vil ikke lyve

  • 04.12.2016 - 21:32

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skrevet lørdag klokken 22:49:

Denne lille herlige skapningen er virkelig min største motivasjon og min beste distraksjon. Ingenting annet får meg til å jobbe så hardt som jeg gjør, og ingenting annet er en bedre avkobling. Hun får tankene mine på andre ting når det trengs, og det er virkelig gull verdt. Noen ganger, midt oppi alt stresset med eksamener og juleforberedelser, må jeg bare stoppe opp og trekke pusten dypt ned i magen. Nyte øyeblikkene sammen med verdens fineste vesen ♥

Etter at vi kom hjem fra København ble vi syke alle tre, og var virkelig helt slått ut i noen dager. Sindre og jeg kom oss, men Linéa er fortsatt ganske syk. Da er det godt å ligge i armene til mamma og høre på julemusikk. Justin Bieber og filmmusikken til Askepott er favorittene. Jeg kjenner at jeg er litt sliten om dagen, og akkurat nå er det ikke så veldig lett å kombinere studier med mammalivet. Når jeg skriver dette innlegget har jeg akkurat blitt ferdig med et arbeidskrav som jeg satt og skrev i sengen med et sovende lite gull inntil meg. Arbeidskravet er bare en sånn filleting som må bli unnagjort. Linéa liker ikke å sove alene når hun er syk, stakkars. Jeg kjenner at øyelokkene begynner å bli tunge, og jeg vil straks legge meg sammen med henne. Det var tøft å kombinere det å være nybakt mamma med studier forrige skoleår, men jeg synes fortsatt det er tungt selv om hun har begynt i barnehagen. Jeg har innsett at det alltid kommer til å være litt tøft og litt utfordrende. Vi har hele tiden vært klar over at det første året i barnehagen preges av mye sykdom, men at det skulle bli tungt i noen perioder hadde jeg ikke klart å se for meg. Dette kommer selvfølgelig også av at Linéa er hva de kaller en "ørebarn". Til tider er jeg så sliten at jeg selv ikke skjønner hvordan jeg klarer å fungere. Som når jeg var i praksis og skulle stå foran en klasse og undervise når jeg flere netter på rad fikk under fire timer søvn. Det går fint det også, selv om det føles håpløst når du prøver å komme deg ut døren kl 07:15 om morgenen med en skolesekk, barnehagesekk, svømmebag og en unge på slep. Hverdagen vår er komisk travel til tider. Men til gjengjeld er jeg så utrolig takknemlig som får gjøre dette! Både være mamma og ta utdannelse. Til jul er jeg halvveis, tenk det! Den milepælen må feires. Det har ikke alltid vært like lett, og det er det fortsatt heller ikke. Jeg er alltid positiv, men jeg ønsker ikke å fremstille et perfekt bilde for dere hele tiden. Dere fortjener også at jeg er ærlig og forteller når det er litt tøffere perioder. Heldigvis har jeg blitt flinkere til å lytte til kroppen og ta pauser hvor jeg gjør noe hyggelig, og da er Linéa den beste å koble ut sammen med.

I år har Linéa pakkekalender, og jeg merker at det gir meg litt ekstra julestemning. Å løfte henne opp så hun får ta ned gaven sin fra kalenderen hver morgen, se henne pakke opp og bli like begeistret over hver eneste lille ting. Jeg vil gjøre julen til en så fin tid som overhode mulig for henne, og vi har masse koselig planlagt. Det er mange fine tradisjoner jeg vil videreføre, og noen nye jeg ønsker å skape selv. Så nå gjelder det bare å bite tennene sammen og jobbe hardt mot alle eksamener før det er juleferie og masse julekos her hjemme, og så drar vi til Nederland i romjulen! Det blir magisk

Dette skrev jeg i går kveld, og det var veldig godt å få ned litt tanker. Det har vært en rolig helg som har mest gått ut på å ta hånd om Linéa som fortsatt er syk, og litt eksamenslesing. I morgen er det en ny uke, og jeg skal ha min første av tre eksamener. Grugleder meg!

Håper dere har det fint ♥ God klem!

 

LES OGSÅ:

STUDERE MED BABY - DETTE MÅ DU VITE!

SPØRSMÅL OG SVAR - BABY OG STUDIER 

JEG KLARTE DET

HVORDAN KLARER DU DET?

HAR JEG ØDELAGT LIVET MITT?

DET HAR GÅTT FOR LANGT

JEG GIKK NED 18 KILO

DET VERSTE SOM KUNNE SKJE

DET MÅ FEIRES

ET HELT SPESIELT ÅR

JEG VAR FLAU OVER Å VÆRE EN AV DEM

JEG VILLE GI OPP

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Bildedryss fra København

  • 04.12.2016 - 14:21

Hei dere ♥ Hvordan har dere det for tiden? Ting er virkelig hektisk om dagen med juleforberedelser og eksamener. Desember kom så utrolig fort! Jeg er veldig glad for at jeg hadde et lite pusterom rett etter praksisen min hvor jeg dro til København med Sindre, moren, bestemoren og broren hans. Det var en helt fantastisk helg hvor vi koste oss masse. Det var utrolig godt å koble skikkelig ut etter en intens og hektisk praksis før oppkjøret mot eksamen begynte. Det trengtes! Vi nøt julestemningen i storbyen med god mat, tivoli, shopping, cafébesøk, og bare ruslet rundt i gatene. Veldig koselig! Jeg rakk også å møte to venninner; Anita og Andrea, som studerer i København, og det var veldig godt å se dem igjen.

Under har dere et lite bildedryss:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snuppa koser seg med makroner fra La Glace ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe av det jeg liker best ved å reise er å bare vandre rundt i gatene og se på mennesker og bygninger, ta inn nye inntrykk. Det gjorde vi heldigvis masse av!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tivoliet var helt magisk! Her tilbrakte vi flere timer, og Linéa storkoste seg med karuseller og bare det å se på alle lysene og juledekorasjonene. Hun fikk ta en av disse typiske karusellene som går rundt og rundt, hvor hun sitter på en hest (som er hennes favorittdyr for tiden). Etterpå ville ikke skjønningen av ♥ Vi tok også en attraksjon som gikk gjennom alle eventyrene til HC Andersen. Det var veldig koselig og brakte frem mange fine barndomsminner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne frøkna begynner å bli ganske bereist etter hvert, og hun er heldigvis en drøm å ha med på tur. Blid og sosial hele tiden! De som satt bak oss på flyet til Oslo spurte oss til og med om hun alltid var såå blid, og det er hun egentlig stort sett. Vi hadde et stopp i Oslo før vi skulle ta et fly videre til Stavanger, men det siste flyet vårt ble forsinket til klokken halv ett om natten. Det gjorde heldigvis ingenting for Linéa sin del da hun bare var glad for å kunne løpe rundt og leke på flyplassen. Etter hvert når det begynte å bli sent la vi henne bare for å sove i en vogn som du kan låne på flyplassen, og så bar vi henne sovende inn på flyet. Det gikk veldig fint! 

Det ble mest bilder og litt lite tekst denne gangen, men det kommer et litt lengre innlegg senere. Vi skrives ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no