Veronica Reime

Spa night

 • 30.12.2013 - 23:13

Hei skjønnheter!♥ Har dere alle planene klare for nyttår? I dag har jeg vært på jobb på Gina Tricot, handlet inn et par siste ting til nyttår, nyttårskjolen ble hentet på postkontoret, gavene til pakkeleken er pakket inn, og resten av kvelden går til spakveld med SATC på skjermen. Skrubbe meg, smøre meg og være skikkelig jentete. Har funnet frem alle mine favoritt produkter, på slutten av kvelden sitter jeg fornøyd i VS kosedressen min og dufter av kokos og andre herligheter, hihi. Utrolig deilig å pleie seg selv litt, gjøre seg klar til den glitrende kvelden i morgen. Gleder meg så mye til å pynte meg, kle meg i den nye kjolen (et lite hint: paljetter), spise den tradisjonelle nyttårsmiddagen med jentene og se fyrverkeriet lyse opp himmelen sammen med mine beste. 

Min lille Lulu goodiebag av pleiende produkter♥

Trykk liker om dere vil at jeg skal lage noen innlegg om skjønnhetsanbefalinger!

How to make snow

 • 29.12.2013 - 22:54
 Noe av det fineste jeg vet er snø, et skinnende hvitt snøteppe som har lagt seg over gatene og hustakene. Snø som glitrer som tusenvis av små krystaller i solskinnet, og som gir et blekt gjenskinn av månens stråler i en ellers mørklagt gate. Hvit puddersnø du kan løpe rundt i, kaste opp i luften så det drysser ned over hodet ditt i et lite snøregn, lage snømann, snøhuler og snøengler. Snø som bringer frem barnet i deg og holder deg ute til fingertuppene er blå av kulde og kinnene er rosenrøde. Og når du da går inn setter du deg ved vinduet og varmer deg på en kopp med varm sjokolade mens du ser på den nye snøen som daler ned utenfor, bevarer det nydelige hvite teppet. 


Litt tidligere i kveld la jeg ut en film på instagram, som endel ble litt fascinert av, så tenkte jeg ville dele den med dere også! Da jeg og Sindre var i Winter Wonderland i London, kom vi over et slags pulver du kunne lage "snø" av, og måtte bare kjøpe det som en liten suvenir, små gleder♥ Dere kan se selv på videoen under: 

 Dinner party outfit

 • 29.12.2013 - 15:50

Hei fininger♥ I dag skal vi ha god kalkun middag her hjemme med besteforeldrene mine på begge sider og Sindre. Noe jeg elsker ved julen er at du får pynte deg så ofte i forskjellige kjoler og skjørt, være ekstra jentete på badet. Jeg tok et par antrekksbilder til dere:  

 

Gina Tricot 

Topshop

 

 

 

Siden sist - @veronicachr

 • 29.12.2013 - 12:40

Her kommer et lite "siden sist" - innlegg! Det ble endel bilder, men det er vel bare gøy? 

1. Frokost med favoritten min på Starbucks. 2. Står på skøyter i Hyde Park, åå så koselig og romantisk det var. Følte vi var i en julefilm.

3. Juletreet på Victoria`s Secret, enhver jentes drømmejuletre. 4. Jeg kom ut igjen med en gigantisk pose..

5. Vi var på The Hobbit Nr 2 premieren. 6. Klar for hjemreise fra London :-( 

7. Bildene snakker selv

8. Obligatorisk pepperkakebaking med jul! Ble skikkelig fornøyd med pyntingen min, hihi. 

9. Working girl! Det første er fra før jobb på Kremmerhuset, og det andre er før jeg skal på jobb på et utested som heter Tango. 

10. Julaften på Gina Tricot. 11. Fikk et fint lite plagg i premie for å ha jobbet på julaften, fornøyd frøken. 

Three guilty pleasures

 • 28.12.2013 - 15:39

Heei mine skjønne♥ Har dere en fin jul? Det har vært litt stille fra min kant, men jeg har jobbet endel dobbelt, og da jeg var ferdig på jobb på julaften var jeg så utbrent at jeg har brukt juledagene til å kun fokusere på venner, kjæreste og familie og å hente meg inn igjen. Jeg tenkte å ha et lite "siden sist" innlegg for å oppsummere litt hva dagene mine har bestått av for det meste. I dag har jeg bare tatt det helt med ro og kost meg med mine tre guilty pleasures: Sex and the City serien, varm sjokolade og chocolate fudge. Jeg fikk serien til jul og ser alt helt fra begynnelsen, det er ekstra gøy å se når jeg bor der selv om ca en måned. Senere får vi familiebesøk, jeg har så stor familie at vi har utrolig mange selskaper ved jul, men det er jo bare koselig. I kveld skal jeg på kino med Sindre og lillebroren min, så det blir en rolig og koselig lørdag for min del, akkurat det jeg trenger. I mine øyne så er det det julen handler om, å gjøre koselige og kjekke ting sammen med dine nære. 

Jeg har nesten flyttet inn i den deilige kosebuksen min fra Victoria`s Secret, skifter bare til finklær rett før selskapene og hopper rett oppi igjen så fort jeg får sjansen. 

Jeg er svak for søte, små interiørting og dette mocca glasset fikk jeg til jul og papir sugerøret fikk jeg i pakkekalenderen av S♥

Hva gjør dere denne lørdagen?♥

Winter Wonderland

 • 19.12.2013 - 13:29

Dere vet når dere var mindre, og dere hadde vært ute og lekt hele dagen? Og dere hadde det så gøy at tiden fløy så fort forbi at når kvelden kom og du lå under dynen så skulle du ønske at du kunne spole tilbake tiden og oppleve hele dagen igjen? Slik følte jeg det etter vi hadde vært i Winter Wonderland♥


Vi klarte å sove over frokosten på hotellet, så vi ruslet bare et par meter ned gaten hotellet vårt lå i, og spiste frokost på Starbucks. Jeg hadde skinny blueberry muffin, fruit mix og gingerbread latte toppet med krem og kanel, yum! Kaffen smakte skikkelig jul, og hvis jeg lukket øynene føltes det som jeg satt foran en varm, knitrende peis og lyttet til julemusikk som spilte svakt i bakgrunnen. Vi brukte god tid og koste oss med frokosten, elsker følelsen av å ikke ha det travelt og du kan bare nyte den fine, lille stunden sammen


Winter Wonderland var fantastisk! Følte jeg gikk rett inn i en klassisk julefilm, og vips så var jeg et lite barn igjen. Jeg hadde sommerfugler i magen, og det kriblet i hele kroppen. Jeg var et eneste stort smil hele dagen, og gikk og tok inn alle inntrykkene, lagret dem i min skattekiste av minner. Det var masse boder med all slags små juleting, godteri, sukkerspinn, brente mandler, glaserte epler og forskjellige typer sjokolade. Det var berg- og dalbaner, karuseller, spøkelseshus og konkurranse spill du kunne vinne premier på. Vi var i The Haunted Mansion, hvor du satt i en vogn som gikk rundt i et helt mørkt hus med forskjellige skremmende effekter. De brukte til og med ekte mennesker som løp etter for å skremme deg. Sindre klarte også å overtale meg til å bli med opp i den største berg- og dalbanen, og et lite øyeblikk trodde jeg at de røde skinnene skulle være det siste jeg fikk se her på jorden, men det var heldigvis ikke så farlig som jeg trodde. Etterpå gikk vi rundt og spilte litt forskjellige spill, Sindre vant en bamse til meg, hihi det er jo obligatorisk når kjærestepar er i en fornøyelsespark. Vi sto også på skøyter, noe jeg hadde håpet på at vi skulle få gjøre helt siden før vi dro fra Norge. Da følte jeg virkelig at jeg var med på en julefilm, skøytebanen var ganske stor med et lite, søtt "hus" på midten, og over hele banen hang det et tak av glitrende lyslenker. Det sto masse folk rundt banen og så på, og mens vi holdt i hendene og skøytet rundt følte jeg at vi var inne i en liten jule-drømmeboble.   Glad og fornøyd pike som har fått seg bamse og sukkerspinn♥

Hvis noen av dere er i London ved juletider så anbefaler jeg dere å ta turen til Winter Wonderland, det er virkelig en fin opplevelse! 


Senere den kvelden dro vi på kino og så The Hobbit nr 2. Begge hadde gledet seg veldig til den filmen kom ut, og tenkte det var ekstra gøy å se den når vi var i London. Slike filmer er akkurat my cup of tea, blir så fascinert av hvor ekte de får til å gjøre det, og jeg drømmer meg bort til en annen verden. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes alltid det er ekstra stas å gå på kino i juleferien, så hvis noen av dere skal på kino anytime soon så anbefaler jeg dere å se Hobbiten! Bare kjøp inn nok popcorn og brus, ettersom den varer i 3 timer ;-)

Dette ble et litt langt innlegg, men ville så gjerne dele alt med dere Har noen av dere vært i Winter Wonderland? Eller sett Hobbiten på kino?  

Home

 • 19.12.2013 - 01:36

Home!! Dette er faktisk en av de få gangene jeg ikke har syntes at det er såå deilig å komme hjem. Hadde det helt fantastisk London, og som jeg sa i forrige innlegg så bodde vi på et nydelig hotell med en utrolig deilig seng, så savnet ikke akkurat min egen noe særlig. Viktigst av alt så har jeg kost meg masse med favoritt personen min♥ Jeg prøvde å få blogget i går, men da jeg var ferdig med hele innlegget så forsvant alt, så da tenkte jeg heller å vente til jeg hadde kommet hjem. Jeg var ikke i London for å sitte bak mac skjermen akkurat, håper dere forstår det! Har tatt litt bilder, så gleder meg til å dele litt av opplevelsene mine med dere♥ 

Et lite snapshot fra ventetiden på Heathrow. Godt lesestoff og varm sjokolade så var jeg fornøyd. Forresten, se den søte passholderen jeg har fått meg. Den har en lomme til passet og en til boardingkortet. Perfekt til meg som reiser såpass mye! (fra Victoria`s Secret) 

Vel, nå må jeg legge meg før øynene glir igjen. Ville bare gi et lite livstegn, så kommer det mer bilder osv fra turen i morgen! God nattaklem♥

Greetings from London

 • 17.12.2013 - 00:19

Hei skjønninger, her kommer en liten hilsen fra London♥ Akkurat nå sitter jeg glad og fornøyd i en god armkrok i verdens beste seng. The Polar Express og en pose med maltesers ligger og venter på meg, perfekt slutt på en perfekt dag. Vi bor på DoubleTree by Hilton, og det er utrolig fint her med et hjelpsomt og snilt personale så vi kunne ikke hatt det bedre. Vi kom frem tidlig i går, og det første vi gjorde var å legge fra oss bagasjen for så å lete etter nærmeste Pizza Hut. Etter å ha tittet litt rundt i Oxford Street og blitt litt kjent med nabolaget hotellet vårt ligger i, tok vi en tidlig kveld under den gode dundynen, utslitt etter reisen og alle inntrykkene. Elsker å komme til andre steder og bare ta inn alt det har å by på av mennesker, kultur og arkitektur. I dag har vi brukt dagen på å vandre i butikker, spise lunsj på Starbucks og se på allede fine juleutstillingene. Det er så fint pyntet i gatene, og i alle butikkene, spesielt på Selfridges har de nydelige juleutstillinger. Det er folk som synger og underholder inne på sentrene, og det virker som alle er i en glad, liten juleboble. Det dalte til og med et par snøfnugg ned fra himmelen mens vi gikk, til min store glede. Det var dessverre for lite til å legge seg på bakken da :-( Jeg har ikke handlet så mye, men har fått meg et par fine skatter som jeg er veldig fornøyd med! Stakkars Sindre måtte være med meg en time inne på Victoria`s Secret. Det føles som du har dødd og kommet til en rosa himmel. Det er jo så utrolig fint der, spesielt nå som det er pyntet med både juletre og engelvinger med glitrende snø drysset på. Fornøyd, gikk jeg ut med en gigantisk rosa pose i armene. Etterpå dro vi tilbake til hotellet og slappet av en god stund, før vi gikk ut for å spise. Nå skal jeg straks gå tilbake til filmen, ville bare skrive litt til dere først♥ I morgen tenkte vi oss i Winter Wonderland, har hørt at det skal være veldig gøy der, så gleder meg masse! 

 

Det henger glitrende julekuler i hele Oxford Street, enda finere når det blir mørkt♥

Nattahilsen fra verdens mykeste seng, sweet dreams♥
 

 

Finally done

 • 14.12.2013 - 22:51

Heisann dere! Lenge siden sist? Beklager det lille fraværet mitt på bloggen, men det ble ekstremt mye på en gang di siste to ukene med eksamen og alt, men nå har jeg endelig f-e-r-i-e, såå deilig! Jeg starter ferien min med en tur til London sammen med S i morgen tidlig, gleder meg masse. Det blir så gøy å gå i de koselige gatene med alle juleutstillingene, kikke i butikker og kjøpe litt julegaver, spise god mat og bare konsentrere seg litt om hverandre♥ Det føles egentlig litt rart å skrive til dere igjen, har savnet å oppdatere dere. Men jeg er en person som ikke liker å gjøre ting halvhjertet, så det føltes ikke riktig hverken overfor meg eller dere å poste innlegg som ikke var skikkelig gjennomførte. Håper på at jeg får masse fine bilder å dele med dere fra London! Endelig kan jeg senke skuldrene, legge fra meg eksamensbøkene og erstatte dem med et lass av handleposer i a là Blair Waldorf stil. 

Hvordan ligger dere an med eksamen? Stå på til siste slutt, så kan dere ta en velfortjent juleferie etterpå. Jeg har stor tro på dere alle sammen! Klem♥

Golden phone

 • 03.12.2013 - 19:37

Midt i all eksamenslesingen kom en liten materialistisk glede og lettet litt på steminingen. Jeg har løpt ut hver dag etter postmannen har vært og levert posten, like opprømt som et lite barn på julaften, og endelig kom den nye telefonen min. Min stakkars gamle iPhone hadde for lenge siden tatt farvel med sine bedre dager, og var ganske ødelagt for å si det mildt, så da var det på tide med en ny. Jeg bestilte iPhone 5S hvit med gull, og den er herved døpt Gulli:  

Får sommerfugler i magen hver gang jeg ser på bakgrunnen, ikke lenge igjen til vi drar til London♥

 

The perfect dress for christmas eve

 • 01.12.2013 - 22:37// Gina Tricot 

 

Jeg ble såå glad da vi fikk inn denne prinsesskjolen på Gina, den måtte bli med meg hjem med en gang. Elsker slike kjoler med paljetter, tyll, åpen rygg og markert brystparti. Det blir årets julekjole♥ Kommer til å føle meg som en liten juleengel der jeg går med tyll dansende over knærne og paljetter som glitrer mot ansiktet, juletreet som skinner og lyden av julemusikk i bakgrunnen. Bestilte også en kjole til nyttårsaften i dag, gjelder å være tidlig ute, kjolene flyr jo ut av butikkene og nettstedene! Elsker å pynte meg, så benytter enhver anledning i julen til å pynte meg i fine kjoler.

Har dere begynt å se på jul og nyttårskjoler? 

The first day of december

 • 01.12.2013 - 19:19

Goood første desember mine skjønne!♥ 

Endelig er desember her, måneden jeg gleder meg som et lite barn til. Jeg våknet i dag av en kriblende følelse i magen, det er så mye å glede seg til. Koselige stunder, tradisjoner og ikke minst masse god mat. Det var så koselig å våkne opp i dag og sitte i sengen med Sindre og pakke opp hver vår lille gave i pakkekalenderen. Bortskjemt som jeg er får jeg pakkekalender av både Sindre og mamma, hihi :-) Dagen i dag har gått til å spille julemusikk, rydde og vaske, og ikke minst dra og hente juletre. Vi har en tradisjon i familien at vi hogger vårt eget juletre, så vi drar ut til en gård og velger oss et juletre og hogger det ned. Slike tradisjoner elsker jeg, gjøre litt mer utav alle forberedelsene til jul. Det flyr sommerfugler rundt i hele kroppen og jeg er et eneste stort smil, ser så frem til alt som skal skje denne måneden, og såklart skal jeg dele all julegleden med dere♥ Nå sitter jeg og Sindre med hver vår bok og leser fag, ikke så veldig spennende akkurat, men en god kopp med varm sjokolade hjelper! Tenkte å ta meg en liten pause senere og se Jul i Blåfjell. Kanskje litt for gammel for det, men det får bare være. Husker så godt når jeg var liten og det var høydepunktet hver eneste kveld når jeg satt klistret til skjermen og sang "kom Blåne, kom jente, kom guuutt". Når det er jul så kommer det lille barnet i meg frem. 

Kalendergave nr 1 ser dere under:  Hva ser dere mest frem til i desember? Hvilken kalender har dere?♥ 


Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no