Veronica Reime

Verdifulle, små hjerter

 • 28.11.2013 - 02:13

Det er utrolig mange oppslag for tiden om dyrmishandling, dyr i fangenskap og det verste marerittet i pelsindustrien. Jeg er utrolig glad i dyr, selv har jeg en hund som jeg elsker utrolig høyt og kunne aldri klart å se på at han skulle være i en situasjon hvor han hadde det vondt, hverken psykisk eller fysisk. Det er så mange der ute som ser på dyr som noe under oss, men det finnes mange dyr som har bedre hjerte enn enkelte mennesker. Jeg tenkte å dele en liten historie med dere som hendte for bare noen uker siden, for å vise at dyr kan være mye mer sårbare enn oss og de trenger ofte noen til å passe på dem, noe ganske mange feiler i. 

Det var sent på kvelden, det hadde regnet hele dagen og asfalten var dekket av et teppe av glitrende regndråper. Vi spilte rolig musikk på radioen og nøt stillheten som fulgte etter stormen fra tidligere på dagen hadde lagt seg. Det var kun oss på veien, bortsett fra en hvit varebil som forsvant rundt svingen litt lenger fremme. Jeg så bort på Sindre og smilte, han tok hånden min og kysset den forsiktig, øynene fortsatt rettet på veien. Jeg lot blikket gli over utsikten gjennom frontruta, og i venstre hjørne fikk jeg øye på noe svart som lå i veikanten. Lyset fra lyktestolpen kastet et gulaktig skjær over det. Da vi kom litt nærmere, klarte jeg å registrere hva det var. Det var en katt, og den lå og ristet kraftigere enn jeg trodde den lille kroppen var i stand til. Det er noe av det verste, mest hjerteskjærende jeg har sett. Kroppen ble vridd fra side til side, halen sto til værs og hodet ristet konstant. Øyeblikket var så fort over, at jeg rakk ikke å registrere hva jeg hadde sett før vi hadde kjørt forbi. "Det var en katt, vi må snu og kjøre tilbake!" Vi snudde litt lenger borte og kjørte tilbake. Vi parkerte bilen på en sidevei, og løp bort til dit hvor katten lå. De voldsomme krampene hadde sluttet, men den var fortsatt i live. Ansiktet var forvridd i en slags grimase som sikkert ikke i nærheten gjenspeilet smerten den hadde, og da vi nærmet oss strakte den såvidt på den ene poten. Den lå i veikanten, men fortsatt såpass langt ute at noen kunne kjøre over den igjen hvis de ikke fulgte med. "Den kan ikke ligge her, vi er nødt til å flytte den," sa jeg fortvilet. Tårene presset på. Sindre løp og hentet hansker i bilen og bar den ut av veien, over gangstien og bort hvor det var litt skog, men før han traff bakken hadde det siste livstegn sivet ut av ham. Jeg følte meg så hjelpesløs, den hadde dødd på en så urettferdig og skjødesløs måte, og det var ingenting vi kunne gjøre. Hadde den en familie som lå og sov nå, uviten om at noen hadde kjørt på kjæledyret deres og bare latt det ligge alene i veikanten. Den var ikke særlig stor, så den var nok et sted mellom kattunge og katt, men vi fant hverken chip eller halsbånd på den. Vi lukket munnen på den så han så litt mer fredelig ut og ikke hadde en så trist grimase, samlet potene litt og la ham så det så ut som han bare lå og sov. Jeg prøvde å legge en liten krans med løv rundt, slik at det ikke så ut som noen bare hadde slengt den der. Aller helst ville jeg grave en fin grav til den, men det var kanskje ikke det beste midt på natten. Tårene trillet, og jeg hadde virkelig ikke lyst til å gå fra den, skulle ønske jeg kunne gjøre mer for den. Jeg hadde blitt helt knust om det var mitt kjæledyr. Jeg skrev en facebookstatus som ble delt endel videre, så jeg håper at den nådde frem til eieren på en eller annen måte. Håper virkelig at smertene ikke varte lenge, og at den visste at den ikke var helt alene. 

Noen synes kanskje det er litt voldsomt skrevet om en katt, men etter min mening er det et levende vesen og fortjener ikke å dø alene i veikanten. Som sagt så er de mye mer sårbare oss, og livene deres avhenger av hvordan vi behandler dem. Det er utrolig mye vondt når det gjelder dyr som har kommet opp i medias lyskastere den siste tiden, jeg har unngått å se på videoene og ser ikke lenge på bildene, men det påvirker meg veldig fordet og stikker langt inni hjertet. Ingen av dyrene som har blitt mishandlet har noen gang gjort noe for å fortjene slik behandling, og slike mennesker burde være låst nede i et mørkt rom uten tilgang til noe som helst. Livet deres er ikke mer verdt enn dyrene de mishandler. Jeg pleier egentlig ikke å skrive slike sterke meningsinnlegg, men i dag da jeg leste om en dame som hadde lagt sin 8 uker gamle chihuahua i en gjennomsiktig plastpose og la ut bilde av det på Facebook for å vise vennene sine hvor liten hunden var. Den stakkars hunden lå med snuten klemt i et hjørne, uten noe tilgang til luft. Sånn gjør meg så sint, trist og fortvilet på en gang. Slike mennesker burde skamme seg. Noe jeg er utrolig stolt av i hvert fall er at jeg jobber på Gina Tricot, og vi slutter med all produksjon av angora, dun, fjær og skinn! jeg håper at flere tenker litt over slike ting, og tar godt vare på kjæledyrene sine. Tenk at de trenger oss og er avhengig av oss, og til gjengjeld får vi ubetinget kjærlighet fra verdens mest trofaste venn.

Gjerne del innlegget om du er enig♥
 

 

Study motivation

 • 27.11.2013 - 23:24

"Grey skies and pouring rain", det beskriver vel dagene ganske godt nå for tiden. Jeg vil helst bare sitte inne i myke koseklær, lese en god bok og lytte til den svake vinden som hyler rundt hushjørnet og den svake trommingen av grå regndråper mot vinduet. Dessverre får jeg ikke fordype meg i andre verdener, løse mysteriumer og gåter, forelske meg og gråte på vegne av karakterene i boken. Det får vente til det snør utenfor, jeg spiser julegodteri og bor i en myk pyjamas og morgenkåpe. Nå får jeg klare meg med å lese om gamle, avdøde konger, norrønske guder og parlamentarisme. Hodet mitt begynner å bli ganske tungt, og jeg gleder meg til å få eksamene overstått, det blir som å løfte fem kilo av skuldrene. Jeg tenkte at det er nok endel som er i samme situasjon som meg akkurat nå, og ville gjerne dele litt motivasjon med dere: 


Bilder fra weheartit

Andre som svømmer i prøver, innleveringer og eksamener? Isåfall, stå på! Dere er så gode alle sammen, og snart er det en fortjent juleferie♥

C u in NYC

 • 27.11.2013 - 02:01

Hei dere♥ Nå er jeg trygt og godt hjemme under den varme dynen i armkroken på beste gutten min. Vi avsluttet oppholdet med sushi og serie før vi dro til flyplassen. Dere vet den følelsen når søndagen går mot slutt, og du vil ikke at kvelden skal komme for det betyr at det snart er mandag og skole igjen. Jeg satt litt med den følelsen, det var litt trist å måtte dra fra jentene jeg nettop hadde blitt så godt kjent med. Det har vært et par utrolig kjekke dager, og det var godt å bli bedre kjent med mine New York roomies før vi skal dra. Det var noen utrolig herlige jenter, og jeg har blitt glad i dem allerede. Jeg har vært skikkelig heldig med hvem jeg har havnet sammen med, og tror vi kommer til å få et fantastisk opphold i New York sammen. Det var en utrolig rar følelse å si hadet på flyplassen og vite at neste gang vi møtes er når eventyret vårt i New York starter.



Nå skal jeg krype enda lengre inn i den varme armkroken og sovne der, beste stedet som fins♥

The last day

 • 26.11.2013 - 17:24

Hei søte!♥ Denne dagen har vart utrolig lenge, nå sitter vi alle sammen kollapset i sofaen og ser Sex and The City. Jeg og Maren var utrolig tidlig oppe i dag, sto utenfor ambassaden kl 8. Det var veldig kaldt å vente i en og en halv time for å få komme inn, vi hadde heldigvis varme klær og kjøpte oss takeaway varm sjokolade. Endelig er visum prossessen ferdig, og visumet kommer om en uke. Det er så godt å få alt i boks, så kan vi bare fokusere på å glede oss til å dra. Etter ambassaden skulle vi dra hjem til di andre som fortsatt lå og sov, men såklart klarte vi å rote oss bort med T-banen og dro i helt feil retning. Det var et par kalde, sultne og trøtte jenter som til slutt kom hjem til Thea igjen. Etter en stor og god frokost dro vi ut igjen for å gå tur i Frognerparken, lille Leo fikk også være med. 




Såå koselig å finne på litt slike ting sammen når vi først er her, har blitt så glad i jentene på så kort tid. Føler vi har blitt ganske godt kjent disse dagene. Det ble ikke en så lang tur siden det var så kaldt, så etterpå dro vi og drakk hjemmelaget varm sjokolade på en cafè på toppen av Holmenkollen. Det var utrolig søtt der, skikkelig eventyraktig. Enda en herlig dag, blir litt trist å dra hjem i kveld. 




Nå skal vi bare slappe av og kose oss hjemme før det er tid for å dra til flyplassen. Blogges senere, klem♥

A day with my girls

 • 25.11.2013 - 22:28

Hei dere!♥ Så var det ny uke igjen, føler ikke det er mandag siden jeg er på "ferie" i Oslo. Våknet i morges av Thea som ringte fordi hun og Ragnhild var ferdig på ambassaden. Da var det bare å hive seg i dusjen og så kjørte jeg og Maren for å hente dem. Siden de var så tidlig ferdig så hadde vi hele dagen foran oss, så vi har vært en tur på Sandvika Storsenter og kikket litt i butikker, slappet av hjemme og sett på Sex and The City (drømt om New York) og dro ut igjen til sentrum for å spise middag. Vi spiste på Olivia, et av de koseligste stedene i Oslo etter min mening, og ble sittende å snakke lenge. Jeg hadde scampi pasta, utrolig godt, den burde dere prøve hvis dere drar dit en gang. Nå har vi hoppet i kosebuksene og koser oss med is og serie, skikkelig jentekveld. Ska få med oss dagens episode av Top Model også, det er jo mandag tross alt. I morgen må jeg og Maren tidlig opp, da er det vår tur til å dra på ambassaden. Håper dere har en god start på uken, vi blogges i morgen

Thea og Leo 




Hva har dere gjort i dag?

Søndagskos i Bærum

 • 24.11.2013 - 23:35

Hei dere! Nå har jeg kommet meg frem til Bærum. Vimsen var som alltid sent ute, og sjekket inn tre minutter før det stengte. Selvfølgelig måtte det stå en gjeng med vestkant gangstere fulle i bling foran meg i sikkerhetskontrollen og forsinke hele køen, men jeg kom meg gjennom til slutt og satte meg på flyet med masse sommerfugler i magen. Thea, den ene NYC roomien min som bor i Bærum hentet meg på flyplassen. Vi dro hjem til henne og spiste god mat, og nå koser vi oss med film og godteri. Etterpå skal vi dra og hente Maren på togstasjonen, og Ragnhild kommer i morgen. 

 

Bærums beste godteri fra Godteriland, haha det er ikke søndag uten en pose med godis og noe kjekt på skjermen. Nå ser vi R.I.P.D, men har egentlig sittet for det meste og snakket. Tidligere så vi Safe Haven, den var så søøt! Anbefales sterkt! Nå skal vi dra om et par minutter så jeg må avslutte, blogges i morgen

Oslo next

 • 24.11.2013 - 14:37

Hei dere!♥ Hvordan har helgen deres vært? Jeg har tilbrakt min for det meste i sengen, men i går kveld følte jeg meg littegrann bedre, nok til at Sindre kunne ta meg med ut på en liten luftetur på kino. Vi så The Hunger Games: Catching Fire. Jeg elsker The Hunger Games, det er akkurat my cup of tea når det gjelder film/bøker. Jeg har lest alle bøkene så jeg vet hva som skjer, men synes fortsatt det er like gøy å se filmene. Liker veldig godt hun som spiller Katniss, og fikk frysninger flere ganger i løpet av filmen. Jeg har hørt at det var mange som reagerte på slutten og syntes den var dårlig, men jeg som har lest bøkene synes at filmskaperne gjorde en god jobb og den kunne ikke ha sluttet på en annen måte, da måtte de ha laget hele resten av historien og da hadde filmen blitt utrolig lang. Så jeg vil virkelig anbefale dere å se den! 

Det var utrolig godt å komme seg litt ut, jeg blir så fort utålmodig og rastløs når jeg bare må holde meg i ro. Jeg har hvilt meg i hele dag, så jeg føler meg heldigvis litt bedre. Som jeg har sagt før så har jeg intervju hos Den Amerikanske Ambassaden denne uken som kommer, så nå drar jeg opp til Oslo for å møte mine NYC roomies. Nå må jeg løpe for vi skal kjøre til flyplassen! Ha en fin søndag! Kos dere og lad opp til den nye uken♥



Hvordan har helgen deres vært?

 

My latest guilty pleasure

 • 24.11.2013 - 12:19

Ingenting er som å ligge altfor lenge under dynen og se på favorittserien din en søndags formiddag. Ingenting du skal rekke, ingenting du må gjøre akkurat nå. Det er deilig å drømme seg litt bort i en annen verden av og til, leve et annet liv gjennom karakterene i serien. Siden jeg drar for å bo i New York etter jul så liker jeg å se serier som utspilles der, og min nyeste favoritt er The Carrie Diaries. Det er en serie som handler om Carrie Bradshaw før Sex and The City kom. Carrie er bare en vanlig jente fra en liten by, men da hun får et internship hos et law firm og må dra til Manhattan en gang i uken blir hun fort forelsket i den fantastiske byen og alt den har å by på. Men hjertet hennes banker også litt ekstra for noen andre, og hun blir dratt mellom to forskjellige liv. Det er en typisk jente serie, og jeg har blitt helt hekta. Anbefaler den virkelig hvis dere er glad i serier som er litt jentete med mye humor og kjekke gutter. 




Vil bli frisk

 • 23.11.2013 - 14:31

God lørdag fininger♥ Hvordan er lørdagen deres? Så langt har jeg tilbrakt min i sengen, sto nettop opp for å lage meg litt varm sjokolade, det eneste jeg klarer å få ned. Matlysten er på bunn på grunn av kvalmen, og det jeg klarte å få i meg i går ville ikke holde seg der. Satser på at det blir litt bedre i dag. Det er smertestillende som gjør at jeg blir sånn, men i og med at jeg har reagert så kraftig så må vi kanskje vurdere å bytte. Vel vel, nå sitter jeg i hvert fall i koseklærne og blar gjennom Costume som kom i postkassen min i går. Et lite høydepunkt for meg som kjeder meg så fort når jeg må bare ligge i sengen, perfekt timing. Håper dere får en fin lørdag enten dere er ute og danser, eller har en rolig kveld inne. Nyt den fullt ut




Rapport fra sykesengen

 • 22.11.2013 - 17:18

Hei dere♥ Her kommer en liten hilsen fra sykesengen. Først vil jeg bare si tuusen takk for alle de fine meldingene mange har sendt meg, setter veldig pris på det! For dere som ikke vet det så opererte jeg i går, og nå ligger jeg som et neddopet dovendyr og sover det meste av dagen. Medisinene gjør meg ganske svimmel, trøtt og kvalm så jeg orker ikke stort annet enn å bare ligge der. Det er faktisk noe av det verste jeg har vært med på, men jeg er en tøff jente så jeg klarte meg fint. Det var utrolig godt å tørke bort tårene og krype opp i armene til Sindre. Han har passet så godt på meg, jeg ligger for det meste og sover i armene hans utenom når han vekker meg for at jeg skal ta medisinene. Akkurat nå ligger jeg og slapper av under dynen, venter på at S skal komme tilbake fra butikken med grøt til meg. Håper at litt mat hjelper på formen. Siden jeg bare sover for det meste så har jeg ikke så mye spennende å fortelle, men ville i hvert fall titte innom og ønske dere en god helg, håper dere får det helt supert

For cold days

 • 19.11.2013 - 10:38

Hei dere!♥ I dag hadde jeg virkelig ikke lyst til å dra meg ut av den varme dynen. Satt oppe til ganske sent i går og stresset med søknaden om visum til Den Amerikanske Ambassaden, utrolig mange rare spørsmål. Men nå er det i hvert fall gjort, og om akkurat en uke har jeg intervju der. Mens jeg er i Oslo skal jeg også møte mine kjære New York roomies for første gang, gleder meg! Det var så utrolig kaldt i morges, da jeg gikk tur med Simba. Pakket meg godt inn i lue, skjerf, kosebukse og vinterjakke. Etterpå satt vi begge to innpakket i et teppe foran peisen, jeg koste meg med en kopp te og nøt stillheten i huset. Synes det er så deilig med lit rolig tid for meg selv om morningen, før den travle dagen begynner. Nå skal jeg straks kle meg og dra til jobb, er ferdig klokken 7, og skal rett til BI for å ha studydate med Sindre. Speaking of cold, tenkte å vise dere mine nye varme venner for  kalde vinterdager: 

 

 

Da stefaren til Sindre kom hjem fra Houston på søndag hadde han med verdens herligste sko til meg. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i uggs, men disse var veldig små og fine med søte diamant detaljer. I tillegg er de fòret med verdens mykeste pusepels, kommer garantert til å holde meg varm på kalde dager. Gleder meg til å bruke dem masse i disse mørke, kalde vintermånedene. Mine nye varme favoritter♥

Soft pink dress

 • 18.11.2013 - 23:07

God kveld skjønninger♥ Det ble litt sen oppdatering i dag for jeg stengte på Gina Tricot, og deretter dro jeg rett til Zahra for å se Top Model med jentene, mandagstradisjon hihi :-) Ingebjørg er fortsatt med, blir bare mer og mer gira for hver gang, nå er det bare to utstemninger igjen! Kjempestolt av deg Ingebjørg♥ Nå skal jeg straks sette meg ned med hjemmelagde boller og en kopp med varm sjokolade og fylle ut søknad til Den Amerikanske Ambassaden, har intervju neste uke. Kjenner sommerfuglene begynner å sverme rundt i hele kroppen, det er ikke lenge igjen, NYC jeg kommer snart! Over til overskriften, jeg tok bilder av lørdagens antrekk til dere i dag, siden jeg ikke rakk det i helgen, håper dere liker det: 

 



Mer info om antrekket finner dere her

Selv eelsker jeg den supersøte jentete kjolen, den er så lett og fin! Hva synes dere?

Cozy monday morning

 • 18.11.2013 - 09:00

Good morgen mine herlige lesere!♥ Hvordan er starten på uken deres? Jeg begynner ikke på jobb før to i dag, deilig med en lang og rolig morgen den første dagen i uken. En sunn og god frokost, et stort glass appelsinjuice og en kopp med varm mango te inntas med litt inspirasjon ved siden av. Perfekt start på dagen. Jeg skal holde meg under den myke dynen en stund til, og lytte til den lette trommingen på vinduet fra regnet utenfor. En god start på mandagen, en god start på uken, setter listen for hvordan jeg ønsker at resten av uken skal bli. Jeg vil gjøre mitt beste, ta vare på meg selv og være lykkelig.

Jeg har faktisk gruet meg litt til denne uken, for jeg skal nemlig operere på torsdag :-( Så da blir det endel blogging fra sykesengen til dere, men dere er jo verdens snilleste og de mest støttende leserne jeg kunne tenket meg♥ Det skal nok gå så fint! Nå skal jeg kose meg videre med frokosten min og prøve å få lest litt til historie eksamen før jobb. Har planer om å stå på enda mer denne uken enn det jeg gjorde sist uke. Anyways, ville bare ønske dere en god mandag og håper alle får en bra start på den nye uken. Be the best version of yourself♥




Last night out details

 • 17.11.2013 - 20:30

Hei fininger♥ Har dere hatt en fin uke? For noen regnfulle dager det har vært. Jeg blir tidligere trøtt på slike dager, og går på en måte litt i dvale. Vil helst krype inn under et teppe med noe varmt å drikke og bare kose meg. Bloggmotivasjonen forsvinner litt, men håper på at det tar seg opp igjen litt nå. Jeg oppdaterer oftere på instagram (veronicachr), så dere som følger meg der har gjerne fått med dere litt av uken min. Denne uken var jeg blant annet i stallen med lillebroren til Sindre. Jeg elsker dyr, og synes hester er utrolig nydelige. De er liksom så majestetiske. Så mens lillebroren til S salet opp, sto jeg og klappet og kosesnakket til hesten, haha♥

Jeg har jo fortsatt to eksamener igjen (...), så på tirsdag ble jeg med Sindre til BI når han skulle jobbe med studiegruppen sin for å lese. Synes det er litt mer motiverende å lese i et skolemiljø hvor andre driver å jobber med sine fag, enn å sitte hjemme hvor alt annet enn å lese frister. Fikk faktisk gjort en god del, så det hjalp veldig! Gleder meg bare til å bli ferdig og feire med London tur, det blir herlig♥ 

I går var jeg ute med Gina Tricot jentene. Vi hadde først vorsh hos Helen med pizza og jentesnakk, før vi dro videre i bursdagen til Caroline og til slutt byen. Det var en utrolig bra kveld med verdens kjekkeste kollegaer. På byen møtte jeg resten av venninnegjengen min, så jeg var omringet av de herligste personene jeg vet om. Vi var både innom Checkpoint og Dickens, og det var så koselig å møte igjen folk jeg ikke har sett på lenge. Dagen i går var utrolig travel, jeg jobbet på Gina Tricot på Kvadrat og hadde såvidt tid til alt det som skulle ordnes for kvelden. Sindre kom til Kvadrat når han var ferdig på jobb og fikk oppdraget i å plukke ut et antrekk til meg mens jeg jobbet den siste timen. Jeg hadde nøyaktig ti minutter på å ordne meg, da vi kom hjem (men brukte 10 ekstra..) og løp rundt som en tulling med kjolen flagrende rundt meg, en sko i hånden, neglelakken tatt av på den ene hånden og tre forskjellige poser med ting uten å ane hva jeg skulle ha med meg. Typisk meg er jo litt hasta la vista i farten og kommer løpende inn døren, men det er vel litt av sjarmen håper jeg. Det ble i hvert fall en vellykket kveld, og det var en fornøyd frøken som satt i taxien hjem med Burger King posen i hånden og et fast grep om min kjære Marc Jacobs, always classy haha.. Veel, over til kveldens antrekk, hvor all creds må gå til Sindre: 

Bik Bok: Kjole og smykke  //   Zoya: Neglelakk   //    Marc Jacobs: Veske

Gutten min slo virkelig spikeren på hodet, elsker den superskjønne silke kjolen! Matchet den med et statement smykke og gull glitrende negler. Marc Jacobs vesken er min lojale venn på byen, passer på at denne vimsen ikke roter bort hverken bankkort eller mobil (om jeg er flink til å ta mobilen når jeg er ute er en annen sak).

Hva synes dere? Jeg tenkte å ta bedre bilder med kjolen på forhåpentligvis i morgen hvis dere er interessert i det?♥ 

I dag har vært skikkelig slakkedag, min underholdning har vært Sindre som vasket etter vorshet sitt i går. Gårsdagens helt blir dagens vaskekone, haha ;-) Ellers har vi bare kost oss med kinamat og film, skikkelig kosesøndag♥ 

Hvordan har deres uke/helg vært? 

Mandagstipset

 • 11.11.2013 - 18:50

 

 God mandag dere!♥ Ny uke full av muligheter! Tenkte å starte denne uken med å gi dere et lite mat tips. Jeg er veldig glad i wok, ikke bare er det godt, men det er også utrolig lett å lage på kort tid. Matvraket som jeg er, så er lunsj og andre mellomåltider veldig viktig for at dagen min skal fungere best mulig. I dag laget jeg wok til middag, og da laget jeg litt ekstra som jeg kan ha til lunsj noen dager denne uken, smartingen!  Av en eller annen grunn synes jeg det er skummelt å legge ut slike oppskrifter på mat osv, i tilfelle dere ikke synes det smaker noe godt. Men håper at dette kan falle i smak! 

 

 

Ingredienser: 

Kylling

Kinesiske eggenudler

Squash

Paprika

Rødløk

Chasewnøtter

Sweet chili saus

 

Du koker nudlene og steker kyllingen først, imens kutter du opp grønnsakene. Etterpå woker du alt sammen i en wokpanne og tilsetter sausen. Veldig enkelt, super godt og ikke minst sunt!


 

Hørtes det godt ut? ♥

 

Girly knitted

 • 09.11.2013 - 22:40

God lørdag fininger!♥ Endelig helg! Det er så deilig å komme hjem og kunne slappe skikkelig av, selv om jeg skal på varetelling i morgen et par timer da. I går skulle jeg være med jentene, og det endte opp med at vi satt tre timer på Egon og snakket. Jeg hadde verdens beste milkshake, oreo milkshake. Åå så deilig det var å le, le så mye at du kjente det dypt nedi magen. Ingenting er bedre enn litt kvalitetstid med de herligste jentene. Da jeg kom hjem fra jobb i dag, kom jeg brasende inn døren med tårer i øynene, hetten trukket godt nedover ansiktet, og skjerfet dratt opp over ørene. Jeg er nemlig livredd for fyrverkeri, og på vei hjem fra bussen var det noen tolvåringer som hadde bestemt seg for å eksperimentere med raketter. De løp villt rundt og skjøt ut fyrverkeri, sånn som smeller skikkelig høyt. Med hjerte i halsen løp jeg med fingrene hardt presset inn i ørene og håpte at jeg ikke skulle dø. Noen drittunger burde holde seg inne! :-( Anyways, nå har jeg filmkveld med Sindre. Vi har laget god mat, jeg knuste både ham og lillebroren min i Wii bowling (girlpower hihi) og nå skal jeg og S se Slumdog Millionaire. Det er veldig lenge siden jeg har sett den filmen, hadde glemt hvor bra den er. Elsker filmer hvor du lærer litt om hvordan kulturen er i andre land. Vel, nok skravling fra min kant! Ville bare titte innom og ønske dere en fin lørdag, og dele bilder av dagens antrekk med dere: 

 





 

Gina Tricot: Cardigan, topp, bukse, klokke og skjerf        //            Michael Kors: Lommebok

 

Elsker den jentete kosecardiganen min fra Gina, den er så utrolig søt i tillegg til at den er veldig varm og god. Perfekt til kalde vinterdager. T-skjorten er det egentlig litt skimmer/glitter i, men det synes dessverre ikke på bildene. Den er mye finere i virkeligheten synes jeg, litt mer pyntet enn en vanlig t-skjorte. Den svarte highwaist buksen er min absolutte favoritt i jeans skuffen, elsker at den er så slim og går litt høyt opp slik at beina blir veldig slanke og fine. Den er veldig myk og behagelig å gå i. Lommeboken var en gave fra Frankrike fra S♥

Hva synes dere?

Prøver nye ting

 • 08.11.2013 - 20:48

God fredag skjønninger!♥ Har dere hatt en bra uke? Dette har vært en utrolig utfordrende og gøy uke for min del. Jeg må få lov til å skryte litt og fortelle at jeg nailet første eksamen med en sterk 5 i karakter, utrolig lettet og fornøyd. Nå må jeg bare gjøre det like bra på di to neste! Etter eksamen så trengte jeg en hel dag med bare avslapping og slippe å tenke på noen ting som helst, så da la jeg fra meg bloggen i tillegg, håper dere har forståelse for det. Men, som kanskje noen av dere allerede har fått med dere på instagram, så var jeg modell for G-sport i går. Det var flere butikker som hadde catwalk, blant annet Bik Bok, Volt, Carlings, Cmyk osv. Jeg gikk i noen utrolig fine skiklær, det ble litt varmt etter hvert, men det var veldig gøy. Det var en utrolig kjekk opplevelse, synes det er gøy å være med på nye ting og utfordre meg selv litt. Jeg fikk i hvert fall med meg noen utrolig fine ting som takk:  

 



Utrolig bra sportssett fra Kari Traa, elsker mønsteret! Og ikke minst gode og varme sokker fra Kari Traa. Ble så glad! 

I dag har jeg vært på jobb på Gina Tricot, og nå er det god mat og The Voice på skjermen hjemme. Om en liten stund skal jeg til Charlotte og henge med mine elskede jenter♥

Hva gjør dere i kveld?


Room details

 • 05.11.2013 - 16:49

 

 

 














Working girl

 • 04.11.2013 - 23:13

De dagene jeg jobber så og si hele dagen, så er det ikke så veldig mye nytt å dele med dere her på bloggen, så jeg tenkte jeg heller skulle poste tre bilder som illustrerte dagen min litt bedre. En ny uke betyr en ny, fin mandag på Gina Tricot. Jeg må si at jeg føler meg veldig heldig som har de to kjekkeste jobbene, kunne ikke tenkt meg noe annet akkurat nå. For dere som ikke vet det så jobber jeg hovedsakelig på Gina, men hjelper også litt ekstra på min gamle jobb på Kremmerhuset. Det kjekkeste er vel at kollegaene mine blir på en måte som venninner

Nå har jeg plassert meg godt til rette under dynen og skal se dagens episode av Top Model. Må slappe av og kose meg litt før det blir lesedag i morgen. En dag igjen, nervene tar nesten overhånd!

Håper dere har en god start på den nye uken! Har dere noe gøy foran dere?


I wished for macarons, and this is what I got

 • 04.11.2013 - 20:44

S is home!♥♥  Endelig kom Sindre hjem fra Frankrike, så godt å få ham hjem igjen. Det var så herlig å våkne opp i armene hans igjen i morges, akkurat der jeg hører hjemme. Før han dro til Frankrike spurte han om det var noe jeg ønsket meg, og jeg svarte at jeg hadde utrolig lyst på ekte, franske makroner. I går kveld, da jeg skulle legge meg lå disse herlighetene fint pakket inn på puten min: 

 

 

 

Han hadde vært på et fint, gammelt fransk bakeri og kjøpt makroner til meg. Jeg smakte såvidt på kremen på den ene, og den var utrolig god! Smakte som om det var laget helt fra bunnen av. Følte meg litt som i Gossip Girl når de alltid importerer makroner fra Frankrike, hihi :-) I tillegg fikk jeg Michael Kors lommebok som passet perfekt til vesken min. Har lenge ønsket meg en slik enkel, klassisk lommebok som ikke er altfor stor, og denne oppfylte alle kriteriene. Til slutt lå den siste parfymen fra Roberto Cavalli; Just Cavalli. Den lukter helt himmelsk, og ikke minst har den et utrolig fint design. Åå jeg er så heldig! Føler meg som en prinsesse, litt klisjè sagt kanskje men det får bare være.

Mye fint ikke sant?

Snapshots

 • 03.11.2013 - 20:31

 

♥ Utkledningsbursdag med min fine bestevenninne Silje. ♥ Inntak av min nye favoritt smoothie med mulitgreens. ♥ Veien min til jobb, elsker å traske gjennom det fargerike høstløvet.


♥ Prøvde jakken til Sindre, en smule for stor kanskje? hihi :--)       ♥ Mitt nye, fine klesstativ.            ♥ Toppen av Ulriken med min kjære. 

 

Tenkte å dele litt bilder fra instagram med dere, siden det er en del som ikke kommer med på bloggen. Kanskje dere har en fin instagram å dele med meg? Følg meg gjerne; veronicachr 

 

Healthy Multi Greens smoothie

 • 03.11.2013 - 18:02

God kveld fine♥ Har dere hatt en fin søndag og fått ladet litt opp til en ny uke? Jeg har brukt søndagen på å øvelseskjøre, lese til eksamen og vært ute og spist god mat. Resten av kvelden skal jeg bruke på å slappe av, se en god film og samle inspirasjon for neste uke gjennom blogger, instagram, weheartit osv, den faste rutinen. Nå som det bare blir mørkere og mørkere ute, kjenner jeg at jeg blir mer trøtt og energinivået synker. Min redder er den utrolig gode supersmoothien jeg har begynt å lage, en perfekt start på dagen. Den gir masse energi som varer gjennom hele dagen. Jeg tenkte å dele oppskriften med dere, ettersom vi går inn i en ny uke, og det sikkert er mange som kunne ønsket seg litt ekstra energi. 

 

 

♥ En måleskje Multi Greens. Dette er et nytt kostholdsprodukt jeg har begynt å teste ut, og synes at det har fungert bra så langt. Kan skrive ett litt mer detaljert innlegg om det, hvis dere ønsker? 

♥ Av frukt og bær så ble jeg anbefalt å bruke blåbær og mango til Multi Greens, men jeg kan også bruke bringebær og banan om jeg heller ønsker det en dag. 

♥ Til slutt tilsetter jeg mager vaniljekesam og eple juice. Jeg liker smoothien min litt tykk, så jeg bruker mer kesam enn juice. 

♥ Alt blendes sammen, og resultatet ser dere under: 

 

 

Det finnes kanskje litt mer fristende farger på smoothie, men den smaker mye bedre enn den ser ut som! Blandingen av blåbær, mango og vanilje gjør den veldig mild og god, og tar bort smaken av Multi Greens. Synes dere det er vanskelig å drikke på grunn av fargen, kan dere gjøre som meg: bruke en kopp med lokk med en søt rosa farge, så blir det med en gang mye mer fristende! 

Noen som vil teste den ut?♥

The elf princess

 • 03.11.2013 - 11:02

 Hei dere!♥ Hadde dere det gøy i går? Jeg hadde en utrolig koselig lørdagskveld, det var så gøy å "catche up" med venninner fra ungdomsskolen. Det var som sagt utkledningsbursdag, og jeg ante egentlig ikke hva jeg skulle være. Er liksom så lei av de der standard tingene med militær, politi, sexy nurse osv, så jeg fant ut at jeg ville være en alveprinsesse. Vet ikke hvor mye jeg lignet, men det var bedre enn ingenting. Jeg hadde på meg den fineste maxikjolen jeg eier fra Nelly, føler meg skikkelig som en prinsesse når jeg går i den. Så brukte jeg bare et bånd med gullblader og surret håret rundt det, og flettet inn litt blomster her og der. Det viser ikke så godt på bildet, men jeg hadde drysset glitter over hele brystet og nedover armene. 

 

Meg og min fineste, beste cheerleader, Silje♥ Er så glad i denne jenta! Dette var dessverre det eneste bildet jeg hadde fra i går. Men jeg koste meg i hvert fall veldig mye, så godt å snakke med gamle venninner, høre hvordan det er gått med dem og sånn. Det fikk meg egentlig til å tenke litt, for vi er alle i en periode hvor vi skal finne ut av livet vårt, hvem vi er, hva vi vil bli og hvordan vi skal nå målene våre. Vi er bare mennesker, og alle møter på vanskeligheter, uventede hinder og omveier, men vi prøver så godt vi kan. Når du er liten så ser du ganske tydelig foran deg hvordan veien din skal gå, men etter hvert som du blir eldre så skjønner du at det aldri kommer til å bli slik du hadde så fint sett for deg. Av og til så føler jeg meg mye eldre på innsiden, for jeg har gått igjennom ganske mye som kanskje ikke så mange på min alder har. Men jeg er glad for den motgangen og de utfordringene jeg har fått, det har gjort meg til den jeg er i dag, og jeg føler meg mye mer rustet for fremtiden med den erfaringen, enn det jeg gjorde før. Kontrollfreaken som jeg er, så vil jeg helst vite alt som skal skje og ha alt planlagt. Men etter hvert har jeg skjønt at det er ikke mulig, jeg kan ikke alltid se enden av veien. Jeg får bare ta ett skritt av gangen, ta alt som en opplevelse og nyte turen, så får jeg se hvor jeg ender opp til slutt. 


Roserøde kinn

 • 02.11.2013 - 17:59

Med roserøde kinn, kald nese og frossen pust trasket jeg avgårde til bussen i dag tidlig. Solstrålene glimtet til mellom løvverket på trærne, og en svak varme gled over ansiktet mitt. De røde og oransje bladene som lå på bakken var enda våte etter nattens stormende regn. Det var en nydelig høstdag, og jeg nøt hvert sekund av den lille spaserturen min. Med Youth spillende i ørene, var den fredfulle morgenen komplett. Jeg gikk innom butikken og kjøpte lørdagsgodt til meg og Carina, god helgestemning. Som sagt så jobbet jeg på Kremmerhuset i dag, og det var en kjempekoselig arbeidsdag med søta. Nå må jeg straks begynne å stelle meg, skal i en bursdag i kveld. Tenkte bare å titte innom å vise dagens antrekk, og ikke minst ønske dere en utrolig fin lørdag! God klem til dere alle♥

 

Acne: Genser   //   Gina Tricot: Celine skjerf    //    Marc Jacobs: Veske og armbånd   //    Nike: Sko

 

Hva synes dere? Har dere noen kjekke planer i kveld?♥

It`s getting colder

 • 01.11.2013 - 18:02

 

Endeliig fredag! Dette har vært en lang uke, men samtidig har den gått veldig fort. Det er deilig med helg uansett, og jeg gleder meg til å senke skuldrene. Jeg er teenagemom denne helgen og passer lillebrødrene til Sindre, så jeg skal straks på butikken å handle inn til en god middag. I kveld skal jeg bare slappe av og lese, har første eksamen neste uke (nerver!!). I morgen blir det jobb på Kremmerhuset med søteste Carina. Det er litt lenge siden jeg har jobbet der nå, så jeg gleder meg masse. Kom gjerne innom, Kremmerhuset er den beste plassen å handle når det nærmer seg jul, såå mye fint! I morgen kveld skal jeg i bursdag, og det er visst påbudt å kle seg ut. Hva jeg skal kle meg ut som er alltid det store spørsmålet, har ikke lyst til å være noe av det standard greiene som millitær, politi osv. Har dere noen forslag til meg?

Ettersom kvikksølvet synker på gradestokken for hver dag som går, får jeg mer og mer behov for lag på lag med varme klær jeg kan pakke meg inn i. Frysepinnen som jeg er, er jeg nesten avhengig av skjerf når det er kaldt ute. Litt beskyttelse rundt halsen og nakken hjelper så utrolig mye, og holder meg god og varm. Nå har vi fått inn noen utrolig herlige skjerf på Gina Tricot, ligner veldig på Acne skjerf. De finnes i grått, svart, blått, vinrødt og lyselilla. Dere må være raske, for de selges utrolig fort ut!

 

 

Jeg elsker den utrolig skjønne, lyse lillafargen! Synes det sprer litt farge over ellers mørke antrekk som blir brukt på vinteren. Et svart, enkelt skjerf er jo et must i vintermånedene, passer til alt og ser veldig fint og klassisk ut. Jeg la ut et bilde med det lilla skjerfet på på instagram her om dagen: 

 



 

Hva er deres helgeplaner? Har dere forslag til hva jeg kan kle meg ut som?♥

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no