Veronica Reime

Snuggle

 • 27.11.2012 - 00:10

Kjære lesere ♥

Hvordan er starten på en ny uke for dere? Det ble visst en veldig sen oppdatering i dag, men alt har gått i ett hele dagen. Dro rett på jobb fra skolen og deretter rett på trening. Trente med Katrine og Siri i dag, alltid gøy å trene sammen med andre! Spreke jenter ♥ Det var en god start på uken for meg! Nå sitter jeg i sengen med et glass jordbær smoothie og leser litt, godt med litt kvalitetstid med seg selv etter en travel dag! Lader opp til flere innholdsrike dager resten av uken! Nattaklem ♥

Min nye yndlingssang 

look like summer in the winter

 • 25.11.2012 - 19:43

Er det andre enn meg som føler at ansiktet mister litt av "gløden" om vinteren? Føler at jeg ser litt mer sliten og grå ut. En venninne tipset meg om et produkt som kan hjelpe på dette!

Denne lille saken! Det er en fuktighetsgivende spray som inneholder camu camu bær fra Amazonas som er kjent for å ha den høyeste konsentrasjonen av vitamin C i naturen. Den fukter, glatter og gir huden tilbake sin naturlige glød! Du holder den ca 10 cm fra ansiktet og sprayer. Hvis du puster inn samtidig skal dette også ha en slags "våknings-effekt" på hjernen slik at du føler deg mer våken selv også. 

Jeg sprayer alltid et spray når jeg er ferdig med å sminke meg før jeg løper ut døren. Den er også veldig grei å ta med hvis du skal ut på reiser osv. Har hatt min i over tre måneder, og den er ikke i nærheten av tom så den holder veldig lenge! Den koster rett over hundrelappen, så den er virkelig verdt pengene. 

 

Viktig å ta vare på gløden deres jenter ♥

morgenstund

 • 25.11.2012 - 13:29

God morgen solstråler ♥

Da var frokosten fortært, 8 km på tredesykkelen unnagjort og en kopp med te laget klar som står og venter på meg. En veldig herlig morgen, med andre ord! Nå blir det litt historielesing til prøven i morgen, gleder meg til den er over! Oppdaterer dere litt senere, Klem ♥

Dagens frokost:
dinner for one

 • 24.11.2012 - 20:48

Hei herlige lesere ♥

Hva gjør dere i kveld? Jeg har vært på jobb i dag, og det var like gøy som alltid! Elsker å jobbe på kremmerhuset, er såå mye fint og alle kremmerjentene er så kjekke ♥ Var nydelig vær i dag og det kom veldig mange til byen så det var veldig travelt, men det er bare gøy! Hadde en koselig lunsj med Oda, Julie og Lena på Ostehuset i pausen ♥ Nå sitter jeg og spiser pasta salat og slapper av. Skal bare kose meg inne i kveld, må øve litt til en prøve og lade opp batteriene litt. Herlig med slike kvelder innimellom! 
Pastasalat og pepsi max, perfekt lørdagskos! 

24.11.2012

 • 24.11.2012 - 01:17

Kjære lesere ♥

Kvelden i går var utrolig gøy! Vi kledde oss i fargerike klær og tusjet oss i ansiket slik at det lyste i mørket når vi kom bort på Pure. Det var masse folk og vi danset fra vi kom til vi gikk. Er alltid gøy å gå ut med jentene! 

I dag var det på skolen og rett på jobb. Rakk såvidt å gå hjem og spise litt og slikt, før Sofie kom og hentet meg og de andre for vi skulle på kino. Vi så Breaking Dawn Part 2 ♥  Det er så lett å drømme seg bort i de filmene/bøkene! Alt er så nydelig. Var litt trist da filmen var slutt og jeg visste at det ikke skal komme flere... 

Skal øyeblikk legge meg til å sove. Kjenner at jeg er sliten på alle måter etter en hektisk uke. Jeg har lagt mye press på meg selv med alt jeg skal klare og gjennomføre, men jeg skal få til alt! Aller helst vil jeg løpe ut i regnet og løpe langt avgårde til et nytt sted hvor ingen kan nå meg. Det hadde vært så befriende herlig! Men det beste alternativet jeg har nå er å sove og våkne opp til en ny, fin dag med masse av muligheter foran meg! 

Håper alle har en fin begynnelse på helgen, og at dere klapper dere selv på skulderen for alt dere har oppnådd uken som har vært! 

Skal sovne til denne

RAVEPATY

 • 22.11.2012 - 20:53

Hei søte lesere!
I dag har alt gått i ett med skole og kjøring og jobb men nå er jeg endelig hjemme med jentene og vi gjør oss klar for rave russekro! Det blir bra!
Ha en fin kveld!
Tilbake

 • 21.11.2012 - 23:01

Hei vakringer ♥

 Jeg har savnet dere. Savner å ha et sted jeg kan dele ting, skrive og legge ut bilder. Når noen sier at de savner bloggen min så kjenner jeg at det stikker litt i magen. Jeg har det veldig travelt med jobb, skole, trening, venner osv, men trives veldig godt med det! Det blir kanskje litt mellomrom mellom oppdateringene, men vær tålmodige med meg! 

I dag har jeg fått unnagjort endel kjedelige ting som måtte gjøres! Vasket hele kjelleren min og begynt å øve til en historie prøve vi skal ha på mandag, ettersom helgen min blir veldig travel med jobbing. I morgen er det mye kjekt som står på tapeten. Skal først på skolen, kjøretime, jobb , og så blir det jentevorsh hos meg før vi drar på raveparty for alle russ i Rogaland! Gleder meg! Oppdaterer dere underveis ♥

 

 

Ha en fin kveld skjønninger! Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no