Veronica Reime

New week

 • 28.10.2013 - 20:18

 

God mandag skjønne♥ Det ble visst litt stille fra min kant sist uke, men denne uken skal det bli bedre. Jeg elsker egentlig mandager, ser på det som en ny start. Blanke ark, muligheten til å male uken til å bli den beste så langt, og du får en ny sjanse til å være den beste versjonen av deg selv. Etter en herlig helg tilbrakt på Gina Tricot med superjentene, og rolig kosekveld med god mat og film sammen med min kjære, gleder jeg meg til enda en ny og kjekk uke. Det høres kanskje litt klisjè ut, men jeg koser meg hver eneste dag.

I dag har jeg først vært på jobb, og etterpå dro jeg til svømmehallen. Jeg drev med svømming når jeg var mindre, og så sluttet jeg en god stund, men nå fikk jeg plutselig lyst til å svømme litt igjen. Jeg begynte sist uke, og har allerede blitt hekta. Svømming er som jogging for meg, det er en så utrolig god terapi. Å bare fokusere på å legge ett og ett svømmetak bak seg, forsvinne inn i en liten boble. Det er utrolig god trening, og jeg kjenner det i hele kroppen etterpå. Anbefaler å prøve det! Synes det er herlig med litt variert trening. 

Nå sitter jeg og slapper av og har litt alenetid med meg selv, før jeg skal løpe bort til Bettina og se Top Model med jentene. Ei venninne er med i år, så da er det ekstra gøy å følge med. Heier på Ingebjørg♥ Håper dere har en god start på den nye uken, god klem til dere alle!

 

 

Hvordan har dagen deres vært? 

Morning sweeties

 • 23.10.2013 - 11:00

 

God morgen mine skjønne! Tenk at vi er halvveis i uken allerede, dagene går så utrolig fort. Jeg har hatt noen travle dager med jobb, trening, lesing på fag og venner. Det er så herlig å komme skikkelig i gang med treningen igjen. Det er en så deilig følelse å kjenne kroppen jobbe, og ikke minst er det en utrolig god måte å koble ut fra den ellers så stressfulle hverdagen. Ta på hodetelefonene med høy og god musikk, og bare fokusere om en ting av gangen. I dag har jeg treningsfri og startet morningen rolig med en varm kopp te med honning og melk, mens jeg leste litt rolig på notatene mine. Det er så godt å våkne langsomt og ha god tid om morningen synes jeg. La kroppen få en rolig start på dagen, spesielt siden den har jobbet så hardt på trening de siste dagene. 

Jeg har det ganske fint for tiden, det er en god følelse når ting ordner seg og du føler du har kontroll over alt du skal gjøre, og mestrer målene du setter deg. Det må bare begynne i det små og ta en ting om gangen, planlegge og motivere seg selv. Nå må jeg straks løpe til bussen for å rekke jobb på Gina Tricot. Kom gjerne innom, vi får inn så mye fint for tiden. I kveld blir det overnatting og kosekveld med verdens beste gutt, gleder meg masse♥Håper dere har hatt en fin uke så langt, og at resten blir like bra. Stå på, snart helg! ;*

Undressed (Cover av Astrid & Julie)

 • 18.10.2013 - 21:16

 

Hei skjønninger! Har dere en god start på helgen? Jeg har vært på jobb på Gina Tricot, og i kveld skal jeg bare slappe av og lese. Merket godt at det var helgemodus på jobb i dag, er så herlig å kunne le og ha det gøy på jobb, har blitt veldig glad i Gina-jentene mine. Fikk eksamensdatoene mine i går, så nå er det bare å stå på. Gleder meg veldig til å få det overstått! Er ikke så veldig spennende å bruke fredagskvelder på å lese, men synes det er så herlig å bare slappe av når helgen først kommer, så om jeg får lest litt på fagene mine i tillegg så er det bare en bonus!

Sindre kommer snart hjem med litt godis til meg, så tenkte å sette på en film da. Hadde satt veldig pris på filmforslag!♥ Men, over til overskriften, jeg var utrolig fan av Astrid Smedplass når hun var med på idol, og nå har hun og Julie Bergan laget et helt nydelig cover av Undressed. Jeg er helt avhengig av musikk når jeg leser og skriver notater, og denne låten gjør det hele så mye bedre! Kan høre den om og om igjen - I`m obsessed♥

 

 

Håper dere har en bra start på helgen, skal dere noe gøy? Gjerne fortell, synes det er så gøy å lese♥

Classy autumn

 • 16.10.2013 - 22:09

 

 

 

 Elsker dette antrekket! Både bodyen og skjørtet er fra Bik Bok, såå fint. Synes linjene på bodyen lager et veldig fint snitt, og mønsteret på skjørtet er veldig klassisk og enkelt. Hvem sa at antrekk om høsten bare må bestå av store gensere og en varm bukse? Jeg hadde en svart tynn strømpebukse under, men syntes det var finere på bildene uten. Utenpå hadde jeg en hvit kåpe og et stort, varmt skjerf (dere kan se bilde i forrige innlegg). Jeg blir fort lei av å bare gå i bukser osv, og kommer helt klart til å bruke mer skjørt også til hverdags fremover. Føler meg med en gang litt ekstra pyntet og fin. 

 

Hva synes dere?♥

 

Tired of limodriving

 • 16.10.2013 - 18:12

 

Denne dagen har vart i en evighet, føler jeg har vært over alt. Heldigvis har jeg fått gjort endel også, herlig å krysse av et par ting på to-do listen. Jeg elsker å ha det travelt, å ha mange baller i luften. Nøkkelen bak det ligger planlegging, jeg planlegger nøye dagene mine, lager huskelister for ting jeg må få gjort og prioriterer det viktigste først. Jeg synes det er mye lettere og får gjort mye mer når jeg har planlagt det. Da slipper jeg gjerne å dra til byen og ordne noe, så drar jeg ett annet sted og kommer på at jeg skulle gjort noe mer i byen. Effektivt, og så er det så mye kjekkere når jeg ser at jeg har faktisk fått gjort mye i løpet av en dag. 

 

Det er så koselig å gå i gatene fra sted til sted, når tørt løv knuser under skoene, og du må pakke deg inn med lag på lag av klær for å holde varmen i den kjølige brisen fra havet. Over ser dere en liten sniktitt på dagens antrekk, det kommer flere bilder senere. 

  

 

Nå har jeg hatt litt me-time for å koble ut fra den travle dagen. Det er så masse så surrer oppi hodet for tiden, så det var godt å bare fokusere på noe annet som jeg liker. Drømmer meg bort til Paris, gigantiske motehus, koselige gater, Eiffeltårnet, makroner på små bakerier, alle de fascinerende menneskene, kunsten, jeg kunne fortsatt i evigheter. Det er så lenge siden jeg var i Frankrike nå, må dra tilbake dit en dag.  Nå blir det leseleselese resten av kvelden, eksamen nærmer seg med stormskritt, raskere enn jeg ønsker (panikk). 

Ombre is back

 • 16.10.2013 - 14:44

 

Hei dere! I dag har jeg vært på farten siden kl 8 i morges, blitt kjørt rundt i limosinen min (bilen til S) og gjort endel ærend. Blant annet var jeg og fikset håret mitt hos en venninne på Nikita. Jeg hadde Ombre før sommeren, men den har sklidd endel ut så det var veldig godt å få gå og fikset den. Cecilie er utrolig flink, og nå er jeg skikkelig fornøyd med håret mitt. Ny glansfull farge med hårprodukter som pleier håret mitt. Jeg elsker å bli dullet med hos frisøren, og holdt på å sovne under hodebunnsmassasjen. Det er så herlig med fint, friskt og glansfullt hår, spesielt nå mot vinteren når jeg føler håret ofte blir litt slitt og "falmer". 

Her ser dere i hvert fall resultatet: 

  

Likte dere det?♥ 

 

Sunny sunday

 • 13.10.2013 - 23:12

 

God kveld søtinger! Det er så gøy å komme hjem og se at det er så mange fine kommentarer som har strømmet inn på de siste innleggene. Dere er de beste leserene, og jeg elsker å oppdatere dere ofte og dele ting med dere når det blir så godt tatt imot. Det har vært en fantastisk herlig helg, men nå var det godt å komme hjem i sin egen seng. Vi var en liten tur i byen og gikk langs Lille Lungegårdsvannet, kjøpte kaffe på Michelsen og satt på festplassen og nøt solen, før vi måtte gå til bussen. Vi tok bussen sammen med kompisen til S og kjæresten, koselig. Nå er jeg ganske trøtt og tom i hodet, så jeg avslutter heller med noen bilder som beskriver dagen litt bedre: 

 

 

Håper dere har hatt en fin søndag! Natta, blogges i morgen 

My makeup, part one: Face

 • 13.10.2013 - 20:00

 

Jeg får stadig spørsmål om hvordan jeg sminker meg osv, så jeg tenkte jeg kunne lage noen litt grundige innlegg med anbefalinger av sminken jeg bruker. Jeg deler dem opp i kategorier slik at det blir lett å finne frem til dem de produktene dere ønsker tips om. Høres dette bra ut? 

Jeg starter med selve grunnbasisen i sminkerutinen min, nemlig ansiktssminken: 

 

 

 

1. Jeg begynner først med primeren Photo finish primer fra Smashbox. Jeg påfører den bare med fingertuppene, og den glir rett inn i huden. Det er en utrolig god base som gir et godt grunnlag for resten av sminken. For meg er basen noe av det viktigste i sminkerutinen, det gjør at det jeg påfører etterpå legger seg mye finere og blir ikke skjoldete eller klumpete. 

 

 

2. Jeg lar primeren tørke inn 2 sekund, før jeg begynner å dekke over rødligheter, ringer under øynene osv med Bobbie Brown concealer i fargen Natural nr 4. Etterpå påfører jeg Diorskin forever foundation nr 30 med en foundationkost fra dior. Kosten gjør det lettere å få det jevn og gir et fint, glatt resultat. Foundationen er utrolig lett og smelter fint inn i huden, slik at det føles ikke som du har noe på. Jeg hater når sminken ligger "tungt" over huden slik at den ikke får puste. Naturlig og lett er perfekt for meg. 

 3. Etter å ha laget en fin og jevn overflate går jeg over til å gi ansiktet litt mer glød og farge, samt fremheve kinnbeina og andre ansiktstrekk. Jeg bruker solpudder fra bareminerales i fargen warmth i T-sonen, på kinnbeina og litt på halsen for å jevne ut. Det gir en utrolig fin, solbrun glød. Blushen fra Elizabeth Arden i fargen Nectar bruker jeg på "eplene" for et søtt og friskt uttrykk. 

 4. Til slutt går jeg over med et transparent pudder fra Makeup Store for å "pakke inn" sminken så den holder seg. Den gir også et litt mer matt uttrykk og demper rødligheter. Deretter sprayer jeg The Body Shop Vitamin C facial mist ca 10 cm fra ansiktet samtidig som jeg puster inn. Den legger seg over ansiktet og trekkes inn gjennom nesen. Det siste overlaget med sminke smelter inn i ansiktet og får en varm, frisk glød. Den gjør også at du føler deg mer våken og opplagt. Perfekt finish! 

 

Trykk "liker" hvis du vil at jeg skal fortsette med slike innlegg♥ 

 

 

 

Tips til serie: Graceland

 • 13.10.2013 - 16:00

Søndager er en avslappende dag med koseklær, noe godt å spise og kjekke ting på skjermen i mine øyne. Jeg elsker å se på serie, følge med på noe og engasjere meg i det så hodet for koble litt ut fra min egen verden for en stund. Jeg og S har begynt å følge med på en ny serie som heter Graceland, og så langt er den utrolig bra. Det har bare kommet ut en sesong så den er veldig ny. Serien handler om en FBI agent som akkurat er ferdig på skolen og blir sendt avgårde til California for å jobbe som undercover agent. Det er flere agenter som bor sammen i et stort hus som de kaller "Graceland". Alle har forskjellige "covers", for eksempel hun ene spiller en narkotikamisbruker. Det blir mer og mer spennende utover serien når sakene blir vanskeligere og de samtidig må holde rollene sine i de kriminelle miljøene. Vi har lastet ned et par episoder nå som vi skal kose oss med på bussen hjem i dag. 

 

 

Hvem vet, kanskje dere også får en ny favoritt serie i dag?

Sunday morning

 • 13.10.2013 - 13:24

 
 

 

God morgen fine! Har dere sovet godt ut etter en kjekk lørdag? Jeg sov helt til 12 i dag, åå så deilig det var. Ligge under den myke dynen og kjenne at solstrålene nok en dag har stått opp for å gi meg en varm og behagelig oppvåkning. Nå sitter jeg i strikkegenseren min og leser i Alexa Chung boken, søndag er den beste dagen til å samle inspirasjon synes jeg. Ta inn inntrykk og få nye ideer og motivasjon til den kommende uken. Straks er det frokost, og deretter håper jeg på en liten tur i skogen eller langs vannet, før vi setter kursen hjem mot Stavanger i fire tiden. Jeg har gjort klar et par innlegg til dere så det skjer litt her i løpet av dagen.

Se den nydelige utsikten, ikke rart jeg kribler etter å komme ut: 

 Hva skal dere bruke søndagen deres på?♥

The perfect autumn outfit

 • 13.10.2013 - 10:00

Dna: Sko

Acne: Genser

Marc Jacobs: Armbånd


  

Zara: skjerf  //  Ray Ban: Sunnies

Michael Kors: Veske

Gårdsdagen var en perfekt høstdag, og det krevde det perfekte høstantrekket. Den nye favoritt genseren min passet perfekt til en dag som denne, stor, myk og varm. Med bare en enkel strømpebukse under, boots og et skjerf surret et par ganger rundt halsen ble det et godt og behagelig antrekk. Med de fine armbåndene fra Marc Jacobs og vesken ble antrekket litt mer pyntet, og passet godt til en lørdag i byen. Jeg elsker høsten, og dagen i går var akkurat slik det skal være i mine øyne. Passe kaldt så du kan pakke deg inn i en stor genser og skjerf, strålende sol som treffer glasset i solbrillene og tørt, halvfrossent løv fra natten før som knitrer under et par høyhælte boots. Det gir en så kriblende god og varm følelse i hele kroppen, og jeg nyter verden og å være levende. Flere slike høstdager kan bare komme, jeg gleder meg

Saturday in B-town

 • 13.10.2013 - 01:37

 

Hei dere! Åå for en herlig, lang lørdag jeg har hatt, beste på lenge. Så deilig å være i en annen by med min kjære, med en hel dag av koselig kvalitetstid. En lykkelig, sliten og fornøyd jente som ligger under dynen og skriver til dere akkurat nå. Her kommer litt av dagen min i bilder: 

 Vi dro først opp til Ulriken siden det var så utrolig nydelig vær med strålende sol og klar himmel. Det var kjempeherlig å sitte på toppen og bare nyte utsikten mens solen varmet oss. Byen nedenfor så ut som en liten lekeby, et puslespillbrett eller et glansbilde. Når du sitter på toppen så føles det så rart å tenke på at du er en del av det, en puslespillbrikke, en liten prikk blant millioner av hoder, en liten enslig sjel. Det hele virker så fjernt når du står på utsiden. Du er en del av noe utrolig stort, som strekker seg lengre enn du klarer å skimte gjennom de sterke solstrålene.

 

 Etterpå dro vi inn til byen og møtte en kompis av Sindre og kjæresten hans på Godt Brød, og hadde lunsj. Jeg hadde focacciabrød og caffè latte, supergodt. Det var så herlig vær, og vi tuslet rundt i gatene, kikket i butikker og bare nøt hverandres nærvær. Både jeg og Sindre fant oss noe fint, så begge var veldig fornøyde. Jeg elsker slike dager, rolige lørdager hvor du rusler rundt i ditt eget tempo, kikker gjennom cafè vinduet på menneskene utenfor, vandrer mellom fargerike bygninger og lytter til gatemusikanter. Når det er skinnende sol og byen er full av glade mennesker, det er en egen varm atmosfære over sentrum. Det er jo veldig mange som har høstferie nå, og hele byen var i en eneste stor ferieboble. 

 

   

 

Ettersom solen begynte å gå ned bak de syv fjell flyttet vi oss inn til Jacob Aall brasseriet på uteserveringen. Det er mitt favoritt spisested her i Bergen, det er et utrolig koselig sted og maten er noe av det beste jeg har smakt. I dag hadde jeg sort spaghetti med blåskjell og scampi, fantastisk godt, anbefales! Det var et veldig godt måltid, og jeg kunne ikke bedt om bedre selskap. 

 

 

Kvelden ble avsluttet med en tur langs lille lungegårdsvannet og kino. Det er så nydelig farge på trærne, og løvverket kaster et oransje og gulaktig skjær utover den glassklare vannoverflaten. Vi så We`re the Millers, den var faktisk utrolig morsom. Jeg elsker Jennifer Aniston, og hun var rå i denne filmen. Hvis dere skal på kino i nærmeste fremtid, burde dere se den!

 
Alt i alt var det en perfekt dag sammen med min beste venn og kjæreste. Herlig å senke skuldrene, slappe av og kose seg. Kan leve lenge på denne dagen. Håper at dere også har hatt en like fin lørdag og kost dere, enten med å slappe av, gå ut med venner eller tilbringe tid med kjæresten. Helger er dyrebare i mine øyne, og skal brukes til å gjøre akkurat det du selv ønsker, fokusere på deg selv og at du skal ha det bra. Hverdagen flyr så fort forbi, og det er så masse som må gjøres at du ofte glemmer ut å gjøre ting bare fordi du liker det og det gjør deg glad. Dere fortjener det beste vet dere♥ Dette ble et utrolig langt innlegg, men jeg liker å dele ting med dere, og i dag skjedde det veldig mye fint. Nåå må jeg sove, vi blogges i morgen, da kommer blant annet bilder av dagens antrekk og et par andre kjekke innlegg jeg har planlagt til dere, stay tuned 

Hva har dere gjort i dag?

Trykk "liker" hvis dere vil at jeg skal fortsette med slike utfyllende innlegg på dager det skjer mye gøy.

I have an extraordinary kind boyfriend

 • 11.10.2013 - 19:11

 

Happy friday beauties! Åå så deilig det var å våkne opp med solstråler skinnende inn gjennom vinduet, varmet ansiktet og badet rommet i et gyllent lys. Jeg lå og lyttet til Sindre som fortsatt sov, mens jeg sakte lot kroppen våkne i sitt eget tempo. Etter den ekstremt lange dagen i går var det deilig å våkne opp helt uthvilt og ikke skulle skynde seg avgårde til noen ting. Vi hadde en rolig morgen med pannekaker og blåbærsyltetøy, rørte blåbær minner meg sånn om høst. Vi dro en liten tur til byen og kikket litt rundt i butikker, før vi møtte pappa når han var ferdig på jobb, og dro på cafè. I kveld skal vi bare slappe av hjemme med god mat og film. Det var endel vi hadde tenkt til å gjøre og se mens vi var på besøk i Bergen, men fant ut at det var best å spare det til i morgen. Synes det er så koselig å starte helgen med å bare slappe av hjemme med noe godt å spise og kjekke programmer på skjermen, det er da det virkelig føles som helg i mine øyne.

Det var en spesiell, fin skatt som fikk bli med meg hjem fra byen i dag: 


 

Åå kjære Acne genser, du er min nye bestevenn på kalde dager. Jeg har lett etter denne genseren over alt i Stavanger, men den har vært utsolgt. Heldigvis fant jeg den i den første butikken vi gikk inn i idag. Jeg har en så utrolig snill kjæreste som ga meg verdens fineste genser, føler meg som en bortskjemt prinsesse. Gleder meg såå til å bruke den på kalde dager med bare en enkel strømpebukse under, store skjerf og hansker. Love you S♥

 

Det var en til liten skatt som havnet oppi handleposen i dag, nemlig Alexa Chung boken:

 

Gleder meg til å samle masse inspirasjon fra denne! 

Håper dere har en fin start på helgen og får ladet opp kreftene etter en lang uke. Det er vel noen som har høstferie nå? Håper dere nyter den siste helgen, før det er tilbake til hverdagen. Sender en stor klem til dere alle sammen♥

 

Autumn break

 • 10.10.2013 - 15:26

Hei dere! Beklager for at det har vært litt stille fra min kant, det har vært en litt rar uke og ikke helt som planlagt, så jeg har måttet fokusere på å få orden på et par ting. I dag var jeg våken klokken 8 for å ta et par telefoner, og senere dro jeg og S for å gjøre noen ærend, blant annet handle inn til Bergen turen vår. Det har jeg kanskje glemt å fortelle dere? Vi skal dra til faren min i Bergen og tilbringe helgen der, vi reiser faktisk avgårde om en knapp time. Gleder meg masse! Bergen er mitt andre hjem så den byen har en spesiell plass i mitt hjerte. Gleder meg til å gå rundt i gatene der, spise på Jacob Aall og ta fløybanen. Håper solen blir med oss, Bergen er en av de fineste stedene jeg vet om når det er skinnende sol. 

Jeg drar i den beste strikkegenseren jeg eier, min kjære skappelgenser. Varm, stor og god, perfekt. Får litt hyttefølelse når jeg har den på, superkoselig. Nå som jeg ikke går på skole så merker jeg ikke noe særlig til at det er høstferie siden jeg jobber uansett om det er ferie eller ikke, men i dag da vi gikk gjennom byen for å kjøpe et par nødvendigheter fikk jeg en skikkelig feriefølelse. Det er høstmarked nå, og byen var full av glade mennesker som var på jakt etter et par skatter. Med reise-sommerfugler flyvende rundt i magen kjentes det virkelig som jeg fikk en liten "høstferie" jeg også. 

Nå er vesken pakket klar med alt jeg trenger på turen, og jeg står og tripper. Vi blogges fra B-town!

Nelly autumn sale

 • 10.10.2013 - 00:21

 

Hei dere! Kvikksølvet på gradestokken synker for hver dag som går, og det er sikkert andre enn meg som også er på jakt etter den perfekte vinterjakken å pakke seg inn i på kalde dager. Derfor tenkte jeg å tipse dere om at Nelly har 15% avslag på alle jakker akkurat nå! Tilbudet gjelder til og med fredag 11.10 kl 10:00, så det gjelder å være rask og benytte sjansen, kanskje dere får gjort et par kupp? Nedenfor har jeg plukket ut mine favoritter, veier mest mot nr 1 faktisk, synes Woolrich jakkene er så fine! 

 1. her 2. her 3. her 4. her5. her 6. her

Hvilken er din favoritt? Klikk her for å komme til hele salget. Happy shopping sweeties♥

 

Trykk "liker" deretter "del" for å spre tipset videre til andre. 

Miranda Kerr

 • 08.10.2013 - 13:29

 

Den svake sildringen av regn som øser ned, tette, glitrende gardiner av regndråper som flakker forsiktig i den svake høstvinden. Gule, oransje blader gir etter for de tunge regndråpene, og hvirvler ned mot bakken. Det er så deilig å sitte inne under et teppe og nyte stillheten. Akkurat nå sitter jeg og ser på intervjuer med Miranda Kerr, hun er så utrolig inspirerende! Hun er så opptatt av at du skal være glad i den du er, og ta vare på deg selv. Lærer virkelig mye av henne, tenker jeg skal kjøpe boken hun har skrevet, noen som har lest den?

 

 

 

Happy monday lovelies

 • 08.10.2013 - 00:01

 

Hei fineste♥ Beklager for at det blir så utrolig sen oppdatering i dag! Det har vært en utrolig lang, men fin mandag og en god start på uken! Jeg har jobbet 11-20 på Gina Tricot på madla, hadde egentlig fri i dag, men de trengte noen til å steppe inn. Jeg prøver alltid å være positiv til mandager, ser på det som en ny start og mulighet til å gjøre uken enda bedre enn den forrige, men da jeg våknet i morges ville jeg helst krype under dynen igjen og bare lytte til regnet. Men jeg dro meg opp, og det angrer jeg ikke på nå! Dere vet de dagene dere føler kommer til å bli kjempelange og vet ikke hvordan dere skal klare å rekke alt, men på slutten av dagen så sitter dere igjen med en supergod mestringsfølelse? Slik var det i dag, så utrolig herlig! Da jeg kom hjem fra jobb kjente jeg at jeg trengte å bare sette meg ned og planlegge uken, har en ganske hektisk uke foran meg med mange mål. Jeg elsker den følelsen når jeg får til det jeg har planlagt for meg selv, og det klarer jeg best ved nøye planlegging. Da Sindre kom hjem laget vi utrolig god kveldsmat og så på Top Model (haha ja jeg tvang ham til å se top model..) Se så godt: 

 

Kylling rullet i spekeskinke og brokolli, utrolig enkelt, sunt og godt! Laget litt ekstra så jeg kan ha til lunsj på jobb, smarta ;-) Lunsj er et av høydepunktene gjennom dagen min, elsker å ha med meg god, sunn mat som gir masse energi til resten av dagen. 

 

 

Nå sitter jeg og S med hver sin mac på fanget og gjør lekser, flinkinger, hehe. Men, jeg vil gjerne takke dere for at dere er verdens snilleste og skjønneste lesere! Lesertallet stiger og stiger for tiden, og alle de gode kommentarene dere legger igjen gjør meg så glad! Setter utrolig pris på det♥ Og tusen takk til alle som anbefaler bloggen min videre, blant annet søte Charlotte, made my day! Dere kan lese anbefalingen her. Slike ting gir så mye motivasjon, og gjør at jeg bare vil bli flinkere og flinkere til å blogge. Jeg svarer på alle kommentarene deres i morgen!

Håper dere får en strålende uke, stå på, dere klarer alt! Og til dere som har høstferie; kos dere masse og nyt ferien, det har dere fortjent Klem


 

Christmas in London with my love

 • 06.10.2013 - 18:18

Jeg kan ikke tro det. Jeg har vært mange ganger i London, men alltid ønsket å dra dit i desember når gatene, butikkene og alle hus er pyntet til jul. Jul er min tid, den høytiden som står nærmest mitt hjerte. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg koser meg i julen, jeg elsker alle tradisjonene som følger med denne feiringen. Men over til overskriften, i går hadde jeg og Sindre halvtårsjubileum, (hjelpe meg så fort tiden flyr), og han har i den anledning bestilt reise til oss til London 15-18 desember! Åååå jeg er den lykkeligste, og ikke minst heldigste jenta på jord akkurat nå! Jeg skal til London, verdens fineste by under den skjønneste høytiden sammen med verdens beste gutt♥ Beklager min overivrige lykkerus, sommerfuglene tar litt overhånd. Gleder meg så utrolig mye til å gå i de snøfylte gatene, se på de glitrende julelysene som henger mellom hustakene, og se på juleutstillinger på Harrods. Gå hånd i hånd og drikke varm sjokolade fra Starbucks, kjenne på den gode julestemningen. Gleder meg så utrolig mye til å oppleve dette sammen med min kjære ♥

 

Ser det ikke nydelig ut?♥ Hotellet vi skal bo på heter DoubleTree by Hilton London West End. Det er helt nydelig og ligger rett ved Oxford Street, blir ikke mer perfekt! 


Gleder meg til å synke ned i verdens største, fineste og mykeste seng etter en lang dag fylt av opplevelser

Hva er den fineste reisen dere har vært på?

Finally weekend

 • 04.10.2013 - 21:12

 

Endelig er det helg for meg også! Denne uken har gått bare til jobbing og lesing på fag, nå kan jeg ta velfortjent helg. Jeg har akkurat kommet hjem fra jobb, tatt meg en dusj og skal slappe av med film og noe godt å spise. I morgen blir det jobb på Gina Tricot, men lørdager er bare gøy så det går nok fint, spesielt når det er så herlige jenter å samarbeide med. Og når jeg kommer hjem blir det å ta på masse jentemusikk og pynte meg for kvelden. Først har jeg jubileums date med min kjære, og så blir det skikkelig jentevorsh med verdens beste jentegjeng. Gleder meg masse! Håper dere også får en fantastisk fin helg og koser dere, ta vare på dere selv. Gjør akkurat det dere har lyst til, det fortjener dere♥

 

 

Jeg tenkte å anbefale dere et par filmer som gjerne kunne falle i smak. Synes det er så deilig når helgen kommer å krype under et teppe og slappe av med en god film og litt godis. Her kommer fem filmanbefalinger, håper dere kan kose dere med i hvert fall en av dem i helgen: 

 

   

 

 

 

 

Har dere noen filmanbefalinger til meg?♥ 

Diamond dress

 • 03.10.2013 - 15:35

 Dette er en veldig anderledes type diamant kjole enn dem jeg har sett tidligere. Hver gang jeg har vært på jobb har jeg sett på den, holdt den opp og beundret den. Den er liksom veldig spesiell/fin, og jeg elsker å ha noe som er litt spesielt som ikke alle andre kommer på å kjøpe. Og i går fikk denne diamanten av en kjole bli med meg hjemI helgen har nemlig jeg og kjæresten jubileum, og jeg skal på et skikkelig jentevorsh med hele jentegjengen, så da ville jeg gjerne pynte meg litt ekstra. Jeg har egentlig hatt shoppestopp en god stund nå, og det er så mye kjekkere å unne deg noe fint når det ikke skjer så ofte, føler jeg har fortjent det mer da. Gleder meg masse til å kle meg i denne herligheten til helgen! 

Homemade ice coffee

 • 03.10.2013 - 12:28

Det er ikke noe hemmelighet at jeg har blitt et kaffe-menneske. En kopp varm kaffe mens jeg gjør mine morgenrutiner før jobb er utrolig avslappende, eller en iskaffe i hånden på bussen for å våkne litt og spre energi i kroppen. Hjemmelaget fra bunnen av er aller best, så derfor tenkte jeg å dele min oppskrift på iskaffe med dere. Den er inspirert fra andre oppskrifter jeg har funnet på nettet og bilder på weheartit, så har jeg bare prøvd meg frem til den ble slik jeg ønsket. 

 

Ingredienser: 

Nescafè, Cafè un chocolat 

Lettmelk

Diplomis sin lettis 

Isbiter

Kanel 

Fremgangsmåte:

♥  Kvelden i forveien lager jeg Nescafè sin kaffe som henvist på pakken.

Deretter heller jeg den i isbitformer og legger det i frysen.

Dagen etter fyller jeg et glass med melk litt over halvveis og har kaffe-isbitene oppi.

Rør rundt og la isbitene smelte i melken så smaken kommer frem. 

Ha oppi en kule med lettis.

Strø litt kanel på toppen. 

Ha flere vanlige isbiter oppi om det ønskes.

♥ Vips ferdig ♥ 
 

Nattens tanker

 • 02.10.2013 - 03:03

 

Det er om natten jeg er mest kreativ. Dagene er for hektiske til at tankene får nok spillerom til å flyte fritt. Når jeg kryper under dynen, børster av meg dagens hendelser og senker skuldrene kommer alle bildene og tankene som har ligget i underbevissheten min smygende frem. Jeg vrir meg frem og tilbake i sengen, drømmeland vil ikke innhente meg før jeg har latt alt det som jeg bærer inne strømme ut og få leve. Fly fritt og utfolde seg, ikke være lenket fast til et sted gjemt dypt inne i meg. Jeg er en drømmer, det har jeg alltid vært. Det er ofte jeg tar meg selv i å stirrer ut av vinduet, helt oppslukt i noe helt annet enn virkeligheten rundt meg. Det er så mye jeg vil gjøre, oppnå og gjennomføre. Mål jeg vil sette meg, men tør ikke helt for jeg blir så skuffet hvis jeg ikke lykkes. Steder jeg vil besøke, planlegge alt jeg vil se. Ting jeg vil gjøre, for meg selv og for andre. Om natten er det lov å drømme høyt, strekke seg etter stjernene. Nattens mørke skjuler hemmelighetene mine, bare månen kan høre dem hvis hun lytter ekstra godt. Sannheten er at fremtiden skremmer meg, presset jeg legger på meg selv og alle kravene jeg stiller. Noen ganger føles det som jeg svømmer helt alene på et åpent hav, med hodet såvidt over overflaten. Men på en eller annen måte så klarer jeg alltid å komme meg i havn. Jeg har et trygt sted å komme til, et anker som drar meg i havn. Utålmodigheten kribler i meg, sprer seg i kroppen som en varm glød og strekker seg helt ut i fingertuppene. Jeg vil ut, nå. Ut og se, føle, lukte, smake og oppleve. Ta sjanser, før redselen innhenter meg. Om natten kommer den nakne sannheten frem, sårbarheten. Jeg kan ikke lenger gjemme meg bak et stengsel av lover og regler, mitt beskyttelsesnett. Månen ser hvem jeg er og hva jeg ønsker, og for et lite øyeblikk har jeg tro på at jeg klarer å oppnå det jeg brenner sånn etter. Men idet den dype, mørkeblå fargen sakte svinner hen, og himmelen blir rispet opp av lyserosa skystriper, falmer drømmene sakte hen i takt med stjernene. Lenkene låses igjen, og jeg er fanget i mitt eget fengsel. Øynene glir igjen og jeg lar virkeligheten slippe taket, drømmeland kan ta meg imot nå, for i hvert fall der kan drømmene mine få være sanne, selv om det bare er for et par minutter. 

 

 

 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no