Veronica Reime

frognerparken

 • 07.10.2012 - 18:07

Nå sitter jeg og Lena trøtte og slitne og slapper av oppe i leiligheten. Har vært ute helt siden vi kom hit så var deilig med en liten pause! 
Vi har gått en tur i Frognerparken, og ned til Akerbrygge osv. Var veldig koselig for det var jo så herlig høstvær, litt kaldt men varm sol ♥  Og se så fine farger det var på trærne da!  

Etter å ha gått en stund satte vi oss på en restaurant og spiste god mat, var kjempesulten. Nå slapper vi bare av litt før det blir kino i kveld! 

Fremme i Oslo

 • 07.10.2012 - 09:06

God morgen solstråler!
Nå sitter jeg på starbucks og venter på Lena. Vi tok forskjellig fly, men bare med halvtime mellomrom haha! Har bestilt hver vår frappucino så tenker hun blir glad når hun kommer!
Var så utrolig trøtt og kald på flyet, men da vi nærmet oss oslo og solen brøt gjennom skylaget så var det bare herlig!
Ser frem til en fin dag i hovedstaden med Lena<3

fly away

 • 07.10.2012 - 08:00

Nå sitter jeg på flyet til Oslo. Jeg elsker å se ut av vinduet på det sukkerspinn - aktige skydekket under meg og solstrålene som bryter gjennom det. Det er så godt å reise bort litt, se andre steder og oppleve nye ting. Jeg elsker virkelig å reise, og har en drøm om å reise verden rundt. Mest av alt vil jeg reise til steder jeg aldri hadde kommet på å reise selv. Jeg vil lukke øynene og snurre en globus fort rundt og rundt, for så å plassere fingeren på den og åpne øynene igjen - dit skal jeg reise. Reise til det ukjente og oppleve alt verden har å by på. Verden er vakker ♥ 

Nå gleder jeg meg til noen fantastiske dager med Lena, deilig med ferie ♥


 

 

Hva skal dere i ferien? Og hva må en perfekt ferie inneholde i deres øyne?

i reisevesken

 • 07.10.2012 - 00:26

 

Da står reisevesken min klar! Har alt jeg trenger + macen og kameraet skal også være med såklart så det blir blogging fra Oslo også ♥

Må huske å kjøpe iste og drops på flyplassen, nødvendig til flyturen! 

 

 

going to the cinema

 • 06.10.2012 - 20:49


 

Har hatt en kjempekoselig dag i det fine høstværet! Elsker når det er kaldt, sol og bladene på trærne skinner i sterke, rødlige farger. Har gjort et par ærend, var på tur i skogen med Aldina og spiste på restaurant med Lena ♥ 

Nå drar jeg på kino med Nora og Lena, vi skal se Taken 2. Gleder meg! 

ute på sjørøvertokt

 • 06.10.2012 - 12:25

Hei mine kjære ♥ 

Beklager så lite oppdatering di to siste dagene. På fredag var jeg på piratkro, det var utrolig gøy! Forshet med Lena og Nora + et par kompiser, før vi dro videre til Opera. Det var utrolig masse folk og vi møtte mange vi ikke hadde sett på lenge så det var veldig gøy! Klokken to var jeg hjemme, og siden det var på en torsdag var det skole dagen etter. Jeg var så utrolig trøtt, men det var verdt det! Har fortsatt masse svarte flekker på armene etter vi tegnet armene fulle av pirat tatoveringer haha! 

I går var jeg med Bettina, Zahra, Marita, Sofie og Silje en liten stund. De reiser til Tyrkia i dag så jeg skulle si hade og sånn. Kommer til å savne dem ♥

Nå skal jeg straks løpe ut døren for å gjøre et par ærender, før jeg skal møte min søte Aldina ♥  Kameraet blir med, så kommer bedre oppdatering med bilder senere! 

Og til dere som har høstferie nå: GOD HØSTFERIE ♥ Kos dere masse og nyt ferien med mange kjekke opplevelser! 

 

 

hilsen en liten pirat

jenta som forsvant

 • 03.10.2012 - 23:07

Hei dere ♥

Kom akkurat hjem, har vært en tur oppe hos Silje. Hun, Bettina og Zahra hentet meg på jobb. Jeg hadde laget frappeccinos til alle siden di er så glad i det ♥ Vi dro hjem til Silje for å se en dokumentar på Tv2 som heter "Jenta som forsvant". Den handlet om menneskehandel i Norge, og fokuserte på en jente som hadde blitt tatt fra Albania, da hun var tretten år. Fordi det var faren min som har fulgt denne jenta og saken hennes siden 2008 så var han med i dokumentar filmen. Kjente jeg ble veldig stolt over alt han jobber for, og ting han har gjort. Menneskehandel må virkelig være noe av det verste en kan oppleve, og det skjer rett ute i de gatene vi går i hver dag. Det føles helt uvirkelig at jenter som er yngre enn meg blir tatt fra hjemmene sine, og får ødelagt livet sitt i byen jeg bor i. Jeg blir så sint og trist bare av tanken, det føles så urettferdig ondt. 

På slutten av filmen får faren min et brev fra jenta som nå er 17 år. Hun takker ham for alt han har gjort. Hun ønsker nå å starte et hjem for barn som gjerne har opplevd det samme og som er foreldreløse. Hun ønsker å fortelle historien sin slik at flere kan være på vakt mot menneskehandel, og kanskje redde noen ♥ Jeg håper virkelig hun når målet sitt. 

 

Del gjerne innlegget videre ♥

spontantur til Oslo

 • 02.10.2012 - 23:03

Jeg er så utrolig glad nå! Jeg skulle egentlig ikke reise noe i høstferien og bare være hjemme og jobbe, men i dag på skolen så snakket jeg med Lena for hun skal til Oslo og hente det amerikanske passet sitt, så fant vi ut at jeg kunne bli med! Ble så glad, gleder meg masse nå! ♥♥♥ Reiser på søndag så er jo bare et par dager til! 

 

Hva skal dere i høstferien?

varm pakke i posten

 • 02.10.2012 - 16:54

 

Ble såå glad da jeg fikk melding om at jakken min hadde kommet!! Så myk og god og varm, gleder meg til å bruke den på kalde dager ♥♥♥ 

Viser bilde med jakken på senere! 

 

Hvilken vinterjakke har du i år?oktober

 • 02.10.2012 - 15:06

Velkommen fine, magiske oktober ♥

 Gule, røde og oransje blader, gåturer i mørket fulle av tanker, varm høstsol på kalde kinn, lukten av regnvåt bark, glitrende frost på bakken og rosa skystriper på morgenhimmelen. 

Varme gensere, kopp med te, en god bok, lukten av peis, myke tepper, strikking, duftlys, lyden av vinden som river i husveggene og regnet som trommer mot vinduet. 

  

Jeg gleder meg til oktober! 

flukt

 • 02.10.2012 - 12:56

Jeg har ikke fått fortalt dere om sist uke, da jeg, Lena og Karoline var på kinopremieren av filmen Flukt! Det som er så gøy på media at når det skal være slike ting i Sandnes så får vi gratisbilletter. Jeg hadde egentlig ingen forventinger hverken til filmen eller selve premieren, men kan si at jeg ble veldig imponert og satt igjen med et veldig godt inntrykk! Mesteparten av filmen var filmet i Sirdalen og mange av skuespillerne, blant annet hovedrollen, og de som hadde laget filmen var fra Stavanger/Sandnes, så derfor ble den vist for første gang i Sandnes. Jeg kjente egentlig at jeg ble ganske stolt der jeg satt i kinosalen og så på en så bra norsk film laget av folk fra der jeg kommer fra. Historien var bra og skuespillerne var utrolig flinke! I tillegg var den så utrolig bra filmet, lyset og utsnittene var så fint! Og så var det en så nydelig årstid de hadde filmet på at landskapet så helt nydelig ut (hehe medianerden i meg kommer frem). 

Etter filmen kom skuespillerne opp på scenen og fikk blomster og regissøren snakket litt om filmen, det var en utrolig kjekk opplevelse! 

Traileren av filmen: 

 

 

Anbefales! 

Noen som har sett den? 

ut i kulden

 • 02.10.2012 - 07:45

Dagens:

Fargene jeg elsker for tiden: svart, vinrødt og plommefarge ♥ Høstens fineste farger! 

Jeg er sikkert verdens største frysepinne, jeg hater virkelig å være kald det ødelegger rett og slett hele humøret. Så for tiden pakker jeg meg inn i tykke varme gensere og store skjerf. Jeg går alltid med to par sokker oppi støvlene (legg merke til sauesokkene som ødelegger hele antrekket haha) og i tillegg har jeg verdens mest vind og vann tette jakke som jeg snører igjen på alle mulige steder. Når jeg går ut døren om morgenen ser det ut som jeg skal ut på båttur i verdens verste storm, men så lenge jeg er varm, så er jeg fornøyd ♥

Har brukt den geniale oppfinnelsen som har kommet på blogg.no og tidsinstilt dette innlegget så når dere leser dette løper jeg nok mot bussen så raskt som de klumsete føttene mine i støvlene tillater det. Skrev dette i går kveld, har ikke tid til å blogge om morgenen, er altfor glad i å forsove meg til det ♥

Ha en fin dag! 

 

mandagslykke

 • 01.10.2012 - 21:01

God mandag alle søte!♥

Håper dere har hatt en fin start på en ny uke! Jeg har faktisk hatt en veldig fin begynnelse på uken. Dere vet de dagene hvor du føler at alt du stresser over og bekymrer deg for kommer til å ordne seg? En slik følelse hadde jeg i dag ♥ Det gikk ganske bra på skolen, følte skoletimene gikk fort! Etter skolen møtte jeg lille søte Esin ♥♥♥♥ var så godt å se henne igjen! Vi hadde en liten lunsjdate før jeg møtte Bettina for å gå på mattekurs. Vi går på mattekurs på akademiet hver mandag, flinke jenter! Det gjelder å stå på det siste året på videregående for å kunne ha mange muligheter til å gjøre akkurat det du ønsker videre i livet! 

Nå sitter jeg og slapper av med iste og frukt med kesam, jobber litt med en medie oppgave vi har, synes det er så gøy! Dagene fremover er ganske travle, men skal skrive et par innlegg jeg kan poste litt innimellom så det ikke blir så kjedelig her inne! Noen ønsker?


 

Trykk "liker" om du har en fin mandag♥

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no