Veronica Reime

Pusterom

  • 26.09.2017 - 20:56

 

Dette. Et lite pusterom i hverdagen. Pause fra alt det travle, og bare være sammen. Det gjør virkelig godt for kropp og sjel. På lørdag var Linéa, Sindre og jeg på tur sammen med noen fra skolen min. Det var så utrolig herlig å komme seg ut litt igjen, og bare kose seg sammen ute i naturen. Jeg liker godt å ha det travelt, og har alltid mange baller i luften. Det synes jeg er helt greit, så lenge vi er flinke til å stoppe opp innimellom og legge bort alt som må gjøres for å bare være sammen ute i fred og ro. En god balanse. Linéa elsker å være ute på tur, og da jeg spurte henne om vi skulle gå tur på lørdag begynte hun å hoppe opp og ned av glede og sa: "Ja, ja, jaaa!" Deretter spurte hun om vi kunne sove i telt, og grille marshmallow. Det ble ikke noe soving i telt denne gangen, men marshmallow og pinnebrød grillet vi! Ingenting er som å lage og spise kveldsmaten sin rundt et bål nede ved vannet, imens solen går ned bak fjellene. Vi koste oss sammen i flere timer med å utforske, leke og spise god mat, frukt og snacks rundt bålet. Det var veldig hyggelig å få gått på tur med dem fra skolen også denne gangen! Det blir nok flere slike turer, tenker jeg ♥ Vi var ute helt til det ble mørkt, og Linéa sang for månen hele veien ned fra fjellet. Skjønningen! Hun sovnet glad og fornøyd i bilen, så da kunne Sindre og jeg kose oss med litt (enda mer) god mat og en film hjemme. For en herlig lørdag! Jeg bruker mye tid på å tenke og reflektere over hvilke verdier jeg ønsker å videreføre til Linéa, og jeg er veldig glad for at hun har blitt så glad i å være på tur. Det er så fint å kunne være med henne og utforske, og se den fine verdenen vi bor i gjennom hennes øyne. Hun lærer meg noe hele tiden. (Dere kan forresten se bilder fra teltturen vi var på for et par uker siden HER.)

Nå har vi begynt på en ny, travel uke igjen! Denne uken skjer det mye gøy; både skole, jobb, tur, foredrag, turn og forestilling. I dag har jeg vært på jobb (med bestevenninnen min, Silje, faktisk), og ettersom Sindre jobbet kveld i dag så har Linéa og jeg kost oss hjemme vi to ♥ Nå skal jeg smårydde litt før Sindre kommer hjem. Jeg har planer om å foreslå litt Narcos-titting før vi sovner for kvelden (og jeg har en tendens til å sovne midt i serien...). Håper dere har en kjempefin start på den nye uken! Vi skrives mer igjen veldig snart ♥ God klem! 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no