Veronica Reime

Oppskrift på hjemmelaget frokostgranola

 • 28.09.2015 - 18:17

Ingredienser: 

6 ss kokosolje

125 g lønnesirup

300 g store havregryn

200 g mandler, grovhakket

100 g sesamfrø 

100 g gresskarfrø 

100 g gojibær 

200 g rosiner

2 ts malt kanel

1/2 ts malt kardemomme

4 klyper flaksalt

 

Slik gjør du: 

Start med å forvarme ovnen til 160 grader, og kle to langpanner med bakepapir. Smelt kokosoljen i en liten kjele på svak varme, og hell den deretter i en stor bolle. Bland i lønnesirup og honning. Ha i resten av ingrediensene, bortsett fra rosinene og gojibærene. Bland alt godt sammen. 

Fordel blandingen i et jevnt lag i formene og sett dem i ovnen. Stek dem i 15 minutter, bytt plass på formene, rør i blandingen og jevn den ut igjen. Gjør dette tre ganger i løpet av de neste 15 minuttene. Granolaen skal bli sprø og gyllen jevnt over.

Granolaen må avkjøles før du tilsetter rosinene og gojibærene. Oppbevar den i glasskrukker på kjøkkenbenken. I tillegg til at det da er lett tilgjengelig, så er det veldig dekorativt!

Du kan kutte ut eller bytte ingredienser alt ettersom hvilke frø og nøtter du liker best. Kan spises bare med litt melk til, cottage cheese, gresk yoghurt eller som topping på havregrøten (slik jeg har gjort HER). Jeg har brukt en av krukkene fra barnedåpen til å oppbevare den i. Det er jo supert å gi noe sånt i for eksempel vertinnegave. Noe som er hjemmelaget er jo alltid ekstra stas, både å gi og få! 

 

Ingen er som deg

 • 28.09.2015 - 13:14Hei og hopp! Har dere en bra start på uken? Mandag har faktisk blitt min favorittdag, og jeg gleder meg alltid til mandag og ny uke. Som vanlig er det mye som skjer hele uken, men det er bare gøy. Jeg bruker alltid litt tid på søndagen til å planlegge den kommende uken både med mat og ting som må gjøres. Alt går så mye lettere når du har laget en plan på det! Denne uken skal vi blant annet på 3 måneders kontroll med Linèa Olivia, og det gleder jeg meg veldig til. Er alltid like stas å få høre hvor mye hun har vokst, og hvordan hun har utviklet seg. 

På mandager har jeg fri og da er det tradisjon at jeg og Linèa Olivia ligger litt ekstra lenge i pysjen og prater sammen. Hun er så utrolig blid om morningen at det er jo helt umulig å være trøtt og gretten rundt henne. Hun lager masse godlyder, smiler og ler. Armer og bein spreller ukontrollert. Hver eneste dag tenker jeg på hvor heldig jeg er som har Linèa. Ingen er som deg, lille venn  Nå har vi akkurat vært ute på trilletur, og hun sover søtt i vognen sin. Så snart dere er oppdatert skal jeg ta bøkene fatt og jobbe med oppgaveskriving. Senere skal vi på babysvømming, og det gleder jeg meg som vanlig veldig til. 

Jeg titter innom litt senere, og da har jeg en oppskrift som jeg gjerne vil dele med dere. Ha en fin mandag så lenge!

Hva er planene deres for uken?♥

PS: Vinneren av en smokkesnor fra Hekleparadiset ble @maikenhavik, og vinneren av Caseapp konkurransen ble Ida Hammer! Gratulerer så mye ♥♥♥

Gjør et kupp på høstmoten!

 • 27.09.2015 - 11:43

// i samarbeid med Rabble.no 

Noe av det kjekkeste med høsten er å fornye garderoben synes jeg! Fylle den opp med deilige gensere, fine kjoler og sett både til hverdags og fest, og ikke minst bytte ut sandalene med et par boots. Jeg elsker å handle på nettet, og synes det er mye lettere å plukke ut noen favoritter fra stuen hjemme enn å gå fra butikk til butikk. Hvis dere også er på jakt etter et par nye skatter til høstgarderoben tenkte jeg bare å tipse dere om en super side hvor du kan finne mange gode tilbud og kampanjer. Rabble.no er nemlig en side med mange rabattkoder og kampanjer som gir deg gode tilbud på en hel rekke med nettsider. Det er veldig lurt å ta en titt innom der når du skal handle på nettet. Det er så utrolig kjipt å handle, for deretter å finne ut etterpå at du kunne fått det for et par hundrelapper mindre. Klikk på banneret nedenfor for å gjøre et kupp!

 

 

 

HER // HER // HER

 

 

  

HER // HER // HER

 HER // HER // HER

Klikk HER eller på et av bildene ovenfor for å komme til gode tilbud og rabatter på Nelly. 

Jakke HER  // Veske HER  // Bukse HER // Stan Smith sneakers HER 

Klikk HER eller på bildet ovenfor for å komme til gode tilbud og rabatter på Zalando. Jakke HER  // Vest  HER  // Klokke HER  // Veske HER 

Klikk HER eller på bildet ovenfor for å komme til gode tilbud og rabatter på Ellos.  

Mine favoritter må være den militærgrønne kjolen fra Nelly, den oransje vesken fra Zalando og den hvite ytterjakken fra Ellos. 

Hvilke er dine favoritter? 

Lørdagstur i parken

 • 26.09.2015 - 15:46

Hei dere! Nå har vi akkurat kommet hjem fra en kjempefin tur i Sandvedparken. Været var helt nydelig i dag med strålende sol, så vi måtte benytte sjansen. Det er veldig deilig å komme seg litt ut i det fri, et lite avbrekk i den ellers så hektiske hverdagen. Vi var alltid masse i Sandvedparken når jeg var liten, så jeg har mange gode barndomsminner derfra. Gleder meg masse til Linèa Olivia blir litt større og kan løpe rundt og leke i parken. Foreløpig betraktet hun alt fra vognen sin. Vi ruslet helt til enden av parken, og fant oss et sted vi kunne sitte og spise. Det var utrolig fredelig og fint, og vi nøt solen. Hit må vi dra oftere! 

- Et lite bildedryss - 

Vi måtte selvfølgelig benytte sjansen til å bruke de matchende Line Langmo genserene våre, som den flinke oldemoren til Linèa har strikket til oss 

Hva gjør dere i dag? ♥

Giveaway: Smokkesnor

 • 26.09.2015 - 10:32

// samarbeid med @hekleparadiset

God morgen! Håper dere har våknet opp til en fin lørdag. Her har vi vært oppe i noen timer allerede, og skal ut på tur om en liten stund. Jeg tenkte bare å titte innom for å tipse dere om en liten giveaway jeg har på instagram akkurat nå, hvor du kan vinne en utrolig søt smokkesnor fra @hekleparadiset. Jeg elsker produktene hennes, det er så utrolig mye fint! Og det at det faktisk er håndlaget, og at du kan velge ut hva du vil ha på av navn osv gjør det jo litt ekstra personlig. 

Du kan delta ved å følge @veronicachr og @hekleparadiset på instagram og tagge 3 venner i kommentarfeltet. Du kan delta så mange ganger du vil, bare du tagger nye venner hver gang. Vinneren trekkes i morgen, så det gjelder å være kjapp! Klikk HER for å komme til konkurransen. LYKKE TIL  

 

Rogalands største barseltreff

 • 25.09.2015 - 19:00I dag var jeg, Sindre og Linèa Olivia på barseltreff arrangert av Stavanger Aftenblad. Det var første gang de arrangerte dette, og jeg synes det var utrolig fint at de ville ha en event som gjorde litt ekstra stas på oss mødre. Jeg må si at jeg ble veldig imponert over opplegget, og hvor bra de hadde stelt alt i stand. Vi satt på ulike små bord hvor det stod klart en pose med boller til hver som vi kunne kose oss med imens vi så på foredragene. Både en ernæringsfysiolog, Sandviks, Trygg trafikk, pappablogger Ådne Sæverud og Nøstebarn var og holdt foredrag. Det var veldig lærerikt og underholdende! Utenfor var det også mange stands vi kunne gå og kikke på, samt gode tilbud. Du kunne også få gratis fotografering av deg og lille. 

- Et lite bildedryss - 

Linèa Olivia var i hvert fall storfornøyd og koste seg masse! 

Med oss hjem fikk vi en gigantisk goodiebag med masse kjekt oppi: Et utrolig kjekt barseltreff! Skal det arrangeres neste år også så anbefaler jeg alle fremtidige barselmødre å skaffe seg billetter 

Høyest på listen står søvn

 • 25.09.2015 - 08:42

Det er noe sjarmerende og eget ved høsten. Jeg er egentlig et sommermenneske, men ved årene så har høsten vokst veldig på meg. Det føles litt som en ny start med blanke ark. En tid hvor hverdag og rutiner er i fokus, men også late kosekvelder foran peisen. Jeg elsker morningene hvor det fortsatt er litt mørkt når jeg står opp. Pysjamasen er gravd frem fra skapet, og jeg sklir rett fra sengen og opp i tøflene. En varm kaffekopp mellom hendene. Havregrøt og plommer til frokost. Regner trommer på vinduet, og jeg kjenner jeg helst vil være inne hele dagen med håret oppsatt i en messy bun, og med en stor strikkegenser trukket godt ned over knærne. 

I dag har jeg forelesning 10-12, før det endelig er helg. Denne uken har vært ekstra tung, og jeg har vandret rundt som en zombie mesteparten av tiden. Linèa Olivia har hatt et par økedager, i tillegg til at hun har hatt litt vondt i magen og vært tett. Så det har vært mye opp om natten, og jeg har nesten ikke sovnet før det har vært tid for å stå opp igjen. Men jeg skal ikke klage, for hun har sovet rundt hele natten helt siden hun ble født så vi må jo ha noen perioder hvor det er sånn. Jeg er i hvert fall stolt over at jeg har kommet meg til skolen hver dag, til tross for at det har vært en fare for at jeg kunne sovne stående. Hver morgen har jeg planlagt at når Linèa skal sove å ettermiddagen så skal jeg ta meg en liten powernap, men det har ikke blitt fordi det er alltid noe annet jeg kommer på jeg må gjøre. Høyest på prioriteringslisten denne helgen står i hvert fall søvn!  

Liker dere forresten det nye designet? Det var godt med en forandring, og jeg synes det ser litt mer rent og fint ut nå. Nå har jeg knapper hvor dere enkelt kan følge meg på facebook og instagram, eller legge meg til som venn på bloggen. Jeg bruker kategoriene flittig, så hvis det er noe spesielt dere er på utkikk etter så er det bare til å bla i kategoriene. 

Ha en fin fredag mine kjære 

PS: Husk konkurransen i forrige innlegg, vinneren trekkes på søndag! 

Marmor deksel + konkurranse!

 • 20.09.2015 - 12:59

// sponset produkt

Jeg er så utrolig dårlig til å bruke deksel på mobilen, og det er egentlig et under at den ikke er knust. Men nå som jeg har fått meg et nydelig iPhone deksel i hvit marmor skal jeg klare å ha det på. Det gjorde jo mobilen så mye finere! Jeg er veldig svak for marmor, synes det ser så rent og fint ut. Det beste er at jeg designet det helt selv raskt og enkelt på caseapp.no, og fikk det i postkassen et par dager senere. Du kan selvfølgelig gjøre mye mer enn hva jeg gjorde, for eksempel laste opp personlige bilder, legge på tekst og symboler osv. Alt etter hva du ønsker! 

Nå kan du vinne enten et iPhone deksel eller et skin til MacBook eller iPad helt etter ditt eget design. Alt du trenger å gjøre er:

1. Like og dele dette innlegget

2. Like facebooksiden min HER

3. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med mailen din og om du ønsker et deksel eller et skin.

 LYKKE TIL!  

En ny start

 • 20.09.2015 - 10:47

Hei skjønne  Håper dere nyter helgen og får ladet opp batteriene litt før en ny uke. Jeg har hatt en veldig fin og rolig helg, akkurat det jeg trengte. Pappa var i Stavanger for helgen, så jeg og Linèa Olivia var på besøk hos tanten min på fredag for å tilbringe litt tid med pappa sin side av familien. Det var veldig godt å se dem igjen. Jeg, Sindre og Linèa Olivia skal faktisk til Nederland i Oktober for å besøke pappa og stemoren min. Gleder meg så masse til den første ferien sammen med den lille familien min!

Selv om det  har vært veldig deilig med helg, så gleder jeg meg faktisk til mandag og blanke ark. Jeg tror vi alle trenger et lite spark bak noen ganger, et lite boost med inspirasjon. Og det fikk jeg massevis av på torsdag! Jeg var nemlig på Berit Nordstrand sitt foredrag "En ny start" på Scandic hotell. For en imponerende og rå dame! Hun tok opp masse viktig i forhold til mat og trening, og jeg lærte masse om enkle grep som gir stor effekt for glede, overskudd og helse. Jeg har vært på ulike foredrag og lest masse om disse temaene, men ingenting har kunnet måle seg med dette. Det var ikke snakk om kompliserte ting, og etter å ha hørt på henne så gikk jeg ut derfra med en følelse av at dette klarer jammen jeg også! Det handler om de små endringene som til sammen gjør den store forskjellen. Jeg føler meg i hvert fall klar til å ta et tak! Jeg har alltid vært opptatt av å være sunn, trene og holde meg i form. Jeg lever egentlig ikke usunt, men jeg glemmer ofte å spise og har blitt litt matlei. Matlysten er ikke helt på topp, og da passet det perfekt med litt ny inspirasjon på den fronten! Nå som jeg har Linèa Olivia er det så utrolig viktig for meg å holde meg frisk og rask slik at jeg har nok overskudd til å være den mammaen hun fortjener. Det har alltid vært viktig, men jeg tar det kanskje enda mer på alvor nå. 

Vi kjøpte i hvert fall alle bøkene hennes med oss hjem, og nå sitter jeg og blar i den ene for å planlegge noen matretter jeg vil prøve meg på. Jeg og mamma skal lage noe i dag som vi fant oppskrift på i en av bøkene hennes, og blir det vellykket deler jeg gjerne oppskriften videre med dere! Ha en kjempefin søndag fine lesere, og titt gjerne innom litt senere for da skal jeg nemlig holde en konkurranse! Klem 


 VIXEN_NOMINASJON_GIF2

 

 

Ovnsbakt søtpotet med masse godt fyll i

 • 15.09.2015 - 22:07

God tirsdag mine kjære ♥ Denne dagen er alltid veldig lang for min del, og jeg kjenner at jeg gleder meg til å krype under dynen. Det er første dagen med skole etter helgen, og jeg synes alltid det er litt ekstra tungt å gå fra Linèa Olivia tirsdag morgen. Jeg har to økter med forelesning med to timers pause mellom, og er ferdig med siste time klokken 4. Etter det har alt gått i ett med middagslaging, rydding, vasking og trilletur ute i pøsregnet med Linèa Olivia. Det var faktisk utrolig herlig og forfriskende. Høst er så fint! 

Men over til det innlegget skulle handle om! Middagen vi laget i dag var nemlig så god at jeg må bare dele oppskriften med dere: 

Ovnsbakt søtpotet med masse godt fyll, mm! Jeg elsker søtpotet og middager som er lette å lage, så denne retten var midt i blinken for meg. Det som er så greit med denne retten er at du kan være kreativ og prøve deg frem med hva du bruker som fyll, alt ettersom hva du har lyst på. Karbonadedeig, bacon, skinke og chorizo er noen forslag, eller kanskje en kjøttfri variant med sopp? Perfekt nå til høsten! Her er i hvert fall hva vi brukte: 

Ingredienser (Til to personer):

2 søtpoteter 

1 pakke karbonadedeig 

1/2 pakke baconterninger

2 never spinat 

1 rødløk

2 fedd hvitløk

1 pakke hot paprika tacokrydder (kan sløyfes)

Revet ost 

Slik gjør du: 

♥ Start med å kutte søtpotetene i to på langs. Legg dem med skallet opp på et stekebrett, og hell over noen dråper olje. Bak dem på 200 grader i ca 25-30 minutter. 

♥ I mellomtiden kutter du opp grønnsakene, og steker kjøttet.

♥ Når potetene er ferdig skraper du ut innmaten med en skje, og blander det inn sammen med resten av fyllet i en bolle. 

♥ Fyll søtpotetene med fyll, og til slutt drysser du over litt revet ost. 

♥ Stek dem i ovnen på 200 grader i ca 12 minutter. 

Server gjerne med en frisk salat, fetaost, litt rømme eller annen god dressing til. Smaker helt nydelig! Oppskriften fant jeg HER


 

VIXEN_NOMINASJON_GIF2 

Linèa Olivia 3 måneder

 • 14.09.2015 - 12:27Det føles som mammahjertet mitt kan sprekke av stolthet og kjærlighet hvert sekund når jeg sitter og skriver dette. For oss som er foreldre så er disse små milepælene så utrolig store. At jeg har kjent deg i tre måneder allerede føles helt uvirkelig, og samtidig føler jeg meg veldig heldig. For hver dag som går så blir jeg mer og mer kjent med deg, og det er en fryd å få være med og se den store utviklingen din fra dag til dag.

Nå ble du tre måneder gammel i går, men alle de tingene som jeg leste vi kan ha i vente i nærmeste fremtid begynte du med for flere uker siden. Vi har hele tiden fått beskjed fra helsesøster og andre som har sett deg at du er så foran din egen alder, og du er en utrolig oppvakt og nysgjerrig jente som er ivrig etter å utforske dine omgivelser. Ettersom du er så tidlig ute med alt, så har vi prøvd å henge med og prøve nye ting med deg slik at du ikke blir understimulert. Jeg plasserte en rangle i hånden din, da du bare var litt over to måneder, og den klarte du å holde på og leke med helt selv. Favorittleken din er en rangle som lager lyd når du rister på den, og som har noen puter du kan tygge på. Den kan du sitte og kose deg med i evigheter. Ettersom vi allerede på 6 ukers kontrollen fikk beskjed om at du hadde styrken til en tre måneder gammel baby, har du lenge kunnet ligge på magen og løfte hodet og brystet imens du støtter deg opp med armene. Du ruller deg også over på ryggen igjen lett som en plett. På babysvømmingen koser du deg ekstra mye, og det er høydepunktet  i uken min å se deg kose deg i vannet. 

Du er nysgjerrig og elsker å kommunisere. Heldigvis fikk vi en tripp trapp stol med babysete til dåpen din slik at du kan sitte litt oppe i høyden og ha full oversikt over alt som skjer rundt deg. Vi leker masse med deg, og du engasjerer deg veldig. Du lytter, følger med med blikket, hermer etter oss, prater og ler høyt. Sang er noe av det du liker best, og sangkortene vi fikk av fadderen din Camilla brukes hver dag. Lille Petter Edderkopp og Vi har ei tulle er favorittene. Som sagt elsker du å kommunisere, og vi kan ligge lenge og ha en samtale. Du prater ivrig i vei, og er alltid blid som en sol. Da ligger vi med ansiktene veldig nære, og du bruker hendene til å kose på ansiktet mitt, håret og klærne. Du hermer gjerne etter lyder og ansiktsuttrykk som vi lager, og ler høyt av den minste lille ting. 

Jeg elsker hverdagen med deg, og alle rutinene vi har dannet oss etter hvert. Blant annet kveldsstellet om kvelden hvor du blir vasket og får på deg pysjamas. Vi leker og prater om dagen vår imens du spreller ivrig med armer og bein på stellebordet. Etterpå får du ligge litt i mamma og pappa sin seng imens du får mat og kos. Tytten og kosekluten må alltid være med, og det er tryggest å ligge helt tett inntil meg og holde i hånden min. Denne kosestunden varmer hjertet mitt, og er en perfekt avslutning på enda en fin dag. 

I mine øyne er du verdens beste jente. Min lille engel som er så utrolig snill og enkel å ha med å gjøre. Gleden du viser bare når jeg kommer inn i rommet gir meg så utrolig mye. Jeg er så heldig som har akkurat deg i livet mitt. Den gleden og kjærligheten du gir meg hver eneste dag er uerstattelig. Jeg gleder meg til hver eneste dag sammen med deg. 

Mamma elsker deg skatt ♥

Oppskrift på Nugatti-Vanilla Cupcakes

 • 13.09.2015 - 20:09

Hei søte! Jeg tenkte å dele oppskriften på de utrolig gode cupcakesene som jeg laget til barnedåpen til Linèa Olivia med dere. De er veldig lette å lage, og det går fort å hive sammen røren. Ikke minst er de utrolig saftige og gode! De er perfekt til både babyshowers, barnedåp, bursdager osv. En venninne laget dem til min babyshower, så fikk jeg oppskriften slik at jeg kunne lage dem til dåpen. Det er browniemuffins med nugatti og vanilje frosting,mm! 

Du trenger: 

2 store egg

2,5 dl sukker

2 ts vaniljeessens

4ss kakao

0,5 ts bakepulver

2 dl hvetemel

100 g smør 

 

Til frostingen:

225 g smør

450 g melis 

1 ts vaniljeessens

1 vaniljestang

3 ss nugatti (blir mest luftig og fin med nugatti air) 

 

Slik gjør du: 

♥ Pisk egg og sukker til tykk og luftig eggedosis. Deretter vender du i vaniljeessens, kakao, bakepulver, mel og til slutt smeltet smør.

♥ Fordel deigen i formene så de blir 2/3 fulle og stek dem i midten av ovnen ved 200°C i 10 min. Avkjøl muffinsene helt i formen og gjerne i kjøleskapet i et par timer eller over natten. Ikke stek muffinsene for lenge! De vil virke litt rå når de tas ut av ovnen, men de stivner etter at de har blitt skikkelig kalde. Det vil da dannes et lite søkk i midten av hver muffins, og det er slik de skal være. Dette viser ikke når du tar på frostingen.

♥ Pisk mykt smør sammen med melis og vaniljeessens til en luftig smørkrem. Del kremen i to deler. Tilsett vaniljefrø i den ene delen og nugatti i den andre delen.

Ha vaniljekremen og nugattikremen i hver sin sprøytepose og lag fine topper. Pynt dem gjerne med små kuler, hjerter eller blomster for å sette prikken over i-en.  

 

 

Formene er kjøpt på panduro, og de er litt store så jeg måtte gange oppskriften med tre for at den skulle passe perfekt til 20 former! 

Kos dere med baking ♥

Trykk på liker knappen om dere ønsker oppskrift på blomstene jeg har pyntet med! 

 

Når du glemmer å være deg selv

 • 13.09.2015 - 14:49

I går gjorde jeg noe for første gang etter jeg fikk Linèa Olivia: Jeg var ute. Jeg har faktisk hverken vært ute eller drukket alkohol på nesten ett år. Nå som Linèa er tre måneder i dag (!!) mente Sindre at det var på tide jeg også fikk meg en liten frikveld. Jeg var invitert i bursdag til bestevenninnen min Silje, og hadde egentlig planer om å bare være med edru på vorshet og gå hjem når de andre skulle på byen. Jeg har vært så opptatt av at Sindre skal fortsatt ha god kontakt med kompisene sine og være med dem ut på ting, så han har vært ute noen ganger etter Linèa kom. Det gjør meg ingenting å være alene med lille gull noen kvelder slik at han kan få ha litt fri og kose seg med kompisene sine. Jeg har jo også vært med mine venninner, men jeg har med meg Linèa. Jeg er alltid "på", og har aldri noe tid bare for meg selv. Jeg har vært klar over at slik er livet mitt nå, jeg kommer alltid sist. Behovene til Linèa kommer aller først, og alt planlegges rundt henne. Og slik skal det være!

Det er så utrolig lett å glemme seg selv oppi alt. Jeg har blitt så vant til at jeg skal komme i siste rekke, at jeg kommer ikke på at jeg kanskje kan trenge litt tid for meg selv en gang iblant jeg også. Jeg har kjent litt på det at ettersom jeg går på skole så føler jeg at jeg bruker opp min "egentid" på skolen, og vil ikke være mer borte fra Linèa enn det. Jeg får så utrolig dårlig samvittighet, og det er vanskelig å presse seg selv til å gå ut en kveld når du har blitt så vant til å være hjemme med et lite gull. Men i går satte Sindre foten ned, og bestemte at jeg trengte en frikveld ute alene.  

Det føltes utrolig rart å være alene uten Linèa Olivia i flere timer. Jeg føler meg litt tom og naken, og har glemt hvordan det er å bare være meg. Ikke mamma Veronica, men bare Veronica. Jeg har blitt så vant til mamma rollen og hvordan jeg er nå, at jeg nesten ikke husker hvordan jeg skal være når jeg bare har meg selv å tenke på. På ett eller annet tidspunkt har jeg blitt hun som går på kjøpesenteret klokken ti på morningen fordi det er helt grusomt å trille barnevognen gjennom det havet av mennesker som dannes etter klokken 12 på lørdager. Jeg har bare bilder av babyen min på telefonen, og innholdet i vesken består for det meste av tytter og våtservietter. Jeg legger meg så fort Linèa har sovnet for kvelden, så å være oppe etter klokken ti i går var egentlig en opplevelse i seg selv.

Jeg gruet meg veldig mye til kvelden, samtidig som jeg var ganske spent. Jeg ga Linèa mat rett før jeg gikk, så trillet Sindre en tur når jeg hadde gått slik at hun sovnet. Jeg hadde pumpet meg masse slik at han kunne gi henne mat om hun våknet igjen. Jeg må ærlig innrømme at det var vanskelig å frigjøre seg helt, og jeg satt og tviholdt på Linèa helt frem til jeg skulle gå. Jeg sendte litt meldinger hjem i løpet av kvelden, men alt var fint og hun sov akkurat som hun pleier på den tiden. Jeg er ganske stolt over meg selv egentlig for å holde ut hele kvelden, for det var faktisk noe jeg var veldig usikker på om jeg kom til å klare. Rundt ett tiden begynte jeg å kjenne på savnet og vurderte å dra hjem. Men så slo det meg; jeg kunne enten virkelig nyte kvelden til det fulle og være der og bidra til at bestevenninnen min fikk ha en super bursdagsfeiring hele kvelden, eller jeg kunne dra hjem og se på at den lille engelen min sov til syv neste morgen. Så jeg gikk i baren og bestilte meg en energidrikk (haha), ettersom jeg ikke kunne ha noe mer alkohol på grunn av beregningen med ammingen, og så senket jeg skuldrene og koste meg resten av kvelden.

Jeg trengte denne kvelden. Fokusere på meg selv, og bare være meg. Le og danse sammen med venninner, uten å ha noe annet å tenke på. Det betyr ikke at jeg ville byttet det livet jeg har nå mot noe annet, men det er lov å innrømme at det er godt med et lite avbrekk. En gang iblant i hvert fall. Som jeg fikk brent inn i skallen i går: Jeg fortjener slike kvelder noen ganger, og det gjør meg ikke til en dårlig mor. Det er så fort gjort å miste seg selv litt, og glemme ut hvordan du skal være deg selv når du stepper ut av mamma rollen. Når jeg var gravid fikk jeg hele tiden høre: "Når mor har det bra så har barnet det bra." Denne huskeregelen glemte jeg fort ut etter at lille gull kom. For egentlig så teller den vel like mye nå, som når hun var inni magen. Jeg må ha det bra med meg selv for å kunne være en god mor for Linèa Olivia. Og det fortjener vi begge to.  

Jeg våknet i ni tiden av tidenes melkespreng. Det gjorde så vondt at jeg klarte ikke å snu meg i sengen engang. Så vondt har det ikke vært siden dagen etter vi kom hjem fra sykehuset. Da var det bare å stå opp og pumpe seg! Etter det har jeg bare kost meg med verdens skjønneste lille gull, hun prater og ler og er så utrolig blid. Akkurat nå ligger hun i vognen sin og sover, og jeg skal benytte sjansen til å jobbe med skolearbeid. Regnet trommer mot vinduet, og jeg kjenner at det er en skikkelig inne-dag. Det er litt godt 

LES OGSÅ: NAKEN

 


 

Ellers vil jeg bare si tuusen takk for alle de fine tilbakemeldingene dere legger igjen for tiden. Det setter jeg så utrolig pris på! Jeg har faktisk møtt på endel lesere i det siste, både når jeg har vært ute og handlet og på byen i går. Det er alltid så hyggelig å se ansiktene bak tallene i statistikken på bloggen, og ikke minst snakke med dem. Det gir meg så mye motivasjon til å fortsette med bloggen, å få en slags bekreftelse på at det jeg gjør er bra. Tallene på antall lesere kan ofte bli så fjernt og uvirkelig, og når jeg møter lesere personlig får jeg virkelig føle på hvor mange gode, fine mennesker jeg har i ryggen. 

Nå er det bare en uke igjen hvor det er mulig å nominere til prisutdelingen for bloggere. Jeg hadde blitt så utrolig glad for å bli nominert! Ønsker dere å nominere meg kan dere gjøre det ved å klikke på knappen nedenfor. Det hadde jeg satt veldig pris på 

 

 

VIXEN_NOMINASJON_GIF2

 

Den som venter

 • 10.09.2015 - 09:29

God morgen dere! Ville bare titte innom en liten tur og ønske dere en fin dag, før jeg drar avgårde til forelesning. Solen stråler allerede, og jeg kjenner på meg at dette blir en fin dag. Det er en så deilig følelse å kjenne at livet smiler til deg. Jeg har to forelesninger i dag, men med to timers pause mellom så da drar jeg hjem for å kose masse med lille gull. Det gleder jeg meg til allerede. Men først vil jeg vise dere en liten sak som fikk meg til å boble over av materialistisk glede! 

21 års bursdagen min var to dager før dåpen, og forsvant litt i forberedelser og andre ting. Dermed fikk jeg bursdagsgaven min fra Sindre noen dager etterpå, men dere vet hva de sier: Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Og det stemmer ganske bra! Jeg hadde nevnt for Sindre at det var en veske jeg hadde veldig lyst på, og så fikk han søskenbarnet mitt til å lure utav meg hvilken veske det var. Jeg trodde bare hun var på leting etter en veske til skolen selv, og ante ingenting! 

Da jeg kom hjem fra skolen her en dag hadde han, mamma og Linèa Olivia vært ute på en liten shoppingtur. Med seg hjem hadde han en gigantisk pose fra Capone, og det som lå fint pakket inn oppi posen var en Malene Birger veske som jeg har siklet på i en evighet. Den hadde vært utsolgt i mange butikker, så han måtte helt til Madla senteret for å få tak i den. Gode kjæresten min!

Den er perfekt i størrelsen til å ha både med MacBook og bøker til skolen, håndbagasje på flyet eller når jeg og Linèa Olivia skal ut på ting. Da skal denne nydeligheten få æren av å henge på armen. Iiik! Fin, ikke sant? 

Nå skal jeg lukke sammen MacBooken, slenge vesken over skulderen og kjøre for å plukke opp Silje, før vi cruiser til skolen. Ha en strålende torsdag mine kjære! 

Kakebordet

 • 09.09.2015 - 17:31

Akkurat som med tapasbordet, hadde vi et fantastisk kakebord fullt av godsaker! Vi hadde mange forskjellige kaker, pikekyss, hjemmelaget sjokolade og cupcakes. Jeg hadde mange gode hjelpere som var med og baket, og til sammen ble det et nydelig utvalg av kaker. Igjen anbefaler jeg å ikke bla nedover innlegget på tom mage. Stor fare for at du får lyst på noe søtt ;-) 

- Kakefest - - Dåpskaken -

Se på den nydelige dåpskaken! Vi bestilte fra Heart4Cakes, og resultatet ble enda bedre enn hva jeg håpet på. Sjokoladekake med melkesjokoladefyll pyntet med prinsessekrone, peoner (fordi hun ble født på den tiden de blomstrer), andre små blomster og perler. Og alt var spiselig! Lille gull fikk selvfølgelig være med og sprette kaken sin, og det ble et utrolig fint minne å vise henne senere. 

Min lille assistent

 • 09.09.2015 - 14:28Hei dere! Tuusen takk for den fine responsen på forrige innlegg, dere er så gode! Her flyr dagene avgårde til skole, babysvømming, trilleturer og andre hverdagslige ting. På mandag hadde jeg, mamma og Linèa Olivia lunsj date imens Sindre var på skolen. Det var nydelig vær så vi satt på uteserveringen og koste oss med sushi i solsteiken. Veldig koselig med litt kvalitetstid. Vi styrer så mye på med hvert vårt at det er godt å sette seg ned i fred og ro en gang iblant og skravle om alt og ingenting. Som alltid på mandager var jeg og Sindre på babysvømming med Linèa. Denne gangen var det vår tur til å dykke henne (sist gjorde instruktøren det), og det gikk veldig fint. Hun fikk dukket fire ganger, og det var like morsomt hver gang å se det overraskede uttrykket hennes når hun kom opp av vannet. Det er utrolig hvilken glede det gir å se de små få oppleve nye ting, og ikke minst hvordan de reagerer på det. 

I dag har jeg hatt en kort forelesning, og ellers bare kost meg med lille gull. Det er rart hvordan morningen plutselig har blitt min favoritt del av dagen. Våkne opp med den lille solstrålen som kiler meg på magen med sine små hender og føtter. Deretter gir jeg mat og tar morgenstellet, og etterpå får hun ligge på magen i babygymmen og se på sitt eget speilbilde imens jeg sminker meg ved siden av. Vi prater i vei begge to, og jeg kjenner meg heldig som får stå opp med denne skapningen hver morgen. I skrivende stund sitter hun i stolen sin ved siden av meg og kjefter på apekatten. Om ikke så lenge skal vi dra avgårde for å hente Sindre på skolen. Linèa elsker å kjøre bil, så det blir koselig med en liten roadtrip! 

Håper dere har en fin onsdag så langt, så skrives vi mer senere ♥ 


 

VIXEN_NOMINASJON_GIF2

Det alle lurer på

 • 06.09.2015 - 14:41

Det spørsmålet jeg kanskje har fått mest etter at jeg fikk Linèa Olivia er: "Nå tar du vel permisjon fra skolen i noen år?"  Når jeg svarer nei, og sier at jeg fortsetter som vanlig er det neste spørsmålet jeg får: "Hvordan skal dere gjøre det?"

Jeg lovet dere et innlegg om hvordan det er å gå på skole imens jeg har Linèa Olivia, men jeg følte jeg måtte gå på skolen i hvert fall i to uker før jeg kunne sette meg ned og skrive dette innlegget skikkelig. Jeg skjønner at mange er nysgjerrige og lurer på alt fra barnepass, om jeg har med meg Linèa på skolen og hvordan jeg gjør det med ammingen. Endel som ikke vet det fra før lurer også veldig på hva jeg studerer. Jeg har svart på dette mange ganger, men tenkte å skrive et eget innlegg om det siden det stadig dukker opp i kommentarfeltet her på bloggen, og andre steder.

Sindre går siste året på markedsføring og ledelse, og jeg går mitt andre år på lektorstudiet (master). Jeg har engelsk som hovedfag og nordisk som breddefag. Jeg har forelesninger tirsdag-fredag fast, men innimellom har jeg noen ekstra lesedager. Sindre skal skrive bachelor og har veldig lite undervisning. Som regel har han undervisning på mandager, den dagen jeg har fri. Da er det Linèa Olivia og mamma dag, og vi har masse kvalitetstid sammen bare vi to. I tillegg er babysvømmingen på mandager så det passer perfekt at vi har hele dagen til å kose oss sammen på før vi drar på delfin skolen. 

Jeg har forelesninger som varer 2x45 minutter, og hvis jeg har to økter så er det to timers pause mellom dem. Da drar jeg hjem for å være med Linèa og Sindre. Vi bor en 15 minutters kjøretur borte fra universitetet, så det går ikke lang tid før jeg er hjemme igjen. Etter at jeg og Sindre har gått gjennom timeplanene våre for hele høst semesteret så passer det som regel slik at når Sindre er på skolen så er jeg hjemme, og omvendt. Når det kræsjer litt med tidene for meg og Sindre så er vi så heldige at vi har besteforeldre på begge sine sider som mer enn gjerne har lyst til å passe. Det synes jeg egentlig bare er koselig og bra for Linèa Olivia å knytte bånd til besteforeldrene sine også. Dette er bare snakk om av og til, og ikke så lenge om gangen. Her om dagen begynte jeg på skolen klokken 10, og Sindre sluttet 11, så da hadde vi barnepass i den lille overlappingen. Det fungerte veldig fint! Et annet alternativ er også at jeg har henne med meg på skolen. Jeg ser stadig mødre på universitetet som har barnevogner med seg. Det er mange muligheter! Det gjelder bare å være fleksibel og planlegge bra. Når det kommer til amming så pumper jeg meg om morningen slik at det skal stå melk klart om det trengs, men som regel sover hun når jeg er borte og blir ikke sulten før etter jeg har kommet hjem. Men det er alltid greit å ha det der for sikkerhets skyld!

En vanlig dag for meg kan se slik ut:

Alarmen ringer kl 06:00. Jeg står opp, dusjer og steller meg, og spiser frokost. Linèa har begynt å sove til rundt klokken 07:00, så når hun våkner får hun mat og sovner igjen. Da benytter jeg anledningen til å lese pensum frem til klokken nærmer seg 09:30. Da gir jeg henne litt mer mat før jeg drar avgårde til forelesningen som begynner 10:15. Klokken 12:00 er forelesningen slutt og jeg raser hjem for å være med Linèa. Enten sover hun fortsatt eller så har hun akkurat våknet. De dagene jeg skal ha to forelesninger så har jeg to timer på meg til å leke med lille gull og gi henne litt mer mat, før jeg kjører tilbake til skolen igjen kl 14:15. Klokken 16:00 er jeg ferdig med forelesninger for dagen, og jeg skynder meg hjem for å være med skatten min. Fokuset mitt er 100% på Linèa frem til hun sovner mellom 21:00-22:00. Etter det leser jeg litt til før jeg kryper under dynen. 

Dette var et eksempel, og noen dager har jeg forelesning bare fra 10:15-12:00. Mandager har jeg alltid helt fri, men det kommer også andre dager innimellom hvor jeg ikke har noen forelesninger. Som for eksempel nå så har jeg fri fredag-tirsdag. Det kan variere litt. 

Jeg vet at mange tror vi kommer til å være mye borte fra henne, men det stemmer ikke. Jeg synes det er dumt at mange antar at jeg bare overlater henne til andre når det ikke er tilfellet i det hele tatt. Jeg bruker mye tid og krefter på å kunne være med henne mest mulig. Jeg står opp klokken 6 hver dag for å lese før skolen, slik at jeg ikke må gjøre det senere på dagen når hun er våken. Den to timers pausen jeg har mellom forelesninger kunne jeg brukt til å sittet på skolen og lest med andre i klassen siden jeg allerede er der, men jeg velger å dra hjem fordi jeg vet at Linèa våkner på denne tiden. Da må jeg heller finne andre tidspunkt å lese på, når hun ikke er våken. 

Hadde vi begge vært i full jobb nå så hadde jeg hatt permisjon og Sindre jobbet mye hver eneste dag. Nå er hun så heldig og får ha begge foreldrene sine mye hjemme. Såklart blir det veldig travelt og krevende, men det kommer ikke til å gå utover henne på noen negativ måte. Det er heller vi som må ofre ting vi brukte mye tid på før slik at hovedfokuset blir på Linèa Olivia og å fortsette med utdanningen slik at vi sikrer den lille familien vår en god og stabil fremtid. Det er krevende å være både student og mamma på fulltid, men målet er verdt det. Jeg vil gi den lille jenta vår alt hun fortjener ♥ Det er bedre å prøve og feile, enn å ikke prøve i det hele tatt. 
VIXEN_NOMINASJON_GIF2

Tapasbordet

 • 04.09.2015 - 20:06

God fredagskveld mine kjære! Maten er på bordet, Linèa Olivia ligger og koser seg i babygymmen og vi venter på at Norske Talenter skal dukke opp på tv skjermen. Før jeg lukker ned pc skjermen for kvelden tenkte jeg å vise litt flere bilder fra barnedåpen. Har forstått at det er ønsker om at jeg skal dele litt inspirasjon og tips med dere fra dåpen, så det kommer i noen innlegg litt fremover. 

Det fantastiske tapasbordet vi hadde i dåpen fortjente et eget innlegg syntes jeg. Det var moren og bestemoren til Sindre som sto for maten, og det var helt nydelig. De gjorde en helt super jobb, og alle gjestene skrøt maten opp i skyene. Det var så masse forskjellig mat, og alt smakte utrolig godt. Kjenner jeg får vann i munnen bare av å se på bildene. Tapas er jo helt genialt i slike store selskap, da er du garantert at alle finner noe de liker. Det var noe for enhver smak! Vi spiste oss alle mette, og deretter litt til. Jeg advarer mot å se bildene på tom mage! 

- Tapasfest - 

 
 

Håper dere har inntatt sofaen, lagt beina på bordet og er klare for å bare slappe av resten av kvelden ♥ 


 

 VIXEN_NOMINASJON_GIF2

Klar for vinteren

 • 04.09.2015 - 15:46

HELG  Denne helgen var virkelig etterlengtet. Jeg følte ikke jeg klarte helt å lande etter dåpen, og dagene har føltes så utrolig lange. Jeg har fri fra skolen både i dag og på mandag, så det blir en ekstra lang helg. Passet meg perfekt akkurat nå! Vi skal passe huset til foreldrene til Sindre fra fredag til søndag, så i kveld når Sindre er ferdig på jobb drar vi bort dit. I morgen skal han først på jobb og deretter i bursdag, så da har jeg planlagt en liten bytur for meg og Linèa Olivia og deretter middag hos Silje sammen med jentene. Gleder meg! 

I dag har vi vært og gjort noen ærender, blant annet kjøpt noen nydelige vinterklær til Linèa. De ser så deilige ut at jeg får lyst til å bruke dem selv. Nå driver jeg og pakker litt til vi skal dra. Det er ikke akkurat lite du må ha med deg når du skal på overnatting med en liten baby. Du må alltid ha med noe ekstra sånn "i tilfelle". Det blir i hvert fall veldig koselig 

- Cuddle up for cold days - 

Vi skrives mer senere! Ønsker dere en kjempefin helg ♥  


 

VIXEN_NOMINASJON_GIF2

 

Earlybirds do it better

 • 03.09.2015 - 07:15

Hei og hopp♥ Det er like tungt å stå opp hver gang når alarmen ringer, men så er det så utrolig deilig når du først har kommet deg tidlig opp og får utnyttet så mye av dagen! Jeg vil alltid ligge litt ekstra lenge under den varme dynen, men etter en god dusj føler jeg meg mye mer opplagt og klar for å gripe dagen. Og så er det jo så deilig å trippe ut på kjøkkenet imens alle andre sover, med bare føtter og iført morgenkåpe, lage en kopp med kaffe mocca, for så å rusle tilbake igjen til sengen og åpne opp macbooken for å oppdatere meg litt på dagens nyheter. 

 Jeg har alarmen på klokken 6 slik at jeg kan få unnagjort endel ting imens Linèa Olivia fortsatt sover. Jeg dusjer og steller meg, spiser frokost, leser pensum, finpusser dagens blogginlegg og setter gjerne på en maskin med klær.  Det er veldig herlig å ikke ha så masse hengende over seg hele dagen, og heller få det gjort i løpet av de første morgentimene. I tillegg er tiden jeg har med Linèa gull verdt, så jeg vil ikke bruke den på å gjøre masse andre ting.

Jeg tenkte å dele et lite motivasjonsbilde med dere med 6 gode grunner for hvorfor du burde stå opp tidlig. Kanskje flere blir motivert til å komme seg opp om morningen? 

Ha en strålende fin torsdag alle morgenfugler 

Linéa Olivia sin dåp

 • 01.09.2015 - 18:03

Her kommer et lite bildedryss fra Linèa Olivia sin dåp! Jeg har så utrolig mange bilder takket være mitt flinke søskenbarn Camilla, som også er fadderen til Linèa. Hun knipset masse fine bilder, og det er jeg så utrolig glad for fordi det var jammen ikke lett å huske på kameraet selv. Det har vært utrolig gøy å planlegge dåpen, og så er det jo ekstra kjekt når resultatet blir så bra! 

Legg igjen en kommentar om det er noe dere vil se fra barnedåpen, enten det er gavene hun fikk, oppskrifter eller hvor jeg har kjøpt/bestilt de forskjellige tingene. Jeg elsker jo å dille med slike ting, og deler gjerne tips med dere 

- Linèa Olivia`s dag - 

Lille gull måtte selvfølgelig være med og sprette prinsessekaken sin  


 

Stem på meg i årets prisutdeling for bloggere ved å klikke på knappen under: 

 

 

VIXEN_NOMINASJON_GIF2

 Nyter synet

 • 01.09.2015 - 12:51God tirsdag mine kjære ♥ For en fantastisk helg det har vært! Det har vært utrolig travelt, men da søndagen kom så var alt verdt det. Det kom familie helt fra Nederland og Lillehammer for å være med i dåpen til Linèa Olivia, så vi prøvde å møte de fleste litt før dåpen også slik at vi fikk litt mer tid med dem. Selve dåpen i kirken var utrolig fin, og jeg kjente gledestårene presse på flere ganger. Når vi skulle gå inn i kirken kjente jeg hjertet nesten banke seg ut av brystet, og sommerfuglene flakset som besatt inni magen. Det var så utrolig stort, og mammahjertet holdt på å spekke av stolthet. Etterpå dro vi til lokalet vi hadde leid hvor vi koste oss med deilig mat, gode kaker, og ikke minst familie og venner. Det var et stort selskap med 43 gjester! Det er så godt  å ha så mange gode mennesker rundt seg som bare vil deg godt, og jeg følte meg så trygg og lykkelig. Det er virkelig ingenting som slår det! 

Vi kom hjem med et helt lass av fine gaver, pynt, mat og kakerester. Det var virkelig kaos her hjemme. Jeg hadde så lyst til å våkne opp på mandagen og ha det fint og rent rundt meg, og ikke måtte stresse med å rydde masse. Så selv om jeg var utrolig sliten så ryddet jeg og styrte på helt til klokken ett om natten! Men det var så verdt det, da jeg og Linèa Olivia våknet opp mandags morgen og kunne bare ligge og dra oss litt ekstra i sengen. Hun var som vanlig blid som en sol, og vi lå i to timer og bare lekte og koste oss. Et veldig fornøyd dåpsbarn! Det passet perfekt at jeg har fri fra skolen på mandager, for da kunne vi bare ta det med ro og slappe av hele dagen helt til vi skulle på babysvømming. Det er så gøy å se hvor mye hun koser seg på babysvømmingen! Hun er så fornøyd, og i går klarte hun å ligge på ryggen og flyte (det klarer de bare hvis de slapper heelt av). Hun fikk også prøve å dukke under vann, og jeg måtte le av det forfjamsede uttrykket hennes da hun kom opp igjen! 

Jeg har en hel haug med bilder fra dåpen som jeg gleder meg til å vise dere. Jeg tror jeg bare må få fordøyet selve dagen først. Blomstene har blitt satt opp i forskjellige vaser rundt omkring, og gavene står fortsatt fremme litt til utstilling, så jeg kan sitte og se på alt sammen og mimre. 

Lille gull måtte selvfølgelig få litt blomster i vasen sin hun også ♥ 

Denne kaninen var faktisk en dåpsgave! Det er en utrolig søt nattlampe ♥ 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no