Veronica Reime

Brunch

 • 21.09.2014 - 18:58

På hvilken måte kunne jeg bedre avsluttet denne uken enn med et stort måltid sammen med mine kjæreste venninner? Ikke vet jeg! Oktoberfesten i går var såå gøy, og jeg tror jeg smilte helt fra kvelden begynte til etter jeg hadde sovnet. Jeg angrer egentlig på at jeg ikke tok et eneste bilde i går, for alle hadde kledd seg så bra ut og var så fine! Jeg elsker å kle meg ut, og jeg hadde på meg både en typisk oktoberfest kjole og høye knesokker. For å fullføre stilen hadde jeg krøller (som falmet heelt bort mot slutten av kvelden) og rød leppestift. Jeg er helt elendig på å ordne håret mitt, går som regel med det løst eller satt opp i en hestehale, så å bruke krølltang var en stor utfordring. Jeg brant meg på sikkert alle fingrene og har nå et par stygge, lilla brannsår. Klarte til og med å ta i feil ende av tangen og brant meg så kraftig at jeg ble helt nummen i halve hånden, haha! 

Da alarmen ringte i morges skjønte jeg ingenting. Hva skulle jeg så tidlig oppe på en søndag? Men så kom jeg på at jeg hadde invitert alle jentene bort på brunch, så da var det bare å hive seg i dusjen og lage i stand et godt måltid. Det ble grove rundstykker med et stort utvalg av pålegg, ferske jordbær og honningmelon, mørk sjokolade, mange typer te, appelsinjuice og isvann med mynte og sitron smakstilsetning. YUM! Vi satt og spiste og skravlet om helgen vår i flere timer. Det var såå koselig ♥Nå er huset ferdig vasket, all nattmaten (restetaco) er skrubbet opp av gulvet og jeg kan ta fatt på å lese meg opp litt på pensum. Gleder meg til mandag og en ny uke! 

Håper dere har hatt en bra helg skjønninger! Hva har dere funnet på? 

En litt anderledes uke

 • 19.09.2014 - 22:20

Wow - er det virkelig nesten en uke siden jeg satte meg ned og skrev til dere? Føler det er litt klisjè å si at dagene flyr så fort forbi, men det gjør de virkelig! Denne uken har vært litt anderledes, og de vanlige rutinene har falt litt bort. Jeg har hatt praksis på Høyland Ungdomsskole, og det har vært utrolig gøy og lærerikt! Dagene har vært lange, og jeg har vært ute av døren klokken syv om morningen og hjemme i ti tiden på kvelden. Utenom praksis har jeg lest endel, jobbet på Gina Tricot, vært på personalmøte og vært på date med Silje og Zahra for å lære dem å spise sushi. Dermed ble bloggen litt nedprioritert! Men det har vært en veldig fin uke og jeg har kost meg masse! 

I dag hadde jeg fri og fikk sovet skikkelig ut, nøt morningen med banan pannekaker og en lang tur med hunden. Jeg møtte min kjære New York bestiss Ingrid for lunsj i byen. Vi spiste på Fish & Cow, og det var så utrolig god mat at vi spiste oss mette og litt til. Lokalet er kjempefint og maten var nydelig, anbefales! Det var veldig godt å catche up litt og dele alt og ingenting med hverandre. Har savnet fro yo dates på 16 Handles etter skolen, overnattingsbesøk og gåturer rundt i de sjarmerende gatene i SoHo! Hver gang vi skiller lag igjen så føles det som om vi har hatt altfor liten tid for begge har maset i ett. Det er jo et godt tegn ♥

Etter den lille byturen handlet jeg inn litt matvarer til helgen, og med meg plukket jeg en stor bukett med friske blomster. Synes det liksom ringer helgen inn med noen fargerike blomster på bordet. 

Nå ligger jeg og S på sofaen i behagelige klær, og venter på at Senkveld skal begynne. Vi har kost oss med taco og masse godis, og ikke minst idol på skjermen. Det er så utrolig mange flinke i år, jeg blir helt revet med jeg, haha! I morgen skal jeg på jobb igjen på Gina Tricot, og om kvelden er det Oktoberfest på Tappetårnet. Det gleder jeg meg masse til! Har skaffet meg ølpike kjole og alt, mangler bare knesokkene så er jeg klar. Men først skal jeg slappe litt mer av og lade batteriene. Ville bare titte innom og gi et lite livstegn, og ikke minst ønske dere en fin helg ♥ 

My kinda sunday

 • 14.09.2014 - 19:48Hjemmestrikket skappelgenser, en lett silkeshorts, duftlys, ansiktsrens, hjemmelagede ispinner og en god dose inspirasjon. En perfekt søndag i mine øyne ♥

Jeg våknet opp i elleve tiden etter en utrolig gøy kveld/natt. Vi feiret Silje sin 20 års dag i går, og jeg koste meg så masse! Jentegjengen min er så fin. Vi hadde et lite vorsh hjemme hos Silje med mye skravling og latter, før vi dro videre til byen. Det var veldig kjekt med masse bra musikk og endel kjente. Det aller kjekkeste med å gå på byen synes jeg er å danse, hihi. Jeg som egentlig nesten aldri kjøper noe drikke på byen bestilte en drink som het Bubblegum til både meg og bursdagsbarnet. Den smakte godteri, yum! Det var en lang og morsom kveld, og jeg var helt utslitt i bådet hodet og føttene da jeg til slutt kom valsende inn døren hjemme i halv fem tiden.

I dag våknet jeg med en trang til å få det rent og ryddig rundt meg, så jeg vasket, ryddet og ordnet litt rundt i huset. Mamma tok meg med ut på tur med hunden nede ved havet bare ti minutt unna huset mitt, det er så fint og idyllisk der. Gamle båtnaust og brygger, viltvoksende blomster, glitrende hav og et par seilbåter som vugger sakte frem og tilbake. Da jeg kom hjem, tok jeg meg en lang, god dusj, renset ansiktet og smørte meg inn med bodylotion. Deretter krøp jeg inn i den store, hjemmestrikka skappelgenseren min og en deilig silkeshorts. Snakk om topp nivå av komfort når det kommer til klær! Jeg koste meg med et par hjemmelagede ispinner som jeg fikset sammen på ti minutter tidligere i dag og en stor dose inspirasjon fra Det Nye. Artikkelen om Caroline Berg Eriksen er så fin, hun er virkelig et godt forbilde! Kjenner jeg kribler over av inspirasjon etter å ha bladd litt gjennom sidene. I dag kom også S hjem fra hyttetur, veldig godt å se ham igjen! Ingenting er bedre enn å krype inn i en god armkrok og slappe av etter en hektisk helg. Nå er han på butikken, så jeg må runde av straks før han kommer tilbake! Tenkte bare å dele oppskriften på ispinnene med dere: Jeg blandet alt sammen i en blender og tømte det i isformer. Pinnene kjøpte jeg på panduro! Etter 3-4 timer ca er de ferdige og klare til å nytes. Sommeren er jo ikke helt over enda så da passer det bra med en frisk og god ispinne. Du kjenner ganske godt smaken både av kokos og jordbærene, himmelsk! 

Håper dere har hatt en strålende helg, og at dere får ladet opp batteriene til i morgen! God klem til dere alle ♥

Hva har dere gjort i helgen? 

Early working bee

 • 13.09.2014 - 09:16

God morgen ♥ Det føltes nesten uvirkelig, da alarmen ringte kl 8 på en lørdags morgen. Jeg ville aller helst bare snu meg rundt i dynen og sove videre, men opp måtte jeg. Jeg skyndtet meg inn i dusjen før varmen fra dynen rakk å forlate kroppen. Etter hvert når jeg danset rundt til glad-sangene mine og sminket meg, kjente jeg at det var ikke så gale allikevel. Jeg gleder meg faktisk til å dra inn til byen og åpne butikken. Det er alltid så koselig stemning i byen på lørdager, spesielt nå som solen skinner og det er mye som skjer i gatene. Sofie og Zahra skulle også inn til byen en tur, så da får jeg selskap av dem i pausen min. Etter jobb er det rett hjem og gjøre seg i stand til å feire Silje sin 20 års dag, gleder meg! Jeg tror dette blir en fin lørdag ♥ 

Joe & The Juice smoothie er noe jeg unner meg når det er jobbhelg. Små gleder i arbeidsdagen! (Bildet er fra i går) 

Håper dere fortsatt ligger i sengen og later dere litt, og at lørdagen deres blir riktig fin ♥ God klem! 

Off to work

 • 12.09.2014 - 15:45
Gina Tricot: Skinnjakke og veske  //  Bik Bok: Kjole  //  Camilla Pihl: Boots   //  Bjørg: Smykke

Det er fredag og klart for en vakt på Kremmerhuset, så da passet det perfekt med denne søte kjolen fra Bik Bok. Jeg elsker at den både kan brukes til hverdags og til litt finere anledninger. Lange ermer og åpen rygg, det er jeg så svak for! Med de nye skoene og en litt røff skinnjakke til så ble det akkurat passe avslappet. Nå må jeg løpe avgårde! Etter jobb er det duket for idol kveld med jentene. Søskenbarnet mitt er med så jeg skal sitte ivrig foran skjermen og heie. Ha en fin fredag mine kjære ♥

Bianco by Camilla Pihl

 • 12.09.2014 - 14:29

Hei alle skjønninger ♥ 

Endelig var det helg igjen, dagene flyr så fort forbi! Jeg stortrives med studiene og det føles godt å være inne i en litt mer rutinert hverdag igjen. I går var jeg både på skole og jobb på Gina Tricot. Jeg hadde litt tid imellom, så da satte jeg med ned på en cafè og fikk gjort litt lekser. Synes det er så koselig å gå på cafè og bakeri, og da ble det plutselig ikke så kjedelig å gjøre skolearbeid heller når jeg hadde en kopp med varm sjokolade foran meg. Siden jeg slutter så tidlig på fredager for vi har bare engelsk seminar i en time så har jeg fått tid til både en god treningsøkt og tatt antrekk bilder til dere som kommer litt senere. Men over til overskriften: 

I går gikk jeg innom Bianco, og ut igjen gikk jeg med en stor, svart pose i hendene og et fornøyd smil om munnen. Jeg var så heldig at et av de fine skoparene som Camilla Pihl har designet fikk bli med meg hjem, iiik! En rus av skolykke, haha. Det er de perfekte vinterskoene, og jeg gleder meg masse til å kombinere dem med strikk, flanell skjorter og blomstrete kjoler. 

Hva synes dere? 

 Nå må jeg gjøre meg klar for jobb, dagens antrekk kommer senere! Ses ♥ 

Can`t wait to wear this

 • 09.09.2014 - 00:04

Good mandag mine kjære ♥ Noen som syntes det var tungt å begynne på den nye uken? Jeg føler at mandager setter standarden for hvordan resten av uken skal bli. Du får begynne med blanke ark og en ny sjanse til å gjøre denne uken enda bedre enn den forrige. Jeg har i hvert fall bestemt meg for at denne uken skal jeg gi en enda bedre innsats enn sist uke til å nå målene mine.

I dag har jeg blant annet vært hos legen og fått svar på et par ting, handlet og vasket klær, lest en god del filosofi og hatt litt kvalitetstid med jentene. Vi oppdaterte hverandre litt etter helgen, maste om alt og ingenting. Nå er skolevesken pakket og morgendagens antrekk ligger og venter. Jeg elsker å kle meg om høsten! Det er så mange fine, behagelige plagg. Jeg liker godt å blande litt ulike stoff og teksturer, og ha masse lag på lag. Av tilbehør går jeg som regel for noe enkelt i gull. 

- Leather & knit - 

Acne: Cardigan  //  Ganni: T-skjorte  //  Gina Tricot: Skjørt  //  Camilla Pihl: Armbånd  //  Bjørg: Smykke

Nå er det leggetid, natta skjønninger ♥

What sunday is all about

 • 07.09.2014 - 16:22

Regn som trommer mot vinduet, silkepyjamas, en stor hjemmestrikket genser, dundyne, repriser av lørdagens tv programmer og takeout. I dag skal søndagen nytes til det fulle, og batteriene lades til den nye uken pangstarter på mandag. Jeg må også lese litt filosofi og forberede meg til i morgen, samt planlegge den kommende uken, men det tar jeg litt senere!

Det har vært en utrolig fin helg, og det er alltid trist å ta farvel. Besteforeldrene mine har den fineste, største hagen jeg vet om. Jeg vil bare sitte der i evigheter og drømme meg bort. Jeg har en egen benk med rosebue over som jeg liker å sitte på og skrive ned alle tankene jeg bærer på. I går var en veldig travel, men gøy dag. Jeg dro tidlig inn til byen med pappa for han skulle holde et foredrag om menneskehandel. Synes det er så fint at han jobber med så viktige saker, og det var ganske sterkt å se hvor mange som møtte opp. Det regnet både hunder og katter i går, så etter arrangementet søkte vi tilflukt på Godt Brød. Jeg unnet meg en skillingsbolle og en stor kopp med varm sjokolade, perfekt på en slik regnværsdag! Etterpå var jeg en tur hjemom og skiftet til finstasen og dro i familieselskap til mitt kjære søskenbarn Camilla. Det er alltid koselig med familieselskap, masse gode klemmer og samtaler. Camilla skulle feire både med familie og venninner i går, så vi dro rett fra tanten min og hjem til Camilla for å gjøre klart til de andre jentene kom. Det ble mye latter og skravling, snacks og spill. Jeg måtte gå litt tidligere for jeg skulle i en annen bursdag til en god kompis. Det var masse folk og god stemning. Byturen ble ekstremt kort ettersom vi var gjennomvåte etter alt regnet og det ikke var så mange ute. Jeg klarte å kjefte på en gjeng med selvgode gutter på BK som høylytt satt og gjorde narr av dem som satt på bordet ved siden av. De gjorde det så tydelig at jeg ble helt sjokkert, er det mulig å være så stygge mot noen helt uskyldige som man ikke engang kjenner? 

Etter en kald, våt kveld var det ubeskrivelig godt å vrenge av seg kjolen og krype under en varm dyne, og ikke minst inn i en trygg armrkok ♥Jeg er nydusjet og ren, koseklærne er på og jeg er klar for takout og TVD ♥

Dere kan se flere bilder fra helgen min her.

Hvordan har helgen deres vært? 

Sushi celebration

 • 05.09.2014 - 19:55

Hei dere, og god helg! ♥

Endelig er det helg, og det måtte selvfølgelig feires! Mange av restaurantene i Sandnes har tilbud denne uken på mange retter til bare 100 kr, så da dro jeg og S og kjøpte oss sushi. Vi fikk 14 biter hver for 200 kr, ikke dårlig. Jeg spiste meg helt mett, og litt til. Det var så utrolig godt! Mamma ble også ganske fornøyd, da det var igjen endel til henne. Da S dro på jobb, gikk jeg en tur på kvadrat med jentene. De skulle finne antrekk til i kveld, så jeg ble bare med som godt selskap. Nå dufter det vafler i hele huset, og det er snart klar for idol og sofakos. Pappa kommer også til Stavanger i kveld for han skal holde et foredrag i morgen, så da drar jeg inn til besteforeldrene mine sammen med ham. Gleder meg til litt kvalitetstid ♥ I morgen skal jeg også i to bursdager, en til søskenbarnet mitt og en til en kompis. Så dette blir med andre ord en helg med masse tid sammen med familie og venner, slik jeg trives best! Så det ikke godt ut? Nå må jeg hoppe i koseklærne og sette meg i sofakroken. Ønsker dere en fantastisk fin helg ♥

Avocado smoothie

 • 04.09.2014 - 23:50

God kveld dere!♥ Tenkte bare å dele smoothie oppskriften min fra i morges med dere, før jeg tar kvelden. Kanskje dere får en ny frokost favoritt? Om morningen vil jeg ofte ha noe lett og raskt, ettersom matlysten ikke er helt på topp den første timen etter jeg har stått opp. Smoothie pleier å være en sikker vinner, men ofte opplever jeg at næringen og metthetsfølelsen ikke varer så lenge. Etter inspirasjon fra shaken jeg pleier å kjøpe på Joe & The Juice, (som jeg elsker) laget jeg en egen oppskrift til en ny favoritt smoothie; 

♥ En avokado 

♥ En halv banan 

♥ En håndfull spinat 

♥ Ingefær 

♥ Lime saft 

 ♥ Kesam med smak av lime 

♥ Litt juice etter ønske Jeg eelsker avokado så denne var midt i blinken for meg! Den gir en god metthetsfølelse lenge, og bananen gjør den akkurat passe søt. Ingefæren og lime saften gjør den frisk og litt skarpere på smaken synes jeg. Ingefær hjelper også mot forskjølelse, og det trenger jeg jo nå! En sikker vinner å ha i hånden på vei ut døren en travel morgen ♥

Nå må jeg krype under dynen slik at jeg er opplagt for en ny skoledag i morgen, og så er det HELG! Det skal bli godt ♥

Summer haze

 • 04.09.2014 - 16:51

Ååh for en deilig dag! Solen skinner og det er utrolig varmt ute. Jeg hadde på meg en varm cardigan i morges, men bare etter å ha gått fem meter måtte jeg hive den av meg. Nå har jeg hatt et par timer med engelsk på skolen, vært ute og tatt bilde av dagens antrekk, og sitter nå og venter på middag. Vi skal ha middagsbesøk så da blir det stor, god middag med dessert og alt. Gleder meg! Senere skal jeg være med jentene ♥

I dag følte jeg for å pynte meg litt ekstra så da ble det et superskjønt skjørt, den nye klokken min og hatt av alle ting. Jeg har aldri brukt det noe særlig, klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg liker det så godt eller ikke. Hva synes dere? Elsker forresten kanten på underskjørtet som glir litt frem nedenfor skjørtekanten. Bik Bok: Skjørt, topp og hatt //  Marc Jacobs: Klokke  //  Bjørg: Smykke

Late mornings

 • 04.09.2014 - 10:24

Rise and shine sleepyheads! For dere som allerede er oppe og har startet dagen deres; dere er gode! Jeg har ikke skole før klokken 12 i dag, og morgenstunden skal nytes til det fulle. Jeg har akkurat laget meg en super frokost, og skal kose meg i sofakroken med litt daglig dose inspirasjon. Elsker slike morninger hvor jeg kan sitte i en myk og god morgenkåpe, nyte stillheten, bla gjennom noe godt lesestoff og spise en lang, deilig frokost. Hunden min ligger ved føttene mine og holder meg med selskap. Det viktigste før skolen er en god og næringsrik frokost, ellers er det helt umulig å konsentrere seg synes jeg! I dag prøvde jeg faktisk ut en ny smoothie oppskrift etter eget hode, tenkte å dele den med dere senere. Den ble utrolig god, og ikke minst veldig næringsrik og sunn. Win win ♥ 

Jeg har på følelsen av at i dag kommer til å bli en god dag, gleder meg til å sette i gang skikkelig. Skal bare nyte morningen og være lat liiitt lenger! Ha en nydelig dag ♥ 

 

 

Prosjekt høstgarderobe

 • 03.09.2014 - 22:12

Heisann fininger ♥ Dette har vært en laang og produktiv dag, til tross for at jeg enda er litt syk. Jeg fikk sitte på med Ingrid til og fra skolen i dag, så det var mye koseligere enn å sitte på bussen alene. Etter skolen øvelseskjørte jeg litt og leste en god del i filosofi boken. Det er utrolig mye stoff, så jeg måtte ta meg et par pauser innimellom og gikk en lang tur med hunden og dro på butikken for å fylle opp med litt energirike varer i kjøleskapet. Immunforsvaret mitt trenger et lite boost kjenner jeg! Jeg møtte forresten Rune Carlos på butikken, en god venn fra New York. Det var såå godt å se ham igjen! Vi ble stående å snakke lenge, og da jeg gikk kjente jeg skikkelig på savnet etter verdens beste by. Måtte rett hjem og sette på den første episoden av Gossip Girl, haha!

 Jeg elsker høst, spesielt den fine overgangen som er nå for tiden. Noe av det kjekkeste er alle de fine klærne! Masse print, strikk og flanell, lag på lag og myke skjerf. Siden halve klesskapet mitt allerede lå på gulvet og trengte en liten opprydning bestemte jeg meg for å organisere hele klesstativet mitt på nytt. På ett punkt hadde jeg faktisk klart å gjøre rommet enda mer kaotisk og rotete, men til slutt hang det masse fine plagg på rekke og rad og det var faktisk mulig å skimte gulvet igjen. Synes det er så inspirerende å kunne se på klærne på stativet når jeg skal planlegge antrekk. Har allerede mange ideer etter å ha hengt opp mesteparten av høstgarderoben min. 

Nå har jeg sunket ned i sofaen med litt koselig lesestoff og litt godt å tygge på. Her blir jeg nok helt til jeg er klar for sengen. Begynner heldigvis ikke før 12 på skolen i morgen, det blir deilig! Har planlagt en laang og god frokost jeg kan kose meg litt med på morgenstunden. Gleder meg allerede til å våkne ♥Hva har dere gjort i dag? Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no