Veronica Reime

September favorites

 • 30.09.2013 - 21:09

Kan ikke tro at det er siste dag i september allerede, denne måneden har virkelig flydd avgårde. Føles som i går at jeg satt og skrev dette innlegget om mine forventinger til september. Nå gleder jeg meg til oktober og alt den nye måneden har å tilby. Her er mine favoritter fra september: 

 

 Noe av det kjekkeste med høst er alle fine, gode og varme høstklærne som kommer i butikkene. Lag på lag med mykt stoff, lange cardiganer, skjerf, strikkegensere, skjorter osv. Flanellskjorte og strikkegenser er et must for meg på høsten. Elsker å mikse disse plaggene, gjerne skjorten med et par skinny jeans og høyhælte boots, og strikkegenseren med en bukse i skinn, eller kanskje et stramt skjørt og et fint skjerf og smykker til. Jeg er vel ikke den eneste som kanskje er litt ekstra trøtt når det begynner å bli mørkere og mørkere om morningene. Aller helst vil jeg slippe å sminke meg og bare surre et skjerf rundt halsen, trekke det helt opp til nesen og dra hetten på jakken over hodet, før jeg går ut døren. I tillegg har øynene mine en tendens til å renne mye når det er kaldt, og da er det ikke så greit å ha på mascara. Lash extensions er noe av det beste jeg har prøvd av "skjønnhetsprodukter". Det er utrolig deilig å slippe å sminke seg så tidlig, og ha naturlige, lange og fine vipper. Info om vippebhandlingen finner dere i dette innlegget.

 Vinrødt er min yndlingsfarge på denne tiden av året, gjerne ikke hele plagg men små detaljer. Chanel sin neglelakk i fargen rouge noir nr 18 er favoritt på neglene, og leppestift fra Bobbi Brown på leppene.  

 

Varme drikker, te, varm skjokolade og kaffe er et av dagens høydepunkt på kalde dager. Komme hjem fra jobb og krype opp i hjørnet mitt med en kopp med noe varmt å drikke mellom hendene, og enten en serie på macen eller lese i magasiner. Kjenne den varme drikken berolige og varme kroppen, gi meg en omsorgsfull klem fra innsiden. Utrolig avslappende, en viktig ingrediens i kvalitetstiden med meg selv.

 Om sommeren bruker jeg veldig lite sminke, men om vinteren har jeg behov for litt mer på ansiktet. Jeg har testet ut Diorskin Forever sin foundation, og elsker den. Dere kan lese hele innlegget her.

 Jeg er helt forelsket i dådyr, hjort og slike skjønne fascinerende dyr som lusker rundt i skogen om høsten. Den myke, behagelige t-skjorten min med hjorte-motiv er perfekt. Hele antrekket og detaljer finner dere her og her 

 


Verdens mykeste, varmeste, herligste, fineste poncho. Elsker å krype inn i denne og stenge ute kulden. Det beste koseplagget jeg eier, i tillegg til at den er veldig søt. 

 Kulden sliter mye på huden, og det er viktig å pleie seg selv litt. Jeg har investert i en utrolig god rensekrem fra Emma S for å passe litt ekstra godt på huden. Dere finner hele innlegget om rensekremen og tips om andre skjønnhetsprodukter her. 

 

Høstlandskap er så nydelig. Glødende sol og løvverk som skinner i oransje, gult og rødt. Speilblankt vann med en kald blåfarge. Jeg kunne sittet og betraktet det i timesvis. 

 

Hva er deres favoritter for denne måneden?♥

 

Snapshots from instagram

 • 30.09.2013 - 17:40

 

 

1. Søt veggpynt over sengen min.  2. God frokost på morgenkvisten med gresk yoghurt, epler, honning og kornblanding.  3. Antrekksbilde med den nye favoritt t-skjorten min. 4. Cafèdate med min kjære på en ellers travel lørdag. 

5. Detaljer fra søndagens antrekk.  6. Viktig med godis og kjekt lesestoff på en lang roadtrip ned fra fjellet.  7. Verdens snilleste kjæreste overrasker på jobb med hjemmelaget lunsj og smoothie, jeg er heldig.  8. Antrekk på nyåpningen av Gina Tricot Stavanger. 

 

Følg meg på facebook og bloglovin 

Burgundy love

 • 29.09.2013 - 19:01
 

Deguy: Poncho //  Gina Tricot: Skjørt // Bobbi Brown: leppestift // Michael Kors: Veske 

 

Hva synes dere?♥

 

Relaxing bath

 • 29.09.2013 - 17:30

Det ble bading i dag som jeg hadde håpet på! Bassenget var innendørs, men med vinduer rundt nesten hele så du hadde nydelig utsikt over fjellandskapet. Det var en utrolig beroligende og avslappende atmosfære. Det var også en "love cave" som du kunne svømme inn i og ha det litt romantisk. Det var utrolig deilig å svømme rundt, bade og kose seg. En veldig fin opplevelse. Tok et par bilder til dere: 

 Bikinien min er fra Victoria`s Secret, dere finner link i dette innlegget. 

Så det ikke herlig ut?

The best morning

 • 29.09.2013 - 17:15

 

Jeg glippet litt på øynene, det var Sindre som prikket i meg. Halvveis i drømmeland satte jeg meg opp i sengen og så ut av vinduet etter hva han pekte på. Nattemørket hadde sakte falmet bort, og nå var himmelen revet opp av lyserosa skystriper. Den glødende solen gjemte seg bak fjellet, og dannet en skarp oransje linje langs fjelltoppene. Et par solstråler strakte seg over og badet rommet vårt i et gyllent lys. Vi satt i stillhet og betraktet synet av den nye dagen, før vi krøp under den varme dynen igjen. Noen timer senere våknet jeg opp helt uthvilt, tyllet inn i en silkemyk dyne og med verdens beste gutt sovende ved siden av meg. Solstrålene varmet ansiktet mitt, og bladene på trærne raslet sakte i vinden utenfor. Så uthvilt og lykkelig hadde jeg ikke følt meg på lenge. Skulle ønske jeg kunne våkne opp på denne måten hver dag♥

Kronprins Olavs suite

 • 28.09.2013 - 17:53

Hei dere! Nå sitter jeg i verdens herligste, mykeste prinsesseseng og skriver til dere. Denne dagen har vart en hel evighet føles det ut som, jeg sto opp kl 5 og flyet vårt til Oslo gikk kl 7. Vi dro videre med tog til Lillehammer og stoppet innom besteforeldrene til Sindre for å spise frokost, før vi kjørte opp til fjellet til høifjellshotellet vi skal tilbringe helgen på. Nå har vi kommet oss til rette på rommet og slapper litt av før vi må begynne å stelle oss til bursdagen i kveld. Det er utrolig nydelig her, hotellet ligger helt på toppen av fjellet med utsikt over vannet og oransje løvverk, norsk høst på sitt fineste. Det blir godt å lade opp batteriene litt på dette fredelige, vakre stedet. I kveld skal jeg kose meg med masse god mat og fint selskap, og våkner forhåpentligvis uthvilt i morgen til skinnende sol gjennom blondegardinene. Krysser fingrene for en liten tur ute og bading i morgen, før vi må sette kursen tilbake mot Stavanger. Har tatt litt bilder av rommet vårt til dere, det er stue, soverom og bad. Utrolig sjarmerende og koselig, bare se selv: 

 


Edit: Det tok så lang tid å laste opp bildene at nå er jeg nesten ferdig med å stelle meg og klar for selskap. Håper dere har en fin lørdagskveld, enten dere er inne og slapper av eller ute og danser♥  

 

 

 

White, red & gold

 • 27.09.2013 - 17:26

Hei dere! I kveld skal jeg jo som sagt på "familiemiddag" med jentegjengen. Haha, vi har kjent hverandre så lenge at det føles som vi er en liten familie, og da er det koselig med slike stunder på fredagskvelden med masse god mat og noe gøy på tv skjermen. Kjenner jeg oss rett så kommer vi ikke til å følge så veldig mye med på programmet, og heller skravle i munnen på hverandre. Vi er veldig jentete og elsker å pynte oss, så da bestemte vi oss for å kle oss litt ekstra fint i dag. Jeg tok et par kjappe antrekksbilder til dere før jeg dro ut i dag: 

 

Gina Tricot: Tunika og klokke  //  Camilla Pihl: Armbånd

 

Elsker den klassiske kombinasjonen av hvitt, rødt og gull. Tunikaen er veldig enkel, men liker den fine snøringen i livet som gir den litt mer fasong. Den er i tillegg utrolig myk og behagelig å ha på. Dette innlegget er forhåndsskrevet, så akkurat nå er jeg på jobb. Gleder meg til det blir helg kl 19, så blir det avslapping og kos resten av kvelden. Ha en fin kveld skjønne!♥

 

 

Packing

 • 27.09.2013 - 12:09

 

 

Nå holder jeg på å pakke til vi drar til Lillehammer i morgen tidlig. Vi skal i en familiebursdag og skal bo på et høyfjellshotell. Gleder meg masse til tur i fjellet, bade, god mat og kose meg med noe lesestoff om kvelden. Synes det er så herlig å bare dra bort litt, selv om det bare er for en kort helg. Oppleve noe annet enn det du ellers er vant til i hverdagen. Hva skal dere i helgen?♥

 

 

 

The little things

 • 27.09.2013 - 10:12

 

Det er så mange fine små øyeblikk, hendelser, gjennom en helt vanlig dag som ofte blir glemt bort, eller ikke satt nok pris på. Dagene flyr så fort forbi at det er fullt forståelig å ikke legge så godt merke til det, eller ta det som en selvfølge. Noen ganger stopper jeg opp og tenker gjennom alle de fine stundene gjennom dagen min. Det kan være å våkne opp med favoritt personen min sovende ved siden av meg, stelle meg på badet mens min kjære lager frokost til oss. Sitte på bussen og lytte til en fin sang, mens solen skinner gjennom skylaget og byen utenfor vinduet mitt begynner å våkne til live. En søt og omtenksom melding akkurat når jeg trengte den mest, fordi noen der ute har meg i tankene sine. Fornøyde kunder og kollegaer som legger merke til innsatsen min, og jeg føler meg verdsatt. Unne meg selv en ekstra god lunsj, bare fordi jeg følte jeg fortjente det. Snakke og le med en god venninne, dele hemmeligheter og kjekke minner, føle det gode båndet et vennskap gir. De rolige, gode stundene når jeg kommer hjem etter en lang dag, og kan krype opp i mitt faste hjørne av sofaen med en varm kopp med te og favoritt serien. Turer i høstmørket, tørt løv som knaser fint under skoene mine. Sovne til kyss og gode ord som blir hvisket i øret. Det er disse små tingene som gjør dagen min komplett. Jeg glemmer kanskje ofte ut å sette ekstra pris på dem, men når jeg tenker over det så føler jeg meg veldig heldig.

 

 

Nå sitter jeg i sengen med macen på fanget og S fortsatt sovende ved siden av meg. Jeg har snudd meg utallige ganger i dynen og nytt at jeg ikke har en vekkerklokke som skal ringe i dag, tatt min vanlige runde på sosiale medier, sjekket horoskopet (haha, avhengig),  og skal straks stå opp og starte dagen. Selv om jeg har fri på dagen i dag så er det en del som må bli gjort, jeg må ut og gjøre noen ærend, pakke, og så er det jobb senere på Kremmerhuset før jeg avslutter kvelden med middag med jentene. En travel fin dag, akkurat slik jeg liker det. Håper dere får en fin start på helgen, klem♥  

 

 

Working girl

 • 26.09.2013 - 20:09

Hei dere! Beklager for sen oppdatering i dag, har vært på jobb siden halv ni og kom nettop hjem. Det har vært en kjempegøy, lang dag på Gina Tricot. Det verker skikkelig i beina, og jeg føler jeg har løpt flere mil. Vi hadde nyåpning i dag med rød løper, velkomstbord, goodiebags, konkurranser og masse annet gøy. Kjekt når det er litt andre ting som skjer på jobb. Det var så masse å ordne før kvelden kom, og dagen har virkelig flydd forbi. Det har vært kjempegøy, og jeg har kost meg masse med de beste jentene, vi er et bra team. Elsker når det er så god stemning både blant kundene og kollegaene. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og sove ut i morgen tidlig, det skal bli deilig. Det ble bare mobil bilder i dag, håper dere skjønner det!  

Verdens snilleste kjæreste kom med hjemmelaget lunsj og smoothie. 

Antrekk fra Gina Tricot. 

Velkomstbordet!

@veronicachr 

Home spa

 • 24.09.2013 - 21:43

Hei skjønnheter! I dag etter jobb følte jeg for å virkelig pleie meg selv, så i dag har jeg hatt et skikkelig hjemmespa, deilig. Det er viktig å ta litt ekstra vare på seg selv iblant, slike "skjønnhetsrutiner" blir ofte så fort glemt bort i en travel hverdag. Jeg tok på høy musikk, dusjet i en evighet og skrubbet og smørte meg med de beste produktene jeg eier. Tenkte å dele noen av dem med dere: 

 

 

 

Emma S cleansing facial wash: Denne ansiktsrensen er fantastisk god! Jeg kjøpte den faktisk i dag, for nå som det blir kaldere ute så tåler huden min mindre, og da ville jeg ha en ekstra god rens. Den var veldig lett å påføre, jeg tok bare litt i håndflaten sammen med en dråpe vann og masserte den inn i ansiktet med sirklende bevegelser. Etter et par minutter skylte jeg den av med vanlig vann, og tok på en vanlig ansiktskrem fra nivea. Huden ble kjempemyk og glatt! Du får kjøpt den på Vita. 

Coconut Milk Body Lotion: Denne smørte jeg inn resten av kroppen med. Jeg elsker The Body Shop sine kremer, de gir masse fuktighet og lukter himmelsk! 

 

My boy lollipop lip scrub: Denne leppeskrubben fra Lush i Bergen gjør mirakler. Det er akkurat som en liten krukke med sukker, og du tar bare litt på fingen og skrubber frem og tilbake på leppene. Den fjerner dødt skinn, flusser osv. I tillegg smaker den jo supergodt så du kan bare slikke den av etterpå. Min er i tyggegummi smak, men de har i hvert fall popcorn smak og mint smak som jeg vet om. Kjøpte den for over et halvt år siden, og har masse igjen. Vil ikke bytte den ut! 

Born lippy raspberry: Etter skrubben så tar jeg på en leppepomade fra The Body Shop. På lik linje med kremen så gir den masse fuktighet, og leppene får en liten "plump-effekt" og blir silkemyke, og kysseklare. Min favoritt er med bringebærsmak. 

 

Har dere prøvd noen av produktene?♥

 

Nå skal jeg krype under dynen med en episode av Gossip Girl og en varm kopp med te. En perfekt slutt på dagen♥ Natta skjønne!

 

Wanderlust

 • 24.09.2013 - 17:21

 

Den dype, mørkeblå fargen har falmet til en dus, gråblå himmel. En svak strime av rosa lys dannes i horisonten, og sakte men sikkert begynner solen å stige opp fra det turkise havet. Solstrålene danser over den krystallklare overflaten. Speilbildet glitrer som om det ligger tusenvis av skatter skjult på havets bunn. Så vakre, men likevel i fangenskap. Den varme, silkemyke sanden kiler meg mellom tærne. En lett, kjølig bris slår mot meg i takt med bølgene. Den kjærtegner ansiktet mitt, og jeg trekker inn duften av salt og sjø. Solen varmer den nakne huden min, og jeg våger å føre føttene ut i det kalde vannet, det har ikke rukket å bli varmet opp enda. Jeg tar ett til steg, et litt større denne gangen. Frysningene kryper oppover ryggraden og får de små nakkehårene til å reise seg. Sakte lukker jeg øynene, lar sansene ta inn alle inntrykkene. Solen som legger sitt varme sjal rundt meg, vinden som glir over kroppen og får håret til å bruse nedover ryggen, lukten av havet og lyden av bølgene som knuses mot vannkanten. Jeg lar meg falle ned i den blå evigheten, slukes hel. Det er bare noen sekunder, men øyeblikket varer en evighet. Fra under overflaten kan jeg se solen som strekker seg mot meg, prøver å knuse gjennom det blågrønne glasset. Den klarer det også, ingenting er så sterkt som solen. Solstrålene hugger ikke gjennom som kniver, de siver lett nedover og tvinner seg rundt håndleddene mine. Jeg bryter overflaten, og vannet knuses i tusen biter rundt meg. Aldri har jeg følt meg mer levende. 

Dette skrev jeg i juli, da jeg var i Conil, Malaga. Det føles som en evighet siden, åå som jeg savner den følelsen. "Wanderlust" er et ord som beskriver meg ganske bra. Jeg kribler etter å utforske og oppleve. Jeg er en skikkelig drømmer, ofte når jeg sitter på bussen og ser ut av vinduet, eller når jeg har kommet hjem og ligger og slapper av kan jeg la tankene gli avgårde til fjerne steder. Dagene her hjemme går ofte i ett og over i hverandre, det er liksom mye av det samme det går i. Jeg har en lengsel i meg etter å dra til nye steder, smake, lukte, se og føle nye ting. Jeg lærer noe nytt både om meg selv og det jeg utforsker. Slike ting setter jeg veldig pris på, og bevarer som skatter i minnet. Heldigvis drar vi til Oslo i helgen, gleder meg til å bare være i en annen by, det er i hvert fall noe. Kjenner jeg får sommerfugler i magen bare av å se på disse bildene. Bare tanken på den følelsen som boblet opp i meg når jeg satt på klippen og bølgene knuste mot meg, det går ikke an å beskrive med ord, bildene får snakke for seg selv. Kjenner jeg har litt behov for å drømme meg bort i dag, er det noen som vil dele et fint minne med meg?♥

 

(gjerne lik og del)

My wishlist for fall

 • 23.09.2013 - 14:31

 

Jeg elsker klærne som har begynt å komme inn i butikkene for tiden. Det er så utrolig mye fint, og jeg gleder meg til å matche varme høstantrekk med store skjerf, boots, hansker osv. Jeg har begynt å lage meg en liste for hva jeg skal investere i for den kalde sesongen. Synes det er så gøy å lage små collager med antrekk jeg ønsker meg, og se om det passer sammen. Her ser dere en liten ønskeliste jeg har laget meg: 

 

 

Acne: Cardigan // Mulberry: Hansker og skjerf // Jeffrey Campell: Sko // Rayban: Solbriller

Noe dere likte?♥

Monday love

 • 23.09.2013 - 13:34

Good monday beauties♥ Mandager er så fine, en ny start på en ny uke, en mulighet til å gjøre den kommende uken til en av de beste. I dag har jeg fri, så jeg har ligget under dynen med lukkede øyne og bare lyttet til stillheten mens energien sakte har boblet opp i meg. Trukket den myke dundynen helt opp til haken og studert de gylne solstripene male rommet mitt i lyse farger. For en stund siden tasset jeg ned på kjøkkenet og spiste en god frokost med hjemmelaget varm sjokolade. Elsker slike morninger, du får følelsen av at dette kommer til å bli en fin uke hvor du klarer målene du setter deg. Jeg gleder meg i hvert fall masse til alt som skal skje denne uken, og ikke minst dele det med de fine leserene mine. Nå skal jeg fordype meg i antikken, må jobbe litt med studiene også vet dere selv om jeg har fri. Ha en fin mandag videre, la starten på uken sette listen høyt for de andre dagene. Gjør deres beste♥ 
Spending the day in my poncho

 • 22.09.2013 - 22:12

Endelig en kald høst søndag med rufsende vind, yrende regn og tyssende mørke. En perfekt dag for å krype inn i den myke, varme ponchoen min. Den er definitivt min favoritt gjennom hele den kalde høsten og vinteren. Nå er jeg hos besteforeldrene mine, har fri fra jobb i morgen så det er deilig å komme bort fra byen litt og slappe av. Blir alltid så mye roligere i slike omgivelser, og klarer å senke skuldrene helt. I går var jeg først på jobb på Kremmerhuset, og etterpå møtte jeg Sindre i byen for å gå på cafè. Elsker stemningen på cafèer, spesielt på lørdager. Synes det er så koselig å bare ha et lite avbrekk på en dag hvor det meste går i ett av planer, sitte og snakke i godt selskap med en kopp med noe varmt å drikke mellom hendene. På kvelden skulle jeg på tapas kveld med beste Gina-jentene. Vi hadde alle med en rett hver, og jeg laget scampi (med litt hjelp av S), de ble supergode. Det var en kjempekjekk kveld, det er en herlig jentegjeng. Nå skal jeg krype enda lengre inn i ponchoen min, se på serier og nyte at jeg ikke må opp tidlig i morgen og bare kan ta det helt med ro. Håper dere har hatt en fantastisk helg og har brukt søndagen til å lade opp til den kommende uken♥Workaholic

 • 20.09.2013 - 14:01

Hei fine! Nå er jeg på jobb på Gina Tricot, har pause så tenkte å benytte anledningen til å ønske dere en god helg! Selv har jeg en 11 timers lang arbeidsdag i dag, men solen skinner og jeg er omringet av herlige mennesker, så da ble ikke dagen så lang alikevel. Selv om jeg skal jobbe i morgen også så har jeg en veldig kjekk helg foran meg, gleder meg masse! Skal dere noe gøy i helgen? Vil gjerne høre<3
Nå må jeg drikke opp resten av smoothien min før jeg løper ut igjen, ga meg selv en special treat i dag ettersom jeg trengte den ekstra energien!
Ha det fint så lenge<3

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no