Veronica Reime

September favorites

 • 30.09.2013 - 21:09

Kan ikke tro at det er siste dag i september allerede, denne måneden har virkelig flydd avgårde. Føles som i går at jeg satt og skrev dette innlegget om mine forventinger til september. Nå gleder jeg meg til oktober og alt den nye måneden har å tilby. Her er mine favoritter fra september: 

 

 Noe av det kjekkeste med høst er alle fine, gode og varme høstklærne som kommer i butikkene. Lag på lag med mykt stoff, lange cardiganer, skjerf, strikkegensere, skjorter osv. Flanellskjorte og strikkegenser er et must for meg på høsten. Elsker å mikse disse plaggene, gjerne skjorten med et par skinny jeans og høyhælte boots, og strikkegenseren med en bukse i skinn, eller kanskje et stramt skjørt og et fint skjerf og smykker til. Jeg er vel ikke den eneste som kanskje er litt ekstra trøtt når det begynner å bli mørkere og mørkere om morningene. Aller helst vil jeg slippe å sminke meg og bare surre et skjerf rundt halsen, trekke det helt opp til nesen og dra hetten på jakken over hodet, før jeg går ut døren. I tillegg har øynene mine en tendens til å renne mye når det er kaldt, og da er det ikke så greit å ha på mascara. Lash extensions er noe av det beste jeg har prøvd av "skjønnhetsprodukter". Det er utrolig deilig å slippe å sminke seg så tidlig, og ha naturlige, lange og fine vipper. Info om vippebhandlingen finner dere i dette innlegget.

 Vinrødt er min yndlingsfarge på denne tiden av året, gjerne ikke hele plagg men små detaljer. Chanel sin neglelakk i fargen rouge noir nr 18 er favoritt på neglene, og leppestift fra Bobbi Brown på leppene.  

 

Varme drikker, te, varm skjokolade og kaffe er et av dagens høydepunkt på kalde dager. Komme hjem fra jobb og krype opp i hjørnet mitt med en kopp med noe varmt å drikke mellom hendene, og enten en serie på macen eller lese i magasiner. Kjenne den varme drikken berolige og varme kroppen, gi meg en omsorgsfull klem fra innsiden. Utrolig avslappende, en viktig ingrediens i kvalitetstiden med meg selv.

 Om sommeren bruker jeg veldig lite sminke, men om vinteren har jeg behov for litt mer på ansiktet. Jeg har testet ut Diorskin Forever sin foundation, og elsker den. Dere kan lese hele innlegget her.

 Jeg er helt forelsket i dådyr, hjort og slike skjønne fascinerende dyr som lusker rundt i skogen om høsten. Den myke, behagelige t-skjorten min med hjorte-motiv er perfekt. Hele antrekket og detaljer finner dere her og her 

 


Verdens mykeste, varmeste, herligste, fineste poncho. Elsker å krype inn i denne og stenge ute kulden. Det beste koseplagget jeg eier, i tillegg til at den er veldig søt. 

 Kulden sliter mye på huden, og det er viktig å pleie seg selv litt. Jeg har investert i en utrolig god rensekrem fra Emma S for å passe litt ekstra godt på huden. Dere finner hele innlegget om rensekremen og tips om andre skjønnhetsprodukter her. 

 

Høstlandskap er så nydelig. Glødende sol og løvverk som skinner i oransje, gult og rødt. Speilblankt vann med en kald blåfarge. Jeg kunne sittet og betraktet det i timesvis. 

 

Hva er deres favoritter for denne måneden?♥

 

Snapshots from instagram

 • 30.09.2013 - 17:40

 

 

1. Søt veggpynt over sengen min.  2. God frokost på morgenkvisten med gresk yoghurt, epler, honning og kornblanding.  3. Antrekksbilde med den nye favoritt t-skjorten min. 4. Cafèdate med min kjære på en ellers travel lørdag. 

5. Detaljer fra søndagens antrekk.  6. Viktig med godis og kjekt lesestoff på en lang roadtrip ned fra fjellet.  7. Verdens snilleste kjæreste overrasker på jobb med hjemmelaget lunsj og smoothie, jeg er heldig.  8. Antrekk på nyåpningen av Gina Tricot Stavanger. 

 

Følg meg på facebook og bloglovin 

Burgundy love

 • 29.09.2013 - 19:01
 

Deguy: Poncho //  Gina Tricot: Skjørt // Bobbi Brown: leppestift // Michael Kors: Veske 

 

Hva synes dere?♥

 

Relaxing bath

 • 29.09.2013 - 17:30

Det ble bading i dag som jeg hadde håpet på! Bassenget var innendørs, men med vinduer rundt nesten hele så du hadde nydelig utsikt over fjellandskapet. Det var en utrolig beroligende og avslappende atmosfære. Det var også en "love cave" som du kunne svømme inn i og ha det litt romantisk. Det var utrolig deilig å svømme rundt, bade og kose seg. En veldig fin opplevelse. Tok et par bilder til dere: 

 Bikinien min er fra Victoria`s Secret, dere finner link i dette innlegget. 

Så det ikke herlig ut?

The best morning

 • 29.09.2013 - 17:15

 

Jeg glippet litt på øynene, det var Sindre som prikket i meg. Halvveis i drømmeland satte jeg meg opp i sengen og så ut av vinduet etter hva han pekte på. Nattemørket hadde sakte falmet bort, og nå var himmelen revet opp av lyserosa skystriper. Den glødende solen gjemte seg bak fjellet, og dannet en skarp oransje linje langs fjelltoppene. Et par solstråler strakte seg over og badet rommet vårt i et gyllent lys. Vi satt i stillhet og betraktet synet av den nye dagen, før vi krøp under den varme dynen igjen. Noen timer senere våknet jeg opp helt uthvilt, tyllet inn i en silkemyk dyne og med verdens beste gutt sovende ved siden av meg. Solstrålene varmet ansiktet mitt, og bladene på trærne raslet sakte i vinden utenfor. Så uthvilt og lykkelig hadde jeg ikke følt meg på lenge. Skulle ønske jeg kunne våkne opp på denne måten hver dag♥

Kronprins Olavs suite

 • 28.09.2013 - 17:53

Hei dere! Nå sitter jeg i verdens herligste, mykeste prinsesseseng og skriver til dere. Denne dagen har vart en hel evighet føles det ut som, jeg sto opp kl 5 og flyet vårt til Oslo gikk kl 7. Vi dro videre med tog til Lillehammer og stoppet innom besteforeldrene til Sindre for å spise frokost, før vi kjørte opp til fjellet til høifjellshotellet vi skal tilbringe helgen på. Nå har vi kommet oss til rette på rommet og slapper litt av før vi må begynne å stelle oss til bursdagen i kveld. Det er utrolig nydelig her, hotellet ligger helt på toppen av fjellet med utsikt over vannet og oransje løvverk, norsk høst på sitt fineste. Det blir godt å lade opp batteriene litt på dette fredelige, vakre stedet. I kveld skal jeg kose meg med masse god mat og fint selskap, og våkner forhåpentligvis uthvilt i morgen til skinnende sol gjennom blondegardinene. Krysser fingrene for en liten tur ute og bading i morgen, før vi må sette kursen tilbake mot Stavanger. Har tatt litt bilder av rommet vårt til dere, det er stue, soverom og bad. Utrolig sjarmerende og koselig, bare se selv: 

 


Edit: Det tok så lang tid å laste opp bildene at nå er jeg nesten ferdig med å stelle meg og klar for selskap. Håper dere har en fin lørdagskveld, enten dere er inne og slapper av eller ute og danser♥  

 

 

 

White, red & gold

 • 27.09.2013 - 17:26

Hei dere! I kveld skal jeg jo som sagt på "familiemiddag" med jentegjengen. Haha, vi har kjent hverandre så lenge at det føles som vi er en liten familie, og da er det koselig med slike stunder på fredagskvelden med masse god mat og noe gøy på tv skjermen. Kjenner jeg oss rett så kommer vi ikke til å følge så veldig mye med på programmet, og heller skravle i munnen på hverandre. Vi er veldig jentete og elsker å pynte oss, så da bestemte vi oss for å kle oss litt ekstra fint i dag. Jeg tok et par kjappe antrekksbilder til dere før jeg dro ut i dag: 

 

Gina Tricot: Tunika og klokke  //  Camilla Pihl: Armbånd

 

Elsker den klassiske kombinasjonen av hvitt, rødt og gull. Tunikaen er veldig enkel, men liker den fine snøringen i livet som gir den litt mer fasong. Den er i tillegg utrolig myk og behagelig å ha på. Dette innlegget er forhåndsskrevet, så akkurat nå er jeg på jobb. Gleder meg til det blir helg kl 19, så blir det avslapping og kos resten av kvelden. Ha en fin kveld skjønne!♥

 

 

Packing

 • 27.09.2013 - 12:09

 

 

Nå holder jeg på å pakke til vi drar til Lillehammer i morgen tidlig. Vi skal i en familiebursdag og skal bo på et høyfjellshotell. Gleder meg masse til tur i fjellet, bade, god mat og kose meg med noe lesestoff om kvelden. Synes det er så herlig å bare dra bort litt, selv om det bare er for en kort helg. Oppleve noe annet enn det du ellers er vant til i hverdagen. Hva skal dere i helgen?♥

 

 

 

The little things

 • 27.09.2013 - 10:12

 

Det er så mange fine små øyeblikk, hendelser, gjennom en helt vanlig dag som ofte blir glemt bort, eller ikke satt nok pris på. Dagene flyr så fort forbi at det er fullt forståelig å ikke legge så godt merke til det, eller ta det som en selvfølge. Noen ganger stopper jeg opp og tenker gjennom alle de fine stundene gjennom dagen min. Det kan være å våkne opp med favoritt personen min sovende ved siden av meg, stelle meg på badet mens min kjære lager frokost til oss. Sitte på bussen og lytte til en fin sang, mens solen skinner gjennom skylaget og byen utenfor vinduet mitt begynner å våkne til live. En søt og omtenksom melding akkurat når jeg trengte den mest, fordi noen der ute har meg i tankene sine. Fornøyde kunder og kollegaer som legger merke til innsatsen min, og jeg føler meg verdsatt. Unne meg selv en ekstra god lunsj, bare fordi jeg følte jeg fortjente det. Snakke og le med en god venninne, dele hemmeligheter og kjekke minner, føle det gode båndet et vennskap gir. De rolige, gode stundene når jeg kommer hjem etter en lang dag, og kan krype opp i mitt faste hjørne av sofaen med en varm kopp med te og favoritt serien. Turer i høstmørket, tørt løv som knaser fint under skoene mine. Sovne til kyss og gode ord som blir hvisket i øret. Det er disse små tingene som gjør dagen min komplett. Jeg glemmer kanskje ofte ut å sette ekstra pris på dem, men når jeg tenker over det så føler jeg meg veldig heldig.

 

 

Nå sitter jeg i sengen med macen på fanget og S fortsatt sovende ved siden av meg. Jeg har snudd meg utallige ganger i dynen og nytt at jeg ikke har en vekkerklokke som skal ringe i dag, tatt min vanlige runde på sosiale medier, sjekket horoskopet (haha, avhengig),  og skal straks stå opp og starte dagen. Selv om jeg har fri på dagen i dag så er det en del som må bli gjort, jeg må ut og gjøre noen ærend, pakke, og så er det jobb senere på Kremmerhuset før jeg avslutter kvelden med middag med jentene. En travel fin dag, akkurat slik jeg liker det. Håper dere får en fin start på helgen, klem♥  

 

 

Working girl

 • 26.09.2013 - 20:09

Hei dere! Beklager for sen oppdatering i dag, har vært på jobb siden halv ni og kom nettop hjem. Det har vært en kjempegøy, lang dag på Gina Tricot. Det verker skikkelig i beina, og jeg føler jeg har løpt flere mil. Vi hadde nyåpning i dag med rød løper, velkomstbord, goodiebags, konkurranser og masse annet gøy. Kjekt når det er litt andre ting som skjer på jobb. Det var så masse å ordne før kvelden kom, og dagen har virkelig flydd forbi. Det har vært kjempegøy, og jeg har kost meg masse med de beste jentene, vi er et bra team. Elsker når det er så god stemning både blant kundene og kollegaene. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og sove ut i morgen tidlig, det skal bli deilig. Det ble bare mobil bilder i dag, håper dere skjønner det!  

Verdens snilleste kjæreste kom med hjemmelaget lunsj og smoothie. 

Antrekk fra Gina Tricot. 

Velkomstbordet!

@veronicachr 

Home spa

 • 24.09.2013 - 21:43

Hei skjønnheter! I dag etter jobb følte jeg for å virkelig pleie meg selv, så i dag har jeg hatt et skikkelig hjemmespa, deilig. Det er viktig å ta litt ekstra vare på seg selv iblant, slike "skjønnhetsrutiner" blir ofte så fort glemt bort i en travel hverdag. Jeg tok på høy musikk, dusjet i en evighet og skrubbet og smørte meg med de beste produktene jeg eier. Tenkte å dele noen av dem med dere: 

 

 

 

Emma S cleansing facial wash: Denne ansiktsrensen er fantastisk god! Jeg kjøpte den faktisk i dag, for nå som det blir kaldere ute så tåler huden min mindre, og da ville jeg ha en ekstra god rens. Den var veldig lett å påføre, jeg tok bare litt i håndflaten sammen med en dråpe vann og masserte den inn i ansiktet med sirklende bevegelser. Etter et par minutter skylte jeg den av med vanlig vann, og tok på en vanlig ansiktskrem fra nivea. Huden ble kjempemyk og glatt! Du får kjøpt den på Vita. 

Coconut Milk Body Lotion: Denne smørte jeg inn resten av kroppen med. Jeg elsker The Body Shop sine kremer, de gir masse fuktighet og lukter himmelsk! 

 

My boy lollipop lip scrub: Denne leppeskrubben fra Lush i Bergen gjør mirakler. Det er akkurat som en liten krukke med sukker, og du tar bare litt på fingen og skrubber frem og tilbake på leppene. Den fjerner dødt skinn, flusser osv. I tillegg smaker den jo supergodt så du kan bare slikke den av etterpå. Min er i tyggegummi smak, men de har i hvert fall popcorn smak og mint smak som jeg vet om. Kjøpte den for over et halvt år siden, og har masse igjen. Vil ikke bytte den ut! 

Born lippy raspberry: Etter skrubben så tar jeg på en leppepomade fra The Body Shop. På lik linje med kremen så gir den masse fuktighet, og leppene får en liten "plump-effekt" og blir silkemyke, og kysseklare. Min favoritt er med bringebærsmak. 

 

Har dere prøvd noen av produktene?♥

 

Nå skal jeg krype under dynen med en episode av Gossip Girl og en varm kopp med te. En perfekt slutt på dagen♥ Natta skjønne!

 

Wanderlust

 • 24.09.2013 - 17:21

 

Den dype, mørkeblå fargen har falmet til en dus, gråblå himmel. En svak strime av rosa lys dannes i horisonten, og sakte men sikkert begynner solen å stige opp fra det turkise havet. Solstrålene danser over den krystallklare overflaten. Speilbildet glitrer som om det ligger tusenvis av skatter skjult på havets bunn. Så vakre, men likevel i fangenskap. Den varme, silkemyke sanden kiler meg mellom tærne. En lett, kjølig bris slår mot meg i takt med bølgene. Den kjærtegner ansiktet mitt, og jeg trekker inn duften av salt og sjø. Solen varmer den nakne huden min, og jeg våger å føre føttene ut i det kalde vannet, det har ikke rukket å bli varmet opp enda. Jeg tar ett til steg, et litt større denne gangen. Frysningene kryper oppover ryggraden og får de små nakkehårene til å reise seg. Sakte lukker jeg øynene, lar sansene ta inn alle inntrykkene. Solen som legger sitt varme sjal rundt meg, vinden som glir over kroppen og får håret til å bruse nedover ryggen, lukten av havet og lyden av bølgene som knuses mot vannkanten. Jeg lar meg falle ned i den blå evigheten, slukes hel. Det er bare noen sekunder, men øyeblikket varer en evighet. Fra under overflaten kan jeg se solen som strekker seg mot meg, prøver å knuse gjennom det blågrønne glasset. Den klarer det også, ingenting er så sterkt som solen. Solstrålene hugger ikke gjennom som kniver, de siver lett nedover og tvinner seg rundt håndleddene mine. Jeg bryter overflaten, og vannet knuses i tusen biter rundt meg. Aldri har jeg følt meg mer levende. 

Dette skrev jeg i juli, da jeg var i Conil, Malaga. Det føles som en evighet siden, åå som jeg savner den følelsen. "Wanderlust" er et ord som beskriver meg ganske bra. Jeg kribler etter å utforske og oppleve. Jeg er en skikkelig drømmer, ofte når jeg sitter på bussen og ser ut av vinduet, eller når jeg har kommet hjem og ligger og slapper av kan jeg la tankene gli avgårde til fjerne steder. Dagene her hjemme går ofte i ett og over i hverandre, det er liksom mye av det samme det går i. Jeg har en lengsel i meg etter å dra til nye steder, smake, lukte, se og føle nye ting. Jeg lærer noe nytt både om meg selv og det jeg utforsker. Slike ting setter jeg veldig pris på, og bevarer som skatter i minnet. Heldigvis drar vi til Oslo i helgen, gleder meg til å bare være i en annen by, det er i hvert fall noe. Kjenner jeg får sommerfugler i magen bare av å se på disse bildene. Bare tanken på den følelsen som boblet opp i meg når jeg satt på klippen og bølgene knuste mot meg, det går ikke an å beskrive med ord, bildene får snakke for seg selv. Kjenner jeg har litt behov for å drømme meg bort i dag, er det noen som vil dele et fint minne med meg?♥

 

(gjerne lik og del)

My wishlist for fall

 • 23.09.2013 - 14:31

 

Jeg elsker klærne som har begynt å komme inn i butikkene for tiden. Det er så utrolig mye fint, og jeg gleder meg til å matche varme høstantrekk med store skjerf, boots, hansker osv. Jeg har begynt å lage meg en liste for hva jeg skal investere i for den kalde sesongen. Synes det er så gøy å lage små collager med antrekk jeg ønsker meg, og se om det passer sammen. Her ser dere en liten ønskeliste jeg har laget meg: 

 

 

Acne: Cardigan // Mulberry: Hansker og skjerf // Jeffrey Campell: Sko // Rayban: Solbriller

Noe dere likte?♥

Monday love

 • 23.09.2013 - 13:34

Good monday beauties♥ Mandager er så fine, en ny start på en ny uke, en mulighet til å gjøre den kommende uken til en av de beste. I dag har jeg fri, så jeg har ligget under dynen med lukkede øyne og bare lyttet til stillheten mens energien sakte har boblet opp i meg. Trukket den myke dundynen helt opp til haken og studert de gylne solstripene male rommet mitt i lyse farger. For en stund siden tasset jeg ned på kjøkkenet og spiste en god frokost med hjemmelaget varm sjokolade. Elsker slike morninger, du får følelsen av at dette kommer til å bli en fin uke hvor du klarer målene du setter deg. Jeg gleder meg i hvert fall masse til alt som skal skje denne uken, og ikke minst dele det med de fine leserene mine. Nå skal jeg fordype meg i antikken, må jobbe litt med studiene også vet dere selv om jeg har fri. Ha en fin mandag videre, la starten på uken sette listen høyt for de andre dagene. Gjør deres beste♥ 
Spending the day in my poncho

 • 22.09.2013 - 22:12

Endelig en kald høst søndag med rufsende vind, yrende regn og tyssende mørke. En perfekt dag for å krype inn i den myke, varme ponchoen min. Den er definitivt min favoritt gjennom hele den kalde høsten og vinteren. Nå er jeg hos besteforeldrene mine, har fri fra jobb i morgen så det er deilig å komme bort fra byen litt og slappe av. Blir alltid så mye roligere i slike omgivelser, og klarer å senke skuldrene helt. I går var jeg først på jobb på Kremmerhuset, og etterpå møtte jeg Sindre i byen for å gå på cafè. Elsker stemningen på cafèer, spesielt på lørdager. Synes det er så koselig å bare ha et lite avbrekk på en dag hvor det meste går i ett av planer, sitte og snakke i godt selskap med en kopp med noe varmt å drikke mellom hendene. På kvelden skulle jeg på tapas kveld med beste Gina-jentene. Vi hadde alle med en rett hver, og jeg laget scampi (med litt hjelp av S), de ble supergode. Det var en kjempekjekk kveld, det er en herlig jentegjeng. Nå skal jeg krype enda lengre inn i ponchoen min, se på serier og nyte at jeg ikke må opp tidlig i morgen og bare kan ta det helt med ro. Håper dere har hatt en fantastisk helg og har brukt søndagen til å lade opp til den kommende uken♥Workaholic

 • 20.09.2013 - 14:01

Hei fine! Nå er jeg på jobb på Gina Tricot, har pause så tenkte å benytte anledningen til å ønske dere en god helg! Selv har jeg en 11 timers lang arbeidsdag i dag, men solen skinner og jeg er omringet av herlige mennesker, så da ble ikke dagen så lang alikevel. Selv om jeg skal jobbe i morgen også så har jeg en veldig kjekk helg foran meg, gleder meg masse! Skal dere noe gøy i helgen? Vil gjerne høre<3
Nå må jeg drikke opp resten av smoothien min før jeg løper ut igjen, ga meg selv en special treat i dag ettersom jeg trengte den ekstra energien!
Ha det fint så lenge<3

Mulberry Autumn Winter 2013 Cara Delevingne

 • 19.09.2013 - 21:43

 

 

Jeg elsker Mulberry sin nye kolleksjon, jeg elsker Cara og jeg elsker ugler. Perfeksjon. 

Gåsehud

 • 19.09.2013 - 15:52

Lukk øynene, slapp av i musklene, få ro i sinnet og la tankene strømme. La musikken ta hånd om følelsene og gi bekymringene vinger for en stund. Tid og sted står stille, så lenge hodet ditt blir fylt av toner og melodier. Drøm deg bort til alt du ønsker å oppleve.

Jeg kan ikke telle hvor mange ganger musikk har reddet meg i både glade og triste stunder, jeg elsker å høre på nydelige sanger og drømme meg bort. Enten det er for å gi meg selv en bedre start på en ellers dårlig morgen, eller å sovne til favorittsangen som en god slutt på dagen. Det gjør det på en måte lettere å kjenne etter på følelsene da. Som om de blir pakket inn i et beskyttende teppe. Gode sanger betyr mye for meg, så derfor tenkte jeg å dele den fineste spillelisten min med dere♥

  

 

 Lazy morning

 • 19.09.2013 - 12:27

God morgen (?) herligheter♥ Det er kanskje litt for sent til å kalle det morgen, men jeg sitter nå fortsatt i pysjen og spiser den beste frokosten jeg har hatt på lenge. Fant plutselig ut i går at jeg hadde fri i dag, åå uventet fri er det beste. Så da ble det en rolig morgen med sakte våkning under dynen og rolig musikk i bakgrunnen. Nå har jeg litt fredelig og rolig kvalitetstid med meg selv, spiser en god frokost samtidig som jeg inntar litt inspirasjon for dagen. Planen for i dag er å lese naturfag og historie, faktisk så gleder jeg meg til å fordype tankene i litt fagstoff. Men aller først skal jeg nyte den fine morgenstunden min, og så blir det en laang varm dusj med masse høy musikk og synging. Synes jeg har fortjent en slik deilig morgen♥

Ønsker dere en nydelig dag!♥

I want a deer in my garden

 • 18.09.2013 - 19:00

Åå som jeg elsker den nye t-skjorten min! Myk og behagelig med verdens skjønneste motiv. Hjort og dådyr er noen av de skjønneste skapningene jeg vet om. Besteforeldrene mine har dem i hagen sin hele tiden, skulle ønske de ville komme til min også. Jeg kunne sittet foran vinduet og betraktet dem i evigheter. Søte, uskyldige og forsiktige bambier som lusker rundt i hagen på lette hover og med spisse ører. Dype, mørkebrune øyne speider rundt i det tyssende høstmørket. Det er bare jeg som ser, og jeg gir dem lov. Dere får spise alle rosene i hagen om dere ønsker, så lenge jeg får sitte i fred og betrakte. Noe av det fineste i verden er dyr i sitt naturlige element, finnes ikke noe mer ekte enn det. Så jeg drar stolen helt frem til vinduet, pakker meg inn i teppet, drar knærne opp under haken og drømmer meg bort. Drømmer at jeg lever ute i en skog sammen med disse fredfulle dyrene. Og idet jeg har slurpet i meg den siste dråpen med varm sjokolade, forsvinner de hvite haletuppene ut av buskene og tilbake inn mot den mørklagte skogen. Hade bambi, vi ses♥

Info om antrekket her

Warm, comfy & cute

 • 18.09.2013 - 11:24

God morgen dere! Håper dere har sovet godt, og har en god start på dagen. Jeg begynner ikke før tolv på jobb i dag, litt deilig. Før det skal jeg bare sitte under dynen med en varm kopp med kaffe og innta dagens inspirasjon. Kanskje dere har litt inspirasjon dere vil dele med meg, enten en blogg eller på instagram? Som jeg har sagt før så elsker jeg disse små øyeblikkene. Våkne sakte og lese, se på bilder, ta inn inntrykk og inspirasjon til den enda unge dagen. Etterpå skal jeg ta på høy musikk, John Newman- Love me again er en favoritt for tiden, og synge mens jeg steller meg. Gleder meg ekstra til å kle meg, har verdens mykeste og skjønneste antrekk som henger og venter på meg. Det passer meg perfekt, elsker myke, behagelige og ikke minst varme antrekk nå om høsten. Søte detaljer gjør det komplett♥ Ta en titt, så kommer bilder med det på senere: 

Gina Tricot: Topp, cardigan og ring    //  Chanel: Neglelakk 

Produktanbefaling: Diorskin forever foundation

 • 17.09.2013 - 21:10

Hei skjønnheter! Etter å ha brukt den nye foundationen jeg kjøpte sist uke en stund tenkte jeg at jeg gjerne ville anbefale den til dere. Jeg er egentlig veldig skeptisk til foundation, hater når jeg virkelig kjenner at jeg har sminke på og huden får ikke puste. Om sommeren bruker jeg ikke noe særlig sminke på huden, men om vinteren trenger jeg litt mer, og da ville jeg finne en som var veldig fin og naturlig. Etter å ha snakket litt med søte Anne som jobber på Parfymelle, kom jeg frem til at jeg ville prøve Dior sin foundation. Slik ble resultatet: 

Jeg har faktisk ikke blush på meg, bildet er tatt rett etter jobb og jeg var utrolig varm så kom det godt frem på bildet, haha :-)

 

 

 

♥ Den er utrolig lett og myk og glir rett inn i huden når jeg påfører den med en foundation kost fra Dior. Jeg har kun primer fra smashbox under for å gi et godt grunnlag.

♥ Dekker bra, og jeg trenger ikke å bruke concealer i tillegg.

♥ Lar huden puste, og jeg kjenner ikke at jeg har sminke på huden i det hele tatt.

♥ Holder lenge, faktisk hele dagen, og jeg trenger ikke å "freshe" den opp i løpet av dagen. 

♥ Er ikke oljete og "glinser" ikke. 

♥ Gir et naturlig og fint resultat, med en varm glød.

♥ Ny favoritt, anbefales!

♥ Tips: Ta først litt på oversiden av hånden, istedenfor rett i ansiktet. Påfør med en foundationkost for finest resultat, og bruk gjerne en primer under først. 

 

Likte dere innlegget?

 

Monday

 • 16.09.2013 - 23:25

Puuh, endelig kan jeg synke ned under dynen. For en lang og hektisk dag dette har vært, men veldig gøy! Kan ikke si at jeg hadde så veldig lyst til å stå opp når alarmen ringte 07:00, og regnet trommet mot vinduet. Aller helst ville jeg krype langt inn i de varme armene på min kjære og sove videre, men så tenkte jeg på hvor heldig jeg er som jobber med så herlige jenter, og kom meg ut av drømmeland. Dagen ble faktisk veldig bra, med en intens og kjekk arbeidsdag på Gina Tricot. Vi har fått inn såå masse fint til høsten, dere burde ta en titt. Etter jobb dro jeg til Kvadrat for å levere noe, og så var det hjem å snu i døren før jeg dro ut igjen til jentene. Dere skjønner kanskje hvorfor det ble så sen oppdatering i dag, har såvidt vært innenfor døren. Det var skikkelig koselig å være med verdens beste jenter igjen, vi satt klistret foran TV skjermen og så premieren på Top Model Norge. Elsker å se på det, og denne sesongen er det ekstra gøy for en venninne er med og hun er så utrolig flink! Stå på Ingebjørg♥ Det har vært en kjempefin start på uken, og jeg gleder meg til resten! Håper dere også har hatt en god start, lykke til med alt dere skal de kommende dagen♥

Natta skjønninger!

New beauty treasures

 • 14.09.2013 - 20:19

Heei skjønnheter! Håper dere har en fin lørdag og gjør noe gøy i godt selskap, enten dere er ute og danser eller hjemme og hygger dere med film og godis♥ Selv har jeg satt meg til rette i en god armkrok, og ser film og koser meg med taco. Veldig herlig å komme hjem og bare slappe av inne etter en fin dag på Gina med superjentene. For meg betyr helg å gjøre koselige ting og lade opp batteriene til en ny uke, så det er akkurat det jeg skal gjøre i kveld. Det var veldig masse folk i byen i dag, og Gina Tricot var fullt av kunder hele dagen, akkurat sånn jeg liker det. Elsker stemningen i byen på lørdager. Meen, over til overskriften, jeg fikk med meg et par nye skatter hjem fra byen i dag, jeg var nemlig tom for pudder, så tenkte jeg skulle prøve noe nytt. 

 Diorskin forever foundation medium beige nr 30 og foundationkost fra Dior

Glad for at jeg har en venninne som jobber på parfymelle og hjalp meg med å finne frem til denne forhåpentligvis nye favoritten. Elsker at innpakningen er så fin og ser litt eksklusiv ut, haha jeg er så jente. Gleder meg til å teste den ut. Nå må jeg tilbake til filmen, ville bare titte innom og ønske dere en fin lørdagskveld♥

Friday love

 • 13.09.2013 - 14:27

Nå er det helg dere, superdeilig♥ I dag skal jeg på jobb, har kveldsvakt på Gina Tricot. Det er bra det ikke er så mange timer, får brukt opp de batteriene jeg har ligget og ladet opp. Men jeg gleder meg masse til å jobbe, har savnet å være der. Det er så kjedelig å bare gå rundt og hoste og snufse. Jeg mister litt matlysten når jeg er syk, men måtte i hvert fall lage meg et lite, godt og energirikt måltid.

 

 

 

Gresk yoghurt med honning, blåbær, eplebiter og pekannøtter, nammi♥ Som dere ser har jeg krøpet godt opp i det lille kosehjørnet mitt og nyter det gode måltidet mitt. Dette er en av mange hverdagsgleder som jeg setter utrolig pris på. Å ha det stille og rolig rundt meg med noe godt å spise, og en varm kopp med kaffe mocca. Kjenne den varme drikken gli nedover halsen og spre varme ut i hele kroppen, gi meg en god klem fra innsiden. Lade opp batteriene og ha det behagelig rundt meg uten å gjøre noe spesielt, det er så utrolig herlig. Kle meg i bare en liten jumpsuit og en myk, oversized cardigan, la beina være nakne og sårbare. Snart må jeg kle meg og gå ut i det grå regnværet for å dra på jobb. Men først skal jeg nyte dette gode, fine øyeblikket, la det vare lengst mulig. Ønsker dere en kjempefin dag og håper dere får en nydelig helg♥

I`ve got a cold

 • 12.09.2013 - 12:25

Hei dere! Håper dere har det fint på skole eller jobb, dere er flinke! Jeg ligger fortsatt syk, veldig kjedelig. Hadde virkelig håpet jeg kunne komme meg på jobb i dag, men da jeg våknet i dag var jeg bare blitt verre over natten. Jaja, nok sutring fra min side. Det er noen ting som er veldig koselig når du er syk. Som å gå rundt i kjærestens altfor store t-skjorte, drikke mange kopper med varm te, melk og honning, og ligge og se på alle favoritt seriene mine. De jeg ser på akkurat nå er The Vampire Diaries, Pretty Little Liars og White Collar. Jeg har skikkelig jentete smak når det gjelder tv-serier, og den absolutte favoritten er Gossip Girl. Kanskje dere har noen serier å anbefale meg? Akkurat nå har jeg gravd meg ned i sengen, er så deilig å kjenne den kalde, myke dynen mot bar hud. Sindre er oppe og lager mat til meg. Han passer så godt på meg, i går pakket han meg inn i dynen oppe på sofaen og lot meg sovne i armene hans. Da han kom hjem fra jobb hadde han handlet inn masse godt å spise, forskjellige halstabletter og andre nødvendigheter når du er syk. Det er godt å bli litt dullet med en gang iblant. Nå skal vi se en disney film, vet ikke helt hvilken enda, mens vi spiser en veldig sen frokost. Elsker disney filmer, savner virkelig den tiden der jeg trodde at livet kom til å bli som på de filmene. 
Vi blogges senere, ønsk meg god bedring♥

My everyday makeup

 • 11.09.2013 - 18:20

Hei fininger! Håper dere har en fin dag. Jeg ligger syk under dynen, har blitt skikkelig forskjølet. Mesteparten av dagen har gått til å sove, noe av det kjedeligste jeg vet er å være syk, og blir fort rastløs. Ligger bare og ser på serier, heldigvis kom det en ny Pretty Little Liars episode i dag, gleder meg til å kose meg med den i kveld. Siden det har vært ønsket fra deres side i en lang stund nå, har jeg fått laget et innlegg om min hverdagssminke og fremgangsmåten, håper dere liker det♥ 

 
1: Først påfører jeg et tynt lag med Smashbox photo finish primer bare med fingertuppene. Det er som en tynn, gjennomsiktig krem. Den gjør huden kjempefin og silkemyk, et godt grunnlag før jeg tar på resten av sminken. 

2: Om høsten/vinteren føler jeg at jeg får mye mer røde flekker, eller ser trettere ut om morningen. Da bruker jeg concealer fra Bobbie Brown til å dekke over ringer under øynene, og eventuelt urenheter osv. 

3: Dette pudderet fra Dior begynte jeg å bruke i sommer, og er superfornøyd med det. Selv om det er i kompakt form så blir det ikke for tungt og tett når jeg påfører det, slik at huden fortsatt får puste. Det dekker veldig fint og jeg føler at huden i ansiktet blir veldig myk og glatt. Jeg påfører det med en kost fra bareminerales. 

4: Solpudderet mitt er fra bareminerales i fargen warmth, og dette har jeg brukt i mange år. Det gir en veldig fin, naturlig brunfarge. Jeg påfører det på kinnbena, og i T-sonen (neseryggen og pannen) med en kost fra bareminerales. Det ser gjerne litt mye ut først, men det glir veldig fint inn etter en liten stund. 

5: Etter jeg er ferdig med å ta på alt av pudder, sprayer jeg en facial spray fra The Body Shop over ansiktet. Den har rikelig med C-vitaminer, og gir ansiktet en ekstra fin glød, i tillegg til at den får sminken til å smelte litt mer inn for et mer naturlig resultat. Jeg elsker å bruke denne om morningen når jeg kanskje er litt ekstra trøtt, får alltid meg til å føle meg mer frisk og våken. 

6: Siden jeg har vippe extensions bruker jeg ikke mascara, men jeg bruker litt eyeliner over vippene for å gjøre det litt mer markert. Det er en tørr eyeliner fra Dior som jeg legger langs hele vippekanten, og deretter bruker den lille svampen i enden for å duse det ut. Den holder utrolig godt, og trenger kun å ta på om morningen så holder den ut dagen. 

7: Jeg må alltid ha noe på leppene, elsker å ha myke lepper, og spesielt nå som det blir kaldere er det viktg å gi leppene nok fuktighet. Jeg elsker leppepomadene fra The Body Shop, de gir alltid masse fuktighet og gjør leppene veldig myke og gode. Akkurat nå har jeg en med bringebær smak♥

 

Likte dere innlegget? 

Bambi eyes

 • 05.09.2013 - 18:51

Hei fine! Har dere en fin dag? Jeg hadde fri fra jobb i dag, superdeilig. Men jeg måtte likevel opp tidlig for å få unnagjort endel ærend. Litt kjedelig, men veldig herlig å kunne krysse det av "to do" -listen etterpå. Flink jente, klapper meg selv på skulderen. Jeg var også å fikk fikset øyenvippene hos flinke Ada på Madla Amfi. Jeg tok på lash extensions og farget vippene, superfornøyd med resultatet: 

Her har jeg ikke på noe sminke på øynene, fint ikke sant? 

Jeg ville ha det ganske naturlig slik at det følget den vanlige strukturen på vippene mine, bare litt lenger. Synes det ble veldig fint når jeg hadde litt lengre på kantene, fikk en veldig søt "bambi effekt". Behandlingen tok ca en og en halv time, og det var veldig rolig og behagelig. Jeg sovnet nesten imens hun holdt på, så det gjør ikke vondt i det hele tatt. Du får også med deg en børste som ligner en mascarabørste hvis du føler for å fikse litt på dem senere. Vippene varer i ca 3 uker, det koster 800 kr for extensions og 200 kr for farging. Påfyll koster 500 kr. Det er endel billigere enn andre steder, men det har ingenting å si for resultatet. Jeg er i hvert fall kjempefornøyd, kjenner ikke at jeg har det på en gang og vippene er veldig myke. Utrolig deilig å slippe å sminke seg om morningen. 

Today`s deets

 • 04.09.2013 - 11:00

God morgen! Halveis ute i uken allerede, dagene går så utrolig fort. Gleder meg masse til helgen, er fullbooket med kjekke planer, det blir så bra♥ Nå skal jeg straks dra avgårde til jobb, tenkte bare å vise dere litt detaljer fra dagens antrekk. Det er skikkelig nydelig høstvær i dag; litt kaldt, men strålende sol. Da passet det fint å kle seg i en god strikkegenser, og med et fint skjerf og små detaljer så ble det litt mer pyntet. Hvit strikkegenser må være ett av de beste plaggene jeg eier. Her om dagen fant jeg igjen den vinrøde neglelakken min, absolutte favoritt i de "mørke månedene", den er så fin! Jeg har stengevakt i dag, jobber til halv 8 så får ikke oppdatert dere før i kveld. Håper dere får en fin dag, og nyter den fine høstsolen♥

 

Gina Tricot: Strikkegenser og skjerf   Marc Jacobs: Armbånd  Chanel: Neglelakk 

Ready for autumn

 • 03.09.2013 - 21:33

God kveld fine♥ Håper dere har hatt en fin dag! Jeg har vært på jobb på Gina, og etter jobb møtte jeg Vilde på Ostehuset for å spise lunsj. Vilde er ei av dem jeg skal bo sammen med i New York! Vi har møttes en gang før tilfeldig på byen, men det var gøy å endelig møtes skikkelig. Hun var kjempesøt og følte vi klaffet veldig, så det lover bra. Viktig å trives med dem du skal bo sammen med! 

Jeg føler kvikksølvet glir nedover ett par hakk på gradestokken hver eneste dag, og det blir raskt kaldere i luften. Noe av det fineste med høsten er alle de fine, gode og varme klærne som kommer i butikkene. Jeg elsker å pakke meg inn i fine strikkegensere og myke skjerf. I de kalde høst og vintermånedene er egentlig det viktigste at klærne mine er myke og varme, jeg er en skikkelig frysepinne. 


Jeg har gått til innkjøp av en god strikkegenser og en flanellskjorte, det er to plagg som blir brukt flittig på denne tiden av året. Gleder meg til å matche spesielt strikkegenseren med fine detaljer som skjerf, armbånd, smykker osv. Begge er fra Gina Tricot♥

Rainy day

 • 02.09.2013 - 20:30

Regndråper er noe av det fineste jeg vet. Sløret av perler som legger seg i håret, den trommende lyden mot vinduet og lukten av våt asfalt. Det sildrer nedover gatene i store elver, og hamrer mot paraplyene og butikkvinduene. Det var skikkelig grått ute i dag, og jeg pakket meg inn i en stor regnjakke, støvler og skjerf. Jeg liker å gå ute i regnvær, hvis det bare er for en liten stund. Det er en så lun og god følelse å pakke seg inn mens friske dråper regner mot ansiktet. Det var ganske stille i byen på grunn av det mørke høstværet, men jeg hadde en kjempefin vakt på Gina. Det er hovedsakelig i byen jeg skal jobbe, så det var fint å komme inn i rutinene der også, og bli bedre kjent med city-jentene. Etter jobb gjorde jeg et par ærend, før jeg dro hjem. Nå skal jeg pakke meg inn i varme tepper og se Vampire Diaries, kos♥

Gina Tricot: Genser og bukse  Acne: Skjerf  Michael Kors: Veske  Marc Jacobs: Armbånd  Chanel: Neglelakk

New start

 • 02.09.2013 - 10:30

Hei fine! Er dere klare for en ny uke? Jeg har en travel, men gøy uke foran meg. Liker når det er masse som skjer. Skal også bli flinkere til å oppdatere dere underveis. Dette innlegget er forhåndsskrevet, så nå er jeg mest sannsynlig på biblioteket og ordner noen skjemaer før jeg skal på jobb på Gina Tricot i byen, kom gjerne innom. Dette er min første "skikkelige" uke på Gina, gleder meg masse. Alle jentene virker supre, så jeg kommer nok til å trives godt. Jeg slutter på jobb 4, og har noen ærend å gjøre etter det, men oppdaterer dere senere i dag. Håper dere får en fin start på uken, og ikke minst på en ny måned. Dere er så gode alle sammen, og kan oppnå mye. Stå på beste♥


@veronicachr ♥

Hello September

 • 01.09.2013 - 19:53

Det har vært en lang, og fantastisk herlig sommer. Jeg har skapt så mange gode minner som nå ligger gjemt i skattekisten min. I dag er 1. september, og vi har offisielt gått inn i den perioden hvor solens solstråler svinner fortere hen, vinden blir kaldere og mørkets teppe pakker seg rundt oss. Likevel ser jeg frem til høsten, koselige stunder under et mykt teppe og med en kopp varm sjokolade. Imens hyler vinden rundt hushjørnet og river i de nakne trærne i hagen. Gå turer i stormende regnvær, kjenne naturens krefter rive og herse med deg, for så å gå inn i den trygge og gode varmen og ta den lang dusj. Studere landskapet når den røde høstsolen sprer seg utover og får skogens løvverk til å brenne i gul, rød og oransje. Jeg ser på høsten som en "ny start", en mulighet til å gjøre en innsats. Det er veldig mye som skjer nå, men det er slik jeg liker det. Jeg har fått en ny jobb med ganske høy stilling på Gina Tricot, superglad! I tillegg blir det mye lesing på fag og forberedelser til jeg drar til New York. Gleder meg til å fordype meg skikkelig i ting. Den beste følelsen i verden er når jeg får noe til, mestringsfølelsen. Så jeg er klar for å nyte høsten og gjøre en god innsats. 

Akkurat nå har jeg krøpet under dynen og skal se på serie mens høstværet stormer fra seg utenfor vinduet. Det har vært en veldig rolig helg, noe jeg trengte etter den hektiske uken jeg har hatt. Jeg var på kino både på fredag og på lørdag. På fredag var jeg med jentene og så Percy Jackson, Sea of monsters for å feire at Silje hadde bursdag. Den handlet om gresk mytelogi, typisk sånn film som jeg liker, den var veldig bra. I går laget Sindre kjempegod wok til meg før vi dro på kino og så The Heat. Den var utrolig morsom, noe av det beste som fins er når Sindre ler. Jeg har kost meg masse, nå skal jeg lade opp skikkelig til en ny uke. Gleder meg masse. Ønsker dere det beste for September ♥ 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no