hits

Veronica Reime

En helt spesiell festival

 • 31.08.2017 - 20:01

For et par helger siden var Linéa og jeg på en festival ute på Langøy. Vi dro dit med båt, og gikk gjennom et lite skogsområde, før vi kom frem til gressletten hvor festivalen holdt til. Vi var da omringet av både sjø og skog, og området var blant annet pyntet med telt, vimpler og blomster. Det var veldig idyllisk og fredelig der. Det var en donasjonsbasert festival med fokus på miljøvern, nestekjærlighet og bevegelse. Overskuddet gikk til Strømmestiftelsen som jobber mot blant annet barnearbeid, barneekteskap og menneskehandel. På festivalen var det yogatimer du kunne gå på (blant annet familieyoga), utendørs vandreteater, konserter, maling, eventyrsti, ulike leker og god mat. Maten var økologisk, fra flere ulike restauranter (Tango, Renaa og Harry Pepper) med et fokus på matsvinn. Ett av målene med festivalen var å forsøple minst mulig, så alle hadde med egne tallerkener og glass (som ikke var engangsting). Jeg synes det er utrolig positivt at det stelles i stand slike arrangementer som retter et fokus mot gode verdier som å ta vare på oss selv, dem rundt oss og jorden vår. Ikke minst synes jeg det er bra at dette var en festival som var først og fremst for barn, slik at de tidlig får mulighet til å lære om jorden vår og hvor viktig det er å være miljøvennlig. Det hele var et utrolig fint initiativ, og jeg håper det blir arrangert en ny festival neste år også. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vandreteateret handlet om hvordan fremtiden kunne bli om vi ikke var flinke nok til å plukke opp søppel etter oss, og ikke minst bruke mindre plast. De små fikk se hvordan delfinen, haien, blekkspruten og hvalen måtte bo på land fordi hele havet var fullt av plast og annet søppel. Dyrene var nå helt inntullet i plast, og hadde det ikke godt. Et fint skuepill med en god moral! 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Det gikk veldig fint på turnen i dag, og Linéa storkoste seg. Det blir en fin høst med mange kjekker timer i turnhallen. Nå har vi spist en god middag, Linéa er i seng og jeg har gått en lang tur med hunden med podcast på ørene. Jeg har fortsatt endel pakking igjen før jeg kan ta kvelden, så det må jeg få unnagjort nå. I morgen har jeg bare én vakt igjen på jobb, så drar vi! Ha en fin kveld dere ♥ Klem. 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Klar for turn!

 • 31.08.2017 - 15:45

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Da var endelig dagen her, og vi er klare for vår første gang på turn! Linéa er så spent, og hun har både prøvd på turndraktene og "øvd" seg litt hjemme. Jeg tror jeg gleder meg minst like mye som henne. Jeg gikk selv på turn helt til jeg faktisk var langt opp i tenårene, og jeg elsket det. Nå er jeg så heldig å få følge Linéa! Det blir en veldig fin aktivitet å gjøre sammen én gang i uken. Et godt lite avbrekk i hverdagen. Tidligere har vi gått på babysang i ett år og babysvømming i ett og et halvt år, og nå er vi klare for noe nytt. Dette innlegget er forhåndsskrevet, så når dere leser dette er vi allerede på vei til turnen. Jeg har hatt dagvakt på jobb, så nå skal det bli godt å koble ut med litt aktivitet, og prøve å holde tritt med energinivået til en aktiv toåring. Det blir bra! 

Planen for resten av dagen er å blant annet lage en god middag, og da står en av Linéa sine favorittretter på menyen for å "feire" litt. Jeg må også få unnagjort en hel del vasking og pakking, ettersom vi drar til Østlandet i morgen. Denne uken har virkelig gått utrolig fort, og nå er det snart helg igjen allerede. Jeg gleder meg! Håper alt står bra til med dere, og at dere har hatt en fin uke så langt ♥

Hva gjør dere i dag? Og er det noen som har erfaring med turn eller andre fritidsaktiviteter for barn? ♥

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

På telttur for første gang

 • 29.08.2017 - 21:48

Vi er veldig glade i friluftsliv, og elsker å dra på turer sammen med Linéa. Hun stortrives ute i naturen, og det er virkelig noe helst spesielt å utforske sammen med henne. Hun vokser så utrolig mye på disse opplevelsene. Noe vi hadde veldig lyst til å få gjort før sommeren var helt over var å dra på telttur, og i helgen fikk vi endelig gjort det! Vi dro til Røssdalen, og sov der i telt fra fredag til lørdag. Røssdalen ligger bare en liten fergetur og en times kjøring fra oss. Linéa og jeg hentet Sindre på jobb på fredagen, og så dro vi avgårde. Det var en såpass kort reise dit at det gikk fint an å dra dit for bare én natt, men samtidig var det så øde at vi ikke hadde dekning på mobilen engang, noe som gjorde hele opplevelsen enda bedre. Røssdalen er en uberørt dal, og det var utrolig nydelig og fredelig der. Og til å være Linéa sin første telttur, så kunne vi ikke ha dratt til et mer perfekt sted. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Linéa elsker å plukke blomster, og vi kom hjem med en hel bukett med lilla villblomster. Jeg har planer om å presse noen av dem for å ha som minne. L ga også blomstene små kyss etter hvert som hun plukket dem. Hun har omsorg for de aller minste ting ♥

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Turløypen startet med en liten grusvei, men gikk fort over til et mer steinete terreng, og vi måtte "klatre" resten av turen. Linéa satt i bæremeisen sin, i tillegg til at vi bar sekker både på mage og rygg, med telt, liggeunderlag og soveposer festet utenpå. Dere kan tenke dere at det var litt av et syn! Det var ca 45 minutter å gå fra parkeringsplassen  til den store gressletten vi kunne slå oss ned på. Gressletten ligger like ved vannet, og du kunne hele tiden høre fossen som sildret nedover. Utrolig idyllisk! 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Linéa var storfornøyd med å få grille sin egen marshmallow på bålet. Det var utrolig hyggelig å sitte ute i skumringen imens bålet knitret mellom oss, og spise marshmallow. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Se så koselig! Jeg var veldig spent på hvordan natten kom til å bli, så jeg gjorde det jeg kunne for at det skulle føles trygt og fint å være inne i teltet. Jeg rigget til med både lyslenke, lyslykt, Linéa sin nattlampe, puter og teppe. Hun elsket å være inne i teltet, og før vi la oss til å sove satt vi i soveposene våre og lekte med fingerdukker som jeg hadde tatt med. Linéa syntes det var såå stas å sove i sin egen sovepose, og sov som en stein hele natten gjennom. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Neste morgen våknet vi til lyden av fuglekvitter og sauebjeller. Dere kan tro Linéa var i ekstase, da hun oppdaget at det var sauer utenfor teltet vårt! Vi åpnet teltet litt og nøt de fine omgivelsene og den friske fjelluften imens vi våknet litt mer til. Det finnes ikke noe bedre enn det. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Frokosten bestod av hjemmelagde rundstykker, blåbær, varm sjokolade og friskt fjellvann. 


Jeg er så utrolig glad for at vi fikk dratt på denne turen, og ikke minst dele den spesielle opplevelsen med Linéa. Hun utforsket omgivelsene med forstørrelsesglasset sitt, plukket blomster, blader og steiner, ble med til fossen for å hente vann og lyste rundt i mørket med lommelykten sin. Vi hadde mange fine samtaler på turen om alt vi så og opplevde. Hun har også snakket masse om teltturen i etterkant, og ifølge henne så vi både rev, klatremus, troll og drager på turen. Trollene bodde i skogen og dragene på fjellet, og reven og klatremus var og stjal av maten vår ;-) Og hver ettermiddag spør hun om vi ikke kan grille marshmallow. Skjønningen ♥ 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Et nytt kapittel

 • 29.08.2017 - 16:50

Hei dere ♥ Nå føler jeg at høsten og hverdagen virkelig er i gang, og det er egentlig litt deilig. Denne sommeren har vært helt fantastisk, og vi har fått oppleve utrolig mye forskjellig. Jeg tenkte å ha en liten oppsummering av sommeren vår i et eget innlegg, så det kommer litt senere. Jeg føler meg veldig heldig som får oppleve så masse sammen med den lille familien min. Både store og små øyeblikk. Rolige morgener under dynen med masse leking og kos, og varmt sollys som strømmer inn gjennom vinduet. Spise frokost ute på terrassen. Plukke villblomster og markjordbær. Sove ute i telt, danse i sommerregnet, gå på festival og utendørsteater. Hesteridning på fjellet. Sykkelturer i Nederland og romantiske middager i Paris. Rufsete krøllehår, blomsterkrans, skrubbsår og plaster. For en ufattelig herlig sommer dette har vært! 

Vi har hatt rundt to uker nå med både skole, barnehage og jobb, og jeg skal innrømme at det er litt godt å komme tilbake til hverdagen og rutiner. Et nytt kapittel har startet, og jeg kunne ikke vært mer spent på det kommende året. Det føles som at jeg hver høst starter med blanke ark, med noe nytt og spennende i vente. Da jeg startet mitt andre år på universitetet var Linéa to og en halv måned gammel. Det var en helt ny hverdag for meg å være nybakt mamma, samtidig som jeg skulle studere. Det endte opp med å bli et utrolig innholdsrikt og fint år. I fjor høst startet jeg skoleåret med en aktiv ettåring i hus, som nå var blitt barnehagejente. Igjen skapte vi en ny og fin hverdag sammen, og jeg skrev også bacheloren min dette året. Nå er høsten kommet igjen, og jeg gleder meg til vi skal fargelegge et nytt sett med blanke ark. Linéa fortsetter i barnehagen som vanlig, og i tillegg skal hun begynne på turn! Det gleder vi oss veldig til. Jeg er nå på mitt fjerde år av lektorstudiet mitt, og er offisielt masterstudent. Masteremnene virker heftige, men veldig interessante. Jeg tror det er to kjekke år jeg har igjen. I tillegg har jeg begynt å jobbe litt på en skobutikk, sammen med en herlig gjeng med jenter. I går ble jeg faktisk 23 år, og det er litt rart å tenke på at jeg fortsatt er så ung. Jeg glemmer det ut noen ganger at jeg faktisk bare er i begynnelsen av 20-årene. Jeg føler meg så heldig som får dele så store deler av livet mitt sammen med datteren min. Og jeg føler meg så heldig og takknemlig for det livet jeg har. Jeg er veldig spent på hva dette året kommer til å inneholde, og hva vi har i vente. Jeg tror det kommer til å bli utrolig bra! Det aller viktigste vil alltid være hverdagen og de fine øyeblikkene jeg skaper sammen med den lille familien min. Ingenting betyr mer enn det ♥

 

Hvordan har sommeren deres vært? ♥

 

LES OGSÅ: 

HAR JEG ØDELAGT LIVET MITT?

JEG GIKK NED 18 KILO

HVORDAN KLARER DU DET?

DET VERSTE SOM KUNNE SKJE

JEG VILLE GI OPP

JEG VAR FLAU OVER Å VÆRE EN AV DEM

STUDERE MED BABY - DETTE MÅ DU VITE

HVORFOR TAR DU IKKE BARE ABORT?

JEG HAR NOE Å INNRØMME

DET MÅ FEIRES

ET HELT SPESIELT ÅR

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Bildedryss fra Paris

 • 08.08.2017 - 20:51

Hei dere! Jeg kom plutselig på at jeg hadde et helt innlegg fra Paris-turen vi var på i sommer liggende i arkivet, som jeg enda ikke hadde delt med dere. Da vi var i Nederland, benyttet nemlig Sindre og jeg sjansen til å dra på en liten kjærestetur til Paris. Vi dro med toget tidlig om morgenen, sov på hotell én natt, og dro tilbake igjen neste kveld. Dermed fikk vi nesten to hele dager i Paris. Forrige gang vi var i kjærlighetsbyen var det rett før jul, og jeg var gravid. Nå dro vi tilbake på enda en romantisk tur, men denne gangen med en toåring som ble hjemme hos besteforeldrene sine. Det var faktisk første gangen jeg var borte så lenge fra Linéa, og jeg kjente litt på den lille klumpen av separasjonsangst som lå i magen. Heldigvis storkoste hun seg hjemme med besteforeldrene sine. Hun var blant annet på besøk på jobben til pappa, og på grilling hjemme hos den norske ambassadøren i ambassadørboligen. Den frøkna vet å komme seg rundt!

Jeg har blitt veldig glad i den franske stemningen, og på denne turen klarte virkelig byen å kapre hjertet mitt. Solen strålte hele dagen, det var mye liv i gatene, samtidig som det virket som om alt gikk for seg i et behagelig tempo. Paris blomster virkelig på denne tiden av året. Vi hadde bestemt oss på forhånd for at vi ikke skulle innom alle de typiske "turist-stedene", ettersom vi hadde sett alt det tidligere. Jeg brukte litt tid på å finne andre perler verdt å besøke, som ikke var fulle av turisme. Vi vandret rundt i den fine byen uten noe som helst hastverk, og bare nøt alt vi fikk se og oppleve. Tok inn alle inntrykkene. Om kvelden ruslet vi bort til en veldig sjarmerende gate bare et lite steinkast fra hotellet, og spiste en bedre middag på en av restaurantene som lå der. Vi koste oss med deilig mat, så på folkelivet i gatene og skravlet om alt og ingenting. Jeg føler at denne turen ga meg mye mer enn hva den ville gjort om vi hadde løpt fra turistattraksjon til turistattraksjon. Nå fikk vi oppleve Paris på en mer ekte måte. 

 

- Et lite bildedryss fra Paris -

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Trykk på liker-knappen under innlegget om dere ønsker at jeg skal lage en liten Paris-guide med mine beste tips til dere ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

Det går mot slutten

 • 07.08.2017 - 20:33

Hei fine! Håper alt står bra til med dere ♥ Regnet har herjet over Stavanger den siste uken, og jeg føler at vi har fått en liten forsmak på høsten som snart er i anmarsj. Jeg synes det er veldig koselig å sitte inne og spille brettspill imens regnet trommer på ruten om kvelden, men jeg vil ikke at sommeren skal ta slutt helt enda! Heldigvis har solen glimtet til mellom regnbygene, og vi har fått kost oss litt ute også.

Denne sommeren har virkelig fløyet avgårde! Vi har vært mye på reisefot, og har fått oppleve utrolig masse fint sammen. Så mange gode store og små øyeblikk. Vi har fått oppdage og utforske ting sammen, og tilegnet oss nye opplevelser og erfaringer. Å se verden gjennom Linéa sine øye er alltid magisk, og jeg føler meg heldig som får ta del i hennes ferd gjennom verden. Dette er kanskje ekstra spesielt om sommeren når naturen som vi tilbringer mye tid i virkelig kryr av liv. Selv om jeg er glad i hverdagen, så gruer jeg meg litt til at sommeren skal ta slutt. Vi er ferdig med å reise for denne gang, men heldigvis har vi endel kjekke ting foran oss her hjemme. Sommerens eventyr er ikke helt over enda! Det har vært utrolig gøy å reise rundt så mye som vi har gjort denne sommeren, men det var litt godt å komme hjem nå og nyte resten av sommeren hjemme. Under er et par bilder jeg knipset imens Linéa hadde toårsfotograferingen sin. Det føles som om det var i går, men så er det snart to måneder siden! Det var en utrolig fin sommerdag ♥ Dere kan se litt av resultatet fra fotograferingen HER. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Etter mange uker med fri har L startet i barnehagen igjen, og det virker som hun synes det er veldig gøy å være tilbake. I dag var det planleggingsdag i barnehagen, og jeg fikk en liten feriedag sammen med lille gull. Vi var på lekeland, syklet tur og var på besøk hos foreldrene til Sindre. Nå har jeg og S krøpet opp i sengen og skal se siste episode av Game of Thrones med litt rester fra helgens godteskål mellom oss. En veldig fin mandag med andre ord! 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

 

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no