Veronica Reime

I dag er det din dag

 • 30.08.2015 - 09:43

For rundt 21 år siden var jeg dåpsbarn selv og ble fotografert på akkurat samme sted som på bildene over. I dag er det din store dag, Linèa Olivia. Du vet det ikke selv, men i dag kommer både familie og venner fra fjernt og nært for å feire deg. Jeg har gledet meg veldig til denne dagen, og jeg kjenner at mammahjertet bobler over av stolthet. For det er jeg virkelig! Så stolt over den glade, nydelige, skjønne lille engelen som jeg kan kalle for min datter. I mine øyne er du helt perfekt. Jeg føler meg så utrolig heldig som har deg i livet mitt. 

Jeg har gledet meg til denne dagen helt siden før du ble født. Dåp er en så fin og høytidelig tradisjon synes jeg, og det er så stort å få bære deg frem foran alle og få deg døpt. Når vi hadde dåpssamtale med presten så kjente jeg faktisk tårene presse på når han fortalte om hvordan dåpen skulle foregå. Jeg har alltid vært følsom, men etter du kom har jeg bare blitt enda mer lettrørt. Du bringer frem så mye følelser i meg. Det kommer nok til å renne et par gledestårer i dag også. Jeg har vært så spent, og jeg kjenner tusenvis av sommerfugler i magen. Denne dagen skal bli så fin! Jeg har jobbet hardt for at denne dagen skal bli perfekt helt til punkt og prikke. Vi har også fått god hjelp fra andre fordi vi alle ønsker at denne store dagen skal bli så bra som overhode mulig. Om noen år skal vi sette oss ned og se på bilder og videoer fra dåpsdagen din, og jeg skal fortelle deg om hvor fint det var.

Gratulerer så mye på dåpsdagen din Linèa Olivia Mamma elsker deg!

Latest snapshots

 • 27.08.2015 - 21:02

Heisann! Hvordan har dere det? Her er vi travelt opptatt med skolestart og dåp. På søndag er den store dagen, og jeg gleder meg sånn! I går løp vi fra butikk til butikk for å fikse de siste tingene, og i dag har vi vært og sjekket ut lokalet og fått navnet hennes brodert på dåpskjolen hos en venninne av mamma. Lokalet kan dere se en liten sniktitt av på et av bildene under. Jeg prøver å være litt aktiv på snapchat slik at når det blir lite oppdateringer på bloggen, så kan dere fortsatt være med litt der. Jeg legger faktisk ut endel videoer der, synes det blir litt mer personlig da. Dere kan følge meg på veronicacr ♥

- Noen av mine siste snaps - 
Jeg vet det er mange som er nysgjerrige på hvordan det er med skolen osv, jeg får spørsmål om det daglig. Det kommer et eget innlegg om det snart hvor jeg forteller alt. Hyggelig at dere interesserer dere sånn! 

Ha en fin torsdagskveld! 

Naken

 • 25.08.2015 - 14:55

Det er noe som mangler. Jeg føler meg tom og alene. Blottet og naken, akkurat som om jeg mangler et lag med hud som skulle vært der. Det kribler i hendene, og jeg klarer liksom ikke helt å finne roen. Det er helt utrolig hvor fort jeg ble vandt til å ha deg rundt meg. Jeg tilbringer hver eneste dag med deg, og du har blitt en stor del av meg. Når du ikke er i nærheten av meg, selv om det bare er for en liten stund, så føler jeg meg helt naken.

Det er rart å tenke på at noen jeg har kjent i bare to måneder er blitt en så stor del av meg. Jeg har henne rundt meg hele tiden og tilbringer nesten hvert eneste minutt av hver eneste dag sammen med henne. Høre pusten hennes og kjenne varmen. Å ha henne i armene med hodet hvilende på brystet mitt føles liksom så rett. Når jeg er borte fra henne, selv om det kanskje bare er snakk om fem minutter inne på butikken, så får jeg en helt merkelig følelse inni meg. Jeg føler meg plutselig så altfor lett, det er noe på kroppen min som mangler. Jeg tror ingen kan riktig forstå det helt før de får barn selv. Hvis vi har har vært på besøk/hatt besøk hvor mange har fått holde henne (noe jeg synes er veldig koselig, ikke misforstå), så blir jeg sittende med henne i armene og bare lukter på hodet hennes i lang tid etterpå fordi det føles som en evighet siden jeg har hatt henne nær meg. Jeg kan våkne midt på natten og sjekke klokken; er det ikke litt lenge siden hun sovnet nå? Jeg savner henne. Vil se øynene hennes, høre koselydene. Er det ikke rart hvordan du kan savne noen som er rett ved siden av deg? Når Sindre bærer henne ut av et rom og hun sender et langt blikk etter meg får jeg lyst til å bare løpe etter dem. Bare holde litt til, kjenne varmen og den gode lukten.  

Det var tyngre enn jeg hadde trodd å dra til skolen i dag. Linèa Olivia sovnet litt før jeg gikk, og jeg måtte holde tårene tilbake idet jeg hvisket: "Vi sees snart lille venn". Selv om det bare var et par timer så føltes det veldig tungt. Jeg ringte hjem allerede i den første pausen for å høre at alt var fint (noe det selvfølgelig var). Etter det gikk det litt bedre, men jeg kjente at jeg kunne ikke komme meg fort nok inn dørene og holde henne igjen. Hun hadde sovet nesten hele tiden imens jeg var borte, og nå lå hun strålende fornøyd og smilte mot meg. Det slo meg at jeg hadde nok kjent mer på savnet enn det hun hadde. 

Du blir på en måte avhengig av den lille skapningen. Jeg tenkte alltid at det er vanskelig for de små når de drar avgårde på leirskoler osv, og foreldrene får barnefri. De savner oss sånn. Men nå har jeg skjønt at for dem så går det egentlig veldig fint, de koser seg jo og har det kjekt. Det er jeg som kommer til å slite mest. Jeg pleide å le litt av moren min som alltid spilte "Jag trodde änglarna fanns bara, bara i himmelen..." på repeat og gråt en skvett hver gang jeg var borte på tur. Nå skjønner jeg det veldig godt, og kommer nok til å sitte slik selv en dag! Hun er min datter og min aller beste venn 


 

 VIXEN_NOMINASJON_GIF2

Det er en fryd

 • 25.08.2015 - 09:00God morgen mine fine ♥ Når dere leser dette sitter jeg i forelesning på skolen. Jeg kan ikke akkurat si at det var en fryd å sette på alarmen til klokken 6 i morges, men det ble plutselig litt bedre da jeg fikk selskap av en liten solstråle i sengen. De små føttene som kiler mot magen min og de blå øynene som stirrer nysgjerrig opp på meg. Det er jo ikke mulig å være trøtt og morgengretten når du har en fornøyd liten skapning ved siden av deg som prater og ler!  

Dagen i dag går egentlig litt slag i slag. Vi får blant annet besøk av presten som skal døpe Linèa, jeg skal fikse neglene mine og vi har fortsatt litt igjen å handle inn til dåpen. Jeg oppdaterer dere igjen litt senere, men i mellomtiden kan dere som vanlig følge meg på snapchat: veronicacr Der legger jeg faktisk ut endel videoer, synes det er litt mer personlig enn bare bilder. Ønsker dere en kjempefin tirsdag! 

Hva er deres planer for dagen?

VIXEN_NOMINASJON_GIF2

Bli en Superstudent - 11 tips til gode karakterer

 • 24.08.2015 - 20:48

Kjære alle medstudenter! I morgen har jeg min første skoledag etter sommeren, og jeg er veldig motivert. For at jeg skal klare dette i tillegg til å være mamma på fulltid så avhenger jeg av å være strukturert og bruke tiden jeg har best mulig. Å oppnå gode karakterer går ikke på hvor mye du leser eller hvor smart du er, det går på studieteknikk og vilje. Jeg satt og skrev noen punkter for hvordan jeg skal gjøre dette, og tenkte at jeg like så greit kunne dele dem med dere! 

 


 

Lag en plan - Sett deg ned og tenk over hva du vil oppnå, og vær realistisk. Ingenting er så motiverende som et klart mål å jobbe mot. Studer fordi du vil og synes det er gøy, ikke fordi andre forventer det av deg. Finn dine egne, personlige mål. 

Godt utstyr - Er det bare jeg som synes det er like stas hver skolestart å kjøpe nytt skoleutstyr? Haha, litt nerd må det være lov å være! Men har du alt av utstyr du trenger så er du allerede godt på vei til en god studierytme. Du vil ikke være han som bruker halve forelesningen på jakt etter noen som har en ekstra blyant, for så å skrive notater på et halvt ark som noen rev ut av boken sin til deg. Det blir bare rot! I tillegg er jo markeringspenner og post-it lapper gull verdt når du leser. 

Møt opp i timene - Dette høres kanskje ut som en selvfølge, men det er så fort gjort å sluntre unna! Alle forelesere legger ut powerpointene sine, og dermed er det veldig lett å tenke: "Jeg orker ikke å gå i dag, ser bare på powerpointene senere i kveld." Den fellen er så dum å gå i! Du får så utrolig mye gratis av å gå i forelesning. Kanskje sier læreren noe som er relevant i forhold til eksamen? Medelever stiller spørsmål som du kanskje lurer på selv? Og når du er hjemme er det så fort at du bare scroller gjennom lærerens powerpoint imens du har et halvt øye på The Kardashians på TV. Når du er i timen er det mer flaut å være den som sitter på facebook imens alle andre følger med og noterer. 

Gjør det interessant - Jeg skjønner godt at alt ikke er like interessant å lære om, selv om du kanskje har valgt studiet selv. Men å tenke "dette er så kjedelig jeg dør...." hjelper ingen! Innstill deg på at dette er noe du kan ha nytte av senere, og er noe du må gjennom for å oppnå dine mål og drømmer. Prøv å knytt det du lærer om opp mot noe interessant. Finn ulike "knagger" å henge stoffet på. På denne måten er det lettere å huske, istedenfor at du tenker det er kjedelig og så går det inn det ene øret og ut igjen av det andre. 

Forbered deg - Følg med på timeplanen over pensumet dere skal gå gjennom i timen. Jeg kjenner selv at det er noe dritt å logge inn på itslearning og finne ut at du skal lese 100 sider til i morgen, men det gjelder å komme over den kneiken. Du får jo mye mer utav forelesningen om du faktisk har litt peiling på hva læreren snakker om. Les på forkant, bruk markeringspenner til å markere viktige ting. Skriv nøkkelord på post-it lapper og notèr ned spørsmål hvis det er noe du lurer på. Jeg har selv gått i timen uten å lese og ikke skjønne så mye av det læreren snakker om. Jeg tenker alltid at jeg skal sende mail etter timen med det jeg lurer på. Guess what? It never happens! 

 Bearbeide nytt stoff - Like viktig som du forbereder deg før en forelesning er det å bearbeide stoffet etterpå. Bruk en halv time helst rett etter timen til å se over notatene. Var det noe en medelev sa som var lurt? Fikk du ikke notert ned alt, men har det fortsatt friskt i minnet? Skriv et kort sammendrag med det viktigste og les over. Gjerne samle alle notatene i en perm eller oversiktelige mapper på pcen, slik at det er lett å finne tilbake til dem. Veldig greit når du skal lese til eksamen, da det er det som læreren har fokusert på i timen dere vil bli testet i. Da kan du ta utgangspunkt i notatene dine når du pugger, istedenfor å begynne å lese gjennom bøkene fra begynnelsen av to uker før eksamen. Planlegg når du skal lese - Lag en plan over når du skal lese, og her gjelder det også å være realistisk. Det er logisk at når du har vært på skolen i 8 timer med forelesninger, så kan det bli litt tungt å stupe rett i bøkene og sitte der i 5 timer når du kommer hjem også. Tenk over når du er mest våken og effektiv. Er det på kvelden eller morningen? Hvis det er umotiverende og siger lett ut når du planlegger å sitte 6 timer i strekk, så er det bedre å planlegge for eksempel to timer med effektiv jobbing. Å studere er en fulltidsjobb egentlig, og du driver vel ikke med alt annet tull når du er på jobb? Sett mobilen i flymodus og legg vekk alle distraksjoner. Bestem deg for å jobbe effektivt i de timene du har planlagt, og heller legg inn pauser til spising, sosiale medier, trening, en episode med tv serie osv. Så kan du være fornøyd med alt du har fått gjort, og ta deg fri med god samvittighet resten av dagen! Og når du har fri så har du FRI. Ikke tenk mer på skole før neste leseøkt. 

Gode studie omgivelser - Rotete omgivelser = rot i hodet. Jeg blir i hvert fall utrolig demotivert av å sitte i sengen med masse rot rundt meg og prøve å skrive en oppgave. Da kommer jeg ikke i skikkelig jobbemodus, og det sklir lettere ut. En god pult med kontorstol, med godt utstyr og inspirerende ting rundt meg så kommer jeg i rett mood, og jobben går lekende lett. Mister jeg litt motivasjonen hjelper det å sitte på biblioteket, et grupperom eller i lesesalen på skolen. Å ta macen under armen og sette seg på en cafè med noe godt å drikke hjelper også utrolig mye når jeg mister litt "piffen". 

 

Spis og drikk godt - Uten mat og drikke duger helten ikke! Å ha god og næringsrik mat tilgjengelig hele tiden hjelper veldig mye på lesingen synes i hvert fall jeg. Jeg elsker å lage meg et stort "lesefat" med sunn og god snacks. Lesing blir liksom kjekkere med god mat ved siden av? 

 

Belønninger - Dette kan kanskje være litt overfladisk, men å så motiverende! Det er ingen skam i å gi seg selv litt belønninger iblant om du har gjort en god jobb. Unn deg selv et par nye sko som du har siklet på lenge eller en time hos frisøren. Det trenge ikke å koste penger heller! Hva med en hel dag hvor du ligger i sengen og ser på tv serier og spiser junk fordi du hadde fått helt NOK av den vanskelige matten og trengte en pause? En tur på byen hvor du danser bort alle bekymringer og tanker om engelsk gramatikk. Alt med måte selvfølgelig ♥ Vær god mot deg selv - Og sist men ikke minst; vær din egen cheerleader! Ta vare på deg selv, lytt til kroppen og gi deg selv litt pause om det trengs. Vær heller realistisk og ikke ha skyhøye forventinger til deg selv. Å gå på skole og studere skal tross alt være gøy også! Å få toppkarakterer på alle prøver er ikke alt i livet. Jeg husker så utrolig godt hva han ene læreren min i New York sa om akkurat dette. Han sa: Ikke slit dere ut og bruk all deres tid på å lese til disse eksamene. Dere er i NEW YORK, dra ut og opplev denne fantastiske byen. Han var Dean på Berkley (en veldig høy tittel å få i USA), men det som hadde fått han dit han var i dag var ikke gode karakterer. Han hadde et gjennomsnitt på C i karakter, men det var alt han gjorde utenom skolen som ga han god livserfaring og kontakter som fikk han dit han var i dag. Noe å tenke på!  

 

LYKKE TIL! 

Trykk gjerne på liker knappen om dere likte innlegget ♥ 

Klikk på knappen under for å nominere meg til prisutdelingen for bloggere: 

VIXEN_NOMINASJON_GIF2 

Den siste sommerdagen

 • 24.08.2015 - 14:04

HEI ALLE SOLSTRÅLER 

Disse siste sommerdagene har virkelig vært balsam for sjelen, og jeg har kost meg såå masse. Det har vært godt å lade opp batteriene skikkelig, og nå er jeg fit for fight! Det ble litt stille på bloggen her i mellomtiden, men så regner jeg med at dere også har vært ute og kost dere i solen istedenfor å sitte inne og lese blogger? Hvem trenger vel syden når vi har dette fine været. Norsk sommer er best! 

Dagene har gått til soling på terrassen imens lille koser seg med babygym i skyggen, trilleturer, grilling i hagen og bare nyte hvert eneste sekund før hverdagen slår til for fullt. Vi var oppe en tur på universitetet i dag, og jeg kjenner at jeg er skikkelig spent på å begynne med forelesninger i morgen. Selv om jeg fortsetter på samme studie som jeg gikk på før sommeren, så blir det en helt ny hverdag. Nå er jeg både student og mamma! To ord jeg aldri hadde trodd jeg kom til å beskrive meg selv med samtidig. Jeg gleder meg, men er samtidig veldig spent. Sist uke var det jo fadderuke, og jeg kjente jeg misunnet venninnene mine som var med i år. Det er helt utrolig hvor fort jeg ble vant til denne tilværelsen med å være nybakt mor, men noen ganger slår det meg virkelig hvor annerledes livet mitt er nå. Mine skoleforberedelser går i å øve lille på å ta flaske, koke smokker og tytteflasker, vasking og sortering av babyklær og innarbeide rutiner med kveldsstell på et fast tidspunkt. Jeg tok en liten seiersdans da Linèa tok flaske uten å bli sutrete først, for deretter å sovne innen klokken ni. Dette går rette veien! 

I går nøt vi den siste sommerdagen i hagen til oldeforeldrene til Linèa Olivia. Vi spiste en god middag, skravlet og koste oss. 

- Et lite bildedryss - 

Nå skal jeg pakke vesken vår til babysvømming. Gleeder meg! Ha en fortsatt strålende mandag dere, så skrives vi senere 

 

STEM PÅ BLOGGEN MIN I ÅRETS VIXEN BLOG AWARDS VED Å KLIKKE HER ♥
Første gang på babysvømming

 • 17.08.2015 - 19:45Hei og god mandag mine kjære 

Hvordan har dere det? Håper det har gått fint med alle dere som begynte på skolen igjen i dag. Siden jeg ikke skal være med på fadderuken i år, så har jeg en uke til med ferie, og det skal nytes. Det føltes litt som hverdagen har begynt igjen til tross for at jeg ikke har skole enda, ettersom babysvømmingen startet opp denne mandagen. Det var Linèa Olivia og meg sin første gang, og jeg skal innrømme at jeg var utrolig spent. Jeg hadde masse sommerfugler i magen, da vi kjørte bort. Det gikk veldig fint, og hun elsket å være i vannet. Jeg måtte le litt av hvor søt hun var i sin prikkete lille badetruse med rysjer og den altfor store badehetten. Hun var glad og fornøyd, og veldig nysgjerrig på de andre babyene så hun kikket masse rundt seg hele tiden. Dere kan tro jeg var stolt som en hane, da jeg kjørte hjemover. Både over meg selv og Linèa Olivia. Jeg er utrolig glad for at jeg valgte å melde oss på dette!

Nå ligger hun og sover i fanget mitt, det tar på med svømming. Kjenner jeg faktisk er litt trøtt selv, så kanskje jeg skal hvile meg en halv time? Hadde ikke vært så dumt! Ønsker dere en fin start på den nye uken, og håper overgangen til hverdagen igjen har vært myk 

PS: Jeg hadde blitt utrolig glad om dere ville nominert meg til årets prisutdeling for bloggere! Dere kan nominere i så mange kategorier som dere måtte ønske/ synes passer. Det kan dere gjøre ved å klikke HER 

Dette var jeg ikke forberedt på ved å bli mor

 • 11.08.2015 - 14:12

Siden innlegget mitt Dette var jeg ikke forberedt på som jeg skrev når jeg var gravid falt så godt i smak, tenkte jeg å kjøre på med en del 2! Denne gangen om ting jeg ikke var forberedt på ved å være nybakt mor.

Here we go: 

 Amming tar tid - At det kom til å bli mye amming var jeg selvfølgelig klar over, men jeg undervurderte kraftig hvor lang tid det tar! To timer kan fly forbi og alt jeg har gjort er å amme, få henne til å rape og kanskje gulpe, for deretter å amme igjen. Og så skal du gjøre dette mange ganger til dagen! Føles som du ikke har tid til noe annet, og ender opp med å gå med puppen hengende ute konstant. Dette tar heldigvis mindre tid etter hvert, men i begynnelsen fikk jeg skikkelig sjokk over hvor mye tid jeg brukte på det. Og økedager? Cancel all your plans!  

Såre bryst - Når vi snakker om amming, så ante jeg virkelig ikke at det kunne gjøre såå vondt. Å amme med melkespreng er virkelig helt grusomt. Det er så vondt at jeg blir nesten litt kvalm, og må konsentrere meg godt for å ikke rive henne av puppen igjen. Såre brystvorter er noe som kommer innimellom, men spesielt etter en økedag er det helt ekstremt. Puppene er nå off limits, og jeg kan skrike til hvis Sindre er så uheldig og kommer litt borti. 

Uforberedt på sangfronten - Du tror du husker alle de gode, gamle barnesangene fra din egen barndom og gleder deg til å bysse barnet ditt i søvn imens du synger en av dem. Det er ikke før du står der og skal synge for barnet ditt at du oppdager du ikke kan halvparten av teksten engang. Jeg kunne første vers av den vuggesangen som mamma sang for meg og endel av Trollmor, men utenom det var det kun Kaptein Sabeltann jeg kunne alt av utentat (haha). 

Babylukten er som dop - Noe av det jeg husker best fra da jeg fikk lille i armene mine for første er den gode lukten. Jeg har hørt mange si at babyer lukter så godt, og at de elsker å lukte på hodene deres, men jeg trodde virkelig ikke at det skulle være såå god lukt. Hun har fortsatt den deilige babylukten, men etter fødselen luktet det faktisk enda bedre (?!) Jeg kan ta meg selv i å tenke tilbake på den lukten og lengte etter den. Haha! Hvor sært er ikke det? Hvor lite du bryr deg - Undertøyet er på vrangen, håret kan ikke lenger reddes av tørrshampoo, klærne lukter gulp og du har glemt å lukke de "klaffene" du tar ned på amme bh-en. Før hadde jeg fått helt fnatt, men nå er det ofte at jeg bare ikke orker å bry meg. Jeg ser på det egentlig bare som utrolig komisk! Selvfølgelig liker jeg fortsatt best å føle meg velstelt, men let`s face it: Når jeg har en ledig stund vil jeg mye heller synke ned i sofaen i en kosedress som hadde trengt en vask og sovne til ett eller annet realityshow på TVen, enn å bruke den på å freshe meg opp så fælt.

Du får faktisk sove - Dette kan jo være veldig forskjellig, men jeg ble i hvert fall overrasket over hvor mye mer søvn jeg fikk enn det jeg hadde trodd. Jeg sover kanskje stiv som en pinne i en ubehagelig stilling fordi jeg har et lite, fornøyd nurk klistret inntil meg, men jeg får i hvert fall sove! 

 


Hverdagsluksus- Etter en 15 minutters dusj føles det ut som du har vært på spaweekend. Å spise middag som er varm eller å se en hel film uten avbrytelser er skikkelig luksus! 

Multitasking - Å holde en baby var èn ting, men å gjøre noe samtidig? Aldri! Det tenkte jeg i hvert fall før. Nå kan jeg gå med lille på armen og gjøre alt mulig samtidig. I begynnelsen når jeg skulle amme satt jeg med begge hendene klistret til hodet hennes, og anstrengte meg så mye at jeg begynte å få senebetennelse. To uker senere: Amme, se på tv, blogge og snakke i telefonen samtidig? NULL STRESS ;-) 

Savner å være gravid - Dette hadde jeg aldri trodd, men noen ganger savner jeg å være gravid. Jeg tar meg selv i å holde på magen og kjenne etter spark. Høres jo helt sprøtt ut! Men det var ganske koselig å ha gravid magen, kjenne sparkene og ha det spesielle båndet ingen andre kunne føle. Å gå i fine kjoler som viste frem magen og stråle lykke. 

Hvor fantastisk det er å bli mor - Og sist men ikke minst, så er det like fantastisk å bli mor som de sier at det er. Jeg klarte aldri å skjønne det helt før jeg ble mor selv. Den uendelige ubetingede kjærligheten du føler for det lille nurket. Det er virkelig det beste i verden! 

 Noen som kjenner seg igjen? 

STEM PÅ BLOGGEN MIN I ÅRETS VIXEN BLOG AWARDS VED Å KLIKKE HER ♥

 

Starter på nytt

 • 11.08.2015 - 10:43HEI  Er det lov å starte på nytt og si at det er mandag i dag? Isåfall gjør jeg det! I går var en sånn typisk dag hvor jeg hadde laget en plan over alt jeg skulle få gjort, men så fikk jeg ikke kommet over halvparten engang. Det var hele tiden noe annet som skjedde, og plutselig så var dagen omme! I dag er det full skjerpings, og satser på å få gjort mesteparten i hvert fall. Er det noe jeg virkelig ikke trives med så er det å ha ting hengende over meg. 

Nå har solen kommet frem, og vi skal straks ut og nyte finværet. Senere skal jeg og Linèa Olivia ut og gå en deilig, lang tur med søskenbarnet mitt. Hun flytter til Oslo på fredag for å gå på politihøgskolen (hun er rå!), og jeg gruer meg veldig til hun drar. Camilla er som en søster for meg, så det blir litt trist å ikke ha henne rett i nærheten hele tiden.  Kanskje jeg og Linèa må ta oss en jentetur til Oslo? 

Håper dere har en super start på uken! Vi skrives mer senere

STEM PÅ BLOGGEN MIN I ÅRETS VIXEN BLOG AWARDS VED Å KLIKKE HER ♥ 

En baby gjør slutt på romantikken

 • 09.08.2015 - 16:56

Okei, tredje forsøk. Jeg kryper inntil Sindre under dynen. Vi har vært så lite i nærheten av hverandre i løpet av dagen, at det føles nesten litt merkelig å plutselig ligge helt inntil hverandre. Lille har endelig sovnet i sengen sin, og jeg kan faktisk ligge med hodet på brystet til S og lukke øynene. Det varer bare et par minutter. Fra sengen til den nye sjefen i huset lyder det sutring som snart kommer til å gå over i gråt. Vi er aldri alene lenger, og jenta vår vil være midpunktet. Så vi tilbringer enda en natt på hver vår side av sengen, og med et fornøyd lite nurk mellom oss.  

Når man får barn er det slutt på romantikken. Da består livet ditt av bleieskift, gulping og lite søvn. Dette var jeg forberedt på. Jeg tenkte at jeg måtte ikke bli lei meg om vi virket mindre forelsket i hverandre eller ikke hadde tid til å gjøre så mange koselige ting sammen. Nå handler tross alt livet vårt om en liten unge som var avhengig av oss, og alt annet blir liksom skjøvet litt til sides. 

Det er sant at det er endel bleieskift og gulp, og du får kanskje mindre/dårligere søvn enn før. Den første tiden er det knapt nok tid til å gå på do, langt mindre tid til å gi hverandre oppmerksomhet og romantikk.  Men det stemmer ikke at romantikken forsvinner helt, ikke hvis du ikke vil at den skal det. Å gå på restaurant eller kino og være romantisk på den litt klisjè måten er koselig det altså, men det er de små romantiske tingene i hverdagen jeg setter mest pris på. Det er de som virkelig betyr noe. Etter at vi har fått en liten i hus føles det litt som å forelske seg på ny, både i hverandre og i den lille. Å våkne opp klam og svett fordi både Sindre og Linèa Olivia har krøpet helt inntil meg i løpet av natten, at Sindre lager klar en mugge med saft og setter på nattbordet når vi skal legge oss fordi han vet at jeg blir så ufattelig tørst når jeg ammer om natten eller at han forteller meg hver dag hvor fin han synes jeg er selv om jeg ikke har rukket å ta meg en dusj engang og klokken er 8 om kvelden. Det er dette som er kjærlighet for meg. 

Gjennom disse siste ukene har vi begge utviklet oss og vokst enda mer. Å se denne nye siden av Sindre har bare fått meg til å bli forelsket på ny. Det er ikke slik at kjærligheten falmer fordi vi er opptatt av å ta vare på en baby. Den blomstrer bare enda mer. Vi deler noe som bare er vårt, en blanding av oss to. Det er noe helt spesielt. Det varmer hjertet mitt å se Sindre sammen med Linèa Olivia, og jeg kjenner jeg blir både stolt og imponert. Og Sindre forteller meg ofte hvor stolt han er over hvordan jeg taklet fødselen og hvor flink jeg er med jenta vår. Men jeg skjønner godt hvorfor mange mener at de føler det ikke er noen gnist mellom dem lenger. Fordi det er veldig fort gjort å glemme å gjøre det lille ekstra for hverandre, det som holder kjærligheten vedlike. 

Hvis romantikken tar slutt så er det ikke barnet sin skyld, da er det vi som er for dårlige til å opprettholde den. Det er en utfordring som krever kreativitet. Ingenting dreper romantikken raskere enn kjedsommelighet. Gå en liten tur sammen og fortell hverandre hvordan om hvordan dagen har vært, eller at når dere spiser middag så demper dere belysningen og tenner levende lys. Det skal så lite til! Det aller viktigste er å være oppmerksom på hverandre og kommunisere. Synes du at kjæresten din ser bra ut i dag? Har han ryddet leiligheten eller rett og slett bare vært en god pappa? Si det! Gi komplimenter helt uoppfordret og kanskje når din kjære minst venter det. Du får kanskje ikke dratt og sett alle de siste filmene på kino eller gått på restaurant og spist så ofte, men det gjelder å huske på de små tingene vi kan gjøre for hverandre. Jeg føler vi ofte har for høye krav når det gjelder slike ting. En fin regel vi har er at vi alltid skal si at vi elsker hverandre før vi legger oss om kvelden, uansett hvor trøtte, utslitte og smågretne vi kan være.  

Jeg gleder meg til hver eneste dag jeg får våkne opp mellom favorittene mine. De stundene vi deler sammen om morningen, trøtte og slitne men så utrolig glade og forelsket i den lille skapningen som ligger der og stirrer opp mot oss, de er gull verdt. Jeg ville ikke byttet det bort mot noe som helst i hele verden! Selv om vi bytter flere bleier enn vi kysser, så har vi fått et nytt fokus som bare har gjort kjærligheten sterkere. Vi har blitt voksne sammen og deler den aller største gaven vi noen sinne kunne ha fått Nå er Sindre på butikken for å kjøpe bleier og godis. Lille har akkurat sovnet og vi skal benytte sjansen til å ha skikkelig kosekveld med klissefilm og noe godt å spise. Håper dere har en fin søndag sammen med noen dere er glad i 

Hva er deres tanker om dette?

STEM PÅ BLOGGEN MIN I ÅRETS VIXEN BLOG AWARDS VED Å KLIKKE HER ♥

 

Er jeg Årets Gullpenn?

 • 09.08.2015 - 13:09

Hei og god søndag hjerter ♥

Som mange av dere kanskje vet så startet nomineringen til Vixen Blog Awards, prisutdelingen for bloggere, på tirsdag. Jeg hadde blitt SÅ glad om dere ønsket å nominere meg! Jeg elsker å skrive og drive med bloggen, og å i det hele tatt bli nominert hadde vært en liten drøm som gikk i oppfyllelse. Hvilken kategori dere ønsker å nominere meg i må dere bestemme selv, men jeg har et lite stille ønske om Årets Gullpenn.

Begrunnelsen for Årets Gullpenn er: Årets Gullpenn går til bloggeren som utmerker seg med sin unike, kreative, inspirerende, underholdende og engasjerende bruk av språk. Her vektlegges tekst og bruk av språket, og det er skrivekunsten som veier aller tyngst. 

Med litt ønsketenkning føler jeg at jeg kan si at den tittelen passer til min blogg. Jeg tar opp tema som mange kan synes er litt sårt, og får ofte tilbakemeldinger på at lesere setter pris på dette og kan kjenne seg igjen. At jeg kan være til inspirasjon for andre er det aller beste ved å blogge, og det er det som får meg til å fortsette.

Her er fire av mine mest engasjerende innlegg: 

"HVORFOR TAR DU IKKE BARE ABORT?"

FOR UNG TIL Å VÆRE MOR

HADDE JEG BARE VISST DETTE FØR  (Ble også laget en sak om på Side2.no HER)

JO, GRAVIDITETEN MIN ER ET MIRAKEL (Ble også laget en sak om på TV2.no HER)

Om ikke Årets gullpenn, så kanskje Årets Livsstilsblogg eller Årets Nykommer? Jeg deler mitt liv og skriver til dere uten filter. Det har jeg lagt merke til i kommentarfeltet at dere liker veldig godt. Jeg deler både det som er så fantastisk fint at jeg nesten ikke kan tro det, men også det som er ikke fullt så fint. Oppturer og nedturer blir delt på bloggen, fordi det er slik livet er. Og jeg vil at dette skal være en åpen og ærlig blogg, upyntet.

Dere kan nominere meg HER ♥

Dere kan nominere i så mange kategorier som dere måtte ønske/synes passer. Mer om de ulike kategoriene kan dere lese HER 

 

Jentekveld på LCN Nailbar Arkaden Torgterrassen

 • 08.08.2015 - 15:18

// Reklame

Hei mine fine Jeg tenkte å tipse dere om noe som kan være veldig gøy å finne på for eksempel sammen med venninner, hvis du skal gifte deg eller skal ha en skikkelig mor og datter dag. LCN Nailbar Arkaden tilbyr nemlig å arrangere jentekveld for deg og hvem du måtte ønske å ha med deg. Det er jo en super idè om du skal gifte deg og vil ha nye, fine negler til bryllupet. Ta med deg forloveren din og gjør det til en jentekveld hvor dere pynter dere til bryllupet. Eller samle venninnegjengen og gjør det til en fullaften med lakkering av negler og noe godt å spise. Kanskje har dere noe å feire og fortjener å skjemme dere selv bort litt? Det kan jo også være en perfekt gave til en mor som kanskje ikke alltid rekker slike ting som stelling av negler. Hva med å overraske med en jentekveld på LCN Nailbar hvor hun blir skjemt bort med manikyr og goodiebags?Jentekveld på LCN Nailbar tilbyr:

Pleiende behandlinger for negler og hender

Lakkering

♥ Varm/kald drikke

♥ Godbiter

♥ Goodiebags

 

 

LCN Nailbar holder til i 3. etasje på Arkaden Torgterrassen så det er lett å droppe innom for å bestille tid, eller så kan du ringe 458 39 962 ♥

Skjem dere selv bort litt jenter!

 Følg bloggen på facebook ved å klikke HER  ♥ 

One of those days

 • 07.08.2015 - 16:52

I dag har jeg en av de dagene hvor jeg får skikkelig ånden over meg og er supereffektiv. På de to timene Linèa Olivia lå og sov fikk jeg unnagjort en hel haug, blant annet fikk jeg hatt en stor opprydning i kommoden hennes. Det trengtes virkelig, ettersom flere av klærne har blitt for små. Jenta vår begynner å bli stor! Jeg kunne til og med finne frem noen klær i str 62 som vi hadde pakket bort. Føltes litt som julaften å ta frem masse nye, fine klær som hun endelig kan få bruke. Det er så deilig å få gjort unna litt husarbeid tidlig slik at du bare kan ta hele helgen fri med god samvittighet! Alt på listen har blitt gjort, og jeg har til og med fått spist en stor, god frokost. Så nå kan min kjære mamma som er så bekymret for at jeg ikke får spist nok ta det helt med ro ♥

Linèa Olivia har også blitt stelt og pyntet, så nå er vi klare for helg!GOD HELG MINE KJÆRE ♥

 Følg bloggen på facebook ved å klikke HER  ♥ 

 

Søtt eller teit?

 • 06.08.2015 - 18:58

Sommerregnet plasker ned utenfor, og jeg sitter inne og drømmer meg bort til mørke høstkvelder med gode strikkeklær og varm sjokolade. Jeg elsker sommer, men det er likevel noe veldig sjarmerende ved høsten. Noe av det beste ved kaldt vær er at du kan bruke fine, deilige strikkeplagg. En god strikkegenser er desidert mitt favorittplagg om høsten og vinteren. Enten over et par jeans, eller kanskje et søtt skjørt?

Snilleste Ingrid var innom tidligere med masse garn som den flinke farmoren min skal bruke til å strikke genser både til meg og Linèa Olivia. Hun er utrolig flink og kjapp til å strikke, og jeg gleder meg allerede til de er ferdig. Jeg mener, bare se på de fine høstfargene under:Men så har jeg et spørsmål til dere: Jeg og lille skal ha like gensere, er det søtt eller litt teit? Personlig synes jeg det er ganske skjønt, men er nysgjerrig på hva dere synes!

Så må jeg bare vise dere den skjønne luen Ingrid hadde strikket til lille. Hun er så heldig som blir skjemt bort med så fine gaver! Hjemmelaget er best♥ Tenkte å prøve meg litt frem i høst/vinter og strikke et par ting selv. Husker jeg syntes det var veldig gøy når jeg først var kommet inni det med hentesettet!Okei, nå ble det mye strikkeprat her! Tror jeg runder av og ønsker dere en fin kveld ♥

Hva har dere gjort i dag? Vil gjerne høre!

Tiden renner ut

 • 06.08.2015 - 08:49Hei og hopp skjønne ♥ Lille lørdag allerede - tiden flyr virkelig forbi. Føler jeg sier det hele tiden? Jeg er nok ikke alene om at det føles litt som sommeren nærmer seg slutten med stormskritt. Vi skal jo ha dåp i slutten av august, så jeg prøver å gjøre alt av forberedelser ferdig før vi begynner på skolen igjen slik at vi ikke har så altfor masse å tenke på. Hele tirsdag og onsdag ble brukt til å løpe ærender, lage bordkort og annen bordpynt. Dere som følger meg på snapchat (veronicacr) fikk vel med dere det? Jeg hadde heldigvis god hjelp av både mamma og Camilla, så vi fikk unnagjort masse! Det var utrolig lettende å kunne krysse av så mange punkter på den evig lange listen min.

I går var Sindre på jobb til 4 og deretter skulle han på en klasse reunion, så da ble det jentekveld her hjemme. Vi koste oss masse med leking på gulvet; hun er så flink til å rulle seg fra magen til rygg, og gjør det flere ganger helt av seg selv. Og så er hun så utrolig blid! Jeg kan ikke annet enn å smile, og kjenner gledestårene presse på når hun ligger der og vifter med armene, smiler og lager masse lyder. Hun er skikkelig ivrig etter å kommunisere.Simba lå hele tiden og følgte med som en liten vakthund som skulle passe på prinsessen i huset ♥På kvelden gikk jeg en lang powerwalk med henne i vognen. Det var akkurat perfekt vær til å gå en skikkelig tur i, og når hun hadde sovnet skikkelig plugget jeg i musikken på ørene (på lav styrke selvfølgelig) og bare drømte meg litt bort. Herlig!

Nå ligger lille godt pakket inn i min dyne og sover, og jeg har måttet ta til takke med et stusselig teppe. Jeg tullet henne inn når hun skulle få mat, og hadde ikke hjerte til å flytte henne etterpå når hun hadde sovnet. Slik er det å være mamma ♥ I dag skal vi igjen gjøre noen ærender, blant annet møte Ingrid for å kjøpe garn. Du vet høsten nærmer seg når du begynner å handle garn til strikkegensere... Håper på at jeg kan krysse enda mer av på listen min på slutten av dagen, det hadde vært fantastisk! Ha en strålende torsdag dere, snart helg ♥♥♥

 

PS: Nå er nominasjonen til Vixen åpen, og jeg hadde blitt så utrolig glad om dere vil nominere meg til Vixen blogawards! Hvis det er en kategori dere synes jeg passer i og mener at jeg fortjener det, så hadde jeg satt veldig pris på det ♥

Dere kan nominere meg HER.

Sommerlig glød med The Balm

 • 03.08.2015 - 23:19

// Sponset

Hei skjønnheter ♥ Er det andre enn meg som ikke har fått vært på noe sydenferie i år? Med det sommerværet vi har hatt i Norge i år så har det ikke blitt så mye sommerglød i huden hos meg i hvert fall. Da er det godt at vi kan jukse litt! Jeg tenkte å tipse dere om to produkter som er perfekte til å skape en litt sommerlig look. Jeg skifter alltid litt produkter mellom de ulike årstidene, og disse to har i hvert fall fått en fast plass i sminkepungen nå om sommeren:♥ The Balm Bahama Mama: Dette er et fint, kaldtonet bronzing pudder uten noe som helst oransje skjær. Fargen kan se litt mørk ut i pakningen, men det blir anderledes når du tar det på. Du blir veldig naturlig solbrun. Det passer utrolig fint til contouring også. Jeg tegner en strek rett under kinnbeinet og jobber det innover med sirkelbevegelser. Jeg bruker også litt i pannen opp mot hårfestet. Det er ikke mye som trengs på kosten, og er derfor veldig drøyt i bruk. I tillegg synes jeg det er en utrolig bra pris i forhold til hvor lenge det varer. Det liker vi!

♥  The Balm Hot Mama: En rosa/fersken farget rouge som gir et veldig søtt og sommerlig uttrykk. Synes det er så fint med litt mer fersken farge, istedenfor helt rosa rouge. Denne påfører jeg bare litt lett på eplekinnene. Det er litt gullskimmer i den, noe som gjør at jeg nok bare kommer til å bruke den når jeg skal pynte meg litt ekstra. For eksempel til grilling og sene sommerfester. En fin sommerkjole, blomsterkrans i håret og fersken fargede kinn, det blir vel bra?

Coverbrands har nå hele 25 % på disse godbitene! Du finner solpudderet HER, og rougen HER.

Happy shopping lovelies ♥

Trykk på liker knappen om dere ønsker innlegg om min sminkerutine!

 

Snapchat Snapshots

 • 03.08.2015 - 11:38

I går hadde jeg skikkelig følelsen av at det var siste dag av sommerferien, selv om jeg ikke begynner på skolen igjen før 25. august. Det var nydelig vær, og jeg og Sindre tok oss en lang trilletur for å nyte sommerkvelden. Lille sov godt i vognen sin, mobilene var av og vi bare gikk og snakket om alt og ingenting. Vi gikk i raskt tempo i over en time, og valgte de veiene som hadde mest bakker for å få litt utfordring. Da vi var kommet halvveis i ruten vår stoppet vi for å kjøpe softis med jordbær og sjokolade, mm! Jeg hadde en utrolig herlig følelse i hele kroppen, da vi til slutt kom hjem igjen. Vi krøp under dynen og satte på American Sniper. Hvorfor har jeg ikke sett den før?! Den var utrolig bra, anbefales!

Men, hei og hopp det er mandag og ny uke! Sommeren er ikke over helt enda, og det skal nytes. Det kommer flere innlegg på bloggen senere, i mellomtiden kan dere være med meg på snapchat

- veronicacr -Ønsker dere en strålende fin mandag ♥ 

Mødre er hverdagshelter

 • 02.08.2015 - 17:58

Jeg har i lang tid hatt 2-3 jobber i tillegg til skole, så dere skjønner kanskje at jeg er vant til å ha det travelt (og trives best med det). Jeg var veldig spent på hvordan det kom til å bli å ikke jobbe. Om det kom til å føles litt tomt? Kom jeg til å savne den følelsen av å prestere, mestringsfølelsen? 

Å være mamma er en fulltidsjobb. Egentlig er det mer enn det, for du klarer liksom aldri helt å skru av bryteren. Å være mamma er den mest krevende jobben i verden, men også den mest givende. Jeg får mestringsfølelse hver eneste dag. Jeg har fått en ny selvtillit etter jeg ble mamma, og jeg blir stolt over de små prestasjonene i hverdagen fordi jeg vet hvor mye det krever. I begynnelsen tenkte jeg at når Sindre hadde vært på jobb så kunne jeg ikke klage over at jeg var sliten, fordi jeg hadde tross alt bare vært hjemme. Men du blir sliten etter 8 timer helt alene med en liten baby. Jeg har lært meg å skryte litt mer av meg selv, være fornøyd med den gode jobben jeg gjør som mamma for Linèa Olivia. Vi mødre gjør ti tusen ting i løpet av en dag, som andre kanskje ikke tenker over at vi gjør før de blir mødre selv. Slik var det i hvert fall for meg! 

Lille tok rotavirusvaksinen på onsdag, og  i dagene etterpå har jeg virkelig fått kjenne på hvor travelt det kan være når en baby ikke er helt i form. Hun har hatt magesmerter og har vært skikkelig klengete, sutrete og trøtt. Hun har villet bli båret på konstant, og sov kun hvis jeg kjørte med henne i bilen eller trillet en lang tur med vognen. Jeg aner ikke hvor mange mil jeg har gått til sammen frem og tilbake på stuegulvet og bysset på henne, eller hvor mange skritt jeg har gått trillende med vognen foran meg. Kanskje jeg burde begynne med skritteller? Haha! Det gjør virkelig vondt i mammahjertet å se at hun ikke har det helt bra, og jeg kjører med glede rundt i to timer for at hun skal få seg litt god søvn. Og jeg sitter gjerne oppe til langt på natt og vugger på henne for at hun skal få sove. Det er utrolig at det går an å fortsatt fungere med så lite søvn og mat (ikke at det er en positiv ting). 

Håret skulle hatt seg en vask, klærne lukter gulp, undertøyet er på vrangen og kroppen fungerer kun på siste overskudd. Men ingenting av dette spiller noen rolle så lenge den lille har det bra. Dette er bare små filleting, mødre ofrer med glede mer enn dette for at barna skal ha det bra. Likevel er det viktig å ta vare på seg selv også innimellom. Har ikke mor det bra så har ikke de små det bra! 

Jeg føler meg heldig som får være mammaen til Linèa Olivia. Å være en av de aller viktigste personene i noen andre sitt liv er den største gaven du kan få. Det får meg til å føle meg spesiell, fordi jeg vet hvor viktig alt jeg gjør er. Vi mødre gjør alle de små tingene i hverdagen som andre kanskje ikke engang tenker over. Vi skal gi et barn alt det trenger, i tillegg til alt annet som må gjøres (husarbeid, ærender osv). Det er alltid noe som må gjøres, og du får sjeldent en pause. Som sagt er det en utrolig krevende jobb, men likevel den beste som finnes! Vi mødre er hverdagshelter som fortjener litt oppmerksomhet og skryt for den jobben vi gjør. Det er viktig å huske på at det vi gjør er vel så viktig og like mye arbeid som det noen som har en 8-4 jobb gjør. Jeg skal i hvert fall bli flinkere til å klappe meg selv på skulderen på slutten av dagen og si: "Job well done!"

Lille føler seg heldigvis bedre i dag, og vi skal straks ut og trille tur i finværet som har kommet til Stavanger. Ønsker dere en strålende fin søndag 

Følg bloggen på facebook ved å klikke HER 

 

#blogg #mamma #mammablogg #inspirasjon 

En annerledes fremtid

 • 02.08.2015 - 12:42

Noen ganger er det så utrolig befriende å bare kunne la fingrene løpe over tastaturet, helt uten begrensninger. Bare la tankene flyte i takt med tastetrykkene. Jeg ligger ofte om natten med tusenvis av tanker som holder meg våken. Det er ingen tvil om at livet mitt er totalt snudd på hodet fra hvordan det var før. Vi har nå gått inn i måneden hvor hverdagen virkelig begynner for fullt. For å være ærlig så har jeg utrolig blandede følelser rundt dette. Det er både skremmende og gøy på èn gang. På en side så gleder jeg meg til å komme litt bedre inn i faste rutiner og ha masse å gjøre med skole, babysvømming osv, mens på en annen side så vil jeg kose meg litt til inni den lille boblen vi er i nå. Jeg både gleder og gruer meg, og er så spent at tusen sommerfugler flyr rundt i magen min for tiden. Det er nå det virkelig begynner.  

Facebook er fullt av statusoppdateringer om folk som har fått studieplasser, dratt utenlands på backpacking, eller begynt i ny og spennende jobb. Jeg husker godt hvor jeg var selv ca på denne tiden i fjor. Jeg hadde fått vite at jeg hadde kommet inn på førstevalget mitt når det kom til både skole og studieretning. Jeg gledet meg til fadderuke, møte nye mennesker og gå i interessante forelesninger. Lite visste jeg at bare en måned etter at skolen hadde begynt skulle jeg bli gravid. Et år senere sitter jeg her med henne i armene mine. 

Tiden fra vi fant ut at jeg var gravid i desember og frem til nå har bare rast avgårde. Det føles nesten litt uvirkelig når jeg tenker på alt som har skjedd siden da. Alt jeg har opplevd, alt jeg har oppnådd. Blitt ferdig med mitt første år av masteren, tatt lappen, flyttet, gått gravid, trent masse, vært på kurs, gjort alt av forberedelser, født et barn. Jeg har virkelig fått kjenne på hva jeg er laget av. Jeg har kommet meg gjennom ting jeg først ikke så noen positiv ende på. Jeg føler meg forandret som person, både fysisk og psykisk. Jeg vet nå hvor sterk jeg er, og det er en utrolig god følelse. Samtidig føler jeg meg også mer sårbar, fordi jeg har så mye mer å tape. Jeg vil klare å gjøre det beste både for meg selv og datteren min. 

Jeg ser over timeplanen min for høstsemesteret og kjenner at det stikker litt i magen. Jeg vet at det kommer til å bli tungt, travelt og til tider nesten ikke overkommelig. Det kommer til å kreve så mye av meg. Og så vil jeg jo bare sitte og kose meg med lille jenta mi hele dagen! Jeg gruer meg til hver en stund jeg må være borte fra henne. Samtidig så vil jeg gjøre dette, for både min og hennes fremtid. Det er nå det passer best og er mest gunstig for oss. I tillegg så tror jeg det vil være godt for meg å fortsette på skolen, komme meg ut og holde kontakten med andre på min egen alder. Og jeg er redd for at hvis jeg dropper ut så kommer det til å bli vanskelig å begynne igjen. 

Jeg kjenner virkelig på presset og ansvaret jeg har nå. Valgene jeg tar påvirker ikke bare min fremtid, men også hennes. Det bestemmer hvilket liv hun kommer til å få, og jeg ønsker å kunne gi henne det aller beste. Det fortjener hun! Fremtiden min ser virkelig annerledes ut fra i fjor på denne tiden. Student på fulltid og mamma på fulltid. Likevel ville jeg ikke hatt det på noen annen måte. Linèa Olivia gir meg en ny motivasjon til å jobbe hardt for å få det til. Så da må jeg bare kjøre på og gjøre mitt beste. Jeg vet jeg kan klare alt jeg vil om jeg virkelig går inn for det. Om det ikke går helt slik jeg hadde tenkt så vet jeg i hvert fall at jeg har gjort mitt beste. Jeg må i hvert fall gi det et godt forsøk.   

Vi er et team du og jeg, og sammen klarer vi alt  ♥

 

 

LES OGSÅ: JEG KLARTE DET  

Følg bloggen på facebook ved å klikke HER ♥

 

#blogg #mamma #mammablogg #inspirasjon 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no