Veronica Reime

Blessed

  • 31.08.2014 - 23:58

Nå sitter jeg nydusjet og fornøyd i nytt sengetøy, med Orange is The New Black på skjermen og en kopp varm te mellom hendene. Jeg er ganske trøtt og sliten, men på en god måte. Det har vært fire fantastiske dager, og jeg føler meg så heldig. På torsdag ble jeg 20 år, og det var en av de beste bursdagene jeg har hatt! Jeg ble vekket med pannekaker og friske bær til frokost av S, i tillegg til kjempekoselig kort og gave. Inni en kjempesøt innpakning lå en nydelig Marc Jacobs klokke i rosegull. Den var til og med tilpasset min arm så jeg kunne bruke den med en gang. Jeg fikk også en konvolutt med et ark inni hvor det sto at vi skulle dra en helg til Sola Strand Hotell og kose oss med overnatting og spa. One lucky girl ♥

Etter frokosten dro vi inn til byen hvor jeg skulle få fikse neglene mine. Det er noe jeg faktisk aldri har fått gjort, så det var skikkelig stas! Jeg er egentlig alltid litt skeptisk til slike ting i begynnelsen, så det ble en enkel fransk manikyr på meg. Resultatet ble kjempefint, så nå har jeg fine, velstelte negler. Etterpå stelte jeg meg litt hjemme, før vi dro på sushi date. Sushi er noe av det beste jeg vet, så jeg var ganske fornøyd da jeg fikk velge at vi skulle spise lunsj på Sabi Sushi. Vi bestilte tre forskjellige ting og delte på alt, mm. Desserten tok vi hjemme med mamma og di, samt enda flere gaver! Følte meg virkelig bortskjemt, hihi. Jeg hadde bord på Tango klokken 6 så jeg pyntet meg og dullet litt før jeg dro og møtte jentene i byen. Det er jo endel som har flyttet bort for å studere, men jeg var så heldig å ha med meg en kjempefin jentegjeng ut på middag for å feire dagen min. Som jeg utbrøt da jeg møtte dem: "For en fin bukett!" Jeg er virkelig stolt over jentene mine, og jeg kunne ikke hatt det bedre der jeg satt omringet med så koselig selskap og spiste god mat. Bordet var pyntet med roseblader, og jeg fikk en kjempefin gave av jentene. Vi hadde tre retters middag, som vi nøt sammen med et glass vin. Det var masse forskjelig god mat, og vi ble sittende i hele tre timer og spise og skravle om alt og ingenting. Det er ingen jeg ler så mye sammen med som med disse jentene. Etter middagen hadde vi et lite vorsh hjemme hos meg, før vi dro ut igjen en liten tur på byen. En perfekt dag med alle mine beste ♥ 

- The best birthday  - Etter bare tre timer (!!) med søvn måtte vi stå opp igjen og dra til flyplassen, for vi skulle til Oslo og videre til Lillehammer. Vi var invitert i bryllup til S sin onkel, og det skulle holdes langt oppe på fjellet. Det ble en veldig lang reise, og vi var begge stuptrøtte da vi til slutt kom frem til hytten vi skulle bo på for helgen. Det var utrolig fin natur og frisk fjelluft, og hytten var så koselig. Bryllupet var på lørdagen, og jeg tenkte at siden jeg ikke kjente brudeparet så godt fra før så kom jeg til å klare å holde tårene inne. Men allerede da bruden gikk oppover kirkegulvet, begynte tårene å trille nedover kinnet. Det var bare noe med at jeg kunne føle på hele stemningen hvor stort dette øyeblikket var. Bryllupet var nydelig, og hele dagen var egentlig veldig fin. 

Nå kjenner jeg at øynene nesten glir igjen, i tillegg har jeg klart å pådra meg en liten forskjølelse så all søvn er gull verdt før en ny skoleuke starter i morgen! 

God natt skjønninger ♥

Jubel

  • 11.08.2014 - 17:51

Først og fremst; oi, som tiden har flydd! Det virker kanskje veldig klisjè å si, men det har den virkelig. Sist jeg logget inn og skrev til dere lå jeg på en solseng i nydelige Hellas og lyttet til sirisser og palmesus. Til tross for at jeg lovet å dele mer av turen med dere, så bestemte jeg meg for å bare holde meg helt borte og nyte ferien til det fulle. Jeg tok faktisk meg selv i å begynne å planlegge den kommende uken, mens jeg lå og solte meg. Der går det en grense. Den ferien gjorde virkelig godt for kropp og sjel! Fikk masse kvalitetstid sammen med familien, ladet opp batteriene og ikke minst litt brunfarge på kroppen! 

Det meste av ferien gikk egentlig ut på bading, soling og avslapping. Passet meg perfekt! Ville veldig gjerne bare bo i den hengekøyen og ikke dra hjem. 

Om kveldene var vi ute og spiste, dro gjerne inn til byen og kikket litt rundt. Den siste kvelden min var vi inne i gamlebyen og spiste og ruslet rundt i gatene. Elsker slike steder, det er så sjarmerende! 

I og med at jeg nettop har kommet hjem fra New York og ikke hadde noen spesiell trang til å dra bort denne sommeren, var det helt greit å bare være hjemme. Jeg har jobbet nesten hver eneste dag, men det har vært veldig gøy. Jeg stortrives i alle jobbene mine egentlig! Utenom jobb har jeg kost meg masse med den norske sommeren. Den har vært helt nydelig i år, og ingenting har vært bedre enn å komme hjem til den fine nordiske sommeren. Bare føtter på friskt, grønt gress, Gladmaten, båtturer og kveldsbading, masse grilling av god mat, jacuzzi, spille kubbespill og badminton ute i hagen, lesing i gode bøker og generelt små gleder. Jeg jobbet egentlig hele Gladmaten, men fikk kost meg et par timer der med gode venninner også. Det er så god stemning, elsker å være inne i byen under festivalene. Jeg og S var en liten tur på Østlandet også, hvor vi ble skjemt bort med masse god mat og fikk nyte båtlivet for en stund. 

Får vann i munnen av å se på disse bildene, såå masse god mat! 

Jeg elsker båtlivet om sommeren. Strålende sol, mørkeblått hav og en salt bris. Da setter jeg meg helt ute på kanten med føttene dinglende over havoverflaten, og drømmer meg bort. 


Små gleder som å gå barføtt på gresset og plukke modne jordbær i hagen, eller en avokado smoothie på vei til jobb. 

Alt i alt har jeg hatt en fantastisk fin sommer! Jeg fikk også vite at jeg har kommet inn på lærerutdannigen på UiS, så nå nærmer det seg skolestart. Gleder meg faktisk litt til å komme inn i skolerutiner igjen, lære nye ting og bli kjent med kjekke mennesker. Denne uken skal det handles inn skolesaker slik at jeg er helt forberedt, gleder meg som en liten unge. Haha, jeg er så nerd når det gjelder sånt. I dag kjenner jeg i hele kroppen at jeg er utslitt, så jeg skal bruke kvelden til å lade opp batteriene. Helgen ble fylt opp av jobb både på Kremmerhuset og Tango, i tillegg til at jeg og S var alene med lillebroren min. Da ble det baking av boller og høytlesning fra Harry Potter, kos ♥ Men på ett punkt sier kroppen stopp, og det gjorde den i dag. Så da er det bare til å lytte og pleie seg selv litt. 

Håper dere har hatt en kjempefin sommer og fått kost dere masse, og ikke minst ladet opp batteriene så dere er klare for høsten. Dere er så gode alle sammen ♥

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no