Veronica Reime

Humanoid & Marc Jacobs

 • 25.08.2013 - 15:30

Må bare vise dere den fine gaven jeg fikk av Bettina, Silje og Ingrid! De jentene kjenner meg godt, fikk noe som passet meg perfekt. De kom en halv time før bursdagen begynte, superivrige for at jeg skulle åpne gaven. Haha superstolte over hva de hadde kjøpt! Og det med god grunn, se på disse nydelige herlighetene: Verdens fiiiineste jakke fra Humanoid og armbånd fra Marc Jacobs, ååå jeg er forelsket♥♥ Igjen, tuusen takk for gaven! (ja jenter, dere fikk et blogginnelgg om det)

 

Fint, ikke sant?

Friends are family you choose

 • 25.08.2013 - 14:45

Hei dere! Har dere hatt en fin uke? Min har vært travel, men veldig gøy. Jeg har jobbet hver dag, og så har jeg også kommet i gang med treningen. Å så herlig det er! Føler at jeg begynner å få litt orden på ting igjen og komme inn i hverdagen med rutiner. I går tok jeg velfortjent helg etter jobb på Kremmerhuset, og da var det hjem og fikse seg og ordne i stand til selskap. Jeg feiret bursdagen min som er om tre dager med et lite jentevorsh sammen med de beste jentene på jord. Jeg føler meg så heldig som har dem, det er ingen jeg ler mer sammen med og føler meg så bra med. Det var en veldig kjekk kveld, og jeg koste meg ihjel. Nå ligger jeg nedgravd under dynen, og har ikke tenkt til å flytte meg på en stund. Vi skal straks sette på en episode med White Collar, har dere sett det før? Har blitt helt hekta. Litt kvalitetstid med min andre halvdel♥

 

Har dere gjort noe gøy denne helgen/uken? ♥

Back to school

 • 19.08.2013 - 14:30

Hei dere! Nå er det vel mange av dere som har begynt på skolen igjen, håper at første dag tilbake gikk bra og at dere er motivert til å gjøre deres beste. Jeg misunner faktisk dere som går på skole nå, det er noe som mangler, noe jeg kribler etter. Heldigvis tar jeg et par fag på egenhånd før jeg drar til New York, og nerden som jeg er handlet inn skoleutstyr til dette. Noe av det kjekkeste med skolestart er å kjøpe nye ting til skolen, begynner på en måte på blanke ark. Ingenting er så motiverende som en ny start med tomme skrivebøker og ubrukte penner (litt vel nerdete sagt, kanskje?). Anyways, tenkte å vise dere noen av skolesakene mine, til litt inspirasjon: 

Litt sukkersøtt, dere kjenner meg, hihi :-) 

Når vi kommer sammen så er vi best

 • 18.08.2013 - 22:58

Hei dere! Har dere hatt en fin helg? Min har bestått for det meste av jobbing, men i går va jeg også i bursdag til beste Ingrid. Jeg hadde det utrolig travelt, og som vanlig var jeg litt i siste liten med ting som måtte ordnes, så jeg endte opp med å løpe rundt i hele huset på leting etter noe jeg hadde glemt hva var, snakket i telefonen, skrev bursdagskort og sminket meg samtidig. Mulitasking på høyt nivå! Tror dere hadde fått dere en god latter om jeg hadde blitt filmet en hel dag, maken til vims. Halv syv virret jeg mellom hyllene på Rema 1000, det må ha vært kveldens show ettersom jeg hadde på meg en smule kort paljettskjørt og flagrende bluse. Min reddende sjåfør plukket meg opp, og jeg ankom selskapet bare to minutt for sent. Det var en av de kjekkeste kveldene på lenge, jeg hadde alle mine beste rundt meg og var i supert humør hele kvelden. Det er ingen jeg ler så mye sammen med som jentegjengen min, kjenner det i magemusklene dagen etterpå. Dere vet den følelsen når du har sommerfugler i magen og det kribler helt ut i fingrene? Slik føles det. Jeg hoppet og danset rundt på Dickens, og koste meg ihjel. Føler meg så heldig som har så fantastiske venninner og kjæreste. Kunne virkelig ikke hatt det bedre! Nyt siste delen av søndagen, og lykke til på skole i morgen dere som skal det! God natt mine kjære ♥ 

H&M: Bluse  Gina Tricot: Skjørt og klokke  Camilla Pihl: Armbånd

On the countryside

 • 15.08.2013 - 22:00

God kveld dere! Har dere hatt en fin dag? Dette har vært en super dag i finværet. Først hadde jeg og Sindre roadtrip ut til besteforeldrene mine, det er så nydelig der om sommeren. Skikkelig norsk sommeridyll. Må bare nyte de siste solstrålene, før høstens regn og mørke kommer for fullt. Etterpå dro Sindre på jobb, og jeg møtte jentene på Kvadrat. Dere husker kanskje at to av venninnene mine skulle flytte til Kristiansand, vel de har flyttet tilbake igjen! Så nå har jeg alle mine beste rundt meg, dette blir en bra høst. Vi var og kikket litt rundt i butikker, fant antrekk til helgen og sånn. Viser dere hva jeg kjøpte i et antrekk i løpet av helgen. Etterpå dro vi hjem til Sofie og laget taco og så film. Det ble skikkelig stygt regnvær, og da er det så koselig å sitte inne med tepper og se film og bare slappe av. Filmen vi så var utrolig bra, den heter The Call, dere burde virkelig se den! Jeg ble helt revet med og levde meg skikkelig inn, det er umulig å ikke bli påvirket av den filmen. Håper dere har en fin kveld, snart helg!♥ 

Bik Bok: Kjole  DNA: Ballerinas  Camilla Pihl: Armbånd  Gina Tricot: Klokke  Michael Kors: Veske

Svar på spørsmålsrunden

 • 14.08.2013 - 01:11

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg har alltid vært glad i å skrive og være kreativ, så bloggen er et sted jeg kan få uttrykke dette. Jeg er også veldig glad i mote, klær og trening, og liker å dele dette med andre som har samme interesse. Når jeg drar til New York vil også bloggen bli et sted hvor de her hjemme kan lese om hvordan jeg har det. Synes det er fint å ha en slags "dagbok" jeg kan se tilbake i.

Hva driver du med på fritiden?  Jeg elsker å trene, enten på treningsstudio eller gå tur ute i fjellet. Jeg er også veldig glad i å lese og fotografere. Jeg har en utrolig fin venninnegjeng, og vi gjør mye gøy sammen som filmkvelder, roadtrips, har jentevorsh, går turer osv. Jeg tilbringer også mye tid sammen med kjæresten og går på kjekke dater, har filmkvelder, går tur, reiser osv.  

Jobber du eller går på skole? Dette året skal jeg kun jobbe fremover til jeg reiser for å gå på skole i New York etter jul. Jeg jobber på Kremmerhuset i byen, men skal søke en til jobb. 

Tips til nettbutikker? Jeg handler ikke så mye på internett, men jeg har veldig god erfaring med Nelly og Blush. På Nelly har de utrolig masse fine klær, og de har veldig kort leveringstid. På Blush kan jeg finne sminke til en mye billigere penge enn det koster her hjemme i butikken. Av undertøy og bikinier så foretrekker jeg Victoria`s Secret, har skrevet et innlegg om det her. 

Favoritt blogg: Min kjære bestevenninne Maren Vik, er så utrolig glad i og stolt over den jenta der! Fantastisk er hun♥

Er det mye å gjøre i Stavanger? Vil ikke si at det er så mye mer å gjøre her enn i andre byer. Vi går på senteret, kjører turer, går på kino, har vorsh og drar ut på byen. Det eneste jeg savner er at det kunne vært litt flere store konserter her, istedenfor at du må dra helt til Oslo hver gang det er en konsert du vil få med deg.

Ti ting du vil gjøre før du dør? Jeg har en ganske lang bucket list, kribler av å oppleve verden. Jeg kan skrive de jeg har gjort: Gått på den kinesiske mur, svømt med delfiner, sett pyramidene i Egypt, vært på safari i Afrika, blitt forelsket, nakenbadet, surfet i middelhavet osv. Hvordan ville du beskrevet deg selv med tre ord? Positiv, omsorgsfull og perfeksjonist.

Kan du fortelle om dine nærmeste venninner? Jeg har en kjempefin venninnegjeng, verdens mest solide og støttende personer. Er så glad for at jeg har en så trygg og god vennekrets. Gode venner har så mye å si, og jeg vet at jeg alltid har noen som vil være der for meg. De er noen av de personene jeg koser meg mest med i hele verden, ler alltid til jeg får vondt i magen når jeg er sammen med dem. Min aller aller beste venn er Bettina som jeg har kjent siden jeg var 2 år, vi er som søstre♥ Du er så flink til å skrive, hvorfor ikke bli forfatter? Tuusen hjertelig takk for det! Det blir jeg utrolig glad for å høre! Såklart hadde drømmen vært å kunne leve av å skrive, men det er dessverre veldig vanskelig. Derfor må jeg nok ha en annen jobb, men kanskje en vakker dag, hvem vet. 

Hva pleier du å finne på med vennene dine? Vi kan sitte og snakke og le om alt og ingenting, dra på roadtrips og oppdage nye steder, gå på shopping eller kino, og i helgene har vi de kjekkeste jentevorshene og drar ut på byen. 

Hvordan møttes du og typen din? Vi møttes gjennom felles venner på en fest, og etter det begynte vi å snakke sammen nesten hver dag. Så var vi mye med hverandre og fikk fort veldig god kjemi. Vi begynte å holde på rett før jeg ble russ, så det var et veldig dårlig tidspunkt egentlig med tanke på tid, men han var en engel og kjørte meg rundt på russekroer og fikk meg trygt hjem. Nå har vi vært sammen i over tre måneder og jeg er veldig lykkelig. Utrolig glad for at jeg har Sindre, han er den beste. Alle fortjener å ha en slik person i livet sitt. Hva skal du studere i NYC? Jeg skal studere Fashion management, entrepreneurship & buisness english! 
Hva er din favoritt butikk, sminke, dyr, ferie og tv program? 

Butikk: Zara og Vanessa. 

Sminke: Dior 

Dyr: Delfin, hund og løve. 

Ferie: Garantert turen til Afrika! 

Tv program: Gossip Girl og Pretty little liars

Hvilket kamera bruker du, eventuelt objektiv? Canon 550D, 55 mm objektiv. 

Har du tips til bra pudder? Jeg tenkte å lage et eget innlegg om dette som kommer ganske snart. Men noen tips er i hvert fall Dior, bareminerales og too faced sitt sjokoladepudder. 

Hva har du gjort i sommer? I sommer har jeg vært i Malaga med pappa og di, Lillehammer med kjæresten og Kristiansand med venninnene. Ellers har jeg kost meg hjemme med grilling, Gladmaten, og koselige sommerkvelder med mine nærmeste.
Noe dere lurer på til neste gang? 

Michael Kors Hamilton Bag

 • 13.08.2013 - 16:51

Hei dere! Beklager så sen oppdatering i dag, jeg har vært ute på farten siden klokken ti i morges. Jeg og Sindre dro tidlig inn til byen og hadde frokost date på Egon, før vi handlet inn nødvendigheter til skolen. Jeg skal jo ikke gå på skole nå, men tar et par fag som privatist så jeg trengte litt skolesaker jeg også. Elsker å gjøre slike små koselige ting sammen med kjæresten. Jeg fikk også verdens beste forskudd på bursdagsgave som jeg straks skal vise dere! Etter vi hadde vært i byen dro Sindre til skolen sin for de har sånn fadderuke nå, og jeg hadde en annen avtale jeg skulle rekke. Nå har jeg akkurat satt meg ned og skal slappe av og kose meg med litt bloggarbeid. Senere drar jeg bort til Bettina for å møte jentene, skal bli så godt å se alle sammen igjen etter ferien, gleder meg♥ 

Så, over til poenget med dette innlegget. Jeg fikk som sagt forskudd på bursdagsgave av Sindre, og det var verdens fineste drømmeveske fra Michael Kors! Jeg er så heldig! Gleder meg masse til å bruke den som skoleveske både hjemme, og i NYC. Superfornøyd♥

Elsker at den er så stor og god, den rommer både macen min i tillegg til skolebøker og andre ting jeg trenger å ha med meg. Den har egen lomme til penner, en til mobilen, en til lommebok og en lukket lomme der du kan legge viktige småting. Det er også en snor som du kan henge nøklene dine på. Den lange reimen gjør at du kan henge den over skulderen når det blir for tungt å bære den på armen. 

Er den ikke nydelig? 

The little black one

 • 11.08.2013 - 23:03

Hei dere! Beklager at jeg ikke har rukket å oppdatere så mye i helgen, alt har gått i ett. På fredag landet jeg i tre tiden, og da var det bare tre timer til neste fly til Lillehammer skulle lette. Zahra hentet meg på flyplassen, og hadde Sindre med som overraskelse. Ble så utrolig glad for å se dem igjen! Da var det masse sommerfugler i luften. Vi kom sent frem til Lillehammer fordi vi mistet toget fra Gardemoen og måtte ta buss, og jeg som hadde vært våken siden klokken 5 om morningen følte meg som en vandrende zombie. På lørdagen skulle vi i selskap, men utenom det sto det ikke noe annet på planen så jeg fikk hvilt ut, tatt meg en laang dusj og bare slappet av. De vi bodde hos hadde verdens beste senger og sånn dusj som kommer fra taket, skal garantert skaffe meg en sånn når jeg får eget hus, kan jo dusje i timesvis! Selskapet var utrolig koselig med masse god mat og kjekke folk. Tror et av høydepunktene må ha vært sjokoladefontenen, fruktspyd dyppet i smeltet sjokolade, nam♥ Jeg fikk i hvert fall tatt et par raske antrekksbilder til dere:

Nelly: Kjole  Camilla Pihl: Armbånd 

Elsker denne kjolen, enhver jente må ha i hvert fall en liten svart kjole. Synes ryggen er så utrolig fin på denne. Enkle gulldetaljer og rød leppestift setter prikken over i-en. 

 Vi avsluttet helgen med båttur og grilling før vi tok flyet hjem til Stavanger igjen. Nå har vi akkurat krøpet sammen under dynen og skal straks sette på en film, god kvalitetstid med den beste. En kjempefin helg♥ I morgen er det tilbake på jobb, har også endel annet jeg må få ordnet i morgen så svarene deres kommer i løpet av mandag eller tirsdag. Dere kan fortsatt stille spørsmål her. Hvis dere vil se flere bilder fra helgen så har jeg vært litt mer aktiv på instagram, @veronicachr. Lesertallet bare stiger og stiger for tiden, tuusen takk for alle de gode ordene, dere er så herlige♥ 

Hasta luego en el futuro

 • 09.08.2013 - 13:00

Hei dere! Dette innlegger er forhåndsskrevet, så akkurat nå er jeg mest sannsynlig på flyet hjem til Norge. Det er med tungt hjerte jeg forlater Spania, jeg har opplevd mye gøy og sett fantastiske ting. Samtidig skal det bli veldig godt å komme hjem. Verdens beste Zahra henter meg på flyplassen, blir så herlig å se henne igjen. Jeg har bodd på verdens skjønneste sted, Conil, en liten sjarmerende by ved kysten. Jeg elsket de små, koselige gatene, den lange stranden, klippene og havet. Jeg har gått på skole og lært enda mer spansk, og møtt fantastiske mennesker, jeg har drømt meg bort i en god bok mens jeg ligger på stranden, og badet i de store bølgene ved klippene. Jeg har vært i hulene på toppen av Gibraltar og lekt med apekattene, jeg har smakt god eksotisk mat, og ikke minst har jeg slappet av og ladet opp batteriene. Mange gode minner♥ 
Har dere et fint sommerminne dere vil dele med meg?♥Spørsmålsrunde

 • 09.08.2013 - 00:45

Jeg tenkte at siden jeg har fått en god del nye lesere i det siste, og får stadig spørsmål om forskjellige ting så kunne jeg ha en spørsmålsrunde hvor dere kan spør om alt dere lurer på. Jeg skal prøve å svare på det meste, men ikke for personlige ting. Jeg poster svarene innen mandag, spør i vei♥

Summer makeup

 • 07.08.2013 - 19:07

Hei fininger! Tenkte å dele mine favoritter for sommeren innen sminke med dere. Jeg bruker minimalt med sminke om sommeren, men det er et par favoritter jeg bruker for å føle meg litt ekstra fin. Det går mye i fine, lyse toner som fremhever mine naturlige trekk. Ingenting er finere enn et sunt, naturlig pent ansikt. Solpudder fra bareminerales, "warmth": Dette solpudderet er utrolig lett og naturlig, og smelter inn i din naturlige brunfarge. Jeg påfører bare et lett strøk med den gode kosten som også er fra bareminerales. 

Blush fra Elizabeth Arden, "nectar": En kjempesøt blush som er i kompakt kremform, som også smelter inn i huden. Jeg valgte nectar, og ikke en helt rosa for at det skulle se litt mer naturlig ut. 

Vitamin C facial mist fra The Body Shop: Denne tar jeg på etter jeg er ferdig med all sminken på huden. Denne fantastiske lille saken gir en ekstra glød og gjør at sminken legger seg finere og holder lengre. Hvis du puster inn med nesen idet du sprayer så inntar du C vitamin og føler deg like ernergisk og våken som du ser ut som. 

Mango leppepomade fra The Body Shop: Varme og saltvann kan også tære på leppene, og denne leppepomaden smaker godt, gir masse fuktighet og gjør leppene myke. 

Diorshow iconic: Denne mascaraen er min absolutte favoritt gjennom tidene, og bare med et strøk av denne så trenger jeg ikke mer på øynene. Den gjør vippene lengre og bøyer dem utover slik at de får en slags bambi effekt. 

Neglelakk fra Chanel, #539, "june": Jeg elsker å ha en litt lys og frisk farge på neglene om sommeren, og denne har jeg brukt nesten hele sommeren. Det er en veldig søt fersken farge som er nydelig mot litt solbrun hud. 

 

Har dere noen favoritter?

Stemningsrapport

 • 05.08.2013 - 16:04

Hei dere! Har dere en god start på uken? Må si at det føltes veldig merkelig når alarmen ringte klokken åtte i dag og jeg skulle spise frokost og stelle meg til skolen. Jeg og Camilla skal gå på spansk skole denne uken, og i dag var første dagen. Vi var borte og tok en test i går for å se hvilket nivå vi lå på, og i dag ble vi delt inn i klasser. Læreren snakker kun spansk, og vi får kun lov til å kommunisere på spansk. Hvis vi bruker et annet språk så må vi legge 10 cent på en boks læreren har. De andre elevene er både fra England, Frankrike og Tyskland. Klassene foregår veldig intensivt, og vi har muntlige øvelser hele tiden. Det var litt skummelt først, men etter å ha kommet inn i det så gikk det ganske greit. Gleder meg til å bli enda flinkere! Skolen sluttet klokken 2, og nå ligger jeg og soler meg på terrassen. Tenkte bare å titte innom og ønske dere en fin mandag, og dele et lite stemningsbilde fra nuet: 

Livet♥

Har dere noen kjekke planer for uken?

 

#utveksling

El roqueo

 • 04.08.2013 - 15:46

Hei dere! Jeg var og badet ved klippene i dag, utrolig nydelig. Naturen er så majestetisk. Jeg vandret langs vannkanten, lot de enorme bølgene gripe tak i meg og dra meg avgårde i en evig dans. Solen varmet den nakne huden min, og vinden som fulgte med bølgene fikk håret mitt til å piske mot nakken. Snart var jeg dekket av vann, salt og sand. Jeg satte meg på en av steinene, som havfruene jeg leste eventyr om som liten. Lukket øynene og lot den svake bølgesusen fylle hodet mitt. Lyden av bølgene som ble dratt langt bakover, og deretter kastet fremover og knuste mot steinen jeg satt på. En varm strøm av ro og trygghet strømmet gjennom kroppen min. Her kunne jeg sitte for alltid.


Tarifa & Gibraltar

 • 03.08.2013 - 23:10

Hei dere! Tenkte å vise litt bilder fra dagen i dag. Det har vært en veldig lang og fin dag, og vi har fått oppleve mye. Først dro vi til Tarifra hvor vi reiste ut i båt for å se på hvaler og delfiner. Vi fikk sett mange, og de svømte rundt og langs med båten vår. Jeg elsker å se på dyr og hvordan de oppfører seg i sitt naturlige habitat. Jeg har svømt med delfiner ute i det fri før, og blir like fascinert hver gang. Etterpå dro vi videre til Gibraltar og spiste lunsj og gikk i gatene, før vi dro opp på fjellet. Der var vi blant annet i en grotte, så på utsikten over hele Gibraltar og ikke minst lekte med apekattene! De er så utrolig søte og herlige, jeg blir aldri lei av å se på dem og holde dem. De var utrolig vennlige og hoppet opp på skuldrene dine hele tiden. En god og minnerik dag♥ Nå har jeg akkurat dusjet og lagt meg i sengen, skal kose meg med litt serier før jeg sovner. En veldig rolig lørdagskveld, men det trengtes etter denne dagen her. God natt skjønninger! 
Kveldens antrekk

 • 02.08.2013 - 21:01

God kveld dere! Nå skal jeg og Camilla straks ut, tenkte bare å vise dere kveldens antrekk først. Gjorde det enkelt og behagelig i dag. Den mønstrete silkeshortsen og den røde leppestiften gjør antrekket mer pyntet. En fin silkeshorts er et must denne sommeren, spesielt med litt mønster på. Jeg kjøpte min her i Spania, og endelig fikk jeg brukt den i et antrekk. Håper dere har hatt en fin uke, og nå bruker helgen på å lade opp batteriene og kose dere♥

 Gina Tricot: Skjorte  Pull & Bear: Shorts  DNA: Sko

 Hva synes dere? 

Gjerne trykk liker/del på knappen under♥

 

VS nettshopping guide

 • 02.08.2013 - 19:21

Hei dere! Det har vært endel spørsmål angående bikiniene jeg har postet bilder med mens jeg har vært her nede, så jeg tenkte jeg kunne gi dere en liten guide om å bestille fra Victoria`s Secret, siden det var en del interesse for det. 

Størrelser: Størrelsene på VS er normale i forhold til norske størrelser, de bruker bare et annet system. Cupene er det samme; A, B, C, D osv. Størrelsene rundt brystet er anderledes, de bruker 32, 34, 36 osv, mens vi bruker 70, 75 og 80. 32 blir da det samme som 70, 34 som 75 og 36 som 80. Så hvis du bruker 70B blir størrelsen din på VS 32B.

Leveringstid: Leveringstiden er ganske lang hvis du ikke velger express shipping. Dette koster rundt 20 dollar mer (115 kr). Vanlig shipping kan variere litt på antall varer du har bestilt, og da tar det ca 3 uker før du får bestillingen din i postkassen. Jeg valgte express shipping når jeg bestilte og det skulle ta 3-10 "business days", og jeg fikk det etter 8 dager.

Tollregning: Bestiller du fra VS så kommer du til å få med en tollregning i tillegg. Man må betale 6,9 % av opprinnelig kjøpesum i toll, 25% i moms og 120 kr for at posten skal regne dette ut og sende regning til deg. Veldig kjipt, men det er uansett billigere enn å dra til USA og handle.

Personlig erfaring: Jeg er utrolig fornøyd med alt jeg har kjøpt og bestilt fra VS. De har så utrolig fine ting, og alt har veldig god kvalitet. Det blir ikke stygt eller slitt selv om du har brukt det og vasket det mye. VS er alltid førstevalget mitt når det gjelder undertøy og bikinier. Gleder meg så mye til å handle der når jeg flytter til New York! 

Mine siste kjøp fra VS:

Direktelink her (Jeg har også trusen til, men den kom frem etter jeg hadde dratt)

Direktelink her (Trusen finnes i både fersken og blå) 

Begge disse bikiniene var en gave fra verdens snilleste kjæreste♥

 

Link til VS sin hjemmeside finner dere her  

 

Conil de la frontera

 • 02.08.2013 - 15:43

Hei dere! Jeg blir litt rastløs av å bare ligge og sole meg, så i stad knyttet jeg på meg joggeskoene og tok meg en times tur rundt i byen og langs strandpromenaden. Jeg plugget musikk i ørene og så verden gjennom kameraet, herlig å bare koble ut litt og ta inn masse inntrykk. Studere alle menneskene, gatene, naturen osv. Det er en såpass liten by med nesten ingen andre turister at det er ikke noe farlig å vandre litt rundt alene. Jeg tok et par bilder for å gi dere et litt bedre inntrykk av hvordan det ser ut her. Fine, hvite gater med fargerike blomster, masse surfebutikker og små restauranter og iskrembarer. Nydelig, ikke sant? Nå må jeg løpe igjen, vi skal ut og spise lunsj. Hasta luego♥

Polkadots & coke for princesses

 • 01.08.2013 - 14:20

Hei skjønninger! Akkurat nå har jeg søkt litt tilflukt i skyggen, og benyttet sjangsen til å ønske dere en fin dag! Jeg sov helt til 12 i dag, hater egentlig å sove lenge når jeg er i syden for føler jeg går glipp av hele dagen, men det var så utrolig varmt på rommet i natt i tilegg til at et par spanjoler drev og bråkte i gaten utenfor leiligheten så jeg lå og vred meg under det hvite lakenet i nesten to timer. Nå skal jeg i hvert fall legge meg i solen og lese litt, gud hvor lat jeg er. Men jeg skal ikke klage, det er utrolig deilig å få lade opp batteriene skikkelig! Viktig å ta vare på seg selv, det håper jeg dere også husker på. Gjett hva jeg fant nede på supermercadoen her da? Marc Jacobs Cola light! Utrolig kult at det har blitt designet egne cola bokser (limited edition). 

Jeg vil også bare si tuusen takk til alle dere som er innom bloggen min hver dag og kommer med så mange fine ord, jeg setter utrolig stor pris på det. Takket være dere er jeg tilbake på topplisten på blogg.no, og på 5. plass på news2post. Dere er supre♥

xoxoVictoria`s Secret:Bikini overdel  Bik Bok: Shorts  Ray Ban: Solbriller  

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no