Veronica Reime

the most important meal of the day

 • 27.08.2012 - 07:14

God morgen ♥

catch my nightmares

 • 26.08.2012 - 22:34birthday cake

 • 26.08.2012 - 21:16
 

Bakte bursdagskake til meg selv i dag ♥

Zanzibar Breezes

 • 26.08.2012 - 17:19


 

Verdens nydeligste sted i hele verden!Vanilje milkshake og pizza margherita ♥♥♥♥

Et bilde sier mer enn tusen ord! Reef walk! Havet trakk seg laangt tilbake og du kunne gå langt ut på havbunnen. 

Kvikksand

Slange

BonfireSpa
Vil tilbake!

this is where the magic happens

 • 26.08.2012 - 10:41


 

Noen ganger når alt bare blir for mye og tusen tanker og følelser holder på å sprenge hodet mitt setter jeg meg ned med en skrivebok og bare lar pennen gli over arket uten at jeg styrer den. Ting jeg bærer inni meg som jeg ikke klarer eller tør å si høyt blir satt ord på. Både vonde og gode ting blir beskrevet og skildret, noe skjult i koder, andre direkte som om det er selve hjertet som forteller. 

Det er i disse stundene mine dypeste og beste tekster blir skapt, men tør jeg noen gang å dele dem?

birthday shopping

 • 25.08.2012 - 20:02

Hei dere ♥

I dag har alt gått i ett så har ikke rukket å oppdatere noe, har det egentlig travelt nå også for skal være hos SIlje om tre minutt! 

Jeg har fått gjort alt som sto på huskelisten min så er veldig fornøyd og lettet! Har vasket huset og skiftet sengetøy, gleder meg til å legge meg i kveld♥

Jeg var også en tur i byen og spiste med Dicle og lille søte Noah, har savnet dem sånn! Da jeg kom hjem møtte jeg to solbrune, glade fininger, mamma og lillebror! Heldiggrisene har vært på Rhodos i en uke, men var godt å få dem hjem nå! 

Jeg og mamma dro ut på en koselig shoppingtur for å handle inn til bursdagen min. Kom hjem med flere bæreposer enn vi klarte å bære! 

Liten sniktitt! 

Kjøpte også noe som jeg skal bruke i bursdagen som jeg har hatt lyst på veldig lenge. Gleder meg sånn til å ordne i stand selskap! Perfeksjonisten her har planlagt nøye og jeg er snart i mål med å fikse alt.

Nå må jeg løpe, blogges senere! 

 

Noen andre som har bursdag snart?

doll eyes

 • 24.08.2012 - 23:02

Jeg har vanligvis pleid å bare kjøpe en helt vanlig mascara uten å tenke på noe merke eller børste osv, men da jeg var på flyplassen i Amsterdam i en sånn stor sminkebutikk fant jeg en utrolig god mascara så jeg måå bare tipse dere om den! 

Doll Eyes fra Lancome

 

Børsten er utrolig god å påføre med og kommer ikke lett utfor! Føler den "følger" vippene og gjør dem litt lengre og buer dem på en måte litt utover. Haha litt vanskelig å forklare, men den er i hvert fall veldig god synes jeg! 

 
Jeg føler ofte at når du har gått med mascaraen en stund så blir vippene litt harde og klumpete, men med denne holder di seg "myke" hele tiden uten å klumpe seg eller at noe drysser av!

 

Anbefales♥

 

jobbepia

 • 24.08.2012 - 23:01

 

Da er første uken tilbake på skolen fullført + en lang dag på jobb, og jeg ligger utslitt i sengen. Jeg var så utrolig trøtt da jeg skulle stå opp i dag, lange sommernetter har snudd døgnrytmen min helt! 

Det var egentlig ganske greit å begynne på skolen igjen, merker jeg er veldig motivert og er egentlig glad for at den første uken med masse informasjon om fagene er over så vi kan begynne på den skikkelige jobbingen! Skal sette meg mål og jobbe det jeg kan for å nå dem! Holde meg disiplinert og prioritere skolen. Tenk så deilig å gå ut av videregående med et så godt vitnemål at du har friheten til å kunne velge å gjøre hva du vil fordi du har ingen dårlige karakterer som setter grenser for deg, da kan du med god samvittighet si at du er best. Tenk stoltheten og mestringsfølelsen! Ønsker du å nå langt og være den beste av det du kan bli så ikke stopp eller gi opp, for du kan klare det! 

 

Hvordan var deres første uke på skolen igjen? Har dere noen motiveringstips? 

happiness

 • 23.08.2012 - 23:34

 

Selv om jeg kanskje ikke har et stoort smil rundt munnen akkurat på bildet så er dette bildet, det øyeblikket, definisjonen av glede for meg. Jeg minnes hvor utrolig fri og lykkelig jeg følte meg. Som om noe tungt er løftet av skuldrene mine og jeg kan sykle avgårde til verdens ende.

Det var en av de siste dagene i Afrika, og imens jeg syklet langs vannkanten tenkte jeg på alt jeg hadde opplevd. Den nydelige naturen, dyrene og de fantastiske menneskene. Minnene var nå skatter begravet dypt inni meg, og jeg var så takknemlig for dem.

Lyden av havet og bølgene som knuser mot den hvite strandlinjen, den hete brisen som stryker over nakken og den glødende solen som varmer kroppen min med en myk og kjærlig hånd. Lyden av stillhet, behagelig, harmonisk stillhet. 

Akkurat i det øyeblikket kjenner jeg på verdens beste følelse. En varm følelse som sprer seg med blodet og når helt ut i tærne og fingertuppene. En følelse så sterk at den stråler gjennom øynene mine. 

Følelsen av å være lykkelig. 

 

( I forbindelse med Caroline Maria sin konkurranse: her )

ute på eventyr en torsdagskveld

 • 23.08.2012 - 23:10

Hei! 

Kom hjem for en liten stund siden, har hatt det såå gøy!

Filmen var gøy, kanskje ikke helt min humor, men Bettina som satt og hylte av latter ved siden av meg likte den visst veldig godt!  

Etter kinoen skulle vi egentlig kjøre hjem, men så ville Bettina plutselig ut til de stein sverdene i Hafsfjord så da kjørte vi ut dit haha! Er så herlig å kjøre rundt og høre på musikk og finne på ting, spesielt med disse herlige jentene!

hahahaha ♥

Nå må jeg sove, opp tidlig i morgen og fullføre første uken i 3. vgs! 

knit and army

 • 23.08.2012 - 17:37


Genser: Gina Tricot / Bukse: Bik Bok / Armbånd: Bershka 

 

Ikke den beste bakgrunnen men måtte skynde meg fordi været her skiftes like fort som en lysbryter; ene sekundet er det strålende sol og neste plaskende regn! 

 

blueberry love

 • 23.08.2012 - 17:17

 

Hei fininger! ♥

Nå sitter jeg og koser meg med en skål med mager kesam og blåbær, yummii! Syklet en liten tur før regnet tok meg, så får ta en økt på tredesykkelen senere! 

Skal snart stelle meg litt til kino med jentene! Skal se Ted, har hørt den skal være morsom. Noen som har sett den? 

 

taking care of myself

 • 23.08.2012 - 00:12

 

Noen dager gjør alt bare vondt og du vil legge deg under dynen og stenge deg inne, borte fra alt. I dag er en slik dag for meg. 

Men jeg bestemte meg for at jeg skulle gjøre ting som får meg i bedre humør og gjøre det beste utav dagen. Jeg startet med å sykle over en mil på tredesykkelen, utrolig deilig! Trening er virkelig god terapi og jeg følte meg mye mer avslappet etterpå.

Senere var jeg litt med jentene. Er det noen som kan få meg i humør så er det gulljentene mine♥ Utrolig glad for at jeg har dem! 

Jeg vet ikke hvorfor men jeg elsker når det regner. Den behagelige lyden av regndråpene som treffer vinduet, den myke hviskingen fra vinden bak hushjørnet og den varme tryggheten fra et teppe. Jeg har ligget og kost meg under teppet med den nyeste episoden av Pretty Little Liars og en kopp varm sjokolade, kjente jeg trengte det i dag. 

Nå skal jeg krype under dynen og sovne til lyden av regnet ♥ the heart of africa

 • 21.08.2012 - 21:44

Til nå har jeg lagt ut mest bilder fra Afrika reisen og ikke skrevet så mye, så nå tenkte jeg å lage et innlegg med litt mer tekst for dem som orker å lese.

Noe av det som kanskje rørte meg mest på reisen var menneskene jeg møtte. Varmen og vennligheten de møtte meg med var utrolig. De fremsto som veldig fredelige og lykkelige, selv om de bodde i et bittelite trehus og levde av det de selv klarte å dyrke. De satte pris på det lille de hadde, noe jeg misunner dem. Her hjemme føler jeg at alle er opptatt av å ha mer og mer. Enten det gjelder å ha de kuleste klærne, iPhone, hus, hytte og båt. Vi lever veldig materialistisk og setter ikke nok pris på de små tingene som du bare kan få gjennom kjærlighet fra andre mennesker. Ikke ta dette feil, det er mange som er flinke til å verdsette små gleder og ikke være så opptatt av å ha mest mulig penger osv, men da jeg så disse menneskene hoppe og danse i elven for å vaske seg, leke med små steiner og sitte hele familien rundt et bål og lage mat, kunne jeg ikke hjelpe for å føle meg veldig dårlig og urettferdig. De var alle så imøtekommende og ville gjøre alt for at vi skulle føle oss velkomne. De var også veldig nysgjerrige og prøvde å spørre om ting og svare tilbake så godt de kunne. 

Nå som jeg har begynt på skolen igjen klarer jeg ikke å la være å tenke på skolen vi besøkte i en liten landsby. Bygningen var nedslitt og gammel, og klasserommene var små enkle rom med bare en tavle og pulter. Det var også altfor mange unger i forhold til plass så det var veldig trangt. De hadde ikke råd til å kjøpe flere pulter så fire personer måtte dele en pult. Læreren fortalte at dette gjorde det veldig vanskelig  fordi ingen fikk plass til hendene når de skulle skrive.

Jeg føler meg utrolig heldig som har møtt alle disse menneskene, og det går ikke en dag uten at jeg tenker på dem. Bare å møte dem har lært meg mye. Jeg ser ting i et litt annet perspektiv, og føler meg heldig som lever i et så godt land, går på en god skole og er frisk. Jeg skal begynne å verdsette disse tingene mer. Sanje waterfalls

 • 19.08.2012 - 22:16


 

Fire timers gåtur i regnskogen! Varmt og tungt men så verdt det! Det var helt magisk å gå i den tette skogen, og på toppen av den lange fossen på bildet badet jeg. Iskaldt, men herlig! 

filmsøndag

 • 19.08.2012 - 17:58

Hei dere!

Siden jeg føler søndag er en typisk koseklær, film og noe godt å spise - dag tenkte jeg å komme med to filmanbefalinger: 

The Lucky One: Filmen handler om en gutt i millitæret som finner et bilde av en jente midt ute i krigen. Fordi han går bort og plukker opp bildet blir han ikke tatt i eksplosjonen som de andre gjør. Når han kommer hjem er han fast bestemt på å finne jenta på bildet og gjøre gjengjeld for at hun reddet livet hans. Utrolig nydelig og søt film!

 

Soul Surfer: Denne overrasket meg veldig! Når jeg først så traileren kunne det virke litt som en standar strand og surfe film men da jeg begynte å se forsto jeg raskt at den var så mye mer! Filmen er basert på en sann historie og handler om en jente som elsker å surfe og har begynt å konkurrere fordi hun vil bli proff. En dag når hun er ute blant bølgene blir hun bitt av en hai og mister hele armen. Måten hun kjemper for å kunne surfe igjen er utrolig og jeg satt med frysninger flere ganger. Hun blir et forbilde og håp for mange andre. Quote fra filmen: I am not sorry about what happened to me, because now I can embrace more people than I ever could with two arms. 

Har dere noen filmanbefalinger? 

 

last summer party

 • 19.08.2012 - 12:55

God Søndag! ♥

Andre som var ute i går? Det var i hvert fall jeg! Var i en kjempekjekk bursdag til bestevenninnen min Bettina med noen herlige jenter♥ Følte det var siste festen for sommeren... Tenk at det er skole i morgen! Var litt kjipt, da de andre dro på byen og jeg og Silje måtte gå hjem. Gleder meg til jeg blir 18, ikke lenge til: 9 dager!! 

haha dette var det fineste bildet fra kvelden! Meg og søte Marita♥

 

Nå skal jeg sette på en film som heter Soul Surfer, tror den skal være bra. Imens skal jeg jobbe med et lite prosjekt i forbindelse med min egen bursdag!

 

Hva bruker dere siste feriedag på?

 

 

lunch box

 • 17.08.2012 - 13:05

Kjøpte verdens søteste matboks i går♥ Nå blir det kjekkere å pakke med seg lunsj til skolen! 

Fra Kremmerhuset♥

Kan tilbringe timer inne på den butikken der, endte opp med at kjæresten måtte dra meg med ut derfra i går og si: Nei Veronica du har masse av det fra før... 

breakfast in the sun

 • 17.08.2012 - 12:49

God morgen solstråler! 

Ble så glad, da jeg våknet og så at det var sol ute! Elsker slike rolige morninger når jeg kan sitte ute på terrassen og spise frokost og slappe av. 

 

Snart skal jeg ta meg en liten sykkeltur, må benytte sjansen til å trene ute når den er der! Synes det er så mye herligere å trene ute i frisk luft! Senere blir det jobb! 

 

Hva er deres planer i dag?

 

safari

 • 17.08.2012 - 00:15

 

Safari var helt fantastisk! Å være så nært dyrene, bare 1-5 meter borte og se hvordan de levde i sitt naturlige element, det fikk meg til å aldri aldri mer ha lyst til å gå i en eneste dyrepark eller vannpark igjen! 

Naturen er nydelig♥

 turquoise

 • 14.08.2012 - 18:28

 

Mikumi National Park

 • 14.08.2012 - 18:05

Da vi kom til Tanzania sov vi en natt på hotell i Dar Es Salam, og ble hentet neste morgen og fraktet til Mikumi National Park. Vi bodde i en nasjonalpark som lå midt i "bushen". Det var utrolig fint der! Jeg og stesøsteren min delte telt, og det var også basseng, restaurant og bar. Om kveldene pleide vi først å sitte i en liten stue ved bålet og kose oss før vi gikk inn i restauranten hvor maten ble servert. Når vi satt i stuen om kvelden pleide det å komme noe som de kalte for Bush Babies, verdens søteste dyr: Vi matet dem med frukt, brød og popcorn! Så utrolig søte og vennlige♥

Om natten når vi skulle sove ble vi følgt hjem av vakter som hadde spyd og pil og bue fordi det kunne være dyr rundt og gikk, og da vi krøp sammen oppi sengene lå vi og lyttet til apekatter som skrek, og dyr som raslet i buskene utenfor. Midt på natten våknet vi av at det var dyr som var ute og gikk på terassen vår. Det var som regel hyener eller et slags kattedyr og noe som heter honey budger som ligner på grevling. Jeg syntes først det var litt skummelt, men vi var helt trygge og det var en utrolig opplevelse å sove i et telt og lytte til Afrikas nattelyder.  Om morgenen gikk vi rett ut på terassen i den friske luften og da kunne det ofte hende at buskene var brukket og ødelagt etter en elefant og babyen sin som pleide å holde seg i nærheten trasket seg gjennom for å gå opp til bassenget og drikke. 

 

To be continued....

skinny dipping

 • 14.08.2012 - 16:14

Heei dere ♥

I går hadde jeg sikkert en av de kjekkeste kveldene i hele sommer! Er en natt jeg kommer til å huske lenge og fikk en skikkelig god sommer følelse inni meg ♥

Jeg, Silje, Marita og Sofie var samlet hjemme hos Zahra og bare spiste og koste oss♥  Da de andre gikk ble jeg og Silje igjen for vi skulle sove over. Rundt klokken ett fant vi ut at vi ville ut og få litt frisk luft, og Zahra foreslo at vi kunne kjøre ut til Sola stranden. Da kom jeg på et bra forslag: Vi bader! 

Så da kjørte vi ut til stranden, litt fnisete og litt nervøse, men vi var bestemt på å gjennomføre det. Havet var svart og alt vi kunne se var det hvite melkeskummet når bølgene knuste mot land. Vi kledde av oss raskt og klønete. Det var en mild sommernatt og kjente bare den kjølige havbrisen. Vannet var kaldt, men vi var mest redde for pigghå haiene som det sto i avisen har kommet til Sola stranden... Så vi gikk ikke så langt uti! Vi satte oss ned i det kalde vannet og hylte og lo av både kulde og fryd når bølgene slo mot oss. Det var en herlig følelse. 

Da vi kjørte hjem satt vi godt pakket inn i jakkene, med sandete bein, klissete hår av saltvann og et stort fornøyd smil rundt munnen. Dette var en kveld vi ikke ville glemme.

 

 

hjemme fra andre siden av jorden

 • 12.08.2012 - 23:41

Det har gått et par dager siden jeg kom hjem fra Afrika, men jeg holder fortsatt på å fordøye hele reisen og tenke gjennom alle inntrykkene og opplevelsene. Det var en fantastisk tur og jeg har opplevd mye fint, og noe trist. Jeg vet at jeg har mange minner som jeg alltid kommer til å ha med meg og som kommer til å påvirke meg. Jeg hadde en veldig rar følelse inni meg, da vi kjørte hjem fra flyplassen i Norge og jeg så ut av bilvinduet på gatene og menneskene og tenkte på hvor anderledes det er fra Afrika. Jeg kommer aldri til å glemme menneskene og kulturen der nede. Håper jeg får reise tilbake dit en dag! 

Jeg vil gjerne dele noe av det jeg har opplevd med dere, men jeg deler det litt opp siden det er så mye! 

 

- Veronica

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no