Veronica Reime

New set of french

 • 29.07.2015 - 19:40

// Sponset behandling

I går fikk jeg endelig tatt påfyll på neglene mine hos flinke Kathrine på LCN Nailbar Arkaden! Alltid like deilig å sitte der og bli dullet med. Nyte en kopp med mocca imens neglene mine blir fine, herlig! Etter at jeg har hatt en ganske sprek rosa/fersken farge lenge nå så ønsket jeg å gå for noe litt mer stilrent og elegant. Fransk manikyr er en klassisk favoritt, så denne gangen ble det fransk med sølvglitter på tuppen av lillefingeren og ringfingeren på begge hendene. Synes det ble utrolig fint, og det passer jo til alt!

Jeg har gelènegler med forlengelse, og det koster 940 kr for fransk og 910 for farge. Det koster litt ekstra for dekor! For påfyll etter 2 uker koster det 490 og 720 etter 3-4 uker. For å bestille time kan dere ringe 458 39 962 eller booke online HER De holder til i tredje etasje på Arkaden Torgterrassen, veldig sentralt og lett å droppe innom for en liten manikyr ;-) 

Ønsker dere det samme er det bare til å si navnet mitt når dere kommer så fikser de det ;-)

 Følg bloggen på facebook ved å klikke HER  ♥ 

Det er lov å skryte litt

 • 29.07.2015 - 17:42

Noen ganger føles det som mammahjertet bare kan eksplodere av stolthet. Linèa Olivia er den merkeligste, skjønneste, morsomste og fineste skapningen jeg vet om. Slik føler nok alle mødre det! Hun imponerer meg så mye for hver dag som går, og det er helt merkelig å tenke på at hun bare har vært her i 6 uker og har allerede utviklet seg så mye. Vi var på 6 ukers kontroll på helsestasjonen i dag, og hun ble sjekket både av helsesøster og lege. Hun har lagt godt på seg, et tydelig tegn på at hun har det helt perfekt. De sa også at hun er en usedvanlig kvikk, våken og nysgjerrig baby. Men det har vi jo oppdaget for lenge siden! For noen dager siden begynte hun å snu seg fra mage til rygg helt alene. Det er like morsomt hver gang å se det overraskede uttrykket hennes når hun får det til. På helsestasjonen sa de at hun var like sterk som en 3 mnd gammel baby! Hun smiler og ler mer og mer, og prøver å "snakke" med oss gjennom masse herlige lyder. Hun søker kontakt med øynene og elsker når vi lager grimaser og snakker til henne. Vi pleier jo å bade henne i baljen på stellebordet, men for to dager siden fikk hun være med meg i dusjen, og det elsket hun! Vi må jo øve oss til vi skal på babysvømming ;-)

Hun fikk også sin første vaksine, men det var heldigvis bare en drikkevaksine som ikke smaker noe vondt. Kjenner jeg gruer meg allerede til hun skal begynne å ta sprøyter! Hun fikk litt vondt i magen etterpå så det ble masse kos og omsorg i armene på mamma til hun til slutt sovnet. Sindre er på jobb, og jeg skal benytte sjansen til å jobbe litt med bloggen imens hun sover. Beklager litt mye babysnakk, men det må være lov til å skryte litt en gang i blant!Elsker forresten denne deilige bodyen i merket Lilleba som vi fikk av faren til Sindre. Perfekt til slike "innekos-dager" som dette!

Håper dere har en fin onsdag

 Følg bloggen på facebook ved å klikke HER  ♥ 

Planlegging av dåp

 • 26.07.2015 - 21:22

Ååh - i dag har vært en deilig søndag! Serietitting under dynen, en times trilletur med Camilla, god mat og planlegging av dåp. Jeg har begynt så smått å pusle med forberedelsene til dåpen, den er jo allerede snart en måned unna! Når det kommer til å planlegge og arrangere slike ting så er jeg virkelig i mitt ess. Jeg elsker å være kreativ, komme opp med små detaljer som setter prikken over i-en og skape en slags helhet. Jeg kjenner det kribler i hele meg, og jeg bobler over av idèer. Jeg vil gjøre alt! Perfeksjonisten i meg får virkelig kjørt seg. Innbydelsene er på vei ut, kaken er bestilt, menyen er planlagt til punkt og prikke ved hjelp av moren til Sindre og jeg har begynt på bordkortene. Ellers har jeg laget et ganske så stort tankekart av idèer som jeg vil prøve å gjennomføre. Dette blir så bra! 


Her ser dere litt av hva jeg holder på med nå. Håper det blir slik jeg har sett for meg! 

 


 

 

Under her er noen mood boards jeg laget meg for litt inspirasjon når eg skulle begynne på planleggingen: 


// Bilder til inspirasjon er hentet fra pinterest, google og bloggen til Caroline

Trykk på liker knappen om dere ønsker oppdateringer av dåpsforberedelsene underveis! Kanskje er det andre som driver og planlegger dåp og ønsker inspirasjon? Let me know ♥ 

Håper dere har en fin søndag ♥ Klem 

 Følg bloggen på facebook ved å klikke HER  ♥ 

Har du sett disse seriene?

 • 26.07.2015 - 12:29

Hei - og god søndag! Har dere hatt en fin helg? Vi har hatt koselig besøk av Eivind og Merete, et vennepar av oss, hatt en liten shoppingrunde på kvadrat, og i går skulle jeg og Linèa Olivia ha jentekveld imens Sindre var ute og spiste med noen kompiser. Stakkars liten hadde fått i seg litt for mye melk tidligere så hun var urolig i magen. Godteriet ble stående urørt og filmen jeg tenkte å se imens hun lå så fint og sov på brystet mitt fikk jeg i hvert fall ikke sett. Jeg ble gående og bysse på henne i et par timer; hun gulpet ut både seg selv og meg, og da jeg akkurat hadde skiftet rent på oss begge så bæsjet hun ut alt igjen. Sånn er det! Di fire timene Sindre var borte fløy virkelig fort forbi, lille passet på at jeg hadde nok å gjøre i hvert fall!

I dag skal det slappes av i ekte søndagsstil med tv serier under dynen. Litt senere skal jeg ut og trille en tur med søskenbarnet mitt Camilla


 

 Siden dere likte så godt innlegget mitt om 12 filmer du MÅ se, så tenkte jeg at i dag så kunne jeg tipse dere om noen av mine favoritt serier! Jeg liker utrolig mye forskjellig, men kan være ganske kresen. Og når jeg først finner en serie jeg liker veldig godt så sitter jeg og ser alt i strekk, haha! Siden det er søndag og kanskje flere av dere sitter og raider netflix akkurat nå på leting etter noe nytt å se på, så tenkte jeg at jeg kunne tipse dere om noen serier jeg har sett på i det siste som falt veldig godt i smak: 

Orange Is the New Black: Denne serien er en av mine absolutte favoritter! Dette er en typisk serie hvor jeg lever meg skikkelig inn og sitter både og ler og gråter. Jeg blir nesten litt glad i de ulike karakterene. Serien handler om Piper Chapman som blir dømt til 15 måneders fengsel for en forbrytelse hun gjorde for mange år siden, da hun var sammen med en drug-dealer. Først handler det om hvordan en rik, hvit jente opplever fengsel, men etter hvert blir vi også kjent med de andre innsatte og deres historier. En utrolig god, morsom og sterk serie.

I den siste sesongen har vi også litt ekstra eyecandy; Ruby Rose som spiller Stella Carlin i sesong 3 (bildet nederst til venstre) er en av de diggeste damene jeg har sett. Bare se på henne! Er det mulig liksom?! Devious Maids: Dette er en skikkelig typisk jenteserie. Får litt samme følelse av denne som av Desperate Housewives. Den er faktisk regissert av Eva Longoria! Latinske sexy maids som jobber for de rike og berømte i Beverly Hills, do I need to say more? Vi følger livene til de fem hushjelpene og dem som de jobber for. Det er mye som skjer bak lukkede dører, og hushjelpene får være flue på veggen. De blir viklet inn i masse hemmeligheter og drama, samtidig som de prøver å følge sine egne ambisjoner og drømmer. Skikkelig girlpower! Noe jeg synes er en litt kul detalj er at navnet på episodene er ulike oppgaver en hushjelp vanligvis har som er en metafor for hva episoden handler om. For eksempel Minding the Baby, Taking Out the Trash og Making Your Bed. Genialt! Empire: Vanligvis er jeg ikke noe fan av serier eller filmer med mye synging (typisk Glee), men denne serien elsker jeg! Den handler om Lucious Lyon som driver et suksessfullt musikkselskap. Han blir diagnotisert med en dødelig sykdom, og må velge en av sine tre sønner, Andre, Jamal eller Hakeem, til å ta over selskapet når han dør. Stikkordene her er drama, spenning, rikdom, kjærlighet og god musikk i en akkurat passelig dose. Det som er så bra er at alle dem som spiller artister i serien kan faktisk synge og rappe bra i virkeligheten, slik at det ikke blir så kunstig på skjermen! Hun ene er for eksempel med i Taylor Swift sin musikkvideo for Bad Blood. Det er imponerende hvor flinke de er og hvor fengende sangene er til å være laget for en tv serie. Det er også mange gode, kjente skuespillere med, og ikke minst gjesteartister som Naomi Campell, Snoop Dogg, Courtney Love og Mary J Blige.The Blacklist: Denne serien er så spennende! Raymond Reddington, en forbryter på FBI sin liste over topp ti mest etterlyste melder seg selv inn og vil jobbe sammen med en av deres nyeste agenter, Elizabeth Keen. Han gir dem en Blacklist over kriminelle og hjelper dem med å finne dem og løse forbrytelser. Men hva får han igjen for det? Alt er en del av et mye større spill. Du får små clues innimellom, men det er likevel sånn at du sitter og grubler på hva som kommer til å skje videre og vil bare trykke "next" så snart episoden er ferdig. Noe av det som gjør serien så bra er at han som spiller Reddington klarer å gjøre ham akkurat passe creepy, men likevel slik at du blir glad i ham. Du klarer ikke helt å bestemme deg for om du skal hate ham eller heie på ham. En utrolig spennende serie som du blir fort hektet på!

Har du noen serier å anbefale?

Trykk liker om dere vil ha flere slike innlegg!

 

En første gang for alt

 • 22.07.2015 - 22:33

Hei mine fine Beklager for null blogging i går! Dagen fløy forbi og det ble nærmere midnatt før jeg fikk logget meg inn på blogg.no. Da valgte jeg heller å vente til i dag med å skrive til dere. Jeg vil heller levere kvalitet på innleggene enn å bare skrive noe kjapt og poste det. Det er dere vel enige i?

Anyways! I går var jeg og Linèa Olivia på helsestasjonen for å være med på første møte med barselgruppen. Det var bare jeg og en annen som møtte opp ettersom de andre var på hyttetur eller syke, men neste gang blir vi flere! Vi snakket litt om fødselen og tiden etterpå, og så informerte helsesøster om tran som vil skal begynne å ta nå. Jeg benyttet sjangsen til å veie henne også når vi først var der nede, og hun hadde gått opp litt over en kilo på fem uker! Lille jenta mi vokser seg stor Etter helsestasjonen var vi hjemme en kjapp tur, før vi dro videre på besøk. Onkelen, tanten og søskenbarna til Sindre er på besøk fra østlandet denne uken, og de bor hjemme hos foreldrene til Sindre. Det var veldig kjekt å se dem igjen! 

I dag begynte Gladmaten her i Stavanger, og da måtte vi selvfølgelig dra inn en tur så lille fikk være med på sin aller første Gladmat festival. Vi møtte familien til lunsj på Egon hvor vi fikk et helt rom for oss selv. Vi var jo ganske mange, og i tillegg hadde både vi og onkelen og tanten til Sindre barnevogn med så vi tok opp litt plass kan du si! Etter lunsjen ruslet vi rundt og kikket litt, før vi satte oss ned med noen venner som hadde funnet seg bord midt i smørøyet av festivalen. Når det er strålende sol og festival, da blomstrer virkelig Stavanger. Det er masse mennesker, musikk, deilig mat og god stemning. Vi koste oss masse, og var ikke hjemme igjen før halv 8! 

Det var så stinn av mennesker at jeg kunne ikke ta opp kameraet mitt i folkemengden, så dette var det beste bildet jeg fikk av festivalen. Mye finere når du går midt inni selvfølgelig! 

Jeg bare måtte ta bilde av ammerommet som er i byen! Jeg har visst lenge at det er der, men at det er så fint?! Det var jo skikkelig luksus å sitte der, haha! Mine to 
Noen av dere som skal på Gladmaten i år? 

 Følg bloggen på facebook  ved å klikke HER  ♥ 

Et lite tips!

 • 20.07.2015 - 15:06

Hei mine fine ♥ Håper dere har en god start på den nye uken! Jeg må innrømme at jeg ble helt slått ut etter en helg med masse sosialt hvor vi knapt hadde noe tid alene, så da var det godt å ha en skikkelig kosedag inne i hele går. Det var grå himmel og masse regn hele dagen, så vi satt inne under myke tepper og koste oss med sushi, brownies, frukt og is imens vi så på The Blacklist. Skikkelig søndagsfølelse! Jeg trengte virkelig en slik dag. En travel helg og så våkne opp igjen klokken fem på søndagen og ikke klare å sove igjen, du kan trygt si at jeg va rimelig trøtt da det nærmet seg kveld. En lang, varm dusj og en god natts søvn i nyvasket sengetøy kurerer alt, og i dag våknet jeg opp så god som ny!

Jeg hadde vippetime hos flinke Ada kl 9, så da ble det en jammen en time ekstra med skjønnhetssøvn på øyet. Etterpå dro vi for å handle inn brystpumpe (!!) og litt tilbehør som måtte med. Den trengtes virkelig nå, og jeg er utrolig spent på hvordan lille kommer til å ta flaske. Vi har gitt henne sukkervann en gang med flaske og det tok hun veldig fint, så satser på at det går bra. 

Nå har vi alt vi trenger for å sette i gang! Jeg skal fortsatt amme, dette er bare for å kunne ta med seg litt ekstra på flaske når vi er ute på ting.

Jeg tenkte jeg kunne tipse dere med det samme om ammesalven jeg bruker. Jeg blir litt sår innimellom, og da er denne gull verdt:
Ammesalve fra Lykkelig som liten

Når jeg blir sår så smører jeg den på med en q-tips (mest hygienisk) og lar det tørke inn uten å ta på hverken BH eller genser før etter en stund. Ikke fordi det gjør noe å ta på klær rett etterpå, men de har gått av å luftes litt, spesielt når de er såre. Den inneholder pleiende fettstoffer som legger seg som en hinne over det såre området. Alle ingrediensene er av fødemiddelkvalitet, det vil si at salven kan spises og det er ingen problem om du har tatt den på før du skal amme. Den kan også brukes som leppebalsam, ettersom den er veldig god på såre og sprukne lepper. Inneholder sheasmør, ringblomstolje, jojobaolje og ubleket bivoks, og er 100% økologisk. Anbefales til alle dere andre ammende mødre! TIPS: Det er nå tilbud på denne salven på BliVakker, og dere kan finne den HER.

 Følg bloggen på facebook  ved å klikke HER  ♥ 

Jeg velger å melde meg ut - Hva gjør du?

 • 19.07.2015 - 17:28

Jeg fikk en kommentarer på at jeg bidro til å få andre til å føle seg feite i dette innlegget, fordi jeg la ut bilder av magen min før, under og etter graviditeten. Innlegget handlet egentlig om hvor fornøyd jeg er med å ha en sterk og velfungerende kropp etter en så stor påkjennelse som fødsel, men det var selvfølgelig det at jeg nevnte at jeg hadde babyfett som fikk oppmerksomhet. Jeg sa jeg hadde babyfett, ikke at jeg var feit. Jeg klaget heller ikke over det, bare konstanterte et fakta. Alle som har født har babyfett, slik er det bare. Og så utrolig glad jeg er for det! Hvordan skulle det ellers gått når jeg ammer?

Jeg synes det er trist at så snart noen legger ut et bilde av kroppen sin og sier at de er fornøyd slik som den er, så står folk klare med høygaflene for å ta deg. Når begynte vi med å være så slemme mot hverandre? Så fort noen er fornøyde med kroppen sin blir det ropt kroppspress etter dem. Hvorfor ikke la dem være fornøyde, og heller bli inspirert til å være det samme? Uansett hvor mange innlegg og artikler du kan lese om hvor galt det er med sommerkropp og negative ting om kroppshysteri, så vil det aldri ta slutt før du slutter å gi det oppmerksomhet. Du kan irritere deg så mye du vil, men det kommer ikke til å roe seg med mindre flere og flere slutter å bry seg så utrolig mye. 

Det er ikke jeg som legger ut et bilde av kroppen min og sier at jeg er fornøyd som jeg er som skaper kroppspress, det er alle dere som velger å kommentere noe på det. For slik er det. Vi hetser veltrente som legger ut bilder av seg selv, og hyller de med ekstra valker, strekkmerker og cellulitter når de gjør det samme. Kropp er kropp, og jeg synes alle burde få være fornøyde med seg selv uansett om de er veltrente eller har et par ekstra kilo. Å sitte klar til å kommentere negative ting om andre eller skrive sinte artikler og innlegg så det ryker fra tastaturet kommer til syvende å sist ikke til å hjelpe noen. Vil du ha slutt på kroppshysteriet så ikke gi det oppmerksomhet, simple as that. Irriterer du deg over disse konkurransene som er nå om drømmekropp og sommerkropp, så er det bare til å la det gå forbi. La dem som velger å bry seg om det drive med det, og ikke gi det mer oppmerksomhet enn det trenger. 

Jeg tror at vi alle opplever å ha litt komplekser over kroppen vår en eller annen gang, men å rope høyt om det har bare en negativ, smittsom effekt. Jeg sier ikke at jeg er noe bedre, for jeg har selv vært misfornøyd med kroppen min og sagt det høyt. Opptil flere ganger. Jeg tok meg selv faktisk i det for en stund siden. Jeg skulle vise noe til noen venninner, og da måtte jeg dra opp genseren. Jeg halvveis satt/lå i sofaen, så derfor sa jeg at jeg måtte reise meg først fordi jeg var redd for at jeg skulle ha valker når jeg dro opp. Har dere hørt noe så dumt? Absolutt alle har valker når de sitter bøyd! Og hvilket signal sender jeg da? At jeg synes jeg selv er tjukk hvis jeg har valker. Hva kommer kanskje dem som er der til å tenke neste gang de selv har valker? Jo, at de er tykke. Og grunnen til at jeg nevnte dette med valker var for å på en måte unnskylde meg selv. Liksom si at "ja jeg vet at jeg har det", før noen andre tenkte det. Dere ser hva jeg vil frem til? Dette er en ond sirkel som det aldri kan komme noe godt utav.

Så neste gang jeg leser ordet kroppspress velger jeg å hverken lese eller kommentere noe som helst. Neste gang jeg hører noen si "Åå lårene mine er så tykke" så skal jeg ikke svare med å si "mine også". Og neste gang jeg har en dårlig dag og føler meg ukomfortabel i mitt eget skinn, så skal jeg ikke sitte og klage over det til venninner slik at de også begynner å tenke over slike ting. Det har mye større effekt enn å rope høyt om hvor galt det er med kroppspress. 

Jeg velger herved å melde meg ut, og jeg oppfordrer deg til å gjøre det samme! Vær god mot deg selv og andre, så ordner resten seg.

Hva er dine tanker om dette? Gjerne lik og del innlegget om du er enig ♥

 


Går det an å legge ut et slikt bilde uten å få ropt kroppspress etter seg? 

Følg bloggen på facebook  ved å klikke HER  ♥ 

Svar på ukens spørsmål

 • 19.07.2015 - 13:07

Hvor er buksen på bildet fra? Er det lenge siden du kjøpte den? 

Hvor er kjolen fra? 

Begge deler er fra Bik Bok! Buksen kjøpte jeg i April, og da var det veldig få igjen...Hvor får du kjøpt slike beger til å ha frukt i? 

Jeg gikk bare på Waynes Coffee og spurte om jeg kunne få et, haha! #Noshame 

Hvor redigerer du bildene dine? 

Jeg redigerer dem som regel i photoshop CS5, men hvis jeg skal lage en collage bruker jeg pixlr.com/express eller hvis jeg skal legge på tekst osv bruker jeg picmonkey.com

Hvor kjøpte han de skoene? De var kjempefine! 

De er fra Gapi på Kvadrat! Tusen takk for det

Hvor er ammetoppene fra? 

De er fra mamma avdelingen på H&M. Utrolig myke og behagelige å gå med!

Vet du hvor man kan få tak i slik pynt? Søstra mi venter baby i november.

Jeg er ikke helt sikker, men vet at de bestilte mye av det på nettet. Det er bare til å google seg litt frem egentlig, det finnes så masse! Ellers var det litt fra forskjellige interiørbutikker, bokhandlere osv. Gratulerer som kommende tante, og kos deg med å planlegge babyshower! Det kommer nok søsteren din til å sette utrolig pris påHadde du tatt abort om du var f.eks. bare 2-3 uker på vei...? Jeg har gjort det og angrer. Er sikker på at du klarer det veldig fint<3 

For å være ærlig så tror jeg faktisk ikke at jeg hadde klart det. Men det er veldig lett å si når jeg har fått unge og elsker henne over alt på jord. Men jeg tror at det kanskje hadde blitt vurdert i hvert fall om jeg bare hadde vært så lite på vei. Du er utrolig tøff som klarte å ta det valget, men utrolig trist å høre at du angrer :-( Tusen takk for at du har tro på meg! Sender deg en varm klem 

Lurer på hvor den kjolen i det nest siste bildet er kjøpt? Den som ligger ved siden av det hjemmestrikkete hentesettet:)

Den er fra Zara :-)Hvilken barnevogn har du?

Vi har Emmaljunga City Cross i hvitt skinn, og er utrolig fornøyde med den! Kan skrive mer om den i et eget innlegg.

Det settet var så kult! Hvor er det fra?

Det er fra B.Y.E! En ganske nyåpnet butikk som ligger rett ved siden av Kremmerhuset i byen. De har såå mye fint!Vet du hva den filmen det bilde av hun dama heter?

Den heter What To Expect When Expecting ;-) Utrolig morsom film!   Noe dere lurer på til neste gang? ♥

Følg bloggen på facebook  ved å klikke HER   

Melonpupper & Amerikanske pannekaker til frokost

 • 19.07.2015 - 10:58

God morgen!  Eller, god ettermiddag blir det snart for meg ettersom jeg har vært våken siden klokken fem. Jeg måtte le høyt når jeg leste gjennom utkastet av dette innlegget som jeg begynte å skrive på i går. Et fint innlegg om hvor deilig det var å våkne opp søndags morgen og bli liggende i sengen. Hvem er det jeg prøver å lure? Klokken fem våknet jeg av de kjente lydene fra sengen ved siden av. De lydene jeg vet snart blir til en ganske tydelig beskjed på at hun ikke vil ligge i sengen lenger og vil opp og ha mat. Jeg prøver å holde øynene igjen, "bare litt til", tenker jeg. Et par sekunder til er det jeg får. Halvveis i søvne går jeg bort til sengen og blir møtt av de skjønneste dådyrøynene jeg vet om. Det er jo umulig å bli oppgitt når det er dette som er grunnen til at jeg må stå opp så umenneskelig tidlig på en søndag. Jeg tar henne med meg i sengen vår og legger henne på puppen. Idet hun tar tak skvetter jeg til, melkesprengen har meldt sin ankomst igjen. Flott, det var den brystpumpen vi hadde glemt å kjøpe. Skrives på to-do listen for mandag med èn gang! 

Etter at lille har spist seg ferdig og er mett bestemmer hun seg for å spre seg ut som en sjøstjerne, slik at jeg blir liggende og vippe på sengekanten. Stiv som en stokk ligger jeg der og prøver å synke inn i drømmeland igjen. Venter på at den deilige, søvnige følelsen skal innta kroppen igjen og gi meg et par timer til med søvn. Det kan jeg egentlig bare glemme. Det er varmt og ubehagelig, og det verker i de steinharde melonpuppene mine. Jeg kan like så greit stå opp. Så klokken seks om morningen sitter jeg for meg selv i stuen, drikker flere glass med Pepsi Max og skriver på bloggen, imens mine to kjære ligger og sover søtt. Så mye for den idylliske morningen jeg hadde sett for meg. To timer senere kommer Sindre og leverer et matvrak i armene på meg, og går på kjøkkenet for å diske opp amerikanske pannekaker til frokost. Så ble det kanskje litt idyllisk alikevel. Grove pannekaker med nutella og masse jordbær, mm! Nå må dere ha meg unnskyldt, jeg skal gå i dusjen og klemme ut litt melk. Vi skrives litt senere! I mellomtiden kan dere følge oss på snapchat: veronicacr 

Hvordan er deres morgen? 

Følg bloggen på facebook  ved å klikke HER  

12 filmer du MÅ se

 • 17.07.2015 - 18:41

Siden det er fredag og helg tenkte jeg det passet med et innlegg hvor jeg kommer med noen av mine beste filmtips! Med den sommeren vi har i år så er det sikkert mange av dere som sitter inne mens regnet øser ned, eller det i hvert fall er for kaldt til å løpe rundt ute. Hva er koseligere enn å krype under et teppe og sette på en god film? 

Jeg elsker å finne gode filmer, og er alltid på jakt etter nye. Jeg kan være ganske kresen, og når jeg og Sindre skal velge en film kan det ta en evighet. Og når jeg først finner en bra så skriver jeg det alltid ned i notater på mobilen slik at jeg ikke skal glemme den, og anbefaler den videre til alle jeg kjenner. Men over til poenget! Hvis dere er på jakt etter en god film å se i helgen bør dere sjekke ut noen av disse:

♥ De urørlige - Denne håper jeg nesten dere har sett fra før, men hvis ikke må dere se den nå! Det er en sann historie om en mann som sitter i rullestol og kan ikke bevege annet enn hodet sitt. Han ansetter en mann som har hverken erfaring, utdanning eller penger. Dette snur livet på hodet for dem begge. Denne filmer viser så godt at det er ikke hvor du kommer fra, hvor mye penger du har eller hva som står på papiret som skal avgjøre din skjebne her i livet. Denne filmen får deg til å både le og gråte, og du sitter igjen med en skikkelig god følelse inni deg. 

♥ 12 Years A Slave - Tittelen sier egentlig det meste selv, 12 år som slave. Også en sann historie om en farget mann som bor i New York og blir kidnappet for deretter å bli solgt til slaveri. I 12 år jobber han på plantasjer i Louisiana før han omsider slipper fri. En utrolig sterk film!  ♥ Selma - Dette er en dokumentar lignende film som handler om Martin Luther King og hans kamp for like stemmerettigheter. Jeg så den på kino sammen med noen fra klassen egentlig bare fordi den var relevant for pensumet vårt, men syntes den var så god at jeg ser den gjerne igjen. Jeg satt igjen med en skikkelig klump i magen etterpå, og klarte ikke å riste av meg hva jeg hadde sittet og sett på. Den var utrolig sterk, og når du tenker på at dette faktisk har skjedd! En veldig sterk og god film, hvor du også lærer endel historie. 

♥ Dallas Buyers Club - Også en biografisk dramafilm! Denne er så rå og ekte at jeg får vondt langt inn i sjelen. Den satt i meg lenge etter jeg hadde sett den. Elektrikeren Ron Woodroof blir diagnotisert som HIV-positiv og gitt 30 dager igjen å leve. Han bor i Texas og årstallet er 1986, et sted og en tid hvor homofile opplever mye hat. HIV ble sett på som en sykdom homofile fikk, og i tillegg til å måtte kjempe for livet blir han utstøtt og opplever hat fra tidligere venner. Ron gjør alt for å finne en alternativ behandling, blant annet å smugle ulovlige legemidler inn i Texas. Slik oppretter han Dallas Buyers Club. En utrolig sterk film med kjente, flinke skuespillere som spiller virkelig helt fantastisk! Blant annet spiller Jared Leto den AIDS-positive transkjønnede kvinnen Rayon. Både han og Matthew McConaughey som spiller Ron vant mange priser for sine roller. SE DEN FOLKENS! 

♥  Desert flower - Denne filmen handler om en liten jente som blir født i ørkenen, omskjært og giftet bort som ung jente. Hun nektet sin egen skjebne og flyktet over ørkenen bare som 13 åring. Hun flykter til England hvor hun senere blir oppdaget av en fotograf som gjør henne til en supermodell. En veldig fin og sterk film som tar opp litt tabu temaer. Den får meg virkelig til å føle at skjebnen fins, og at noen destined for greatness. Basert på Waris Dirie`s selvbiografi.  

The Hundred-Foot Journey - Er du glad i filmer med god filming og nydelige bilder er denne virkelig noe for deg! Jeg bare elsker hvordan den er filmet. En indisk familie flytter fra Mumbai til en liten by i Frankrike og åpner opp en restaurant rett over Madame Mallory sin Michelin-stjerne restaurant. Og slik begynner konkurransen! En veldig fin film om kultur, matlaging, drama og kjærlighet. Bør ikke bli sett på tom mage! The Longest Ride - Èn klissefilm måtte få lov til å være med på listen. Jeg vil si at det er en litt moderne versjon av The Notebook. Muligens fordi den er skrevet av samme forfatter! Filmen handler om to sammenflettede kjærlighetshistorier. I dene ene møter vi den eldre mannen Ira som for noen år siden mistet sitt livs store kjærlighet gjennom 55 år. I den andre møter vi kunstelskeren Sophia og bull-rideren Luke. De er fra to helt forskjellige verdener. To par som egentlig ikke har noe med hverandre å gjøre, men likevel kommer veiene deres til å krysses. En utrolig søt og herlig film som gjør at du sitter igjen med tusenvis av sommerfugler i magen! 

Whiplash - Andrew Neiman sin største drøm er å bli en verdenskjent trommeslager. Han går på en av USAs aller beste musikkskoler i New York. Filmen handler egentlig om Andrew og hans forhold til musikklæreren sin, en nådeløs jazz artist. En helt syk film som handler om å presse sine egne grenser for å oppnå sine drømmer. 

♥ The Prestige -  Denne handler om to konkurrerende tryllekunstnere som begge er besatt av å skape den beste sceneillusjonen. Det blir til en endeløs kamp som går på liv og død, og ender opp i mange tragiske utfall. Den handler om så mye mer enn det også, men det er nesten for vanskelig å forklare. Dere må bare se den! En utrolig spennende og nerveprirrende film. Jeg ble i hvert fall helt rundlurt! 

♥ Nightcrawler - En desperat arbeidsløs mann begynner med noe som heter nightcrawling. Det vil si at han hacker politiradioer, drar til åsteder når ulykker skjer og filmer det for så å selge det til nyhetene. Etter hvert som han blir flinkere med filmingen og mer vågal så kommer han farlig nært å krysse grensen fra å være en utenforstående til å være involvert. Det er et farlig spill. Også en veldig spennende og nerveprirrende film! Jake Gyllenhaal spiller helt fantastisk, og det er hans prestasjon som gjør filmen så bra. Han er en sosiopatisk autist med ikke eier sosiale antenner. Får helt gåsehud av å se på ham, spiller så utrolig creepy, men likevel blir du litt glad i ham. ♥ The Butler - Historien til butleren til flere av USAs presidenter. Han startet som en slave, og endte opp som butler i Det Hvite Hus. Han jobber for hvite presidenter som lager lover som nedtrykker de mørke, samtidig som han er mørk selv og det skaper endel konflikter på hjemmebane. Sønnen hans er blant annet en av opprørerne som kjemper for like rettigheter. En veldig sterk og rørende film om å reise seg etter nederlag, og minner deg på at vi mennesker er sterkere enn vi  selv tror. Og han som spiller butleren smelter jo bare hjertet ditt!

♥ Focus - Dette er en god og underholdende film, i tillegg til at Will Smith er helt rå (og digg å se på, ikke minst). Will spiller Nicky, en profesjonell con-man som er rik fra å drive med bedrageri og tyveri. Han tar inn Jess, en nydelig amatør tyv og lærer henne alt om "the game". Men hvem lurer egentlig hvem? En både spennende og morsom film om veien til rikdom, og hvor langt du er villig til å gå. Helt klart en "must see"! 


 

Haha, det er helt utrolig hvor engasjert jeg blir når jeg sitter og skriver dette! Jeg skulle gjerne anbefalt 100 filmer til dere, men jeg måtte kutte det ned til 12. Jeg prøvde å velge ut litt forskjellige filmer, så håper det var i hvert fall noen dere likte. Som dere kanskje merket er jeg veldig glad i filmer som er basert på sanne historier. Jeg tror vi har litt godt av å se slike filmer. 

Hvis innlegget falt i smak kan jeg gjerne lage flere med andre filmer, eller kanskje serier neste gang? Trykk liker om det er noe dere ønsker ♥  

Følg bloggen på facebook  ved å klikke HER  

 

Gjenforening

 • 17.07.2015 - 17:26

// Inneholder reklame

Hei og god helg skjønne  Beklager at det ble så sen oppdatering fra meg i dag! Det har vært en litt travel morgen, og nå kom jeg nettop inn dørene. Jeg og Linèa Olivia hadde en lunsj date med Ingvild som jeg går i klasse med på universitetet i dag. Det er ikke bare bare når du er alene og skal komme deg ut dørene med en liten. Det ble flere økter med amming, bleieskift, pakking og stelling før vi til slutt fikk kommet oss avgårde. Sindre hadde bilen på jobb så vi måtte ta buss, men det gikk egentlig veldig fint. Det er 20 herlige varmegrader i Stavanger i dag, så det var bare deilig å gå ute i finværet med musikk på ørene.Vi spiste lunsj på Jordbærpikene Bystasjonen, og det var som vanlig utrolig godt! Club Sandwichen på Jordbærpikene er min absolutte favoritt. Den inneholder kyllingfilet, bacon, tomat, rødløk, pesto og aioli. Ved siden av får du melon, potetgull og tzatziki. Kjenner jeg blir sulten igjen bare av å skrive det ned! Anbefaler dere å teste den ut 

Det var veldig kjekt å møte Ingvild igjen. Vi hadde ikke sett hverandre siden vi satt og øvde til eksamen før sommeren, så vi hadde endel catching up to do for å si det mildt! Vi satt og skravlet om alt og ingenting i nesten to timer før Ingvild skulle på jobb. Veldig koselig! Hun hadde også strikket et utrolig skjønt teppe til lille, se så fint: Nå har vi endelig fått kommet hjem og landet litt. Lille gull koser seg i babygymmen imens jeg skriver til dere. Om en stund kommer Thea innom en liten tur på besøk. Det er faktisk over et år siden jeg så henne sist! Thea er ei dem som jeg bodde sammen med i New York. Hun bor i Oslo, men nå er hun i Stavanger til i morgen, så da måtte vi jo benytte sjansen til å få se hverandre. 

Senere i kveld kommer jentegjengen på besøk. Zahra som har vært på ferie i tre uker kommer hjem i dag, så det blir kjekt å se henne også igjen. Tre gjenforeninger på en dag er ikke dårlig! 

Jeg har skrevet et innlegg som jeg tror dere kommer til å like. Jeg poster det litt senere,  stay tuned!

Hva er planene deres for helgen? 

Følg bloggen på facebook  ved å klikke HER  

Dere har helt rett!

 • 16.07.2015 - 17:30

"Gud har unge mødre IKKE noe annet på å gjøre nn å skrive blogg? Dette begynner å bli veldig desperat... Jeg hadde vært sååå flau om jeg hadde hatt en mor som plutselig hadde skrevet alt og ment sååå mye random bare fordi hun kjedet seg. Uff tenk å være et fjortisblogg barn!"

"ENDA en mamma blogg?? Er det ALT folk har å gjøre for tiden?"

Dere har helt rett! Jeg har visst ikke noe annet å gjøre for tiden enn å få unge slik at jeg kan blogge om det. Hva gjør man vel ikke for å være trendy? Alt for oppmerksomhet og popularitet. Bare glem alle planer om skole, reising og jobb. Nå satser vi på å få barn og blogge om det slik at jeg blir toppblogger. Det er ikke så mange andre gode blogger der ute fra før, så dette blir lett. Nei.

Hvis dere ser i arkivet mitt så kan dere se at jeg har hatt denne bloggen i ganske mange år, og den har vært med meg gjennom mange ulike stadier i livet. Jeg har blogget mye om trening, reiser, mote og skjønnhet. Da jeg dro til New York og gikk på skole i et halvt år blogget jeg om livet mitt i storbyen. Nå har jeg begynt på et nytt kapittel av livet mitt hvor jeg har fått barn, og det meste som skjer akkurat nå dreier seg om det. Siden dette er min blogg og jeg skriver om hva som skjer i livet mitt, så blir det helt naturlig at nå handler bloggen min for det meste om min hverdag som mamma. Det har vært utrolig gøy å blogge om graviditeten, og nå alt som skjer etterpå. Dele mine tanker, opplevelser og erfaringer med dere. Jeg får så mange gode tilbakemeldinger, støtte og ikke minst råd. Og i tillegg er det veldig fint å kunne ha bloggen å se tilbake på, denne tiden går så utrolig fort! Men denne bloggen ble opprettet flere år før jeg i det hele tatt ble gravid, og en baby er absolutt ikke grunnen til at jeg blogger den dag i dag. Jeg hadde fortsatt blogget uavhengig om jeg ble gravid eller ikke.  

 Alle som har barn kan nok skrive under på at det så absolutt ikke er kjedelig å ha barn. Ikke en eneste dag med barn er kjedelig. Det skjer noe hele tiden og er mer travelt enn kjedelig. Og ting du syntes var kjedelig før blir plutselig spennende for du får være vitne til at noen andre opplever det for aller første gang. Jeg tror ikke det er noen som blogger ut av kjedsomhet. De bloggene kan vel ikke være særlig bra? For min del blogger jeg fordi jeg har alltid elsket å skrive. Gi inspirasjon og dele ting med andre. Jeg mener at de beste bloggene er de som har noe å komme med, de som opplever litt og har noe mellom ørene. Sophie Elise er et godt eksempel på dette. Tror dere alle de sakene hun har sterke meninger om og brenner for er basert på kjedsomhet ?

Jeg har en travel hverdag, og til høsten blir det bare enda mer travelt. Jeg skal ikke bli sittende i en liten leilighet og klø meg i hodet etter ting å blogge om. Scrolle nedover nettavisen for å se hvilke saker jeg kan uttale meg noe om. Jeg skal ut! Gjøre det beste utav livet mitt akkurat nå, og dele det med dere. For det gir meg så mye når jeg får tilbakemeldinger på at bloggen min betyr noe for andre. At de kan kjenne seg igjen i ting jeg skriver, bli inspirert og motivert. Jeg finner ikke på masse random å mene noe om, dette er mitt liv. Jeg deler åpent og ærlig mine tanker og følelser om en tid av livet mitt, ikke noe jeg tilfeldigvis leste på forsiden av avisen. Jeg har masse nye meninger rett og slett fordi jeg er i et nytt kapittel av livet mitt hvor jeg opplever nye situasjoner og blir nødt til å tenker over ting som jeg ikke måtte før. Men alt jeg skriver om er noe jeg opplever selv. Men samtidig skjønner jeg godt hva du mener, fordi jeg har sett slike blogger selv. Men innlegget som ble kommentert handlet om en del av mitt liv og mine tanker og følelser rundt dette, ikke noe random i det hele tatt. Jeg liker ikke å hanke inn lesere på den måten. Jeg vil levere noe ekte.

Noe jeg synes er veldig positivt med dagens samfunn er at det blir mer og mer åpent. Folk deler ting med hverandre, og vi kommer tettere sammen med andre som kanskje er i samme situasjon som oss. Vi kan dele interesser, tanker og erfaringer. Mange har gitt meg tilbakemeldinger på at de synes det er så fint når jeg deler tanker og tips som de selv kan dra nytte av. Det er noe av det jeg liker best ved å blogge. Det begynner å bli et ganske bredt spekter av ulike blogger der ute. Alle kan finne en blogg som handler om noe som interesserer dem, og vi lærer mye av hverandre. Enten du synes det er interessant å høre om hvordan det var å være med på paradise hotel, lese om treningsøvelser, finne gode matoppskrifter eller lese om noen andre sin fødsel. Hva er galt med enda en mamma blogg? Er det så mye bedre at topplisten er full av fitnessbloggere, paradise hotel "kjendiser", rosablogger og alle disse fruene (postfrue, pilotfrue, bipolarfrue osv)? 

 Mødre er hverdagshelter og fortjener oppmerksomhet og skryt for jobben de gjør. Det trengs å dele litt informasjon med hverandre gjennom sosiale medier. Jeg synes det er fantastisk at det norske samfunnet interesserer seg for denne gruppen bloggere. At mødre ikke bare er mødre, men så mye mer. Det er bare noen bitre mennesker som blir skremt av dette og har et behov for å sette oss i en bestemt bås: unge mødre som ikke har noen fremtid og vet ikke hva de skal gjøre med livet sitt så de blogger.

 Og jeg er sikker på at Linèa kommer til å være stolt av å ha meg som mamma. Hun vil se opp til at jeg drev med noe jeg elsket og oppnådde masse med det. Heller det enn å ha en bitter mor som rakker ned på andre.

Vanligvis liker jeg ikke å gi slike kommentarer noe oppmerksomhet, men akkurat nå følte jeg for å svare en gang for alle. Ellers vil jeg bare si tusen takk til alle dere fantastiske lesere som klikker dere innom hver eneste dag. Jeg setter så utrolig pris på all støtten og de gode tilbakemeldingene dere gir meg. Veldig glad i dere alle sammen! 

Følg bloggen på facebook  ved å klikke HER  

#baby #barn #familie #mamma #mammablogg #blogg

Sommerkropp med babyfett og melkespreng

 • 16.07.2015 - 14:39

Jeg må ærlig innrømme at jeg gruet meg til å gå i bikini og stramme kjoler denne sommeren. Jeg orket ikke å tenke tanken på å sole meg med venninner når de så såpass bra ut og jeg hadde denne ekstra valken på magen etter å ha gått gravid. Jeg tenkte at jeg bare kom til å gå i store, løse klær og unngå alt av strender og badebasseng. Jeg var godt trent før jeg ble gravid og gruet meg til å miste det. 

Når jeg ble gravid ble jeg fortalt at en fødsel kan sammenlignes med det å løpe et maraton, påkjennelsen på kroppen er like stor. Kroppen din er det viktigste verktøyet under en fødsel, og jo mer forberedt den er jo bedre kommer den seg igjen etterpå. Jeg bestemte meg for å holde meg i god form under graviditeten og styrke kroppen mest mulig. Hvis jeg skulle miste den flate magen, så ville jeg i hvert fall ikke være svak i tillegg! I og med at jeg var godt trent fra før så hadde jeg et bra utgangspunkt, men jeg tør ikke tenke på hvordan den fysiske tilstanden min hadde vært nå om jeg ikke hadde fortsatt med å holde meg i god form. Jordmor sa til meg etter fødselen at jeg hadde en trykketid på 20 minutt, noe som er veldig uvanlig til å være førstegangsfødende. Hun sa at det krevde at du var utrolig sterk for å klare det. Det gjorde meg utrolig stolt, og alt arbeidet var verdt det!

Jeg svømte to ganger i uken, gikk på gravid yoga en gang i uken og gikk turer. Det er jeg veldig glad for at jeg gjorde, og er utrolig fornøyd med resultatet. Nå tenker jeg ikke på at magen har blitt flat, men at jeg taklet fødselen så bra og sitter igjen med en sterk kropp som kom seg raskt etterpå. Jeg føler meg bra, fungerer akkurat som før og klarer å ta godt vare den lille. Jeg er stolt over kroppen min og at jeg har båret frem et barn. Jeg har fått en helt ny selvtillit og føler meg sterk. De tankene jeg hadde i begynnelsen av graviditeten er helt borte. Jeg har liksom vokst litt ifra alt hysteriet om sommerkroppen. Jeg er fornøyd med kroppen min når den er sterk og fungerer så bra at jeg kan gjøre alt jeg vil, den er ikke en hindring. Da gjør det ingenting at min sommerkropp 2015 er en mage med litt ekstra babyfett og pupper med melkespreng! 

1 måned før jeg ble gravid ca // 20 uker // 25 uker


30 uker // 4 dager før fødselen // 10 dager etter fødselen

Jeg må le litt når jeg ser på det første gavid bildet. På den tiden følte jeg meg utrolig stor, men etter at jeg har vært høygravid synes jeg bare det ser ut som jeg har spist litt for mye taco en kveld, haha! 

Dere kan lese mer om hva som motiverte meg til å trene under graviditeten i dette innlegget.

Følg bloggen på facebook  ved å klikke HER  

Topplisten og Side2

 • 16.07.2015 - 11:44

I går fikk jeg en mail fra Side2 om at de ville lage en sak om bloggen min. Jeg sa selvfølgelig at det var greit, og tenkte at det bare skulle være noe lite. Litt senere så jeg at det var lagt ut et stort oppslag av meg og bloggen min på forsiden. Så utrolig gøy! Det er alltid kjekt å få en slags form for bekreftelse på at det du driver med er bra, at det er godt nok. Det aller beste er alle de fine kommentarene og meldingene som strømmer inn, det motiverer så utrolig mye! 

I dag våknet jeg opp til at jeg hadde klatret enda høyere opp på topplisten. Nå ligger jeg på 29 plass i hele Norge,17 plass i aldersgruppen 18-24 og på 2. plass i Stavanger. Wow! Jeg setter så utrolig pris på at dere klikker dere inn på bloggen min hver eneste dag. Jeg elsker å drive med blogging og det betyr mye at dere vil følge meg. Uten dere hadde den aldri blitt så stor - tusen takk 

Dere kan lese saken på Side2 ved å klikke HER, og blogginnlegget det handler om finner dere HER Ønsker dere en kjempefin torsdag verdens beste lesere!

Følg bloggen på facebook  ved å klikke HER  

 

Sannheten

 • 15.07.2015 - 14:38

Jeg poster et bilde av meg og prinsessen min. Hun er kledd opp i en søt kjole, og jeg har stelt meg. Likes og kommentarer strømmer inn. Vi er så fine og søte lyder de. Jeg må nesten le litt. Dere skulle bare sett oss for noen timer siden!

Jeg våknet opp i en dam av gulp og er svett og klam fordi jeg ligger sammenklemt mellom en baby som har funnet veien helt opp til halsen min og en kjæreste som ligger så koselig og holder rundt meg. Etter hvert våkner den lille babyen vår og jeg oppdager at hun har bæsjet gjennom pyjamasen sin. Jeg vekker Sindre og vi går for å skifte og vaske henne. Vi skulle ikke vært så raske, for denne frøkna var visst ikke helt ferdig. Det kommer bæsj på det nye, rene settet med klær, hele stellebordet, klærne til Sindre og utover gulvet. Vi prøver igjen, og denne gangen får vi på ny bleie og rene klær. Det er tid for amming og jeg rusler avgårde med lille til sofaen. Håret mitt er satt opp i en hestehale som er full av tørrshampoo og muligens litt gulp fra sengen. Jeg har bare på meg joggebukse og amme-bh, for det er slik jeg som regel går kledd når jeg er hjemme. Og med den ene puppen nesten konstant hengende ute. Lille spiser seg mett og fornøyd, og vi har en liten kosestund. Når hun er ferdig løfter jeg henne opp og snakker til henne imens hun lager søte, glade koselyder. "Noen ganger kunne jeg bare spist deg opp", tenker jeg og begynner å kysse på henne. Det skulle jeg ikke gjort... Hun gulper meg rett i ansiktet, og det renner nedover halsen og brystet mitt. Et stort smil lyser mot meg, og det er helt umulig å bli irritert. Når jeg til slutt kommer meg i dusjen og står og skrubber håret med en god dose shampoo, ser jeg det: Det er bæsj på veggen i dusjen også..

Nå har alt av bæsj blitt vasket bort, klærne surrer rundt i vaskemaskinen og vi har omsider blitt rene og pene! Moren til Sindre er på besøk og har med seg god lunsj til oss. Etterpå skal vi ut og trille tur. Når Sindre har dratt på jobb får jeg besøk av Ingrid og Silje. Vi skal lage mat og kose oss i dag også. Gleder meg! 


Følg bloggen på facebook  ved å klikke HER  

Sommer must haves fra Nivea

 • 14.07.2015 - 20:19

// Sponset - ærlige meninger

Jeg har vært så heldig å få teste Nivea sine must haves produkter for sommeren! Ingenting er som litt god selvpleie, og Nivea har vært en favoritt på badehyllen i mange år. Nå har de samlet sammen noen produkter som er perfekt til sommeren:Creme Smooth Shower Cream: Etter et par lange, kalde vintermåneder hvor huden har tørket ut, trengs det sårt en pleiende dusj! Selv om det virker komfortabelt og oppfriskende med en varm dusj når det er kaldt ute, gjør det huden raskt tørr. Nivea Creme Smooth Shower Cream er beriket med sheasmør, og utviklet for å rense huden samtidig som den tar vare på fuktigheten og gjør huden silkemyk. Hvem vil ikke ha fin hud om sommeren når den vises frem i lette sommerkjoler eller korte shortser? I know I do!

Sheasmør er som supermat for huden og er naturlig rikt på vitaminene A, E og F, samt flere andre vitaminer og mineraler. Vitaminene A og E beroliger og balanserer huden og hindrer at den blir tørr, mens vitamin F inneholder viktige fettsyrer som beskytter huden og reparerer skadet hud. Lettere sagt: Dette er den perfekte dusjkremen for å gi liv til matt og tørr hud!

Lip Butter Coconut: Nivea har kommet med et nytt tilskudd i Nivea Lip Butter serien, denne gangen med smak av kokos. Dette er en sommergodbit for leppene!  Den inneholder både sheasmør og mandelolje som pleier og lindrer tørre lepper, og etterlater dem fløyelsmyke. Klar til å kysse en sommerflørt? Oh yes! Denne smaken kommer bare i et begrenset opplag om sommeren, så det gjelder å skynde seg! In-Shower Refreshing After Sun Lotion: Etter lange dager ute i solen er det viktig å gi huden nok fuktighet og pleie. Denne frisker opp og lindrer huden. Du vasker først kroppen med en vanlig dusjsåpe, for deretter å påføre after sun på fuktig hud og til slutt skylle den av. Det er ikke nødvendig å smøre seg inn med body lotion etterpå. Enkel og rask måte å gi huden det den trenger etter at solen har satt sitt preg på den.Dry Comfort Roll-On: Om sommeren er du kanskje ute hele dagen og det er klamt og varmt, og du svetter gjerne litt mer enn du ellers gjør. Da trengs det en deodorant som holder hele dagen og gjør at du føler deg komfortabel og tørr under armene. Nivea Dry Comfort Roll-On gir 48 timer effektiv beskyttelse, og har en veldig mild og frisk duft. Noe av det verste jeg vet er deodoranter som har en altfor sterk og skarp duft! Den inneholder heller ikke alkohol, noe som også er viktig når du er ute i solen. 

Pure Cleansing Wipes: Disse renseserviettene har jeg brukt i flere år faktisk! Jeg har virkelig ikke tålmodighet når det kommer til å fjerne sminken om kvelden, så disse er veldig enkle å bruke og du blir fort ferdig. De fjerner enkelt all sminken, urenheter og til og med vannfast mascara. Jeg bruker ofte vannfast mascara om sommeren, spesielt på sydenturer hvor det blir mye bading. 

Disse renseserviettene frisker opp huden og tilfører fuktighet. Jeg er ikke flink til å ha noe stor renserutine av ansiktet om kvelden dessverre, men med en runde med disse serviettene og litt ansiktskrem så er jeg good to go! 

Har dere prøvd noen av disse produktene? ♥ 

Hadde jeg bare visst dette før

 • 14.07.2015 - 16:34

På bloggen ønsker jeg alltid å vise frem det positive i livet mitt, og jeg vil ikke at den skal preges av et negativt fokus. Jeg har så utrolig mye å være glad og takknemlig for! Jeg får stadig høre hvor godt jeg har taklet alt etter at jeg ble gravid og fikk Linèa Olivia, at jeg virker så rolig og tar utfordringen på strak arm. Men jeg kan love dere at slik har det ikke vært hele tiden. 

Den 23. Desember satt jeg på handikapptoalettet på Gardemoen med en positiv graviditetstest i en skjelvende hånd. Jeg var både sjokket, forvirret, sint, glad, lei meg, og ikke minst livredd på èn gang. Jeg har aldri følt meg så liten og ubetydelig som jeg gjorde da. Jeg ante ikke hva som kom til å skje videre, og hvordan jeg egentlig skulle reagere på en nyhet som dette. På flyplasser står tiden stille, du kan ikke gjøre annet enn å vente. Vente på den neste reisen. Flyplassen ble på en måte en liten boble, det var ingenting vi fikk gjort der og da. Det var midt på natten, alt på flyplassen var stengt og jeg og Sindre hadde funnet oss en krok å sitte i hvor det ikke var noen andre. Det var kun vi to som visste om dette, det var vår hemmelighet. Jeg lå med hodet tett inntil Sindre og lot tårene trille. Jeg ville ikke at flyet vårt skulle komme og ta oss med hjem til Stavanger. Jeg ville ikke møte virkeligheten. 

 Vi fløy hjem tidlig på morningen lille juleaften, og de neste dagene fokuserte jeg egentlig bare på å være mest mulig normal i alle juleselskapene. Jeg tror det var det som gjorde at jeg ikke ble helt vippet av pinnen. Jeg distanserte meg litt fra det og fokuserte på å bare komme meg gjennom dagene ved å bare være meg - ikke gravide meg, jeg var ikke helt klar for det enda. Legekontoret åpnet heller ikke før om et par dager, og jeg ville gå dit og få snakket med en profesjonell og sjekket alt skikkelig, det sank liksom ikke helt inn før jeg hadde fått gjort det. Jeg trengte tid til å prosessere det selv før jeg fortalte nyheten videre. På dagen var det lett, men hver gang jeg var i dusjen eller om kvelden når jeg skulle legge meg og tok frem de tre testene jeg hadde tatt så kom tårene trillende. De var bevis på at hemmeligheten vår var virkelig. Det ble mange tårer hver eneste dag, det skal jeg innrømme. Jeg følte veldig på det presset med hva som var forventet av meg, hva min plikt var. Jeg skulle ta masteren min, utveksling til forskjellige land, og deretter jobbe og etablere meg før jeg tenkte tanken på barn. Og hvis jeg skulle fullføre den planen, så var det bare en utvei. En utvei jeg innerst inne ikke vil ta, som kom til å ødelegge meg helt. 

Når jeg ser tilbake på den tiden av livet mitt så kan jeg dele det opp i ulike faser. Først var det uvirkelighetsfasen hvor det fortsatt ikke hadde gått helt opp for meg. Tiden sto litt stille og det hadde ikke synket helt inn. Følelsene og tankene gikk på høygir, og alt var bare kaos. Deretter gikk det fra å være uvirkelig til å få virkeligheten smelt rett i trynet. Et foster som vi trodde var 8 uker gammelt viste seg å være en jentebaby på 18 uker. Bildet av henne lyste mot oss på skjermen. Det var rett før jeg falt av benken jeg lå på under ultralyden, og jeg klarte egentlig ikke å få med meg noe av hva legen sa etter det. Etter at det vi nettop hadde sett hadde fått sunket inn kom gleden. Vi skulle få en liten jente! Vi dro på butikken og kjøpte søte, rosa nyfødt klær og jeg satt hele tiden og beundret ultralydbildet. Så gjenstod det bare å fortelle resten av verden. 

Et nytt smell av virkelighet. Nå visste alle det. Det føltes som at nå var det ingen vei tilbake, selv om det egentlig aldri hadde vært det. Kroppen min kortsluttet og jeg ble helt tappet for krefter. Kastet opp og hodet føltes som det skulle sprenge. Jeg følte meg helt lammet, og klarte ikke å gjøre annet enn å bare ligge der. Jeg ville ikke ut og møte verden igjen. Jeg hadde forventet at så snart alle visste det og gratulasjonene begynte å strømme så kom lykkerusen til å slå inn. Jeg skulle sveve på en rosa sky av lykke slik som alle andre gravide. Når dette ikke skjedde gikk jeg rett i kjelleren. Jeg brukte opp alle kreftene på å late som jeg var så lykkelig som andre forventet at jeg skulle være. Det virket som om andre var mer glad for dette enn meg. Jeg klistret på et smil og ga svarene de ville høre. Jeg fikk ofte kommentarer som at jeg kledde så godt å være gravid og at jeg hadde en så fin glød, men jeg følte ingenting av dette selv. Jeg skammet meg så utrolig mye over at jeg ønsket at dette ikke hadde skjedd, ikke på dette punktet i livet mitt. Her finnes det så mange kvinner i verden som ikke har muligheten til å bli gravide og så sitter jeg her og er ikke overlykkelig over at deres største drøm har gått i oppfyllelse for meg. Det er jo rett og slett egoistisk. 

Dette var kanskje den tøffeste og lengste fasen, og ikke minst den vanskeligste å komme seg ut av. Du skulle trodd at det var det å finne det ut helt i begynnelsen som var tøffest, men det var det ikke. Å gå rundt og vente på en følelse av lykke som egentlig burde komme men ikke gjør det, det er det verste. Jeg følte ikke at jeg koste meg med å være gravid, og at alle forberedelsene jeg drev med gjorde jeg bare fordi jeg måtte, ikke fordi jeg hadde så utrolig lyst. Jeg misunnet sånn alle dem som kom vaggende med magen først og deretter et ansikt som glødet gravid lykke. Og det jeg gruet meg mest til ved fødselen var første gang jeg skulle få henne i armene mine, for jeg var så utrolig redd for at jeg ikke skulle få den overlykkelige mamma følelsen. Jeg stod skikkelig på for å få til alt, og det lurte nok veldig mange. Men sannheten er at jeg følte meg bare tom. Noen ganger skulle jeg ønske jeg fikk en sjanse til å gjøre det om igjen. Være gravid på ny, men denne gangen kose meg helt fra hun bare er et bittelite frø til hun kommer ut. Men så vet du ikke hvordan det føles å ha din egen baby i armene før det skjer, det nivået av glede du oppnår da. Det er kanskje litt klisjè å si, men det er virkelig sant det de sier: Alt ordner seg til slutt. Det gjør det. Uansett hvor håpløst og umulig ting virker, så ender det godt. Hadde jeg bare visst dette før kunne jeg vært spart for mange tårer og søvnløse netter. Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne gå tilbake og gi den livredde jenta på Gardemoen en klem og si at alt kom til å ordne seg.Men så er det litt det å kjenne seg livredd og føle at livet er litt usikkert og håpløst iblant, for å deretter komme seg til lyset i enden av tunnelen. Kjenne på hvor sterk du egentlig er.

Jeg skriver om dette på bloggen fordi jeg vil dere skal skjønne at selv om ting går bra nå, så har veien hit ikke akkurat vært en dans på roser. Jeg føler at mange tror at når du blir gravid så blir du automatisk overlykkelig og svever på en rosa sky. Og når du ikke blir så lykkelig som du hadde sett for deg så skammer du deg og tror at noe er galt fordi "alle andre har det jo sånn". Men vi er forskjellige, og ting er ikke alltid så perfekte som vi tror. Det løsnet opp etter hvert for meg også, og jeg klarte å skikkelig kose meg med å være gravid. Og nå når jeg ser ned på Linèa Olivia så kunne jeg aldri tenkt meg et liv uten henne. Det som jeg trodde skulle være helt håpløst ordnet seg til slutt på beste måte. Jeg elsker den lille jenta vår over alt på jord, og det er deilig å kunne føle på at jeg er lykkelig.

 

For å lettere følge med på oppdateringer på bloggen kan dere like facebooksiden min HER

 

 

Linèa Olivia 1 måned

 • 14.07.2015 - 13:27

På lørdag ble Linèa Olivia akkurat en måned gammel, og jeg kan ikke tro at tiden har gått så fort! Det er så gøy å bli kjent med henne, og jeg lærer noe nytt hver eneste dag. Helt fra begynnelsen har hun vært utrolig kvikk og våken til å være så liten, og mange som har fått sett henne kommenterer det. Hun var tidlig ute med å feste blikket, og hun liker aller helst å bli holdt slik at hun kan se og følge med på alt som skjer rundt henne. En liten nysgjerrigper! Føler hun får mer og mer personlighet, og det er så gøy å bli kjent med henne og oppdage nye sider. Hun er også veldig sterk i nakken, og løfter alltid opp hodet for å se på meg hvis jeg holder henne. Jeg er så imponert og stolt over den tøffe jenta vår. Håndgrepet hennes er også veldig sterkt, og det går hardt utover håret mitt og smykkene mine, haha! Hun har en koseklut med en kanin bamse som henger på som hun har blitt veldig glad i, og når jeg løfter henne ut av sengen om morningen så tviholder hun på den. Fått seg en liten favoritt allerede! Hun hadde tidlig antydning til smil, og nå smiler hun bare mer og mer for hver dag som går. Mammahjertet mitt smelter! Jeg gleder meg til hver dag med det lille gullet vårt, bli mer kjent med henne og bare lære enda mer.  

 

Forsiden av TV2.no

 • 14.07.2015 - 11:47

I dag føler jeg meg skikkelig som en zombie, helt trøtt og ør i hodet. To netter på rad nå har jeg hatt problemer med å få sove, til tross for at lille gull ikke har vært våken noen ting i løpet av natten. Jeg ligger bare og grubler, hodet mitt holder på å eksplodere av tanker for tiden. Heldigvis har jeg en blogg jeg kan få rast fra meg litt på, og arkivet er fullt av utkast som er klare til å bli publisert. Jeg synes alltid bare at det er litt skummelt å være så naken og ærlig, selv om de gangene jeg har vært det så har det blitt tatt godt imot og gått over all forventning! 

Jeg har ikke fått takket dere skikkelig for all den gode støtten og de fine kommentarene jeg fikk på innlegget "Jo, graviditeten min er et mirakel". Det ble publisert på forsiden av TV2.no dagen etter fødselen, så jeg fikk ikke helt med meg alle tilbakemeldingene før noen dager etterpå. Men da jeg gjorde det, ble jeg helt overveldet. Det har kommet inn så mange meldinger både til meg og dem rundt meg som har videreført det til meg, og folk som har delt det videre, jeg blir nesten rørt! Jeg er utrolig stolt av bloggen min og det jeg oppnår med den, og det at TV2 så på innlegget som bra nok til at de ønsket å poste det var en utrolig god bekreftelse. Jeg er så ydmyk og glad, det hadde aldri nådd så langt uten dere! Jeg setter så pris på hver og en av dere. Dette gir meg bare enda mer motivasjon til å jobbe med bloggen, og fortsette med det jeg gjør. Tusen tusen takk!


For dere som ikke allerede har lest det kan finne det HER.

Tusen takk for at dere klikker dere innom bloggen min hver eneste dag, det gjør meg så glad! Vi skrives mer senere ♥ 

Latest Nelly faves

 • 13.07.2015 - 23:44

God kveld skjønninger Ville bare titte innom en siste gang før jeg finner sengen. Jentene har akkurat dratt hjem etter flere timer med god mat, snacks og masse skravling. Alltid koselig å ha dem på besøk! Linèa Olivia har vært med oss hele kvelden og var selvfølgelig midtpunktet. Pyjamasen har kommet på og hun er allerede langt inne i drømmeland. Hun sovner som regel i elleve - halv tolv tiden og våkner ikke igjen før i fem tiden for å få mat og deretter sove igjen. Veldig deilig! 

Nå koser jeg meg litt med nettshopping. Er det bare jeg som synes det er litt dårlig utvalg i butikkene for tiden? Finner nesten ingenting.. Så da klikket jeg meg inn på Nelly, og tenkte jeg med det samme kunne dele noen av favorittene mine med dere: HER //  2 HER // 3 HERHER // 5 HER // 6 HER HER // 8 HER // 9 HER10 HER // 11 HER // 12 HER 

 (adlinks)

Nr 1 er nå bestilt og på vei hjem til postkassen iik! Jeg er så svak for todelte sett, og dette i beige har jeg faktisk overvåket størrelsen min av i lang tid. Det har kommet inn to ganger før, men blitt solgt ut igjen før jeg har fått rukket å bestille. Endelig var jeg rask nok når jeg fikk mail om at den hadde kommet inn igjen! Hadde det ikke vært for at jeg allerede hadde kjøpt lignende topper på Bik Bok som jeg viste i forrige innlegg så hadde også 4 og 5 blitt klikket hjem, elsker disse. Ellers er hvitt så utrolig fint om sommeren, gjerne matchende med en veske i en sterk farge? Love love love ♥ 

Noe dere likte? ♥ 

Sommerfine negler hos LCN Nailbar Arkaden

 • 13.07.2015 - 21:16

// sponset - ærlige meninger 

Noe som er utrolig fint om sommeren til litt solbrun hud er velstelte negler i en litt fresh farge. Til for eksempel et hvitt antrekk setter det virkelig prikken over i-en med et sett negler som "popper" frem. På LCN Nailbar Arkaden har de nå fått inn en serie med nye farger som heter Vibrant Ibiza. Det er sterke, friske farger som passer perfekt til sommeren. Jeg gikk for en farge som heter "Wanna tango with me?" og valgte å ha sølv glitter på tuppen av lillefingeren og ringfingeren. Synes det er så fint å ha noe litt anderledes på en eller to av fingrene på hver hånd. Jeg har gått til de flinke jentene på LCN Nailbar i noen måneder nå, og blir like fornøyd hver gang. De kan så mye forskjellig, og resultatet blir alltid enda bedre enn jeg hadde sett for meg! Det er bare å sette seg godt til rette i stolen, legge frem hendene og let them work their magic. Jeg har gelenegler med forlengelse og farge, og prisen for dette er 910 kr. For fransk koster det 940 kr. Jeg er utrolig fornøyd med mine, og merker ikke at jeg har dem på engang. Ønsker dere det samme kan dere bare vise bloggen, så fikser de det ;-) 

LCN Nailbar holder til på Arkaden Torgterrassen i tredje etasje. For å bestille time kan dere ringe 458 39 962 eller booke online HER 

Flere bilder og inspirasjon kan dere finne på facebooksiden deres HER 

Bytur & jentekveld

 • 13.07.2015 - 17:14

Hei! Har dere en fin mandag så langt? Kontrollen hos fysioen gikk veldig fint, og nå skal vi ikke tilbake mer. Jeg er veldig glad for at vi tok disse to sjekkene, det er bedre å være på den sikre siden. Etter kontrollen dro vi inn til byen for å kikke litt. Endelig har temperaturen steget litt igjen, og det var deilig å kunne rusle rundt i bare shorts. Vi var innom Gina Tricot for jeg måtte ha nye bukser, di jeg har gått i til nå er altfor store. Det var veldig kjekt å se noen av kollegaene mine igjen og vise dem jenta vår. Sist jeg var innom var noen dager før fødselen og jeg hadde en gigantisk kul på magen. Så gøy å komme trillende inn i butikken med lille gull i vognen! 

Vi bestemte oss for å spise lunsj ute i dag, og valget falt på Renaa Xpress. Hver gang vi har gått forbi og sett noen sitte og spise pizza der har det sett så godt ut. Vi bestilte begge den pizzaen som het Bella, og det var den beste pizzaen jeg hadde smakt på lenge! Haha, en stykk trøtt liten koalabjørn  

Her ser dere hva som fikk bli med meg hjem i dag:Trengte litt nye basics i garderoben! Buksene fra Gina Tricot er i modellen Molly highwaist og det er de mest behagelige buksene jeg vet om. Jeg har blitt spurt før om hvor jeg kjøper bukser som sitter fint på siden jeg er såpass lav (158 cm), og disse kan jeg absolutt anbefale. De er veldig tettsittende og sitter som støpt rundt leggene, trenger ikke å brette dem opp slik som jeg må me andre bukser. Et lite tips ;-)  

Nå er Ingrid og Bettina på besøk, og Ingrid står på kjøkkenet og lager mat til oss. Vi skal kose oss med god middag og masse frukt til dessert, mm! Silje kommer også bort etter jobb. Skikkelig jentekveld  ♥ 

Enda tettere

 • 13.07.2015 - 09:54

Hei og god mandag ♥ Deilig å starte på en ny uke med blanke ark! Når det er ferie får jeg ikke den typiske mandagsfølelsen, og dagene går egentlig litt i ett. Derfor er det bare herlig med en ny mandag, og vi starter uken på kontroll hos fysioterapaut/osteopat med lille. Vi var der på en liten sjekk bare to uker etter at hun var født. Da var hun litt strammere på høyre side av nakken enn venstre, men det løsnet han fint opp. Ellers var alt fint! Nå skal vi bare ha en liten kontroll på at alt fortsatt er som det skal. Jeg har lest at alle nyfødte burde bli sjekket fordi di kan ha for eksempel låsninger som kan gi plager senere om du ikke oppdager det tidlig. Det er ikke så lett å merke sånt på dem når de er små, så da er det best at noen som kan det får sjekket dem. Alt må være i tipp topp stand med de små! 

Vi skal også en liten tur til byen etterpå, og når Sindre drar på jobb får jeg og Linèa Olivia besøk av jentene. Vi skal lage mat og kose oss. Godt å få litt selskap når jeg går hjemme alene. Spesielt fra tantene til lille som elsker å dille med henne! 

Mange av dere følger meg allerede på snapchat, og jeg synes det er veldig kjekt å dele hverdagen vår med dere litt nærmere enn hva du kommer på bloggen. Det blir litt mer personlig synes jeg. Jeg legger faktisk ut endel videoer, og det er jo noe som aldri kommer med på bloggen. Hvis dere vil være med oss enda tettere i hverdagen kan dere legge meg til på veronicacr 

Nå må vi dra avgårde, skrives mer senere! 

For å lettere følge med på oppdateringer på bloggen kan dere like facebooksiden min HER En ny eier

 • 12.07.2015 - 19:14

Som jeg skrev i går var jeg og Linèa Olivia på hagesalg hos Anna Rasmussen, og gikk derifra med en ny skatt til lille. Jeg synes det er utrolig fint å kunne kjøpe noen ting brukt ettersom det er i topp stand og altfor fint til å bare kastes. Det var en superskjønn babygym som ble med oss hjem i går, og jeg gleder meg sånn til lille blir litt større og kan få masse glede av denne! Hun fikk prøve den litt i dag, og det virket som hun koste seg veldig 

 

Søndag og grått vær betyr dyner på sofaen, pizza rester fra i går og serie titting. Lille har fått spist seg mett og ligger fornøyd i vuggen sin. Da er det vår tur til å spise litt imens vi koser oss med en ny serie. Vi har akkurat begynt på The Blacklist, og så langt virker den veldig spennende! Ha en fin søndag dere, vi skrives 

Hva gjør dere i dag?

5 tips til en god fødsel

 • 12.07.2015 - 14:43

Jeg har blitt spurt om å dele mine tips til en god fødsel, men jeg vil først og fremst påpeke at dette er ingen fasit. Jeg er så absolutt ingen ekspert, men jeg kan i hvert fall dele de rådene som hjalp meg! Det går ikke an å forberede seg 100% og du vil aldri føle deg helt klar, men når dagen kommer så vet kroppen hva den skal gjøre. Mitt beste tips er å ikke gå rundt og bekymre seg for mye og la det oppta tankene dine i hverdagen. Rett fokuset mot å ta vare på kroppen din, den er det viktigste verktøyet. Og ikke minst opprettholde en positiv tankegang! Her er mine fem beste tips:

- En sterk kropp: Som sagt er kroppen det viktigste verktøyet, og det gjelder å ta vare på den så godt som det lar seg gjøre. Tenk deg at du skal gjennomføre et maraton og trenger å styrke kroppen til det. Etter hvert som magen vokser vil det kanskje bli vanskelig å trene slik du pleide før, og da gjelder det å finne nye alternative måter å trene på. Jeg fikk faktisk stor motivasjon til å trene når jeg var gravid nettop fordi jeg prøvde ut ting jeg ikke pleide å gjøre, og dette gjorde det ekstra gøy. Og det at jeg skulle gjennom en fødsel og komme meg raskt for å ta vare på ungen min etterpå var i hvert fall mer en nok motivasjon til å stå på! Jeg svømte to ganger i uken (til det var 6 uker igjen og det anbefales å ikke være i basseng pga infeksjon), gikk på gravid yoga og gikk turer. Dette fungerte veldig bra for meg, og er noe jeg anbefaler sterkt til andre gravide! Bor du i Stavanger/Sandnes området anbefaler jeg Atha Yoga. De har yoga senter både i Stavanger og Sandnes. Jeg elsket gravid yoga timene der, og gleder meg allerede til å begynne på mamma yoga hvor den lille er med til høsten! 

Her er jeg 24 uker på vei og i topp form når det kom til svømmingen. 
 

- Sorter ut skrekkeksemplene, finn ditt fokus: I dagens samfunn med sosiale medier er det jo mulig å finne informasjon om absolutt alt. Dette kan være positivt, men også veldig negativt. Hvis du googler fødsel kan det komme opp ganske masse skremmende. Selvfølgelig er det viktig å være klar over hva en fødsel går ut på og at det kommer til å bli endel smerter, men du trenger ikke å strø salt i såret. Å sitte å se på masse programmer om fødsel på tv og lese fødselshistorier med masse komplikasjoner gjør ingenting godt. For hva er det som blir vist på tv og blåst opp stort på nettet? Jo de historiene der ikke alt går helt på skinner. Når du er gravid så er det også mange som vil dele sin egen fødsel med deg, eller noen som har hørt at det og det skjedde under noen de kjenner sin fødsel. Det er faktisk lov å si ifra at du ikke vil høre om det. For å høre om hvor mange andre som har revnet eller bæsjet på seg under fødselen kan virkelig ikke være godt for noe. Jeg ønsket bare å snakke om alt rundt fødselen med lege og jordmor, samt gå på svangerskapskurs. Det er viktig å finne ditt eget positive fokus og holde deg til det, sile ut alle skrekkeksemplene. Vær klar over at det finnes komplikasjoner, men ikke bruk energien din på å bekymre deg. Skjer det noe uventet er det ikke din jobb å finne utav hva du skal gjøre, det er derfor jordmor er der.

- En god fødsel med mental trening: Av alt du kan lese om fødsel, så anbefaler jeg virkelig En god fødsel av Birgit Semundseth! Jeg hørte først om den da Marna brukte den som et middel til å overkomme fødeangsten sin på Bloggerne. Nå hadde ikke jeg fødeangst, men etter å ha lest litt om den syntes jeg den hadde et veldig fint perspektiv og bestemte meg for å prøve den. Den er veldig lettlest og enkel å forstå. Den tar for seg litt hva som skjer i svangerskapet, fødselens faser, partnerens rolle, samt kunnskap om mental trening. Det følger også med en lydfil du kan laste ned på mobilen og lytte til. Det var et veldig bra verktøy å bruke, og jeg og Sindre lyttet til den sammen endel ganger før vi skulle sove. Det er beroligende musikk og tar for seg alle fasene i fødselen og forklarer teknikker du kan bruke for å avspenne kroppen mellom riene slik at du får samlet opp mest mulig krefter. Jeg tenkte at jeg aldri kom til å klare det under fødselen, men jeg fikk faktisk til å avspenne alle de punktene de snakket om på lydfilen mellom riene. På denne måten fikk jeg spart opp mest mulig krefter, og det er gull verdt!

Jeg kjøpte min på Ark, men den finnes nok i de fleste bokhandlere eller på nett! 

- Tenk gjennom ønsker, men ikke planlegg: Det kan være lurt å sette seg inn i hvilke alternativer du har av ulike hjelpemidler under fødselen. Tenk gjennom hva som kan hjelpe deg til å takle smerten og få en best mulig fødselsopplevelse. Hvis du går til jordmor under graviditeten kan du få et ark hvor du fyller ut dine tanker og ønsker for fødselen. Jeg skrev for eksempel at jeg ønsket å prøve akupunktur og badekar som smertelindring hvis det ble en veldig langtrukken fødsel. Jeg ønsket kalde kluter istedenfor varme. Og at jeg ikke ville ha epidural, men kunne prøve lystgass. Jeg skrev også at jeg hadde et behov for å hele tiden få vite hva som skjedde og hvorfor. Arket ble gitt til jordmor når vi kom inn, og hun var utrolig flink til å følge mine ønsker. Jeg visste hele tiden hva som skjedde og hvorfor, og det er noe jeg satte veldig pris på.

Å snakke med dem som du skal ha med deg på fødselen og dele tanker er veldig viktig. Jeg ga for eksempel beskjed om at jeg ikke ville bli tatt på for det takler jeg ikke når jeg har vondt, men at Sindre gjerne kunne holde frem hånden sin slik at jeg kunne holde i den om jeg følte for det. Vi snakket om hva som motiverte meg slik at han lettere visste hva han kunne si under fødselen som ga meg mer krefter. Jeg sa også at jeg ville bli minnet på å slappe av mellom riene, skifte stillinger og at jeg måtte spise eller drikke hvis det ble en lang fødsel.

Så kommer jeg kanskje til det viktigste: ikke planlegg! En fødsel er uforutsigbar, og du kan ikke kontrollere hva som skjer med kroppen din. Den kan ikke planlegges, og du må derfor ikke bli skuffet om det ikke blir slik du hadde tenkt. Å føde et barn er fantastisk uansett hvordan fødselen blir! 

- Jordnøttolje: Denne har jeg skrevet om i et innlegg tidligere HER. De to siste månedene smørte jeg meg nedentil med jordnøttolje for å gjøre huden mer smidig og forhindre å revne under fødselen. 80 % revner nedover mot endetarmen, og jeg revnet ikke noen ting. Det er selvfølgelig mange ting som kan spille inn på dette da så jeg sier ikke at alt er takket være denne oljen, men det skader jo ikke å prøve det? Studier fra blant annet Australia og Canada viser at det var færre rifter hos kvinner som masserte mellomkjøttet før fødselen enn hos gravide som ikke gjorde det. Dere kan lese mine tanker om fødselen på forhånd HER, og fødselshistorien min HER

Hagesalg hos "Mammatilmichelle"

 • 11.07.2015 - 18:26

God lørdag ♥ I dag har jeg og Linèa Olivia vært ute på shopping! Sindre skulle jobbe 8-4, så da var det bare oss jenter som skulle ha litt kvalitetstid frem til det var tid for å hente ham på jobb. Vi koste oss hjemme hele morningen, før vi dro på hagesalg hos Anna Rasmussen, bloggeren bak mammatilmichelle. Hun skal flytte til Kypros til høsten og solgte alt fra klær til leker og utstyr. Det er alltid godt å komme seg ut litt, så jeg tok lille gull i bæreselen og gikk for å se om vi fant noe fint. Sommerværet er virkelig ikke noe å skryte av for tiden og regnet plasket ned, men heldigvis var det under tak! Vi ble stående og snakke en stund, og Anna virket som en veldig hyggelig og jordnær jente. Veldig kjekt å snakke med andre som er litt rundt min alder som også har unge! Følg med på bloggen senere for å se hva vi kjøpte med oss hjem. Det var noe utrolig fint som Anna sa selv hun solgte med tungt hjerte. Gleder meg til min lille jente kan få like mye glede av det 

Jeg brukte BabyBjørn selen for første gang, og den lille koalabjørnen min koste seg masse oppi der! Hun sov søtt hele tiden 

Nå har vi vært og hentet S på jobb, og skal begynne å lage hjemmelaget pizza så snart jeg er ferdig med dette innlegget. Resten av kvelden skal vi kose oss med pizza, film og godis. En liten feiring av at Linèa Olivia er akkurat en måned i dag, hurra!

Hva tror dere jeg kjøpte? 

Siden sist

 • 10.07.2015 - 23:03

Det er nå jeg virkelig skjønner hva de mener med at du må nyte tiden når de er små, for den flyr så altfor fort forbi. Dagene går i ett og vi eksisterer litt i en liten boble hvor all oppmerksomheten går til lille. Samtidig har det vært mye besøk og ting som har skjedd hver eneste dag, så da har bloggen måttet vente litt.

Siden sist har vi blant annet feiret bursdagen til Sindre, hvor jeg og Linèa Olivia disket opp med frokost og gaver på terrassen. Senere dro vi på besøk til foreldrene hans og grillet og koste oss til sent på kveld. Elsker slike sommerkvelder hvor du kan sitte ute til klokken ti og det er fortsatt varmt og lyst. Faren og to av søsknene til Sindre kom også på besøk fra østlandet så vi har vært litt med dem. På søndag dro jeg og den lille familien min på dagstur til Karmøy for å besøke Bettina på hytten og feire bursdagen hennes. Det var veldig gøy med en liten tur litt bort fra Stavanger, og spesielt til et sted hvor jeg har mange fine barndomsminner fra. Familien hennes var der i tillegg til Ingrid, og igjen koste vi oss med grilling og bare nøt hyttelivet. Ellers har vi bare slappet av de siste dagene, trillet tur og hatt masse kvalitetstid med lille. Sindre begynte på jobb igjen for fullt på mandag så da har jeg og Linèa Olivia kost oss litt alene. Vi benyttet sjansen til å ha besøk av Silje den ene kvelden, og kvelden etter samlet hele jentegjengen seg oppe hos Silje. Det var fortsatt noen som ikke hadde fått sett henne enda, så da var det veldig kjekt å få vist frem lille gull til dem også. Hun er heldig som har en så stor gjeng med "tanter" Nå sover Linèa Olivia søtt på brystet til Sindre, og vi skal straks se en episode av Empire før det er sengetid for oss også. Det føltes veldig godt å skrive til dere igjen!Håper alt står bra til med dere og at dere nyter sommeren 

For å lettere følge med på oppdateringer på bloggen kan dere like facebooksiden min HER

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no