Veronica Reime

Tatt av vinden

 • 31.07.2013 - 22:42

Hei fininger! Har dere det bra? Nå har jeg nettop kommet tilbake til leiligheten etter å ha vært ute og spist og gått litt rundt i byen. Jeg har blant annet smakt blekksprut, og det smakte faktisk veldig godt! Jeg var også innom en surfe-sjappe og spurte angående å leie surfebrett, så nå skal jeg ut og prøve meg på surfing en av dagene. Jeg har prøvd å surfe to ganger før og klarer å stå i nøyaktig fem sekunder før jeg faller av, men utrolig gøy er det i hvert fall! Vi var også og så hvor skolen vi skal gå på ligger, greit å kunne veien dit. Ellers har jeg ikke noe særlig spennende å fortelle, blir så utrolig lat når det er så veldig varmt at jeg ligger bare og slapper av i solen med musikk og en god bok. Jeg har akkurat lest ferdig Indias datter, anbefales sterkt! Det trillet ned et par tårer på slutten.

Når det kommer til antrekket for kvelden så må jeg si at jeg valgte det farligste skjørtet å gå rundt med i denne byen. I og med at det er en by på kysten så blåser det endel, og dette lette skjørtet fløy ganske lett opp. Det førte til at jeg måtte gå og tviholde på skjørtekanten under oppsyn av et par ikke så veldig beskjedne spanjoler. Forresten så må dere ignorere at jeg myser og ser meget varm ut, sto midt i solsteken. Og jeg er brunere enn det ser ut som (hehe), effekten jeg bruker gjør bildet mye lysere.

Bik Bok: Bustier og skjørt 

Spania: Sko og fotlenke

Tusen takk til verdens snilleste søster som tar bildene av meg når vi er her nede! Nå venter film på ipaden og spansk godteri, buenas noches♥

 

Tips: Jeg har akkurat registrert meg på Bloggurat og plassert bloggen på kartet. Det er en god side hvis du ønsker flere lesere, anbefales!

Vamos a la playa

 • 31.07.2013 - 12:56

Hei dere! Nok en ny dag i solens land, så herlig å våkne opp og gå ut på terrassen og spise frokost mens solen sprer seg utover byen. Strandløven som jeg er elsker å ha litt fint tilbehør når jeg skal sole meg, så jeg har satt sammen noen av favorittene mine;  

Victoria`s Secret: Bikini overdel (direktelink her)  Roxy: Sandaler (kjøpt på en surfebutikk her i Conil)Ray Ban: Solbriller  Chanel: Neglelakk i fargen June  The Body Shop: Leppepomade med mango smak

Jeg elsker litt sukkersøte bikiner i rosa, fersken eller lyseblå farger. Kjempefint til litt solbrun hud. Nå skal jeg nyte enda en dag i den deilige solen, kommer tidsnok hjem til kaldt høstvær i Norge. Håper dere har en strålende ferie! 

Alive

 • 30.07.2013 - 23:13

Den dype, mørkeblå fargen har falmet til en dus, gråblå himmel. En svak strime av rosa lys dannes i horisonten, og sakte men sikkert begynner solen å stige opp fra det turkise havet. Solstrålene danser over den krystallklare overflaten. Speilbildet glitrer som om det ligger tusenvis av skatter skjult på havets bunn. Så vakre, men likevel i fangenskap. Den varme, silkemyke sanden kiler meg mellom tærne. En lett, kjølig bris slår mot meg i takt med bølgene. Den kjærtegner ansiktet mitt, og jeg trekker inn duften av salt og sjø. Solen varmer den nakne huden min, og jeg våger å føre føttene ut i det kalde vannet, det har ikke rukket å bli varmet opp enda. Jeg tar ett til steg, et litt større denne gangen. Frysningene kryper oppover ryggraden og får de små nakkehårene til å reise seg. Sakte lukker jeg øynene, lar sansene ta inn alle inntrykkene. Solen som legger sitt varme sjal rundt meg, vinden som glir over kroppen og får håret til å bruse nedover ryggen, lukten av havet og lyden av bølgene som knuses mot vannkanten. Jeg lar meg falle ned i den blå evigheten, slukes hel. Det er bare noen sekunder, men øyeblikket varer en evighet. Fra under overflaten kan jeg se solen som strekker seg mot meg, prøver å knuse gjennom det blågrønne glasset. Den klarer det også, ingenting er så sterkt som solen. Solstrålene hugger ikke gjennom som kniver, de siver lett nedover og tvinner seg rundt håndleddene mine. Jeg bryter overflaten, og vannet knuses i tusen biter rundt meg. Aldri har jeg følt meg mer levende.

El fuente

 • 29.07.2013 - 17:17

Stradivarius: Buksedress Marc Jacobs: Veske Gina Tricot: Armbånd Nelly: Sko

Malaga

 • 29.07.2013 - 17:12

Hei dere! Nå har vi akkurat kommet frem til leiligheten vi skal bo i resten av ferien, og her er det mye bedre internett, så det betyr bra blogging! Leiligheten er utrolig fin med to etasjer og to terrasser, hvor den ene er på taket. Jeg deler rom med stesøsteren min og vi har eget bad. Stranden ligger bare hundre meter fra leiligheten, så gleder meg til masse avslapping og bading! Håper på at jeg får prøvd meg på surfing også mens vi er her, hadde vært så gøy! Har prøvd det før også, elsker det.  

I går var vi inne i selve byen i Malaga, hvor vi ruslet litt i gatene for å se oss litt rundt. Vi tok også en hestedrosje rundt byen, synes det er så koselig. Om kvelden satt di nede i havnen og så på solnedgangen og tok oss noe kaldt å drikke. Det er veldig fint uteliv her, og jeg elsker stemningen på kvelden. Solnedgangen, musikken, alle menneskene, luktene, di små salgsbodene og tivoliet. Synes det er så fint å bare gå langs promenaden og se på alt som skjer. Ta inn alle inntrykkene og bevare dem som skatter i hukommelsen.
First night in Spain

 • 29.07.2013 - 16:55

Jeg fikk ikke postet antrekket fra første kvelden, så det kommer nå:

( Alt er fra Bik Bok ) 

Torremolinos

 • 27.07.2013 - 23:54

Hei dere! Nå befinner jeg med i Malaga, Torremolinos. Åå så deilig det er å være her! Sol og blå himmel, og jeg kan ligge på stranden og drømme meg bort til lyden av bølgesus.Vi bor på et kjempefint hotell med all inclusive, her skal vi være i to dager til før vi drar videre til leiligheten i Conil. Det er en veldig bra surfeplass, så jeg krysser fingrene for surfekurs! Vi skal også på spansk skole noen av dagene. I dag har vi bare slappet av på stranden, det har vært litt overskyet så jeg har ikke rukket å bli så brun enda, men har heldigvis mange dager igjen! Vi spiste middag på hotellet før vi ruslet inn mot sentrum. Jeg elsker sommerkvelder i syden, varm hete til tross for at det er så sent. Musikk og god stemning i gatene og på restaurantene. Det er et veldig fint sted, og vi satte oss ned på en koselig cafè i en av gatene. De hadde også et par bra butikker, blant annet Stradivarius og Pull & Bear, så da fikk jeg med meg et par skatter hjem. Gleder meg til å vise dere! Jeg har ikke fått tatt så masse bilder enda, men her er i hvert fall litt: 

 
 
Beach essentials

 • 27.07.2013 - 11:00

Her har jeg satt sammen mine "must-haves" i strandvesken: 

♥ Bikini: Jeg blir aldri lei av fine bikinier, elsker å føle meg bra på stranden. Min er fra VS. 

♥ Solbriller: Det er viktig å beskytte øynene for den sterke solen, og jeg har alltid mine kjære Ray Ban`s lett tilgjengelig. 

♥ Mango leppepomade fra The Body Shop: Leppene kan lett bli tørre i solen og saltvannet så det er godt å ha noe fuktighetsgivende. Denne er min nye favoritt, den smaker veldig godt og gjør leppene myke med en liten "plump-effekt". 

♥ Solkrem: Jeg hater å bli solbrent og smører ofte med solkrem for å unngå det. Denne fra Cliniderm er veldig god og har en tan-boosting effekt for å gi ekstra god farge. 

♥ Hårolje: Sol og saltvann sliter veldig på håret, så det er vitkig med en god og pleiende hårolje. Den gjør håret mykt og skinnende, 

♥ Vitamin C mist fra The Body Shop: Denne er fantastisk god. Det er en vitamin c spray som gir en utrolig fin glød og gjør at du føler deg mer våken. Bruker du den etter du har sminket deg så får den sminken til å legge seg finere og mer naturlig, men du kan også bruke den på et usminket ansikt, som for eksempel på stranden. Føler meg alltid mye bedre og finere etter jeg har tatt den på.

♥ Lesestoff: Jeg har alltid med meg masse blader og en god bok på stranden. Elsker å legge meg i solen og drømme meg bort i en god bok eller hente inspirasjon fra magasiner. 

 

 

Viajar a Espana

 • 26.07.2013 - 12:55

Hei dere! De siste dagene har jeg brukt all min tid på venner og kjæresten ettersom jeg drar til Malaga for to uker i dag. Vi har vært i byen på gladmaten og spist, og sittet på Beverly i solsteken med noe kaldt å drikke. Det er en herlig stemning i byen, det vrimler av folk, solen stråler og det er masse musikk og god mat. Det har vært noen gode dager med rusling i gatene med verdens beste kjæreste, spist lunsj på Egon og spyd med sjokoladetrekte jordbær og sett på solnedgangen. Med de beste jentene satt jeg i solen på Beverly og snakket i timesvis med masse musikk og mennesker rundt oss. Kunne ikke bedt om noe bedre♥ (Jeg har oppdatert mer på instagram, @veronicachr)

Nå har jeg pakket alt klart, spist en god frokost og skal dra til flyplassen om ikke så lenge. Sommerfuglene kribler i magen, jeg elsker virkelig å reise. Det skal bli godt med sol og varme og et turkist, speilblankt hav jeg kan bade i. Karmapoengene mine slo inn i at Victoria`s Secret bikiniene som Sindre bestilte til meg kom frem i går, lykke! Nå er alt helt klart til at jeg kan dra. Gleder meg til å dele fine antrekk og bilder med dere fra Spania. White dress

 • 24.07.2013 - 00:56

Verdens fineste kjole herfra (Finnes også i mange andre farger, ferskenfargen her er også utrolig fin)

Føler egentlig at jeg skal gifte meg når jeg går i den. Elsker det myke stoffet som danser rundt føttene. Gleder meg til å bruke den i spania med bare et par lette sandaler og blomsterpynt i håret.

Jeg har str XS, den er litt for lang og jeg er akkurat 1.60. Den har et underskjørt under det tynne stoffet så den ikke blir gjennomsiktig. Fineste sommerkjolen jeg eier♥  

Jubel

 • 23.07.2013 - 19:54

Varme solstråler kjærtegner den nakne huden. En svak bris får håret til å danse over skuldrene, kiler lett. Gresset er fuktig og mykt mot skrubbsårene på sommerføttene, helbredende. Det sterke sollyset blender, og et svart slør lukker seg over det endeløse havet. Det rasler svakt i bladene på trærne, og i det fjerne sildrer vannet i en bekk. Småfuglene leker sisten mellom solstrålene. En varm glede spres i hele kroppen, sommerfuglene svermer i magen og det kiler helt ut i fingertuppene. 

Jeg kan ikke få sagt nok hvor glad jeg blir av sol og varme, alt blir så mye lettere og bedre. Jeg gleder meg til hver eneste dag og nyter hvert øyeblikk. Helgen var kjempegøy, og jeg koste meg masse. Jeg var som sagt ute, og først var jeg på guttevorsh før vi dro videre til byen. Det er greit å bare være med gutter også av og til. Byen var faktisk veldig kjekt, Sindre presterte å kjøpe utestedet tom for champagne, så du kan si at det ble en vellykket kveld! På søndagen var jeg helt død og la meg bare på en madrass ute i solen og rikket meg ikke av flekken, fikk bare Sindre til å fikse mat osv til meg. Det er lov å være litt prinsesse av og til (selv om jeg egentlig er det hver dag).

Jeg har egentlig ikke så mye å fortelle dere siden dagene mine går for det meste i det samme, soling på terrassen, lunsj dates i byen, roadtrips og filmkos i sofakroken. Akkurat nå er jeg hos besteforeldrene mine på Bersagel, fineste sommerparadiset på jord. Jeg elsker å gå rundt og drømme meg bort i hagen deres, den er magisk.     

Klingande - Jubel<3 

All I need

 • 20.07.2013 - 18:11

Hei solstråler! Har dere en fin helg? Akkurat nå sitter jeg og slapper av på terassen og nyter solsteken før jeg må begynne å gjøre meg i stand for i kveld. Dagen har gått utrolig fort, først var det åpningsvakt på Kremmerhuset med søte Rebecca, deretter måtte jeg løpe noen ærend og ordne et par ting før jeg kunne dra hjem. Elsker stemningen i byen når det er så nydelig vær, massevis av glade mennesker og turister, folk som sitter ute og spiser og bare koser seg. Nå må jeg straks begynne å stelle meg, ville bare titte innom og ønske dere en fin kveld! Jeg skal ut med noen venner, elsker å pynte meg og gå ut når det er så fint vær. Det blir et veldig lett og enkelt antrekk, viser dere nok i morgen! Fikk akkurat høre fra ei som skulle ut i kveld og hadde sett på bloggen min for inspirasjon til hva hun skulle ha på seg, made my day! Dere er så herlige♥

 

Little things

 • 19.07.2013 - 19:42

Endelig skinner solen i Stavanger også! Elsker sommerværet, gå i lette klær og solen varmer den nakne huden. I dag gikk jeg en god tur ute, det er så herlig å bare ta musikk i ørene og la tankene vandre. Drømme meg bort. Resten av treningsøkten tok jeg på Elixia hvor jeg kjørte styrke, utrolig deilig å kjenne kroppen jobbe så hardt igjen etter en liten pause. Resten av dagen gikk til å slappe av på terassen og nyte solen, og nå har jeg og Sindre akkurat laget en nydelig middag av Tikka Masala og Oreokake til dessert. Vet ikke helt hva vi skal i kveld, finner sikkert på noe koselig. Godt med litt kvalitetstid♥ 

Playsuit fra Nelly (dessverre utsolgt)

Nydelige Camilla Pihl armbåndet jeg fikk i gave av familien til Sindre

K-town

 • 18.07.2013 - 19:14

Hei dere! Det ble ikke noe blogging i går for jeg var på dagstur til Kristiansand med Bettina, Silje og Ingrid. Vi dro tidlig om morningen og kom hjem sent om kvelden, og da var jeg så trøtt at jeg ikke orket å skrive noe. Silje og Ingrid skal studere i Kristiansand og har fått seg leilighet der så de skulle i banken der og ordne noe, så da gjorde vi det til en roadtrip. Det var en herlig tur nedover med solen som skinte gjennom frontruta, vinden som tok fatt i håret og musikken på full guffe, skikkelig jenteroadtrip! Da vi kom frem til Kristiansand, var vi først og så hvor de skulle bo, deretter gikk de i banken mens jeg og Bettina kikket litt i butikker. Etterpå møttes vi igjen og gikk og spiste, før vi la oss på bystranda og slappet av i solen. Det var en kjempeherlig sommerdag sammen med de beste jentene. Det var veldig kjekt å få se hvor S og I skal bo, huset som leiligheten er i lignet et spansk hus med massevis blomster ute på terrassen, veldig koselig! Det blir utrolig trist når de flytter, men vi kommer nok til å dra mye på besøk og finne på kjekke ting. Det er jo fortsatt ganske nærme, så blir ikke så vanskelig å komme. Selv om jeg kjenner at det blir litt trist å ikke ha alle venninnene sine to minutter unna hele tiden. Heldigvis blir Bettina værende i Stavanger med meg♥

New favs

 • 16.07.2013 - 21:02

Hei fininger! Tenkte jeg kunne vise dere noen av mine nye sminkefavoritter. Da vi skulle dra hjem fra Lillehammer, ble det endel venting på Gardemoen, og dermed god tid for meg til å se i butikkene der. Jeg kan vandre i en sminkebutikk i evigheter, og da jeg tok tredje runden gjennom det ene parfymeriet fikk jeg et blikk av Sindre som sa: "Er det virkelig noe i denne butikken som du har klart å gå glipp av?" Hehe, jenter altså! 

Diorshow iconic: Denne har vært min favoritt mascara lenge, og jeg vil ikke bytte den mot noen andre. Den gir utrolig bra volum uten klumper, og separerer vippene fint utover som en slags dådyreffekt.

Dior Addict Gloss "Ailèe": Jeg er egentlig ikke så veldig glad i lipgloss, føler det blir så tykt og klissete på leppene, men denne var faktisk veldig god! Den er veldig lett og myk, og fargen var utrolig søt. 

Diorskin Forever 040: Når det kommer til pudder er jeg ekstremt kritisk, liker ikke at det legges et tykt lag og at det føles unaturlig. Vanligvis bruker jeg Bare Minerales, men dette pudderet overrasket meg veldig positivt. Det glir rett inn i huden og ansiktet føles helt fløyelsmykt. The Body Shop Mango Lip Butter: En kjempegod leppepomade som gir masse fuktighet. I tillegg er mango smaken veldig god. Bruker den hele tiden til hverdags.

Chanel  539 "June": Favoritt neglelakken for sommeren! Elsker fargen, den er utrolig skjønn. 

 

Ballerina

 • 16.07.2013 - 18:14

Noen dager for sent, men her kommer bursdagsantrekket fra lørdag: 

Kjole fra Mrs. Selfridges♥

Elsker den! Følte meg skikkelig jentene, litt som en ballerina. Liker veldig godt at det ikke er lag på lag med tyll, men et stramt skjørt og et tynt lag over. Detaljene på overdelen er nydelige.

Litt små detaljer fra antrekket:

Dior: Lipgloss // Chanel: Neglelakk, "June" // Acne: Lommebok

 

Midsummer

 • 15.07.2013 - 22:03

Hei dere! Nå er det en stund siden, beklager det! Jeg skal, skal SKAL bli flinkere til å blogge fremover. Har fått et par kommentarer på at jeg blogger nesten aldri lenger, og jeg kjenner det stikker litt i magen. Det er jo noe jeg liker veldig godt å drive med, så jeg savner det jo. Men jeg kan fortelle at jeg har det veldig fint for tiden, til tross for at det kanskje ikke ble helt den sommeren jeg så for meg; late sommerdager på stranden med veninner helt til solen går ned, grilling og vorsh ute i hagen, og ikke minst å valse rundt i byen i lette sommerkjoler og sandaler og kjøpe is. De fleste dagene går til jobb på den kjekkeste jobben jeg kan ha, Kremmerhuset. Om kveldene er det som regel film og kos med venninner eller kjæresten, mens regnet trommer på vinduet. I skrivende stund sitter jeg faktisk med fire venninner og ser Istid, en av de kjekkeste filmene jeg vet om, haha! Men over til det jeg skulle fortelle om, jeg har ikke akkurat vært så flittig med kameraet denne sommeren, men jeg har tatt endel med mobilen som jeg vil dele med dere:

 Jeg har vært på vorsh med beste jentegjengen, jentevorsh er alltid kjekkest synes jeg! Den ene dagen var det så fint vær, elsker å gå på byen når det er strålende sol og du fryser ikke engang når du står utenfor Burgerking kl to om natten. Elsker de turkise, sommerlige detaljene jeg har på bildet. Jumpsuiten fikk jeg spørsmål om på instagram, den er fra Nelly, men dessverre utsolgt! Ingenting gir meg mer sommerfølelse enn en god og frisk smoothie, og den nye smoothiebaren som har kommet på Arkaden i byen er fantastisk! De har så utrolig godt utvalg og du kan både plukke ingredienser selv eller velge noen av oppskriftene deres. Veldig mange sunne, gode og friske smoothier som metter, anbefales! Jeg og Carina handler alltid inn smoothie, gir rikelig med energi til en lang dag på jobb.

Jeg fikk meg en liten "mini-ferie" sammen med kjæresten midt i all jobbingen. Vi dro og besøkte familien hans i Lillehammer, og var så heldig å få det herlige sommerværet! Dagene ble fylt med soling på terrassen med en god bok, en liten tur i byen, båttur, grilling på terrassen og sitte å snakke på terrassen til solen gikk ned bak fjellene. Jeg er en skikkelig sommerjente, så dette passet meg midt i blinken! I tillegg var det godt med litt kvalitetstid og oppleve litt andre ting sammen med gutten min. 

Da vi kom hjem fra Lillehammer, var det rett i bursdag til verdens beste Bettina. Det var en kjempegøy kveld med alle mine beste rundt meg! Oppe til høyre ser dere kjolen jeg hadde på meg, nydeligste kjolen jeg eier. Følte meg som en blanding av prinsesse og ballerina, skal prøve å få ta skikkelige bilder med den på siden det var noen som ønsket det. 

 Det var i hvert litt av sommeren min! Skal fortsette med å dele litt oftere med dere. Håper dere har en fin sommer og koser dere masse♥

 

Like the legend of the pheonix

 • 05.07.2013 - 22:41

Syv esker og fire søppelsekker så var 18 år av livet mitt pakket ned. Vet ikke helt hva jeg skal føle, føler meg egentlig bare mest tom. Det har vært en lang og tung dag, jeg og pappa har vært rundt over alt og fikset masse ting. Så nå passet det meg veldig fint å krype så langt under dynen som mulig og se film på macen til jeg sovner. Gleder meg til å dra langt bort, så langt har ferien kun bestått av jobbing. Jaja, det blir masse penger til New York! Vi var innom en bokhandel i dag og kjøpte bøker om New York, så nå skal jeg skikkelig begynne planleggingen. Tar gjerne imot alt av tips og råd! Jeg har forresten funnet meg roomies, så jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dem. Virker veldig kjekke alle sammen. Nå skal jeg gå tilbake til filmen, ville bare titte innom og gi et lite livstegn♥ Håper dere har en fin sommerferie og koser dere masse, hvor enn dere er! 

 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no