Veronica Reime

magic mike

 • 24.07.2012 - 01:42

Hei lovebugs♥

i dag har vært en fin dag. Vi hadde besøk av noen venner av pappa og de, og etterpå dro de voksne på konsert mens jeg og stesøsteren min gikk på kino. Filmen vi så var Magic Mike, en skikkelig jentefilm! Den var veldig gøy og anbefales sterkt til alle jenter!

 

 

Nå skal jeg krype under dynen og nyte siste natten i en god og myk seng, for de neste fire nettene skal jeg tilbringe i denne lille saken:

 

Drøm søtt♥

mitt lille land

 • 23.07.2012 - 00:37

Jeg har stirret på det tomme innlegg - feltet flere ganger i dag. Det er vanskelig å finne ord for å beskrive, de blir liksom bleke og rekker ikke opp til sin betydning. For et år siden satt jeg på flyet på vei til ferie med en stor klump i magen. Jeg kjente ikke noen som hadde blitt skadet eller drept, likevel føltes det som om jeg hadde et tomrom inni meg. Jeg ville ikke smile eller le, alt føltes feil. De to usle stearinlysene jeg tente var to små dråper i et altfor stort hav. Jeg ville hjem og hjelpe, for hjemme i Norge var alle nære hverandre. 

Det er så mange netter jeg har ligget våken og latt tankene spinne. Stilt spørsmål vi aldri vil få svar på, latt tårene falle for mennesker jeg ikke kjenner, men føler meg så nær til. Jeg har ligget og kjent på et sinne mot denne personen som kunne gjøre noe slikt mot landet mitt. Blant alle disse følelsene er det kanskje en som har skinnet sterkere enn de andre: Stolthet. Jeg satt og så minnekonserten på TV i dag, og jeg satt og smilte mens et par tårer lette seg vei nedover kinnet mitt. Aldri før har jeg vært så stolt over landet mitt! Alle de fantastiske og modige menneskene! Den styrken de utstrålte sammen er det vakreste jeg har sett. Mitt sterke lille land♥

innekos

 • 22.07.2012 - 17:32

 

Hvordan er din dag?

Tanker om reisen som kommer til å sette dype spor

 • 22.07.2012 - 12:19

Jeg går med endel blandede følelser for tiden. Jeg går med en følelse av at noe spennende er i vente, en følelse som kiler i magen og sender varme stråler oppover ryggraden min. Store opplevelser ligger foran meg, men likevel har jeg en litt kald, usikker følelse som har graver seg inn i brystet mitt. Jeg er spent, spent på hva jeg kommer til å se og oppleve, spent på hvem jeg kommer til å møte og hvordan alt sammen kommer til å påvirke meg. Jeg kommer helt klart til å komme hjem uforglemmelige minner, nye tanker og refleksjoner, og kanskje en litt endret person. 

Jeg gleder meg til å møte nye mennesker, men gruer meg også til å reise fra dem igjen. Jeg er spent på å oppleve ett nytt land; menneskene, kulturen og den vakre naturen og alt som lever i den, men jeg er redd for de triste tingene jeg kan se. Det blir innteressant og spennende å oppleve et helt annet klima og miljø, men jeg er redd for hva det kan gjøre med kroppen og helsen min. Jeg gleder meg til å oppleve alt det vakre som ligger i menneskene, naturen, insekt og dyr, men farene som kan ligge bak all skjønnheten skremmer meg. 
Hele livet mitt har jeg ønsket å dra på denne reisen, og det jeg vet helt sikkert er at det er en opplevelse jeg kommer til å resten av livet og som kommer til å påvirke meg veldig og sette dype spor. 

 

walking into the unknown

 • 21.07.2012 - 23:50
........

chillout

 • 21.07.2012 - 16:48

Våknet opp til at regnet trommet på vindusruten i morges... Vi hadde en rolig morgen hjemme før vi dro på yndlingscafèen min her i Bergen: Chillout. Det er en sjarmerende reisecafè med masse bøker du kan hente inspirasjon til spennende reisedestinasjoner, og mange praktiske ting du kan kjøpe til reisen. Synes det er så koselig å sitte inne på cafè med en varm kopp med sjokolade, mens regnet plasker ned utenfor. 

Ellers har vi vært og fikset et par ting til reisen på apoteket, og nå er vi tilbake i leiligheten. Blir en rolig lørdag inne, det skal bli godt♥

Forresten, må bare dele med dere pappas håpløse forsøk på å gi meg et kompliment i dag:

P: Du så veldig sporty ut i dag

V: Eeh jeg har på meg en blondetopp....? 

 

Trollbundet

 • 21.07.2012 - 11:19

Because it is summer and the memories are just waiting to happen

 • 20.07.2012 - 23:01

Hei skjønninger!♥

Nå har jeg vært borte en good stund, men jeg merker at jeg alltid savner bloggen. Å ha en plass å dele ting på, være kreativ og å inspirere. Min faste design fikser søte Lena Mæland♥ har endret litt på designet, og jeg elsker det! Veldig enkelt og fint, og det ga meg veldig mye motivasjon! 

Sommeren min så langt har bestått av: Jobb, Regn, Venner, Trening, Lange gåturer, Kjøreturer blant annet roadtrip til Kristiansand med jentene, Hunger Games bøkene, Ben & Jerry`s, Prison Break, Jordbær med fløte og sukker, Istid 4 i 3D og mange farvel....

Jeg er en person som elsker å reise så jeg kjenner at jeg begynner å bli veldig rastløs når halve sommeren har gått og jeg har ikke reist enda.. Men nå reiser jeg til Zanzibar i Tanzania om noen dager og gleder meg veeldig!! Akkurat nå er jeg i Bergen hos faren min og bildene ovenfor er tatt fra terassen, skikkelig fredelig og herlig sommer idyll! Var så herlig å bare ligge på terassen og sovne inn til lyden av vinden og havet, gressklippere, barnelatter og båter♥

Hvordan er deres sommer?

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no