Veronica Reime

Akkurat det vi trengte

 • 26.06.2017 - 09:20

Ååh - disse siste dagene har gjort godt. Dere som følger meg på snap (veronicacr) har sikkert fått med dere at vi nå befinner oss i Nederland, nærmere bestemt Den Haag. Vi er faktisk vært her i en uke allerede! De første dagene har vært preget av sydenvarme, og vi har tilbrakt hver eneste dag på stranden. Vind i håret, saltsmak på tungen, sand mellom tærne, solen som varmer på huden, de kjølige bølgene som knuser mot knærne, bygging av sandslott, pizza og smoothies. Det har vært utrolig deilig å koble skikkelig ut og slappe av. Strandlivet her er perfekt for oss småbarnsforeldre med masse restauranter, butikker og lekeplasser langs hele strandpromenaden. Vi slår oss ned på en dobbel solseng foran en lekeplass, og har tilgang til både mat og drikke på restauranten bak oss. Linéa stortrives, hun bader i havet og leker i sanden dagen lang. Når kvelden kommer er hun helt utslått, og lille lykketrollet sovner med et smil om munnen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De siste dagene har vi syklet turer, spist god mat og besøkt en safaripark. Masse herlig familietid ♥ I skrivende stund sitter faktisk Sindre og jeg på toget til Paris, hvor vi skal ha litt kjærestetid sammen. Vi blir bare én natt, men vi drar ikke hjem før sent i morgen så vi får nesten to dager der. Jeg gleder meg masse til å komme frem og bare nyte alt Paris har å by på, sammen med Sindre ♥ Jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere dere her, men i mellomtiden kan dere følge meg på snap for hyppigere oppdateringer ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

 

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Besøk på økologisk gård

 • 18.06.2017 - 16:05

Hei skjønninger! Håper dere har hatt en fin helg ♥ Vi reiser i morgen, og derfor har mye av helgen gått til forberedelser til reisen, men vi har også fått tid til å gjøre endel hyggelige ting sammen. I går var vi blant annet på besøk på en økologisk gård i nærheten av oss, sammen med mamma og stefaren min. Det var nydelig vær, så vi koste oss med å gå tur rundt hele gården, kose med og mate dyrene, plukke rabarbra, spise på café og kikke i butikken deres. Linéa storkoste seg med å løpe rundt og leke, og som den dyreelskeren hun er ville hun ikke gå fra dyrene igjen, da vi skulle hjem. Det er så godt å se den kjærligheten hun har for dyr, og ikke minst at hun føler seg så trygg på dem at hun ikke reagerer på at sauen spiser litt på klærne hennes eller at hesten er veldig stor i forhold til henne. Aller helst ville hun jo ri på hesten, men det får vi vente med til vi får dratt og besøkt ponnien "hennes" igjen. 

 

- Et lite bildedryss fra gården - 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Mine innkjøp fra gården: 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Økologisk handlenett, vegansk shampoo, saft og egenplukket rabarbra. 

Etter at vi hadde vært på gården, dro vi hjem og grillet på terrassen. På kvelden var jeg sammen med noen venninner, hvor hun ene nettopp har kommet hjem fra utveksling i USA. Det var såå hyggelig å se henne igjen, og jeg koste meg masse med den gode gjengen min ♥ I dag har mesteparten av dagen gått til pakking og rydding, men i skrivende stund er vi på besøk hos broren til Sindre for litt pizza og søndagskos. Det er veldig deilig å ha alt på plass til i morgen, og bare kunne nyte resten av dagen og kvelden. 

Hvordan har deres helg vært? ♥

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

 

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Toårsfotografering

 • 15.06.2017 - 20:56

Vi er så utrolig heldige med at fadderen til Linéa er utdannet fotograf, og har tatt både gravidbilder, nyfødtbilder, ettårsbilder, og nå toårsbilder for oss. Vi hadde en herlig ettermiddag sammen hvor vi koste oss ute, og Camilla sørget for å få knipset mange nydelige bilder av lille gull. Jeg setter så pris på å få slike bilder av alle milepælene, som virkelig kaprer Linéa sitt vesen og slik hun er akkurat nå. Det er noe jeg verdsetter så høyt. Vi knipset et par bilder av Linéa og meg sammen også (blant annet bildet jeg bruker som header), og jeg håper Linéa setter like mye pris på det i fremtiden som meg. Under ser dere i hvert fall resultatet av bildene av Linéa ♥

 


 

 
 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

 

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

En vellykket toårsdag

 • 14.06.2017 - 11:43

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

God morgen dere! I går var det som sagt den store toårsdagen til Linéa (fortsatt litt vanskelig å tro), og da måtte jeg selvfølgelig stelle i stand bursdagsfrokost. Lille gull var storfornøyd med overraskelsen, og vi tilbrakte morgenen på sofaen under dynen hennes mens vi lekte med gavene. Selve bursdagsselskapet hennes var på søndag, så det ble bare en rolig og fin dag her hjemme i går. Sindre måtte på jobb etter hvert, og kom ikke hjem før etter at Linéa hadde lagt seg. Dermed koste vi oss ute i solen sammen med moren, stefaren og lillebroren min. Vi grillet, lekte og koste oss ute i hagen. Linéa og jeg gikk også en lang tur med hunden hvor Linéa fikk teste ut det nye forstørrelsesglasset sitt og studere småkryp. På kvelden kom også foreldrene og broren til Sindre på besøk, veldig koselig! Alt i alt en utrolig fin dag, og bursdagsbarnet var storfornøyd.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Hva ellers enn enhjørning-cupcakes til frokost når du blir to år? Hehe ♥ Moren til Sindre hadde laget disse til bursdagsselskapet til Linéa, og de ble såå fine! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Jeg syntes det var utrolig gøy å handle inn til bursdagsgaven hennes i år. Nå som hun har blitt litt større og fått enda mer personlighet og egne meninger, så er det mye lettere å sette sammen en gave som er veldig typisk Linéa. Hun elsker å lære og er opptatt av tall og bokstaver, så da kjøpte jeg bokstavkort slik at hun kan lære seg bokstavene. Hun er også veldig glad i å være ute i naturen og utforske, så da passet et forstørrelsesglass perfekt. En av yndlingsfilmene hennes er Loraxen, så da fikk hun også boken bak filmen. Den handler om at vi må være gode mot jorden, og ikke bare ødelegge den med industri. Et veldig fint budskap! Og sist men ikke minst, så fikk hun en hestebamse. Hun elsker hester, og har en stor hest fra før som hun elsker å leke med og "ri" på. Hun vil alltid ha den med seg når vi skal ut, eller opp i sengen når hun skal sove. Det er litt vanskelig å få til, da den er så stor, så da kjøpte jeg en liten hun kan sove med og ha med seg når vi skal ut døren. Dere kan tro frøkna var fornøyd ♥

Denne morgenen er ikke like staselig som gårsdagens, men veldig hyggelig likevel. Sindre er på jobb, så Linéa og jeg har tilbrakt morgenen ute på terrassen hvor vi har spist frokost og lekt i solskinnet. Senere skal vi på besøk til en venninne av meg, og ha en liten feiring for Linéa der også. Hun har også en liten valp som Linéa gleder seg masse til å leke med. 

 

Hva er deres planer i dag? ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

 

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Kjære toåringen vår

 • 13.06.2017 - 21:59

 

Jeg blir alltid litt full av følelser på dager som dette. Det er litt vanskelig å tro at jeg har vært så heldig å ha deg i livet mitt i to år allerede, samtidig som det er litt rart å tenke på at det har vært et liv før deg også. Jeg husker enda helt tydelig dagen du bestemte deg for å møte oss, og minnet om første gangen jeg så deg er fortsatt helt klart. De store, mørkeblå øynene dine. Jeg syntes du var det vakreste jeg noen gang hadde sett, og det synes jeg fortsatt. Fordi du er den du er.

Den tiden du er født på er alltid utrolig fin. Skolen har akkurat sluttet, men de fleste har ikke dratt på ferie enda, så vi har mange rundt oss å nyte sommerdagene med. Peonene blomstrer, norske jordbær er kommet i butikkene, vi kan gå med bare knær, Nordsjørittet blåses i gang, og nye epiosder av Orange Is the New Black kommer ut (hehe). Det er bare en tid på året hvor roen senker seg, og ting faller på plass. Og det var den perfekte tiden for at du skulle komme til verden. 

På to år har du vokst opp til å bli en jente med en sterk personlighet, som vet akkurat hva hun vil. Du er en smart, nysgjerrig, utforskende, omsorgsfull, blid, tøysete, veslevoksen, utadvendt og sosial jente som sjarmerer alle du møter. En skikkelig hjertesmelter er du, og pappaen din og jeg er så ufattelig stolte av deg. 

Å våkne opp med deg hver dag hvor du synger "blomster små, gule, blå", og spør om jeg har sovet godt, er den beste måten å starte dagen på. Vi hører alltid på Kardemommeby i bilen på vei til barnehage og skole, og vi synger begge i kor. Du er alltid like overlykkelig hver gang jeg henter deg i barnehagen, og det er et øyeblikk jeg ser frem til hver eneste dag. Hver dag med deg er et eventyr. Du elsker å synge og snakke i vei, og samtalene med deg er noe jeg verdsetter veldig høyt. Du liker godt å kose deg med bøker, puslespill, maling, dukker og bondegården din, men du er også veldig glad i å være ute og utforske, dra på turer enten i bæremeisen eller pulken, hoppe i sølepytter, plukke blomster, svømme i basseng og ri på Eloma (som du selv mener er bare din). 

På dine to år har du blitt en veldig verdensvant liten jente som har reist mange steder, og du er en fryd å ha med på tur. Vi får ofte spørsmålet fra fremmede "om du alltid er så blid?!", og ja det er du. Du er utrolig sjeldent sutrete, og er det noe som du ikke synes er greit er du flink til å sette ord på hva du føler og hva som ikke er helt greit. 

Du elsker å lære, og har en fascinasjon av verden rundt deg som jeg føler meg veldig heldig for å ta del i. Jeg er så takknemlig for alle opplevelsene jeg får dele med deg. Å se verden gjennom dine øyne lærer meg så masse. Du utforsker og oppdager, og det er ikke mye som går forbi dine skarpe øyne.

Selv om jeg er stolt over dine mange imponerende evner, så er det aller viktigste godheten og omsorgen du viser for alt og alle rundt deg. Enten det er en snegle, en stein, hunden vår, dukken din, venner, familie eller oss foreldre. Du viser en overveldende kjærlighet mot hvert et vesen du møter på. I barnehagen er du den første som kommer løpende om noen faller og slår seg, og vi har fått høre at du leker litt politi, hvor du er kjapp til å si "ikkje slå" eller "ikkje dytta" om noen gjør det. Rettferdighetssansen og godheten din kommer til å gi deg mye bra her i livet. Og vi kommer alltid til å være her for deg. Utrolig glad i deg gullskatten vår! Og gratulerer med dagen, igjen ♥

 

- Et lite tilbakeblikk -


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

 

Endelig tilbake!

 • 08.06.2017 - 21:51Hei dere! Først og fremst; tusen hjertelig takk for all tålmodighet ♥ Det har vært et par som har etterlyst meg, og det er utrolig hyggelig! Etter påske koblet jeg ut sosiale medier for en stund, og det gjorde veldig godt. Jeg har vært inni en liten boble for en periode, og gått rundt med mørke ringer under øynene og en rufsete hestehale. Det har blitt litt lite søvn, masse lesing og skriving, samtidig som jeg skal være den beste mammaen for Linéa. Det har vært en veldig intens periode, men samtidig veldig fin. Jeg elsker å jobbe med noe utfordrende, og fordype meg i det. På ett punkt knakk permen min fordi jeg hadde for mange papirer i den, og sekken ble erstattet med en stor bag for å få plass til alle bøkene og utstyret mitt. Selv om det har vært mye å gjøre på skolen, så har jeg fått nyte våren sammen med den lille familien min. Vi har blant annet vært på Østlandet en tur for å besøke familien til Sindre, Linéa har fått ri på hest for første gang (som dere kan se her), og vi har feiret 17. mai og tilbrakt mye tid ute. 

Nå er jeg endelig tilbake! Bacheloren er levert og eksamener overstått, og jeg har fått en drømmestart på noe som kommer til å bli en fantastisk sommer. I dag var det sommerfest i barnehagen, og i morgen har Linéa sin siste dag før ferien. Bursdagen til Linéa nærmer seg også med stormskritt, og jeg er i full gang med å planlegge selskap. Jeg gleder meg såå masse til å feire henne! Og bare noen dager etter bursdagen hennes reiser vi på vår første tur for denne sommeren. Det blir så herlig å dra ut og reise igjen med Sindre og lille gull. Jeg er dermed i full sving med rydding og vasking, baking av kaker, handling og pakking. Jeg føler på meg at dette kommer til å bli en utrolig fin sommer, og jeg gleder meg til å dele alt med dere. Vi skrives igjen veldig snart! 

 

Hvordan har dere det for tiden? Jeg vil gjerne høre ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Vår påske

 • 06.06.2017 - 18:40

Hei skjønne dere ♥ Håper dere har hatt en helt super påske, og har fått en fin start på hverdagen igjen. Sindre jobbet store deler av påsken, men vi passet på å nyte fridagene vi hadde sammen til det fulle. Så fort Sindre var ferdig på jobb, satte vi kursen mot fjellet hvor mamma, stefaren og lillebroren min allerede var. Turen opp gikk veldig fint med Kardemommeby på høyttalerne og og en fornøyd liten jente i baksetet som sang for full hals. Jeg fikk til og med mulighet til å kose meg med et magasin jeg hadde kjøpt for én måned siden, så da var a mor fornøyd!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hadde denne perlen av en strand helt for oss selv, og utsikten var virkelig helt nydelig. Det var så utrolig fredfullt og fint. Vi koste oss med å utforske omgivelsene, kaste stein ut i det speilblanke vannet og nyte solskinnet. Tiden stod stille. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker å gå på langrenn, og det er obligatorisk med minst én skitur i løpet av påsken. Gleden over å gå på ski har heldigvis smittet over på Linéa, og hun maser hele tiden om at vi må ut på ski. Hun får ikke stå på ski selv før til neste år, men enn så lenge er hun storfornøyd med å sitte i pulken sin. Hun ler høyt i nedoverbakkene, og tar seg gjerne en dupp på de litt mer slake partiene. Vi tok oss en liten pause underveis for å sitte i solsiden og grille. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kvelden ble avsluttet på hytten til et vennepar av foreldrene mine, hvor vi spiste god mat og satt ute ved bålpannen og grillet marshmallows. Etter hvert da det ble kaldt og mørkt, trakk vi oss inn for å se påskekrim. En perfekt avslutning på en fin tur. 

 

- På påskeaften var det duket for leting etter påskeegg og nydelig middag hos foreldrene til Sindre - 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sindre kledde seg ut som påskeharen i et kostyme som moren hans fikk lånt til oss. Han hjalp Linéa med å lete etter påskeegget sitt, som jeg hadde gjemt ute i skogen på forhånd. Det var også endel andre unger i skogen som ble veldig glade for at Sindre dukket opp som påskeharen, og han måtte både dele ut klemmer og bli tatt bilde av. Linéa ble helt i ekstase over å møte påskeharen, og ville ikke la ham gå igjen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Påskeegget til Linéa var fylt opp med litt godt, såpebobler, hårstrikker, klemmer, klistremerker og frø til å så gulrøtter (til neste års påskehare ;-)) 

Det var en utrolig fin påskeferie, og jeg kjenner at jeg ikke var helt klar for å gå tilbake til hverdagen igjen så fort. Vi har en travel vår foran oss, men også en veldig fin tid i vente. Selv om det er hektisk så elsker jeg denne tiden av året. 

 

(Innlegget er publisert på ny pga. feil i bloggdesignet. Den originale datoen er 20.04)

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no