Veronica Reime

Her kan du følge meg

 • 28.06.2016 - 15:02

Hei dere ♥ Ettersom jeg har fått endel nye lesere i det siste tenkte jeg å dele med dere litt flere steder dere kan følge meg, ettersom det kanskje kan være kjekt for dere å se ting som ikke kommer på bloggen eller få beskjed når jeg har lagt ut et nytt innlegg! 

Instagram: Her prøver jeg å legge ut litt oftere enn på bloggen, slik at dere blir oppdatert før jeg har rukket å sette meg ned for å skrive et innlegg. Noen bilder deler jeg kun på instagram, mens noen kommer litt senere på bloggen. Jeg deler små hverdagsglimt, og noen videoer innimellom. Jeg legger også ofte ut bilde når jeg har oppdatert bloggen, slik at dere får beskjed når det er noe nytt å lese! Følg meg på @veronicareime 

Snapchat: Her deler jeg for det meste videoer! Snapchat skal være et sted hvor det ikke er noe filter, og det jeg legger ut blir veldig "i nuet". Jeg synes det er fint å kunne vise den siden også, og at dere får komme enda nærmere innpå oss. Følg meg på veronicacr ♥

Facebook: Her oppdaterer jeg hver gang det har kommet et nytt innlegg, samt svarer på spørsmål og kommentarer! Jeg prøver å bli flinkere til å legge ut litt små hyggelige beskjeder, det er så fint å ha litt mer personlig kontakt med dere. Jeg deler også linker hvis jeg har blitt publisert i andre artikler osv, for dem som er interessert i å få med seg det! Dere finner facebooksiden min HER Gleder meg til å ha dere med videre! Om dere har en fin instagram eller blogg jeg burde følge, legg gjerne igjen en kommentar! Jeg elsker å finne nye jeg kan følge ♥

Det verste du kan si til noen som har født

 • 28.06.2016 - 13:46

En fødsel er en veldig rå, sårbar og nydelig opplevelse. Det er noe du vil huske for alltid, og som vil ha en helt spesiell plass i hjertet ditt. Hvordan din kropp ga deg det kjæreste du har. Din fødsel er det bare du selv som vet hvordan var, og kun dem som har født selv kan ha en liten anelse om hvordan det var. Min fødsel var hard og intens fra start til slutt. Det gikk fire timer fra vannet gikk og riene startet til Linéa var ute. Det var en "rask" fødsel, men ikke en smertefri eller lett fødsel. Jeg hadde ikke noe smertestillende, annet enn en kald klut på pannen. Noe av det mest irriterende og provoserende jeg hører er når noen prøver å måle letthetsgrad på en fødsel i antall timer. Ingen fødsler er lette. Punktum. Jeg er selvfølgelig utrolig takknemlig for at jeg ikke hadde noen komplikasjoner, annet enn at jeg mistet i overkant mye blod, men det betyr ikke at det var lett fordet. Ved et fødselsforløp som går så fort så begynner riene veldig sterkt og intenst, istedenfor å bygge seg sakte og gradvis opp. Kroppen rekker ikke å venne seg til smertene, og forberede seg på økningene. Jeg husker godt at kroppen fikk sjokk og jeg begynte å skjelve og kaste opp. Jeg har senere fått høre: "Du skal være glad du slapp å ligge sånn i 20 timer!" Selvfølgelig er jeg glad for det, men ingen hadde kunne hatt disse type riene i så mange timer, det er farlig både for mor og barn. Noen burde virkelig satt seg inn i hvordan egentlig en fødsel foregår og om alle fasene, styrkene på riene og pressetid før de uttalte seg. 

Andre jeg har snakket med som har hatt veldig raske fødsler vet hvor grusomt det er og har uttrykt dette i stor grad når jeg har sagt hvor mange timer det tok for meg fra riene startet til hun var ute. Jeg kjenner at jeg allerede gruer meg til neste gang, fordi det mest sannsynlig kommer til å gå enda fortere. Jeg fikk høre at jeg hadde et unormalt raskt fødselsforløp til å være førstegangsfødende, og at den trykketiden jeg hadde krevde mye styrke og rett teknikk. Jeg er utrolig stolt over fødselen min, og derfor setter jeg ikke pris på at noen prøver å få det til å høres ut som om det var så lett. For det var det så absolutt ikke. Det er ikke en konkurranse om hvem som hadde lengst og mest slitsom "fødsel", og jeg skriver fødsel i anførselstegn fordi det er ingen som føder i 20 eller 4 timer. Noen er lenge i latensfasen, andre ikke. Noen starter med svake rier som bygger seg opp, andre begynner rett på. Noen får pauser av og på og kan sove mellom øktene med rier, imens andre vrir seg i smerte uten stopp og blir tidligere ferdig. Det er sikkert fordeler og ulemper ved begge deler, men igjen så er det ikke en konkurranse. Jeg har nemlig fått et inntrykk av at noen mener at jo flere timer du kan si fødselsforløpet varte, jo verre hadde du det. Jeg har full respekt for alle dem som bruker flere tøffe, slitsomme timer på å få ut ungen sin, all ære til dem! Men da ønsker jeg å få den samme respekten tilbake. Jeg prøver ikke å dysse ned din slitsomme fødsel som varte i 20 timer, så vær så snill å ikke gjør det med min på 4 timer heller. Det betyr ikke at jeg hadde det noe lettere eller mindre vondt enn deg. Vi hadde det bare forskjellig. 

 

LES OGSÅ: 

DA LINEA OLIVIA KOM TIL VERDEN

5 TIPS TIL EN GOD FØDSEL

Kunstutstilling, solnedgang og ville kaniner

 • 28.06.2016 - 11:35

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen! I går var en perfekt dag for å gjøre litt ting inne, så vi valgte å gå på kunstutstilling for å se maleriet "Piken med perleøredobb". Jeg er faktisk veldig glad i kunst, og kan gå lenge rundt og bare kikke på maleriene. Hele galleriet var veldig flott, og det virket som Linéa også syntes det var litt gøy å peke på alle lysekronene og de fargerike maleriene i taket. Etterpå fant vi oss en fin gaterestaurant og spiste en god lunsj, før vi møtte pappa som var ferdig på jobb. Været klarnet litt mer opp mot kvelden, og etter at Linéa hadde lagt seg syklet vi en liten kveldstur for å se på solnedgangen. De har nemlig utrolig vakre solnedganger her! Imens vi nøt synet av havet og solnedgangen fikk vi selskap av masse bittesmå frosker og ville kaniner. Det vrimlet av dem! Jeg ble jo selvfølgelig helt forelsket i de små kaninene som hoppet rundt, og prøvde så godt jeg kunne å få fanget dem på bilde. Det var ikke lett, ettersom de kamuflerer seg så godt. Men kanskje dere klarer å se noen på bildene lenger nede?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag skinner solen, og vi skal nyte dagen på stranden! Vi skrives mer senere, så titt innom da ♥

Dette vil jeg lære deg om kjærlighet

 • 27.06.2016 - 19:03

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et barns kjærlighet og glede er noe av det fineste og reneste som finnes. Senere blir det mer komplisert og vanskelig. Noen ganger mer vanskelig enn det trenger å være. I lys av omstendighetene som har vært i det siste rundt skytingen i Orlando og Pride paraden i Oslo så har jeg tenkt mye på dette med kjærlighet, og hvordan jeg vil snakke med Linéa om dette når hun blir eldre. Eller egentlig hvilke holdninger jeg vil vise henne allerede nå, for alt vi sier og gjør vil smitte av. Jeg vet at bare ved å velge de rette ordene og kan jeg gi henne et mye bedre utgangspunkt. For selv om vi har kommet langt i forhold til dette med kjærlighet mellom samme kjønn, så har vi fortsatt en lang vei igjen å gå. Det viste blant annet skytingen i Orlando oss. Å bli skutt og drept på grunn av dine følelser er noe av det tristeste og mest hjerteskjærende som kan skje. Å gå rundt og være redd for enten å bli skadet eller drept, eller i det hele tatt bare for å få skjellsord slengt etter deg på grunn av hvem du forelsker deg i er ikke greit. 

Heldigvis er det litt bedre i Norge, men det finnes fortsatt fordommer. Jeg kan ikke hindre andre i å dømme Linéa, men jeg skal gjøre mitt beste for at hun ikke skal dømme andre etter hvem de forelsker seg i. Jeg synes det er litt godt å begynne å tenke gjennom dette allerede nå, slik at jeg hele tiden er bevisst på hvilket syn og holdninger jeg ønsker hun skal se at mammaen hennes har. Jeg vil for eksempel alltid si han eller hun, hvis vi snakker om å forelske seg i noen. Eller generelt bare å vise kjærlighet til noen. Jeg vil ikke at det skal virke som jeg mener at det eneste "rette" er at hun forelsker seg i en han. Vi forelsker oss ikke i kjønn, men i personer. Kjønn er så utrolig lite viktig. Det viktigste for meg er at hun finner seg noen som er snill mot henne og behandler henne med respekt. Gjør henne lykkelig, rett og slett. Om det er en gutt eller en jente, spiller virkelig ingen rolle. Det er lett å si at en ikke er imot homofili, og at om ungen din en dag kommer og sier at de liker samme kjønn så er du åpen for det. Men hva om du gjør det vanskeligere for dem å fortelle deg det hvis du hele livet deres har snakket som om det eneste alternativet er at de forelsker seg i motsatt kjønn? Eller i hvert fall at det blir sett på som "det normale". Det trenger ikke være tilfellet, men jeg vil ikke ta den sjansen. For å være ærlig så håper jeg at det etter hvert ikke blir like stort å "komme ut av skapet". At det blir et mer avslappet forhold til det, og at vi ikke trenger å ta den store praten rundt det. Misforstå meg rett, jeg vil gjerne sitte og snakke om hvem hun forelsker seg i, men jeg håper at det etter hvert ikke blir en sånn "komme ut" greie. For det er jo bare kjærlighet, det mest naturlige som finnes.

Jeg vet at jeg ikke kan styre hvilke holdninger Linéa møter utenfra, men jeg vil gjøre hva jeg kan for å lære henne å være åpen. Ikke sette merkelapper, og heller være opptatt av hvem de hun møter er istedenfor hva. Jeg ser stadig vekk oppslag om unger som vil kle seg i kostymer som de mener egentlig er til det motsatte kjønn. Om Linéa heller vil kle seg ut som Kaptein Sabeltann enn en prinsesse på karneval så skal hun selvfølgelig få lov til det. Men jeg vil også lære henne at det er like normalt om en gutt dukker opp i Elsa kjole. Jeg vil oppfordre henne til å gi et kompliment til dem som går imot strømmen, kalle dem modig fordi de gjør akkurat det de selv vil uten å bry seg om hva andre måtte synes. Uten at vi trenger å sette dem i en bås og stemple dem som det ene eller det andre. For hvordan ser egentlig noen som forelsker seg i samme kjønn ut? Det trenger ikke være gutten i Elsa kjole. Men det kan også være det. Det har ingen betydning. Det er så mye mer som definerer deg enn hvem du forelsker deg i. Og det ønsker jeg å vise Linéa. For det beste og fineste som finnes er kjærlighet. Det blir jeg minnet på hver eneste dag gjennom datteren min, og jeg vil gjøre alt jeg kan for at hun skal bevare den naturlige og fine holdningen til kjærlighet. Hun kan være forelsket i en gutt, en jente eller livet generelt, og det er like fint uansett ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Denne ukens...

 • 27.06.2016 - 12:50

Hei dere ♥ Her kommer en liten oppsummering av uken som var: 

Høydepunkt: Hele ferien vår så langt har vært et stort høydepunkt. Etter en lang og tøff periode med hard jobbing var det godt å ta seg en velfortjent ferie og ha masse kvalitetstid sammen som familie. Vi har fått sett og gjort masse nytt, og koser oss masse hver eneste dag. Vi har ruslet rundt i byen, latet oss på stranden, syklet turer og vært flere timer i parken. Og heldigvis har vi noen dager igjen før vi må dra hjem igjen til Norge! Det har vært veldig kjekt å dele denne ferien med dere, og jeg jobber faktisk med en liten film fra turen som kommer når vi er hjemme igjen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Opptur: Denne uken har vært full av oppturer, blant annet at vi har fått sett mange nydelige steder og at Sindre fikk en B på bacheloren sin. Bloggmessig har jeg hatt en stor opptur denne uken med at jeg ble publisert av byas.no og Stavanger Aftenblad, og ligger nå på 19. plass på topplisten. Jeg er utrolig ydmyk og takknemlig, og setter veldig pris på hver og en av dere. Uten dere hadde jeg ikke vært her, så tusen takk ♥ Jeg vet ikke hvor lenge det kommer til å vare, men jeg skal i hvert fall gjøre mitt beste for å levere gode innlegg til dere hver dag. 

Milepæl: Linéa har utviklet seg så utrolig masse den siste tiden. Hun har blitt en bestemt liten frøken med en sterk og sjarmerende personlighet. Da vi var på ettårskontrollen før vi reiste sa helsesøsteren at hun syntes Linéa hadde hatt en helt fantastisk utvikling, og hadde kommet utrolig langt både språklig og motorisk. Hun er veldig flink til å leke og underholde seg selv, komme seg rundt på egenhånd, kommunisere og gjøre seg forstått. Hun sier endel "ord" som vi kan forstå, og hun viser godt hva hun vil ved å både snakke og peke. Vi fikk høre at hun er veldig "med", og at det virker som hun er en veldig smart liten jente. Mammahjertet blir så stolt ♥

Den største milepælen vi har hatt denne uken er at hun gikk fire skritt helt alene! Hun har kunnet stå på egenhånd og ta et skritt her og der en god stund, men nå blir hun bare mer og mer modig. Og så blir hun jo så stolt og fornøyd med seg selv når hun utfordrer seg selv og klarer det, det er så herlig å se! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innkjøp: For første gang på lenge har jeg kjøpt noe til meg selv istedenfor Linéa. Hun har absolutt alt det hun trenger, pluss en hel haug til. Det har vært masse tilbud nå i forbindelse med midtsommernatten, og jeg fikk kapret til meg et par kupp. En utrolig behagelig og fin jumpsuit fra Tommy Hilfiger som jeg gleder meg til å få brukt i sommer, og en kjempegod og myk genser fra Zara. Genseren hadde jeg faktisk fra før, og den bruker jeg hele tiden fordi den er så myk og god, så da jeg så den i en annen farge på salg måtte jeg bare slå til! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tanke: I forbindelse med skytingen i Orlando og Pride paraden i Oslo har jeg tenkt veldig mye på kjærlighet, og hvordan jeg ønsker å oppdra Linéa i forhold til dette. Jeg har skrevet et innlegg om dette som kommer litt senere i dag ♥

Mest leste: Mitt mest leste innlegg denne uken er definitivt innlegget hvor jeg deler mine erfaringer og tips rundt det å studere når du har en liten baby. Som mange av dere vet fikk jeg Linéa i juni og fortsatte med studiene på fulltid i august. Det har vært tøft, men verdt det. Innlegget skapte stort engasjement, så det er tydelig at det er noe mange er nysgjerrig på. Innlegget ble også publisert HER

Mat: Vi har spist masse god mat her nede, men hvis jeg skal velge ut noe spesielt så må det være denne nederlandske snacksen som du ofte spiser hvis du bare skal ta deg noe kaldt å drikke ute. I den ene er det noe kjøtt og ost, mens i den andre er det spinat. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilde: Jeg elsker dette bildet som jeg tok på stranden her om dagen. Linéa som sitter fredfullt og ser på havet og leker i sanden ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper denne uken blir like fin, og jeg gleder meg til å ta dere med på alt den har å bringe! Ha en super uke ♥ Klem

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Rotterdam

 • 27.06.2016 - 10:04

God morgen! Håper dere har hatt en god start på mandagen og den nye uken så langt ♥ Bloggen har steget veldig i lesertall, og i dag våknet jeg opp til å være publisert på Stavanger Aftenblad, veldig stas! Jeg må bare si at jeg er så utrolig glad og ydmyk ovenfor alle dere som leser bloggen min hver eneste dag. Uten dere hadde ikke jeg vært her jeg er i dag, så tusen takk for det ♥

Over til overskriften! Å se og oppleve nye steder er noe av det kjekkeste jeg vet. Nå har vi fått sett endel av hva Den Haag har å by på, så i går satte vi kursen mot Rotterdam. Det er bare 20 minutter med tog herfra, og veldig verdt turen. Vi koste oss hele dagen med å rusle rundt gjennom byen og langs kanalen, kikket litt i butikker, spiste i mathallen og så på båtene som kjørte på kanalen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rusle rundt med et beger med frisk frukt og se på alle menneskene og arkitekturen passet meg midt i blinken! Rotterdam har en helt fantastisk arkitektur, jeg blir så fascinert. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I sentrum ligger det en stor mathall med mange ulike stands og restauranter hvor du enten kan kjøpe med deg mat eller sitte ned og nyte et bedre måltid. Det er et nydelig maleri som dekker hele det ovale taket. Vi gikk litt rundt og kikket, før vi slo oss ned på en av restaurantene i andre etasje for å spise.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter en lang dag med nye inntrykk var det såå deilig å komme hjem, synke ned i sofaen og kose seg med donuts fra mathallen og Orange Is the New Black (den nyeste sesongen er helt syk, forresten!). En perfekt slutt på dagen. I dag skulle vi egentlig dra til Amsterdam, men siden det regner utsetter vi det til onsdag. Sindre fikk tur til Amsterdam og restaurantbesøk av pappa og stemoren min i tidlig bursdagsgave. Jeg gleder meg masse til å ha litt kjærestetid i en by ingen av oss har vært i før. Kan ikke huske sist vi gjorde noe sånt! Siden det regner i dag tenker vi å dra på en kunstutstilling nede i byen. Det tror jeg blir bra! 

Hvis noen av dere har tips til ting vi må gjøre/se eller en god restaurant i Amsterdam, tar vi dem imot med glede! Ellers må dere ha en fin mandag så lenge, så skrives vi mer senere ♥ Klem!

En magisk park

 • 26.06.2016 - 21:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne parken er så nydelig! Det er noe eventyraktig og nesten magisk over den. Vi har allerede vært der to ganger, og jeg ser meg aldri mett på disse omgivelsene. Linéa sitter også med store øyne og ser på alt rundt seg. Hun fikk også komme utav vognen sin og utforske litt på egenhånd, og det elsket hun. Klatre i trappene, se på endene og gjessene, plukke blomster, titte på vannliljene fra broen og bare boltre seg rundt ute i det fri. Vi må helt klart ta oss en tur til hit før vi drar hjem igjen til Norge. Den ligger bare et par minutter fra der vi bor, så det skal vi nok få gjort! 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Beach baby

 • 26.06.2016 - 15:00

​a salty little sweetheart with sandy toes and a sunkissed nose 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det aller beste ved å ha barn er å få ta del i deres perspektiv på verden. Se alt gjennom deres øyne, oppleve ting på ny. Alt blir mye mer spennende, hver eneste lille ting skal utforskes. Linéa liker seg veldig godt på stranden. Leke i sanden, studere sandkornene som fester seg på hender og føtter. Kjenne på den litt ru overflaten på skjellene jeg plukker til henne. Rase ned sandslottene vi bygger. Sitte på hoften min imens vi vasser utover bølgene, og jeg sparker lett i overflaten på vannet slik at det kommer små krusninger rundt leggene mine. Hun blir veldig rolig og fornøyd. Tilfreds med tilværelsen. Hun er full i klissete solkrem og sand. På veien opp fra stranden stopper vi opp og ser på gresset som svaier i den svake brisen fra havet. Det lukter sjø og salt. Jeg setter meg ned på huk med henne og vi lukter på blomstene, og jeg plukker opp en sommerfugllarve hun kan få studere og kjenne på. Ingenting gjør meg mer lykkelig enn å være med når lille gull skal utforske verden. 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Spørsmål og svar: baby og studier

 • 26.06.2016 - 13:00

Først litt fakta: Jeg skal begynne på mitt tredje år på lektorstudiet etter sommeren, et femårig masterprogram. Det er et tøft studie som krever mye, vi har endel obligatorisk oppmøte og prøver som må bestås for at vi skal få gå opp til eksamen. Jeg har engelsk som hovedfag og norsk som breddefag, som er de to største fagene. Linéa ble født 13. juni 2015, og da rakk jeg akkurat å fullføre alle mine eksamener for det skoleåret. Den 23. august 2015 var jeg tilbake på skolebenken. Jeg tar studiet på fulltid og har akkurat de samme kravene og eksamenene som resten av klassen. Jeg skal svare så godt jeg kan på spørsmålene deres, men husk at vi alle er forskjellige. Jeg vil ikke at dere skal se på dette som en fasit, gjør det som er best for dere selv. Nederst i innlegget vil jeg legge igjen noen linker til tidligere innlegg som kanskje kan være nyttige for dere å lese ♥

Økonomi: Dette er noe veldig mange lurer på, og det skjønner jeg! Det er veldig mye å sette seg inn i, og ikke like lett å vite hvor en skal begynne. Jeg får ikke noe støtte fra NAV annet enn vanlig barnetrygd som alle automatisk får. Jeg hadde jobbet meg opp til foreldrepenger, og fikk derfor ikke engangsstønad. Jeg får foreldrestipend som vil si at det du vanligvis får som fullt lån blir omregnet til stipend, hele beløpet. Dette kan du få selv om du tar permisjon fra studiene i ett år, og må ikke tilbakebetales. Det gjelder kun det første året, etter det får du forsørgerstipend som vil si at en del blir stipend (litt større del enn vanlig stipend) og resten lån. Studielån er heldigvis det beste lånet en kan ha! Og jeg har faktisk veldig mye mindre studielån enn mange andre som ikke har fått baby i studietiden. 

Permisjon: Jeg hadde den vanlige mammapermisjonen frem til skolen begynte, da tok samboeren min over hele fellesperioden i tillegg til den vanlige pappapermen. 

Barnepass: Ettersom Sindre hadde permisjon fra jobben og skrev på bachelor var han hjemme med Linéa hver dag imens jeg var på skolen. Han hadde kun noen få timer han måtte være på skolen på fredager, og da hadde jeg fri. Vi var veldig heldige med at det klaffet så bra! Vi er et godt team. Det hendte noen ganger at Sindre hadde  for eksempel noen møter i forhold til bacheloren sin, og da passet enten mammaen til Sindre eller mammaen min henne. Jeg har også hatt henne med meg på skolen. Det fungerte veldig bra! Vi har fått en utrolig trygg og fin baby som er veldig glad i mennesker ♥ Les mer om det positive ved tilknytning til far HER

Skoletid: Jeg gikk på skolen mandag-torsdag, og en vanlig dag så slik ut: 10-12 eller 8-10 og 12-14. Jeg hadde altså alltid bare to timer, eller fire timer med to timers pause mellom. Og fri hver fredag! Jeg var altså like lenge borte fra henne i begynnelsen, som nå. Eneste unntak var at nå når hun har blitt så stor så valgte jeg å lese mer på skolen sammen med studiegruppen i eksamenstiden, istedenfor hjemme alene når hun hadde lagt seg. Det gikk veldig fint! 

Amming: Jeg ammet alltid om morningen før jeg gikk og i den lange pausen mellom forelesningene, og så pumpet jeg meg slik at Sindre kunne gi det imens jeg var borte. Som regel trengte hun ikke mat imens jeg var borte fordi hun sov veldig mye, og fordi hun alltid fikk påfyll rett før jeg gikk. Så hun ble ikke avhengig av flaske fremfor pupp. Jeg ammet Linéa frem til hun var ett år. 

En vanlig dag: Ammer Linéa - pumper meg - leser litt pensum - steller meg og drar til skolen - forelesning - drar hjem i pausen - forelesning - hjem og tilbringe resten av dagen sammen med Linéa (babysvømming hver mandag) - lese pensum etter at Linéa er i seng. Repeat! Vi har vært veldig flinke til å finne på masse forskjellig sammen, men dette er altså utgangspunktet i hvordan hverdagen så ut. Med litt variasjon selvfølgelig! Jeg har laget en videoblogg fra en vanlig dag hos oss HER.

Det sosiale: Som jeg har nevnt før så føler man kanskje at man står litt i midten når det kommer til det sosiale. Du har en fot innenfor hos de vanlige studievennene, og en fot inne hos de andre mødrene. Man får ikke vært med på alt det sosiale, hverken med studentene eller mødrene. Nå snakker jeg utifra at jeg ikke har hatt ett års permisjon fra studiene. Hadde jeg hatt det så hadde jeg selvfølgelig hatt mye mer tid på dagen til å være med på barseltreff osv. Og så er det selvfølgelig litt hva du gjør det til selv. Jeg hadde studiegruppe og fikk meg gode venninner der. Noen sosiale ting på kveldstid fikk jeg vært med på, og ellers passet jeg bare på å være sosial på skolen. Jeg merket selvfølgelig en forskjell fra tidligere ettersom jeg dro hjem i pausene og ikke hadde så god tid til å stå og prate etter forelesninger. Ellers var vi mest sosiale med andre mødre og babyer gjennom babysvømming og babysang som vi gikk på. Så selvfølgelig merkes det at jeg ikke har vært like sosial med andre som er i min situasjon! Men igjen, så er det andre som ikke studerer som ikke er det heller. Det jeg savner mest ved det sosiale før jeg fikk barn er å være spontan. Kunne si ja til ting uten å planlegge lenge før. Det merkes spesielt når jeg studerer og er i en setting hvor de fleste sosiale ting blir gjort spontant. Men alt i alt synes jeg det er helt greit slik jeg har det! Naturlig nok vil jeg tilbringe mest tid sammen med den lille familien min. Og jeg føler at jeg har funnet en god balanse mellom studier, venner og familie. 

Lesing: Noe av det tyngste ved å studere med baby er at du må lese på tider hvor du gjerne er veldig trøtt og sliten, som for eksempel før hun våkner eller etter at hun har lagt seg. Det kan være ganske slitsomt! I begynnelsen går det ganske greit for da sovnet hun alltid igjen etter at jeg hadde ammet henne om morgenen, og jeg kunne lese litt før det var tid for å dra til skolen. Hun sov gjerne på ettermiddagen også, som ga meg ekstra tid til å lese. Etter hvert som hun ble større sovnet hun ikke igjen etter første amming, og hoppet over ettermiddagsluren. Da var det bare etter at hun hadde lagt seg om kvelden at jeg fikk ledig tid til å lese. De krever bare mer og mer jo større de blir. En fordel er at med en liten baby så kobler du lettere ut pensum når du ikke leser, og da får du et klarere hode til å ta inn ny kunnskap når du leser. Mange oppnår like gode eller bedre resultater når de har en liten baby fordi du blir mer strukturert på lesingen. Du har kanskje større motivasjon enn før og leser effektivt på den tiden du har, fordi du vet at det er den eneste tiden du har ledig. Tidligere kunne du kanskje bruke hele dagen på å lese med hyppige netflix pauser. 

Barnehage: Vi valgte å bruke studentbarnehagen fordi vi har hørt mye bra om den og den ligger rett ved skolen min, så det blir veldig lettvint å levere henne når jeg drar på forelesninger. Jeg synes det blir en veldig koselig ting at vi drar sammen til barnehage og skole. Hun har fått både plass og avdeling tildelt i studentbarnehagen. Når vi kommer hjem fra ferien skal vi faktisk komme på besøk og få se hvordan det er der. Dem jeg har snakket med virker utrolig hyggelige, så jeg føler meg trygg på at vi har valgt en god barnehage. Det er en friluftsbarnehage med fokus på turer og gård, og det tror jeg kommer til å bli utrolig bra for henne! 

 

LES OGSÅ:

JEG KLARTE DET

HVORDAN KLARER DU DET?

HAR JEG ØDELAGT LIVET MITT?

DET HAR GÅTT FOR LANGT

JEG GIKK NED 18 KILO

DET VERSTE SOM KUNNE SKJE

DET MÅ FEIRES

ET HELT SPESIELT ÅR

STUDERE MED BABY - DETTE MÅ DU VITE!

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Sykkeltur og sand mellom tærne

 • 26.06.2016 - 11:00

God morgen  Om ikke så lenge sitter vi på toget til Rotterdam, men først ville jeg bare dele noen bilder fra gårsdagen med dere. Vi syklet til en strand som ligger litt bortenfor den vanlige stranden som de fleste turistene drar på. Der var det utrolig fint med høye sanddyner, og en sjarmerende liten strandcafé. Det er det som er så fint ved å være på ferie hvor du besøker noen som bor der, da får du se alle de fine stedene som ikke alle turistguidene vet om. Vi koste oss hele dagen leking i sanden, lese bøker, rusle langs vannkanten og ta noe smått og spise på den lokale restauranten. Dette stedet har egentlig passet perfekt for vår første skikkelige ferie sammen med lille gull. Det er masse å finne på og fint vær til å være på stranden eller i parken, men ikke for varmt. Linéa stortrives, og det gjør vi også. Det er så gøy å være på ferie med henne og ta del i alle hennes nye opplevelser. Og i dag får vi alle sammen se og oppleve en helt ny by! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er typisk nederlandsk snacks som mange spiser hvis de bare skal sette seg ned for å ta noe å drikke. Smaker ganske godt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Linéa fikk være med på sin første sykkeltur, og det elsket hun! Det er så nydelige omgivelser her, at jeg nøt å bare kikke på landskapet rundt meg imens vi syklet. Det er veldig godt tilrettelagt her for sykler, og pappa og stemoren min bruker faktisk ikke bil her fordi de som regel bare sykler dit de skal. 

Håper dere får en fin søndag med masse avslapping og kos! Jeg har forhåndsskrevet et par innlegg til dere som kommer imens vi er på tur, så husk å titte innom igjen litt senere Dere kan også bli med oss på snap: veronicacr. Klem!

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablog

Bytur og feiring av bachelor

 • 25.06.2016 - 20:35

God kveld fine ♥ I går var en herlig dag, dere! Det var strålende fint vær, og vi dro til byen for å kose oss. Vi ruslet rundt og kikket i butikker, gikk gjennom parken med dådyrene og slo oss ned på en café imens vi spiste nederlandske søtsaker og så på gatelivet. Sindre fikk tilbake en B på bacheloren sin i går, og det måtte selvfølgelig feires med god mat på en av våre yndlingsrestauranter her som ligger på en takterrasse. Der satt vi i solen og koste oss med nydelig mat. De andre dro hjem etter hvert, imens jeg og Sindre ble igjen litt lenger. Det var noe midtsommernatt greier i byen, og det vrimlet i gatene. Det var fullt av liv! Det er virkelig en fin by vi er i, som jeg har begynt å like veldig godt i løpet av de turene vi har vært her. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har vi syklet til stranden og kost oss der hele dagen. Mer om det senere! Håper dere har det fint, god klem 

En dag på stranden

 • 23.06.2016 - 21:17

Hei dere! Jeg fikk ikke blogget til dere i går, ettersom vi var på stranden hele dagen og på kvelden brygget det opp til et voldsomt tordenvær så det ble helt umulig å få logget inn på blogg.no. Men vi hadde i hvert fall en helt fantastisk fin dag på stranden i går! Linéa koste seg masse med å grave i sanden og kikke på alt som foregikk rundt henne. Vi spiste middag på en av restaurantene langs stranden og ruslet litt på promenaden. Vi nøt varmen helt til kvelden, og Linéa var full i sand og is. En fornøyd liten frøken! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har vi vært i en helt nydelig park som ligger bare et par minutter å gå fra der pappa bor. Jeg likte den så godt at vi tenkte å gå en liten morgentur der i morgen. Gleder meg til å vise bilder! Ellers er planen for i morgen enten stranden eller bytur, alt ettersom hvordan været blir. Gøy blir det uansett! Nå skal vi ha en litt sen middag her hjemme og sette på en film. Kos! 

Håper dere har det fint, vi skrives mer i morgen ♥ Klem

Klare for stranden!

 • 22.06.2016 - 12:11

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen! I dag stråler solen, og da er det ingen tvil om hva vi skal: Dra til stranden! Vi har spist frokost, og driver nå og pakker litt til vi skal dra avgårde. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan Linéa liker seg på stranden nå som hun har blitt litt større og kan leke i sanden. Stemoren min møter oss der når hun er ferdig på den internasjonale skolen, og pappa kommer etter jobb. Dette blir en bra dag! Jeg ville bare titte innom før vi gikk ut dørene, så skrives vi mer senere. I mellomtiden kan dere som alltid bli med oss på snap: veronicacr ♥

Ha en kjempefin onsdag, og håper solen skinner litt for dere også! Klem ♥

Spørsmålsrunde: baby og studier

 • 21.06.2016 - 21:36

Hei dere! Som sagt i et tidligere innlegg tenkte jeg å ha en liten spørsmålsrunde rundt baby og studier. Jeg husker at når jeg gikk gravid og vurderte å fortsette rett på studiene uten å ta permisjon først så hadde jeg tusenvis av spørsmål, og det tenker jeg at det er mange andre som har også! Hver gang jeg skriver noe rundt dette temaet så skaper det stort engasjement og det dukker opp mange spørsmål, og det betyr jo at det er mange av oss. Jeg vil gjerne hjelpe med det jeg kan, så ikke vær redde for å spørre om hva dere vil, så svarer jeg i et innlegg om noen dager! Ellers finner dere linker til innlegg under som kan være nyttige å lese. 

Heier masse på dere alle sammen ♥ 

LES OGSÅ: 

JEG KLARTE DET

HVORDAN KLARER DU DET?

HAR JEG ØDELAGT LIVET MITT?

DET HAR GÅTT FOR LANGT

JEG GIKK NED 18 KILO

DET VERSTE SOM KUNNE SKJE

DET MÅ FEIRES

STUDERE MED BABY - DETTE MÅ DU VITE!

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

 

 

Nederland dag 1

 • 21.06.2016 - 17:04

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fine ♥ Ferien vår fikk en veldig rolig start, og det passet egentlig ganske fint. Vi har vært ute en liten tur tidligere, og nå er pappa, stemoren min og Linéa i parken imens vi slapper litt av her hjemme med Orange Is the New Black. Deilig! Det har vært litt regn i dag, men det skal bli finere utover uken, så da håper vi på en liten tur til stranden. Stesøsteren min kommer også ned etterhvert, så det blir veldig kjekt å se henne igjen. I kveld skal vi kose oss med god middag og litt gaveåpning for Linéa 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva har dere gjort i dag? ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg
 

Fremme!

 • 20.06.2016 - 22:53

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Vi er kommet frem til pappa og stemoren min etter en veldig fin reise. Som sagt så var vi litt tidlig ute på flyplassen, og rakk til og med å sette oss ned for å spise litt før det var tid for boarding. Flyturen gikk veldig fint, bortsett fra at Linéa ble litt utålmodig av å sitte i ro så lenge, men det løste vi med at hun fikk lov til å gå frem og tilbake nedover midtgangen. Da var hun strålende fornøyd! Fra flyplassen i Amsterdam måtte vi ta toget videre, og stakkars Linéa begynte å bli ganske sliten på dette tidspunktet så hun lå bare og slappet av med en bok i vognen sin. Vi kom frem i seks tiden, og etter det har vi bare kost oss med god middag og snakket om alt og ingenting. Nå skal vi straks sette på nyeste episode av GOT, før det er kveld her i huset. Jeg gleder meg til å finne på masse kjekt de neste ni dagene! Og ikke minst dele alt med dere 

Ha en fin kveld mine skjønne, så skrives vi mer i morgen! Klem ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

 

1-årsdag: detaljer

 • 20.06.2016 - 15:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enda et vellykket bursdagsselskap! Det føles litt som vi feirer Linéa i en hel måned, men jeg klager så absolutt ikke. Å ha stor familie er fantastisk! Og så blir man jo bare ett år én gang i livet, tross alt. Denne gangen var det her hjemme vi hadde det, og jeg koste meg med å pynte og ordne i stand. Det var en perfekt tid å ha det på, hvor flere som har bodd borte en stund nå var kommet hjem. Blant annet fadderen til Linéa som har kommet hjem fra Politihøgskolen i Oslo. Det var veldig godt å se alle sammen igjen! Vi koste oss med mat og kaker, leking i hagen og med å bare oppdatere hverandre. Linéa fikk mange fine gaver, og trivdes godt med å være midtpunktet igjen. Hun labbet avgårde med dukkevognen sin, og et stort glis om munnen. Og trengte hun en time-out, tok hun seg bare en liten hvil på gulvet, haha!  

Når dere leser dette er vi på flyet og skal snart lande, så jeg oppdaterer dere igjen senere når vi har kommet frem. I mellomtiden kan dere følge oss på snap: veronicacr ♥

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

 

 

Reiseklare

 • 20.06.2016 - 11:44

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fine! Nå skal vi straks dra avgårde til flyplassen, jeg ville bare titte kjapt innom og oppdatere dere litt først. Jeg elsker å reise med den lille familien min, og denne gangen er det Nederland som står for tur. Vi skal besøke pappa og stemoren min i hele ti dager, og jeg gleder meg veldig til å tilbringe tid sammen med dem. Byen pappa bor i er utrolig fin, og det blir kjekt å finne på ting i litt andre omgivelser enn hva vi pleier. Jeg har alltid vært mye på reisefot, og brenner virkelig for å reise og se nye ting. Og jeg liker det faktisk enda bedre etter at jeg fikk Linéa! Å se barn oppleve og utforske nye ting gjør alt mye mer innholdsrikt. 

Koffertene er pakket og lukket, og vi er klare for å dra. Vi må alltid være litt ekstra tidlig ute med tanke på å hente PramPacken, pakke ned vognen og sende den, og ellers alle uforutsigbare ting som kan skje når du har en baby. Vi begynner å bli ganske drevne, så det går veldig fint. Linéa er utrolig grei å ha med å gjøre, og det er absolutt ingen problem å reise med henne. Men det merkes at hun har blitt litt større! Før trengte vi ikke å ha med oss så mye ekstra, og så lenge jeg ammet rett etter vi kom opp i luften sov hun gjennom hele turen. Nå er hun mye mer aktiv og skal hele tiden se ut av vinduet og klatre på fanget mitt. Heldigvis har vi med masse mat, leker og bøker så snuppa blir fornøyd. 

  Jeg gleder meg til å blogge til dere på denne turen, og jeg lurer litt på om jeg skal filme litt også? Prøver på det! Er jo evigheter siden jeg laget videoblogg til dere. Jeg har forhåndsskrevet et innlegg som kommer senere imens vi er på vei til Nederland, så titt innom litt senere! Jeg oppdaterer dere mer når jeg har kommet frem, men i mellomtiden kan dere følge med på snapchat: veronicacr eller instagram: veronicareime

Håper dere har en super start på uken, ferie eller ei! Mange klemmer ♥ ♥ 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

LES OGSÅ: 

MINE BESTE TIPS TIL FLYREISE MED BABY

MIN FØRSTE VIDEOBLOGG

VIDEODAGBOK - EN DAG I VÅRT LIV 

 

 

Studere med baby - dette må du vite!

 • 20.06.2016 - 00:01

Hei dere! Jeg får ofte spørsmål om det å studere med baby er noe jeg vil anbefale. Noen er allerede gravid og lurer på om de skal fortsette studiene, mens andre planlegger å bli gravide i studietiden. Dette synes jeg er utrolig vanskelig å svare på, ettersom vi er forskjellige og takler ting på ulike måter. Det kommer jo også litt an på studiet du tar, hvordan babyen er, og ikke minst hvor motivert du selv er! Siden jeg vil hverken anbefale eller fraråde å studere imens du har en liten, så tenkte jeg å dele noen punkter jeg tenker kan være nyttige for dere å vite når dere eventuelt skal ta en avgjørelse: 

- Du blir rett og slett nødt til å være mer rutinert, strukturert og effektiv. Ellers går det aldri rundt! Det krever disiplin, og etter hvert blir du ganske god på det. Dette er noe av det aller mest positive, og jeg er ganske stolt over hva jeg får til i hverdagen gjennom å tilegne meg disse egenskapene. Tidligere kunne jeg sitte hele dagen med leksene fordi jeg drev med masse annet innimellom. Nå vet jeg at jeg kanskje bare har en time her og en time der, og den tiden er gull verdt. Så da blir det effektiv jobbing den tiden jeg har, og så er det tilbake i full mammarolle etterpå. Du blir ganske god på planlegging! Disse egenskapene kommer veldig godt med videre i livet, og jeg føler egentlig at jeg hoppet over barselboblen og rett inn i livet som travel småbarnsmor som jobber etter leggetid og skviser inn masse ærender, husarbeid og besøk i helgene fordi det er da det er mest tid. 

- Du har ditt eget fristed. Du har et sted hvor du kommer alene og studerer noe sammen med andre som interesserer seg for det samme som deg. Du får bryne hodet ditt litt på andre ting enn bleier og babymat, og det er veldig godt å få litt utfordringer på et annet plan også. 

- Alltid ligg i forkant. Uansett hvor god du er til å planlegge så kan du ikke forutse når en tann, en ørebetennelse eller en brystbetennelse kommer snikende på. Vær forberedt på at veldig mye uforutsett kommer til å skje. Vi kan dessverre ikke styre når våkenettene kommer, og det er dager du ser at det bare er totalt umulig å få lest noe som helst. Derfor er det veldig viktig å henge med fra dag én, og helst ligge litt i forkant. Det kan fort hope seg opp mye pensum om du utsetter ting, og plutselig får uventet sykdom eller dårlige netter midt i en eksamensperiode. Da er det veldig greit med alt som er blitt gjort på forhånd! 

- Dårlige lesetider. Med en ny sjef i hus får du forståelig nok ikke bestemme lesetidene dine selv lenger. Nå er det klokken 6 om morningen og etter 8 om kvelden som er de tidene du har best tid til å få gjort lekser. Det er kanskje ikke akkurat da du er mest våken og klar i hodet til å stupe i pensumbøkene, det er i hvert fall ikke jeg. Det er ganske tungt og lite motiverende å måtte tvinge hjernen til å konsentrere seg og ta inn ny kunnskap når du er stuptrøtt. Men det går! 

- Lite sosialt. Du er ikke den typiske studenten som blir med på to for en på torsdager og spillekvelder lenger. Det er mye sosialt ved å studere, men det er sjeldent du har mulighet eller i det hele tatt orker å være med. Når de andre spiser lunsj sammen eller sitter i grupper og jobber i fritimene så må du løpe hjem for å amme. Eller når de står utenfor skolen og skravler etter forelesning så vinker du fort hadet for mammafingrene kribler etter å klemme på den lille. Fokuset og tankene dine er et litt annet sted, og det kan hende at du føler du er litt på en annen planet enn dine medstudenter. 

- Går glipp av barseltreff. Ikke nok med at du går glipp av mye av det sosiale med de andre studentene, så får du heller ikke vært med så mye på barseltreff med andre mødre. Dette er som regel tidlig på dagen, da du sitter på skolebenken. Det er kanskje ikke så farlig i begynnelsen, men etter hvert som lille blir større kan det være greit å omgås andre babyer. I tillegg er det jo veldig godt å kunne snakke med andre som har babyer! 

- Kortere barnehagedager. Du er kanskje mer borte enn andre mødre i begynnelsen, men du tar det igjen når de begynner i full jobb. Du har kanskje et par timer forelesning, leser gjerne litt etterpå på skolen, og kan fortsatt hente ungen din tidlig i barnehagen og ha god tid sammen. Du er mye mer fleksibel. Tenk så herlig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- En tryggere baby. Er pappa hjemme på pappaperm imens mor er på skolen, så er babyen deres heldig! Det blir faktisk en tryggere baby av å tilbringe mye tid og knytte nære bånd med både mor og far. Det merkes veldig at Linéa har blitt en veldig trygg og fin baby. Husk at de fleste leger får baby i studietiden, og da er det pappaen som går hjemme med lille imens mor er på skolen. Og de har vel litt peiling på hva som er bra og ikke! Jeg fant en utrolig god artikkel om akkurat dette som dere gjerne kan lese HER.

- Savn og dårlig samvittighet. Det er tungt å gå fra babyen din når hver eneste nerve i kroppen skriker etter å holde, nusse og lukte på den lille. Jeg gråt mine modige mammatårer de første gangene, og jeg syntes alltid det var ekstra tungt etter helgene når jeg hadde gått hjemme et par dager med Linéa. Jeg sitter på forelesning med en vond klump i magen, den dårlige samvittigheten som alle mødre kjenner på iblant når de er ute av døren uten babyen. Etter hvert fant jeg ut at det var vondere for meg enn for henne, og at jeg måtte senke skuldrene litt. Hun sov jo fra jeg dro til jeg kom hjem! Jeg syntes fortsatt det var litt trist å vinke hadet, men jeg måtte ikke konstant presse tårene tilbake lenger. Jeg vil alltid savne Linéa, sånn er det å være mamma. Når jeg er ferdig på skolen kan jeg ikke komme meg fort nok hjem, løpe inn døren og ta Linéa opp i armene mine.

- Folk er veldig positive. Det kan kanskje føles litt rart å ha med en baby på universitetet, og jeg husker at jeg var redd for at folk skulle syntes det var plagsomt. Men de er mye mer positive enn du tror! De blir mer imponert over at du faktisk gidder å dukke opp med en baby på slep, og at du gjør en såpass stor innsats for å henge med på studiet. Det er mer inspirerende enn irriterende. Jeg ble bare møtt med smil og gode blikk, og fikk ikke inntrykk av at noen irriterte seg over godlydene hennes. Alle har generelt vært veldig interesserte og hyggelige, og det setter jeg veldig pris på!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- En stor motivasjonsfaktor. Det er ingen tvil om at motivasjonsfaktoren er mye større når du har en liten baby. Nå gjør du det ikke bare for deg selv lenger, men også for den lille. Linéa er i hvert fall min største motivasjon til å stå på og ikke gi meg. For hver eneste eksamen jeg tar tenker jeg at det betyr raskere ut i jobb, og en stabil, trygg fremtid for lille gull. Jeg har aldri satt så mye pris på karakterene mine som jeg gjør nå, fordi jeg vet hvor mye arbeid det ligger bak å i det hele tatt komme seg gjennom pensum. Jeg har aldri vært så stolt og lettet over å fullføre en eksamen som det jeg var da jeg var høygravid, og nå etter at jeg har fått henne. Ingenting kan måle seg med å dra inn til skolen og levere eksamen, med Linéa på armen, og deretter feire med is på terrassen. Aldri har jeg fått en større premie enn det! 

- Du får tid til mer enn du tror. Selv om livet ditt består for det meste bare av baby og skole, så får du faktisk tid til mer enn du tror. Jeg er overrasket over alt jeg har fått gjort i løpet av dette året. Jeg har vært med i studiegruppe på skolen, gått på både babysang og babysvømming med Linéa og hatt tid til familie og venner. Det blir selvfølgelig litt sjeldent at jeg får vært med venninner for eksempel, men jeg har fått tid til det. Her også gjelder det å være litt tidlig ute med planlegging! Vær litt frempå og avtal både med studiegrupper og venninner når det passer best å møtes, slik at du kan planlegge alt annet rundt det. På den måten får du tid til det meste! 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

LES OGSÅ:

JEG KLARTE DET

HVORDAN KLARER DU DET?

HAR JEG ØDELAGT LIVET MITT?

DET HAR GÅTT FOR LANGT

JEG GIKK NED 18 KILO

DET VERSTE SOM KUNNE SKJE

DET MÅ FEIRES

ET HELT SPESIELT ÅR

 

Capone sommerfest

 • 18.06.2016 - 10:07

God lørdagsmorgen mine fine! ♥  Har dere det bra? Som sikkert mange har skjønt utifra min lange snapchat story (veronicacr) så hadde jeg en helt konge kveld i går. Silje og jeg var på Capone sin årlige sommerfest, og det var utrolig gøy. Det var gode drinker, kjekke goodiebags, fine klær, bra musikk og herlig stemning. Vi koste oss masse, og jeg tror vi nå har laget oss en ny årlig tradisjon!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På slutten hadde Julie Bergan en mini-konsert for oss. Denne dama er jo helt rå! Hun var kjempeflink live og helt vill til å danse på scenen. Vi stod helt foran og fikk kjempegod kontakt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okey, man blir aldri pen selv på slike bilder, men det bryr jeg meg ingenting om for jeg møtte denne nydelige dama i går! Hun er fra samme sted som kjæresten min og visste godt hvem familien hans var, så det var veldig gøy. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kvelden endte hjemme hos Silje med Burger King mat og masse skravling sammen med Silje og Zahra. Slike sommerkvelder er gull verdt, og det var veldig herlig å komme seg ut litt og henge med venninner før vi drar på mandag. 

I dag står masse på planen, så det er bare til å hive seg rundt! Håper dere får en helt strålende lørdag, så skrives vi mer senere 

 

Bilder fra helgen

 • 16.06.2016 - 22:11

Hei! Jeg tenkte å dele et lite bildedryss fra den fine helgen vår med dere. På lørdagen var jeg, bestemoren og oldemoren til Linéa og søskenbarnet til Sindre på Soma gård og koste oss med å klappe dyrene, spise is, hoppe på trampolinen og huske. Linéa koste seg masse, og det er alltid kjekt å se hvor fascinert hun blir av alle dyrene. Hun satt med store øyn, pekte og sa: "Oi!" hele tiden. Så herlig 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette bildet er så herlig! 

På søndagen dro vi alle sammen ut til Hellestø stranden for å se på dragene. Linéa pekte og kikket på himmelen. Bestemoren hennes tok henne med ned til vannkanten for å kjenne på sanden og havet, det syntes hun var litt nytt og uvant. Hun likte først ikke å gå på gress heller, men når hun ble vant til det gikk det helt fint. Slik er det nok med sanden også! Vi har kjøpt oss strandtelt, så det blir nok enda flere turer til stranden i løpet av sommeren. Jeg skulle ønske jeg husket hvordan det var å føle gress, sand og hav for første gang. Det må være ganske spesielt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etterpå dro vi hjem til foreldrene til Sindre hvor de hadde stelt i stand fint selskap for lille snupp. Vi hadde gaveåpning, deilig mat og kaker (blant annet muffins som jeg stjal med meg og ga til bursdagsfrokost dagen etter, hehe), og koste oss masse med å leke og prate. Linéa blir jo helt skjemt bort, og hun elsker virkelig å være midtpunktet. Både hun og vi er heldige! Den ene gaven hun fikk var et tipi telt som moren til Sindre driver og syr, og det gleder jeg meg kjempemasse til å vise dere. Jeg vet ikke hvor mange bilder jeg har lagret på Pinterest med et slikt telt, så jeg var jo helt i ekstase, hihi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se på den maten da, såå digg! 

Det var en veldig fin feiring, og vi koste oss masse. Det var veldig kjekt at bestemoren og søskenbarnet til Sindre ville komme hit helt fra Østlandet for å være med og feire. Tusen takk til alle som gjorde bursdagsfeiringen hennes så fin ♥  Ingenting gjør meg mer glad enn å se Linéa omringet av en familie som bryr seg sånn om henne. 

 

Nå har jeg lagt meg under dynen og skal se om jeg finner en serie eller film å se på. Sindre er på eksamensfest med skolen i kveld. I morgen er det allerede helg igjen, og det skal bli koselig med en siste helg her hjemme før vi drar bort i ti dager. Håper dere har hatt en super uke så langt, og er klare for helg og litt fri ♥  

En vellykket bursdag

 • 14.06.2016 - 10:50

God morgen ♥ Gårsdagen ble så bra, og lille gull koste seg fra morgen til hun sovnet med et smil om kvelden. Vi startet dagen med bursdagssang og frokost, og deretter gaveåpning. Det kjekkeste var selvfølgelig eskene og papiret! Hun fikk veldig mye fint, og vi koste oss masse med å leke med de nye lekene. En av gavene fra meg og Sindre var et sett med spade, rake, bøtte, vannkanne og former som du kan ha i sandkassen, så det måtte selvfølgelig prøves ut med én gang. Sindre var på jobb 8-4, og jeg planla egentlig ikke så veldig mye for dagen hennes ettersom jeg ville det skulle være en fin dag der alt skjedde på hennes premisser. Vi koste oss i finværet, og fikk besøk av både den ene og den andre som var innom med gaver. Veldig hyggelig! Det er ingen tvil om at hun i hvert fall får nok oppmerksomhet og kjærlighet 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har hun på seg min gamle kjole fra Paris Så koselig å bruke noe som en selv har hatt!

Jeg tok et par bilder av noen av gavene som lå fremme, bare for å vise dere litt av hva hun har fått. Hun har fått så mye fint, og vi er så utrolig takknemlige for alle som skjemmer bort den lille prinsessen vår. Hun mangler ikke en eneste ting i hvert fall! Av oss fikk hun barnehagesekk, badedrakt, smykkeskrin med musikk, sandkassesett, tegnestifter og puslespill med lyd. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen som har denne boken og synes at den fungerer? Veldig spent på å lese den når hun blir litt større!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For noen venninner jeg har! Klærne til venstre er fra Silje, Marit, Anette og June (studiegruppen min), de i midten har flinkeste Ingrid strikket og settet til høyre er fra Bettina ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå gjenstår det bare å planlegge, handle inn og ordne i stand til stort bursdagsselskap på søndag. Gleder meg! 

Ha en fin tirsdag så lenge, så skrives vi mer senere! Da deler jeg blant annet bilder fra helgen vår med dere ♥ Klem
 


 

Gratulerer med 1-årsdagen, Linéa Olivia

 • 13.06.2016 - 21:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hipp hurra for verdens fineste, snilleste, skjønneste og mest godhjertede 1-åring i dag! Gratulerer så mye med dagen din, lille skatt ♥ 

Jeg lå våken en god stund i natt, enda mer spent nå enn for mine egne bursdager. Dagen din får meg til å mimre tilbake til denne tiden for ett år siden. Termindatoen var spådd til 15. juni, men da jeg satt i hagen og solte meg 12. juni kom pappaen din hjem fra sin aller siste eksamen og hvisket til magen min: "Nå må du bare komme, lille venn". Og det gjorde du! Jeg kommer aldri til å glemme tiden fra da vannet gikk, til jeg holdt deg i armene mine for aller første gang tidlig om morgenen 13. juni, og selvfølgelig tiden etter. Det var en helt magisk boble å være i, og jeg tar meg selv i å lengte litt tilbake noen ganger. 

Det første jeg tenkte når jeg så deg var at du var det nydeligste jeg noen gang hadde sett. Øynene dine var så store og fine. Jeg klarte ikke å få deg fort nok i armene mine, og etter det var jeg forelsket. Jeg visste at jeg alltid ville være ved din side. Du er det kjæreste jeg har. 

Helt fra du lå i magen min har vi hatt en veldig fin og helt spesiell reise sammen. Du har endret livet mitt totalt, og alt til det bedre. Jeg kunne aldri tenke meg et liv uten deg, du er det aller viktigste for meg. Du utfordrer meg og setter meg på prøve, får meg til å utvikle meg enda mer som person og mamma gjennom alle de tusen oppgavene som følger med å få en liten baby. Jeg føler at jeg har vokst sammen med deg, og blitt en enda bedre versjon av meg selv. Jeg skjønner nå at den gangen jeg satt på Gardemoen på vei hjem fra Paris med en positiv graviditetstest i hånden ante jeg virkelig ingenting om hvilken lykke og kjærlighet jeg hadde i vente. Det er en av de tingene man bare må oppleve selv for å kunne forstå. 

Du har bare vært i livene våre i ett år, men du har allerede rukket å sette dype spor i hjertene våre. Det er en ære å få se deg vokse og utvikle deg hver eneste dag, og jeg gleder meg bare til alt som skal komme. Du er en så aktiv, nysgjerrig, lærevillig, snill og god liten jente som imponerer oss hele tiden. Du har vært tidlig ute med alt fra dag én, og det er veldig kjekt å se den stor mestringsfølelsen du får når du klarer nye ting. Du har en fantastisk motorikk og er utrolig flink til å kommunisere. Vi er så uendelig stolte av deg. Du er et lite menneske med en stor personlighet. Vi blir bare mer og mer glad i deg for hver eneste dag som går! 

Dette året har virkelig gått fort, men samtidig føler jeg at vi har fått utrolig mye utav hver eneste dag sammen. Jeg er så takknemlig for den tiden jeg har fått sammen med deg, og jeg gleder meg til alt som kommer. Vi har fått oppleve så mye sammen allerede både av hverdagslige ting, aktiviteter og reiser. Livet er så mye bedre og innholdsrikt med deg i det. Hver eneste opplevelse blir kjekkere når jeg får dele den med deg og se din reaksjon. 

Til tider kan du være et lite bøllefrø og finner på alle mulige rampestreker som å tømme ut kurvene med alle de brettede klærne, slikke på duftlysene og spise hundemat. Med et røveraktig smil sjarmerer du oss alle i senk, og det er nesten skremmende hvor svake vi er for deg. Du er en storsjarmør og en hjerteknuser. Du elsker å være sosial og vise deg frem, og du sprer mye glede til alle rundt deg. Til høsten blir du barnehagejente, og der tror jeg du vil trives veldig godt sammen med mange andre barn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den godheten, tryggheten og lykken du utstråler i en alder av bare ett år er helt utrolig. En liten jente med et stort hjerte. Det skal ingenting for å gjøre deg glad, og du er en engel å ha med å gjøre. Jeg føler meg som verdens heldigste som får være mammaen din. Du fortjener kun det beste her i verden, og jeg og pappaen din kommer alltid til å være her for deg og gjøre alt for at du skal være lykkelig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hjertet mitt brenner for deg hver eneste dag, men på dager som dette kjenner jeg det ekstra godt. Jeg vil så inderlig gi deg den aller beste dagen du kan få, det fortjener du. Du skjønner ikke så mye av at det er bursdagen din, men jeg tror at du vil like å få rive papir av alle gavene, leke med esker og nye leker, spise kake og få masse oppmerksomhet og kjærlighet fra familien din. Jeg og pappaen din skal i hvert fall gjøre alt vi kan for at den første bursdagen din skal bli den beste du kan få. Den første av mange fine bursdager! Jeg håper du føler deg trygg, elsket og lykkelig i dag, og alle andre dager. Vi elsker deg mest av alt på jord, lille venn. Mer enn noen ord kan beskrive ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper du har hatt en fantastisk fin dag, solstråla vår! Det fortjener du ♥

 

LES OGSÅ:

Venter en liten prinsesse

Velkommen til verden, lille venn

Da Linéa Olivia kom til verden 

En nydelig tur

 • 09.06.2016 - 22:18

Hei dere! I dag har jeg, Linéa, Hermine, moren og bestemoren til Sindre vært på en helt nydelig tur. Været var perfekt, og Linéa koste seg masse i bæremeisen på ryggen til bestemoren sin. Hun hadde kjempegod utsikt og masse fint å se på. På toppen satte vi oss ned med kjempegod matpakke og smoothie som de hadde laget til oss, og nøt utsikten. Det er virkelig herlig å gå på tur og bruke kroppen, og i hvert fall når jeg ser hvor mye Linéa koser seg. Jeg er opptatt av at hun skal få være mye ute og utforske, blant dyr og natur. Hun begynte tidlig å få være med ut på tur både i vogn, bæremeis og pulk. Derfor er jeg veldig glad for at hun skal begynne i friluftsbarnehage til høsten. Og selvfølgelig skal vi fortsette å ha henne med oss mye ut på tur! 

Her er et lite bildedryss til dere:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se så fine omgivelser da! Norge er virkelig fint 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snuppa er så fornøyd med bolle i den ene hånden og kvikk lunsj i den andre. Det må til på tur 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Linéa sovnet i bæremeisen på veien ned, med kvikk lunsj-bart og det hele! Og turen ble komplett med en softis i bilen på veien hjem. Takk for en kjempefin tur ♥ 

 

Nytt serietips!

 • 07.06.2016 - 22:21

God kveld fininger! Jeg har krøpet opp i sofakroken, Sindre har akkurat kommet hjem fra jobb og vi skal kose oss med litt god mat og serier. Før jeg lukker macen for kvelden ville jeg gjerne tipse dere om en veldig kjekk jente-serie jeg har begynt å følge med på. Den heter Younger og handler om en nyskilt 40 år gammel dame som lyver om alderen sin for å komme inn i forlagsbransjen igjen. Hun har ikke jobbet på 15 år, ettersom hun har vært hjemme med datteren sin. Når hun prøver å komme seg inn på jobbmarkedet igjen finner hun fort ut at ingen vil ansette noen på hennes alder, så da får hun idéen om at hun skal lyve om alderen sin. Det er veldig morsomt å se hvordan alt utspiller seg, hvordan hun må lære seg å bli en 26 år gammel jente igjen og ikke røpe sin egentlige alder. Det mest utrolige er jo at hun som spiller hovedrollen er 41 år i virkeligheten, snakk om å holde seg godt! 

En veldig kjekk og good-feeling serie, som egentlig gir meg litt samme følelse og stemning som Sex and The City. Det liker vi vel? Kjenner at jeg alltid savner New York når jeg ser på slike serier. Godt at jeg kan drømme meg litt bort! Trenger dere en ny serie å følge med på anbefaler jeg virkelig denne. Dere finner den blant annet på TV2 Sumo, og traileren kan dere se HER

I blomsterengen

 • 07.06.2016 - 13:50

God tirsdag dere! (Selv om det føles mer som mandag, for min del.) I dag har vi en skikkelig "pakke ut og rydde-dag", det trengtes! Sette på et par maskiner med klær, legge på nytt sengetøy, rydde og handle inn. Ikke så veldig spennende, men utrolig godt å få unnagjort. Sindre er tilbake på jobb, så det er bare jeg og Linéa som er hjemme og koser oss i dag. Godt med litt "hverdag" også igjen. Jeg synes alltid det er litt herlig å få fylt opp kjøleskapet etter at vi har vært borte, og hvis dere er nysgjerrige på hvordan en "vanlig" handlekurv ser ut for oss så kan dere bare sjekke snap (veronicacr). Jeg tenkte bare å dele et par bilder vi knipset der faren til Sindre bor. Det er så nydelig der! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det mulig å bli såå glad og henrykt over en blomst? Det er ekte glede det 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin tirsdag så lenge, så skrives vi litt senere 

Hjemme!

 • 06.06.2016 - 18:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig vel hjemme Vi var veldig tidlig ute på Gardemoen, og alt gikk veldig fint gjennom sikkerhetskontrollen og alt. Vi møtte en kompis av Sindre som studerer i Lillehammer og skulle ta et fly hjem etter oss, og satte oss ned på Pizza Hut sammen med ham. Vi hadde god tid, og satt og skravlet uten å tenke på klokken. Etter at det hadde gått en god stund syntes jeg det var litt rart at de ikke hadde ropt opp flyet vårt, så jeg gikk for å sjekke om det var noen endringer. Da jeg kom bort til skjermen stod det gate closing! Jeg løp tilbake for å hente Sindre og Linéa, og vi rakk det heldigvis. Flyturen gikk veldig fint, og jeg kjenner at det var litt godt å komme inn dørene her hjemme også. Nå skal vi kose oss med god middag før lille gull skal i seng, og etterpå har jeg planlagt å hoppe i koseklærne og ha et lite seriemaraton. Herlig!

Ha en fin mandagskveld ♥

Bildedryss fra bryllupet

 • 06.06.2016 - 13:58

Her kommer det store bildedrysset fra bryllupet! Det var virkelig en fantastisk fin dag, ingenting kunne vært mer perfekt. Og det unner jeg brudeparet. Både vielsen og festen tok sted på Sigstad Gård, en stor gård som har eksistert fra ca. år 1000. Jeg elsker når det er litt sjel i steder, og det hadde virkelig denne gården. Og som jeg sa til bruden på lørdag; "her vil jeg også gifte meg!" 

Hele konseptet for dagen var så gjennomført i alt, ingenting var overlatt til tilfeldigheter. Vielsen var helt nydelig med en veldig god prest, nydelig brudepar og flinke sangere. Linéa var en engel under hele seremonien, hun koste seg ved å se på det som skjedde og sang med når det ble spilt musikk. Veldig herlig å se at hun koste seg sånn! Etter vielsen dro brudeparet for å ta bilder, imens vi andre ble igjen og drakk drinker og spilte kubbespill. Litt før middagen kom mammaen til Sindre og hentet Linéa.

Middagen var helt nydelig, og jeg fikk vann i munnen nå bare av å laste opp bildene av de ulike rettene. Etter en lang og deilig middag trakk vi oss ut i teltet og koste oss med musikk, dans, god drikke og mere kubbespill. Så herlig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Imens de rigget ferdig til med kaker inne i teltet satte jeg meg på en huske like utenfor og bare nøt varmen på huden, lukten av friskt gress og lyden av musikk og barn som spilte kubbespill. Det er et av de øyeblikkene når du tenker at nå er virkelig livet herlig! 

I skrivende stund er vi på vei til flyplassen. Linéa ligger i bilstolen sin og sover, og jeg nyter landskapet som suser forbi vinduet. Det føles ikke som mandag i det hele tatt, og jeg kjenner at jeg godt kunne vært på denne mini-ferien litt lenger. Vi har hatt det så fint! 

Håper dere har en fin start på den nye uken, så skrives vi mer senere 
 

Det første av fire

 • 05.06.2016 - 22:35

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fordel med stor familie som bor på ulike steder: Mange bursdagsselskap! I dag hadde vi det første av fire selskap, og det ble veldig vellykket. Vi samlet oss alle sammen ute på terrassen og grillet i finværet. Linéa fikk mange fine gaver, men aller best var det å få spise bløtkake. Vi koste oss i flere timer ute i solen, og det var virkelig en fin feiring med godt selskap. Tusen takk til alle dere som kom og gjorde dagen vår så fin! Snuppa var storfornøyd, og det er det viktigste 

Vi har det så fint her, og jeg kjenner at jeg ikke er helt klar for å dra hjem i morgen. Jeg skal i hvert fall nyte resten av kvelden og timene før vi drar i morgen fullt ut (noe vi gjør hele tiden egentlig). Heldigvis er det masse kjekt som venter hjemme også, denne måneden er så fin!! Nå skal jeg kose meg med å se gjennom bildene fra bryllupet i går, og plukke ut hvilke blinkskudd jeg vil dele med dere. Det blir bra! 

Ha en fin kveld så lenge ♥

For en kveld!

 • 05.06.2016 - 13:05

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag mine fine! Dere som følger meg på snap fikk sikkert med dere litt av hvor fint bryllupet i går var, men til dere andre kan jeg bare si: For en kveld! Hele bryllupet var fantastisk fra start til slutt, og jeg gleder meg masse til å dele et stort bildedryss med dere senere. Jeg må bare gå gjennom de 300 bildene jeg knipset i går, hehe. Sånn går det når omgivelsene er så fine, og man går amok med kameraet. Denne kvelden var i hvert fall one for the books, det er sikkert og visst! Jeg koste meg en hel haug, og sitter igjen med et veldig fint minne 

I dag skal vi feire bursdagen til Linéa, så etter at jeg har oppdatert dere må jeg hive meg rundt. Sindre er nede og henter Linéa hos besteforeldrene sine hvor hun  har vært på overnattingsbesøk fra i går til i dag. Mammaen til Sindre og besteforeldrene hans var så snille og passet henne, så de har fått kost seg masse 

Håper dere har hatt en kjempefin helg, og nyter resten av søndagen ♥ Klem! 

Kort oppsummert

 • 03.06.2016 - 23:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra varmen! Denne dagen kan beskrives med tre ord: mat, sol og hygge. Enda en fin sommerdag går mot slutt, og vi har kost oss masse. Det er så deilig å ikke gjøre en eneste ting, bare lade opp batteriene. Det er også veldig kjekt å se Linéa kose seg så mye ute. Det er så fint her, og jeg finner en veldig god ro av å være her. Nå sitter jeg her mett, varm, solbrun og med nykrøllet hår. Jeg synes at krøllene blir finest når jeg har sovet på dem, så moren til Sindre var så snill og krøllet håret mitt litt tidligere i dag. Nå skal jeg sette meg ut igjen på terrassen og se på solnedgangen, imens jeg lakkerer neglene. Litt siste forberedelser til bryllupet i morgen. Det kommer til å bli et fantastisk fint sommerbryllup, vi gleder oss veldig! 

Nyt sommerdagene mine fine ♥ 

 

Mine juni-favoritter:

 • 03.06.2016 - 11:58

Juni er offisielt min favorittmåned. Det er noe helt spesielt ved starten på sommerferien, roligere morninger og sene kvelder. Mer tid til å finne på kjekke ting sammen med venner og familie, og generelt en mer avslappet atmosfære. I tillegg er det jo den måneden Linéa har bursdag! For vår del er denne måneden fullstappet med kjekke ting, og jeg skal kose meg en hel haug. Jeg tenkte å begynne med en ny månedsspalte hvor jeg viser dere mine favoritter for måneden, både for liten og for stor. Da syntes jeg det passet fint å begynne med mine favoritter for juni: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meraki håndkrem: Jeg har lenge hatt lyst til å teste ut Meraki sine velvære produkter, og da jeg kom over denne håndkremen havnet den fort oppi handlekurven. Den fukter og gjør hendene dine silkemyke, i tillegg til at den lukter veldig godt. Jeg er ikke noe fan av kremer som lukter veldig søtt, og denne har en type duft som du ikke blir lei av selv om du bruker den hver dag. 

Guerlain mascara: For en liten stund siden fjernet jeg vippeextensionene, og fant ut at jeg måtte gå til innkjøp av en god mascara. Jeg ble anbefalt Guerlain sin nyeste mascara Cils d´Enfer, og etter å ha prøvd den et par ganger må jeg si at det er en av de beste jeg har prøvd. Nå har jeg færre og litt kortere vipper enn før (men driver og gror dem ut med castor olje), men denne mascaraen gjør dem likevel lange og separerte. Den har et fint design, og til og med god lukt! Guerlain har virkelig klart å lage en mascara som har alt.

Youngblood highlighter: Dette må være sommerens produkt! Dette produktet fortjener nesten et eget innlegg, så fornøyd er jeg med det. Jeg har aldri kastet meg helt på denne contour og highlighter trenden, og har ikke klart å finne en highlighter som gir meg det resultatet jeg ønsker. Før nå! Denne highlighteren i kremform fra Youngblood gir en kjempefin duggfrisk glød som passer perfekt nå til sommermånedene. Jeg bruker den på kinnbeina, litt på neseryggen og noen ganger under øyenbrynene. Jeg "tapper" den bare på med to fingre, så er jeg good to go. Skal du kjøpe et sminkeprodukt til sommeren, så er det denne! Den heter Champagne Life Luminous Crème Blush. 

Bo Bedre: Etter flere måneder med lesing av pensumbøker har jeg virkelig savnet å krype opp i sofakroken med et magasin. Det er noe helt spesielt å sitte med en god dose inspirasjon mellom hendene, fremfor å scrolle nedover nettsider. Det skal jeg bli flinkere på å gjøre i sommer! 

Gul veske: Om sommeren er gul en av mine absolutte favorittfarger. Jeg synes det fremhever brunfarge og blå øyne så fint. Denne lille skinnvesken fra Match synes jeg virkelig setter prikken over i-en på et enkelt antrekk. Skal definitivt bli brukt til en enkel hvit t-skjorte og jeans eller en søt, hvit kjole i sommer. 

Gul skinnjakke: Denne jakken var min eksamensgave til meg selv (hehe). Den er helt rå! Vanligvis liker jeg best basic farger på yttertøy, men denne spriter virkelig opp et antrekk. Kommer nok til å bli brukt på samme måte som den gule vesken (bare ikke begge to samtidig, det blir litt too much i mine øyne). 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peoner: Min favorittblomst er peoner, og nå har de funnet en ekstra spesiell plass i hjertet mitt ettersom Linéa ble født på den tiden de blomstrer. Det var også peoner vi dekorerte med på nyfødtfotograferingen hennes. Så da måtte selvfølgelig en liten bukett med peoner kjøpes inn når juni måned stod for dør. Jeg har også planer om å pynte med dem på dagen hennes. Det blir fint! 

Kaninveske: Akkurat som da jeg var liten elsker Linéa små vesker hun kan åpne og lukke. Hvis vi skal ut på noe tar jeg ofte med vesken slik at hun kan gå rundt med den og kose seg. Hun elsker å putte noe oppi, åpne og lukke, ta det utav og gjøre det samme om igjen. Denne kaninvesken var faktisk en av tingene hun som kom bort til meg på flyplassen ville vite merket på, fordi hun ville bestille den inn til barnebutikken hun driver. 

Blondekjole: Denne kjolen er jeg helt forelsket i! Den er akkurat min smak når det kommer til barnetøy. Linéa fikk den i tidlig bursdagsgave av oldeforeldrene sine, og jeg gleder meg til hun skal bruke den i bryllupet på lørdag.

Bursdagslys: Denne måneden er årets store bursdag; Linéa´s ettårsdag! Jeg har begynt å handle inn til selskapet, og kom over noen kjempefine lys på Sprell i byen. Gleder meg veldig til å pynte og dekorere, og ikke minst vise dere alt etterpå! 

 

Lille frøken reisevant

 • 02.06.2016 - 20:38

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se på søte snuppa da  Det var faktisk en dame som kom bort til oss og ville vite hvilke merker det var på klærne til Linéa, fordi hun drev en barnebutikk og ville gjerne bestille inn noe av det hun hadde på seg. Det var jo veldig hyggelig! 

Hei fra terrassen! Det har vært veldig varmt i Stavanger i det siste, men her på Østlandet er det mye mer en trykkende hete. Varmebølgen nærmest slo mot oss idet vi steg av flyet på Gardemoen. Men jeg skal ikke klage, for deilig er det! Etter mye venting på flyplassen ettersom flyet vårt var forsinket, kom vi oss endelig avgårde. Jeg som er ganske glad i flyplasser syntes det var helt greit å være der litt lenger, og Linéa koste seg med å leke i det store flyet og spise croissant. Flyturen gikk veldig fint, og Linéa som begynner å bli ganske vandt til å reise med fly var veldig grei å ha med å gjøre. Med litt bøker og snacks var hun strålende fornøyd. Jeg må bare skryte litt av mannen som satt ved siden av meg og Linéa, han var virkelig utrolig hyggelig! Han tilbudte seg å ta både opp og ned sakene våre om det var noe vi trengte og spurte med én gang om han skulle gå frem og finne nytt belte til Linéa, da vi fant ut at det ikke gikk an å stramme det hun hadde. Han smilte og snakket til Linéa, og gjorde at flyturen ble veldig avslappende fordi jeg ikke trengte å tenke på om han syntes det var irriterende om hun viftet en arm foran ham eller reiste seg i fanget mitt. Hurra for slike mennesker! 

 Vel fremme var det bare å hive av seg reiseklærne og hoppe i noe lettere, før vi gikk opp til besteforeldrene til Sindre for å grille. Det har vært en fantastisk fin dag hvor vi bare har kost oss ute i hagen med god mat og is, leking i gresset og koselig selskap. Linéa stupte i seng, da vi kom hjem igjen. Helt utslitt etter masse aktiviteter ute i finværet. Nå skal vi nyte resten av kvelden på terrassen, helt til solen går ned. 

Håper dere har hatt en strålende fin sommerdag, og koser dere videre i kveld God klem! 
 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Mine beste tips til flyreise med baby

 • 02.06.2016 - 12:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen skjønne! Dette er et forhåndsskrevet innlegg, så når dere leser dette har vi nok akkurat landet i Oslo. Vi skal være på Østlandet frem til mandag, og på lørdag skal vi i bryllup. Gleder meg! Linéa har i en alder av snart ett år allerede blitt en bereist liten frøken, og vi har vært på endel flyturer. I dag tenkte jeg å dele mine seks beste tips med dere når du skal ut og fly med en baby: 

1. Stokke PramPack: Skal du ha med vogn er denne helt super til å pakke den inn i. Hvis vognen blir skadet på flyreisen så får du ikke penger tilbake for reparasjon eller ny vogn, med mindre du har pakket den inn i PramPack. Det holder ikke med plastikken mange pakker inn ting i på flyplassen. Vår måtte bli reparert for 3000 kr en gang etter en tur til Nederland, og det ble dekket fordi vi hadde brukt PramPacken. Den kan enten kjøpes på Babyshop eller leies på flyplassen (husk å bestille på forhånd!). 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Bæresele og trille: Bæresele er gull verdt på tur, og jeg har brukt det hver gang vi har vært ute og reist. Da har du frie hender hele tiden, og lille holder seg rolig og trygg inntil mamma, imens hun kikker på alt som skjer rundt seg. I hvert fall i Norge får du lov til å gå gjennom sikkerhetskontrollen med bæreselen på, og det er jo veldig greit å slippe å måtte ta alt av og på! Ellers står det alltid triller til låns rett etter du har kommet gjennom sikkerhetskontrollen som du kan bruke på flyplassen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Snacks og leker: Jeg passer alltid på å pakke med rikelig av forskjellige typer snacks, i tillegg til en kopp vi kan fylle med vann. De små har ikke alltid like stor matlyst på reisen, og da er det greit med litt småting som er lett å få i dem. Under ser dere Linéa sine favoritter! Den lille bien i midten er en helt genial snackskopp som jeg plukket med meg fra Babyshop. Den har håndtak og en liten mekanisme inni som gjør at du ikke søler, perfekt for smårollinger som ønsker å spise selv ;-)

Av leker har jeg alltid med meg bøker med luker eller hjul du kan snurre på osv, det er veldig underholdende, og Linéa elsker det. Ellers har jeg alltid med en bamse og andre små leker, eventuelt noen nye. I tilfelle totalt krise har jeg lastet ned et spill som heter My talking Angela, som er et spill hvor du har ansvaret for en liten katt som du skal kose med, mate og bade. Linéa har fått prøve dette spillet én gang, og likte det veldig godt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. Snorer: Med liten plass på flyet er det ikke akkurat en ønsesituasjon å måtte sitte med hodet mellom beina og lete etter tytten eller leken som falt på gulvet, spesielt hvis den lille begynner å bli trøtt og utålmodig. Derfor har jeg alltid med tyttesnor! I tillegg fester jeg flere leker sammen med små ringer, og deretter fester jeg dem til setet foran oss. Da gjør det ingenting at den lille prøver å kaste lekene på gulvet, og det blir veldig god underholdning. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Klær: Jeg kler alltid både meg og Linéa i lag på lag, slik at det er enkelt å kle av og på alt ettersom om det er varmt eller kaldt. Jeg pakker også med skift både til meg selv og Linéa. Det er ikke noe gøy å bli gulpet eller sølt på i begynnelsen av flyturen, og må sitte med det resten av tiden. Et stort og mykt skjerf som kan brukes som teppe er et must til å pakke rundt når lille skal sove. 

6. På flyet: Jeg anbefaler å bestille et sete ved midtgangen, slik at du lett kan gå på do for å skifte bleie, eller gå opp og ned midtgangen hvis den lille blir veldig urolig. Et annet tips er å amme eller gi flaske rett etter at dere har kommet opp i lufta. Dette letter på trykket slik at de ikke får så vondt i ørene sine! 


 

Et helt spesielt år

 • 01.06.2016 - 23:33

For et år dette har vært! Jeg tenker utrolig mye for tiden, fordøyer hele reisen jeg har vært gjennom dette året. Det har skjedd så mye på én gang, at jeg har ikke helt rukket å tenke gjennom alt enda. Det har skjedd noen utrolig store omveltninger på bare ett år, og jeg har lært utrolig mye. Jeg føler at jeg har blitt kjent med meg selv på ny. Å få barn i seg selv fører med seg en bratt læringskurve. Det er så utrolig mye nytt som skjer hele tiden, og alt må du lære deg ganske fort. Ny kunnskap, nye følelser og nye utfordringer. Alt dette i tillegg til et fulltidsstudie. 

Dette har vært det travleste, men også det beste året i mitt liv. Det føles helt surrealistisk å tenke tilbake på alt som har skjedd: Sitte klokken seks om morningen og pumpe meg (fy søren, jeg er lei av den lyden!), kjøre frem og tilbake mellom forelesninger for å amme og tilbringe tid med lille, gjøre lekser til alle mulige slags tider, kontroller på helsestasjonen, våkenetter, ørebetennelse, ammetåke, masse savn og klump i magen, studiegrupper, gjensynsglede, reiser, ha med Linéa på skolen, alvorlige mangelsykdommer og 18 kilo lettere, babysang og babysvømming, brystbetennelse og sykehusinnleggelse, vanskelige eksamener, og ikke minst; masse kosetid med lille gull! 

Det er først nå når jeg ser tilbake at jeg synes det er utrolig alt jeg har fått til. Alltid når jeg står midt oppi noe så gjør jeg det jeg må, og så reflekterer jeg over det etterpå. Jeg kan ikke få sagt nok hvor glad jeg er for at jeg tok det valget om å fortsette. Jeg har hatt masse tid sammen med Linéa hele hennes første leveår, i tillegg til å ha kommet enda et år nærmere drømmejobben min og en god, stabil jobb for å forsørge lille gull. Jeg vet at skolen ikke løper noen steder, men jeg følte at det var riktig valg for oss når jeg faktisk hadde muligheten. Det er positivt for både meg og Linéa. 

Det har aldri vært så herlig å levere en eksamen før, som det var å levere inn min siste eksamen for i år, to dager etter at jeg ble utskrevet fra sykehuset. Jeg hadde Linéa på armen og eksamenen i hånden, og leverte inn. For en lettelse! Jeg klarte det. Til høsten begynner et nytt kapittel, og vi har en liten barnehagejente i hus (hjelp, hun vokser så fort!). Det blir enda en ny hverdag med ny barnehage, nye fag på skolen og enda flere utfordringer. Jeg gleder meg! Men først skal jeg nyte sommeren til det fulle sammen med min lille familie. Sindre har vært min største støttespiller, og Linéa min aller største motivasjon. Jeg er så ufattelig glad for at jeg har dem. Vi er et bra team! I går leverte Sindre inn bacheloren sin, og jeg fikk tilbake en B på min siste eksamen som jeg skrev etter sykehuset. Vi feiret med kake og brus etter at Linéa hadde lagt seg, imens sommerregnet trommet på ruten. Akkurat da kjente jeg at livet egentlig er ganske bra.

Noe av det jeg har lært i år er at med en positiv innstilling og litt pågangsmot så klarer du alt du vil. Jeg har lært at du blir definert utifra hva du gjør og oppnår, og at ingen kan sette deg i en bås. Du er hva du sier og gjør, og det kan ingen ta fra deg. Jeg har lært å stole på min egen magefølelse og mine evner. Det trenger ikke alltid være enten eller, noen ganger klarer du faktisk begge deler. Dette innlegget er ikke skrevet for å skryte av meg selv, selv om jeg ser på det som viktig å kunne si at en er fornøyd og stolt over seg selv. Jeg skriver det delvis for at jeg selv kan se tilbake på det når jeg møter en ny utfordring og tenke at hvis jeg klarte dette så skal jeg klare andre utfordringer som kommer min vei. Mitt motto vil alltid være at utfordringer er til for at du skal få vise hva som bor i deg. Og så skriver jeg dette innlegget i håp om å kunne inspirere, motivere og kanskje gi noen en liten dytt i rompa? For klarer jeg, så klarer du 

 

PS: Jeg har skrevet et innlegg angående studier og baby, og det vil bli publisert om ikke så lenge. Jeg vet at det er mange som lurer på ting rundt dette, så stay tuned! 

LES OGSÅ:

JEG KLARTE DET

HVORDAN KLARER DU DET?

HAR JEG ØDELAGT LIVET MITT?

DET HAR GÅTT FOR LANGT

JEG GIKK NED 18 KILO

DET VERSTE SOM KUNNE SKJE

DET MÅ FEIRES

 

 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no