Veronica Reime

Nomade

  • 07.06.2013 - 00:22

Jeg lever i en liten bag for tiden. Når det nærmer seg sommer kribler det ekstra mye i meg, og jeg liker å være ute blant venner det meste av tiden. Jeg valser gjennom dagene i lette topper og shortser, uansett om det kommer litt sommerregn i ny og ne. Lukten av regn på varm asfalt er ubeskrivelig. Skoledagene tilbringes med å stirre ut av vinduet og lengte etter sommerferie. Jeg gleder meg sånn til å bli ferdig, føle at jeg kan starte på noe nytt og spennende. Det er fortsatt to eksamener igjen da, men det har jeg bestemt meg for å klare. Det har blitt endel jobbing på Kremmerhuset, noe jeg elsker, for når det er sol så er det så masse glade mennesker i byen. Jeg tilbringer så mye tid jeg kan med jentene mine og Sindre. Jeg har på en måte en følelse av at etter sommeren blir alt anderledes fordi vi går alle hver vår vei, så jeg vil tilbringe mest mulig tid sammen med dem. Jeg er ute på kjekke ting med jentene, og så kommer jeg alltid hjem og sover hos min kjære. Akkurat nå er denne nomaden i Bergen. Det var egentlig et ganske spontant påfunn, så dermed ble jeg nødt til å ta Kystbussen. Jeg har blitt helt hekta på Game of thrones så jeg kapret de bakerste setene i bussen og hadde maraton med masse god snacks. Jeg elsker å reise, uansett om det bare er en liten tur opp til Bergen, så det gjorde ikke meg noe å sitte alene på en buss i fem timer. Det kommer til å bli en fin langhelg i min andre favorittby, har laget litt planer allerede så tror det blir bra. 

Søndagskos

  • 02.06.2013 - 22:32

Fin avslutning på en fin helg♥ Jeg hadde fri fra skolen på fredag, så jeg hadde tidlig vakt på Kremmerhuset og tok helg klokken 4 på fredag, herlig! Sindre bodde hos meg i helgen siden resten av familien var bortreist og jeg hater å være helt alene i huset. På fredag slappet jeg av med jentene og, og på lørdag var jeg først en tur på kvadrat med Marita og fikk gjort noen ærend før det var hjem og stelle seg til bursdagsvorsh for beste Sofie♥  Jentevorsh er alltid kjekkest synes jeg, og mye mer gøy enn selve byen. Elsker jentegjengen min, finnes ikke bedre! I dag har jeg bare slappet av med beste gutten min og tatt livet helt med ro. Deilig å ikke gjøre noen ting som helst. 

Nå koser jeg meg med detox te og Det Nye, litt kvalitetstid før jeg skal legge meg. Vil være opplagt for uken som kommer. Lengter sånn etter ferie nå, teller dagene.  

 

Se de søte sjokoladene vi har fått inn på Kremmerhuset forresten! Supersøt innpakning♥  

 

God natt skjønninger
 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no