Veronica Reime

Last month of pregnancy checklist

 • 31.05.2015 - 20:21

Termin datoen nærmer seg med stormskritt, og alt begynner å falle på plass. Det er mye som skal ordnes i stand når det kommer en liten i hus, og det er mange småting som lett kan gå i glemmeboken. I dag vasket Sindre hele bilen innvendig og monterte bilsetet, så nå er det også på plass. Solskjermer og "barn i bilen" skilt måtte selvfølgelig også henges opp ;-) Det er godt under en måned til vår lille kommer, og jeg har tenkt over et par ting som kan være nyttige og kjekke å få gjort den siste måneden. Ikke alt er like viktig, men noe er du gjerne veldig glad for etterpå at du gjorde. Jeg har skrevet en liten liste: 

1. Unn deg selv en mani/pedikyr: Ikke bare fordi du fortjener det, men også fordi det kommer til å bli tusenvis av bilder hvor du holder rundt det lille nurket. En pedikyr kan være fint ettersom du mest sannsynlig kommer til å daffe rundt i flip-flops en god stund. 2. Pakk sykehusbagen: Finn frem alt du vil ha med deg til sykehuset og pakk det klart i en bag slik at det står lett tilgjengelig når dere plutselig må dra avgårde.  

3. Legg klart et søtt hentesett til babyen: Når du er på sykehuset får du jo det du trenger av klær til babyen, men når dere skal hjem er det jo stas med et ekstra fint antrekk. 4. Gå på en date...eller fem! Dere vet aldri når neste sjanse til å dra ut alene byr seg, så det kan være lurt å gjøre litt kjæresteting bare dere to sammen. 5. Rydd plass på telefonen: Dette kan være tiden for å legge over bilder fra telefonen og kvitte seg med apper som aldri brukes, slik at det er plass til en million bilder av den lille. Alt må jo dokumenteres! 

6. Når vi snakker om bilder - finn en nyfødt fotograf: Nyfødt bilder bør helst tas 7-10 dager etter fødselen, og de dagene er kanskje ikke de beste til å sitte som en zombie med lite søvn og gjøre research for å finne en god fotograf. Hør litt rundt med andre, sjekk opp i priser og kanskje ta en prat med en fotograf du kan tenke deg å bruke. Ha nummeret klart slik at at du eller din kjære kan ringe etter den lille har kommet. Vi skal bruke søskenbarnet mitt Camilla som tok gravid bildene. Et lite tips er å lage en mappe på for eksempel pinterest med inspirasjonsbilder, det er i hvert fall vi i full gang med! 7. Få en fotmassasje: Fordi du fortjener det - og fordi det er vanskelig å si nei til noen som ikke når ned til sine egne føtter ;-) 

8. Invester i fine, behagelige klær: Den første tiden er det godt å kunne gå rundt i myke, behagelige klær. Men selv om det er daffeklær, så kan du se bra ut! Jeg føler jeg meg i hvert fall bedre når jeg kler meg i fine, friske farger. Gjerne kjøp inn et hårbånd, dagkrem med farge og tørrshampoo. Ting som å dusje og stelle håret og å sminke seg kan bli en luksus du ikke får benytte deg av like ofte. 9. Oppdater spillelistene: Lag en spilleliste til sykehuset, lange kjøreturer og trilleturer, og en med rolige, fine sanger som du og babyen kan slappe av til. 

10. Skaff deg en netflix konto: Det kan bli mye tid innenfor husets fire vegger ettersom det er en ny sjef i hus, og da kan det være greit med et lager av filmer og serier å ha på i bakgrunnen. Jeg er i hvert fall veldig glad for at de nye episodene av Orange is the New Black kommer ut i juni! 

11. Vask babyklærne: Alle babyklærne må være vasket før mini kan bruke dem, og det kan være lurt å ha et lager som ligger nyvasket og klart ettersom de fort går gjennom et par sett med klær til dagen. 
12. Barnepass liste: Noen ganger kan det være godt med litt hjelp og avlastning, men det er gjerne ikke alltid like lett å spørre. Avtal på forhånd med dem som dere føler dere trygge på og lag en liste. Det er nok veldig mange som mer en gjerne vil hjelpe til! 

13. Ta deg en fridag: Sett av tid til deg selv. Ta en pause fra alt og gjør kun ting du selv ønsker. Det kan være fort gjort å glemme seg selv midt i alle forberedelsene, men det er viktig å sette seg selv først litt også. Har du det bra så har barnet det bra ♥14. Søvn: Sov mye, ta powernaps midt på dagen, legg deg tidlig og snooze alarmen utover morningen, (eller helt til blæren tvinger deg til å stå opp) bare fordi du kan! 

 Plukket du opp et par tips? ♥

Jeg klarte det

 • 31.05.2015 - 14:29

Tusen kilo løftes av skuldrene mine, og jeg kan endelig puste ut. Jeg klarte det. Siste eksamen er fullført og jeg legger offisielt beina på bordet, nå skal jeg bare slappe av og kose meg med magen til hun bestemmer seg for å komme ut. Det er ca to uker igjen til termin, og jeg er veldig glad for at hun er en snill jente og holdt seg inne så jeg fikk bli ferdig med eksamen. Nå skal hver eneste dag nytes og bare fylles med koselige ting som får meg i godt humør. Det har jeg fortjent!

 For 4,5 måneder siden fant jeg ut at jeg var gravid, og livet mitt ble snudd på hodet. Da var jeg allerede nesten 4,5 måned på vei, altså halvveis i svangerskapet. Det var et stort sjokk, og lå absolutt ikke i planene mine. Jeg hadde et valg om å enten legge meg ned, eller reise meg opp og ta tak i det og gjøre det beste utav situasjonen. Jeg gikk for sistenevnte. Dette var en stor sjanse til å vise hva jeg er god for! På bare noen måneder har jeg tatt lappen, flyttet, fullført mitt andre semester på lektor utdanningen og gjort ferdig alle forberedelser til den lille skal komme. Det har vært slitsomt og utrolig tøft, og det har vært kvelder der jeg har ligget og grått for jeg er så utslitt. Det har vært en utrolig stor omveltning både fysisk og psykisk, og det er ikke noe som du bare kan utsette eller si at nå vil du ikke mer. Alle kan knekke litt sammen iblant, men jeg er utrolig heldig som har verdens beste kjæreste, familie og venner til å gi meg en liten pep-talk når det har trengtes. 

Jeg gjør ikke ting halvveis, og har hele tiden vært opptatt av å forberede meg mest mulig på alle måter slik at lille gull får den beste starten på livet sitt. Jeg har trent svømming og yoga for å holde meg i god form, lest alt av informasjon jeg kan finne, gått på kurs, gjort fødselsforberedende øvelser hjemme, skaffet alt av utstyr og nødvendigheter, ordnet papirer osv. Det er mye som skal komme i orden, og jeg har virkelig måttet jobbe for å balansere alt som skal gjøres og forberedes til det "nye" livet sammen med det "gamle" livet mitt. Jeg har følt litt på det presset både fra meg selv og andre at jeg må bevise noe, at jeg må henge med og gjøre alt som alle andre gravide gjør for å være god nok. Jeg tok utfordringen på strak arm, og har nektet å være noe "dårligere" enn andre. Samtidig har det vært vanskelig å balansere dette sammen med at du skal fortsatt være den samme gamle og være med på alt det sosiale. Jeg har nektet å falle utenfor venninnegjengen og bare lukke meg inne. Jeg har prøvd å henge med så godt jeg kan, og heldigvis har jeg verdens beste venninner som gleder jeg til å bli "tanter" til den lille prinsessen. Det er så utrolig viktig med gode, støttende venninner som er glade på dine vegne. 

Det ligger mye press på en ung mor, og noen ganger føler jeg at samfunnet venter på at du skal rote det til. Du må hele tiden bevise noe, at du er flink og like mye i stand til å bli en god mor som alle andre. Mange gikk og ventet på at jeg skulle gi opp, droppe ut av skolen. Men jeg motbeviste dem! Månedene med mye tretthet og kvalme var slitsomme. Jeg spiste agurk og ritz kjeks til frokost for det var det eneste jeg fikk i meg, og gikk av bussen to stopp for tidlig slik at jeg skulle få frisk luft og "gå av meg" litt av kvalmen før forelesningen begynte. Det fristet selvfølgelig mange ganger å bare slutte med alt, kun fokusere på graviditeten og la alt annet ligge til senere. Jeg kommer nok til å gjøre mye feil, men er det èn ting ungen min skal kunne skryte av så er det at mammaen hennes er tøff og ikke en som gir opp. Jeg tok for eksempel oppkjøring med lungebetennelse og 40 i feber, midterm i engelsk som du måtte bestå for å få ta eksamen fullførte jeg på en McDonalds i Spania for å få internett, to dager før eksamen var jeg på sykehuset, og den som tok med eksamensnotatene det var meg. Jeg har hatt lite søvn, vært utslitt og hatt vondt og fått masse utslett som følge av stress, men jeg ville aldri gi meg. Jeg er utrolig stolt av meg selv, og jeg vet at både jeg og lille jenta vår kommer til å tjene på det senere. Hun har vært min største motivasjon gjennom det hele, vi er et bra team. 

Nå skal jeg bare kose meg den siste tiden med magen og glede meg til hun kommer. Det blir en fantastisk sommer og jeg skal nyte den til det fulle, før hverdagen begynner igjen til høsten. Det har vært et par tøffe måneder, men jeg falt aldri av, jeg klarte det! Er det noe den lille jenta vår kan være trygg på så er det at jeg alltid vil jobbe hardt for at hun skal ha det best mulig i livet ♥ #blogg #mamma #mammablogg #inspirasjon 

Helgefølelsen

 • 30.05.2015 - 14:17

Hei solstråler ♥ Nå sitter jeg faktisk på terrassen og skriver til dere, hvor deilig er ikke det? Rett etter at jeg hadde tatt bildene under tok jeg med meg smoothien min og satte meg i solsteiken. Så herlig å nyte et par timer på terrassen uten å måtte skynde seg noe sted, lande litt. Det er første gang på lenge at jeg har fått skikkelig helgefølelse, dagen har gått litt i ett ellers. Nå ble helgen ringet inn med ryddig leilighet, nyvasket sengtøy og Sindre kom hjem med friske blomster og et blad til meg, lykke! 

Jeg hadde en skikkelig utrolig natt og våknet hver time enten av at lille sparket, jeg måtte opp på do eller av halsbrann. Da var det utrolig herlig å ikke måtte våkne opp til noe alarm, men kunne sove skikkelig ut. Jeg lå og nøt solstrålene som skinte inn gjennom vinduet og snudde meg rundt i den myke dynen helt til jeg følte meg opplagt nok til å stå opp.Nå skal jeg drøye tiden lengst mulig på terrassen helt til jeg må sette i gang med å stelle meg til bursdag. Senere i kveld skal vi videre på besøk til foreldrene til Sindre. Det blir en veldig koselig lørdag! Håper dere får en strålende helg ♥ God klem! 

Pink nails with crushed mirror

 • 28.05.2015 - 22:08

// sponset behandling 

Jeg har ikke rukket å vise dere de nye neglene mine! Som vanlig var jeg og fikset dem hos de flinke jentene på LCN Nailbar Arkaden, og denne gangen ble det en kjempesøt lys rosa/nude farge med "crushed mirror" på noen av neglene. Utrolig fine, og passer perfekt for anledningen til at en liten jente skal komme. Jeg elsker fargen, og ser for meg at den blir enda mer fresh mot litt mer solbrun hud. Definitivt en perfekt sommerlook! 

I eksamenstiden blir det ikke så mye tid til stelling av negler osv, og da er det vel gjerne ekstra gøy å unne seg det som en liten premie etterpå? Anbefaler i hvert fall alle å ta seg turen innom jentene på LCN Nailbar for å fikse seg sommerneglene! Blir alltid like fornøyd etter et besøk hos dem ♥ Dere kan ringe og bestille time på 458 39 962 eller booke time online her. Unn dere selv et sett fine negler jenter, det fortjener dere ;-) 


Mine tre favoritt S-er

 • 28.05.2015 - 14:33

Hei fine ♥ Håper alt er bra med dere? Beklager at det har vært litt stille her inne under eksamensinnspurten, men nå er jeg endelig ferdig!! Jeg hadde muntlig eksamen i engelsk litteratur i dag, og følte det gikk ganske fint. Nå tar jeg velfortjent sommerferie og "mammapermisjon". Planene fremover er å legge beina på bordet, bli servert mat, se på søppel tv og drive med scrapbooking, det er vel det man driver med når man har permisjon? Hehe neida, regner med det blir ganske travelt når lille nurket kommer. Men frem til da skal jeg gjøre så lite som mulig! Bare kose meg og ta livet med ro, det blir deilig etter et par veldig travle måneder. 

En liten feiring måtte til etter eksamen, og det ble gjort med mine tre favoritt S-er: Sminke, Sushi og Sindre ♥ Litt ny sommersminke som tar liten tid å påføre og gir mye glød trengtes nå som jeg har en tid med både lite søvn og liten tid på badet foran meg. I tillegg fikk jeg en liten goodiebag med, mihii. Sushi er det såå lenge siden jeg har spist, og det var skikkelig koselig med en liten sushi date sammen med Sindre. Vi har begge hatt mye å gjøre i det siste, så litt kvalitetstid sammen gjorde godt ♥Nå er jeg tilbake på bloggen og skal være flink til å oppdatere dere oftere! Er det noe spesielt dere ønsker å lese om? Let me know ;-) 

Vi skrives snart igjen ♥

Hentesett til vår lille prinsesse

 • 18.05.2015 - 19:43

Hei mine kjære ♥ God 17. Mai! Hadde dere en fin feiring?  Det ble en veldig rolig og koselig feiring på meg i år, noe som passet meg ganske godt. Vi var hos foreldrene til Sindre og spiste deilig tapas, det var så mye godt på bordet. Vi ble sittende og se på 17. Mai sendingen, spise hjemmelaget is og skravle i flere timer. Veldig koselig å være på besøk! På kvelden kom vi hjem til et fulldekket dessertbord av godsaker. Haha, følte jeg ikke gjorde annet enn å spise nesten hele dagen. Vi spilte brettspill og koste oss resten av kvelden. Til nattmat ble det pølser, ingen 17. Mai uten! Som sagt, en veldig rolig og fin feiring. Jeg var ekstremt trøtt på slutten, og sovnet nesten i åtte tiden på kvelden. Jeg trodde bare jeg var litt sliten, men det viste seg fort at jeg brygget på noe mer. Det ble en feberhet natt med masse mareritt, og da jeg våknet i fem tiden hadde mandlene hovnet opp, halsen var sår og bihulene helt tette. Jeg trodde at en av fordelene med å være gravid og edru på 17. Mai var å slippe å våkne dagen etter med en følelse av at noen har kastet en murstein i hodet ditt, men den gang ei! Haha, beklager sutringen ♥ 

Denne dagen var egentlig satt av til masse eksamenslesing, men det ble mer halvsoving på sofaen og The Vampire Diaries på skjermen. Kroppen sa virkelig stopp, så da måtte jeg bare lytte. Jeg får bare slappe av resten av kvelden, så satser jeg på at det går fort over! Det har kommet endel spørsmål om hentesettet, så tenkte at jeg kunne vise dere det. Jeg ville ha et litt klassisk, tidløst sett som ikke var typisk knall rosa og med masse greier på. Falt veldig for dette enkle, lilla/gammelrosa med heklekant!

 

Jeg strikket jakken og litt av luen, mamma strikket vognteppet, sokkene og resten av luen. Sindre valgte ut kjolen ♥ 

Hva synes dere?

 

#blogg #mamma #mammablogg #babyklær 

One month left

 • 15.05.2015 - 22:59

Hver kveld når jeg legger meg ser jeg bort på sengen din. Det føles helt uvirkelig at snart ligger du der, med et par glitrende øyne og et varmt, lite hjerte. Jeg gleder meg sånn til å beundre deg, høre på de søte lydene du lager, kjenne den myke huden din og bare være i nærheten av deg. Jeg har båret deg i snart ni måneder og føler at vi er nært knyttet, men nå gleder jeg meg til å bli kjent med deg på nytt. Frem til nå kjenner jeg alle dine bevegelser; at du snur på deg, hikker og sparker. Det har vært vår lille hemmelighet, kun mellom meg og deg. Nå skal jeg endelig få vise deg frem, vise deg til verden og vise verden til deg. Det blir spennende å se deg føle deg frem i det nye livet utenfor magen, se deg utforske og være nysgjerrig. Og selvfølgelig skal jeg være der og holde deg i hånden hele tiden, for du er det kjæreste jeg har. At du bare er en liten måned unna gir meg sommerfugler i magen. Lille venn, jeg kan ikke vente med å få møte deg ♥Hei - og god helg ♥ Eller kanskje det var mange som allerede tok langhelg i går? Solen stråler og jeg tok meg en liten fridag fra eksamenslesingen. Det ble litt fokus på selvpleie i dag, både i form av et frisørbesøk og kvalitetstid med Silje og Sofie. Pleie av både utseendet og det sosiale. Jeg klippet endel på lengden og frisket opp fargen hos flinkeste Cecilie. Resultatet ble så bra, hun gjør det alltid enda bedre enn jeg har sett for meg. Gleder meg til å vise dere! Etterpå dro jeg på shopping med Silje og Sofie. De skulle ha antrekk til helgen så vi gikk gjennom hele Madla senteret og Vågen for å finne noe fint. De fant det de skulle begge to, så det blir noen flotte frøkner på byen i helgen ;-) Gjett om jeg gleder meg til å passe de vanlige klærne mine igjen, og kunne dra ut og handle litt nytt til sommergarderoben. 

Nå koser jeg meg i armkroken til Sindre med godteriskålen i fanget og Senkveld på tv-skjermen. Jeg måtte bare benytte reklamepausen til å titte innom dere litt. Tenk at det er bare en måned igjen til vi får møte det lille nurket vårt! Av og til bare slår det meg, at snart skjer det noe. Det vi har ventet så lenge på er faktisk rett rundt hjørnet. Det blir en fantastisk reise, starten på et nytt kapittel. Kjenner det kribler i meg når jeg skriver dette. Og ikke minst gleder jeg meg til å dele opplevelsen med dere! 


 

♥ Mine favoritt bilder fra gravid photoshooten. De er tatt av søskenbarnet mitt Camilla, hun er så flink!! Bildene ble så fine, og jeg gleder meg til å henge dem opp på veggen. Anbefaler virkelig å ta gravid bilder, det er et så fint minne å ha! 

Ønsker dere alle en kjempefin helg, så skrives vi mer i morgen ♥ #blogg #mammablogg #gravid 

Baby`s corner

 • 13.05.2015 - 22:13

Hei dere ♥ Pjuh, endelig har jeg fått satt meg ned! Jeg har vært på farten i hele dag, så det var utrolig godt å senke skuldrene litt. Jeg har blant annet vært på skolen og jobbet noen timer med Ingvild, fikset neglene mine på LCN Nailbar og gjort et par ærender. Resultatet på neglene ble såå bra, gleder meg til å vise dere! Fikk handlet inn et par nødvendigheter som har stått på listen min lenge, så det var en fornøyd frøken som kom hjem fra byen. Vi var på nattåpent i går, men der var det bare kaos og jeg fant absolutt ingenting. Jeg har lenge vært på jakt etter fine koseklær som jeg kan gå i etter fødselen. Behagelige klær er et must, men jeg føler meg alltid bedre når jeg kan se litt bra ut i tillegg. Endelig fant jeg det jeg lette etter inne i byen i dag. Jeg var også innom Kremmerhuset for å handle et par ting til 17. mai, og da var søteste Carina på jobb. Det var så godt å se henne igjen, savner kremmerjentene mine ♥ 

Over til overskriften; bittelille sitt hjørne er ferdig, og det har blitt så koselig og skjønt! Når man har lite plass å jobbe med så må detaljene plukkes nøye ut. Synes det ble et fint lite hjørne ♥

Tenk at snart skal lille gull ligge og drømme søtt i denne sengen, gleder meg ♥

Nå skal jeg bare rydde litt (måå ha det ryddig rundt meg før jeg kan sette meg ned og slappe av om kvelden) og så venter sofakroken med favoritt programmene. Håper dere har hatt en fin dag mine skjønne! Blir så glad for at det er så mange som titter innom om dagen, det er veldig motiverende. Vi skrives ♥

Vurdering av babyboxer

 • 12.05.2015 - 16:16

For en stund siden var jeg og hentet tre babyboxer, den siste fra Rimi har jeg ikke rukket å hente enda. Det er gratis startpakker med litt forskjellig både til den vordende moren og den lille. Jeg fant en nettside her, hvor det er en liste over alle de ulike babyboxene du kan bestille. Du må bare fylle inn litt opplysninger som mail og termin dato, så får du tilsendt en kode du registrerer hos apoteket for å få boksen din. De kan hentes tre måneder før termin, eller tre måneder etter. Så hvis du har født så er det fortsatt ikke for sent å bestille. Veldig godt tips! Jeg tenkte å vurdere innholdet til de tre babyboxene jeg har hentet, og gi dem terningkast 1-6. Tenkte det var kjekt for andre kommende mødre å se hvilke som er verdt å bestille! Vitus Apotek: Innhold: 

- Semper havre smoothie med hefte om 10 gode råd for kosthold og måltider

- Questbar

- Truseinnlegg

- Krem til såre brystvorter 

- Lakerol pastiller

- A-Derma krem for eksem og veldig tørr hud

- Fuktighetskrem for hele kroppen (for tørr og sensitiv hud) 

- Ørepropper

- Vitamin C halstabletter

- Engangs-bh-innlegg

- Smokk fra MAM

- Handlenett

- Gravid kosttilskudd for kvinnen og det kommende barnet 

- Shampoo

- Fødselsbok

- Diverse informasjon/reklame brosjyrer 

Vurdering:

Denne følte jeg var mest rettet mot moren med ulike små testere slik at du kan prøve det ut og se om det er noe du vil kjøpe inn selv. Noe var veldig nyttig, som for eksempel kremene og kosttilskuddet som jeg faktisk går på fra før så det var fint å få et ekstra brett. Jeg likte også veldig godt at de hadde lagt oppi havre smoothie til ungen sammen med et lite ark med 10 råd for måltid og kosthold etter hvert som barnet vokser. Questbaren var også super ettersom det er travelt med en liten baby og du gjerne ikke alltid rekker å lage deg noe skikkelig mat i farten, da er denne veldig grei å ha i vesken! Fødselsboken var også veldig god å lese i med enkle forklaringer som tok deg med gjennom hele fødselsforløpet. MAM smokken var veldig fin å få, jeg har lest mye bra om den. De er utviklet sammen med tannleger spesielt for nyfødte. Den jeg fikk var 0-2 mnd og skal være ekstra liten og lett, men de har også flere for når babyen blir eldre og smokken skal følge denne utviklingen. Noen ting virket det som de bare hadde puttet oppi for å fylle opp, som for eksempel C vitaminene, shampoo, pastiller og handlenett. Alt i alt var det en helt grei babybox, selv om det ikke føltes som en startpakke. Det var mer som en boks full av testere, og det jeg fikk med skal jeg helt klart legge i vesken til nødsituasjoner hvor jeg har gått tom for ting. 

Terningkast: 4

 

Apotek 1: Innhold: 

- Baby wipes

- Langermet body 

- Pampers bleie

- Avent tåteflaske

- Smokk fra MAM

- Bepanthen salve for tørr og irritert hud 

- Reparerende balm for irritert hud 

- Eucerin olje for bading og dusj

- Blenda sensitiv flytende tøyvaskemiddel 

- Foreldre og barn magasin 

- Babybok for barnets første år

Vurdering: Denne pakken hadde en veldig fin blanding av innhold syntes jeg. Den langermede bodyen med bamsen på var utrolig skjønn, og er alltid noe det trengs masse av! Jeg likte veldig godt at du egentlig fikk med nesten alt du trenger for å stelle babyen; både med olje til badingen, kremer, våtservietter og bleie. Deretter kan du ta på bodyen, gi smokken hvis det trengs og eventuelt flasken. Som sagt har jeg hørt mye om MAM smokkene, så jeg ble veldig glad for å få en til av den! Avent tåteflaskene har jeg også lest mange anbefalinger om. Og når bodyen har blitt skitten fikk jeg til og med vaskemiddel til å vaske den med, uten parfyme og fargestoffer. Tommel opp! Til mammaen følger det med et Foreldre & Barn magasin som er veldig kjekt å bla litt i. Babyboken om barnets første år var også veldig fin å lese i og inneholdt god informasjon. Alt i alt en veldig god startpakke med variert, nyttig innhold! 

Terningkast: 6

 

Libero: Innhold:

- Bleiepakke

- Ammeinnlegg

- Våtservietter 

- Bind 

- Bleieavtale kort 

Vurdering: Denne pakken var det ikke så masse i, men alt var skikkelig ting som kommer til å komme godt med. Det er slike ting jeg så for meg skulle være i en startpakke, rett og slett små nødvendigheter som trengs helt fra ungen blir født. Alt innholdet i Libero startpakken var ting jeg hadde skrevet på listen min over ting som må handles inn, så det var veldig greit å få! Må selvfølgelig handle mer av det, men nå har vi i hvert fall litt på lager. Dette var en veldig grei startpakke, med få skikkelige ting istedenfor masse smått som bare var blitt lagt oppi. Savnet kanskje et par informasjonsbrosjyrer om litt viktige ting, slik som følget med i de to andre pakkene. Men ellers var det en super startpakke som kommer godt med! 

Terningkast: 5

 

#blogg #mamma  #mammablogg #tips 

Legebesøk

 • 12.05.2015 - 12:39

Hei dere ♥ Beklager for litt lite blogging, formen har ikke vært helt på topp i det siste. Jeg har mye sterke kynnere, er kvalm og svimmel og er mye mer trøtt og sliten enn tidligere. Det var mye som plutselig endret seg fort, og jeg føler meg ikke helt som meg selv. Vi var hos legen i går og tok litt prøver som ga utslag, så vi må bare vente på svar fra sykehuset. Heldigvis var alt bra med den lille, hun er veldig aktiv og fosterlyden var fin. Det er jo det viktigste! Jeg får bare ta det litt mer med ro og hvile masse. Nettene er verst hvor jeg er mye våken, og sovner kanskje ikke før i ti tiden om morningen igjen. Dere kan se en video jeg la ut på instagram her hvordan jeg har det hver natt! Nå har jeg spist en veldig sen frokost i sengen, og skal straks ta fatt på eksamenslesingen. Titter innom senere med litt mer interessant blogging, tenkte bare å oppdatere dere litt ♥


#blogg #hverdag #livet 

Gaver fra Babyshoweren

 • 10.05.2015 - 18:27

Som dere ønsket kommer det et lite bildedryss av gavene fra den første babyshoweren! Jeg fikk så utrolig mye fint, og det var både personlige, gjennomtenkte og kreative gaver som jeg satte veldig pris på. Gleder meg til å ta i bruk alt sammen! Lille prinsessen vår er bortskjemt allerede ♥

Ingrid hadde laget bleiekake. Den står fortsatt akkurat slik som jeg fikk den, altfor fin til å bli pakket opp enda! 

En bamse fra Marita som satt på den kule scooteren hun hadde laget. Kan se bilde av den her. Utrolig mykt teppe fra Bettina som nå ligger i lille gull sin seng.  //   Tåteflaske, ammeinnlegg, bleiekrem og så en bodyskrub til meg fra Sofie, Charlotte og Margarita. Viktig med selvpleie til moren også, hihi! PS: Glemte å få med våtserviettene på bildet! 

Utrolig skjønt spisesett fra Zahra og Silje! 

Herlige sommerbodyer fra Katrine  //  Bok fra Zahra og Silje som jeg husket jeg selv elsket når jeg var liten. 

Supersøte kjolesett fra Charlotte. Til og med sko og hårbånd til! 

Ingrid hadde vært så flink og strikket truse, to luer og noen supersøte sko. Jeg blir helt imponert! Og selvfølgelig med en matchende body til ;-)   // Herlig kortbukse med seler strikket av moren til Bettina!  

Gode kosesett fra Sofie, synes de var så kule!  //  Nydelig kjole fra Cecilie 

Strikkesett fra Sofie,  elsker at det ser litt retro ut! // Superskjønn kosedress fra Zahra og Silje, perfekt til en kald vinter. 


Skjønneste babynestet med ugler på som jeg fikk av alle jentene ♥ Og ikke minst teppet som moren til Bettina hadde heklet! 

Jeg fikk også et nydelig sett med perler, smykke og armbånd, fra Bettina. Det var blitt bestilt så jeg hadde ikke fått det enda når disse bildene ble tatt, men skal vise dere det senere! Det er helt nydelig 

Hva synes dere? ♥Døgnvill

 • 08.05.2015 - 16:09

God fredag fininger ♥ Restauranten vi var på beskriver egentlig ganske godt hvordan jeg føler meg for tiden, nemlig døgnvill. Jeg fikk ikke til å sovne før halv to i natt og var våken igjen fra halv seks til elleve, for så og halvsove til tolv. Slitsomt! VI hadde i hvert fall i en veldig fin date i går på Døgnvill Bar & Burger, og koste oss lenge med både god middag og dessert. Favoritten min er Sterke-Nils burgeren servert med sweet potato fries ved siden av. Til dessert hadde jeg vaniljemilkshake med jordbær, beste jeg har smakt! Og det beste av alt var at jeg fikk veldig fin kvalitetstid med min kjære ♥Etter middagen dro vi på fødselsforberedende kurs på sykehuset. Jeg syntes det var både skremmende og rørende, det gjorde liksom alt enda mer virkelig. Men det var også veldig nyttig og lærerikt, så jeg føler meg enda mer forberedt til den store dagen. I dag har jeg vært ute og handlet til fødebagen slik at den snart er pakket og klar. Tenkte å vise dere innholdet når jeg er ferdig, kanskje det kan være av interesse for andre som skal pakke sin fødebag snart? 

Nå har vi ordnet i stand til overnatting og skal straks dra på flyplassen for å hente stesøsteren min. Hun skal på landstreffet, så vi har en russ i hus for helgen. Årets russ er i hvert fall veldig heldige med været! Nå må jeg dra avgårde, vi skrives ♥

Flinke studenter

 • 07.05.2015 - 11:42

Heisann ♥ Hvordan har dere det? Så deilig å tenke på at det snart er helg allerede! I skrivende stund sitter jeg på skolen med Silje og Ingrid for å lese til eksamen. Vi tar alle forskjellige fag, men det hjelper alltid å sitte sammen med andre og jobbe . Føler jeg får gjort mye mer når jeg er i en skole setting og ikke sitter hjemme på sofaen med macen i fanget. Nå har vi hamstret inn med iskaffe og snacks, så er det full jobbing i endel timer. Senere kommer Sindre og henter meg, så skal vi ut på en liten date for å feire 2 års jubileum. Gleder meg masse til litt kvalitetstid sammen og god mat. Deretter drar vi til sykehuset for å være med på fødselsforberedende kurs, noe jeg er veldig spent på. Håper på å få lære litt nytt! Nå må jeg vende tilbake til skolebøkene, ville bare titte innom og ønske dere en fin torsdag ♥Andre som er midt i eksamenslesingen?  

Frøken bortskjemt

 • 06.05.2015 - 17:02

Ååh, i går følte jeg meg som verdens mest bortskjemte jente! Jeg føler meg så utrolig heldig som har så god familie, fantastiske venner og kjæreste. Vi er fem jevnaldrende jenter i søskenbarnflokken som har et veldig nært forhold, og i går skulle vi alle sammen besøke Benedicte og 1 måned gammel Filip ♥ Da jeg kom inn skjønte jeg ikke hvorfor det var dekket med rosa over alt, men plutselig spottet jeg en gave hvor det stod "til en prinsesse". Enda en babyshower?! De hadde stelt så fint i stand med god mat, pynt og gaver. Jeg blir helt overveldet over at noen vil ordne noe så fint til meg og bittelille! Det var en utrolig koselig kveld, og tiden fløy avårde. Det er alltid så hyggelig å møtes og oppdatere hverandre litt. Vi skravler fra vi kommer til vi går ut døren igjen. Det var spesielt gøy å få se tremenningen til jenta vår, han var så skjønn! Om en stund løper de rundt sammen, det blir koselig. Som om det ikke var nok med enda en liten babyfest, så ventet røde roser og et fint kort på meg da jeg kom hjem. Jeg og Sindre hadde 2 års jubileum i går, så det var veldig hyggelig å få en liten oppmerksomhet selv om vi ikke fikk tilbrakt dagen sammen. Planen er å feire det litt i morgen med god middag og svangerskapskurs. Gleder meg! 
Formen har ikke vært så god de to siste dagene. Jeg har veldig vonde smerter i magen som kommer og går gjennom hele dagen. Det føles litt som mensensmerter bare mye verre. Det er også vanskelig å sove om natten for jeg ligger og kaldsvetter , er veldig kvalm og får kramper i leggene. Håper virkelig det gir seg litt snart, for det er ikke så veldig godt å ha det slik som nå. I kveld får jeg i hvert fall besøk av Bettina, Silje, Ingrid og Zahra så det blir koselig. Skal straks begynne å diske opp litt snacks til oss. Beklager at det bare ble et lite bilde fra mobilen i dette innlegget, håper det går fint! Vi skrives mer senere ♥


Neglefin hos LCN Nailbar Arkaden

 • 05.05.2015 - 18:02

// sponset behandling 

Som noen kanskje la merke til i et av de forrige innleggene så har jeg fått meg nye, fine negler! Det er alltid gøy å bli litt ekstra dullet med, spesielt nå under svangerskapet hvor jeg kanskje vil føle meg litt ekstra fin noen ganger. Vi tok jo gravid bilder på fredag, så da passet det jo ekstra bra med litt fine negler. Jeg var på LCN Nailbar på Arkaden i Stavanger hos flinke Kathrine og fikk satt på camuflage (forlenging) med fransk, og ble utrolig fornøyd med resultatet! Jeg gikk for noe litt enkelt den første gangen, men tenker på å prøve litt forskjellig etter hvert. Spesielt i sommer blir det jo gøy med litt friske farger på neglene!  

Fint, ikke sant? 

LCN Nailbar har akkurat åpnet her i Stavanger, men finnes allerede andre steder i Norge som for eksempel Trondheim, Gjøvik og Tønsberg. Det er et tysk konsept hvor at istedenfor å ha en lukket salong så er det en nailbar som står litt mer åpent og du lettere kan "droppe innom". Jeg synes det er utrolig kult at vi har fått noe slikt i Norge også nå! Jentene på LCN Nailbar Arkaden er veldig flinke, og jeg sitter bare og slapper av og koser meg når jeg får fikset neglene. De kan gjøre veldig mye forskjellig, enten det er en "quick hands" med stelling av negler osv, eller forlenging og dekor. Dere finner facebooksiden deres her og instagramprofilen her for mer info og bilder. Nå for tiden er det jo veldig mange festligheter som konfirmasjoner, 17. Mai osv, og da passer det jo veldig fint med litt ekstra velstelte negler. Eller kanskje vil du skjemme deg selv bort litt etter fullførte eksamener? Anbefaler dere å ta en tur innom LCN Nailbar Arkaden! For timebestilling kan dere ringe 458 39 962 ♥ 

 

Lesesnacks

 • 05.05.2015 - 11:01

God morgen fine ♥ Håper dere har hatt en fin start på dagen! Jeg våknet opp i en god armkrok og hadde virkelig ikke lyst til å stå opp. Vi har vært sammen i 2 år i dag, så det var litt trist at Sindre skulle på skolen og jeg skal sitte hjemme og jobbe hele dagen, så ser vi ikke hverandre før sent i kveld. Men vi får feire litt en annen dag! Dagene går for det meste til eksamenslesing for tiden, så jeg blir sittende med engelsk litteratur helt frem til jeg skal på gravid yoga i kveld. Etter yogaen skal jeg på besøk til søskenbarnet mitt Benedicte som for rundt en måned siden fikk en liten gutt. Gleder meg masse til å se både henne og lille Filip! Nå har jeg disket opp litt sunn snacks til øvingen, og er klar til å ta fatt på bøkene. Det ble en stor bolle med kesam, mango og jordbær, og en utrolig god supersmoothie. Jeg merker veldig i eksamensperioden hvor viktig det er med litt ekstra god mat. Jeg øver alltid bedre når jeg har litt god, næringsrik mat ved siden av meg. Det er virkelig tiden hvor jeg skjemmer meg selv bort litt på matfronten. God mat gjør alt bedre, haha! Andre som har det sånn? 

Håper dere får en fin tirsdag! Hvis det er andre som sitter med nesen begravd i en bok; jeg heier på dere! Skrives senere skjønninger ♥

Trykk liker om dere ønsker oppskrifter på gode, næringsrike supersmoothier ♥

Gravid uke 34

 • 04.05.2015 - 21:45

Hei skjønninger ♥ Andre enn meg som syntes det var helt surrealistisk at det var mandag i dag? Langhelg og vær som får det til å føles som sommerferie, da går dagene helt i surr for meg. Jeg startet dagen med å kjøre Sindre til eksamen, deretter dro jeg på skolen selv og jobbet i nesten 6 timer. Nå gjenstår det bare litt jobbing med bloggen før jeg skal klappe sammen macen for kvelden, og bare slappe av i sofakroken med Sindre. Vi ser hverandre så lite nå om dagene siden begge drar på skolen om morningen, og så ses vi ikke før sent på kvelden når han er ferdig på jobb. Så må nyte den lille kvalitetstiden på kvelden ♥ Men før jeg avslutter for dagen, tenkte jeg å oppdatere dere litt på graviditeten! Det er en stund siden sist nå, og jeg får endel spørsmål så tenkte det var greit å dele litt her med dere. 

Jeg er altså i uke 34 nå, og har 6 (!!) uker igjen til termin. Det nærmer seg altså med stormskritt. Litt skremmende, men på en god måte. På sist kontroll hos legen hadde hun allerede festet seg med hodet ned, så det er en ivrig liten frøken som gjør seg klar for å møte oss. Ellers var alt fint på kontrollen, alle målingene var akkurat som de skulle. Det er like betryggende å høre hver gang. Vi tok også nye blodprøver for å kontrollere antistoffene i blodet mitt, ettersom dette må holdes litt under oppsyn. Jeg må komme oftere og ta blodprøver nå mot slutten siden jeg har en spesiell blodtype som er rhesus negativ, har skrevet litt mer om det her. Jeg hadde også lagt på meg litt til, så nå har jeg lagt på meg 9 kg totalt i svangerskapet. Jeg begynner å kjenne at det er tungt nå, spesielt ettersom hun har sunket lengre ned og festet seg. Det gjør vondt i bekkenet og nederst i ryggen, så det river skikkelig å bøye seg for eksempel. Siden det bare er 6 uker igjen kan jeg ikke gå og svømme lenger, men jeg går fortsatt på yogaen. Nå som det begynner å bli tyngre kjenner jeg hvor mye det hjelper at jeg har holdt meg i så god form gjennom hele svangerskapet. Treningen har vært så viktig for meg både fysisk og mentalt. Det har gjort at jeg føler meg hundre ganger bedre!  Kynnerne kommer oftere, og det kan være ganske vondt til tider. Det er fortsatt mye liv i magen, og hun sparker skikkelig løs på ribbeina mine. Føler meg skikkelig vond og øm, er sikker på at jeg er gul og blå innvendig. Det merkes at det begynner å bli trangere inni der, og hver eneste bevegelse kjennes veldig godt. Til tider kan jeg ligge våken om nettene og ikke få sove fordi hun romsterer så mye inni der. Kaller henne bare apekatten ♥ 

Jeg gleder meg sånn til å se henne, bli kjent med henne og bare kose meg masse med den lille jenta vår. Det er helt utrolig hvor mye kjærlighet du kan ha for noen du ikke har møtt enda. Jeg føler at jeg har blitt litt kjent med henne når hun er inni magen, men når hun endelig kommer ut skal jeg jo bli kjent med henne helt på ny igjen. Det er så mye jeg er nysgjerrig på, og drømmer ofte om henne om natten fordi jeg er så spent. Jeg føler meg mer og mer klar nå, og er faktisk veldig stolt av meg selv. Alt begynner å komme i orden, det eneste som mangler er å pakke fødebagen. Jeg har allerede skrevet en liste over hva jeg har tenkt til å ta med, men tar gjerne imot tips! Alle de viktige nummerene har blitt lagt inn under "favoritter" på telefonene, og jeg spøker med Sindre med at jeg skal kjøre tilfeldige tester hvor jeg later som jeg får rier og ser hvordan han reagerer. Haha, neida jeg skal ikke være så slem! På torsdag skal vi faktisk på svangerskapskurs, og det gleder jeg meg veldig til. Det føles veldig godt å gjøre slike ting sammen ♥ 

 

Babyshower

 • 03.05.2015 - 12:40

Hei skjønninger ♥ Som sagt ble jeg overrasket med babyshower på fredag! Jeg ble så sjokkert og glad, da jeg gikk inn hos Bettina og verdens beste jenter stod og ventet på meg. Til og med venninner som bor og studerer i andre byer som jeg ikke har sett på flere måneder hadde kommet for anledningen! Hele babyshoweren var så utrolig gjennomført fra begynnelse til slutt, jeg ble helt imponert over hvor mye arbeid som var lagt ned i det. Det var masse rosa pynt, fine gaver, deilig tapas, gode søtsaker og morsomme leker. De hadde til og med alle sammen kledd seg i hvitt, tatt med en rosa kjole jeg skulle ha på meg og laget bånd hvor det stod "Mom to be" som jeg skulle gå med. Vi startet med å spise tapas og Sofie holdt en utrolig skjønn tale fra alle jentene til meg, ble så rørt! Deretter hadde vi gaveåpning, og vi fikk såå mye fint. Det var personlige, kreative og fine gaver. Noen hadde til og med strikket og heklet selv! Ingen tvil om at den lille jenta vår allerede blir skjemt bort av alle tantene sine ♥ Vi fortsatte med forskjellige leker og spising av søtsaker som de hadde laget. Følte jeg spiste hele kvelden egentlig, det var så mye godt haha! Det var en utrolig fin kveld, og jeg føler meg så utrolig heldig som har disse jentene ♥ Får ikke skrytt dem høyt nok opp i skyene! Det var i hvert fall en veldig fornøyd frøken som proppet bilen full av gaver, ballonger, pynt og restemat og kjørte hjem med et stort smil om munnen. Her er et lite bildedryss; Se så flinke og kreative de har vært! 

Trykk liker om dere vil se bilder av gavene ♥ 

 

Den som er lykkelig sover ikke

 • 02.05.2015 - 09:54

Det er et ordtak som sier at den som er lykkelig kan aldri stå opp for tidlig. Isåfall må jeg være ganske lykkelig for tiden, for jeg spratt opp klokken 8 i morges og var i altfor godt humør til å klare å legge meg igjen. Nå har jeg akkurat vært ute og gått tur med hunden i strålende sol, og sitter under dynen på sofaen og skriver til dere. Det føltes faktisk som en befrielse å sette seg ned med bloggen igjen. Sist jeg skrev til dere var jeg i Haag og besøkte pappa. Det var en utrolig fin tur, som gjorde godt. Det er alltid deilig å reise bort litt, og dette ble min siste flytur under graviditeten. Føler jeg har fått reist mye rundt disse månedene, og er veldig glad for at jeg ikke har hatt noe plager som har kunnet hindre meg. Hjemme ventet hverdagen igjen, og dagene har virkelig flydd forbi. Det er mye som skjer på èn gang, men det er bare gøy! 

På torsdag var vi på innfytteningsfest, og det var veldig hyggelig! Jeg har egentlig ikke savnet å kunne drikke alkohol og gå ut på byen under graviditeten, så jeg koste meg kjempemasse som edru. Det var også mange der som jeg ikke hadde møtt på veldig lenge, så det var fint å se dem igjen. I tolv tiden kjørte jeg Sindre og de andre til byen, før jeg selv dro hjem og hoppet i kosedressen med en kopp kakao mellom hendene. Veldig deilig! I går hadde jeg planlagt en fotoshoot med søskenbarnet mitt siden jeg fortsatt ikke hadde tatt noe gravid bilder. Vi var på Sola stranden, og hva jeg har sett av bildene på kameraet så ble resultatet utrolig bra. Gleder meg sånn til å se når de beste er plukket ut og ferdig redigert, Camilla er så flink! Etterpå var det bare å børste av seg all sanden og løpe bort til Bettina på kosekveld, som viste seg å være babyshower for meg!!! Ååh jeg ble helt blown away ♥ Jeg har knipset litt bilder til dere og skal fortelle mer om babyshoweren senere, imens kan dere jo ta en titt på instagram her

Nå skal jeg lage meg en god frokost og dulle litt her hjemme. Jeg og Sindre skal ha study night, men skal prøve å gjøre det litt koselig med god mat og snacks så det ikke blir så altfor kjedelig! Under ser dere antrekket fra innflytteningsfesten forresten, fikk skikkelig sommerfølelse ♥Ha en nydelig lørdag, så skrives vi senere ♥

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no