Veronica Reime

Girly monday

  • 27.05.2013 - 14:46

God mandag fininger♥ Håper dere har hatt en bra helg og kost dere i finværet! Jeg hadde en kjempeherlig helg♥ På fredagen var jeg jo ute med jobben, veldig koselig! Jeg elsker Kremmerhuset og ikke minst alle de kjekke jentene jeg jobber med. Det er virkelig en herlig gjeng! På lørdag var det jobb med beste Carina, og om kvelden var jeg i en 21 - års dag sammen med jentene. Jeg var heldigvis ikke noe dårlig på søndagen så jeg sto opp tidlig og la meg ute i solen, åå elsker virkelig sommeren! Egentlig skulle jeg på båttur, men det ble det ikke noe av.. Så på kvelden ble det kino med Sindre, Vegard og brødrene til Sindre. Vi så Fast 6, og selv om den var veldig rå så må jeg si at jeg merket godt at dette var en guttefilm. 

Det er vel kanskje mange av dere som er midt i eksamen nå, stå på den siste tiden! Selv har jeg første eksamen i morgen i norsk hovedmål, et fag jeg liker veldig godt, så jeg håper på at det går bra. Jeg har forberedt meg litt, og jeg må si at det hjelper veldig å sitte ute i solen å lese sammen med noe godt å spise/drikke, kanskje god frukt eller smoothie. Føler ikke det blir så veldig tungt og kjedelig å lese da! 

 

Nå har jeg en liten pause og slapper av med litt kvalitetstid med meg selv hjemme hos Sindre, mens han er på trening. Ha en fin mandag, og ikke minst uke! Masse lykke til med eksamener, og ikke glem å kos dere litt innimellom også♥

 

Herlig liv

  • 24.05.2013 - 18:23

Hei solstråler! Har dere det fint? Jeg har det virkelig herlig for tiden. Kjenner jeg gleder meg veldig til å bli ferdig med videregående og ha en strålende lang og god sommer. Jeg har vært litt syk og slakk etter russetiden, men har blitt mye bedre nå! Nå som det er så fint vær er jeg ute på ting nesten hele tiden, klarer ikke å sitte inne når solen stråler utenfor. Alt blir så mye kjekkere når det er fint ute, til og med eksamen neste uke virker ikke så gale akkurat nå. 
I går var jeg ute og spiste på Egon sammen med søte Anita, tror jeg er mett for i hvert fall tre dager nå. Det var kjempekoselig♥ Etter den lille daten vår hentet Sindre meg og jeg sov hos ham til i dag. Alltid godt å krype inn i armene på en person du er veldig glad i etter en lang dag. Begge skulle tidlig opp på jobb og skole, og det var veldig kjedelig å måtte stå opp for å gå på skolen og bare sitte å lengte etter å gå ut i solen. Misunner virkelig dem som har fri nå, vi gjør ikke annet enn å sitte å repetere og repetere.. Menmen! Etter skolen løp jeg opp til Silje og la meg på terrassen med Ingrid, Charlotte og Bettina. Nyter livet! 

 

Topp, Bik Bok // Shorts, Bik Bok // Solbriller, Rayban

 

Nå må jeg løpe i dusjen og begynne å stelle meg, skal ut med fineste Kremmerjentene i dag! Gleder meg. Ha en herlig helg skjønninger♥ 

Back in buisness

  • 21.05.2013 - 10:24

@veronicachr

Russebukse. Blåtur. Nye mennesker. Fantastiske venner. Forelska. Sene kvelder. Herlige stunder. Sol. Roadtrips. Grilling. God mat. Familie. Ombre. Trening. Landstreff. 17. mai frokost. Latter. Sommerfugler i magen. Gledestårer.

Dette beskriver den beste i mitt liv. Jeg har hatt det så utrolig gøy at det går nesten ikke an å forklare det med ord. Det har skjedd så mye hele tiden og jeg nøt hvert øyeblikk, plutselig var det over. Det gikk så altfor fort! Jeg har opplevd så mye sammen med de herligste menneskene på jord. Jeg har fått utrolig mange gode minner som jeg alltid vil ha med meg videre. Tusen takk til alle som var med på å gjøre denne tiden så fantastisk ♥

Jeg beklager at bloggingen har blitt lagt litt på hyllen, men jeg har rett å slett fokusert kun på meg selv fordi dette er kun en gang i livet så jeg ville være med på absolutt alt og nyte det uten å ha noe annet som lå i bakhodet hele tiden. Ellers håper jeg at dere har hatt en fantastisk herlig mai måned og koste dere mye på 17. mai! Jeg gleder meg til å dele mer med dere fremover

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no