Veronica Reime

in the woods

 • 20.05.2012 - 22:37

Har vært i skogen og tatt litt bilder som kommer på bloggen etter hvert♥

 

- Love Veronica♥

one tree hill

 • 20.05.2012 - 00:12

Jeg har alltid hatt en favorittserie, og det er One Tree Hill♥ Har sett det siden jeg sikkert var ca 12 år gammel, og da jeg var mindre pleide jeg å skynde meg hjem fra skolen for å rekke det når det gikk på tv. Jeg har alle sesongene på boks, og for en stund siden så jeg aller siste episode, trist! Måtte spille den siste scenen om og om igjen, og etterpå satt jeg bare der og ante ikke hva jeg skulle gjøre haha har blitt helt avhengig av det. 

Har sittet på youtube og sett på favoritt scenene mine fra de forskjellige sesongene. Det er så utrolig mange, men velger å dele noen fra den siste sesongen for det var helt klart den beste og sterkeste: 

 

Sykt bra skuespill! Og elsker det hun sier i bakgrunnen♥ 

åååh her griner jeg som bare det♥ 

Elsker hvordan de avslutter, har sett det sikkert tusen ganger nå! 

Hva er din favorittserie?

 

- Love Veronica♥

kvalitetstid

 • 19.05.2012 - 23:18

Har en liten rolig kveld for meg selv etter jobb. Sitter innpakket i teppe og ser en film som går på tv. Ganske deilig egentlig, er ganske trøtt og sliten så passet meg godt. 

 

Hvordan er deres kveld?♥

 

- Love Veronica♥

Love sweater by Whitney Port

 • 19.05.2012 - 00:42 

- Love Veronica♥

17.mai

 • 19.05.2012 - 00:35

Heihei!♥ 
Håper alle hadde en kjempefin 17. Mai, spiste masse is og koste seg! Jeg elsker 17. Mai og synes det er en av de kjekkeste dagene i året. Ble ganske lei meg i år da det regnet og blåste noe helt forferdelig heeele dagen. Det ødela egentlig det meste av feiringen. Jeg var og så lillebroren min i toget og holdt på å fryse ihjel. Etter vi hadde sett barnetoget samlet alle seg oppe på Bydelshuset som er tradisjon hvert år. Vi spiste kake og koste oss litt. Senere dro jeg inn til byen for å møte kjæresten og feire litt 17. Mai med han også♥ Vi var og spiste på en restaurant med utrolig god mat som heter Torino, koos♥

Det ble dessverre ikke tatt noe bilder fordi jeg orket ikke å dra på kameraet i det forferdelige uværet, hadde nok med å holde styr på at bunaden ikke ble skitten og ødelagt. Så har kun dette:Bettina beste♥

 

- Love Veronica♥
 

16. mai

 • 16.05.2012 - 19:52

 

 

 

 

- Love Veronica♥

Å ta verdens største berg - og - dal bane i høyhælte sko

 • 13.05.2012 - 14:57

Vi er fanget i midten av en berg - og ? dal bane tur, usikker på hvor den vil ta oss. Det er mange langsomme oppoverbakker du tror du aldri vil se toppen av, skarpe svinger og uventede ting som ligger rundt et hjørne. Bratte nedoverbakker vil ta fra oss pusten og skape en ubehagelig følelse dypt nede i bunnen av magen, og den eneste muligheten vi har er å klamre oss fast og sitte med tanken om hvorfor i alle dager vi hoppet på denne turen?

På vaklende ben tar vi våre steg på veien kalt Livet, enten det er i høye, stolte Jeffrey Campbell`s  eller i slitte, gamle tennissko. Vi kan ikke alltid velge hvilke sidegater vi må gjennom for å nå målene våre, men det er når vi tar blikket bort fra de små detaljene som vesker og smykker og fokuserer på finalekjolen istedenfor at vi har en mulighet til å nå drømmene våre.

Som dere sikkert vet er veier fulle av svinger, rundkjøringer og skilter som vil lede deg i riktig retning eller få deg til å sakke ned farten eller øke den. Det kan også oppstå uvær som vil gjøre det vanskeligere å kjøre og å holde seg på veien. Livet er ingen unntak. Ingenting kan gå strake veien frem hele tiden og det vil komme svinger som vil kaste oss frem og tilbake og rundkjøringer som vil tvinge oss til å snu slik at vi ender opp der vi begynte i begynnelsen. Skilter vil lede oss i den retningen vi tror er riktig, men kanskje oppdager vi at det var helt feil vei å ta. Noen ganger blir vi tvunget til å rase i full fart fremover, og andre ganger må vi bremse ned. Solstråler skinner ned på oss og maler verden lys og i sterke farger, mens andre ganger kan mørke skyer gli frem og gjøre veien våt og glatt og vanskelig å holde seg på. Av og til er det plass til flere på veien og noen velger å reise gjennom den sammen, andre ganger er det en enveis gate du er nødt til å dra gjennom helt alene.

Verden er full av opplevelser og muligheter, men bundet til dette kommer et bånd av krav og forventninger. Vi blir kledd i sko som er alt for store, kjoler som ikke passer og accessories som ikke matcher. De glitrende gullskoene i butikkvinduet er kanskje ikke så skinnende når du har tatt dem med hjem, og du finner ut at kjolen du først syntes var så vakker, ikke er helt deg likevel. I dette evige kaoset av følelser, plikter, forventinger, drømmer og håp lærer vi oss overlevelsesmekanismer. Siden vi ikke lever i en super ? agent film med laser leppestifter og spionbriller, må vi overleve ved å ta på oss masker, knytte skoene ekstra godt på beina og være forberedt på å møte hva enn som blir kastet mot oss. Som sagt er verden full av opplevelser og muligheter, noen vil lære oss tunge lekser og etterlate oss med følelsen av at vi har mislyktes og ønsket om å kunne løpe tilbake veien vi kom fra. Det er de små, gode opplevelsene og mulighetene som leder oss i riktig retning som holder håpet oppe. Håpet om at vi kommer levende gjennom denne kaotiske, voldsomme stormen.

Det kan være skummelt å bli satt i et par  høyhælte sko og skal gå gjennom en snurrende tornado. Du kommer garantert til å falle, noen ganger bare snuble litt, mens andre falle med hodet først rett i bakken. Det vil bli etterlatt merker både utvendig og innvendig for livet, men til slutt vil du klare å gå rett gjennom stormen med hodet hevet og ikke så mye som å synke litt ned i kneene engang. 

 

By Veronica♥

favoritten min

 • 12.05.2012 - 22:17

Hei søte lesere♥

Håper dere har en fin Lørdag! Jeg har hatt en utrolig koselig dag. I to tiden møtte jeg Tona i byen. Det var veldig fint vær men blåste noe helt forferdelig så vi søkte tilflukt inne på Waynes, hvor vi satt i nesten to timer og snakket. Det var utrolig koselig♥ Jeg prøvde forresten en ny type frappuccino i dag, nemlig hvit mocca og den var utrolig god, Anbefales! 

Etterpå gikk vi litt rundt og kikket i butikkene før vi møtte søskenbarnet hans for de skulle gå og se fotballkamp, og det var mitt signal til å dra hjem haha. 

Nå er jeg barnevakt og har rigget opp et lite gossip girl maraton for meg selv med tepper og lys, kos♥ Ble en veldig rolig, men koselig lørdag på meg noe som passet meg egentlig ganske bra i og med at jeg er ganske sliten for tiden.

 
Favoritten min♥

 Stem på dette blogginnlegget

- Love Veronica♥

sårbarhet

 • 11.05.2012 - 23:51

Jeg hadde en ganske tung start på fredagen. En time inne på et hvitt rom ble det mye tårer og følelser. Ordene jeg ikke ville høre og har utsatt lenge å møte ble sagt. Jeg følte meg naken, sårbar og svak. En smerte skarp som en kniv gnaget i hodet mitt, og jeg kjente kreftene mine bli tappet ut i takt med hjerterytmen. De hvite veggene kom nærmere og all pusten ble presset ut av meg. Det var en skygge av meg selv som gikk ut og møtte den kalde virkeligheten utenfor igjen. Jeg så speilbildet av meg selv i et bilvindu og det slitne uttrykket fra et halvt år tidligere kom til syne i ansiktet mitt. Jeg må ta vare på meg selv og kroppen min hvis jeg skal klare å holde meg helt frisk og ikke få så mange nedturer, men jeg vet ikke om jeg er sterk nok. 

Senere møtte jeg mine nærmeste venninner. Det var godt å komme bort fra tankene som hele tiden hvisker meg i øret. La latter og gode ord overdøve bekymring og angst. Det er noe av den viktigste støtten jeg har. 

Nå ligger jeg godt under dynen i sengen og lytter til vinden som blåser utenfor. Det er litt trygt og godt å ligge her i skjul og gjemme seg litt bort fra det som skjer utenfor. Jeg vil ligge her en stund til, jeg er ikke helt klar til å møte det enda, men snart blir jeg tvunget til det. Men inntil da skal jeg drømme meg bort så mye jeg klarer.

Kortet som står på nattbordet mitt♥

Stem på dette blogginnlegget

- Veronica♥

fjelltur

 • 03.05.2012 - 23:08

Hei skjønninger♥

 

Det har vært litt dødt her i det siste, men jeg har vært veldig stresset for tiden. Jeg har presset meg selv ganske mye, og innimellom føles det nesten ikke som jeg får puste. Alt går i ett og jeg føler det hele tiden er noe jeg glemmer. På skolen får vi nye oppgaver før vi har klart å levere inn de vi holder på med nå. Jeg er utrolig trett og sliten og vil bare legge meg ned, men hver dag må jeg stå opp og komme meg gjennom det.

I dag tok jeg en pause fra alt og gikk tur opp Vedafjellet sammen med kjæresten. Været var nydelig og varmt, og det var herlig med litt frisk luft. Det var en kjempefin tur! På toppen satt vi og spiste og nøt utsikten, solen og den friske luften♥ 

Hvordan har dere det da for tiden?

 

- Love Veronica♥

happy day

 • 01.05.2012 - 23:00

Heihei lovebugs♥

Glemte jo å fortelle dere om mandagen min! Mandag var en helt utrolig herlig dag! Etter skolen dro jeg først inn til byen for å levere selvangivelse, og etterpå dro jeg til Kvadrat for å møte Silje, Zahra og Bettina mine beste♥ Det skulle egentlig bli en kort tur, men det endte med at vi var der i fire timer! Det var jo som dere sikkert vet 50% på hele Bik Bok og jentene fant seg masse fint! Det ble bare vindusshopping på meg siden jeg hadde ikke noe særlig med penger. 

Etter vi hadde gått litt mer rundt møtte vi på typen min og kompisen hans. Jeg må si at jeg har en utrolig generøs og snill type for han fikk meg til å ta kortet hans og ta en til runde inne på Bik Bok, så da ble det et par plagg på meg også! Jeg er så bortskjemt!♥

Slitne og trøtte med vonde armer og ben, et par poser med klær rikere i tillegg til masse mat og snop slepte vi oss hjemover til meg hvor vi laget mat (pizza), spiste masse snop, så på tv og koste oss. Var kjempekoselig med overnatting av jentene og en herlig dag full av alt vi liker å gjøre sammen♥♥♥

Har dere gjort noe gøy?

 Stem på dette blogginnlegget!

- Love Veronica

all new

 • 01.05.2012 - 22:56Hva synes du?

Stem på dette blogginnlegget!

 

- Love Veronica♥

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no