Veronica Reime

All white

 • 29.04.2016 - 19:56

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Buksedress: Zara

Skinnjakke: Gina Tricot 

Kicks: Adidas Stan Smith 

Et antrekk fra sist helg, da vi var i bursdag. Jeg elsker å kle meg komfortabelt når jeg skal ut, og velger heller en vid buksedress og sneakers enn en kort kjole og vakle rundt på brosteinen i altfor høye hæler. Jeg synes at hvis du kler deg slik at du føler deg komfortabel og selvsikker, så er det tusen ganger mer sexy enn en  altfor kort kjole, for eksempel. Jeg er av den typen som hiver meg på så fort jeg hører at noen på vorshet skal bestille seg pizza, og etterpå sitter jeg fornøyd med beina i kryss oppi sofaen og trykker i meg et pizzastykke med altfor mye hvitløksdressing. 

Puh - endelig et lite pust i bakken! Denne fredagskvelden skal virkelig nytes, og jeg skal fortrenge alt av norrøn grammatikk og Ivar Aasen. Det føles aldri helt skikkelig som helg når du er midt i en eksamensperiode, men jeg skal prøve å ta meg litt fri i helgen. I hvert fall i kveld og i morgen. På søndag har jeg en lesedate med Silje på planen. Heldigvis har jeg en liten solstråle som er veldig flink til å få meg på andre tanker. Akkurat nå sover hun søtt i sengen sin, og jeg kan senke mammaskuldrene. I kveld blir det god mat og de faste fredagsprogrammene på skjermen. Joggisen er på, og jeg kan forsikre dere om at jeg i hvert fall ikke ser ut som på bildene ovenfor; sminkeløs med ringer under øynene og en rufsete hestehale på hodet. Men jeg har det veldig fint, og det er vel det viktigste! 

Ønsker dere en kjempefin helg! God klem ♥

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Det fineste plagget jeg eier

 • 26.04.2016 - 21:48

Hei mine fine! Har dere hatt en god start på den nye uken? Håper det! Dette er kanskje en av de mest intense ukene dette skoleåret, så nå gjelder det bare å holde fokus. Heldigvis hadde jeg litt pause fra lesingen i helgen, og vi var blant annet både i konfirmasjon og bursdag på samme dag. Først var vi i konfirmasjon til søskenbarnet mitt, Emilie, og det var et utrolig fint selskap. Jeg elsker å få en anledning til å kunne bruke bunaden min. Det er virkelig det fineste plagget jeg eier, og jeg merker at jeg setter bare mer og mer pris på å kunne bruke den. Linéa hadde også på seg bunad som farmoren min har strikket til henne, og hun er såå fin i den. Veldig stas at hun også får ha et så unikt plagg som er laget spesielt til henne! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Senere på kvelden leverte vi Linéa til besteforeldrene hennes, hvor hun skulle overnatte, og dro i bursdag til en kompis av Sindre. Det var veldig kjekt å kunne dra ut sammen bare jeg og Sindre, og vi hadde en veldig fin kveld. Godt å se mange av dem som vi ikke har sett på lenge igjen! Vi ble heldigvis ikke så sene, og jeg var i fin nok form til å dra på biblioteket og lese neste morgen (ved hjelp av litt juice og kaffe fra Joe & The Juice vel og merke). 

Jeg synes det er utrolig koselig at dere etterlyser bloggingen min, og jeg skulle gjerne ønske at jeg kunne oppdatere dere oftere og bedre enn det jeg gjør akkurat nå. Dere kan følge meg på snapchat (veronicacr) eller instagram (veronicareime), hvor jeg oppdaterer oftere. Akkurat nå går alle mine krefter til eksamenslesing og å være den beste mammaen for Linéa. Hun plages litt med tennene for tiden, og forrige natt ble jeg sittende i sengen og sove med lille gull i armene. Føler meg ikke akkurat så opplagt når jeg må møte på skolen klokken 8 neste morgen, men det går. Kjenner at det er tid for å hente inn det ekstra giret. 

Andre som er midt i eksamenstiden? Heier på dere ♥♥♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

De siste dagene

 • 18.04.2016 - 22:32

Hei dere  Oppdateringene blir litt så som så om dagen, og det beklager jeg! Jeg har to eksamener foran meg, så jeg bruker all min energi på lesing og Linéa Olivia. Listen min over idéer til innlegg er lang, men akkurat nå er jeg nødt til å prioritere det bort. Kreativiteten kribler i hendene mine, men jeg må rett og slett komme meg gjennom dette først. Selv om det er mye jobbing og tunge dager så liker jeg faktisk veldig godt å jobbe mot eksamen. Vi fordyper oss skikkelig, et par lys går opp når vi plutselig skjønner noe som har vært vanskelig å forstå og vi motiverer hverandre. Og så er jo sommerferien rett rundt hjørnet, og det i seg selv er jo en stor motivasjon! Denne sommeren kommer til å bli så fin, og da skal virkelig bloggen bli på topp igjen, det lover jeg Slenger med et par bilder fra de siste dagene:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hadde et par ærend i helgen, og var så heldige å få med oss Spring Fresh med Lene Orvik og Espen Hilton. Lene må være den herligste, mest jordnære bloggeren jeg vet om. En stor favoritt! I tillegg kler hun seg så bra, og jeg fikk masse inspirasjon til våren og sommeren. Veldig glad jeg fikk det med meg :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My new babies 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens antrekk på snuppa Definitivt den kuleste lille frøkna jeg vet om!

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

 

Småbarnsforeldre på storbyferie

 • 16.04.2016 - 15:53

Jeg vil kalle det en vellykket ferie når du glemmer ut alt av sosiale medier (foruten et par snaps av mat, gjør visst ikke annet enn å spise, hehe) og kommer tilbake til hotellrommet med gnagsår, et fullt minnekort, tunge bæreposer og over 100 uleste meldinger i messenger. Alltid når jeg drar andre steder så er det to ting som opptar oppmerksomheten min; arkitektur og mat. Jeg elsker å vandre rundt og kikke på fine bygninger, og deretter slå meg ned et sted og spise god mat. Det gjorde vi masse av på denne turen! Vi bestemte oss på forhånd at ettersom vi skulle være der i bare to dager så ville vi ikke bruke tid på å dra rundt og gjøre turist ting, for det har vi begge gjort før i Oslo. Vi holdt oss derfor for det meste til Majorstua hvor hotellet vårt lå, og tilbrakte mest mulig tid sammen med dem vi hadde planlagt å møte.

Den første dagen innlosjerte vi oss bare på hotellet, og gikk deretter for å møte søskenbarnet mitt og fadderen til Linéa, Camilla, som var ferdig på skolen for dagen. Hun går på Politihøgskolen, så vi fikk en liten omvisning på skolen, før vi dro hjem til henne og laget god mat og koste oss. Veldig kjekt å få se hvordan hun hadde det!

Dag 2 av turen vår var en veldig lang, fin og travel dag. Vi ruslet rundt i gatene, tok en liten pause på en koselig café, skravlet og så på menneskene. Til lunsj møtte vi to av mine kjære roomies fra New York, Thea og Ragnhild. Herlighet så godt det var å se dem igjen! Det har gått altfor lang tid siden sist, og vi ble sittende og oppdatere hverandre på alt og ingenting over tapas, kos! Etter lunsj tok vi oss en liten shoppingrunde, og fant masse fint til sommeren til oss alle tre. Kanskje jeg viser innkjøpene i et eget innlegg! Det ble en veldig kjapp runde i butikkene, for jeg måtte rekke et foredrag som pappa skulle holde på Politihøgskolen. Jeg må si at jeg er utrolig stolt av pappa og alt han har oppnådd - og fortsatt oppnår. Det var veldig kjekt å se foredraget, og høre han selv stå og fortelle om den viktige jobben han gjør. Flinke pappaen min! Linéa og Sindre var på hotellet imens, så de trillet nedover til skolen og møtte oss etter foredraget. Så gikk vi, pappa og Camilla og spiste middag på Lille Asia. Det ble en veldig lang dag med mange inntrykk, så det var ufattelig deilig å komme tilbake til hotellet og få lagt Linéa, før vi selv stupte under dynen med hvert vårt stykke oreokake fra Deli de Luca. Slitne og fornøyde foreldre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fine hotellrommet vårt på Thon Hotel Gyldenløve. Her trivdes vi veldig godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyydelig tapas på Delicatessen, mums!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thea og Ragnhild

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som den matelskeren jeg er så var dette en fryd for øynene (og magen)! Deilig mat på Lille Asia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lille gull nøt hotellivet så mye at hun ikke ville dra hjem, hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hadet Oslo! Takk for oss

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Når den oransje kjolen kommer på

 • 10.04.2016 - 22:13

Ååh - denne uken har vært så BRA! Virkelig, fra start til slutt. I dag er det faktisk akkurat en måned til jeg er ferdig med alle eksamener, og det betyr at jeg er veldig opptatt for tiden med eksamenslesing. Jeg har studiegruppe hver dag på skolen, og vi har kommet godt i gang. Utenom skolen har jeg selvfølgelig kost meg masse med Linéa, og vi har som vanlig vært på babysvømming denne uken, men også babysang! Mamma gikk med henne på babysang før jul, men denne gangen passet det sånn med skolen at jeg kunne gå med henne før forelesning. Og det er jeg så glad for! Jeg elsker å gjøre nye ting sammen med Linéa, og det var så gøy å se henne i en ny setting (dere andre mødre kjenner dele vel igjen?). Det så ut som hun stortrivdes og "sang" med, spilte på instrumentene og viftet voldsomt med armene. Gleder meg til torsdagene fremover! 

Denne uken har vi også vært på kontroll på helsestasjonen , og Linéa fikk masse skryt. Jeg går som vanlig ut derfra svevende på en rosa sky, og det er like stas hver gang! Hun har utviklet seg så raskt og er en skikkelig aktiv, liten frøken. Hun har hele tiden ligget foran i utviklingen, og hun imponerer meg hver eneste dag med å gjøre noe nytt. Det er så gøy å se personligheten hennes bli mer utpreget. Om bare noen få dager er hun 10 måneder, store jenta vår! 

Og når vi snakker om stor jente; Linéa var på sitt første overnattingsbesøk i går! Hun sov over hos foreldrene til Sindre, og det gikk utrolig fint. De hadde handlet inn og stelt i stand så Linéa hadde det som plommen i egget. Og i dag var de ute på tur med bæremeisen, så hun fikk kose seg masse ute i skogen. Siden Linéa var på overnatting, dro faktisk både jeg og Sindre ut en tur i går. Jeg var med studiegruppen min på vorsh, og det var så gøy! Jeg elsker at jeg har en fast gjeng på skolen som jeg kan jobbe bra sammen med fagmessig, men også kose meg ihjel med på festligheter. Det er et nydelig vårvær for tiden, og jeg benyttet sjansen til å bruke en oransje kjole for anledningen. Så deilig å kunne gå i en litt mer sommerlig kjole, og bare slenge en lett skinnjakke over. Det var varmt nok til at vi kunne gå til byen, og på veien ned stoppet vi på en basketballbane og ble med to gutter på en runde basketball, haha! Selve byturen var veldig kjekk med blant annet norsk allsang, og jeg møtte mange kjente fjes Og ikke minst skjønne blogglesere!

I skrivende stund ligger jeg og halvsover på sofaen og prøver å få med meg sesongavslutningen til Bloggerne. Er det bare jeg som synes at Felix er den mest interessante? Jeg fikk plutselig øynene opp for boksekulturen, og sitter bare og venter på at det skal komme innslag hvor han er med. Elsker å få et innblikk i noe nytt, og ikke bare det samme gamle. En veldig fin avslutning på en super uke! 

Håper dere har hatt en bra uke, og har fått brukt helgen til å lade opp batteriene og kose dere litt ekstra før den nye helgen setter i gang. Veldig glad i dere, god klem 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg 

Vær glad pappaen hjelper til!

 • 03.04.2016 - 19:49

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg leste en artikkel i går HER som gjorde meg ganske irritert. Er det virkelig noen som tenker på denne måten lenger? I mine øyne virker det egoistisk å dele rollene i forhold til barna på den måten, da de så absolutt har godt av at foreldrene blander oppgavene sine litt. Jeg og Sindre er et moderne par, og i 2015 fikk vi barn sammen. Jeg går på skole, og han skriver bachelor og er hjemme på pappaperm. Han kan gå på kjøpesenteret og handle babyklær, og jeg kan skru sammen en trappegrind. Vi fordeler oppgavene mellom oss, og begge er veldig delaktige i Linéa sitt liv og daglige gjøremål i forhold til henne. Akkurat slik det skal være!

Er det noe jeg er lei av å høre så er det at jeg må være glad for at Sindre hjelper til. Selvfølgelig er jeg glad for at han tar mye del i livet til Linéa og at han er med og hjelper til. Jeg ser på det som veldig viktig at Linéa blir sterkt knyttet til pappaen sin også, ikke bare meg. Fedre oppfører seg annerledes mot barna enn hva mødre gjør, og det har hun bare godt av. Det gjør henne til en tryggere baby. Sindre er kjempeflink med Linéa, og ingenting gjør meg mer glad enn å se dem sammen. I tillegg setter jeg pris på at han kan styre skuta imens jeg er på forelesning. 

Men det er noe inni meg som sier at dette egentlig er en selvfølge. Det er like mye hans barn som mitt, og det skulle bare mangle at han hjalp til han også. Det vil alltid være babyting som er forbeholdt mor (amming osv), så da er det greit at pappaen hjelper til på de områdene han kan. Hvis mor er hjemme på permisjon så er det jo logisk at hun gjør mye, men når far kommer hjem ser jeg bare på det som riktig at han også skal ta et tak. Kjønnsrollene er ikke like mye delt lenger som det var før, og det var jammen på tide. Jeg tenker at vi lever i 2016, og det er ikke lenger slik at bæsjebleier, middagslaging og støvsuging bare er mor sin jobb. De tankene om at far gjør sitt og mor styrer alt hjemme begynner å bli litt gammelt. Vi har kommet lengre enn det. Den typen oppdragelse hvor mor skal overøse barnet med kjærlighet og omsorg i begynnelsen, og far kommer inn og tar den strenge rollen senere er ikke sunt. Innspill fra både mor og far helt fra begynnelsen av gir et tryggere og sikrere barn. Jeg fant en utrolig god artikkel om akkurat dette som dere gjerne kan lese HER.

Jeg elsker når vi samarbeider som et godt team. At både jeg og Sindre får den nærkontakten og samspillet som oppleves på stellebordet, det sosiale rundt å gi lille babymat, leke på gulvet eller lese en bok sammen, at vi kjenner på hvordan det er å trille tur i pøsende regn eller stå opp klokken fem om morningen. Det er en del av det å være foreldre, oppleve både det positive og det litt mindre kjekke. Og jeg har stor tro på at både vi og lille har godt av det. 

Vi mødre har ofte behov for at ting skal skje og gjøres på en bestemt måte når det kommer til barna våre. I mange tilfeller er det bra, men barna har godt av at det blir gjort på litt forskjellige måter. De lærer mer av å forholde seg til flere typer mennesker og ulike situasjoner. Vi gjør barna en tjeneste ved å la far også ta den rollen. På samme måte som fedre må ta ansvar for å involvere seg på linje med oss mødre, så må vi være flinke til å la dem slippe til. Og selvfølgelig er jeg heldig og glad for at Sindre vil være så involvert i Linéa og hjelpe til, men han er også heldig som får ha et så godt bånd til datteren sin. Han er heldig som får oppleve alle sidene ved foreldrerollen, og ikke bare "streng-pappa" som sitter på sidelinjen og dukker opp når det passer ham. Det får både han og Linéa så mye mer igjen for 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

 

#mamma #mammablogg 

 

 

Trodde aldri det skulle skje meg

 • 03.04.2016 - 14:04

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg, som alle andre som blir gravid på prevensjon, hadde aldri i min villeste fantasi trodd at dette skulle skje meg. Det er skummelt å bli gravid enten det er planlagt eller ikke, men selvfølgelig ekstra skremmende når du ikke ser det komme i det hele tatt. Den følelsen er ikke god, og jeg husker det som om det var i går. Jeg angrer så absolutt ikke på Linéa, hun er det beste som har hendt meg! Men jeg håper at det er litt mer ventet neste gang, ettersom jeg fant det ut nesten halvveis i svangerskapet nettop fordi jeg gikk på p-piller og trodde ikke jeg kunne bli gravid. Det ble et travelt og til tider stressende svangerskap, og slik skal det ikke være. Hvis jeg er så heldig og blir gravid flere ganger så vil jeg kose meg og nyte graviditeten fra start til slutt! Fordi en graviditet er en så fin, spesiell og vakker ting.

Nå løste alt seg fint, og hverken vi eller Linéa kunne hatt det bedre. Men jeg er veldig klar på at jeg vil vente med å få flere. Linéa fortjener at jeg fortsetter å jobbe med utdanningen slik at jeg når målet om en stabil og godt betalt jobb. Det kommer jeg ikke til å klare om jeg skal ha flere små løpende rundt her hjemme akkurat nå, da måtte jeg nok satt utdanningen på vent. Det ønsker jeg ikke, ettersom det er ti ganger så tungt å vende tilbake til skolebenken når du har vært lenge borte. Etter å ha erfart at p-piller ikke fungerer så bra på meg, bestemte jeg meg for å sette meg mer inn i dette. Jeg ble ganske sjokkert over hvor stor sjanse det faktisk var å bli gravid med prevensjon. Altså, de minipillene som vi begynner på for kanskje å få litt mer regelmessig menstruasjon gir skremmende 3% (!!) sjanse for graviditet. Det er viktig å huske på, for jeg tenkte alltid før at de var like sikre som p-piller. Jeg leste mer om hvilken tid det er lettest å bli gravid, og hvor mye p-pillene blir svekket av for eksempel antibiotika. Det er slike ting jeg har visst fra før, men tar mye mer på alvor nå. Derfor takket jeg fint ja til å få satt inn hormonspiral etter fødselen, da legen tilbudte det på 6 ukers kontrollen. Hun sa det var spesielt vanlig å sette inn spiral på dem som har født, hvis de skulle vente litt med nestemann. Det er nemlig lettere å sette inn hvis du har vært gjennom en fødsel! Det er også et sikrere prevensjonsmiddel. Det var ikke akkurat behagelig og jeg ble ganske dårlig etterpå, men etter en fødsel er det piece of cake! 

Under er en oversikt over de ulike prevensjonsmidlene, kanskje dere får en like stor aha-opplevelse som meg? Jeg håper egentlig ikke det.

- Hormonspiral: 0-0,2% sjanse for graviditet

- Sterilisering: 0-0,5% sjanse for graviditet

- P-sprøyte: 0,3% sjanse for graviditet

- Kobberspiral: 0,5% sjanse for graviditet

- P-piller/ P-ring/ P-plaster: 0,2-3% sjanse for graviditet

- Minipiller: 3% sjanse for graviditet

- P-stav (implantat): 0,1% sjanse for graviditet 

- Nødprevensjon: 7-24% sjanse for graviditet (avhengig av hvor raskt etter samleiet pillene tas)

- Avbrutt samleie: 3-17% sjanse (avhengig av menstruasjonssyklusen)

kilde: ung.no

Jeg er ikke totalt imot abort, men jeg er imot at det skal bli brukt som et prevensjonsmiddel. Ønsker du ikke barn så er du nøye med å sikre deg. Å si: "Det hender ikke meg", er ikke en form for prevensjon. Er du en av dem som er ekstremt fruktbar, og blir gravid til tross for p-piller så får du ta stilling til det da. Ønsker du virkelig ikke at det samme skal skje igjen så gjør du andre tiltak. Det er selvfølgelig utrolig mange barn som ikke er planlagte (utrolig få er det faktisk), men det er likevel en glede å se de to strekene på graviditetstesten. Du hadde kanskje ikke planlagt det akkurat da, men du har et ønske om flere barn, og det er ikke krise at det kommer på det tidspunktet i livet. Det jeg snakker om er når du får erfart konsekvensen av at for eksempel p-piller svikter, men velger å ikke prøve noe annet som kanskje fungerer bedre på din kropp. Jeg hadde aldri klart å bare fortsette på p-pillene mine, jeg skylder både meg selv og Linéa å ta det ansvaret. Ingenting er 100% sikkert, men jeg vet i hvert fall at jeg har gjort det jeg kan. Jeg blir trist av å vite at så mange velger å fortsette med å være slepphendte, og kanskje ender opp med å ta en abort eller inntar en offerrolle hvor det er synd på dem fordi det hendte igjen. Å kalle det totalt uønsket blir for sterkt synes jeg, når du ikke har gjort tilstrekkelig for å prøve å hindre det. Det kalles bare ansvarsfraskrivelse. Kanskje jeg er litt krass, men du har bare deg selv å klandre. Man leker ikke med menneskeliv. 

Jeg husker fortsatt sommeren jeg som 14 åring syklet ned på biblioteket og lånte meg boken Anna + Didrik = Baby. Det var første gangen tanken om å ha en egen baby slo meg. Det virket koselig å ha en liten baby som bare var min. Som fjortenåring skjønte jeg selvfølgelig ikke helt alle sidene ved det å være mor, men jeg visste såpass at det var noe jeg måtte vente leenge med. Nå er Anna + Didrik historien tilgjengelig daglig på nettet gjennom flere tusen mammablogger. Jeg skjønner godt at det kan se ut som et koselig glansbilde med en liten, søt baby som bare er din. Det kan være fristende. Derfor synes jeg det er viktig å ikke bare vise alle de kjekke tingene ved det å ha baby, men også ta opp alvoret. Jeg følte meg ung og ikke helt klar til å få barn i en alder av 20 år, så da synes jeg det er skremmende at 14 åringer sitter og leser mammablogger og kan falle for fristelsen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette ble kanskje et litt intimt innlegg, men åpner det opp øynene på i hvert fall to stykker som leser dette så er jeg fornøyd! Selv om vi har det utrolig fint, så ønsker jeg ikke at bloggen min skal bli en oppfordring til andre om å gjøre det samme. For det er beintøft. Derfor skriver jeg dette for jeg bryr meg om dere, og unner ikke dere det sjokket og den følelsen av hjelpesløshet. ​På samme måte som dem som skriver om plastiske operasjoner har et visst ansvar for sine lesere så føler jeg at vi mammabloggere har et ansvar på dette området. Jeg synes det er skummelt å si til noen at: "Det er liten sannsynlighet for at du blir gravid på minipiller, så det går helt sikkert fint med deg!" For du hadde vel aldri trodd at det skulle skje med deg heller? Når foreldre, helsesøstre og leger maser om hvor viktig prevensjon er så er det for en veldig god grunn. En kan selvfølgelig aldri være helt 100% sikker, for vi har alle forskjellige kropper, men det er viktig å ta det skikkelig på alvor. I dette tilfellet er det ikke kult å leve litt på kanten. 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #graviditet #helse

 

Hotell i Oslo bestilt!

 • 03.04.2016 - 10:07

Vi drar til Oslo om en og en halv uke, og i går bestilte vi hotellrom. Var det ikke fint? Pappa skal holde et foredrag på Politihøyskolen for trinnet som søskenbarnet mitt går på, så da tenkte vi å benytte sjansen til å få sett både ham og Camilla. Jeg gleder meg sånn til å dra på tur igjen med den lille familien min. Være et nytt sted og kose oss et par dager! Jeg gleder meg til å være i litt nye omgivelser, rusle rundt i gatene og spise på andre restauranter. I tillegg blir det veldig godt å se pappa igjen, og ikke minst fadderen til lille gull. Jeg har aldri vært på hotellferie før med Linéa, så jeg er spent på hvordan det blir. Hotellet ligger i nærheten av der søskenbarnet mitt bor, så det passer midt i blinken. I og med at vi ikke skal være der så lenge så var det beliggenheten som var viktigst for oss, så vi slipper å bruke masse tid på trikk og buss. Det går ikke alltid like fort når du har en baby med deg, så da vil jeg ha minst mulig stress med andre ting. 

Det blir et par fine dager i hovedstaden, og jeg gleder meg masse! 

Når de små blir syke

 • 02.04.2016 - 21:34

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God lørdagskveld ♥ Imens regnet har plasket ned utenfor har vi tilbrakt hele dagen inne og pleiet vår lille pasient som har fått ørebetennelse, stakkars. Det begynte på torsdag med skyhøy feber, og på fredag var vi hos legen og fikk bekreftet at det var ørebetennelse. Det er alltid vondt når de små blir syke, og jeg skulle så gjerne ha byttet plass! Hun har ligget som et slakt på fanget mitt de siste to dagene, men det ser heldigvis ut som hun endelig begynner å komme på bedringens vei. Hun satt til og med og digget til musikken på Petter Kanin og vinket til figurene, skjønningen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Linéa får vanligvis ikke se på tv, men siden det eneste hun orker er å ligge på fanget mitt så tenkte vi det var greit. Så i dag har vi sittet under tepper i bare pysjamasen og kost oss. Jeg ble så glad da jeg så NRK Super sender en serie som heter Petter Kanin. Den er basert på en bok tanten min leste for meg da jeg var liten: Peter Rabbit. Jeg fikk den da jeg var to år, så jeg begynte veldig tidlig med å lære engelsk. Gleder meg til å lese den for henne! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sindre laget hjemmelaget burger til middag, og det var helt nydelig! Linéa kom i seng i halv åtte tiden, og siden da har to slitne foreldre ligget i hver sin ende av sofaen. Kjenner at det blir en tidlig kveld! Jeg ville bare titte innom og ønske dere en fin lørdagskveld, forhåpentligvis er den litt sprekere enn vår! Vi skrives mer i morgen, fine dere 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!
 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no