Veronica Reime

Guess where I am!

 • 18.04.2015 - 20:36

Vips - så våknet jeg opp i Haag, Nederland! Haha neida ♥ Dette var en nøye planlagt overraskelse til pappa som bor her nå ettersom han har fått ny jobb. Det var jeg, stemoren min og stesøsteren min som dro ned i går kveld, og han ante ingenting. Overraskelser er så gøy! Han har bodd her i to måneder nå, så det var på tide at jeg fikk kommet ned og sett hvordan han har det. Vi kom frem ganske sent i går, så det ble bare litt mat og skravling før vi fant sengen. I dag har vi vært litt rundt omkring; ruslet nede på strandpromenaden, kikket rundt i byen og spist lunsj på en takterrasse, sett hvor pappa jobber og drukket varm sjokolade på en ute cafè. Jeg har ikke knipset så mange bilder enda, den første dagen ville jeg bare gå rundt og ta inn alle inntrykkene. Heldigvis drar vi ikke hjem før sent på mandag! Denne byen er så utrolig koselig, full av slike sjarmerende gater som dette. Hadde ikke hatt noe imot å bo her! 

Resten av kvelden skal vi kose oss med tapas og film. Gleder meg allerede til å våkne opp i morgen og se enda mer av dette fine stedet ♥

Kosehjørnet

 • 13.04.2015 - 19:51

Hei og god mandag ♥ Det ble en litt trøtt start på uken ettersom flyet vårt hjem i går ble forsinket over en time, og vi landet ikke før halv 12. Men etter en god morgentur med hunden cruiset jeg avgårde til skolen  med radioen på fullt. Det må være to av mine favoritt ting om morningen; en frisk tur ute i det fri og god musikk på radioen når jeg kjører til skolen. Etter forelesning i dag hadde jeg en liten study session med Ingvild og Vilde, og vi fikk gjort en god del. Innspurten mot eksamen begynner snart, så det blir mye jobbing fremover! Det var en god start på uken, så nå gjelder det bare å gi jernet resten av uken også. Jeg er klar ;-) 

Nå har jeg sittet og jobbet litt med bloggen, imens et deilig nytt sengetøy surrer rundt i vaskemaskinen. Jeg skal nemlig hente Sindre på jobb om en time så skal vi ut og kjøpe seng! Gleder meg til å vise dere litt bilder av hvordan vi har fått det. Jeg er ekstremt kresen og har villet finne akkurat det perfekte, og nå begynner det å bli en liten samling av interiørdetaljer fra et knippe forskjellige, fine butikker. Interiørshopping er jo så gøy! Og det beste er jo når det er fra litt ulike, spesielle butikker og ikke alt bare fra èn. Saueskinnet under er for eksempel fra en liten butikk oppe på fjellet hvor S har hytte. Stjerneputene kjøpte snille bestemoren til Sindre til oss på en butikk i Lillehammer, så de fikk vi med oss hjem nå i helgen. Det er litt shimmer/glitter i den store hvite, men det kom ikke frem på bildene. Dette kommer garantert til å bli mitt favoritt kosehjørne i sofaen, såå deilig ♥ Regner med det kommer mange blogginnlegg fra denne kroken! 

Hvordan har mandagen deres vært? 

Antrekk barnedåp

 • 12.04.2015 - 18:51

Hei fine ♥ Har dere hatt en bra helg? Jeg har hatt det utrolig koselig her på østlandet, og det føles nesten litt trist at vi allerede skal dra om en halv time. Det er så rolig og fint her, og du slapper liksom litt ekstra av når du er her. Vi har besøkt litt familie, vært inne i Moelv en tur og kikket, og kost oss med taco og de faste lørdagsprogrammene på tven. I dag var det duket for barnedåp til lille Hedvig ♥ Det var en veldig fin dåp, og ikke minst et veldig koselig selskap etterpå. Masse god mat, kaker, fin pynt og kjekke folk. Plukket i hvert fall opp et par tips til vi skal begynne å planlegge dåp selv. Jeg fikk også låne Hedvig en god stund helt til hun sovnet i armene mine, så da var jeg fornøyd! Under ser dere dagens finstas. Jeg var så heldig og fikk en ny kjole av moren til Sindre for anledningen, den ble superfin til kulen min ♥Match: Kjole  //  Bik Bok by Angelica Blick: Veske  //  DNA: Pumps  //  Marc Jacobs: Klokke Gravid på flyreise - mine 10 beste tips

 • 10.04.2015 - 20:08

Hei dere ♥ Er det bare jeg som føler at denne uken har flydd avgårde? Det er jo helg allerede! I nuet har jeg sunket ned i en utrolig behagelig sofa på flyplassen, vi skal nemlig til Lillehammer i barnedåp til søskenbarnet til Sindre. Det blir veldig koselig! Synes alltid det er gøy å reise bort litt, selv om det bare er for en helg. Det er først nå som jeg er gravid at jeg har begynt å tenke over hvor mye jeg faktisk reiser rundt. Føler jeg stadig vekk sitter på et fly, og nå har jeg et par ekstra ting å tenke på for at reisen skal være så komfortabel som mulig. Tenkte å dele mine nødvendigheter og tips med dere, kanskje det kan være til nytte for andre gravide som skal ut og reise? 

1. Behagelige klær. Det er ikke godt å reise i stramme klær som trykker på magen og litt her og der. En myk joggebukse, topp og cardigan til å slenge over er helt supert. Gjerne et skjerf du kan bruke som teppe eller legge over skuldrene om det skulle bli litt kaldt på flyet. Ponchoen min fra Zara er perfekt for flyreiser, lett å slenge over når det blir litt kjølig, og er ikke minst utrolig søt på! Et par gode joggesko er også et must, det kan bli mye trasking på en flyplass. 

2. Kompresjonssokker! Dette er gull verdt å ha på flyet, ettersom du kan oppleve å få vann i beina. Ta dem på før reisen begynner, ikke vent til det begynner å gjøre vondt (been there, done that), det kan fort bli utrolig ubehagelig og smertefullt. Disse får du kjøpt på apoteket blant annet. 3. Helsekort for gravide må du alltid ha med deg når du skal ut og reise. Dette får du hos fastlegen eller jordmor.

4. Mange flyselskaper krever legeerklæring etter uke 28 (ikke norske), så det kan være lurt å sjekke med flyselskapet du skal fly med hvilke regler de har for dette. Denne bør da være på engelsk. 0-36 uker kan du fly uten begrensninger med SAS, Norwegian og Widerøe, innenlands. 2-4 uker før termin krever de legeerklæring om at du er frisk nok til å fly. SAS krever også spesielt at reisen må godkjennes av SAS medisinske avdeling. Flytiden kan ikke overstige 4 timer. Fra 2 uker før termin og frem til fødsel vil ingen av flyselskapene gi deg adgang ombord. Widerøe kan gi unntak dersom du bor i Nord-Norge. Alltid snakk med fastlegen din først før du skal ut på en reise, det er mange individuelle faktorer for hvert svangerskap som kan spille inn! 

5. Noe å tygge på er alltid lurt å ha med på reisen. Fyll et beger med frisk og sunn snacks som passer fint oppi vesken. Mitt ble bestående av blåbær, mango, jordbær og litt mørk sjokolade med nøtter, mm! 6. Vitamin C spray. Denne er så god å ha med på flyet hvor luften i kabinen kan være litt tørr. Da er det godt med en liten fuktighetsboost, føler meg hundre ganger mer fresh med en gang. Fås kjøpt på The Body Shop! 

7. Noe å lese i, ørepropper og en oppdatert spotify liste på mobilen må jeg alltid ha med. Elsker å koble ut med et ferskt magasin mellom hendene, og god musikk på ørene. Favoritt good feeling sangen min for tiden er Wiz Khalifa - See you again, den skal definitivt spilles på repeat på flyet! 

8. Drikk masse vann, og sitt gjerne ved midtgangen hvis det er mulig slik at du kan gå noen turer for å få blodet i omløp, minst en gang i timen. 

9. Småting som en liten håndkrem og leppepomade har alltid en fast plass i reisevesken. Håndkremen fra Lòccitane er i helt super størrelse for flyreise, og går gjennom sikkerhetskontrollen. Leppepomaden fra Chanel gir deg utrolig myke lepper og er utrolig drøy i bruk, elsker den! Begge er kjøpt i taxfree. 10. Og sist men ikke minst: Husk å gi beskjed til reisefølget ditt eller personalet på flyet om du føler noe som helst ubehag eller trenger hjelp til noe. Det er ingen skam å be om hjelp, og du skal føle deg trygg og ha det komfortabelt på reisen. Ta hensyn til deg selv og pass godt på kroppen din, og den lille i magen ♥

Har dere noen gode reisetips? Vi skrives fra Lillehammer ♥

Hvordan livet har endret seg

 • 08.04.2015 - 19:17

For akkurat et år siden befant jeg meg i New York, hvor jeg hadde bodd siden januar. Jeg bodde i et koselig strøk midt i SoHo sammen med Maren, Ragnhild og Thea. Tre jenter jeg ikke kjente før jeg dro til NY, men som jeg fort ble utrolig glad i. Livet i New York går nesten ikke an å beskrive, det er en helt annen verden. Det bestod i hvert fall mye av koselige restaurant dates, sykkelturer, pikniker i Central Park, baseball kamper på Yankee Stadium, shopping, kino, museum og kunstutstillinger, gå rundt i forskjellige strøk og se på mennesker og arkitektur, det var alltid masse som skjedde! Jeg får sommerfugler i magen bare av å tenke på det, det var en så fin tid! Hvis noen hadde fortalt meg at om et år er du 7 mnd gravid så hadde jeg aldri trodd dem. Det føles helt surrealistisk hvor mye livet mitt har endret seg på bare et år.

Å dra til New York for et semester var definitivt en spennende og lærerik reise, det samme vil det å få en unge være. Jeg har alltid vært veldig eventyrlysten, elsker å reise og oppleve nye ting. Etter New York var jeg ikke mett, jeg hadde planer om å dra andre steder, oppleve og lære enda mer. Etter jeg ble gravid har jeg fått høre mye at nå kan jeg ikke gjøre ditt og datt. Det stemmer kanskje at jeg kan ikke bare pakke kofferten og dra akkurat når det passer meg, men at livet mitt er over blir helt feil å si. Livet mitt har endret seg utrolig mye på et år, men jeg ser på det som en ny reise. En ny positiv ting i livet mitt. Og at jeg skal oppleve mer er det ingen tvil om. Alt er mulig, og det blir hva du gjør det til selv. Nå har jeg ansvar for en liten person som avhenger av meg, og jeg skal selvfølgelig ta valg som gjør livet best for henne. Vi skal oppleve så mye sammen. En ting har jeg i hvert fall lært; livet kan være utrolig uforutsigbart! 

- April throwback - 


Tanker om fødselen

 • 07.04.2015 - 15:32

Jeg får ofte spørsmål om jeg gruer meg til fødselen, og jeg tror at de fleste som er gravide har veldig blandede følelser rundt dette. Det vet jeg i hvert fall at jeg har! Jeg vet at det kommer til å bli en helt unik opplevelse som jeg kommer til å ta med meg resten av livet, og jeg føler det kommer til å styrke meg som person. Jeg føler meg allerede litt som en superhelt som går rundt og bærer på et annet menneske, en liten skapning som vokser inni meg. Det er egentlig helt utrolig når jeg begynner å tenke skikkelig over det. Og at fødselen skal bringe frem den lille jenta vår som vi har gledet oss så lenge til å møte og bli kjent med, det føles helt fantastisk at jeg skal få gjennomføre det! 

Selvfølgelig har jeg et par tanker i bakhodet om smerter og litt hva som kommer til å skje under fødselen. Det legges jo ut informasjon og ulike fødselshistorier over alt, men alle fødsler er forskjellige og du kan ikke bare gå utifra at det skal bli akkurat slik som du har lest om. Det er noe uforutsigbart som ikke kan planlegges helt til punkt og prikke på forhånd. Min mening er at du gjør det bare verre for deg selv ved å sitte å lese om smertefulle historier og pine deg gjennom flere episoder av fødestuen. Mange er også veldig ivrige på å fortelle sin fødehistorie til deg, men det er faktisk lov til å si ifra at du ikke ønsker å høre om alle de ekstreme detaljene. Slike ting vil jeg helst snakke om med legen eller jordmor. For hvilke historier er det som blir lagt ut på nettet som regel? Og hva er det folk synes er mest spennende å snakke om? Jo, det verste selvfølgelig. 

Jeg er fullt klar over smertene, men istedenfor å skremme meg selv enda mer når det faktisk ikke kommer til å hjelpe meg noen ting, så fokuserer jeg heller på de positive tingene som kan hjelpe til med å forberede meg i hvert fall litt på det kroppen skal gjennom. Det gjelder å finne det som fungerer for akkurat deg. Hva gjør at du føler deg litt tryggere og bedre forberedt? Hva gir deg følelsen av at du har litt bedre kontroll over kropp og sinn? 

For meg er dette hovedsakelig trening både fysisk og mentalt, og å kunne stille spørsmål og snakke åpent med legen eller jordmor om ting jeg lurer på. Jeg har tidligere snakket på bloggen om hvor viktig treningen er for meg under svangerskapet. Jeg fikk helt ny treningsmotivasjon, da jeg fikk vite at jeg var gravid. Jeg måtte tenke nytt når det gjaldt hvordan jeg skulle trene, men dette viste seg å bare gjøre det enda kjekkere. Jeg har lagt fokuset på å gå turer, svømme og gå på gravid yoga. Svømme gjør jeg to ganger i uken, mens gravid yogaen er en gruppetime som er en gang i uken. Turene varierer litt etter tid og vær egentlig. Jeg elsker å svømme, kjenne at hele kroppen jobber og styrker meg. Yogaen går både på kroppslig og mental styrke. Siden det er gravid yoga så er den spesielt rettet for en gravid kropp og mot å takle en fødsel. Det er tunge øvelser vi gjør, samtidig som det fokuseres på avspenning og pusteteknikker. Jeg er alltid utrolig trøtt og utmattet etter yogatimen.Treningen gjør at jeg holder meg i god form, føler meg sterk i kroppen og bedre rustet for en fødsel. Det gir meg en slags følelse av trygghet og kontroll.

En fødsel kan sammenlignes med en toppidrettsprestasjon, både fysisk og for mental trening. Som sagt så finnes det tusen artikler, fødselshistorier og informasjon der ute, men jeg har valgt å bruke en bok som heter En god fødsel. Den fokuserer på mental trening som skal forberede deg til fødselen. Den er veldig fint bygget opp og forklarer fødselsforløpet og alt rundt det veldig bra, hva som er dine oppgaver under fødselen og hva du skal fokusere på i de ulike fasene. Det står også om frykt og vanskelige følelser, og hvordan takle dette på best mulig måte. Det er tatt med ulike innslag av fødselshistorier, men alle er fortalt på en veldig ærlig, men positivt rettet måte. Jeg har lest mye i denne boken og dannet meg litt egne tanker rundt det som står i den. Jeg føler at den har hjulpet veldig med å få meg til å fokusere på de rette tingene, det jeg kan gjøre noe med. Alt annet er det ikke noe poeng i å fokusere på. Det er noe du må gjennom uansett, og du vet aldri 100% hvordan det kommer til å bli. Jeg velger å fokusere energien min på det jeg kan ha en viss kontroll over, istedenfor å bekymre meg unødvendig. Jeg jobber med mine oppgaver under fødselen, og hvis det skjer noe uventet så er jordmor der til å hjelpe og veilede meg videre. 

Når det kommer til smertelindring så har jeg mest tenkt på lystgass, for jeg føler det kan være det beste alternativet for meg. Men dette er jo også noe du ikke kan planlegge fullt og helt, så jeg kommer til å se an formen min veldig. Jeg vil gjøre det som er best for meg selv og ungen, og hvis jeg kommer inn og er i utrolig dårlig form og det blir en utrolig lang fødsel hvor jeg til slutt blir så sliten at jeg ikke klarer å yte mitt fulle, så blir jeg ikke skuffet om jeg velger noe mer smertelindring. Og selv om jeg håper veldig på en naturlig fødsel, så ser jeg ikke på det som et nederlag om noe uventet skjer og hun må bli tatt ut med keisersnitt. Det er ting som må bli tatt stilling til etter hvert, og min største prioritet er hva som kommer til å bli best for meg selv og ungen. 

Sindre skal selvfølgelig være med under fødselen, og jeg synes det er fint å snakke litt om på forhånd hvilke tanker vi har rundt fødselen. Det kan være skremmende å se noen du er så glad i ha det vondt, uten helt å vite hva du kan gjøre for dem. Jeg synes det er viktig å gi beskjed om hva jeg trenger under fødselen, alt i fra hvor jeg helst vil bli holdt/tatt på (jeg takler ikke å bli tatt i ansiktet når jeg har vondt, for eksempel) til setninger som gir meg ekstra motivasjon og kanskje bilder jeg vil visualisere for å hente styrke. Slik kan han være best mulig støtte for meg, og føler seg kanskje som mer en del av fødselen. Vi er et team som skal jobbe oss gjennom dette sammen!    

A green start

 • 07.04.2015 - 08:42

Opp og hopp! Etter en ekstra feriedag i går er jeg klar for å starte hverdagen igjen, det skal bli godt å komme inn i rutinene igjen. Denne påskeferien har vært skikkelig anderledes enn hvordan jeg pleier å ha det, men det har vært godt å få så mye gjort! Litt fred og ro rundt seg til å dille og ordne i stand i sitt eget tempo. Så har vi jo kost oss med turer, god mat og kino i tillegg, mer trenger ikke jeg! Det føles litt rart at det er tirsdag allerede, jeg hadde så utrolig søndagsfølelse i går. Koseklær, knitring i peisen, en ny episode av Frikjent og siste rest av godteri fra påskeegget. Har dere sett den serien forresten? Jeg har blitt helt hekta! Etter litt utskeielser var det godt med en frisk og god frokost, så da ble det smashed avocado toast (oppskrift her) og vann med lime. Det er vel lov å begynne med blanke ark, selv om det er tirsdag allerede? Jeg føler meg i hvert fall helt super etter en grønn og næringsrik frokost, spesielt når den kan nytes med et ferskt magasin fullt av inspirasjon. Nå er jeg klar for å stå på resten av uken, er dere med meg?
Håper dere har hatt en fin ferie og er klare for hverdagen igjen! Stå på, så skrives vi senere ♥


Påskeaften

 • 04.04.2015 - 23:18

GOD PÅSKE ♥ ♥ ♥

Jeg våknet i dag av en kjempekoselig telefon fra lillebroren min som hadde gjemt et påskeegg til meg. Han ga meg et spor og så måtte jeg finne det sporet for å få et nytt,og slik fortsatte det helt til jeg kom frem til der påskeegget lå gjemt. Haha, man blir aldri for gammel for påskeegg! Ellers i dag gikk jeg en tur til IKEA og dro med meg 100 kleshengere hjem, så nå er det i hvert fall orden i garderobeskapet. Det var veldig deilig med en liten gåtur, plugge i øreproppene med good feeling musikk og kjenne solen varme ansiktet. Sindre hentet meg etter han var ferdig på jobb, så dro vi hjem til ham for å spise påskemiddag. Vi hadde lam med kremet rødvinssaus, fløtegratinerte poteter og ratatouille, såå godt! Nå er jeg mett og fornøyd og skal slappe av med koselige tv programmer og godis fra påskeegget resten av kvelden. En veldig fin påskeaften! Håper dere har kost dere masse i dag enten dere er oppe på fjellet i en koselig hytte, ligger på en solseng i syden eller bare nyter ferien hjemme.  Jeg elsker høytider og å gi litt koselige oppmerksomheter til andre, så jeg lekte litt påskehare og laget et påskeegg til Sindre. Jeg fylte det med alt av favoritt godteriet hans og la med en glassflaske cola, han ble storfornøyd ♥  

 


Har dere gitt eller fått påskeegg i dag? 

 

Langfredag og Fast 7

 • 04.04.2015 - 00:21

Hei fine ♥ Har dere en fin påske? Vi har bypåske som det kalles i år, men det er egentlig ganske greit, spesielt når det er så fint vær! Vi koser oss med å dille i leiligheten, vaske og rydde, spise god mat, se på serier og gå tur i solskinnet. I går var jeg og Sindre på besøk hos besteforeldrene mine, veldig koselig å se dem igjen. Onkelen min som studerer medisin i Ungarn var også på besøk så det var ekstra gøy å se ham igjen, det går så lenge mellom hver gang når han ikke bor her. Vi koste oss med god mat og spilte et quiz spill, haha alle ble helt revet med. Vi fikk også lytte til hjerterytmen til lille nurket gjennom stetoskopet til onkelen min, så det var veldig gøy. Det var en rolig, jevn svisje-lyd langt i det fjerne. Beste lyden i verden ♥ 

 Nå er det 10 uker igjen til termin, tiden flyr! Formen min er generelt ganske fin, og jeg føler meg veldig bra selv om jeg har litt plager innimellom. Kvalmen har kommet litt tilbake, og det er ikke noe morgenkvalme, det kommer helt plutselig flere ganger i løpet av dagen. Jeg får også endel smerter i ribbeina og korsryggen, men sånn er det jo! Jeg må bare lære meg å ta det litt med ro. Den ene dagen hadde jeg styrt på så mye at det rev kraftig nederst i magen bare jeg skulle sette meg ned eller bøye meg for å spise. Da kan dere tro jeg fikk høre det, haha! Om natten må jeg sove med en pute som støtter opp under magen, og jeg våkner flere ganger i løpet av natten av at jeg må snu meg for jeg klarer ikke å ligge lenge på èn side. Sindre våkner nesten hver gang jeg snur meg og halvveis i søvne passer på å flytte puten etter meg for å støtte magen og masserer hvis jeg har vondt. God som gull! 

I dag hadde vi date; en koselig tur ute i solen, taco og dokumentar (haha nørds, begge elsker å se dokumentarer!) og deretter kino for å se Fast 7. Åå, den var så bra! Jeg elsker de filmene, blir så utrolig revet med. Lille gull var i hvert fall med hun også. Hun elsker når det er masse musikk og lyd, og lekte akrobat av og på gjennom hele filmen. Jeg skal ikke røpe noe for dere som ikke har sett den, men slutten var fin. Fikk et par tårer i øyekroken. Anbefaler dere virkelig å gå og se den!

Kula er 30 uker ♥ ♥  ♥

Det ble en veldig sen oppdatering, men ville bare titte innom og gi et lite livstegn før jeg la meg. Håper dere har det fint og nyter påsken! Vi skrives mer i morgen  ♥

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no