Veronica Reime

Bik Bok by Angelica Blick

 • 30.04.2014 - 08:09

Jeg har lenge siklet etter de fine plaggene i Angelica Blick kolleksjonen for Bik Bok,  det var en utrolig fin blanding av akkurat min type stil med lyse farger, blomstermønster og detaljer i rosegull. Alt forsvant så fort fra butikkene og nettet, så du kan tenke deg jeg ble overlykkelig da S sendte bilde av at han hadde vært og kjøpt to av mine favoritter fra kolleksjonen! One lucky girl ♥ Har allerede planlagt hvordan jeg skal matche det. Elsker printet på genseren, og i tillegg er den cropped så jeg kan bruke den til highwaist, og det liker jo jeg! Egentlig ville jeg bruke den til shortsen i samme mønster, men den var utsolgt. Noen som vet om den kommer på lager igjen? Vesken er kanskje det fineste i hele kolleksjonen i mine øyne, ble helt forelsket da jeg så bilde av den på instagram. En veldig klassisk, litt spesiell veske med nydelige detaljer ♥

Hva synes dere?  Andre som har skaffet seg noen godbiter fra kolleksjonen? ♥

Liten update

 • 29.04.2014 - 21:02

Hei dere!♥ Håper dere fikk ladet godt opp i helgen, og at begynnelsen av uken har vært god. Jeg var på karneval i helgen, og på @veronicachr kan dere se hva jeg kledde meg ut som ;-) På søndag var jeg og Maren på kino og så The Other Woman, den var hilarious! Det morsomste er jo at hele salen sitter og ler og kommenterer gjennom hele filmen, synes det er litt av sjarmen ved å gå på kino her. Det var en skikkelig bra jentefilm, med skuespillere som Cameron Diaz og Nicki Minaj. Kan tro det kom endel plystring da rompa til frøken Minaj kom på skjermen. Jeg så at den kommer på kino i Norge 2. Mai, så anbefaler dere å dra å se den! I dag kommer pappa & co på besøk, gleder meg masse. Hotellseng, god dusj og restaurant mat hver dag, luksus! Gleder meg til å vise dem byen som har vært mitt hjem i snart fire måneder nå. Jeg må straks svinge meg rundt, skal vaske klær og løpe et par ærend, samt pakke en hel koffert med ting som de skal ta med seg hjem for meg. Så blir det gjenforening på hotellet i åtte tiden ♥Se så fine gatene er nå om våren med masse hvite blomstertrær, en fryd å gå til skolen for tiden! 

Ha en fin kveld mine skjønne!♥

Abracadabra

 • 25.04.2014 - 05:53

Hei dere♥ I morgen er det karneval, og da måtte vi selvfølgelig ut og finne oss noen bra kostymer! Jeg elsker å kle meg ut, og synes det er dumt at vi er litt kjedelige i Norge på den fronten. Da jeg gikk inn på Abracadabra, følte jeg meg som en liten unge igjen. Tre etasjer med alt du kan tenke deg av kostymer, masker, tilbehør, sminke og falskt blod. Det var ikke bare en butikk, mer som en fornøyelsespark, og vi gikk rundt og kikket i over en time. Jeg hadde planlagt litt hva jeg ville være på forhånd, og gikk ut av butikken med det perfekte kostymet. Viser dere i morgen ;-) 

Han ene som jobbet der hadde med seg katten sin, Merlin. Veldig søt! Han fortalte også at han hadde en liten svart kattunge som het Medusa og en hund som het Hercules. Ørene hans var fulle av piercinger, han gikk med en svart hatt på hodet og hadde en litt creepy latter. En typisk litt mystisk trollmann i en skummel film. 

 Lillebroren min elsker magi og trylletriks så jeg fant ut at jeg skulle finne noe kjekt til ham også. Han som jobbet i magi avdelingen viste mange forskjellige triks, og tror jeg endte opp med noe ganske kult! Blir alltid så fascinert av trylletriks, og prøver å finne ut hva hemmeligheten er. 

Hva ville dere kledd dere ut som? ♥

Romantic & Casual

 • 24.04.2014 - 04:07

Lookbookstore: Genser  //  H&M: Skjørt  //  Nelly: Sko  //  Marc Jacobs: Veske

 

Hva synes dere? ♥

Bildedryss

 • 24.04.2014 - 04:01

Hei fininger! ♥ Har dere det fint? Etter ferie og to skoledager hvor vi har begynt 1 og 2 pm, så var det ganske tungt å stå opp og komme på skolen kl 8 am i morges. Det begynner å nærme seg slutten av semesteret, og vi jobber med eksamen. Kjenner nervene begynner å komme snikende allerede! Etter skolen var jeg ganske trøtt, så da kjøpte jeg med meg sushi på vei hjem og hoppet rett i morgenkåpen så snart jeg kom inn døren. Deilig å slappe av med god mat, bla i et magasin og se på netflix, that precious me-time ♥


Etter litt avslapping gikk jeg og Maren ut en liten tur og bare vandret rundt i gatene og koste oss i ettermiddagssolen. Her er et lite bildedryss fra dagen: 


Every day is fro-yo day! Serien Girls som har innspilling i nabo gaten vår. Da vi gikk forbi satt både Andrew Rannells (kjent fra How I met your mother) og Rita Wilsom (kjent fra Runaway Bride og gift med Tom Hanks) i vinduet og spilte inn en scene. 

Vi gikk også en tur innom China Town og kikket innom et par markeder. Her kan du finne absolutt alt, til og med frosker, skilpadder, fisk og ål. Ble skikkelig lei meg, det må jo være dyremishandling slik di oppbevarte dyrene ;-( Fine gaten vår, kommer til å savne nabolaget mitt! ♥

 Dagens antrekk kommer senere, stay tuned sweeties! 

 

Butterfly arms and rose gold

 • 22.04.2014 - 02:27

Heisann!♥ Håper dere nyter den siste fridagen, her har vi allerede begynt på hverdagen igjen. Jeg koste meg masse på Easter Sunday; på dagen var jeg ute og gikk tur i solen med Ingrid og hadde brunch på en kjempekoselig gatecafè i West Village, og på kvelden var jeg på en fransk restaurant med roomisene og spiste fantastisk god biff! Resten av kvelden slappet vi av i leiligheten med Thea og Ragnhild som prøvde å fikse klesskapet sitt etter at alle klærne hadde rast ned som underholdning. En god avslutning på spring break ♥

I dag var det tilbake på skolen med fire timer fashion class, tror aldri fire timer har vart så lenge. Skyldtes nok at hodet fortsatt var litt i ferie modus ;-) Nå har jeg akkurat kommet hjem fra vaskeriet, det er nok en av tingene jeg ikke kommer til å savne ved New York. Drasse på en svær IKEA pose med klær gjennom gatene, den gamle kineser dama som går rundt og kjefter, en latinsk mann som synger for full hals mens han bretter femti kjøkken håndklær mens jeg står med musikk ørene, knasker twizzlers og ser på at trusene mine snurrer rundt i maskinen. Men det er vel litt av sjarmen ved å være student i New York da!

 Tenkte å vise der litt detaljer fra gårsdagens antrekk: Lyse, flagrende vide ermer, rosegull og blomster; en perfekt kombinasjon av alt jeg elsker når det kommer til klær og accessories ♥

Zara: Kjole  //  Topshop: Smykke  //  Bjørg: Armbånd

 

Hva har dere brukt den siste fridagen deres på?

This is a good day

 • 20.04.2014 - 02:00

07:45 pm New York time:

Hei mine fine solstråler!For en herlig dag; solen strålte over Manhattan og min kjære Ingrid var hjemme igjen fra Mexico. Det måtte selvfølgelig feires med litt catching up over en frisk salat på Delicatessen og en gigantisk fro-yo! Jeg har nok sagt det tusen ganger før, men lørdag og sol i New York gjør livet perfekt. Etter lunsjen gikk jeg meg en tur ned til West Village bare for å se litt i gatene, se på alle menneskene som var ute og kanskje viktigst av alt; kjøpe meg et eget påskeegg på Sockerbiten. Ingenting slår å sprade rundt i et par sandaler, en flagrende lett topp, med musikk på ørene og kameraet rundt halsen mens solen varmer ansiktet. 

Snuppa mi ♥

Flinke gatekunstnere, blir så fascinert!

Kan dere skimte The Empire i det fjerne? Påskeegg fra meg selv til meg selv, haha! Godis fra Sockerbiten og verdens beste sjokolade, Hersheys Cookies & Cream. I tillegg til Vogue som jeg kan fordype litt meg i. Det er lov å skjemme seg selv bort litt noen ganger! 

Nå må jeg straks løpe ned på Met og møte Ingrid, vi skal handle inn mat og så blir det påskefeiring for oss også med god middag, påskeegg og film! Gleder meg♥ Håper dere har en fin påskefeiring og nyter fridagene. Må si at jeg misunner dere som er på fjellet med snø, sol, ski og kvikklunsj! Men så er ikke sol og 20 grader så fælt det heller da, så jeg kan ikke klage. Hemsedal er der fortsatt neste år! 

Kos dere masse videre, og spis litt norsk melkesjokolade for meg også. God påskeklem fra meg til dere alle ♥♥

MoMA

 • 19.04.2014 - 03:31

Hei mine fine kunstverk♥ I dag var jeg litt i det kulturelle hjørnet og dro på MoMA, Museum of Modern Art sammen med Rune Carlos og Marte. Jeg elsker museum og utstillinger, vandre rundt og se på fine kunstverk, gjette meg til betydningen deres. Det var utrolig mye fint og veldig variert, alt fra gamle Pac-Man spill til ballett. Vi gikk rundt i nesten to timer, prøvde å tolke noen av utstillingene og bare beundret de nydelige bildene og maleriene. Å gå på museum er noe av det beste du kan finne på en dag det regner eller ikke er så bra vær her i New York, det er utallige gode museum og utstillinger å besøke! Jeg vil i hvert fall anbefale å ta en tur på MoMA neste gang det regner ;-) 

Jeg elsker ballett, og dette stykket var så nydelig! La ut et lite klipp på @veronicachr.

Se det søte kunst interesserte paret, syntes de var så fine ♥
Vi er jo kunst vi også, haha! Det morsomste var at andre også kom og tok bilder av oss mens vi sto der, selv om vi egentlig ikke var en del av utstillingen. Et kjempefint besøk, synes det er gøy å gjøre slike ting også når jeg er her! 

Andre som liker å gå på museum?♥

NYC bike ride

 • 18.04.2014 - 01:27

06: 55 pm New York time:

Hei skjønninger!♥ Nå har jeg rigget meg til i sengen med varm sjokolade fra bakeshopen og litt serie titting. Jeg har vært ute på sykkeltur i tre timer, så det var godt å komme inn og få varmen litt i seg igjen. Jeg, Thea og Marte leide slike city bikes som står rundt omkring i hele byen, og syklet ned til Hudson River. Vi syklet gjennom West Village, det er så koselig der nå som blomstene har begynt å blomstre og det er plantet påskeliljer over alt. Det var en veldig fin tur, gøy å se byen fra et slikt perspektiv også!

Etter en stund ble det litt kaldt, så vi parkerte syklene på en sykkelstasjon og tok oss lunsj på en litt eksotisk hjørne restaurant med mat fra middelhavs øyene. Det er noe av det jeg elsker ved denne byen, du kan finne bortgjemte skatter i form av butikker og restauranter på hvert ett gatehjørne. 

Hvordan har dagen deres vært?♥

Yankees Game

 • 17.04.2014 - 03:05

08: 00 pm New York time:

Hei dere ♥ I dag har jeg gjort noe veldig gøy, jeg var nemlig og så New York Yankees VS Chicago Cubs! Jeg møtte søte Marte klokken 11 og dro ut til stadioen, vi ville ha litt god tid til å gå rundt og kikke litt og kjøpe fan gear før kampen startet. Det var utrolig masse mennesker, men vi kom inn ganske fort. Inne var det mange kiosker hvor du kunne kjøpe mat, popcorn og brus, en stor team store og flere små butikker som solgte alt du kunne tenke deg med New York Yankees logoen på. Vi hadde bestemt oss for å dra den helt ut når vi først var på kamp, og kjøpte både genser, caps og foam fingers haha! 

Jeg var veldig spent på hvor langt oppe vi kom til å sitte for det var litt vanskelig å se når jeg bestilte, men setene var faktisk veldig bra. Vi satt nærme der spillet foregikk, og hadde kjempegod utsikt. Solen stekte og det var kjempegod stemning. Vi hadde litt problemer med å skjønne selve spillet, men klappet og engasjerte oss når vi skjønte på dem rundt oss at noe spennende skjedde haha! Amerikanere er mye flinkere til å gjøre mye utav ting, og derfor ble kamp opplevelsen så mye kjekkere. I tillegg til kampen spilte de sanger som folk hoppet og danset til, de hadde smile cam hvor de filmet folk på tribunen, sendte bursdags hilsener og andre koselige ting som folk hadde sendt inn på forhånd. Det var noen som ble bedt ut på high school prom på storskjermen, veldig koselig! 

Yankees stakk til slutt av med seieren, så da var vi jo ekstra fornøyde! Det var en veldig kjekk opplevelse, og jeg fikk en skikkelig amerikansk følelse der vi satt i solen med hver vår pepsi max og følget med på kampen med tusenvis av galne Yankees supportere rundt oss. Alle engasjerte seg sånn; ropte, sang og danset. Det luktet popcorn og fries, og dem som jobbet der gikk mellom tribunene og solgte forfriskninger. Både før og etter kampen sang vi den amerikanske nasjonalsangen. Vi var der i fire timer, men tiden fløy avgårde og jeg kjente at jeg godt kunne vært der lenger for det var så gøy!  

Måtte bare ta med to mobil bilder, de var så koselige: GOO YANKEES! ♥

Ukens spørsmål #4

 • 14.04.2014 - 16:16

Hei dere♥ Her kommer svarene på ukens spørsmål, håper det kan være til hjelp! 

Kan du skrive om promotører, hvordan det er osv?

Når vi går på skole her i New York så får vi tilbud hver eneste dag fra promotører om å være med på ulike nattklubber, middager og brunch. Poenget er å få pene jenter til utestedene, og "show us a good time" slik at vi skal fortsette å gå dit, anbefale det til venner osv. Når vi går ut med promotører slipper vi kø, får gratis inngang, garderobe, mat og drikke. 

Wow, de skoene var utrolig fine, hvor er de fra?

Tusen takk for det! De kjøpte jeg på Aldo i Broadway, SoHo ;-) Utrolig fint antrekk :-) Lurer på hvilken modell du har i Marc Jacobs veska? Har planer om å kjøpe en liten Marc Jacobs veske. Er du fornøyd med modellen? Er det flere rom i den?

Takk, glad du liker det♥ Modellen heter Classic Q Percy Bag! Jeg er veldig fornøyd med den, perfekt størrelse til å oppbevare små nødvendigheter når jeg går ut, og ikke minst veldig lett å slenge over skulderen. Det er bare en liten lomme på innsiden hvor jeg pleier å ha nøkler, slike ting som det er greit å ikke rote bort. Hei! Har du glutenallergi, siden du spiser glutenfri kjeks? Hvis du har, så lurte jeg bare på om du visste om noen steder i NY med glutenfritt? Skal dit om noen uker, så det hadde vært kjekt :-) 

Hei du! Jeg er gluten intolerant, jeg kan spise litt av det men kroppen min tåler det ikke noe særlig så jeg holder meg for det meste borte fra både det og laktose. De fleste stedene tilbyr glutenfrie alternativer hvis du spør! Men her er en link til restauranter som garantert har glutenfritt: http://m.yelp.com/search?find_desc=Gluten-Free&find_loc=New+York,+NY Håper det var litt til hjelp! :-) Ellers er det bare til å spørre, på favoritt frokost stedet mitt The Grey Dog får jeg kjempegod glutenfri french toast♥ God tur til New York, håper du får en fantastisk tur med mange fine opplevelser. Været er nydelig nå, så du kommer på rett tid! Hvilken størrelse har du i den gule kåpen du har vist på bloggen? Må ha den, men vi har jo ikke Zara her hjemme i Stavanger så må bestille den på nett. Tipper vi har ca samme størrelse! Hadde satt kjempe pris på svar! Klem fra meg<3 

Jeg har størrelse S (USA 5)! Håper du får bestilt den hjem til deg, den er såå fin nå til våren, elsker den! God klem til søte deg♥Du har utrolig fine vipper, får du tatt på extension i New York?

Tusen takk! Det gjør jeg hos Jane`s Eyelashes, og er veldig fornøyd. Adressen er 132 East 23rd St. Dere kan bestille time på: (917) 818-9190 ;-) 

 

Hvor har du kjøpt blyanten? Den har jeg bestilt HER

Noe dere lurer på til neste gang?
 


Spring in Central Park

 • 14.04.2014 - 06:35

Solfylt søndag - en perfekt dag for litt avslapping i Central Park. Jeg og Ragnhild våknet tidlig i morges, ville ikke kaste bort den fine dagen. Imens Ragnhild var i dusjen gikk jeg på butikken og handlet inn litt godsaker til oss, og pakket en veske med alle ingrediensene vi trengte til en perfekt piknik i parken. Central Park var full av mennesker; barn som lekte på lekeplassen, kjærestepar som leiet hender, folk som spilte ball eller luftet hundene sine, business menn som tok seg en liten pust i bakken i skyggen fra et tre og venninner som lå på tepper og solte seg. Våren hadde endelig smeltet frostens slør, og parken var i full blomstring. Vi fant oss en liten ledig gressflekk og la ut teppet vårt. Vi spiste sushi, friske jordbær og makroner, snakket og lo. Rundt oss løp små ekorn, de er ikke menneske sky i det hele tatt og sprang nesten over bena våre. 

Det var utrolig deilig å bare sitte i godt selskap og nyte stillheten og solskinnet, distansert fra storbyens mas. Vi var der i fire timer, og dro ikke hjem før ettermiddagssolen begynte å gå ned bak skyskraperne. En nydelig dag, bildene snakker for seg selv: 

Hvordan har deres helg vært skjønninger? ♥

 

Finally bare shoulders and naked knees weather

 • 13.04.2014 - 04:10

Her kunne jeg bodd; i en leilighet med en stor, bred trapp med fine gelendere opp til døren. Her kunne jeg sittet og drømt meg bort, lest i New York Times eller Vogue og sett på alle menneskene som passerte. Noen som sykler på de blå syklene med vind i håret, en som skater med altfor høy musikk på ørene, et par venninner som skravler og ler med et lass av handleposer i armene og sipper på en iskaffe. En hundepasser som prøver å holde styr på seks hunder på èn gang, to mødre som triller på sine søte små og et par turister som går med nesen nedi et stort kart og følger ikke med på hvor de går. Her kunne jeg ha sittet helt til den siste strimen med ettermiddagssol gled av trappetrinnet og The Empire State Building begynte å lyse mot den mørkeblå himmelen.
 Zara: Topp og shorts  //  Aldo: Sandaler

Hva synes dere?♥

Saturday sunshine

 • 13.04.2014 - 01:35

Akkurat nå kan ikke livet bli bedre ♥ Når det er sol og varme i New York så blomstrer virkelig hele byen på en måte som det ikke helt går an å beskrive. Gatene våkner til liv, og det vrimler av mennesker. Gatekunstnere, folk som synger, butikkene har små bord utenfor med smaksprøver, det spilles musikk og alle virker veldig fornøyde med at spring break endelig er her. Her kan jeg faktisk bruke en hel lørdag på å bare gå rundt i gatene og titte, spise fro-yo og nyte solskinnet. 

Jeg har hatt en nydelig dag sammen med min kjære Ragnhild. Først spiste vi frokost på The Butchers Daughter, såå god og frisk mat! Alt er veganer mat så det var veldig gøy å teste det ut. Etterpå gikk vi nedover mot West Village for Ragnhild hadde ikke vært på Carrie Steps enda, så da gikk vi like så greit innom dem på lørdags turen vår. Synes det er veldig gøy å gå nedover den gaten jeg har sett tusenvis av ganger på SATC. Ellers gikk vi rundt og kikket litt innom butikker, så på alle menneskene som var ute og gikk i gatene eller satt i parken og tok seg en liten pause, spiste frozen yoghurt og skravlet om alt og ingenting. Vi gikk også innom den svenske godteributikken Sockerbit og kjøpte godis til i kveld. Skikkelig kosedag!♥

Anna Wintour ♥ Karl Lagerfeld 

Smashed avokado toast & Brazilian blast smoothie

I ♥ U

Carrie Steps 


Så herlig ut, ikke sant? Har også tatt antrekks bilder til dere som kommer litt senere! God lørdagsklem til dere alle♥♥

Spring Break

 • 11.04.2014 - 22:06

Strålende sol og Spring Break, livet kan ikke bli bedre akkurat nå! Nå har jeg og Ragnhild vært ute en tur i solen og kost oss. Ragnhild måtte på en follow-up fordi hun har brukktet storetåen, men legen kunne ikke ta henne imot i dag så hun måtte tilbake over helgen. Stakkars jenta mi♥ Det var en kjempefin park like ved sykehuset, så vi benyttet sjansen til å ta et par antrekksbilder til dere! 

 

Nå skal vi ut i solen igjen, må nyte finværet! I kveld skal jeg møte Helen og kjæresten som er her på ferie, gleder meg masse♥ Håper dere har en fin start på påskeferien, og ikke minst dere som har startet russetiden i dag! Ha det fantastisk gøy  

Give back to NYC

 • 11.04.2014 - 02:13

Hei fine dere♥ Håper dere har hatt en god uke og at alt står bra til med dere! I dag har jeg vært med på noe veldig gøy, jeg og et par andre fra skolen jobbet som frivillige på New York City Rescue Mission Center. Jeg føler meg utrolig heldig som har det så godt og får oppleve alt det kjekke som jeg gjør, så det minste jeg kan gjøre er å prøve å gi litt tilbake en gang iblant. Vi pakket post til dem som donerer, dekket bordene, serverte mat og ryddet. Det er ca 200-300 mennesker som kommer og spiser hver eneste dag, og det var i alle aldre fra barn til gamle. Det var en veldig fin opplevelse, og jeg sitter igjen med masse tanker. Det som jeg likte best ved det var at det var så god stemning, det var veldig sosialt og mange snakket, tullet og lo. Så hadde du dem som kanskje ikke hadde det like lett. Det var veldig godt å få se denne siden også av New York, alt er ikke bare glitter og stas selv om det er veldig lett å drømme seg bort i denne byen og tro at det er sånn for alle.

Inspired by color

 • 10.04.2014 - 19:25

Hei og hopp! Nå som solen virkelig har begynt å stråle her i New York blir jeg bare mer og mer inspirert på treningsfronten. Det er så deilig å kunne løpe ute i frisk luft og ha fine omgivelser rundt seg. Min favoritt løype akkurat nå er å jogge over Brooklyn Bridge, elsker å kunne se havet på begge sider av meg mens jeg løper. Har også tenkt å prøve meg i Central Park en av dagene i nærmeste fremtid.

Er det noen i New York som har andre forslag til steder det er fint å jogge? 

I tillegg til det fine vår været blir jeg veldig inspirert av treningstøy i lyse, friske farger, da føler jeg meg så bra! Jeg gikk til innkjøp av et par nye godbiter til treningsgarderoben, og nå føler jeg meg klar til å suse over Brooklyn Bridge! Jeg synes trenings kulturen her er også veldig hyggelig, alle som sykler eller jogger hilser til hverandre. Og på treningssenteret er alle veldig frempå til å hjelpe eller gi et par motiverende ord. Plutselig hører jeg: "Yeah working on those abs!" og får en tommel opp rettet mot meg. Flere som er i gang med vår treningen? ♥

Wednesday is fun day

 • 10.04.2014 - 01:48

Denne uken ble virkelig sparket i gang med to lange skoledager, hvor jeg ikke var hjemme fra skolen før 5 og 7, og to av denne ukens treningsøkter er unnagjort. Vi har alltid fri på onsdager, og det er veldig deilig med et lite avbrekk midt i uken. Herlig å våkne av solen og byens kjente lyder av sirener, musikk, taxier og travle mennesker like utenfor vinduet. Jeg rullet rundt i dynen et par ganger og bare nøt stillheten, (så mye stillhet du kan få her i hvert fall) før jeg lot meg selv stå opp fra den varme sengen. Disse gode morgenstundene hvor jeg kan våkne sakte, lage meg en god kopp med te og kose meg i behagelige klær er gull verdt.

Etter en fin og rolig morgen var det på tide å dra til en fashion event på Metropolitan Pavillion med Rune Carlos og Kaja. Jeg har blitt ganske flink til å finne frem selv, men i og med at jeg skulle da alene til et sted jeg ikke ante hvor var så endte jeg opp med å ta taxi bort istedenfor tog. Denne vimsehøna klarte selvfølgelig å glemme lommeboken og måtte få taxien til å snu etter en stund for å hente den, før jeg til slutt kom meg frem til dit jeg skulle. Vi var ikke på Metropolitan så veldig lenge, det var mest for å se på stoff, farger og mønster som kommer til å bli neste års trender. Synes det er veldig gøy å få se litt av hva som kanskje kommer til å vises på catwalken neste år. Det var dessverre ikke lov til å ta bilder på eventen, de er veldig redde for at noen skal kopiere. Når jeg skulle hjem tok jeg toget og klarte å rote meg bort, av og til er jeg helt håpløs. Å ikke ha retningssans i denne byen kan være litt forvirrende! Men jeg kom meg hjem til kjære Prince Street til slutt, og møtte Thea og Ragnhild som var ute på en liten shopping spree. 

Hadde på meg verdens deiligste, skjønneste genser i dag! Skal ta bedre bilder av den en annen dag, rakk dessverre bare mobilbilder! 

Nå har jeg en liten skypedate, og etterpå er det ut og spise med girlsa på Mercer Kitchen!

xoxo 

Ready for a new week

 • 07.04.2014 - 00:36

06: 20 pm New York time:

Hei skjønne♥ Nå sitter jeg glad og fornøyd etter en veldig bra helg, og gleder meg til den nye uken starter. Hører også rykter om at det skal bli opptil 20 grader, det blir deilig! I går hadde jeg en kjempekoselig kveld sammen med Ingrid og Andrea; jeg smakte en ny type "taco" som var utrolig god (kanskje jeg deler oppskriften?), spiste godis, så på film og skravlet til klokken nesten var to på natten. Jentene bor nedi China Town, og det var veldig fascinerende å gå gjennom gatene med alle de gule og røde blinkende lysene etter det hadde blitt mørkt ute. 

I dag har vært en veldig effektiv dag! Jeg har fått unnagjort søndags treningen, planlagt den nye uken, fylt opp kjøleskapet med masse god mat og laget matpakke til morgendagens Fashion timer. Flink pike! I tillegg var det så mye mer gøy å planlegge uken i den nye  planleggings boken jeg fikk i posten i går med Blair Waldorf blyanten min, haha jeg er så nerd når det kommer til sånt! 

Liker at den er så personlig og fin med mine egne bilder prydende på omslaget. Jeg kunne også velge hvordan den skulle se ut inni, og jeg har en blank rute hver uke hvor jeg kan skrive et par ord til meg selv. Enten en liten quote, en oppmuntring eller et par motiverende ord til meg selv. Neste ukens quote fant jeg på weheartit: 

 

 

Jeg har også slik at jeg skriver opp 3-4 mål for uken som jeg selv tror vil gjøre hverdagen min enda bedre! Et av målene mine var å lage god matpakke til skolen de dagene vi har mer enn tre timer, så nå har jeg forberedt både mat og snacks som skal oppi skolevesken. 

Nøtter, bær og glutenfri riskjeks og en termos med te som jeg kan kose meg med♥ Utenom det har jeg en kjempegod pasta salat og vann. Kjenner jeg gleder meg allerede til å spise lunsj på skolen i morgen. Nå skal jeg nyte resten av kvelden sammen med mine kjære roomies og lade opp batteriene. 

Hvordan har deres helg vært? Vil gjerne høre

Today`s deets

 • 06.04.2014 - 01:41

Hei fininger♥ Dette har virkelig vært en god lørdag! Jeg har hatt en kjempefin løpetur ute i solen, hatt litt dyrebar me-time og ruslet litt rundt i området der jeg bor. I tillegg lå det hele to pakker og ventet på meg når jeg gikk ut døren i stad. Days like this♥ En kjempefin genser og en personlig daily planner = One happy girl! Jeg får ofte spørsmål om hvordan det er der jeg bor, så knipset et par bilder av gaten utenfor. Det er et typisk New York nabolag midt i SoHo med røde murbygninger, branntrapper utenfor vinduene, lyskryss med gule taxier kjørende på hvert tidspunkt av døgnet og cafèer på alle gatehjørnene. 

Ettermiddagssolen var god og varm, men litt kald vind, så da ble det layer on layer! Her er litt detaljer fra dagens antrekk: Zara: T-skjorte  //  Bik Bok: Shorts  //  Gina Tricot: Skjorte  //  Acne: Cardigan  //  Marc Jacobs: Veske  //  Rayban: Solbriller  //  Bjørg: Smykke 

Nå sitter jeg og nipper på verdens beste Chai Latte fra Little Cupcake, men må straks løpe ut døren for å møte Ingrid og Andrea. Vi skal kose oss med hjemmekino og godis♥

Sometimes I feel like throwing my hands up in the air

 • 05.04.2014 - 22:05

04:00 pm New York time:

Overskriften beskriver egentlig ganske bra hvordan jeg føler meg akkurat nå. Har lyst til å danse og hoppe rundt med armene viftende i været, haha! I går hadde jeg en kjempegod treningsøkt med både cardio og styrke, og det første jeg gjorde da jeg våknet i morges var å knyte på meg løpeskoene. Kjenner energien boble i hele meg, deilig følelse. Jeg småjogget ned til Brooklyn Bridge (ca 20 minutt fra der jeg bor) og deretter var det intervaller over hele broen. Det var ganske mange mennesker, men så lenge jeg holdt meg på løpe/sykle banen så gikk det fint. Da jeg kom til andre enden stoppet jeg og snudde meg mot Manhattan. Brooklyn Bridge som strekker seg mot de høye skyskraperne, og i det fjerne kan jeg skimte Frihetsgudinnen. Brooklyn Bridge har blitt ett av mine favoritt steder her i New York, føler meg bare så fri når jeg kan se inn mot storbyen, havet bruser under meg og de gule taxiene kjører like ved. Det var en perfekt dag for en liten joggetur: overskyet men masse solstråler som glimtet gjennom skylaget. Jeg plugget i øreproppene med Gossip Girl musikken min og jogget inn mot Manhattan igjen, så fantastisk å kunne finne slik ro i en så travel og intens storby. 

Nå har jeg tatt meg en lang, god dusj, smørt meg inn i body lotion og lakkert neglene. Proteinpannekaker med frosne bringebær og en stor kopp med te står på menyen for dagens lunsj, mm! Nå skal jeg bare kose meg litt og fordype meg i boken min, før jeg drar ut igjen en liten tur. Jeg begynte faktisk på denne boken på flyturen til New York, men har helt glemt den etter det. Jeg elsker å lese, så de siste kveldene har jeg gjort det til en vane at jeg leser litt før jeg sovner, synes det er en så god og avslappende måte å avslutte dagen på. Håper dere har en strålende fin lørdag og koser dere masse!♥  

Hva har dere gjort i dag? 

Carrie Steps

 • 04.04.2014 - 01:14

07:00 pm New York time:

Hei solstråler!♥ I dag var det ikke noe snakk om å sitte inne i leiligheten, hele kroppen kriblet etter å komme seg ut i solen. Det blir så mye liv her når det er sol og kvikksølvet på gradestokken har klatret opp flere plussgrader. Det vrimler av mennesker i gatene, og det er så mye gøy å se på! Jeg og Maren tok oss en tur ned i West Village og Greenwich Village for å nyte godværet. Det tar ca 20 minutt å gå ned dit, og etterpå ruslet vi rundt i gatene, satt på en benk i solsteken og koste oss med frozen yoghurt og gikk innom Carrie Steps, en kjempefin tur! 

Så sjarmerende og koselig ♥

En solskinnsdag i New York er ikke komplett uten frozen yoghurt fra 16 Handles! Favoritten er salted caramel og vanilje smak på isen toppet med masse frisk frukt og bær, knuste mandler og peanut buttercups sjokolade, yummi ♥ 


Så gøy å se den berømte trappen jeg har sett på serie og film så mange ganger. Veldig typisk New York, og skulle gjerne hatt meg en egen sånn inngang og leilighet her. Det er veldig fint der vi bor, men syntes det var enda mer sjarmerende der. Måtte selvfølgelig ta obligatorisk bilde, følte oss skikkelig turist haha! Etterpå gikk vi innom Magnolia Bakery hvor SATC jentene pleide å gå innom i serien. Det var et skikkelig koselig og gammeldags bakeri som lå på et lite gatehjørne. Såå koselig at det har begynt å titte frem litt blomster her og der! Massevis av påskeliljer som sto og strakte seg etter solen♥ Elsker slike dager i New York hvor du bare kan gå rundt og se på mennesker, butikker, gater, og oppdage nye ting. 

I morgen er det lang dag på skolen, og så er det endelig helg! Det blir deilig, gleder meg til å finne på noe gøy ute i solen. 

Hva har dere gjort i dag?

 

Miranda Kerr Blouse

 • 03.04.2014 - 03:31

Hei fininger!♥ Halvveis til helg allerede, som tiden flyr! I dag har vi hatt fri fra skolen, og det var veldig deilig. Vi har hatt endel makeup classes og det har blitt noen lange skoledager, så det passet fint med en dag fri nå. Jeg har fått slappet av, gjort et par ærend og vasket klær. Kanskje ikke så veldig spennende, men synes det er herlig å få slike ting unnagjort. Det er fortsatt like komisk å gå ned til vaskeriet i rosa joggedress med en stor IKEA pose på slep, men slik er det jo her haha! Nå har jeg lagt meg under dynen med en god kopp med te, og skal se på serie til det er leggetid. I morgen kommer Helen til The City, gleder meg masse til å se henne igjen♥ 

Ville egentlig bare titte innom og vise dere den utrolig fine blusen jeg kjøpte meg for en liten stund siden. Det er Miranda Kerr blusen fra H&M sin nye vår kolleksjon, de har fått inn såå mye fint! Har lett etter en slik type bluse med bare skuldre, og denne passet perfekt. Føler den kommer rett fra en fransk kjærlighetsfilm av en eller annen grunn, haha! Gleder meg til å matche den med noe blomster pynt i håret og en shorts i svart skinn ♥

Hva synes dere? 

Macy`s Flower Show: The Secret Garden

 • 01.04.2014 - 05:20

Hei dere!♥ Jeg får stadig spørsmål om hvordan skolen er, hva vi gjør osv. I Fashion så drar vi ofte ut på field trips, og i dag skulle vi til F.I.T Museum som er et museum med ulike utstillinger laget av elever ved F.I.T, den største moteskolen i hele USA. Desverre fant vi ut at det var stengt når vi kom dit, men da dro vi til Macy`s heller for å se blomster utstillingen de hadde satt opp. Elsker når vi drar på slike utflukter og får se litt mer hvor mye arbeid som faktisk ligger bak den glitrende moteverdenen vi ser. Det var fine blomsteroppsetninger over alt, og det duftet friskt og deilig i hele lokalet. Det var en utrolig fin og spesiell måte å ringe vår kolleksjonene inn på, følte nesten jeg gikk i en hage hvor det ikke bare vokste blomster, men masse designervesker og sko også. En hemmelig hage full av skatter. Fint, ikke sant? Skulle ønske de hadde det slik hele våren og sommeren♥

Dette har vært en lang dag med skole helt til fire, nå har jeg vært på trening og skal straks hoppe i dusjen. Deilig å legge seg ren og pen! I morgen venter en ny, lang dag med skole helt til kl 6, da gjelder det å være opplagt! Det har vært en fin start på uken, satser på at resten blir like bra. Dere ligger vel og sover søtt et par timer til, håper dere får en god natts søvn og en fin tirsdags morgen! Vi blogges mer i morgen mine fine ♥

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no