Veronica Reime

Russetid

 • 24.04.2013 - 10:00

Heei mine skjønne♥ Jeg vet det er lenge siden men det har foregått veldig mye med russetid og en hel haug av skolearbeid, så bloggen har blitt lagt litt til side. Det blir ikke så lett å blogge jevnlig fremover ettersom det skjer så mye på en gang, men jeg skal prøve å oppdatere innimellom så mye jeg kan! Jeg kan i hvert fall si at jeg har det utrolig gøy for tiden. Koser meg masse med verdens beste venner og en utrolig herlig person som har kommet inn i livet mitt♥ Første helgen av russetiden var utrolig bra, og det blir bare kjekkere fremover, gleder meg utrolig mye til landstreffet! På fredag var det russedåp og vorsh med de kjekke jentene i klassen før det ble kick off og buksevrenging i kongeparken. Og på lørdag var vi først på kvadrat og deretter på kjempekoselig vorsh hos Ingrid før vi dro til byen, koste meg masse med de herligste jeg vet om! 

Obligatorisk russebilde med min aller beste♥

Og for dere som ville se hvordan russebuksen min ser ut, så ser den altså slik ut: Noen som vil ha russekort? hehe neida..

Perfect summer dress

 • 15.04.2013 - 22:47

 

Fikk denne nydelige sommerkjolen i posten for en stund siden, elsker den! Tuusen takk til snille Sheinside! Jeg liker godt kjoler som er korte foran og lengre bak og denne passet perfekt til sommeren. Dere kan finne den her, og mange andre fine plagg fra Sheinside her

 

Beste på lenge

 • 15.04.2013 - 20:14

Heeii beste!♥ Håper alt er bra med dere! Jeg er så utrolig glad for tiden! Hadde nettop en av de kjekkeste helgene på lenge, og i tillegg er det så masse gøy å se frem til. Jeg var hos pappa i Bergen i helgen, utrolig godt å se alle sammen igjen. På fredagen slappet vi bare av hjemme med god mat og idol på skjermen, perfekt fredagskveld for meg. Lørdagen møtte jeg Fredrik i byen og gikk ut og spiste på Jacob Aall, veldig fint sted og ikke minst nydelig mat! Etterpå dro vi ut på en bursdagsfest og var der resten av kvelden. Det var veldig gøy og jeg møtte mange kjekke folk. 

I går ble jeg hentet av en venn på flyplassen, så dro vi hjem til meg og bare slappet av resten av kvelden. Herlig avslutning på helgen, kunne virkelig ikke hatt det bedre♥ Jeg har dessverre ikke noe særlig bilder fra helgen, men jeg og Bettina var ute i stad for hun skulle ta bilder av meg til en fotooppgave så resten av bildene kommer i løpet av kvelden, stay tuned. 

 

Ellers håper jeg at dere har en fin start på uken. Jeg har på følelsen av at dette kommer til å bli en veldig bra uke! Jeg skal jobbe med skolen, trene, mekke på russebuksen, ha besøk, og på fredag er det russedåp som vil si at russetiden blir kicket i gang. Dette blir en herlig uke!

Snow, The Universe & Me

 • 11.04.2013 - 18:59
Genser, Bik Bok // Tights, Urban Outfitters // Sko, Zara // Armbånd, Gina Tricot // Neglelakk, Essie

 

Ååh, skogen blir helt magisk når det snør. Selv om det var isende kaldt og jeg kunne ikke skjønne hvorfor det må snø i april (?!!) så var det nydelig å sitte midt i en virvelvind av fjærlette snøfnugg. Ellers har dagen gått til jobbing med prosjekt, og i sta laget jeg en utrolig god wok med strimlet svinekjøtt og masse grønnsaker, nam! Nå har jeg tatt en laang god og varm dusj, tror nemlig jeg fikk litt frosten i meg da jeg var ute og tok bilder. Dessverre må jeg dukke hodet ned i leksejobbingen igjen, hard work will pay off! Heldigvis får jeg besøk i ni tiden, så da kan jeg endelig slappe av og kose meg litt♥ Ha en fin kveld videre skjønninger!

Busy bee

 • 09.04.2013 - 23:40

Heei fininger! Da jeg våknet i dag kjente jeg allerede at jeg gledet meg til jeg skulle sove igjen om kvelden. Jeg slumret alarmen fire ganger før jeg klarte å dra meg ut av den varme dynen. Alle må vel ha slike dager av og til. På skolen jobbet vi med tverrfaglig prosjekt, og jeg dro til biblioteket for å finne en hel haug med faktabøker. I to tiden ringte Michelle fra jobben og spurte om jeg kunne komme å jobbe. Akkurat da sto jeg i dusjen med håret fullt av shampoo. På 20 minutt hadde jeg dusjet ferdig, kledd meg, laget en kjapp "middag", pakket bagen og løpt til bussen. Jeg kan virkelig være effektiv når jeg vil. Dere må forresten se den utrolig gode lunsjen jeg laget meg tidligere:

Knekkebrød med røkt skinke, avokado og sitronpepper, yoghurt med nøtter og hjemmelaget lemonade. Det kaller jeg superlunsj!

Jobb på Kremmerhuset var bare gøy som vanlig. Det føles nesten ikke som jeg jobber for jeg koser meg såpass mye. Hun jeg jobbet med fortalte forresten at det hadde vært en leser innom butikken. Så utrolig koselig! Jeg kan prøve å si ifra når jeg jobber, det er bare gøy hvis noen kommer innom. Etter jobb kom jentene og slappet av litt sammen med meg. Er så glad for at alle bor så nærme slik at de bare er en rask telefon unna. Ingenting er som å sitte å kose seg med jentesnakk og hverandres selskap etter en hektisk dag.

Nå tar jeg en liten time-out med en god kopp med varm mangote. Deilig å slappe helt av etter en hektisk dag før jeg skal sove. Håper dere har hatt en fin tirsdag og fått unnagjort masse. Stå på♥
 

Let´s do this!

 • 08.04.2013 - 13:09

Hei stjerneskudd! Klar for en ny uke? Etter at jeg har vært syk så kjenner jeg at det kribler i kroppen, og helst vil jeg gjøre tusen ting på en gang. Jeg har satt meg et par mål for uken, det hjelper alltid å ha noe å jobbe for. Og på slutten av uken kan jeg se om jeg har klart å følge dem. Et tips kan jo være å skrive dem på en lapp og henge dem opp på et sted du går forbi mange ganger i løpet av en dag. For min del har jeg tenkt å skrive dem ned på mobilen i tillegg til å henge en lapp på speilet på badet slik at jeg starter dagen med å se målene mine i øynene (bokstavelig talt) og en lapp på kjøleskapet (matvrak hehe). Hello motivation! En fin ting er jo å gi seg selv små treats for innsatsen, kanskje ikke hver uke, men over en periode. Det føles godt å kunne klappe seg selv på skulderen og belønne seg selv med god samvittighet.

Her er mine mål: 

♥ Spise sunn, god og energirik mat 

♥ Sykle til skolen tre dager (ca 30 min)

♥ Utføre fem treningsøkter

♥ Drikke 2 liter vann hver dag

♥ Få 7 timers søvn

♥ Jobbe med skolearbeid hver dag

♥ Være positiv mot meg selv

♥ Ha en god blogguke

 

NOEN SOM ER MED MEG?

Det kan jo også være smart å lage seg delmål. For eksempel jeg har som delmål å pakke en god matpakke kvelden før som jeg kan ha på skolen, og klare å sykle opp den evig lange og bratte bakken som er siste stykket opp til hvor jeg bor uten å måtte gå av sykkelen på det bratteste partiet. Det er viktig å sette seg mål som du faktisk kan klare å nå, så kan du heller sette vanskeligere mål etterpå. Det er lettere å gi opp hvis du bare setter skyhøye mål som du aldri klarer å gjennomføre.

Og så over til kanskje det viktigste: motivasjon! Jeg laget to collager for å motivere meg til mine mål. 

Trening og sunn livsstil: 

 

Skolearbeid, siste innspurt for NYC!! : 
Halfway asleep

 • 07.04.2013 - 23:40En lang dag med lekser, lekser, møte og lekser. Gleder meg til å krype under dynen og gli inn i drømmeland. Skal bare hoppe i dusjen først, og kjenner jeg meg rett så kommer jeg til å bli der lenger enn planlagt. Har en tendens til å aldri ville gå ut av det varme vannet igjen. Ingenting er så herlig som en lang, varm dusj, smøre seg inn i gode kremer og legge seg i rent sengtøy. Neste uke blir en bra uke! Vi begynner på et stort tverrfaglig prosjekt på skolen som jeg faktisk gleder meg til å begynne på, jeg har mange treningsøkter foran meg med min gode treningspartner Martine og til slutten av uken blir det Bergen tur. Skal dere noe gøy neste uke?♥

@veronicachr

 • 07.04.2013 - 18:52

 


Candy Yum-Yum

 • 07.04.2013 - 14:48

Elsker den neon-rosa leppestiften min fra Mac. Perfekt til sommeren hvis du er litt vågal! Matte Candy Yum-Yum♥

Bancakes for breakfast

 • 07.04.2013 - 11:07

Morning sunshines♥ Nå har jeg nettop laget meg verdens beste frokost; Bananpannekake, fersk appelsinjuice og grønn te med en skje honning. Jeg gleder meg alltid til denne delen av helgen, rolig søndagsmorgen med en ekstra god frokost. Siste mulighet til å skjemme seg selv bort litt før hverdagen starter igjen. Til tross for at jeg har vært syk så har helgen vært ganske fin. I går var jeg med jentene og spiste taco og så film. Lenge siden vi har gjort noe sånt sammen, og jeg tror alle trengte det. I dag skal jeg gjøre det som er meningen du skal gjøre på søndager; absolutt ingenting. Jeg er redd for at det blir litt lekselesing senere, men utenom det skal jeg bare slappe av og lade opp til den nye uken. Ha en god søndag mine skjønne! 

 

Oppskrift på bananpannekake: 

♥ En banan

♥ En skje kesam eller lettrømme

♥ Et egg 

♥ En skje mel (jeg brukte grovt mel og frø blanding) 

♥ Topp med yoghurt, kesam, bær, nætter osv 

Sykebesøk

 • 04.04.2013 - 22:26

Heii skjønninger♥ Beklager for at det har vært så stille her! Jeg må innrømme at motivasjonen har gått litt ned ettersom jeg har ligget med en kraftig øyebetennelse på det ene øyet. Jeg har hatt det mange ganger før, og faktisk operert for det to ganger, men det kommer alltid tilbake. Som regel når jeg er stresset eller veldig sliten. Utrolig kjipt siden øynene er såpass sårbare, men håper det går over snart. Selv føler jeg at det ser ut som jeg har fått et drageøye, haha aner ikke hvor jeg har fått det fra. En del trodde faktisk at jeg hadde vært i slåsskamp, det har jeg altså ikke! Har lagt ut bilde av det på instagram (@veronicachr) 

 

I dag var jeg bare på skolen og tok en prøve, og så har jeg bare slappet av hjemme. Er jo tungt å bare holde øyet åpent. Heldigvis kom Martine kom på besøk på kvelden og vi laget skikkelig kosekveld med film og masse sunn godis. Kesam med frukt, nøtter og kokos, perfekt lillelørdag-kos! Koselig å ha en god venninne på besøk når du ikke føler deg helt bra. Håper alt står bra til med dere, og at dere har fått en god start etter påskeferien. Snart helg igjen så dere kan slappe av og kose dere. Nå tror jeg at jeg skal stupe i seng, og forhåpentligvis så våkner jeg opp med et bedre øye. Sweet dreams♥

 

Native Princess

 • 03.04.2013 - 14:04
Sleeping beauty

 • 01.04.2013 - 19:25

 

Her lå jeg og gravde meg ned under dynen til klokken halv to i dag. Jeg er egentlig ikke typen til å sove lenger enn til klokken ti, men jeg tror reisen og mangel på søvn gjorde at kroppen bare nektet å våkne. Det var ufattelig herlig å bare ligge der og ikke måtte gjøre noen ting i et par timer. Trengte litt stillhet og ro rundt meg. I to tiden gikk jeg ned til Zahra sammen med resten av jentene. Vi fortalte om turen og spiste god mat, veldig koselig. Utrolig godt å se dem som ikke var med til Tyrkia igjen! Nå har jeg ryddet og vasket i huset, til og med satt på klær. Føler meg flink! Jeg tok på løpeskoene i stad og skulle jogge til postkontoret og hente en pakke som ligger og venter på meg, da jeg kom på at det er jo stengt i dag. Så da ble det en runde gjennom skogen istedenfor. Frisk luft og skogbunn under skoene gjør alltid godt. Nå har jeg vært "mammaen" i huset hele Tyrkiaturen, så det skal bli godt å få mamma og dem hjem til å passe på meg litt, haha. 

Ha en fin kveld skjønninger♥

Gangstersquad @Alanya

 • 01.04.2013 - 13:23

Topp, Gina Tricot // Shorts, Bik Bok // Caps, Bik Bok // Sko, DNA
Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no