Veronica Reime

The only reason why we ask other people how their weekend was is so we can tell them about our own weekend

 • 29.04.2012 - 22:09

God søndag søte blogglesere!♥

 

Håper dere har hatt en fin helg, det har i hvert fall jeg! Været har jo vært nydelig og jeg har vært ute på kjekke ting hele tiden så det er grunnen til det har vært så lite aktivitet her på bloggen! 

Som sagt, på fredag var jeg ute og feiret Lena sin 18 - årsdag. Vi startet hjemme hos Lena med god mat og drikke, før vi dro videre til lokalet hvor selve festen skulle være. Det var en utrolig fin kveld med mange kjekke folk! 

På lørdag sov jeg ganske lenge, noe som var utrolig herlig etter den hektiske uken med prøveeksamen hvor jeg nesten ikke fikk sove om kvelden og måtte tidlig opp neste dag. Jeg tok lørdagsrutinen på Kvadrat med Silje og Zahra og kjøpte inn litt ting til kvelden, før vi gikk hjem til Silje og stelte oss og laget mat til Tapaskveld hos Ingrid♥ Det var utrolig koselig hos Ingrid, vi spiste god mat og spilte Alias og snakket og koste oss! En herlig gjeng♥ 

I dag kom Tona bort tidlig om morgenen og sov litt før vi sto opp og dro inn til byen for å nyte solen♥ Vi gikk og spiste og satt litt ute og koste oss i finværet! Utrolig koselig, er så glad i godgutten min♥

Ble ikke tatt noe bilder denne helgen så har kun dette å dele med dere: 

Har dere hatt en fin helg?

Stem på dette blogginnlegget!!

 

- Love Veronica

Tapaskveld

 • 28.04.2012 - 18:30

Hei dere! Beklager lite oppdatering, men alt har gått i ett her! Sov ganske lenge i dag noe som var utrolig herlig<3 og det beste var å våkne opp til strålende sol! Har vært en tur på kvadrat med Silje og Zahra og handlet inn til i kveld så laget vi mat og nå er vi på vei til tapaskveld med en herlig gjeng<3
Blogges bedre senere!

smakebit på kjolen for kvelden

 • 27.04.2012 - 16:59

Ha en strålende kveld!

 Stem på dette blogginnlegget!!

- Love Veronica♥

endelig ferdig

 • 27.04.2012 - 12:36

Hei kjære lesere♥ Lenge siden! 

Beklager fraværet, men jeg har vært veldig opptatt med prøveeksamen. Håper dere har kost dere med innleggene Tona kom med♥ Han klarte å avsløre litt hva som er bak kulissene som jeg ikke pleier å dele haha! 

Nå har jeg hatt prøveeksamen og er endelig ferdig med stresset. Føler det gikk greit, fikk god tilbakemelding men får ikke karakteren før senere når alle har hatt det. Var deilig å være så tidlig ferdig og få tidlig helg. Nå skal jeg bare være hjemme og late meg, i kveld er det ut og feire Lena♥ Vi hadde jo surprise party for henne sist helg, men hun hadde planlagt en bursdag selv også så i kveld skal finkjolen på! 

Håper dere har en kjempefin fredag og koser dere masse etter en hard uke, det fortjener dere♥

Jeg kan vise dere bildet jeg brukte til eksamenen i mellomtiden! Vi skulle lage en reklameplakat for tre smoothier: eple, jordbær og bringebær. Her er i hvert fall bildet: 

Flere som har hatt prøveeksamen?

Stem på dette blogginnlegget!!

 

- Love Veronica♥

God natt...

 • 27.04.2012 - 00:33

8 ting du ikke visste om Veronica

 • 26.04.2012 - 19:42

Hei hei! Tona her.
Veronica har fortsatt eksamens-periode nå, og er veldig opptatt, så jeg er fortsatt den hjelpende hånden til bloggen hennes. Jeg har ikke så mye å by på, men kom på at jeg kunne fortelle noen ting dere kanskje ikke viste om Veronica? Da starter vi;

1. Hun har en liten kalender bok som fylles opp hver gang det er ny uke med ting som hun skal gjøre. Hun er veldig strukturert og passer veldig på!

2. Veronica ønsker å bli journalist eller forfatter. Noe så en gang vil garantert skje!

3. Hun er sykt perfeksjonist! For eksempel når vi har kosekveld og sånn med mat eller snop og hun skal ta bilde, så plasserer hun alt så ligger på bordet veldig nøye og ved siden av hverandre. Vis ikke blir ikke det tatt noe bilde haha!

4. Det første hun sjekker på mobilen når hun kjeder seg er, Instagram, Facebook, Twitter og bloggen.

5. Hun er veldig sosial person så er med venner, familie og meg (kjæresten), men av og til så liker hun å ha alene tid der hun koser seg.

6. Veronica elsker å se på GOSSIP GIRL! Hver gang jeg åpner macen hennes så dukker det opp.

7. Veronica har vært Harry Potter nerd siden hun var liten! Hun har lest alle bøkene av Harry Potter, og er fan av han! 

8. Veronica er verdens fineste, nydeligeste, skjønneste, smarteste, sødaste og beste personen i heile verden!! Hun har gullhjerta for dem så lurte på det<3

Var det noe du ikke visste fra før av?


28.Februar.2011

14.Oktober.2011Stem på dette blogginnlegget!!


 

du kan ikke styre vinden, men du kan justere seilene

 • 24.04.2012 - 23:17

Noen ganger føles det ut som om jeg svømmer i et dypt, dypt hav og klarer såvidt å holde hodet over overflaten for å ikke å drukne. Det er så mye å holde styr på, så mye som må gjøres perfekt. Når jeg holder kontrollen på en ting så er det noe annet som glipper mellom fingrene mine. Jeg prøver å gjøre alle fornøyde på alle områder, men har innsett at det ikke går. I morgen begynner prøveeksamen i media og jeg gruer meg utrolig mye. Jeg er så sliten og trøtt og har mest lyst til å ligge inne, men det konstante presset drar meg opp hver morgen. Jeg har begynt å trene skikkelig nå, men er så redd for at jeg ikke tåler det og skal miste kreftene igjen. 

Jeg prøver hele tiden å gjøre alle fornøyd, er så redd for å ikke være god nok. Men gjør det meg lykkelig? Jeg setter et veldig stort press på meg selv og glemmer noen ganger at det er lov at jeg gjør feil og det er lov at jeg finner på mange kjekke ting og legger vekk litt til side alle plikter og bekymringer. Man lager sin egen lykke, og livet handler om å gjøre ting man elsker å drive med! Ingen kan ta fra deg troen på at du kan komme langt og nå alle målene du setter deg, så hold fast på den for tro er det viktigste du kan ta med deg i livet! 

Det som kanskje er verst er å være så usikker på seg selv. Ikke bare i skole og jobb, men også blant venner og med kjæresten. Selv om jeg har hatt dem lenge så er jeg alltid redd for å ikke være kjekk nok eller bra nok venninne. Jeg er en utrolig følsom person og veldig avhengig av de personene som står meg nær for å være lykkelig. Jeg klarer ikke å krangle med folk, det ødelegger meg helt og jeg klarer ikke å tenke på noe annet før vi har fått ordnet opp. Ofte setter jeg opp en veldig tøff fasade når jeg føler meg svak fordi jeg er så redd for å bli såret eller sviktet, men når jeg er alene kommer tårene. Hvis jeg merker at noen klager eller irriterer seg over noe jeg har gjort så tar jeg det veldig til meg og prøver alt for å rette det opp igjen selv om det bare var en liten ting. 

I går fikk jeg en utrolig fin melding av en kjempesøt jente som går på skolen. Hun fortalte at hun leste bloggen og kom med mange gode ord. Den meldingen varmet utrolig mye og jeg kommer nok til å leve lenge på den! Synes det er så godt å vite at noen bryr seg♥ 

Det viktigste i livet er at vi gjør ting vi elsker, er sammen med personer som får oss til å smile og le og har tro på at vi kan nå alle målene og drømmene vi har for oss selv.  

Jeg kan kanskje ikke alltid velge veiene jeg må gå på, men jeg kan bestemme hvordan reisen min på dem vil være! 

 Stem på dette blogginnlegget!!

kosekveld med beste

 • 24.04.2012 - 22:36

Savner deg hver gang du går♥

 

Stem på dette blogginnlegget!!

Trenings inspirasjon

 • 23.04.2012 - 18:06

Heihei! 

Nå har jeg nettop fått unnagjort en time på Elixia. Hadde veldig gangsperr etter i går så tok det litt roligere i dag, men det var veldig herlig! Jeg vet at det er mange som sliter med trenings motivasjon, og jeg har selv gjort det selv også. Derfor tenkte jeg å gi dere noen tips til å motivere dere selv for å trene: 

 

- Musikk! Fyll ipoden din med sanger som får deg i godt humør og gjør at du føler deg bra. Lytt til musikken og få ut energien, du glemmer nesten hvor tungt det er! Hvis du trenger sangtips har Elixia lister på spotify med mange energigivende sanger! 

 

- Fint treningstøy: Å spandere på seg selv et sett med nytt treningstøy er veldig lurt! Å se veldig sporty ut mens du trener motiverer veldig og gjør at du føler deg bra og sporty. 

 

- Tren sammen med andre det gjør det mye kjekkere og det å avtale med andre gjør at du ikke kan plutselig ombestemme deg, så dere drar hverandre i gang på en måte! 

 

- Gi deg selv premier: Sett opp et slags system som du kan krysse av hver gang du har vært og trent for eksempel i en hel mnd og så kan du lage en avtale med deg selv om at hvis du har klart x antall ganger så kan du spandere det du hadde lyst på helt til deg selv i premie! Noe som er veldig motiverende nå er jo fine bikinier og sommerklær i og med at vi viser mye mer av kroppen om sommeren. 

 

- Det er ikke om å gjøre å slite seg mest ut hver eneste gang: Alle kan ha dårlige dager og være slitne, og det kommer såklart dager du ikke har lyst til å trene i det hele tatt. Noen dager kan du kjøre på med masse energi og andre dager kan du ta det litt roligere. 

 

- Hvis du trener sammen med andre så skryt om du legger merke til at di har fått fremgang eller gir veldig god innsats. Veldig ofte får du noe positivt tilbake, og ingenting hjelper så mye som skryt fra andre om hvor flink du er! 

 

- Tenk på den gode følelsen du får både i kropp og sjel etter en treningsøkt♥

 

Var det gode tips? 

 Stem på dette innlegget

- Love Veronica♥

sliten pike

 • 22.04.2012 - 01:45

Hei alle sammen som fortsatt er våkne!♥

I dag hadde jeg jobbdag, og det betyr rolig lørdagskveld på sofaen etterpå. Det var girlpower på Cucina Italia i dag og vi sto på så alle kundene var fornøyde. Jeg har jo min daglige kvote med vimsing og uhell som å søle kaffebønner over hele benken og tulle litt rundt med det jeg skal gjøre, men ellers gikk det fint! Så er det jo så gøy å jobbe sammen med Cucina - jentene♥ Det kom også noen kjente innom så det var hyggelig!

Da jeg kom hjem var jeg helt død i bena og ryggen og hadde vondt i hodet så jeg tok meg en lang god dusj og hoppet oppi koseklærne før jeg campet på sofaen for resten av kvelden. Jeg var jo ute i går så det var herlig med rolig kveld og slappe av. Nå må jeg virkelig sove, skal tidlig opp på trening i morgen!

  Natta♥ 

 

- Love Veronica

working girl

 • 19.04.2012 - 22:31

God kveld gullklomper♥

Nå har jeg nettop kommet hjem fra jobb. Er helt trøtt i beina og hodet føles ut som det skal sprenge. Har ikke vært hjemme siden i morges så skal bli godt å legge seg i sengen kjenner jeg! Trenger all den søvnen jeg kan få, har første kjøretime i morgen tidlig. Gruer meg litt! Ellers har jeg begynt å få endel spørsmål om forskjellige ting her på bloggen så jeg tenkte at jeg kunne samle alle og svare på dem i et eget innlegg hver uke, høres det bra ut? 

Nå skal jeg ta meg en deilig dusj og krype oppi sengen♥God natt og drøm gode drømmer♥

 

 

- Love Veronica

 

Instagram

 • 19.04.2012 - 13:59

Følg meg på instagram: veronicachr

this makes me happy

 • 18.04.2012 - 23:59

10 ting som gjør meg veldig glad for tiden:

Når den personen som både er kjæresten min og bestevennen min holder rundt meg og forteller meg hvor høyt elsket jeg er. 

 
Å le sammen med mine beste venner og kjenne gleden boble i magen og stråle ut øynene. 

  

♥ Ta meg selv i å smile når jeg går og drømmer om kjekke ting i fremtiden. Ting jeg vil oppleve, og håpet om å nå målene mine. 

 

♥  Å gå rundt med kamera rundt halsen og fange øyeblikk som blir foreviget til minner. Fine, nydelige, gode minner som jeg vil sette pris på og se tilbake på med savn og glede. 

 

 

 
♥  Når jeg har jobbet hardt med noe og har slitt meg ut, og så få lønn for strevet. 

 

♥  Krype under dynen med en god bok og forsvinne inn i en annen verden. Drømme meg bort og dra på oppdagelsesferd i en annen virkelighet. 

 
 

♥ Når jeg hører på en sang som får meg i godt humør og snur hele dagen min rundt. 

 

 

 ♥ Kjenne inspirasjonen og kreativiteten krible i fingrene og fantasien spinne for fullt. Det er som en lykkerus kommer over meg og jeg vil få alt ut og glede både meg selv og andre.

 

 

♥  Våkne opp til at solstråler siver inn gjennom vinduet og jeg kjenner på den følelsen at i dag blir en fin dag samme hva den bringer. 
 

♥  Uventede, små gaver som viser hvor godt en person kjenner meg og setter pris på meg. 

 

 

Hva gjør deg glad?

 Stem på dette blogginnlegget!!

- VERONICA

lovebirds

 • 18.04.2012 - 23:54

Hei søte turtelduer♥

I dag har jeg tilbringet dagen sammen med kjæresten. Vi har vært sammen 14 mnd i dag, så tenkte vi skulle finne på noe koselig. 

Vi møttes etter skolen og dro til kvadrat for å gå litt rundt. Tona fikk seg noen nye klær som jeg likte utrolig godt! Og så fikk jeg en leppestift og verdens fineste kjole av snille gutten min!!♥ 

Etter å ha gått litt rundt gikk vi innom på jobben min, Cucina Italia og tok med oss mat hjem til meg hvor vi så Titanic og spiste. Det er verdens nydeligste kjærlighetsfilm, og selv om den varer veldig lenge blir den aldri kjedelig. Gråter hver gang♥  

Hadde en utrolig koselig dag med gutten min, er så forelsket♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Det jeg fikk:

 


Elsker fargen! Litt rosa med hint av fersken. (Fargen viser ikke så godt på bildet)

Og så fikk jeg verdens nyyydeligste kjole! Har allerede blitt favorittkjolen min♥ Den er utrolig søt og helt perfekt for meg! Ligner litt på kjolen fra dette innlegget. Jeg hadde tenkt til å bestille den, men så var min str utsolgt så da var jeg helt i lykkerus da jeg fant en som var nesten helt lik! Dette er bare en liten sniktitt, skal vise den i et eget innlegg så får dere se hvor fiiin den er! Snill kjæreste jeg har♥

Håper dere har hatt en fin dag søtiser!♥ 

 

- VERONICA

alt og ingenting

 • 17.04.2012 - 23:42

Nå har jeg kommet hjem fra jobb og ligger nydusjet og trøtt i sengen♥ Det var en ganske kort vakt siden jeg kom bare og tok kvelden for Sarah følte seg ikke helt bra stakkars! 

Tona kom og hentet meg på skolen i dag så jeg var med ham en stund og bare snakket og koste oss litt før han følgte meg til jobb. Var godt å se gullet mitt igjen♥  Har ikke sett hverandre på en stund for har vært veldig travelt med skole og sånn. Men harde jobbingen min har lønnet seg, fikk en 7-er på en stor samfunnsinnlevering nettop! Hadde også norsk fremføring i dag, og jeg bablet i vei og sporet helt av fra manuset noe jeg alltid gjør på norsk fremføringer, men satser på at noe av det jeg sa ga mening! Nå blir det litt roligere fremover på skolen og i tillegg mange fridager, det blir deilig!

Ellers har jeg faktisk fått endel positiv tilbakemelding på bloggen, så det har gitt meg motivasjon til å blogge mer og bedre! Fikk mange gode ord om innlegget jeg skrev om når jeg var syk osv og det føltes utrolig godt for jeg har aldri tårt å gjort noe sånt før! Dere er utrolige♥

Nå skal jeg snart legge meg til å sove, må bare lese litt i bok nr 2 i Hunger Games serien først! Har blitt helt hekta♥

 

Dette ble egentlig bare et lite innlegg om alt og ingenting, men jeg lurte på om det er noe dere ønsker å se eller lese om på bloggen?♥

 

- VERONICA

all the way from spain

 • 15.04.2012 - 21:42

 

 

 

- VERONICA

besøk hos tv2

 • 15.04.2012 - 20:29

Hei dere♥

I dag fikk jeg være med på noe veldig gøy! Jeg ønsker jo å bli journalist, og i dag fikk jeg være med en journalist fra TV2 i bergen og se litt hvordan de jobbet og sånn. Det var utrolig spennende og lærerikt! Det var litt anderledes enn jeg hadde trodd egentlig. Jeg fikk gå rundt og se på hva alle drev og jobbet med i redigering og reportasjer osv og fikk snakket litt med dem og stilt litt spørsmål, alle var veldig hyggelige og utrolig dyktige i jobben sin! Ble veldig imponert over hvor mye ansvar de egentlig har og hvor høyt press de jobber under og alt de må takle. Jeg fikk sitte inne i kontrollrommet og se mens de hadde en nyhetssending og det var utrolig mye som skjedde på en gang og mange skjermer osv som måtte holdes styr på. I tillegg kom det gjerne ny innformasjon underveis i sendingen som nyhetsoppleseren måtte ta på sparket. Det var Sturla som hadde den sendingen så jeg var så heldig og fikk møte han også! 

Jeg var egentlig ganske nervøs, men journalisten jeg var med var utrolig snill og hun fortalte mye og ga meg mange gode tips om hvordan jeg kan gå videre for å nå målet mitt. Det var en utrolig kjekk opplevelse!

Jeg hadde egentlig ikke planer om å ta bilder siden jeg tenkte det ble litt feil å komme inn der og knipse masse når de jobbet, men journalisten jeg var med hadde andre tanker så hun foreslo å ta bilder av meg over alt. 

Så her er noen bilder fra besøket: (Ble bare med iPhone da)Kontrollrommet


Sturla!


Søte VærdamenRedaksjonen

 

 

- VERONICA

 

titanic 100 år

 • 14.04.2012 - 22:01♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Nydeligste kjærlighetsfilmen i hele verden! Blir helt rørt♥

 

- VERONICA

Rolig lørdagskveld foran tven

 • 14.04.2012 - 21:45

Det ble en rolig lørdag foran tven i dag, kos♥

Har spist god mat, og sitter nå med godis og venter på at filmen som vises i anledning Titanic`s 100 års jubileum begynner. Elsker den filmen♥

Håper dere koser dere i kveld♥

 

- VERONICA
mellom de syv fjell

 • 14.04.2012 - 17:43

 

Hei skjønninger!♥

Først ville jeg bare si tusen takk for alle støttende ord på det tidligere innlegget. Det betydde utrolig mye, dere er herlige!♥

Frem til nå har dette vært en utrolig rolig lørdag, noe som var veldig herlig og avslappende egentlig. Det litt spennende jeg skulle i dag ble flyttet til i morgen, så dermed hadde jeg ingen planer. Gikk som sagt en lang tur i det nydelige været tidligere, og etter det har jeg bare latet meg. 

Mitt dovendyr av en stesøster har endelig kommet seg opp så kanskje vi finner på noe senere! 

Håper dere har en fin Lørdag♥

 

- VERONICA 

På flyplassen

 • 13.04.2012 - 17:14

Hei kjære lesere!
Nå sitter jeg på flyplassen, har kapret meg en plass i den ekstremt behagelige sofaen. Jeg skal opp til Bergen og besøke faren min denne helgen.
Har nettop stresset meg gjennom sikkerhetskontrollen som alltid er et kaos på fredager. Blir så mye styr med alle di eskene jeg må legge tingene i for alt må deles opp og kan til og med ikke ha sleeven til macen og selve macen i samme eske så det ender opp med at jeg står der med 4-5 esker som jeg må dra med meg. Og når jeg endelig har kontrollen på det må jeg plutselig finne frem boardingpasset som ligger godt gjemt på bunnen av vesken, utrolig hvordan det har klart å havne der med tanke på at jeg sjekket inn for to minutter siden. Noe som slår aldri feil er at jeg piper på "tilfeldig sjekk" hver gang jeg har converse så jeg må knytte opp det avanserte snøresystemet mitt slik at de kan oppdage at jeg ikke skjuler en bombe i tøyskoene mine.
Endelig gjennom så er det bare om å gjøre å finne en sitteplass. Jeg ble kjørt bort litt ekstra tidlig siden resten av familien skulle ha besøk så nå har jeg gått rundt og sett på alt i hele kiosken og lekt litt smart og voksen og lest på aviser og noen bøker.
Flyplassen er som en summende bikube som venter på at det er deres tur til å fly. Den evige buzzingen blir avbrutt av en dame som snakker gjennom nesen og roper opp neste gruppe som skal fly.
Dette innlegget begynner å bli sterkt preget av hvor mye jeg kjeder meg så tror jeg skal stoppe her.
I morgen skjer det noe litt spennende, stay tuneed!

Forresten! Som dere ser på bildet tok jeg meg en liten spontanklipp i går hos flinke Mari som går på frisørlinjen. Ble veldig fornøyd!

Ha en fin helg alle sammen!

Love verohero ;*

make a wish

 • 13.04.2012 - 00:13

Hvis noen spør meg om hva jeg ønsker alle mest nå så hadde jeg svart bli frisk. Ser jeg syk ut? Egentlig ikke. Men på mange måter er jeg det. Det er noe som har bygget seg opp over lenger tid, og sommeren 2011 møtte jeg veggen. 

Det var helt i begynnelsen av sommeren, vi hadde akkurat sluttet på skolen og alt det kjekke skulle begynne. Kjæresten min skulle dra bort hele sommeren og vi kom ikke til å se hverandre hele sommeren, så vi var med hverandre hver dag og hadde mange kjekke planer for den siste tiden vi hadde før han dro. En kveld falt jeg ned trappene og brakk ribbeinet. Det ødela for alle planene vi hadde, og jeg var helt fra meg fordi jeg ikke kunne gjøre annet enn å ligge der når jeg helst ville gå ut og kose meg og ikke tenke på at han skulle dra fra meg. Nesten en uke etter ribbeinsbruddet ble jeg veldig syk uten at noen leger fant ut hva som feilte meg. Jeg har aldri vært så syk før! Mange organer i kroppen sviktet og tilstanden var veldig dårlig. Prøvene tydet på at noe kraftig hadde angrepet kroppen min. Det verste var når kjæresten ga meg en siste klem før han reiste og jeg visste at jeg måtte gå gjennom sommeren i smerter uten at han kunne holde meg i armene sine og passe på meg. 

Noen uker etter han dro skulle jeg reise med familien til Kreta, og etterpå til Kroatia med familien til pappa. Tilstanden min hadde roet seg litt og jeg gikk på sterke medisiner for å prøve å holde alt i sjakk. Under tvil fikk jeg lov til å reise, men ble det bittelitt verre så måtte jeg hjem med en gang. Det eneste jeg husker fra sommerferien er at jeg lå og sov på stranden i noen timer under en parasoll, før jeg gikk opp på rommet og sov til middag, og etter middagen sov jeg igjen, og jeg gråt hver dag. 

Jeg kjenner jeg får tårer når jeg ser på dette bildet for jeg vet hvor ufattelig sliten og dårlig jeg var, og det vises på hele meg.

Dette fortsatte etter sommeren også. Jeg hadde ingen krefter, hadde migrene nesten hver dag, var kvalm og ville ikke spise, organer i kroppen ble svekket og jeg fikk mange forskjellige typer infeksjoner. I tillegg til dette led jeg av depresjon. Jeg vet jo at jeg ikke var døende og at mange flere har det mye verre enn meg, men dette er noe som gikk veldig hardt innpå meg. Jeg var hos flere spesialister, men de visste ikke hva som feilte meg. Jeg gikk på sterke medisiner hele tiden, og følte meg egentlig som en zombie som bare gikk rundt. Jeg begynte å isolere meg fra venner, selv om jeg egentlig ikke ville. Jeg takket nei til arrangementer som innebar mange mennesker. Jeg orket egentlig ingenting, men jeg følte meg veldig dum som bare sa at jeg var så syk og sliten osv. Men hvordan kunne jeg forklare en sykdom jeg ikke visste hva var. Og noen ganger lurte jeg på om jeg gjorde meg selv syk, at det var derfor jeg var så sliten. Men prøveresultater sa noe annet. Det verste var egentlig å ikke vite. Ikke vite hva som feilte meg og ikke vite om jeg kom til å bli frisk. 

Jeg er en person som legger veldig mye press på meg selv og vil være flink i alt. Jeg vil få toppkarakterer, gjøre kjekke ting med venner og kjæreste, trene bra og gjøre det godt på jobben. Men alt dette forsvant mellom fingrene mine. Jeg lå langt bak på skolen, og de tingene jeg leverte fikk jeg ikke så kjempegode karakterer på. Som sagt isolerte jeg meg fra alt og alle og forsvant litt inni meg selv, og trening var det ikke snakk om. Jeg hadde problemer med å sove så derfor kom jeg ofte sent på skolen, og mange dager kom jeg ikke i det hele tatt fordi jeg hadde ikke krefter til å komme meg opp og møte dagen. Dette gjorde meg veldig deprimert for alle tingene i livet mitt som var viktig for meg forsvant. Jeg ble så trøtt og lei av leger og hvite vegger, og følte meg bare som en zombie som gikk rundt. 

Det har vært en tung tid og vanskelig å klare å bygge seg opp igjen. Jeg har hatt oppturer, men også veldig mange nedturer. Stegene har vært små og gått sakte. Noe inni meg er forandret, og kommer nok alltid til å være det. Jeg er så redd for å falle ned igjen. Hver gang jeg føler meg veldig trøtt og sliten så er jeg livredd for at jeg har begynt å falle ned igjen. Jeg er redd for å miste alt igjen. Det går veldig mye bedre nå. Etter hard jobbing har de gode karakterene begynt å komme, jeg er mer med mine nærmeste venninner og har begynt å gå ut på ting som kino osv. Trening har jeg også så rolig begynt med. Men det kommer alltid til å være en annen person av meg like under huden, et grått speilbilde av meg selv. Og dette speilbildet kan få meg til å gjøre ting jeg ikke visste jeg var i stand til, ting som jeg aldri hadde trodd jeg selv ville gjøre. Men jeg klarer ikke å slutte med det. Jeg føler meg ikke som meg selv. Depresjon vil alltid henge over meg, og det er dager jeg vil se inn i speilet og møte et par øyne som ikke utstråler noe annet enn tomhet. Og jeg merker at jeg ofte blir litt innesluttet i i noen sammenhenger med mange mennesker. Jeg er fortsatt veldig usikker og redd, samtidig som jeg har lagt et stort press på meg selv på flere områder. Jeg føler at jeg ikke klarer å strekke til og går rundt med mye stress og bekymringer. Jeg presser meg til å jobbe hardt for å få gode karakterer, trene, jobbe og være en god venninne og kjæreste. Når jeg sliter meg ut er jeg livredd for at jeg har falt ned igjen. 

Jeg har virkelig verdens beste venner og kjæreste som har vært en veldig god støtte for meg, aner ikke hva jeg skulle gjort uten dem!♥ Det jeg angrer på er at jeg ofte sa nei når jeg var sliten for jeg ville ikke være en byrde for dem. Jeg ville ikke være en venn som var kjedelig og tung å være med. Nå vet jeg at jentene mine er glad i meg alltid uansett og at de vil være med meg selv om jeg ligger på sofaen uten å si et ord. Jeg angrer også på at jeg sa til typen at jeg forstod hvis han ville gå fra meg, for jeg syntes så synd på ham når han hadde en kjæreste som bare lå der når han var på besøk og ikke kunne bli med ham ut på kjekke ting. Såklart ble han hos meg♥ 

Dere er best!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Det er veldig viktig at man tar imot den støtten folk vil gi deg, uansett hva det gjelder og ikke stenge ute mennesker som står deg nær♥

Jeg vet at jeg må prøve å bare leve livet og kose meg og gjøre ting jeg elsker, fordi det er det livet dreier seg om. Men av og til blir det for vanskelig og for skummelt... men med sakte, små steg kan det gå. I tillegg har jeg verdens beste venner og kjæreste som støtter meg, og jeg kan alltid sende melding til dem om jeg trenger dem så stiller de opp uten noe spørsmål♥ Jeg har vært gjennom mye, og jeg har vært svak veldig lenge, men det er også det som gjør meg sterk! 

 Hvis noen hadde spurt meg om hva jeg aller mest ønsker meg hadde jeg svart å bli frisk. Hva er ditt største ønske? 


MAKE A WISH, THEN BELIEVE IN IT♥

Jeg var veldig usikker på om jeg skulle poste dette innlegget, men det var utrolig godt å få det ut og jeg tenkte kanskje det va noen som ville kjenne seg igjen i noen av tingene. 

 

- VERONICA

 

Stem på dette innlegget

The hunger games

 • 11.04.2012 - 23:27

ååh har sittet og hørt denne sangen om og om igjen nå♥ Elsket filmen og kunne godt sett den igjen! 

Beklager dårlig blogging i dag, har nesten ikke vært hjemme. Men jeg har kost meg masse sammen med Tona♥ 

Skoledagene etter ferien har vært tunge og jeg er ganske trøtt og sliten. Kjenner det er en smerte å stille vekkerklokken på mobilen på halv syv hver kveld.. Og det hjelper ikke så veldig at det bare regner og regner ute..  Hadde virkelig vært godt med en til ferie, denne gangen til varmere strøk! Lengter sånn etter sommer. Menmen! I morgen har jeg en til travel dag foran meg så er det helg♥ Skal besøke faren min i Bergen i helgen så det blir en veldig rolig helg, så skal prøve på litt bra blogging da! Har dere noen ønsker?

Nå må jeg snart legge meg til å sove, skal bare vise dere noe jeg fikk fra USA i dag! 

Snart god natt!♥

 

- VERONICA

Kino

 • 11.04.2012 - 20:45

Hei dere!
Nå har jeg nettop vært på kino med Tona og sett The Hunger Games. Den var utrolig bra! Koste meg hele filmen!
Vi kjøpte litt varm sjokolade mens vi ventet på bussen siden det var så kaldt, og nå er vi på vei hjem.
Blogges senere ;*

the vow

 • 10.04.2012 - 21:38

åååh har ventet så lenge på denne filmen og endelig har den kommet! Den kommer ikke på kino i Norge før i juli.... Men den har kommet på film på nettet nå så den skal jeg se!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Noen andre som skal se den?

 

- VERONICA

april bakgrunn

 • 10.04.2012 - 14:44

Jeg liker å lage bakgrunner som passer til hver måned. Blir så glad av å åpne opp mac skjermen når jeg har en fin bakgrunn! Denne laget jeg for April: 

(Tallene med ring rundt er søndager)

Hva har du som bakgrunn?

 

- VERONICA

home sweet home

 • 10.04.2012 - 01:33

Hei alle påskegull!♥

Aah så herlig det er å komme hjem med kofferten full av nye, herlige minner - og et par nye innkjøp! 

Jeg har hatt en kjempefin påskeferie på hytten i Ebeltoft sammen med familien og kjæresten. Har fått slappet mye av, handlet, gått turer og opplevd litt nye ting. 

Finingen min♥Vi ankom Danmark ved solnedgangen. Nydelig syn♥Hytten ligger på et koselig lite sted som heter Ebeltoft. Elsker det stedet! Hytten er utrolig koselig og ligger i et så fint område med nydelig utsikt! Det er en kort kjøretur ned til "sentrum" hvor det er fine, litt gammeldagse gater og små butikker.  

Yndlingsstedet mitt på hele hytten♥

Utsikten♥

Koselig med frokost på terassen! Gikk i gatene og koste oss og kikket i de små butikkene, før vi satte oss på en cafè og nøt solen♥

Herlig å gå turer♥

haha golle♥

Vi koste oss masse med å slappe av på hytten. Hver kveld tilbrakte vi foran den varme, sprakende peisen med hver sin bok eller så på film. Jeg ble ferdig med The Hunger Games boken min så nå MÅÅ jeg se filmen!! Ellers kjøpte vi mange filmer som vi så, for eksempel The Notebook ååh for en nydelig film♥ Ellers tvingte jeg Tona til å se Breaking Dawn med meg for tredje gang fordi det er min yndlingsfilm!! Til gjengjeld var jeg snill og så en skummel film han ville se noe som endte med at jeg ble så redd at vi måtte sove med et lys på og jeg holdt ham våken til kl 4 om morningen.. Tror han angret litt på det ja! Men vi koste oss masse! Jeg elsker å bare sitte å slappe av med en god bok eller film♥

Vi tok også turen til godteriland i Tyskland:

Gikk oss helt vill inne på Citti, var helt enormt! 

Og så var vi og så på et sted hvor de lagte glass! Utrolig hvordan de fikk til å lage så mye fint! 

 

Så var det påskeegg-jakt: 
Vi har som tradisjon at vi gjemmer alle påskeeggene og så må alle gå ut og lete. Vi begynner inne hvor alle får en lapp med et hint om hvor neste lapp ligger. Alle må finne fem lapper som de må løse før de finner frem til hvor påskeegget er gjemt. Jeg synes det er utrolig gøy og mye bedre enn å bare få påskeegget rett i hånden. Alle blir jo helt gale og løper rundt og leter etter lappene sine som ligger gjemt på de rareste stedene. Mitt påskeegg lå til slutt gjemt under den benken som jeg viste bilde av tidligere. 
Påskeegget mitt som jeg fikk av Tona♥

Den siste dagen tilbringte vi i Ebeltoft Dyrepark: 

Legg merke til de søte bjørneungene som prøver å klatre på treet♥
hahaha rekker tunge! 


ååå♥ elsket disse søte små apekattene!


Vi fikk også kjøre en jeep ut på et område for å komme nærmere noen av dyrene!Sjekk stilen!

 

Jeg hadde en utrolig fin tur og koste meg masse!
Merker at dette ble et veldig langt innlegg og er veldig trøtt nå så må legge meg, er blant de få uheldige som ikke har fri fra skolen i morgen også...

Håper dere har hatt en kjempefin påske og kost dere masse! Og dere som har fri i morgen også må sove litt for meg også!

Hvordan har ferien deres vært? 

 

 

- VERONICA

På vei hjem

 • 09.04.2012 - 16:28

Hei bloggen, lenge siden!
Nå har jeg nettop kommet til Kristiansand og er på vei hjem etter en fin påskeferie i Danmark. Håper dere har hatt en fin ferie! Blogges mer når jeg er hjemme<3

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no