hits

Veronica Reime

En drøm jeg har

 • 15.03.2017 - 16:32

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tar ofte meg selv i å drømme om fremtiden, og alt jeg vil oppleve sammen med Linéa. En stor drøm jeg har er å reise rundt i verden sammen med henne. Hun er allerede svært bereist til å være så liten, men jeg gleder meg til å se henne utforske og oppleve enda flere steder. Det merkes på henne at hun utvikler seg veldig når vi er ute og reiser. Hun elsker å utforske, og har blitt en veldig sterk, selvstendig, trygg og nysgjerrig jente. Det er utrolig å se hvordan hun tar inn nye inntrykk, bearbeider dem og lærer noe nytt. 

Jeg har reist utrolig mye i løpet av livet mitt, og har vært på alt fra en reise gjennom de tre største byene i Kina, safari i Afrika, øyhopping i Kroatia til utforsking på Pompeii i Italia. Jeg har svømt med ville delfiner og gått i regnskogen. Blant annet. Ikke minst har jeg bodd i New York i et halvt år. Jeg har sett hvor brutalt store kontraster verden har å by på, og det har lært meg så mye. Det er noe jeg alltid har satt utrolig pris på, å få reise til steder over hele verden og oppleve andre mennesker, arkitektur og kultur. Det har lært meg så mye, og alle inntrykkene jeg har tatt med meg er noe jeg verdsetter veldig høyt. Jeg er utrolig takknemlig for alle reiser jeg har vært på, og alt jeg har fått erfare. Jeg håper på å kunne gi det samme til Linéa, som mine foreldre har gitt meg.  

Veldig mange ønsker å "reise fra seg" før de får barn. Jeg har aldri hatt det behovet. For meg er det like fint, om ikke enda bedre, å kunne reise sammen med datteren min. Som jeg har sagt før så er det noe spesielt ved å utforske og oppdage ting sammen med barn, og du får se verden på en helt annen måte. Jeg gleder meg til å lære henne mer om verden gjennom å la henne møte andre mennesker, og å få oppleve nye kulturer. Det vil gi henne en enda bedre forståelse for verden. Jeg husker at pappa alltid hadde quiz med oss om kveldene for å teste oss på kunnskaper om landet vi var i, og jeg er sikker på at jeg kommer til å bli like nerd, haha! Jeg ser også frem til å lære mer sammen med henne. Jeg har allerede noen destinasjoner i tankene, men det dukker nok opp enda flere etter hvert. Jeg følger en mamma på Instagram som reiser på mange spennende reiser sammen med datteren og mannen sin, og jeg kan drømme meg bort i bildene hennes, og alle de spennende destinasjonene de reiser til. Hun dro blant annet på backpacking rundt jorden store deler av mammapermisjonen sin. For meg handler ikke reising og ferie bare om å ligge flat på en solseng og ikke se noe annet enn hotellområdet. Det handler om å samle nye erfaringer, inspirasjon, inntrykk og motivasjon gjennom å utforske nye steder. Det gleder jeg meg til ha med Linéa på! 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre 

 

Jeg har noe å innrømme

 • 14.03.2017 - 22:06Jeg må innrømme at det svir. Det svir langt inn i hjerteroten, selv om jeg egentlig er 100% sikker på meg selv og mine valg. Når andre bruker argumenter som "jeg prioriterer barna foran utdanningen" eller "de første leveårene får vi aldri igjen, utdanning har du hele livet på å ta", da kjenner jeg det knyte seg i brystet mitt. Selv om jeg innerst inne vet at jeg hverken nedprioriterer ungen min eller går glipp av de første årene, så føler jeg at jeg blir beskyldt for noe. Dere som har fulgt meg lenge vet at det å fortsette som vanlig med fulltidsstudiet mitt to og en halv måned etter at L ble født var et nøye gjennomtenkt valg som ble diskutert med både fagpersonell og mine nærmeste. Jeg var livredd for å ta et valg som kom til påvirke Linéa negativt. Etter mange gode samtaler kom jeg frem til at dette var det beste valget. Som mamma tar jeg ikke et valg med meg selv i tankene, men alltid med Linéa først. Det går ikke en dag hvor jeg ikke er takknemlig for alt jeg har gjort. 

En stor del av det å være mamma er å ta ansvar for å ha stabil økonomisk trygghet. Uansett hvordan du vrir og vender på det så er det å kunne forsørge en viktig del av jobben. Når du forteller at du har fortsatt på utdanningen og ikke utsatt den så høres det gjerne ut som prioriterer deg selv og dine egne interesser. For meg ble det å fortsette utdanningen å prioritere Linéa, og å ta ansvar for det som innebar i mammarollen. Det var jeg som måtte stå opp klokken fem for å amme, pumpe meg og lese pensum, før jeg dro til forelesning. Det var mine tårer som trillet, da jeg strøk forsiktig på en sovende baby før jeg gikk ut døren. Det var jeg som måtte underholde en baby imens jeg prøvde å følge med på hva som skjedde i forelesningen, de gangene jeg hadde henne med. Det var jeg som måtte amme i bilen utenfor skolen, og det var jeg som tok to eksamener med kraftig brystbetennelse, hvor den ene ble skrevet på sykehuset. Det var jeg som måtte sitte flere timer om kvelden med lekser etter at Linéa hadde lagt seg, og det var jeg som kjørte frem og tilbake mellom skole, babysang og babysvømming. Det var jeg som fikk alvorlig jernmangel, vitaminmangel og nedgang i vekt. Jeg skriver dette for å få hverken empati eller skryt, men for å få forståelse for hele bildet. 

Var det noen som måtte kjenne på baksiden av medaljen av at jeg fikk meg en god utdanning så var det meg, og ikke Linéa. Det virker som veldig mange tenker at det er ungen det er verst for fordi de tenker på den delen hvor jeg "går fra" henne. De tenker ikke på hvor mye jeg stresser og jobber livet av meg for å vie all min tid til Linéa og være der for henne, utenom de to timene med forelesning til dagen (hvor hun sov). Jeg gikk heller ikke fra henne og etterlot henne med mennesker hun ikke var trygg på, hun var med pappaen sin. Linéa ble utrolig trygg på både mammaen og pappaen sin, noe jeg ser på som en stor fordel for henne.

Jeg kunne valgt det som var mest behagelig for meg selv, og bare satt utdanningen på vent. Jeg kunne tatt meg et år med mammapermisjon, og deretter fortsatt i jobbene jeg hadde før jeg fikk L. Men i det lange løpet er prisen verdt alt slitet. I mine øyne prioriterte jeg Linéa ved å velge denne veien. Når hun er fire år er jeg ferdig utdannet med stabil og god jobb, bil og et eget sted. Fy. Søren. Det kommer til å være så verdt det, å føle at jeg har stått på og bygget et hjem og et liv for Linéa som er trygt, stabilt og godt. Jeg glemmer innimellom at jeg er så ung, og at det er litt mye å forvente at skal ha alt på plass fra før. Tenk at når jeg er 25 år så har jeg oppnådd alt dette. Jeg kommer til å være så stolt! 

Jeg er ikke en dårligere mor eller mindre glad i ungen min fordi jeg har valgt dette. Jeg er akkurat som alle andre mødre som setter barna sine først og prioriterer å skape et godt liv for dem. Jeg har fått høre veldig mange meninger om denne saken, men jeg velger å lytte til dem som betyr noe for meg, og dem som har faglig bakgrunn for å kunne vurdere dette. Så selv om jeg kjenner at det gjør vondt å høre slike ting innimellom, så må jeg bare minne meg selv på alt som ligger bak det gode valget jeg har tatt. Og ikke minst det store beviset på at jeg har gjort det riktige som jeg ser hver eneste dag: Linéa. En god venninne sa til meg for en liten stund siden: "Jeg tror Linéa kommer til å se opp til valgene du har tatt, og bli inspirert av dem til å stå på selv". Det er noe jeg virkelig håper at jeg kan gi datteren min; tro på at hun kan klare hva hun vil om hun jobber hardt. 

LES OGSÅ: 

HAR JEG ØDELAGT LIVET MITT?

JEG GIKK NED 18 KILO

HVORDAN KLARER DU DET?

DET VERSTE SOM KUNNE SKJE

JEG VILLE GI OPP

JEG VAR FLAU OVER Å VÆRE EN AV DEM

STUDERE MED BABY - DETTE MÅ DU VITE

HVORFOR TAR DU IKKE BARE ABORT?

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Alene igjen

 • 14.03.2017 - 20:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fra og med i dag er vi alene igjen, Linéa og jeg. Tirsdager er herved "Linéa og mamma-dag". Sindre tar et fag nå som har forelesning hver tirsdag, og må dermed jobbe kveld én dag i uken. Så da blir det bare oss to jenter disse dagene. Vi burde trykke opp t-skjorter hvor det står: "On tuesdays we wear pink" - er dere ikke enige? Sindre har hatt perioder hvor han har jobbet mye overtid eller hatt kveldsvakter, men heldigvis er det ikke sånn alltid. Han sa selv i går at han gruet seg til å være borte fra Linéa hele dagen, ettersom vi er vandt til å være sammen alle tre på ettermiddagene. 

Jeg er latterlig trøtt i dag, og troppet opp på skolen med en bustete hestehale, samme antrekk som dagen før og ringer under øynene. I tillegg hadde jeg klart å glemme å ta på meg deodorant. Heldigvis hadde Silje tilfeldigvis sovet hjemme hos foreldrene sine, og dermed lå en overnattingsbag med blant annet deodorant i bilen. Da slapp jeg den shoppingturen på Kiwi! Etter en lang (og en smule trøtt) dag på skolen er det ingenting som er bedre enn å hente en smørblid jente i barnehagen som står klar med sandkaker som jeg må smake på. Hun hadde kost seg så mye i barnehagen at vi måtte leke litt ekstra sammen i sandkassen før vi kunne dra hjem. Det er veldig godt og betryggende at hun har det så fint og trives så godt i barnehagen sin. Det roer ned et overbeskyttende mammahjerte. Resten av dagen har vi kost oss med å leke med plastelina, pusle puslespill, lese bøker og se på Barne-Tv. En skikkelig kosedag. Det er godt å bare være oss to jenter innimellom også, og ha en liten jentekveld imens pappa er på jobb. Selv om det uten tvil alltid er veldig godt å få pappaen hjem igjen også! Nå sover lille gull godt i sengen sin, og jeg skal prøve å få unnagjort et par ting før Sindre kommer hjem fra jobb i ti-tiden. Om jeg ikke beveger meg er det en fare for at jeg sovner på stedet... Det er en sånn dag i dag! 

Håper alt er fint med dere! Sender dere en god klem ♥

 

Et press om "perfekte" babyer

 • 13.03.2017 - 21:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I skyggen av den store debatten om kroppspress for unge jenter, er det et annet press som kan bli (og egentlig allerede er) veldig farlig om det får fortsette å vokse. Det er noe jeg har lagt merke til og gått og tenkt på en stund nå, og det skremmer meg veldig. Som ung jente har jeg som veldig mange andre kjent på press rundt utseendet mitt. Da jeg ble mamma, tenkte jeg at denne typen press ikke eksisterte i denne verdenen. Der tok jeg kraftig feil. 

Det har vært snakk en stund om mødre som ønsker å føde små barn, men det var da jeg leste denne saken, at det sprakk for meg. Som om vi ikke er nok fikserte på vekt og tall angående oss selv, så har altså dette fokuset også flyttet seg over til vekten på barna våre når de blir født. Det er så ufattelig galt at jeg har nesten ikke ord. Uskyldige babyer som er fulle av kjærlighet til oss, og vi håper på at de skal ha et lavt tall på vekten. De søteste har jo det. Eller? Nei. Det er så mye fokus på at vi skal ha små mager som gravide, føde bittesmå barn og ha flate mager kort tid etter fødselen. Jeg hadde en liten mage som gravid, Linéa ble født gjennomsnittlig og jeg ble veldig fort slank igjen. "Heldig" kalte mange meg. Jeg følte meg utrolig heldig også, men ikke for de overfladiske grunnene. Jeg var heldig fordi jeg hadde et fint svangerskap hvor jeg hadde muligheten til å spise godt, og trene både gravidyoga og svømme masse. Ingenting av dette var for å holde meg slankest mulig eller for å føde et minst mulig barn. Jeg spiste godt, variert og masse for å gi Linéa best mulig næring. Jeg trente for å bli sterkest mulig til fødselen, og for å komme meg raskt slik at jeg var i god form til å ta vare på datteren min etterpå. Vekt var ikke i tankene mine engang. Det var aldri et fokus. Det var heller ikke maten eller treningen som gjorde at jeg hadde en liten gravidkul, det var helt enkelt gener. Da Linéa ble født, var jeg også heldig. Jeg var heldig fordi hun ble født helt frisk, og gikk fint opp i vekt akkurat som hun skulle. Jeg gikk fort ned i vekt etterpå, og det endte faktisk opp med at jeg ble undervektig. Jeg skulle faktisk ønske at jeg heller hadde litt ekstra på kroppen, for jeg følte meg ikke fin i det hele tatt. Jeg følte meg faktisk mer svak og usunn. Det aller viktigste for meg både under graviditeten og etterpå var at Linéa var frisk og hadde det bra, og at jeg var sunn og sterk nok til å ta vare på henne. Det er her fokuset bør ligge. Det er hjerteskjærende å tenke på at noen finner på å spise mindre for å prøve å "slanke" babyen som ikke er født enda, eller at de selv ønsker en liten gravidmage fordi det ser "finest" ut. Ikke bare er det en grusom tanke å ha, men det er store helsemessige risikoer for barnet som følger med en slik tankegang. Skal vi sette barna våre i fare for våre egne egoistiske og overfladiske behov? Det er så feil på alle måter at det får meg til å se rødt. 
Noe annet som virkelig gir meg klump i magen er at om noen tenker slik før ungen er kommet til verden, hvordan kommer de til å tenke etter hvert når h*n vokser opp? Jeg har lagt merke til noen skremmende trender på Instagram, som jeg føler kommer mye av den samme tankegangen. Det hele handler egentlig om hvordan vi objektiviserer små barn. Nå kommer kanskje noen av dere til å mene at jeg kaster stein i glasshus ettersom jeg selv deler bilder av datteren min, men jeg mener det er store forskjeller innenfor dette området. Det er ikke mange år siden vi så på mødre i USA som meldte de små jentene sine på skjønnhetskonkurranser, og himlet med øynene i vantro. Vi gjør det vel egentlig enda. Det som nå foregår på Instagram synes jeg ikke er noe særlig bedre. Jeg drar ikke alle under én kam her, for det er så utrolig mange fine profiler som jeg også følger, som bidrar med mye positiv inspirasjon og hverdagslykke. Det er disse profilene jeg fordyper meg i, det er dem som gir meg noe. De inspirerer og sprer positiv energi, og jeg lærer noe av dem. De gjør meg stolte av å være en del av denne "mammaklubben". 

Det er likevel en stor andel profiler som deler bilder av babyene sine som er så redigerte at de ser uekte ut. Her snakker vi hud som er glattet ut og øyne som er redigert så skarpe at det ser ut som de skal poppe ut av mobilskjermen. Disse bildene får flere tusen likes. Hva kommer de ungene til å tenke om de en dag får se bildene mammaen deres stolt la ut av dem, og de ser at de har blitt redigert til den graden at det ikke ser ekte ut lenger? Var de ikke pene nok for mammaen sin? Andre kler opp fireåringen sin som om hun skulle vært 14, ofte for å matche mammaen sin som går i en kort kjole og med en choker rundt halsen. Noen poserer på bilder i undertøy, imens de holder på babyen sin. Undertøy + baby = masse likes. Ungene blir rene objekter som brukes for popularitet. #Baby på Instagram får flere likes enn både #dogs, #cats og #cupcakesJeg deler selv bilder fra mammalivet på min Instagram, og da også bilder av datteren min. Jeg elsker å fotografere og fange fine øyeblikk, og da faller det meg naturlig å dokumentere mammalivet. Den herlige hverdagen som mamma. Jeg tenker likevel veldig nøye over hva jeg legger ut, og hvordan ting blir vinklet. Når jeg legger ut bilder av Linéa ønsker jeg å formidle et fint minne, en stemning, eller bare hvor herlig mammalivet er. De fleste av bildene er fra turer ute, reiser eller andre opplevelser. Jeg vil at Linéa skal kunne se på bildene og tenke at jeg knipset bilder og la dem ut fordi vi hadde en fin dag sammen, og at hun var fornøyd og koste seg. Jeg ønsker ikke at hun skal se på dem og tro at jeg følte det var nødvendig å redigere henne til det ugjenkjennelige eller kle henne opp til noe hun ikke var. En lykkelig datter og alt jeg er så heldig å få oppleve sammen med henne, er hva jeg ønsker å dele og formidle til resten av verden. Jeg håper at jeg kan inspirere på den måten istedenfor.   

Vi skal være en trygg base som alltid gir dem bekreftelse på at de er gode nok, og som gir dem tro på seg selv. Det må være skummelt å vokse opp i dette samfunnet, og jeg nekter å være en av dem som bidrar til å skape et press for min egen datter. Jeg ønsker ikke å gjøre henne til et objekt og få henne til å tro at det er alt hun er, slik som samfunnet gjerne kan komme til å gjøre. Hun er så mye mer enn det. Jeg vil heller ikke være en av dem som legger press på andre mødre for å se slank og "perfekt" ut. Jeg vil være sunn, sterk og smart, og spre positiv energi. Og viktigst av alt: være et godt forbilde for datteren min. Hverken vårt eget eller barnet sitt utseende skal komme foran helsen til den lille. Det skal egentlig ikke komme foran noe som helst. Vi har et ansvar for å gi dem de beste forutsetningene for et friskt og godt liv. Jeg er ikke ute etter å "ta" noen, og jeg tror heller ikke at noen med vilje ønsker å være en del av dem som skaper dette presset, men jeg tror det er viktig å få øynene opp litt. Det som foregår er skremmende, usunt, trist og farlig, og det rammer det kjæreste vi har. 

 

Gjerne lik og del innlegget ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Gårsdagens skitur

 • 13.03.2017 - 16:49

- Et lite bildedryss fra gårsdagens skitur - 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Jeg elsker å gå på ski, det er virkelig utrolig befriende. Skiene som glir over snøen, en frisk og kjølig vind, solen som bader oss i et gyllent lys, kroppen som jobber. Jeg går ikke på ski for å komme meg fortest mulig frem eller for treningen sin skyld, jeg går for å kose meg med det. Jeg nyter skituren fra start til slutt, og tar meg ekstra tid til å beundre omgivelsene. Linéa stortrives også i pulken sin, og kikker rundt seg og peker på alt hun ser på veien. Hun har faktisk spurt flere ganger i løpet av helgen om vi kan gå ut på ski. Det er veldig godt å se at hun finner like mye glede i å være ute på skitur som oss. Hun har tross alt hatt endel turer i pulken sin helt siden hun var liten. Vi hadde et stopp på turen hvor vi grillet pølser og marshmellows, rant på akebrett og drakk kakao. Jeg håper virkelig at været blir bra i påsken, slik at vi kan dra opp en liten tur da også. 

Etter en fin helg sammen med den lille familien min, mamma, stefaren og lillebroren min, er jeg klar for en ny uke. Den startet veldig rolig med noen timer på skolen sammen med Zahra og Anette, og nå er vi på besøk hos foreldrene til Sindre. Vi skal bare spise god mat og slappe av her resten av dagen, frem til Linéa skal legge seg. En  myk og god start på uken! Det er alltid litt godt å komme tilbake til rutiner og hverdagen igjen etter en helg hvor vi har vært ute på mye. 

Hvordan har deres helg vært? Er dere klare for en ny uke?♥

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Etterlengtet

 • 12.03.2017 - 18:53

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! I skrivende stund er vi på vei hjem fra fjellet etter en helg med skiturer, leking i snøen og avkobling. Det har vært utrolig deilig å senke skuldrene litt og koble ut alt jeg har stresset over den siste tiden. Det har vært veldig etterlengtet! Jeg har lenge følt at jeg har så mye som må gjøres at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne, men det hjelper å få det litt på avstand, og samle litt motivasjon og energi. Snø og frisk fjelluft gjør godt for kropp og sjel. Jeg tenkte å dele flere bilder fra helgen vår med dere litt senere, jeg ville bare titte innom og si hei først. Håper dere har hatt en veldig fin helg, og at dere har fått ladet batteriene litt ♥

Linéa sitter i baksetet og "leser" høyt fra boken sin, og jeg skal straks åpne en bok jeg leser til bacheloren min og få pløyet gjennom noen sider før vi kommer hjem. De snødekte fjellene suser forbi utenfor vinduet, og jeg er trøtt, litt sulten og fornøyd. Vi har roser i kinnene og lukter bål alle sammen. Jeg gleder meg til å komme hjem og varme opp noen pizzarester, og krype under dynen med en ny serie vi har blitt hektet på. Både oppskrift på pizza og anbefaling av serie kommer neste uke. Jeg har mye planlagt for bloggen fremover, gled dere ♥

Vi skrives mer senere! Klem ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre 

Vårtegn i parken

 • 06.03.2017 - 21:55

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag fine! Er dere klar for en ny uke? Jeg skal være ærlig og si at det var tungt å komme i gang i dag. Dere vet den følelsen når du har så masse å gjøre du ikke helt vet hvor du skal begynne? Sånn har jeg det akkurat nå. Det er veldig mye skolearbeid som må gjøres for tiden, og jeg vil få gjort så mye som mulig slik at jeg ligger godt an til april/mai. Etter en lang dag på skolen med en litt tung start var det utrolig deilig å hente den blide jenta mi i barnehagen. Hun får meg alltid til å koble ut og senke skuldrene litt. Vi dro en tur til parken for å mate endene, plukke blomster, løpe over broene og se på det brusende elvevannet. Jeg har tilbrakt mye av min barndom i denne parken, og det bringer frem mange gode minner å ha med Linéa dit. Vi løp rundt og lekte, og utforsket alle vårtegnene. Det er så herlig at vi går mot lysere tider, og jeg kan ikke vente til våren og sommeren kommer for fullt. Det blir herlig! 

Nå har jeg krøpet under dynen, og kjenner at jeg straks skal legge meg til å sove. I morgen skal jeg stå på stand for lektorstudentene på åpen dag på universitetet. Det blir gøy! 

Håper den nye uken behandler dere bra ♥ Klem

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre #mat 

 

5 serier å se på en søndag

 • 05.03.2017 - 13:04

 Jeg elsker å  finne gode serier å se på, og det er vel gjerne flere enn meg som liker å få tips om gode serier? Under har jeg samlet fem av mine siste favoritter. Kanskje det er noen dere ikke har sett? Uansett håper jeg at dere finner frem et mykt teppe, hopper i koseklærne og lader opp batteriene med noe kjekt å se på. Mandagen er rett rundt hjørnet, så nyt søndagen, og gjør det DU ønsker. Bloodline:

Bloodline handler om den velstående Rayburn-familien, som driver et luksushotell ved strandkanten på kysten av Florida. Det virker som et idyllisk paradis, men idyllen slår fort sprekker. Alle barna til ekteparet Rayburn har gode jobber, søsteren er advokat, og en av brødrene er politietterforsker. Fasaden er perfekt, men ikke alt er slik det ser ut som. På en årlig familiefest vender den eldste sønnen hjem, etter å ha vært borte i flere år. Han har ikke klart seg like bra som de andre, og har mye uoppgjort med familien. De bærer nemlig på flere mørke hemmeligheter som trues med å komme opp til overflaten. Intrigene starter, og det er en daglig maktkamp om arv og stillinger i familiebedriften. Dette er likevel bare begynnelsen, for ballen ruller mot noe større som kommer til å skje. 

 Younger: 

Dette er en skikkelig good-feeling jenteserie, og gir meg litt samme følelse som Sex and The City (selv om handlingen er veldig ulik). Younger handler om en 40 år gammel dame som har vært ute av jobbmarkedet i mange år, ettersom hun har vært hjemme med datteren sin. Nå er hun skilt, og skal prøve seg i jobb igjen. Det viser seg at dette ikke er så lett som hun hadde håpet, da ingen ønsker å ansette noen på hennes alder som ikke har jobbet på mange år, til tross for god utdannelse og erfaring. Hun finner ut at hun skal lyve om alderen, og får jobb med én gang. Det viser seg at det blir vanskeligere og vanskeligere å holde på denne løgnen, samtidig som at hun trives bedre og bedre i det nye, yngre livet sitt. Serien handler om karriere, vennskap og kjærlighet, og er rett og slett utrolig søt og morsom. I tillegg finner handlingen sted i New York City, noe som er et stoort pluss for min del. Jeg elsker å drømme meg tilbake dit. Serien er fylt av morsomme skuespillere, og sammen blir de en herlig miks. Sutton Foster som spiller hovedrollen er faktisk 41 år i virkeligheten, hun holder seg jo helt utrolig bra?! 

 Westworld:

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne med å fortelle om denne serien. Det er nok den mest fascinerende serien jeg har sett siden Game of Thrones. Serien er inspirert fra en film med samme navn som kom ut i 1973. Den handler om en fornøyelsespark med et Ville Vesten-tema, full av "verter" som er skremmende menneskelige. De er programmert til å følge egne opplegg og historier, alt til glede for dem som betaler i dyre dommer for å besøke parken. Gjestene kan gjøre hva de vil når de er der, og få føle at de "kobler ut" sin egen verden for en stund. Jeg vil ikke røpe for mye, men denne serien tar så mange overraskende vendinger at jeg sitter spent med hjertet i halsen flere ganger. Den tar opp etiske spørsmål, samtidig som den er full av kjærlighet, vennskap, spenning og mørke hemmeligheter. Anbefales!! Norske Ingrid Bolsø Berdal har også en rolle i denne serien, noe jeg personlig synes er veldig kult. I tillegg er den fylt av mange andre gode, kjente skuespillere. Blindspot:

Blindspot handler om Jane Doe, en fremmed, tatovert kvinne som blir funnet naken i en bag på Times Square. Hun aner ikke hverken hvem hun er eller hvordan hun havnet der, og har rett og slett mistet alt av minne og hukommelse. På bagen hun kom i henger en lapp: "Ring FBI", og en av de mange tatoveringene som dekker kroppen hennes er navnet på en av agentene i FBI. Mysteriet som følger med denne kvinnen vekker stor oppmerksomhet hos FBI, og Jane blir raskt tatt inn i varmen hos politibetjent Weller og teamet hans. Tatoveringene hennes leder dem til kriminelle nettverk og korrupsjon som politiet aldri før har hatt muligheten til å bekjempe. Dette er likevel bare begynnelsen, og alt er en del av et større bilde. Denne serien blir du helt klart hektet på!

 Taboo:

Dette er den siste serien vi har begynt å se på, og jeg er allerede hekta. Serien handler om James Delaney (spilt av Tom Hardy!) som vender tilbake til London etter å ha tilbrakt flere år i Afrika. Alle trodde at han var død. Han har arvet noe fra faren sin som både hans svigerbror og handelsimperiet East India Company er interessert i. Lederen for East India Company spilles av Jonathan Pryce (fra Game of Thrones!). James ønsker ikke å gi fra seg den verdifulle arven, og dermed settes et konspirasjonsfylt spill i gang hvor blant annet kongen og krigen mot USA er involvert. Serien tar for seg Storbritannia sin rolle i slavehandelen. Det er ingen rene helter i denne serien, men den tar for seg hvordan mennesker forholder seg til sine egne synder og selvbilder. Denne serien er så full av mørke hemmeligheter og mystiske elementer at jeg dør etter å finne ut av alt sammen! Det er også et hint av noe overnaturlig, noe som gjør det hele enda mer interessant og spennende. 

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre #mat 

Oppskrift på vegetariansk taco

 • 04.03.2017 - 12:54

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Hei dere ♥ Tusen takk for den fine responsen på snapchat i går etter at jeg la ut bilde av fredagstacoen min. Det var veldig kjekt at så mange ønsket oppskrift - og det skal dere jo med glede få. Om dere ikke hadde taco i går, kanskje dette er noe å prøve i kveld? Jeg er ikke vegetarianer, men jeg er generelt mer glad i grønnsaker enn kjøtt. Jeg begynte faktisk å bli litt lei av den vanlige tacoen vår, og følte at jeg brukte kjøttdeig bare av vane. Derfor ville jeg prøve noe nytt nå, og resultatet ble utrolig godt! Tacoen ble plutselig mye mer spennende og smakfull. Jeg ble litt ivrig på butikken så det ble litt mange ingredienser, men dere kan selvsagt kutte ut eller legge til ingredienser som dere ønsker. 

Jeg brukte: Crispisalat, spinat, avokado, mais, løk, cherrytomat, mango, fetaost, kidneybønner, kikerter, champignon, organisk tacokrydder, crème fraiche.

Jeg kuttet opp alle ingrediensene som skulle kuttes og stekte kidneybønnene og soppen i tacokrydder. Jeg smørte et lite lag med crème fraiche på lefsen, før jeg danderte resten av ingrediensene, og toppet det hele med litt fetaost. Det var såvidt at jeg klarte å lukke lefsen, den var så full av så mye godt. Ja til flere kjøttfrie middager! 

Håper dere liker det ♥

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre #mat 

Det er tungt å være alenemamma

 • 03.03.2017 - 18:46

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hjelpes - jeg punkterte helt i går jeg. Som jeg sa til Sindre; jeg kjente ikke hvor sliten jeg var før etter at han kom hjem. Linéa og jeg hentet ham på jobb på ettermiddagen, og det var utrolig godt å se ham igjen. Flyet hans hadde landet tidlig på morgenen, og deretter dro han rett på jobb. Som sagt har han vært på en sponsortur med jobben til Finland for å se på Ski-VM. Så utrolig heldig!! Jeg har vært veldig misunnelig, ettersom jeg faktisk elsker å se på ski og følger med hvert år. Slik han har beskrevet det høres det ut som en helt magisk opplevelse, og det unner jeg ham. Det var veldig godt å få ham hjem igjen, og Linéa var helt i ekstase over at han kom hjem med et lite mummitroll til henne. Linéa og jeg har kost oss masse sammen, og det har gått veldig fint å være alene, men nå kjenner jeg at jeg er litt sliten. Jeg har stor respekt for alenemødre som har ansvaret alene døgnet rundt alltid. 

Derfor er det utrolig herlig at det nå er HELG! Jeg har vært på skolen hver dag denne uken og jobbet iherdig, så jeg har ikke kjent noe på den der "vinterferie-følelsen". Men nå er bøkene lagt bort, og jeg skal nyte kvelden sammen med den lille familien min. Det er så deilig å ha Sindre hjemme igjen. Nå er teamet mitt komplett! Fredagstacoen er inntatt, og vi koser oss i sofaen med film. Jeg prøvde en litt annerledes taco i dag og la ut et bilde på snapchat hvor jeg skrev at dere måtte ta screenshot av bildet om dere ønsket oppskrift på bloggen. Jeg heter veronicacr på snapchat ♥ Sindre må jobbe i morgen også, men så fort han er ferdig drar vi opp på fjellet for å få en liten "vinterferie" vi også. Gleder meg! 

Ønsker dere en kjempefin fredagskveld ♥ 

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Dette får meg til å le

 • 02.03.2017 - 22:04


Haha - jeg kjenner meg så utrolig godt igjen! Mammalivet er slitsomt, komisk og latterlig herlig. Linéa vekket meg bokstavelig talt klokken 04:45 i morges for at jeg skulle hjelpe henne med å ta på sokken hun hadde mistet (som det står på det øverste bildet). Det går heldigvis ikke an å gjøre noe annet enn å smile når hun ler en trillende latter og sier entusiastisk: "Sokk mamma! Hjelpa!" Imens hun peker demonstrativt på foten sin. Etterpå fikk hun faktisk komme over i vår seng og ligge i armene mine. Hun dro ansiktet mitt inntil sitt, slik at vi lå nese mot nese - og sovnet på et blunk. 

Nå kjenner jeg at jeg er klar for å stupe i seng, og kommer nok til å sovne så fort hodet treffer puten. Jeg måtte bare titte fort innom dere først og dele dette med dere, og forhåpentligvis få noen til å trekke litt på smilebåndet. Jeg kommer sterkere tilbake i morgen! Nattaklem ♥

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Det er godt å kjenne på savnet

 • 01.03.2017 - 22:38

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iiik - nå kommer faktisk Sindre hjem i morgen! Disse fem dagene har gått utrolig fort, men det kan gjerne ha noe med å gjøre at jeg har hatt hendene fulle. Det har selvfølgelig vært veldig travelt å være alene med Linéa, men det har egentlig gått veldig fint. Vi har snakket sammen med Sindre på FaceTime hver dag så Linéa får se pappaen sin litt, og hver gang vi ser et fly på himmelen begynner hun å vinke og roper på pappa. Jeg vet at hun kommer til å bli veldig glad for å få pappaen sin hjem igjen, og det samme blir jeg.

Vi er i en periode i livet hvor vi er mye sammen, men vi er ikke sammen så ofte. Foreldrerollen kommer først, og det er sjeldent at vi bare får være kjærester. Jeg sier alltid til Sindre at det går helt fint om vi ikke er romantiske kjærester hver dag, så lenge vi er et team. Det aller viktigste er at vi er et team i hverdagen. Ingenting gjør meg mer glad enn når vi samarbeider og skaper et trygt, stabilt og fint liv for Linéa. Det betyr så mye mer for meg enn alle rosebuketter og kinoturer i verden. I tillegg setter du så pris på de aller minste tingene, som for eksempel å holde hender når du går tur eller å få servert en kopp med te. Det viktigste akkurat nå er at vi er gode støttespillere for hverandre, for å være de beste foreldrene for Linéa. Sindre er ikke bare samboeren og kjæresten min, han er først og fremst min støttespiller og pappaen til datteren min. Jeg unner ham å kose seg på tur og få en opplevelse for livet, da trår jeg mer enn gjerne litt ekstra til her hjemme i mellomtiden. Det er godt å kjenne litt på at vi savner hverandre, og glede seg til å se hverandre igjen. Selv om jeg får sommerfugler i magen av å tenke på at jeg snart skal få se ham igjen, så gleder jeg meg faktisk mest til å se Linéa sin reaksjon. Å se hvor glad hun er i pappaen sin varmer hjertet mitt, og det gjør bare at jeg elsker ham mer. 

 

God natt fine! Håper dere er gode mot dere selv og deres kjære ♥

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn 

Denne månedens...

 • 01.03.2017 - 13:26

Hei dere ♥ Tenk at allerede er en ny måned, det gikk så utrolig fort! Februar er jo generelt en ganske kort måned, og dagene bare fløy forbi. Nå føler jeg at vi virkelig går mot vår og lysere tider. Jeg gleder meg til alt mars bringer, men først kommer en liten oppsummering av februar: 

Innkjøp: 

Mitt favoritt innkjøp denne måneden må være kosedressen jeg kjøpte til karnevalet i barnehagen. Jeg gikk for noe som var litt behagelig og lett å bevege seg rundt i, og i tillegg kan hun bruke den ellers også, og ikke bare på karneval. Den har et mykt og godt fór inni, og er varm å ha på seg. Passer veldig fint til litt kalde morgener, late dager inne, eller om vi skal en tur på butikken. Linéa er i tillegg veldig begeistret for ørene på hetten, og synes det er veldig morsomt å se seg selv i speilet når hun har den på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Opplevelse:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Det er mye hverdag og rutiner, men vi prøver alltid å få tid til å gjøre litt andre ting også. Det er to opplevelser denne måneden som jeg minnes litt ekstra godt. Den første er turen vi hadde til Uburhedlaren sammen med moren til Sindre. Det var en veldig fin tur med magiske værforhold. Det byttet litt mellom tåke, yr og sol. Det var en tur med både flate strekninger og endel klatring. På toppen drakk vi kakao og spiste vafler inne i en hule som flere bodde i under andre verdenskrig. Utsikten var helt nydelig, og vi koste oss masse. Dere kan se flere bilder HER

Den andre opplevelsen er fra kunstutstillingen vi var på sammen med Linéa. Det var en ustilling av blant annet My little ponies i samme størrelse som shetlandsponnier. Linéa elsker hester, og ble helt fascinert av å se på de store, fargerike ponniene. Dere kan se flere bilder HER. 

Mat:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skal være ærlig å si at februar har ikke vært så veldig kreativ på matfronten. Denne månedens mat blir derfor den veganske red velvet kakaoen jeg prøvde meg på. Den ble utrolig godt! Oppskriften finner dere HER. Jeg har helt klart lyst til å prøve flere veganske oppskrifter. 
 

Sang:

Ed Sheehan - Shape of you

Alessia Cara - How far I`ll go 

Sigrid - Don´t kill my vibe 

Det er definitivt disse tre sangene jeg hører mest på for tiden. Elsker dem alle tre! How far I`ll go er fra den nye Disneyfilmen Moana, og jeg blir i så utrolig godt humør av den. Jeg finner den på YouTube og setter den på på TV-en, så danser jeg og Linéa sammen. Egentlig blir jeg i veldig godt humør av alle disse tre sangene, og synger for full hals (spesielt i bilen). 

Bilde:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette bildet beskriver oss så utrolig godt, og er min definisjon på lykke. En kjærlig familie på tur ♥

Linéa akkurat nå: 

Linéa er utrolig omsorgsfull, og det er noe vi ser selv og får høre fra blant annet barnehagen hele tiden. Hun kommer løpende når hun ser at noen faller eller gråter. Da sier hun "hjelpa, hjelpa" eller "lei seg". Hun viser omsorg for både oss voksne, barn, dyr, dukker og bamser. Hun styrer og steller med dukkene sine, koser med hunden og trøster bamsene sine om hun mister dem i bakken. Linéa har fått en ny liten tremenning for ikke så lenge siden, og hun elsker å dulle med henne. Hun setter seg ned med et teppe som hun legger fint til rette på fanget sitt og sier "baby ligge". Om hun begynner å gråte sier hun "lei seg" og kommanderer å få smokken så hun kan gi den til henne. Den ene gangen lå den lille babyen og sov litt i bilstolen, og da ble Linéa helt fra seg over at hun hverken hadde teppe over seg eller at skjermen var dratt ned (ingenting av delene var nødvendig ettersom vi var inne), og prøvde å få ordnet dette. Hun er vandt til å gjøre det med dukkene sine i dukkevognen, så det er veldig herlig å se henne overføre dette til tremenningen sin. 

Hun skravler fortsatt masse, og forstår og svarer på spørsmål vi stiller. Hun setter sammen flere ord, synger sanger og lager bevegelsene til dem, og gjenforteller bøker vi har lest for henne før. Jeg merker at hun plukker opp ord veldig fort, og trenger ikke å høre det mange ganger for å klare å si det selv. 

For tiden eelsker hun å se på Mummitrollet eller leke med hesten sin som hun fikk av oldemoren sin. Hesten er i så stor størrelse at hun kan sitte på den, og for henne som har vært hestegal så lenge var den midt i blinken. Jeg skal vise dere bilde litt senere! 

Denne måneden for et år siden: 

Jeg blir egentlig veldig glad av å se tilbake på hva vi gjorde i fjor på denne tiden. Det er kjekt å se at vi fortsatt er like flinke på å komme oss ut på tur og oppleve ting sammen, enten i skog og fjell eller i byen. Bildet nede til venstre er gavene jeg fikk til morsdagen og Valentine`s som faktisk var på samme dag i fjor. Jeg har helt glemt å vise dere hva jeg fikk i år, men det kommer nok med i innlegget mitt om favorittene mine fra februar. Det er heller ikke gavene som er viktigst, men at vi koste oss sammen både i fjor og i år ♥

Gleder seg til i mars: 

Jeg føler at mars blir en "jobb-måned". Våren er utrolig travel, og det er mye som må gjøres i mars for å minske stresset litt i april/mai. Det er jeg godt i gang med allerede, ettersom vi hadde litt mindre forelesninger denne uken og jeg kunne benytte sjansen til å få gjort endel. Jeg trives heldigvis med å ha mye å gjøre, få utfordringer og kjenne litt på at jeg må dra mitt fulle potensiale ut av meg. Jeg gleder meg også til å finne pusterom i hverdagen og gjøre ting for meg selv og familien min. Vi skal blant på fjellet til helgen for å stå på ski. Gleder meg! 

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no