Veronica Reime

I `m home

 • 31.03.2013 - 15:47

Heei beste!♥ Hvordan har dere det? Jeg er totalt utslitt etter en supergøy ferie og en lang reise hjem, men humøret er på topp. Det har virkelig vært en herlig uke som bare har flydd forbi! Jeg bodde med verdens beste jenter i en toetasjers leilighet med takterrasse hvor vi lå og solte oss. Rett over vår leilighet bodde to gode kompiser så vi gikk hele tiden frem og tilbake mellom begge leilighetene, føltes nesten som vi var en liten familie. Tre andre venninner bodde i en annen leilighet rett i nærheten, så vi var en kjempekjekk gjeng som holdt sammen. I tillegg ble vi kjent med en kjempestor, herlig gjeng fra Stord og Bergen. Alle tok samme fly hjem, og det var faktisk litt trist å ta farvel med alle sammen på flyplassen. Heldigvis kommer vi til å se dem igjen! 

Dagene ble tilbrakt på takterassen med musikk og noe kaldt å drikke. Det var litt overskyet selv om det var varmt, så vi ble ikke så veldig brune... Vi gikk også ut og spiste og koste oss ute om kveldene. Det var en kjempekjekk ferie, lenge siden jeg har ledd så mye hver eneste dag. Og det er takket være dem jeg delte ferien med, føler meg heldig. Reisen hjem var veldig lang siden vi først måtte kjøre to timer til flyplassen klokken fire på natten, deretter fire timer med fly og så kjørte vi fra Haugesund til Stavanger. Jeg hadde energibomben Fredrik bak meg på flyet så fikk ikke sovet så veldig mye. Fikk se PLL på pcen hans da, så det hjalp. Det var ganske trist å komme hjem til et iskaldt og tomt hus, men nå har jeg fått tatt en god og lang dusj, varmet opp huset og hoppet i koseklærne. Skal nyte freden litt og pakke ut, så blir det besøk og kosekveld senere. Skal bli koselig♥

Håper dere har hatt en god ferie, det er fortsatt noen dager igjen! Jeg har savnet dere, så gleder meg til bloggdagene fremover. Må bare gi en stooor takk til Ingrid for at hun har tatt så godt vare på bloggen mens jeg har vært borte. Fantastisk jente♥

 Påskeaften

 • 30.03.2013 - 17:00

GOD PÅSKE BESTE♥

Sender verdens beste lesere en god og varm påskeklem! Jeg vil bare si at dere er utrolig herlige alle sammen, og jeg er kjempeglad for alt det gode dere gir meg. Skulle ønske jeg kunne sendt et påskeegg til hver og en av dere, hihi. Jeg håper dere har en fin påske og koser dere sammen med noen dere er glad i, hvor enn dere tilbringer ferien hen. Vil dere dele litt av hva dere har gjort i påsken med meg?


Hvis dere ikke allerede har gjort det så vil jeg at dere skal bruke resten av dagen i dag på å gjøre det; SKJEM DERE SELV BORT♥ Enten det er at dere går en fin tur ute i solen, graver dere ned under et teppe med en god bok eller favorittserien deres, lager et ekstra godt måltid eller tar en liten spa-dag med deg selv, så vil jeg at dere skal gjøre noe fint for dere selv. Jeg synes det er så utrolig viktig å ta vare på seg selv og sørge for at en har det godt. Gled deg selv og andre, det er det beste som fins! 

God påskeklem fra Veronica♥ 

 

Ingrid sitt innlegg!

 • 29.03.2013 - 10:20

Hei!

Håper dere har en fin påske hvor enn dere befinner dere, enten det er hjemme, på fjellet eller i utlandet. Selv er jeg hjemme med en påskeferie bestående av lekser, russebukse mekking, jobb, litt kos og enda mer jobbing! Var veldig nær å hive meg på Tyrkia turen med Veronica og resten av jentene, men fant ut at jobb og penger er nødvendig nå, spesielt før russetiden. Men jeg håper at de koser seg en hel haug, og kommer hjem med mange kjekke historier og minner! Har egentlig ikke så mye mer å fortelle fra min påske, og er heller ikke så komfortabel med blogg situasjonen, men er såklart veldig glad for at Veronica tørr overlate meg all ansvaret.

 Legger ved et bilde av meg og Veronica fra noen uker tilbake, så sier jeg takk for meg og ha en fortsatt fin påske! <3 
Ingrid

 

 

Makeup fav`s

 • 27.03.2013 - 15:00

 

Heei skjønnheter♥ Jeg liker å teste ut ny sminke og finne nye ting som passer meg, men det er alltid noen faste sminkefavoritter i vesken min som jeg ikke bytter ut. Så nå tenkte jeg å tipse dere om dem! Disse produktene har jeg brukt lenge, og ingenting er sponset så det er kun mine ærlige meninger.  Selv elsker jeg å lese slike innlegg som dette, så håper dere også liker det;


♥ Vitamin C mist spray: Denne magiske saken var det en venninne som tipset meg om, og etter det har den hatt en fast plass i vesken. Den er virkelig en redder i situasjoner jeg trenger å få litt mer av gløden tilbake. Perfekt til reiser og lange dager på jobb, eller rett etter du har sminket deg om morgenen. Du holder den ca 6 cm fra ansiktet, lukker øynene og sprayer. Selv om det virker som ansiktet blir "vått", så ikke prøv å tørk det bort, det tørker av seg selv på noen få sekund. Den gjør at sminken legger seg finere og "glir" inn i ansiktstrekkene dine. Du både føler deg og ser mer våken ut, og den gir deg en fin glød. Jeg pleier å ta den på etter jeg har tatt på ansiktssminken, før jeg påfører mascara. I tillegg hvis du puster inn idet du sprayer så kvikker den opp hodet også slik at du blir mer våken. Kan fås kjøpt påThe Body Shop.

♥ Too Faced Chocolate Powder: Dette pudderet har jeg lenge hatt lyst til å prøve, og da jeg var i London fikk jeg endelig kjøpt det. Pudderet både lukter og smaker sjokolade, nam! Jeg kjøpte i tillegg Kabuki kosten som hører til, den er utrolig silkemyk og god til å påføre med. I forhold til andre solpuddere jeg har prøvd, så er dette mye mer naturlig og smelter inn i min naturlige hudfarge. Det er ikke så rødlig som mange andre jeg har prøvd, og ser mye mer matte og naturlig ut. Kommer garantert til å kjøpe nytt av dette, ny favoritt! Jeg kjøpte mitt på Boots, men jeg vet de også selger det blant annet på Sephora. Det kan også bestilles på Coverbrands eller Makestyle!

♥ My boy lollipop lipscrub: Denne har jeg laget et eget innlegg om før, er superfornøyd med den. Er det noe jeg hater så er det når leppestiften klumper seg fordi jeg har tørre lepper. Denne er utrolig lett å bruke til å bare skrubbe vekk overflødigheter. Etterpå tar jeg på en lipbalm, og så er leppene silkemyke! Jeg har av smaken bubblegum, og den er så god jeg bare kan spise det som ligger igjen på leppene etterpå. Den kommer også med mint og popcorn smak, og de selges på Lush i Bergen. Det går også an å bestille på nettsiden deres.

 ♥ Diorshow iconic overcurl: 
Av alle mascaraer jeg har prøvd så er denne så langt den beste. Alle har jo forskjellige øyenvipper, så det er veldig vanskelig å anbefale slike ting synes jeg fordi det er ikke alle som passer til alle. Denne passer i hvert fall veldig godt til meg! Den gir utrolig godt volum og "åpner" øynene så jeg føler de blir veldig markerte. Kosten er buet så vippene bøyer seg utover, veldig fint! Jeg kjøpte min på Kicks, men de selges på de fleste vanlige parfymerier. Jeg vil igjen bare anbefale alle som bor i Stavanger området om å gå til Kicks på Torgterrassen, de er så utrolig flinke. Alltid når jeg forteller noe jeg ser for meg eller ønsker å ha så går de gjerne gjennom maange produkter for å finne det som passer perfekt til meg. De gir også veldig mange gode tips og råd, superjenter!

 

 

 

Har dere prøvd noen av disse produktene? Eller har dere noen tips til meg? 


 

Tyrkiaboblen

 • 26.03.2013 - 20:10

Heihei skjønninger! Har dere en fin ferie? Håper dere bruker den godt til å slappe av og gjøre ting dere liker<3 
Her nede lever vi i vår egen lille boble. Dagen i dag har egentlig bare gått til å ta livet med ro, handle inn mat og kose oss. Egentlig ikke så mye å fortelle, men jeg har det kjempekjekt med verdens beste jenter! Jeg går i skikkelig avslappende klær her nede, elsker det. En tøff dongerishorts og en herlig topp er alt jeg trenger. Gruer meg til å gå i bukse og tykke gensere når jeg kommer hjem igjen.. Nå koser vi oss med kjempegod mat i leiligheten sammen med Lone, Maria, Gaute og Christian. Senere i kveld drar vi ut, kanskje noen av dere også er i Tyrkia nå? Kvelden i går var helt konge og vi møtte mange herlige folk. Jeg er sikker på at kvelden i dag også blir kjempebra! Gleder meg allerede. 
Kos dere masse videre og nyt ferien fullt ut, det fortjener dere!

Varm hilsen fra Alanya

 • 25.03.2013 - 18:30

Hei solstråler! 
Her kommer en varm hilsen til dere fra Alanya! Jeg har det helt topp! Vi bor i en veldig fin og stor toetasjers leilighet med to balkonger og en takterrasse. Alle har eget rom, bortsett fra jeg og Sofie som sover sammen. To kompiser bor i leiligheten rett over gangen så vi går litt frem og tilbake. I går brukte vi dagen på å ordne oss inn i leiligheten og handle inn mat og andre ting vi trengte. Om kvelden gikk vi først ut og spiste, og deretter videre til bar streeten. Det var en utrolig kjekk kveld, og jeg føler det bare kommer til å bli bedre og bedre. I hele dag har vi bare slappet av og solt oss på takterrassen, livet er herlig. Nå får vi snart besøk av to andre venninner vi kjenner som har leilighet her, og skal dra ut og spise. Gleder meg til god mat og fint selskap! 
Her er en smakebit på kveldens antrekk: Litt dårlig bilde, men det er bedre enn ingenting! Internettet her er veldig dårlig så dette innlegget er sendt på melding til snilleste Ingrid! Gleder meg til å poste skikkelige antrekksbilder herfra når jeg kommer hjem. Ses beste! Kos dere masse imens<3

Ready for sunshine

 • 23.03.2013 - 15:45

Hei mine beste!♥ Wuhu, første skikkelige fridagen i ferien! For en herlig følelse. Er dere på hyttetur eller dratt til varmere strøk? Kan tenke meg det er et par flinkinger som jobber og står på også! Jeg håper i hvert fall at dere har det fint og har en koselig ferie foran dere. I dag har jeg brukt dagen på å løpe et par siste ærend, pakke, forhåndsskrive innlegg, og så var Martine innom en tur i stad for å si hade♥

Jeg, Silje og Sofie drar opp til hytten til Bettina i Haugesund i fire tiden, og så går flyet til Tyrkia 8 om morningen i morgen. Gleder meg sånn til å kjenne litt sol på kroppen. Satt i hele går kveld og la frem forskjellige sommer klær og tenkte ut antrekk. Gleder meg sånn til å poste innlegg derfra til dere. Vinteren og kulden har nesten tatt knekken på kreativiteten min, men nå blir det heldigvis litt bedre fremover! Som sagt så er det internett i leiligheten, men det er ikke akkurat det beste så snilleste Ingrid har fått ansvaret for å poste noen forhåndsskrevne innlegg jeg har laget til dere♥ Vil ikke at det skal være helt tomt her inne de gangene jeg ikke får til internettet. Si ifra hvis det er noe dere ønsker å se fra Tyrkia! Og vær snille mot Ingrid, hun er best!♥ 
Nå må jeg avslutte og gjøre meg klar til jeg blir hentet. Vi blogges i Tyrkia fininger♥

Finally

 • 22.03.2013 - 19:37

Heei fineste♥ Beklager null blogging i går! Jeg hadde en prøve i dag som jeg måtte øve til, i tillegg til at det var et par ikke så veldig kjekke ting som skjedde og jeg var i litt dårlig humør. Jeg liker å holde bloggen mest mulig positiv, og følte ikke for å skrive til dere når jeg ikke hadde noe godt å komme med. Håper dere forstår♥ Det går mye bedre nå! Heldigvis var verdens beste venninne Bettina bare en telefon unna så hun kom bort og så på tv imens jeg øvte til prøve. Hater å være alene når jeg er lei meg, så da var det godt å bare ha henne der. To oppturer landet i postkassen min i går da; studiekontrakten til skolen i New York og landstreffbilletten. Jeg har så mye gøy i vente! Det hjelper virkelig å se fremover og tenke på alle de fine tingene som jeg skal få oppleve. Føler meg heldig.

Jeg startet påskeferien med en økt på to timer på Elixia sammen med Martine. Det kjennes i hele kroppen, det er virkelig herlig. På slutten av økten trente vi faktisk litt balanse, noe jeg egentlig aldri har fokusert noe særlig på, men det var faktisk veldig bra! Balanse strammer jo opp hele kroppen siden du spenner jo alle musklene for å klare å holde balansen. Nå skal jeg slappe av og se idol med familien og bare kose meg med good samvittighet. De reiser før meg i morgen så jeg ville bruke siste kvelden sammen med dem♥

Håper dere har en fin start på påskeferien, skal dere noe gøy? Jeg håper uansett at dere koser dere masse og skjemmer dere selv bort litt i påsken. Viktig å være god mot seg selv og bruke ferier til å gjøre ting som du liker, og ikke minst lade opp så du er klar for ett nytt løp etter ferien! Jeg vil bare også si at jeg fikk en utrolig skjønn kommentar i stad som virkelig fikk meg til å smile. Den var fra ei som hadde sett meg i Sandnes, men ikke tårt å komme bort. Det må jeg bare si at det trenger dere ikke å være redd for! Synes bare sånt er koselig, så vet dere det til neste gang♥

Love & Appreciate yourself

 • 21.03.2013 - 00:19

Hei mine søte♥ Puuh for en hektisk dag! Rett fra trening til skole og deretter jobb. Men åå så gøy det har vært! Når jeg kom hjem fra jobb måtte jeg synke ned i et varmt skumbad. Kan ikke huske sist jeg har gjort det, hadde nesten glemt hvor utrolig avslappende det er. Jeg tente lys og hadde olje i vannet, og koste meg med en kopp grønn te, himmelsk. Elsker slike stunder når jeg pleier meg selv litt og bare kobler ut fra alt annet, det er viktig å ta litt vare på seg selv også innimellom alt som må gjøres. Litt kvalitetstid med seg selv er gull verdt. Anbefaler alle å gjøre det i hvert fall en gang i uken. Jeg liker å gjøre noe fint for meg selv på onsdager, halvveis i uken er det veldig godt og motiverende å lade opp batteriene litt ekstra. Så føler man seg så bra og klar for resten av uken! 

 

Det  blir ikke morgentrening i morgen, men kanskje en økt senere på kvelden. Jeg å se det litt an ettersom jeg har trent tre dager på rad, vitkig å lytte til kroppen vet dere. Trenger den en dag pause så må jeg vente! Jeg har dessuten en naturfagsprøve å øve til, siste innsats før jeg drar. Appropo å dra; for dere som lurte så drar jeg altså til Haugesund på lørdag og overnatter på hytten til Bettina før vi drar videre til Tyrkia på søndag. Det er meg og tre venninner som skal bo i en veldig fin leilighet med blant annet takterrasse, og det er også internett så jeg får ha dere med meg hele ferien. Tre kompiser av oss skal bo i leiligheten ved siden av. Vi blir borte i akkurat en uke, gleder meg så utrolig mye! Sol og varme sammen med beste jentene, det blir gull! 

Nå er jeg så trøtt at jeg må krype under dynen. Håper dere har hatt en fin onsdag og gjort noe fint for dere selv, det fortjener dere alle sammen♥

 

Love your life

 • 20.03.2013 - 11:10

God morgen herligheter!♥ Der var vi allerede halvveis ute i uken allerede, det går så utrolig fort! Snart ferie folkens! I dag hadde jeg morgentrening før skolen sammen med Martine. Det er alltid gøy å trene sammen med andre, og vi er veldig flinke til å presse hverandre. Det er alltid noe du kan lære av hverandre også så du strekker deg enda lengre. Det var en herlig økt og nå føles det superbra! Elsker å kjenne at kroppen har jobbet skikkelig godt. Vi skal ha gym senere på skolen i dag så når jeg stelte meg etter trening hoppet jeg rett i verdens mykeste kosebukse og en stor strikkegenser, herlig med slike dager. 

 

Dagen i dag er egentlig lik som i går. Etter skolen skal jeg på jobb igjen, men det er bare gøy. Jeg elsker jo å jobbe på Kremmerhuset, og det er så utrolig viktig å trives med jobben sin. Det er så mye lettere å jobbe når du driver med noe du synes er gøy. I går var jeg ganske tom for energi på slutten av dagen, så da tok jeg meg bare ti minutter på kjøkkenet og laget en stoor matpakke for i dag. Hemmeligheten bak å holde ut en lang dag med masse aktiviteter er god og energirik mat. Måltidene er noe av høydepunktene mine gjennom dagen, spesielt når jeg har laget noe sunt og ekstra godt som jeg vet kommer til å gi meg masse energi for det jeg skal prestere senere. Slik ser min matpakke ut for både skolen og jobb:  

 

 

En frisk salat med fullkornspasta, agurk, paprika, mais, avokado, squash og valnøtter, skogsbærsmoothie, en pakke med småsnacks i form av nøtter og frukt og en proteinshake til etter trening. Fargerik mat er den beste! Gleder meg til å gå gjennom dagen sprudlende av energi. Ønsker dere en fantastisk fin dag, og husk å pass på og gi dere selv det dere trenger for å ha det best mulig til alle tider av dagen♥

I`m going to New York

 • 19.03.2013 - 13:33

Da var det vel kanskje på tide å fortelle dere den kjekke nyheten jeg fikk på fredag, men noen av dere har gjerne allerede fått det med dere på instagram? (@veronicachr) I`m going to NYC people! På fredag fikk jeg telefon om at jeg har kommet inn på en skole i New York, nærmere bestemt på Manhattan. Lykke! Det har fortsatt ikke helt gått opp for meg, jeg er helt i hundre! Jeg har aldri vært i New York, men har alltid hatt lyst til å reise dit. Det er virkelig drømmebyen, og om under et år så bor jeg der! Gleder meg sånn til å oppleve et helt nytt sted, bli enda flinkere i engelsk, lære om en ny kultur og møte nye mennesker. Ååh det kommer til å bli helt fantastisk! Jeg elsker å reise, og føler at jeg får nytt perspektiv på ting. Å dra ut i verden alene og oppleve masse nytt gjør at jeg vokser som person og lærer mer om meg selv.

Studiet jeg skal ta heter Fashion Management, Entrepreneurship & Buisness English og går over tre og en halv måned. Jeg synes det er et greit tidsrom til å være første gang jeg skal studere i utlandet. Det er såklart alltid skummelt å være et nytt sted uten å kjenne noen, og i tillegg gå på skole der, men jeg tenker at det kommer nok til å gå kjempefint! Jeg skal lage et bedre innlegg om hvor jeg skal bo og slike ting når det nærmer seg litt mer. Nå gjelder det bare til å stå på de siste månedene av videregående og gi alt jeg har. 

 

Gå for drømmene deres, det er fullt mulig å oppnå dem. Ha store drømmer, og gi alt for å nå dem. Ikke tenk på alt som kan galt, bare kast dere ut i det! Det er bedre å prøve og gjøre feil eller kanskje finne ut at det ikke var drømmen din alikevel, enn å sitte igjen noen år senere og angre på at du ikke tok en sjanse. Jeg har tro på dere♥ 

Kickstart

 • 18.03.2013 - 19:42

Wuhu! For en deilig start på uken! Her har det gått i ett helt fra morgen av, akkurat slik jeg liker det! Først skole, så kurs etterfølgt av en herlig treningsøkt. Kjørte intervaller + styrke på rygg, mage og bein, herlig! Snakk om å starte rett i fullt kjør! Har på følelsen av at dette blir en veldig bra uke, det kribler i hele kroppen. Jeg er klar for å gi alt denne siste uken, så kan jeg belønne meg selv med en deilig ferie i Tyrkia med verdens beste jenter! Det er alltid tungt å stå opp på mandager, ingen er superhelter. Derfor synes jeg det er fint å stå opp slik at jeg har litt ekstra tid til å lage en god frokost. Lov å skjemme seg selv bort litt tidlig på en mandagsmorgen! 

Så godt! Knekkebrød med masse grønt, valnøtter, kiwi og appelsinjuice. Dagen blir så mye bedre når jeg har et skikkelig måltid i magen. Siste innspurt før påske nå folkens, er dere med meg? Jeg vet dere klarer det.

Tallerken med en koselig hilsen på, kan det bli bedre? Fra Kremmerhuset♥ 

Nå må jeg løpe for jeg skal møte jentene. Vi skal nemling hente nøklene til leiligheten i Tyrkia. Under en uke igjen!!! Gledeshopp♥

 

Sunday morning

 • 17.03.2013 - 12:51

Rise and shine sweethearts♥ Andre som har en rolig og lat morgen i dag? Det har i hvert fall jeg! Sitter fortsatt i sengen og har nettop spist frokost. Først vil jeg bare si beklager for at det har vært så stille her di siste to dagene. Det har vært en utrolig stram tidsplan, og jeg har vært mer klumsete og vimsete enn jeg pleier. I går måtte jeg bare riste på hodet av meg selv, noen ganger går ting bare helt feil haha. Det har vært alt fra å stå midt på fortauet med macen i den ene hånden, frokosten i den andre mens jeg prøver å koble mobilen til macen for å lade den fordi jeg er i en viktig telefon og har 1 % strøm igjen på mobilen (nyheten skal jeg fortelle mer om senere!!), til å snakke i telefonen på bussen med Bettina som skal kjøpe hårfarge og gjenta EKSTRA LYSE BLONDE STRIPER tusen ganger og føle meg som den bimboen for så å legge på og radioen på mobilen begynner å spille: I JUST WANNA MAKE YOU SWEAT! Kan trygt si at jeg bare ville synke langt nedi bussetet da ja. Jeg klarte å få en hylle med masse knuselige ting over meg og kutte et stort sår på skulderen, og jeg tror jeg må ha vært på mitt mest sjarmerende når jeg med absolutt 0 stedsans skulle forklare han som kjørte meg dit jeg skulle på vorsh i går hvor vi skulle kjøre, og jeg presterte å si feil i hver eneste rundkjøring. Men slik er det vel noen ganger, må bare le av det i etterkant. 

 

Nå skjemmer jeg meg selv bort litt med en god og frisk frokost. Herlig å bare ta det med ro etter to hektiske dager. Jeg har jobbet på Kremmerhuset begge dagene og dratt rett fra jobb videre på andre ting. Så ikke frokosten min god ut forresten? Beste pannekakene (men denne ble litt tykk så kan egentlig kalles en lappe) med havregryn og sjokoladeprotein. Toppet med kesam, friske bær og kokos smaker det himmelsk! 

Elsker boken jeg fikk av Nora til bursdagen. Den er så meg, og sitatet er veldig sant! Hver dag har vi en ny sjanse til å gjøre oss selv lykkelige. 

Lille løven min♥ En til som er litt ekstra trøtt og lat denne morgenen?

 

Gårsdagens sko! Det var jo toppmøte for all russ i Stavanger i tillegg til russestyrene andre steder i Norge. Det var veldig gøy og jeg koste meg masse med mine beste. Kjekt å gå ut av og til også! Vorshet var faktisk kjekkest da, men det er vel ofte sånn! Jeg hadde det i hvert fall veldig kjekt med herlige folk. En vellykket kveld med andre ord! 

 

Hvordan har deres helg vært?

Peptalk

 • 14.03.2013 - 00:07

Jeg vet ikke om jeg skriver dette mest for meg selv, eller for dere. Begge? Jeg liker å tro at vi er sammen om dette, at ingen står alene. Vi kan si at å leve er som å svømme i et dypt, åpent hav. Uansett hvor mange svømmetak du tar fremover, så vet du aldri når en bølge slår deg i ansiktet eller en undervannsstrømning drar deg under overflaten. Du kan kjempe lenge mot havets krefter, men på ett punkt blir du nødt til å overgi deg. La den mørkeblå evigheten sluke deg hel. Det er når du ligger under overflaten og ser opp mot det glassklare taket, at du såvidt kan skimte solstrålene som strekker seg mot deg. Under deg er det ingenting, du har ingenting å tape. Når alt kommer til alt så er det tro som gir beina og armene dine krefter til å svømme oppover, tro på deg selv. Du bryter gjennom overflaten, og vannet kruser rundt deg. Du har vunnet. 

Gjennom livet så vil det stadig komme opp og ned turer, akkurat som på en karusell. Du kan ikke styre hva du skal møte, men hvordan du skal ta det imot. Det vitkigste er at du gjør det som er best for deg, og hva som gjør deg lykkeig. Du kan ikke gjøre alle fornøyde, slik skal det ikke være heller. Stå for den du er, og vær stolt av det. Ingen kjenner deg bedre enn deg selv, og dine gode verdier er det ingen som kan fra deg. Ofte midt i alt kaoset vi lever i så mister mange seg selv, og troen på seg selv. Vi blir opptatte av å gjøre alle andre fornøyde, leve etter deres regler og normer, mens vi glemmer hva vi selv egentlig vil gjøre. Det vil alltid være personer eller andre ting som prøver å dra deg ned, gjøre deg så liten og usynlig som mulig. Dette skyldes ofte sjalusi og misunnelse, noe som er utrolig trist, for når ble det dumt å glede seg på andres vegne?

Vi er som små dukker med tråder festet til kroppen vår. Trådene har navn; Forventinger, håp, misunnelse, skuffelser, sjalusi, press og ønsker. Det er vi selv som har knyttet disse trådene, og det er også kun vi som selv kan bryte dem igjen. Å rive seg løs fra disse trådene kan være noe av det vanskeligste og tøffeste du noen gang kommer til å måtte gjøre. Det føles tryggere å ha dem godt festet fast, til tross for at det kanskje ikke er det beste for deg. Vi er alle ulike, og jeg mener det er noe fantastisk bra med hver enkelt person. Noe godt og spesielt for kun den personen. Jeg ønsker at dere er stolte over hvem dere er, og aldri lar noe/noen styre dere eller valgene deres. Tenk gjennom alt dere har oppnådd, alt dere har potensiale til å gjøre. Dette klarer dere helt alene, uten at noen må fortelle dere hvordan. Den beste følelsen av alle må være å kunne stå på to ben, uten å vakle et eneste lite sekund. Å være trygg på seg selv er kanskje noe av det viktigste man trenger gjennom livet. Stå på, vær stolte over hvem dere er. Jeg ønsker dere masse lykke til! (Og meg selv...)

 
The good deed of the day

 • 13.03.2013 - 22:03

God kveld skjønninger! Har dere hatt en fin dag? Nå har jeg nettop kommet hjem, og skal straks fordype meg i historie notatene mine. Jeg har vært ute og gått med børse til innsamlig for Kreftforeningen sammen med andre russ. Vi fikk alle utdelt hvert vårt område og så delte vi oss og gikk forskjellige ruter. Jeg som har totalt 0 stedsans og ikke finner utgangen i en butikk engang, sporet fort av min rute. Men jeg fikk samlet inn mye, og det er vel det viktigste. Tusen takk til alle som bidro, fantastisk gjort av dere! Føltes godt å gjøre noe fint for andre også.

Nå har jeg laget meg litt god kveldsgodis å kose meg med mens jeg jobber med historien, viktig å belønne seg selv litt! Forresten, jeg må bare vise dere lunsjen min i dag;

 Den bestod av glutenfri pasta med spicy grønnsaker og deilig, friskt vann. Supergodt! Det er utrolig hvor mye bedre dagen blir av gode måltider. Det tar deg bare et par minutter å lage klart matpakken kvelden før, og det kommer du til å være veldig glad for at du gjorde når du sitter på skole/jobb dagen etterpå. For meg er en god lunsj dagens lille høydepunkt, hihi. Følte at dette ble et lite mat-innlegg egentlig, men det er vel bra av og til? Ha en fin kveld!

Det kan bare gå oppover

 • 13.03.2013 - 15:26

Hei mine herligste! Nå er vi halvveis til helg dere, føles herlig. Har masse kjekke planer i helgen i tillegg til jobb på beste Kremmerhuset, så dette blir bra. I dag skal dagen gå til lekser, selv om det egentlig frister å gjøre alt mulig annet. Senere skal jeg gå med børse for Kreftforeningen sammen med resten av russen. Gleder meg faktisk litt til det, blir så glad av å gjøre noe fint for andre. Håper på at jeg får presset inn en treningsøkt etter det, er faktisk i skikkelig løpehumør i dag. Når hverdagen blir litt mye så er det så herlig å bare ta seg en time "fri" og løpe med musikk i ørene. Så kommer en tilbake fit for fight! Håper uken deres er bra så langt og at dere bruker denne dagen til å bli motivert til å stå på resten av uken. Dere er så gode alle sammen! Gjør noe gøy i dag♥

Topp, Wildfox her // Cardigan, Topshop // Shorts, Bik Bok // Armbånd, Gina Tricot // Klokke, Guess 

Det siste stikket

 • 12.03.2013 - 23:07

Når du blir tatovert så er det en nål som stikker gjennom huden din flere tusen stikk i sekundet. Slik føles det. Som om noe stikker meg, tusen ganger i sekundet. Skjærer gjennom huden på leting etter det som overflaten skjuler. I begynnelsen er det ikke så vondt, kan såvidt føle det, eller i hvert fall klarer jeg å distansere smerten en stund. Men etter hvert skjærer den dypere, kutter gjennom lag på lag av murer. Den er fryktløs, går aldri tom for krefter. Den har sitt mål, og gir seg ikke før den treffer. Det siste stikket er ment for hjertet, og når bloddråpene sildrer nedover den nakne huden er det ingenting mer igjen. Jeg er naken og tom. 

Foto: Maren♥

Wildfox inside out

 • 12.03.2013 - 21:35

Hei fine! Jeg var og hentet en pakke på posten i dag, og oppi lå denne dødskule toppen fra Wildfox: Den blir utrolig tøff nå mot sommeren med et par slitte dongerishorts og solbriller til. Gleder meg til å bruke den! Dere finner den her, og i en annen litt lilla/blå farge her. Er så glad for at Nelly har begynt å føre Wildfox merket, selv om det dessverre er litt dyrt. Men de har så utrolig mye fint! Elsker spesielt alle toppene de har med mønster og trykk, her er tre av mine favoritter: 

Oksegenser HER // Himmel t-skjorte HER // Pistol genser HER 

 
Breakfast in bed

 • 12.03.2013 - 10:29

Good morning snowflakes! Da jeg våknet i morges, dalte snøfnuggene ned utenfor vinduet mitt. Det blir isende kaldt å gå ute i dag, gruer meg litt allerede. Jeg hadde ganske god tid i dag, så jeg skjemmet meg selv skikkelig bort med frokost i sengen og litt kvalitetstid med meg selv. Setter så pris på slike stunder. Til tross for snøen utenfor laget jeg en frisk og god frokost med skogsbæryoughurt og banan, tillegg til en god og varm kopp med grønn te. Jeg har til og med gjort klart smoothie som jeg skal ta med på jobb senere, alltid godt med et lite energikick i løpet av dagen! 

 

Siden det er ofte noen som spør så tenkte jeg bare å opplyse om at det meste av interiør dere ser på bloggen er fra jobben min (Kremmerhuset),så både brettet, koppen og den franske lysholderen er derfra♥

Ha en nydelig dag mine skjønne! 

Monday

 • 11.03.2013 - 19:44

Heii skjønninger! Klare for en ny uke? Jeg må innrømme selv at det er vanskelig å motivere seg selv for tiden, tankene mine flyr liksom mot påsken og Tyrkia turen stadig vekk. Jeg er virkelig et sommermenneske. Skal bli så herlig å gå rundt i fine sommerkjoler eller en slitt dongerishorts og lette topper. Gleder meg så mye at det kribler i magen bare av å tenke på det. Off nå må jeg slutte, det var i hvert fall sol i Stavanger i dag og det hjelper alltid på humøret synes jeg. Gikk meg faktisk en fin tur, synes det er så herlig å bare ta på seg joggeskoene og gå en lang tur med litt musikk i ørene. Koble ut litt. Resten av dagen har bare gått til lekser, og skal øyeblikk fortsette igjen. Senere skal jeg bort til Bettina, hun har kommet hjem fra klassetur så skal bli godt å se henne igjen. 

 

Vil bare ønske dere en fin mandag, og håper at alle har en god start på uken♥

 

Jentekveld med mine beste

 • 10.03.2013 - 14:57

God søndag fine♥ Hadde dere det gøy i går? Jeg hadde besøk av de beste, og det var duket for en skikkelig jentekveld. God mat og masse jentesnakk, oppskriften på en perfekt kveld for meg. Det var først meg, Sofie, Zahra, Silje og Ingrid, og etterpå kom også søte Maren med verdens beste cupcakes! Jeg føler meg så heldig som har så herlige venner, kvelden i går kunne virkelig ikke vært bedre. 

 

 

Nå kom jeg faktisk nettop hjem, vi har vært ute og tatt litt bilder. Maren skulle ta et par til en skoleoppgave, og så ville hun teste ut den nye linsen hun vant på Blog Awards (!!) så hvis dere føler med på bloggen hennes her så legger hun nok ut i løpet av dagen. Jeg legger nok også ut litt etter hvert. Men nå må jeg faktisk løpe igjen for jeg blir hentet om et par minutter, skal på familiemiddag. Det blir koselig, elsker å ha litt kvalitetstid med familien på søndager. Håper dere har hatt en fin helg og at dere bruker søndagen på å gjøre dere klar for en ny uke. Ha en fin søndag! 

Sweet dreams

 • 09.03.2013 - 00:06

Hei gullskatter♥ Ville bare titte innom til dere før jeg legger meg og fortelle hvor utrolig glad dere gjør meg. Jeg har dager jeg også der jeg føler at bare alt går galt og jeg ikke får til noen ting. Slik er det jo for alle noen ganger, og det er ingen kjekk følelse hverken for noen. Det er da jeg sitter og blar gjennom alle de nydelige kommentarene dere skriver til meg, og med ett føler jeg meg mye bedre. Dere er de beste støttespillerne jeg kan be om, og det vil jeg gjerne takke dere for. All oppmuntringen og troen dere har på meg er rørende, jeg setter sånn pris på det. Jeg hadde en utrolig koselig kveld med jentene og så Idol og bare slappet av. Alltid når vi er med hverandre så snakker vi i ett, skulle virkelig likt å sett oss på film noen ganger! Nå må jeg legge meg, må opp på jobb i morgen tidlig. Sov godt fine!Tips: Lipdefiner

 • 08.03.2013 - 19:08

Hei skjønnheter ♥

 

Tenkte bare å titte innom og komme med et lite tips som passer fint nå til helgen hvor det kanskje er gøy å pynte seg litt ekstra! Jeg har fått endel spørsmål angående hvilke leppestifter jeg bruker osv, og som dere sikkert har latt merke til så er jeg veldig glad i røde lepper for tiden! Elsker det ♥ Så da tenkte jeg å komme med et lite tips til dere som jeg synes gjør det mye finere å gå med leppestift, i hvert fall med en så sterk farge som rød! 

Lipliner er en liten magisk sak som gjør leppene mye mer makert, og jeg føler de "popper" litt mer ut og en får en slags visjon om at de ser større ut også. Jeg tegner bare en tynn strek langs leppekanten, og fyller på med leppestift etterpå. Utrolig fint.
Jeg bruker Dior sin leppestift i fargen Rouge Zinnia Red og Chanel lipdefiner i fargen Rouge Profond 57

  

Have a fun weekend, pretties!

Ballerina sceleton

 • 08.03.2013 - 17:52

Hei dere! Endelig kom den etterlengtede helgen, kjenner at den virkelig trengtes. Føler jeg går rundt med et konstant stress hengende over skuldrene, håper jeg får ristet det litt bort snart. Begynnelsen av helgen startet med nydelig vær, så jeg gikk ut og tok litt bilder. Elsker når solen varmer ansiktet blandet med den kjølige vinden som rusker meg i håret. Stillhet og ro, bare meg og tankene. Nå skal jeg faktisk gjøre litt lekser. I kveld skal jeg opp en tur til Silje og bare slappe av og kose meg, ser frem til det. Herlig å ta det litt med ro før det blir jobb i morgen tidlig. Elsker faktisk å jobbe på lørdager, så det blir bra! Håper dere har en fin start på helgen og koser dere masse i kveld, hva enn dere skal. Vi ses skjønne♥

Topp fra Primark // Shorts fra Zara 

Armbånd/Ring fra Primark // Armbånd fra River Island 

Oppskrift på hjemmelaget Sorbè is

 • 07.03.2013 - 19:23

Hei herligheter! Tenkte jeg kunne komme med et lite tips til dere. I går hadde jeg nemlig endel smoothie til overs, så jeg satte det i en boks i fryseren og vips så hadde jeg supergod sorbè is å kose meg med i kveld. Som jeg skrev i går så laget jeg smoothien av frosne bringebær, kesam og eplejuice. Oppskriften var ikke vanskeligere enn det, superenkelt og utrolig godt! 

 

 

Mm, minner meg om sommer♥

 

Fasade

 • 07.03.2013 - 18:25

Det som ligger under, er gjemt.Et skritt nærmere russetiden

 • 07.03.2013 - 18:14

Hei fine! Det jeg trodde ellers skulle være en ganske grei og enkel torsdag, ble plutselig en supergøy dag! Da vi skulle ned til lunsj på skolen i dag så oppdaget vi plutselig masse esker på bordene, russetingene hadde kommet! Det føltes nesten som julaften, da vi fikk posene våre og begynte å pakke dem opp. Jeg hadde ikke bestilt så veldig mye, men føler det er selve russebuksen som er mest stas. jeg er ikke så veldig fan av å ha masse andre russeklær, men fikk buksen, en bag, hettegenser, russeluen og fløyte. Har også bestilt bokstaver som jeg skal ha på buksen som kommer litt senere. 

 

 

Wuhu! Gleder meg til å pynte litt på den, vet akkurat hvordan jeg vil ha den! Men jeg må si at jeg kommer til å bli utrolig lei av å gå i den samme buksen hver dag.. En som kanskje var enda mer gira enn meg igjen var lillebroren min. Han har mast så utrolig lenge om når jeg skal begynne å gå i russebukse, stas vet dere. 

 

 

Nå må jeg ta fatt på leksene! Er ikke notatbøkene mine kule forresten? Fra Urbanoutfitters folkens! Jeg er en sucker for notatbøker av en eller annen grunn, har utrolig mange. Senere skal jeg en liten tur bort til Silje, blir koselig. Dere må ha en fin torsdag videre skjønninger, helg i morgen! Ses♥

 

Super Wednesday

 • 06.03.2013 - 23:58

Hei dere, hvordan går uken deres så langt? Kjenner jeg gleder meg til helg, har fri fra jobb og alt så skal lade opp batteriene skikkelig! Jeg jobbet i dag på beste Kremmerhuset, er så glad i jobben min! Det var så fint vær i byen så jeg håpet på at det skulle vrimle av kunder, men den gang ei. Alle var vel ute og fant på andre ting i solen, misunnet dem litt. Jeg blir alltid så utrolig selskapssyk når jeg jobber alene, så jeg står og snakker en evighet til dem som kommer for jeg vil ikke at de skal gå, tullejente. 

Etter jobb hadde jeg skikkelig kvalitetstid med meg selv. På onsdager kommer det jo ny episode av Pretty Little Liars, så da rigget jeg frem med macen, smoothie og litt jenteting å dulle med. Girlytime♥

  

Her kommer to tips i samme slengen til dere siden har fått spørsmål om dette tidligere; 

For det første så lager jeg smoothien min av kesam, frosne bær (favoritten er bringebær) og eplejuice! Liker når den er litt tykk så jeg kan spise litt med en skje. Friskt og godt, noe av det beste du kan gi meg! For det andre så bestilte jeg sugerørene mine her , men til dere som bor i Stavanger har jeg en god nyhet, de har nemlig begynt å selge dem på Ting som ligger i Laugmannsgaten inne i byen. Så vet dere det!♥

 Verdens beste koseklær. Elsker fargen på Hollister singleten min, den skal helt klart bli med til Tyrkia i påsken. Dødsfin til solbrun hud. 

Nå må jeg ta kvelden og takke for meg. Nyt at det snart er helg fininger, sov godt. 

 


Inspirasjon

 • 06.03.2013 - 11:36

Hei søte, tenkte bare å titte innom med litt inspirasjon til dere! Jeg elsker å se på slike ting selv, så tenkte kanskje det kunne være gøy for dere også? 

 

// Alle bilder er tatt av meg

 

Kanskje dere har noen inspirerende tips til meg?♥

Dreaming

 • 05.03.2013 - 23:16

Jeg har alltid vært en drømmer. Jeg har en sult i meg etter å oppleve, utforske og oppdage. Det jeg elsker mest av alt er å dra til et helt nytt sted og bare la alt av inntrykk strømme inn. Kultur, språk, mennesker, natur, bygninger, alt. Verden facsinerer meg. Meg, kameraet og en notatbok i hånden, det er drømmen. Jeg føler alltid at jeg vokser som person og lærer mer om meg selv når jeg er ute og reiser. Jeg får nye perspektiv på ting, og sitter igjen med kanskje den beste skatten av dem alle: Inspirasjon

Det nærmer seg slutten av videregående med stormskritt, og jeg har litt den følelsen av at jeg står på et stup og skal bli kastet ut i verden. Dratt inn i en virvelvind og snurret rundt tusen runder, før jeg blir kastet tilbake igjen. Det er skremmende, men samtidig så kribler det i magen bare jeg tenker på det. Det er så utrolig mye jeg vil gjøre! 

 Her ser dere to av mine drømmer; jeg har så utrolig lyst til å studere i London eller New York. Det hadde vært fantastisk! Skulle virkelig ønske det ikke fantes noen som helst begrensninger. Jeg vet ikke hva som vil skje etter videregående, om jeg klarer å følge drømmene mine eller ikke, det får tiden vise! Det eneste jeg vet sikkert er at det nytter ikke å sitte å være redd og ikke tåre å ta et par sjanser. Jeg vil ikke sitte på samme sted som jeg er nå om noen år og angre på at jeg lot sjanser gå fra meg. Det beste er å bare hoppe uti det! 

 

Hva er deres drømmer?

Denim, leather and some stars

 • 05.03.2013 - 17:38

 

Skjorte fra Primark // Vest fra Carlings // Tights fra Urbanoutfitters // Klokke fra Guess

 

Ååh som jeg har savnet dere skjønninger! Jeg har vært syk i en uke nå, og det henger fortsatt litt igjen men er blitt mye bedre. Blogglysten har ikke vært helt på topp når jeg har vært syk, så jeg tenkte det var bedre å vente til jeg var blitt bedre og kunne lage skikkelige innlegg, enn noe dårlig. Liker ikke å gjøre ting halvveis! Men nå er jeg tilbake for fullt. Kjente faktisk at det stakk litt i magen, da en venninne i dag snakket om at de i klassen hennes pleide å lese bloggen. Blir så glad av dere. Dagene har for det meste gått i lekser og sett på serier, takk for tips forresten! Ikke særlig spennende, men helgen var utrolig gøy! På fredagen hadde jeg besøk av bestejentene og en kompis som går på folkehøyskole, men var hjemme på vinterferie. Vi så idol og slappet av, utrolig koselig. På lørdag var vi først på vorsh hos ham sammen med noen andre kompiser, før vi dro videre på byen. Det var utrolig lenge siden jeg hadde vært ute, og jeg møtte mange kjente så det var veldig gøy. 

Etter en uke pause, vil dere være med meg videre i en ny og kjekk uke? 

 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no