Veronica Reime

Danmark

 • 31.03.2012 - 09:47

God morgen alle solstråler! ♥

Jeg startet ferien på perfekt måte i går med en tur på Kvadrat med jentene, før vi gikk hjem til Bettina og laget mat og koste oss ♥ Er så glad i de beste jentene mine! 

Nå drar jeg til Danmark! Som sagt så vet jeg ikke om det er internett der vi skal bo så derfor tenkte jeg at dere kan skrive i en kommentar noe dere ønsker å se på bloggen, noen temaer dere vil ha innlegg om eller andre ting! Så fikser jeg det når jeg kommer hjem! 

Håper alle sammen får en kjempefin påske og at påskeharen legger masse godt i påskeeggene deres♥Er det noe du ønsker å se eller lese om på bloggen? 

GOOOD PÅSKE!

 

- VERONICA

love this picture

 • 29.03.2012 - 23:50

Nå skal jeg ligge og se på Gossip Girl til jeg sovner. Natta♥

 

- VERONICA

Pakking

 • 29.03.2012 - 23:26

Hei søte dere! ♥

Det er så typisk at av en eller annen grunn så blir jeg lys våken rundt 10-11 om kvelden og kommer på mange ting jeg må gjøre! Så nå har jeg begynt å pakke litt til jeg drar på lørdag. Vet ikke om jeg har sagt det til dere, men jeg skal i hvert fall til Danmark i påsken! Vi leier en hytte i Ebeltoft og jeg elsker det stedet. Hytten er utrolig fin med en stoor hage, og byen er så koselig! Det er faktisk meldt snø når vi er der! Ååh det skal bli herlig å krype inn i Marius - genseren min og kose meg med en god bok og påskeegget mitt ♥ Blir godt å slappe av etter alt stresset de siste to ukene! 

Påske er faktisk en av de koseligste høytidene jeg vet om! Vi har enda tradisjon med at vi gjemmer påskeeggene for hverandre og så må vi lete, og jeg synes det er like gøy hver gang! 

Jeg vet ikke helt hvordan internettet der nede fungerer, men om jeg ikke får blogget så tar jeg i hvert fall masse bilder og så blir det mange kjekke innlegg når jeg kommer hjem igjen! 

Hva skal dere i påsken? ♥ Har dere noen påsketradisjoner?

 

 

- VERONICA

always remember to follow your dreams

 • 29.03.2012 - 09:05

Dette innlegget skrev jeg i går, men blogg.no klikket hele tiden så fikk ikke postet det før nå:

Jeg merker at der er ofte om kvelden når jeg har lagt meg at jeg ligger og tenker over alt mulig fra ting i livet mitt, fremtiden, inspirasjon og motivasjon. Så når jeg har mine indre øyeblikk med meg selv begynner jeg å skrive det ned.

Jeg har tenkt mye på fremtiden i det siste, for det meste når det gjelder studier og jobb. Jeg har alltid drømt om å bli en journalist og forfatter, og jeg har et stort ønske om å studere i London. Dette har jeg visst helt siden jeg var liten og besøkte London for første gang. Det er bare noe ved den byen som gjør at den passer perfekt for meg. Jeg elsker selve byen, menneskene, kulturen, bygningene, alt. Sist gang jeg var der følte jeg det bare enda mer at dette var rette byen for meg å studere i.

Jeg har vært i kontakt med en veileder fra Across the Pond som er et selskap som hjelper deg med studier i Storbritannia. Jeg har fått en del informasjon, og funnet ut at foreløpig virker Roehampton som den skolen som passer best for meg. Av fag har jeg i hvert fall lyst til å studere Journalism, Creative Writing og Photography. Jeg er jo veldig glad i å skrive og ta bilder så det passet godt å kunne kombinere alle disse tingene!

På Roehampton bor man på campus, og skolen ligger bare 20 minutter fra London så det passer perfekt! Da kan jeg bo litt utenfor selve byen samtidig som det er lett å komme seg dit når jeg vil.

Roehampton

Det er jo så klart veldig tidlig enda siden jeg har et år til igjen på Vågen, men det er alltid lov å håpe og drømme seg litt bort! Det er veldig viktig å ha drømmer og sette dem som mål. Ønsker man noe må man jobbe godt for å få det. Det er flere ting som spiller inn når jeg tenker på å studere i London. Jeg er redd for mange ting, ikke minst hjemlengselen, å føle seg ensom og å føle at jeg ikke får til studiene. Men det jeg vet er at hvis man får en god sjanse og ikke tar den så kommer man til å angre. Det handler tross alt om fremtiden og da bør man satse høyt uten å nøle. Det er altfor mange som går glipp av muligheter fordi de er for redde til å ta en sjanse. Verden er fulle av opplevelser og muligheter som ligger rett foran føttene våre, klare for oss til å finne dem og bruke dem. De som har mot og tro setter drømmene sine som mål og gjør alt de kan for å nå dem, og uansett hva som skjer så taper de aldri.

Det er mye ute i verden som skremmer meg, men jeg vil ikke at det skal ødelegge for fantastiske ting jeg kan oppleve eller muligheter for fremtiden. Jeg vil ta en sjanse og ikke se meg tilbake. Man lever bare en gang så hvorfor ikke leve det fullt ut med å gjøre ting man elsker?

Alle våre drømmer kan bli virkelighet, hvis vi bare har mot nok til å sette oss drømmene som mål - Walt Disney 

Er det noen andre som har tenkt å studere i utlandet? Eller noen som erfaringer med det? 

Setter pris på alle tips jeg kan få! ♥

 

- VERONICA


sinnatagg og lørdagsdrama

 • 28.03.2012 - 20:10

Hallo! Nå har jeg nettop kommet inn og varmer meg under et teppe med ovnen på full styrke. Jeg skulle jo være så veldig effektiv superwoman i dag og gå i familieselskap en stund og så gå hjem igjen for å få trent litt og så gå tilbake til studiene. Den planen gikk rett i dass for å si det slik! Advarsel: Stopp og les her hvis du ikke orker et sutreinnlegg!

Både jeg og søskenbarnet mitt ble kjørt hjem, og da jeg hadde fått stavret meg til huset på noen sko som egentlig er for høye for meg (men jeg liker dem så godt at jeg absolutt skal være sta og gå i dem) oppdaget jeg: Denne jakken har ingen lommer det betyr jeg tok ikke med nøkkel! Og typisk nok hadde jeg faktisk husket å låse kjellerdøren min innenfra før jeg gikk ut oppe for en gangs skyld, noe jeg ellers pleier å glemme! Da fikk jeg den gode ideen om at søskenbarnet mitt var jo hjemme så jeg kunne bare gå til henne! Så jeg sender melding og spør, men da hun ikke svarte begynte jeg å gå oppover og tenkte at venninnen har sikkert allerede kommet på besøk til henne og hun ser ikke på mobilen. 

Jeg kommer til døren og ringer på. Gjett hva som skjer? Ingen åpner! Så da tenker smarte hjernen min: Hun er og henter venninna på busstoppet! Så jeg begynner å gå ned mot veien (på dette tidspunktet begynner jeg å se ut som en giraff som har brukket beina) men oppdager at der er det ingen heller, for en overraskelse! Så da ringer jeg søskenbarnet mitt og spør om hun ikke er hjemme: Neei jeg tok bussen til venninna mi istedenfor! Tuller du med meg?!!? 

Så der sto jeg og følte meg mer lost enn noen gang og måtte bite tenna sammen og gå ned til huset mitt igjen. Men så langt kom jeg ikke før det begynte å HØLJE ned. Så da prøver jeg å speedwalke, men med de skoene der blir det mer sjangling så det ender med at jeg blir gjennomvåt. Det føltes ut som den typen drama som hører til en lørdags natt ikke en onsdags ettermiddag! 

Mens jeg søkte ly i blokkene. Var ikke helt i humør til en fotoshoot av meg selv overraskende nok!

Da jeg nærmer meg noen blokker som ligger ganske nærme huset mitt tenker jeg at det kanskje er en paraply jeg kan stjele låne for dagen men med den uflaksen jeg hadde hatt så langt, hvorfor snu nå? Så det endte med at jeg sto under et tak og ventet på at regnet skulle gi seg litt. Til slutt ga det seg litt så jeg kom meg hjem og ringte mamma og gråt og sa jeg holdt på å fryse ihjel, hehe neida! (nesten) men de kom hjem og nå varmer jeg meg litt og skal snart jobbe litt mer til prøven. Godt å få ut frustrasjonen!

Men først kommer det et innlegg om antrekket til bursdagen!♥

- hilsen sinna vero

 

studypants

 • 28.03.2012 - 13:14

Heihei♥ I dag er jeg hjemme og jobber med en stor terminprøve jeg skal ha i mediefag i morgen. Gruer meg veldig! Men det er godt å sitte hjemme i myke, behagelige klær og jobbe i sitt eget tempo. Fikk en liten opptur da bestemor kom innom med et stort påskeegg til meg, ble såå glad!! 

Jeg vet det sikkert er kjempekjedelig å lese bloggen min for tiden siden jeg er så opptatt med oppgaver og sånn, men disse to siste ukene har vært veldig travle på skolen! Men jeg har planlagt noen innlegg for dere senere i dag, så stay tuned

 

- VERONICA

perfeksjonist

 • 27.03.2012 - 23:08

Hei skjønninger♥ Beklager at jeg har vært litt fraværende på bloggen i dag! Har jobbet med samfunnsoppgaven i hele dag, og kan nesten si meg helt ferdig! Perfeksjonisten i meg blir aldri helt fornøyd. Men da kan jeg i hvert fall ta påskeferie med god samvittighet på fredag. Har ingenting spennende å fortelle egentlig for ikke gjort annet i dag enn å jobbet med oppgaven, men kommer sterkere tilbake med bedre innlegg!

Det kom forresten en gutt på døren i dag som solgte påskeegg med inntekt til et barnehjem i Romania så da kjøpte jeg selvfølgelig ett! Se så fiiiint:  

- love VERONICA

i could listen to this all day long

 • 27.03.2012 - 10:01

Elsker å høre på slike rolige coverlåter. Det er så behagelig og nydelig at jeg kan høre på det hele dagen ♥

 

- VERONICA

lyseblå i mitt hjerte

 • 26.03.2012 - 22:48

Nå er jeg hjemme fra en koselig kveld med jentene. Vi så Sandnes Ulf - Viking kampen på TV, og det var utrolig spennende! Skulle ønske jeg var på stadion og så kampen, tenk den stemningen! Det har hunget lyseblå Sandnes Ulf flagg over alt de siste uke og en kunne merke på hele byen at det var kampdag. Sandnes Ulf guttene spilte utrolig bra og kjempet seg til 2-2 mot Viking. God start på ligaen! Stolt over de lyseblå ♥

Noen bilder fra kampen (hentet fra Sandnes Ulf sin hjemmeside):
 

Natta ;*

 

- kisses, VERONICA

lille speil på veggen der

 • 26.03.2012 - 19:26

Hei dere♥ Nå har jeg nettop kommet inn, har vært ute og tatt bilder til en fotooppgave. Brukte den fra nå av faste modellen min, søskenbarnet mitt Tonje♥ Oppgaven var at vi skulle ta utgangspunkt i en film, og jeg valgte den nye versjonen av Snehvit som kommer på kino snart, Lille speil på veggen der. Tonje var perfekt som snehvit så jeg ble fornøyd, kan vise dere resultatet om dere ønsker! 

hehe dro bare med et speil ut i skogen vi! 

Nå må jeg løpe opp til Silje hvor jentene venter på meg♥ Typisk meg å være sent ute! 

Blogges senere ;*

 

- VERONICA

drømmebikini

 • 26.03.2012 - 14:02

Satt og så på bikinier i stad og forelsket meg helt i denne fra victoriassecret ♥ Hadde vært herlig å gå rundt i denne på Zanzibar Beach, kan ikke vente før det er sommer!

 

- VERONICA

coversong

 • 25.03.2012 - 23:17

Har hørt på denne i hele dag, absolutt nydelig! Elsker den♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

sunshine through my window

 • 25.03.2012 - 22:59

Herlig♥

Hello lazybones! Håper dere har hatt en fin og avslappet søndag og ladet opp batteriene til en ny uke. Jeg har som sagt jobbet med en stor oppgave og har kommet godt på vei, er så herlig å ligge litt i forkant når man vet at det blir en travel skoleuke. (Hehe nerden snakker) Jeg tok meg et par pauser innimellom og gikk tur med hunden, har savnet å bare kunne ta på seg sko og gå ut en tur istedenfor å måtte pakke seg helt inn fra topp til tå men fortsatt fryse på nesen! 

Nå sitter jeg her i Afrika-buksen min som jeg kaller den og er klar for en episode med gossip girl før jeg hopper i sengs. Afrika-buksen har blitt mitt nye yndlingsplagg, den er så utrolig myk og behagelig å gå i samtidig som den har så kult mønster. Gleder meg til å bruke den når jeg drar til Afrika i sommer, går rett inn blant di innfødte! Skal vise dere et bilde en annen dag♥ 

FORRESTEN, TUSEN TAKK FOR ALLE DE SØTE KOMMENTARENE SOM STRØMMER INN FOR TIDEN! DERE ER BEST!♥ 

 

 

- xoxo VERONICA

Follow me

 • 25.03.2012 - 16:41

 

bloglovin

Har merket lesertallet har begynt å stige så tenkte jeg kunne legge ut link så dere kan følge med på når jeg poster ut nye innlegg ;*

 

- VERONICA 

Søndag

 • 25.03.2012 - 13:23

Heihei! Nå sitter/halvveis ligger jeg på sofaen og jobber med en stor samfunns innlevering om rike og fattige land som skal inn før ferien. Jeg synes egentlig det er ganske spennende å jobbe med oppgaven fordi det er noe jeg interesserer meg for. Jeg skal jobbe godt denne uken så jeg kan ta meg en god og velfortjent påskeferie. Så det blir en rolig og slapp søndag på meg, men jeg elsker egentlig slike dager hvor jeg sitter i joggedress med håret i en dult og brillene nede på nesetippen.

 

- VERONICA

lørdagen i bilder

 • 25.03.2012 - 11:22

På lørdag dro jeg inn til byen for å kose meg litt i solen. Såklart klarte jeg å havne på en buss uten aircondition og holdt på å dø av varme! Da jeg hadde fått åpnet jakken og satt opp håret så jeg ikke skulle smelte helt bort og ordnet meg til rette med musikken min, oppdaget jeg at noen hadde spydd verdens største spybombe på setet foran meg. Noe av det ekleste jeg har sett! Skal spare dere for å gå mer innpå det. Jeg byttet plass til langt bak, og da jeg akkurat hadde fått fred og ro var det noen som bestemte seg for at de ikke likte ringetonen sin lenger og ville bytte. De begynte å bla gjennom, dere vet alle de der standardtonene med froskelyder og en høy ringebjelle. Måtte skru musikken ganske høyt opp for at det ikke skulle skjæære gjennom hodet mitt. Sånn, nå er jeg ferdig med den irriterende delen av dagen min. 

Da jeg kom frem til byen møtte jeg Tona, og vi gikk rundt i gatene og kikket litt rundt før vi gikk og kjøpte oss is og satte oss nede ved havnen. Synes det er så herlig å sitte nede ved vannet å se på båtene, svanene som svømmer forbi og alle menneskene som myldrer rundt utestedene. Det er som om solen har vekket til live hele byen. Vi kjøpte inn litt å spise til kvelden, og jeg kjøpte den siste Twilight filmen for jeg måtte ha den på DVD og ikke bare laste ned. Absolutt yndlingsfilm!♥ Etterpå dro vi hjem og hadde kosekveld med god mat og dessert og film. Fiiin lørdag!

Hvordan var deres helg?

 

- VERONICA

saturday

 • 24.03.2012 - 13:38

Good morning sunshines♥

åååh jeg blir i så godt humør når jeg våkner av at solstråler siver inn gjennom vinduet og varmer ansiktet mitt. Perfekt start på dagen! I skrivende stund sitter jeg ute på terassen og nyter hver eneste lille solstråle. Senere skal jeg dra inn en tur til byen. Det er så fint å gå rundt i byen når det er så nydelig vær! Så får jeg se hva dagen har å by på. Det er en fin dag, jeg er i godt humør og har bestemt meg for å nyte dagen fullt ut. Ingenting får viske bort smilet mitt i dag! 

Hva skal dere finne på denne solskinnslørdagen?

 

- VERONICA

et øyeblikk av sannhet

 • 24.03.2012 - 01:13

Sannheten er det at jeg egentlig har veldig dårlig selvtillit og føler meg veldig ofte usikker og alene. Jeg har angst for å gå inn i en stor samling av mennesker og hvis det er mulig lurer jeg meg unna. Det er forferdelig å gå rundt og bekymre seg over ting og å være så usikker på seg selv. Jeg vil føle at når jeg går så har jeg bena trygt plantet på bakken og går med sikre steg. Når jeg blir såret eller er veldig usikker på meg selv setter jeg på en slags maske hvor jeg stenger ute alle følelser. Jeg prøver å rømme fra situasjoner hvor jeg føler meg sårbar eller svak. Det er slitsomt å være så psykisk svak noen ganger og å føle seg usikker på seg selv. Jeg trenger folk jeg er glad i rundt meg hele tiden og som får meg til å føle at jeg er ønsket, for at jeg skal føle meg lykkelig. Dessverre skal det ingenting til før jeg føler meg utenfor eller at folk ikke er interessert i hva jeg har å si. Da hender det også ofte at jeg stenger meg inne istedenfor å presse mer på fordi jeg er så redd for å bli avvist. Å ha tro på seg selv er etter min mening den viktigste egenskapen vi kan ha. Med tro så kan man klare alt. 

 

- VERONICA

besties

 • 23.03.2012 - 22:52

Perfekt start på helgen med mine beste♥

 

 

TGIF

 • 23.03.2012 - 19:11

Hallo alle solglade folk!
Ååh for en nydelig fredag det er! Blir så glad når det er varmt og skinnende sol på blå himmel. I dag kom jeg litt tidlig hjem fra skolen fordi vi hadde vært på en utstilling så jeg hadde god tid til å fikse litt rundt i hjemmet og ta meg en god dusj får jeg gikk ut i vårsolen igjen for å møte Bettina. Vi gikk til Kvadrat og bare kikket litt og snakket om hvordan uken vår hadde vært. Er godt å snakke litt med bestiss etter en lang ukeNå leker jeg litt husmor og lager taco til meg og lillebror. Senere kommer jentene bort for å se the voice og ha kosekveld. Herlig fredag!

run away love

 • 22.03.2012 - 22:29

Noen ganger blir jeg så utslitt og lei meg at jeg bare vil stenge meg ute fra resten av verden for en stund. Da elsker jeg å bare sette meg på første buss som kommer og dra langt avgårde uten å vite hvor jeg ender opp. Det får meg til å føle at jeg har kommet til et slags trygt sted hvor ingenting kan skade meg på noen som helst måte. Mens landskapet av verden utenfor fyker forbi vinduet kan jeg roe meg ned. Etter hvert blir det mørkere og mørkere ute, og tusenvis av små lys blir tent. Hvor det er lys er det varme og mennesker, men jeg sitter alene for meg selv. Så lenge bussen kjører er jeg trygg og alt er bra. 

 

- VERONICA

fotoleir

 • 21.03.2012 - 23:47

Good evening♥

Nå har jeg nettop kommet hjem fra mitt kjære søskenbarn Camilla♥ Siden hun går på NKF og utdanner seg til å bli fotograf hjalp hun meg med å lære å bli litt flinkere i redigering! Jeg skulle redigere fashion bildet som jeg tidligere har nevnt på bloggen. Det var en kjempekoselig kveld! Vi hadde tven på og noe digg å spise og satt og redigerte i hele fire timer! Men jeg ble veldig fornøyd med resultatet så det var verdt strevet! Jeg føler meg så heldig som hadde flinke Camilla ved min side! Camilla skal flytte inn med kjæresten til påsken så hun hadde hatt stor opprydning i klesskapet sitt så da stakk jeg av med et par plagg! Ble kjempeglad! Kan vise plaggene bedre en annen gang hvis noen er interesserte, orket ikke ta noe skikkelige bilder akkurat nå. Nå er jeg så trøtt etter å ha nistirret på pc skjermen i mange timer at det er rett før øynene mine glir igjen. Tenkte bare å legge ut resultatet av oppgaven min før jeg stuper til sengs! 

Natta fininger♥

 

- VERONICA

inspo

 • 21.03.2012 - 19:15

 
ååh elsker å sitte å se på bilder som gir meg inspirasjon♥ 

Hva inspirerer deg?

 

- VERONICA

the hunger games

 • 21.03.2012 - 16:23

ååh noen dager vil man bare rømme fra virkeligheten og gjemme seg under dynen med en god bok! Nå kommer jo snart The Hunger Games på kino og jeg har veldig lyst til å se den, men ville lese boken først så i dag var jeg og kjøpte den og planen min for resten av dagen er å ligge å lese. Herlig♥

Det ble dessverre ikke noe blogging i går fordi jeg dro inn til byen rett etter skolen og møtte Tona, så kom jeg så sent hjem fordi vi var på kino. Koos♥  Vi så en veldig bra film som heter Contraband. Den var litt skummel men veldig spennende! På vei hjem var jeg så trøtt at jeg glemte meg ut og gikk av bussen to stopp for tidlig. Så da jeg kom hjem var jeg så trøtt og kald at jeg krøp under dynen og sov med det samme. Men i dag lover jeg et det kommer litt flere innlegg!

Hvordan er dagen deres?♥

 

- VERONICA 

Perfekt mandagskveld

 • 19.03.2012 - 23:23

Te + Gossip Girl + Elle + Neglelakk + Frukt = Perfekt mandagskveld ♥

 

- VERONICA 

home

 • 18.03.2012 - 21:54

Hei!♥ Nå har jeg kommet hjem! Er ganske trøtt og sliten så har lagt meg på sofaen og ser en film. Har lest boken og likte den veldig godt så er spent på filmen, så langt er den bra! Sørger litt over at det er skole og jobb i morgen. Har en travel uke foran meg med to heldags prøver og jobb, men skal prøve å få blogget mye. Nå skal jeg bare slappe av og nyte resten av søndagen. 

golle♥

Noen som har sett den?

 

- VERONICA

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no