Veronica Reime

Nå er det bare oss to

 • 28.02.2017 - 12:39

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God tirsdag fine! Har dere en god start på uken? Håper dere som har vinterferie nyter litt roligere dager. Jeg har litt færre forelesninger denne uken, men skal likevel få lest mest mulig slik at jeg får mindre å gjøre senere. Jeg pakket med meg en god lunsj og masse sunn snacks, og dro på lesesalen etter at jeg hadde levert Linéa i barnehagen. Jeg plugget musikk i ørene, og fikk unnagjort endel. Anette kom også etterhvert, så da fikk jeg litt selskap. 

På søndag dro Sindre på sponsortur med jobben til Finland for å se på Ski-VM, så vi bestemte oss for å kose oss litt ekstra sammen i helgen. Vi dro til byen for å kikke rundt i butikker og ta Linéa med på en kunstutstilling. Det var en utstilling av blant annet to My little pony´s i samme størrelse som shetlandsponnier. Jeg liker å ta med Linéa på slike ting og gi henne litt andre inntrykk. Hun syntes i hvert fall det var veldig spennende med de store, fargerike hestene. Jeg setter så pris på dagene vi tilbringer sammen, og ikke minst å få se hvordan Linéa reagerer på og utforsker nye ting. På kvelden var jeg på et skolearrangement sammen med noen venninner, og det var veldig gøy. Jeg drar veldig sjeldent ut, men det er hyggelig å gå ut noen ganger alene med venninner og senke skuldrene litt. Selv om jeg alltid kjenner på en dårlig samvittighet over at jeg ikke er hjemme. Sånn er det å være mamma ♥

Sindre er nå borte i fem dager, så nå er det bare oss jenter som skal kose oss og få litt kvalitetstid sammen bare vi to. Jeg unner Sindre denne turen, og det er fint å se at han koser seg sånn. Vi FaceTimer hver kveld slik at Linéa kan få si god natt til ham. Det blir veldig godt å få ham hjem, men i mellomtiden skal vi jenter storkose oss. Nå har jeg en liten pause og spiser lunsj, før jeg skal jobbe noen timer til, og deretter hente Linéa i barnehagen. Vi har ingen spesielle planer for dagen, men jeg tenker at vi hopper i koseklær og slapper av inne med leking, god mat og Mummitrollet på TV (det er den store hiten for tiden). 

Håper dere har en fin tirsdag så langt, så skrives vi litt senere ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn

Dette har jeg lengtet etter hele uken

 • 24.02.2017 - 20:53

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God fredag mine fine! Det var helt ufattelig deilig å ta helg nå. Jeg var utrolig trøtt i dag, men humøret er likevel på topp. Jeg satte meg inn på lesesalen med en kopp varm kaffe og musikk på ørene før forelesning, og da kom fredagsfølelsen krypende. Linéa var også i ekstra godt humør, da jeg leverte henne i barnehagen. De har karneval i barnehagen i dag, og hun ble helt i hundre, da hun så ballongene og vimplene de hadde pyntet med. Klarer dere å se hva hun er kledd ut som? Jeg valgte å kle henne i noe som var komfortabelt og behagelig, og ikke minst lett å bevege seg i. Jeg smeltet helt, da jeg fant denne dådyrdressen. Den kan jo også brukes etterpå, win-win! 

Det var et blidt dådyr jeg hentet i barnehagen i dag, og de hadde storkost seg masse hele dagen. Det er alltid så godt å høre. Etter barnehagen var vi ute og handlet litt, før vi dro hjem og laget en god middag. Nå er Linéa i seng, kosedressen er inntatt og jeg skal finne frem godteriskålen. Det skal bli herlig å synke ned i sofaen og slappe av i armkroken til Sindre, imens vi ser noe koselig på TV. Det har vært veldig etterlengtet denne uken. Denne helgen står det mye på planen, og jeg tror det blir en veldig bra helg. Vi skal gjøre litt kjekke ting sammen som familie før Sindre reiser på søndag, samt at det er endel praktiske ting som må ordnes hjemme slik at jeg ikke får altfor mye arbeid alene neste uke. I tillegg skal jeg på et skolearrangement i morgen sammen med noen venninner. Gleder meg! 

Det er jo faktisk vinterferie for mange nå? Så herlig å starte den med dette nydelige været! Jeg har ikke helt vinterferie, men det er litt mindre forelesninger neste uke. Det skal bli deilig å kunne konsentrere seg om å sitte og jobbe litt for meg selv, og ikke høre på så mange intense forelesninger. I tillegg er jeg alene med Linéa i fem dager, så vi skal kose oss masse sammen bare vi to ♥

Håper dere har det bra, og at dere får en strålende fin helg. Og ikke minst en herlig vinterferie, for dere som har det. Det har dere fortjent! ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn

Januar favoritter

 • 21.02.2017 - 15:57

Selv om vi er langt uti februar tenkte jeg likevel at jeg kunne dele mine januar favoritter med dere. Jeg hadde nemlig skrevet innlegget klart i slutten av januar, og disse favorittene er altfor bra til at jeg kunne la være å dele dem med dere. Det kommer et nytt innlegg om ikke så lenge med mine favoritter for februar, stay tuned 

♥ Til Linéa: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

 Snøløv lue og genser: 

Farmoren min, oldemoren til Linéa, var så snill og strikket dette settet til lille gull. Jeg elsker mønsteret, og det er like fint til vintermånedene som til utover våren. Og lille gull er utrolig skjønn i det! 

Knesokker: 

Jeg elsker knesokker, spesielt med søte små ansikt på knærne. Disse sokkene med katteansikt på fra Jamie Kay er favorittene. Det er litt feil årstid for knesokker akkurat nå, men Linéa bruker dem mye inne, eller ute over en strømpebukse. De kommer heldigvis til å passe til sommeren også fordi de er litt store akkurat nå, og da kommer de til å bli brukt mye til søte sommerkjoler. 

Dådyrbamse: 

Linéa fikk denne dådyrbamsen i pakkekalenderen sin før jul, og har blitt veldig glad i den. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Natursmokk: 

Jeg har blitt veldig glad i å bruke natursmokk til Linéa. Den er laget av 100% naturlig og miljøvennlig materiale. Natursmokken er helt fri for giftstoffer og og hormonforstyrrende stoffer. Fordi den er "støpt" i ett stykke er den veldig hygienisk fordi den har ikke sprekker hvor det kan samle seg støv og skitt. Skjoldet på denne smokken er større enn på en vanlig smokk, og den er designet slik for å berøre nesen til barnet for å gi samme trygghetsfølelse som under amming. På grunn av dette designet risikerer du heller ikke at barnet får hele smokken i svelget. Den kan enten kjøpes på nettet (google natursmokk eller natursutt), eller i noen helsekostbutikker. 

Ansiktskrem:

På denne tiden av året kan Linéa bli litt tørr i kinnene når hun er ute i den kalde luften. Barnehagekremen fra Lykkelig som liten gir utrolig mye fuktighet og beskytter godt mot kulde. Jeg ble veldig glad i ammesalven fra Lykkelig som liten, og da jeg så at de hadde denne kremen måtte jeg teste den ut. Jeg har enda ikke sett den i butikker, men den selges flere steder på nett. 

 

♥ Til meg selv:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Alexander Sprekenhus hårprodukter:

Håret blir preget av den årstiden vi er inne i nå, og det trenger litt ekstra pleie. Jeg har blitt veldig glad i Alexander Sprekenhus sine hårprodukter, og bruker nå shampoo og balsam i det merket fast. Det gjør underverker på tørt hår! 

Swell drikkeflaske:

Jeg drikker mye vann i løpet av en dag, og en stor grunn til det er at jeg alltid har en flaske med vann tilgjengelig. Swell drikkeflasken holder drikken kald i 24 timer, eller varm i 12 timer. Jeg er utrolig fornøyd med den, og det fine designet er jo også et pluss. 

Hvit strikkegenser:

På denne tiden av året bor jeg i strikkegensere. De holder meg god og varm, og kan samtidig matches sammen med så utrolig mye. Jeg har lenge lett etter en hvit strikkegenser i god kvalitet som ikke bare holder én sesong. Hvite strikkegensere kan brukes både om vinteren og om sommeren over en lett sommerkjole eller shorts. Jeg fant denne strikkegenseren i København, og den har blitt en stor favoritt i garderoben. 

Elixir ansiktsserum:

På lik linje med håret så trenger også huden litt ekstra fukt og pleie på denne tiden av året. Huden endrer seg i løpet av livet, og jeg har fått mer sensitiv hud. Etter et bytte av prevensjon får jeg også lettere litt urenheter i huden om jeg ikke pleier den, så jeg har begynt å bruke et serum fra Elixir. Jeg smører det på om kvelden før jeg tar på nattkrem og lar det virke over natten. Det gjør underverker! 

Voluspa duftlys: 

Jeg elsker voluspa, lysene deres lukter virkelig helt himmelsk. Den nye favoritten er Prosecco Bellini. Jeg tenner det hver kveld, og det sprer god varme og duft. Jeg blir i så godt humør av det. Det er de små tingene som gir glede i hverdagen ♥ 

Kvalitetstid ute i naturen

 • 20.02.2017 - 22:07

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går hadde vi en herlig tur opp Uburhedlaren sammen med moren til Sindre. Det var litt regn og tåke i luften, men det gjorde bare opplevelsen enda mer trollsk og magisk. Jeg føler at det er veldig lett å droppe turer om det ikke er strålende sol, men det er jo minst like gøy med litt friskt regn og mystisk tåke. I tillegg er det veldig herlig å komme inn i varmen med litt regn i håret og friske roser i kinnene. Vi hadde pause på toppen inni en hule, hvor vi spiste vafler og drakk kakao. Utsikten var helt magisk, og Linéa syntes det var veldig spennende å være inne i hulen. Hun sovnet mett og fornøyd i bæremeisen på turen nedover igjen. 

Hei dere ♥ Nå sitter jeg godt plantet under dynen med nydusjet hår, deilig! Så fort jeg har oppdatert dere skal jeg lukke macen for kvelden og se en (mest sannsynlig bare en halv fordi jeg sovner) episode av Blindspot sammen med Sindre. Vi er hekta! I dag har vært en helt vanlig mandag, men det har egentlig bare vært godt. Jeg har vært på skolen og lest endel timer, samt hatt en forelesning. Deretter plukket jeg opp en blid jente i barnehagen, og dro hjem til Sindre som ventet på oss. Det beste etter en lang dag på skolen er å få se dem igjen ♥ Resten av dagen har gått til en liten tur ut for å få unnagjort den ukentlige handelen, og ellers masse innekos. Nå er jeg veldig klar for å krype opp i armkroken til Sindre og ta kvelden, før det er en ny dag i morgen. Dagene flyr virkelig! 

God natt mine fine ♥ Dere er gode!

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn

Takknemlig for hverdagen

 • 20.02.2017 - 11:59

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fine! Er dere klare for en ny uke med blanke ark? Jeg var ekstremt trøtt, da alarmen ringte 06:15 i morges. Trettheten går heldigvis over så fort jeg får vasket ansiktet og smøret meg med ansiktskrem, det er så deilig! Jeg synes egentlig at det er herlig å være tidlig oppe og få mye ut av dagen. Det er alltid litt travelt om morgenen, men når vi har kommet oss i bilen og synger sanger sammen imens regnet pøser ned utenfor vinduene, da er livet fint. Jeg er så heldig som får dele livet sammen med den lille solstrålen vår. Jeg føler ofte at vi klager og stresser mye over alt som skal bli gjort, og gjerne synes det er kjedelig at mye av det samme skjer hver dag. Noen ganger må vi tenke over hvor heldige vi er som har skole eller jobb vi må stå opp tidlig for å rekke, eller at vi for eksempel spiser middag sammen hver dag og må ta kveldsstell hver kveld. Jeg liker hverdagen og rutiner, så lenge jeg er flink til å finne pusterom og setter av litt tid til andre opplevelser også. Det trenger ikke være noe stort hver gang, men noe hyggelig som gjør at du klarer å koble ut litt. Som for eksempel i går, da vi gikk tur i både tåke og yrende regn. Det var en herlig opplevelse! Jeg deler bilder fra turen her på bloggen litt senere. Jeg føler at jo mer stresset jeg blir av skole og alt annet som må gjøres, jo mer nedprioriterer jeg å finne pusterom i hverdagen. Det er ikke bra! Så langt dette semesteret føler jeg at jeg har klart å holde en veldig fin balanse, og det skal jeg prøve å fortsette med. Jeg føler at på denne tiden av året er det litt "stille før stormen". Det er fortsatt en stund til eksamen og innlevering av bachelor, men det er veldig mye å gjøre. Jeg prøver å jobbe hardt og få gjort mest mulig nå, for å minske stresset litt som alltid kommer i april/mai... Jeg får litt panikk innimellom for at jeg ikke skal klare å komme i mål med alt, men det skal nok gå fint. Det er i hvert fall deilig å ta fatt på en ny uke med blanke ark! Det er mye som skjer denne uken, og jeg gleder meg. Ikke minst gleder jeg meg til å dele den med dere! 

Ha en god mandag! Ønsker dere en fantastisk fin uke ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn

Vegansk Red Velvet kakao

 • 19.02.2017 - 17:45

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søndager med litt regn i luften er perfekte for å nyte en kopp med varm sjokolade under et mykt teppe. Spesielt etter en liten tur ute i frisk luft, da smaker det ekstra godt. Nå har jeg prøvd meg på en sunn Red Velvet kakao, og den ble så god at jeg måtte dele oppskriften med dere! Den er rik på både antioksidanter, C-vitamin og jern. Dermed kan du kose deg med en kopp varm sjokolade, og være trygg på at kroppen får masse viktig næring. Bare ikke fortell de små at du har sneket grønnsaker oppi kakaoen deres ;-) Den er i tillegg veldig lett å lage, win-win! 

 

Du trenger:

2 kopper plantebasert melk (jeg brukte mandelmelk) 

1/2 rødbete 

3 spiseskjeer rå kakao 

3-6 myke dadler (avhengig av hvor søt du vil ha den) 

1/2 teskje vaniljeekstrakt 

1 klype kanel

 

Slik gjør du: 

1. Start med å skrelle og kutte rødbeten opp i biter, før du koker den. Dadlene kan også kuttes opp slik at det blir lettere å blande dem inn. 

2. Imens rødbeten koker og blir myk blander du melk, kakaopulver, dadler, vaniljeekstrakt og kanel i en blender. 

3. Når bitene med rødbete har kokt opp og blitt myke heller du av vannet og tilsetter dem i blandingen. 

4. Når alt er blandet sammen heller du det over i en gryte (om rødbetene ikke har blitt helt prosessert kan du helle det gjennom en sil), og varme det opp på lav-medium varme imens du rører rundt. 

....og voilà! Server i yndlingskoppen din, gjerne toppet med kokoskrem og revet sjokolade om du ønsker det. Kremen lager jeg ved å vispe en boks med økologisk kokosmelk sammen med litt sirup og vaniljeekstrakt til den har fått en fin konsistens. Pass på at du kun bruker den tykke kremen på toppen, og ikke vannet. Vannet kan du spare til for eksempel smoothies. Boksen med kokosmelk må ha stått minst tre timer i kjøleskapet før du bruker den. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Håper dere har hatt en fin søndag! God klem ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #mat #matglede #vegansk 

Denne månedens...

 • 06.02.2017 - 21:00

Hei dere ♥ Januar fløy virkelig bare forbi, og nå er vi allerede godt i gang med det nye året. Jeg føler at så langt har vi hatt en utrolig fin start på 2017, og jeg gleder meg til alt vi har i vente. Jeg tenkte å begynne å ha oppsummeringer av hver måned for å se litt tilbake på alt som har skjedd i løpet av en måned. Jeg føler alltid at det skjer utrolig mye i løpet av noen uker, og det er litt hyggelig å huske tilbake på alt vi har gjort, hva vi har spist, sanger vi liker å høre på osv. Håper dere liker det! 

Høydepunkt: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reisen vår til Nederland var definitivt månedens høydepunkt. Det var en utrolig fin tur hvor vi fikk oppleve veldig mye. Jeg kunne ikke bedt om en bedre start på det nye året! Vi startet 2017 med å gjøre de tingene som jeg håper vi kommer til å gjøre mye i løpet av året; reise, spise god mat, se andre kulturer, gå på utstillinger og turer i parken, og bare tilbringe masse tid sammen. Jeg kom hjem til Norge igjen med masse energi, motivasjon og inspirasjon i kofferten. Dere kan lese mer om turen vår HER. 

Innkjøp: 

Jeg har blitt veldig glad i oversized skjorter, og jeg falt for en lys blå oversized skjorte med én gang jeg så den på et salgsstativ, da vi var i Nederland. Den er fra merket People`s Avenue og er veldig avslappet og behagelig å gå i, men samtidig utrolig fin. Den har lommer foran, noe som jeg elsker, ettersom jeg aldri vet når jeg plutselig må putte en smokk eller mobilen i lommen. Jeg har blitt veldig streng på hva jeg kjøper de siste årene, og ønsker å investere i plagg som er mer tidløse og kan vare i mange mange år fremover. Denne skjorten følte jeg passet godt inn i garderoben, og kan brukes både til hverdag og til litt finere anledninger. Jeg gleder meg til å vise den på til dere! 

Et annet innkjøp jeg er veldig fornøyd med denne måneden er en dukke som jeg kjøpte til Linéa forrige gang hun var syk og hadde sprukket trommehinnen sin. Det er en dukke fra et TV-program hun liker å se på; Doktor McStuffins. Det er en doktor for kosedyr, og det fulgte med et undersøkelsessett og en figur som skal undersøkes. Linéa elsker å leke med det, og jeg syntes det var veldig fint at hun fikk sitte og undersøke bamsene og dukkene sine, samtidig som vi kunne snakke litt om kroppen og hva som skjer når du blir syk, og hva doktoren og medisiner gjør for at du skal bli bra igjen. 

Mest leste innlegg:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Personlige tanker var mitt mest leste innlegg denne måneden. Vi hadde kommet hjem fra turen vår til Nederland, og jeg var klar for en ny hverdag i det nye året. Jeg delte mine tanker, følelser og refleksjoner rundt året som hadde vært, og året som vi nå hadde gått inn i. Klikk på linken for å lese det ♥

Opplevelse:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var en veldig stor opplevelse å feire nyttårsaften i Nederland. Det var litt annerledes enn hvordan vi gjør det hjemme, og jeg er veldig glad for at vi fikk oppleve det. Jeg har ikke noen brukbare bilder av selve fyrverkeriet, bare film, men bildet over er fra nyttårsbadet. Det var også en morsom del av nyttårsfeiringen! På første nyttårsdag har de et stort arrangement hvor alle bader i havet. Det var helt galskap å se på, haha! Men også utrolig gøy. Dere kan lese mer om feiringen i linken øverst i innlegget. 

Mat:

En veldig god blanding av nydelig mat! Den friske salaten som jeg spiste på Hutspot i Amsterdam har jeg planer om å prøve å lage selv (deler såklart oppskrift), og gulrotsuppen med cashewnøtter som jeg spiste på studiedaten forrige uke var utrolig god. Jeg er veldig glad i supper på denne tiden av året, og denne falt godt i smak. Ellers var maten vi spiste på daten vår i Amsterdam en stor favoritt! Det var en orientalsk restaurant, og vi koste oss med flere retter, dessert og en drink, heelt nydelig! Til tross for alle disse deilige smaksopplevelsene tror jeg ingenting slår pølser og pinnebrød som vi har grillet selv på bål ute i skogen, slik som vi gjorde på lørdag. 


Sang:

Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul

" ooh love,
No one's ever gonna hurt you, love
I'm gonna give you all of my love
Nobody matters like you"

Denne blir jeg i så godt humør av, og jeg elsker å synge den for Linéa, spesielt den delen som jeg har skrevet ovenfor her. 

Bilde:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker dette bildet fra en ettermiddag vi gikk en liten tur på stranden. Linéa var helt fascinert av havet og bølgene, og det er alltid like fint å se henne observere noe nytt og spennende. Jeg lærer så mye av å være mammaen hennes, og en av de største lærdommene er å stoppe opp og nyte alle de tingene som vi vanligvis tar for gitt. 

Linéa akkurat nå: 

Linéa har blitt en sprudlende, skravlete og veldig omsorgsfull liten jente. Hun begynte å si et par ord før hun ble ett år, men i løpet av det siste halve året har ordforrådet hennes utviklet seg så masse. Hun lærer nye ord hver dag, setter sammen ord, synger, og både forteller og viser alt hun ser rundt seg. Hun forteller for eksempel om vennene hun leker med i barnehagen, og gjerne noe de har gjort den dagen. Jeg setter så pris på de små samtalene våre, og gleder meg til alt vi skal snakke om og dele i fremtiden. Hun er robust, viljesterk og selvstendig, samtidig som hun er veldig forsiktig og omsorgsfull. Hun viser mye kjærlighet for alle rundt seg, enten det er oss, hunden eller dukkene hennes. Hun kommer alltid løpende for å blåse og stryke på meg hvis hun tror at jeg har slått meg, og hun kan holde på i evigheter med dukkene sine hvor hun skal både skifte bleie, mate dem og gynge dem i søvn. Jeg elsker dagene mine sammen med Linéa, og hun  er med på alt fra å moppe gulvet med sin egen lille mopp til å følge med på om det koker i grytene. Samtidig liker hun å trekke seg tilbake, finne en bok og sette seg under teppet hvor hun "leser" høyt med innlevelse. Hun overrasker og imponerer hele tiden med hvor mye hun forstår og gir uttrykk for. Ifølge lege og helsesøster ligger hun på to-års stadiet i utvikling. Hun er i en så utrolig fin alder akkurat nå (men det kommer jeg sikkert til å si hvert år). 

Hun har etter hvert begynt å danne seg noen favoritter både blant leker og av aktiviteter. Av bøker er det Mummitrollet, Bukkene Bruse i badeland og Gruffaloen som er favorittene for tiden, og da helst klaffebøker. Hun elsker å leke med dukker, duplo og bamser, eller pusle og spille spill sammen med oss. Å male, tegne eller leke med plastelina er også veldig populært! 

Vi har i en lang periode lagt oss sammen med henne om kvelden når hun skal sove, for så å legge henne over i sin egen seng etter at hun har sovnet. Hun har vært veldig mye syk, og dermed trengt mye nærhet, spesielt når hun skal legge seg. Nå har hun endelig vært frisk en stund etter forrige sykdomsperiode, og vi tenkte det var på tide å prøve å få henne til å sovne i sin egen seng. Vi var forberedt på at det skulle bli vanskelig, og ble totalt overrasket da hun la seg veldig fint, og trenger bare at vi kommer inn én gang etter at vi har sagt god natt og gått ut av rommet. Hun roper forsiktig på oss en stund etter at vi har gått ut, og det tror jeg bare er for å sjekke at vi er rett i nærheten, for etter at vi har vært inne igjen den ene gangen sovner hun med én gang. Vi har også begynt med et annet fast rituale før leggetid, og det er nemlig at når vi har kosestund etter at vi har lest bok så masserer/stryker jeg henne på ryggen imens hun gjør det samme på bamsen sin. Så koselig ♥

 

Denne måneden for et år siden: 

Vi startet det nye året med å tilbringe mye tid ute. Vi gikk på skitur på fjellet, og trilletur i skogen. Babysvømmingen begynte igjen, og vi var godt igang med hverdag og daglige rutiner etter en fin jul på Østlandet og feiring av nyttår i Sirdalen. Vi var også ute på besøk hos besteforeldrene mine, og koste oss masse sammen med venner og familie. Det var også i januar at mitt mest leste innlegg noen sinne ble postet. Dere kan lese det HER.

Gleder seg til i februar: 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg føler at februar er en "kjærlighetsmåned" ettersom både valentines og morsdag skal feires denne måneden. Jeg hadde min første morsdag selv i fjor, og det var veldig stas! Vi trenger ikke alltid å kjøpe de dyreste gavene eller gjøre masse spennende, men jeg liker veldig godt å markere slike dager med å gjøre noe koselig sammen. Morsdag og valentines var på samme dag i fjor, så over ser dere hva jeg fikk av Sindre og Linéa. På koppen står det "super mom", og på kortet som skulle være fra Linéa hadde Sindre skrevet fine ting som jeg gjør sammen med henne. Det satte jeg så utrolig pris på! Jeg gleder meg til å tilbringe disse to dagene med mine to store kjærligheter i år også. Denne måneden skal vi også feire venninnen min, Zahra, sin bursdag, samt gå på skitur og en annen spennende tur som jeg gleder meg til. Linéa skal også på karneval i barnehagen, og jeg gleder meg på hennes vegne.  Jeg skal også på en konferanse som jeg er veldig spent på. Jeg tror dette blir en bra måned! 

Hvordan har januar vært for deg? Hva gleder du deg til i februar? 

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #momscollective 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no