Veronica Reime

Hair inspo

 • 25.02.2015 - 23:33

Hei babes ♥ I dag har vært en sånn dag der jeg har hatt litt behov for oppmuntring, så etter skolen tok mamma meg med ut på sushi date. Det var utrolig koselig med litt kvalitetstid, mamma er alltid så god å snakke med. Senere fikk jeg unnagjort endel skolearbeid og en god svømmeøkt. Deilig å være tilbake! Nå sitter jeg nydusjet og fornøyd i sengen og blar gjennom litt inspirasjon. Jeg skal nemlig til frisøren på fredag så jeg muntrer meg selv opp med litt hår inspirasjon! Hår har så mye å si synes jeg, og nå er det en evighet siden jeg har fikset det noe som helst, så det er på tide. Føler meg alltid så mye finere med nyklipt hår og gjerne med en litt oppfrisket farge.

 

Jeg skal faktisk til frisøren to dager på rad, for på lørdag skal jeg som sagt i bryllup og da ville jeg gjerne sette opp håret litt fint! Så da kikket jeg litt på oppsett som kunne passe til bryllup. Liker egentlig den øverste til høyre veldig godt, og gjerne den nederste til venstre. Vil ikke at det skal se for stivt ut, men litt løst og kanskje med en søt flette.

Hva likte dere best?

Gravid yoga

 • 24.02.2015 - 21:49

God kveld skjønne ♥ Hvordan har dere det? Jeg selv ligger strak ut i sengen allerede og kjenner at øynene snart glir igjen, men jeg ville gjerne oppdatere dere først! I dag var jeg nemlig på noe veldig gøy. Som dere sikkert har merket her på bloggen så er jeg veldig glad i yoga og har gått på gruppetimer på Elixia en stund nå. Men plutselig fikk jeg høre at det var et  eget yoga senter som tilbudte blant annet yoga kurs for gravide, så det måtte jeg bare teste ut. Jeg kan ikke si annet enn at det var en superfornøyd frøken som gikk ut etter timen i dag. Selve senteret var utrolig fint og de som jobbet der var veldig hyggelige og imøtekommende. Jeg hadde egentlig gruet meg litt til å gå med tanke på at jeg synes sånne gruppe ting kan være litt ubehagelig, og siden mest sannsynlig alle der kom til å være endel eldre enn meg og i tillegg bare gravide. Alt føles så nytt, og jeg hadde masse sommerfugler i magen. Men det gikk veldig fint, og som sagt var jeg veldig fornøyd etterpå. Det var en så fin stemning med et godt og varmt rom, dempet lys, behagelig musikk, røkelse og masse levende lys. Instruktøren var veldig flink og forklarte nøye hver øvelse, hvilke muskler vi skulle prøve å få kontakt med og at vi skulle kjenne etter selv om vi måtte justere noe så det ikke ble vondt for oss. Hun gikk også rundt og masserte hver enkelt litt mens vi satt i en behagelig stilling. Oljen hun brukte prikket litt i huden og gjorde musklene mer avslappet. Vi jobbet lenge med hver øvelse, og jeg syntes faktisk det var tyngre enn på den vanlige yogaen jeg har gått på. Det føltes veldig godt i kroppen og sinnet, så jeg kommer helt klart til å fortsette! Jeg la ut et bilde på instagram her, men lånte et par bilder fra nettsiden så dere kan få se litt bedre: 
  

Fint, ikke sant? Andre som er glade i yoga? ♥

Hverdag igjen

 • 23.02.2015 - 17:30

Hei og hopp dere ♥ Vinterferien gikk så altfor fort, men føles det ikke alltid slik når ferier tar slutt? Jeg har hatt det så fint, men kjenner det er litt godt å komme tilbake til rutinene igjen. Sist jeg skrev til dere var jeg på hyttetur med Sindre og familien og hadde det veldig koselig oppe i det snødekte eventyrlandet. Vi dro hjem tirsdag kveld, og de kommende dagene fikk jeg brukt til å få unnagjort litt på to-do listen min. Jeg hater å ha ting hengende over meg, så det var veldig godt å få det ut av hodet. På fredagen dro jeg opp til Sirdalen og besøkte mamma og de. En siste dose med snø og sol før ferien skulle gå mot slutt. Jeg slappet av med strikking, brettspill og god mat. På lørdagen gikk jeg og mamma en god skitur. Jeg merket jeg var litt ekstra redd for å falle i de bratteste bakkene ettersom jeg har fått beskjed om å unngå aktiviteter med fare for mye fall, men det gikk bedre etter hvert når jeg merket hvor stødig jeg faktisk var. Det ble 7,5 km med masse oppover og nedover bakker, gjett om jeg var varm i toppen på slutten! Gravid eller ei, jeg nektet å være noe dårligere, men da jeg mente vi skulle svinge inn på den løypen som fortsatte til 10 km måtte mamma protestere. Vi hadde gått hele turen uten pauser, og hadde ikke med oss hverken mat eller drikke så det var gjerne best å gi seg på topp. Dere kan tro jeg kjente det i hele kroppen dagen etterpå, spesielt armene. Noen av bakkene var ganske isete, så da var det ganske tungt å stake seg oppover. Men åå så deilig det var med snø, frisk fjelluft og kjenne kroppen jobbe godt så du ble rød i kinnene. Jeg kjørte hjem på lørdagskvelden helt alene i et kraftig snøvær, og selv om det var litt ekkelt så syntes jeg det var ganske sjarmerende også med radioen på fullt og snøen som stormet utenfor. Det var såå deilig å komme hjem og ta seg en god dusj og deretter stupe til sengs. 

Etter en god oppladning av batteriene så føler jeg meg klar for den nye uken. Spesielt når det skjer så masse gøy! Jeg kribler etter å komme meg uti bassenget etter en uke fri fra svømmingen. I tillegg skal jeg teste ut Gravid Yoga. Frem til nå har jeg bare gått på klassisk yoga, så dette blir spennende. På torsdag skal vi på svangerskapskontroll og sjekke at alt er bra med meg og lille gullet. Jeg gleder meg veldig, det har skjedd så mye siden sist! I helgen blir det bryllup til søskenbarnet mitt, det blir så fint. Jeg elsker bryllup, spesielt når det er noen så nære. Og ikke minst gleder jeg meg veldig til å dolle meg opp litt, hihi. I kveld har jeg en date med Mr. Grey (og en hel kinosal). Endelig er det min tur til å få sett filmen alle snakker så mye om! Vi blir en god jentegjeng som skal gå sammen, så dette må jo bare bli bra ♥

Nå skal jeg kose meg litt med et magasin og epler med vaniljekesam og kanel, mm! Jeg elsker å planlegge den nye leiligheten og gleder meg sånn til å begynne. Det er jo enda en stund til, men jeg unnskylder meg med at hvis jeg planlegger bra så blir det ikke mange unødvendige spontankjøp, hehe ;-) 

Håper det har gått fint å starte på hverdagen igjen etter en god ferie! Og til dere som har ferie denne uken - nyt det! ♥

Winter Wonderland

 • 16.02.2015 - 19:12

Hei dere ♥ Her har vi hatt en veldig rolig og god start på den nye uken. Siden det var så mye tåke så skulle ikke de andre i trekket i dag, så vi ble liggende i sengen helt til 12, deilig! Vi hadde en rolig formiddag inne på hytta, før jeg og Sindre bestemte oss for å kjøre en liten tur. Det er så fint her, føles skikkelig som et eventyrland dekket i snø. Vi stoppet et par steder hvor det var veldig fint og tok litt bilder. 

Ååå, jeg kunne vandret her og drømmet meg bort i evigheter ♥ 

Vi dro til et hotell som har en kjempekoselig cafè og koste oss med hver sin kopp kakao mens vi så på snøværet som blusset opp utenfor vinduet. Elsker slike små, koselige steder med fine, gjennomførte detaljer. Jeg ble vandrende rundt og se i de ulike stuene de hadde laget til. De hadde basseng der også, så jeg angret skikkelig på at jeg ikke hadde pakket med meg badedrakten. 

Det var veldig koselig å dra på en liten utflukt og kose oss litt bare vi to ♥

Nå har vi akkurat spist en god middag, og skal kose oss med brettspill og godis. En fin avslutning på dagen! 

Hvordan har dagen deres vært? 

Uke 23

 • 15.02.2015 - 23:34

I dag går vi inn i svangerskapsuke 23, så det er på tide med en liten oppdatering! Denne uken har egentlig fokuset vært på å fortsette med treningen, og jeg føler jeg har kommet inn i en god rytme. Jeg svømmer to ganger i uken og går på klassisk yoga en gang i uken, samt går endel turer utenom. Det er trening som jeg trives veldig med, og da er det enda kjekkere å gjennomføre det. Jeg var spent på hvordan det kom til å bli når jeg måtte endre treningsrutinene mine, men nå har jeg funnet aktiviteter som jeg synes er utrolig kjekke og utfordrende. Dere kan lese litt mer om treningsmotivasjonen min som gravid her.   

Barnet denne uken: Vekt: 500 g. Lengde: 28 cm. Denne uken begynner den lille å høre, så jeg prøver å snakke og synge litt til henne. Hun elsker når jeg hører musikk i bilen og sitter og synger, da sparker hun masse. Jeg synes det er så koselig, og føler jeg knytter meg litt mer til henne nå som hun er så aktiv og jeg legger merke til mer et mønster for hvilke situasjoner og når på døgnet hun er mest aktiv. Hvis jeg har vært stille en god stund og begynner plutselig å snakke, så blir hun skikkelig ivrig inni der. Liker å tro at hun prøver å ta kontakt og vil ha oppmerksomhet, hihi ♥

Jeg trives litt mer med å være gravid nå, og føler at ting har falt ganske fint på plass. Når situasjonen rundt meg har roet seg litt, så klarer også jeg å være roligere og kose meg med å være gravid. Jeg har fått et mer klart bilde av hvordan jeg ønsker å ha det i svangerskapet, mine forventinger og hva jeg vil jobbe med for å gjøre dette best mulig for meg selv og babyen. De tingene som jeg har valgt å fokusere mest på er trening, mat og hyggestunder hvor jeg tar meg tid til å kose meg med ting som gjør meg glad. Jeg er en person som kan stresse veldig lett over ting og bekymre meg mye for noe som aldri kommer til å skje, og det er ikke bra for babyen. Så en av mine utfordringer er å klare å slappe av, sette av tid til å kose meg i og finne aktiviteter som gir meg mye glede. Her er treningen veldig viktig for meg. Som sagt hadde jeg litt problemer i starten med å føle meg skikkelig komfortabel med kroppen min når magen begynte å vokse. Da var det kun på trening at jeg følte meg bra og klarte å slippe magen ut. Nå som jeg har begynt å svømme føler jeg at jeg har mer overskudd og generelt føler meg i god form, og samtidig føler jeg meg mer fin og komfortabel med den lille babybumpen, også utenfor trening. Det gir mye glede! Alt i alt har dette vært en veldig fin uke! Det lille gullet har det kjempefint, hun blir sterkere og reagerer mer på lyd og lys. Jeg koser meg med treningen og pusler med forberedelser til hun kommer, som for eksempel strikking av hentesett. Blir så glad av å tenke på at en dag kommer hun og skal ha på seg noe jeg har laget ♥

Hyttekos

 • 15.02.2015 - 12:00

Hei snøfnugg ♥ Nå har de andre dratt i trekket, mens jeg er igjen på hytta og tar livet med ro. Det er veldig koselig her, og jeg nyter stillheten. Jeg startet dagen med å ta med meg et par skinnfeller og sette meg ut på trebenken utenfor hytta. Det var så deilig å bare sitte og ta inn den friske fjelluften, synet av de fine omgivelsene og kjenne et par snøfnugg treffe kinnene mine. Jeg blir alltid så mye mer avslappet når jeg kommer slike steder. Da klarer jeg å senke skuldrene skikkelig. 

Jeg koste meg med en god bok og strikketøyet en god stund. Været er litt grått i dag, og det begynte å snø mer og mer etter hvert. Så til slutt fant jeg ut at det kanskje var best å gå inn i varmen igjen. Men åå så herlig det var! Jeg har fått kommet i gang på settet jeg skal strikke til den lille, og gleder meg til det blir helt ferdig. Boken fikk jeg i julegave, men har ikke fått begynt skikkelig på den før nå. Jeg elsket "Et helt halvt år" som er av samme forfatter, så jeg er sikker på at jeg kommer til å elske denne også! 

Nå har jeg laget meg frokost og skal rigge meg til i denne lille kroken; Her skal jeg kose meg ♥ 

Hva gjør dere på denne fine søndagen? 

På vei til fjellet

 • 14.02.2015 - 15:00

Hei hjerter ♥

Tenkte bare jeg skulle titte innom og ønske dere en fin valentine's day! Vi kom til Biri sent i går kveld etter en lang reise med både fly og tog. Det gikk ganske greit på flyet, jeg fikk litt vondt i føttene til tross for at jeg hadde kjøpt kompresjonssokker. Men ellers koste jeg meg masse med magasiner, og turen gikk ganske fort egentlig. Jeg og Sindre skulle overnatte hos tanten og onkelen hans, og da vi kom frem ble vi sittende å spise taco og snakke til langt på natt. Det var utrolig godt å synke ned i den gode gjestesengen deres etterpå, jeg hadde gledet meg sånn til å sove i den. Jeg sov som en engel, og i morges ble jeg vekket med masse kyss og fine ord ♥

I dag var alle sammen på frokost hos besteforeldrene til Sindre og dit ble vi sittende helt til nå. Veldig koselig å se alle sammen igjen! Ikke minst fikk vi leket litt med lille Hedvig og øvet oss litt, hihi ♥

Nå er vi på vei opp til fjellet. Gleder meg masse til å slappe av og kose meg på hytten. Været er helt nydelig så jeg skal sette meg ute i solsteiken med en god bok og strikketøyet. Skal prøve å få oppdatert dere mer hvis jeg får til internettet!

Ha en fin dag, masse kjærlighet til dere alle sammen ♥

Valentine`s Day filmtips

 • 13.02.2015 - 19:45

Det er hjertenes dag i morgen, og jeg er sikker på at mange av dere har kjekke planer! Jeg føler det blir laget mye oppstyr rundt slike dager, men personlig liker jeg de koselige, enkle tingene. En god, hjemmelaget middag, en romantisk film og en trygg armkrok er alt jeg trenger. Gjerne etter en tur ute i det fri! Kinoer og restauranter er ofte overfylte på dager som valentine`s day, og hele poenget er vel at du skal kunne være nær din kjære uten hundre andre som sitter klemt oppi dere? Uansett, over til overskriften! Jeg tenkte å dele noen filmtips med dere som kan være fine å se sammen med kjæresten, eller kanskje en venninne? Det kan være like koselig å tilbringe valentine`s day sammen med en venninne synes jeg ♥ 

Noen er klassikere, andre litt nye og anderledes. Enkelte er litt klissete, mens andre er mer morsomme. En god blanding! Her er mine favoritter: 

 

♥ The Notebook ♥  Life as we know it ♥  The break-up ♥  About time ♥  Blended ♥  The other woman ♥  The fault in our stars ♥  Valentine`s Day ♥  Titanic ♥  Safe Haven ♥  The Vow ♥  Friends with Benefits ♥  Crazy, stupid, love ♥  The last song ♥  Sex tape ♥  No strings attached ♥ 

Har dere noen filmtips? ♥ 

Innkjøp

 • 13.02.2015 - 16:02

Hei dere ♥ Det har vært full rulle disse dagene, og jeg har ikke vært hjemme før sent om kvelden. I går var blant annet jeg og Sindre ute og gjorde et par ærender, jeg pakket ferdig til hytteturen, følgte lillebroren min på fotballtrening, var på yoga time, og avsluttet kvelden i jacuzzien til Sofie med Charlotte, Silje og Ingrid. En perfekt avslutning på en travel dag. Ord kan ikke beskrive hvor deilig det var! Det kjentes på kroppen at jeg har hatt mye å gjøre i det siste, og da var det utrolig herlig å synke ned i et varmt boblebad sammen med de fineste jentene. Det ble mye latter og prat i over to timer, og jeg var ikke hjemme før halv ett! En vellykket kveld ♥

I dag har vi bare tatt det med ro, vært ute og handlet kompresjonssokker jeg må ha til flyturen og sett på serie. Vi blir hentet litt over 6 og kjørt til flyplassen, deretter tar vi tog fra Gardemoen til Lillehammer. Jeg og Sindre skal overnatte hos tanten og onkelen hans, før vi drar opp til hytten på lørdagen. Sindre har fått et nytt søskenbarn som vi ikke har fått sett enda, så jeg gleder meg kjempemasse til å møte henne. 

Tenkte å vise dere innkjøpene fra i går! Ettersom jeg har begynt å vokse litt så trengtes det litt nytt i garderoben. Vi handlet på Gina Tricot, så det var veldig gøy å se igjen Caroline og Charlotte som var på jobb. Savner Gina jentene mine nå som jeg ikke har fått jobbet! 

Nytt treningstøy i fine farger gir god motivasjon. Hadde det på meg på yogaen i går, og følte meg super! 

Enkle, løse topper i svart, mørkeblå, grå og lyseblå. 

Disse kjolene elsker jeg! Hadde egentlig tenkt til å kjøpe en av dem, men de var så fine på at jeg måtte ha begge fargene. Veldig fine og enkle med åpning i ryggen, passer til så utrolig mye. De er enda finere på enn det ser ut som på bildet. Pynter opp med et smykke og en fin veske så er jeg good to go! I tillegg er det plass til at magen kan vokse, og de er utrolig fine å ha gravid mage i ♥ 

Garn til hentesettet! Dette var jeg ute og kjøpte med Ingrid, men måtte bare ta det med. Jeg gikk for veldig lys lilla/rosa og hvit. Det blir så skjønt! Gleder meg til å begynne å strikke i helgen. 

Pudder fra bareminerals, har vært tom i nesten to uker så det var godt å endelig få kjøpe nytt. De har i tillegg en limited edition med nytt design, og det var jo enda finere enn det vanlige. Vurderer å ta vare på den og bare tømme pudder oppi når jeg kjøper nytt neste gang. Jeg er så svak for fine ting, haha.. 

Jeg har bare en bh som passer meg for tiden, så denne rosa saken trengtes! Et lite pluss at den var så fin ♥

Noe dere likte?

Hverdagsglede

 • 11.02.2015 - 11:10

Heihei ♥ I dag hadde jeg forelesning 8-10, og er bare en liten tur hjemme for å spise lunsj og slappe av før jeg skal på seminar klokken 13. Som jeg nevnte i går skulle jeg lage klart en ekstra god lunsj til i dag, og det var så verdt det! Føler liksom skoledagene blir kjekkere og kortere når jeg får kose meg med en god og mettende lunsj. Matmons sa du? Det ble en god tallerken med laksesalat, mm! Og verdens beste drikke: Olden med eple smak, synes den er så mye bedre enn brus. Så nå koser jeg meg skikkelig! Aah hverdagsgleder dere ♥
Etter jeg er ferdig på skolen i dag skal jeg og Ingrid ut og kjøpe garn. Jeg skal nemlig begynne å strikke hentesett til lille gullet, og Ingrid jobber på Gjestal så da er jeg så heldig å få ha med meg en ekspert! Jeg har allerede bestemt meg for hvilket sett jeg skal strikke, må bare finne rett garn. Gleder meg til å vise dere! Siden vi skal på hyttetur til helgen så passer det jo perfekt å begynne nå, så kan jeg sitte inne på hytten og kose meg med strikkingen. Når vi har fått handlet inn alt jeg trenger så må jeg dra rett på jobb på Kremmerhuset. Det er farlig å jobbe på en interiør butikk nå som vi skal innrede selv. Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å gå rundt og plukke ting jeg kunne tenkt meg selv, hvis det er litt lite kunder. Gleder meg bare til alle vår varene kommer, det er så mye fint! 

Svømmingen var så stor suksess på mandagen at etter jobb så kjører jeg på med svømmeøkt nummer to for uken. Det skal bli herlig! Og før jeg kan ta helt kveld så må jeg pakke alt jeg skal ha med på hytteturen fordi foreldrene til Sindre kjører opp på torsdag og skal ha med seg all bagasjen. Mye på planen i dag! Men jeg liker å ha litt å gjøre også. Skal prøve å få oppdatert dere enda en gang i kveld ♥ Vi skrives skjønninger! 

 

Vimsekoppen

 • 10.02.2015 - 19:00

Hei dere ♥ Det er ingen tvil om at jeg har et par (eller hundre) ting å tenke på for tiden, og om jeg ikke var vimsete nok fra før så er jeg det i hvert fall nå! Jeg skulle jobbe en ekstra vakt på Kremmerhuset i dag (trodde jeg). Jeg skjønte ingenting når de andre så rart på meg når jeg kom og begynte å ta av meg jakken for å gjøre meg klar til jobb. Det var visst ikke før i morgen jeg skulle jobbe! Jeg blir helt matt av meg selv noen ganger, haha. Jaja, det er bedre å dukke opp en gang for mye, enn en gang for lite tenker jeg! 

Nå har jeg laget meg litt mat og skal kose meg med programmer som En kveld hos Kloppen og Keeping up with the Kardashians. Er svak for slike programmer, og Tv2 Sumoen er gull verdt. Resten av kvelden tenker jeg å rydde i klærne som ligger spredt utover hele rommet, lese litt amerikansk litteratur og lage klar en ekstra god lunsj til i morgen. Vi er midt i den fasen i oppussingen hvor det egentlig ikke er plass til noen ting og det er litt kaos over alt. Rommet mitt ser ut som et lager akkurat nå. Men det blir så bra til slutt! Kjenner jeg kribler i hendene etter å innrede. Dagene flyr så fort forbi, og jeg har planer fra morgen til kveld alle dagene fremover før vi setter kursen for østlandet på fredag. Gleder meg til hyttetur med masse avslapping og kos. Men først venter et par travle, kjekke dager! Jeg har egentlig ikke så mye mer spennende å fortelle dere, det ble bare litt hverdagsprat i dag. Er koselig det også innimellom! Blir så glad for alle som titter innom og legger igjen tilbakemeldinger, så ville bare komme med en liten oppdatering til dere ♥

 

Og når vi snakker om Kardashians; ungen til Kim Kardashian og Kanye West er jo bare den skjønneste! Gleder meg til å få en liten sånn selv ♥ 

 Hva gjør dere i dag? Fortell ♥ 

 

Jenterom inspirasjon

 • 10.02.2015 - 13:06

Jeg fordyper meg i interiør blader og kan sitte timesvis inne på nettsider med masse fint interiør. Jeg elsker at jeg får helt blanke gulv og vegger som jeg kan fylle med alt jeg ønsker av møbler og pynte gjenstander. Ekstra stas er det at jeg skal pynte til en liten jente også. Det er så mange søte ting som jeg har lyst på selv, men som blir for barnslig til mitt rom. Nå har jeg en unnskyldning, haha! Etter hvert som vi har tittet rundt i butikker så virker det som vi har siktet oss litt inn på et dådyr tema. Først tenkte jeg egentlig på ugler, men føler det har blitt brukt så mye så det var gøy med noe annet! Det blir selvfølgelig endel rosa i begynnelsen (føler det aller meste til små baby jenter kommer i rosa), men jeg vil blande inn litt tre elementer; skog og bark sammen med rådyr detaljene. Synes det er så fint når det virker litt gammeldags og "hjemmelaget". Kommer jo til å kjøpe litt nytt, men vil også prøve å lage til litt selv. Synes det blir så mye mer sjarmerende! 

Vimpler, lekekasser og rådyr veggdekor fra Jollyroom  //  Saueskinn fra IKEA  //  Kleshenger med perler fra drlykke  //  Dukkevogn fra Kremmerhuset  //  Rådyr vegglampe fra Sprell  //  Sukkerspinn illustrasjon fra Lovedales  

Her er et par godbiter jeg har sett på nettet og i butikker. Dukkevognen har jeg faktisk allerede kjøpt i lyserosa, så den står ferdig montert med rådyr dynetrekk oppi og alt. Har lagt ut bilde av den på instagram her. Elsker at den er så gammeldags og fin! Jeg kjøpte den med hjem fra jobb litt etter at vi hadde fått vite at vi skulle ha en jente. Det er en av tingene jeg har sagt at hvis jeg noen gang får en jente så skal jeg ha en sånn, så da måtte den bare bli med hjem ♥ Gleder meg til å begynne resten av handlingen, det skal bli så fint! 

Noe dere likte? ♥ 

 

Ny treningsmotivasjon

 • 09.02.2015 - 22:49

Hei og hopp! ♥ Ny uke med blanke ark, det føles veldig bra. Som sagt skulle jeg begynne med svømming denne uken, så jeg begynte like så greit med en gang! Føler det er mye lettere å trene jevnt hele uken når jeg får begynt allerede på mandagen med en god økt. Det var så deilig å kjenne kroppen jobbe i vannet, og mestringsfølelsen etterpå fikk meg i skikkelig godt humør. Jeg kjente det skikkelig i armene at det er en stund siden jeg har vært og svømmet, men det ga bare mer motivasjon egentlig til å gå oftere og bli enda sterkere. Som med så mye annet så har jeg måttet omstille meg og tenke litt anderledes. Jeg fant fort ut at det ikke gikk å kjøre på med de samme vektene som jeg har brukt før eller løpe gerilja intervaller på en tredemølle. Nå endret fokuset seg til å handle om å holde meg i mest mulig god form til å kunne ta vare på den lille når hun kommer. Jeg bestemte meg for å jobbe mot å bli generelt sterk i hele kroppen, kanskje spesielt i ryggen, og få god utholdenhet. Jeg har kommet frem til at svømming, gå turer, yoga og lette styrkeøkter er de beste alternativene for meg. Jeg har måttet finne ny treningsmotivasjon, og et par av tingene som driver meg er: 

1. Det blir bare mer å bære på lenger ut i graviditeten, og jo sterkere kropp jeg har klart å bygge opp, jo lettere blir det å fungere som normalt og få gjort alt jeg ønsker. 

2. Få et godt utgangspunkt til å komme meg bra gjennom fødselen, og ikke minst komme meg raskt igjen etterpå. 

3. Overskudd og mental glede, noe jeg trenger masse av nå! 

4. Jeg har termin i begynnelsen av sommeren og håper på å få utnyttet hele sommeren til å være aktiv og ta med den lille mye ut. 

5. Studier viser at trening kan ha en positiv innvirkning på utviklingen av hjernen til nurket. Og det er jo utrolig god motivasjon! 

Det ble bare bilder fra mobilen i dag, men det er gjerne litt greit innimellom. Føler det blir litt mer personlig da? Nå er jeg nydusjet og fornøyd, og tenkte å krype under dynen med en episode med Homeland, epler og Olden vann med kullsyre og eple smak. Da koser jeg meg ♥ Håper dere har hatt en fin start på den nye uken! Dere er så gode alle sammen ♥ 

Vi skrives mer i morgen! 

 

 

Uke 22

 • 08.02.2015 - 19:29

Det har blitt etterlyst en liten oppdatering på graviditeten, så det skal dere selvfølgelig få! Sikkert ikke alt som er like interressant for alle, men dere får bare scrolle over det isåfall ;-) 

Barnet i uke 22: Hjernen begynner en vekstperiode som vil vare frem til barnet er fem år. Øyenbryn og hår blir mer synlig, og fosteret beveger øynene oftere. Beina begynner å nærme seg endelig lengde og proporsjon i forhold til kroppen. Musklene i både armer og bein blir sterkere slik at bevegelsene også blir kraftigere. Samtidig blir skjelettets brusk omdannet til bein (veldig viktig å drikke masse melk i denne perioden). Full lengde: 27 cm. Vekt: 450 g. 

Jeg synes det er så utrolig fascinerende at det vokser en liten skapning inni meg! Jeg følger flittig med på flere apper på mobilen og i en bok jeg fikk av legen for å få med meg alt som skjer med henne hele tiden. Noen oppdateres hver uke, og den ene appen legger ut små faktasetninger hver dag. Det er ganske mye interessant, og helt utrolig at det går an! 

Nå har jeg virkelig begynt å merke endringer på kroppen, og det har vokst frem en søt, liten kul på magen. Det har tatt meg en stund å venne meg til det, men nå synes jeg det kan være litt gøy å gå i klær hvor det viser godt at jeg er gravid. Vi hadde familie selskap på fredag hvor jeg gikk i en tettsittende kjole, og jeg følte meg faktisk fin! Det er også flere som har begynt å kommentere at det viser på meg, og da er det jo litt ekstra stas! Det er ikke bare utenpå kroppen jeg har merket endringer, nå kjenner jeg mye mer liv flere ganger til dagen. Det har gradvis bygget seg opp, og nå kan hun sparke ganske hardt innimellom. Det er nesten så jeg skvetter til noen ganger. Det føles med en gang mye mer virkelig når jeg kjenner litt mer til henne, og stadig blir minnet på at hun ligger inni der ♥ 

Jeg har endel kynnere, noe som kan være litt vondt til tider, men helt normalt! Da kjenner jeg det strammes i magen og noen ganger helt bak i ryggen. Noen har masse kynnere i løpet av et svangerskap, og andre har nesten ingen. Det er kroppen som øver seg og forbereder seg til fødselen, så jeg er egentlig glad for at jeg får det. Jeg er også endel plaget med halsbrann. Det har jeg egentlig vært før jeg ble gravid også, men nå er det helt ekstremt. Noen netter kan jeg ligge våken lenge fordi jeg får ikke sove pga halsbrann. Dette er heldigvis også en helt vanlig plage ;-) 

Det ble ikke noe trening sist uke ettersom jeg hadde lungebetennelse, men denne uken har jeg fått gått lange turer og vært på yoga gruppetime. Det føles veldig godt å få bevege seg mye. Og ikke minst når Sindre er så snill og er med meg på yoga. Tror han ble overrasket over hvor tungt mye av det er! Timen varer i 60 minutt, og den midterste delen er ganske intens. Nå har jeg også endelig fått kjøpt meg badedrakt og skal ta fatt på svømmingen. Ser for meg at det kommer til å gå fint i begynnelsen, og etter hvert begynner jeg bare å ligne på en hval som ikke kommer seg noen steder, haha neida! Jeg gleder meg faktisk veldig til å svømme og kjenne kroppen jobbe skikkelig. 

Jeg er heldigvis ikke så trøtt hele tiden lenger, men jeg kjenner veldig på kroppen at jeg ikke tåler like mye lenger. Jeg blir fortere sliten, noen dager mer enn andre. Da gjelder det å bare ta det med ro og slappe skikkelig av. Jeg har alltid vært en person som liker å ha mye å gjøre, og kan stå på lenge uten å bli sliten. Jeg trives med at det skjer mye og at jeg har masse å jobbe med, så det har vært en overgang å faktisk måtte lytte til kroppen og stoppe mye tidligere enn hva jeg ville gjort før. Jeg har vært sykemeldt fra jobb helt siden sist vi var på svangerskapskontroll, og min første reaksjon var liksom; "Hva skal jeg gjøre nå?" Men etter hvert har det kjentes som en lettelse. Jeg har kunnet hvile litt etter skolen og fungere skikkelig utover hele kvelden istedenfor å slite meg helt ut. Og med tanke på at jeg ikke visste at jeg var gravid de tre første månedene og drev på som før med tre jobber, trening og skole til tross for at jeg følte meg unormalt sliten noen ganger så har jeg litt avslapping å ta igjen. Du skal jo faktisk ha tid til å kose deg med graviditeten og planleggingen til babyen kommer! Jeg ble tross alt kastet ut i dette nesten halvveis i svangerskapet, og det er en utrolig stor omvendig. Noen dager er det bare gøy og jeg nyter det veldig, mens andre ganger er det fullstendig kaos og jeg bekymrer meg for alt mulig. Kontrollfreaken i meg kommer litt frem, og jeg føler at jeg skal ha gjort alt perfekt med èn gang. Jeg går rundt med en evig lang liste av ting jeg må få gjort, og denne surrer rundt i hodet mitt dagen lang. Jeg fokuserer på alt det jeg ikke har funnet utav eller ordnet enda, istedenfor alt det jeg faktisk har gjort på bare litt over en måned! Jeg snudde livet mitt rundt på flekken, skulle klare å henge med på skolen oog ta lappen. Og alt dette på veldig kort tid. Jeg skal være såpass ærlig og si at noen dager er jeg utrolig redd for å mislykkes. Men heldigvis er jeg så heldig og har mange gode, støttende mennesker rundt meg. Etter en liten pep-talk fra mamma, kjæresten eller venninnene så føler jeg meg alltid mye bedre ♥

Det er viktig å passe godt på seg selv og gjøre ting du trives med. Jeg prøver å finne på ting som jeg vet får meg i godt humør, og ikke minst søke godt selskap som jeg vet får meg til å føle meg bra. Det kan være små ting som at jeg setter av tid til å krype opp i sofakroken med en serie jeg liker å følge med på, unne meg et magasin fullt av inspirasjon eller gå en tur ute i det fine været. Happy me = happy baby ♥ 

Det er mange som har spurt etter magebilde, og jeg prøvde faktisk å ta til dere i dag siden jeg føler at det viser ganske godt nå! Men av en eller annen grunn så kommer det ikke skikkelig frem på bildene, og da ser det bare rart ut. Jeg får prøve igjen når jeg har vokst enda litt til! Legger heller med et bilde av den skjønne bodyen Charlotte kom hjem med fra Oslo ♥

Pancakes for brunch

 • 08.02.2015 - 15:43

Hei dere ♥ Beklager for at jeg ikke har oppdatert de siste dagene! Kjenner jeg får skikkelig dårlig samvittighet når det er så mange som titter innom og jeg fortsatt ikke har kommet med et eneste lite pip. Jeg blir så glad for alle tilbakemeldingene jeg får, og vil gjerne levere gode innlegg til dere. Jeg kan jo fortelle litt om de siste dagene! Jeg har faktisk vært med venner hver eneste dag, nesten hele dagene. Etter en hel uke hvor jeg har ligget syk så var det skikkelig godt å være masse blandt folk igjen. Ble plutselig veldig selskapssyk, haha! 

Tiiidlig søndags morgen leverte jeg Sindre på BI fordi han skulle på skoletur til Hemsedal (såå misunnelig). Siden jeg allerede var våken så tidlig så ville jeg ikke gå og legge meg igjen, så etterpå dro jeg til Hommersåk og hentet Silje for kjæresten hennes hadde også dratt på samme turen. Vi spiste grøt til frokost, skravlet i vei og koste oss. Etter hvert kom resten av jentene, og det ble mye gossip og snakk om hva vi hadde gjort i helgen. Det var helt nydelig vær ute; strålende sol og glitrende frost, så vi bestemte oss for å gå tur i Melsheia. Vi skulle egentlig gå en liten tur, men to og en halv time senere hadde vi gått rundt hele Oslifjellet. Det var en utrolig herlig tur, og jeg nøt å være ute i frisk luft og kjenne kroppen jobbe. På kvelden igjen var jeg helt utslitt, det er så typisk meg å bare kjøre på og ikke tenke på at jeg kanskje burde begrense meg litt. Hadde jo egentlig fått beskjed av legen om å gjøre minst mulig i ti dager. Haha, jaja, sov i hvert fall som en stein den natten! Gled rett inn i drømmeland så snart hodet traff puten ♥

Det har vært en skikkelig sosial uke, og jeg kjenner det på kroppen at det har skjedd mye. På mandag var jeg på besøk hos besteforeldrene mine og på tirsdag hadde jeg kosekveld med de jevnaldrende søskenbarna mine. Veldig koselig å tilbringe litt kvalitetstid sammen med familien, går litt for lenge mellom hver gang! Tiden flyr i godt selskap, og plutselig var det tid for å hente Sindre som kom hjem igjen sent på onsdags kvelden. Alltid like godt å få ham hjem igjen ♥ På fredag hadde vi selskap for lillebroren min som ble 12 år, og etterpå dro jeg til Bettina som hadde disket opp med tapas! Det var helt nydelig mat, og ikke minst veldig godt selskap i de fine venninnene mine! Marita var hjemme på besøk, og Charlotte hadde vært på kurs i Oslo og kom hjem med en liten gave til den lille. Føltes som juleaften jo! Jeg er så heldig som har så gode venninner som gleder seg så mye på mine vegne og snakker om hvor mye de vil passe den lille jenta vår. Hun er allerede bortskjemt før hun er født, og det er ingen tvil om at hun kommer til å få verdens beste tanter! 

I går hadde jeg og Sindre date night og var ute og spiste på Big Horn. Åå så god mat! Jeg brukte god tid og satt og spiste leenge for jeg ville ikke bli mett, haha! Det var utrolig koselig å ha en skikkelig date med god mat og bare nyte hverandres selskap. Med alt som har skjedd i det siste så var det virkelig deilig å senke skuldrene og bare være litt kjærester uten noe som helst bekymringer. I dag hadde vi egentlig tenkt til å gå oss en god tur, men med det været som er i dag fristet det mer å krype opp i sofakroken med nystekte pannekaker og bare lytte til regnet. Sjokoladepannekaker med blåbærsyltetøy, et stort glass melk og et ferskt magasin. Perfekt søndagsbrunch ♥

Og sist men ikke minst; gratulere med morsdagen til min kjære mamma! Jeg er så utrolig glad og takknemlig for at jeg har deg, du er den beste ♥ Jeg kan bare håpe på å bli en like god mor som deg! 

Senere kommer en liten etterlyst oppdatering på graviditeten, stay tuned ;-) 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no