Veronica Reime

Favorites of February

 • 28.02.2013 - 13:53

Heii fine ♥

 

Her kommer et samlet innlegg med antrekkene for februar! Trykk på overskriften til hvert bilde for å komme til mer info om antrekket, enjoy; 

 

Superhero

 

Gold & Red

 

Boyfriend clothes

 

Bones
 

Spacedance

 

Fu Chanel

 

White lace dress

 

Ragged

 

Har dere noen favoritter?

Be yourself, and love it

 • 27.02.2013 - 23:30

Det er ingen tvil om at vi alle blir lett påvirket av alt vi ser og hører rundt oss i hverdagen, noen ganger kan dette være positivt, mens andre ganger kan det være utrolig ødeleggende. Trikset er å lære seg å sile ut hva som er viktig for deg, og hva du bare kan børste av deg og ikke tenke mer over. Dette er utrolig vanskelig, noe jeg selv fortsatt sliter med. Noen ganger ønsker du gjerne veldig å ikke bry deg om en dum kommentar du har fått slengt mot deg, men du klarer bare ikke å la være å henge deg opp i det. Du prøver gjerne å gjøre alt for å fikse på den lille tingen, for hvem? Er det andre som skal bli fornøyde med deg? Blir du lykkelig av det?

Er det noe jeg har lært veldig mye dette året så er det at jeg blir mest lykkelig av å ta valg angående meg selv uavhengig av hva andre synes og mener. Dette er et utrolig bredt og viktig tema, men akkurat for nå så velger jeg å fokusere på en ting av gangen;

Før så var jeg av den typen som gikk i enkle, fine plagg og aldri skilte meg noe særlig ut. Jeg tårte såvidt å bruke leppestift i bursdager fordi jeg følte det var et rop om oppmerksomhet. Etter hvert som jeg har funnet litt utav hvem jeg er som person, så har dette også begynt å påvirke hvordan jeg kler meg. Gradvis har jeg begynt å eksperimentere litt og ta større sjanser. Jeg får idèer i hodet om et antrekk, og så tester jeg det ut. Enten er det totalt bom, eller så blir det suksess. Og når det blir bra, det er en så utrolig gøy følelse for da føler jeg meg så spesiell og bra med meg selv. Man lykkes ikke hvis man aldri tør å prøve er det noe som heter! 

Jeg husker så godt når vi var i London og jeg lenge hadde sett etter den perfekte Nebula tightsen, og da jeg fant den på Urbanoutfitters så bare måtte jeg ha den! Den var utrolig knæsj i fargene og veldig spesiell, men jeg elsket den med første øyekast. Dagen etterpå hadde jeg den på meg sammen med en grå genser og diamantdetaljer, og da jeg tok heisen ned til frokosten om morgenen så hadde jeg sommerfugler i magen og tenkte at "Okey, enten stirrer alle rart på meg, eller så synes de det er utrolig kult". Uansett så likte jeg det, og det var det viktigste! Da vi var på Topshop senere stoppet en dame meg og sa: "Wow you look absolutely perfect! Where do you shop?!" Åå, så stolt jeg ble! Den følelsen hadde jeg aldri fått oppleve om jeg ikke tok en sjanse og tårte å være meg selv fullt ut. Det er så mye kjekkere å få komplimenter for noe som er helt deg, enn for noe du bare har kopiert av andre.  

Det gjelder å finne ut hva du liker og prøve å sette det sammen til noe som passer deg. Jeg liker så utrolig mye forskjellig, men det er bare gøy for det gir så utrolig mange muligheter! Jeg kan like noen rocka plagg, men er også veldig pyntete og feminin. Jeg må finne balansen som passer meg. Et tips hvis du er usikker er å se på salg! Ja, det kan høres veldig kjedelig ut, men hvis du skal teste ut noe nytt som du ikke er helt sikker på så er det bedre at det kostet 50 kr enn 500! To av de kuleste plaggene jeg eier kostet 30 kr per stk, men satt sammen i antrekk så ble det dødsfint! 

Og jeg som før aldri tårte å gå med leppestift eier nå flere i mange spreke farger som knallrosa, rød, oransje og vinrød. Leppestift får meg til å føle meg mer pyntet, og ofte setter det prikken over i-en på et antrekk for meg. Om det er midt i en hverdag, det bryr jeg meg ingenting om! 

Dere er fantastiske og spesielle på hver deres måte, alle er ulike og det er det som er så fint! Tør å være dere selv og vær stolt av det. Det er den beste følelsen i verden å føle seg 100 % komfortabel med seg selv. Les i blader, se dere rundt på gaten og i butikker, bla gjennom instagrammer og blogger. Bli inspirert, test ut og eksperimenter med nye ting og kjenn etter på hva som passer perfekt for akkurat deg. 

 
Good luck pretties! ♥

Ragged

 • 27.02.2013 - 14:31

Lue fra Topshop // Genser fra Monki // Vest fra Carlings // Solbriller fra Ray Ban

Belte fra Carlings // Klokke fra Guess 

 

Bukse fra Cubus 

All our problems are as nothing to the sun

 • 26.02.2013 - 15:29

Det gir en følelse av kontroll. Den eneste tingen du kan bestemme over. Det eneste i livet som er trygt og forutsigbart. Uten den makten så er du ingenting. En ballerina på vaklende ben. Det er ikke noe andre kan legge merke til, for det ligger så dypt inne som det er mulig å komme. Symptomene er nesten usynlige, i hvert fall for deg selv. Det er ikke noe du kan fjerne ved en operasjon, medisiner eller samtaler. Det er en del av deg. En del som vokses større, sprer giften sin ut ved hvert hjerteslag. Finnes det en motgift? Du selv er motgiften, men hvordan kan du være motgiften mot noe som er en del av deg? Du dras mellom to krefter, begge like sterke. Du gjemmer deg i skyggenes dal, for det finnes ikke noe du kan gjøre. Det har tatt alle kreftene du har og etterlatt et blekt, hjelpesløst og forsvarsløst skjelett. En skygge av deg selv. I skyggenes dal ligger et dypt tjern, du søker etter svaret; er det gjemt på bunnen som en edel skatt? Det bølger svakt på overflaten av det glassklare tjernet, og du får et glimt av speilbildet ditt. Et par utstående øyne med lilleblå ringer under seg. Vippene er bare et tynt slør, nesten som et edderkoppnett. Et grått hav omringer en ravnsvart, glinsende perle. Det er lenge siden det var noe glød i dem. Flammen har sloknet, bare asken ligger igjen.

Et par solstråler begynner å klatre over toppen av dalen, som fanger klatrende over fengselsmuren. De slippes løs og glir nedover bakken, gir farge og liv til alt de kommer over. Det er da det slår deg; uansett hva du går gjennom, uansett hva du opplever, så vil solen fortsette å stige mot himmelen hver eneste dag. Makten i de varme strålene er uendelig og evig. Et par solstriper klenger seg til kroppen din, og du kjenner kreftene trenge seg gjennom huden din og varme blodet ditt. På skrøpelige, vaklende skjelettben reiser du deg. Med en hånd skyggende over øynene løfter du takknemlig blikket opp mot den brennende solen som nå har kommet til syne på den lyseblå himmelen. Alt er opp til deg nå. Du står alene. 

 
 

It`s hard to be angry when one has seen the sun rise. Because it makes us feel so small and insignificant. It has been rising forever and will rise forever no matter what we do or not do. All our problems are as nothing to the sun. 

Home made hot chocolate

 • 26.02.2013 - 13:10 

Hodepine, så tett i nesen jeg ikke får puste, sår hals, hovne øyne, dotter i ørene, vond i kroppen. 

Ting som gjør det bedre: 

Hjemmelaget kakao, Snusmumrikken koppen min, nye favorittkosebuksen og Ben Howard ♥

 

Hater virkelig å være syk, spesielt når solen stråler og det er nydelig vær ute! Jeg har så utrolig dårlig immunforsvar.. Nå stapper jeg i meg alt av ting som skal hjelpe, så satser jeg på at det går fort over!  Anbefaler alle å høre på Ben Howard forresten, han er fantastisk! Hørte ham for første gang på Brit Awards, og har vært forelsket siden 

 

Men nå lurte jeg på om dere engler ville gjøre meg en tjeneste som hadde gjort dagen min mye bedre? 

1. Fortell meg om dagen deres ♥ Elsker når dere deler ting med meg! 

2. Forslag til en film jeg kan se, så jeg ikke kjeder meg så mye?

Miss those days

 • 26.02.2013 - 12:15

 

 

Travle gater, toetasjesbusser, kule taxier, unike mennesker, kreativitet, inspirasjon, anderledes byggverk, gatemusikanter, strålende sol, latter, Starbucks, lette skuldre, ingen bekymringer, sommerfugler i magen, uforutsigbarhet. Ta meg tilbake.

White lace dress

 • 25.02.2013 - 20:45

God solrik mandag alle fine!  Hvordan er starten på uken for dere? Jeg våknet opp med tidenes forskjølelse. Det bygget seg opp i helgen, og i morges var jeg helt tett. Jeg fikk i meg et par tabletter og mammas magiske mikstur, den gjør underverker! Hadde lite lyst til å være borte fra skolen med en gang. 

Etter skolen var jeg i familieselskap, Reime-bursdager er alltid så koselige. Jeg koste meg masse, det eneste som var litt trist var at jeg klarte ikke å kjenne smaken på all den gode maten siden jeg er syk.. 

Tonje, søskenbarnet mitt var så snill og tok bilder av antrekket: 

 

 

Jakke fra Zara // Skjerf fra Acne  // Solbriller fra Rayban // Sko fra Toms

 
Kjole fra Zara // Veske fra Marc Jacobs

 

Hvordan har mandagen deres vært skjønninger? ♥

The Brit Awards 2013

 • 25.02.2013 - 14:50

Ååh, jeg kjenner det flyr tusenvis av sommerfugler rundt i magen når jeg tenker tilbake på den dagen. Det var et eneste stort kaos, men til slutt når jeg satt i salen og så det utrolige showet så var det verdt alt stresset. 

Vi var først på Museum of London med klassen, og etterpå dro vi hele jentegjengen ut til The O2 Arena hvor showet skulle være for å hente billettene. Det var isende kaldt så vi holdt på å fryse ihjel. I køen spurte vi en av vaktene om dresscode fordi vi hadde veldig lyst til å pynte oss, men var usikre på hvor fint det skulle være. Det første hun sa var; "No jeans!" Det skulle være fint pyntet med "pretty dresses and high heels". Kunne ikke vente med å begynne å stelle oss til kvelden. 

Etter å ha hentet billettene satte vi oss på Starbucks for å få varmen litt i oss, før vi dro ut til et kjøpesenter som var litt lenger borte. Alle hadde noe de måtte kjøpe til kvelden, og vi hadde egentlig ikke så god tid så alle splittet seg og raidet butikkene på leting etter det vi skulle ha. Jeg hadde allerede handlet ferdig hele antrekket mitt dagen før, så jeg hjalp Lena og Nora med å finne kjole og sko. Da vi hadde funnet det vi trengte, var det bare løpe til undergrunnen og ta første tog hjem. Lena og Nora hadde fortsatt en ting igjen å kjøpe så de løp ned Oxford street på jakt, mens jeg dro opp til hotellet. 

Det føltes som om jeg skulle stelle meg til et stort ball, og jeg laget et helt ritual utav sminkingen haha. Jeg tok på høy musikk, la ut all sminken i rekkefølge på badehyllen og hang kjolen klar. Med ett var jeg 12 og skulle på mitt første ball igjen, bare dette var mye større! 
Vi hadde avtalt at alle skulle spise på en restaurant nær hotellet i sekstiden, for å så ta taxi videre kvart på syv. Tidsplanen var knapp, og med jenter på tur går ting ikke alltid like raskt. Med de siste som kom dinglende bort til restauranten kvart over seks rakk vi akkurat å hive i oss maten og løpe tilbake til hotellet. De på hotellet anbefalte oss å heller ta undergrunnen for det kom til å være så mye trafikk mot Arenaen, så da var det bare å løpe til undergrunnen igjen.

 Superstressa og vimsete snublet vi rundt i kjoler og høye hæler, og prøvde å finne utav hvilken retning vi skulle i. Hvis vi ikke var på plassene våre innen halv 8 så fikk vi ikke komme inn, siden livesendingen skulle begynne klokken 8, så vi var livredde for å ikke rekke det. Vi prøvde å spør litt rundt, og Lena med sin supergode stedsans klarte å finne utav hvor vi skulle. Det var løping nedover de lange gangene, opp trapper, ned trapper, stå og sjangle inne på toget for så å hoppe av og gjenta all løpingen til neste tog. Jeg tuller ikke når jeg sier at kjolen min klarte å skli helt over trusen, takk gud for at jeg hadde valgt den lange vinterjakken! Farlig ekstremsport å løpe i høye hæler, var livredd for å falle så alle kunne se inn under jakken min... I tillegg fikk vi plutselig to galninger løpende etter oss som ropte: "Marry me, marry me!" Haha, for et sirkus!

Alt stresset var så utrolig verdt det når vi endelig kom frem og vi kunne senke skuldrene og bare nyte det!

 Vi måtte gjennom masse kontroller og opp laange rulletrapper for å komme dit vi skulle være. Starstruck allerede. Programlederen gikk gjennom regler og fikk oss til å klappe og rope for å sjekke "lydnivået". Det var ganske strengt med når du fikk lov til å klappe og rope, når du måtte være stille og når du kunne få gå på do siden det skulle gå direkte på tv. Når det var ti sekund igjen begynte alle å telle ned, åh for en stemning!

 


 

Det var helt utrolig stort! Ved de runde bordene satt kjendisene, så satt vi lenger oppe. Scenen var jo gigantisk, og det var flere store skjermer som hang i taket som viste nærmere det som skjedde på scenen. Det var et helt utrolig show og stemningen blant publikum var helt magisk, jeg har aldri opplevd noe sånn før. De som opptrådte var Muse, Robbie Williams, Justin Timberlake, One Direction, Taylor Swift, Mumford & Sons, Ben Howard og Emeli Sandè, de var fantastisk flinke alle sammen! Det var også mange andre kjendiser der som delte ut priser eller mottok dem. Jeg ble helt målløs av å sitte å se på dette fantastiske showet, jeg kunne ikke tro det. Alt var så utrolig bra gjennomført! 

 
Det var en helt unik opplevelse, det er ikke mulig å beskrive hvor utrolig det var! 

Hvis dere er nysgjerrige på opptredenene så kan dere finne dem på youtube, tror alle skal ligge ute nå! 

Tilbake til hverdagen

 • 25.02.2013 - 07:45Det blir utrolig merkelig og litt grått å gå tilbake til hverdagen etter de to herlige ukene jeg har hatt. Jeg har vært så heldig. Det blir godt å komme inn igjen til de faste rutinene igjen med trening og mat osv kjenner jeg, og det er mange her hjemme jeg har savnet. Men når det kommer til andre ting så kjenner jeg en viss rastløshet i meg. En slags sult som leter etter noe. Jeg vil utforske, oppleve og lære. Lære om andre mennesker, steder, språk og kulturer, men også lære mer om meg selv som person. Jeg er utrolig glad i det trygge her hjemme og trives i mine faste mønster, men jeg føler at det er når jeg utfordrer meg selv og går utenfor grensene og mine egne begrensninger at jeg sitter igjen med uforglemmelige inntrykk og minner. Ting som setter spor. 

Jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å utfordre meg selv. Sette nye mål, og prøve å nå dem. Være kreativ og observant, hente ny inspirasjon. Dagene blir som du selv gjør dem til, og selv om jeg kanskje ikke er et sted langt borte hvor nye og spennende ting skjer så kan jeg kanskje prøve å bringe noe lignende frem i dagene mine. Alt er opp til deg selv. 

Nå er jeg klar for en ny uke i Stavanger, og jeg gleder meg til å ha dere med meg. Jeg har flere ideer til innlegg som skal komme fremover, jeg vil hele tiden strekke meg mot å gjøre det bedre. Gled dere! Har dere noen tips til meg om hva dere ønsker?

Jeg ønsker dere alle en fantastisk herlig uke! Dere betyr mye for meg ♥

London innkjøp

 • 25.02.2013 - 01:00

Her er noen av innkjøpene mine fra London: 

 

 

Urbanoutfitters  //  Primark 

 

 

Topshop // Hollister 

 

 

Hamstret inn både gamle og nye sminkefavoritter ♥

 

 

Zara      //    Topshop 

 

 

Zara ♥

 

Noe dere likte?London

 • 24.02.2013 - 23:51

Hei dere, her kommer et lite (etterlengtet) bildedryss fra London: 

 

 

Det er en av de beste turene jeg har vært på! Vi hadde en utflukt til dagen og var innom både en kunstutstilling, et fotogalleri, museum of London og Goldsmiths University. Jeg likte godt å besøke universitetet siden jeg alltid har drømt om å studere i London, kanskje jeg gjør det en dag? 

Utenom det så dro vi rundt på ting, handlet og spiste på gode restauranter, oppdaget nye steder og koste oss masse. ( The Brit Awards var helt ubeskrivelig, jeg skal lage et eget innlegg om det! ) Vi kom alltid hjem ganske sent om kveldene etter å ha avsluttet dagen med et koselig restaurantbesøk, og da slappet vi bare av på hotellrommene. Den siste kvelden var vi ute og feiret Julie sin forlovelse, utrolig gøy! Gratulerer igjen Julie! ♥ Vi ble kjent med noen der også, blant annet drømmemannen min, hihi. 

Da vi var på Heathrow og tenkte at vi kunne ikke fått mer flaks med hvor bra turen ble, så imens jeg sto i sikkerhetskontrollen og ventet på at di skulle sjekke hver eneste lille ting jeg hadde i vesken fordi jeg hadde glemt å ta ut vannflasken (vimsen selv her) , så oppdaget vi ei som satt litt lenger borte som så ut som Fergie fra Black Eyed Peas. Da Nora prøvde å gå litt nærmere hoppet det frem en bodyguard og stengte veien. Men da sa Fergie: "It`s okay, they can come", så vi fikk komme bort og ta bilde og så begynte hun å snakke til oss. Hun var utrolig jordnær og hyggelig og lurte på hvor vi var fra og fortalte om hva hun skulle og sånn. Ble helt starstruck, sto liksom og hadde en vanlig samtale med en utrolig kjent og suksessfull person. For en flaks vi har hatt!! 

Det var en fantastisk tur, og jeg hadde det så utrolig gøy hver eneste dag. Jeg føler jeg har lært enda mer om meg selv etter den turen, føler det har mye å si å skulle klare seg selv en hel uke på et nytt sted. 

 

Tusen takk til alle som var med for en herlig tur! ♥

FU Chanel

 • 24.02.2013 - 19:59

 

T - skjorte (som jeg har klippet av armene på) fra Urbanoutfitters // Shorts fra Bik Bok // Strømpebukse fra Topshop // Accesories fra Primark og River Island 

Sunshine

 • 24.02.2013 - 19:10

Ååh for en fin søndag!  Jeg hadde en rolig og deilig morgen, fikk unnagjort endel arbeid på pcen så det var godt. Litt senere gikk jeg tur ute i solen med bestiss, så herlig vær! Vi tok litt bilder til en oppgave jeg har på skolen, og  så tok hun antrekksbilder av meg så de kommer snart! 

 

Sister  ♥

 

Nå er resten av jentene på besøk, vi skal bare være her og slappe av resten av kvelden, perfekt søndag! 

 

Har dere hatt en fin helg skjønninger? 

Søndagsmorgen

 • 24.02.2013 - 12:04

God søndag solstråler!

 

Har dere hatt en fin helg? Jeg har hatt det supert! Fikk endelig se de beste jentene igjen ♥ Noen av dem var ute så skal møte resten av dem i dag, gleder meg! I går kveld var jeg jo på jobb, og senere kom Silje, Ingrid og Zahra til meg. Det var utrolig koselig. Elsker slike lørdager hvor jeg bare slapper av med favorittpersonene mine! Bettina kom også innom litt senere på kvelden, godt å se sissie igjen ♥

Etter mange dager hvor jeg må våkne tidlig og dra ut på et helt sirkus av masse forskjellige ting som skal skje så var det deilig å våkne i ellevetiden av mamma som ringer: "Vi er og står på slalom, kan du sette på VM på opptak?" Og etter det hadde jeg ingenting jeg måtte løpe for, så jeg lå bare og nøt solen som stråler i Stavanger i dag. Det er litt godt å være hjemme igjen også. Nå sitter jeg og jobber med bloggen, kosearbeid. Lager klart noen innlegg og svarer på mail og kommentarer, det er jo bare en fryd! 

 

Bloggarbeid

 

Istedenfor et bilde av meg lar jeg den lille løven min demonstrere hvordan jeg føler meg i dag: 

 

"I`m so fluffy I could die!" hehe...

 

 

Far away from London streets and Starbucks coffee

 • 23.02.2013 - 18:35

HEY SWEETHEARTS ♥

Long time, no see? Beklager for så lite oppdateringer mens jeg var i London, jeg har utrolig dårlig samvittighet! Det var bare veldig vanskelig med tiden og internett, beklager det! Bettina har i hvert fall vært veldig flink og snill og holdt bloggen gående med mine forhåndsskrevne innlegg så det i hvert fall har skjedd litt her inne i mellomtiden. Det var veldig stas for meg å bli kåret til ukens blogger og dere er utrolig gode til å komme med gode ord, så jeg håper dere fortsatt har tro på meg så lover jeg at jeg ikke skal skuffe dere fremover! 

Jeg kom hjem i går kveld, og i dag var det tilbake på jobb. Det var en fin dag på Kremmerhuset, strålende vær i byen og glade kunder, det kan vi like! Det var gøy å være tilbake, men jeg merker at jeg allerede savner London mye. Det var noe helt annet å gå gjennom gatene i London med alle de unike menneskene og alle lydene fra alt som skjedde, enn de rolige, små gatene i Stavanger. Da jeg skulle hjem fra jobb så gikk hjem innom Deli de luca og kjøpte en kaffe til hjemveien, men det var langt ifra noe Starbucks i både pris og smak. 

Nå skal jeg straks spise litt og rydde til jeg får besøk. Ompakking av koffert og liten tid = kaos. Jeg må få litt oversikt over alt først, så kommer flere innlegg om London turen, stay tuned! Jeg gleder meg, og det bør dere også gjøre! 

 

 

Ny kåpe fra Zara // Skjerf fra Acne // Veske fra Marc Jacobs // Leppestift fra Dior

(Fant ut at jeg måtte begynne å skrive hvor leppestiftene også er fra siden jeg får spørsmål om det hele tiden)

 

Love Veronica 

Anbefaling: Bik Bok neglelakkfjerner

 • 21.02.2013 - 17:04

Hei fininger!

 

Tenkte bare jeg skulle gi dere et lite tips når det gjelder fjerning av neglelakk. Jeg er sikkert ikke den eneste som synes det er utrolig kjedelig å sitte å skrubbe bort neglelakk. Ikke minst så tar det litt tid. Vanligvis er jeg veldig skeptisk til at klesbutikker plutselig begynner å selge kosmetikk osv, men da jeg fant denne geniale neglelakkfjerneren på Bik Bok tenkte jeg at jeg i hvert fall kunne prøve den! 

 

 

Det er rett og slett en svamp som du stapper fingeren nedi og vrir litt rundt, så når du tar den opp igjen er neglelakken borte. Superenkelt! I tillegg så lukter den ikke noe særlig slik mange neglelakkfjernere gjør, og det er et stort pluss for meg. Den er veldig mild og god. 

 

 

Nå husker jeg ikke helt pris, men den var veldig billig. I tillegg likte jeg veldig godt det søte, jentete designet. Denne lille saken har fått bli med meg til London, ny favoritt! 

Tenkte bare å si at veronica har det suuupert, gled dere til en skikkelig opptatering av henne! - Bettina 

 
Different levels of beautiful

 • 20.02.2013 - 17:49

Denne idèen stjal jeg av min kjære Maren, for jeg synes det var en utrolig fin ting å gjøre! Jeg tenkte å skrive noen små ting jeg synes er veldig vakkert, og så ønsker jeg at dere skal gjøre det samme så skal jeg skrive alt ned i inspirasjonsboken min og dele den med dere ♥

Her er min liste: 

solstripergåsehud♥naken rygg♥gledestårerdrømmefangerenakkehårsvakhet og sårbarhetsmilehullløverkragebensolnedgangsnøfnugg i håretnår solen treffer øynene så de glitrerskydekket sett fra flyvinduetpolaroidbilder

  

Skriv det første som popper opp i hodet ditt ♥

Spacedance at London Bridge

 • 20.02.2013 - 17:35

 

Genser fra Gina Tricot // Tights fra Urban Outfitters // Øreanheng fra Primark 

 

Bildene er tatt av Lena ♥

 

Likte veldig godt dette antrekket, og fikk flere komplimenter fra fremmede, direkte quote: "You look absolutely perfect today!" Utrolig gøy! Det var flere som lurte på hvor jeg hadde handlet, alltid gøy å få positiv tilbakemeldig! 

 

 

With love from London

 • 20.02.2013 - 17:20

Hei verdens beste ♥

Endelig en litt mer skikkelig oppdatering! Tusen takk for at dere har vært så utrolig tålmodige med meg! Jeg ble så utrolig glad da jeg logget inn på blogg.no og så alle di fine kommentarene og mailene jeg har fått, dere er jo fantastiske! Jeg tenker at jeg svarer på alt av mail og kommentarer når jeg kommer hjem på fredag, og så fokuserer jeg på å prøve å lage innlegg til dere når jeg har sjansen, er dere ikke enige?

Som sagt har denne turen vært veldig overhvelmende, men utrolig gøy! Vi er ute på noe hele tiden; vi har besøkt et fotogalleri, et kunstgalleri, Museum of London, og vært på London Bridge, men utenom det har vi utrolig mye fritid som vi bruker på shopping og koser oss på gode restauranter. Jeg elsker å gå rundt i gatene her, ta undergrunnen, spise god mat og se i alle de fine butikkene. Menneskene her er også så utrolig hyggelige! Vi har fått et par faste rutiner med en morgenkaffe på Starbucks på begynnelsen av dagen og lunsj der litt senere. 

I dag var vi og hentet billettene til Brit Awards i kveld, åå som jeg gleder meg! Det blir helt fantastisk, jeg kan nesten ikke tro det selv! Etterpå dro vi på et kjøpesenter litt lenger borte og de andre fikk handlet inn antrekk til i kveld. Jeg hadde funnet tidligere, gleder meg til å vise dere det! 

Her er et par bilder, internettet er litt treigt på hotellrommet så rakk ikke å laste opp flere. Det får heller komme et stort innlegg om London når jeg er hjemme! 

 

 

Mine favoritter: Mango passion fruit smoothie og skinny blueberry muffin♥

 

 

Oda, Nora, Meg og Julie + Lena som tar bilde ♥

 

Her er noe av det jeg har kjøpt: 

 

Jeg legger ut bedre bilder av det når jeg kommer hjem. Det blir nok mange fine og spennende antrekk fremover, jeg gleder meg! 

Nå må jeg begynne å stelle meg til Brit Awards (!!!!) Antrekket fra i går blir postet om ikke så lenge! Ses fininger ♥
Et lite livstegn fra London

 • 20.02.2013 - 11:34

God morgen beste!


Beklager for total stillhet de siste dagene, alt har gått i ett og vi har vært ute av dørene fra 8 om morgenen til 11 om kvelden! Det har vært utrolig overhvelmende, og om kvelden er jeg helt utslitt, men åå så gøy jeg har det! Akkurat nå har vi vært og inntatt den faste morgenkaffen på Starbucks (skinny caramel latte) og er på Museum of London. Vi har en innholdsrik og kjekk dag foran oss, gleder meg! Jeg skal ta meg litt tid midt på dagen og sette meg på rommet og blogge til dere. Skal bli godt å få det lille avbrekket og ta inn alle inntrykkene, samtidig som jeg deler dem med dereHa en fantastisk fin dag så blogges vi om ikke så lenge, dere er så herlige!

Oppskrift på sunne pannekaker

 • 19.02.2013 - 18:23

Hei og hopp! Her kommer oppskriften på proteinpannekakene jeg laget siden det var en del som lurte på den; 

 

♥ Havregryn

♥ Egg 

♥ Eggehvite 

♥ Sukrin 

♥ Valgfri ingrediens for litt ekstra smak! Mine favoritter er proteinpulver med sjokoladesmak og kanel.

 
 

Superenkelt og raskt å lage! Og best av alt, utrolig godt ♥ Passer perfekt enten til frokost, lunsj eller som kveldskos. I tillegg er de utrolig mettende, jeg klarer bare en om gangen. Topp det gjerne med litt vaniljekesam, bringebær, banen eller annen frukt og litt sukrinmelis, yummi ♥ 

 

Beklager for sent inlegg, fikk beskjed av veronica å poste dette tidligere.. men bedre sent enn aldri? - Bettina

Ny uke, nye muligheter

 • 18.02.2013 - 15:06

Overskriften høres kanskje veldig klisjè ut, men det er så utrolig sant! Før hatet jeg mandager, men nå elsker jeg dem. Tanken på en ny uke, sjansen til å gjøre nye ting og oppleve noe nytt er inspirerende i seg selv. Jeg elsker å planlegge uken jeg har foran meg enten det er spennende matpakker til en ellers så kjedelig skoledag, fine antrekk til en grå onsdag, en treningsøkt jeg har som mål å fullføre eller noe gøy jeg skal ut på med venner og familie. Mandag er som et blankt ark, klart til å bli fylt av fargerike tegninger og skriblerier. 

 

 

Noen bilder fra sist uke, ååh det var mange fine dager!  Jeg er sikker på at denne uken i London blir like herlig. Jeg gleder meg til å ha dere med meg i en ny uke, dere er de beste støttespillerne jeg kunne ønsket meg! Så nå er jeg veldig nysgjerrig, hva skal dere denne uken? Jeg elsker når dere deler ting med meg ♥  

 

God klem og et stort lykke til fra meg til dere alle sammen ♥  

London next

 • 18.02.2013 - 12:05

Hei søte

 Nå sitter jeg mest sannsynlig på flyet til London, ååh som det kriblet i magen når jeg skrev den setningen. Det blir så utrolig gøy! En frøken som ikke klarte å sove i går det var i hvert fall meg. Hadde den følelsen i magen som jeg pleide å ha da jeg var liten og lå i sengen om kvelden og bare ventet på at morningen skulle komme for da hadde jeg bursdag. Lykke! 

Jeg drar jo med klassen og vi skal være der en hel uke. Vi skal besøke endel mediarelaterte steder siden det er linjen jeg går på, men vi skal også såklart shoppe myye, og på onsdag har noen av oss bestilt billetter til Brit Awards, det blir fantastisk! Jeg gleder meg bare til å gå rundt i gatene igjen og se på menneskene og bygningene, ta inn alle inntrykkene. Er det noen av dere som har tips til meg om butikker jeg må gå innom? Kanskje noen fine vintagebutikker hvor jeg kan finne ting som ikke alle andre har?

Det skal også være fashion week mens vi er der, så det blir nok utrolig mye god inspirasjon ute og går (literally). Jeg må bare be dere om å være tålmodige med meg, jeg skal prøve å blogge når jeg har mulighet til det, men jeg er ikke sikker på hvor ofte det blir. Jeg har forhåndsskrevet et par innlegg som snille Bettina skal poste for meg♥ Haha, den perfeksjonisten som jeg er har laget en liste til henne om hvilket innlegg som skal postes hvilken dag. Det blir i hvert fall litt som skjer her inne, så skal jeg oppdatere dere fra London så mye jeg klarer. Gleder meg til å dele alt med dere ♥ Jeg kommer nok til å oppdatere instagram oftere, så hvis dere er ekstra nysgjerrige/spente kan det jo lønne seg å sjekke der; @veronicachr.


 

Reiser i verdens mykeste genser og den mest behagelige tightsen, i tillegg til det varmeste skjerfet jeg eier ♥

 

Vi blogges i London sweethearts! 

Ukens blogg på blogg.no

 • 18.02.2013 - 08:00

Jeg ble overlykkelig, da jeg fikk mail om at jeg hadde blitt kåret til ukens blogg. Det er så utrolig god motivasjon, og jeg hadde ikke klart det uten noen av dere. Dere er så fantastiske alle sammen ♥ Jeg hadde virkelig aldri forventet dette, og at noen har så stor tro på meg er utrolig rørende. Jeg skal bare fortsette å gjøre det enda bedre, lover at jeg ikke vil skuffe dere. Jeg gleder meg sånn til å dele ting med dere, og at dere deler ting med meg. Igjen, tuusen takk

 

 

Vil du følge meg videre?

 

Dere finner facebooksiden min her og bloglovin her  ♥

Inspiration day

 • 17.02.2013 - 13:05

God søndag solstråler! 

Søndag er inspirasjonsdag for meg. Det er dagen jeg får mest ro i meg til å sette meg ned og bla gjennom magasiner, bøker, instagramprofiler og blogger. Jeg pleier å ha en liten notatbok som jeg skribler ned ideer til antrekk og sammensetninger. Det hjelper utrolig mye når kreativiteten og inspirasjonen synker litt i den hektiske hverdagen. Nå sitter jeg godt plantet under et teppe med en hel bunke av magasiner og bøker mens frokosten inntas, beste måten å starte søndagen på!

 
Jeg satte sammen en liten collage med noen av antrekkene jeg er mest fornøyd med, så kanskje det kan være til litt inspirasjon for dere? 

 

 

 

Gjerne gi meg tips om ting som dere synes er inspirerende ♥

Søndagsfølelsen

 • 17.02.2013 - 11:04

Jeg ligger og lytter. Lytter til stillheten. Sakte, lirker jeg meg ut av det lille bjørnehiet jeg har laget meg med dyne og puter i løpet av natten. Varmen ligger fortsatt som et usynlig teppe over tett inntil kroppen min. Jeg skifter stilling tre ganger før jeg bestemmer meg; ansiktet mot veggen. Jeg lukker øynene igjen. Tiden kan renne avgårde, jeg skal ingen steder. Alt virker mye sterkere med øyelokkene som stengsel. Jeg lytter til vinden som river i greiner på trærne, fugleburet som dunker rytmisk i veggen, vanndråpene som har kappløp i takrennen og kirkeklokkene som ringer i det fjerne. Jeg sparker av meg litt mer av dynen så ryggen ligger åpen, sårbar. Den kalde vinden sniker seg inn gjennom luken i loftsvinduet og stryker lett over den nakne huden. Den kjærtegner de små hårene i nakken og glir over ryggraden. Jeg snur meg igjen så ansiktet er mot vinduet. Øyenvippene flagrer et par ganger til jeg klarer å få et klart syn, søvnen henger fortsatt igjen. Jeg ser på regndråpene som smelter mot vinduet. En etter en trommer de mot vinduet i en evig dans. Jeg får lyst til å løpe ut og bli gjennomvåt, la vinden herje med håret mitt og kjenne regndråpene piske mot meg. Kanskje jeg gjør det, etterpå. 

 

 

 

Cozy Saturday

 • 16.02.2013 - 22:39

God lørdagskveld herligheter ♥

Ble litt sen oppdatering i dag, jeg var ute av døren ganske tidlig så rakk ikke å blogge før jeg gikk. Vi var i byen på cafè og kikket litt rundt, standard lørdag her i gården. Elsker stemningen i byen når det er lørdag, skikkelig helgefølelse. Etter vi hadde kjørt stemoren min på jobb så slapp pappa meg av på senteret. Jeg gikk og kikket litt og tok sol, deilig å friske litt opp på fargen. Jeg begynner å bli mer vant til å "bo" her, men jeg må si at Stavanger-opphavet mitt kan komme godt med. For eksempel på bussen når jeg hadde tre kroner for lite til billett tok jeg den: "Jeg er fra Stavanger så jeg kan ikke bussprisene, jeg." Hehe, lurejente!  

 

 

Beklager den utrolig dårlige kvaliteten på bildene, jeg glemte dessverre kameraet i farten i dag! Nå har jeg laget i stand litt lørdagsgodis og sitter og ser på Easy A på tv, mens jeg venter på at Tone sin reality serie skal begynne. Superdama selv det der! Er veldig spent på programmet, er det noen av dere som har sett det? 

 

 

Banan og eplebiter, chasewnøtter og 100 % mørk sjokolade, yummi ♥ Elsker slike helger hvor du kryper opp i hjørnet av sofaen med noe godt å spise og favoritt programmet på tv. For meg er det det helgen handler om, kose seg og lade opp til en ny uke. Det er såklart veldig gøy å gå ut i ny og nè, men det er vel når du gjør det sjeldnere at det blir ekstra kjekt når du først går ut? Jeg håper i hvert fall at dere har en fantastisk fin lørdagskveld, hva enn dere er ute på! ♥ 

 

 

Ounce for ounce, bone is stronger than steel and reinforced concrete

 • 15.02.2013 - 18:14

 

Genser og tights fra Bik Bok // Vest fra Carlings // Sko fra DNA // Armbånd fra Gina Tricot 

Smakebit på dagens antrekk

 • 15.02.2013 - 14:59

Hei dere! Nå må jeg straks løpe, skulle vært ute av døren for et minutt siden egentlig. Jeg var ute og tok bilder til dere istad, så ville bare gi dere en liten smakebit. Poster resten senere!

 

 

Nå må jeg løpe til bussen, ses senere ♥

The perfect morning

 • 15.02.2013 - 12:43 

God morgen fininger!  Ååh endelig helg! Herlig følelse, er dere ikke enige? Synes alle burde klappe seg selv på skulderen for alt dere har fått gjort denne uken, dere er gode alle sammen! Jeg har brukt god tid på å spise frokost, sminke meg og bare lytte til goodfeeling-musikk. Nå sitter jeg og blar i Lauren Conrad boken min og drikker varm sjokolade, inspirasjonen strømmer på. Det er en perfekt begynnelse på helgen, og jeg kunne ikke hatt det bedre. 

Jeg oppdaget forresten noe veldig gøy da jeg sjekket instagram i går: 

 

 

Ååh, jeg blir så utrolig glad for alt som gir motivasjon, og dere er også en stor del av det. Glad jente nå denne frøkna her! 

Jeg vil bare ønske dere en herlig start på helgen. Dere er de beste, men det vet dere vel allerede at jeg synes? God klem til dere alle sammen ♥

 

Hva er planene deres for helgen? 

 

 

LA Leopard

 • 15.02.2013 - 00:45

 

Genser fra Carlings // Skjorten er stesøsteren min sin // Bukse fra Gina Tricot // Klokke fra Guess 

 

Wihuu, elsker den nye genseren! I dag valgte jeg å matche den med en dongeriskjorte under, skinnbukse og knallrød leppestift (det viser ikke så godt på bildet). Det er mange antrekk som surrer rundt i hodet mitt nå. Den er så utrolig lett og behagelig, og jeg ser for meg at den blir utrolig god å gå i mot varmere tider med en slitt Levis shorts, sneakers og caps. Eller kanskje til litt finere med enten et pencilskirt eller et A-formet skinnskjørt og en sort blazer? Mulighetene er endeløse! Haha som jeg babler. Elsker bare når jeg ser et plagg på veggen og tenker at det var utrolig kult! Om det egentlig er en guttegenser bryr jeg meg ikke noe om. 

 

Har dere et spesielt plagg som dere liker veldig godt?

I stole my imaginary boyfriend`s clothes

 • 14.02.2013 - 15:28

 

Hva synes dere?

 

Valentines frokost

 • 14.02.2013 - 13:44

God morgen skjønnheter! Hvordan er starten på hjerte-dagen for dere? Jeg må ærlig si at jeg var litt usikker på hvordan denne dagen skulle bli for meg, men så langt er den veldig fin. Det er så mange som tror at du bør ha kjæreste eller i hvert fall feire valentines day med en gutt, men det er jo helt feil. Du kan like godt vise kjærlighet til noen andre du er glad i enten det er en venninne, broren din eller kanskje moren din. Det gir deg også en unnskyldning til å pleie det viktigste forholdet i livet ditt; forholdet til deg selv

Jeg våknet i halv ti tiden og bare lå og nøt stillheten og den gode følelsen av at jeg ikke skulle rekke noe, men bare kunne våkne langsomt under en varm dyne. Det begynte rolig å snø utenfor vinduet mitt, så da bestemte jeg meg for å gå en liten tur. Jeg elsker nysnø, og det var herlig med frisk og god luft før jeg skulle begynne skikkelig på dagen. Etterpå laget jeg smoothie som jeg gikk opp til skolen til stesøsteren min med, en liten valentines gjerning. Jeg ble sittende med henne i lunsjen, før jeg gikk hjem igjen. Nå har jeg nettop laget en fantastisk god frokost til meg selv og hørt på Beneath your beautiful femti ganger. 

 

 

Proteinpakkekake med vaniljekesam, bringebær og sukrinmelis og bringebærsmoothie ♥ 

Så utrolig godt, og veldig mettende. Hadde egentlig laget to, men klarte bare en. Kan legge ut oppskriften senere, hvis noen er interessert?

 

 

Happy Valentines fininger ♥ Ønsker dere en fantastisk fin dag! 

 

Hvordan feirer dere valentinesday?

Tips til sunn snacks

 • 13.02.2013 - 22:02

Hei og hopp! Tenk at vi allerede er halvveis i uken, dagene flyr for tiden. Jeg merker ikke så mye til hvilken dag det er siden det er ferie, men onsdag er i hvert fall idol-dag. Jeg er sikkert ikke den eneste som elsker å synke ned i sofaen etter en lang dag og kose meg med noe godt å spise. Det er noe jeg synes som slår chips og hele "den gjengen der", og det er grønnsaker og dipp! Så i dag måtte det handles inn ferske grønnsaker og dipp-ingredienser til litt kveldskos. 

 

 

Jeg laget dippen av lett rømme og den sterke versjonen av Holiday Dipmix. 

 

 

Veldig sunt, og såå godt! ♥

 

Nå må jeg vende øynene mot tv-skjermen igjen for nå er pausen over, haha blitt helt hekta. Er så gøy når du har plukket ut noen favoritter som du følger ekstra med på. Ville bare stikke innom og tipse dere om denne gode snacksen, og ønske dere en fantastisk fin onsdagskveld! Kos dere litt ekstra i kveld da fininger, det fortjener dere ♥

 

 

B-town

 • 13.02.2013 - 17:33

Hei gledesspredere! Har vært litt stille her, men jeg gjorde ikke så mye i går etter jeg kom til Bergen. De andre har jo ikke vinterferie så pappa underviste på universitetet til ganske sent, og både stesøsteren min og stemoren min var ute. Men da fikk jeg fred og ro til å slappe av etter reisen. I dag dro jeg faktisk ut til byen ganske tidlig. Jeg var borte og sa hei til noen kompiser når de hadde friminutt siden det var så lenge siden jeg hadde sett dem. Etterpå gikk jeg rundt og kikket litt i butikkene så jeg ikke skulle fryse ihjel mens jeg ventet på pappa. Fant ikke noe særlig, men endte opp med en guttegenser av alle ting! Viser den lengre nede i innlegget, den er utrolig kul.

Vi var oppe på Det Juridiske Fakultetet så pappa kunne vise meg litt rundt i auditoriumene, biblioteket osv. 

 Fikk litt Harry Potter følelse når jeg gikk inn de dørene, liker det. Det så ikke så gammelt ut inne da, det var ganske åpent og fint. Det var tilfeldigvis sånn dag der forskjellige advokatfirmaer har sånn stands og snakker med elever om eventuelle læreplasser når de har fulltført eksamen. Det virket utrolig gøy. Etter at vi hadde sett litt rundt gikk vi på stamcafèen vår og drakk varm sjokolade. Det trengtes, for i dag var det iiisende kaldt ute!

Hei turist, hehe neida. 

 

Her er det jeg kjøpte i dag: 

 

 

Genser fra Carlings, åå denne var dødskul! Mannen i butikken så veldig rart på meg da jeg spurte om han kunne ta den ned til meg, men bare vent, slik jeg har tenkt å sette den sammen i antrekk blir det utrolig kult. Neglelakkfjerner fra Bik Bok, gleder meg til å teste den ut. Jeg er vanligvis veldig skeptisk til klesbutikker som plutselig begynner med sminke i tillegg så er veldig spent. Lauren Conrad bok om forskjellige stiler, mote osv, god inspirasjon! Og til sist deksel fra Bik Bok, utrolig søtt til sommeren ♥

 

Har dere gjort noe gøy i dag? 

 

 

Ses i Bergen

 • 12.02.2013 - 14:01

Hei herligheter!  Nå sitter jeg på flyplassen og skal straks gå ombord i flyet til Bergen, gleder meg. I går var jeg med jentene og feiret Zahra som ble 19. Det var en utrolig koselig kveld. Det føltes rart at jeg ikke skal se dem på to uker nå, er jo så vant til å se dem hver eneste dag. Kommer til å savne dem. 

Tror dette var det beste bildet fra i går: 

 

 

Fine Maren ♥

 

Før vi dro til flyplassen så var jeg og sto på skøyter med mamma og lillebroren min. Koselig med litt familietid før jeg skulle dra. Det var nydelig ute med strålende sol og glitrende klar is. Jeg hadde pakket alt klart så vi dro rett fra Stokkelandsvannet til flyplassen. 

 

 

Jeg har pakket den gigabagen i og med at jeg skal være der i fem dager, men har en liten mistanke om at jeg har pakket endel for mye. Jaja, bedre å være på den sikre siden! Jeg har også pakket med litt skolebøker, skal prøve å få unnagjort endel så det ikke blir så altfor travelt etter ferien. Kjørte enkelt og behagelig antrekk i dag ettersom jeg skal sitte på et fly og deretter ta flybussen inn til sentrum og møte pappa der siden han er på jobb. 

 

 

 

Nå må jeg avslutte og gjøre meg klar til å gå ombord. Vi ses i Bergen fininger! 

Rise and shine

 • 11.02.2013 - 12:35

God morgen mine fine solstråler! woow våknet opp til det lesertallet i dag, så gøy. Jeg får så utrolig mange oppmuntrende kommentarer for tiden, det er så godt å vite at noen har tro på meg og det setter jeg virkelig pris på! Jeg har forresten glemt å fortelle dere at i slutten av feburar skal jeg også begynne å skrive for Sandnesulf.no. Ikke at jeg er så spesielt fotballinteressert, men det blir veldig gøy å være med på litt nye ting og møte nye mennesker. Gleder meg. 

I dag våknet jeg opp til at lillebror sendte meg tre wordfeud invitasjoner, sånn er det når lille knøttet har blitt stor og fått seg mobil. Jeg lå i sengen i over en time og bare nøt solstrålene som varmet ansiktet og armene mine. Det beste med ferier er definitivt morningene. 

 

 

Nå er frokosten inntatt, og jeg planlegger med Silje når vi skal møtes. Må løpe noen ærender før vi skal ut og feire Zahra som er 19 i dag! Gratulerer så mye med dagen skatten! ♥ Dette blir en fin kveld med jentene! Fint med litt kvalitetstid med de beste før jeg drar til Bergen i morgen. 

 

Hva skal dere i dag skjønninger? 

My favorite lipsticks

 • 10.02.2013 - 23:44

De siste månedene så har jeg gått fra å nesten ikke eie en eneste leppestift, til å bruke det nesten hver dag. Jeg føler meg alltid så mye finere, og elsker å matche det med antrekket jeg går i. Jeg har plukket ut mine favoritter: 

 

 

Fra venstre: 

Mac, Speak Louder: Denne bruker jeg både til hverdags og til fint. Hvis jeg føler meg litt mindre fresh utover dagen så tar jeg bare på litt av denne så blir det med en gang litt finere. Jeg liker å bare "prikke" litt forsiktig på leppene bare for å få litt ekstra farge på dem i hverdagen. Til fint tar jeg litt mer på for en litt skarpere, fin farge. 

Bobbi Brown, Crimson: Denne var jeg først veldig usikker på for jeg var redd for at jeg ikke kom til å tåre å gå med den, men etter at jeg kjøpte den så angret jeg ikke et sekund! Det er en utrolig fin vinrød/burgunder farge. Elsker å matche den med Chanel nr 18 neglelakken, knytter virkelig sløyfen sammen på antrekket. 

Kanebo Sensai, Hazemomomiji:  Sommerleppestiften! Elsker den oransje/peach fargen, den blir nydelig til litt solbrun hud og saltvannskrøller i håret. Ser for meg antrekk med turkis, hvit og gul kan bli veldig fint sammen med denne. 

Dior, Zinnia Red: Akkurat som alle må ha "den lille sorte" i kjoler så må du ha "den lille røde" i leppestifter. Det er ingenting mer glamorøst enn røde lepper. Det passer til nesten alt, og gjør hvilket som helst antrekk mye mer elegant. Røde lepper er alltid kronen på verket.

 

 

Hvis dere bor i Stavanger så vil jeg virkelig anbefale dere å gå på Kicks på Torgterrassen. De er utrolig flinke der og gir utrolig god hjelp. Jeg har kjøpt nesten alle leppestiftene mine der fordi jeg vet at hvis jeg går inn og forklarer ca hvilken type farge jeg ønsker og gjerne hva jeg vil matche den til så leter de gjennom maange forskjellige helt til jeg blir fornøyd. Jeg har for eksempel også vist et bilde av venninnen min når jeg skulle kjøpe en gave til henne,  og så har de funnet frem til en som kan passe henne. Dyktige jenter! 

 

 

Min nr 1 er helt klart den røde fra Dior. Føler den får frem øynene mine veldig godt, og jeg føler meg med en gang mye mer elegant. Dere kan finne antrekk hvor jeg har brukt di forskjellige leppestiftene her , her , her og her. 

 

Håper dere likte innlegget! Trykk "liker" hvis det er noe dere syns jeg burde fortsette med ♥ 

Victoria`s Secret fashion show

 • 10.02.2013 - 15:05

Hei skjønninger! Håper dere hadde det gøy i går, og at dere har en fin og rolig søndag. For min del ble det ganske rolig begge dagene. I går da jeg var på vei hjem fra busstoppet etter å ha vært på jobb så gikk jeg og irriterte meg over at jeg hadde kledd meg i en tynn strømpebukse når det er -10 grader ute, smart frøken dette her. Jeg håpte at en av mine kjære naboer tilfeldigvis skulle kjøre forbi og syns synd på meg, og la meg sitte på. Akkurat da kom Zahra kjørende og stoppet opp for å plukke meg opp, varm glede. Jeg ble med henne og resten av jentene på Kvadrat en snartur før vi dro hjem. Egentlig skulle jeg ut med noen i klassen, men det ble litt dårlig planlagt så jeg ble bare liggende og halvsove i sengen med en god bok. Slike lørdager er gode iblant. Det passet egentlig ganske greit for formen var ikke helt på topp så jeg trengte å hvile litt. 

 

I dag har jeg tatt det med ro og ryddet og styrt litt hjemme. Nå er opptak av Victoria`s Secret fashion show på mens jeg venter på at mamma og de skal komme hjem fra trekket. Fin søndag. Gleder meg til å gi morsdagsgaven. Gratulerer med dagen mamma, du er best ♥ 

Inspirasjon. For noen fantastiske kvinner. De ser så flotte ut alle sammen og har en helt nydelig utstråling, jeg blir målløs. For å ikke snakke om det glamorøse undertøyet. Miranda Kerr har alltid vært min favoritt, men jeg må si at Alessandra Ambrosio og Candice Swanepoel deler en sterk andreplass. Og det beste av alt er at det er ut som de koser seg så mye på showet. De brenner for det de driver med, og det er alltid god inspirasjon. I tillegg må jeg si at både Bruno Mars, Rihanna og Justin Bieber var utrolig flinke! 

 

Hva gjør dere i dag?

Anbefaling av blogg

 • 10.02.2013 - 11:00

Tusen takk til alle som meldte seg på linkerunden! Dere er så gode alle sammen.

Det er spesielt en som jeg har latt godt merke til som har festet seg i hodet mitt, og det er søte Evelynn Lone ♥ Hun er fra Bergen og sliter med en spiseforstyrrelse, men likevel er hun alltid positiv og bestemt på å bli frisk. Hun er utrolig inspirerende og flink! Hver gang jeg går inn på bloggen henens må jeg smile for hun skriver så positivt. 

 

Ta en titt innom ♥ 

Gold & Red

 • 09.02.2013 - 19:25

Hei skjønnheter! Jeg var i bursdagsselskap i går og feiret kjære Zahra som blir 19 på mandag, men glemte helt å poste bildene jeg tok til dere. Det var utrolig koselig med god mat og kjekke jenter ♥ Jeg elsker antrekket jeg satte sammen, liker å føle meg litt pyntet ved slike anledninger. Jeg har egentlig på meg en peplumtopp, men så fant jeg et utrolig fint skjørt på salget og satte det sammen til en fin "kjole". Når antrekket skal ha mye oppmerksomhet liker jeg å sette opp alt håret og ikke ha noe særlig smykker, utenom et par perleøyredobber. Sminken ble bare enkel øyesminke, men med rød leppestift som siste fine detalje. 

 

Topp og skjørt fra Bik Bok 

Sko fra ZaraRød leppestift fra Dior 

 

 

Hva synes dere?I am my own superhero

 • 09.02.2013 - 12:10

Hey superheroes! Nå er jeg mest sannsynlig i full sving på jobb på Kremmerhuset, men forhåndslaget et innlegg før jeg dro så det ikke skulle bli så kjedelig her inne imens. Elsker slike dager som dette når solen stråler i Stavanger, det er alltid så god lørdagsstemning da. Kundene er alltid så glade og fornøyde da, og jeg føler nesten ikke at jeg jobber. Dere skulle sett meg i går! Typisk på fredager er at det nesten ikke er kunder etter klokken seks for alle drar hjem og lager god mat og ser idol osv (det ville jeg også gjort), så de stakkars få kundene som kommer innom snakker jeg jo hull i hodet på for jeg er så selskapssyk. I tillegg stengte jeg alene fordi de som jobber i butikken ved siden av var syke, så den som sto midt i gaten og prøvde å slepe to store trebenker som vi har utstillingstingene på etter seg, det var meg! Det må ha vært et fint syn. 

 
     

Klokke fra Guess // Veske fra Marc Jacobs // Topp fra Bik Bok // Skjørt fra Zara 

 

Digger toppene med superhelt print på som har kommet i butikkene nå. Elsker å kombinere casual og litt classy stil. Synes det ble ganske kult, er dere enige?

 

p.s: Husk morsdag i morgen! Kom gjerne innom for gode gavetips ♥

Vinterferie

 • 09.02.2013 - 10:08

Dere er så gode og tålmodige. Jeg ble kjempeglad da jeg så at dere fortsatt kom innom og la igjen kommentarer, selv om det var litt stille på bloggfronten. Når jeg ikke får tid til å blogge så oppdaterer jeg i hvert fall på instagram: veronicachr. Beklager fraværet de to siste dagene, den siste innspurten mot vinterferien var tung, men endelig kan jeg puste lettet ut. Kjenner at jeg var veldig klar for en ferie, selv om jeg frykter at det blir endel skolearbeid i ferien også. Jeg skal i hvert fall fokusere på å pleie meg selv litt. Jeg drar til pappa i Bergen på tirsdag, det blir godt å komme seg bort litt. Jeg elsker å reise og se andre ting, selv om det bare er til Bergen. Dagen etter jeg kommer hjem fra Bergen drar jeg til London med klassen, så denne frøkna kommer til å være på farten! Og jeg skal ha dere med meg på alt ♥ Men først skal jeg lade opp med rolige dager, gode bøker, noe varmt å drikke, lange turer ute i solen, cafèbesøk, gode treningsøkter og alt annet jeg elsker å gjøre, kun for meg 

Det synes jeg dere også skal gjøre, for det fortjener dere alle og enhver. Gjør noe fint for dere selv kun fordi dere selv liker det og fortjener å ha det godt. 

 

 

Hvis dere har vinterferie nå, hva skal dere?


Under the snow, the flowers sleep

 • 05.02.2013 - 15:23

 

Vær så snill, gi meg sol og varme. I dag trosset jeg snøen utenfor og kledde meg i sommerfarger. I en ganske varm genser og med tykk strømpebukse under, vel og merke. Er så deilig å kle seg i akkurat det som passer deg. Skjørtet og genseren er fra Bik Bok. Blomsterkransen kjøpte jeg i en bod i London. 

 

Hva synes du? 

Breakfast in the snow

 • 05.02.2013 - 10:20

God morgen solstråler, har dere en fin start på uken? Beklager for så lite personlig blogging i går, jeg var på mattekurs rett etter skolen frem til halv seks og da jeg kom hjem hadde jeg enda mer lekser som måtte gjøres. Var utrolig tung og trøtt i hodet da jeg la meg i går, så da passet det fint at vi kunne jobbe litt hjemme i dag så jeg fikk sove litt ekstra og jobbe i ro og fred. Søte Bettina fikk ansvaret for bloggen mens jeg var på kurs, ble så glad når jeg kom hjem og så innlegget hun hadde skrevet. Hun er så herlig. Jeg klarte jo å spør den personen som liker minst å skrive, men synes hun  gjorde det bra! 

Jeg hadde en kjempekjekk helg og fikk ladet godt opp til siste innspurt før vinterferien. Denne uken kommer til å gå utrolig fort har jeg følelsen av. På lørdag var faktisk første gangen jeg ble gjenkjent på grunn av bloggen, så det var litt stas. Synes bare det er hyggelig når dere kommer bort. 

 

 

Frokosten min. Høydepunktet med slike dager som dette er å kunne lage seg en god, variert og gjennomført frokost. Ingenting er som en rolig morgenstund med knekkebrød, frisk frukt og en god kopp med te (som drikkes med sugerør haha), og se ut vinduet på snøen som kommer virvlende ned fra himmelen. Nå skal jeg straks ta fatt på særemnet igjen, denne perfeksjonisten blir aldri ferdig. 

 

(Alt er fra Kremmerhuset, unntatt koppen og sugerøret.)

Jeg vil også bare si tusen takk for alle de koselige kommentarene til linkerunden, dere er de beste. Dere kan fortsatt melde dere på her.

 

Ha en fantastisk fin morgen skjønninger, så ses vi senere.  

This summer I wanna wear this

 • 04.02.2013 - 22:33

Helt siden vi bestilte Tyrkiaturen til påsken har jeg begynt å tenke ut sommerantrekk. Veldig typisk at det er iskaldt og både snør og regner om hverandre mens jeg sitter og drømmer meg bort til varmen og fine sommerklær. Får så mye mer inspirasjon om sommeren, og elsker å kle meg i lette, tynne klær i fine farger. Jeg har blitt veldig glad i kombinasjonen av blonder og sterke neonfarger, så jeg satte sammen to eksempel:

 

 

Langt, oransjerødt høytlivsskjørt med en blonde t-skjorte //  En neon farget bh under en søt blondetopp til en røff denim shorts. 

 

Hva liker du best å kle deg i om sommeren?

 

(Husk linkerunde: her.)

Linkerunde

 • 04.02.2013 - 20:55

Hver dag er det innom kjempemange herlige mennesker og leser det jeg skriver. Men jeg er litt nysgjerrig på dere også. Så derfor tenkte jeg å ha en liten linkerunde hvor jeg linker til den bloggen jeg legger ekstra merke til.   

Det jeg vil at dere skal gjøre er å skrive navnet deres og alder, og hvorfor du leser min blogg. Lik facebook siden min her , og legg igjen en kommentar om at du er med. Husk bloggadresse! Selv om du ikke har blogg så hadde jeg satt veldig pris på om du uansett ville skrive navnet ditt og hvorfor du leser. 

 

Lykke til herligheter ♥

Brit awards 2013 antrekk

 • 04.02.2013 - 19:23

 

Ååh nå er det ikke lenge til jeg drar til London med klassen, og blant annet skal på Brit awards. Gleder meg! Alle de flinke artistene som skal komme; Calvin Harris, Rita Ora, Emeli Sandè, Mumford & Sons, Lana Del Rey, Taylor Swift, One Direction, Coldplays og flere! Det kommer til å bli en helt unik opplevelse. Jeg gleder meg veldig til å pynte meg til den kvelden, så jeg satte sammen et lite "ønske-antrekk" : 

 

 

 

 

Hva synes dere?

''A friend is someone who knows all about you and still loves you.''

 • 04.02.2013 - 17:23

Heihei! Bettina her.


Veronica kunne desverre ikke blogge idag. Nettop fordi hun er så flink at hun går på Mattekurs. Jeg var med henne sist halvår på dette, men hadde ikke tid dette halvåret. 
Dermed så blir det bare et lite gjesteinlegg fra meg. Har ikke så mye og fortelle, men kan i hvert fall si at Veronica er verdens beste jente. Har kjent henne helt siden jeg var 2år, og har alltid vært bestevenner siden den gang. Det finnes faktisk ikke en mer omtenksom og snill person! Hun har faktisk alt, ikke bare er hun kjempe fin, men hun er også så utrolig smart og flink i alt hun gjør! Har aldri opplevd at Veronica bare har gjort noe raskt, for å bare få det ferdig. Nei, hun skal alltid ha alt helt perfekt. Utenom hennes talenter i absolutt alt, er kun kjempekjekk å være med! Alltid med på noe kjekt, og spontant. Veronica og Bettina på tur, er alltid morsomt! Vi ender som regel opp med det helt motsatte en det vi egentlig skulle. 


Men siden jeg ikke har noen bilder fra helga, slenger jeg bare ut noen bilder vi tok for noen helger siden:  Love you Sissie! 

 

Ukens spørsmål #2

 • 03.02.2013 - 21:48

Hvilke blogger leser du?  Den eneste bloggen jeg leser fast er min kjære Maren sin! Ellers er jeg innom de som kommenterer hos meg, og gjerne litt forskjellige på topplisten innimellom. 

 

(Stem på henne her som årets fotoblogg!)Har du bloglovin? 

HER

 

Er du russ 2013?  Yess det er jeg! :-D 

 

 

Kan du lage et innlegg om hvilken sminke du bruker? Såklart kan jeg det!

 

Hvor er toppen fra? Den er fra Bik Bok! 

 
Hvilke serier ser du på? 
 

Noe du lurer på til neste gang?

From me to you

 • 03.02.2013 - 18:55

Blogging kan ofte virke utrolig overfladisk og materialistisk. For noen legger dette et veldig hardt press både på dem som leser bloggen, og den personen som står bak. Til tross for at jeg legger ut bilder av antrekk osv så er ikke dette for jeg ønsker å legge opp en liste om hvordan folk som er innom og leser skal kle seg. Jeg ønsker å inspirere, ikke bare i klesveien, men gjerne også innenfor trening, mat, interiør og positiv tenking. Inspirere andre til å respektere seg selv og være glad i seg selv. Det finnes ikke noe viktigere enn det. Det er deg selv du skal leve med resten av livet, og noe jeg har lært dette siste halvåret er hvor viktig det er å kjenne seg selv godt og tenke positivt. Selv om ikke alt er bra hele tiden, for alle har dårlige dager, så vil jeg holde bloggen mest mulig positivt vinklet fordi det finnes så utrolig mye man kan være glad for. Jeg velger å være glad fordi jeg kan.

Jeg ønsker at dem som leser bloggen min skal få en slags god følelse med seg selv og får lyst til å være gode mot seg selv. Så når jeg poster antrekksbilder så er det fordi jeg vil oppfordre andre til å kle seg akkurat slik de ønsker, og ikke være redde for hva andre synes. Om du vil gå i en neongul skjorte og et stripete skjørt, hvorfor ikke? Synes du det er kult og det får deg til å føle deg bra, så gjør det! Andres meninger er ingenting mot den følelsen av å føle seg fin, bra og spesiell kun fordi du er deg selv fullt ut. Skriver jeg om mat og trening så er ikke dette et slankepress, men fordi jeg vet hvor utrolig viktig det er å passe på kroppen og helsen sin. Når kroppen har det bra, så fungerer også resten så utrolig mye bedre. Vi er alle verdifulle skapninger, og vi er verdt å ta godt vare på! Dere har nok også latt merke til at jeg poster endel bilder av kveldene mine med magasiner og noe godt å drikke osv. Det er slike ting jeg elsker å gjøre på slutten av dagen som en slags belønning til meg selv, og jeg håper at når dere ser slike bilder så får dere lyst til å lene dere tilbake dere også, og gjøre noe avslappende som dere liker. Det synes jeg dere alle fortjener. 

Det er slik med mediumer som for eksempel blogging at vi har sjansen til å fremstille oss selv slik vi ønsker, og skaper et slags inntrykk som andre dømmer oss utifra. Jeg vil at dere skal huske at jeg også bare er et menneske med mange feil og dårlige dager, men jeg vil dele mest mulig glede med dere så dere får en slags "good-feeling" av å lese bloggen min. Dere gir meg så mye bare ved å være så herlige mot meg, så det er dette jeg ønsker å gi tilbake. 

 

Jeg setter pris på dere, hver eneste en og synes dere er alle herlige på hver deres måte ♥ 

.....and my sunday is complete

 • 03.02.2013 - 16:44

 

En god bok - selvpleie - noe varmt å drikke - notatbok til å skrive i når inspirasjonen treffer meg - regn som trommer på vinduet - stillhet i huset - knitring i peisen - hunden som puster ved føttene mine. 

For meg er dette alle ingrediensene som trengs til en perfekt søndags ettermiddag. 

 

Hvordan er din søndag?

Hazemomiji

 • 03.02.2013 - 12:48

Heei solstråler! Beklager så mye for at det ikke ble noe blogging i går! Det var travelt hele dagen, og jeg rakk ingenting mellom alt som skjedde. Jeg var på jobb på kremmerhuset, deretter var det bare rett hjem og spise og kle seg før jeg dro på vorsh hos Sofie med favorittjentene ♥ Det var karneval i Kongeparken for russen. Jeg var utkledd som army, hadde ikke rukket å kjøpe noe kostyme så jeg satte bare sammen noe jeg hadde hjemme. Selve festen var helt grei, merker at det er veldig stort lokale så tror det blir bedre under landstreffet. Men jeg var med kjekke folk, så da er det alltid gøy.

Jeg tok antrekksbilder til dere i går, men rakk ikke å poste dem, så de kommer nå: 

 

Dette er garantert min nye favorittopp. Elsker peplum-stilen!

 

Buksen har jeg faktisk arvet av Silje, likte fargen utrolig godt. Passet perfekt til en enkel, hvit topp. 

 

Leppestift fra Sensai Kanebo i fargen Hazemomiji. Den er litt fersken/oransje, og jeg kan se for meg at den blir veldig fin til litt mer solbrun hud.

 

Hva synes dere?

My last days

 • 02.02.2013 - 00:23

Jeg skulle akkurat til å sove, da Anita sendte meg en video. Nå strømmer tårer av både sorg og glede nedover kinnene mine. Og mest av alt er jeg inspirert.

Videoen snakker for seg selv:

 

Red knit and leopard jeans

 • 01.02.2013 - 15:15

 

Genser fra Monki // Bukse fra Cubus // Sko fra DNA 

 

Hva synes du? 

Ready for the weekend

 • 01.02.2013 - 14:51

Hei skjønnheter, har dere en fin start på helgen? Jeg elsker dager som dette. Det er strålende sol, og det merkes godt på humøret! Vi fikk jobbe hjemme i dag noe som passet ganske greit siden jeg ikke har vært helt god. Har jobbet med særemne, er snart ferdig, men føler hele tiden det er noe som kan skrives bedre. Andre som har det sånn?

 

 

Har på følelsen at dette kommer til å bli en veldig fin helg. I morgen er det karneval med russen, gleder meg. Jeg elsker å kle meg ut, så disse "tema-kroene" passer alltid perfekt for meg. I kveld blir det bare god mat og avslapping med Idol, har blitt helt hekta på det programmet. Synes det er så mange flinke, og sitter helt klistret til tven når noen jeg synes synger fint skal få vite om de går videre eller ikke. Hehe, tar av. 

I dag ble en liten eksperimentell dag i klesveien. Av og til får jeg noen bilder i hodet av et antrekk jeg har lyst til å gå i, enten blir det veldig fint, eller veldig stygt... Er i hvert fall spent på deres mening! Her er en liten sniktitt: 

 

Håper alle får en fantastisk helg, hva enn dere skal ♥ Vil gjerne høre om dere skal noe gøy? 

 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no