Veronica Reime

MomChallenge Januar: Nedtelling til det nye året

 • 31.01.2017 - 21:24

Hei dere! Som flere av dere vet skriver jeg også for bloggmagasinet MomsCollective, og hver måned har vi en #MomChallenge. Jeg tenkte å dele mitt bidrag til denne månedens utfordring også her på bloggen! I dag avsluttes denne utfordringen, men på mandag kommer det en ny som dere gjerne må være med på - så kanskje vi deler innlegget ditt ♥ 

5 minner fra 2016:

Linéa sin første bursdag: 

Det er ingen tvil om at det største jeg har fått oppleve i 2016 har vært å få følge Linéa sin utvikling fra en liten baby til å bli en jente med en sterk personlighet og sjarm. Et av de fineste minnene var å feire ettårsdagen hennes, noe vi forsåvidt gjorde flere ganger over en hel måned ettersom vi har en stor familie fordelt over flere steder, og en stor vennekrets. Alle selskapene var utrolig fine, og både vi og Linéa er så heldige som har så mange fine mennesker rundt oss. Vi blir så skjemt bort at det halve kunne vært nok, og vi er uendelig takknemlige for absolutt alt. Linéa storkoste seg med god mat, kake, gaver og trygge, gode mennesker rundt seg som  kun ønsker henne det beste her i verden ♥ Det var utrolig fint å se, og jeg gleder meg til å feire henne i mange år fremover. Den første bursdagen er alltid litt ekstra spesiell, og det er et minne jeg vil ha for alltid. 


Vi tok også ettårsbilder av henne ute i parken, og dere kan se alle ettårsbildene HER. Alle bildene er tatt av mitt søskenbarn, Linéa sin fadder ♥


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg laget også en "behind the scenes" - video av fotograferingen, som dere kan se HER.

♥ Påsketur på fjellet:

I påsken dro vi opp til fjellet for å nyte et par fridager sammen med familie. Vi gikk på lange skiturer med Linéa i pulken, grillet og koste oss. Solen strålte, og det var en helt nydelig tur. Jeg krysser fingrene for flere slike turer i 2017! 

♥ Nederland:

Om sommeren reiste vi til Nederland for å besøke pappaen min og stemoren min som bor der. Selv om Linéa hadde allerede vært ute på reise endel ganger før, så var dette hennes første "sommerferie-tur". Vi tilbrakte ti dager der, og fikk oppleve veldig mye gøy. Vi dro til blant annet Amsterdam og Rotterdam, gikk turer i parken, syklet turer og koste oss på stranden med å bygge sandslott og slappe av. Det var en veldig herlig og fin tur hvor vi fikk slappet av og ladet batteriene. Jeg gleder meg allerede til en ny tur til sommeren 2017. 

♥ København: 

Rett etter at jeg var ferdig i praksis og straks skulle starte på den intense eksamenslesingen dro vi til København sammen med moren, bestemoren og broren til Sindre. Vi tilbrakte en hel helg i storbyen og koste oss med å rusle rundt i de fine gatene, kikke i butikker, gå på tivoli og spise masse god mat. Linéa storkoste seg, og da spesielt på tivoliet. Det kunne ikke vært en bedre avkobling fra alt hjemme, og det ga meg masse ny energi og motivasjon til siste innspurt mot eksamen. 


♥ Bryllup:

I sommer var vi i et nydelig bryllup til onkelen og tanten til Sindre. Det var en varm og fin sommerdag, og vielsen var utendørs i en nydelig hage. Hele bryllupet var utrolig gjennomført, brudeparet var nydelig og vi storkoste oss med de andre gjestene. Vi var så heldige som fikk være med og feire kjærligheten deres, og det er et veldig fint minne å se tilbake på. 
4 ting å se frem til i 2017:

Linéa sin utvikling:

Å få følge Linéa sin utvikling er noe jeg kommer til å se frem til hvert eneste år. Det skjer så mye hver eneste dag, og jeg er veldig spent på personen hun vokser opp til å bli. Hun snakker allerede ganske mye, og jeg gleder meg til alle gullkornene. Det blir gøy å ta henne med på flere ting, se reaksjonen hennes og begeistringen. Til høsten har vi planer om å melde oss på turn. Det er noe jeg tror Linéa kommer til å like, og det blir en fin ting å gjøre sammen. Vi skal også feire toårsdag selvfølgelig, og det gleder jeg meg veldig til! 

♥ Jeg blir ferdig med bacheloren min:

TIl sommeren skal jeg levere bacheloren min, og det er noe jeg ser veldig frem til. Selv om jeg går et masterprogram, og kan ikke bare hoppe av etter bacheloren, så er det likevel en veldig stor milepæl i utdanningen min. Det er et stort skritt nærmere masteren og min drømmejobb. 

Hverdagen:

Aller mest gleder jeg meg til alle hverdagsgledene, og det er vel de det er mest av; hente L i barnehagen, spise gode middager sammen, gå turer og utforske naturen, spille spill, male, bake, se filmer sammen, og så mye mer. 

Reiser: 

Å reise er noe jeg alltid ser frem til. Jeg elsker å reise sammen med den lille familien min, og det er noe vi også kommer til å gjøre i det nye året. Jeg gleder meg allerede! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 erfaringer 2016 har gitt meg: 

Jeg er tøffere enn jeg tror:

Hvis det er noe jeg har fått erfare i 2016 så er det at jeg er tøffere enn jeg tror, både fysisk og psykisk. Det er en veldig fin erfaring å ta med seg, selv om det var ganske vondt da det stod på, så er det godt å huske på at du takler ting mye bedre enn du hadde trodd. Det er noe jeg alltid kommer til å huske på, når jeg møter nye utfordringer i fremtiden. 


 

♥ Barnehagestart:

En stor hendelse i 2016 var at den lille store jenta vår skulle begynne i barnehagen. Vi var utrolig spente på hvordan det skulle gå, og det føltes litt rart at hun plutselig var blitt så stor at vi skulle sende henne avgårde i barnehagen. Det gikk heldigvis over all forventing! De ansatte var fantastiske, barnehagen var stor med et stort og godt uteområde og Linéa stortrivdes fra første stund. De første dagene på tilvenning gikk veldig fint, og det var en stor milepæl å få være med på. Jeg kjente at mammahjertet kunne sprekke av stolthet når jeg så hvor godt Linéa gled inn, og hvor snill og god hun var mot de andre barna. Det var en veldig fin erfaring å se at L sitt første skritt ut i verden uten oss gikk så fint som det gjorde. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prioriteringer: 

Jeg har et travelt liv og det kan være vanskelig å rekke over alt, og du går rundt med en dårlig samvittighet over alt du ikke rekker. Jeg føler at jeg har vokst endel på dette punktet i løpet av 2016, og har blitt flink til å planlegge og prioritere rett ting til rett tid. Dagene våre går i ett, men jeg trives også med det sånn. Dere kan se hvordan en typisk dag er for oss HER.  Å prioritere det som er viktig for meg og familien min, og skape en balanse mellom det som må bli gjort og det å koble ut med familiekos er nøkkelen til å nå alle målene våre. Og ikke minst et godt liv ♥

2 mål og ønsker for 2017:

♥ Gi Linéa et best mulig år:

Mitt mål hvert eneste år kommer alltid til å være at jeg skal gi Linéa den beste støtten og forutsetningen til å utvikle seg og være fornøyd og glad. Hun er det viktigste i livet mitt, så mitt mål vil alltid være å gi henne et best mulig liv. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skole og sosiale medier: 

Selv om jeg først og fremst er en mamma, så har jeg også et par mål som gjelder kun meg selv. Jeg synes det er viktig å ha egne ting å fokusere på også, selv om jeg har blitt mamma. Det ene målet mitt er å få over en C på bacheloren min, og det andre er å fortsette å utvikle meg på sosiale medier. 2016 var et stort år for bloggen min, og jeg håper på å vokse enda mer i 2017. Jeg føler at det siste punktet har fått en god start med tanke på relanseringen vår av momscollective!


 

1 drøm for 2017:

♥ Nyte hverdagen:

Jeg har mange drømmer, men de er egentlig for litt lenger frem i tid. MIn drøm for 2017 vil derfor være å nyte hverdagen og være lykkelig med slik livet mitt er akkurat nå. Vi har et veldig fint liv, og selv om det er drømmer jeg skulle ønske gikk i oppfyllelse akkurat nå, så vet jeg at det kommer til å skje etter hvert. Frem til da så er jeg takknemlig for det livet og hverdagen vi har nå ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag

Et friskt pust i hverdagen

 • 30.01.2017 - 21:36

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På fredag hentet jeg Linéa i barnehagen etter skolen og tok henne med på stranden for å gå en liten tur bare oss to. Det var nesten ingen andre på stranden, bare et par som gikk tur med hunden sin og en som fløy en drage. Vi klatret litt i sanddynene og ruslet langs havkanten. Jeg vet ikke hvorfor jeg alltid har tenkt at vi kun går på stranden om sommeren, når det var like koselig å være der om vinteren. Nå har jeg allerede vært der to ganger i januar! Det er veldig friskt og godt å gå på stranden på denne tiden av året, og den salte luften blandet med varmen fra solstrålene var magisk. Vi har så mange fine steder rundt oss i nærområdet, eller bare en liten kjøretur unna, og jeg vil ut på enda flere slike spontane turer i fremtiden. Vi trenger ikke alltid å gå så langt eller bruke flere timer, men en liten pause ute i naturen gjør veldig godt. Et lite pust i bakken ute i det fri. Jeg krysser fingrene for flere slike øyeblikk i løpet av den nye uken. 
 

God kveld skjønne ♥ Jeg skal prøve å ikke mase mer om hvor godt jeg trives med hverdag og rutiner, men det er så mange små ting som får meg i godt humør. Som at det er tåkete om morgenen, men solen driver og bryter gjennom. Eller at Linéa blir helt i ekstase av å se de andre barna i barnehagen, men at hun alltid må løpe tilbake og gi meg en ekstra klem før jeg går. En varm kopp med latte som jeg henter meg i kantinen på vei til lesesalen. Det ble en god og rolig start på uken hvor jeg satt og leste fra morgenen av, frem til forelesning klokken to. Resten av ettermiddagen har jeg bare kost meg hjemme med den lille familien min. Etter at Linéa hadde lagt seg tok jeg meg litt tid til å ha et lite hjemme-spa. Jeg tok kur i håret og smøret meg inn med gode kremer. Det gjorde godt! Nå har jeg krøpet langt under dynen og skal kose meg litt med serier før jeg sovner.

Håper mandagen har vært god mot dere. Vi skrives mer i morgen! Klem ♥

PS: Jeg tenkte bare å tipse dere om en utrolig fin ukesplanlegger som flinkeste Julie har laget. Dere kan enkelt laste den ned og printe den ut, fylle den ut og henge den opp et synlig sted. En veldig fin og enkel måte å få oversikt og kontroll på. Den er helt gratis, og dere finner den på facebooksiden vår HER. 

Utforsker skogen

 • 29.01.2017 - 13:40

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei hjerter! Denne helgen har vært veldig etterlengtet, og endte opp med å bli fantastisk fin. Som sagt var jeg syk forrige uke, og det henger fortsatt litt igjen denne uken. Jeg blir heldigvis bedre og bedre, og vi har fått kost oss masse sammen denne helgen. På fredag var Sindre på besøk hos en kompis, og jeg hadde store planer om å se håndballkamp på TV etter at Linéa hadde lagt seg. Det endte opp med at jeg våknet klokken halv to på natten fullt påkledd, og skjønte ingenting. Jeg hadde sovnet sammen med Linéa, da hun skulle sove. Jeg tror jeg trygt kan si at jeg var veldig trøtt og sliten den dagen. 

På lørdagen gikk vi tur ute i skogen, en løype som går rundt Urådalen. Linéa elsker virkelig å gå turer ute i skog og fjell, og hun hvinte av glede, da vi fant frem bæremeisen. Hun peker og forteller om alt hun ser, synger, og gynger fornøyd fra side til side. Vi slo oss ned på en rasteplass ved en foss, og grillet pølser og pinnebrød. Det var så koselig! Frisk luft, lukten av bål, lyden av fossen som bruser. Vi koste oss med den gode maten, drakk varm sjokolade og utforsket omgivelsene sammen med Linéa. Ingenting er som å følge henne når hun oppdager nye ting, studerer og blir begeistret over det hun har funnet. Det er deilig å bare glemme tid og plikter, og bare nyte en dag ute i naturen. Etter hvert begynte det å skumre, og da dro vi hjemover. Etter at Linéa var i seng hadde vi litt kjærestetid med sushi og serier, og klarte å holde oss våkne helt til klokken elleve (haha). I dag regner det ute, så vi slapper av inne med film, maling og leking med duplo og dukker. En veldig herlig søndag, og en perfekt avslutning på en fin helg. Vi skal nyte resten av dagen, før hverdagen begynner igjen i morgen. Håper dere har det bra, og at dere har fått kost dere og ladet opp batteriene i helgen ♥ Klem! 

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer! 

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

 

Mine 8 mest leste innlegg

 • 24.01.2017 - 21:39

HAR JEG ØDELAGT LIVET MITT?

Mitt mest leste innlegg noen sinne. Det handler om presset fra samfunnet og hvordan det føles som om du har mislyktes når du ikke følger den planen som forventes av deg. Jeg deler mine tanker rundt det å være en ung mor og få barn før jeg er ferdig etablert, og hvordan jeg har håndtert dette presset. Det ble også publisert av TV2 HER. 

"Jeg mener og tror at du aldri vil føle deg helt "ferdig". Ferdig med alt du skulle ha studert, jobbene du skulle hatt, alle stedene du skulle ha sett og all selvrealiseringen du skulle gjøre. Det er en reise som varer hele livet. Jeg er så lei av å bli satt i en bås og stereotypisert av samfunnet. Bare fordi jeg ikke har fulgt den ferdige oppskriften vi fikk levert til punkt og prikke. Teorien om unge mødre i kjellerleiligheter som aldri kommer til å komme seg noen vei har jeg planer om å motbevise."

DETTE FORTJENER DU

Har du noen gang vært sammen med noen som behandlet deg dårlig? Et forhold som tar all energien din, og ikke gir noe tilbake? Du er verdt mer. Et innlegg skrevet utifra egne tanker og erfaringer til alle dere som er/har vært i samme situasjon. 

"Vi blir værende i giftige forhold som vi innerst inne vet ikke er bra for oss. Forhold som vi hadde rådet venninnen vår om å gå ut av for lenge siden, men klarer det ikke selv. Vi himler med øynene og har sterke meninger om både det ene og det andre. Vi ville aldri godtatt det. Fordi det er jo så lett å slå opp, ikke sant? Vi skjønner ikke hvordan andre jenter kan være så dumme og finne seg i så mye, helt til vi plutselig er den jenta selv. En dag sitter du der fanget i et giftig spindelvev uten å helt vite hvordan du skal komme deg ut, det har blitt altfor komfortabelt der. Det er ikke sunt, men du husker ikke hvordan det er å ha det på noen annen måte. Hvordan du havnet her har du ingen anelse om. Det er et helvete å komme seg ut, tro meg, jeg har vært den jenta selv."JEG GIKK NED 18 KILO

"Kiloene raste av, jeg hadde konstant vondt i hodet, ble mer stressa og sliten i kroppen. Da jeg gikk til legen for å ta prøver var jeg sikker på at de kom til å være helt fine, kanskje litt jernmangel, men ellers ingenting. Jeg fikk helt sjokk da legen ringte meg klokken 6 om kvelden og sa at  jeg hadde ekstremt lave verdier på både vitaminer og jern og at jeg var dehydrert og underernært. Mødre er superhelter, men ingen kan leve på bare luft og kjærlighet. "

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HVORDAN KLARER DU DET?

Jeg svarer på et spørsmål som jeg har fått mye etter at jeg fortsatte studiene etter at jeg ble mamma. 

"Linéa er min største motivasjon, og jeg har aldri vært så motivert til å lese mye og jevnt som jeg er nå. Jeg kan ikke satse på å ta skippertak, ettersom jeg aldri vet om hun plutselig blir syk eller får en ny tann midt i eksamenstiden min. Du må hele tiden henge med, og helst gjerne ligge litt i forkant. Det beste i verden er å komme inn døren hjemme etter et par timer med forelesning på skolen og bli møtt av den blideste solstrålen som lyser opp og strekker armene etter meg. Hun smiler og ler og borer ansiktet ned i halsgropen min. Det er da jeg tenker at det er så absolutt verdt det. Hun fortjener den beste fremtiden det er mulig å få, og det skal jeg gi henne."DET VERSTE SOM KUNNE SKJE

Et innlegg skrevet om da jeg ble innlagt på sykehuset.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JEG VILLE GI OPP

"En av mine første tanker etter at jeg så plusstegnet på graviditetstesten var at jeg måtte avslutte studiene. Eller i hvert fall utsette noen år, og kanskje aldri begynne igjen. Jeg måtte bare gi dem opp, det kom aldri til å gå. Men etter at jeg fikk tenkt en stund kom jeg frem til den beslutningen om å fortsette. Det går ikke en eneste dag hvor jeg ikke er takknemlig for at jeg stolte på magefølelsen min om å prøve å fortsette. Jeg har blitt spurt om "hvorfor jeg ikke bare tok abort siden jeg er midt i studiene", og andre har lurt på hvorfor i alle dager noen får barn i studietiden istedenfor å "fokusere skikkelig på skolen". Det har blitt antatt så utrolig mange ganger at jeg har avsluttet studiene. Noen har til og med påstått at Linéa kan få tilknytningsproblemer. I mine øyne hadde det vært egoistisk å ikke fortsette med studiene. For meg betyr en utdanning at jeg setter Linéa og hennes fremtid først."

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

12 ØKONOMISKE TIPS FOR SMÅBARNSFORELDRE (OG ANDRE)

Mine små, gode tips til lommeboken! Rådene er skrevet til småbarnsforeldre, men flere av punktene gjelder alle. 

JEG VAR FLAU OVER Å VÆRE EN AV DEM

"Jeg tror det er så og si umulig å leve helt uten fordommer, noen ganger bare kommer det automatisk. Enten du mener det eller ikke. Jeg ser på meg selv som ganske fordomsfri, og ser det beste i alle. Likevel merket jeg at etter at jeg fant ut at jeg var gravid så dømte jeg også, noe jeg ikke hadde trodd jeg kom til å gjøre. Jeg var akkurat blitt 20 år, og hadde kommet en måned ut i mitt aller første år på en femårig utdannelse. Jeg visste det ikke da, men jeg var gravid. Jeg skulle bli en ung mamma som fikk en baby helt i begynnelsen av studiene sine. Jeg var en av dem. Og jeg kjente at noen ganger når jeg tenkte på det så ble jeg litt...flau? Jeg hadde ikke trodd at jeg kom til å føle det sånn, for jeg hadde egentlig et ganske positivt syn på unge mødre. Jeg tenkte at de var tøffe. Men når jeg var en av dem selv, så jeg plutselig litt annerledes på det. Bakerst i hodet mitt hadde jeg en forestilling om at dem som var i min situasjon hadde en liten sjanse for å komme seg noe videre. De ble værende der de var. Jeg er ikke stolt av den tanken, men jeg må være ærlig.​"STUDERE MED BABY - DETTE MÅ DU VITE

Jeg avslører flere ting du må vite hvis du skal være mamma og student samtidig! Dette ble også publisert på byas.no HER.

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer! 

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn 

En herlig studydate

 • 24.01.2017 - 19:02

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God tirsdag dere! Det er såå herlig å være tilbake til hverdagen og de daglige rutinene. Selv om jeg må innrømme at jeg var rimelig trøtt i dag tidlig... Jeg hadde bare en kort forelesning i dag fra 10-12, og etterpå dro jeg til byen for å lese på café med noen venninner. Jeg følte meg både trøtt og kald, men med litt varm gulrotsuppe og kaffe innabords kviknet jeg straks litt til igjen. Ett av mine mål for 2017 var jo å variere leseplass litt mer, så jeg er veldig glad for at jeg allerede har fått begynt med det. Og at de andre ville være med ♥ Jeg leser på skolen hver dag før og/eller etter forelesning, og det kan bli litt ensformig til tider. Jeg ble inspirert og fikk energi av å sitte på en café og jobbe med mennesker som løp inn og kjøpte med seg takeaway-kaffe, noen satte seg ned for å skravle med venninner imens noen drev med jobbintervju. Jeg klarer ikke helt å sette ord på det, men det er bare noe ved det som gjør at jeg trives og føler meg motivert til å jobbe. Shakespeare, gulrotsuppe og caffè latte sammen med gode venninner er ikke verst på en litt grå tirsdag! 

Resten av dagen har gått til å spise en god middag, snakke med Linéa om dagen hennes i barnehagen og slappe av sammen. Noen dager kjenner jeg ekstra på hvor takknemlig jeg er for livet og hverdagen jeg har. Jeg studerer noe som jeg virkelig interesserer meg for, jeg har noen herlige venninner som også fungerer som supre studiepartnere, og jeg har en nydelig familie å komme hjem til. Ikke minst er jeg veldig glad i dere som klikker dere inn her og skriver til meg, det setter jeg veldig pris på! 

Håper dere har hatt en god tirsdag ♥ Vi skrives mer senere! 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Mine mål for 2017

 • 23.01.2017 - 18:23

HEI fine lesere ♥ Det føles som en evighet siden jeg skrev til dere, selv om det bare var noen dager. Både jeg og Linéa har vært syke i over en uke, så alle kreftene mine har gått til å pleie lille gull og prøve å bli frisk selv. Vi har heldigvis blitt friske begge to, så krysser jeg fingrene for at L holder seg frisk en stund nå. Jeg får så vondt av å se at hun ikke har det helt godt! I dag var hun tilbake i barnehagen igjen, og jeg tilbake på skolen. Ord kan ikke beskrive hvor deilig det var å starte hverdagen igjen etter noen sykedager hjemme. Jeg hater å være syk og driver hele tiden å skriver ting ned som jeg vil/må gjøre når jeg blir frisk igjen. Jeg liker ikke følelsen av å ikke ha nok energi til å gjøre alt jeg vil/må. Men nok om det! En liste jeg har skrevet, og som jeg føler meg veldig klar for å ta fatt på nå som jeg har blitt frisk, er mine mål for 2017. Jeg vet at det er delte meninger om dette med nyttårsforsetter, men personlig liker jeg det. Jeg synes det er en fin tradisjon å reflektere over året som har vært, og sette seg realistiske mål for det nye året. Så lenge målene tar utgangspunkt i deg selv og utvikle det gode i deg, så ser jeg ikke hvorfor det skal være en negativ ting. Det er når målene blir så ekstreme at det fører til et voldsomt press at jeg synes det blir snudd til noe negativt. Det skal sies at å sette meg mål er noe jeg liker å gjøre året rundt, og ikke bare fordi det er et nytt år. Jeg vil alltid jobbe med å bli den beste versjonen av meg selv. Her er i hvert fall mine mål for 2017: 

♥ Være snill mot meg selv.

Jeg er veldig perfeksjonist og kan til tider være veldig streng og hard mot meg selv. Jeg synes det er en god ting å være nøye og ville gjøre en god innsats i alt jeg går inn for, men jeg vil også bli flinkere på å være mer fornøyd med det jeg gjør og gi meg selv noen gode "pauser". Det betyr ikke at jeg skal gjøre mindre innsats eller en dårligere jobb, så absolutt ikke, men jeg vil gjøre små ting for meg selv som jeg vet gir meg glede og litt pusterom i hverdagen. Det kan være å lese 20 minutter på noe som ikke er pensum, tenne et duftlys eller gå en tur. 

♥ Gå flere turer ute. 

Når vi snakker om turer; jeg vil gå enda flere turer i skog og fjell. Vi var mye ute på tur i 2016, og Linéa elsker det like mye som oss. Hun er allerede godt vandt til å sitte både i bæremeis og pulk, og jeg gleder meg til å ha henne med på enda flere turer i 2017. Det trenger heller ikke alltid være lange turer, og det kan være like gøy å gå en liten tur ned til havet som bare er ti minutter å gå til fra oss. Det er så deilig å koble ut fra hverdagen litt og gå ute i frisk luft og utforske naturen. Ingenting er som å ha med barn ut i naturen, da de er mye flinkere til å glede seg over små ting som vi kanskje tar for gitt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Bli enda flinkere økonomisk. 

Dette punktet er med hvert år, nettop fordi det er noe du alltid kan bli flinkere på. Vi er ganske flinke på dette punktet, men som sagt er det alltid noe som kan forbedres og jobbes med! 

♥ Gjøre flere varierte aktiviteter. 

Det er så mye jeg har lyst til å gjøre, og jeg elsker å finne på nye ting. Jeg føler ofte at vi er best på å gjøre mye forskjellig når vi er på ferie? Det er vel så gøy å finne og bruke mulighetene i sin egen by! Vi har blant annet hatt med Linéa på kunstutstilling, og det syntes hun var overraskende gøy. Det var både bilder og skulpturer i bronse, og hun løp rundt med store øyne og pekte og kikket på alt. Jeg vil gjøre enda flere av slike ting, og har begynt å skrive det ned hver gang jeg får en idé om noe jeg har lyst til å finne på. Så får vi se hvor mye av det jeg gjennomfører!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Lese på sengen. 

Dette gjorde jeg i et par måneder, og det var så deilig! Dessverre har det blitt byttet ut med pensumlesing og scrolling på sosiale medier, noe som ikke er bra! Jeg har jobbet mye med skole på sengekanten denne høsten og vinteren, og etterpå ligger jeg og scroller på instagram uten å egentlig følge med. Jeg merker at jeg blir mye mer sliten av det, og jeg sover faktisk bedre når jeg legger bort alt og leser en halv time på sengen. Jeg sovner naturlig nok tidligere også da, ettersom jeg blir trøttere av det. Dette er en vane jeg ønsker å få tilbake igjen, bare legge bort alt av jobb og sosiale medier og fordype meg i en god bok (som ikke er pensum!). 

♥ Variere leseplass. 

Jeg skal ærlig innrømme at jeg blir så utrolig lei av lesesalen, grupperommene og skolebiblioteket på skolen. Jeg vil prøve å variere leseplass litt mer for å gi meg selv mer motivasjon og inspirasjon. Jeg liker best å komme meg ut av døren istedenfor å jobbe hjemmefra, så jeg har tenkt til å sette meg mer på det offentlige biblioteket eller på en café når jeg får sjansen. Jeg blir veldig inspirert av å ha mennesker rundt meg, og jeg kan godt tenke meg å ta en kaffe på en café og fordype meg i pensum, enten alene eller sammen med studiegruppen. 

♥ Jobbe mer med bloggen. 

2016 var det beste året så langt for bloggen min, og jeg er veldig glad og stolt over alt jeg oppnådde med den. Dette er noe jeg liker veldig godt å drive med, og jeg gleder meg til alt 2017 har å by på på denne fronten. Jeg skal jobbe godt med å levere gode innlegg her, samt knytte alle kanalene mine (blogg, instagram og YouTube) bedre sammen. Jeg gleder meg! Dere kan følge meg på instagram HER, og YouTube HER. På snapchat heter jeg veronicacr ♥ Få en god karakter på bacheloren min.

Dette semesteret skal jeg skrive bachelor (iiik), og jeg har allerede valgt tema og kommet i gang med prosessen. Jeg elsker å fordype meg i noe faglig og jobbe godt med det. Det er så gøy når du finner noe du interesserer deg for! Målet mitt er å jobbe godt nok til at jeg sier meg fornøyd med min egen innsats, men selvfølgelig håper jeg på en god karakter også. 

♥ Reise. 

Akkurat som i 2016 så skal vi reise litt i 2017 også, og det gleder jeg meg veldig til! Å reise er også et mål hvert år, og det er noe jeg alltid kommer til å ha på listen min. Det gir meg så mye, og det er noe som Linéa også har veldig godt av når hun skal vokse opp og forstå verdenen vi lever i. Å reise og se nye kulturer og mennesker beriker livet vårt på så mange måter, og jeg gleder meg til alt vi skal lære sammen på reiser i 2017. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere likte innlegget, og kanskje ble inspirert til å sette noen mål selv også. Dere er gode nok akkurat som dere er, og å sette seg mål handler kun om å utnytte sitt fulle potensial på best mulig måte ♥ Håper mandagen og den nye uken behandler dere bra så langt! Klem. 

Har dere noen nyttårsforsetter? Jeg tenker på å lage et innlegg om hvordan jeg går frem for å nå målene mine, er dette noe dere ønsker å lese om? Let me know!

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag

En typisk dag for oss time for time

 • 11.01.2017 - 21:52

Dette innlegget ble skrevet i høst, men jeg tenkte uansett å poste det slik at dere fikk se hvordan en typisk hverdag var for oss før jul. Jeg tenkte å lage slike innlegg litt oftere, det gir dere et litt dypere innblikk i vår hverdag ♥

06:15: Alarmen min ringer, og det er på tide å stå opp. Jeg har alltid pakket både skolesekk, barnehagesekk og eventuelt svømmebag kvelden før, så det eneste som gjenstår er at jeg må stelle meg og smøre klar frokost som jeg kan spise i bilen. Jeg henter også yoghurt som Linéa skal ha med seg i barnehagen og legger den i sekken hennes, og dobbelsjekker at jeg har med alt jeg skal. Innimellom her vekker jeg også Sindre slik at han kan gjøre seg klar for jobb som han begynner på klokken 07:00. 

06:50: Har ikke Linéa våknet så vekker jeg henne nå (som regel har hun våknet), og tar henne over i vår seng for litt kos og en rolig oppvåkning. Hun er alltid veldig blid om morgenen, og det beste i verden er å starte dagen min sammen med henne. Etter litt prating og kos går vi på badet for å gjøre morgenstellet. Klærne har jeg også lagt frem kvelden før, slik at det er klart. Hun får på seg myke og behagelige klær til barnehagen, vi grer håret og pusser tennene. Hun er ikke så veldig glad i å pusse tennene sine, og synes det er mye morsommere å prøve å pusse mine tenner. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

07:15: Linéa er spent fast og alt er pakket i bilen, og vi er klare for å dra avgårde. Det er en kunst å få oss begge ut av døren fullt påkledd, med en sekk og to bager på slep. Varmen og radioen i bilen settes på, og vi kjører mot barnehage og skole. Linéa spiser frokost i barnehagen, derfor gjør vi ikke det hjemme før vi drar.  

07: 35: Linéa er levert i barnehagen, og jeg vinker hadet med et tungt mammahjerte. Det er heldigvis verre for meg enn for henne, ettersom hun er utrolig klar for en dag med lek og moro. Hun blir veldig begeistret når hun møter de ansatte og de andre barna, og deler ut et par klemmer før hun tar fatt på lekingen. Jeg skrur musikken litt opp, og prøver å skifte fokuset fra "mammatanker" til dagens undervisning.

07:50: Jeg har ankommet skolen og gjør meg klar for å undervise. Jeg begynner ikke før 08:15, men jeg liker å ha litt god tid til å henge fra meg yttertøy, finne frem materialet jeg skal bruke og låse opp klasserommet. Jeg får alltid litt sommerfugler i magen, men det går over så fort jeg får satt i gang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

15: 30: Ferdig i praksis for dagen. På grunn av taushetsplikt ønsker jeg ikke å dele noe fra praksisen, og derfor blir det et lite hopp i tid her. 

15:50: Jeg henter Linéa i barnehagen, og det er virkelig den beste følelsen i verden når hun kommer løpende mot meg for å gi meg en klem. Jeg prater litt med de ansatte, kler av den tykke dressen og setter oss i bilen. Sindre er ferdig på jobb og møter oss ved barnehagen, før vi kjører sammen mot babysvømmingen. Vi har litt god tid på oss, men ikke så god tid til at det er noe poeng i å dra hjem i mellomtiden. Vi tar heller gjerne et lite stopp ved vannet for å se på svanene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16:30: Vi er fremme ved babysvømmingen. Det er fortsatt litt tid til de åpner garderobene, og Linéa får komme frem i førersetet hvor vi spiser litt medbrakt niste. En skive, skyr og banan går ned på høykant. 

16:55: Garderobene åpner og vi gjør oss klare for litt familietid i vannet. Linéa elsker svømmingen, og er utrolig tøff og uredd i vannet. Vi har gått der siden hun bare var ca to måneder gammel, og det kommer veldig naturlig for henne. Hun dykker under vann, drar seg opp på kanten av seg selv og sklir på sklien. Så fort hodet kommer opp av vannet etter at hun har suset ut i vannet fra sklien roper hun "mer!"

 18:00: Trøtte og varme er vi tilbake i garderoben for å dusje og kle oss. Linéa får på seg pyjamas ettersom det er så nært leggetiden hennes, og hun spiser på en banan imens jeg kler på meg selv. 

18:30: Vi er kommet hjem, og Linéa sitter og spiser kveldsmaten sin. Hun spiser alltid skive med litt forskjellig pålegg i tillegg til melk og noe frukt i en skål ved siden av. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

19:00: Ettersom hun allerede har blitt vasket og fått på pyjamasen er det bare litt tannpuss som gjenstår før hun er klar for sengen. Vi synger "pusse-sangen", og hun ler seg ihjel når jeg iherdig prøver å få pusset de små tennene hennes. 

19:15: Vi ligger i sengen vår og leser bok. Linéa har alltid en flaske med vann med seg i sengen, og hun drikker ganske masse imens vi leser. Vi leser som regel to bøker, før Linéa gnir seg masse i øynene og vil legge seg ned på puten. Ettersom hun har vært veldig mye syk med ørebetennelser en stund nå så har jeg merket at hun søker litt ekstra nærhet når hun skal sove. Derfor lar jeg henne sovne i vår seng sammen med meg før vi legger henne over i hennes egen seng. Jeg trenger ikke gjøre så mye for at hun skal sovne, annet enn at jeg ligger der ved siden av henne. Når hun først har blitt lagt over i sin egen seng så blir hun der til neste morgen. 

19:30-20:00: Linéa har sovnet og blir lagt over i sin egen seng. 

20:00-22:30: Etter at Linéa har lagt seg gjør jeg gjerne litt skolearbeid, rydder opp lekene, vasker klær og generelt gjør litt rent etter dagen som har vært. Jeg gjør også alt klart for neste dag, slik at det ikke blir en grusomt travel morgen. Forarbeid er gull verdt! Er det fortsatt litt tid/overskudd setter jeg meg ned litt med bloggen eller ser en halv episode av en serie sammen med Sindre. 

 

Dette er en typisk mandag hos oss! Bildene er hentet fra andre innlegg ettersom jeg skrev innlegget, men aldri fikk rukket å tatt bilder til det. Håper dere likte innlegget, så gjerne jeg kan lage slike litt oftere ♥

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag 

Å reise er å leve

 • 09.01.2017 - 19:10

Helt siden jeg var liten har jeg reist til flere steder over hele verden. Det gir meg så mye, og det er noe jeg vil gjøre så lenge jeg har mulighet til det. Nå har vi vært endel ganger i Nederland for å besøke pappa som jobber her, og stemoren min. Jeg er veldig stolt av pappa og jobben han gjør, og vi er veldig heldige som har muligheten til å dra dit på besøk. Det er et sted jeg har blitt veldig glad i, og Nederland har så mye mer å by på enn jeg hadde forestilt meg. Også denne turen vi var på nå var veldig fin, og vi fikk gjort mye gøy både i Den Haag (hvor pappa bor), Amsterdam og en annen liten by utenfor Den Haag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leiligheten ligger i ellevte etasje, og vinduene er så store at du kan sitte i dem. Det elsker jeg! Utsikten er helt fantastisk, og vi kan se både helt til byen og til stranden. Det er så fint å sitte der om morgenen og se på menneskene som går forbi eller sitter på den koselige restauranten rett over gaten. Soloppgangen og solnedgangen er også helt nydelig å få med seg herfra. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe som var veldig gøy ved å feire nyttår der var at vi fikk ta del i en annen kultur sine tradisjoner. På selve nyttårsaften samlet alle seg nede ved stranden for å se på fyrverkeriet. De hadde et fyrverkerishow som var helt fantastisk, og mot slutten tente de et gigantisk stort bål. Det var over hundre tusen mennesker som samlet seg ved stranden for å telle ned til midnatt sammen og se på fyrverkeriet. Det var en veldig fin og magisk stemning. 

Bildet ovenfor er av den andre tradisjonen deres; nyttårsbadet. De har et eget arrangement for bading på første nyttårsdag. Dette er veldig populært, og 10 000 får lov til å være med, men det er enda flere som kommer og vil bade. Det er altså førstemann til mølla hvem som kommer og får billett og en oransje lue, og dermed får bade. De har musikk og teller ned over en høytaler sammen med publikum, og så løper alle sammen ut i vannet samtidig. Pappa var med, og jeg angrer litt på at jeg ikke gjorde det selv. Det var iskaldt og så ut som totalt galskap, men utrolig gøy å ha gjort! Det var i hvert fall veldig kjekt å få oppleve. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sindre og jeg hadde en liten date-dag i Amsterdam sammen, hvor vi blant annet var på Van Gogh museumet. Det var veldig fascinerende og spennende å få se maleriene hans. Det var et stort og fint kunstmuseum som virkelig hadde gjort det meste utav det. Bildet ovenfor er fra utenfor museet. Området rundt er utrolig fint, og vi ruslet rundt der en stund og bare nøt solen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var også på et annet kunstmuseum i Den Haag med malerier av Esher. Jeg har faktisk en liten kunstelsker i meg, hvem hadde trodd det! Jeg benytter gjerne sjansen til å se ulike typer kunst når vi er ute og reiser, men vi har også vært på utstillinger her hjemme. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var et lunsjsted i Amsterdam som jeg falt helt for, og her serverte de meg denne gode couscoussalaten. Så godt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På restauranten pyntet de blant annet med disse fine kransene. Jeg likte veldig godt hvor utrolig gjennomført hele stedet var. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lille gull koser seg på lekeplassen i nabolaget. Hun elsker å være på tur like mye som oss, og er virkelig helt fantastisk å ha med på reise. Hun er så åpen og fin mot nye mennesker, og sjarmerer alle vi møter. Når vi er ute løper hun rundt og utforsker, ellers så sitter hun i vognen sin og tar inn alle de nye inntrykkene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En egenkomponert yoghurt på det beste yoghurtstedet i byen. YUM! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enda mer mat! Til daten vår i Amsterdam hadde jeg bestilt bord på en veldig god, orientalsk restaurant. Maten og stemningen var helt fantastisk, og vi koste oss i flere timer. Vi bestilte flere retter som vi delte, og det var en veldig god smaksopplevelse. Noe av det kjekkeste ved å reise er å prøve ny mat, og dette var virkelig et vellykket restaurantbesøk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv om jeg liker Amsterdam best om sommeren, så var det noe magisk ved byen når det ble kveld og vi gikk på broene over kanalen som ble lyst opp av lysene langs vannet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Solnedgangen sett fra utsikten til leiligheten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er en jente etter mammaen sin sitt hjerte, min beste reisepartner. Hun har blitt veldig reisevant, og er utrolig lett å ha med på tur. Flyet gikk litt sent, men det gjorde ingenting for Linéa. Hun var blid som vanlig og koste seg på Starbucks med milkshaken sin og Peppa Pig på iPaden. Vi skiftet til pyjamas før vi gikk på flyet, og hun sovnet av seg selv på fanget mitt etter en liten stund oppe i luften. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

En liten frøken som absolutt skal trille kofferten sin selv. Det var flere som stoppet opp for å se på henne der hun trillet rundt og viftet med bamsen sin. Så fort hun oppdaget at hun fikk oppmerksomhet fra andre, stoppet hun opp for å tøyse og gjøre seg til. Skøyeren! 

Jeg er veldig takknemlig for at vi er så heldige og får reise såpass mye. Det er noe vi liker veldig godt å gjøre sammen, og jeg har alltid ment at det gjør barn godt å se andre ting enn den lille boblen vi bor i hjemme i Norge. Som sagt har jeg alltid blitt tatt med på mange turer rundt om i verden, og det har gitt meg noe veldig verdifullt. Å ha fått sett de tingene og få oppleve det jeg har gjort er noe jeg setter veldig pris på, og jeg ønsker å gi det samme til Linéa. 

Jeg har tenkt litt på om jeg skal lage en liten "Nederland guide" med mine favorittsteder og aktiviteter i Nederland, om det er noe dere ønsker? Dere kan lese om forrige tur til Nederland i innleggene under, samt se en videoblogg. 

 

 

EN DAG PÅ STRANDEN

BYTUR OG FEIRING AV BACHELOR

SYKKELTUR OG SAND MELLOM TÆRNE

BEACH BABY

EN MAGISK PARK

ROTTERDAM

KUNSTUTSTILLING, SOLNEDGANG OG VILLE KANINER

EN DATE I AMSTERDAM

VIDEOBLOGG: VÅR TUR TIL AMSTERDAM

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

 

Tilbake til hverdagen

 • 09.01.2017 - 15:46

God mandag dere! Det er alltid litt tungt å starte hverdagen igjen skikkelig etter ferien, og i dag tidlig var jeg helt utrolig trøtt. Det var en drastisk motsetning til de late morgenene vi hadde i Den Haag. Jeg fikk heldigvis både meg og Linéa ut døren til vanlig tid, og etter at jeg hadde levert henne i barnehagen dro jeg opp til skolen for å møte Silje, Zahra, June og Anette for å lese pensum. Det var veldig godt å se alle sammen igjen, selv om de var på besøk hos oss rett før vi reiste. Det er alltid litt lettere (og kjekkere) å komme i gang når du gjør det sammen med noen andre. Vi leser ikke alle det samme pensumet, men det hjelper uansett bare å sitte sammen med noen. Det er litt som med trening, du "tvinger" deg selv til å dra på skolen og lese fordi du har avtalt det med noen. Det var i hvert fall veldig deilig å komme i gang igjen, og jeg tror dette blir et bra semester. Vi går mot lysere tider, og jeg har mye kjekt foran meg både på skolen og ellers. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Linéa elsket å stå i vinduet om morgenen og se på alt som skjedde nede på gaten. Hun ble helt i hundre hver gang hun så en buss eller en hund. Skjønningen ♥

Nå er vi ferdige med lesingen for dagen, og jeg skal straks lukke Macen og dra avgårde til familien til Sindre. Oldemoren og onkelen til Linéa er på besøk for en uke, og det skal bli veldig kjekt å få tilbringe litt tid sammen med dem igjen. Jeg oppdaterer dere igjen litt senere! Jeg merker at jeg har savnet å skrive til dere, og det er godt å være i gang igjen med bloggingen også. 

Håper dere har hatt en god start på uken ♥ Vi skrives mer senere, god klem! 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

Personlige tanker

 • 08.01.2017 - 21:01

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fine lesere ♥ Jeg håper dere har hatt en god juleferie og en super start på det nye året. Jeg har tenkt på å skrive til dere flere ganger, men jeg trengte en liten avkobling fra alt og bare nyte juleferien sammen med den lille familien min. Det har vært et intenst og krevende semester, men også mitt kjekkeste og mest lærerike så langt. Etter å ha undervist på videregående i seks uker fikk jeg virkelig kjenne på hvordan læreryrket faktisk er, og at dette er noe jeg brenner for. Fagene i år har også vært utrolig interessante. Da jeg hadde min siste eksamen den 20. desember og fikk beskjed om at jeg fikk en A, kunne jeg endelig senke skuldrene og ta en veldig etterlengtet ferie. Nå er jeg faktisk kommet halvveis i masterprogrammet! 

Denne julen har vært så fin. Vi har kost oss inne med god mat, knitrende peis og pyjamas til langt på dag imens stormen har herjet utenfor. Vi har vært på juleforestillingen av Jul i Blåfjell, sett på julefilmer og lekt med de nye lekene som Linéa fikk til jul. Vi er så heldige som har en så stor og fin familie rundt oss. Mot slutten av desember dro vi til Den Haag for å feire nyttår sammen med faren min, og stemoren og stesøsteren min. Vi feiret nyttår ved å gå ut og spise god mat, spille spill, snakke om året som har vært og spådommer for det nye året, og da klokken nærmet seg tolv syklet jeg, Sindre og pappa ned til stranden for å se på fyrverkeriet. Det var rundt hundre tusen mennesker som var samlet for å gå inn i det nye året sammen og se på fyrverkeriet på nattehimmelen. Mobilen min døde imens vi ventet på at klokken skulle bli tolv, og det er jeg egentlig glad for. Jeg tenkte ikke på alle meldingene og bildene på snapchat som jeg skulle sende, jeg bare nøt øyeblikket. Friske roser i kinnene etter sykkelturen ned, hundre tusen mennesker som talte ned til midnatt i kor, en himmel opplyst av glitrende farger, folk som klinket med glassene sine, klemte og viftet med stjerneskudd. Det var magisk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naturlig nok har jeg reflektert veldig mye over året som har vært før inngangen inn til det nye året. 2016 har vært full av både oppturer og nedturer, akkurat som hver eneste år har vært, og akkurat som 2017 vil bli. Jeg føler likevel at de to siste årene har vært de mest spesielle og innholdsrike i hele mitt liv, og derfor er jeg ekstra spent på hva 2017 vil bringe. Det har vært mange utfordringer, både på godt og vondt. Det har skjedd så utrolig mye, og vi har fått opplevd masse fint. Jeg føler at jeg har lært mye og vokst en god del, og det er noe jeg setter veldig høyt. Jeg ønsker å hele tiden bli klokere og utvikle meg. Jeg var gjennom endel tøffe utfordringer det forrige året, men jeg ville ikke vært foruten noe av det. Jeg setter pris på de vanskelige tingene, og alt jeg lærer om meg selv, andre mennesker og verden gjennom å løse problemer. Alle utfordringer gir deg en sjanse til å vise hva du er god for, og til å komme sterkere ut av det på den andre siden. I tillegg så veier de positive tingene så mye tyngre enn det som har vært litt tøft, og positive øyeblikk og opplevelser har det vært mye av i 2016! Det aller beste ved året som har gått har vært å få følge Linéa sin utvikling til å bli en egen liten person med en sterk personlighet. Hun er ikke lenger en liten baby, men en viljesterk, god, blid, omsorgsfull, åpen, trygg, sjarmerende og morsom jente. Det har vært en ære å få utforske verden gjennom hennes øyne og ta del i hennes barnslige undring over alt hun ser. Det er noe jeg ser frem til å gjøre i det nye året også, og alle år fremover. 

Jeg er utrolig ydmyk og takknemlig over året som har gått,  og jeg er veldig stolt over meg selv. Når jeg reflekterer over året som har gått så tenker jeg mye over hvor annerledes livet mitt har blitt i forhold til hvordan jeg så for meg at det skulle bli. Jeg er en mamma til en jente på 1,5 år og er halvveis i et masterprogram. Jeg sjonglerer studentlivet og livet som mamma. Det hadde jeg aldri sett for meg, men jeg ville heller ikke hatt det annerledes. Jeg trives med livet mitt og hverdagen vår sammen, og jeg kunne ikke hatt det bedre. Akkurat her og nå er vi lykkelige, sunne og friske, og har det trygt og godt. Det er det aller viktigste. En av de tingene jeg har lært av året som har gått er at livet er hva du gjør det til akkurat her og nå, og det er godt nok. Du er ikke mislykket selv om ting ikke går etter den perfekte "planen" som samfunnet (og du selv) ofte forventer av deg. Jeg vil alltid ha alt på én gang, og det går ikke alltid. Det gjelder å fokusere på én ting om gangen, ha en positiv innstilling, jobbe hardt og gjøre det beste utav hver eneste dag. Så vil du nå målene dine til slutt. Jeg føler meg så takknemlig og rik, og motivert til alle mål satt for framtiden. Og er det noe jeg skal ta med meg inn i det nye året så er det at jeg klarer det jeg bestemmer meg for. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg føler at vi trykket på pauseknappen, og lot ikke den nye hverdagen slå inn med én gang. De fem første dagene i det nye året var vi fortsatt i Nederland hvor vi utforsket naturen, flere byer, kunst og kultur. Vi spiste masse god mat og bare slappet av. Det gjorde godt. Jeg kommer til å poste et eget innlegg om turen vår litt senere. Jeg er veldig glad for at vi startet det nye året med  gjøre noe som jeg elsker; reise, ta inn nye inntrykk, se andre mennesker, kulturer og tradisjoner. Det er slike ting som er viktige for meg, og at jeg får oppleve det sammen med den lille familien min. Jeg kjenner mer og mer på hvilke verdier som står sterkest hos meg. Jeg kan glede meg over veldig små ting, for det er nettop de som gjør livet så fint. Som å sitte med Linéa på fanget og se på rakettene som blir skutt opp utenfor vinduet, og se begeistringen i øynene hennes. Livet er så mye mer enn bobler i glasset og hodeverk første nyttårsdag. Vi kom hjem på fredag som var, og helgen har blitt brukt på å pakke ut og komme i orden her hjemme, samt en tur på stranden. Det vært herlig å lade opp batteriene litt, oppleve litt andre ting, få nye inntrykk og bare koble ut alle forpliktelser. Jeg har lest litt pensum om kveldene, men utenom det har jeg tatt meg helt fri (og det gjør jeg sjeldent). Nå føler jeg meg klar for alt det nye året bringer med seg. "Pause-knappen" skal bli skrudd av, og min første "skikkelige" mandag og hverdagen i 2017 starter i morgen. Jeg gleder meg! 

Jeg vil gjerne takke dere også for et fint år! Det har vært det største året for bloggen min så langt, og mye er takket være deres støtte og engasjement. Det setter jeg så uendelig mye pris på ♥ Jeg vil også takke alle dere som velger å klikke dere inn hit i det nye året også. Jeg tror 2017 vil bli veldig spennende, og allerede i morgen kommer en liten nyhet! Selv om 2016 har vært et berikende år på veldig mange måter, så har jeg tro på at 2017 kommer til å bli enda bedre. 2016 har lært meg mye verdifullt som jeg tar med meg videre i det nye året, og jeg gleder meg til alt som ligger foran meg av fine øyeblikk, spennende opplevelser, utfordringer og lærdom. 

Det beste ligger foran oss, og jeg gleder meg til å dele alt med dere ♥ 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no