Veronica Reime

Vi blir heller inne

 • 30.01.2016 - 18:55

Hei og god lørdag skjønne! I dag har vi hatt en skikkelig slapp og deilig dag. Ettersom Sindre reiser i morgen hadde vi egentlig tenkt til å gå ut og spise sammen alle tre, men da vi våknet opp i dag fant vi ut at det var perfekt vær ute til å ha kosedag inne. Så da ble det slik! Først ble det litt rydding og vasking, pakking og handling av mat, og så kunne endelig freden senke seg. Jeg tente lys over alt så nå er det skikkelig varmt og koselig her (og ikke minst lukter det himmelsk, elsker duftlys!). Vi har gått en liten tur ute i stormen, ellers har vi bare lekt og kost oss inne, alle sammen uniformert i koseklær. Elsker dager som dette! Nå har Linéa Olivia fått seg et deilig bad og kommet i pysjen. I skrivende stund sitter hun og Sindre på gulvet og leker imens jeg oppdaterer dere litt. Jeg tror han gruer seg litt til å dra fra lille gull, men jeg tror at vi har godt av å gjøre litt ting for oss selv også. En guttetur en gang i blant er bare bra! 

Nå pøser regnet ned utenfor, og planen for kvelden er å sitte under et varmt teppe med fyr i peisen og se på film. Så snart snuppeliten er i seng skal vi begynne på en ekstra god middag. Vi skal nemlig lage noe som vi ofte spiste på date nights før, så det er med andre ord lenge siden vi har spist det. Jeg kjenner at jeg er sulten allerede. Dessert har vi også jammen handlet inn til. I kveld slår vi på stortromma, haha. Gleder meg til å nyte kvelden sammen med min kjære! Vi har ikke akkurat vært så veldig bloggefine i dag, så jeg slenger med bilder av de to favoritt hjørnene mine i leiligheten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en kjempefin lørdagskveld! 

Maratonløpet

 • 28.01.2016 - 22:09

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Linéa vil sjeldent være i ro på bilder...)

God torsdag dere! Jeg føler stadig at jeg skriver at dagene går i ett, men det er vel fordi det skjer så mye hver eneste dag. Når kvelden kommer føles det som jeg har løpt et maraton. Men jeg koser meg! Jeg startet dagen i tannlegestolen, og etter det har det bare gått slag i slag. Jeg har hatt filmkameraet med så noe av det får dere se senere. Etter at den ene venninnen min gikk til tannlegen med tannverk og måtte trekke en tann så ble jeg så skremt at jeg bare måtte bestille meg en tannlegesjekk med det samme, haha. Heldigvis var alt helt fint, så ingen grunn til bekymring. Resten av dagen ble brukt på skolen, ærend, middagslaging og leking. Jeg knipset et par bilder til dere før det ble altfor kaos her hjemme. Litt utpå kvelden gikk jeg bort til Silje som bor bare ett minutt unna meg for å jobbe med en oppgave. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fikk gjort innlevering så og si helt ferdig, finpussen tar jeg i morgen tidlig. Det skal bli deilig å levere og ta helg. Fredagen og lørdagen skal nytes til det fulle sammen med Linéa Olivia og Sindre, for på søndag reiser S bort i fire dager. Jeg kjenner at jeg gruer meg litt, det er selvfølgelig alltid kjekkest når vi er samlet alle tre. Men jeg vet at han kommer til å kose seg masse og jeg unner ham virkelig denne turen. Og dagene suser så fort forbi uansett at plutselig er han hjemme igjen. Enn så lenge blir det girlpower all the way! 

 

Videoblog in the making

 • 26.01.2016 - 22:31

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og hopp! Det ble ikke så mange bildene til dagens innlegg, jeg har for det meste vært opptatt med filming. Ettersom den forrige videobloggen falt i smak, tenkte jeg å fortsette med det. Denne gangen får dere se litt mer enn bare meg som sitter og snakker til kameraet. Jeg håper og tror at dere kommer til å like det! I dag har jeg som vanlig vært på skolen og senere babysvømming med Linéa Olivia. Vi øvet på selvberging på i dag, og det er så kjekt å se at kurset vi går på har så god nytte. Denne dagen har gått i ett og det har skjedd noe hele tiden så jeg kjenner det skikkelig i kroppen nå. Hodet er egentlig litt tomt, så jeg tror jeg bare avslutter her! Ville i hvert fall titte innom og dele et par bilder med dere, samt ønske dere en god natt Vi skrives mer i morgen!

Roadtrip til verdens koseligste sted

 • 24.01.2016 - 22:26

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag fine! I dag dro vi ut på besøk til besteforeldrene mine, som bor på verdens koseligste sted. Jeg elsker å bare sitte og stirre ut av vinduet imens vi kjører innover, jeg blir aldri lei av å beundre omgivelsene. Jeg elsker roadtrips! Da får virkelig tankene vandre, og jeg tar meg skikkelig tid til å sette pris på hvor fint landet vårt egentlig er. Besteforeldrene mine er så flinke med blomster og hage, og om sommeren spesielt er det helt nydelig hos dem. I dag var det skikkelig grått ute, så vi koste oss inne foran peisen med god mat og en hel haug av søtsaker. Jeg føler alltid at vi spiser fra vi kommer til vi går, det kommer stadig noe nytt på bordet. Veldig koselig å sitte inne i varmen og se på landskapet utenfor, høre peisen som knitrer og bare spise og kose seg. En skikkelig lat og deilig søndag. Akkurat slik jeg liker det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere har hatt en fin helg og har fått ladet opp batteriene litt. Nå er det snart natta her, slik at vi er klare for en ny uke i morgen. 

Sov godt ♥ Klem! 

Alt jeg trenger

 • 23.01.2016 - 22:38

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Jeg ville bare titte innom en siste gang i dag. Vi har kommet hjem igjen fra besøket hos foreldrene til Sindre, Linéa er i seng for lenge siden og vi ligger i hver vår ende av sofaen og slapper av. Vi fikk servert kjempegod middag og dessert, så nå er jeg mett og fornøyd. Det var utrolig deilig å sette håret opp i en dott, slenge seg ned på sofaen og se siste episode av KUWTK. Det er like deilig med helg hver uke, og hver gang synes jeg at den suser altfor fort forbi. Jeg prøver å nyte den til det fulle og bare finne på koselige ting sammen med min lille familie som jeg setter høyere enn alt. Sånn som i dag så har jeg bare kost meg hjemme med Linéa hele dagen frem til Sindre kom hjem fra jobb og vi dro på besøk. Der koste vi oss med godt selskap og nydelig mat. Og med Linéa sovende trygt i sengen sin kan mammaskuldrene senke seg ti hakk, og jeg kan slenge meg på sofaen med god samvittighet. Jeg kjenner at jeg har alt jeg trenger, og det er en veldig god følelse. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var lørdagstacoen sin det tenker jeg. Helt utrolig godt! 

 Det føles som klokken er langt over midnatt, men egentlig er den jo ikke elleve engang, haha! Før i tiden var det uaktuelt å legge seg før klokken 00 i helger, men nå kjenner jeg at sengen frister bare mer og mer. Da er det bare å lytte til kroppen og stupe til sengs! Vi skrives mer i morgen.

God natt mine fine ♥

Min første videoblogg!

 • 23.01.2016 - 16:31

Haha, her fikk dere en veldig uprofesjonell video helt uten filter, men det er også slik vi er. Det ble plutselig litt vanskelig å komme på noe å si og formulere seg med en gang du har et kamera foran deg, men det blir nok bedre. Det ble litt klipping ettersom det ikke er bare bare å filme med en baby som helst vil bruke deg som klatrestativ og rive av deg håret. Men som jeg sa så er dette bare en liten testvideo, og så hadde jeg satt veldig pris på om dere ga en liten lyd ifra dere om dere likte det eller ikke. Og kom gjerne med ønsker til videoer! 
Nå kom akkurat Sindre inn dørene, så vi skal hive oss rundt og dra på besøk. Ha en strålende fin lørdagskveld! 

Snøkos

 • 20.01.2016 - 18:10

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ååh, dette været gjør meg så glad! Frostrøyk, kram snø og strålende sol. Vinteren på sitt beste er virkelig nydelig. Da jeg kom hjem fra skolen måtte vi selvfølgelig ut og leke litt i snøen. Linéa får ikke være så lenge ute når det er så kaldt, men en liten stund går helt fint. Håper ikke dere blir lei av disse snøbildene, det bare er så koselig og stemningsfullt at jeg må bare dele dem med dere! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv om det er koselig med vinter og snø så håper jeg det bare er for en liten periode, for jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til varmere tider. I går bestilte vi faktisk tur til Nederland i juni for å besøke pappa og stemoren min. Gleder meg! Resten av kvelden skal vi bare nyte inne. Jeg har planer om å finne frem pensum og en god kopp med kakao. I morgen skal vi på helsestasjonen, og så har jeg en forelesning på skolen før det er helg. Det blir herlig! 

Drømmen om å gi faen

 • 19.01.2016 - 20:53

Først og fremst; tusen takk for så fine tilbakemeldinger på forrige innlegg! Det er alltid godt å skrive litt ifra seg, og enda bedre er det når dere engasjerer dere sånn. Tusen takk for så god respons, dere er best! 

Det er tydelig at dette med å gå rundt og føle på press er noe mange kan kjenne seg igjen i. Det er noe som alltid har vært der og som ikke kommer til å forsvinne med det første. Vi lever i et samfunn fullt av pekefingre som er etter oss så snart vi går litt utenfor linjene. Forventer, dømmer, setter i bås. Vi blir satt under en lupe. Presset kommer i mange ulike former og grader, enten det gjelder kroppspress, utseendefiksering, karakterpress eller sosialt press. Listen er lang, med andre ord. Jeg tror vi alle kjenner litt på det innimellom, og til en viss grad kan det være sunt. Hvem vil vel ikke føle seg bra? Vi har godt av å pushe oss selv litt, engasjere oss og utfordre hverandre til å bli den beste versjonen av oss selv. Det er når det bikker over den grensen hvor det går fra å være sunt pågangsmot til å bli en altoppslukende sykdom at det begynner å bli farlig. Skremmende farlig. 

Jeg står med føttene godt plantet i to vidt forskjellige verdener. På den ene siden er jeg bare en ung jente, mens på den andre er jeg mamma for en 7 måneder gammel jente. Med begge rollene følger det like mye press. Du trodde kanskje at det ble bedre etter ungdomstiden? Det blir det ikke. Faktisk føler jeg på enda mer press i mammarollen, ettersom jeg faktisk har ansvaret for et annet menneskeliv. Det er en skremmende tanke det! 

Som ung jente skal du ha et fint proposjonert ansikt, langt fint hår og tynn kropp med kurver på de rette stedene. Du skal ha gode karakterer i både matte, gym og norsk i tillegg til å være med på alt av sosiale sammenkomster. Du skal trene og gjerne ha en deltidsjobb. Du går rundt med en konstant følelse av å nesten drukne. Du klarer bare såvidt å holde hodet over overflaten. 

Som mor skal du kle ungen din i merkeklær, se ut som fotballfrue etter fødselen og amme. Du skal ha gode rutiner på alt og følge de stadig nye reglene og oppskriftene "ekspertene" kommer med. Du skal leke pedagogiske leker, dra på aktiviteter og barseltreff i tillegg til at huset skal se ut som det er tatt ut fra et interiørblad. Maten skal bli laget helt fra bunnen av, både din egen og barnematen.

Så tro meg når jeg sier at dette hører ikke bare til en fase i livet som vil gå over av seg selv. Det vil komme tilbake flere ganger. Derfor oppfordrer jeg deg til å ta tak i det nå. Selv om det kanskje bare er et lite øyeblikk her og der, så er det en god begynnelse. Røsk opp roten og gjør noe med det her og nå. Ikke la deg styre av angst og usikkerhet. Det kommer du til å angre på. Utfordre deg selv til å ikke ta deg så høytidelig, tørre å drite litt i hva andre synes. Det er kanskje noe av det vanskeligste å mestre i livet, nettop fordi det får deg til å føle deg så grusomt sårbar. Men ååh så deilig det er. Og du? Det smitter!

 Det som føles som det aller viktigste i verden akkurat nå kommer du til å se tilbake på og lure på hvorfor i alle dager du orket å bruke energien din på. Det kan være mennesker i livet ditt som du strebet sånn etter å få bekreftelse av eller fireren i naturfag som du lå og gråt over. Du er sjefen i ditt eget liv, gjør det som gjør deg lykkelig. Kvitt deg med de falske vennene, gå med den stramme kjolen, farg håret ditt rødt, dans hele natten på byen og stå opp for det du mener. Vær glad i andre, men også deg selv. Vær en heiagjeng for dem rundt deg, men like mye for deg selv. Dra hverandre opp. Et motto jeg ønsker å leve etter er at hvordan du får andre til å føle seg sier mye om deg. Det er det som er viktig, og det er slike verdier jeg ønsker å lære datteren min. Jeg ønsker ikke at hun skal vokse opp i et samfunn drevet av pekefingre og glansbilder. Derfor skal jeg ta et tak, både for meg selv og for henne. 

Aldri før har vi vært så pliktoppfyllende og oppnådd så gode resultater, men vi har heller aldri vært så fulle av angst og antidepressive midler. Vi er alle ofre for vårt eget prosjekt perfekt. Vi drives av dette evige jaget, brenner oss selv helt ut. Depresjon er faktisk en av de mest ledende sykdommene i den vestlige verden. Dette er ingen spøk, og vi er nødt til å våkne opp. Jeg synes det er på høy tid at vi har begynt å rette fokuset enda mer mot dette problemet, og setter på spissen hvor alvorlig det faktisk kan være. Det gjør meg glad at vi har flinke talspersoner som Sophie Elise til å fronte denne debatten. Og kanskje i løpet av 2016 kan jeg bli flinkere til å gi litt mer faen i de tingene som egentlig ikke er så viktige. Kanskje dette er året hvor skuldrene føles litt lettere og klumpen av angst i brystet krymper litt. Jeg har i hvert fall en drøm om å gi litt mer faen, og det er et stort steg i seg selv. Noen dager klarer jeg det, og mange andre dager ikke. Det er en kamp du må ta hver dag, innstille deg selv gang på gang. Vi får ta en dag av gangen, og kanskje kommer vi til et punkt hvor det er flere dager vi føler oss mer fri enn fanget? Hvor de usynlige snorene som drar i oss har blitt klippet av, og vi er ikke lenger fugler i bur. Det hadde vært noe det!

Er dere med?

Har jeg ødelagt livet mitt?

 • 17.01.2016 - 12:51

I dagens samfunn har vi bygget opp noen forventninger rundt "oppskriften" på hvordan vi skal leve. Det er stadig mer press på utdanning (helst høyere), og en evig konkurranse om å prestere best på alle områder. Når du er 20 år skal du helst ha 3 mastergrader, 10 års jobberfaring og spart opp egenkapital til egen leilighet. De kaller oss bare generasjon prestasjon. Det er en viss rekkefølge du skal gjøre alt sammen i også. Studere - flytte ut - jobbe litt - bli samboer - studere enda mer - reise jorden rundt - flytte i enebolig - få baby (helst flere med 2-3 års mellomrom som er anbefalt) og leve A4 livet i et hvitt hus med gjerde rundt, kjøre en stasjonsvogn, ha hytte og båt på sørlandet og gjerne en til hytte på fjellet. I tillegg skal du ha masse penger på sparekonto og bestille fine ferier til hele familien hver sommer. Jeg kjenner angsten knyte seg i brystet bare ved tanken. 

Det er ingen tvil om hva som forventes av en jente på 20 år. Jeg har lenge kjent på dette presset, og det er noe som både samfunnet og jeg selv har lagt på meg. Hele grunnen til at jeg fikk panikk først når jeg fant ut at jeg var gravid var nettop fordi jeg så hele denne "planen" rakne foran øynene mine. Jeg så ikke noe lys i enden av tunnelen, og ante ikke hvordan dette skulle løse seg. Jeg tenkte på alle forventningene til meg og alle jeg kom til å skuffe, inkludert meg selv. Livet mitt ble snudd på hodet, og alt jeg hadde sett for meg forsvant mellom fingrene på bare et par sekund. Livet mitt kom aldri til å bli det samme, det var sikkert. Og det stemte, men jeg vet nå at det endret seg bare til det bedre. 

Jeg har flere ganger måttet forklare hvorfor jeg har fått en baby nå, noe som ofte gir meg en litt ubehagelig følelse. Nettop fordi folk møter deg med visse forventninger, og når du forteller noe som bryter med dette så blir de litt forvirret og spør etter en begrunnelse. Som om det skulle vært nødvendig. Jeg skjønner godt dette med at det finnes en tid for å være barn, en tid for å være voksen og deretter eldre voksen, og til slutt gammel. Vi trenger å gå gjennom disse fasene. Jeg føler meg likevel ikke for ung til å være mamma nå, det er bare samfunnet som har fått det til å virke slik. Vi lever i en tid hvor det blir mer og mer vanlig å få barn sent, og dermed følte jeg meg ganske alene da jeg fant ut at jeg var gravid. 

Jeg føler ikke at jeg går glipp av noe, heller det motsatte. Å få se et lite menneske vokse opp og få være med på å oppdage verden på ny gjennom hennes øyne er det beste i hele verden. Livet har helt klart ikke blitt mindre innholdsrikt etter at jeg ble mamma. Jeg har et visst ansvar og kan ikke bare gjøre som jeg vil uten å tenke meg om. Men jeg synes ikke at mulighetene mine er så mye mer begrenset, det krever bare mer planlegging. Jeg føler meg voksen nok til å ta vare på en liten baby, og gi henne et kjærlighetsfullt og godt liv. Jeg mener og tror at du aldri vil føle deg helt "ferdig". Ferdig med alt du skulle ha studert, jobbene du skulle hatt, alle stedene du skulle ha sett og all selvrealiseringen du skulle gjøre. Det er en reise som varer hele livet. Jeg er så lei av å bli satt i en bås og stereotypisert av samfunnet. Bare fordi jeg ikke har fulgt den ferdige oppskriften vi fikk levert til punkt og prikke. Teorien om unge mødre i kjellerleiligheter som aldri kommer til å komme seg noen vei har jeg planer om å motbevise. I mellomtiden skal jeg bare nyte livet her og nå sammen med Linéa. Det vil alltid komme utfordringer, noen ganger små og andre ganger store. Uforutsette ting kan endre retningen på livet ditt til noe helt annet enn hva du hadde sett for deg. Jeg  har tro på at du står til ansvar for din egen lykke. Alt er hva du selv gjør det til. Når utfordringer kommer din vei, ikke legg deg ned og tro det verste. Mitt beste tips er egentlig bare å bestemme deg for å ta deg sammen. Komme deg opp, rive deg utav de tunge tankene og bestemme deg for at denne utfordringen skal du mestre. Klarer du det ikke i dag så prøver du igjen i morgen. Helt til det går. I enden vil det alltid komme noe positivt utav det. Selvfølgelig kan det bli tøft og tungt, men det er det som gjør deg sterkere. En utfordring er en sjanse til å vise hva du er god for, finne ut hva som bor i deg. Da jeg satt på Gardemoen med en positiv graviditetstest i hånden så jeg virkelig ikke hvordan dette skulle løse seg, og nå sitter jeg her med en nydelig og frisk datter og kan se tilbake på et helt år av prestasjoner som jeg aldri hadde sett for meg at jeg skulle klare. Jeg er så imponert og stolt over meg selv, det må være lov å si. Jeg gleder meg til å lære enda mer og få oppleve enda flere gleder som det å være mamma gir. Jeg ville aldri vært foruten Linéa, livet er så mye mer rikt med henne i det. 

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne gått tilbake i tid og fortelle alt dette til den livredde jenta som gråt i dusjen og ikke fikk sove om natten. Men på en annen side er jeg glad for at jeg har gått gjennom dette og funnet utav det underveis. Det har vært en lang reise hit jeg er i dag, men jeg ville aldri vært foruten noe av det. Livet mitt er på ingen måter ødelagt, ingen drømmer eller planer har gått i vasken og jeg føler meg bare som en sterkere person som er klar for hva enn som måtte komme. Jeg er verdens heldigste som har Linéa Olivia, og jeg ville aldri ønsket meg et annet liv.

Veldig ofte ender uforutsette ting med å være til det beste. Det har jeg så absolutt erfart! 


Dette innlegget ble også publisert på TV2.no, link finner dere HER.

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Uforsker snø

 • 16.01.2016 - 13:57

Og plutselig kom snøen hit også! Jeg synes det er så koselig og stemningsfullt med snø, og ekstra gøy er det når vi kan ta med Linéa ut. Hun er så herlig der hun ligger på magen og lager snøengler, godt polstret i dressen sin og med en duskelue på snei. Det kjekkeste i verden er jo å se de små oppdage og utforske nye ting. Snø var veldig spennende, men også litt rart. Det var mest gøy å bli dratt på akebrett, selvfølgelig! Vi koste oss masse med å bare kjenne på snøen, kaste den opp i luften og padle litt rundt. Gleder meg til hun blir så stor at vi kan lage snømann og snølykt sammen, og etterpå krype inn under teppene med en kopp varm sjokolade. Foreløpig er hun mer enn nok fornøyd med å få sitte litt på akebrettet og lage snøengler. Under er et lite bildedryss fra da vi var ute i hagen i går og koste oss. Beklager at det blir litt mange bilder, men en stolt mamma klarer jo ikke å ta mindre enn et par tusen bilder hver gang det skjer noe nytt, haha! 

Lille gull var våken ganske mye i natt, så vi er rimelig reduserte i dag. Hun er ikke grinete eller noe, det virker bare som hun ikke finner helt roen til å sove. Jeg håper egentlig at det er tenner som snart kommer, slik at det er en god forklaring på dette. Hun begynte med det natt til torsdag, så jeg kjenner at søvnlageret har minsket kraftig. Heldigvis fikk Linéa være med mormoren sin i morges, slik at vi fikk sovet litt ut. Det gjorde veldig godt! Nå skal vi straks kle oss for å dra i bursdag. 

Ha en strålende fin lørdag ♥ Klem!

En nervepirrende serieanbefaling!

 • 05.01.2016 - 21:36

God kveld fininger! Jeg måtte bare titte innom en gang til i kveld for å tipse dere om en utrolig bra serie som vi driver og følger med på for øyeblikket. Jeg fikk anbefalingen av venninnen min Silje, og etter at jeg begynte å se den har jeg anbefalt den videre til alle jeg kjenner. Den er så utrolig spennende. Og det som gjør den ekstra interessant er at det er en sann historie! 

"Making A Murderer" er en dokumentarserie laget over ti år. Den handler om Steven Avery og hans møte med det amerikanske rettsvesenet. I 1985 blir han dømt for en overfallsvoldtekt han ikke har begått. Han blir fengslet, til tross for at det faktisk ikke er noen som helst fysiske bevis som kan knytte Steven til overgrepet. Han blir anklaget på et svakt grunnlag og får en lang fengselsdom. Avery familien skiller seg litt ut fra resten av byen, og sheriffen har bestemt seg for at han ikke liker Steven og peker ham ut som gjerningsmann. Han skal bures inne koste hva det koste vil. Steven sitter i fengsel i 18 år før en DNA-prøve avslører at de har satt feil mann i fengsel. Han har aldri latt seg knekke i løpet av disse 18 årene, og har aldri tilstått bare for å få en kortere dom. "Sannheten vil komme for en dagt" sier han. Og det gjør den også. Han blir frikjent, og dette utløser store strafferettslige reformer innen lovverket. Det blir til og med laget en egen gruppe i Steven sitt navn for alle dem som blir feilaktig dømt. Det er ingen tvil om at sheriff etaten ikke synes noe om dette. Det er store oppslag i media, og alle får med seg feilen de har gjort. 

Steven jobber med et søksmål for å avsløre all korrupsjonen innen politiet. Mange i høye maktposisjoner vil bli satt i et dårlig lys, og de må betale flere millioner i erstatning til Avery. Plutselig blir Steven hovedmistenkt i en drapssak, uten at politiet undersøker om det kan være noen andre som har drept den ungen kvinnen. Hele prosessen rundt denne saken er litt underlig lagt opp, og det er helt klart noe som skurrer. Jeg vil egentlig ikke røpe for mye og ødelegge spenningen for dere, men jeg kan i hvert fall si såpass at det er utrolig sjokkerende mye av det vi får se. Den er laget av ekte opptak fra virkeligheten, så her er ingenting iscenesatt. Jeg og Sindre ser den sammen, og vi begge elsker dokumentarer, men jeg vil påstå at den er såpass bra satt sammen med oppbygging av handling og spenning at selv om du ikke er fan av dokumentarer til vanlig så vil du like den. Du blir virkelig revet med! Det er en utrolig viktig historie som er verdt å se. 

Snuppa sover og vi skal sitte og rive oss i håret imens vi ser på episode 7 av "Making A Murderer". Det er totalt 10 episoder så vi nærmer oss siste episode. Vil ikke at det skal ta slutt!

Flere som har sett den?

Tilbake til hverdagen

 • 05.01.2016 - 18:58

På søndag tenkte jeg at gjerne skulle hatt et par dager til med ferie, men nå som jeg har gått to dager på skolen synes jeg det er litt godt å komme i gang igjen. Jeg er glad i hverdagen og rutiner. Det er gøy med ferie, reising og besøk, men ingenting er som å komme hjem igjen. Slik er det vel alltid. Skolen disse to dagene har vært ganske grei, og jeg tror dette blir et bra semester. Tenk at jeg har gått et halvt år allerede på skolen med en liten baby. Det er utrolig hvor fint det har gått! Og jeg tror at dette semesteret kommer til å bli enda bedre. Linéa er større, jeg er mer dreven, vi går mot sommeren og det er mye gøy som skjer. Jeg gleder meg til å stå på enda et halvår samtidig som jeg koser meg ihjel med å følge utviklingen til lille gull. 

Natt til i dag fikk jeg ikke så altfor mye søvn. Linéa ville bare ligge inntil meg hele tiden, og siden hun vanligvis sover i sin egen seng hele natten rundt så får hun lov å komme opp i vår seng de få gangene hun viser behov for det. Jeg er usikker på om det er tenner på ferde, eller om hun bare hadde en dårlig natt, men hun våknet i hvert fall av og på gjennom hele natten. Hun ligger og snur seg og spreller med beina til alle kanter så jeg fikk en fot både her og der. Og siste gangen hun våknet på morningen ble jeg vekket av to små barnehender som "koste" meg i ansiktet. Ingenting er bedre enn det, haha! 

Jeg hadde heldigvis bare forelesning 10-12, og etter det har vi bare kost oss masse hjemme før det var tid for babysvømming igjen. 

Nydelige kosedressen og den kjempesøte puten til tripp trapp stolen som hun fikk til jul! Trykk på liker knappen eller gi en lyd i kommentarfeltet om dere ønsker å se litt mer av hva Linéa fikk til jul. 

Leking og kos 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svømmetøyet er pakket. Se den søte badetrusen hennes da, hihi!Lille gull sovnet på et blunk i bilen etter svømmingen.

I dag merket jeg ekstra godt hvor mye hun utvikler seg på veldig kort tid. Hun har alltid trivdes godt på svømmingen, men nå virket hun enda mer trygg og avslappet. Hun plasket vilt med armer og bein, og lo masse. Det er så godt å se at hun blir trygg i vannet og utvikler seg så bra motorisk. Babysvømmingen er helt klart et av høydepunktene for uken, og jeg er så glad for at vi fortsatte å gå etter jul også.

Hvordan har starten på uken vært for dere? 

Søndagstur

 • 03.01.2016 - 15:45

// Inneholder annonselenker

Utrolig varm og god turjakke fra Kari Traa finner dere HER (direktelink).

Siste dag av ferien før hverdagen begynner for fullt i morgen, og vi nyter den til det fulle. Vi tok oss en lang og god tur i Melsheia, veldig deilig med frisk luft og gå ute i naturen.  Været var helt nydelig i dag med blå himmel og sol, perfekt vær å gå tur i! Linéa fikk sitte i vognen sin og følgte nøye med på alle tretoppene imens vi trillet på stien. En veldig koselig avslutning på en fin juleferie. Dette skal vi helt klart gjøre mer av! 

Resten av dagen skal vi bare kose oss inne, pakke ut og få vasket litt i leiligheten slik at vi er klare for å ta fatt på hverdagen igjen i morgen. Senere i kveld skal jeg ut og spise på Døgnvill med noen jenter i klassen. Vi har ikke sett hverandre siden eksamen, så jeg gleder meg veldig! 

Årets første skitur

 • 01.01.2016 - 23:03

Hei fininger! Håper dere hadde en fin nyttårsfeiring i går, og har hatt en bra start på året. Vi feiret med min familie og et vennepar av familien på hytten deres. Det var en veldig fin feiring med god mat og koselig selskap, og jeg kjenner at jeg gleder meg enda mer til neste år. Da er Linéa litt større og skjønner litt mer av det. Det blir så koselig å tenne stjerneskudd sammen og se på rakettene. Er veldig spent på om hun arver min frykt for raketter og høye smell. Det håper jeg egentlig ikke, men om hun gjør det så sitter jeg gladelig inne med henne og ser på fyrverkeriet fra vinduet. 

Vi kom hjem fra fjellet for en liten stund siden, og skal snart krype under dynen. Jeg synes det er ganske koselig med roadtrip; synge med på sanger som spilles på radioen, fjellandskapet rundt oss, veimat og gode samtaler. Linéa er en engel å ha med seg på tur enten det er med fly eller bil, og hun sov hele veien hjem. Tidligere i dag var vi på årets første skitur. I fjor da jeg var gravid, var jeg oppe i Sirdalen og stod på ski. Da så jeg så mange som hadde små unger med seg og dro dem i pulk, så det bestemte jeg meg for at det ville jeg også gjøre. Så nesten et år senere fikk jeg prøvd det! Det ble en kort tur i dag, men jeg gleder meg til å ta med Linéa på flere turer i pulken. Håper dere har det fint og nyter siste del av ferien! God klem 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no