Veronica Reime

Januar antrekk

 • 31.01.2013 - 20:14 

Januar var utrolig variert, men det er bare gøy! Elsker å variere og sette sammen nye antrekk. 

Hvilket likte dere best? 

Gladnyheter

 • 31.01.2013 - 17:23

Dere vet den lille bussturen hjem fra skole eller jobb? Den lille pausen hvor du er distansert fra verden og alt du må gjøre og bare kan lene deg tilbake med lukkede øyne og lytte til musikk. Solen skinner gjennom bussvinduet, og det er en lett og glad stemning over menneskene på bussen. Verden utenfor farer forbi, og jeg tenker at livet er egentlig ikke så værst. 

 

 

Ååh jeg elsker når solen glitrer på vinduet og varmer ansiktet mitt. Var hos legen i dag, hater når kroppen min ikke vil samarbeide med det jeg ønsker. Frustrerende. Ellers har dette vært en fantastisk herlig dag så langt. Gladnyhetene har bare strømmet på i dag. Jeg våknet opp til 126 plass på topplisten, det e utrolig! Tusen takk til alle som kommer innom, jeg setter pris på det. Dere gir så mye motivasjon. Jeg vet at det er fordi søte Maren linket til meg i går, men det er gøy så lenge det varer uansett. Håper noen vil følge meg videre også!

Gladnyhet nummer to er at jentegjengen har bestilt tur til Tyrkia i påsken. Skal bli så herlig å rømme bort til varmen med favorittjentene mine. Vi har leid en egen leilighet ved siden av noen kompiser sin leilighet, det blir en konge uke. Jeg har faktisk aldri vært i Tyrkia før, men det har ikke så mye å si hvor jeg er så lenge jeg har de fantastiske jentene med meg. 

 

 

Gleder meg sånn til å gå rundt i en lett, søt sommerkjole og kjenne de varme solstrålene varme kroppen min. Dyppe tærne i det salte havet og lytte til suset av bølgene. Spol tiden frem!

 

Skal dere reise bort? Noen som vil følge meg videre? 

Me-time

 • 30.01.2013 - 22:50

 

Hei skjønninger, har dere hatt en fin dag?  Det har jeg! Jeg må fortelle dere om tabben min i dag, det er så utrolig typisk meg å være så vims. Jentegjengen skulle bestille ferietur så jeg skrev ned opplysningene mine og postet dem i gruppen vår på facebook slik at hun som skulle bestille kunne skrive dem ned. Såklart klarte jeg å poste dem som en status istedenfor slik at alle kunne se hjemmeadresse, epost, mobilnummer osv, utrolig smart! Oh well, får håpe ingen galninger fikk sett det. 

Utenom den utrolig koselige daten jeg hadde med Maren i dag (hun har lagt ut bilder fra i dag forresten; her.) så har jeg bare gjort masse lekser og slappet av. Jeg hadde treningsfri i dag, har godt av det også! Sitter nå og koser meg med et glass pepsi max, brus to ganger i dag, jeg nyter virkelig fridagen haha. Kikker litt i inspirasjonsboken min og tar på neglelakk, me - time. Leste gjennom alle di fine kommentarene deres i stad, dere er herlige. Det er mange som har ønsket et innlegg om Afrika så det kommer i løpet av uken. Det er noe som betyr mye for meg, så jeg vil gjerne skrive det ordentlig. Er kjekt når dere kommer med ønsker, så er det noe annet dere ønsker å lese om/lurer på? 

Ha en nydelig kveld. 

To uventede kjøp

 • 30.01.2013 - 22:09

 

Dere vet når dere kjøper noe som dere egentlig synes er veldig fint/kult, men er ikke sikker på om du tør å gå i det? Det var disse to kjøpene for meg. Tightsen kom jeg over når jeg kikket litt tilfeldig gjennom et stativ av kjedsomhet mens jeg ventet på søsteren min som prøvde klær, og syntes faktisk at den var ganske fin. Capsen kjøpte jeg fordi jeg alltid har hatt lyst til å eie en slik caps, men har aldri trodd jeg kom til å bruke den. Ingen av disse plaggene er min stil egentlig, men når jeg satte sammen et antrekk med andre plagg som er litt mer "meg", ble det faktsik veldig kult! Elsker den følelsen av å gå i noe spesielt og ikke tenke over hva andre syns fordi du liker det, og det er det som teller. 

 

 

Her er to antrekk med innkjøpene, hva synes du ?  Har du et spesielt plagg som du føler skiller deg ut ? 

Gledefangeren

 • 30.01.2013 - 19:05

Jeg bærer med meg en beskytter, en gledesfanger. Det triste, vonde og negative blir fanget opp av sterke, usynlige tråder. Stråler av lyse, gode ting siver lett gjennom og sprer ut sin varme. Det føles godt, og trygt. For i motsetning til alt det positive, er det vonde bare et par mørke støvkorn. Så jeg tar til meg de gode strålene og holder fast på dem, lar dem vokse i meg å gjøre meg sterk. Jeg står igjen med en følelse av glede, og det er det ingen som får ta fra meg.

 

Hvordan har dere det fininger?  Jeg har det så utrolig herlig akkurat nå, ikke fordi det har skjedd noe spesielt, men har bare en følelse av at livet smiler for tiden. Jeg gleder meg over de små tingene og nyter hver eneste dag. Vi er i en tid hvor det er vanskelig å finne seg selv. Det er så mange hinder på veien som kan ødelegge for oss, men bare hvis vi lar det gjøre det. Vi kan falle, men hvis vi ikke reiser oss igjen så var hele fallet bortkastet. Det vil alltid være noen som vil prøve å ødelegge for oss, dra oss ned og få oss til å tro at vi er dårligere enn det vi egentlig er. Ofte kan den personen være oss selv. Det er viktig å finne ut hvem du er; hva du liker, hva du er god til, hva er dine svake sider, hva står du for? Å kjenne seg selv ut og inn er den beste følelsen, være trygg på hvem du er. Alle er fantastiske på sine måter, og det er så godt å stå på sine egne to ben og faktisk kjenne at di er godt plantet i bakken, uten å vakle. Det handler om å fokusere på det som gjør deg glad, og ikke bekymre deg for alt annet. Som sagt er de negative tingene bare noen små støvkorn i forhold til alt det gode som det går an å se på, og det er når du finner de gode tingene og setter pris på dem at du klarer å nyte livet fullt ut. Tenk den følelsen. 

 

 

Nå har jeg nettop kommet hjem fra en super koselig sushi date med Maren. Vi feiret at hun er finalist som årets fotoblogger på vixen (wuhuu!). Det var en stund siden vi hadde hatt slik kvalitetstid sammen så det var veldig gøy. Satt og snakket i et par timer, tiden fløy avgårde. Er så glad i den jenta der ♥ 

 

Har dere gjort noe fint i dag ? 

Ready for tomorrow

 • 29.01.2013 - 23:53Take me back

 • 29.01.2013 - 12:15

Hei solstråler! I dag hadde jeg en sånn morgen der bare absolutt alt er snudd på hodet. Måtte nesten le av meg selv når jeg endelig hadde kommet meg på bussen over hvor utrolig vims jeg kan være av og til (hele tiden). Jaja, kan ikke være en superhelt hver dag! I dag plasker det skikkelig ned her i Stavanger, regnjakke og støvlevær. På slike dager lengter jeg ekstra etter sommerferien når jeg var i Afrika. Det er virkelig det beste jeg har opplevd i hele mitt liv. 

 
Jeg savner naturen, dyrene, menneskene, kulturen, musikken, språket, alt. Det går ikke an å beskrives. Jeg vet at uansett så skal jeg tilbake dit en dag. 

 

Dette bildet sier så utrolig mye for meg. Den følelsen jeg hadde av å sykle rundt øya vi bodde på, og bare ta inn alle inntrykkene jeg fikk på veien. Den gode følelsen av å være fri. Fri fra bekymringer og triste ting. Lyden av bølgene som kruste mot strandkanten, de varme solstrålene som slikket skuldrene og nakken min, de vennlige øynene og smilene som lyste mot meg idet jeg passerte, den svake musikken fra en cafè i nærheten og den myke brisen som kjærtegnet ansiktet mitt. Ta meg tilbake. 

 

Vil dere at  jeg skal skrive et eget, bedre innlegg om turen? 

Kosthold

 • 28.01.2013 - 21:51

Heihei sprekinger! Nå har jeg akkurat satt meg ned med noe godt og spise etter en god treningsøkt med Katrine. Jeg løp intervaller og fokuserte på mage og rygg, Katrine kjørte sitt eget program, men det er alltid godt å ha noen der som pusher deg litt. Den jenta er rå! 

Da jeg var på trening fikk jeg et spørsmål angående kosthold osv, så jeg tenkte jeg like så greit kunne lage et innlegg om det! Husk at dette skriver jeg kun utifra egen erfaring, og at det alltid er best å søke eksperthjelp hos noen som har utdannelse og kunnskap innen dette. Jeg har prøvd ut flere forskjellige treningsprogram, men jeg fant ut at det beste var å sette sammen et selv som fungerte for meg og min kropp, og hvordan jeg måtte spise som var best for meg. Det er viktig å kjenne seg selv og sine egne begrensninger. Jeg gjør ikke alt perfekt selv, og alle tipsene jeg gir er noe jeg selv også kan bli flinkere på. 

 

♥ Først og fremst prøver jeg å bytte ut usunne matvarer med sunnere alternativ. For eksempel bytte ut brødskiver med lettyoghurt, nøtter, frukt og grønnsaker. 

 
♥ Ikke press i deg sunn mat bare for å være sunn! Finn dine favoritter, gjerne mange slik at du kan variere og ikke bli lei. Å spise skal være et av høydepunktene i løpet av dagen! 

 
♥ Spis mat som inneholder mindre karbohydrater, men mer proteiner og fett. Dette gjør at metthetsfølelsen varer lengre, og det blir lettere å spise sunt resten av dagen også. For eksempel en god salat til lunsj/middag. Det er utrolig hvor god en salat kan bli om du finner dine favoritter og setter dem sammen. Tips: Avokado, cherrytomater, pinjekjerner og valnøtter er fantastisk godt i salat! 

 
♥ Spis mindre måltider, men ofte.  Regn ca 3 timer mellom hvert måltid, men gjerne spis litt nøtter eller frukt innimellom hvis du føler behov! Dette gir deg jevn energi gjennom hele dagen. Tenk på den følelsen å kjenne seg full av energi og klar til å gjøre alt du skal i løpet av dagen! Jeg har ofte med meg litt småsnacks om jeg skal trenge litt ekstra utover dagen; nøtter, frukt og yoghurt ♥

 
♥ Bruk litt tid på kjøkkenet en ettermiddag og lag matpakke til skole/jobb. Det tar ikke lang tid og det er så mye bedre å åpne en god matpakke full av sunn og god mat som skal gi deg krefter til resten av dagen! 

 
Variasjon er et viktig stikkord. Utforsk litt på matfronten. Det finnes så utrolig mye godt, og jeg synes alltid de beste måltidene er de som er satt sammen av masse forskjellig. Da blir jeg ikke lei, og jeg finner stadig noe nytt og godt! 

 
♥ Jeg er sikkert ikke den eneste som liker å lage meg noe godt om kvelden, for "kosen" sin del. Bytt ut sjokolade og chips osv med grønnsaker og en god dipp, smoothies, frukt og kesam. Yummi ♥ 

 

 

Håper virkelig dette var litt til hjelp/inspirasjon! Som sagt så skriver jeg kun utifra egen erfaring, og dere må selv finne ut hva som passer best til deres kropp og helse! Ta vare på dere selv ♥  Finn ut hva du synes er godt og varier mellom det. Gi deg selv treats av og til. Har du veldig lyst på noe usunt en dag, så unn deg selv det! Alt er lov i moderate doser. Du skal tross alt leve med deg selv resten av livet så det er viktig å passe på og være glad i seg selv! Dere er alle unike og fantastiske ♥ 

 

Har du noen tips til meg? 

If my life was a comic book

 • 28.01.2013 - 17:13

Hei skjønninger, hvordan er mandagen deres så langt? Skoledagen gikk utrolig fort, vi hadde bare besøk av forskjellige universiteter, og mediefag. Jeg har en blandet følelse i magen når et gjelder hva som skjer etter sommeren. Det er så mange tanker som spinner i hodet mitt for tiden, slik er det nok for alle akkurat nå. Det er så utrolig mye jeg vil gjøre, og jeg er usikker på hva som er det beste valget. Planen min er å studere juss i Bergen, men hva om det blir altfor tungt og hardt og jeg ikke klarer å fullføre, eller finner ut at det ikke er noe for meg? Eller hva om jeg ikke kommer inn i det hele tatt. Mest av alt har jeg lyst til å reise! Reise og oppleve verden; backpacker tur verden rundt, jobbe som frivillig på et barnehjem i Afrika eller bli med på et lion project, dra på folkehøyskole og lære noe helt nytt og gøy. Det føles som tiden raser avgårde, og jeg ikke har tid til å bestemme meg. Men når er du egentlig helt klar for slike valg? Det jeg i hvert fall er helt sikker på er at jeg vil ta alle sjanser som blir gitt til meg, uten å se meg tilbake.

Det ble litt alvorlig snakk her nå, men HEY, det er starten på en bra uke og masse kjekt skal skje! I dag skal jeg løpe noen ærend før jeg må ta fatt på teoriøvingen (begynner å bli utrolig lei), så blir det nok en god treningsøkt utover kvelden. Synes alltid det er så herlig å koble ut med trening når jeg har konsentrert meg veldig lenge.

(Topp fra Bik Bok) 

For å komme ut i hagen så må du gå gjennom boden, og imens jeg tok disse bildene hadde lillebroren min vært og satt på kroken på yttersiden av boden fordi han visste ikke at jeg var ute i hagen. Dørene er ganske vanskelige så når jeg endelig hadde klart å smelt den ytterste døren igjen og skulle gå gjennom på andre siden så kan du tro jeg fikk panikk når jeg ikke kom meg ut! Klaustrofobien kicket inn, og jeg følte meg totalt innestengt. Jeg hater virkelig den følelsen av at du ikke kommer deg noen vei, og det endte med at jeg måtte sparke opp døren mot hagen igjen og sto og hamret på vinduet til lillebroren min kom og slapp meg inn, puuh.  

Hva er planene deres i dag ? 

Ready.Set.Go.

 • 28.01.2013 - 10:00

God morgen herligheter! Først vil jeg bare si tusen takk for alle de gode ordene som strømmer inn om dagene, dere gjør meg så glad! Setter pris på alle og enhver. Jeg elsker mandager, føler at du begynner med blanke ark og kan bruke en malekost til å farge uken din slik du ønsker den skal være. Jeg har tro på at dette blir en bra uke! 

 

 

Er dere klare for å bli med meg i en ny uke? Er det noe spesielt dere vil se på bloggen i løpet av uken? 

Forresten, til dere som lurte på min bloglovin så finner dere den her.

Ukens spørsmål

 • 27.01.2013 - 22:43

Har samlet opp litt spørsmål som har kommet i løpet av uken, tenkte det var bedre å svare på dem i et eget innlegg; 

 

Kan du begynne å skrive hvor klærne dine er fra? Jeg synes egentlig det er best når folk kun blir inspirert og ikke kopierer, men jeg kan prøve! Kan begynne med å svare på de plaggene dere allerede har spurt om: Denne ponchoen er fra Deguy, denne tightsen er fra Bik Bok men jeg kjøpte den på salget så er redd det kanskje ikke er mer igjen, denne skjorten er fra Primark! 

Hvor mye kostet leppeskrubben, og hvor kjøpte du den? 


Den kostet 96 kr, superbillig! Jeg kjøpte den på Lush i Bergen. 

Kan du lage en skjortevideo? 


Jeg er ikke så glad i meg selv på video, men kanskje en gang i fremtiden! 

Hvor kjøper du de søte sugerørene? 


Sugerørene kan du bestille her! 

Hvor kjøpte du den rosa vesken?


Den var det min kjære venninne Lena som bestilte til meg fra ebay! Du søker bare på Macbook cover/sleeve. Jeg vet også at blant annet Vanessa i Stavanger selger slike, men det er faktisk ofte billigest å finne nettsider som selger merkevesker osv gjennom Ebay! 

 

Noe du lurer på til neste gang? 

Dere kan forresten like facebooksiden min her , hvis dere ønsker! 


 

Classy & Comfy

 • 27.01.2013 - 14:17

Det perfekte søndagsantrekk. Elsker når jeg setter sammen antrekk som kan være fine og utrolig myke og behagelige på en gang. 

Det er full storm ute så i dag er en typisk dag å sitte inne i varmen og gjøre noe koselig og avslappende. Dagen min går nok til lekser og teoriøving. Skal bestille ferietur sammen med jentene litt senere, åå bare tanken på varmere strøk gjør at det kribler i magen. Gleder meg til sol og varme. Nå er jeg nødt til å løpe, skulle vært hos Silje nå. Ha en Søndag videre herligheter! 

Hva er en perfekt søndag for dere? 

Inspirational morning

 • 27.01.2013 - 11:56

Vinden hyler rundt hushjørnet. Jeg ser ut vinduet på de små, hjelpesløse snøfnuggene som blir kastet rundt i en evig virvelvind. Når de først er fanget kommer de seg aldri løs før den bestemmer seg for å la dem dale mykt mot bakken. Vinden har dem i sin kalde jernhånd. Varm drikke sildrer ned halsen min, og en behagelig varme sprer seg ut i hele kroppen. Frisk frukt gir meg energi, og god musikk letter humøret mitt. Jeg blar i min egenlagde inspirasjonsbok og lar tankene spinne ut kreative ideer. Jeg gjør meg klar for en ny, fin uke.  

Hvordan er deres morgen? 

Rolig lørdag

 • 27.01.2013 - 00:47

Hei dere!  Håper alle sammen har en fin lørdag. Åå dette er garantert favorittdagen min, elsker alt med lørdager; rolige morgen med god frokost og goodfeeling-musikk, du pynter deg gjerne litt ekstra og føler deg bra med deg selv, glade mennesker, og et er generelt en god og lett stemning over dagen. Dagen på Kremmerhuset var herlig, både med Carina, og kundene som var i så godt humør, det liker vi. Dagens gledesspreder må være en gutt som sto og spilte gitar i gaten og sang helt utrolig fint, måtte stoppe opp og høre på ham. Det endte med at jeg tømte lommene og vesken for alle småpengene jeg hadde og la dem i gitarkassen hans. 

Etter jobb var jeg ute og spiste med familien, koselig. Nå har Silje nettop gått, vi har slappet av og øvt på bilteorien. Det endte egentlig med at vi bare ble overtrøtte og satt og tullet, det er få jeg ler så mye sammen med som med henne. Krampe i magemusklene og lattertårer.


Lille, kosete løven min måtte være med på bildet ♥

 

Har dere hatt en fin lørdag? 

Ma Chèrie

 • 26.01.2013 - 08:50

Morning sunshines, er dere klare for en ny dag? Jeg er tidlig oppe i dag, skal åpne Kremmerhuset og hater å stresse. Nyter en kopp med te og ser på den fjærlette snøen som daler ned utenfor, gode morgenstunder er det beste. Gleder meg til å gå gjennom byen på vei til jobb, gatene er så fine under nylagt snø, før alle har trasket gjennom dem. Enslige snøspor som blir visket bort like etter jeg har laget dem. Jeg åpner alene, men litt senere kommer søteste Carina, alltid så gøy å jobbe med henne. Kremmerjentene er de beste, så kom gjerne innom. Håper alle våkner opp uthvilte og får en bra start på dagen, så ses vi senere.

Dette har jeg på meg i dag: 

  Hva skal dere i dag? 

Gangster Squad

 • 24.01.2013 - 23:22

Hei dere! Beklager fraværet mitt, her har alt gått i ett. Skole, trening, øving på teori osv, håper dere forstår!

I går var jeg på kino med jentene, og vi så en dødsrå film; Gangster Squad. Jeg pleier egentlig ikke å like sånne type filmer med mye skyting så veldig godt, men denne digget jeg! Elsker den tiden filmen er laget til; klærne, musikken, nattklubbene, bilene, alt. Den hadde en perfekt blanding av alt, i tillegg til gode skuespillere! 

 

 

Noen andre som har sett den ? 

Anbefaling: My boy lollipop

 • 22.01.2013 - 23:42

Heei skjønnheter ♥ Jeg tenkte å komme med et lite tips til dere! Spesielt nå på vinteren blir leppene tørre, og jeg synes særlig at når jeg skal pynte meg og ta på leppestift så blir det ikke noe særlig fint fordi det blir litt klumpete. I helgen kjøpte jeg en leppeskrubb som jeg synes funker veldig bra. Det er lett å bare skrubbe litt så blir leppene veldig myke, og det beste er at den smaker veldig godt så du kan bare slikke den bort etterpå!

 

(Det viser ikke så veldig godt, men jeg har litt på leppene på bildet)

 

Jeg kjøpte min på Lush på Xhibition i Bergen. Det skal være en Lush butikk i Oslo også, men jeg vet ikke om andre steder som selger Lush, vet dere? Min er med smaken Bubblegum, men de har også Mint og Popcorn som jeg vil prøve etter hvert! 

 

Her er mine tre favoritter for leppene : Leppeskrubb fra Lush, lipbalm fra Loccitane og leppestift fra Mac ♥

 

Liker dere slike tips? 

Playful

 • 22.01.2013 - 16:30

 

Elsker den nye tightsen min! Jeg pleier egentlig ikke å gå i så veldig mange mønstrete plagg, men sammen med en stor, hvit strikkegenser ble det perfekt! Behagelig og fint ♥

 

 

Mine tre nødvendigheter for tiden: Solbriller, leppestift og Florence ♥

 

Frem til nå har jeg bare slappet av etter skolen, skal snart ta en tur på trening. Gleder meg til å koble ut med kun musikken og kroppen som jobber. Får en følelse av å være fri. Senere skal jeg på besøk, så det blir en koselig kveld. Det kommer en liten anbefaling til dere i løpet av dagen, stay tuned. Hva skal dere i dag? 

Goodfeeling Monday

 • 21.01.2013 - 23:30

Det er frost på vinduet, solen får den til å glitre som tusenvis av små diamanter. Jeg lar de varme strålene stryke meg over kinnet og pannen. I ørene spiller Florence, og jeg lukker øynene. I dag er en fin dag.

 

Det er fint hvordan små ting kan snu hele dagen din rundt, bekymringer som lettes fra skuldrene og det ser ut til at alt ordner seg. Jeg har gått rundt med et smil om munnen og en god følelse i magen i hele dagen. Kroppen har kriblet av energi, og jeg nøt hvert øyeblikk. Jeg må bli flinkere til å gjøre det hver dag. Jeg var hos pappa i Bergen i helgen, og jeg hadde det utrolig fint! Bergen er en av de fineste byene jeg vet om, når solen skinner. Begynner å bli ganske kjent i byen nå, og det passer jo fint siden jeg skal studere der etter sommeren. Helgen var en perfekt blanding av gode kompiser, shopping med søsteren min, filmkos og god mat med familien, cafèbesøk, lesing til særemne og leking med skjønneste fosterbroren min. Var godt å se alle sammen igjen.

Dagen i dag har gått til skole, jobb og trening, en vanlig hverdag, men gøy fordet! Jeg hadde utrolig mye energi i dag, og jeg fikk det for meg å vaske hele butikken så nå er Kremmerhuset i byen skinnende ren. Vi var fått inn så masse nye varer for våren at det er en fryd å jobbe, gir så mye inspirasjon. Etter jobb hadde jeg en liten treningsøkt, etterfulgt av litt kvalitetstid med meg selv. Deilig start på uken! Føler tiden flyr forbi, det er egentlig litt trist å tenke på. Jeg rekker nesten ikke å glede meg til ting, før det plutselig er over. Skal bli flinkere til å ta en dag om gangen og nyte de små øyeblikkene. 
Hva gleder du deg til denne uken? 

 

Har fått ny header laget av flinke Andrea!

instalove

 • 21.01.2013 - 13:36

 

Veronicachr 

Hva er din instagram? 

 

 

De perfekte ballettskoene

 • 18.01.2013 - 08:57

 

Hun går på ustødige, vaklende ben over den kalde parketten i de lyserosa spisstå - skoene. Ryggen presses opp i en rett holdning, og armene peker stivt ut fra kroppen hennes. Skjørtet danser rundt hoftene i en faretruende bølge, klar til å følge med henne i fallet. Hvert skritt er en kraftanstrengelse, og knærne skjelver under henne, dels på grunn av styrken som kreves - dels på grunn av frykten. Listen går over og over igjen gjennom hodet hennes; er hodet hevet, holder hun armene stivt nok, er ryggen strak, beveger hun hendene elegant, er beina samlet? Hun danser mot perfeksjon, ikke mot glede. Ikke èn gang lar hun blikket møte speilene som omringer salen, hun er blind for sannheten. 

 

"it isn't safe for a little girl to walk through these woods alone," the wolf said.

 • 14.01.2013 - 20:49


 Lyden av kvister som knekker under skoene, fuglevinger som flakser, forsiktige poter som lister seg mellom buskene. Vinden som leker med håret mitt, og de smale strimene av sollys som glimter  gjennom det mektige løvverket. Føler meg litt som rødhette. Jeg har ikke gått i poncho siden jeg var ganske liten, men denne elsker jeg! Den er så myk og varm, og så fin! Er så glad i vinrøde detaljer for tiden, prikken over i-en. 

I dag har det gått i skole og jobb, kjenner jeg er ganske trøtt nå. Hørte på Adele-cden på jobb, hun er så dyktig. Gleder meg til å se henne på Brit Awards i London 20. Februar, sammen med mange andre flinke artister! Hele London turen kommer til å bli fantastisk, en av mine absolutt favoritt - byer! Nå blir det litt lekser og en god kopp med te, litt avslapping på slutten av dagen. I morgen skal vi på utdanningsmesse med skolen, vil være opplagt så jeg an få med meg litt. Er jo ikke lenge til vi skal søke, freaking out. Ha en fin kveld ♥

if you want to beat me, you must be kidding

 • 13.01.2013 - 23:52

(Inspirasjon: Hedda)

Hei, hvordan har dere fininger det? For en herlig helg dette har vært! Jeg hadde fri fra jobb på fredag for første gang på veldig lenge, så det første jeg gjorde etter skolen var å gå meg en laang god tur. Lot mobilen være hjemme og tok kun med meg kameraet. Var så godt å gå alene med tankene og kameraet. Den kalde frostluften frøs pusten min til røyk og stakk i kinnene mine, kun et par solstråler varmet meg i nakken. Jeg trengte virkelig denne tiden for meg selv, en slags "pause" fra resten av verden og tenke over ting og samle meg. Noen ganger glemmer du seg selv og hvor sterk du egentlig er.Jeg hadde tre fantastiske kvelder med de beste jentene, er virkelig heldig! På fredagen var det arrangement for russen med afterski som tema, lørdag var det bursdag og i dag avslapning og lading opp til en ny uke! Gleder meg til en ny uke med nye muligheter, jeg er klar for utfordringene den bringer. Det er tross alt kun jeg som setter grenser for hva jeg kan klare! Lykke til herligheter. 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no