Veronica Reime

1K følgere + Stor giveaway!

  • 16.08.2016 - 12:04Hei dere! Jeg ville bare titte innom for å fortelle at jeg har en liten giveaway på facebooksiden min for øyeblikket. Jeg setter så pris på hver og en av dere, så ettersom jeg akkurat har rundet tusen følgere på facebooksiden min bestemte jeg meg for at jeg ville gi noe tilbake! Giveawayen består av skjønnhetsprodukter fra Lush (dusjsåpe, leppeskrubb og en skrubb for kropp og ansikt) og to Mac leppestifter. Dere kan delta to steder for dobbel vinnersjanse:

1. Like facebooksiden min og tagge en venn i kommentarfeltet på innlegget med giveawayen

2. Følge meg på instagram og tagge en venn i kommentarfeltet under bildet med giveawayen

Lykke til! ♥♥♥

Husk å klikke innom senere, for da kommer det nemlig en ny vlog her på bloggen! Dere kan følge YouTube-kanalen min HER, så får dere sett den eller andre videoer før de kommer opp på bloggen. Ha en strålende tirsdag fine lesere! Jeg er veldig glad i dere ♥ 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

Giveaway: Smokkesnor

  • 26.09.2015 - 10:32

// samarbeid med @hekleparadiset

God morgen! Håper dere har våknet opp til en fin lørdag. Her har vi vært oppe i noen timer allerede, og skal ut på tur om en liten stund. Jeg tenkte bare å titte innom for å tipse dere om en liten giveaway jeg har på instagram akkurat nå, hvor du kan vinne en utrolig søt smokkesnor fra @hekleparadiset. Jeg elsker produktene hennes, det er så utrolig mye fint! Og det at det faktisk er håndlaget, og at du kan velge ut hva du vil ha på av navn osv gjør det jo litt ekstra personlig. 

Du kan delta ved å følge @veronicachr og @hekleparadiset på instagram og tagge 3 venner i kommentarfeltet. Du kan delta så mange ganger du vil, bare du tagger nye venner hver gang. Vinneren trekkes i morgen, så det gjelder å være kjapp! Klikk HER for å komme til konkurransen. LYKKE TIL  

 

Marmor deksel + konkurranse!

  • 20.09.2015 - 12:59

// sponset produkt

Jeg er så utrolig dårlig til å bruke deksel på mobilen, og det er egentlig et under at den ikke er knust. Men nå som jeg har fått meg et nydelig iPhone deksel i hvit marmor skal jeg klare å ha det på. Det gjorde jo mobilen så mye finere! Jeg er veldig svak for marmor, synes det ser så rent og fint ut. Det beste er at jeg designet det helt selv raskt og enkelt på caseapp.no, og fikk det i postkassen et par dager senere. Du kan selvfølgelig gjøre mye mer enn hva jeg gjorde, for eksempel laste opp personlige bilder, legge på tekst og symboler osv. Alt etter hva du ønsker! 

Nå kan du vinne enten et iPhone deksel eller et skin til MacBook eller iPad helt etter ditt eget design. Alt du trenger å gjøre er:

1. Like og dele dette innlegget

2. Like facebooksiden min HER

3. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med mailen din og om du ønsker et deksel eller et skin.

 LYKKE TIL!  

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no