hits

Veronica Reime

Lengter

 • 14.03.2018 - 21:12

Hei dere! I går satte vi oss ned for å planlegge litt ferie til sommeren, og jeg kjenner at jeg virkelig begynner å glede meg. Vi har flere ulike kjekke planer, og jeg tror det blir en veldig bra sommer! Etter at vi hadde planlagt litt av den kommende sommeren ble jeg sittende å mimre litt tilbake til forrige sommer.... 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Sindre og jeg dro på kjærestetur til Paris et par dager, imens Linéa var hos faren og stemoren min i Nederland, hvor vi i utgangspunktet var på ferie. Paris er bare en liten togreise unna Paris, og vi benyttet sjansen til å få dratt på en liten tur alene også, bare vi to. Åh - som jeg elsker den byen! Menneskene, stemningen, arkitekturen og maten. Jeg har vært i Paris flere ganger, også én gang med Sindre, men dette var den fineste turen jeg har hatt til storbyen. Vi hadde bestemt oss for å unngå de typiske turistattraksjonene siden vi hadde sett dem før, og fant heller litt bortgjemte perler. Det var en utrolig fin tur! 

 

Nederland, nærmere bestemt Den Haag, har vi reist til mange ganger nå, ettersom faren min har jobbet der i noen år. Jeg har forelsket meg litt i Nederland, og da spesielt Den Haag, hvor vi har tilbrakt mest tid. Vi har fått sett mye av Nederland, men det stedet jeg kommer til å savne mest er parken som lå like ved der faren og stemoren min bodde. Jeg var nesten litt trist siste gangen vi gikk tur der. Jeg mener, se hvor eventyrlig nydelig det var der:

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I tillegg til en utenlandstur fikk vi dratt litt rundt omkring i Norge også. Norsk sommer, den kan virkelig være sjarmerende ♥ 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hyttetur på fjellet og hesteridning i skogen på Østlandet med familien til Sindre ♥

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dyreparken i Kristiansand: Dette var så gøy!! Vi sov på Dyreparkhotellet, og hadde frokost i Hakkebakkeskogen. En perfekt start på en lang og fin dag i parken. Både vi og Linéa storkoste oss, spesielt i Hakkebakkeskogen og i Kardemommeby. Det er favorittene ♥

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Telttur i en bortgjemt dal uten tilgang til internett. Dette var Linéa sin første telttur, og hun elsket det. Vi grillet mat på bålet, drakk kakao, hentet vann i elven, leste bøker og lekte med bamser inne i teltet. Det var utrolig koselig! 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Langøyfestivalen med lille gull: En veldig hyggelig festival med et fantastisk formål ♥

 

Dette var litt av hva vi fikk oppleve forrige sommer, og jeg kjenner at jeg blir varm i kroppen av å tenke på alt det fine vi har vi vente sommeren som kommer. Men først skal vi nyte påsken og våren, og alt den medbringer! 

 

Hva er deres planer for sommeren? ♥ 

 

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Årets karnevalkostyme

 • 07.03.2018 - 17:58

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I februar var det karneval i barnehagen til Linéa, og gjett om hun hadde gledet seg lenge til å få lov til å bruke Elsa-kjolen sin i barnehagen! Hun fikk kjolen i januar i anledning Disney on Ice som hun var på i Oslo, og helt siden da har jeg lovet henne at hun skulle få ha den på seg på karnevalet. Vi stod opp litt ekstra tidlig dagen det var karneval, og koste oss med å se litt på Frost imens jeg flettet håret hennes og sprayet det med glitter. Vi spilte også "Let it go" et par ganger, og hun danset rundt i kjolen sin, og viftet med tryllestaven. Måtte jo gjøre morgenen litt ekstra stas den dagen hun skulle på karneval ♥ 

Hvis dere forresten ønsker å se hva hun var utkledd som i fjor, finner dere det HER. 

HEI forresten ♥ Vi har kommet til midten av uken, og det føles litt deilig at vi nærmer oss helg. På lørdag skal Linéa og jeg kjøre til fjellet for å stå på ski, og det gleder jeg meg veldig til. Skitur i frisk fjelluft og solskinn får meg virkelig til å koble ut. Linéa elsker også å stå på ski, og er faktisk veldig flink til å komme seg fremover!

I ettermiddag har Sindre vært på et møte med jobben, og Linéa har vært på barnemuseet sammen med bestemoren sin, imens jeg har jobbet litt med opplegg som jeg skal ha i praksisen min. Jeg stortrives med å være i praksis, og jeg er veldig glad for at jeg har funnet noe jeg elsker å drive med. Ikke minst er jeg takknemlig for å ha muligheten til å kunne utdanne meg til det jeg ønsker. Jeg tenkte forresten å kjøre en liten spørsmålsrunde om lærerstudiet, ettersom det har blitt uttrykket tidligere at dere ønsker et innlegg om det! Klikk gjerne på liker-knappen under om du ønsker at jeg skal ha en liten spørsmålsrunde ♥ 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

 

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

 

Alt på én gang

 • 05.03.2018 - 21:01

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hei, og god mandag fine! Håper alt er bra med dere ♥ Vi har hatt en ganske rolig start på den nye uken, og i skrivende stund har jeg sunket ned i sofakroken. Vi har kommet hjem fra middagsbesøk hos moren til Sindre, Linéa sover søtt i sengen sin, vi har ryddet litt og gjort alt klart til morgendagen, og har nå planer om å begynne på en ny serie. Det er godt å lande litt på kvelden.

Det er en stund siden jeg har skrevet til dere nå, og det er veldig mye som har skjedd siden sist. Jeg er inne i en ny praksisperiode, vi har flyttet, og jeg har fått meg ny jobb. Det har ført til endel hektiske og lange dager. Vi kom oss heldigvis fort inn i vårt nye hjem, og stortrives her. Jeg har allerede knipset et par bilder av Linéa sitt nye barnerom, som jeg gleder meg til å vise dere. Før flyttekaoset og praksisen startet var jeg en langhelg på fjellet sammen med noen gode venninner. Vi overnattet på hytten til Silje i Telemark, og koste oss masse med å gå på langrenn, stå på slalåm, spille spill og spise masse god mat. Imens jeg var på hyttetur, koste Linéa seg på Østlandet sammen med bestemoren sin, oldeforeldrene sine og søskenbarna til Sindre. De dro blant annet inn til Oslo for å gå på Disney on Ice, noe som var utrolig stas! Linéa koste seg såå mye, og hun snakker fortsatt om hvor gøy det var. I vinterferien pakket jeg bilen og kjørte avgårde til Bergen for en liten miniferie sammen med Linéa. Vi besøkte faren og stemoren min, samtidig som vi også fikk møtt broren til Sindre, som studerer der. Det var veldig godt å se alle sammen igjen, og vi fant på mange kjekke ting. Vi var blant annet på Akvariet, som har blitt en fast aktivitet når vi drar til Bergen, og på VilVite. 

Hverdagen raser avgårde med praksis, barnehage, jobb, turn, ærender, besøk, karneval og andre aktiviteter. En travel hverdag der alt skjer på én gang. Og jeg ville ikke hatt det på noe som helst annen måte, jeg elsker hverdagen vår ♥ Vi har mye gøy å se frem til nå mot våren og sommeren, og jeg gleder meg masse til alt vi har vi vente. Og til å dele det med dere ♥ Vi skrives igjen ganske snart. Stor klem! 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

 

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Bilder fra den siste tiden

 • 12.01.2018 - 17:21

Endelig helg! Denne uken har gått i ett med skole, barnehage, oppstart på turnen igjen og besøk. For første gang på lenge har vi ikke så mange planer for helgen, og det er egentlig litt deilig. I dag hentet jeg Linéa litt tidlig i barnehagen, og ettermiddagen har bestått av lek og kos. Nå skal vi snart spise en god middag og se på film sammen. Det blir så hyggelig! Hva gjør dere i dag? ♥

Etter at jeg har vært borte fra bloggen en liten stund, tenkte jeg det kunne være gøy å vise et knippe bilder fra de siste månedene som dere ikke har fått sett! Det skjer utrolig mye i hverdagen vår, og jeg prøver å være litt aktiv på snap (@veronicareime) for å gi et litt bedre innblikk i dagene våre ♥

 

 

En fornøyd liten nissejente som skal på nissefest i barnehagen ♥ Hun ville absolutt ha med disse bukkene på bildet, og legg merke til de små marshmallowsene hun holder på som vi har brukt som bestikkelse, hehe... #momlife 

 

 

Linéa hadde sin aller første hårklipp før jul. Vi var veldig spente på hvordan det kom til å gå, men det gikk over all forventning! Hun syntes det bare var gøy, spesielt da hun fikk rosa flette med glitter i håret. Dere kan tro hun var fornøyd! 

 

 

Før jul var vi på Åpen dag på Øksnavad, og det var veldig gøy. Linéa fikk ri på hest, hun pyntet sin egen hestesko og kikket på alle dyrene som var der, og vi kjørte hest og kjerre. Det må være en ny tradisjon! 

 

 

Bare én av de lange dagene i eksamenstiden... // Jul i Kongeparken sammen med Linéa, en venninne av meg og datteren hennes. Det var utrolig koselig! 

 

 

Nybadet, flettet og klar for sengen! Koser oss med å lese nattahistorier ♥ // Fine ponnien Linéa steller og rir. 

 

 

Til Halloween bakte vi disse morsomme cupcakesene, var de ikke kule?  // Turnjenta vår ♥ Hun stortrives på turnen! 

 

 

Feiring av June sin bursdag på Fish&Cow med jentene ♥ En utrolig koselig kveld! // Lille gull er med som bøssebærer for årets TV-aksjonen for UNICEF. 

 

 

Ingenting er som varm sjokolade og nystekte vafler på toppen av Fløyen //  Enda et cafébesøk 

 

 

På tur med mine fine ♥ // Linéa ble sulten på turen og begynte å spise av maten til endene, hehe.. 

 

 

Linéa elsker å være med på å handle, og det er veldig koselig å gjøre det sammen med henne! // Nybadet og slapper av med litt Barne-TV før leggetid. 

 

 

Det nye hesteutstyret måtte selvfølgelig testes ut hjemme! Haha, skjønningen ♥

 

 

Fem-timers roadtrip hjem fra Bergen, bare Linéa og meg. Det gikk over all forventning!  //  Linéa og jeg storkoste oss i flere timer på akvariet i Bergen. 

 

 

Solen skinner, podcast på ørene og jeg er klar for en morgenvakt på jobb! //  Planleggingsdag i barnehagen, og Linéa var med på skolen en liten tur. Bestevenninnen min, Silje, hadde bursdag, og vi måtte selvfølgelig feire med kake. 

 

 

Herlig kveldstur ved havet sammen med Linéa og Simba. // Linéa er pyntet og klar for å dra på forestillingen av Bukkene Bruse på Badeland.

 

 

En herlig tur på fjellet med den lille familien min og gode venner. Så utrolig befriende å spise kveldsmat ute og se solen gå ned bak fjellene. // Tur rundt Mosvatnet med Linéa, Silje og Ingrid ♥

 

 

Enda en forfriskende tur! Sammen med Anette, Silje og Kita ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

 

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Takknemlig

 • 09.01.2018 - 20:40

Hei, og godt nytt år fine dere! Det føles bra å sette seg ned og skrive litt igjen. Håper dere har hatt en nydelig juletid, og en god start på det nye året ♥ Vi har hatt en fantastisk fin desember, samt en herlig feiring av det nye året. Nå har vi alle sammen vendt tilbake til hverdagen, og det er egentlig litt godt. Desember måned var full av fine opplevelser, både store og små, og vi kunne ikke fått en bedre avslutning på 2017. Jeg var heldigvis tidlig ute med blant annet kalender, julekort og gaver, slik at vi slapp det verste stresset tett mot jul. Desember skal først og fremst handle om å tilbringe tid sammen og skape fine opplevelser, ikke løpe rundt og stresse seg ihjel. Jeg ble ferdig med alle eksamener, Linéa hadde sin første juleoppvisning med turnen (både foreldre, besteforeldre, oldeforeldre og én fadder var å så på at Linéa, utkledd som en mus, danset og turnet. Og alle var såklart sprekkeferdige av stolthet ;-) ), jeg var på flere julebord, det var nissefest i barnehagen, Linéa hadde sin første hårklipp, vi var på Jul i Kongeparken sammen med en venninne av meg og datteren hennes, vi bakte pepperkaker og hadde juleverksted, og jeg var i bryllup. Veldig mye gøy som har skjedd i desember, med andre ord! 

 

 

 

 

 

Selve julaften feiret vi hos foreldrene til Sindre. Både besteforeldrene og broren hans kom også tilreisende for å feire sammen med oss. Vi koste oss masse med å sitte i koseklær og se på juleprogrammer på TV, sette ut grøt, pepperkaker, gulrøtter og en julebok til julenissen og reinsdyrene hans, spise masse nydelig mat, åpne gaver og spille brettspill. Vi hadde en utrolig fin feiring sammen! Vi sov over hos foreldrene til Sindre alle tre, og 1. juledag hadde vi en stor brunch med (enda mer) deilig mat. Såå kos ♥

Jeg sitter igjen med mange gode følelser, men sterkest av dem er takknemlighet. Er det noe jeg har blitt minnet på i julen så er det hvor ufattelig heldige vi er. Det er så mye vi lett tar for en selvfølge, som egentlig ikke er det i det hele tatt. Vi er så heldige som har så store, fine familier, og ikke minst et godt nettverk av venner. Jeg er så takknemlig for alle vi har rundt oss, og som bryr seg om oss. Det er ikke gavene som er det viktigste ved julen, men de små tingene som betyr så utrolig mye. Være med familie og venner, regnet som trommer mot vinduet (ingen hvit jul på Vestlandet), se Tre nøtter til Askepott, spille brettspill, knitring i peisen, spise godteri fra julesokken, bake pepperkaker og gå i pyjamas hele dagen. Bare kose seg sammen i hverandres selskap, og sette pris på de små tingene som en deler sammen. 

Etter at jeg har blitt mamma faller det meg naturlig å tenke mye på hva jeg synes er viktig å lære videre til min egen datter av verdier og holdninger. Tradisjoner jeg ønsker at vi skal videreføre, og nye vi skal skape sammen. I år innførte jeg en tradisjon om at vi hvert år skal bidra til noen som gjerne trenger litt ekstra oppmerksomhet eller omsorg i julen. Jeg synes det er viktig å vise henne at ikke alle er like heldige her i livet, og at vi må hjelpe til med det vi kan. Sette ting litt i perspektiv. Hun er gjerne for liten til å skjønne alt nå, men jeg har tro på at det likevel er viktig å innføre det tidlig. Bare det å være frisk, ha et sted å bo og nok mat er noe vi ikke må glemme å sette pris på. I år leverte vi julegave til Stiftelsen Sykehusbarn som ble delt ut av "julenissen" til barn som måtte tilbringe julen sin på sykehuset. Jeg vil gjerne høre om dere har noen lignende tradisjoner, for planer er å etter hvert kunne ha henne med på å gjøre noe enda mer aktivt for å hjelpe noen som trenger det i julen ♥ 

 

 

 

Lina ville selvfølgelig i stallen en tur for å gi julesnacks til Trigger (gulrøtter) og pynte ham med røde sløyfer, og vi dro inn en tur sammen med besteforeldrene hennes. Jeg blir like glad om hjertet hver gang vi er i stallen og ser hvilken omsorg hun har for dyr og hvor godt hun trives med å få stelle og ta hånd om ponnien. Det var veldig hyggelig å kunne markere julen i stallen også, og det tror jeg må være en ny tradisjon vi har sammen ♥

 

 

 

 

 

Helt siden Linéa har vært stor nok til å kunne ligge i pulk har vi dratt opp til fjellet for å stå på ski, og nå har hun begynt å stå på ski selv også! Hun er allerede blitt  veldig flink, og det er utrolig stas ♥

 

 

 

 

Nyttårsaften feiret vi på fjellet sammen med foreldrene mine og familievenner. Linéa var veldig spent på rakettene, og ville absolutt ikke legge seg før hun hadde fått sett dem. Vi spiste god mat, hadde pakkeleken og spilte spill. Da klokken nærmet seg midnatt, gikk vi ut og tente stjerneskudd. Klokken tolv stod vi på toppen av en høy bakke og så fyrverkeriet danse over fjelltoppene og himmelen. Linéa syntes det var utrolig spennende, og stirret mot himmelen med store øyne. Da fyrverkeriet var over og smellene stilnet, sloknet hun på armen min imens vi fortsatt stod ute, lille gullet ♥

 

Da mørket senket seg 1. januar kjørte vi hjemover fra fjellet med snø som blåste mot ruten, Kardemommeby fra høyttalerne og en fornøyd toåring i baksetet. Litt trøtte og slitne, men samtidig fulladet av gode opplevelser fra julen og nyttårsfeiringen. Nå er vi klare for hverdagen, og et nytt år med gode opplevelser, reiser, fine hverdagsøyeblikk, lærdommer og møter med nye mennesker. Vi har allerede lagt mange spennende planer, og jeg gleder meg til alt dette året måtte bringe! 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

 

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Lykke!

 • 26.11.2017 - 21:50

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ååh - lykke!! Jeg er så utrolig lettet og glad for øyeblikket. På torsdag leverte jeg en hjemmeeksamen som jeg har stresset over i 12 dager, og det var utrolig deilig å bli ferdig med den. Nå har jeg bare én igjen, så er det juleferie! Til tross for at det har vært mye intens lesing i det siste, så har jeg heldigvis fått koblet ut litt innimellom sammen med lille gull. Bildet over er fra en dag forrige uke hvor Linéa, bestemoren hennes og jeg var en tur i stallen for å stelle og ri Trigger. Det var veldig godt å ta en liten pause fra hverdagen og bare kose oss i stallen og ute på tur. Slike stunder er gull verdt 

Denne helgen var virkelig over på et blunk. På fredag jobbet jeg elleve timer på Black Friday, og i går jobbet jeg syv. Det er alltid litt ekstra gøy å jobbe dager hvor det skjer noe spesielt! Og så jobber jeg med så fantastisk fine folk, blant annet bestevenninnen min, Silje. Etter at jeg var ferdig på jobb i går dro jeg på besøk til foreldrene til Sindre, hvor Linéa og han allerede var. Vi spiste nydelig hjemmelaget pizza, så litt på TV og bare slappet skikkelig av. Det trengtes! I dag har vi vært i ettårsdag og feiret tremenningen til Linéa. Det er noe eget ved den aller første bursdagen, og det føles litt rart å tenke på at den neste barnebursdagen vi skal holde er en treårsdag. De vokser så altfor fort! Resten av ettermiddagen og kvelden har gått til endel jobbing med neste eksamen. I morgen er det mandag igjen, og jeg kjenner at jeg virkelig lengter etter juleferie og alt det fine som skal skje i desember. Nå er det siste innspurt! 

Hvordan har dere det for tiden? Er det andre som har hatt/skal ha eksamen? ♥ Jeg så forresten at det var stor interesse for flere tips-innlegg, det var veldig hyggelig! Gjerne kom med ønsker til hvilken kategori/tema dere ønsker tips om ♥ Klem! 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

 

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Bildedryss fra vår høst

 • 03.11.2017 - 20:35

Hei dere ♥ I skrivende stund har jeg sunket ned i sofaen, og her kommer jeg til å bli resten av kvelden. Linéa er i seng, og Sindre lager en sen middag til oss. Det var utrolig deilig med en etterlengtet helg nå. Denne uken har gått til lesing av pensum, og litt juleforberedelser. Samtidig som jeg har måttet tatt det endel med ro, da jeg fikk en skade forrige uke. Neste uke begynner jeg på en hjemmeeksamen, og derfor har det vært litt godt å få unnagjort noe av det som må i boks før det plutselig er desember. Denne høsten har gått så utrolig fort, og det føles som julen er like rundt hjørnet nå. Ettersom det har vært litt stille her på bloggen en periode så tenkte jeg å dele et lite bildedryss med dere fra noe av det vi har gjort den siste tiden! 

 

 

Vi elsker å gå tur, og være ute i naturen sammen med lille L. Overgangen fra sommer til høst er så nydelig, og vi har brukt mye tid på å studere blader, kvister, kongler, bær og steiner. Vi har snakket endel om hva som kjennetegner høsten, og beundret synet av ettermiddagssolen som maler omgivelsene i varme farger sammen. Vi har vært på litt lengre turer opp på fjellet, men også kortere turer i parken for å mate endene, en runde rundt vannet eller ut til et fyrtårn. Vi har vært på familietur, men også gått turer sammen med venninner av meg. Et friskt pust i hverdagen i godt selskap!  

 

 

 

Jeg synes at høst/vinter klær er det fineste, og det gjelder også garderoben til Linéa. Så mange fine farger og myke, behagelige stoffer. Det går mye i strikkejakker og hverdagskjoler eller skjørt. Gjerne med en sløyfe i håret som holder de små krøllene hennes borte fra ansiktet. 

 

 

Jeg synes høstblomstene er vel så vakre som sommerblomstene, og én av mine favoritter er kålblomst. Jeg kjøpte faktisk en veldig fin bukett med høstblomster her om dagen, hvor blant annet de gule blomstene (som jeg ikke vet hva heter) på bildet ovenfor var en del av buketten. Ekstra gøy med noe litt spesielt! 

 

 

Linéa sin første gang på toppen av Fløyen! Jeg hadde en studieuke uten forelesninger i midten av oktober, så vi benyttet sjansen til å ta oss en liten "høstferie" i Bergen hos pappa og stemoren min, som har flyttet hjem igjen etter et par år i Den Haag i Nederland. Sindre var også med fra fredagen til søndagen, og måtte ta fly hjem for å jobbe. Linéa og jeg kjørte ikke hjem igjen før på onsdagen, og det var utrolig hyggelig med et lite avbrekk fra den vanlige hverdagen. Vi nøt et par dager på hytten på fjellet, tok Fløybanen, drakk varm sjokolade og gikk gjennom Trollparken, besøkte Akvariet og dro på café. Vi hadde noen utrolig fine dager sammen ♥

 

 

 

I nærheten av hytten ligger det en stor foss som det er mulig å gå under, og det syntes Linéa var kjempespennende! 

 

 

Linéa og jeg tilbrakte flere timer på Akvariet i Bergen, og vi storkoste oss. Lille gull var helt fascinert av alle de ulike fiskene, og ikke minst pingvinene og selene. Det var en veldig fin opplevelse, og vi kommer nok til å dra dit flere ganger når vi skal til Bergen. 

 

 

 

En kjempefin tur ute i friskt høstvær til et lite, gammelt fyrtårn sammen med Anette og Daniel. Og vi måtte selvfølgelig klatre opp til toppen! 

 

 

 

Vi var så heldige å få komme på besøk i fjøset til Marit (en god venninne fra studiegruppen min) sine foreldre. Linéa fikk kose masse med kalvene, og gi dem melk på flaske. Hun fikk også velge seg en kalv som skal være "hennes", og det ble den kosete gutten dere ser på bildet over. Vi døpte ham Ludvig, og gleder oss masse til å komme på besøk igjen! 

 

 

Når vi er inne på Linéa sin kjærlighet for dyr; vi går nå fast og rir denne fine ponnien! Linéa har ridd endel ganger før på Østlandet, og elsker det. Nå er vi så heldige å få komme til en stall i nærheten av oss og ri Trigger når vi vil. Linéa storkoser seg på hesteryggen, og tar jobben som stalljente veldig seriøst! 

 

Håper dere har hatt en fin uke, og nyter fredagskvelden ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Høst

 • 26.10.2017 - 19:48

Høsten har en helt spesiell plass i hjertet mitt. Det er noe helt magisk ved denne årstiden. Bare føtter mot kalde gulvplanker om morgenen, den tykke tåken over fjelltoppene og rosa skystriper på den mørke morgenhimmelen. En kjølig bris fra nord som får det til å rasle i de røde og gule tretoppene, det varme lysskjæret fra den oransje ettermiddagssolen. Lilla røsslyng og mørkegrønn mose. Lukten av regnjakker, støvler og våt asfalt. Hoppe i sølepytter, kaste løv opp i luften og lage en seng av mose til kosedyret. Plukke epler og sopp, tenne bål og grille marshmallow. Samle på alt vi finner av kongler, kvister, steiner, blomster og blader, verden er full av skatter. Lytte til knitringen i peisen, regnet som pisker mot vinduet og vinden som hyler rundt hushjørnet. Sitte under et mykt ullpledd imens vi drikker kakao og leser bok etter bok. Drømmer oss bort. Nyter den vakre årstiden, samtidig som vi teller ned dagene til desember og juletider. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Høsten er den fineste, men også den travleste årstiden for min del. Det skjer noe hele tiden, men det er samtidig veldig gøy. Vi nærmer oss jo faktisk jul (!!) med stormskritt. Jeg har begynt på kalenderen til Linéa, og det minner meg på alt det fine vi skal oppleve sammen rundt juletider. Men det er fortsatt mye som skal skje før den tid! 

En liten oppsummering av noen av de siste dagene, for å gi dere et innblikk i hvordan hverdagen vår er for tiden: Forrige uke var veldig travel (som de fleste uker), men også veldig fin. På torsdag var jeg på skolen, deretter turn med lille gull (hvor bestemoren og oldemoren hennes var med og så på♥), og etter å ha levert henne hjemme og skiftet klær så dro jeg på jobb 18-00. Dere kan tro jeg var helt ferdig, da hodet traff puten den kvelden. Det var planleggingsdag i barnehagen på fredag, og det passet fint, da vi hadde 2-årskontrollen til Linéa den dagen. Hele kontrollen med språkkartlegging og alt gikk helt strålende, og ingenting er mer betryggende enn å få så utrolig gode tilbakemeldinger! Jeg er så stolt av lille gull (som etter hvert begynner å bli ganske stor)♥. Etter kontrollen møtte vi bestemoren og oldemoren til Linéa på senteret, da vi skulle kjøpe rideutstyr til den hestefrelste lille toåringen vår. Hun går nå fast og rir en kjempesøt liten ponni, og det er stor stas! På ettermiddagen dro jeg på jobb, imens Sindre og Linéa var på besøk. Etter jobb ruslet jeg hjem til Bettina hvor jentene ventet på meg med middagen klar. Så deilig! På lørdag var både jeg, bestemoren, bestefaren og oldemoren til Linéa sammen med Linéa i stallen og stelte ponnien, og L fikk ri. Hun storkoser seg med det, og har blitt veldig flink til både å ri og til å stelle ponnien. Resten av ettermiddagen tilbrakte vi på besøk, hvor vi blant annet spiste deilig sushi og fajitas! Da det var tid for å dra hjem og legge lille gull, slapp Sindre meg av i byen før han og Linéa kjørte hjem. Jeg møtte jentene på Fish&Cow for å feire June sin bursdag, og det var utrolig koselig ♥ På søndag gikk jeg bøssebærer for UNICEF og TV-aksjonen sammen med Anette, og Linéa var med i vognen. Som lærer, og ikke minst som mamma, så var årets formål virkelig en hjertesak for meg. Innsamlingen gikk til utdanning for barn i områder rammet av krig og konflikt. Jeg føler meg så heldig som bor i et land hvor jeg føler meg trygg, kan ta en utdanning, og at jeg i fremtiden kan sende datteren min på skolen. Det er noe jeg ofte tar for gitt, og derfor var det ekstra viktig for meg å bidra til denne gode saken. 

Nå nærmer vi oss slutten av denne uken også, og dagene har fløyet avgårde. Jeg begynte på dette innlegget på mandag, og nå har vi plutselig kommet til torsdag! Dagene har gått i det vanlige med skole, barnehage, riding, leking, og i dag turn. Det har regnet og vært skikkelig grått ute i dag, så etter turnen har vi bare kost oss inne med en god middag, tegning, lesing av bøker og Barne-TV. Skikkelig kos ♥

 

Det var forresten veldig hyggelig at bloggingen min ble etterlyst! Det gjør meg glad Vi skrives igjen snart, klem! 

 

 Hva gjør dere i dag? 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Pusterom

 • 26.09.2017 - 20:56

 

Dette. Et lite pusterom i hverdagen. Pause fra alt det travle, og bare være sammen. Det gjør virkelig godt for kropp og sjel. På lørdag var Linéa, Sindre og jeg på tur sammen med noen fra skolen min. Det var så utrolig herlig å komme seg ut litt igjen, og bare kose seg sammen ute i naturen. Jeg liker godt å ha det travelt, og har alltid mange baller i luften. Det synes jeg er helt greit, så lenge vi er flinke til å stoppe opp innimellom og legge bort alt som må gjøres for å bare være sammen ute i fred og ro. En god balanse. Linéa elsker å være ute på tur, og da jeg spurte henne om vi skulle gå tur på lørdag begynte hun å hoppe opp og ned av glede og sa: "Ja, ja, jaaa!" Deretter spurte hun om vi kunne sove i telt, og grille marshmallow. Det ble ikke noe soving i telt denne gangen, men marshmallow og pinnebrød grillet vi! Ingenting er som å lage og spise kveldsmaten sin rundt et bål nede ved vannet, imens solen går ned bak fjellene. Vi koste oss sammen i flere timer med å utforske, leke og spise god mat, frukt og snacks rundt bålet. Det var veldig hyggelig å få gått på tur med dem fra skolen også denne gangen! Det blir nok flere slike turer, tenker jeg ♥ Vi var ute helt til det ble mørkt, og Linéa sang for månen hele veien ned fra fjellet. Skjønningen! Hun sovnet glad og fornøyd i bilen, så da kunne Sindre og jeg kose oss med litt (enda mer) god mat og en film hjemme. For en herlig lørdag! Jeg bruker mye tid på å tenke og reflektere over hvilke verdier jeg ønsker å videreføre til Linéa, og jeg er veldig glad for at hun har blitt så glad i å være på tur. Det er så fint å kunne være med henne og utforske, og se den fine verdenen vi bor i gjennom hennes øyne. Hun lærer meg noe hele tiden. (Dere kan forresten se bilder fra teltturen vi var på for et par uker siden HER.)

Nå har vi begynt på en ny, travel uke igjen! Denne uken skjer det mye gøy; både skole, jobb, tur, foredrag, turn og forestilling. I dag har jeg vært på jobb (med bestevenninnen min, Silje, faktisk), og ettersom Sindre jobbet kveld i dag så har Linéa og jeg kost oss hjemme vi to ♥ Nå skal jeg smårydde litt før Sindre kommer hjem. Jeg har planer om å foreslå litt Narcos-titting før vi sovner for kvelden (og jeg har en tendens til å sovne midt i serien...). Håper dere har en kjempefin start på den nye uken! Vi skrives mer igjen veldig snart ♥ God klem! 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Klar for turn!

 • 31.08.2017 - 15:45

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Da var endelig dagen her, og vi er klare for vår første gang på turn! Linéa er så spent, og hun har både prøvd på turndraktene og "øvd" seg litt hjemme. Jeg tror jeg gleder meg minst like mye som henne. Jeg gikk selv på turn helt til jeg faktisk var langt opp i tenårene, og jeg elsket det. Nå er jeg så heldig å få følge Linéa! Det blir en veldig fin aktivitet å gjøre sammen én gang i uken. Et godt lite avbrekk i hverdagen. Tidligere har vi gått på babysang i ett år og babysvømming i ett og et halvt år, og nå er vi klare for noe nytt. Dette innlegget er forhåndsskrevet, så når dere leser dette er vi allerede på vei til turnen. Jeg har hatt dagvakt på jobb, så nå skal det bli godt å koble ut med litt aktivitet, og prøve å holde tritt med energinivået til en aktiv toåring. Det blir bra! 

Planen for resten av dagen er å blant annet lage en god middag, og da står en av Linéa sine favorittretter på menyen for å "feire" litt. Jeg må også få unnagjort en hel del vasking og pakking, ettersom vi drar til Østlandet i morgen. Denne uken har virkelig gått utrolig fort, og nå er det snart helg igjen allerede. Jeg gleder meg! Håper alt står bra til med dere, og at dere har hatt en fin uke så langt ♥

Hva gjør dere i dag? Og er det noen som har erfaring med turn eller andre fritidsaktiviteter for barn? ♥

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Et nytt kapittel

 • 29.08.2017 - 16:50

Hei dere ♥ Nå føler jeg at høsten og hverdagen virkelig er i gang, og det er egentlig litt deilig. Denne sommeren har vært helt fantastisk, og vi har fått oppleve utrolig mye forskjellig. Jeg tenkte å ha en liten oppsummering av sommeren vår i et eget innlegg, så det kommer litt senere. Jeg føler meg veldig heldig som får oppleve så masse sammen med den lille familien min. Både store og små øyeblikk. Rolige morgener under dynen med masse leking og kos, og varmt sollys som strømmer inn gjennom vinduet. Spise frokost ute på terrassen. Plukke villblomster og markjordbær. Sove ute i telt, danse i sommerregnet, gå på festival og utendørsteater. Hesteridning på fjellet. Sykkelturer i Nederland og romantiske middager i Paris. Rufsete krøllehår, blomsterkrans, skrubbsår og plaster. For en ufattelig herlig sommer dette har vært! 

Vi har hatt rundt to uker nå med både skole, barnehage og jobb, og jeg skal innrømme at det er litt godt å komme tilbake til hverdagen og rutiner. Et nytt kapittel har startet, og jeg kunne ikke vært mer spent på det kommende året. Det føles som at jeg hver høst starter med blanke ark, med noe nytt og spennende i vente. Da jeg startet mitt andre år på universitetet var Linéa to og en halv måned gammel. Det var en helt ny hverdag for meg å være nybakt mamma, samtidig som jeg skulle studere. Det endte opp med å bli et utrolig innholdsrikt og fint år. I fjor høst startet jeg skoleåret med en aktiv ettåring i hus, som nå var blitt barnehagejente. Igjen skapte vi en ny og fin hverdag sammen, og jeg skrev også bacheloren min dette året. Nå er høsten kommet igjen, og jeg gleder meg til vi skal fargelegge et nytt sett med blanke ark. Linéa fortsetter i barnehagen som vanlig, og i tillegg skal hun begynne på turn! Det gleder vi oss veldig til. Jeg er nå på mitt fjerde år av lektorstudiet mitt, og er offisielt masterstudent. Masteremnene virker heftige, men veldig interessante. Jeg tror det er to kjekke år jeg har igjen. I tillegg har jeg begynt å jobbe litt på en skobutikk, sammen med en herlig gjeng med jenter. I går ble jeg faktisk 23 år, og det er litt rart å tenke på at jeg fortsatt er så ung. Jeg glemmer det ut noen ganger at jeg faktisk bare er i begynnelsen av 20-årene. Jeg føler meg så heldig som får dele så store deler av livet mitt sammen med datteren min. Og jeg føler meg så heldig og takknemlig for det livet jeg har. Jeg er veldig spent på hva dette året kommer til å inneholde, og hva vi har i vente. Jeg tror det kommer til å bli utrolig bra! Det aller viktigste vil alltid være hverdagen og de fine øyeblikkene jeg skaper sammen med den lille familien min. Ingenting betyr mer enn det ♥

 

Hvordan har sommeren deres vært? ♥

 

LES OGSÅ: 

HAR JEG ØDELAGT LIVET MITT?

JEG GIKK NED 18 KILO

HVORDAN KLARER DU DET?

DET VERSTE SOM KUNNE SKJE

JEG VILLE GI OPP

JEG VAR FLAU OVER Å VÆRE EN AV DEM

STUDERE MED BABY - DETTE MÅ DU VITE

HVORFOR TAR DU IKKE BARE ABORT?

JEG HAR NOE Å INNRØMME

DET MÅ FEIRES

ET HELT SPESIELT ÅR

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Det går mot slutten

 • 07.08.2017 - 20:33

Hei fine! Håper alt står bra til med dere ♥ Regnet har herjet over Stavanger den siste uken, og jeg føler at vi har fått en liten forsmak på høsten som snart er i anmarsj. Jeg synes det er veldig koselig å sitte inne og spille brettspill imens regnet trommer på ruten om kvelden, men jeg vil ikke at sommeren skal ta slutt helt enda! Heldigvis har solen glimtet til mellom regnbygene, og vi har fått kost oss litt ute også.

Denne sommeren har virkelig fløyet avgårde! Vi har vært mye på reisefot, og har fått oppleve utrolig masse fint sammen. Så mange gode store og små øyeblikk. Vi har fått oppdage og utforske ting sammen, og tilegnet oss nye opplevelser og erfaringer. Å se verden gjennom Linéa sine øye er alltid magisk, og jeg føler meg heldig som får ta del i hennes ferd gjennom verden. Dette er kanskje ekstra spesielt om sommeren når naturen som vi tilbringer mye tid i virkelig kryr av liv. Selv om jeg er glad i hverdagen, så gruer jeg meg litt til at sommeren skal ta slutt. Vi er ferdig med å reise for denne gang, men heldigvis har vi endel kjekke ting foran oss her hjemme. Sommerens eventyr er ikke helt over enda! Det har vært utrolig gøy å reise rundt så mye som vi har gjort denne sommeren, men det var litt godt å komme hjem nå og nyte resten av sommeren hjemme. Under er et par bilder jeg knipset imens Linéa hadde toårsfotograferingen sin. Det føles som om det var i går, men så er det snart to måneder siden! Det var en utrolig fin sommerdag ♥ Dere kan se litt av resultatet fra fotograferingen HER. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Etter mange uker med fri har L startet i barnehagen igjen, og det virker som hun synes det er veldig gøy å være tilbake. I dag var det planleggingsdag i barnehagen, og jeg fikk en liten feriedag sammen med lille gull. Vi var på lekeland, syklet tur og var på besøk hos foreldrene til Sindre. Nå har jeg og S krøpet opp i sengen og skal se siste episode av Game of Thrones med litt rester fra helgens godteskål mellom oss. En veldig fin mandag med andre ord! 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

 

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Besøk på økologisk gård

 • 18.06.2017 - 16:05

Hei skjønninger! Håper dere har hatt en fin helg ♥ Vi reiser i morgen, og derfor har mye av helgen gått til forberedelser til reisen, men vi har også fått tid til å gjøre endel hyggelige ting sammen. I går var vi blant annet på besøk på en økologisk gård i nærheten av oss, sammen med mamma og stefaren min. Det var nydelig vær, så vi koste oss med å gå tur rundt hele gården, kose med og mate dyrene, plukke rabarbra, spise på café og kikke i butikken deres. Linéa storkoste seg med å løpe rundt og leke, og som den dyreelskeren hun er ville hun ikke gå fra dyrene igjen, da vi skulle hjem. Det er så godt å se den kjærligheten hun har for dyr, og ikke minst at hun føler seg så trygg på dem at hun ikke reagerer på at sauen spiser litt på klærne hennes eller at hesten er veldig stor i forhold til henne. Aller helst ville hun jo ri på hesten, men det får vi vente med til vi får dratt og besøkt ponnien "hennes" igjen. 

 

- Et lite bildedryss fra gården - 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Mine innkjøp fra gården: 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Økologisk handlenett, vegansk shampoo, saft og egenplukket rabarbra. 

Etter at vi hadde vært på gården, dro vi hjem og grillet på terrassen. På kvelden var jeg sammen med noen venninner, hvor hun ene nettopp har kommet hjem fra utveksling i USA. Det var såå hyggelig å se henne igjen, og jeg koste meg masse med den gode gjengen min ♥ I dag har mesteparten av dagen gått til pakking og rydding, men i skrivende stund er vi på besøk hos broren til Sindre for litt pizza og søndagskos. Det er veldig deilig å ha alt på plass til i morgen, og bare kunne nyte resten av dagen og kvelden. 

Hvordan har deres helg vært? ♥

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

 

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

En vellykket toårsdag

 • 14.06.2017 - 11:43

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

God morgen dere! I går var det som sagt den store toårsdagen til Linéa (fortsatt litt vanskelig å tro), og da måtte jeg selvfølgelig stelle i stand bursdagsfrokost. Lille gull var storfornøyd med overraskelsen, og vi tilbrakte morgenen på sofaen under dynen hennes mens vi lekte med gavene. Selve bursdagsselskapet hennes var på søndag, så det ble bare en rolig og fin dag her hjemme i går. Sindre måtte på jobb etter hvert, og kom ikke hjem før etter at Linéa hadde lagt seg. Dermed koste vi oss ute i solen sammen med moren, stefaren og lillebroren min. Vi grillet, lekte og koste oss ute i hagen. Linéa og jeg gikk også en lang tur med hunden hvor Linéa fikk teste ut det nye forstørrelsesglasset sitt og studere småkryp. På kvelden kom også foreldrene og broren til Sindre på besøk, veldig koselig! Alt i alt en utrolig fin dag, og bursdagsbarnet var storfornøyd.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Hva ellers enn enhjørning-cupcakes til frokost når du blir to år? Hehe ♥ Moren til Sindre hadde laget disse til bursdagsselskapet til Linéa, og de ble såå fine! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Jeg syntes det var utrolig gøy å handle inn til bursdagsgaven hennes i år. Nå som hun har blitt litt større og fått enda mer personlighet og egne meninger, så er det mye lettere å sette sammen en gave som er veldig typisk Linéa. Hun elsker å lære og er opptatt av tall og bokstaver, så da kjøpte jeg bokstavkort slik at hun kan lære seg bokstavene. Hun er også veldig glad i å være ute i naturen og utforske, så da passet et forstørrelsesglass perfekt. En av yndlingsfilmene hennes er Loraxen, så da fikk hun også boken bak filmen. Den handler om at vi må være gode mot jorden, og ikke bare ødelegge den med industri. Et veldig fint budskap! Og sist men ikke minst, så fikk hun en hestebamse. Hun elsker hester, og har en stor hest fra før som hun elsker å leke med og "ri" på. Hun vil alltid ha den med seg når vi skal ut, eller opp i sengen når hun skal sove. Det er litt vanskelig å få til, da den er så stor, så da kjøpte jeg en liten hun kan sove med og ha med seg når vi skal ut døren. Dere kan tro frøkna var fornøyd ♥

Denne morgenen er ikke like staselig som gårsdagens, men veldig hyggelig likevel. Sindre er på jobb, så Linéa og jeg har tilbrakt morgenen ute på terrassen hvor vi har spist frokost og lekt i solskinnet. Senere skal vi på besøk til en venninne av meg, og ha en liten feiring for Linéa der også. Hun har også en liten valp som Linéa gleder seg masse til å leke med. 

 

Hva er deres planer i dag? ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

 

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Endelig tilbake!

 • 08.06.2017 - 21:51Hei dere! Først og fremst; tusen hjertelig takk for all tålmodighet ♥ Det har vært et par som har etterlyst meg, og det er utrolig hyggelig! Etter påske koblet jeg ut sosiale medier for en stund, og det gjorde veldig godt. Jeg har vært inni en liten boble for en periode, og gått rundt med mørke ringer under øynene og en rufsete hestehale. Det har blitt litt lite søvn, masse lesing og skriving, samtidig som jeg skal være den beste mammaen for Linéa. Det har vært en veldig intens periode, men samtidig veldig fin. Jeg elsker å jobbe med noe utfordrende, og fordype meg i det. På ett punkt knakk permen min fordi jeg hadde for mange papirer i den, og sekken ble erstattet med en stor bag for å få plass til alle bøkene og utstyret mitt. Selv om det har vært mye å gjøre på skolen, så har jeg fått nyte våren sammen med den lille familien min. Vi har blant annet vært på Østlandet en tur for å besøke familien til Sindre, Linéa har fått ri på hest for første gang (som dere kan se her), og vi har feiret 17. mai og tilbrakt mye tid ute. 

Nå er jeg endelig tilbake! Bacheloren er levert og eksamener overstått, og jeg har fått en drømmestart på noe som kommer til å bli en fantastisk sommer. I dag var det sommerfest i barnehagen, og i morgen har Linéa sin siste dag før ferien. Bursdagen til Linéa nærmer seg også med stormskritt, og jeg er i full gang med å planlegge selskap. Jeg gleder meg såå masse til å feire henne! Og bare noen dager etter bursdagen hennes reiser vi på vår første tur for denne sommeren. Det blir så herlig å dra ut og reise igjen med Sindre og lille gull. Jeg er dermed i full sving med rydding og vasking, baking av kaker, handling og pakking. Jeg føler på meg at dette kommer til å bli en utrolig fin sommer, og jeg gleder meg til å dele alt med dere. Vi skrives igjen veldig snart! 

 

Hvordan har dere det for tiden? Jeg vil gjerne høre ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Alene igjen

 • 14.03.2017 - 20:30

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fra og med i dag er vi alene igjen, Linéa og jeg. Tirsdager er herved "Linéa og mamma-dag". Sindre tar et fag nå som har forelesning hver tirsdag, og må dermed jobbe kveld én dag i uken. Så da blir det bare oss to jenter disse dagene. Vi burde trykke opp t-skjorter hvor det står: "On tuesdays we wear pink" - er dere ikke enige? Sindre har hatt perioder hvor han har jobbet mye overtid eller hatt kveldsvakter, men heldigvis er det ikke sånn alltid. Han sa selv i går at han gruet seg til å være borte fra Linéa hele dagen, ettersom vi er vandt til å være sammen alle tre på ettermiddagene. 

Jeg er latterlig trøtt i dag, og troppet opp på skolen med en bustete hestehale, samme antrekk som dagen før og ringer under øynene. I tillegg hadde jeg klart å glemme å ta på meg deodorant. Heldigvis hadde Silje tilfeldigvis sovet hjemme hos foreldrene sine, og dermed lå en overnattingsbag med blant annet deodorant i bilen. Da slapp jeg den shoppingturen på Kiwi! Etter en lang (og en smule trøtt) dag på skolen er det ingenting som er bedre enn å hente en smørblid jente i barnehagen som står klar med sandkaker som jeg må smake på. Hun hadde kost seg så mye i barnehagen at vi måtte leke litt ekstra sammen i sandkassen før vi kunne dra hjem. Det er veldig godt og betryggende at hun har det så fint og trives så godt i barnehagen sin. Det roer ned et overbeskyttende mammahjerte. Resten av dagen har vi kost oss med å leke med plastelina, pusle puslespill, lese bøker og se på Barne-Tv. En skikkelig kosedag. Det er godt å bare være oss to jenter innimellom også, og ha en liten jentekveld imens pappa er på jobb. Selv om det uten tvil alltid er veldig godt å få pappaen hjem igjen også! Nå sover lille gull godt i sengen sin, og jeg skal prøve å få unnagjort et par ting før Sindre kommer hjem fra jobb i ti-tiden. Om jeg ikke beveger meg er det en fare for at jeg sovner på stedet... Det er en sånn dag i dag! 

Håper alt er fint med dere! Sender dere en god klem ♥

 

Etterlengtet

 • 12.03.2017 - 18:53

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! I skrivende stund er vi på vei hjem fra fjellet etter en helg med skiturer, leking i snøen og avkobling. Det har vært utrolig deilig å senke skuldrene litt og koble ut alt jeg har stresset over den siste tiden. Det har vært veldig etterlengtet! Jeg har lenge følt at jeg har så mye som må gjøres at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne, men det hjelper å få det litt på avstand, og samle litt motivasjon og energi. Snø og frisk fjelluft gjør godt for kropp og sjel. Jeg tenkte å dele flere bilder fra helgen vår med dere litt senere, jeg ville bare titte innom og si hei først. Håper dere har hatt en veldig fin helg, og at dere har fått ladet batteriene litt ♥

Linéa sitter i baksetet og "leser" høyt fra boken sin, og jeg skal straks åpne en bok jeg leser til bacheloren min og få pløyet gjennom noen sider før vi kommer hjem. De snødekte fjellene suser forbi utenfor vinduet, og jeg er trøtt, litt sulten og fornøyd. Vi har roser i kinnene og lukter bål alle sammen. Jeg gleder meg til å komme hjem og varme opp noen pizzarester, og krype under dynen med en ny serie vi har blitt hektet på. Både oppskrift på pizza og anbefaling av serie kommer neste uke. Jeg har mye planlagt for bloggen fremover, gled dere ♥

Vi skrives mer senere! Klem ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre 

Vårtegn i parken

 • 06.03.2017 - 21:55

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag fine! Er dere klar for en ny uke? Jeg skal være ærlig og si at det var tungt å komme i gang i dag. Dere vet den følelsen når du har så masse å gjøre du ikke helt vet hvor du skal begynne? Sånn har jeg det akkurat nå. Det er veldig mye skolearbeid som må gjøres for tiden, og jeg vil få gjort så mye som mulig slik at jeg ligger godt an til april/mai. Etter en lang dag på skolen med en litt tung start var det utrolig deilig å hente den blide jenta mi i barnehagen. Hun får meg alltid til å koble ut og senke skuldrene litt. Vi dro en tur til parken for å mate endene, plukke blomster, løpe over broene og se på det brusende elvevannet. Jeg har tilbrakt mye av min barndom i denne parken, og det bringer frem mange gode minner å ha med Linéa dit. Vi løp rundt og lekte, og utforsket alle vårtegnene. Det er så herlig at vi går mot lysere tider, og jeg kan ikke vente til våren og sommeren kommer for fullt. Det blir herlig! 

Nå har jeg krøpet under dynen, og kjenner at jeg straks skal legge meg til å sove. I morgen skal jeg stå på stand for lektorstudentene på åpen dag på universitetet. Det blir gøy! 

Håper den nye uken behandler dere bra ♥ Klem

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre #mat 

 

Det er tungt å være alenemamma

 • 03.03.2017 - 18:46

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hjelpes - jeg punkterte helt i går jeg. Som jeg sa til Sindre; jeg kjente ikke hvor sliten jeg var før etter at han kom hjem. Linéa og jeg hentet ham på jobb på ettermiddagen, og det var utrolig godt å se ham igjen. Flyet hans hadde landet tidlig på morgenen, og deretter dro han rett på jobb. Som sagt har han vært på en sponsortur med jobben til Finland for å se på Ski-VM. Så utrolig heldig!! Jeg har vært veldig misunnelig, ettersom jeg faktisk elsker å se på ski og følger med hvert år. Slik han har beskrevet det høres det ut som en helt magisk opplevelse, og det unner jeg ham. Det var veldig godt å få ham hjem igjen, og Linéa var helt i ekstase over at han kom hjem med et lite mummitroll til henne. Linéa og jeg har kost oss masse sammen, og det har gått veldig fint å være alene, men nå kjenner jeg at jeg er litt sliten. Jeg har stor respekt for alenemødre som har ansvaret alene døgnet rundt alltid. 

Derfor er det utrolig herlig at det nå er HELG! Jeg har vært på skolen hver dag denne uken og jobbet iherdig, så jeg har ikke kjent noe på den der "vinterferie-følelsen". Men nå er bøkene lagt bort, og jeg skal nyte kvelden sammen med den lille familien min. Det er så deilig å ha Sindre hjemme igjen. Nå er teamet mitt komplett! Fredagstacoen er inntatt, og vi koser oss i sofaen med film. Jeg prøvde en litt annerledes taco i dag og la ut et bilde på snapchat hvor jeg skrev at dere måtte ta screenshot av bildet om dere ønsket oppskrift på bloggen. Jeg heter veronicacr på snapchat ♥ Sindre må jobbe i morgen også, men så fort han er ferdig drar vi opp på fjellet for å få en liten "vinterferie" vi også. Gleder meg! 

Ønsker dere en kjempefin fredagskveld ♥ 

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Dette får meg til å le

 • 02.03.2017 - 22:04


Haha - jeg kjenner meg så utrolig godt igjen! Mammalivet er slitsomt, komisk og latterlig herlig. Linéa vekket meg bokstavelig talt klokken 04:45 i morges for at jeg skulle hjelpe henne med å ta på sokken hun hadde mistet (som det står på det øverste bildet). Det går heldigvis ikke an å gjøre noe annet enn å smile når hun ler en trillende latter og sier entusiastisk: "Sokk mamma! Hjelpa!" Imens hun peker demonstrativt på foten sin. Etterpå fikk hun faktisk komme over i vår seng og ligge i armene mine. Hun dro ansiktet mitt inntil sitt, slik at vi lå nese mot nese - og sovnet på et blunk. 

Nå kjenner jeg at jeg er klar for å stupe i seng, og kommer nok til å sovne så fort hodet treffer puten. Jeg måtte bare titte fort innom dere først og dele dette med dere, og forhåpentligvis få noen til å trekke litt på smilebåndet. Jeg kommer sterkere tilbake i morgen! Nattaklem ♥

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

Det er godt å kjenne på savnet

 • 01.03.2017 - 22:38

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iiik - nå kommer faktisk Sindre hjem i morgen! Disse fem dagene har gått utrolig fort, men det kan gjerne ha noe med å gjøre at jeg har hatt hendene fulle. Det har selvfølgelig vært veldig travelt å være alene med Linéa, men det har egentlig gått veldig fint. Vi har snakket sammen med Sindre på FaceTime hver dag så Linéa får se pappaen sin litt, og hver gang vi ser et fly på himmelen begynner hun å vinke og roper på pappa. Jeg vet at hun kommer til å bli veldig glad for å få pappaen sin hjem igjen, og det samme blir jeg.

Vi er i en periode i livet hvor vi er mye sammen, men vi er ikke sammen så ofte. Foreldrerollen kommer først, og det er sjeldent at vi bare får være kjærester. Jeg sier alltid til Sindre at det går helt fint om vi ikke er romantiske kjærester hver dag, så lenge vi er et team. Det aller viktigste er at vi er et team i hverdagen. Ingenting gjør meg mer glad enn når vi samarbeider og skaper et trygt, stabilt og fint liv for Linéa. Det betyr så mye mer for meg enn alle rosebuketter og kinoturer i verden. I tillegg setter du så pris på de aller minste tingene, som for eksempel å holde hender når du går tur eller å få servert en kopp med te. Det viktigste akkurat nå er at vi er gode støttespillere for hverandre, for å være de beste foreldrene for Linéa. Sindre er ikke bare samboeren og kjæresten min, han er først og fremst min støttespiller og pappaen til datteren min. Jeg unner ham å kose seg på tur og få en opplevelse for livet, da trår jeg mer enn gjerne litt ekstra til her hjemme i mellomtiden. Det er godt å kjenne litt på at vi savner hverandre, og glede seg til å se hverandre igjen. Selv om jeg får sommerfugler i magen av å tenke på at jeg snart skal få se ham igjen, så gleder jeg meg faktisk mest til å se Linéa sin reaksjon. Å se hvor glad hun er i pappaen sin varmer hjertet mitt, og det gjør bare at jeg elsker ham mer. 

 

God natt fine! Håper dere er gode mot dere selv og deres kjære ♥

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn 

Nå er det bare oss to

 • 28.02.2017 - 12:39

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God tirsdag fine! Har dere en god start på uken? Håper dere som har vinterferie nyter litt roligere dager. Jeg har litt færre forelesninger denne uken, men skal likevel få lest mest mulig slik at jeg får mindre å gjøre senere. Jeg pakket med meg en god lunsj og masse sunn snacks, og dro på lesesalen etter at jeg hadde levert Linéa i barnehagen. Jeg plugget musikk i ørene, og fikk unnagjort endel. Anette kom også etterhvert, så da fikk jeg litt selskap. 

På søndag dro Sindre på sponsortur med jobben til Finland for å se på Ski-VM, så vi bestemte oss for å kose oss litt ekstra sammen i helgen. Vi dro til byen for å kikke rundt i butikker og ta Linéa med på en kunstutstilling. Det var en utstilling av blant annet to My little pony´s i samme størrelse som shetlandsponnier. Jeg liker å ta med Linéa på slike ting og gi henne litt andre inntrykk. Hun syntes i hvert fall det var veldig spennende med de store, fargerike hestene. Jeg setter så pris på dagene vi tilbringer sammen, og ikke minst å få se hvordan Linéa reagerer på og utforsker nye ting. På kvelden var jeg på et skolearrangement sammen med noen venninner, og det var veldig gøy. Jeg drar veldig sjeldent ut, men det er hyggelig å gå ut noen ganger alene med venninner og senke skuldrene litt. Selv om jeg alltid kjenner på en dårlig samvittighet over at jeg ikke er hjemme. Sånn er det å være mamma ♥

Sindre er nå borte i fem dager, så nå er det bare oss jenter som skal kose oss og få litt kvalitetstid sammen bare vi to. Jeg unner Sindre denne turen, og det er fint å se at han koser seg sånn. Vi FaceTimer hver kveld slik at Linéa kan få si god natt til ham. Det blir veldig godt å få ham hjem, men i mellomtiden skal vi jenter storkose oss. Nå har jeg en liten pause og spiser lunsj, før jeg skal jobbe noen timer til, og deretter hente Linéa i barnehagen. Vi har ingen spesielle planer for dagen, men jeg tenker at vi hopper i koseklær og slapper av inne med leking, god mat og Mummitrollet på TV (det er den store hiten for tiden). 

Håper dere har en fin tirsdag så langt, så skrives vi litt senere ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn

Dette har jeg lengtet etter hele uken

 • 24.02.2017 - 20:53

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God fredag mine fine! Det var helt ufattelig deilig å ta helg nå. Jeg var utrolig trøtt i dag, men humøret er likevel på topp. Jeg satte meg inn på lesesalen med en kopp varm kaffe og musikk på ørene før forelesning, og da kom fredagsfølelsen krypende. Linéa var også i ekstra godt humør, da jeg leverte henne i barnehagen. De har karneval i barnehagen i dag, og hun ble helt i hundre, da hun så ballongene og vimplene de hadde pyntet med. Klarer dere å se hva hun er kledd ut som? Jeg valgte å kle henne i noe som var komfortabelt og behagelig, og ikke minst lett å bevege seg i. Jeg smeltet helt, da jeg fant denne dådyrdressen. Den kan jo også brukes etterpå, win-win! 

Det var et blidt dådyr jeg hentet i barnehagen i dag, og de hadde storkost seg masse hele dagen. Det er alltid så godt å høre. Etter barnehagen var vi ute og handlet litt, før vi dro hjem og laget en god middag. Nå er Linéa i seng, kosedressen er inntatt og jeg skal finne frem godteriskålen. Det skal bli herlig å synke ned i sofaen og slappe av i armkroken til Sindre, imens vi ser noe koselig på TV. Det har vært veldig etterlengtet denne uken. Denne helgen står det mye på planen, og jeg tror det blir en veldig bra helg. Vi skal gjøre litt kjekke ting sammen som familie før Sindre reiser på søndag, samt at det er endel praktiske ting som må ordnes hjemme slik at jeg ikke får altfor mye arbeid alene neste uke. I tillegg skal jeg på et skolearrangement i morgen sammen med noen venninner. Gleder meg! 

Det er jo faktisk vinterferie for mange nå? Så herlig å starte den med dette nydelige været! Jeg har ikke helt vinterferie, men det er litt mindre forelesninger neste uke. Det skal bli deilig å kunne konsentrere seg om å sitte og jobbe litt for meg selv, og ikke høre på så mange intense forelesninger. I tillegg er jeg alene med Linéa i fem dager, så vi skal kose oss masse sammen bare vi to ♥

Håper dere har det bra, og at dere får en strålende fin helg. Og ikke minst en herlig vinterferie, for dere som har det. Det har dere fortjent! ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn

Kvalitetstid ute i naturen

 • 20.02.2017 - 22:07

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går hadde vi en herlig tur opp Uburhedlaren sammen med moren til Sindre. Det var litt regn og tåke i luften, men det gjorde bare opplevelsen enda mer trollsk og magisk. Jeg føler at det er veldig lett å droppe turer om det ikke er strålende sol, men det er jo minst like gøy med litt friskt regn og mystisk tåke. I tillegg er det veldig herlig å komme inn i varmen med litt regn i håret og friske roser i kinnene. Vi hadde pause på toppen inni en hule, hvor vi spiste vafler og drakk kakao. Utsikten var helt magisk, og Linéa syntes det var veldig spennende å være inne i hulen. Hun sovnet mett og fornøyd i bæremeisen på turen nedover igjen. 

Hei dere ♥ Nå sitter jeg godt plantet under dynen med nydusjet hår, deilig! Så fort jeg har oppdatert dere skal jeg lukke macen for kvelden og se en (mest sannsynlig bare en halv fordi jeg sovner) episode av Blindspot sammen med Sindre. Vi er hekta! I dag har vært en helt vanlig mandag, men det har egentlig bare vært godt. Jeg har vært på skolen og lest endel timer, samt hatt en forelesning. Deretter plukket jeg opp en blid jente i barnehagen, og dro hjem til Sindre som ventet på oss. Det beste etter en lang dag på skolen er å få se dem igjen ♥ Resten av dagen har gått til en liten tur ut for å få unnagjort den ukentlige handelen, og ellers masse innekos. Nå er jeg veldig klar for å krype opp i armkroken til Sindre og ta kvelden, før det er en ny dag i morgen. Dagene flyr virkelig! 

God natt mine fine ♥ Dere er gode!

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn

Takknemlig for hverdagen

 • 20.02.2017 - 11:59

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fine! Er dere klare for en ny uke med blanke ark? Jeg var ekstremt trøtt, da alarmen ringte 06:15 i morges. Trettheten går heldigvis over så fort jeg får vasket ansiktet og smøret meg med ansiktskrem, det er så deilig! Jeg synes egentlig at det er herlig å være tidlig oppe og få mye ut av dagen. Det er alltid litt travelt om morgenen, men når vi har kommet oss i bilen og synger sanger sammen imens regnet pøser ned utenfor vinduene, da er livet fint. Jeg er så heldig som får dele livet sammen med den lille solstrålen vår. Jeg føler ofte at vi klager og stresser mye over alt som skal bli gjort, og gjerne synes det er kjedelig at mye av det samme skjer hver dag. Noen ganger må vi tenke over hvor heldige vi er som har skole eller jobb vi må stå opp tidlig for å rekke, eller at vi for eksempel spiser middag sammen hver dag og må ta kveldsstell hver kveld. Jeg liker hverdagen og rutiner, så lenge jeg er flink til å finne pusterom og setter av litt tid til andre opplevelser også. Det trenger ikke være noe stort hver gang, men noe hyggelig som gjør at du klarer å koble ut litt. Som for eksempel i går, da vi gikk tur i både tåke og yrende regn. Det var en herlig opplevelse! Jeg deler bilder fra turen her på bloggen litt senere. Jeg føler at jo mer stresset jeg blir av skole og alt annet som må gjøres, jo mer nedprioriterer jeg å finne pusterom i hverdagen. Det er ikke bra! Så langt dette semesteret føler jeg at jeg har klart å holde en veldig fin balanse, og det skal jeg prøve å fortsette med. Jeg føler at på denne tiden av året er det litt "stille før stormen". Det er fortsatt en stund til eksamen og innlevering av bachelor, men det er veldig mye å gjøre. Jeg prøver å jobbe hardt og få gjort mest mulig nå, for å minske stresset litt som alltid kommer i april/mai... Jeg får litt panikk innimellom for at jeg ikke skal klare å komme i mål med alt, men det skal nok gå fint. Det er i hvert fall deilig å ta fatt på en ny uke med blanke ark! Det er mye som skjer denne uken, og jeg gleder meg. Ikke minst gleder jeg meg til å dele den med dere! 

Ha en god mandag! Ønsker dere en fantastisk fin uke ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn

Et friskt pust i hverdagen

 • 30.01.2017 - 21:36

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På fredag hentet jeg Linéa i barnehagen etter skolen og tok henne med på stranden for å gå en liten tur bare oss to. Det var nesten ingen andre på stranden, bare et par som gikk tur med hunden sin og en som fløy en drage. Vi klatret litt i sanddynene og ruslet langs havkanten. Jeg vet ikke hvorfor jeg alltid har tenkt at vi kun går på stranden om sommeren, når det var like koselig å være der om vinteren. Nå har jeg allerede vært der to ganger i januar! Det er veldig friskt og godt å gå på stranden på denne tiden av året, og den salte luften blandet med varmen fra solstrålene var magisk. Vi har så mange fine steder rundt oss i nærområdet, eller bare en liten kjøretur unna, og jeg vil ut på enda flere slike spontane turer i fremtiden. Vi trenger ikke alltid å gå så langt eller bruke flere timer, men en liten pause ute i naturen gjør veldig godt. Et lite pust i bakken ute i det fri. Jeg krysser fingrene for flere slike øyeblikk i løpet av den nye uken. 
 

God kveld skjønne ♥ Jeg skal prøve å ikke mase mer om hvor godt jeg trives med hverdag og rutiner, men det er så mange små ting som får meg i godt humør. Som at det er tåkete om morgenen, men solen driver og bryter gjennom. Eller at Linéa blir helt i ekstase av å se de andre barna i barnehagen, men at hun alltid må løpe tilbake og gi meg en ekstra klem før jeg går. En varm kopp med latte som jeg henter meg i kantinen på vei til lesesalen. Det ble en god og rolig start på uken hvor jeg satt og leste fra morgenen av, frem til forelesning klokken to. Resten av ettermiddagen har jeg bare kost meg hjemme med den lille familien min. Etter at Linéa hadde lagt seg tok jeg meg litt tid til å ha et lite hjemme-spa. Jeg tok kur i håret og smøret meg inn med gode kremer. Det gjorde godt! Nå har jeg krøpet langt under dynen og skal kose meg litt med serier før jeg sovner.

Håper mandagen har vært god mot dere. Vi skrives mer i morgen! Klem ♥

PS: Jeg tenkte bare å tipse dere om en utrolig fin ukesplanlegger som flinkeste Julie har laget. Dere kan enkelt laste den ned og printe den ut, fylle den ut og henge den opp et synlig sted. En veldig fin og enkel måte å få oversikt og kontroll på. Den er helt gratis, og dere finner den på facebooksiden vår HER. 

Utforsker skogen

 • 29.01.2017 - 13:40

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei hjerter! Denne helgen har vært veldig etterlengtet, og endte opp med å bli fantastisk fin. Som sagt var jeg syk forrige uke, og det henger fortsatt litt igjen denne uken. Jeg blir heldigvis bedre og bedre, og vi har fått kost oss masse sammen denne helgen. På fredag var Sindre på besøk hos en kompis, og jeg hadde store planer om å se håndballkamp på TV etter at Linéa hadde lagt seg. Det endte opp med at jeg våknet klokken halv to på natten fullt påkledd, og skjønte ingenting. Jeg hadde sovnet sammen med Linéa, da hun skulle sove. Jeg tror jeg trygt kan si at jeg var veldig trøtt og sliten den dagen. 

På lørdagen gikk vi tur ute i skogen, en løype som går rundt Urådalen. Linéa elsker virkelig å gå turer ute i skog og fjell, og hun hvinte av glede, da vi fant frem bæremeisen. Hun peker og forteller om alt hun ser, synger, og gynger fornøyd fra side til side. Vi slo oss ned på en rasteplass ved en foss, og grillet pølser og pinnebrød. Det var så koselig! Frisk luft, lukten av bål, lyden av fossen som bruser. Vi koste oss med den gode maten, drakk varm sjokolade og utforsket omgivelsene sammen med Linéa. Ingenting er som å følge henne når hun oppdager nye ting, studerer og blir begeistret over det hun har funnet. Det er deilig å bare glemme tid og plikter, og bare nyte en dag ute i naturen. Etter hvert begynte det å skumre, og da dro vi hjemover. Etter at Linéa var i seng hadde vi litt kjærestetid med sushi og serier, og klarte å holde oss våkne helt til klokken elleve (haha). I dag regner det ute, så vi slapper av inne med film, maling og leking med duplo og dukker. En veldig herlig søndag, og en perfekt avslutning på en fin helg. Vi skal nyte resten av dagen, før hverdagen begynner igjen i morgen. Håper dere har det bra, og at dere har fått kost dere og ladet opp batteriene i helgen ♥ Klem! 

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer! 

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

 

En herlig studydate

 • 24.01.2017 - 19:02

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God tirsdag dere! Det er såå herlig å være tilbake til hverdagen og de daglige rutinene. Selv om jeg må innrømme at jeg var rimelig trøtt i dag tidlig... Jeg hadde bare en kort forelesning i dag fra 10-12, og etterpå dro jeg til byen for å lese på café med noen venninner. Jeg følte meg både trøtt og kald, men med litt varm gulrotsuppe og kaffe innabords kviknet jeg straks litt til igjen. Ett av mine mål for 2017 var jo å variere leseplass litt mer, så jeg er veldig glad for at jeg allerede har fått begynt med det. Og at de andre ville være med ♥ Jeg leser på skolen hver dag før og/eller etter forelesning, og det kan bli litt ensformig til tider. Jeg ble inspirert og fikk energi av å sitte på en café og jobbe med mennesker som løp inn og kjøpte med seg takeaway-kaffe, noen satte seg ned for å skravle med venninner imens noen drev med jobbintervju. Jeg klarer ikke helt å sette ord på det, men det er bare noe ved det som gjør at jeg trives og føler meg motivert til å jobbe. Shakespeare, gulrotsuppe og caffè latte sammen med gode venninner er ikke verst på en litt grå tirsdag! 

Resten av dagen har gått til å spise en god middag, snakke med Linéa om dagen hennes i barnehagen og slappe av sammen. Noen dager kjenner jeg ekstra på hvor takknemlig jeg er for livet og hverdagen jeg har. Jeg studerer noe som jeg virkelig interesserer meg for, jeg har noen herlige venninner som også fungerer som supre studiepartnere, og jeg har en nydelig familie å komme hjem til. Ikke minst er jeg veldig glad i dere som klikker dere inn her og skriver til meg, det setter jeg veldig pris på! 

Håper dere har hatt en god tirsdag ♥ Vi skrives mer senere! 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

En typisk dag for oss time for time

 • 11.01.2017 - 21:52

Dette innlegget ble skrevet i høst, men jeg tenkte uansett å poste det slik at dere fikk se hvordan en typisk hverdag var for oss før jul. Jeg tenkte å lage slike innlegg litt oftere, det gir dere et litt dypere innblikk i vår hverdag ♥

06:15: Alarmen min ringer, og det er på tide å stå opp. Jeg har alltid pakket både skolesekk, barnehagesekk og eventuelt svømmebag kvelden før, så det eneste som gjenstår er at jeg må stelle meg og smøre klar frokost som jeg kan spise i bilen. Jeg henter også yoghurt som Linéa skal ha med seg i barnehagen og legger den i sekken hennes, og dobbelsjekker at jeg har med alt jeg skal. Innimellom her vekker jeg også Sindre slik at han kan gjøre seg klar for jobb som han begynner på klokken 07:00. 

06:50: Har ikke Linéa våknet så vekker jeg henne nå (som regel har hun våknet), og tar henne over i vår seng for litt kos og en rolig oppvåkning. Hun er alltid veldig blid om morgenen, og det beste i verden er å starte dagen min sammen med henne. Etter litt prating og kos går vi på badet for å gjøre morgenstellet. Klærne har jeg også lagt frem kvelden før, slik at det er klart. Hun får på seg myke og behagelige klær til barnehagen, vi grer håret og pusser tennene. Hun er ikke så veldig glad i å pusse tennene sine, og synes det er mye morsommere å prøve å pusse mine tenner. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

07:15: Linéa er spent fast og alt er pakket i bilen, og vi er klare for å dra avgårde. Det er en kunst å få oss begge ut av døren fullt påkledd, med en sekk og to bager på slep. Varmen og radioen i bilen settes på, og vi kjører mot barnehage og skole. Linéa spiser frokost i barnehagen, derfor gjør vi ikke det hjemme før vi drar.  

07: 35: Linéa er levert i barnehagen, og jeg vinker hadet med et tungt mammahjerte. Det er heldigvis verre for meg enn for henne, ettersom hun er utrolig klar for en dag med lek og moro. Hun blir veldig begeistret når hun møter de ansatte og de andre barna, og deler ut et par klemmer før hun tar fatt på lekingen. Jeg skrur musikken litt opp, og prøver å skifte fokuset fra "mammatanker" til dagens undervisning.

07:50: Jeg har ankommet skolen og gjør meg klar for å undervise. Jeg begynner ikke før 08:15, men jeg liker å ha litt god tid til å henge fra meg yttertøy, finne frem materialet jeg skal bruke og låse opp klasserommet. Jeg får alltid litt sommerfugler i magen, men det går over så fort jeg får satt i gang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

15: 30: Ferdig i praksis for dagen. På grunn av taushetsplikt ønsker jeg ikke å dele noe fra praksisen, og derfor blir det et lite hopp i tid her. 

15:50: Jeg henter Linéa i barnehagen, og det er virkelig den beste følelsen i verden når hun kommer løpende mot meg for å gi meg en klem. Jeg prater litt med de ansatte, kler av den tykke dressen og setter oss i bilen. Sindre er ferdig på jobb og møter oss ved barnehagen, før vi kjører sammen mot babysvømmingen. Vi har litt god tid på oss, men ikke så god tid til at det er noe poeng i å dra hjem i mellomtiden. Vi tar heller gjerne et lite stopp ved vannet for å se på svanene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16:30: Vi er fremme ved babysvømmingen. Det er fortsatt litt tid til de åpner garderobene, og Linéa får komme frem i førersetet hvor vi spiser litt medbrakt niste. En skive, skyr og banan går ned på høykant. 

16:55: Garderobene åpner og vi gjør oss klare for litt familietid i vannet. Linéa elsker svømmingen, og er utrolig tøff og uredd i vannet. Vi har gått der siden hun bare var ca to måneder gammel, og det kommer veldig naturlig for henne. Hun dykker under vann, drar seg opp på kanten av seg selv og sklir på sklien. Så fort hodet kommer opp av vannet etter at hun har suset ut i vannet fra sklien roper hun "mer!"

 18:00: Trøtte og varme er vi tilbake i garderoben for å dusje og kle oss. Linéa får på seg pyjamas ettersom det er så nært leggetiden hennes, og hun spiser på en banan imens jeg kler på meg selv. 

18:30: Vi er kommet hjem, og Linéa sitter og spiser kveldsmaten sin. Hun spiser alltid skive med litt forskjellig pålegg i tillegg til melk og noe frukt i en skål ved siden av. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

19:00: Ettersom hun allerede har blitt vasket og fått på pyjamasen er det bare litt tannpuss som gjenstår før hun er klar for sengen. Vi synger "pusse-sangen", og hun ler seg ihjel når jeg iherdig prøver å få pusset de små tennene hennes. 

19:15: Vi ligger i sengen vår og leser bok. Linéa har alltid en flaske med vann med seg i sengen, og hun drikker ganske masse imens vi leser. Vi leser som regel to bøker, før Linéa gnir seg masse i øynene og vil legge seg ned på puten. Ettersom hun har vært veldig mye syk med ørebetennelser en stund nå så har jeg merket at hun søker litt ekstra nærhet når hun skal sove. Derfor lar jeg henne sovne i vår seng sammen med meg før vi legger henne over i hennes egen seng. Jeg trenger ikke gjøre så mye for at hun skal sovne, annet enn at jeg ligger der ved siden av henne. Når hun først har blitt lagt over i sin egen seng så blir hun der til neste morgen. 

19:30-20:00: Linéa har sovnet og blir lagt over i sin egen seng. 

20:00-22:30: Etter at Linéa har lagt seg gjør jeg gjerne litt skolearbeid, rydder opp lekene, vasker klær og generelt gjør litt rent etter dagen som har vært. Jeg gjør også alt klart for neste dag, slik at det ikke blir en grusomt travel morgen. Forarbeid er gull verdt! Er det fortsatt litt tid/overskudd setter jeg meg ned litt med bloggen eller ser en halv episode av en serie sammen med Sindre. 

 

Dette er en typisk mandag hos oss! Bildene er hentet fra andre innlegg ettersom jeg skrev innlegget, men aldri fikk rukket å tatt bilder til det. Håper dere likte innlegget, så gjerne jeg kan lage slike litt oftere ♥

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag 

Det aller viktigste

 • 18.11.2016 - 13:43

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fine dere ♥ Er dere klare for helg? Det er planleggingsdag i barnehagen i dag så vi har tatt helg litt tidlig vi! Jeg hadde nok uansett ikke sendt Linéa avgårde i dag, ettersom hun ikke er helt i form. Derfor har vi kost oss masse inne, og tok oss en liten trilletur ute litt før hun skulle sove. Hun sovnet på veien tilbake, og ligger fortsatt og sover i vognen sin. Når hun våkner skal hun på besøk til fadderen sin og tanten min som hadde veldig lyst til å låne henne litt. Da skal jeg benytte sjansen til å få unnagjort litt forberedelser til neste ukes undervisning. Selv om det er helg så får jeg ikke helt den samme helgefølelsen når jeg vet at jeg har masse å gjøre. Jeg må jobbe mye med skole, og i tillegg skal jeg jobbe lørdagskvelden/natten. Men jeg har lovet meg selv å prioritere å ta noen pauser innimellom med favorittene mine. Sindre har tross alt sin første frihelg på fire uker! Det er klart vi må kose oss litt da. Kvalitetstid sammen er det aller viktigste ♥ Neste helg reiser vi til København, så jeg har den turen i bakhodet som en liten motivasjon til når jeg kjenner at energien ikke er helt på topp.

Nå må jeg hive meg rundt og vaske litt opp etter morgenen til Linéa og meg, før jeg tar fatt på skolebøkene. Jeg er så lite glamorøs som det går an å bli her jeg sitter med usminket fjes og bustete hår i en gammel gravidgenser og strikkesokker. Utseendet prioriteres langt ned for å si det sånn. Men jeg kunne ikke brydd meg mindre! Jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til taco og de faste programmene på TV i kveld. Kanskje vi skal se den nyeste episoden av Frikjent også? Jeg er helt hekta, men har ikke rukket å sett den siste enda. Er det noen av dere som ser det? Ingen spoilers vær så snill ♥♥♥

Håper dere har en fin start på helgen, så skrives vi mer senere. God klem!

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

En fantastisk helg!

 • 10.10.2016 - 20:45

Hei fine! Jeg håper at dere har hatt en fin helg og en god start på den nye uken ♥ Planen vår for helgen var å senke skuldrene og bare kose oss masse sammen som familie, og det gjorde vi. Det er en utrolig hektisk periode som ligger foran oss, og jeg trengte virkelig å koble ut og bare nyte en liten frihelg sammen med favorittene mine. På lørdag dro vi inn til byen og ruslet rundt i gatene før vi spiste lunsj på Døgnvill. Jeg fikk begynt på handelen av små gaver til julekalenderen til Linéa, og jeg kjenner at jeg allerede gleder meg til å sette den sammen. November og desember er de travleste månedene med mye som skjer, så det er greit å begynne litt tidlig. På søndagen var vi på kunstmuseum og så en utstilling av Per Dybvig. Jeg liker veldig godt illustrasjonene hans, og han har blant annet illustrert barnebøker. Selv om Linéa er litt liten, så synes jeg det er veldig koselig å ha henne med på slike ting. Det virket i hvert fall som hun syntes det var spennende å løpe rundt og se på bildene og figurene. Og så fikk hun jo vaffel etterpå, og da er hun storfornøyd! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei som ikke klarer å vente til mamma har tatt bilde av maten ;-) Det var en veldig koselig familiedate, og noe som vi burde bli flinkere til å gjøre oftere. Det trenger ikke å være en hel middag/lunsj, men gjerne dra ut for å kjøpe is eller drikke kaffe. Linéa koste seg i hvert fall med å dyppe fries i ketchup og slurpe i seg mamma sin milkshake ♥

Etter denne fantastiske helgen er jeg klar for en ny uke med masse jobbing. Jeg har mye jeg må få gjort før jeg begynner i praksis neste uke. Men med en så fin helg bak meg kjenner jeg at det skal gå bra. Som jeg sa til Sindre så er det sånne dager jeg lever for. Dager hvor vi finner på kjekke ting sammen, senker skuldrene og nyter hverandres selskap. Spise god mat, gå en tur og få nye inntrykk. Linéa er strålende blid, og jeg kjenner at livet ikke kunne vært bedre akkurat nå. I dag har jeg bare lest i flere timer på skolen før jeg hentet Linéa i barnehagen, og etter det har vi bare kost oss masse her hjemme. En helt vanlig, men veldig fin dag. En rolig start på uken passet meg egentlig veldig godt! 

Hvordan har helgen deres vært? 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

Endelig!

 • 07.10.2016 - 14:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God fredag fine ♥ Helgefølelsen er like herlig hver gang! Dagen i dag har gått til å jobbe med to arbeidskrav, og det var utrolig godt å få det ferdig og levert før helgen. Det har vært fullt kjør i det siste, og veldig mye å holde styr på. I går var vi på dugnad i barnehagen i noen timer. Linéa satt i bæreselen min på ryggen imens jeg raket løv, og da hun ble lei hjalp hun til selv med å kaste løv oppi trillebåren sin. Vi koste oss ute i det fine høstværet og fikk unnagjort alt som skulle gjøres. 

Neste uke er det "høstferie", men det betyr ikke at jeg får så veldig mye fri. Jeg må lese en hel haug, samt forberede meg til 6-ukers praksisen jeg skal ut i. Dette er uten tvil mitt mest intense år, men det er også samtidig utrolig gøy. Disse første ukene har vært hektiske, og nå føler jeg at det er et lite pusterom hvor jeg kun må konsentrere meg om å få lest mest mulig før jeg skal ut i praksis. For rett etter praksisperioden begynner hardkjøret med eksamener. Derfor skal denne helgen nytes mest mulig med den lille familien min. Vi har vært mye ute på reisefot de siste helgene, eller så har det skjedd mye annet. Men for første gang på lenge har vi en hel helg bare for oss selv, hvor til og med Sindre ikke jobber. Vi skal kose oss masse med god mat i kveld, og i morgen skal vi en liten tur til byen. Det er slike ting som betyr mest for meg når det kommer til familie; at vi spiser god middag sammen, leker ute og utforsker naturen, rusler rundt i byen og tar helgehandelen. De helt hverdagslige tingene som gir meg ro og avkobling i en ellers hektisk hverdag. Så nettop dette skal vi gjøre i helgen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lille gull hjelper til ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg straks dra avgårde for å handle litt, og deretter hente Linéa i barnehagen. Gleder meg til å få solstrålen hjem! De går alltid på tur på fredager, så jeg er sikker på at hun har kost seg masse i dag. Vi skrives mer litt senere ♥ Håper dere har en god start på helgen!

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

Et koselig besøk!

 • 18.08.2016 - 20:44

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Linéa tegnet og klistret hjerteklistermerke i barnehagen i dag. Jeg kommer til å bli en av de mødrene som henger opp hver minste lille tegning. Det er utrolig at det går an å bli så stolt og glad over noe så lite. Gleden ved å ha barn altså ♥

Hei forresten! Linéa er i seng, og vi skal straks finne frem Netflix og koble litt ut resten av kvelden. Vi har tilbrakt dagen hos foreldrene til Sindre, og det har som vanlig vært veldig koselig. De skal reise neste uke, så det var kjekt å få sett dem før de dro. Vi spiste god mat, så litt på film og koste oss i varmen. Jeg la ut en liten filmsnutt hvor Linéa danser til Frost på Instagram, om dere vil se så finner dere den HER

Selv om Sindre jobber, så prøver vi å nyte disse dagene før jeg begynner på skolen og ting blir enda travlere. Den skikkelige hverdagen slår til over helgen, og den nærmer seg med stormskritt! Vi har flere kjekke planer i helgen, så jeg tror det blir en god avslutning på sommeren. Jeg har allerede pakket skolesekken klar til mandag, og det føles veldig godt å ha alt i boks. Jeg føler litt at jeg er i en liten boble for tiden hvor jeg synes livet ikke kan bli bedre, og jeg håper det smitter over på dere gjennom bloggen. Jeg vil at dere skal vite at vi har både oppturer og nedturer, og at hverdagen kan være et eneste stort kaos til tider. Så jeg vil ikke at dere skal føle at jeg lager et falskt glansbilde for dere, for det er ikke meningen. Men jeg synes det er viktig å sette pris på de små, fine tingene i hverdagen og faktisk kunne si at du er fornøyd med livet akkurat som det er. Jeg føler meg veldig rolig for tiden, og jeg tror denne ferien har gjort veldig godt. Jeg føler meg mer enn klar til å ta fatt på en ny høst! Håper dere vil være med ♥

Hva har dere gjort i dag? Vi skrives igjen snart! God klem 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

En fin avslutning på helgen!

 • 14.08.2016 - 21:52

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fine lesere ♥ Håper dere har hatt en bra helg, og har fått ladet opp batteriene til en ny uke i morgen. Det har i hvert fall vi! På lørdag jobbet Sindre til fem, så jeg og Linéa hadde en liten jentedag sammen med fadderen hennes. Vi var ute og spiste lunsj og handlet litt, og koste oss masse. Da Sindre kom hjem var vi ute en liten tur, laget god middag og bare koste oss sammen resten av kvelden. Da Linéa hadde lagt seg hadde vi en skikkelig kjærestekveld med godteri og film. Det er så utrolig sjeldent at vi gjør! Koble ut alt annet, holde hender og se en god film. I dag har vi også vært ute en liten tur på lekeplassen og lekt, Linéa elsker virkelig å være ute og huske eller grave i sandkassen. Jeg har også fått unnagjort litt rydding og sortert i skuffene til Linéa. Skuffene hennes blir så fort rotete, så det er deilig å få litt orden igjen. Litt senere kom foreldrene til Sindre og tok med Linéa på en liten tur, før vi alle spiste middag sammen hjemme hos dem. Til dessert hadde vi en supergod milkshake! De har vært på ferie i en uke, så det var veldig koselig å se dem igjen. 

Nå skal jeg nyte resten av kvelden sammen med den fine kjæresten min. Jeg er så glad i den lille familien min, og jeg merker at jeg setter så pris på de små tingene som gjør hverdagen så utrolig fin. Det er alt jeg trenger! Tusen takk for at dere stikker innom bloggen min hver dag, det gjør meg så glad ♥ Nyt resten av kvelden, og pass på å pleie dere selv litt ekstra godt. Det fortjener dere, alle som en! 

Hva har dere gjort i helgen? ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

 

Jeg vil ikke gi slipp

 • 10.08.2016 - 22:32

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld fininger! Har dere det fint? Jeg sitter her med et hode tungt som bly og følger med på håndballkampen mellom Norge og Angola. Jeg sovnet sammen med Linéa, og våknet da Sindre kom hjem fra jobb. Jeg er stuptrøtt, og kjenner at det skal bli veldig godt med helg. Den siste tilvenningsdagen er over, og jeg er utrolig lettet og glad over hvor fint det har gått. I dag var alle foreldrene med på frokosten, og etterpå trakk vi oss ut i et annet rom og etter hvert dro vi hjem. Linéa stortrives, og det var nok litt verre for oss å dra enn det var for henne å vinke hadet. Hun koste seg i sandkassen, og vi hadde mest lyst til å sette oss ned sammen med henne og leke. Hun er så sosial av seg, og vi har fått kjempegode tilbakemeldinger på at hun er veldig blid og enkel å ha med å gjøre. Jeg har følt at Linéa har blitt så stor, helt til jeg så henne sammen med de andre ungene. Hun er faktisk minst på avdelingen, og plutselig ble hun så liten igjen! Da vi var hjemme, kjente jeg flere ganger på savnet og at jeg ville dra tilbake og hente henne. Det er rart hvordan hun plutselig ikke trenger meg like mye lenger. Men det er bare positivt for henne å være der, så jeg får bare ta meg sammen. Vi er utrolig fornøyde med barnehagen, og Linéa kunne ikke hatt det bedre. Det blir jo positivt for meg også når skolen begynner at jeg kan sitte på skolen og gjøre meg ferdig med lesingen på dagen, istedenfor å finne frem bøkene om kvelden. Og jeg kjenner at det er litt godt å være ferdig med den tiden hvor jeg må skynde meg heseblesende hjem for å amme etter hver forelesning. Dette blir en fin høst! Jeg gleder meg til å se Linéa utvikle seg mer, få nye venner og lære seg nye ting i barnehagen. I morgen skal hun være alene helt fra starten av, men det går nok veldig fint. Sindre begynner på jobb litt senere enn vanlig, så vi skal begge to følge henne. Det blir bra!

Som mor er jeg utrolig lettrørt, men den siste tiden har jeg vært ekstra emosjonell. Jeg vet ikke om det er fordi det er mye følelser rundt denne store milepælen, eller om det er noe annet. Jeg kjenner i hvert fall at noen ganger vil jeg bare sitte og klemme på Linéa hele tiden, og ikke gjøre noen ting annet. Jeg prøver virkelig å nyte hver eneste dag, og utnytte mest mulig av tiden. Hverdagen kommer fort nok, og jeg sitter for tiden med en kalender, timeplaner og jobbtider for å planlegge litt. I tillegg til mye skole og jobb på oss har vi planer om to turer i løpet av høsten. Vi er jo utrolig glade i å reise sammen, og Linéa har blitt en reisevant liten frøken. Gleder meg til å ha dere med på flere reiser, og ikke minst den nye hverdagen vår.  

Nå skal jeg finne sengen! Vi skrives mer i morgen, god klem ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

Den siste helgen

 • 07.08.2016 - 23:54

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere!! Beklager dårlige oppdateringer denne uken ♥ Det har skjedd utrolig mye, og alt skulle bli klemt sammen på én uke. Vi har blant annet fått ryddet, sortert i skuffer og skap, merket klær og vasket kjøleskapet. Alle sånne ting som er veldig kjedelig å gjøre, men veldig godt å ha gjort! Vi har prøvd å nyte denne uken så mye som mulig. Forrige uke jobbet jeg endel og avsluttet helgen med å jobbe ti intense timer i baren på Blinken (en skiskytterfestival som arrangeres her hvert år), og Sindre har jobbet veldig mye denne uken. Utenom det har vi gjort det beste utav dagene sammen med Linéa. Imens Sindre har vært på jobb har vi kost oss masse hjemme. På fredag hadde vi besøk av søskenbarnet mitt og samboeren hennes, og sønnen deres Filip. Han og Linéa koste seg med å leke sammen i flere timer. Linéa skulle ofte bort og gi klemmer til ham, det var så herlig å se på! På lørdag hadde vi en liten lunsjdate med Nora og sønnen hennes Kornelius. Det var veldig koselig! Vi spiste god mat og kikket litt rundt i butikkene. Det var nydelig vær, og veldig deilig å trille gjennom gågaten. Det blir ikke så altfor lenge til neste gang. I dag har det regnet endel, og vi har slappet av endel inne med leking og lesing i bøker. Ingenting er som å krype under teppet i mamma sin armkrok og bla i bøker. Etter hvert ble det litt opphold, og vi gikk opp i en barnehage som ligger rett ved der vi bor for å leke et par timer. Linéa koste seg masse, og det var en fin avslutning på den siste helgen før barnehagestart ♥

Jeg har vært litt emosjonell denne uken, og har gått litt rundt og følt på at den lille babyen min begynner å bli skikkelig stor. Det har vært en litt rar følelse at nå skal hun ikke bare være hjemme hver dag, men faktisk bli levert i barnehagen og vinke hadet til mammaen sin. Sindre har senvakt i morgen, så vi skal begge være med på første dagen i barnehagen. Vi var jo på besøk en gang i sommer, og da trivdes Linéa veldig godt. Jeg kjenner at jeg grugleder meg litt, og det føles litt som dagen før min første skoledag. Jeg gleder meg på Linéa sine vegne ettersom hun er så sosial og glad i andre barn, men samtidig gruer jeg meg litt til å ikke ha henne hjemme hele tiden. Vi har i hvert fall hatt et veldig fint første år sammen og fått gjort veldig mye utav det, så gleder jeg meg til en ny hverdag. 

Håper dere har hatt en fin helg, og er klare for en ny uke i morgen! God klem ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn 

Et spennende samarbeid!

 • 27.07.2016 - 11:29


Det er en ære å kunne fortelle at jeg er en del av denne fine gjengen, kalt momscollective! Vi er fire mødre som deler vår hverdag, og våre interesser og tanker rundt mammarollen. Vi skal noen ganger ha felles temaer, og dere kan også komme med ønsker. Jeg tror dette blir veldig bra! Dere finner bloggen vår HER. Og gjerne gå inn og lik facebooksiden vår HER ♥

Hei forresten! Hvordan har dere det i dag? Her regner det i bøtter og spann, så vi har en rolig dag innendørs. Jeg har rigget til i sofaen med tepper og frukt til oss, og tenkte å sette på Den lille havfruen. Når Sindre kommer hjem fra jobb klokken fire er det min tur til å dra på jobb, og jeg slutter ikke før elleve i kveld. Jeg skal jobbe på VIP-en på Blinken, en skiskytter festival som arrangeres her hvert år. I dag er det kickoff, så jeg regner med at det kommer til å bli endel folk. Så jeg skal slappe mest mulig av i dag før jeg må dra avgårde. Jeg har forhåndsskrevet et par innlegg, slik at dere blir oppdatert underveis! Vi skrives mer senere fine ♥ God klem! 

Hva er planene deres for dagen?

Det blir ikke bedre

 • 25.07.2016 - 23:27

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gårsdagen var en så utrolig fin sommerdag! Linéa var en tur på stranden med fadderen sin og kjæresten hennes og koste seg masse. Vi er så heldige som har så mange fantastiske mennesker i livene våre som engasjerer seg i Linéa og bryr seg om henne. På ettermiddagen, da hun hadde kommet tilbake, rigget jeg til i hagen med både sklie, telt og badebalje. Hun fikk tusle rundt og leke som hun ønsket i lang tid. Slike dager som dette er virkelig herlige, og jeg kjenner at jeg ikke vil høsten skal komme helt enda. Håper dere alle nyter sommeren til det fulle, før hverdagen begynner igjen ♥

En sommertradisjon

 • 25.07.2016 - 09:32

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen ♥ Mandag og ny uke, jeg er klar! Det har vært en veldig fin helg med strålende vær. Vi koser oss ute hele dagen når det er så deilig varmt, og jeg kjenner at jeg ikke er klar for at sommeren skal slutte helt enda. Noe vi alltid må gjøre hver sommer er å dra på Gladmat festivalen. Det har blitt en sommertradisjon, så på lørdag var jeg og Zahra innom en liten tur. Vi ruslet litt rundt og kikket i gatene, før vi satte oss ned i solsteiken og nøt en belgisk vaffel med is og jordbær. Nam! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere noen sommertradisjoner?

 

Se bak fasaden

 • 22.07.2016 - 10:08

Good morgen solstråler ♥ Først og fremst: Tuusen takk for all respons på innlegget i går! Det betyr alltid mye når du legger sjelen din i en tekst, og så fører det til så mye engasjement. I tillegg ligger jeg helt på niende plass på topplisten i Norge, og det er jeg utrolig glad og ydmyk over. Jeg tenkte egentlig bare å dele noen av mine siste snapper med dere! På snapchat kommer dere enda nærmere oss, og jeg deler litt mer bak fasaden på bloggen. Jeg legger ut veldig mange videoer, og noen av bildene under er screenshots av videoer jeg har lagt ut. Jeg heter veronicacr på snapchat ♥


Dere finner også Instagram profilen min HER, og YouTube kanalen min HER. 

Vi skrives mer senere! ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Et koselig besøk

 • 05.07.2016 - 20:52

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Superskjønne sko som vi fikk av foreldrene til Sindre

Hei dere! Nå har vi kommet hjem og landet i sofaen etter et veldig koselig besøk hos foreldrene til Sindre. Vi dro dit i 12 tiden i dag, og har tilbrakt hele dagen der. Solen skinte så vi gikk tur ned til havet, og Linéa fikk vasse i vannkanten. Hun ble etterhvert veldig modig og ville hele tiden gå lenger utover. Hun lo og koste seg med å løpe ned til vannet, vasse litt, løpe opp til stranden igjen og deretter snu igjen. Så herlig å se at hun liker seg ute ved havet også! Ellers nøt vi bare solen på terrassen, med blant annet en deilig lunsj fra bakeren. Litt senere fikk vi jammen servert nydelig middag også, før det var tid for oss å dra hjem. En veldig koselig og fin dag 

Hva har dere gjort i dag? Vil gjerne høre! God klem ♥

Bilder fra helgen

 • 16.06.2016 - 22:11

Hei! Jeg tenkte å dele et lite bildedryss fra den fine helgen vår med dere. På lørdagen var jeg, bestemoren og oldemoren til Linéa og søskenbarnet til Sindre på Soma gård og koste oss med å klappe dyrene, spise is, hoppe på trampolinen og huske. Linéa koste seg masse, og det er alltid kjekt å se hvor fascinert hun blir av alle dyrene. Hun satt med store øyn, pekte og sa: "Oi!" hele tiden. Så herlig 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette bildet er så herlig! 

På søndagen dro vi alle sammen ut til Hellestø stranden for å se på dragene. Linéa pekte og kikket på himmelen. Bestemoren hennes tok henne med ned til vannkanten for å kjenne på sanden og havet, det syntes hun var litt nytt og uvant. Hun likte først ikke å gå på gress heller, men når hun ble vant til det gikk det helt fint. Slik er det nok med sanden også! Vi har kjøpt oss strandtelt, så det blir nok enda flere turer til stranden i løpet av sommeren. Jeg skulle ønske jeg husket hvordan det var å føle gress, sand og hav for første gang. Det må være ganske spesielt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etterpå dro vi hjem til foreldrene til Sindre hvor de hadde stelt i stand fint selskap for lille snupp. Vi hadde gaveåpning, deilig mat og kaker (blant annet muffins som jeg stjal med meg og ga til bursdagsfrokost dagen etter, hehe), og koste oss masse med å leke og prate. Linéa blir jo helt skjemt bort, og hun elsker virkelig å være midtpunktet. Både hun og vi er heldige! Den ene gaven hun fikk var et tipi telt som moren til Sindre driver og syr, og det gleder jeg meg kjempemasse til å vise dere. Jeg vet ikke hvor mange bilder jeg har lagret på Pinterest med et slikt telt, så jeg var jo helt i ekstase, hihi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se på den maten da, såå digg! 

Det var en veldig fin feiring, og vi koste oss masse. Det var veldig kjekt at bestemoren og søskenbarnet til Sindre ville komme hit helt fra Østlandet for å være med og feire. Tusen takk til alle som gjorde bursdagsfeiringen hennes så fin ♥  Ingenting gjør meg mer glad enn å se Linéa omringet av en familie som bryr seg sånn om henne. 

 

Nå har jeg lagt meg under dynen og skal se om jeg finner en serie eller film å se på. Sindre er på eksamensfest med skolen i kveld. I morgen er det allerede helg igjen, og det skal bli koselig med en siste helg her hjemme før vi drar bort i ti dager. Håper dere har hatt en super uke så langt, og er klare for helg og litt fri ♥  

I blomsterengen

 • 07.06.2016 - 13:50

God tirsdag dere! (Selv om det føles mer som mandag, for min del.) I dag har vi en skikkelig "pakke ut og rydde-dag", det trengtes! Sette på et par maskiner med klær, legge på nytt sengetøy, rydde og handle inn. Ikke så veldig spennende, men utrolig godt å få unnagjort. Sindre er tilbake på jobb, så det er bare jeg og Linéa som er hjemme og koser oss i dag. Godt med litt "hverdag" også igjen. Jeg synes alltid det er litt herlig å få fylt opp kjøleskapet etter at vi har vært borte, og hvis dere er nysgjerrige på hvordan en "vanlig" handlekurv ser ut for oss så kan dere bare sjekke snap (veronicacr). Jeg tenkte bare å dele et par bilder vi knipset der faren til Sindre bor. Det er så nydelig der! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det mulig å bli såå glad og henrykt over en blomst? Det er ekte glede det 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin tirsdag så lenge, så skrives vi litt senere 

Hjemme!

 • 06.06.2016 - 18:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig vel hjemme Vi var veldig tidlig ute på Gardemoen, og alt gikk veldig fint gjennom sikkerhetskontrollen og alt. Vi møtte en kompis av Sindre som studerer i Lillehammer og skulle ta et fly hjem etter oss, og satte oss ned på Pizza Hut sammen med ham. Vi hadde god tid, og satt og skravlet uten å tenke på klokken. Etter at det hadde gått en god stund syntes jeg det var litt rart at de ikke hadde ropt opp flyet vårt, så jeg gikk for å sjekke om det var noen endringer. Da jeg kom bort til skjermen stod det gate closing! Jeg løp tilbake for å hente Sindre og Linéa, og vi rakk det heldigvis. Flyturen gikk veldig fint, og jeg kjenner at det var litt godt å komme inn dørene her hjemme også. Nå skal vi kose oss med god middag før lille gull skal i seng, og etterpå har jeg planlagt å hoppe i koseklærne og ha et lite seriemaraton. Herlig!

Ha en fin mandagskveld ♥

Bildedryss fra bryllupet

 • 06.06.2016 - 13:58

Her kommer det store bildedrysset fra bryllupet! Det var virkelig en fantastisk fin dag, ingenting kunne vært mer perfekt. Og det unner jeg brudeparet. Både vielsen og festen tok sted på Sigstad Gård, en stor gård som har eksistert fra ca. år 1000. Jeg elsker når det er litt sjel i steder, og det hadde virkelig denne gården. Og som jeg sa til bruden på lørdag; "her vil jeg også gifte meg!" 

Hele konseptet for dagen var så gjennomført i alt, ingenting var overlatt til tilfeldigheter. Vielsen var helt nydelig med en veldig god prest, nydelig brudepar og flinke sangere. Linéa var en engel under hele seremonien, hun koste seg ved å se på det som skjedde og sang med når det ble spilt musikk. Veldig herlig å se at hun koste seg sånn! Etter vielsen dro brudeparet for å ta bilder, imens vi andre ble igjen og drakk drinker og spilte kubbespill. Litt før middagen kom mammaen til Sindre og hentet Linéa.

Middagen var helt nydelig, og jeg fikk vann i munnen nå bare av å laste opp bildene av de ulike rettene. Etter en lang og deilig middag trakk vi oss ut i teltet og koste oss med musikk, dans, god drikke og mere kubbespill. Så herlig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Imens de rigget ferdig til med kaker inne i teltet satte jeg meg på en huske like utenfor og bare nøt varmen på huden, lukten av friskt gress og lyden av musikk og barn som spilte kubbespill. Det er et av de øyeblikkene når du tenker at nå er virkelig livet herlig! 

I skrivende stund er vi på vei til flyplassen. Linéa ligger i bilstolen sin og sover, og jeg nyter landskapet som suser forbi vinduet. Det føles ikke som mandag i det hele tatt, og jeg kjenner at jeg godt kunne vært på denne mini-ferien litt lenger. Vi har hatt det så fint! 

Håper dere har en fin start på den nye uken, så skrives vi mer senere 
 

Det første av fire

 • 05.06.2016 - 22:35

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fordel med stor familie som bor på ulike steder: Mange bursdagsselskap! I dag hadde vi det første av fire selskap, og det ble veldig vellykket. Vi samlet oss alle sammen ute på terrassen og grillet i finværet. Linéa fikk mange fine gaver, men aller best var det å få spise bløtkake. Vi koste oss i flere timer ute i solen, og det var virkelig en fin feiring med godt selskap. Tusen takk til alle dere som kom og gjorde dagen vår så fin! Snuppa var storfornøyd, og det er det viktigste 

Vi har det så fint her, og jeg kjenner at jeg ikke er helt klar for å dra hjem i morgen. Jeg skal i hvert fall nyte resten av kvelden og timene før vi drar i morgen fullt ut (noe vi gjør hele tiden egentlig). Heldigvis er det masse kjekt som venter hjemme også, denne måneden er så fin!! Nå skal jeg kose meg med å se gjennom bildene fra bryllupet i går, og plukke ut hvilke blinkskudd jeg vil dele med dere. Det blir bra! 

Ha en fin kveld så lenge ♥

For en kveld!

 • 05.06.2016 - 13:05

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag mine fine! Dere som følger meg på snap fikk sikkert med dere litt av hvor fint bryllupet i går var, men til dere andre kan jeg bare si: For en kveld! Hele bryllupet var fantastisk fra start til slutt, og jeg gleder meg masse til å dele et stort bildedryss med dere senere. Jeg må bare gå gjennom de 300 bildene jeg knipset i går, hehe. Sånn går det når omgivelsene er så fine, og man går amok med kameraet. Denne kvelden var i hvert fall one for the books, det er sikkert og visst! Jeg koste meg en hel haug, og sitter igjen med et veldig fint minne 

I dag skal vi feire bursdagen til Linéa, så etter at jeg har oppdatert dere må jeg hive meg rundt. Sindre er nede og henter Linéa hos besteforeldrene sine hvor hun  har vært på overnattingsbesøk fra i går til i dag. Mammaen til Sindre og besteforeldrene hans var så snille og passet henne, så de har fått kost seg masse 

Håper dere har hatt en kjempefin helg, og nyter resten av søndagen ♥ Klem! 

Kort oppsummert

 • 03.06.2016 - 23:00

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra varmen! Denne dagen kan beskrives med tre ord: mat, sol og hygge. Enda en fin sommerdag går mot slutt, og vi har kost oss masse. Det er så deilig å ikke gjøre en eneste ting, bare lade opp batteriene. Det er også veldig kjekt å se Linéa kose seg så mye ute. Det er så fint her, og jeg finner en veldig god ro av å være her. Nå sitter jeg her mett, varm, solbrun og med nykrøllet hår. Jeg synes at krøllene blir finest når jeg har sovet på dem, så moren til Sindre var så snill og krøllet håret mitt litt tidligere i dag. Nå skal jeg sette meg ut igjen på terrassen og se på solnedgangen, imens jeg lakkerer neglene. Litt siste forberedelser til bryllupet i morgen. Det kommer til å bli et fantastisk fint sommerbryllup, vi gleder oss veldig! 

Nyt sommerdagene mine fine ♥ 

 

Lille frøken reisevant

 • 02.06.2016 - 20:38

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se på søte snuppa da  Det var faktisk en dame som kom bort til oss og ville vite hvilke merker det var på klærne til Linéa, fordi hun drev en barnebutikk og ville gjerne bestille inn noe av det hun hadde på seg. Det var jo veldig hyggelig! 

Hei fra terrassen! Det har vært veldig varmt i Stavanger i det siste, men her på Østlandet er det mye mer en trykkende hete. Varmebølgen nærmest slo mot oss idet vi steg av flyet på Gardemoen. Men jeg skal ikke klage, for deilig er det! Etter mye venting på flyplassen ettersom flyet vårt var forsinket, kom vi oss endelig avgårde. Jeg som er ganske glad i flyplasser syntes det var helt greit å være der litt lenger, og Linéa koste seg med å leke i det store flyet og spise croissant. Flyturen gikk veldig fint, og Linéa som begynner å bli ganske vandt til å reise med fly var veldig grei å ha med å gjøre. Med litt bøker og snacks var hun strålende fornøyd. Jeg må bare skryte litt av mannen som satt ved siden av meg og Linéa, han var virkelig utrolig hyggelig! Han tilbudte seg å ta både opp og ned sakene våre om det var noe vi trengte og spurte med én gang om han skulle gå frem og finne nytt belte til Linéa, da vi fant ut at det ikke gikk an å stramme det hun hadde. Han smilte og snakket til Linéa, og gjorde at flyturen ble veldig avslappende fordi jeg ikke trengte å tenke på om han syntes det var irriterende om hun viftet en arm foran ham eller reiste seg i fanget mitt. Hurra for slike mennesker! 

 Vel fremme var det bare å hive av seg reiseklærne og hoppe i noe lettere, før vi gikk opp til besteforeldrene til Sindre for å grille. Det har vært en fantastisk fin dag hvor vi bare har kost oss ute i hagen med god mat og is, leking i gresset og koselig selskap. Linéa stupte i seng, da vi kom hjem igjen. Helt utslitt etter masse aktiviteter ute i finværet. Nå skal vi nyte resten av kvelden på terrassen, helt til solen går ned. 

Håper dere har hatt en strålende fin sommerdag, og koser dere videre i kveld God klem! 
 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Gratulerer med dagen!

 • 17.05.2016 - 23:18

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gratulerer så mye med dagen, verdens fineste lesere  Håper dere har hatt en kjempefin feiring av nasjonaldagen vår, det har i hvert fall vi! Jeg merker at jeg alltid gleder meg enda mer til høytider nå enn før, fordi jeg er så spent på å se hvordan Linéa reagerer på de nye inntrykkene. Jeg elsker virkelig 17. Mai, og hele stemningen rundt denne dagen. Jeg kjenner at jeg blir ekstra stolt og glad i landet mitt, og vi er heldige som bor her. Vi var en tur i byen og ruslet rundt en stund, og lille snupp kikket med store øyne på alt som skjedde rundt henne. Vi måtte blant annet få med oss russetoget, fordi broren til Sindre var russ i år. Etterpå dro vi hjem til foreldrene til Sindre og spiste nydelig god mat, og ble der til det var tid for at Linéa skulle legge seg. Resten av kvelden har vi kost oss med brettspill, en veldig fin avslutning på dagen. Nå er jeg mildt sagt helt skutt, men det er vel bare et godt tegn? Her har dere et lite bildedryss fra vår 17. Mai: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fineste familien min ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Linéa er så fin i den hjemmestrikkede bunaden sin ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble en lang dag for lille gull med mye som skjedde og masse inntrykk, så da vi skulle dra fra byen, hadde hun store problemer med å holde seg våken. Det kjenner jeg at jeg også har nå, så jeg skal straks hoppe under dynen jeg også. Håper dere er fornøyde med dagen og feiringen deres! God nattaklem ♥ 

 

 

En forsmak på sommeren

 • 16.05.2016 - 21:46

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ååh - for noen deilige dager! Jeg føler at jeg har fått en liten forsmak på sommeren, og dette kommer virkelig til å bli et par fine sommermåneder. Vi har kost oss masse hele pinsen med grilling ute, turer, restaurantbesøk og 17. mai forberedelser. Familien til Sindre fra Østlandet har kommet til Stavanger for å feire 17. mai, så det blir veldig kjekt! Det var veldig godt å se dem alle sammen igjen nå ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lille snupp på tur! Dere som følger meg på snapchat (veronicacr) fikk sikkert med dere den kosete katten som ble med oss på hele turen. Linéa elsker dyr, og syntes det var kjempespennende å ha den gående ved siden av vognen. Hun pekte og gjorde store øyne, det var så morsomt å se på! Var det ikke fin lue forresten? Flinkeste venninnen min, Ingrid, er helt rå på å strikke og tryller frem både det ene og det andre til Linéa. Vi er så heldige ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nydelig grillmat ute i hagen hos foreldrene til Sindre, dette var så deilig! Gleder meg til mer av dette i sommer 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Linéa fikk jakken til venstre og den nydelige sommerkjolen i tidlig bursdagsgave av oldeforeldrene sine (besteforeldrene til Sindre). Bergans jakken fikk hun av bestemoren sin, moren til Sindre. Så fine! Kjolen skal hun blant annet ha på seg i et bryllup vi skal i, da blir hun så skjønn. 

Vi spiste treretters middag på Al Forno i byen med faren til Sindre, stemoren og søsknene. Det var første gang vi bestilte noe til Linéa på restaurant, og hun fikk sin egen lille pizza margherita og vaniljeis til dessert. Da var lille snupp fornøyd! I dag kom de på besøk til oss på grilling, og vi koste oss masse med god mat og selskap. En veldig fin 16. mai! Nå skal vi bare legge alt frem til i morgen og slappe av resten av kvelden. I morgen blir en stor dag, og jeg gleder meg masse! Håper dere har kost dere i pinsen, og er klar for en fantastisk fin feiring i morgen Good klem! 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Det må feires

 • 11.05.2016 - 17:57

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig har jeg sommerferie, og det måtte selvfølgelig feires med is på terrassen! Linéa fikk smake is for første gang, og det falt i smak som dere ser. Jeg synes hun ser ut som en liten røver nå som de to fortennene har kommet skikkelig frem, og det er utrolig sjarmerende. Det er så ufattelig deilig å endelig ha sommerferie, og den skal virkelig nytes sammen med lille snupp. Nå har Sindre lange dager på skolen med bachelorskriving,og etter det begynner han i full jobb. Men vi skal nok få kost oss masse sammen alle tre 

Etter at jeg leverte eksamen i går tilbrakte vi resten av dagen på terrassen, frem til vi skulle på babysvømming. I dag har vi også kost oss masse ute i finværet, og da Sindre kom hjem nøt vi en god middag ute på terrassen. Enda en herlig sommerdag! Nå som jeg ikke har skolen å tenke på blir det bedre og hyppigere oppdateringer her inne, det blir så bra 

Håper alt står bra til med dere, og at dere nyter sommerværet! God klem ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Det fineste plagget jeg eier

 • 26.04.2016 - 21:48

Hei mine fine! Har dere hatt en god start på den nye uken? Håper det! Dette er kanskje en av de mest intense ukene dette skoleåret, så nå gjelder det bare å holde fokus. Heldigvis hadde jeg litt pause fra lesingen i helgen, og vi var blant annet både i konfirmasjon og bursdag på samme dag. Først var vi i konfirmasjon til søskenbarnet mitt, Emilie, og det var et utrolig fint selskap. Jeg elsker å få en anledning til å kunne bruke bunaden min. Det er virkelig det fineste plagget jeg eier, og jeg merker at jeg setter bare mer og mer pris på å kunne bruke den. Linéa hadde også på seg bunad som farmoren min har strikket til henne, og hun er såå fin i den. Veldig stas at hun også får ha et så unikt plagg som er laget spesielt til henne! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Senere på kvelden leverte vi Linéa til besteforeldrene hennes, hvor hun skulle overnatte, og dro i bursdag til en kompis av Sindre. Det var veldig kjekt å kunne dra ut sammen bare jeg og Sindre, og vi hadde en veldig fin kveld. Godt å se mange av dem som vi ikke har sett på lenge igjen! Vi ble heldigvis ikke så sene, og jeg var i fin nok form til å dra på biblioteket og lese neste morgen (ved hjelp av litt juice og kaffe fra Joe & The Juice vel og merke). 

Jeg synes det er utrolig koselig at dere etterlyser bloggingen min, og jeg skulle gjerne ønske at jeg kunne oppdatere dere oftere og bedre enn det jeg gjør akkurat nå. Dere kan følge meg på snapchat (veronicacr) eller instagram (veronicareime), hvor jeg oppdaterer oftere. Akkurat nå går alle mine krefter til eksamenslesing og å være den beste mammaen for Linéa. Hun plages litt med tennene for tiden, og forrige natt ble jeg sittende i sengen og sove med lille gull i armene. Føler meg ikke akkurat så opplagt når jeg må møte på skolen klokken 8 neste morgen, men det går. Kjenner at det er tid for å hente inn det ekstra giret. 

Andre som er midt i eksamenstiden? Heier på dere ♥♥♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

De siste dagene

 • 18.04.2016 - 22:32

Hei dere  Oppdateringene blir litt så som så om dagen, og det beklager jeg! Jeg har to eksamener foran meg, så jeg bruker all min energi på lesing og Linéa Olivia. Listen min over idéer til innlegg er lang, men akkurat nå er jeg nødt til å prioritere det bort. Kreativiteten kribler i hendene mine, men jeg må rett og slett komme meg gjennom dette først. Selv om det er mye jobbing og tunge dager så liker jeg faktisk veldig godt å jobbe mot eksamen. Vi fordyper oss skikkelig, et par lys går opp når vi plutselig skjønner noe som har vært vanskelig å forstå og vi motiverer hverandre. Og så er jo sommerferien rett rundt hjørnet, og det i seg selv er jo en stor motivasjon! Denne sommeren kommer til å bli så fin, og da skal virkelig bloggen bli på topp igjen, det lover jeg Slenger med et par bilder fra de siste dagene:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hadde et par ærend i helgen, og var så heldige å få med oss Spring Fresh med Lene Orvik og Espen Hilton. Lene må være den herligste, mest jordnære bloggeren jeg vet om. En stor favoritt! I tillegg kler hun seg så bra, og jeg fikk masse inspirasjon til våren og sommeren. Veldig glad jeg fikk det med meg :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My new babies 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens antrekk på snuppa Definitivt den kuleste lille frøkna jeg vet om!

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

 

Småbarnsforeldre på storbyferie

 • 16.04.2016 - 15:53

Jeg vil kalle det en vellykket ferie når du glemmer ut alt av sosiale medier (foruten et par snaps av mat, gjør visst ikke annet enn å spise, hehe) og kommer tilbake til hotellrommet med gnagsår, et fullt minnekort, tunge bæreposer og over 100 uleste meldinger i messenger. Alltid når jeg drar andre steder så er det to ting som opptar oppmerksomheten min; arkitektur og mat. Jeg elsker å vandre rundt og kikke på fine bygninger, og deretter slå meg ned et sted og spise god mat. Det gjorde vi masse av på denne turen! Vi bestemte oss på forhånd at ettersom vi skulle være der i bare to dager så ville vi ikke bruke tid på å dra rundt og gjøre turist ting, for det har vi begge gjort før i Oslo. Vi holdt oss derfor for det meste til Majorstua hvor hotellet vårt lå, og tilbrakte mest mulig tid sammen med dem vi hadde planlagt å møte.

Den første dagen innlosjerte vi oss bare på hotellet, og gikk deretter for å møte søskenbarnet mitt og fadderen til Linéa, Camilla, som var ferdig på skolen for dagen. Hun går på Politihøgskolen, så vi fikk en liten omvisning på skolen, før vi dro hjem til henne og laget god mat og koste oss. Veldig kjekt å få se hvordan hun hadde det!

Dag 2 av turen vår var en veldig lang, fin og travel dag. Vi ruslet rundt i gatene, tok en liten pause på en koselig café, skravlet og så på menneskene. Til lunsj møtte vi to av mine kjære roomies fra New York, Thea og Ragnhild. Herlighet så godt det var å se dem igjen! Det har gått altfor lang tid siden sist, og vi ble sittende og oppdatere hverandre på alt og ingenting over tapas, kos! Etter lunsj tok vi oss en liten shoppingrunde, og fant masse fint til sommeren til oss alle tre. Kanskje jeg viser innkjøpene i et eget innlegg! Det ble en veldig kjapp runde i butikkene, for jeg måtte rekke et foredrag som pappa skulle holde på Politihøgskolen. Jeg må si at jeg er utrolig stolt av pappa og alt han har oppnådd - og fortsatt oppnår. Det var veldig kjekt å se foredraget, og høre han selv stå og fortelle om den viktige jobben han gjør. Flinke pappaen min! Linéa og Sindre var på hotellet imens, så de trillet nedover til skolen og møtte oss etter foredraget. Så gikk vi, pappa og Camilla og spiste middag på Lille Asia. Det ble en veldig lang dag med mange inntrykk, så det var ufattelig deilig å komme tilbake til hotellet og få lagt Linéa, før vi selv stupte under dynen med hvert vårt stykke oreokake fra Deli de Luca. Slitne og fornøyde foreldre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fine hotellrommet vårt på Thon Hotel Gyldenløve. Her trivdes vi veldig godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyydelig tapas på Delicatessen, mums!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thea og Ragnhild

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som den matelskeren jeg er så var dette en fryd for øynene (og magen)! Deilig mat på Lille Asia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lille gull nøt hotellivet så mye at hun ikke ville dra hjem, hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hadet Oslo! Takk for oss

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Når den oransje kjolen kommer på

 • 10.04.2016 - 22:13

Ååh - denne uken har vært så BRA! Virkelig, fra start til slutt. I dag er det faktisk akkurat en måned til jeg er ferdig med alle eksamener, og det betyr at jeg er veldig opptatt for tiden med eksamenslesing. Jeg har studiegruppe hver dag på skolen, og vi har kommet godt i gang. Utenom skolen har jeg selvfølgelig kost meg masse med Linéa, og vi har som vanlig vært på babysvømming denne uken, men også babysang! Mamma gikk med henne på babysang før jul, men denne gangen passet det sånn med skolen at jeg kunne gå med henne før forelesning. Og det er jeg så glad for! Jeg elsker å gjøre nye ting sammen med Linéa, og det var så gøy å se henne i en ny setting (dere andre mødre kjenner dele vel igjen?). Det så ut som hun stortrivdes og "sang" med, spilte på instrumentene og viftet voldsomt med armene. Gleder meg til torsdagene fremover! 

Denne uken har vi også vært på kontroll på helsestasjonen , og Linéa fikk masse skryt. Jeg går som vanlig ut derfra svevende på en rosa sky, og det er like stas hver gang! Hun har utviklet seg så raskt og er en skikkelig aktiv, liten frøken. Hun har hele tiden ligget foran i utviklingen, og hun imponerer meg hver eneste dag med å gjøre noe nytt. Det er så gøy å se personligheten hennes bli mer utpreget. Om bare noen få dager er hun 10 måneder, store jenta vår! 

Og når vi snakker om stor jente; Linéa var på sitt første overnattingsbesøk i går! Hun sov over hos foreldrene til Sindre, og det gikk utrolig fint. De hadde handlet inn og stelt i stand så Linéa hadde det som plommen i egget. Og i dag var de ute på tur med bæremeisen, så hun fikk kose seg masse ute i skogen. Siden Linéa var på overnatting, dro faktisk både jeg og Sindre ut en tur i går. Jeg var med studiegruppen min på vorsh, og det var så gøy! Jeg elsker at jeg har en fast gjeng på skolen som jeg kan jobbe bra sammen med fagmessig, men også kose meg ihjel med på festligheter. Det er et nydelig vårvær for tiden, og jeg benyttet sjansen til å bruke en oransje kjole for anledningen. Så deilig å kunne gå i en litt mer sommerlig kjole, og bare slenge en lett skinnjakke over. Det var varmt nok til at vi kunne gå til byen, og på veien ned stoppet vi på en basketballbane og ble med to gutter på en runde basketball, haha! Selve byturen var veldig kjekk med blant annet norsk allsang, og jeg møtte mange kjente fjes Og ikke minst skjønne blogglesere!

I skrivende stund ligger jeg og halvsover på sofaen og prøver å få med meg sesongavslutningen til Bloggerne. Er det bare jeg som synes at Felix er den mest interessante? Jeg fikk plutselig øynene opp for boksekulturen, og sitter bare og venter på at det skal komme innslag hvor han er med. Elsker å få et innblikk i noe nytt, og ikke bare det samme gamle. En veldig fin avslutning på en super uke! 

Håper dere har hatt en bra uke, og har fått brukt helgen til å lade opp batteriene og kose dere litt ekstra før den nye helgen setter i gang. Veldig glad i dere, god klem 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg 

Hotell i Oslo bestilt!

 • 03.04.2016 - 10:07

Vi drar til Oslo om en og en halv uke, og i går bestilte vi hotellrom. Var det ikke fint? Pappa skal holde et foredrag på Politihøyskolen for trinnet som søskenbarnet mitt går på, så da tenkte vi å benytte sjansen til å få sett både ham og Camilla. Jeg gleder meg sånn til å dra på tur igjen med den lille familien min. Være et nytt sted og kose oss et par dager! Jeg gleder meg til å være i litt nye omgivelser, rusle rundt i gatene og spise på andre restauranter. I tillegg blir det veldig godt å se pappa igjen, og ikke minst fadderen til lille gull. Jeg har aldri vært på hotellferie før med Linéa, så jeg er spent på hvordan det blir. Hotellet ligger i nærheten av der søskenbarnet mitt bor, så det passer midt i blinken. I og med at vi ikke skal være der så lenge så var det beliggenheten som var viktigst for oss, så vi slipper å bruke masse tid på trikk og buss. Det går ikke alltid like fort når du har en baby med deg, så da vil jeg ha minst mulig stress med andre ting. 

Det blir et par fine dager i hovedstaden, og jeg gleder meg masse! 

Når de små blir syke

 • 02.04.2016 - 21:34

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God lørdagskveld ♥ Imens regnet har plasket ned utenfor har vi tilbrakt hele dagen inne og pleiet vår lille pasient som har fått ørebetennelse, stakkars. Det begynte på torsdag med skyhøy feber, og på fredag var vi hos legen og fikk bekreftet at det var ørebetennelse. Det er alltid vondt når de små blir syke, og jeg skulle så gjerne ha byttet plass! Hun har ligget som et slakt på fanget mitt de siste to dagene, men det ser heldigvis ut som hun endelig begynner å komme på bedringens vei. Hun satt til og med og digget til musikken på Petter Kanin og vinket til figurene, skjønningen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Linéa får vanligvis ikke se på tv, men siden det eneste hun orker er å ligge på fanget mitt så tenkte vi det var greit. Så i dag har vi sittet under tepper i bare pysjamasen og kost oss. Jeg ble så glad da jeg så NRK Super sender en serie som heter Petter Kanin. Den er basert på en bok tanten min leste for meg da jeg var liten: Peter Rabbit. Jeg fikk den da jeg var to år, så jeg begynte veldig tidlig med å lære engelsk. Gleder meg til å lese den for henne! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sindre laget hjemmelaget burger til middag, og det var helt nydelig! Linéa kom i seng i halv åtte tiden, og siden da har to slitne foreldre ligget i hver sin ende av sofaen. Kjenner at det blir en tidlig kveld! Jeg ville bare titte innom og ønske dere en fin lørdagskveld, forhåpentligvis er den litt sprekere enn vår! Vi skrives mer i morgen, fine dere 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!
 

Blåtirsdag

 • 29.03.2016 - 20:13

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei mine kjære! Jeg skulle ønske at jeg var en av dem som startet første dagen etter ferien med en grønn smoothie og intervaller på mølla, men det er så langt fra sannheten. Jeg dro meg i halvsøvne ut av sengen i morges, droppet frokosten hjemme og presset heller i meg en yoghurt imens jeg prøvde å få meg noe av forelesningen. Heldigvis har jeg bare skole 10-12 på tirsdager, og var hjemme igjen ganske tidlig. Uansett om jeg har vært borte to timer eller to minutter, så er det alltid like godt å komme hjem og klemme masse på Linéa. Hun er min gledesspreder på en blåtirsdag som dette. Dagene kan være så grå og lite innholdsrike som bare det, men har du barn så blir det aldri kjedelig. Det kan nok flere foreldre være enig i! Da lille gull hadde sin andre lur for dagen og lå i dyp søvn, krøp jeg opp i sengen igjen med macen på fanget. Jeg ignorerte de to kurvene med brettede klær som skulle bli lagt på plass, og satt heller og strigråt til episoden i Friends hvor Rachel føder. Haha, mammatårene sitter løst altså! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fine påsketulipanene vi fikk av faren og stemoren til Sindre! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tirsdag og tilbake til hverdagen betyr selvfølgelig at det var tid for babysvømming i dag! Det var kjempegøy å være tilbake, og Linéa koste seg masse som vanlig. Det er veldig kjekt å se når hun har utviklet seg så mye, og får utøve det i vannet. Hun plasker og ler, og vinker til alle rundt seg, haha! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi blir alltid utrolig trøtte alle tre etter svømmingen, tror det er det varme vannet som gjør det. Skulle tro vi hadde svømt flere hundre meter. Så skal det sies at å ha med seg en baby som skal rive ut alt av vesker og poser, reise seg opp etter benker og krabbe i motsatt retning av der du vil ha henne hele tiden kan sammenlignes med en treningsøkt, hehe! Linéa bar rett hjem i seng, og nå skal vi bare slappe av resten av kvelden. Jeg har planer om å lage litt god kveldsmat, og sette på en serie. Jeg setter virkelig pris på helt enkle dager som dette, og nyter rolige kvelder med S. 

Ellers var det utrolig hyggelig å logge inn og lese de hyggelige kommentarene deres! Igjen blir jeg minnet på hvorfor dette er så givende. Aller beste leserne mine, jeg er så glad i dere ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Ikke helt klar

 • 28.03.2016 - 23:12

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ååh - denne ferien har vært så fin! Man sier at det alltid er ekstra godt med ferie når man er student, og det stemmer. Denne påsken har hatt litt av alt, både fjell og by. Vi har funnet på noe hver eneste dag, og fått tid med alle settene med besteforeldre til Linéa. Både pappa og stemoren min, faren til Sindre og familien hans kom på besøk til Stavanger. Veldig godt å se alle sammen igjen! Bordet over er fra da vi inviterte til påskebrunch hjemme hos oss. Så koselig å være samlet rundt bordet med en haug av god mat, spise og skravle i lang tid uten å ha noe du skal rekke. Senere på dagen dro vi til moren til S og familien på nydelig lammestek, hjelpes så godt det var. Jeg har spist så utrolig masse god mat denne påsken!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette ble Linéa sitt påskeegg i år. Hun er så liten at det er vel strengt tatt koseligere for meg å sette det sammen enn det er for hun å få det, men jeg klarte ikke å la være! Det ble smoothie, maispops, smoothiebiter, en harepus rangle, strømpebukse med harepuser på og en lys gul sløyfe til håret. Skikkelig påskete! Hun syntes selve påskeegget var det mest interessante, og ikke det som var oppi, men jaja. Neste år skal hun få være med på eggjakt, det blir stas!

Nå skal jeg straks hoppe i seng slik at jeg får nok søvn til å dra på forelesning i morgen. Jeg kjenner at jeg ikke er helt klar enda, men når jeg først kommer meg avgårde så går det alltid fint! Håper dere har hatt en fin ferie, slappet av og ladet opp batteriene. Så er vi klare for hverdagen igjen i morgen! Det har blitt litt fravær fra bloggen for min del, men jeg har rett og slett trengt å fokusere kun på venner og familie når de først tar seg tid til å komme på besøk. Jeg har alltid bloggen i bakhodet, og jeg gleder meg allerede til å skrive mer til dere i morgen ♥ Sov godt alle sammen, og lykke til i morgen! 

Definisjonen på påske

 • 24.03.2016 - 19:35

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fine! Er dere i påskemodus eller? Det er i hvert fall jeg! Da eksamen var levert på fredag gikk jeg inn for å nyte hvert eneste minutt av denne ferien. I helgen hadde vi besøk av pappa og stemoren min, som det var utrolig godt å se igjen. På mandag stelte jeg i stand kosekveld med ost, kjeks og påskequiz for noen venninner. Jeg hadde på forhånd laget en quiz med masse forskjellige spørsmål, og den som fikk flest poeng vant et påskeegg. Det var en kjempefin kveld!

På tirsdag ettermiddag satte vi kursen mot fjellet til mamma og dem, og kom hjem igjen i dag fra en tur som inneholdt alt påsken dreier seg om i mine øyne. Det var strålende sol og vi gikk en 1,2 mils lang tur over fjellet, og hadde pause på toppen med grilling av pølser på spyd. Solsteiken som varmer, lukten av bål, en iskald solo og dele en kvikk lunsj, idyll! Vi var ute i fem timer og koste oss i finværet, det er så herlig å være omgitt av så nydelig natur. Jeg storkoste meg og virkelig nøt turen. Linéa lå i pulken sin og hadde en kjempebehagelig tur over fjellet.

Som en perfekt avslutning på dagen samlet alle seg i hytten til et vennepar av familien, som også hadde vært med på skituren, og grillet hjemmelagede burgere ute på bålpanne. Linéa som hadde sovet masse i pulken sin fikk være oppe litt lenger ettersom hun ikke var trøtt til vanlig leggetid, og satt ute sammen med oss både når vi grillet og spiste. Hun er virkelig en engel å ha med å gjøre, og veldig koselig å ha henne sammen med oss. Da lille gull var lagt, satte alle sammen seg i lofstuen og så på påskekrim. Prikken over i-en på en kjempefin dag! 

Er det lov å føle seg så ufattelig heldig? 
 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

En helg på luftmadrass

 • 14.03.2016 - 21:15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag fine! Denne helgen kan oppsummeres i koseklær, skiskyting, husarbeid, eksamenslesing, kinamat og tv-titting. Og ja! Prosjekt avvenning av nattpupp. Dette hadde jeg gruet meg sånn til! Dere som følger meg på snapchat (veronicacr) fikk sikkert med dere at vi rigget til med et lager av tytter, kosedyr og tytteflaske med vann. Så denne helgen sov jeg på luftmadrass i et annet rom, dels fordi hun ikke skulle lukte melken og dels fordi jeg er så svak på griningen... Men som den mammabjørnen jeg er så lå jeg selvfølgelig våken og bekymret meg over at hun skulle våkne og bli sint/lei seg. Men man må bare bite tennene sammen, for det var på tide nå. Hun trenger det ikke lenger, og det gjør meg så umenneskelig trøtt å amme flere ganger om natten og deretter stå tidlig opp neste dag for å være på skolen klokken 8. Det gikk heldigvis veldig fint de første nettene, men jeg blir på luftmadrassen et par netter til slik at vi er helt sikre. Føler meg litt som en 12 åring på fotballcup, hehe! 

I dag har jeg prøvd å få jobbet litt med eksamen som skal leveres inn på fredag (!!) mellom alt annet som skjer her hjemme. Jeg kjenner at det er tungt å presse seg til å formulere en god oppgave, og motivasjonen er ikke helt tilstede. Men jeg kommer alltid i mål, og da er det endelig påskeferie. Jeg gleder meg til familiebesøk, skitur og venninnekveld. Det skal bli godt for kropp og sjel! Det blir ikke så mye oppdatering her inne før fredag, det håper jeg dere forstår. Jeg kommer sterkere tilbake. Håper dere får en kjempefin uke, siste innspurt før påske nå! Heia heia 

Svaret vi har ventet på

 • 10.03.2016 - 12:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei mine kjære! Det er en rimelig redusert Veronica som skriver til dere nå. Det er ganske mange som er syke for tiden, så det var jo bare snakk om tid før det var min tur til å bli smittet. Hodet føles som det er stappet med bomull, halsen er tørr og sår som sandpapir og jeg har vondt i brystet fordi det er så tett. Da er det ingenting annet å gjøre enn å holde seg under dynen og drikke masse hostesaft og C-vitamin. Jeg er i hvert fall veldig glad for at det er jeg som er syk, og ikke Linéa! Morningen har blitt brukt til mye sofakos hvor vi har lest i bøker og sett på Prinsesse Sofia. Linéa pleier aldri å få se på TV, men jeg tenkte at i dag var det lov. Hun fant det interessant i et halvt minutt, før hun krabbet avgårde igjen for å rive ned bøker og spise hundemat. 

I går var vi forresten på helsestasjonen for å snakke om spisingen til Linéa. Dette har jeg vært veldig spent på, men det gikk veldig fint. Nå har hun jo faktisk begynt å spise litt, og hun putter skiven i munnen selv og gaper mot skjeen. Selv om hun ikke spiser så mye, så er det allikevel ikke farlig lite. Hun ligger foran sin  egen alder når det kommer til motorisk utvikling og samspill, så det har ikke påvirket noe som helst. Hun er bare en veldig aktiv, selvstendig, nysgjerrig og bestemt liten frøken som synes alt annet enn mat er interessant. Men så lenge hun får spise skive selv imens vi mater henne så er det greit! Det var egentlig veldig betryggende å høre at alt var i orden, og mammahjertet trenger ikke å bekymre seg så mye for akkurat det lenger. 

Nå har Linéa en liten lur og jeg har lest litt pensum, men har planer om å bytte ut bøkene med smågodtposen og et par episoder med Friends. Takk Gud for tilbud på smågodt og Netflix! 

Håper dere har en fin torsdag, og er friske og raske. Snart helg, hang in there! 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg 

Lørdag og nyeste innkjøp

 • 05.03.2016 - 12:19

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God lørdagsmorgen! Her har vi vært oppe i flere timer og kost oss allerede. Selv om jeg må innrømme at jeg er så trøtt det føles som øynene er limt igjen når jeg våkner, så finnes det ikke noe bedre enn å våkne med Linéa. Hun er verdens blideste fra sekundet hun ruller seg rundt på alle fire og bestemmer seg for at det er morgen. Her skal vi ikke ligge på latsiden! Vi har lest bøker (det elsker hun!), ringt pappa med leketelfonen for å høre hvordan han har det på jobb, spist frokost og griset til hele kjøkkenet, og ellers har jeg løpt rundt etter Linéa for å redde henne fra å rive ned ting og spise hundemat. Herlig! 

I går var forresten jeg, Linéa og mamma ute på en liten handletur, ettersom Linéa trengte sårt litt nye klær. Hun har snart vokst utav mesteparten av det hun har, så det var på tide. Jeg synes Kappahl har utrolig søte babyklær, og i tillegg hadde de nå 3 for 2 på alle barneklær, så det ble et kupp! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så masse fint til våren! Jeg elsker tighstene med rysjer på, noe så søtt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg tatt med begge ungene på en liten tur i finværet, og lille gull sover søtt i vognen sin. Så da tenker jeg å ta meg en liten lur selv faktisk, så jeg i det hele tatt klarer å holde meg våken i kveld! Jeg skal nemlig ut med noen venninner, og det gleder jeg meg masse til. Det er veldig sjeldent jeg drar ut på ting med jentene (naturlig nok), så da er det ekstra gøy når det skjer. 

Håper dere har en strålende fin lørdag! God klem ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!
 

Lunsjdate

 • 27.02.2016 - 20:53

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alltid like blid!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittene Ikke reis til Oslo igjen :-(  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 For en deilig lørdag! I går når jeg la hodet på puten så bestemte jeg meg for at vi skulle ta det helt med ro og ikke skynde oss noen steder, og slappe mest mulig av. Så da Linéa hadde sin første lur på dagen, la vi oss rett og slett til å sove igjen. Det gjorde godt med en liten powernap. I tre-tiden møtte vi Camilla og Anders for lunsj på Døgnvill. Der har de så fantastisk god mat! Veldig koselig å se dem en siste gang igjen, før de drar tilbake til Oslo i morgen. Heldigvis sees vi igjen når vi skal til Oslo i April! Da skal pappa holde foredrag for trinnet til Camilla på politihøyskolen, så da slår vi to fluer i en smekk og får sett både pappa, Camilla og Anders. Gleder meg allerede! 

Nå ligger Linéa og sover, Sindre er hos noen kompiser og jeg har krøpet under teppet med godteriskålen og en film. Veldig godt å bare slappe av resten av kvelden. Håper dere har en fin lørdagskveld enten dere er ute og danser eller inne og slapper av God klem! 

Turblogg?

 • 26.02.2016 - 15:23

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Denne helgen startet så utrolig bra! Søskenbarnet mitt og kjæresten hennes er hjemme fra Oslo i helgen, så da Sindre hadde vært og hentet dem på flyplassen, dro vi rett ut på tur. Været var nydelig, så det måtte selvfølgelig benyttes. Det ble en god tur opp til Dalsnuten. Blå himmel, sol og frisk fjelluft, herlig!  Vi hadde Linéa Olivia i bæremeisen og hun koste seg masse. På vei ned sovnet hun til og med. Jeg må bare dele et lite bildedryss fra turen med dere. Følte nesten det ble litt turblogg her i dag, men jeg synes bare norsk natur er så fint!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rasteplassen til Linéa (sjokoladen var selvfølgelig vår, ingen tur uten kvikk lunsj!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Måtte fylle flaskene med friskt fjellvann på turen ned. Små gleder ♥ 

Nå sitter jeg med føttene strak ut i sofaen og har verdens beste følelse i kroppen. Dette blir en super helg! I tillegg fikk vi vite i dag at vi har fått barnehageplass til Linéa, så nå kunne ikke ting vært bedre. Om en stund skal vi dra bort til foreldrene til Sindre for litt fredagskos. Det blir bra! Vi skrives mer siden, ville bare ønske dere en fin helg Klem!

 

Høydepunktet ved hele dagen

 • 23.02.2016 - 19:02

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mommy`s home ♥♥♥

Hei fine! I morges var jeg så trøtt at jeg trodde aldri at jeg skulle klare å komme meg opp og rekke forelesning. Jeg var mye våken med Linéa i natt, så da hun endelig sov godt fristet det ikke akkurat å stå opp. Men jeg kom meg opp, og da jeg hadde fått satt meg i bilen føltes det ikke så fælt allikevel. Det er som regel slik! Da vi var ferdig med forelesning, satt jeg igjen på skolen med Silje og Anette for å jobbe med en innlevering i, hold dere fast; norrønt. Ikke det kjekkeste faget jeg har. Språkhistorien er interessant, men grammatikken er grusom (synes jeg i hvert fall så langt). På vei hjem strålte solen, jeg hadde solbrillene på og skravlet i vei med Silje om alt og ingenting. Det var utrolig deilig å komme hjem og gi Linéa en stor knusekoseklem. Høydepunktet ved hele dagen! Jeg bare elsker dager som starter med en følelse av at dette kommer til å bli en skikkelig grå dag, og så ender det opp til å bli det helt motsatte. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hun har blitt skikkelig ivrig på å reise seg, og skal hele tiden krype bort til noe hun kan dra seg opp etter. Flinkingen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjolen jeg fikk av Sindre til Valentinsdagen er så fin! Den er laget av et stoff som heter tencel, og er utrolig behagelig å ha på. Dere finner den HER

Denne kaffekoppen trengtes i dag! Og så får jeg jo selvfølgelig litt ekstra krefter av å drikke den av super mom koppen min ;-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kledde visst tilfeldigvis på oss det samme i dag vi, hehe 

Nå har jeg og Linéa kommet hjem fra babysvømming, og lille gull skal i seng. En veldig fin avslutning på dagen! Håper dagen deres har vært like bra Klem!

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Gled dere!

 • 21.02.2016 - 10:35

God søndag mine fine! I dag våknet jeg opp i ekstra godt humør. Selv om det var litt stille her i går, så jobbet jeg masse med bloggen, noe som resulterer i mye kjekt her inne i dag. Det kommer blant annet en ny video, og flere innlegg. Jeg ville bare titte kjapt innom nå for å ønske dere en fin søndag, så hører dere mer fra meg litt senere. I mellomtiden kan dere følge meg på snapchat for flere oppdateringer: veronicacr 


 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

En herlig start på helgen

 • 19.02.2016 - 15:22

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Nå har vi akkurat kommet inn etter en herlig tur langs Stokkavannet. Det er rart hvor mye kjekkere det er å gå tur hvis du har en vogn å trille på eller en hund å leie. Jeg vil at Linéa skal bli glad i å være ute i naturen, og det er jo helt supert for oss alle sammen å komme oss ut litt i skog og mark. Følelsen etterpå er så utrolig deilig. Det var litt skiftende vær mellom sol og regn, så det ble bare noen få bilder. Nå er det varm sjokolade og kos under teppet som står på planen.    En veldig fin start på helgen 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Hverdagsglede

 • 17.02.2016 - 20:45

Hei fine! I dag har vært en sånn dag hvor vi bare har kost oss masse inne, og gjort alle disse hverdagslige gjøremålene. Det er da jeg merker hvor mye jeg setter pris på de små tingene. Leke med Linéa på gulvet, en trilletur ute i frisk luft, god mat, solen som skinner inn gjennom vinduet, fyr i peisen og et inspirerende blad. Noen ganger trenger jeg at det bare er så enkelt, absolutt ingenting vi skal rekke. Selv om vi ikke har vært ute på noe spesielt, så føles det som vi har gjort tusen ting i dag. Det kjennes slik ut på kroppen i hvert fall, sånn er det å være småbarnsmor! Linéa holder på med sin første tann, så da må jeg opp endel ganger om natten. Jeg våknet faktisk nettop helt forvirret, da hadde jeg sovnet sammen med Linéa klokken 7! Sliten mamma? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne blidfisen lyser opp hver eneste dag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse falt i smak hos lille snuppa. Hun knasket på dem med den ene tannen sin og koste seg imens vi laget middag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette må dere lage! En kjempegod frokostfavoritt. Jeg har frosne bringebær, banan, cottage cheese, litt spinat og kokosmelk i en blender, og topper det med skivede bananer og hakkede mandler. Så godt! Jeg liker å ha en litt tykkere konsistens enn vanlig smoothie, og spiser det med en skje. Mm! 

Hvordan har dagen deres vært? Håper den har vært fin ♥
 

Min første morsdag & valentinsdag

 • 14.02.2016 - 22:58

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herregud - dette har jeg gledet meg til som et lite barn. Det er jo til og med kjekkere enn bursdag! Jeg har bare gledet meg til å kunne være en av dem som blir gratulert på denne dagen. Det er så STAS! I tillegg så er det både morsdag OG valentinsdag, denne dagen her er bare fylt av kjærlighet og jeg har virkelig kost meg hvert eneste minutt sammen med mine kjære. Jeg hadde bestemt meg på forhånd for at i dag skulle jeg koble ut absolutt alt og ta det mest mulig med ro. Jeg stod tidlig opp med Linéa, men så fort hun tok sin første lur stupte jeg tilbake under dynen. Jeg sovnet klokken ni, og fikk helt sjokk (og nesten litt panikk) da jeg våknet igjen og så at klokken var 12! Jeg kan ikke huske sist jeg tok meg en lur og sov så lenge utover dagen. Jeg måtte minne meg selv på at det var absolutt ingenting jeg skulle rekke, og kunne late meg så mye jeg ville. 

Linéa kom med morsdagsgave til meg og et kjempesøtt kort, så nå har jeg fått min aller første mammakopp. Alt jeg ønsket meg ♥ I to tiden kjørte Sindre lille gull bort til foreldrene sine, ettersom de skulle være barnevakt for henne i noen timer imens vi hadde en liten valentinesdate. Egentlig hadde vi planer om å gå ut og spise og deretter på kino, men restauranten vi ville spise på var fullbooket allerede to uker i forveien og filmene ble vist så sent (hva da småbarnsforeldre?), så derfor bestemte vi oss for å lage god mat hjemme. For å være ærlig så liker jeg det nesten bedre. Kunne nyte et måltid sammen, og deretter krype opp i sofaen tett inntil hverandre og se en film. Jeg laget maten imens Sindre leverte Linéa, og resultatet ble så bra! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bifftaco - all made from scratch! Til og med tacolefsene ble laget fra bunnen av. Det var utrolig godt, får vann i munnen av å se på disse bildene! Vi hadde også søtpotetchips ved siden av som vi dyppet i guacamole, men de hadde ikke kommet på bordet da jeg tok bildene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brownies, vaniljeiskrem og rørte bringebær til dessert, yum! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Morsdag + valentinesdag = julaften. Neida, det føltes bare som det! Jeg fikk så utrolig fine gaver; en mammakopp, Baby Drøm blad, undertøyssett fra Calvin Klein og en nydelig denim kjole som jeg har siklet på lenge. Og det beste av alt: to nydelige kort som jeg har lest på flere ganger i dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Et av de få bildene hun klarte å sitte stille på, så da får vi bare godta at hun plutselig manglet en arm)

Jeg er så heldig som får være mamma til denne godjenta! Det er verdt mer enn alt annet ♥ 

Det var en kjempefornøyd og trøtt liten jente som kom hjem fra besteforeldrene sine. De hadde vært ute på tur og kost seg masse. Vi begynte på kveldsrutinen rett etter at hun kom hjem, og hun sloknet på et blunk. Denne dagen har vært bra fra start til slutt, og så snart jeg har oppdatert dere skal vi fortsette på en ny serie vi akkurat har begynt på. Skriver en anbefaling til dere om den faller i smak. Håper dere har hatt en fin dag enten dere har feiret morsdag, valentinsdag eller bare dere selv. Og en ekstra gratulasjon til alle mødre der ute! Dere gjør en fantastisk viktig jobb, og fortjener å høre det hver eneste dag ♥ God klem fra meg!

 En perfekt start

 • 11.02.2016 - 16:28

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fine! Torsdager er vanligvis litt ekstra lange ettersom det er min lengste og tidligste dag på skolen. Det er ikke akkurat en fryd å måtte stå opp klokken seks om morningen og være ute av døren halv åtte, men når jeg først har kommet meg opp så går det greit. Og når jeg er ferdig med skoledagen så er det helg! Neste uke har jeg studieuke og bare ett fag, som vil si at helgen varer helt til tirsdag. Skikkelig langhelg hvor jeg skal finne på masse kjekt! Jeg skal blant annet i bursdag og jentekveld, ut på lekeplassen og trilletur med Linéa, og på søndag blir det feiring av valentinesday. Jeg kjenner det kribler i hele meg, dette skal bli noen fine dager. Det startet perfekt i dag med strålende sol, og så fort jeg kom hjem fra skolen tok vi oss en trilletur nede ved sjøen. Ååh lykke! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Linéa sovnet på vei tilbake, så nå tar hun seg en liten hvil imens jeg oppdaterer dere litt. Om ikke så lenge skal vi dra på besøk til foreldrene til Sindre. Gleder meg! Håper dere har en fin torsdag så langt. Snart er det helg, heier på dere ♥ 

Vi skrives mer senere, klem! 

 

Til deg som mente at livet mitt var over

 • 09.02.2016 - 21:36

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min nummer 1 partner i livet ♥ 

I dag snublet jeg over en artikkel på Side2.no om en mamma som brukte permisjonen sin på å reise verden rundt. (direktelink) Det slapp løs noen tanker hos meg som jeg egentlig har hatt lenge, men ikke har fått flyte fritt helt skikkelig. Før nå. 

Noe jeg fikk høre mye da jeg ble gravid, var alt jeg ikke kunne gjøre lenger. Nå var det slutt både på det ene og det andre. Jeg skulle ha pause fra studiene mine, og jeg kunne ikke reise andre steder enn til Dyreparken i Kristiansand, blant annet. Det var bare snakk om begrensninger, helt til plutselig noen sa: "Åå så heldig du er! Noe av det kjekkeste i verden er jo å reise med barn." Da slo det meg at jeg hadde sittet som en nikkedukke og hørt på de andre, istedenfor å tenke på hva jeg selv ville med min familie. Jeg er selv over gjennomsnittet eventyrlysten, og reising er noe av det som har gitt meg mest her i livet. Jeg har selv vært på familieferier til ganske eksotiske steder, og det er erfaringer og minner jeg setter veldig høyt. Vi har vært på øyhopping i Kroatia, sett pyramidene i Egypt, gått på den kinesiske mur i Kina og vært på safari og sovet i små hytter i Afrika. Jeg har fått sett mye av verden, og det har vært med på å forme meg til den jeg er i dag. 

Disse opplevelsene og erfaringene er noe jeg ønsker for Linéa også. Etter at jeg ble mamma drømmer jeg ikke bare for meg selv lenger, men også for henne. Jeg vil at hun skal få mest mulig ut av livet sitt, og jeg mener at det å se andre steder av verden gir deg et veldig fint perspektiv på livet. Jeg har alltid tenkt at når jeg får barn så skal jeg jobbe i utlandet en stund slik at de kan gå i internasjonal barnehage og få et godt grunnlag i engelsk. Jeg lærte selv engelsk fra jeg var tre år gammel, og det er noe jeg har satt stor pris på senere i livet. Jeg hadde nesten glemt ut disse drømmene og planene et lite øyeblikk for jeg var så opptatt av hva alle andre sa og skulle. Noe jeg alltid har tenkt er at jeg ønsker at barna mine skal få den erfaringen og lærdommen du får av å oppleve en annen kultur og lære et verdensomspennende språk. Det er noe som kommer utrolig godt med, og som jeg veldig gjerne vil at mine barn skal få gleden av. 

Noen vil kanskje si at det de foreldrene gjør er egoistisk når de reiser på backpacking rundt jorden med en liten unge, men jeg ser det på som noe positivt at de vil dele sin lidenskap med datteren sin og føre den videre til henne. Det gjelder å gripe sjansen når de hadde muligheten til det. Jeg tror ikke jeg selv hadde gjort det første året, men all respekt for valget deres. Det minnet meg på hvilke planer jeg selv har for fremtiden til min lille familie, og fikk meg til å huske på at jeg ikke måtte slutte å drømme bare fordi noen forteller meg noe annet. Hver eneste familie har sine egne grenser og regler. Ingen foreldre er like, og ingen barn er like. Noe som fungerer for oss, fungerer kanskje ikke for noen andre. Jeg skal fra nå av huske på at det er våre regler og ønsker, og ikke minst vårt barn vi skal leve etter.  Kanskje skriver jeg noe av masteren min på Hawaii eller i Australia? Kanskje jeg er engelsklærer i Nederland en stund, hvem vet? Det viktigste er at vi finner ut hvilke verdier vi har i vår familie, og hva vi ønsker å føre videre til Linéa. Og ikke minst hva som vil være det beste for henne!  

Sannheten er at livet ditt er langt ifra over når du får et barn. Du får ikke alltid gjort alt akkurat når du vil, men det eneste som kreves er litt tilpasning og planlegging. Og selvfølgelig skal vi dra til Kristiansand Dyrepark (det er jo kjempegøy) og andre barnevennlige parker, men poenget mitt er at det er fullt mulig å reise andre steder også, og det er noe den lille bare vil ha godt av. Jeg vil se og oppleve verden sammen med Linéa. Barn har en helt egen evne til å utforske, og jeg føler meg heldig som får ta del i det. Alt er så mye mer innholdsrikt. Å se verden gjennom et lite barn sine øyne er helt unikt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gleder meg til alt jeg har i vente sammen med denne skjønningen ♥

Har noen av mine fine lesere erfaringer de vil dele rundt dette?

 #mamma #mammablogg #foreldre #reise 

All ære til alenemødre

 • 07.02.2016 - 21:56

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag mine kjære! Har dere det bra? Håper det ♥ Det er så ufattelig deilig med HELG, er dere ikke enig? Jeg vil ikke at den skal ta slutt helt enda. Sindre kom hjem fra Storefjell natt til torsdag, så nå er hele den lille familien min samlet igjen. Jeg hadde sommerfugler i magen hele kvelden han skulle komme hjem. Det er så deilig å kjenne litt på det savnet, for deretter å få den gode gjensynsfølelsen. De fire dagene han var borte gikk utrolig fort, men det er kanskje ikke så rart når det skjer noe absolutt hele tiden. Det er krevende å skulle være alene om å underholde en baby døgnet rundt, og jeg skal innrømme at hodet mitt føles rimelig tungt når det treffer puten om kvelden. All ære til alenemødre altså!  Men samtidig nyter jeg alenetiden vår og koser meg masse når det bare er oss to jenter hjemme.

Da lille gull lå og snorket i sengen sin kvart over syv i går kveld stupte vi ned i sofaen med god mat og en film. Vi så Just go with it, en av mine favoritt komedier som jeg har sett mange ganger før. Innimellom filmtittingen bakte vi også boller som vi koste oss med i dag, med en kopp varm sjokolade ved siden av. Vi hadde en litt lat søndags formiddag i dag, og gikk rundt i pysjamasen helt til klokken nærmet seg to. Det gjorde godt! Litt senere var vi i familieselskap til lillebroren min som ble hele 13 år denne helgen. Veldig koselig å se hele familien, og Linéa storkoste seg som vanlig med å hoppe fra den ene til den andre. Jeg la ut en liten videosnutt av henne fra da vi satt ved bordet på instagram, om dere ønsker å se 

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva har dere gjort i helgen? Vil gjerne høre!  

Vi blir heller inne

 • 30.01.2016 - 18:55

Hei og god lørdag skjønne! I dag har vi hatt en skikkelig slapp og deilig dag. Ettersom Sindre reiser i morgen hadde vi egentlig tenkt til å gå ut og spise sammen alle tre, men da vi våknet opp i dag fant vi ut at det var perfekt vær ute til å ha kosedag inne. Så da ble det slik! Først ble det litt rydding og vasking, pakking og handling av mat, og så kunne endelig freden senke seg. Jeg tente lys over alt så nå er det skikkelig varmt og koselig her (og ikke minst lukter det himmelsk, elsker duftlys!). Vi har gått en liten tur ute i stormen, ellers har vi bare lekt og kost oss inne, alle sammen uniformert i koseklær. Elsker dager som dette! Nå har Linéa Olivia fått seg et deilig bad og kommet i pysjen. I skrivende stund sitter hun og Sindre på gulvet og leker imens jeg oppdaterer dere litt. Jeg tror han gruer seg litt til å dra fra lille gull, men jeg tror at vi har godt av å gjøre litt ting for oss selv også. En guttetur en gang i blant er bare bra! 

Nå pøser regnet ned utenfor, og planen for kvelden er å sitte under et varmt teppe med fyr i peisen og se på film. Så snart snuppeliten er i seng skal vi begynne på en ekstra god middag. Vi skal nemlig lage noe som vi ofte spiste på date nights før, så det er med andre ord lenge siden vi har spist det. Jeg kjenner at jeg er sulten allerede. Dessert har vi også jammen handlet inn til. I kveld slår vi på stortromma, haha. Gleder meg til å nyte kvelden sammen med min kjære! Vi har ikke akkurat vært så veldig bloggefine i dag, så jeg slenger med bilder av de to favoritt hjørnene mine i leiligheten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en kjempefin lørdagskveld! 

Maratonløpet

 • 28.01.2016 - 22:09

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Linéa vil sjeldent være i ro på bilder...)

God torsdag dere! Jeg føler stadig at jeg skriver at dagene går i ett, men det er vel fordi det skjer så mye hver eneste dag. Når kvelden kommer føles det som jeg har løpt et maraton. Men jeg koser meg! Jeg startet dagen i tannlegestolen, og etter det har det bare gått slag i slag. Jeg har hatt filmkameraet med så noe av det får dere se senere. Etter at den ene venninnen min gikk til tannlegen med tannverk og måtte trekke en tann så ble jeg så skremt at jeg bare måtte bestille meg en tannlegesjekk med det samme, haha. Heldigvis var alt helt fint, så ingen grunn til bekymring. Resten av dagen ble brukt på skolen, ærend, middagslaging og leking. Jeg knipset et par bilder til dere før det ble altfor kaos her hjemme. Litt utpå kvelden gikk jeg bort til Silje som bor bare ett minutt unna meg for å jobbe med en oppgave. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fikk gjort innlevering så og si helt ferdig, finpussen tar jeg i morgen tidlig. Det skal bli deilig å levere og ta helg. Fredagen og lørdagen skal nytes til det fulle sammen med Linéa Olivia og Sindre, for på søndag reiser S bort i fire dager. Jeg kjenner at jeg gruer meg litt, det er selvfølgelig alltid kjekkest når vi er samlet alle tre. Men jeg vet at han kommer til å kose seg masse og jeg unner ham virkelig denne turen. Og dagene suser så fort forbi uansett at plutselig er han hjemme igjen. Enn så lenge blir det girlpower all the way! 

 

Videoblog in the making

 • 26.01.2016 - 22:31

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og hopp! Det ble ikke så mange bildene til dagens innlegg, jeg har for det meste vært opptatt med filming. Ettersom den forrige videobloggen falt i smak, tenkte jeg å fortsette med det. Denne gangen får dere se litt mer enn bare meg som sitter og snakker til kameraet. Jeg håper og tror at dere kommer til å like det! I dag har jeg som vanlig vært på skolen og senere babysvømming med Linéa Olivia. Vi øvet på selvberging på i dag, og det er så kjekt å se at kurset vi går på har så god nytte. Denne dagen har gått i ett og det har skjedd noe hele tiden så jeg kjenner det skikkelig i kroppen nå. Hodet er egentlig litt tomt, så jeg tror jeg bare avslutter her! Ville i hvert fall titte innom og dele et par bilder med dere, samt ønske dere en god natt Vi skrives mer i morgen!

Roadtrip til verdens koseligste sted

 • 24.01.2016 - 22:26

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag fine! I dag dro vi ut på besøk til besteforeldrene mine, som bor på verdens koseligste sted. Jeg elsker å bare sitte og stirre ut av vinduet imens vi kjører innover, jeg blir aldri lei av å beundre omgivelsene. Jeg elsker roadtrips! Da får virkelig tankene vandre, og jeg tar meg skikkelig tid til å sette pris på hvor fint landet vårt egentlig er. Besteforeldrene mine er så flinke med blomster og hage, og om sommeren spesielt er det helt nydelig hos dem. I dag var det skikkelig grått ute, så vi koste oss inne foran peisen med god mat og en hel haug av søtsaker. Jeg føler alltid at vi spiser fra vi kommer til vi går, det kommer stadig noe nytt på bordet. Veldig koselig å sitte inne i varmen og se på landskapet utenfor, høre peisen som knitrer og bare spise og kose seg. En skikkelig lat og deilig søndag. Akkurat slik jeg liker det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere har hatt en fin helg og har fått ladet opp batteriene litt. Nå er det snart natta her, slik at vi er klare for en ny uke i morgen. 

Sov godt ♥ Klem! 

Alt jeg trenger

 • 23.01.2016 - 22:38

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Jeg ville bare titte innom en siste gang i dag. Vi har kommet hjem igjen fra besøket hos foreldrene til Sindre, Linéa er i seng for lenge siden og vi ligger i hver vår ende av sofaen og slapper av. Vi fikk servert kjempegod middag og dessert, så nå er jeg mett og fornøyd. Det var utrolig deilig å sette håret opp i en dott, slenge seg ned på sofaen og se siste episode av KUWTK. Det er like deilig med helg hver uke, og hver gang synes jeg at den suser altfor fort forbi. Jeg prøver å nyte den til det fulle og bare finne på koselige ting sammen med min lille familie som jeg setter høyere enn alt. Sånn som i dag så har jeg bare kost meg hjemme med Linéa hele dagen frem til Sindre kom hjem fra jobb og vi dro på besøk. Der koste vi oss med godt selskap og nydelig mat. Og med Linéa sovende trygt i sengen sin kan mammaskuldrene senke seg ti hakk, og jeg kan slenge meg på sofaen med god samvittighet. Jeg kjenner at jeg har alt jeg trenger, og det er en veldig god følelse. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var lørdagstacoen sin det tenker jeg. Helt utrolig godt! 

 Det føles som klokken er langt over midnatt, men egentlig er den jo ikke elleve engang, haha! Før i tiden var det uaktuelt å legge seg før klokken 00 i helger, men nå kjenner jeg at sengen frister bare mer og mer. Da er det bare å lytte til kroppen og stupe til sengs! Vi skrives mer i morgen.

God natt mine fine ♥

Snøkos

 • 20.01.2016 - 18:10

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ååh, dette været gjør meg så glad! Frostrøyk, kram snø og strålende sol. Vinteren på sitt beste er virkelig nydelig. Da jeg kom hjem fra skolen måtte vi selvfølgelig ut og leke litt i snøen. Linéa får ikke være så lenge ute når det er så kaldt, men en liten stund går helt fint. Håper ikke dere blir lei av disse snøbildene, det bare er så koselig og stemningsfullt at jeg må bare dele dem med dere! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv om det er koselig med vinter og snø så håper jeg det bare er for en liten periode, for jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til varmere tider. I går bestilte vi faktisk tur til Nederland i juni for å besøke pappa og stemoren min. Gleder meg! Resten av kvelden skal vi bare nyte inne. Jeg har planer om å finne frem pensum og en god kopp med kakao. I morgen skal vi på helsestasjonen, og så har jeg en forelesning på skolen før det er helg. Det blir herlig! 

Uforsker snø

 • 16.01.2016 - 13:57

Og plutselig kom snøen hit også! Jeg synes det er så koselig og stemningsfullt med snø, og ekstra gøy er det når vi kan ta med Linéa ut. Hun er så herlig der hun ligger på magen og lager snøengler, godt polstret i dressen sin og med en duskelue på snei. Det kjekkeste i verden er jo å se de små oppdage og utforske nye ting. Snø var veldig spennende, men også litt rart. Det var mest gøy å bli dratt på akebrett, selvfølgelig! Vi koste oss masse med å bare kjenne på snøen, kaste den opp i luften og padle litt rundt. Gleder meg til hun blir så stor at vi kan lage snømann og snølykt sammen, og etterpå krype inn under teppene med en kopp varm sjokolade. Foreløpig er hun mer enn nok fornøyd med å få sitte litt på akebrettet og lage snøengler. Under er et lite bildedryss fra da vi var ute i hagen i går og koste oss. Beklager at det blir litt mange bilder, men en stolt mamma klarer jo ikke å ta mindre enn et par tusen bilder hver gang det skjer noe nytt, haha! 

Lille gull var våken ganske mye i natt, så vi er rimelig reduserte i dag. Hun er ikke grinete eller noe, det virker bare som hun ikke finner helt roen til å sove. Jeg håper egentlig at det er tenner som snart kommer, slik at det er en god forklaring på dette. Hun begynte med det natt til torsdag, så jeg kjenner at søvnlageret har minsket kraftig. Heldigvis fikk Linéa være med mormoren sin i morges, slik at vi fikk sovet litt ut. Det gjorde veldig godt! Nå skal vi straks kle oss for å dra i bursdag. 

Ha en strålende fin lørdag ♥ Klem!

Tilbake til hverdagen

 • 05.01.2016 - 18:58

På søndag tenkte jeg at gjerne skulle hatt et par dager til med ferie, men nå som jeg har gått to dager på skolen synes jeg det er litt godt å komme i gang igjen. Jeg er glad i hverdagen og rutiner. Det er gøy med ferie, reising og besøk, men ingenting er som å komme hjem igjen. Slik er det vel alltid. Skolen disse to dagene har vært ganske grei, og jeg tror dette blir et bra semester. Tenk at jeg har gått et halvt år allerede på skolen med en liten baby. Det er utrolig hvor fint det har gått! Og jeg tror at dette semesteret kommer til å bli enda bedre. Linéa er større, jeg er mer dreven, vi går mot sommeren og det er mye gøy som skjer. Jeg gleder meg til å stå på enda et halvår samtidig som jeg koser meg ihjel med å følge utviklingen til lille gull. 

Natt til i dag fikk jeg ikke så altfor mye søvn. Linéa ville bare ligge inntil meg hele tiden, og siden hun vanligvis sover i sin egen seng hele natten rundt så får hun lov å komme opp i vår seng de få gangene hun viser behov for det. Jeg er usikker på om det er tenner på ferde, eller om hun bare hadde en dårlig natt, men hun våknet i hvert fall av og på gjennom hele natten. Hun ligger og snur seg og spreller med beina til alle kanter så jeg fikk en fot både her og der. Og siste gangen hun våknet på morningen ble jeg vekket av to små barnehender som "koste" meg i ansiktet. Ingenting er bedre enn det, haha! 

Jeg hadde heldigvis bare forelesning 10-12, og etter det har vi bare kost oss masse hjemme før det var tid for babysvømming igjen. 

Nydelige kosedressen og den kjempesøte puten til tripp trapp stolen som hun fikk til jul! Trykk på liker knappen eller gi en lyd i kommentarfeltet om dere ønsker å se litt mer av hva Linéa fikk til jul. 

Leking og kos 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svømmetøyet er pakket. Se den søte badetrusen hennes da, hihi!Lille gull sovnet på et blunk i bilen etter svømmingen.

I dag merket jeg ekstra godt hvor mye hun utvikler seg på veldig kort tid. Hun har alltid trivdes godt på svømmingen, men nå virket hun enda mer trygg og avslappet. Hun plasket vilt med armer og bein, og lo masse. Det er så godt å se at hun blir trygg i vannet og utvikler seg så bra motorisk. Babysvømmingen er helt klart et av høydepunktene for uken, og jeg er så glad for at vi fortsatte å gå etter jul også.

Hvordan har starten på uken vært for dere? 

Søndagstur

 • 03.01.2016 - 15:45

// Inneholder annonselenker

Utrolig varm og god turjakke fra Kari Traa finner dere HER (direktelink).

Siste dag av ferien før hverdagen begynner for fullt i morgen, og vi nyter den til det fulle. Vi tok oss en lang og god tur i Melsheia, veldig deilig med frisk luft og gå ute i naturen.  Været var helt nydelig i dag med blå himmel og sol, perfekt vær å gå tur i! Linéa fikk sitte i vognen sin og følgte nøye med på alle tretoppene imens vi trillet på stien. En veldig koselig avslutning på en fin juleferie. Dette skal vi helt klart gjøre mer av! 

Resten av dagen skal vi bare kose oss inne, pakke ut og få vasket litt i leiligheten slik at vi er klare for å ta fatt på hverdagen igjen i morgen. Senere i kveld skal jeg ut og spise på Døgnvill med noen jenter i klassen. Vi har ikke sett hverandre siden eksamen, så jeg gleder meg veldig! 

Årets første skitur

 • 01.01.2016 - 23:03

Hei fininger! Håper dere hadde en fin nyttårsfeiring i går, og har hatt en bra start på året. Vi feiret med min familie og et vennepar av familien på hytten deres. Det var en veldig fin feiring med god mat og koselig selskap, og jeg kjenner at jeg gleder meg enda mer til neste år. Da er Linéa litt større og skjønner litt mer av det. Det blir så koselig å tenne stjerneskudd sammen og se på rakettene. Er veldig spent på om hun arver min frykt for raketter og høye smell. Det håper jeg egentlig ikke, men om hun gjør det så sitter jeg gladelig inne med henne og ser på fyrverkeriet fra vinduet. 

Vi kom hjem fra fjellet for en liten stund siden, og skal snart krype under dynen. Jeg synes det er ganske koselig med roadtrip; synge med på sanger som spilles på radioen, fjellandskapet rundt oss, veimat og gode samtaler. Linéa er en engel å ha med seg på tur enten det er med fly eller bil, og hun sov hele veien hjem. Tidligere i dag var vi på årets første skitur. I fjor da jeg var gravid, var jeg oppe i Sirdalen og stod på ski. Da så jeg så mange som hadde små unger med seg og dro dem i pulk, så det bestemte jeg meg for at det ville jeg også gjøre. Så nesten et år senere fikk jeg prøvd det! Det ble en kort tur i dag, men jeg gleder meg til å ta med Linéa på flere turer i pulken. Håper dere har det fint og nyter siste del av ferien! God klem 

På vei

 • 31.12.2015 - 13:32

Hei dere! Her går det jammen unna, for bare etter to dager hjemme er vi nå på vei til Sirdalen for å feire nyttår. Planen var egentlig å dra i går, men ettersom Linéa var våken nesten hele natten fant vi ut at det ikke var lurt å kjøre med bare to timer på øyet i det været som har vært nå. I natt sov hun heldigvis gjennom hele natten, og vi fikk kommet oss avgårde.

Dagene hjemme har gått i å pakke ut og pakke inn, vaske en hel haug av klær og gjøre et par ærender. Jeg fikk også for meg at jeg skulle ha opprydning i skuffer og skap. Men da kvelden kom var det utrolig deilig å bare synke ned i sofaen, fyre i peisen og se på Istid 4 imens vi koste oss med god mat. Det er alltid godt å komme hjem!

Dagen etterpå hadde jeg Bettina, Silje, Ingrid og Zahra over på middag. Jeg serverte pizza, og vi snakket og koste oss til sent på kveld. Det var så godt å se alle sammen igjen, og det som er så kjekt er at vi kan sitte og snakke i evigheter om alt og ingenting. Jeg kjeder meg aldri i deres selskap. Linéa var også med oss en stund, hun er jo en del av gjengen<3

Som sagt er vi på vei til Sirdalen, og jeg gleder meg masse til turer ute i snøen. Jeg har et stort ønske om å få tatt med Linéa på skitur og dra henne etter meg i pulk. Jeg husker sist vinter når jeg var gravid så gikk jeg masse på ski, og håpet at neste vinter kunne jeg ha henne med meg i en pulk. Dressen hennes er pakket og jeg gleder meg til å ta henne med ut i snøen!

Hvis vi ikke skrives mer før så vil jeg ønske dere alle sammen en kjempefin nyttårsfeiring! God klem <3

Første møte med snø

 • 27.12.2015 - 16:12

Og så ble ønsket mitt om snø oppfylt! Tredje juledag begynte det endelig å snø skikkelig, og jeg kjente den gode stemningen komme krypende. Vi hadde en kjempefin tur opp til et utsiktspunkt, og Linéa fikk sitt første møte med snø. Hun prøvde hele tiden å slikke på snøfnuggene som dalte ned, det var kjempemorsomt å se på. 

Det har vært en første gang for mye denne julen. Vi feiret Linéa sin første jul sammen med familien til Sindre på moren hans sin side. Vi startet dagen med god frokost, pysjamas og juleprogram på TV. Tre nøtter til askepott må jeg se hvert eneste år. Litt senere hadde vi julegrøt, før vi måtte hoppe i finstasen og gjøre oss klar for kirken. Oldemoren til Linéa (moren til stefaren min)  hadde strikket en helt nydelig bunad som Linéa hadde på seg. Hun var så skjønn! Julen ble ringet inn i kirken, og jeg fikk skikkelig julestemning. Linéa satt hos oldemoren sin (bestemoren til Sindre), kikket nysgjerrig rundt seg hele tiden, og var helt med på syngingen. Resten av kvelden tilbrakte vi hjemme hos tanten og onkelen til Sindre med nydelig mat og gaveåpning. Det var en utrolig fin feiring. Vi sov alle over hos dem slik at vi neste dag kunne gå rundt i pysjen, slappe av og spise en sen brunch sammen. Deilig! 

Nå er vi hos faren til Sindre, til vi reiser hjem i morgen. Denne julen har gått så altfor fort! Vi har kost oss masse hjemme hos oldeforeldrene til Linéa, og oldemoren hennes har virkelig gjort disse juledagene utrolig fine for oss. Akkurat nå ligger Linéa og sover i vognen sin, og vi skal bare slappe av og nyte resten av kvelden. Håper dere nyter late juledager! Klem 

Juleferie på østlandet

 • 22.12.2015 - 20:14

Endelig dere, kan jeg senke skuldrene ned noen hakk. Med alle tre eksamener fullført og gode karakterer kunne jeg kjøre smilende hjem fra universitetet på fredag. Jeg fikk så mye skryt og gode ord fra eksaminatorene at jeg ble så rørt og måtte felle et par gledestårer i bilen, haha! Det var så ufattelig deilig å komme i mål. Da jeg kom hjem, satt jeg og klemte og koste på Linéa Olivia i en evighet. Den beste premien i verden. 

Hele helgen gikk slag i slag. På lørdagen kastet vi oss ut i julekaoset for å handle julegaver. Vi fikk heldigvis alle gavene i boks, i tillegg til at jeg fikk klippet meg. Det trengtes! Om kvelden var jeg på julebord hos Bettina med hele jentegjengen. Vi spiste tapas, hadde quiz, lo maasse, og skravlet om alt og ingenting. Vi driver med så mye forskjellig, så det er veldig gøy å få oppdatert hverandre litt. På søndagen var vi på besøk hos tanten min og søskenbarna mine. Camilla, fadderen til Linéa, har kommet hjem fra politihøyskolen for julen, så det var veldig godt å få sett henne igjen. Om kvelden var det fin julemiddag med hele familien. Og innimellom alt dette skulle vi (jeg) pakke alt vi skulle ha med oss til østlandet.

Alle kofferter og vesker ble ferdig pakket, flyturen gikk fint (Linéa var en blid engel som alltid), og i skrivende stund sitter jeg hos besteforeldrene til Sindre og oppdaterer dere. Vi skal være her hele julen. Veldig koselig å se alle igjen, og få tilbrakt litt tid sammen med Sindre sin familie også. Vi har hatt en lang og fin dag ute på kjekke ting, så nå blir det bare avslapping resten av kvelden. 

Først dro jeg, Sindre, bestemoren til Linéa, tanten til Sindre og ungene hennes Hedvig og Hermine til Ankerskogen Svømmehall for å bade. Ettersom vi gikk glipp av siste gang på babysvømmingen i går siden vi skulle reise, gjorde vi mange av øvelsene vi pleier å gjøre her istedenfor. Linéa elsker å bade og koste seg med svømming, plasking og leking med madrasser og badeleker. Svømmehallen var kjempestor med flere basseng, fossefall, sklier osv. 

Lille gull er trøtt etter bading 

Etterpå dro vi på et kjøpesenter som lå like ved og møtte brødrene til Sindre og oldemoren til Linéa. Linéa fikk nye klær av oldemoren sin og jeg kjøpte et par interiørting. Elsker å handle på butikker andre steder som ikke har de samme tingene som hjemme. Vi spiste en god lunsj på Jordbærpikene, før vi dro hjem. 

På vei hjem begynte det til og med å snø litt! Krysser fingrene for at det kommer litt til før julaften, jeg ønsker meg hvit jul 

Hva er deres planer for julen?

Imens regnet faller ned ute...

 • 08.12.2015 - 14:28

...koser vi oss inne! 

Lille luringen min! Absolutt alt skal tygges på og smakes på, hun er en liten gnager. Her har hun akkurat våknet etter den første luren sin. Hun elsker å ligge å prate, sprelle med beina og rulle rundt i sengen etter at hun har sovet. Våkne litt sakte og bare kose seg litt i fred. Hun prøvde febrilsk å heise seg opp i sittende stilling, men beina hang fast mellom sprinklene, så jeg måtte hjelpe til litt. 

I dag er jeg alene med Linéa helt fra morgen til sent på kvelden ettersom Sindre først skal jobbe med en eksamen hos en kompis og deretter rett på et jobbkurs. Så da er det bare oss to jenter som skal kose oss inne. Heldigvis er hun ikke så tett i dag som hun var i går, så det går på bedringens vei. Vi har sittet under varme tepper og lest i bok og ligget på leketeppet og lekt. Hun har så lyst til å krype og komme seg fremover, og blir skikkelig sint når hun ikke kommer seg så langt avgårde som hun vil. Det blir mer til at hun drar seg litt rundt. Hun får til å reise seg på strake armer, men mangler å få presset knærne helt opp under seg. Men jeg er sikker på at om en stund så har hun så smått begynt å krabbe også. Hva gjør dere i dag?

Snart i mål

 • 05.12.2015 - 20:09

Kosedressen finner dere HER (direktelink). Bruk koden 325441 for å få 25%! 

I dag hadde jeg min andre eksamen før jul, og nå er det bare én igjen. Det skal bli så utrolig godt med ferie nå! Kjenner på kroppen at jeg går på siste overskudd hele tiden. Derfor tok jeg meg resten av dagen fri etter at jeg var ferdig med eksamen i dag for å lade opp batteriene litt, for det trengs. Jeg har ikke fått skikkelig helgefølelse ettersom eksamen var på en lørdag, men skal prøve å nyte resten av helgen i hvert fall. Vi har vært og handlet inn taco og masse godteri, og resten av kvelden skal jeg sitte og klemme på den gode bamsen min som dere ser ovenfor her. Det gjør underverker med litt Linéa og mamma kvalitetstid! 

Det ble et veldig kort innlegg fra meg i dag, men jeg ville bare innom og gi et lite livstegn. Det har skjedd endel i det siste som jeg tenkte å dele med dere i morgen. Ha en fin lørdagskveld så lenge! 

Julekort fotoshoot

 • 18.11.2015 - 19:04Hei dere! Her er det full rulle om dagene, og det er bare gøy! Å kombinere to vidt forskjellige verdener er en utfordring, men så langt er det noe jeg trives med. Jeg er hun som sitter og stirrer på mobilen på bildet av en liten bolle av en baby som sitter fornøyd i et basseng med nisselue på fordi jeg lengter sånn etter å komme hjem til den lille klumpen, samtidig som jeg er en helt vanlig ungdom som sitter på grupperom og gjør lekser sammen med studievenninner. Det er en så stor kontrast at jeg nesten må le noen ganger! Etter forelesning styrter jeg til bilen for å komme meg fort hjem hvor en strålende blid jente alltid venter på meg. Den følelsen dere, den er virkelig ubeskrivelig. Når jeg får henne i armene føles det som jeg kan sitte og klemme på henne i timesvis. Stakkars, hun har jo ikke tid til sånt og vil aller helst at mamma skal være med og leke på gulvet. Men en liten stund får jeg til å snike til meg med bare klemming og kos (og inhalering av den gode babyduften som ikke har forsvunnet helt enda). 

Som sagt er det mye som skjer for tiden, og det spinner konstant oppi hodet mitt. Kontrollfreaken som jeg er så er jeg veldig glad i lister og sitter og skriver liste over ett eller annet hver dag. Det er så mye jeg vil gjøre, men alt kan dessverre ikke gjøres på en gang! Jeg har også begynt å planlegge julen litt, og snart må vi en tur ut på julegaveshopping. Jeg elsker høytider, og denne julen gleder jeg meg spesielt til ettersom det er Linéa Olivia sin aller første. Hun skjønner jo ingenting enda, men jeg synes det er utrolig stas fordet! Vi skal feire på østlandet sammen med familien til Sindre, og det gleder jeg meg masse til. Dette blir i hvert fall en stor kontrast til forrige jul hvor jeg var gravid og fortsatt holdt det skjult. Jeg kjempet for å klare å få i meg noe som helst av julematen, og ikke minst holde på den. Det var en utrolig stressende tid hvor jeg hele tiden hadde tankene et annet sted og klarte liksom ikke helt å kose meg skikkelig. Hadde jeg bare kunnet se inn i fremtiden og se at et år senere satt jeg lykkelig med verdens skjønneste datter og gledet meg til å feire jul sammen med henne! Litt behind the scenes bilder fra vår lille julekort fotoshoot i dag! Vår personlige fotograf er på politihøyskolen i Oslo, så da ble det litt amatør fotografering hjemme i stuen. Linéa syntes det var mest spennende å ta på og spise på saueskinnet, men hun var i hvert fall glad og fornøyd så jeg tror vi fikk noen bra bilder. Jeg la også ut en video på instagram. Måtte selvfølgelig ha på den skjønne julegenseren Linéa fikk av mormoren sin, så herlig 

Nå skal jeg hive meg rundt og bake kanelboller. Så at Ingrid laget det i går og ble så fristet! Ha en fin onsdagskveld ♥ 

Gratulerer med farsdagen!

 • 08.11.2015 - 14:34

God søndag kjære lesere - og gratulerer med farsdagen til alle fedre der ute! Jeg elsker slike merkedager og feirer det som feires kan. Jeg har gledet meg ekstra mye til denne dagen ettersom det er Sindre sin første farsdag hvor han selv blir feiret, og jeg vet at han har sett frem til det. Planen var egentlig amerikanske pannekaker på sengen, men siden Camilla, søskenbarnet mitt og fadderen til Linéa, var hjemme en tur denne helgen og skulle kjøre tilbake til Oslo i dag inviterte vi dem på frokost før de skulle dra avgårde. Så da ble vi plutselig et fulldekket bord, jo flere jo bedre! Vi serverte amerikanske pannekaker med masse digg tilbehør, mums! Det var veldig godt å se Camilla igjen, og ikke minst at Linéa fikk litt tid sammen med fadderen sin. Nå ser vi ikke hverandre igjen før til jul! 

Senere ble det gaveåpning, og jeg var ganske fornøyd med gavene jeg og Linéa hadde handlet inn og laget. Sindre fikk et koselig kort, en liten bok med fine beskrivelser av fedre, verdikuponger og en stor og god morgenkåpe. Sistenevnte visste jeg at han hadde ønsket seg lenge, og han har ofte sagt at han skulle hatt en når han skal stå opp om natten fordi det er så kaldt. Nå har han en myk og god morgenkåpe han kan pakke seg inn i. Veldig fornøyd med pappagavene sine! 

Nå har vi akkurat trillet en lang og god tur, og koser oss med litt serier imens Linéa sover. Litt senere skal vi ha en ekstra fin middag her hjemme, før vi drar bort til foreldrene til Sindre på kaker. For en søndag! 

 

Et tungt valg

 • 04.11.2015 - 21:46

Uansett hvor lang og tung en dag kan ha vært, samme hvor mange utfordringer jeg har måttet møte så er det noe ved disse kosestundene om kvelden som alltid får opp humøret. Linéa ligger fornøyd i armene mine og gir meg den gleden og roen som ingen andre kan. Jeg får virkelig kjenne på kjærligheten og tilliten hun har til meg, og jeg føler meg heldig som får være mammaen hennes. Hun er det mest dyrebare jeg har, og noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne sitte sånn for alltid og passe på at ingenting vondt skjer med henne. Det er nå jeg innser hvor sterk den mammakjærligheten egentlig er. Jeg vil gjøre absolutt alt for denne herlige skapningen. 

I det siste har det vært noe som jeg har stresset ganske mye over. Jeg vil alltid være superwoman og klare alt, men noen ganger må man bare sette seg ned og finne ut hvordan man vil prioritere. Hva er faktisk mulig, og hva vil bli å ta seg vann over hodet? Vi skal ha 30 timer praksis hvert semester, og dette blir ikke lagt opp utenom forelesningene. Du avtaler med din veileder på skolen du har blitt tildelt om når du skal komme, og er du heldig så kræsjer det ikke alltid med når du har forelesninger på universitetet. I og med at jeg ikke har mulighet til å lese like mye hjemme som andre kan, så er forelesningene gull verdt for meg. Mye av stoffet lærer jeg gjennom forelesningene og notatene jeg tar der. Jeg føler at jeg leser maksimalt av det jeg klarer hjemme, og det er uaktuelt for meg å miste så mange forelesninger. Jeg hadde aldri klart å lese meg opp på så mye hjemme alene. Vi satte oss ned med kalenderen og prøvde å notere ned hvilke dager jeg har fri (som egentlig er beregnet til eksamenslesing) slik at jeg kunne prøve å ha mest mulig praksis disse dagene. Det som var veldig trist var at plutselig hadde jeg ikke fri på mandager lenger, favoritt dagen min hvor det bare var masse kos med meg og Linéa imens Sindre var på skolen. Etter at jeg fikk svar fra veilederen min på om datoene passet for henne så manglet jeg fortsatt 13 timer som måtte bli tatt når jeg egentlig har forelesning.

Jeg måtte gå mange runder med meg selv før jeg fant ut at det kom til å slite meg for mye ut. Å bruke alle fridagene mine på praksis, samt lese enda mer hjemme føltes ikke uoppnåelig, men jeg var redd for at jeg kom til å sitte helt utbrent en uke før eksamen. Det var det ikke verdt. Da tar jeg det heller senere når Linéa er i barnehagen og det passer litt bedre. Så jeg valgte å melde meg av praksisen for i år. Det føltes egentlig som et nederlag, jeg forventet så mye av meg selv. Men jeg føler det er viktigere at jeg klarer å ta fagene, det er enda vanskeligere å ta dem opp igjen. Denne tiden får jeg aldri tilbake, og jeg vil kunne være tilstede med nok energi til å være den mammaen Linéa fortjener. Jeg må bli flinkere til å innse at det jeg gjør allerede er godt nok. Den største bekreftelsen ligger i armene mine akkurat nå. Ønsker dere en fin kveld ♥

 #mamma #mammablogg 

 

Vil dere se oss på TV skjermen?

 • 02.11.2015 - 21:51

Mandag og ny uke etter en veldig fin helg! Det var jo Halloween, så jeg og Sindre var faktisk ute sammen for første gang etter Linéa ble født. Vi var først på et vorspiel hvor alle hadde kledd seg ut, så vi gjorde det litt halvveis og kledde oss ut som cowboy og indianer. På byen møtte vi også mine venninner, og mange andre kjente. Det var veldig god stemning og vi koste oss masse hele kvelden. Vi var hjemme i to tiden, og det var mer enn sent nok for min del når du må tidlig opp til en liten baby dagen etter. Jeg savner Linéa så utrolig mye når jeg ikke er med henne, selv om jeg setter veldig pris på den lille egentiden også! Det er så godt å se henne igjen at jeg sitter og holder på henne i to dager etterpå fordi det er så godt å ha henne i armene igjen. Haha nå virker jeg jo helt gal, men sånn er det å være mamma! På søndag hadde vi en skikkelig fin høstdag med trilletur i det fine været og masse innekos med god mat, leking og tv serier. Deilig å lade opp litt til en ny uke! 

I dag har vi som vanlig vært på babysvømming, og etter det har vi lekt masse på teppet hvor Linéa har blitt skikkelig flink til å snu seg fra rygg til mage. Hun har gjort det et par ganger før, men nå svinger hun seg rundt lett som ingenting flere ganger på rad. Flinke jenta vår! Vi gikk oss en lang tur med vognen, det er så deilig puste inn den kjølige høstluften om kvelden. Nå har vi akkurat sett "Kjære mamma" som hadde premiere i dag på TV2 livsstil. Jeg ble faktisk kontaktet av redaksjonen og ble spurt om jeg var interessert i å være med til neste sesong. Jeg synes det virker som et bra konsept og det er veldig kjekt å se et program "uten filter". Jeg må tenke litt mer på det, men hva synes dere? Vil dere se oss på TV skjermen? 

Lille revejenta mi ♥ Når det kommer til barneting så har jeg fått skikkelig dilla på rever! Jeg synes revemotiv er så utrolig herlig, alt trenger ikke bare være prinsessekroner hele tiden. En annen ting jeg elsker er at Zara har kommet til Stavanger! Den kom for en måned siden, men jeg hadde faktisk ikke vært innom før for en liten stund siden. Tightsen kjøpte vi på Zara i Nederland, mens genseren plukket vi med oss da vi var innom her i Stavanger. Jeg synes faktisk det er mye kjekkere å kjøpe klær til Linéa enn meg selv! 

Håper dere har hatt en god mandag, måtte resten av uken bli like bra 

 

#mamma #mammablogg #hverdag  

Litt mormor-tid

 • 01.10.2015 - 08:18

God morgen skjønne Jeg ville bare titte raskt innom dere, før jeg må dra avgårde. I dag skal jeg ha praksis på en ungdomsskole, så mormoren til Linéa Olivia skal passe henne imens. De skal på babysang, så det tror jeg blir veldig kjekt for lille gull. Hun elsker når vi synger og leker med henne. Stellevesken og sekken hennes er pakket så alt er klart til litt kvalitetstid med mommo. Selv om jeg vil tilbringe hvert eneste minutt sammen med Linéa, så går det litt bedre å dra når jeg vet at hun koser seg masse imens jeg er på skolen. Så er jeg tilbake etter tre små timer.

I går var vi forresten på tre måneders kontroll! Linéa tok vaksine i begge lårene og ble både veid og målt. Hun var veldig flink, og sutret bare bittelitt etter den andre sprøyten, men det gikk veldig fort over. Like tøff som mammaen sin når det kommer til sprøyter ;-) Hun veide 6700 g og var blitt hele 61 cm, jenta vår har blitt så stor Helsesøster sa at hun var litt liten når hun ble født, men har tatt det godt igjen. Nå har hun jo skikkelig gode bollekinn, hehe! Etterpå var vi samlet en liten gruppe som har fått unge ca på samme tid hvor helsesøster sjekket de små på forskjellige motoriske ting, og fikk oss til å dele litt erfaringer fra den siste tiden. Det er alltid hyggelig å snakke med andre som har fått barn rundt samme tid som deg, og som kanskje går gjennom mye av de samme tingene akkurat nå. 

Linéa fikk masse skryt av hvor sterk og kvikk hun er. Når hun ligger på ryggen og vi holder henne litt i hendene så drar hun seg opp i sittende stilling selv. Bare seks uker gammel rullet hun rundt fra mage til rygg for første gang, og nå kommer hun halvveis fra rygg til mage. Når hun ligger på magen holder hun hodet høyt og støtter seg godt på armene, og prøver å sparke fra med beina. Hvis jeg for eksempel holder en leke foran henne så griper hun etter den selv, rister på den og putter den i munnen. Hun ble veldig tidlig skikkelig "med", nysgjerrig på alt og ville opp og frem. Vi har lekt masse med henne på teppe eller i babygym, og det er så gøy å se hvor utrolig mye hun har utviklet seg på kort tid.

Sånn! Da har jeg fått lettet litt på mammahjertet, og er klar for å slenge vesken over skulderen og rase avgårde. Håper dere får en fantastisk fin torsdag! Vi skrives mer senere  

 

Ingen er som deg

 • 28.09.2015 - 13:14Hei og hopp! Har dere en bra start på uken? Mandag har faktisk blitt min favorittdag, og jeg gleder meg alltid til mandag og ny uke. Som vanlig er det mye som skjer hele uken, men det er bare gøy. Jeg bruker alltid litt tid på søndagen til å planlegge den kommende uken både med mat og ting som må gjøres. Alt går så mye lettere når du har laget en plan på det! Denne uken skal vi blant annet på 3 måneders kontroll med Linèa Olivia, og det gleder jeg meg veldig til. Er alltid like stas å få høre hvor mye hun har vokst, og hvordan hun har utviklet seg. 

På mandager har jeg fri og da er det tradisjon at jeg og Linèa Olivia ligger litt ekstra lenge i pysjen og prater sammen. Hun er så utrolig blid om morningen at det er jo helt umulig å være trøtt og gretten rundt henne. Hun lager masse godlyder, smiler og ler. Armer og bein spreller ukontrollert. Hver eneste dag tenker jeg på hvor heldig jeg er som har Linèa. Ingen er som deg, lille venn  Nå har vi akkurat vært ute på trilletur, og hun sover søtt i vognen sin. Så snart dere er oppdatert skal jeg ta bøkene fatt og jobbe med oppgaveskriving. Senere skal vi på babysvømming, og det gleder jeg meg som vanlig veldig til. 

Jeg titter innom litt senere, og da har jeg en oppskrift som jeg gjerne vil dele med dere. Ha en fin mandag så lenge!

Hva er planene deres for uken?♥

PS: Vinneren av en smokkesnor fra Hekleparadiset ble @maikenhavik, og vinneren av Caseapp konkurransen ble Ida Hammer! Gratulerer så mye ♥♥♥

Lørdagstur i parken

 • 26.09.2015 - 15:46

Hei dere! Nå har vi akkurat kommet hjem fra en kjempefin tur i Sandvedparken. Været var helt nydelig i dag med strålende sol, så vi måtte benytte sjansen. Det er veldig deilig å komme seg litt ut i det fri, et lite avbrekk i den ellers så hektiske hverdagen. Vi var alltid masse i Sandvedparken når jeg var liten, så jeg har mange gode barndomsminner derfra. Gleder meg masse til Linèa Olivia blir litt større og kan løpe rundt og leke i parken. Foreløpig betraktet hun alt fra vognen sin. Vi ruslet helt til enden av parken, og fant oss et sted vi kunne sitte og spise. Det var utrolig fredelig og fint, og vi nøt solen. Hit må vi dra oftere! 

- Et lite bildedryss - 

Vi måtte selvfølgelig benytte sjansen til å bruke de matchende Line Langmo genserene våre, som den flinke oldemoren til Linèa har strikket til oss 

Hva gjør dere i dag? ♥

Rogalands største barseltreff

 • 25.09.2015 - 19:00I dag var jeg, Sindre og Linèa Olivia på barseltreff arrangert av Stavanger Aftenblad. Det var første gang de arrangerte dette, og jeg synes det var utrolig fint at de ville ha en event som gjorde litt ekstra stas på oss mødre. Jeg må si at jeg ble veldig imponert over opplegget, og hvor bra de hadde stelt alt i stand. Vi satt på ulike små bord hvor det stod klart en pose med boller til hver som vi kunne kose oss med imens vi så på foredragene. Både en ernæringsfysiolog, Sandviks, Trygg trafikk, pappablogger Ådne Sæverud og Nøstebarn var og holdt foredrag. Det var veldig lærerikt og underholdende! Utenfor var det også mange stands vi kunne gå og kikke på, samt gode tilbud. Du kunne også få gratis fotografering av deg og lille. 

- Et lite bildedryss - 

Linèa Olivia var i hvert fall storfornøyd og koste seg masse! 

Med oss hjem fikk vi en gigantisk goodiebag med masse kjekt oppi: Et utrolig kjekt barseltreff! Skal det arrangeres neste år også så anbefaler jeg alle fremtidige barselmødre å skaffe seg billetter 

Høyest på listen står søvn

 • 25.09.2015 - 08:42

Det er noe sjarmerende og eget ved høsten. Jeg er egentlig et sommermenneske, men ved årene så har høsten vokst veldig på meg. Det føles litt som en ny start med blanke ark. En tid hvor hverdag og rutiner er i fokus, men også late kosekvelder foran peisen. Jeg elsker morningene hvor det fortsatt er litt mørkt når jeg står opp. Pysjamasen er gravd frem fra skapet, og jeg sklir rett fra sengen og opp i tøflene. En varm kaffekopp mellom hendene. Havregrøt og plommer til frokost. Regner trommer på vinduet, og jeg kjenner jeg helst vil være inne hele dagen med håret oppsatt i en messy bun, og med en stor strikkegenser trukket godt ned over knærne. 

I dag har jeg forelesning 10-12, før det endelig er helg. Denne uken har vært ekstra tung, og jeg har vandret rundt som en zombie mesteparten av tiden. Linèa Olivia har hatt et par økedager, i tillegg til at hun har hatt litt vondt i magen og vært tett. Så det har vært mye opp om natten, og jeg har nesten ikke sovnet før det har vært tid for å stå opp igjen. Men jeg skal ikke klage, for hun har sovet rundt hele natten helt siden hun ble født så vi må jo ha noen perioder hvor det er sånn. Jeg er i hvert fall stolt over at jeg har kommet meg til skolen hver dag, til tross for at det har vært en fare for at jeg kunne sovne stående. Hver morgen har jeg planlagt at når Linèa skal sove å ettermiddagen så skal jeg ta meg en liten powernap, men det har ikke blitt fordi det er alltid noe annet jeg kommer på jeg må gjøre. Høyest på prioriteringslisten denne helgen står i hvert fall søvn!  

Liker dere forresten det nye designet? Det var godt med en forandring, og jeg synes det ser litt mer rent og fint ut nå. Nå har jeg knapper hvor dere enkelt kan følge meg på facebook og instagram, eller legge meg til som venn på bloggen. Jeg bruker kategoriene flittig, så hvis det er noe spesielt dere er på utkikk etter så er det bare til å bla i kategoriene. 

Ha en fin fredag mine kjære 

PS: Husk konkurransen i forrige innlegg, vinneren trekkes på søndag! 

Min lille assistent

 • 09.09.2015 - 14:28Hei dere! Tuusen takk for den fine responsen på forrige innlegg, dere er så gode! Her flyr dagene avgårde til skole, babysvømming, trilleturer og andre hverdagslige ting. På mandag hadde jeg, mamma og Linèa Olivia lunsj date imens Sindre var på skolen. Det var nydelig vær så vi satt på uteserveringen og koste oss med sushi i solsteiken. Veldig koselig med litt kvalitetstid. Vi styrer så mye på med hvert vårt at det er godt å sette seg ned i fred og ro en gang iblant og skravle om alt og ingenting. Som alltid på mandager var jeg og Sindre på babysvømming med Linèa. Denne gangen var det vår tur til å dykke henne (sist gjorde instruktøren det), og det gikk veldig fint. Hun fikk dukket fire ganger, og det var like morsomt hver gang å se det overraskede uttrykket hennes når hun kom opp av vannet. Det er utrolig hvilken glede det gir å se de små få oppleve nye ting, og ikke minst hvordan de reagerer på det. 

I dag har jeg hatt en kort forelesning, og ellers bare kost meg med lille gull. Det er rart hvordan morningen plutselig har blitt min favoritt del av dagen. Våkne opp med den lille solstrålen som kiler meg på magen med sine små hender og føtter. Deretter gir jeg mat og tar morgenstellet, og etterpå får hun ligge på magen i babygymmen og se på sitt eget speilbilde imens jeg sminker meg ved siden av. Vi prater i vei begge to, og jeg kjenner meg heldig som får stå opp med denne skapningen hver morgen. I skrivende stund sitter hun i stolen sin ved siden av meg og kjefter på apekatten. Om ikke så lenge skal vi dra avgårde for å hente Sindre på skolen. Linèa elsker å kjøre bil, så det blir koselig med en liten roadtrip! 

Håper dere har en fin onsdag så langt, så skrives vi mer senere ♥ 


 

VIXEN_NOMINASJON_GIF2

Klar for vinteren

 • 04.09.2015 - 15:46

HELG  Denne helgen var virkelig etterlengtet. Jeg følte ikke jeg klarte helt å lande etter dåpen, og dagene har føltes så utrolig lange. Jeg har fri fra skolen både i dag og på mandag, så det blir en ekstra lang helg. Passet meg perfekt akkurat nå! Vi skal passe huset til foreldrene til Sindre fra fredag til søndag, så i kveld når Sindre er ferdig på jobb drar vi bort dit. I morgen skal han først på jobb og deretter i bursdag, så da har jeg planlagt en liten bytur for meg og Linèa Olivia og deretter middag hos Silje sammen med jentene. Gleder meg! 

I dag har vi vært og gjort noen ærender, blant annet kjøpt noen nydelige vinterklær til Linèa. De ser så deilige ut at jeg får lyst til å bruke dem selv. Nå driver jeg og pakker litt til vi skal dra. Det er ikke akkurat lite du må ha med deg når du skal på overnatting med en liten baby. Du må alltid ha med noe ekstra sånn "i tilfelle". Det blir i hvert fall veldig koselig 

- Cuddle up for cold days - 

Vi skrives mer senere! Ønsker dere en kjempefin helg ♥  


 

VIXEN_NOMINASJON_GIF2

 

Nyter synet

 • 01.09.2015 - 12:51God tirsdag mine kjære ♥ For en fantastisk helg det har vært! Det har vært utrolig travelt, men da søndagen kom så var alt verdt det. Det kom familie helt fra Nederland og Lillehammer for å være med i dåpen til Linèa Olivia, så vi prøvde å møte de fleste litt før dåpen også slik at vi fikk litt mer tid med dem. Selve dåpen i kirken var utrolig fin, og jeg kjente gledestårene presse på flere ganger. Når vi skulle gå inn i kirken kjente jeg hjertet nesten banke seg ut av brystet, og sommerfuglene flakset som besatt inni magen. Det var så utrolig stort, og mammahjertet holdt på å spekke av stolthet. Etterpå dro vi til lokalet vi hadde leid hvor vi koste oss med deilig mat, gode kaker, og ikke minst familie og venner. Det var et stort selskap med 43 gjester! Det er så godt  å ha så mange gode mennesker rundt seg som bare vil deg godt, og jeg følte meg så trygg og lykkelig. Det er virkelig ingenting som slår det! 

Vi kom hjem med et helt lass av fine gaver, pynt, mat og kakerester. Det var virkelig kaos her hjemme. Jeg hadde så lyst til å våkne opp på mandagen og ha det fint og rent rundt meg, og ikke måtte stresse med å rydde masse. Så selv om jeg var utrolig sliten så ryddet jeg og styrte på helt til klokken ett om natten! Men det var så verdt det, da jeg og Linèa Olivia våknet opp mandags morgen og kunne bare ligge og dra oss litt ekstra i sengen. Hun var som vanlig blid som en sol, og vi lå i to timer og bare lekte og koste oss. Et veldig fornøyd dåpsbarn! Det passet perfekt at jeg har fri fra skolen på mandager, for da kunne vi bare ta det med ro og slappe av hele dagen helt til vi skulle på babysvømming. Det er så gøy å se hvor mye hun koser seg på babysvømmingen! Hun er så fornøyd, og i går klarte hun å ligge på ryggen og flyte (det klarer de bare hvis de slapper heelt av). Hun fikk også prøve å dukke under vann, og jeg måtte le av det forfjamsede uttrykket hennes da hun kom opp igjen! 

Jeg har en hel haug med bilder fra dåpen som jeg gleder meg til å vise dere. Jeg tror jeg bare må få fordøyet selve dagen først. Blomstene har blitt satt opp i forskjellige vaser rundt omkring, og gavene står fortsatt fremme litt til utstilling, så jeg kan sitte og se på alt sammen og mimre. 

Lille gull måtte selvfølgelig få litt blomster i vasen sin hun også ♥ 

Denne kaninen var faktisk en dåpsgave! Det er en utrolig søt nattlampe ♥ 

Latest snapshots

 • 27.08.2015 - 21:02

Heisann! Hvordan har dere det? Her er vi travelt opptatt med skolestart og dåp. På søndag er den store dagen, og jeg gleder meg sånn! I går løp vi fra butikk til butikk for å fikse de siste tingene, og i dag har vi vært og sjekket ut lokalet og fått navnet hennes brodert på dåpskjolen hos en venninne av mamma. Lokalet kan dere se en liten sniktitt av på et av bildene under. Jeg prøver å være litt aktiv på snapchat slik at når det blir lite oppdateringer på bloggen, så kan dere fortsatt være med litt der. Jeg legger faktisk ut endel videoer der, synes det blir litt mer personlig da. Dere kan følge meg på veronicacr ♥

- Noen av mine siste snaps - 
Jeg vet det er mange som er nysgjerrige på hvordan det er med skolen osv, jeg får spørsmål om det daglig. Det kommer et eget innlegg om det snart hvor jeg forteller alt. Hyggelig at dere interesserer dere sånn! 

Ha en fin torsdagskveld! 

Det er en fryd

 • 25.08.2015 - 09:00God morgen mine fine ♥ Når dere leser dette sitter jeg i forelesning på skolen. Jeg kan ikke akkurat si at det var en fryd å sette på alarmen til klokken 6 i morges, men det ble plutselig litt bedre da jeg fikk selskap av en liten solstråle i sengen. De små føttene som kiler mot magen min og de blå øynene som stirrer nysgjerrig opp på meg. Det er jo ikke mulig å være trøtt og morgengretten når du har en fornøyd liten skapning ved siden av deg som prater og ler!  

Dagen i dag går egentlig litt slag i slag. Vi får blant annet besøk av presten som skal døpe Linèa, jeg skal fikse neglene mine og vi har fortsatt litt igjen å handle inn til dåpen. Jeg oppdaterer dere igjen litt senere, men i mellomtiden kan dere som vanlig følge meg på snapchat: veronicacr Der legger jeg faktisk ut endel videoer, synes det er litt mer personlig enn bare bilder. Ønsker dere en kjempefin tirsdag! 

Hva er deres planer for dagen?

VIXEN_NOMINASJON_GIF2

Den siste sommerdagen

 • 24.08.2015 - 14:04

HEI ALLE SOLSTRÅLER 

Disse siste sommerdagene har virkelig vært balsam for sjelen, og jeg har kost meg såå masse. Det har vært godt å lade opp batteriene skikkelig, og nå er jeg fit for fight! Det ble litt stille på bloggen her i mellomtiden, men så regner jeg med at dere også har vært ute og kost dere i solen istedenfor å sitte inne og lese blogger? Hvem trenger vel syden når vi har dette fine været. Norsk sommer er best! 

Dagene har gått til soling på terrassen imens lille koser seg med babygym i skyggen, trilleturer, grilling i hagen og bare nyte hvert eneste sekund før hverdagen slår til for fullt. Vi var oppe en tur på universitetet i dag, og jeg kjenner at jeg er skikkelig spent på å begynne med forelesninger i morgen. Selv om jeg fortsetter på samme studie som jeg gikk på før sommeren, så blir det en helt ny hverdag. Nå er jeg både student og mamma! To ord jeg aldri hadde trodd jeg kom til å beskrive meg selv med samtidig. Jeg gleder meg, men er samtidig veldig spent. Sist uke var det jo fadderuke, og jeg kjente jeg misunnet venninnene mine som var med i år. Det er helt utrolig hvor fort jeg ble vant til denne tilværelsen med å være nybakt mor, men noen ganger slår det meg virkelig hvor annerledes livet mitt er nå. Mine skoleforberedelser går i å øve lille på å ta flaske, koke smokker og tytteflasker, vasking og sortering av babyklær og innarbeide rutiner med kveldsstell på et fast tidspunkt. Jeg tok en liten seiersdans da Linèa tok flaske uten å bli sutrete først, for deretter å sovne innen klokken ni. Dette går rette veien! 

I går nøt vi den siste sommerdagen i hagen til oldeforeldrene til Linèa Olivia. Vi spiste en god middag, skravlet og koste oss. 

- Et lite bildedryss - 

Nå skal jeg pakke vesken vår til babysvømming. Gleeder meg! Ha en fortsatt strålende mandag dere, så skrives vi senere 

 

STEM PÅ BLOGGEN MIN I ÅRETS VIXEN BLOG AWARDS VED Å KLIKKE HER ♥
Første gang på babysvømming

 • 17.08.2015 - 19:45Hei og god mandag mine kjære 

Hvordan har dere det? Håper det har gått fint med alle dere som begynte på skolen igjen i dag. Siden jeg ikke skal være med på fadderuken i år, så har jeg en uke til med ferie, og det skal nytes. Det føltes litt som hverdagen har begynt igjen til tross for at jeg ikke har skole enda, ettersom babysvømmingen startet opp denne mandagen. Det var Linèa Olivia og meg sin første gang, og jeg skal innrømme at jeg var utrolig spent. Jeg hadde masse sommerfugler i magen, da vi kjørte bort. Det gikk veldig fint, og hun elsket å være i vannet. Jeg måtte le litt av hvor søt hun var i sin prikkete lille badetruse med rysjer og den altfor store badehetten. Hun var glad og fornøyd, og veldig nysgjerrig på de andre babyene så hun kikket masse rundt seg hele tiden. Dere kan tro jeg var stolt som en hane, da jeg kjørte hjemover. Både over meg selv og Linèa Olivia. Jeg er utrolig glad for at jeg valgte å melde oss på dette!

Nå ligger hun og sover i fanget mitt, det tar på med svømming. Kjenner jeg faktisk er litt trøtt selv, så kanskje jeg skal hvile meg en halv time? Hadde ikke vært så dumt! Ønsker dere en fin start på den nye uken, og håper overgangen til hverdagen igjen har vært myk 

PS: Jeg hadde blitt utrolig glad om dere ville nominert meg til årets prisutdeling for bloggere! Dere kan nominere i så mange kategorier som dere måtte ønske/ synes passer. Det kan dere gjøre ved å klikke HER 

Starter på nytt

 • 11.08.2015 - 10:43HEI  Er det lov å starte på nytt og si at det er mandag i dag? Isåfall gjør jeg det! I går var en sånn typisk dag hvor jeg hadde laget en plan over alt jeg skulle få gjort, men så fikk jeg ikke kommet over halvparten engang. Det var hele tiden noe annet som skjedde, og plutselig så var dagen omme! I dag er det full skjerpings, og satser på å få gjort mesteparten i hvert fall. Er det noe jeg virkelig ikke trives med så er det å ha ting hengende over meg. 

Nå har solen kommet frem, og vi skal straks ut og nyte finværet. Senere skal jeg og Linèa Olivia ut og gå en deilig, lang tur med søskenbarnet mitt. Hun flytter til Oslo på fredag for å gå på politihøgskolen (hun er rå!), og jeg gruer meg veldig til hun drar. Camilla er som en søster for meg, så det blir litt trist å ikke ha henne rett i nærheten hele tiden.  Kanskje jeg og Linèa må ta oss en jentetur til Oslo? 

Håper dere har en super start på uken! Vi skrives mer senere

STEM PÅ BLOGGEN MIN I ÅRETS VIXEN BLOG AWARDS VED Å KLIKKE HER ♥ 

Er jeg Årets Gullpenn?

 • 09.08.2015 - 13:09

Hei og god søndag hjerter ♥

Som mange av dere kanskje vet så startet nomineringen til Vixen Blog Awards, prisutdelingen for bloggere, på tirsdag. Jeg hadde blitt SÅ glad om dere ønsket å nominere meg! Jeg elsker å skrive og drive med bloggen, og å i det hele tatt bli nominert hadde vært en liten drøm som gikk i oppfyllelse. Hvilken kategori dere ønsker å nominere meg i må dere bestemme selv, men jeg har et lite stille ønske om Årets Gullpenn.

Begrunnelsen for Årets Gullpenn er: Årets Gullpenn går til bloggeren som utmerker seg med sin unike, kreative, inspirerende, underholdende og engasjerende bruk av språk. Her vektlegges tekst og bruk av språket, og det er skrivekunsten som veier aller tyngst. 

Med litt ønsketenkning føler jeg at jeg kan si at den tittelen passer til min blogg. Jeg tar opp tema som mange kan synes er litt sårt, og får ofte tilbakemeldinger på at lesere setter pris på dette og kan kjenne seg igjen. At jeg kan være til inspirasjon for andre er det aller beste ved å blogge, og det er det som får meg til å fortsette.

Her er fire av mine mest engasjerende innlegg: 

"HVORFOR TAR DU IKKE BARE ABORT?"

FOR UNG TIL Å VÆRE MOR

HADDE JEG BARE VISST DETTE FØR  (Ble også laget en sak om på Side2.no HER)

JO, GRAVIDITETEN MIN ER ET MIRAKEL (Ble også laget en sak om på TV2.no HER)

Om ikke Årets gullpenn, så kanskje Årets Livsstilsblogg eller Årets Nykommer? Jeg deler mitt liv og skriver til dere uten filter. Det har jeg lagt merke til i kommentarfeltet at dere liker veldig godt. Jeg deler både det som er så fantastisk fint at jeg nesten ikke kan tro det, men også det som er ikke fullt så fint. Oppturer og nedturer blir delt på bloggen, fordi det er slik livet er. Og jeg vil at dette skal være en åpen og ærlig blogg, upyntet.

Dere kan nominere meg HER ♥

Dere kan nominere i så mange kategorier som dere måtte ønske/synes passer. Mer om de ulike kategoriene kan dere lese HER 

 

One of those days

 • 07.08.2015 - 16:52

I dag har jeg en av de dagene hvor jeg får skikkelig ånden over meg og er supereffektiv. På de to timene Linèa Olivia lå og sov fikk jeg unnagjort en hel haug, blant annet fikk jeg hatt en stor opprydning i kommoden hennes. Det trengtes virkelig, ettersom flere av klærne har blitt for små. Jenta vår begynner å bli stor! Jeg kunne til og med finne frem noen klær i str 62 som vi hadde pakket bort. Føltes litt som julaften å ta frem masse nye, fine klær som hun endelig kan få bruke. Det er så deilig å få gjort unna litt husarbeid tidlig slik at du bare kan ta hele helgen fri med god samvittighet! Alt på listen har blitt gjort, og jeg har til og med fått spist en stor, god frokost. Så nå kan min kjære mamma som er så bekymret for at jeg ikke får spist nok ta det helt med ro ♥

Linèa Olivia har også blitt stelt og pyntet, så nå er vi klare for helg!GOD HELG MINE KJÆRE ♥

 Følg bloggen på facebook ved å klikke HER  ♥ 

 

Søtt eller teit?

 • 06.08.2015 - 18:58

Sommerregnet plasker ned utenfor, og jeg sitter inne og drømmer meg bort til mørke høstkvelder med gode strikkeklær og varm sjokolade. Jeg elsker sommer, men det er likevel noe veldig sjarmerende ved høsten. Noe av det beste ved kaldt vær er at du kan bruke fine, deilige strikkeplagg. En god strikkegenser er desidert mitt favorittplagg om høsten og vinteren. Enten over et par jeans, eller kanskje et søtt skjørt?

Snilleste Ingrid var innom tidligere med masse garn som den flinke farmoren min skal bruke til å strikke genser både til meg og Linèa Olivia. Hun er utrolig flink og kjapp til å strikke, og jeg gleder meg allerede til de er ferdig. Jeg mener, bare se på de fine høstfargene under:Men så har jeg et spørsmål til dere: Jeg og lille skal ha like gensere, er det søtt eller litt teit? Personlig synes jeg det er ganske skjønt, men er nysgjerrig på hva dere synes!

Så må jeg bare vise dere den skjønne luen Ingrid hadde strikket til lille. Hun er så heldig som blir skjemt bort med så fine gaver! Hjemmelaget er best♥ Tenkte å prøve meg litt frem i høst/vinter og strikke et par ting selv. Husker jeg syntes det var veldig gøy når jeg først var kommet inni det med hentesettet!Okei, nå ble det mye strikkeprat her! Tror jeg runder av og ønsker dere en fin kveld ♥

Hva har dere gjort i dag? Vil gjerne høre!

Tiden renner ut

 • 06.08.2015 - 08:49Hei og hopp skjønne ♥ Lille lørdag allerede - tiden flyr virkelig forbi. Føler jeg sier det hele tiden? Jeg er nok ikke alene om at det føles litt som sommeren nærmer seg slutten med stormskritt. Vi skal jo ha dåp i slutten av august, så jeg prøver å gjøre alt av forberedelser ferdig før vi begynner på skolen igjen slik at vi ikke har så altfor masse å tenke på. Hele tirsdag og onsdag ble brukt til å løpe ærender, lage bordkort og annen bordpynt. Dere som følger meg på snapchat (veronicacr) fikk vel med dere det? Jeg hadde heldigvis god hjelp av både mamma og Camilla, så vi fikk unnagjort masse! Det var utrolig lettende å kunne krysse av så mange punkter på den evig lange listen min.

I går var Sindre på jobb til 4 og deretter skulle han på en klasse reunion, så da ble det jentekveld her hjemme. Vi koste oss masse med leking på gulvet; hun er så flink til å rulle seg fra magen til rygg, og gjør det flere ganger helt av seg selv. Og så er hun så utrolig blid! Jeg kan ikke annet enn å smile, og kjenner gledestårene presse på når hun ligger der og vifter med armene, smiler og lager masse lyder. Hun er skikkelig ivrig etter å kommunisere.Simba lå hele tiden og følgte med som en liten vakthund som skulle passe på prinsessen i huset ♥På kvelden gikk jeg en lang powerwalk med henne i vognen. Det var akkurat perfekt vær til å gå en skikkelig tur i, og når hun hadde sovnet skikkelig plugget jeg i musikken på ørene (på lav styrke selvfølgelig) og bare drømte meg litt bort. Herlig!

Nå ligger lille godt pakket inn i min dyne og sover, og jeg har måttet ta til takke med et stusselig teppe. Jeg tullet henne inn når hun skulle få mat, og hadde ikke hjerte til å flytte henne etterpå når hun hadde sovnet. Slik er det å være mamma ♥ I dag skal vi igjen gjøre noen ærender, blant annet møte Ingrid for å kjøpe garn. Du vet høsten nærmer seg når du begynner å handle garn til strikkegensere... Håper på at jeg kan krysse enda mer av på listen min på slutten av dagen, det hadde vært fantastisk! Ha en strålende torsdag dere, snart helg ♥♥♥

 

PS: Nå er nominasjonen til Vixen åpen, og jeg hadde blitt så utrolig glad om dere vil nominere meg til Vixen blogawards! Hvis det er en kategori dere synes jeg passer i og mener at jeg fortjener det, så hadde jeg satt veldig pris på det ♥

Dere kan nominere meg HER.

Snapchat Snapshots

 • 03.08.2015 - 11:38

I går hadde jeg skikkelig følelsen av at det var siste dag av sommerferien, selv om jeg ikke begynner på skolen igjen før 25. august. Det var nydelig vær, og jeg og Sindre tok oss en lang trilletur for å nyte sommerkvelden. Lille sov godt i vognen sin, mobilene var av og vi bare gikk og snakket om alt og ingenting. Vi gikk i raskt tempo i over en time, og valgte de veiene som hadde mest bakker for å få litt utfordring. Da vi var kommet halvveis i ruten vår stoppet vi for å kjøpe softis med jordbær og sjokolade, mm! Jeg hadde en utrolig herlig følelse i hele kroppen, da vi til slutt kom hjem igjen. Vi krøp under dynen og satte på American Sniper. Hvorfor har jeg ikke sett den før?! Den var utrolig bra, anbefales!

Men, hei og hopp det er mandag og ny uke! Sommeren er ikke over helt enda, og det skal nytes. Det kommer flere innlegg på bloggen senere, i mellomtiden kan dere være med meg på snapchat

- veronicacr -Ønsker dere en strålende fin mandag ♥ 

En første gang for alt

 • 22.07.2015 - 22:33

Hei mine fine Beklager for null blogging i går! Dagen fløy forbi og det ble nærmere midnatt før jeg fikk logget meg inn på blogg.no. Da valgte jeg heller å vente til i dag med å skrive til dere. Jeg vil heller levere kvalitet på innleggene enn å bare skrive noe kjapt og poste det. Det er dere vel enige i?

Anyways! I går var jeg og Linèa Olivia på helsestasjonen for å være med på første møte med barselgruppen. Det var bare jeg og en annen som møtte opp ettersom de andre var på hyttetur eller syke, men neste gang blir vi flere! Vi snakket litt om fødselen og tiden etterpå, og så informerte helsesøster om tran som vil skal begynne å ta nå. Jeg benyttet sjangsen til å veie henne også når vi først var der nede, og hun hadde gått opp litt over en kilo på fem uker! Lille jenta mi vokser seg stor Etter helsestasjonen var vi hjemme en kjapp tur, før vi dro videre på besøk. Onkelen, tanten og søskenbarna til Sindre er på besøk fra østlandet denne uken, og de bor hjemme hos foreldrene til Sindre. Det var veldig kjekt å se dem igjen! 

I dag begynte Gladmaten her i Stavanger, og da måtte vi selvfølgelig dra inn en tur så lille fikk være med på sin aller første Gladmat festival. Vi møtte familien til lunsj på Egon hvor vi fikk et helt rom for oss selv. Vi var jo ganske mange, og i tillegg hadde både vi og onkelen og tanten til Sindre barnevogn med så vi tok opp litt plass kan du si! Etter lunsjen ruslet vi rundt og kikket litt, før vi satte oss ned med noen venner som hadde funnet seg bord midt i smørøyet av festivalen. Når det er strålende sol og festival, da blomstrer virkelig Stavanger. Det er masse mennesker, musikk, deilig mat og god stemning. Vi koste oss masse, og var ikke hjemme igjen før halv 8! 

Det var så stinn av mennesker at jeg kunne ikke ta opp kameraet mitt i folkemengden, så dette var det beste bildet jeg fikk av festivalen. Mye finere når du går midt inni selvfølgelig! 

Jeg bare måtte ta bilde av ammerommet som er i byen! Jeg har visst lenge at det er der, men at det er så fint?! Det var jo skikkelig luksus å sitte der, haha! Mine to 
Noen av dere som skal på Gladmaten i år? 

 Følg bloggen på facebook  ved å klikke HER  ♥ 

Melonpupper & Amerikanske pannekaker til frokost

 • 19.07.2015 - 10:58

God morgen!  Eller, god ettermiddag blir det snart for meg ettersom jeg har vært våken siden klokken fem. Jeg måtte le høyt når jeg leste gjennom utkastet av dette innlegget som jeg begynte å skrive på i går. Et fint innlegg om hvor deilig det var å våkne opp søndags morgen og bli liggende i sengen. Hvem er det jeg prøver å lure? Klokken fem våknet jeg av de kjente lydene fra sengen ved siden av. De lydene jeg vet snart blir til en ganske tydelig beskjed på at hun ikke vil ligge i sengen lenger og vil opp og ha mat. Jeg prøver å holde øynene igjen, "bare litt til", tenker jeg. Et par sekunder til er det jeg får. Halvveis i søvne går jeg bort til sengen og blir møtt av de skjønneste dådyrøynene jeg vet om. Det er jo umulig å bli oppgitt når det er dette som er grunnen til at jeg må stå opp så umenneskelig tidlig på en søndag. Jeg tar henne med meg i sengen vår og legger henne på puppen. Idet hun tar tak skvetter jeg til, melkesprengen har meldt sin ankomst igjen. Flott, det var den brystpumpen vi hadde glemt å kjøpe. Skrives på to-do listen for mandag med èn gang! 

Etter at lille har spist seg ferdig og er mett bestemmer hun seg for å spre seg ut som en sjøstjerne, slik at jeg blir liggende og vippe på sengekanten. Stiv som en stokk ligger jeg der og prøver å synke inn i drømmeland igjen. Venter på at den deilige, søvnige følelsen skal innta kroppen igjen og gi meg et par timer til med søvn. Det kan jeg egentlig bare glemme. Det er varmt og ubehagelig, og det verker i de steinharde melonpuppene mine. Jeg kan like så greit stå opp. Så klokken seks om morningen sitter jeg for meg selv i stuen, drikker flere glass med Pepsi Max og skriver på bloggen, imens mine to kjære ligger og sover søtt. Så mye for den idylliske morningen jeg hadde sett for meg. To timer senere kommer Sindre og leverer et matvrak i armene på meg, og går på kjøkkenet for å diske opp amerikanske pannekaker til frokost. Så ble det kanskje litt idyllisk alikevel. Grove pannekaker med nutella og masse jordbær, mm! Nå må dere ha meg unnskyldt, jeg skal gå i dusjen og klemme ut litt melk. Vi skrives litt senere! I mellomtiden kan dere følge oss på snapchat: veronicacr 

Hvordan er deres morgen? 

Følg bloggen på facebook  ved å klikke HER  

Gjenforening

 • 17.07.2015 - 17:26

// Inneholder reklame

Hei og god helg skjønne  Beklager at det ble så sen oppdatering fra meg i dag! Det har vært en litt travel morgen, og nå kom jeg nettop inn dørene. Jeg og Linèa Olivia hadde en lunsj date med Ingvild som jeg går i klasse med på universitetet i dag. Det er ikke bare bare når du er alene og skal komme deg ut dørene med en liten. Det ble flere økter med amming, bleieskift, pakking og stelling før vi til slutt fikk kommet oss avgårde. Sindre hadde bilen på jobb så vi måtte ta buss, men det gikk egentlig veldig fint. Det er 20 herlige varmegrader i Stavanger i dag, så det var bare deilig å gå ute i finværet med musikk på ørene.Vi spiste lunsj på Jordbærpikene Bystasjonen, og det var som vanlig utrolig godt! Club Sandwichen på Jordbærpikene er min absolutte favoritt. Den inneholder kyllingfilet, bacon, tomat, rødløk, pesto og aioli. Ved siden av får du melon, potetgull og tzatziki. Kjenner jeg blir sulten igjen bare av å skrive det ned! Anbefaler dere å teste den ut 

Det var veldig kjekt å møte Ingvild igjen. Vi hadde ikke sett hverandre siden vi satt og øvde til eksamen før sommeren, så vi hadde endel catching up to do for å si det mildt! Vi satt og skravlet om alt og ingenting i nesten to timer før Ingvild skulle på jobb. Veldig koselig! Hun hadde også strikket et utrolig skjønt teppe til lille, se så fint: Nå har vi endelig fått kommet hjem og landet litt. Lille gull koser seg i babygymmen imens jeg skriver til dere. Om en stund kommer Thea innom en liten tur på besøk. Det er faktisk over et år siden jeg så henne sist! Thea er ei dem som jeg bodde sammen med i New York. Hun bor i Oslo, men nå er hun i Stavanger til i morgen, så da måtte vi jo benytte sjansen til å få se hverandre. 

Senere i kveld kommer jentegjengen på besøk. Zahra som har vært på ferie i tre uker kommer hjem i dag, så det blir kjekt å se henne også igjen. Tre gjenforeninger på en dag er ikke dårlig! 

Jeg har skrevet et innlegg som jeg tror dere kommer til å like. Jeg poster det litt senere,  stay tuned!

Hva er planene deres for helgen? 

Følg bloggen på facebook  ved å klikke HER  

Sannheten

 • 15.07.2015 - 14:38

Jeg poster et bilde av meg og prinsessen min. Hun er kledd opp i en søt kjole, og jeg har stelt meg. Likes og kommentarer strømmer inn. Vi er så fine og søte lyder de. Jeg må nesten le litt. Dere skulle bare sett oss for noen timer siden!

Jeg våknet opp i en dam av gulp og er svett og klam fordi jeg ligger sammenklemt mellom en baby som har funnet veien helt opp til halsen min og en kjæreste som ligger så koselig og holder rundt meg. Etter hvert våkner den lille babyen vår og jeg oppdager at hun har bæsjet gjennom pyjamasen sin. Jeg vekker Sindre og vi går for å skifte og vaske henne. Vi skulle ikke vært så raske, for denne frøkna var visst ikke helt ferdig. Det kommer bæsj på det nye, rene settet med klær, hele stellebordet, klærne til Sindre og utover gulvet. Vi prøver igjen, og denne gangen får vi på ny bleie og rene klær. Det er tid for amming og jeg rusler avgårde med lille til sofaen. Håret mitt er satt opp i en hestehale som er full av tørrshampoo og muligens litt gulp fra sengen. Jeg har bare på meg joggebukse og amme-bh, for det er slik jeg som regel går kledd når jeg er hjemme. Og med den ene puppen nesten konstant hengende ute. Lille spiser seg mett og fornøyd, og vi har en liten kosestund. Når hun er ferdig løfter jeg henne opp og snakker til henne imens hun lager søte, glade koselyder. "Noen ganger kunne jeg bare spist deg opp", tenker jeg og begynner å kysse på henne. Det skulle jeg ikke gjort... Hun gulper meg rett i ansiktet, og det renner nedover halsen og brystet mitt. Et stort smil lyser mot meg, og det er helt umulig å bli irritert. Når jeg til slutt kommer meg i dusjen og står og skrubber håret med en god dose shampoo, ser jeg det: Det er bæsj på veggen i dusjen også..

Nå har alt av bæsj blitt vasket bort, klærne surrer rundt i vaskemaskinen og vi har omsider blitt rene og pene! Moren til Sindre er på besøk og har med seg god lunsj til oss. Etterpå skal vi ut og trille tur. Når Sindre har dratt på jobb får jeg besøk av Ingrid og Silje. Vi skal lage mat og kose oss i dag også. Gleder meg! 


Følg bloggen på facebook  ved å klikke HER  

Bytur & jentekveld

 • 13.07.2015 - 17:14

Hei! Har dere en fin mandag så langt? Kontrollen hos fysioen gikk veldig fint, og nå skal vi ikke tilbake mer. Jeg er veldig glad for at vi tok disse to sjekkene, det er bedre å være på den sikre siden. Etter kontrollen dro vi inn til byen for å kikke litt. Endelig har temperaturen steget litt igjen, og det var deilig å kunne rusle rundt i bare shorts. Vi var innom Gina Tricot for jeg måtte ha nye bukser, di jeg har gått i til nå er altfor store. Det var veldig kjekt å se noen av kollegaene mine igjen og vise dem jenta vår. Sist jeg var innom var noen dager før fødselen og jeg hadde en gigantisk kul på magen. Så gøy å komme trillende inn i butikken med lille gull i vognen! 

Vi bestemte oss for å spise lunsj ute i dag, og valget falt på Renaa Xpress. Hver gang vi har gått forbi og sett noen sitte og spise pizza der har det sett så godt ut. Vi bestilte begge den pizzaen som het Bella, og det var den beste pizzaen jeg hadde smakt på lenge! Haha, en stykk trøtt liten koalabjørn  

Her ser dere hva som fikk bli med meg hjem i dag:Trengte litt nye basics i garderoben! Buksene fra Gina Tricot er i modellen Molly highwaist og det er de mest behagelige buksene jeg vet om. Jeg har blitt spurt før om hvor jeg kjøper bukser som sitter fint på siden jeg er såpass lav (158 cm), og disse kan jeg absolutt anbefale. De er veldig tettsittende og sitter som støpt rundt leggene, trenger ikke å brette dem opp slik som jeg må me andre bukser. Et lite tips ;-)  

Nå er Ingrid og Bettina på besøk, og Ingrid står på kjøkkenet og lager mat til oss. Vi skal kose oss med god middag og masse frukt til dessert, mm! Silje kommer også bort etter jobb. Skikkelig jentekveld  ♥ 

Enda tettere

 • 13.07.2015 - 09:54

Hei og god mandag ♥ Deilig å starte på en ny uke med blanke ark! Når det er ferie får jeg ikke den typiske mandagsfølelsen, og dagene går egentlig litt i ett. Derfor er det bare herlig med en ny mandag, og vi starter uken på kontroll hos fysioterapaut/osteopat med lille. Vi var der på en liten sjekk bare to uker etter at hun var født. Da var hun litt strammere på høyre side av nakken enn venstre, men det løsnet han fint opp. Ellers var alt fint! Nå skal vi bare ha en liten kontroll på at alt fortsatt er som det skal. Jeg har lest at alle nyfødte burde bli sjekket fordi di kan ha for eksempel låsninger som kan gi plager senere om du ikke oppdager det tidlig. Det er ikke så lett å merke sånt på dem når de er små, så da er det best at noen som kan det får sjekket dem. Alt må være i tipp topp stand med de små! 

Vi skal også en liten tur til byen etterpå, og når Sindre drar på jobb får jeg og Linèa Olivia besøk av jentene. Vi skal lage mat og kose oss. Godt å få litt selskap når jeg går hjemme alene. Spesielt fra tantene til lille som elsker å dille med henne! 

Mange av dere følger meg allerede på snapchat, og jeg synes det er veldig kjekt å dele hverdagen vår med dere litt nærmere enn hva du kommer på bloggen. Det blir litt mer personlig synes jeg. Jeg legger faktisk ut endel videoer, og det er jo noe som aldri kommer med på bloggen. Hvis dere vil være med oss enda tettere i hverdagen kan dere legge meg til på veronicacr 

Nå må vi dra avgårde, skrives mer senere! 

For å lettere følge med på oppdateringer på bloggen kan dere like facebooksiden min HER Hagesalg hos "Mammatilmichelle"

 • 11.07.2015 - 18:26

God lørdag ♥ I dag har jeg og Linèa Olivia vært ute på shopping! Sindre skulle jobbe 8-4, så da var det bare oss jenter som skulle ha litt kvalitetstid frem til det var tid for å hente ham på jobb. Vi koste oss hjemme hele morningen, før vi dro på hagesalg hos Anna Rasmussen, bloggeren bak mammatilmichelle. Hun skal flytte til Kypros til høsten og solgte alt fra klær til leker og utstyr. Det er alltid godt å komme seg ut litt, så jeg tok lille gull i bæreselen og gikk for å se om vi fant noe fint. Sommerværet er virkelig ikke noe å skryte av for tiden og regnet plasket ned, men heldigvis var det under tak! Vi ble stående og snakke en stund, og Anna virket som en veldig hyggelig og jordnær jente. Veldig kjekt å snakke med andre som er litt rundt min alder som også har unge! Følg med på bloggen senere for å se hva vi kjøpte med oss hjem. Det var noe utrolig fint som Anna sa selv hun solgte med tungt hjerte. Gleder meg til min lille jente kan få like mye glede av det 

Jeg brukte BabyBjørn selen for første gang, og den lille koalabjørnen min koste seg masse oppi der! Hun sov søtt hele tiden 

Nå har vi vært og hentet S på jobb, og skal begynne å lage hjemmelaget pizza så snart jeg er ferdig med dette innlegget. Resten av kvelden skal vi kose oss med pizza, film og godis. En liten feiring av at Linèa Olivia er akkurat en måned i dag, hurra!

Hva tror dere jeg kjøpte? 

Siden sist

 • 10.07.2015 - 23:03

Det er nå jeg virkelig skjønner hva de mener med at du må nyte tiden når de er små, for den flyr så altfor fort forbi. Dagene går i ett og vi eksisterer litt i en liten boble hvor all oppmerksomheten går til lille. Samtidig har det vært mye besøk og ting som har skjedd hver eneste dag, så da har bloggen måttet vente litt.

Siden sist har vi blant annet feiret bursdagen til Sindre, hvor jeg og Linèa Olivia disket opp med frokost og gaver på terrassen. Senere dro vi på besøk til foreldrene hans og grillet og koste oss til sent på kveld. Elsker slike sommerkvelder hvor du kan sitte ute til klokken ti og det er fortsatt varmt og lyst. Faren og to av søsknene til Sindre kom også på besøk fra østlandet så vi har vært litt med dem. På søndag dro jeg og den lille familien min på dagstur til Karmøy for å besøke Bettina på hytten og feire bursdagen hennes. Det var veldig gøy med en liten tur litt bort fra Stavanger, og spesielt til et sted hvor jeg har mange fine barndomsminner fra. Familien hennes var der i tillegg til Ingrid, og igjen koste vi oss med grilling og bare nøt hyttelivet. Ellers har vi bare slappet av de siste dagene, trillet tur og hatt masse kvalitetstid med lille. Sindre begynte på jobb igjen for fullt på mandag så da har jeg og Linèa Olivia kost oss litt alene. Vi benyttet sjansen til å ha besøk av Silje den ene kvelden, og kvelden etter samlet hele jentegjengen seg oppe hos Silje. Det var fortsatt noen som ikke hadde fått sett henne enda, så da var det veldig kjekt å få vist frem lille gull til dem også. Hun er heldig som har en så stor gjeng med "tanter" Nå sover Linèa Olivia søtt på brystet til Sindre, og vi skal straks se en episode av Empire før det er sengetid for oss også. Det føltes veldig godt å skrive til dere igjen!Håper alt står bra til med dere og at dere nyter sommeren 

For å lettere følge med på oppdateringer på bloggen kan dere like facebooksiden min HER

Life is a joke

 • 29.06.2015 - 23:15

Hei dere ♥ Har dere hatt en fin start på uken? Min startet med litt self-pampering hos de flinke jentene på LCN Nailbar Arkaden i byen. Jeg fikk en superfresh sommerfarge på neglene, viser dere i et eget innlegg senere! Jeg hadde Sindre og Linèa Olivia med meg så vi trillet litt rundt etterpå og kikket. Lille elsker å ligge i vognen og sov som engel hele byturen. Vi var også innom Kremmerhuset en tur så de fikk se Linèa Olivia, veldig stas! Sist jeg var innom var jeg høygravid og hadde ti dager igjen til termin, så det føltes litt rart å komme uten magen, og trillende på en liten baby istedenfor. Jeg fikk også med meg en utrolig fin gave fra verdens beste kremmerjenter! De er så gode ♥ En body, smikke og et sett med bukse og genser. Hvor kult er ikke det printet? Kate moss og teksten "Life is a joke", jenta vår blir en liten moteriktig tøffing. Jeg har lenge sett på t-skjortene med dette printet på selv, så kanskje dette er en unnskyldning til å kjøpe en slik at vi matcher? ;-) 

Nå har Sindre kommet hjem etter besøk hos en kompis, og det er straks sengetid. Hodet mitt hamrer som besatt, og jeg kjenner at det skal bli ekstra godt å krype under dynen. I morgen er en ny dag med masse gøy som skjer. Jeg har blant annet et veldig spennende møte som jeg gleder meg til! Håper dere har hatt en bra mandag, så skrives vi mer i morgen ♥

To uker allerede!

 • 28.06.2015 - 21:35

Hei dere! Da var det på høy tid med en oppdatering fra meg og lille. Det er ingen tvil om at dette er en stor omveltning i livet mitt, og jeg har måttet latt alt synke skikkelig inn før jeg kunne sette meg ned og skrive til dere. Tenk at det har gått to uker allerede! Det føles som i går at fødselen tok sted, samtidig som det føles som jeg har hatt Linèa Olivia i en evighet. Det er sant det de sier om at du lever litt i din egen lille boble den første tiden. Jeg blir helt oppslukt i henne, vil studere flere ansiktsuttrykk og høre nye lyder. Får aldri nok. Jeg kan ligge og beundre henne om morningen, vente på at hun skal åpne de fine, blå øynene sine. Haha, jeg høres jo nesten gal ut! Gal av kjærlighet isåfall ♥

De siste to ukene har blitt brukt til mye besøk, og det er alltid like stas å vise henne frem. Sindre sin familie kom fra østlandet og var her i noen dager, og pappa, stemoren og stesøsten min kom også nedover på besøk. Pappa har bodd i Nederland en stund, og stemoren min flyttet også ned nå. Hun ville vente til etter jeg hadde født slik at hun kunne komme på besøk på vei ned. Det var veldig godt å ha dem her, og jeg håper vi får dratt og besøkt dem om en stund når det går fint å reise med lille. Det har vært veldig koselig med besøk, og prinsessen vår har blitt så skjemt bort med både gaver og kjærlighet.

Denne uken begynte Sindre på jobb igjen, så da er det masse kvalitetstid på bare oss jentene. Vi koser oss masse med å trille turer i finværet og ser på KUWTK og den siste sesongen av Orange Is the New Black når det er spisetid for mini (som er nesten hele tiden). Vi har også vært hos søskenbarnet mitt Camilla og tatt nyfødt bilder. Det var hun som tok gravid bildene mine også, de kan dere se HER. Hun er så flink og kreativ, og vi koste oss masse hele ettermiddagen med å ta bilder og velge ut hvilke som ble best. Resultatet ble en hel haug med herlige bilder, gleder meg til å vise dere! 

Da vi hadde hjemmebesøk fra helsestasjonen hadde hun gått opp fint i vekt så det var tydelig at hun fikk all den næringen hun skulle. Vi fikk også høre at hun var utrolig kvikk til å bare være en uke gammel, og var veldig flink til å få blikkontakt, feste blikket og følge oss med øynene. Hun har også begynt å smile litt! Ellers sa hun at det virket som vi hadde stålkontroll og at alt gikk på skinner, så vi måtte bare fortsette den gode jobben. Selv om jeg følte at det gikk veldig bra, så er det alltid godt å få det bekreftet fra andre også!Klar for besøk hos foreldrene til Sindre tidligere i dag ♥ 

Jeg koser meg masse med lille jenta vår, og jeg gleder meg til å dele mer av hverdagen vår med dere. Det er så gøy å se hvor mange som allerede følger med på oss. Er så glad i dere alle sammen! Jeg har mange baller i luften akkurat nå, og det skjer mye gøy på bloggen fremover, stay tuned! For litt oftere oppdateringer kan dere følge meg på instagram; @veronicachr. Jeg har fått spørsmål om å ha mystoryen min på snapchat åpen, er det noe flere ønsker? Trykk på liker knappen om dere vil jeg skal åpne mystoryen min på snapchat for dere!

Nå begynner det

 • 16.06.2015 - 15:26

Endelig hjemme! Det føles så godt å ha den lille, nye familien min samlet og vite at nå begynner den nye hverdagen. Jeg gleder meg så mye at det kribler i magen av å tenke på det. Hver kveld blir litt sånn som kvelden før bursdagen din; du vil ikke sove for du vil bare at neste dag skal begynne NÅ.

Oppholdet på sykehuset har vært veldig fint egentlig. Jeg bodde på barselhotellet og var veldig fornøyd med det. De som jobbet der var helt fantastiske og ga veldig god oppfølging, samtidig som vi fikk rom til å prøve oss frem selv. Vi koste oss masse med lille, og alt gikk egentlig over all forventning. Ammingen har gått supert, og hun er virkelig en engel. Hun sover fra ca elleve om kvelden til fem om morningen før jeg ammer henne igjen, og så legger jeg henne i sengen med meg hvor hun sover noen timer til. Det er så koselig! Høre de uskyldige koselydene, og kjenne di bittesmå beina som stryker inntil meg når hun beveger på seg. Sindre har også vært helt fantastisk disse dagene og passet godt på både meg og lille, slik at jeg har fått kommet meg ganske mye. Som jordmor sa når vi hadde jordmor samtale: "Alt går så strålende her, jeg vet ikke helt hva jeg skal ta opp med dere!" 

Nå ligger hun og sover fint ved siden av meg. Vi skal bare ta det med ro i dag og nyte det å komme hjem. Pakke ut og komme litt i orden, trille en liten tur og bare kose oss. Og tusen hjertelig takk for alle gratulasjoner som har strømmet inn, jeg er helt overveldet over alle de fine ordene. Det gjør meg så glad! Setter så pris på hver og en. Dere er så gode alle sammen, og jeg gleder meg til å dele den nye hverdagen min med dere ♥ 

Når du kan sole deg til syv om kvelden

 • 12.06.2015 - 15:07

Ååh jeg elsker været vi har nå! I går lå jeg og solte meg helt til klokken var nærmere syv på kvelden, og da var det fortsatt 17 grader i skyggen. Endelig litt sommer! Litt farge har jeg faktisk også fått, og det er i hvert fall deilig ettersom jeg har unngått alt av solarium siden før jul. Solen stråler like mye i dag som i går, så jeg har rigget meg til med solstolen i hagen. Sindre er ferdig med sin siste eksamen, så nå skal det feires! Livet er så bra for tiden, nå kan vår lille sommerbaby bare komme ♥Jeg har på meg bikinien fra dette innlegget, som jeg fikk av snilleste Charlotte. Det er den perfekte bikinien å sole seg i ettersom du ikke får noe store skiller, og den sitter utrolig fint på. Hvit bikini til solbrun hud er så fint! Den er fra Nelly ♥ Jeg klarte ikke å finne den, men her er noen lignende: 

 HER // HER // HER (adlinks)

Hvilken likte dere best? Og er det sol hos dere?

 

Helgefølelsen

 • 30.05.2015 - 14:17

Hei solstråler ♥ Nå sitter jeg faktisk på terrassen og skriver til dere, hvor deilig er ikke det? Rett etter at jeg hadde tatt bildene under tok jeg med meg smoothien min og satte meg i solsteiken. Så herlig å nyte et par timer på terrassen uten å måtte skynde seg noe sted, lande litt. Det er første gang på lenge at jeg har fått skikkelig helgefølelse, dagen har gått litt i ett ellers. Nå ble helgen ringet inn med ryddig leilighet, nyvasket sengtøy og Sindre kom hjem med friske blomster og et blad til meg, lykke! 

Jeg hadde en skikkelig utrolig natt og våknet hver time enten av at lille sparket, jeg måtte opp på do eller av halsbrann. Da var det utrolig herlig å ikke måtte våkne opp til noe alarm, men kunne sove skikkelig ut. Jeg lå og nøt solstrålene som skinte inn gjennom vinduet og snudde meg rundt i den myke dynen helt til jeg følte meg opplagt nok til å stå opp.Nå skal jeg drøye tiden lengst mulig på terrassen helt til jeg må sette i gang med å stelle meg til bursdag. Senere i kveld skal vi videre på besøk til foreldrene til Sindre. Det blir en veldig koselig lørdag! Håper dere får en strålende helg ♥ God klem! 

Mine tre favoritt S-er

 • 28.05.2015 - 14:33

Hei fine ♥ Håper alt er bra med dere? Beklager at det har vært litt stille her inne under eksamensinnspurten, men nå er jeg endelig ferdig!! Jeg hadde muntlig eksamen i engelsk litteratur i dag, og følte det gikk ganske fint. Nå tar jeg velfortjent sommerferie og "mammapermisjon". Planene fremover er å legge beina på bordet, bli servert mat, se på søppel tv og drive med scrapbooking, det er vel det man driver med når man har permisjon? Hehe neida, regner med det blir ganske travelt når lille nurket kommer. Men frem til da skal jeg gjøre så lite som mulig! Bare kose meg og ta livet med ro, det blir deilig etter et par veldig travle måneder. 

En liten feiring måtte til etter eksamen, og det ble gjort med mine tre favoritt S-er: Sminke, Sushi og Sindre ♥ Litt ny sommersminke som tar liten tid å påføre og gir mye glød trengtes nå som jeg har en tid med både lite søvn og liten tid på badet foran meg. I tillegg fikk jeg en liten goodiebag med, mihii. Sushi er det såå lenge siden jeg har spist, og det var skikkelig koselig med en liten sushi date sammen med Sindre. Vi har begge hatt mye å gjøre i det siste, så litt kvalitetstid sammen gjorde godt ♥Nå er jeg tilbake på bloggen og skal være flink til å oppdatere dere oftere! Er det noe spesielt dere ønsker å lese om? Let me know ;-) 

Vi skrives snart igjen ♥

Døgnvill

 • 08.05.2015 - 16:09

God fredag fininger ♥ Restauranten vi var på beskriver egentlig ganske godt hvordan jeg føler meg for tiden, nemlig døgnvill. Jeg fikk ikke til å sovne før halv to i natt og var våken igjen fra halv seks til elleve, for så og halvsove til tolv. Slitsomt! VI hadde i hvert fall i en veldig fin date i går på Døgnvill Bar & Burger, og koste oss lenge med både god middag og dessert. Favoritten min er Sterke-Nils burgeren servert med sweet potato fries ved siden av. Til dessert hadde jeg vaniljemilkshake med jordbær, beste jeg har smakt! Og det beste av alt var at jeg fikk veldig fin kvalitetstid med min kjære ♥Etter middagen dro vi på fødselsforberedende kurs på sykehuset. Jeg syntes det var både skremmende og rørende, det gjorde liksom alt enda mer virkelig. Men det var også veldig nyttig og lærerikt, så jeg føler meg enda mer forberedt til den store dagen. I dag har jeg vært ute og handlet til fødebagen slik at den snart er pakket og klar. Tenkte å vise dere innholdet når jeg er ferdig, kanskje det kan være av interesse for andre som skal pakke sin fødebag snart? 

Nå har vi ordnet i stand til overnatting og skal straks dra på flyplassen for å hente stesøsteren min. Hun skal på landstreffet, så vi har en russ i hus for helgen. Årets russ er i hvert fall veldig heldige med været! Nå må jeg dra avgårde, vi skrives ♥

Flinke studenter

 • 07.05.2015 - 11:42

Heisann ♥ Hvordan har dere det? Så deilig å tenke på at det snart er helg allerede! I skrivende stund sitter jeg på skolen med Silje og Ingrid for å lese til eksamen. Vi tar alle forskjellige fag, men det hjelper alltid å sitte sammen med andre og jobbe . Føler jeg får gjort mye mer når jeg er i en skole setting og ikke sitter hjemme på sofaen med macen i fanget. Nå har vi hamstret inn med iskaffe og snacks, så er det full jobbing i endel timer. Senere kommer Sindre og henter meg, så skal vi ut på en liten date for å feire 2 års jubileum. Gleder meg masse til litt kvalitetstid sammen og god mat. Deretter drar vi til sykehuset for å være med på fødselsforberedende kurs, noe jeg er veldig spent på. Håper på å få lære litt nytt! Nå må jeg vende tilbake til skolebøkene, ville bare titte innom og ønske dere en fin torsdag ♥Andre som er midt i eksamenslesingen?  

Lesesnacks

 • 05.05.2015 - 11:01

God morgen fine ♥ Håper dere har hatt en fin start på dagen! Jeg våknet opp i en god armkrok og hadde virkelig ikke lyst til å stå opp. Vi har vært sammen i 2 år i dag, så det var litt trist at Sindre skulle på skolen og jeg skal sitte hjemme og jobbe hele dagen, så ser vi ikke hverandre før sent i kveld. Men vi får feire litt en annen dag! Dagene går for det meste til eksamenslesing for tiden, så jeg blir sittende med engelsk litteratur helt frem til jeg skal på gravid yoga i kveld. Etter yogaen skal jeg på besøk til søskenbarnet mitt Benedicte som for rundt en måned siden fikk en liten gutt. Gleder meg masse til å se både henne og lille Filip! Nå har jeg disket opp litt sunn snacks til øvingen, og er klar til å ta fatt på bøkene. Det ble en stor bolle med kesam, mango og jordbær, og en utrolig god supersmoothie. Jeg merker veldig i eksamensperioden hvor viktig det er med litt ekstra god mat. Jeg øver alltid bedre når jeg har litt god, næringsrik mat ved siden av meg. Det er virkelig tiden hvor jeg skjemmer meg selv bort litt på matfronten. God mat gjør alt bedre, haha! Andre som har det sånn? 

Håper dere får en fin tirsdag! Hvis det er andre som sitter med nesen begravd i en bok; jeg heier på dere! Skrives senere skjønninger ♥

Trykk liker om dere ønsker oppskrifter på gode, næringsrike supersmoothier ♥

Påskeaften

 • 04.04.2015 - 23:18

GOD PÅSKE ♥ ♥ ♥

Jeg våknet i dag av en kjempekoselig telefon fra lillebroren min som hadde gjemt et påskeegg til meg. Han ga meg et spor og så måtte jeg finne det sporet for å få et nytt,og slik fortsatte det helt til jeg kom frem til der påskeegget lå gjemt. Haha, man blir aldri for gammel for påskeegg! Ellers i dag gikk jeg en tur til IKEA og dro med meg 100 kleshengere hjem, så nå er det i hvert fall orden i garderobeskapet. Det var veldig deilig med en liten gåtur, plugge i øreproppene med good feeling musikk og kjenne solen varme ansiktet. Sindre hentet meg etter han var ferdig på jobb, så dro vi hjem til ham for å spise påskemiddag. Vi hadde lam med kremet rødvinssaus, fløtegratinerte poteter og ratatouille, såå godt! Nå er jeg mett og fornøyd og skal slappe av med koselige tv programmer og godis fra påskeegget resten av kvelden. En veldig fin påskeaften! Håper dere har kost dere masse i dag enten dere er oppe på fjellet i en koselig hytte, ligger på en solseng i syden eller bare nyter ferien hjemme.  Jeg elsker høytider og å gi litt koselige oppmerksomheter til andre, så jeg lekte litt påskehare og laget et påskeegg til Sindre. Jeg fylte det med alt av favoritt godteriet hans og la med en glassflaske cola, han ble storfornøyd ♥  

 


Har dere gitt eller fått påskeegg i dag? 

 

Palmesøndag

 • 29.03.2015 - 15:17

Hei og god palmesøndag fininger! ♥ Det er veldig deilig med helg og ta livet litt med ro, men samtidig kribler jeg etter å få gjort tusenvis av ting. De siste dagene har gått til rydding, vasking, interiørshopping og montering. Vi brukte en og en halv dag på å raide forskjellige interiørbutikker og hele IKEA. Vi fant veldig mye av det vi skulle ha, men mangler fortsatt et par møbler som vi sparer til tapetseringen er ferdig. Det er mye som skal på plass, men det er jo så gøy! Det er så deilig å se når det begynner å ta form og vi kan begynne å fylle skuffer og skap med våre egne ting. Sette vårt personlige preg over det ♥

På torsdag var vi også på kontroll, og alt var fint med begge to. Fosterlyden var fin, blir like glad av å høre den hver gang. Jeg har hatt endel vondt i ribbeina i det siste, og det er ikke så rart for legen kunne kjenne at hun lå godt oppi og presset. Jeg hadde lagt på meg 3 kg siden sist kontroll (7 kg totalt så langt) så vi vokser jevnt og akkurat nok. Jeg tok også blodprøver og må inn igjen om et par uker for å ta flere for å sjekke antistoffene mine i blodet. Har skrevet mer om det her. Vi har også vært og hentet to babypakker fra Apotek 1 og Vitus Apotek, og så har jeg bestilt to til som jeg kan hente et par uker før termin. Det er utrolig greie startpakker med litt av hvert både til mor og barn. Jeg tenkte å vurdere innholdet, gi de ulike boksene terningkast, og dele det med dere hvis det er interessant? 

I går var vi i 70 års dag til morfar, det var utrolig koselig å ha hele familien samlet ♥ Det ble ganske sent i går, så jeg sitter fortsatt i pysjen og spiser godis, på søndager er alt lov. I dag er det bare god mat og muligens kino som står på planen, herlig! Legger ved to bilder fra de siste dagene, ettersom jeg ikke har fått kommet meg ut og tatt noe bilder enda. Og dere? God påskeferie ♥
Når hodet er et annet sted

 • 23.03.2015 - 10:41

I dag våknet jeg opp til regn som trommet på vinduet, men tankene var fortsatt i Spania hvor det første jeg hørte var bølgene som slo mot stranden. Vi spiste frokost ved det lille "cafè bordet" som vi kalte det, og så på seilbåtene som gled utover havet. Jeg vil drømme meg tilbake litt til, før hverdagen begynner igjen. Sitte litt i min egen lille boble. Dette skal bli en bra uke, og synes jeg det blir litt grått så kan jeg bare se på bildene under og unslippe hverdagen for en liten stund. Ønsker dere alle en strålende fin uke ♥

 

Hverdag igjen

 • 23.02.2015 - 17:30

Hei og hopp dere ♥ Vinterferien gikk så altfor fort, men føles det ikke alltid slik når ferier tar slutt? Jeg har hatt det så fint, men kjenner det er litt godt å komme tilbake til rutinene igjen. Sist jeg skrev til dere var jeg på hyttetur med Sindre og familien og hadde det veldig koselig oppe i det snødekte eventyrlandet. Vi dro hjem tirsdag kveld, og de kommende dagene fikk jeg brukt til å få unnagjort litt på to-do listen min. Jeg hater å ha ting hengende over meg, så det var veldig godt å få det ut av hodet. På fredagen dro jeg opp til Sirdalen og besøkte mamma og de. En siste dose med snø og sol før ferien skulle gå mot slutt. Jeg slappet av med strikking, brettspill og god mat. På lørdagen gikk jeg og mamma en god skitur. Jeg merket jeg var litt ekstra redd for å falle i de bratteste bakkene ettersom jeg har fått beskjed om å unngå aktiviteter med fare for mye fall, men det gikk bedre etter hvert når jeg merket hvor stødig jeg faktisk var. Det ble 7,5 km med masse oppover og nedover bakker, gjett om jeg var varm i toppen på slutten! Gravid eller ei, jeg nektet å være noe dårligere, men da jeg mente vi skulle svinge inn på den løypen som fortsatte til 10 km måtte mamma protestere. Vi hadde gått hele turen uten pauser, og hadde ikke med oss hverken mat eller drikke så det var gjerne best å gi seg på topp. Dere kan tro jeg kjente det i hele kroppen dagen etterpå, spesielt armene. Noen av bakkene var ganske isete, så da var det ganske tungt å stake seg oppover. Men åå så deilig det var med snø, frisk fjelluft og kjenne kroppen jobbe godt så du ble rød i kinnene. Jeg kjørte hjem på lørdagskvelden helt alene i et kraftig snøvær, og selv om det var litt ekkelt så syntes jeg det var ganske sjarmerende også med radioen på fullt og snøen som stormet utenfor. Det var såå deilig å komme hjem og ta seg en god dusj og deretter stupe til sengs. 

Etter en god oppladning av batteriene så føler jeg meg klar for den nye uken. Spesielt når det skjer så masse gøy! Jeg kribler etter å komme meg uti bassenget etter en uke fri fra svømmingen. I tillegg skal jeg teste ut Gravid Yoga. Frem til nå har jeg bare gått på klassisk yoga, så dette blir spennende. På torsdag skal vi på svangerskapskontroll og sjekke at alt er bra med meg og lille gullet. Jeg gleder meg veldig, det har skjedd så mye siden sist! I helgen blir det bryllup til søskenbarnet mitt, det blir så fint. Jeg elsker bryllup, spesielt når det er noen så nære. Og ikke minst gleder jeg meg veldig til å dolle meg opp litt, hihi. I kveld har jeg en date med Mr. Grey (og en hel kinosal). Endelig er det min tur til å få sett filmen alle snakker så mye om! Vi blir en god jentegjeng som skal gå sammen, så dette må jo bare bli bra ♥

Nå skal jeg kose meg litt med et magasin og epler med vaniljekesam og kanel, mm! Jeg elsker å planlegge den nye leiligheten og gleder meg sånn til å begynne. Det er jo enda en stund til, men jeg unnskylder meg med at hvis jeg planlegger bra så blir det ikke mange unødvendige spontankjøp, hehe ;-) 

Håper det har gått fint å starte på hverdagen igjen etter en god ferie! Og til dere som har ferie denne uken - nyt det! ♥

Pancakes for brunch

 • 08.02.2015 - 15:43

Hei dere ♥ Beklager for at jeg ikke har oppdatert de siste dagene! Kjenner jeg får skikkelig dårlig samvittighet når det er så mange som titter innom og jeg fortsatt ikke har kommet med et eneste lite pip. Jeg blir så glad for alle tilbakemeldingene jeg får, og vil gjerne levere gode innlegg til dere. Jeg kan jo fortelle litt om de siste dagene! Jeg har faktisk vært med venner hver eneste dag, nesten hele dagene. Etter en hel uke hvor jeg har ligget syk så var det skikkelig godt å være masse blandt folk igjen. Ble plutselig veldig selskapssyk, haha! 

Tiiidlig søndags morgen leverte jeg Sindre på BI fordi han skulle på skoletur til Hemsedal (såå misunnelig). Siden jeg allerede var våken så tidlig så ville jeg ikke gå og legge meg igjen, så etterpå dro jeg til Hommersåk og hentet Silje for kjæresten hennes hadde også dratt på samme turen. Vi spiste grøt til frokost, skravlet i vei og koste oss. Etter hvert kom resten av jentene, og det ble mye gossip og snakk om hva vi hadde gjort i helgen. Det var helt nydelig vær ute; strålende sol og glitrende frost, så vi bestemte oss for å gå tur i Melsheia. Vi skulle egentlig gå en liten tur, men to og en halv time senere hadde vi gått rundt hele Oslifjellet. Det var en utrolig herlig tur, og jeg nøt å være ute i frisk luft og kjenne kroppen jobbe. På kvelden igjen var jeg helt utslitt, det er så typisk meg å bare kjøre på og ikke tenke på at jeg kanskje burde begrense meg litt. Hadde jo egentlig fått beskjed av legen om å gjøre minst mulig i ti dager. Haha, jaja, sov i hvert fall som en stein den natten! Gled rett inn i drømmeland så snart hodet traff puten ♥

Det har vært en skikkelig sosial uke, og jeg kjenner det på kroppen at det har skjedd mye. På mandag var jeg på besøk hos besteforeldrene mine og på tirsdag hadde jeg kosekveld med de jevnaldrende søskenbarna mine. Veldig koselig å tilbringe litt kvalitetstid sammen med familien, går litt for lenge mellom hver gang! Tiden flyr i godt selskap, og plutselig var det tid for å hente Sindre som kom hjem igjen sent på onsdags kvelden. Alltid like godt å få ham hjem igjen ♥ På fredag hadde vi selskap for lillebroren min som ble 12 år, og etterpå dro jeg til Bettina som hadde disket opp med tapas! Det var helt nydelig mat, og ikke minst veldig godt selskap i de fine venninnene mine! Marita var hjemme på besøk, og Charlotte hadde vært på kurs i Oslo og kom hjem med en liten gave til den lille. Føltes som juleaften jo! Jeg er så heldig som har så gode venninner som gleder seg så mye på mine vegne og snakker om hvor mye de vil passe den lille jenta vår. Hun er allerede bortskjemt før hun er født, og det er ingen tvil om at hun kommer til å få verdens beste tanter! 

I går hadde jeg og Sindre date night og var ute og spiste på Big Horn. Åå så god mat! Jeg brukte god tid og satt og spiste leenge for jeg ville ikke bli mett, haha! Det var utrolig koselig å ha en skikkelig date med god mat og bare nyte hverandres selskap. Med alt som har skjedd i det siste så var det virkelig deilig å senke skuldrene og bare være litt kjærester uten noe som helst bekymringer. I dag hadde vi egentlig tenkt til å gå oss en god tur, men med det været som er i dag fristet det mer å krype opp i sofakroken med nystekte pannekaker og bare lytte til regnet. Sjokoladepannekaker med blåbærsyltetøy, et stort glass melk og et ferskt magasin. Perfekt søndagsbrunch ♥

Og sist men ikke minst; gratulere med morsdagen til min kjære mamma! Jeg er så utrolig glad og takknemlig for at jeg har deg, du er den beste ♥ Jeg kan bare håpe på å bli en like god mor som deg! 

Senere kommer en liten etterlyst oppdatering på graviditeten, stay tuned ;-) 

Merry Christmas

 • 25.12.2014 - 00:29

God kveld søte juleengler ♥ Jeg ville bare titte innom med en litt sen julehilsen! Håper dere har hatt en fin juleaften og kost dere med familie og venner, god mat og gaver. Det var veldig godt å komme hjem i går og tilbringe masse tid sammen med familien, selv om jeg koste meg enormt i Paris også! Jeg er så glad for at vi har vært så flinke til å bevare tradisjonene ved jul. I dag var det fullt program fra morgen til kveld. Vi starter alltid dagen med stor julefrokost, deretter kryper alle under gode tepper oppi sofaen og ser på de faste juleprogrammene. Jeg må få med meg tre nøtter til askepott hvert år, det hører med ♥ Senere er det julegrøt med mandel i til lunsj, og så ser vi Disney juleprogrammet som har stått på opptak mens det begynner å lukte pinnekjøtt og annen god mat fra kjøkkenet. For en herlig dag! Koser meg ihjel og nyter hvert minutt. Det var utrolig mange fine pakker under treet i år, jeg ble helt rørt jeg! Føler meg så heldig som har en så fin familie ♥

Om morningen snikåpnet jeg èn gave, jeg og Sindre åpner alltid hverandres gaver om morningen. Inni den utrolig fine innpakningen lå det et par votter som jeg har ønsket meg såå lenge! Og siden snøen begynte å falle i kveld så passer de perfekt akkurat nå ♥Nå har jeg krøpet under dynen og øynene glir snart igjen. Det har vært en veldig lang og fin dag! Jeg avsluttet kvelden med å gå en tur med hunden og lillebroren min ute i den nylagte snøen. Det var ingen andre ute, og vi var de første som laget fotspor. Snøen knirket under føttene mine og en kjølig, frisk vind fikk et par snøfnugg til å virvle rundt. Ønsket om hvit jul ble oppfylt ♥

Priorities

 • 13.12.2014 - 00:55

Hei mine skjønne♥ Det føles nesten rart å skrive til dere igjen, det er så lenge siden! Midt i all jobbingen, eksamenslesingen og å ha vært syk i lang tid så valgte jeg å legge bort bloggen en stund og fokusere kun på meg selv og de målene jeg ønsket å oppnå. Det har vært en tøff høst med nye utfordringer, men jeg sitter igjen med en veldig god følelse og er fornøyd med min egen innsats. Etter endel etterspørsler kjenner jeg at det kribler i hendene mine, jeg har savnet å skrive og dele ting med dere. Nå har jeg endelig juleferie, vel overstått med alle eksamener! Følte det gikk veldig bra, så nå kan jeg slappe av og kose med ihjel med god samvittighet. I går ble det skikkelig feiring med sushi date sammen med Sindre, åå så godt det var! Vi klarte ikke å spise halvparten av maten engang og måtte ta det med hjem, gjett om vi hadde god kveldsmat senere. Resten av dagen ble brukt til julegavehandel og et par andre ærender, før vi måtte gjøre oss klare for kvelden. Vi dro ut og feiret at semesteret var slutt sammen med noen venner. Det var en veldig bra kveld med så mange fine mennesker, det gjør meg så glad ♥ 

Under ser dere detaljer fra kveldens antrekk; 

Bik Bok: Skjørt og topp, veske fra Angelica Blick kolleksjonen //  Gina Tricot: Skinnjakke 

Bjørg: Armbånd  //  YSL: Leppestif //  Chanel: Neglelakk 

Jeg elsker blandingen av søtt og litt røft så det ble et blomstrete sett med en biker skinnjakke over. Vesken fra Angelica Blick kolleksjonen er en av mine favoritter, så da ble det rosegull detaljer og sminke i duse rosafarger. 

Nå kjenner jeg at øynene begynner å gli igjen, så jeg må avslutte. Tidlig opp på jobb i morgen også! Håper at alt står bra til med dere, og at dere har en fin helg hva enn dere finner på ♥ 

Fit for fight

 • 13.10.2014 - 07:48

Rise and shine sleepyheads ♥ Ferien er over, og det er på tide å komme skikkelig i gang med hverdagen og gode rutiner igjen. Jeg har lengtet etter denne mandagen, og føler meg skikkelig fit for fight igjen! Denne uken begynner jeg på et nytt treningsprogram, og jeg kjenner at motivasjonen er tilbake igjen for fullt. Jeg brukte deler av søndagen på å planlegge den kommende uken, og laget med det samme en liten oversikt over treningen dag for dag. Synes det er så motiverende å ha det på en fin plan jeg har skrevet selv, og lettere å forholde seg til. Treningen denne uken blir veldig variert, liker det best slik. Da blir jeg ikke så fort lei, og får brukt kroppen på forskjellige måter. Det blir tre dager med styrketrening, cardio og to dager med litt "lettere" trening hvor jeg skal blant annet gå tur ute i det fine høstværet og delta på gruppetime i yoga. Gleder meg! 

 

Nå må jeg få i meg resten av kaffen og gå en liten morgentur med hunden før jeg drar avgårde til skolen. Ville bare titte innom og ønske dere en fin mandag, og lykke til med den nye uken! Vet det kan være litt tungt å starte igjen etter en ferie, men hold ut ♥

Høstferie

 • 04.10.2014 - 14:26

Endelig var den etterlengtede høstferien kommet! For første gang på to uker har jeg klart å senke skuldrene skikkelig. Det har vært noen hektiske uker med skole, jobb, trening og kjøretimer, og jeg har akkurat fått dagene til å gå rundt. I tillegg har jeg ikke vært helt i form, jeg var på sykehuset i går så ting begynner heldigvis å skje, men det går sakte. På torsdag hadde jeg fullført midterm i engelsk grammatikk og levert inn en oppgave, jobbet siste vakt på Gina Tricot før helgen og jeg kunne ta ferie med god samvittighet. Det ble feiret med knitring i peisen, et stort varmt, teppe, en godteripose og tre episoder av Gossip Girl, deilig! I dag sov jeg faktisk helt til 12, jeg var nemlig hos Silje i går med noen venninner og vi maset om alt og ingenting til klokken var 2 om natten. Det føltes som en evighet siden vi hadde fått snakket skikkelig ut! Nå er huset ryddet, klesvasken er satt på, det er fyr i peisen og jeg nyter brunchen min i sofakroken med siste utgave av Det Nye. En god dose inspirasjon, en forfriskende smoothie og et par mektige, nydelige pannekaker toppet med rørte skogsblåbær. Kunne virkelig ikke hatt det bedre akkurat nå! Ser frem til en rolig lørdag med veldig lite på planen, annet enn masse avslapping. Hva gjør dere i dag? 

En litt anderledes uke

 • 19.09.2014 - 22:20

Wow - er det virkelig nesten en uke siden jeg satte meg ned og skrev til dere? Føler det er litt klisjè å si at dagene flyr så fort forbi, men det gjør de virkelig! Denne uken har vært litt anderledes, og de vanlige rutinene har falt litt bort. Jeg har hatt praksis på Høyland Ungdomsskole, og det har vært utrolig gøy og lærerikt! Dagene har vært lange, og jeg har vært ute av døren klokken syv om morningen og hjemme i ti tiden på kvelden. Utenom praksis har jeg lest endel, jobbet på Gina Tricot, vært på personalmøte og vært på date med Silje og Zahra for å lære dem å spise sushi. Dermed ble bloggen litt nedprioritert! Men det har vært en veldig fin uke og jeg har kost meg masse! 

I dag hadde jeg fri og fikk sovet skikkelig ut, nøt morningen med banan pannekaker og en lang tur med hunden. Jeg møtte min kjære New York bestiss Ingrid for lunsj i byen. Vi spiste på Fish & Cow, og det var så utrolig god mat at vi spiste oss mette og litt til. Lokalet er kjempefint og maten var nydelig, anbefales! Det var veldig godt å catche up litt og dele alt og ingenting med hverandre. Har savnet fro yo dates på 16 Handles etter skolen, overnattingsbesøk og gåturer rundt i de sjarmerende gatene i SoHo! Hver gang vi skiller lag igjen så føles det som om vi har hatt altfor liten tid for begge har maset i ett. Det er jo et godt tegn ♥

Etter den lille byturen handlet jeg inn litt matvarer til helgen, og med meg plukket jeg en stor bukett med friske blomster. Synes det liksom ringer helgen inn med noen fargerike blomster på bordet. 

Nå ligger jeg og S på sofaen i behagelige klær, og venter på at Senkveld skal begynne. Vi har kost oss med taco og masse godis, og ikke minst idol på skjermen. Det er så utrolig mange flinke i år, jeg blir helt revet med jeg, haha! I morgen skal jeg på jobb igjen på Gina Tricot, og om kvelden er det Oktoberfest på Tappetårnet. Det gleder jeg meg masse til! Har skaffet meg ølpike kjole og alt, mangler bare knesokkene så er jeg klar. Men først skal jeg slappe litt mer av og lade batteriene. Ville bare titte innom og gi et lite livstegn, og ikke minst ønske dere en fin helg ♥ 

Early working bee

 • 13.09.2014 - 09:16

God morgen ♥ Det føltes nesten uvirkelig, da alarmen ringte kl 8 på en lørdags morgen. Jeg ville aller helst bare snu meg rundt i dynen og sove videre, men opp måtte jeg. Jeg skyndtet meg inn i dusjen før varmen fra dynen rakk å forlate kroppen. Etter hvert når jeg danset rundt til glad-sangene mine og sminket meg, kjente jeg at det var ikke så gale allikevel. Jeg gleder meg faktisk til å dra inn til byen og åpne butikken. Det er alltid så koselig stemning i byen på lørdager, spesielt nå som solen skinner og det er mye som skjer i gatene. Sofie og Zahra skulle også inn til byen en tur, så da får jeg selskap av dem i pausen min. Etter jobb er det rett hjem og gjøre seg i stand til å feire Silje sin 20 års dag, gleder meg! Jeg tror dette blir en fin lørdag ♥ 

Joe & The Juice smoothie er noe jeg unner meg når det er jobbhelg. Små gleder i arbeidsdagen! (Bildet er fra i går) 

Håper dere fortsatt ligger i sengen og later dere litt, og at lørdagen deres blir riktig fin ♥ God klem! 

What sunday is all about

 • 07.09.2014 - 16:22

Regn som trommer mot vinduet, silkepyjamas, en stor hjemmestrikket genser, dundyne, repriser av lørdagens tv programmer og takeout. I dag skal søndagen nytes til det fulle, og batteriene lades til den nye uken pangstarter på mandag. Jeg må også lese litt filosofi og forberede meg til i morgen, samt planlegge den kommende uken, men det tar jeg litt senere!

Det har vært en utrolig fin helg, og det er alltid trist å ta farvel. Besteforeldrene mine har den fineste, største hagen jeg vet om. Jeg vil bare sitte der i evigheter og drømme meg bort. Jeg har en egen benk med rosebue over som jeg liker å sitte på og skrive ned alle tankene jeg bærer på. I går var en veldig travel, men gøy dag. Jeg dro tidlig inn til byen med pappa for han skulle holde et foredrag om menneskehandel. Synes det er så fint at han jobber med så viktige saker, og det var ganske sterkt å se hvor mange som møtte opp. Det regnet både hunder og katter i går, så etter arrangementet søkte vi tilflukt på Godt Brød. Jeg unnet meg en skillingsbolle og en stor kopp med varm sjokolade, perfekt på en slik regnværsdag! Etterpå var jeg en tur hjemom og skiftet til finstasen og dro i familieselskap til mitt kjære søskenbarn Camilla. Det er alltid koselig med familieselskap, masse gode klemmer og samtaler. Camilla skulle feire både med familie og venninner i går, så vi dro rett fra tanten min og hjem til Camilla for å gjøre klart til de andre jentene kom. Det ble mye latter og skravling, snacks og spill. Jeg måtte gå litt tidligere for jeg skulle i en annen bursdag til en god kompis. Det var masse folk og god stemning. Byturen ble ekstremt kort ettersom vi var gjennomvåte etter alt regnet og det ikke var så mange ute. Jeg klarte å kjefte på en gjeng med selvgode gutter på BK som høylytt satt og gjorde narr av dem som satt på bordet ved siden av. De gjorde det så tydelig at jeg ble helt sjokkert, er det mulig å være så stygge mot noen helt uskyldige som man ikke engang kjenner? 

Etter en kald, våt kveld var det ubeskrivelig godt å vrenge av seg kjolen og krype under en varm dyne, og ikke minst inn i en trygg armrkok ♥Jeg er nydusjet og ren, koseklærne er på og jeg er klar for takout og TVD ♥

Dere kan se flere bilder fra helgen min her.

Hvordan har helgen deres vært? 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no