Veronica Reime

New shoes & Fresh flowers

 • 11.06.2015 - 12:15

Hei skjønninger ♥ 

I går var en sånn type dag der alt virker litt drit, men så ender det opp med å bli en helt super dag! Jeg var utrolig kvalm og hadde vondt i bekkenet, så jeg ble liggende og halvsove mye av formiddagen. Plutselig tikket det inn en melding fra søskenbarnet mitt Camilla om jeg ville være med henne og Carina for å spise inne i byen senere på kvelden. Det ville jeg jo selvfølgelig! Jeg kom meg ut av koseklærne, stelte meg og dro først en tur til Kvadrat med Sindre for å titte på et par ting. Jeg har lenge siklet på et par New Balance sko. Det blir mye tur ute med vognen i sommer, så jeg ønsket meg noen lyse sko som er gode å gå i. Vi gikk innom Silje på Gapi hvor jeg prøvde et par utrolig freshe sko, og hva lå og ventet på meg da jeg kom hjem fra middagen? Skoene ♥♥♥ Sindre hadde vært innom og kjøpt dem! Jeg skulle egentlig få dem i gave etter at jeg hadde født, men så bestemte han seg for å gi dem med en gang. Helt uventede gaver er det beste! Bare fordi noen synes at du fortjener det ♥ Friske roser fikk jeg også da vi var og handlet, så nå er det så fint pyntet til helgen. Middagen med Camilla og Carina var utrolig koselig, og vi skravlet non stop i flere timer. Alle er på et punkt i livet hvor det skjer noe stort og nytt, så det er veldig spennende, og alle hadde masse å dele. Jeg var ikke hjemme før halv elleve om kvelden, og det var en trøtt og fornøyd frøken som kom inn døren og stupte rett i seng. 

Solen stråler i dag, og jeg skal opp til Silje om ikke så lenge for å slappe av på terrassen. Elsker slike dager! Jeg har skrevet et par innlegg til dere, så det ikke blir stille her gjennom dagen. Stay tuned! Ønsker dere en kjempefin dag, håper det er sol hos dere også ♥  

Dette var jeg ikke forberedt på

 • 09.06.2015 - 19:24

Alle har en idè om hvordan det er å være gravid, men ingen vet helt hvordan det er før de går gjennom det selv. Som førstegangsfødende er det veldig mye nytt. Mange ting hadde jeg aldri hørt om før, og noen ting trodde jeg at jeg visste hvordan var, men skjønner nå at jeg hadde virkelig ingen anelse. Her er noen punkter: 

- Du trodde morgenkvalme bare var de tre første månedene, og kun om morningen? Neida, den kommer akkurat som den vil gjennom hele svangerskapet og jevnlig gjennom hele dagen, ikke bare om morningen. Å kalle det morgenkvalme er virkelig misledende. 

- Kulen på magen blir som en magnet, og alle vil ta på den. Mange spør ikke engang, siden det er en baby inni der så tilhører ikke den kroppsdelen deg lenger. Fremmede smiler stort til deg, kommer gjerne bort og spør hvor langt du er på vei osv. Og så har du de fremmede som til og med starter en skikkelig samtale og vil vite alt fra navn, om det er ditt første barn til om du skal ha epidural og om barnet skal døpes. Graviditet er ikke privat!

- Du gleder deg til de små, kjærlige sparkene inni magen. Vel, jeg kan fortelle deg at tiden der sparkene er forsiktige og koselige går fort over. Prøv heller en apekatt som sparker løs på både ribbein og blære. Det føles som du konstant har vært i boksekamp, og du må tisse hver halve time. Det er helt umulig å ligge på den siden ungen sparker, og du må nesten bare vente med å sove til hun/han er ferdig. Da passer det jo fint at de blir mest aktive om kvelden når du ligger i sengen! På utsiden ser det ut som en demon prøver å grave seg ut gjennom magen, og hver minste bevegelse får det til å bølge seg på overflaten av magen. Slik som dette for eksempel:

- Hormonene vet alle kommer, men at det er mulig å svinge så fort mellom kjempetrist og superhappy tror jeg ingen visste gikk an. Her snakker vi å hylgråte så mye at det gjør vondt av en TV reklame, for deretter å bli overlykkelig over at det var mer druer igjen i kjøleskapet. Alt føles mye sterkere, og noe som er veldig viktig et lite sekund, men glemmes igjen like fort. Og barnefaren, han skal selvfølgelig ha forståelse for alt du føler! 

 

- Riene kommer når babyen skal fødes, det vet vi alle. Men kynnere eller falske rier derimot, kjært barn har mange navn! Det er noe lureri ingen fortalte meg om i hvert fall! Plutselig strammes magen, det stikker i sidene og det kjennes ut som de verste mensensmertene du noen gang har opplevd. De kommer helt plutselig og kan komme og gå innimellom gjennom mesteparten av svangerskapet, hurra! 

- Å lekke melk og alt det styret der kommer når du ammer, eller? Råmelken kan komme allerede i femte måned! Det er alltid like gøy å våkne opp til en stor dam med råmelk i sengen, eller få masse flekker på den eneste toppen som fortsatt passer deg. Og dere? Råmelken er gul! 

- Du har lyst på noe absolutt hele tiden. Det er greit når du vet hva du vil ha, har en spesiell craving og det er tilgjengelig. Men hva med når alle butikkene er stengt og du har ikke hockeypulver i hus? Eller kanskje enda verre; når du ikke aner hva du vil ha og handler hele butikken, men vil fortsatt ikke ha noe av det du kommer hjem med? Jakten på noe godt å spise tar aldri slutt, og det gjør faktisk fysisk vondt å ikke få det du craver.

- Våkenettene begynner allerede som gravid. Når endelig den lille har sluttet å sparke brister på ribbeina dine kan du rigge deg til med puter mellom beina, dynen brettet under magen mens du så fint skal ha hodet på brystet til din kjære. Det går så absolutt ikke. Klarer du på en eller annen fantastisk måte å endelig ligge behagelig så begynner rundene med kramper i leggene, halsbrann og doturer. Og å løpe til doen er ikke bare bare. Det å velte seg utav sengen er en risikosport. Er det innafor å sove på doen? Og ikke glem at du har helt ekstreme drømmer om babyer og fødsler hver eneste natt. 

- Magen blir stor, men av en eller annen grunn glemmer du det hele tiden. Det blir en kollisjonspute som dunker borti hjørner og kanter hele tiden. Å sette seg fast når du prøver å smyge deg mellom to klesstativ i butikken er helt normalt. Du tuter når du setter deg inn i bilen fordi magen kommer borti, og du må gi klemmer sideslengs. Du må ta en dypt squat hver gang du mister noe på gulvet, og om du er nybarbert nedentil er umulig å si. Men ta det med ro, glemmer du at du har fått en stor basketball på magen så er det alltid noen som vil minne deg på det hele tiden: "Så stooor du har blitt!" 

 
- Alle har tanker og meninger om graviditeten, og er ikke redd for å dele det. Alle mener at det de selv har gjort er best, så derfor må du også gjøre det slik. Og så har du dem som kjenner noen som har et søskenbarn som har unge, og derfor vet de akkurat hvordan du har det. Eller dem som selv ikke er gravide, men tror de har lignende smerter som deg, og klager konstant og sier at de vet hvordan du føler deg. Er det du som gror et menneske inni deg kanskje? Nei, trodde ikke det, så da vet du absolutt ingenting om hvordan jeg føler meg. Slutt å klag, and don`t steal my thunder! Og så har du dem som føler det er deres plikt å påpeke absolutt alt. "Oi skal du forsyne deg med enda en tallerken med mat?" "Navlen din stikker mye ut altså!" Ja jeg er en hval som spiser mye, og takk for at du opplyste meg om navlen min, jeg hadde ikke lagt merke til det!  
Trykk liker om dere ønsker flere slike innlegg ♥

 

#blogg #mamma #mammablogg #hverdag #gravid #humor 

Siste jordmorkontroll

 • 09.06.2015 - 15:56
Hei solstråler ♥ 
I dag var det tid for siste kontroll hos jordmor. Jeg kommer faktisk til å savne å gå der, da jordmoren vår er virkelig verdens koseligste! Jeg gleder meg alltid til timene våre, få høre hjertet til babyen slå og få bekreftelse på at alt er som det skal. Sindre har vært så god gjennom hele graviditeten og blitt med på absolutt alt av kontroller både hos lege og jordmor. Jeg har måttet gå noen ekstra ganger til legen for å ta blodprøver siden blodtypen min er rhesus minus, og han er bestemt på at han skal være med da også. Synes det er utrolig fint at vi har gjort dette sammen gjennom hele svangerskapet. 
Kontrollen i dag gikk veldig fint. Blodtrykket mitt har vært litt høyt di siste gangene, men nå har det gått litt ned igjen, så det føles veldig bra. Har nok vært litt stresset over eksamen og alt som har skjedd på èn gang, så nå har jeg fått landet litt mer. Så fort jeg var ferdig følgte jeg doktorens beskjed om å hvile masse og ta det med ro, så det har hjulpet godt. Jeg har lagt på meg 11 kg totalt i svangerskapet, så det er akkurat passe til min kropp. Jeg har ikke noe hevelse i beina eller hendene, men føttene blir gjerne litt hovne mot kvelden. Det gjør fortsatt veldig vondt i bekkenet/lysken, men forhåpentligvis går dette fint over av seg selv etter fødselen. Jeg har ikke tålmodighet til å bevege meg så treigt som jeg gjør nå, haha! Så generelt er jeg i super form til å være så nært termin. Hodet var fortsatt godt festet, noe det har vært veldig lenge nå. Det festet seg allerede i uke 33! Synes det er litt ubehagelig når hun skal kjenne på hodet, hun presser hendene så langt inn i magen. Høydepunktet var selvfølgelig når vi fikk lytte på hjertet, og det slo raskt og fint som alltid ♥ 
Det er nydelig vær ute, så da vi kom hjem tok jeg på bikinien og la meg på solsengen ute i hagen. Deilig å få litt sol på kula! Knipset et par bilder til dere før jeg gikk ut; 

 Uke 39 + 4  (6 dager til termin!) 

 

Andre som nyter solen i dag? ♥

Kourtney Kardashian - Get the look

 • 08.06.2015 - 19:02

// Inneholder annonselinker 

Jeg husker at noe av det første jeg kjøpte til meg selv etter at jeg fant ut at jeg var gravid var en søt og behagelig kosedress. Og selv om den blir flittig brukt, så har jeg funnet ut at jeg har et behov for å kle meg fint for å føle meg bra. Ei som ser utrolig bra ut som gravid er Kourtney Kardashian! Hennes tips er å styre unna mammaklær, men heller finne løse og behagelige antrekk som du føler deg vel i. Fine hverdagskjoler i enten svart, hvit eller mønstrete satt sammen med nøye gjennomtenkt tilbehør som prikken over i-en. Gjerne tilsett en sterk farge for å gjøre antrekket litt mer spennende! Jeg har satt sammen to collager til inspirasjon for dere: 

 

Stripete kjole her //  Gul veske her // Nude pumps her  // Nude leppestift her

 Hvit kjole her  // Skinnjakke her  // Smykker her // Rød leppestift her // Solbriller her 

 

Hvem sa at du måtte kle deg kjedelig selv om du er gravid? Komfortable klær er et must, men kombinert med det rette tilbehøret kan du fortsatt se smashing ut! 

Et par flere stiler, og link til lignende klær og tilbehør finner dere under: 

♥ 1: Skulderveske her // Sko her  ♥ 2: Maxikjole her ♥ 3: Boheme kjole her // Hatt her  ♥ 4: Kjole her  

Trykk på liker knappen om dere likte innlegget ♥

 

#blogg #mamma #mammablogg #mote #tips #bloggklubben

 

Ny uke med spenning

 • 08.06.2015 - 16:55

God mandag mine kjære ♥ Har dere en bra start på den nye uken? Jeg våknet opp med en hel haug av sommerfugler i magen. Selv om jeg prøver å la dagene gå som normalt, så er det veldig vanskelig å ikke la tankene vandre mot det som snart skal skje. Det føles så rart å tenke på at dette kan være den siste uken jeg går gravid, men samtidig må jeg innstille meg på at det kan gå over tiden. Hele denne ventetiden er ganske koselig egentlig, og jeg prøver å finne på ting som får meg til å slappe av og gjør godt for humøret. Det er så spennende å gå og føle på at lille gull driver og sparker inni der, og vite at vi snart får møte henne. Formen er litt slakk for tiden, jeg er fortsatt småsyk og har veldig mye hodeverk. Det gjør veldig vondt i bekkenet og lysken, bare jeg skal reise meg opp eller gå så river det skikkelig. Sindre må halvveis bære meg utav sengen om morningen for at jeg skal klare å komme meg opp. Dermed ligger jeg mye med beina strak og prøver å ta det med ro, og går heller små turer innimellom. Tenkte å begynne på en ny serie, har dere noen tips til meg? Min store cravings akkurat nå er vannmelon, det er så friskt og godt! Ville bare titte innom og ønske dere en fin mandag. Det kommer flere innlegg utover kvelden, så stay tuned ♥ Og tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen, dere er så gode alle sammen! 


Fødebagen - innhold

 • 07.06.2015 - 18:49

Jeg har fått endel spørsmål om jeg har pakket sykehusbagen og hva jeg skal ha med meg. Den har stått pakket og klar en stund, men før jeg la alt oppi tok jeg litt bilder av innholdet til dere. Dette er hva jeg skal ha med meg:

♥ Mat og drikke: 

Dette er hovedsakelig med tanke på fødselen, men kan være greit å ha til resten av oppholdet også ettersom jeg mister fort matlysten når jeg ikke føler meg helt i form. Da kan det være fint å ha et lite lager med noe som er lett å få i seg som gir næring. Når jeg har handlet inn har jeg prøvd å tenke på ting som inneholder litt sukker, noe salt, væske, gir næring og er lett å få i seg selv om jeg kanskje er veldig kvalm. Og ja, jeg kjøper jevnlig nye druer slik at det hele tiden ligger noen friske klare!  

♥ Klær: 

En pakke med nettingtruser fra apoteket som kan kastes etter bruk, behagelige hipstere fra Kari Traa (her) og to hold-in truser. Varme kosesokker som jeg glemte å ta med på bildet, og tre par gode halvsokker fra Kari Traa (her). 

Mørk kosebukse og svart cardigan som går litt nedpå. Har fått høre at det kan være lurt i tilfelle du blør igjennom. To ammetopper, to amme bh-er uten spiler og myke tøfler. 

Jeg måtte selvfølgelig ha med en litt finere kosedress også som jeg føler meg litt mer vel i (genseren er ikke med på bildet), samt Birkenstocksene som er superbehagelige å gå i (her). Pysjamas fra Victoria`s Secret. Når det kommer til hjemreise antrekk har jeg ikke helt bestemt meg enda, det kommer helt an på hvordan jeg føler meg. Tenker at det kanskje blir en behagelig maxikjole. 


♥ Amme: 

Vaskebart Boob ammeinnlegg i 100% silke på utsiden og 100% bomull på innsiden. Det er av absorberende materiale som puster, og utrolig behagelige å ha på seg. Engangsinnlegg både til natt og dag fra Avent er også pakket med. Ammesalven fra Lykkelig som liten har jeg lest mye bra om, og den kommer nok godt med siden du kan bli litt sår i begynnelsen. Pakke med kostholdstilskudd for ammende kan kjøpes på apoteket.

♥ Hygiene: 

Alt av toalettsaker osv er jo et must. Jeg har prøvd å finne enkle, parfymefrie produkter som gir god velvære. Dr. Greve intimvask, body lotion og deodorant fra Cosmica, Nivea ansiktskrem, renseservietter for ansiktet, ny tannkost og tannkrem. Eget toalettpapir har jeg også pakket, ettersom jeg har hørt at papiret på sykehuset kan være litt hardt. To små pakker med Asan intimservietter tenkte jeg var greit å bruke til å vaske seg litt med, og kan bare kastes rett etterpå. Bind måtte selvfølgelig også med. Hårføneren ble pakket ned både med tanke på håret, men også fordi det skal virke lindrende hvis jeg må sy flere sting nedentil. Jordnøttoljen har jeg brukt i ca 2 måneder nå, og jeg tar den også med på sykehuset, just in case. Den skal smøres nedentil for å unngå å revne, og kan kjøpes på helsekost butikker. 

♥ Sminke: 

Jeg føler meg alltid bedre når jeg får stelt meg litt, og har derfor tatt med et par "must-haves" for å føle meg mer fresh. CC cream, concealer, solpudder, lip balm med litt farge (her) og mascara i reisestørrelse gjør at jeg føler meg tusen ganger mer våken. Vet ikke om jeg kommer til å bruke dette på sykehuset, men kanskje til hjemreisen!

♥ Hår: 

En god hårbørste (her), glattetang, hårstrikker og spenner i tillegg til tørrshampoo i reisestørrelse (her). Hårstrikkene og spennene er fra Bik Bok, og er de beste jeg vet om. Lugger absolutt ingenting! 

♥ Til lille: 

Jeg vet at vi får det vi trenger av klær til babyen på sykehuset, men det er likevel gøy å ha med et par sett selv. Det ble to kosesett fra H&M. Synes det var så søtt, det står new arrival på luene og buksene. Koseteppet er fra Zara. 

Hentesettet som hun skal ha på seg den dagen vi drar hjem, strømpebukse, gulpeklut og flanellbleie til å ha under hodet i bilen ligger også klart. Jeg har kun pakket med kosesettene, men det andre ligger klart slik at Sindre kan ta det med når han henter oss hjem.  

♥ Annet: 

Et par andre ting som kommer med er helsekort for gravide og alle papirene mine, et par magasiner, kortstokk, kontanter, kamera og mobil, og alle ladere som trengs.

Tror det var alt! Husk at vi er alle forskjellige og har ulike behov. Jeg har aldri vært gjennom dette før, og har pakket etter slik jeg ser for meg at det kommer til å bli og hva jeg tror jeg kommer til å ha nytte av/behov for. Håper dere plukket opp et par tips! Eller kanskje dere har noen forslag til ting jeg burde plusse på listen min? Skrik ut ♥

 

#blogg #mamma #mammablogg #baby #tips #helse 

9 dager igjen!

 • 06.06.2015 - 22:15

Hei fine ♥ I dag er det ni dager til termin, det føles helt uvirkelig. Nå kan det jo faktisk skje når som helst! Tiden har gått så fort, og det er fortsatt litt uvirkelig å tenke på at veldig snart så er lille jenta vår her. Fødebagen står klar i gangen til vi plutselig må dra avgårde. Og når vi snakker om fødebagen; et innlegg om hva jeg har pakket med meg har blitt veldig etterspurt, så det kommer ganske snart! 

I går feiret jeg at det var ti dager til termin med en liten tur til byen for å skjemme meg selv litt bort. Jeg var på LCN Nailbar Arkaden og fikset neglene mine, og ble like fornøyd som alltid. Dere kan såvidt skimte dem på bildene under, men skal vise dere bedre bilder av dem senere! Ønsker dere fine negler til sommeren bør dere definitivt ta turen innom de flinke jentene på LCN Nailbar. Etter negletimen ruslet jeg litt rundt i byen, koste meg med en supergod shake fra Joe & The Juice og gikk innom Gina Tricot og Kremmerhuset for å hilse på de herlige kollegane mine. Alltid like gøy å se dem igjen!

Gradestokken viste deilige 20 grader i går, og etter byturen tilbrakte jeg et par timer på terrassen og bare nøt solen. Vi grillet masse god mat og koste oss, fikk skikkelig sommerfølelse. Om kvelden dro jeg og Sindre til Vassøy for å være med på velkommen hjem festen til Ole. Det var veldig koselig! I dag er jeg helt skutt og klarer ikke å gjøre noe annet å ligge strak ut på sofaen. S er og ser Champions League finalen, så da blir det alenekveld med film og godteri på meg. Deilig å bare ta det helt med ro og samle krefter. Håper dere har en fin lørdagskveld enten dere er ute og danser på byen eller hjemme og slapper av ♥

@veronicachr ♥

Tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen både her på bloggen og på instagram. Det er veldig gøy at dere vil følge med på meg og graviditeten. Forhåpentligvis får jeg et lite nurk å vise frem veldig snart! 


#blogg #hverdag #mamma #mammablogg 

 

Stay in bed kinda day

 • 02.06.2015 - 18:47

Hei dere ♥ I dag er en skikkelig "sitte inne i koseklær og lytte til regnet-dag". Jeg er fortsatt syk, så dagen har gått til å ligge under dynen og se Keeping Up with the Kardashians og spise bringebær sorbet for å prøve å lindre den såre halsen min litt. Nå vil jeg bli frisk! Det som er ekstra kjedelig er at når du er gravid så kan du ikke ta vanlig nesespray, og i tillegg er slimhinnene veldig tynne så du blir skikkelig sår bare av å snyte deg et par ganger. Det svir noe helt grusomt. Jeg hadde tatt opp et par gamle episoder av KUWTK på tven, og det er akkurat de episodene hvor Kourtney går gravid med Penelope. Må innrømme at det er litt ekstra gøy å se nå som jeg er gravid selv. Men jeg angrer en liten smule på at jeg så på når de viste ei som hadde en vannfødsel, det var kanskje ikke det lureste så nært min egen fødsel... Nå vet jeg i hvert fall at det er noe jeg aldri kommer til å gjøre. 

Så snart Sindre er ferdig med å øve til eksamen så tenkte vi å fortsette på en film vi begynte på i går. Jeg er altfor trøtt om kveldene til å klare å se en hel film, så da må vi dele det opp, haha! Filmen heter The Butler og virker veldig bra så langt. Et lite filmtips til dere ;-) I mellomtiden skal jeg kose meg litt med bloggen, lese gjennom alle de fine kommentarene dere legger igjen og skrive videre på et par innlegg. Håper alt er bra med dere ♥ 
 

Vi har ventet på deg

 • 01.06.2015 - 19:46

Kjære Juni, vi ønsker deg hjertelig velkommen. Endelig er du her, måneden vi har ventet på. Måneden livet vårt endrer seg helt, og vi blir rikere på den største gaven du kan få. Det er både skremmende og fantastisk på èn gang. Tusen sommerfugler svirrer rundt i kroppen min, og jeg kjenner at det kribler helt ut i fingertuppene. Hver kveld når jeg legger meg ser jeg bort på sengen hennes, og jeg begynner å drømme om hvordan det kommer til å bli. Snart ligger det en skapning der, et lite bankende hjerte. Det føles veldig uvirkelig, og kommer nok ikke til å gå skikkelig opp for meg før jeg har henne i armene mine. Bare vårt lille gull. Jeg gleder meg sånn til å se henne, bli kjent med henne på ny utenfor magen. At det går an å elske noen så høyt uten å ha møtt dem enda, hvordan blir det da når hun kommer? Overdose av kjærlighet ♥ 

Første juni allerede, tiden har gått så utrolig fort. Det føles som i går at vi satt på Gardemoen lille juleaften med en positiv graviditetstest. Akkurat da var det utrolig masse tanker og følelser i sving. Det var i hvert fall den mest overraskende, men samtidig den beste julegaven vi begge har fått. Tiden har gått, og vi har vokst sammen med magen. Vi har vokst og utviklet oss som enkelt personer, men også som et par. Gleden har bare blitt større og større for hver måned som har gått, og nå er snart dagen kommet. I løpet av denne måneden får vi møte lille hjertet vårt. 

Det merkes veldig på kroppen at det begynner å gå mot slutten. Det er tyngre fordi det er så mye press ned mot bekkenet, og bare det å snu seg i sengen gjør at det river nederst i magen. Du vet du er høygravid når du mister noe på gulvet, lar det ligge og går videre, haha! Det skal bli veldig godt å få henne ut, men samtidig veldig rart. Nå har jeg gått og båret henne inni magen i flere måneder og blitt vant til alle sparkene. Jeg er konstant vond og øm i ribbeina etter all sparkingen, men jeg er sikker på at etter en stund kommer jeg til å savne det. Det har liksom vært vårt hemmelige språk ♥ 

Jeg gleder meg til vårt lille sommerbarn kommer. Trille tur ute i finværet, grille i hagen med alle som kommer på besøk for å se nurket, dra inn til byen og kjøpe is og trille langs havnen, ha rolige sommerkvelder sammen med den bittelitte familien min. Det blir noe helt nytt for oss, og jeg er så spent på hvordan vi kommer til å knytte oss enda mer sammen. Bli kjent med lille, men også med hverandre litt på ny. Danne vår egen familie, et lite superteam! 

Brunch with some inspiration on the side

 • 01.06.2015 - 14:37

Hei skjønninger ♥ Først og fremst; tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på innlegget mitt i går. Dere er best! Det er så utrolig motiverende å få gode tilbakemeldinger og høre at jeg kan være til inspirasjon, det ønsker jeg å fortsette med. For dere som ikke har lest det, så finner dere innlegget her ♥

 I dag har jeg hatt en veldig rolig morgen/formiddag. Jeg fikk ikke sove før klokken fire i natt, og våknet igjen klokken syv. Var det ikke lille som drev og styrte på inni magen så var det at jeg måtte på do, hadde vondt i leggene eller var så tett at det var tungt å puste. Jeg var nettop syk, og etter å ha vært frisk i et par dager slo det tilbake igjen. Å våkne opp med sår hals, hovne mandler og helt tette bihuler er ikke så godt. Får håpe at jeg klarer å kurere det fort! Så da ble det en veldig avslappende start på dagen med brunch bestående av en skål gresk yoghurt, mandler og bringebær, en kopp med te - og en god dose inspirasjon ved siden av. Jeg koste meg masse med innslaget med Lene Orvik. Om jeg bare hadde hatt et stort hus å innrede! Jaja, det er lov å dagdrømme litt. Nå skal jeg svare på litt kommentarer og skrive ferdig et par innlegg. Så skrives vi litt mer senere! For å lettere følge med på oppdateringer kan dere like facebook siden min her eller følge meg på bloglovin her. Håper mandagen deres har vært bra så langt. Første uken i juni, gjør den til en kanonstart på sommeren ♥ 

Jeg klarte det

 • 31.05.2015 - 14:29

Tusen kilo løftes av skuldrene mine, og jeg kan endelig puste ut. Jeg klarte det. Siste eksamen er fullført og jeg legger offisielt beina på bordet, nå skal jeg bare slappe av og kose meg med magen til hun bestemmer seg for å komme ut. Det er ca to uker igjen til termin, og jeg er veldig glad for at hun er en snill jente og holdt seg inne så jeg fikk bli ferdig med eksamen. Nå skal hver eneste dag nytes og bare fylles med koselige ting som får meg i godt humør. Det har jeg fortjent!

 For 4,5 måneder siden fant jeg ut at jeg var gravid, og livet mitt ble snudd på hodet. Da var jeg allerede nesten 4,5 måned på vei, altså halvveis i svangerskapet. Det var et stort sjokk, og lå absolutt ikke i planene mine. Jeg hadde et valg om å enten legge meg ned, eller reise meg opp og ta tak i det og gjøre det beste utav situasjonen. Jeg gikk for sistenevnte. Dette var en stor sjanse til å vise hva jeg er god for! På bare noen måneder har jeg tatt lappen, flyttet, fullført mitt andre semester på lektor utdanningen og gjort ferdig alle forberedelser til den lille skal komme. Det har vært slitsomt og utrolig tøft, og det har vært kvelder der jeg har ligget og grått for jeg er så utslitt. Det har vært en utrolig stor omveltning både fysisk og psykisk, og det er ikke noe som du bare kan utsette eller si at nå vil du ikke mer. Alle kan knekke litt sammen iblant, men jeg er utrolig heldig som har verdens beste kjæreste, familie og venner til å gi meg en liten pep-talk når det har trengtes. 

Jeg gjør ikke ting halvveis, og har hele tiden vært opptatt av å forberede meg mest mulig på alle måter slik at lille gull får den beste starten på livet sitt. Jeg har trent svømming og yoga for å holde meg i god form, lest alt av informasjon jeg kan finne, gått på kurs, gjort fødselsforberedende øvelser hjemme, skaffet alt av utstyr og nødvendigheter, ordnet papirer osv. Det er mye som skal komme i orden, og jeg har virkelig måttet jobbe for å balansere alt som skal gjøres og forberedes til det "nye" livet sammen med det "gamle" livet mitt. Jeg har følt litt på det presset både fra meg selv og andre at jeg må bevise noe, at jeg må henge med og gjøre alt som alle andre gravide gjør for å være god nok. Jeg tok utfordringen på strak arm, og har nektet å være noe "dårligere" enn andre. Samtidig har det vært vanskelig å balansere dette sammen med at du skal fortsatt være den samme gamle og være med på alt det sosiale. Jeg har nektet å falle utenfor venninnegjengen og bare lukke meg inne. Jeg har prøvd å henge med så godt jeg kan, og heldigvis har jeg verdens beste venninner som gleder jeg til å bli "tanter" til den lille prinsessen. Det er så utrolig viktig med gode, støttende venninner som er glade på dine vegne. 

Det ligger mye press på en ung mor, og noen ganger føler jeg at samfunnet venter på at du skal rote det til. Du må hele tiden bevise noe, at du er flink og like mye i stand til å bli en god mor som alle andre. Mange gikk og ventet på at jeg skulle gi opp, droppe ut av skolen. Men jeg motbeviste dem! Månedene med mye tretthet og kvalme var slitsomme. Jeg spiste agurk og ritz kjeks til frokost for det var det eneste jeg fikk i meg, og gikk av bussen to stopp for tidlig slik at jeg skulle få frisk luft og "gå av meg" litt av kvalmen før forelesningen begynte. Det fristet selvfølgelig mange ganger å bare slutte med alt, kun fokusere på graviditeten og la alt annet ligge til senere. Jeg kommer nok til å gjøre mye feil, men er det èn ting ungen min skal kunne skryte av så er det at mammaen hennes er tøff og ikke en som gir opp. Jeg tok for eksempel oppkjøring med lungebetennelse og 40 i feber, midterm i engelsk som du måtte bestå for å få ta eksamen fullførte jeg på en McDonalds i Spania for å få internett, to dager før eksamen var jeg på sykehuset, og den som tok med eksamensnotatene det var meg. Jeg har hatt lite søvn, vært utslitt og hatt vondt og fått masse utslett som følge av stress, men jeg ville aldri gi meg. Jeg er utrolig stolt av meg selv, og jeg vet at både jeg og lille jenta vår kommer til å tjene på det senere. Hun har vært min største motivasjon gjennom det hele, vi er et bra team. 

Nå skal jeg bare kose meg den siste tiden med magen og glede meg til hun kommer. Det blir en fantastisk sommer og jeg skal nyte den til det fulle, før hverdagen begynner igjen til høsten. Det har vært et par tøffe måneder, men jeg falt aldri av, jeg klarte det! Er det noe den lille jenta vår kan være trygg på så er det at jeg alltid vil jobbe hardt for at hun skal ha det best mulig i livet ♥ #blogg #mamma #mammablogg #inspirasjon 

Hentesett til vår lille prinsesse

 • 18.05.2015 - 19:43

Hei mine kjære ♥ God 17. Mai! Hadde dere en fin feiring?  Det ble en veldig rolig og koselig feiring på meg i år, noe som passet meg ganske godt. Vi var hos foreldrene til Sindre og spiste deilig tapas, det var så mye godt på bordet. Vi ble sittende og se på 17. Mai sendingen, spise hjemmelaget is og skravle i flere timer. Veldig koselig å være på besøk! På kvelden kom vi hjem til et fulldekket dessertbord av godsaker. Haha, følte jeg ikke gjorde annet enn å spise nesten hele dagen. Vi spilte brettspill og koste oss resten av kvelden. Til nattmat ble det pølser, ingen 17. Mai uten! Som sagt, en veldig rolig og fin feiring. Jeg var ekstremt trøtt på slutten, og sovnet nesten i åtte tiden på kvelden. Jeg trodde bare jeg var litt sliten, men det viste seg fort at jeg brygget på noe mer. Det ble en feberhet natt med masse mareritt, og da jeg våknet i fem tiden hadde mandlene hovnet opp, halsen var sår og bihulene helt tette. Jeg trodde at en av fordelene med å være gravid og edru på 17. Mai var å slippe å våkne dagen etter med en følelse av at noen har kastet en murstein i hodet ditt, men den gang ei! Haha, beklager sutringen ♥ 

Denne dagen var egentlig satt av til masse eksamenslesing, men det ble mer halvsoving på sofaen og The Vampire Diaries på skjermen. Kroppen sa virkelig stopp, så da måtte jeg bare lytte. Jeg får bare slappe av resten av kvelden, så satser jeg på at det går fort over! Det har kommet endel spørsmål om hentesettet, så tenkte at jeg kunne vise dere det. Jeg ville ha et litt klassisk, tidløst sett som ikke var typisk knall rosa og med masse greier på. Falt veldig for dette enkle, lilla/gammelrosa med heklekant!

 

Jeg strikket jakken og litt av luen, mamma strikket vognteppet, sokkene og resten av luen. Sindre valgte ut kjolen ♥ 

Hva synes dere?

 

#blogg #mamma #mammablogg #babyklær 

One month left

 • 15.05.2015 - 22:59

Hver kveld når jeg legger meg ser jeg bort på sengen din. Det føles helt uvirkelig at snart ligger du der, med et par glitrende øyne og et varmt, lite hjerte. Jeg gleder meg sånn til å beundre deg, høre på de søte lydene du lager, kjenne den myke huden din og bare være i nærheten av deg. Jeg har båret deg i snart ni måneder og føler at vi er nært knyttet, men nå gleder jeg meg til å bli kjent med deg på nytt. Frem til nå kjenner jeg alle dine bevegelser; at du snur på deg, hikker og sparker. Det har vært vår lille hemmelighet, kun mellom meg og deg. Nå skal jeg endelig få vise deg frem, vise deg til verden og vise verden til deg. Det blir spennende å se deg føle deg frem i det nye livet utenfor magen, se deg utforske og være nysgjerrig. Og selvfølgelig skal jeg være der og holde deg i hånden hele tiden, for du er det kjæreste jeg har. At du bare er en liten måned unna gir meg sommerfugler i magen. Lille venn, jeg kan ikke vente med å få møte deg ♥Hei - og god helg ♥ Eller kanskje det var mange som allerede tok langhelg i går? Solen stråler og jeg tok meg en liten fridag fra eksamenslesingen. Det ble litt fokus på selvpleie i dag, både i form av et frisørbesøk og kvalitetstid med Silje og Sofie. Pleie av både utseendet og det sosiale. Jeg klippet endel på lengden og frisket opp fargen hos flinkeste Cecilie. Resultatet ble så bra, hun gjør det alltid enda bedre enn jeg har sett for meg. Gleder meg til å vise dere! Etterpå dro jeg på shopping med Silje og Sofie. De skulle ha antrekk til helgen så vi gikk gjennom hele Madla senteret og Vågen for å finne noe fint. De fant det de skulle begge to, så det blir noen flotte frøkner på byen i helgen ;-) Gjett om jeg gleder meg til å passe de vanlige klærne mine igjen, og kunne dra ut og handle litt nytt til sommergarderoben. 

Nå koser jeg meg i armkroken til Sindre med godteriskålen i fanget og Senkveld på tv-skjermen. Jeg måtte bare benytte reklamepausen til å titte innom dere litt. Tenk at det er bare en måned igjen til vi får møte det lille nurket vårt! Av og til bare slår det meg, at snart skjer det noe. Det vi har ventet så lenge på er faktisk rett rundt hjørnet. Det blir en fantastisk reise, starten på et nytt kapittel. Kjenner det kribler i meg når jeg skriver dette. Og ikke minst gleder jeg meg til å dele opplevelsen med dere! 


 

♥ Mine favoritt bilder fra gravid photoshooten. De er tatt av søskenbarnet mitt Camilla, hun er så flink!! Bildene ble så fine, og jeg gleder meg til å henge dem opp på veggen. Anbefaler virkelig å ta gravid bilder, det er et så fint minne å ha! 

Ønsker dere alle en kjempefin helg, så skrives vi mer i morgen ♥ #blogg #mammablogg #gravid 

Baby`s corner

 • 13.05.2015 - 22:13

Hei dere ♥ Pjuh, endelig har jeg fått satt meg ned! Jeg har vært på farten i hele dag, så det var utrolig godt å senke skuldrene litt. Jeg har blant annet vært på skolen og jobbet noen timer med Ingvild, fikset neglene mine på LCN Nailbar og gjort et par ærender. Resultatet på neglene ble såå bra, gleder meg til å vise dere! Fikk handlet inn et par nødvendigheter som har stått på listen min lenge, så det var en fornøyd frøken som kom hjem fra byen. Vi var på nattåpent i går, men der var det bare kaos og jeg fant absolutt ingenting. Jeg har lenge vært på jakt etter fine koseklær som jeg kan gå i etter fødselen. Behagelige klær er et must, men jeg føler meg alltid bedre når jeg kan se litt bra ut i tillegg. Endelig fant jeg det jeg lette etter inne i byen i dag. Jeg var også innom Kremmerhuset for å handle et par ting til 17. mai, og da var søteste Carina på jobb. Det var så godt å se henne igjen, savner kremmerjentene mine ♥ 

Over til overskriften; bittelille sitt hjørne er ferdig, og det har blitt så koselig og skjønt! Når man har lite plass å jobbe med så må detaljene plukkes nøye ut. Synes det ble et fint lite hjørne ♥

Tenk at snart skal lille gull ligge og drømme søtt i denne sengen, gleder meg ♥

Nå skal jeg bare rydde litt (måå ha det ryddig rundt meg før jeg kan sette meg ned og slappe av om kvelden) og så venter sofakroken med favoritt programmene. Håper dere har hatt en fin dag mine skjønne! Blir så glad for at det er så mange som titter innom om dagen, det er veldig motiverende. Vi skrives ♥

Legebesøk

 • 12.05.2015 - 12:39

Hei dere ♥ Beklager for litt lite blogging, formen har ikke vært helt på topp i det siste. Jeg har mye sterke kynnere, er kvalm og svimmel og er mye mer trøtt og sliten enn tidligere. Det var mye som plutselig endret seg fort, og jeg føler meg ikke helt som meg selv. Vi var hos legen i går og tok litt prøver som ga utslag, så vi må bare vente på svar fra sykehuset. Heldigvis var alt bra med den lille, hun er veldig aktiv og fosterlyden var fin. Det er jo det viktigste! Jeg får bare ta det litt mer med ro og hvile masse. Nettene er verst hvor jeg er mye våken, og sovner kanskje ikke før i ti tiden om morningen igjen. Dere kan se en video jeg la ut på instagram her hvordan jeg har det hver natt! Nå har jeg spist en veldig sen frokost i sengen, og skal straks ta fatt på eksamenslesingen. Titter innom senere med litt mer interessant blogging, tenkte bare å oppdatere dere litt ♥


#blogg #hverdag #livet 

Gaver fra Babyshoweren

 • 10.05.2015 - 18:27

Som dere ønsket kommer det et lite bildedryss av gavene fra den første babyshoweren! Jeg fikk så utrolig mye fint, og det var både personlige, gjennomtenkte og kreative gaver som jeg satte veldig pris på. Gleder meg til å ta i bruk alt sammen! Lille prinsessen vår er bortskjemt allerede ♥

Ingrid hadde laget bleiekake. Den står fortsatt akkurat slik som jeg fikk den, altfor fin til å bli pakket opp enda! 

En bamse fra Marita som satt på den kule scooteren hun hadde laget. Kan se bilde av den her. Utrolig mykt teppe fra Bettina som nå ligger i lille gull sin seng.  //   Tåteflaske, ammeinnlegg, bleiekrem og så en bodyskrub til meg fra Sofie, Charlotte og Margarita. Viktig med selvpleie til moren også, hihi! PS: Glemte å få med våtserviettene på bildet! 

Utrolig skjønt spisesett fra Zahra og Silje! 

Herlige sommerbodyer fra Katrine  //  Bok fra Zahra og Silje som jeg husket jeg selv elsket når jeg var liten. 

Supersøte kjolesett fra Charlotte. Til og med sko og hårbånd til! 

Ingrid hadde vært så flink og strikket truse, to luer og noen supersøte sko. Jeg blir helt imponert! Og selvfølgelig med en matchende body til ;-)   // Herlig kortbukse med seler strikket av moren til Bettina!  

Gode kosesett fra Sofie, synes de var så kule!  //  Nydelig kjole fra Cecilie 

Strikkesett fra Sofie,  elsker at det ser litt retro ut! // Superskjønn kosedress fra Zahra og Silje, perfekt til en kald vinter. 


Skjønneste babynestet med ugler på som jeg fikk av alle jentene ♥ Og ikke minst teppet som moren til Bettina hadde heklet! 

Jeg fikk også et nydelig sett med perler, smykke og armbånd, fra Bettina. Det var blitt bestilt så jeg hadde ikke fått det enda når disse bildene ble tatt, men skal vise dere det senere! Det er helt nydelig 

Hva synes dere? ♥Frøken bortskjemt

 • 06.05.2015 - 17:02

Ååh, i går følte jeg meg som verdens mest bortskjemte jente! Jeg føler meg så utrolig heldig som har så god familie, fantastiske venner og kjæreste. Vi er fem jevnaldrende jenter i søskenbarnflokken som har et veldig nært forhold, og i går skulle vi alle sammen besøke Benedicte og 1 måned gammel Filip ♥ Da jeg kom inn skjønte jeg ikke hvorfor det var dekket med rosa over alt, men plutselig spottet jeg en gave hvor det stod "til en prinsesse". Enda en babyshower?! De hadde stelt så fint i stand med god mat, pynt og gaver. Jeg blir helt overveldet over at noen vil ordne noe så fint til meg og bittelille! Det var en utrolig koselig kveld, og tiden fløy avårde. Det er alltid så hyggelig å møtes og oppdatere hverandre litt. Vi skravler fra vi kommer til vi går ut døren igjen. Det var spesielt gøy å få se tremenningen til jenta vår, han var så skjønn! Om en stund løper de rundt sammen, det blir koselig. Som om det ikke var nok med enda en liten babyfest, så ventet røde roser og et fint kort på meg da jeg kom hjem. Jeg og Sindre hadde 2 års jubileum i går, så det var veldig hyggelig å få en liten oppmerksomhet selv om vi ikke fikk tilbrakt dagen sammen. Planen er å feire det litt i morgen med god middag og svangerskapskurs. Gleder meg! 
Formen har ikke vært så god de to siste dagene. Jeg har veldig vonde smerter i magen som kommer og går gjennom hele dagen. Det føles litt som mensensmerter bare mye verre. Det er også vanskelig å sove om natten for jeg ligger og kaldsvetter , er veldig kvalm og får kramper i leggene. Håper virkelig det gir seg litt snart, for det er ikke så veldig godt å ha det slik som nå. I kveld får jeg i hvert fall besøk av Bettina, Silje, Ingrid og Zahra så det blir koselig. Skal straks begynne å diske opp litt snacks til oss. Beklager at det bare ble et lite bilde fra mobilen i dette innlegget, håper det går fint! Vi skrives mer senere ♥


Gravid uke 34

 • 04.05.2015 - 21:45

Hei skjønninger ♥ Andre enn meg som syntes det var helt surrealistisk at det var mandag i dag? Langhelg og vær som får det til å føles som sommerferie, da går dagene helt i surr for meg. Jeg startet dagen med å kjøre Sindre til eksamen, deretter dro jeg på skolen selv og jobbet i nesten 6 timer. Nå gjenstår det bare litt jobbing med bloggen før jeg skal klappe sammen macen for kvelden, og bare slappe av i sofakroken med Sindre. Vi ser hverandre så lite nå om dagene siden begge drar på skolen om morningen, og så ses vi ikke før sent på kvelden når han er ferdig på jobb. Så må nyte den lille kvalitetstiden på kvelden ♥ Men før jeg avslutter for dagen, tenkte jeg å oppdatere dere litt på graviditeten! Det er en stund siden sist nå, og jeg får endel spørsmål så tenkte det var greit å dele litt her med dere. 

Jeg er altså i uke 34 nå, og har 6 (!!) uker igjen til termin. Det nærmer seg altså med stormskritt. Litt skremmende, men på en god måte. På sist kontroll hos legen hadde hun allerede festet seg med hodet ned, så det er en ivrig liten frøken som gjør seg klar for å møte oss. Ellers var alt fint på kontrollen, alle målingene var akkurat som de skulle. Det er like betryggende å høre hver gang. Vi tok også nye blodprøver for å kontrollere antistoffene i blodet mitt, ettersom dette må holdes litt under oppsyn. Jeg må komme oftere og ta blodprøver nå mot slutten siden jeg har en spesiell blodtype som er rhesus negativ, har skrevet litt mer om det her. Jeg hadde også lagt på meg litt til, så nå har jeg lagt på meg 9 kg totalt i svangerskapet. Jeg begynner å kjenne at det er tungt nå, spesielt ettersom hun har sunket lengre ned og festet seg. Det gjør vondt i bekkenet og nederst i ryggen, så det river skikkelig å bøye seg for eksempel. Siden det bare er 6 uker igjen kan jeg ikke gå og svømme lenger, men jeg går fortsatt på yogaen. Nå som det begynner å bli tyngre kjenner jeg hvor mye det hjelper at jeg har holdt meg i så god form gjennom hele svangerskapet. Treningen har vært så viktig for meg både fysisk og mentalt. Det har gjort at jeg føler meg hundre ganger bedre!  Kynnerne kommer oftere, og det kan være ganske vondt til tider. Det er fortsatt mye liv i magen, og hun sparker skikkelig løs på ribbeina mine. Føler meg skikkelig vond og øm, er sikker på at jeg er gul og blå innvendig. Det merkes at det begynner å bli trangere inni der, og hver eneste bevegelse kjennes veldig godt. Til tider kan jeg ligge våken om nettene og ikke få sove fordi hun romsterer så mye inni der. Kaller henne bare apekatten ♥ 

Jeg gleder meg sånn til å se henne, bli kjent med henne og bare kose meg masse med den lille jenta vår. Det er helt utrolig hvor mye kjærlighet du kan ha for noen du ikke har møtt enda. Jeg føler at jeg har blitt litt kjent med henne når hun er inni magen, men når hun endelig kommer ut skal jeg jo bli kjent med henne helt på ny igjen. Det er så mye jeg er nysgjerrig på, og drømmer ofte om henne om natten fordi jeg er så spent. Jeg føler meg mer og mer klar nå, og er faktisk veldig stolt av meg selv. Alt begynner å komme i orden, det eneste som mangler er å pakke fødebagen. Jeg har allerede skrevet en liste over hva jeg har tenkt til å ta med, men tar gjerne imot tips! Alle de viktige nummerene har blitt lagt inn under "favoritter" på telefonene, og jeg spøker med Sindre med at jeg skal kjøre tilfeldige tester hvor jeg later som jeg får rier og ser hvordan han reagerer. Haha, neida jeg skal ikke være så slem! På torsdag skal vi faktisk på svangerskapskurs, og det gleder jeg meg veldig til. Det føles veldig godt å gjøre slike ting sammen ♥ 

 

Babyshower

 • 03.05.2015 - 12:40

Hei skjønninger ♥ Som sagt ble jeg overrasket med babyshower på fredag! Jeg ble så sjokkert og glad, da jeg gikk inn hos Bettina og verdens beste jenter stod og ventet på meg. Til og med venninner som bor og studerer i andre byer som jeg ikke har sett på flere måneder hadde kommet for anledningen! Hele babyshoweren var så utrolig gjennomført fra begynnelse til slutt, jeg ble helt imponert over hvor mye arbeid som var lagt ned i det. Det var masse rosa pynt, fine gaver, deilig tapas, gode søtsaker og morsomme leker. De hadde til og med alle sammen kledd seg i hvitt, tatt med en rosa kjole jeg skulle ha på meg og laget bånd hvor det stod "Mom to be" som jeg skulle gå med. Vi startet med å spise tapas og Sofie holdt en utrolig skjønn tale fra alle jentene til meg, ble så rørt! Deretter hadde vi gaveåpning, og vi fikk såå mye fint. Det var personlige, kreative og fine gaver. Noen hadde til og med strikket og heklet selv! Ingen tvil om at den lille jenta vår allerede blir skjemt bort av alle tantene sine ♥ Vi fortsatte med forskjellige leker og spising av søtsaker som de hadde laget. Følte jeg spiste hele kvelden egentlig, det var så mye godt haha! Det var en utrolig fin kveld, og jeg føler meg så utrolig heldig som har disse jentene ♥ Får ikke skrytt dem høyt nok opp i skyene! Det var i hvert fall en veldig fornøyd frøken som proppet bilen full av gaver, ballonger, pynt og restemat og kjørte hjem med et stort smil om munnen. Her er et lite bildedryss; Se så flinke og kreative de har vært! 

Trykk liker om dere vil se bilder av gavene ♥ 

 

Antrekk barnedåp

 • 12.04.2015 - 18:51

Hei fine ♥ Har dere hatt en bra helg? Jeg har hatt det utrolig koselig her på østlandet, og det føles nesten litt trist at vi allerede skal dra om en halv time. Det er så rolig og fint her, og du slapper liksom litt ekstra av når du er her. Vi har besøkt litt familie, vært inne i Moelv en tur og kikket, og kost oss med taco og de faste lørdagsprogrammene på tven. I dag var det duket for barnedåp til lille Hedvig ♥ Det var en veldig fin dåp, og ikke minst et veldig koselig selskap etterpå. Masse god mat, kaker, fin pynt og kjekke folk. Plukket i hvert fall opp et par tips til vi skal begynne å planlegge dåp selv. Jeg fikk også låne Hedvig en god stund helt til hun sovnet i armene mine, så da var jeg fornøyd! Under ser dere dagens finstas. Jeg var så heldig og fikk en ny kjole av moren til Sindre for anledningen, den ble superfin til kulen min ♥Match: Kjole  //  Bik Bok by Angelica Blick: Veske  //  DNA: Pumps  //  Marc Jacobs: Klokke Langfredag og Fast 7

 • 04.04.2015 - 00:21

Hei fine ♥ Har dere en fin påske? Vi har bypåske som det kalles i år, men det er egentlig ganske greit, spesielt når det er så fint vær! Vi koser oss med å dille i leiligheten, vaske og rydde, spise god mat, se på serier og gå tur i solskinnet. I går var jeg og Sindre på besøk hos besteforeldrene mine, veldig koselig å se dem igjen. Onkelen min som studerer medisin i Ungarn var også på besøk så det var ekstra gøy å se ham igjen, det går så lenge mellom hver gang når han ikke bor her. Vi koste oss med god mat og spilte et quiz spill, haha alle ble helt revet med. Vi fikk også lytte til hjerterytmen til lille nurket gjennom stetoskopet til onkelen min, så det var veldig gøy. Det var en rolig, jevn svisje-lyd langt i det fjerne. Beste lyden i verden ♥ 

 Nå er det 10 uker igjen til termin, tiden flyr! Formen min er generelt ganske fin, og jeg føler meg veldig bra selv om jeg har litt plager innimellom. Kvalmen har kommet litt tilbake, og det er ikke noe morgenkvalme, det kommer helt plutselig flere ganger i løpet av dagen. Jeg får også endel smerter i ribbeina og korsryggen, men sånn er det jo! Jeg må bare lære meg å ta det litt med ro. Den ene dagen hadde jeg styrt på så mye at det rev kraftig nederst i magen bare jeg skulle sette meg ned eller bøye meg for å spise. Da kan dere tro jeg fikk høre det, haha! Om natten må jeg sove med en pute som støtter opp under magen, og jeg våkner flere ganger i løpet av natten av at jeg må snu meg for jeg klarer ikke å ligge lenge på èn side. Sindre våkner nesten hver gang jeg snur meg og halvveis i søvne passer på å flytte puten etter meg for å støtte magen og masserer hvis jeg har vondt. God som gull! 

I dag hadde vi date; en koselig tur ute i solen, taco og dokumentar (haha nørds, begge elsker å se dokumentarer!) og deretter kino for å se Fast 7. Åå, den var så bra! Jeg elsker de filmene, blir så utrolig revet med. Lille gull var i hvert fall med hun også. Hun elsker når det er masse musikk og lyd, og lekte akrobat av og på gjennom hele filmen. Jeg skal ikke røpe noe for dere som ikke har sett den, men slutten var fin. Fikk et par tårer i øyekroken. Anbefaler dere virkelig å gå og se den!

Kula er 30 uker ♥ ♥  ♥

Det ble en veldig sen oppdatering, men ville bare titte innom og gi et lite livstegn før jeg la meg. Håper dere har det fint og nyter påsken! Vi skrives mer i morgen  ♥

3D ultralyd

 • 29.03.2015 - 16:59

Jeg har ikke fått fortalt dere om da vi var på 3D ultralyd! Vi var jo på vanlig ultralyd da jeg var i uke 18, men dagen før vi dro til Spania hadde vi bestilt time til 3D. Med tanke på at alt var veldig skremmende og usikkert før den første ultralyden og jeg gikk egentlig og gruet meg, så var det veldig godt å få gå på en ny hvor jeg gledet meg skikkelig i forkant og bare kunne nyte opplevelsen. Sist fikk jeg et veldig overveldende stort sjokk, og det hele var over før jeg helt klarte å skjønne hva jeg så på skjermen. Denne gangen gikk jeg og gledet meg til å se den lille jenta vår helt siden vi bestilte timen. Det er helt utrolig hva man kan få se! Vi så at hun smattet, svelget og beveget masse på armene og beina. Det føltes nesten uvirkelig at vi satt og så på et lite menneske som vi snart skal få møte. Jeg lå bare og koste meg under hele ultralyden, og er litt forelsket i den lille skapningen allerede. Akkurat som under sist ultralyd så var hun veldig aktiv og beveget seg masse hele tiden. Hun koser seg visst veldig inni der og er en frisk og aktiv jente, så det gjør meg utrolig glad. Vi fikk sett litt ansiktstrekk, og det så ut som hun hadde en liten søt nese og trutmunn. Gleder meg til vi får sett henne nærmere i virkeligheten! Siden hun beveget seg så mye når vi var der, i tillegg til at hun lå med ansiktet opp mot morkaken så var det veldig vanskelig å få et helt klart bilde. Morkaken dekker litt av ansiktet, og bevegelsene gjør det litt skurrete. Det var i hvert fall en utrolig fin opplevelse, og jeg er veldig glad for at vi gjorde det. Vi hadde både mamma og moren til Sindre med, så det var skikelig koselig stemning og veldig kjekt å få oppleve det sammen. 


Vi var veldig heldige og fikk ultrayden i gave fra bestemoren til S, som også egentllig skulle være med, men pga flystreiken så kom hun seg ikke til Stavanger i tide. Heldigvis fikk vi med bilder og dvd vi kunne vise frem ♥ 

Hvis det er andre som tenker på å ta 3D ultralyd så kan jeg si at jeg anbefaler det veldig. Det er såå stas å få sett litt skikkelig på den lille og skimte noen ansiktstrekk. Den beste tiden å ta 3D ultralyd er mellom uke 26-32. Da har fosteret fått så mye ansiktsfett at de særegne ansiktstrekkene kommer frem. Etter uke 32 begynner det å bli så stort at det blir vanskelig å få skikkelige bilder. Mengden fostervann reduseres mot slutten av svangerskapet, og dette gjør også at man får dårligere oversikt. Jeg var i uke 27 da vi gjorde det, og legen som tok undersøkelsen sa at vi var der på en perfekt tid! 

Dag 200 i svangerskapet

 • 24.03.2015 - 15:20

Da jeg våknet i morges og sjekket Babyverden appen min sto det: Gratulerer, du er nå på dag 200 i svangerskapet! Unn deg en liten pause og gjør noe avslappende. And so I did! I går hadde jeg tusen prosjekter på gang og holdt på fra morgen til kveld, så det var skikkelig godt å ta det litt mer med ro i dag. Jeg avsluttet kvelden i går med å skifte på sengen, og det var helt himmelsk å legge seg nydusjet i rent sengetøy etter en lang og krevende dag. Det var rett og slett så deilig at jeg ble liggende i sengen nesten en time lengre enn planlagt, ups! Nå har jeg akkurat kommet inn fra en liten gåtur. Det er så deilig å ta på seg joggeskoene, plugge i øreproppene og vandre ut i solen. Blir så glad av den fine vårstemningen som er ute nå! Med friske roser i kinnene har jeg lagt meg strak ut på sofaen, øreproppene er fortsatt i og jeg spiller James Bay-Hold back the river på repeat. Favoritt sangen min for tiden, den får meg alltid til å senke skuldrene et par hakk.

Dag nummer 200 og 83 dager igjen til termin, det føles nesten uvirkelig! Akkurat nå er jeg på et punkt hvor jeg koser meg med å være gravid. Selv om den siste tiden kommer til å gå veldig fort og jeg gleder meg til å ha nurket i armene mine, så trives jeg veldig med slik jeg har det nå. Jeg føler meg mer knyttet til hun i magen, og gleder meg over hvert et lite livstegn (som det er ekstremt mange av for tiden). Det føles som vi har et lite hemmelig bånd bare oss to som ingen andre som står utenfor kan forstå seg på. Vi er et eget dreamteam vi to jenta mi ♥

Jeg føler meg heldig som er såpass sprek fortsatt, og gjør alt jeg kan for å holde meg sterkest mulig. Når du blir gravid så blir du kjent med din egen kropp helt på ny, og jeg har lært meg til å lytte til de ulike tegnene. Dere som har lest bloggen min en stund husker kanskje at jeg syntes dette var veldig vanskelig i begynnelsen, å lytte når kroppen sier stopp. Alt går veldig etter dagsformen og du må bare innse at du ikke alltid får gjort alt det du har tenkt til når kroppen stritter litt imot. Det gjelder å være stolt og sette pris på alle de små tingene du får gjort, ellers blir du bare skuffet og går rundt og føler deg dårlig hele tiden (snakker av erfaring). Det er tross alt et lite menneske du går rundt og bærer på. Og å ha det voksende inni seg tar mye krefter.  

Snilleste Charlotte ga meg en ny bikini på lørdag, så da jeg prøvde den i dag knipset jeg like så gjerne et magebilde til dere; Svangerskapsuke 26 og 100 dager igjen til termin

 • 08.03.2015 - 13:51

Da var det på tide med en liten oppdatering om graviditeten! Vi går inn i uke 26 i dag, og det er 100 dager igjen til termin. Mest sannsynlig kommer hun ikke akkurat på termindatoen, men det er utrolig å tenke på at det begynner å nærme seg til vi skal få møte den lille jenta vår. Ettersom dette har vært et veldig "kort" svangerskap for meg siden jeg fant det ut så sent, så synes jeg det er litt godt at det fortsatt er 100 (+/-)  dager igjen. Det er et par ting til jeg vil ordne først! Leiligheten begynner å bli ferdig, og jeg gleder meg til å få alt i stand. Ikke minst gleder jeg meg til den dagen jeg kommer hjem til vårt nye hjem med en liten prinsesse og vi skal starte et nytt liv sammen som en familie på tre ♥

Den lille begynner å vokse seg skikkelig stor og sterk, og jeg kjenner utrolig mye liv hver eneste dag. Nå kjenner jeg ikke bare spark, men også at hun beveger og snur på seg inni der. Noen ganger er sparkene eller bevegelsene så sterke at vi kan se det på utsiden! Det blir veldig morsomt når vi kan se formen på enten en fot, hode eller noe annet når hun beveger på seg. Det merkes også veldig godt at hun blir større og tyngre å bære på. Jeg kjenner det litt i ribbeina og endel i korsryggen. Heldigvis hjelper svømmingen til å styrke ryggen, så jeg håper på å kunne fortsette med den så lenge som mulig! Vi var hos jordmor denne uken, og hos legen sist uke. Alt tyder på at det er en frisk og fin jente, så det er veldig betryggende å høre. Vi hadde ikke vært hos jordmor før, så jeg synes det var ganske kjekt å gå dit å få snakket om litt praktiske ting og følelser rundt det. Vi har tenkt til å melde oss på svangerskapskurs blant annet, og jeg tror det blir en fin ting å gjøre sammen. Hos legen fikk jeg høre at jeg hadde fått så fin gravid "glød" over meg, så det var et veldig kjekt kompliment å få med seg. Vi gjorde de vanlige tingene som å måle blodtrykk, lytte til hjertelyden, måle kulen på magen og gå på vekten. Jeg har lagt på meg 4 kg totalt i løpet av graviditeten, så det er ikke så veldig mye til å være snart 6 mnd på vei. 

Etter sist lege kontroll så ble jeg ringt og bedt om å komme inn to ganger til for å ta masse blodprøver. Nå når vi var på kontroll igjen fikk vi vite at blodtypen min er rhesus negativ, noe som ikke er så veldig vanlig. De aller fleste har blodtype som er rhesus positiv. Når jeg er gravid så danner kroppen antistoffer som angriper blodlegemene til babyen. Siden jeg ikke har det stoffet i kroppen min fra før så tror kroppen det er farlig og vil angripe det. Jeg må derfor komme oftere på kontroll og ta blodprøver for å måle antistoffer i blodet, slik at det hele tiden holdes i sjakk. Hvis det har dannet seg for masse antistoffer frem til uke 36 så tar di ungen ut med keisersnitt allerede da for å forhindre at det blir alvorlig blodfattig. Det øker også faren for svangerskapsforgiftning. Men mest sannsynlig får jeg gå helt til termin uten at det har dannet seg for masse antistoffer som kan skade babyen. Med en gang ungen er født så tar de blodprøver av begge to, og jeg må ha en sprøyte. Har ungen fått antistoffer i seg i løpet av fødselen må de overføre nytt blod slik at den ikke blir blodfattig. Det høres veldig skummelt ut, men vi har så flinke leger og jeg stoler på at de har full kontroll så alt kommer til å gå veldig fint.

Ellers får jeg endel spørsmål om jeg har noen spesielle cravings. Jeg har ikke èn spesiell ting som jeg spiser ekstremt mye av, men det er et par ting som jeg har litt dilla på og er det beste jeg får akkurat nå. Det er: Epler, Olden kullsyrevann med eplesmak, skive med blåbærsyltetøy, coco pops frokostblanding og solrik med jordbær og appelsin smak. De to siste tingene er kanskje litt barnslige, er det den lille som allerede gir klar beskjed om hva hun vil ha?  Hihi ♥

Neste uke skal vi på 3D ultralyd, det blir utrolig spennende! På den første ultralyden var vi litt i sjokk og det ble veldig mye på en gang, så jeg synes det er godt å få gå på en til hvor vi er litt mer forberedt og bare gleder oss til å se den lille jenta vår på skjermen. 

 

Gravid yoga

 • 24.02.2015 - 21:49

God kveld skjønne ♥ Hvordan har dere det? Jeg selv ligger strak ut i sengen allerede og kjenner at øynene snart glir igjen, men jeg ville gjerne oppdatere dere først! I dag var jeg nemlig på noe veldig gøy. Som dere sikkert har merket her på bloggen så er jeg veldig glad i yoga og har gått på gruppetimer på Elixia en stund nå. Men plutselig fikk jeg høre at det var et  eget yoga senter som tilbudte blant annet yoga kurs for gravide, så det måtte jeg bare teste ut. Jeg kan ikke si annet enn at det var en superfornøyd frøken som gikk ut etter timen i dag. Selve senteret var utrolig fint og de som jobbet der var veldig hyggelige og imøtekommende. Jeg hadde egentlig gruet meg litt til å gå med tanke på at jeg synes sånne gruppe ting kan være litt ubehagelig, og siden mest sannsynlig alle der kom til å være endel eldre enn meg og i tillegg bare gravide. Alt føles så nytt, og jeg hadde masse sommerfugler i magen. Men det gikk veldig fint, og som sagt var jeg veldig fornøyd etterpå. Det var en så fin stemning med et godt og varmt rom, dempet lys, behagelig musikk, røkelse og masse levende lys. Instruktøren var veldig flink og forklarte nøye hver øvelse, hvilke muskler vi skulle prøve å få kontakt med og at vi skulle kjenne etter selv om vi måtte justere noe så det ikke ble vondt for oss. Hun gikk også rundt og masserte hver enkelt litt mens vi satt i en behagelig stilling. Oljen hun brukte prikket litt i huden og gjorde musklene mer avslappet. Vi jobbet lenge med hver øvelse, og jeg syntes faktisk det var tyngre enn på den vanlige yogaen jeg har gått på. Det føltes veldig godt i kroppen og sinnet, så jeg kommer helt klart til å fortsette! Jeg la ut et bilde på instagram her, men lånte et par bilder fra nettsiden så dere kan få se litt bedre: 
  

Fint, ikke sant? Andre som er glade i yoga? ♥

Uke 23

 • 15.02.2015 - 23:34

I dag går vi inn i svangerskapsuke 23, så det er på tide med en liten oppdatering! Denne uken har egentlig fokuset vært på å fortsette med treningen, og jeg føler jeg har kommet inn i en god rytme. Jeg svømmer to ganger i uken og går på klassisk yoga en gang i uken, samt går endel turer utenom. Det er trening som jeg trives veldig med, og da er det enda kjekkere å gjennomføre det. Jeg var spent på hvordan det kom til å bli når jeg måtte endre treningsrutinene mine, men nå har jeg funnet aktiviteter som jeg synes er utrolig kjekke og utfordrende. Dere kan lese litt mer om treningsmotivasjonen min som gravid her.   

Barnet denne uken: Vekt: 500 g. Lengde: 28 cm. Denne uken begynner den lille å høre, så jeg prøver å snakke og synge litt til henne. Hun elsker når jeg hører musikk i bilen og sitter og synger, da sparker hun masse. Jeg synes det er så koselig, og føler jeg knytter meg litt mer til henne nå som hun er så aktiv og jeg legger merke til mer et mønster for hvilke situasjoner og når på døgnet hun er mest aktiv. Hvis jeg har vært stille en god stund og begynner plutselig å snakke, så blir hun skikkelig ivrig inni der. Liker å tro at hun prøver å ta kontakt og vil ha oppmerksomhet, hihi ♥

Jeg trives litt mer med å være gravid nå, og føler at ting har falt ganske fint på plass. Når situasjonen rundt meg har roet seg litt, så klarer også jeg å være roligere og kose meg med å være gravid. Jeg har fått et mer klart bilde av hvordan jeg ønsker å ha det i svangerskapet, mine forventinger og hva jeg vil jobbe med for å gjøre dette best mulig for meg selv og babyen. De tingene som jeg har valgt å fokusere mest på er trening, mat og hyggestunder hvor jeg tar meg tid til å kose meg med ting som gjør meg glad. Jeg er en person som kan stresse veldig lett over ting og bekymre meg mye for noe som aldri kommer til å skje, og det er ikke bra for babyen. Så en av mine utfordringer er å klare å slappe av, sette av tid til å kose meg i og finne aktiviteter som gir meg mye glede. Her er treningen veldig viktig for meg. Som sagt hadde jeg litt problemer i starten med å føle meg skikkelig komfortabel med kroppen min når magen begynte å vokse. Da var det kun på trening at jeg følte meg bra og klarte å slippe magen ut. Nå som jeg har begynt å svømme føler jeg at jeg har mer overskudd og generelt føler meg i god form, og samtidig føler jeg meg mer fin og komfortabel med den lille babybumpen, også utenfor trening. Det gir mye glede! Alt i alt har dette vært en veldig fin uke! Det lille gullet har det kjempefint, hun blir sterkere og reagerer mer på lyd og lys. Jeg koser meg med treningen og pusler med forberedelser til hun kommer, som for eksempel strikking av hentesett. Blir så glad av å tenke på at en dag kommer hun og skal ha på seg noe jeg har laget ♥

Hverdagsglede

 • 11.02.2015 - 11:10

Heihei ♥ I dag hadde jeg forelesning 8-10, og er bare en liten tur hjemme for å spise lunsj og slappe av før jeg skal på seminar klokken 13. Som jeg nevnte i går skulle jeg lage klart en ekstra god lunsj til i dag, og det var så verdt det! Føler liksom skoledagene blir kjekkere og kortere når jeg får kose meg med en god og mettende lunsj. Matmons sa du? Det ble en god tallerken med laksesalat, mm! Og verdens beste drikke: Olden med eple smak, synes den er så mye bedre enn brus. Så nå koser jeg meg skikkelig! Aah hverdagsgleder dere ♥
Etter jeg er ferdig på skolen i dag skal jeg og Ingrid ut og kjøpe garn. Jeg skal nemlig begynne å strikke hentesett til lille gullet, og Ingrid jobber på Gjestal så da er jeg så heldig å få ha med meg en ekspert! Jeg har allerede bestemt meg for hvilket sett jeg skal strikke, må bare finne rett garn. Gleder meg til å vise dere! Siden vi skal på hyttetur til helgen så passer det jo perfekt å begynne nå, så kan jeg sitte inne på hytten og kose meg med strikkingen. Når vi har fått handlet inn alt jeg trenger så må jeg dra rett på jobb på Kremmerhuset. Det er farlig å jobbe på en interiør butikk nå som vi skal innrede selv. Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å gå rundt og plukke ting jeg kunne tenkt meg selv, hvis det er litt lite kunder. Gleder meg bare til alle vår varene kommer, det er så mye fint! 

Svømmingen var så stor suksess på mandagen at etter jobb så kjører jeg på med svømmeøkt nummer to for uken. Det skal bli herlig! Og før jeg kan ta helt kveld så må jeg pakke alt jeg skal ha med på hytteturen fordi foreldrene til Sindre kjører opp på torsdag og skal ha med seg all bagasjen. Mye på planen i dag! Men jeg liker å ha litt å gjøre også. Skal prøve å få oppdatert dere enda en gang i kveld ♥ Vi skrives skjønninger! 

 

Vimsekoppen

 • 10.02.2015 - 19:00

Hei dere ♥ Det er ingen tvil om at jeg har et par (eller hundre) ting å tenke på for tiden, og om jeg ikke var vimsete nok fra før så er jeg det i hvert fall nå! Jeg skulle jobbe en ekstra vakt på Kremmerhuset i dag (trodde jeg). Jeg skjønte ingenting når de andre så rart på meg når jeg kom og begynte å ta av meg jakken for å gjøre meg klar til jobb. Det var visst ikke før i morgen jeg skulle jobbe! Jeg blir helt matt av meg selv noen ganger, haha. Jaja, det er bedre å dukke opp en gang for mye, enn en gang for lite tenker jeg! 

Nå har jeg laget meg litt mat og skal kose meg med programmer som En kveld hos Kloppen og Keeping up with the Kardashians. Er svak for slike programmer, og Tv2 Sumoen er gull verdt. Resten av kvelden tenker jeg å rydde i klærne som ligger spredt utover hele rommet, lese litt amerikansk litteratur og lage klar en ekstra god lunsj til i morgen. Vi er midt i den fasen i oppussingen hvor det egentlig ikke er plass til noen ting og det er litt kaos over alt. Rommet mitt ser ut som et lager akkurat nå. Men det blir så bra til slutt! Kjenner jeg kribler i hendene etter å innrede. Dagene flyr så fort forbi, og jeg har planer fra morgen til kveld alle dagene fremover før vi setter kursen for østlandet på fredag. Gleder meg til hyttetur med masse avslapping og kos. Men først venter et par travle, kjekke dager! Jeg har egentlig ikke så mye mer spennende å fortelle dere, det ble bare litt hverdagsprat i dag. Er koselig det også innimellom! Blir så glad for alle som titter innom og legger igjen tilbakemeldinger, så ville bare komme med en liten oppdatering til dere ♥

 

Og når vi snakker om Kardashians; ungen til Kim Kardashian og Kanye West er jo bare den skjønneste! Gleder meg til å få en liten sånn selv ♥ 

 Hva gjør dere i dag? Fortell ♥ 

 

Ny treningsmotivasjon

 • 09.02.2015 - 22:49

Hei og hopp! ♥ Ny uke med blanke ark, det føles veldig bra. Som sagt skulle jeg begynne med svømming denne uken, så jeg begynte like så greit med en gang! Føler det er mye lettere å trene jevnt hele uken når jeg får begynt allerede på mandagen med en god økt. Det var så deilig å kjenne kroppen jobbe i vannet, og mestringsfølelsen etterpå fikk meg i skikkelig godt humør. Jeg kjente det skikkelig i armene at det er en stund siden jeg har vært og svømmet, men det ga bare mer motivasjon egentlig til å gå oftere og bli enda sterkere. Som med så mye annet så har jeg måttet omstille meg og tenke litt anderledes. Jeg fant fort ut at det ikke gikk å kjøre på med de samme vektene som jeg har brukt før eller løpe gerilja intervaller på en tredemølle. Nå endret fokuset seg til å handle om å holde meg i mest mulig god form til å kunne ta vare på den lille når hun kommer. Jeg bestemte meg for å jobbe mot å bli generelt sterk i hele kroppen, kanskje spesielt i ryggen, og få god utholdenhet. Jeg har kommet frem til at svømming, gå turer, yoga og lette styrkeøkter er de beste alternativene for meg. Jeg har måttet finne ny treningsmotivasjon, og et par av tingene som driver meg er: 

1. Det blir bare mer å bære på lenger ut i graviditeten, og jo sterkere kropp jeg har klart å bygge opp, jo lettere blir det å fungere som normalt og få gjort alt jeg ønsker. 

2. Få et godt utgangspunkt til å komme meg bra gjennom fødselen, og ikke minst komme meg raskt igjen etterpå. 

3. Overskudd og mental glede, noe jeg trenger masse av nå! 

4. Jeg har termin i begynnelsen av sommeren og håper på å få utnyttet hele sommeren til å være aktiv og ta med den lille mye ut. 

5. Studier viser at trening kan ha en positiv innvirkning på utviklingen av hjernen til nurket. Og det er jo utrolig god motivasjon! 

Det ble bare bilder fra mobilen i dag, men det er gjerne litt greit innimellom. Føler det blir litt mer personlig da? Nå er jeg nydusjet og fornøyd, og tenkte å krype under dynen med en episode med Homeland, epler og Olden vann med kullsyre og eple smak. Da koser jeg meg ♥ Håper dere har hatt en fin start på den nye uken! Dere er så gode alle sammen ♥ 

Vi skrives mer i morgen! 

 

 

Uke 22

 • 08.02.2015 - 19:29

Det har blitt etterlyst en liten oppdatering på graviditeten, så det skal dere selvfølgelig få! Sikkert ikke alt som er like interressant for alle, men dere får bare scrolle over det isåfall ;-) 

Barnet i uke 22: Hjernen begynner en vekstperiode som vil vare frem til barnet er fem år. Øyenbryn og hår blir mer synlig, og fosteret beveger øynene oftere. Beina begynner å nærme seg endelig lengde og proporsjon i forhold til kroppen. Musklene i både armer og bein blir sterkere slik at bevegelsene også blir kraftigere. Samtidig blir skjelettets brusk omdannet til bein (veldig viktig å drikke masse melk i denne perioden). Full lengde: 27 cm. Vekt: 450 g. 

Jeg synes det er så utrolig fascinerende at det vokser en liten skapning inni meg! Jeg følger flittig med på flere apper på mobilen og i en bok jeg fikk av legen for å få med meg alt som skjer med henne hele tiden. Noen oppdateres hver uke, og den ene appen legger ut små faktasetninger hver dag. Det er ganske mye interessant, og helt utrolig at det går an! 

Nå har jeg virkelig begynt å merke endringer på kroppen, og det har vokst frem en søt, liten kul på magen. Det har tatt meg en stund å venne meg til det, men nå synes jeg det kan være litt gøy å gå i klær hvor det viser godt at jeg er gravid. Vi hadde familie selskap på fredag hvor jeg gikk i en tettsittende kjole, og jeg følte meg faktisk fin! Det er også flere som har begynt å kommentere at det viser på meg, og da er det jo litt ekstra stas! Det er ikke bare utenpå kroppen jeg har merket endringer, nå kjenner jeg mye mer liv flere ganger til dagen. Det har gradvis bygget seg opp, og nå kan hun sparke ganske hardt innimellom. Det er nesten så jeg skvetter til noen ganger. Det føles med en gang mye mer virkelig når jeg kjenner litt mer til henne, og stadig blir minnet på at hun ligger inni der ♥ 

Jeg har endel kynnere, noe som kan være litt vondt til tider, men helt normalt! Da kjenner jeg det strammes i magen og noen ganger helt bak i ryggen. Noen har masse kynnere i løpet av et svangerskap, og andre har nesten ingen. Det er kroppen som øver seg og forbereder seg til fødselen, så jeg er egentlig glad for at jeg får det. Jeg er også endel plaget med halsbrann. Det har jeg egentlig vært før jeg ble gravid også, men nå er det helt ekstremt. Noen netter kan jeg ligge våken lenge fordi jeg får ikke sove pga halsbrann. Dette er heldigvis også en helt vanlig plage ;-) 

Det ble ikke noe trening sist uke ettersom jeg hadde lungebetennelse, men denne uken har jeg fått gått lange turer og vært på yoga gruppetime. Det føles veldig godt å få bevege seg mye. Og ikke minst når Sindre er så snill og er med meg på yoga. Tror han ble overrasket over hvor tungt mye av det er! Timen varer i 60 minutt, og den midterste delen er ganske intens. Nå har jeg også endelig fått kjøpt meg badedrakt og skal ta fatt på svømmingen. Ser for meg at det kommer til å gå fint i begynnelsen, og etter hvert begynner jeg bare å ligne på en hval som ikke kommer seg noen steder, haha neida! Jeg gleder meg faktisk veldig til å svømme og kjenne kroppen jobbe skikkelig. 

Jeg er heldigvis ikke så trøtt hele tiden lenger, men jeg kjenner veldig på kroppen at jeg ikke tåler like mye lenger. Jeg blir fortere sliten, noen dager mer enn andre. Da gjelder det å bare ta det med ro og slappe skikkelig av. Jeg har alltid vært en person som liker å ha mye å gjøre, og kan stå på lenge uten å bli sliten. Jeg trives med at det skjer mye og at jeg har masse å jobbe med, så det har vært en overgang å faktisk måtte lytte til kroppen og stoppe mye tidligere enn hva jeg ville gjort før. Jeg har vært sykemeldt fra jobb helt siden sist vi var på svangerskapskontroll, og min første reaksjon var liksom; "Hva skal jeg gjøre nå?" Men etter hvert har det kjentes som en lettelse. Jeg har kunnet hvile litt etter skolen og fungere skikkelig utover hele kvelden istedenfor å slite meg helt ut. Og med tanke på at jeg ikke visste at jeg var gravid de tre første månedene og drev på som før med tre jobber, trening og skole til tross for at jeg følte meg unormalt sliten noen ganger så har jeg litt avslapping å ta igjen. Du skal jo faktisk ha tid til å kose deg med graviditeten og planleggingen til babyen kommer! Jeg ble tross alt kastet ut i dette nesten halvveis i svangerskapet, og det er en utrolig stor omvendig. Noen dager er det bare gøy og jeg nyter det veldig, mens andre ganger er det fullstendig kaos og jeg bekymrer meg for alt mulig. Kontrollfreaken i meg kommer litt frem, og jeg føler at jeg skal ha gjort alt perfekt med èn gang. Jeg går rundt med en evig lang liste av ting jeg må få gjort, og denne surrer rundt i hodet mitt dagen lang. Jeg fokuserer på alt det jeg ikke har funnet utav eller ordnet enda, istedenfor alt det jeg faktisk har gjort på bare litt over en måned! Jeg snudde livet mitt rundt på flekken, skulle klare å henge med på skolen oog ta lappen. Og alt dette på veldig kort tid. Jeg skal være såpass ærlig og si at noen dager er jeg utrolig redd for å mislykkes. Men heldigvis er jeg så heldig og har mange gode, støttende mennesker rundt meg. Etter en liten pep-talk fra mamma, kjæresten eller venninnene så føler jeg meg alltid mye bedre ♥

Det er viktig å passe godt på seg selv og gjøre ting du trives med. Jeg prøver å finne på ting som jeg vet får meg i godt humør, og ikke minst søke godt selskap som jeg vet får meg til å føle meg bra. Det kan være små ting som at jeg setter av tid til å krype opp i sofakroken med en serie jeg liker å følge med på, unne meg et magasin fullt av inspirasjon eller gå en tur ute i det fine været. Happy me = happy baby ♥ 

Det er mange som har spurt etter magebilde, og jeg prøvde faktisk å ta til dere i dag siden jeg føler at det viser ganske godt nå! Men av en eller annen grunn så kommer det ikke skikkelig frem på bildene, og da ser det bare rart ut. Jeg får prøve igjen når jeg har vokst enda litt til! Legger heller med et bilde av den skjønne bodyen Charlotte kom hjem med fra Oslo ♥

God start på helgen

 • 30.01.2015 - 18:27

Ååh lykke! Denne fredagen startet så bra, litt over klokken ni hadde jeg midlertidig kjørebevis i hånden. Gjett om jeg var stolt av meg selv! Det var skikkelig stygt vær når jeg kjørte opp med både regn, snø, lyn og torden. Det var vanskelig føre og mange utfordringer, men jeg fikk masse skrøyt av sensor etterpå så jeg er veldig fornøyd. Såå deilig å ha lappen i boks og kunne kjøre meg selv rundt akkurat som jeg vil. Så da måtte jeg selvfølgelig rett ut på en liten kjøretur! Jeg dro til Sindre og hentet ham, kjørte til skolen med en innlevering og deretter til kvadrat. Babyshop har kampanjehelg så vi gikk innom for å se om det var tilbud på noen av tingene vi har på listen vår. Det var mange gode salgstilbud, og det varer hele helgen. Et lite tips til alle som bor i Sandnes/Stavanger ;-) 

Superskjønt sengtøy! Aner allerede hva baby temaet vårt kommer til å bli, kanskje skog og dådyr ? 

Hihi, en som er veldig nysgjerrig på babylekene. 

Burts and bees produktene hadde jeg bestilt fra før fra Coverbrands. Dere finner pakken med alt dere trenger av produkter til den lille her. Og selvfølgelig to nye iPhoner! Haha neida, det er faktisk baby call! Det var 20% på alle baby calls så det var et lite kupp. 

I kveld skal vi feire lappen min med god mat i sofakroken og Senkveld på skjermen. Har gledet meg sånn til det skulle begynne igjen! Selv om jeg har vært syk og tilbrakt egentlig hele uken hjemme i joggisen, så er det likevel veldig deilig når den skikkelige helgefølelsen kommer å hoppe i noen behagelige klær og kose seg hjemme sammen med mine kjære. Håper dere har hatt en like bra start på helgen som meg! Ønsker dere et par fine dager med fri ♥

Har dere noen planer for helgen? 

Næringsrik smoothie

 • 28.01.2015 - 14:42

Hei og hopp ♥ Det blir ikke noe særlig spennende oppdateringer fra sykesengen. Det er en kraftig lungebetennelse jeg har fått, og formen har fortsatt ikke blitt noe bedre. Veldig kjedelig, men det er ikke noe annet å gjøre enn å ta det med ro! Jeg har vært veldig dårlig på å få i meg nok næring de siste dagene ettersom matlysten ikke har vært til stede, og det har gjort at jeg har blitt veldig svimmel. I stad føltes det som jeg skulle falle i bakken et lite sekund, og da fant jeg ut at det var på høy tid jeg fikk i meg noe som kunne gi meg et lite boost. Det ble en god og næringsrik smoothie som nå nytes sammen med et interiørblad. Ingenting er bedre enn litt inspirasjon mellom hendene. Da koser jeg meg skikkelig! Jeg gleder meg sånn til å innrede leiligheten til meg, Sindre og den lille. Selv om det er et par måneder til så er jeg i full gang med idèmyldring og planlegging, det skal bli så fint ♥ 

 

Smoothie oppskrift: 

♥ 2 kiwi

♥ 1 appelsin 

♥ 1 avokado

♥ En håndfull spinat

♥ Mager vanilje kesam

♥  Appelsinjuice 

Anbefaler å ta kiwien i helt på slutten så de små kiwisteinene ikke blir skikkelig knust i blenderen, det kan skape en litt besk smak.God og næringsrik smoothie! Visste dere forresten at det er veldig bra å spise avokado når du er gravid fordi det inneholder folat som er veldig viktig for fosteret ettersom det forebygger fosterskader? Spinat er også veldig viktig fordi det inneholder mye jern, men det skal helst spises sammen med noe som inneholder masse c-vitaminer for at kroppen skal klare å ta opp alt jernet. Som for eksempel kiwi og appelsin! Et lite tips ♥

Hva gjør dere i dag? 

#blogg #hverdag #kosthold 

To gode produkter for gravide

 • 27.01.2015 - 15:23

Hei ♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kjøretentamen, og jeg bestod! Så glad og lettet, og føler meg litt roligere nå med tanke på oppkjøring. Nå skal jeg ikke gjøre annet resten av dagen enn å hvile og pleie meg selv så jeg blir frisk. Men først tenkte jeg bare å vise dere to produkter som jeg plukket med meg hjem fra apoteket her om dagen. Når du er gravid så er det veldig viktig å pleie seg selv og ta vare på kroppen sin, det er tross alt veldig mye i forandring. Jeg har prøvd å lese litt forskjellige steder om hva som anbefales, og etter en liten prat med dem på apoteket så var det disse to produktene som havnet oppi handleposen min: 
♥ Dr. Greve sin hudkrem for gravide. Kremen tilfører huden masse fuktighet og gjør den mer elastisk. Veldig god for å forebygge strekkmerker! Den pleier og gir spenst og glød. I tillegg er den svanemerket og helt uten parabener. Denne skal bli flittig brukt på den lille kulen min som snart kommer til å vokse seg veldig stor ♥

♥ Jordnøttolje har jeg lest mye om, og bestemte meg for å teste det ut. Det er en vegetablisk olje som brukes mot tørr hud, til massasje, matlaging osv. Men, den kan også smøres på "mellomkjøttet" og forhindre at det revner under fødsel. Eller at du i hvert fall bare får noen små rifter og ikke revner like mye som du kunne ha gjort. Jordnøttoljen masseres inn i mellomkjøttet hver dag i ti minutter. Den tilfører masse fuktighet og gjør huden mer elastisk, og dermed forhindrer revning!   

Noen som har prøvd disse produktene før? 

Ofte stilte spørsmål

 • 26.01.2015 - 20:16

Hvordan går det an å være så langt på vei uten å merke det? 

Det er meget mulig faktisk! Det er mange som ikke finner ut at de er gravide før det har gått et par måneder. I mitt tilfelle var det flere ting som spilte inn. For det første gikk jeg på p-piller, og regnet jo med at det skulle være helt trygt. Jeg hadde blødninger de tre første månedene som var akkurat som vanlig mensen. Da jeg hoppet over den månedlige i november var jeg midt i eksamensstresset, og dette pleier å skje når jeg har mye på gang og er mye stresset så da tenkte jeg ikke noe særlig over det. Dette var fullt normalt for meg. I hele høst og vinter har jeg hatt problemer med at mandlene mine er konstant hovne. Jeg har vært flere ganger på ØNH for jeg skal operere dem bort. Jeg var veldig mye trøtt og sliten i en lang periode, men siden mandlene mine var så vonde fikk jeg beskjed av legen at det var mandlene som gjorde at jeg var i så dårlig form. Jeg tok til takke med dette svaret og tenkte jeg måtte bare ta meg sammen. Selvfølgelig, hadde legen sett meg i hverdagen hvor trøtt jeg faktisk var så hadde hun skjønt at det var noe mer enn bare mandlene. Da eksamene var over, og vi hadde vært på kjærestetur til Paris tok jeg en test for å dobbelsjekke siden mensen ikke hadde kommet enda. Testen var positiv, og jeg var ca 4 måneder på vei. Det er også endel psykisk som spiller inn; når jeg ikke ante at jeg var gravid så fikk jeg heller ikke så tydelige tegn på kroppen. Etter at jeg fant ut at jeg var gravid, og spesielt etter ultralyden når vi fikk vite hvor langt jeg var på vei fikk jeg plutselig en mye mer tydelig gravid mage på bare to dager. Det er som om når du endelig vet det kan kroppen slappe av og "slippe ut" magen. Ganske utrolig! 

Hvordan fant du ut at du var gravid, og hvordan reagerte du og kjæresten din? 

Vi kjøpte en test på et lite apotek som vi tilfeldigvis gikk forbi i en koselig gate i Paris. På vei hjem mellomlandet vi på Gardemoen lille juleaften, og da jeg måtte på do tenkte jeg at jeg like så greit kunne ta testen siden jeg var så sikker på at den skulle være negativ. Som sagt var testen positiv, og jeg satt en god stund og ventet på at den skulle endres til negativ, haha! Det føltes helt uvirkelig, og jeg klarte ikke å tro det. Jeg var selvfølgelig i sjokk og ganske redd. Sindre var utrolig god og støttende helt fra begynnelsen, og sa at dette skulle vi klare sammen uansett hva som skjedde. Det hjalp utrolig mye ♥ 

Etter at vi hadde vært på ultralyd og funnet ut at jeg var 18 uker på vei med en liten jente så ble vi veldig lettet og glade. Det var utrolig stas, og den dagen ble til et eneste stort følelsesmessig kaos. Samtidig som jeg var veldig glad så begynte det å bli mer og mer virkelig, og det fikk sunket litt mer inn hvilken situasjon jeg var i og hvordan livet mitt kom til å endres. Jeg gikk på en liten følelsesmessig smell og ble helt utbrent. Vi var på ultralyd på fredagen, og resten av helgen ble jeg liggende fullstendig tappet for krefter. Jeg skal ikke lyve, det var utrolig tøft! Men jeg er veldig glad og gleder meg masse til jenta vår kommer ♥

Skal du fortsette med studiene etter at du har fått baby?

Jeg fortsetter med studiene ja! Man vet aldri hva man får til før man har prøvd ;-) 

Hvor skal dere bo når dere får ungen?

Akkurat nå driver stefaren min og lager kjellerleilighet til oss som vi skal bo i det første året til Sindre er ferdig med sitt siste år på BI. Det var den beste og mest praktiske løsningen for oss akkurat nå. 

Har dere funnet navn til den lille jenta? 

Vi har et par favoritter ja, men jeg vil ikke dele navnet før vi har bestemt oss helt. Kom gjerne med forslag! 

Hva studerer du?

Jeg tar master i lektor med engelsk som hovedfag og norsk som breddefag. Det er et utrolig gøy, utfordrende og krevende studie som jeg trives veldig med. Og ikke minst har jeg en veldig kjekk klasse ♥
Er det noe dere lurer på til neste gang? ♥

Uke 20

 • 25.01.2015 - 14:57

Hei mine fine ♥ Håper dere har hatt en bra helg! Min har vært veldig bra, og jeg har fått tilbrakt mye tid med noen som jeg skulle ønske jeg så litt oftere. I går var jeg i utdrikningslag til søskenbarnet mitt, og det var en utrolig gøy dag med mange kjekke jenter. Vi startet allerede halv elleve med champagne frokost, og deretter ventet et fullt program av aktiviteter. Jeg koste meg masse, og det var spesielt gøy å få vært med fire av søskenbarnene mine ♥ Jeg kastet inn håndkleet før selve festen på kvelden, og dro hjem til sushi og The Kardashians på tv skjermen. Det hadde vært en utrolig fin dag, og jeg var helt slått ut så da var det veldig deilig å synke ned i sofaen under et varmt teppe. I tillegg kjente jeg at mandlene ble mer og mer hovne utover kvelden og halsen begynte å bli skikkelig sår. Det ble en veldig tidlig kveld på meg, tror jeg gled inn i drømmeland før klokken var blitt halv elleve. I dag våknet jeg klokken fem i morges og var helt tett, halsen var enda mer sår og mandlene så hovne at det var vondt å svelge. Slik ble jeg liggende og drifte inn og ut av drømmeland med utrolig dårlig søvn som bestod av mye kaldsvette og hosting. Just my luck, begynner å bli veldig lei av de mandlene nå. Jaja, det var nok sutring fra meg! Jeg får ta det helt med ro denne søndagen og samle opp krefter, så krysser jeg fingrene for at jeg er litt bedre til i morgen. Etter anbefaling fra søskenbarnet mitt Camilla så begynte vi på en utrolig fin film i går som heter The Hundred Foot Journey. Veldig koselig film, som gir deg en skikkelig god følelse. Nå har vi rigget oss til under dynene med godteriposen og skal se resten. Tenkte bare å gi dere en liten oppdatering først siden vi går inn i uke 20 i dag!  Tenk at jeg allerede er ca halvveis i svangerskapet, det er helt utrolig! Litt skremmende er det også, med tanke på alt som må ordnes og ting jeg må forberede meg til. Men jeg blir nok klar til den tid kommer. Det har ikke så skjedd så veldig mye anderledes denne uken, bortsett fra at magen gradvis vokser litt og at jeg kjenner liv hver dag nå. Jeg kjenner det for det meste når jeg ligger og slapper av, når jeg skal sove eller når jeg sitter i forelesning. De gangene jeg har vært på trening denne uken har hun sparket som bare det, tror hun ville være med ;-) Vil forresten anbefale yoga som trening hvis du er gravid, det gjør utrolig godt! Jeg har begynt å akseptere at jeg ikke kan fortsette i samme tempo som før, og må stoppe opp for å ta hensyn til meg selv. Dette er en tid som skal nytes, og jeg jobber med å slappe av og kose meg med det og ikke bare stresse og bekymre meg over ting. Det surrer så mye oppi hodet mitt at jeg våkner flere ganger i løpet av natten og blir liggende våken. Når alarmen til slutt ringer så føles det som jeg ikke har fått noe søvn i det hele tatt. Det er ikke bra, hverken for meg eller den lille ♥ Jeg er ikke helt vant til det at jeg er gravid og at det skal vise når jeg går rundt i offentligheten. Det eneste stedet jeg føler meg komfortabel med å gå rundt i stramme klær er faktisk på treningssenteret av en eller annen grunn. Der føler jeg meg litt mer fri og slapper av. Det kommer nok mer etter hvert at jeg tør å vise frem den søte lille babybumpen litt mer! Jeg har begynt å snakke litt til henne hver kveld før jeg sovner, forteller litt om dagen min og andre ting som jeg kommer på slik at hun skal bli trygg på meg og stemmen min. Hun begynner alltid å sparke når jeg ligger og snakker til henne, og jeg liker å tro at det er hennes måte å gi et lite tegn tilbake på ♥ 

 

#blogg #mamma #mammablogg

"Hvorfor tar du ikke bare abort?"

 • 25.01.2015 - 12:25

Etter at mange har fått vite at jeg er gravid, så har det dukket opp masse meninger. Alle har noe de skal si; meninger, råd og erfaringer. Som jeg har sagt før så har jeg fått utrolig mye god støtte og det varmer å se at så mange er glade på våre vegne ♥ Men det er en setning som surrer rundt i hodet mitt, som jeg kjenner får det til å gå kaldt nedover ryggen. Jeg skjønner at mange liker å snakke om slike ting, er nysgjerrige og synes det er interessant. Men ved slike tema skal man være veldig forsiktige med å uttale seg for hardt. Noen lurte på "hvorfor jeg ikke bare tok abort?". At noen i det hele tatt kan stille et slikt spørsmål gjør meg ganske sjokkert, og samtidig veldig trist. Ikke fordi at noen stiller meg det spørsmålet, men fordi at det finnes andre der ute som blir gravide og har mennesker rundt seg med den innstillingen. Jeg var veldig heldig og ble godt tatt imot helt fra begynnelsen. Det er ikke bare å ta abort, ikke i det hele tatt. Det må være et av de verste valgene som finnes. Jeg slapp heldigvis å ta det valget, og jeg kunne aldri klart å velge bort den lille jenta mi som jeg allerede elsker utrolig høyt. Men jeg dømmer ikke dem som velger det. Jeg mener at det er opp til hver enkelt å vite hva som er best for seg selv og den lille. Det er modig gjort å klare å ta det valget, og det er ikke noe du bare gjør og går videre med livet. Det sitter litt igjen i deg. Jeg tenker på dem som kanskje har møtt på slike mennesker når de har måttet ta det valget, og kjenner tårene svi i øyekroken. Mennesker som tror de vet alt om livet ditt og hva som er best for deg, og har ingen forståelse for hvor vanskelig det er. Ingen andre enn du selv vet hvordan du føler og hva som er rett for deg. 

Ja, jeg er veldig ung og er i begynnelsen av studiene mine. Det kom brått på og endret livet mitt helt, men det er likevel et mirakel som kommer til å gi mye glede. Selvfølgelig venter det nye utfordringer, men jeg har stor tro på at det kommer til å gå veldig fint og at jeg vokser med oppgaven. Det er dager der jeg legger meg ned og gråter, overveldet av følelser. Redd for å ikke være klar, ikke kunne gi nok, at jeg ikke får det til og at jenta vår ikke får det livet jeg så gjerne ønsker å gi henne. Men heldigvis har jeg mange rundt meg som klarer å overbevise meg om at jeg er en jente med mye vilje, mot og styrke og at de har tro på meg. Jeg aner virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten dem! Det er lett å bli blind på sine egne kvaliteter og egenskaper, og miste litt troen på seg selv. Derfor har jeg faktisk skrevet ned et par ting som folk har sagt som har brent seg ekstra godt fast i minnet og lagt det i nattbordskuffen, slik at de kveldene jeg ligger våken og bekymrer meg så kan jeg ta frem lappene og lese dem ♥ Et veldig godt tips om du er som meg som har en tendens til å feie bort komplimentene du får, istedenfor å ta vare på dem og bruke dem til å bygge deg opp. 

Personen som kom med denne uttalelsen om meg hadde sikkert mange tanker bak den, men jeg velger å ikke bruke energien på å tenke over hvilke "feil" som har ledet frem til den. Det sier faktisk mer om den personen, enn det sier om meg. Jeg fikk vite at jeg var gravid når jeg var i uke 17, så jeg stod aldri ovenfor det valget. Men om jeg hadde hatt et valg så hadde jeg ikke klart å velge det bort, og det hadde fortsatt vært det rette valget for meg. Jeg kjenner de forsiktige sparkene kile meg på innsiden av magen, og en varm glede sprer seg i hele kroppen. At noen jeg aldri har møtt kan gi meg så mye glede er helt magisk, og det føles nesten litt uvirkelig. Jeg ville aldri byttet bort den følelsen. Noen kan ha meninger om hva jeg burde ha gjort, hvordan jeg skal gjøre ting nå og hva de mener er best for meg. Jeg lar dem ikke påvirke meg og mine valg, hvis det er noe som går imot det jeg selv ønsker og føler er best for meg og den kommende familien min. Og jeg håper virkelig ikke at de klarer å påvirke noen andre heller! Det er ikke lett å ignorere de granskende blikkene, late som du ikke hører dem som hvisker og bite tennene sammen når noen kommer med sårende uttalelser. Jeg synes ikke det er lett i det hele tatt. Jeg gruet meg faktisk til å gå på skolen etter at alle hadde fått vite det. Jeg var forberedt på mange av spørsmålene som kom til å komme, og alle er ikke like lette å svare på. Men jeg hadde ikke trengt å grue meg i det hele tatt. Alle var så glade og snille, og det føltes med en gang mye mer trygt, og jeg kunne slappe av igjen. Det er mye enklere å ignorere de negative uttalelsene, når jeg har så mange gode mennesker rundt meg. Jeg blir trist av å tenke på dem som kanskje ikke opplever like mye støtte, og må møte mange slike uttalelser helt alene. Ingen kan noen gang si at det er et lett valg, og ingen har rett til å dømme noen utifra utfallet.

Sender mange gode tanker til dere alle sammen ♥#blogg #mamma #mammablogg

Uke 19

 • 18.01.2015 - 13:39

God søndag ♥ Har dere hatt en fin helg? Vi er som sagt i Bergen og besøker pappa og familien. Det har vært en utrolig fin helg med mye kvalitetstid, og jeg har fått slappet av og ladet opp batteriene. Været har vært skikkelig stygt så vi har for det meste kost oss inne med god mat og film. Pappa flytter til Haag i februar for å jobbe i to år, så det var godt å få vært litt sammen før han drar. Håper vi får dratt på besøk med den lille i sommer ♥ Nå har vi spist en god søndagsfrokost med nystekte vafler, og det er straks klart for avreise. Etter en lang helg med mye kos og avslapping så føler jeg meg klar til å starte den nye uken. Det skjer ganske mye neste uke, så det føles godt å være uthvilt! 

I dag går vi inn i uke 19 av svangerskapet, så jeg tenkte å dele litt tanker og hvordan det er for tiden. Jeg har begynt å både se og føle litt forandringer på kroppen. Jeg er veldig mye sliten og kvalm, og merker at jeg tåler mindre. Det hender ofte at jeg sovner et par timer midt på dagen, spesielt etter skolen. Jeg har også endel magekramper (føles som veldig vonde mensensmerter), det kommer av at livmoren strekker seg og er helt normalt! Jeg merker at jeg må spise mer og oftere, glemmer jeg det ut så får jeg straks vondt i hodet og blir enda mer sliten. Noe som er veldig gøy er at jeg har begynt å føle litt liv. Det er fortsatt veldig svakt, men det er en veldig aktiv liten jente. Både på ultralyden og på svangerskapskontrollen da legen skulle lytte til hjertelyden beveget hun seg masse. Hun er som oftest aktiv når jeg skal sove eller bare ligger i ro og slapper av, det er fordi kroppen min fungerer som en vugge så når jeg beveger meg vugger jeg henne i søvn. Sindre prøver hele tiden å kjenne på magen min om han klarer å føle noen av sparkene, men det er litt tidlig enda. 

Ellers koser vi oss veldig med å se på babyting, lete etter navn og lese oss opp på nyttig informasjon. Mye er faktisk veldig interessant! Det er utrolig hvordan mennesket fungerer. Jeg er en person som elsker å planlegge og vil helst gjøre alt på en gang. Hjernen går på høygir for jeg tenker og planlegger i hodet mitt hele tiden. Jeg skriver lister og tegner planer, ser på nettet og leser i blader og bøker. Aller helst vil jeg sette i gang alle prosjektene jeg har planlagt og få alt i orden så fort som mulig, men jeg må bare innfinne meg med at ikke alt kan skje på èn gang og at det er mye jeg må vente med. Akkurat nå må jeg bruke energien på skolen, så får jeg pusle litt med alt det andre innimellom.

Jeg er overveldet over all den fine tilbakemeldingen og støtten vi har opplevd den siste uken. Jeg er så rørt ♥ Det betyr mye når det er så mange som har tro på oss, og det gir meg bare enda mer tro på at vi skal klare dette helt fint. Sist uke møtte jeg alle jentene igjen for første gang etter jeg hadde fortalt den store nyheten. Det var veldig godt å snakke skikkelig ut, fortelle alt og ikke minst dele gleden med dem. De var så glade og ivrige, Ingrid er allerede ferdig med en utrolig skjønn lue til det lille nurket, hihi. Jeg synes det er så utrolig at det er så mange som vil bidra med så masse forskjellig. Den lille jenta vår kommer til å bli skjemt bort av kjærlighet ♥ 


Som dere kan se har jeg ikke fått skikkelig kul enda, men jeg merker godt at der det gikk innover før på magen har det blitt mer "fylt ut". Det vises ikke noen andre steder enn på magen, og i og med at jeg er så liten så kommer alt til å legge seg i en kul på magen, jeg har ikke så mye å fordele det utover på. Foreløpig passer jeg alle de vanlige klærne mine (untatt slim fit high waist jeansene som jeg er så glad i...), men jeg foretrekker å gå i myke behagelige klær som føles gode mot kroppen. Jeg nærmest bor i kosedresser når jeg er hjemme. Da vi var hos legen, fikk jeg beskjed om å justere treningen. Jeg tenker at jeg skal i hvert fall prøve å trene ryggen godt ettersom det blir tungt å bære etter hvert, jogge rolig/gå fort, svømme litt og gå på gruppetimer med yoga. Jeg må se an alt etter formen så jeg ikke presser meg selv for mye, men skal i hvert fall prøve å få gjort litt. Vil gjerne fortsette å holde meg i form, kommer til å ha mye utbytte av det!

Ønsker dere en fin søndag mine kjære, så skrives vi når jeg er tilbake i Stavanger ♥

 

Venter en liten prinsesse

 • 13.01.2015 - 23:06

Hei skjønne dere ♥ Som mange sikkert allerede vet, og som jeg har fått inntrykk av at dere er veldig nysgjerrige på - så delte jeg en stor nyhet for et par dager siden. Det har tatt litt tid å fordøye alt selv, så derfor ventet jeg et par dager før jeg skrev til dere. Her får dere historien; 

Vi fløy hjem fra en romantisk tur til Paris den 22. Desember, og måtte tilbringe natten på Gardemoen. Den siste dagen hadde vi kjøpt en graviditetstest på et lite apotek i en koselig, smal gate. Det var egentlig bare for å dobbelsjekke, men da jeg stod på toalettet på Gardemoen med en positiv test i hånden skjønte jeg ingenting. Jeg hadde ikke merket til noen tegn som skulle indikere at jeg var gravid, og trodde bare jeg hadde hoppet over den månedlige på grunn av alt eksamensstresset. Litt kvalm og sliten hadde jeg vært en stund, men fikk beskjed av legen at dette kom av mandlene mine som er konstant hovne. Dermed hadde det ikke vært lett å oppdage! Det tok litt tid før det gikk skikkelig opp for oss, og vi holdt det skjult helt til rett over nyttår. Jeg ville fortelle familien det når det var ro og fred rundt oss, ikke midt i alle juleselskapene. Jeg holdt meg edru på nyttår uten at noen visste det, og hadde det egentlig ganske gøy fordet. Det føltes litt rart å gå inn i et nytt år uten å ane hva jeg hadde i vente, alt føltes veldig usikkert og skummelt. Mens andre var opptatt av sine nye treningsmål og reiseplaner så var det kun det lille gullet i magen min som opptok alle tankene. Jeg hadde vært hos legen og fått regnet ut at jeg var 8 uker på vei og avtalt time til tidlig ultralyd. På ultralyden fikk vi oss enda et sjokk. Det viste seg at jeg var ikke bare 8 uker på vei, men 18! Plutselig hadde det nesten gått et halvt svangerskap. Vi fikk vite at vi ventet en liten jente den 15. Juni ♥ Det var en helt utrolig opplevelse å være på ultralyd, se den lille jenten vår på skjermen. Hun var veldig aktiv hele tiden mens vi var på ultralyd, og alt stod til slik som det skulle med henne. Jeg klemte hånden til Sindre veldig hardt hele tiden, og et par tårer trillet nedover kinnet. Det føltes mye mer virkelig nå. 

Vi hadde fortalt nyheten til den nærmeste familien en stund før ultralyden, og mamma var med og ventet utenfor på oss. Det var veldig gøy å kunne gå ut å fortelle henne at hun skulle bli mormor til en liten jente! Hele familien tok det så fint, og alle ble utrolig glade. Mamma sitter dagen lang på iPaden og leter etter baby utstyr og ulike ting som vi trenger, haha! Vi har faktisk fått ordnet en god del ting allerede, og det føles veldig godt. Etter hvert som jeg har fortalt det til flere så har jeg bare blitt helt overveldet over responsen! Jeg setter så pris på alle de fine gratulasjonene og alle som vil hjelpe til. Blir helt rørt av alt sammen! 

Det har vært en stor omveltning, og jeg har egentlig blitt helt utmattet av alle tankene og følelsene. Det er ikke bare lett å få hele livet snudd på hodet når du minst ventet det. Jeg skal innrømme at det har vært tøft, og på lørdag gikk jeg på en smell og ble helt utbrent. Det var en blanding av alle tankene og følelsene, reaksjonene i kroppen osv som bare tappet alle kreftene. Jeg har prøvd å bruke helgen til å samle krefter og fordøye alle inntrykkene som spinner oppi hodet mitt. Det føles nesten uvirkelig at vi skal få oss vår egen lille prinsesse. Det er utrolig stas og vi gleder oss masse! Jeg kommer til å fortsette å blogge, men såklart kommer det til å bli litt anderledes nå som også situasjonen min har endret seg. Veldig hyggelig om dere vil følge meg videre ♥ 

 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no