Veronica Reime

Dere spør - Sindre svarer!

 • 19.08.2016 - 13:08 Det var veldig kjekt å høre at Sindre sitt gjesteinnlegg falt så godt i smak. Vi ble spurt om di kunne ha en spørsmålsrunde hvor Sindre svarer, og det kan vi selvfølgelig ha. Dere kan stille spørsmål om hva dere vil, så svarer Sindre om et par dager ♥

Hei forresten! Hvordan har dere det? Sindre har senvakt i dag, så vi har akkurat kost oss med en deilig lunsj. Jeg har en skikkelig god fredagsfølelse, og jeg gleder meg til å hente Linéa i barnehagen. Vi har to bursdager på planen denne helgen, så det blir fylt av masse kos med familie og venner disse dagene. En perfekt måte å tilbringe helgen før skolestart! 

Håper dere har en fin fredag så langt, og er klare for helg. Skal dere noe gøy? Vil gjerne høre ♥ Vi skrives mer senere!

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

Spørsmålsrunde: baby og studier

 • 21.06.2016 - 21:36

Hei dere! Som sagt i et tidligere innlegg tenkte jeg å ha en liten spørsmålsrunde rundt baby og studier. Jeg husker at når jeg gikk gravid og vurderte å fortsette rett på studiene uten å ta permisjon først så hadde jeg tusenvis av spørsmål, og det tenker jeg at det er mange andre som har også! Hver gang jeg skriver noe rundt dette temaet så skaper det stort engasjement og det dukker opp mange spørsmål, og det betyr jo at det er mange av oss. Jeg vil gjerne hjelpe med det jeg kan, så ikke vær redde for å spørre om hva dere vil, så svarer jeg i et innlegg om noen dager! Ellers finner dere linker til innlegg under som kan være nyttige å lese. 

Heier masse på dere alle sammen ♥ 

LES OGSÅ: 

JEG KLARTE DET

HVORDAN KLARER DU DET?

HAR JEG ØDELAGT LIVET MITT?

DET HAR GÅTT FOR LANGT

JEG GIKK NED 18 KILO

DET VERSTE SOM KUNNE SKJE

DET MÅ FEIRES

STUDERE MED BABY - DETTE MÅ DU VITE!

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

 

 

Capone sommerfest

 • 18.06.2016 - 10:07

God lørdagsmorgen mine fine! ♥  Har dere det bra? Som sikkert mange har skjønt utifra min lange snapchat story (veronicacr) så hadde jeg en helt konge kveld i går. Silje og jeg var på Capone sin årlige sommerfest, og det var utrolig gøy. Det var gode drinker, kjekke goodiebags, fine klær, bra musikk og herlig stemning. Vi koste oss masse, og jeg tror vi nå har laget oss en ny årlig tradisjon!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På slutten hadde Julie Bergan en mini-konsert for oss. Denne dama er jo helt rå! Hun var kjempeflink live og helt vill til å danse på scenen. Vi stod helt foran og fikk kjempegod kontakt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okey, man blir aldri pen selv på slike bilder, men det bryr jeg meg ingenting om for jeg møtte denne nydelige dama i går! Hun er fra samme sted som kjæresten min og visste godt hvem familien hans var, så det var veldig gøy. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kvelden endte hjemme hos Silje med Burger King mat og masse skravling sammen med Silje og Zahra. Slike sommerkvelder er gull verdt, og det var veldig herlig å komme seg ut litt og henge med venninner før vi drar på mandag. 

I dag står masse på planen, så det er bare til å hive seg rundt! Håper dere får en helt strålende lørdag, så skrives vi mer senere 

 

Overveldet

 • 26.01.2015 - 13:09

Hei skjønne ♥ Først og fremst - wow! For en start på mandagen! Våknet opp til flere tusen lesere, en plass på topplisten og blogginnlegget mitt på Nettavisen. Jeg hadde aldri trodd at noe jeg skrev for å få ut mine tanker og følelser skulle få så stor påvirkning. Jeg er helt overveldet over alle de fine tilbakemeldingene, og ikke minst rørt over alle dem som har delt sine historier og tanker rundt dette temaet. Jeg felte et par tårer, og skulle ønske jeg kunne gi en god klem til hver og èn av dere. Dere er så gode alle sammen ♥ Det føles veldig godt å kunne nå ut til noen, at noen setter pris på det jeg skriver og kjenner seg litt igjen. Det gjør at jeg føler meg litt mer trygg og sikker på meg selv oppi alt dette. Tusen hjertelig takk ♥

Nå har jeg lagt meg godt til rette under dynen, og tenkte å svare på alle kommentarene deres. Den såre halsen som jeg håpte skulle gi seg til den nye uken startet, endte opp i 40 i feber, veldig høy crp, en penicillin kur og streng beskjed om å holde sengen i en uke. Veldig kjedelig, men vil ikke overanstrenge kroppen så får bare prøve å ta det med ro. Det blir kosedress,The Kardashians og jobbing med bloggen på planen. Tenkte å lage et par innlegg i dag, så er det noe spesielt dere ønsker innlegg om eller noe dere lurer på så skal jeg prøve å oppfylle ønskene deres ♥ Vi skrives senere! 


 

Bilder fra Mai etter jeg hadde kommet hjem fra New York. Det var en så deilig tid, lengter etter sol og varme! 

Har dere noen ønsker til innlegg? ♥

 Julefilmer

 • 17.12.2014 - 12:23

Hei dere ♥ Noe av det kjekkeste med julen er å sitte i pyjamasen med en kopp varm sjokolade og sette på en koselig julefilm. Jeg har fått meg et par faste favoritter som jeg må se hver eneste jul, det er tradisjon. Nå begynner alt å bli klart til vi skal dra til Paris, og i og med at det blir endel venting på Gardemoen så er vi godt forberedt med et par julefilmer i kofferten. Så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne tipse dere om mine favoritt julefilmer i samme slengen! Regner egentlig med at mange av dere har sett alle fra før, men hvem vet, kanskje dere får en ny favoritt eller blir minnet på en film dere hadde glemt ut litt? 

- Home Alone 1 - 

Dette er en klassiker jeg har sett helt siden jeg var liten. Den handler om åtte år gamle Kevin som ved en feil blir forlatt hjemme i julen. Han utnytter det å være hjemme alene og være sin egen sjef, spiser akkurat det han vil og sover i foreldrenes store seng. Men det kommer etter hvert mange utfordringer ved det å være hjemme alene, som for eksempel tyver som stadig prøver å bryte seg inn i huset. En veldig morsom og koselig julefilm! Det har kommet flere hjemme alene filmer også, men jeg synes at den første er helt klart den beste. 

- The Polar Express - 

En veldig skjønn animert julefilm om en liten gutt som har mistet troen på julenissen. En natt dukker det plutselig opp et stort tog på gaten utenfor huset hans. Det er Polarexpressen som som er på vei til Nordpolen. Det plukker med seg barn som har mistet troen på julen og julenissen, slik som den lille gutten har. Han går på toget og blir med på et fantastisk eventyr. Filmen handler om at hvis du har tro så er alt mulig.

- Love Actually -

 

En klassisk kjærlighetsfilm som utspilles rundt juletider og handler om forskjellige typer kjærlighet som blir vist gjennom ti separate historier, og etter hvert viser det seg at mange av dem er knyttet sammen. Det er en skikkelig skjønn, og litt klissete film med mange herlige scener som har blitt veldig kjente. Gir meg alltid en god følelse! Perfekte julefilmen å se sammen med kjæresten for eksempel ;-) 

- The Holiday - 

Denne filmen ble jeg helt forelsket i første gangen jeg så den, og på den tiden da vi leide filmer på Videoverden så tror jeg at jeg plukket med meg denne filmen hele fem ganger før jeg fant ut at jeg bare måtte gå og kjøpe den. Jeg får alltid sommerfugler i magen når jeg ser denne filmen. Den handler om to damer som er litt uheldige i kjærligheten og bestemmer seg for å dra langt bort i julen. De møtes på en nettside for å bytte hus, og før de vet ordet av det har de avtalt å bytte hus i julen. Hun ene drar til et lite koselig hus i en landsby rett utenfor London, mens hun andre drar til et stort luksushus i L.A. Det viser seg at det er disse to spontane reisene som skal hjelpe dem ved å finne veien tilbake til lykken. 

- Miracle on 34th Street - Denne gleder jeg meg veldig til å se, ettersom handlingen utspiller seg i New York og det er første gang jeg kommer til å se den etter jeg bodde der. Har på følelsen at jeg kommer til å like den enda bedre denne gangen når jeg får skikkelig New York jule-vibber. Filmen handler om en julenisse som jobber på Macy`s. Lille Susan er overbevist om at det er julenissen, men ingen andre tror at han er ekte. En utrolig søt film! 


Har dere noen favoritter ? ♥

Blessed

 • 31.08.2014 - 23:58

Nå sitter jeg nydusjet og fornøyd i nytt sengetøy, med Orange is The New Black på skjermen og en kopp varm te mellom hendene. Jeg er ganske trøtt og sliten, men på en god måte. Det har vært fire fantastiske dager, og jeg føler meg så heldig. På torsdag ble jeg 20 år, og det var en av de beste bursdagene jeg har hatt! Jeg ble vekket med pannekaker og friske bær til frokost av S, i tillegg til kjempekoselig kort og gave. Inni en kjempesøt innpakning lå en nydelig Marc Jacobs klokke i rosegull. Den var til og med tilpasset min arm så jeg kunne bruke den med en gang. Jeg fikk også en konvolutt med et ark inni hvor det sto at vi skulle dra en helg til Sola Strand Hotell og kose oss med overnatting og spa. One lucky girl ♥

Etter frokosten dro vi inn til byen hvor jeg skulle få fikse neglene mine. Det er noe jeg faktisk aldri har fått gjort, så det var skikkelig stas! Jeg er egentlig alltid litt skeptisk til slike ting i begynnelsen, så det ble en enkel fransk manikyr på meg. Resultatet ble kjempefint, så nå har jeg fine, velstelte negler. Etterpå stelte jeg meg litt hjemme, før vi dro på sushi date. Sushi er noe av det beste jeg vet, så jeg var ganske fornøyd da jeg fikk velge at vi skulle spise lunsj på Sabi Sushi. Vi bestilte tre forskjellige ting og delte på alt, mm. Desserten tok vi hjemme med mamma og di, samt enda flere gaver! Følte meg virkelig bortskjemt, hihi. Jeg hadde bord på Tango klokken 6 så jeg pyntet meg og dullet litt før jeg dro og møtte jentene i byen. Det er jo endel som har flyttet bort for å studere, men jeg var så heldig å ha med meg en kjempefin jentegjeng ut på middag for å feire dagen min. Som jeg utbrøt da jeg møtte dem: "For en fin bukett!" Jeg er virkelig stolt over jentene mine, og jeg kunne ikke hatt det bedre der jeg satt omringet med så koselig selskap og spiste god mat. Bordet var pyntet med roseblader, og jeg fikk en kjempefin gave av jentene. Vi hadde tre retters middag, som vi nøt sammen med et glass vin. Det var masse forskjelig god mat, og vi ble sittende i hele tre timer og spise og skravle om alt og ingenting. Det er ingen jeg ler så mye sammen med som med disse jentene. Etter middagen hadde vi et lite vorsh hjemme hos meg, før vi dro ut igjen en liten tur på byen. En perfekt dag med alle mine beste ♥ 

- The best birthday  - Etter bare tre timer (!!) med søvn måtte vi stå opp igjen og dra til flyplassen, for vi skulle til Oslo og videre til Lillehammer. Vi var invitert i bryllup til S sin onkel, og det skulle holdes langt oppe på fjellet. Det ble en veldig lang reise, og vi var begge stuptrøtte da vi til slutt kom frem til hytten vi skulle bo på for helgen. Det var utrolig fin natur og frisk fjelluft, og hytten var så koselig. Bryllupet var på lørdagen, og jeg tenkte at siden jeg ikke kjente brudeparet så godt fra før så kom jeg til å klare å holde tårene inne. Men allerede da bruden gikk oppover kirkegulvet, begynte tårene å trille nedover kinnet. Det var bare noe med at jeg kunne føle på hele stemningen hvor stort dette øyeblikket var. Bryllupet var nydelig, og hele dagen var egentlig veldig fin. 

Nå kjenner jeg at øynene nesten glir igjen, i tillegg har jeg klart å pådra meg en liten forskjølelse så all søvn er gull verdt før en ny skoleuke starter i morgen! 

God natt skjønninger ♥

Jubel

 • 11.08.2014 - 17:51

Først og fremst; oi, som tiden har flydd! Det virker kanskje veldig klisjè å si, men det har den virkelig. Sist jeg logget inn og skrev til dere lå jeg på en solseng i nydelige Hellas og lyttet til sirisser og palmesus. Til tross for at jeg lovet å dele mer av turen med dere, så bestemte jeg meg for å bare holde meg helt borte og nyte ferien til det fulle. Jeg tok faktisk meg selv i å begynne å planlegge den kommende uken, mens jeg lå og solte meg. Der går det en grense. Den ferien gjorde virkelig godt for kropp og sjel! Fikk masse kvalitetstid sammen med familien, ladet opp batteriene og ikke minst litt brunfarge på kroppen! 

Det meste av ferien gikk egentlig ut på bading, soling og avslapping. Passet meg perfekt! Ville veldig gjerne bare bo i den hengekøyen og ikke dra hjem. 

Om kveldene var vi ute og spiste, dro gjerne inn til byen og kikket litt rundt. Den siste kvelden min var vi inne i gamlebyen og spiste og ruslet rundt i gatene. Elsker slike steder, det er så sjarmerende! 

I og med at jeg nettop har kommet hjem fra New York og ikke hadde noen spesiell trang til å dra bort denne sommeren, var det helt greit å bare være hjemme. Jeg har jobbet nesten hver eneste dag, men det har vært veldig gøy. Jeg stortrives i alle jobbene mine egentlig! Utenom jobb har jeg kost meg masse med den norske sommeren. Den har vært helt nydelig i år, og ingenting har vært bedre enn å komme hjem til den fine nordiske sommeren. Bare føtter på friskt, grønt gress, Gladmaten, båtturer og kveldsbading, masse grilling av god mat, jacuzzi, spille kubbespill og badminton ute i hagen, lesing i gode bøker og generelt små gleder. Jeg jobbet egentlig hele Gladmaten, men fikk kost meg et par timer der med gode venninner også. Det er så god stemning, elsker å være inne i byen under festivalene. Jeg og S var en liten tur på Østlandet også, hvor vi ble skjemt bort med masse god mat og fikk nyte båtlivet for en stund. 

Får vann i munnen av å se på disse bildene, såå masse god mat! 

Jeg elsker båtlivet om sommeren. Strålende sol, mørkeblått hav og en salt bris. Da setter jeg meg helt ute på kanten med føttene dinglende over havoverflaten, og drømmer meg bort. 


Små gleder som å gå barføtt på gresset og plukke modne jordbær i hagen, eller en avokado smoothie på vei til jobb. 

Alt i alt har jeg hatt en fantastisk fin sommer! Jeg fikk også vite at jeg har kommet inn på lærerutdannigen på UiS, så nå nærmer det seg skolestart. Gleder meg faktisk litt til å komme inn i skolerutiner igjen, lære nye ting og bli kjent med kjekke mennesker. Denne uken skal det handles inn skolesaker slik at jeg er helt forberedt, gleder meg som en liten unge. Haha, jeg er så nerd når det gjelder sånt. I dag kjenner jeg i hele kroppen at jeg er utslitt, så jeg skal bruke kvelden til å lade opp batteriene. Helgen ble fylt opp av jobb både på Kremmerhuset og Tango, i tillegg til at jeg og S var alene med lillebroren min. Da ble det baking av boller og høytlesning fra Harry Potter, kos ♥ Men på ett punkt sier kroppen stopp, og det gjorde den i dag. Så da er det bare til å lytte og pleie seg selv litt. 

Håper dere har hatt en kjempefin sommer og fått kost dere masse, og ikke minst ladet opp batteriene så dere er klare for høsten. Dere er så gode alle sammen ♥

Capture every moment

 • 07.07.2014 - 19:24

Instagram er det stedet hvor jeg finner min daglige inspirasjon. Jeg har faktisk på vekkerklokken 15 min før jeg må stå opp slik at jeg kan våkne sakte og bla gjennom litt inspirerende bilder før dagen begynner for fullt. Får alltid gode ideer og motivasjon for resten av dagen/uken. Tenkte å dele noen av mine siste instagram bilder, dere kan følge meg på @veronicachr

                 


Søndagsmodus! Her snakker vi sminkefri, koseklær og dult i håret. Det ultimate koseplagget er shorts!    //     Dekket for søndagsbrunch.

Date med min kjære på Renaa Matbaren i Stavanger. Jeg hadde laks til hovedrett, og frisk og god sorbet til dessert. Fantastisk god mat! 

Litt belønning til meg selv på jobb. Lesestoff og power smoothie fra Joe & The Juice.    //     Litt tidlig ute med å kjøpe høst skjerf kanskje, men disse flyr så fort ut av butikkene at jeg måtte sikre meg et. Utrolig varmt og mykt, og ikke minst en nydelig farge! 

Hva heter dere på instagram? Søker ny inspirasjon♥

Monday - let`s do this

 • 23.06.2014 - 12:52

Hei og hopp!♥ Mandag og ny uke med blanke ark - let`s do this! Etter en kjempekoselig hyttetur med verdens beste jenter er jeg klar for enda en hektisk uke, og det er nettop det denne uken er, men det liker jeg :-) Det var godt å starte mandagen med en lett, sunn frokost og varm te i yndlingskoppen fra New York, samt planlegging av den nye uken. Planlegging er min nøkkel til en bedre hverdag; alt flyter mye bedre, jeg får tid til mer og det er så gøy å kunne krysse av ting jeg har fått gjort som står på planen. Når jeg får gjort alt jeg skal og samtidig koser meg i hverdagen føler jeg meg som en superhelt, haha! You should try it♥

Jeg tok ikke så mange bilder på hytteturen, men under ser dere et par i hvert fall! Den etterlengtede jenteturen gjorde veldig godt. Vi grillet og koste oss på terrassen, spilte beerpong og alias, og oppdaterte hverandre om alt og ingenting. Senere på kvelden dro vi på en slags båtfest, det er noe av det mest morsomme jeg har vært med på på lenge! Det var live band som spilte gamle norske sanger som alle kunne teksten på, og vi danset og sang med for full hals. Det var i et stort hvitt telt som lå ved vannet, og jeg fikk skikkelig typisk norsk sommer følelse.Da jeg kom hjem sent i går kveld tok jeg meg en lang, varm dusj og hoppet rett i koseklærne før jeg krøllet meg sammen i et hjørne av sofaen, trøtt og fornøyd. Jeg er så glad for den fine jentegjengen jeg har ♥ 

Nå må jeg hive meg rundt og sette i gang med ukens første treningsøkt, før jeg skal på et lite besøk! Ha en strålende mandag skjønninger, så skrives vi senere! 

Joyful friday

 • 20.06.2014 - 21:14

Hei, lenge siden sist skjønne! ♥ Nå er det lenge siden jeg har skrevet til dere, har savnet det. Det har vært en veldig hektisk uke, og tiden har gått for det meste til trening og jobb. Istedenfor å blogge halvveis, så tenkte jeg å vente til jeg følte jeg hadde bedre kvalitet på innleggene. I dag har jeg hatt fri og kost meg masse med Sindre. Vi var en liten tur i byen og tittet innom et par butikker og ruslet i gatene. Etterpå handlet vi inn masse god mat og hadde lunsj date hjemme hos meg. Det ble en superfrisk salat med kylling og fransk dressing. 

Ellers har jeg drevet og pakket til hyttetur med jentene i morgen, gleder meg så masse til litt kvalitetstid med mine beste! Vi drar tidlig klokken ti om morningen så alt må være pakket ferdig i kveld. Ukens siste cardio økt ble også fullført i dag, supersmoothien og lunsj er laget ferdig til turen og en deilig wok med biff er i magen, så jeg føler meg ganske så effektiv i dag. Nå gjenstår det bare å stelle seg litt og finne frem di siste tingene som skal være med i bagen før jeg drar på jobb på Tango. Og såå blir det endelig litt hyttekos og avslapping på meg, lykke! Litt av hva som får bli med meg på tur ♥

Hva er planene deres for helgen?

Sore throat

 • 12.06.2014 - 00:03

God onsdag fine♥ Tenk at vi er halvveis til helg, dagene flyr så fort for tiden! I dag våknet jeg opp med kjempesår hals og hovne mandler. Det er så kjedelig å være syk, aller helst vil jeg ignorere det og bare fortsette som jeg vanlig, men det går ikke. Sier kroppen ifra så må jeg lytte til den, så da ble det en liten tur til legen og masse hvile. Senere hadde jeg en vakt på Gina Tricot jeg helst ikke ville gå glipp av, så jeg dro på jobb i tre tiden. Synes det er så herlig å ha Gina jentene rundt meg igjen, så dem jo nesten hver eneste dag før jeg dro til New York. Nå er jeg helt skutt, og har krøpet godt inn i en varm armkrok. Sindre var så skjønn og kom innom med peoner, yoghurtis og hals tabletter til meg. Nå er det en episode av Game of Thrones, masse kjærlighet og søvn som står på planen.

Hvordan går det med dere? Håper alle er friske og raske! Vet det er endel som er midt oppi eksamen akkurat nå; gi alt dere har så er sommerferien rett rundt hjørnet. Dere er så gode alle sammen ♥

"Endelig" helg

 • 31.05.2014 - 01:23

God helg mine skjønne!♥ Selv om dagene har gått litt i surr siden vi hadde fri i går, så er det noe med helgefølelsen som bare er så utrolig herlig. Jeg jobbet på Kremmerhuset til fire, og etter det var det rett hjem og hoppe i joggisen. Jeg satte på høy musikk og fikk unnagjort endel hjemme som vasking av klær og rydde rommet. Deilig å ha det ryddig og fint rundt seg når helgen starter, føler meg så mye bedre da. Ikke minst er det veldig godt å ha et eget rom igjen etter å ha delt med noen andre i fire måneder, liker å ha mitt eget lille pikerom♥

- My own space - 

 


 

Noe av det beste jeg vet når fredagen kommer er å handle inn masse god mat og ha en skikkelig rolig, koselig kveld hjemme. Jeg gikk på en liten shopping spree og kom hjem med masse god mat, frisk lemonade og duftlys fra Kremmerhuset og alle favoritt magasinene som jeg kan krype opp i sofaen og kose meg med. 

Jeg laget wok til meg og S, og til dessert hadde vi blant annet denne utrolig gode isen; Dugg bringebær sorbet. Frisk sorbet is er så godt, spesielt om sommeren! 

Nå må jeg finne puten, håper dere har hatt en fin start på helgen! Vi blogges mer i morgen♥

Hva er planene deres for helgen?

Sushi kveld

 • 29.05.2014 - 21:48

Heei solstråler♥ Nyter dere fridagen? Sol og fri, jeg kunne ikke hatt det bedre! Jeg og S startet dagen med en treningsøkt på Elixia, og etter det har vi bare slappet av og solt oss på terrassen. Har faktisk fått endel farge og litt solkyssede kinn, så herlig med litt sommer hud. Når det er sol vil jeg bare være ute mest mulig! Sole meg, grille, gå tur, kjøre bil med vinduet åpent og bare nyte godværet. Mot kvelden bestemte vi oss for å bestille sushi, og nå sitter vi i sofaen og koser oss med god mat og tv programmer. En veldig god lille lørdag ♥Hva har dere brukt fridagen på? ♥

Norsk natur

 • 24.05.2014 - 00:40

Hei skjønninger!♥ Håper dere har hatt en fin start på helgen, og kost dere masse i kveld. Jeg har hatt en skikkelig kosedag, og det var veldig deilig. Døgnrytmen min er fortsatt litt ustabil, 3-6 om morningen er jeg lys våken, så jeg klarte ikke å våkne skikkelig før klokken var over 12. Håper det kommer seg fort! Jeg og S hadde en rolig dag hvor vi kjørte tur, dro innom Kvadrat og kjøpte et par ting og tok sol. Vi gikk også en liten tur ned til havet like ved der jeg bor. De grønne trærne og det blanke havet var stor kontrast til skyskraperne og de gule taxiene i New York. Det var utrolig herlig å gå ute i norsk natur igjen, og jeg ble kjempeglad bare jeg så et par ender svømme forbi. Det er så mange små ting jeg hadde glemt gjorde meg så glad ♥

Om kvelden var det duket for finale i Norske Talenter (haha), en skikkelig koselig fredagskveld i sofakroken. I morgen skal jeg faktisk på jobb på Kremmerhuset, det blir gøy. Det føles nesten som julaften når jeg kommer tilbake etter så lang tid, det har alltid kommet inn så mye fint. Det skal bli fint vær i morgen, da er det alltid så god stemning i byen synes jeg. Håper noen av dere stikker innom! Nå må jeg finne puten slik at jeg er opplagt i morgen. Poster noen bilder fra den lille turen i dag, så kommer bilder av dagens antrekk senere ;-) Natta ♥


Foretrekker dere storby eller natur?  ♥

Last day with my girls

 • 25.01.2014 - 02:03

Hei dere♥ Nå sitter jeg i kosedressen og slapper av etter en utrolig koselig kveld med verdens beste jenter. Vi hadde avskjedsmiddag hjemme hos meg, samlet gjengen for en siste gang før jeg drar. Vi koste oss masse med god mat, og skravlet og lo om alt og ingenting. Det føles rart å ikke ha dem i hverdagen min på en laang stund, jeg er så vant med å ha dem 2-5 minutt unna og bare kan løpe bort hvis det er noe. Det er dem jeg ville gossipe med etter en kveld ute, eller søke trøst om det er noe jeg trenger å snakke om. Heldigvis kan vi snakke mye sammen gjennom facebook osv, så flyr tiden forhåpentligvis veldig fort! Stakkar de ville ikke gå i dag for de hadde klump i magen, men noen av dem blir med meg på flyplassen på tirsdag. Føler meg så utrolig heldig, noen blir med til flyplassen her i Stavanger og Sindre blir med meg helt til Oslo♥ Jeg fikk også en utrolig fin gave i dag, nydelige roser og en skjønn figur fra Bolia. Elsker den, akkurat min stil. Ble skikkelig rørt♥

Tusen takk for en utrolig fin kveld jentene mine, kommer til å savne dere alle sammen! 


Officially 10 days left

 • 20.01.2014 - 12:31

Goood mandag mine fine! Håper dere har hatt en bra helg? Jeg har vært syk, men begynner heldigvis å bli bedre nå. Det er offisielt 10 dager til jeg drar til New York, så jeg prøver å bruke mest mulig tid på mine kjære, det forstår dere helt sikkert♥ Jeg var på en kjempekoselig middag hjemme hos sjefen sammen med Gina-jentene mine. Måtte jo ha en skikkelig avslutning med dem også før jeg drar, har blitt så glad i dem, vi er et bra team. På fredag var jeg så forskjølet og trøtt at jeg orket ikke noe annet enn å ligge på sofaen. Det ble kosekveld med familien og Norske Talenter på skjermen. Søskenbarnet mitt er med i år, han skal synge. Gleder meg til han dukker opp på skjermen, for han er utrolig flink! På lørdagen klarte jeg å komme meg på jobb, selv om jeg begynte å angre litt når jeg kjente at hodet mitt holdt på å eksplodere, jeg var så tett at det gjorde vondt i bihulene og måtte holde meg fra å hoste når det var kunder i kassen. På kvelden skulle jeg i bursdag til en barndomskompis som ble 20 år, og jeg nektet å bli hjemme. Jeg bestemte meg for å ikke drikke (var ikke nødvendig å gjøre det verre rett før jeg skulle dra) og da fant Sindre ut at han også kunne være edru og kjøre di andre til byen. Vi handlet inn brus og snacks og gikk i bursdagen, haha trenger ikke alkohol for å ha det gøy! Det viktigste var jo at jeg var omringet av alle dem jeg er så glad i. Vi kjørte venninnene mine til byen, kjøpte mat på Burger King og dro hjem og spiste så på film. Høres kanskje kjedelig ut, men jeg kunne ikke bedt om en bedre lørdag! 

På søndag hadde jeg enda en avskjed foran meg å ta, jeg var på besøk hos besteforeldrene mine. Vi spiste god mat og snakket, det er alltid så koselig. Søndag betyr tre ting for meg: Avslapping, mat og kino. Jeg hadde gitt Sindre kino gavekort i pakkekalenderen, så da måtte vi jo på kino før jeg drar! Kunne jo ikke risikere at han tok med seg en annen jente når jeg hadde dratt, (hihi neida). Vi så Boktyven, jeg har lest boken og ble kjempeglad når jeg så at den skulle komme på kino. Siden det var mitt siste norske kinobesøk på en good stund måtte vi jo gjøre det skikkelig, og kjøpte inn både popcorn, chips, godteri og brus fra kiosken. Haha klarte jo ikke å spise opp halvparten.. Filmen var utrolig bra, og jeg tok meg selv i å klamre meg til S flere ganger.  

Nå må jeg straks begynne å stelle meg, sitter fortsatt i kosegenseren og bare et par varme sokker (elsker lange morninger). Under ser dere mine faste "morning essentials". Jeg elsker å bare ta på meg myke og varme klær, gå og lage meg en varm kopp med te og sette meg under dynen igjen. Der sitter jeg og blar gjennom mine faste blogger, weheartit og instagram, og leser litt gjennom magasiner. Costume ramlet ned i postkassen min i helgen, men har ikke rukket å lest i det før nå, så det passet perfekt til min lille morgenstund. Disse stundene er hellige for meg, elsker å sitte for meg selv i stillhet og samle inspirasjon til den nye uken. Jeg har en veldig fin uke foran meg med masse som skjer, gleder meg allerede!

Dere kan se flere bilder fra helgen min på @veronicachr. 

Har dere noen kjekke planer denne uken?♥

Glitter + BK = sant

 • 12.01.2014 - 22:57

Hei dere!♥ I dag har jeg hatt en utrolig avslappende, deilig søndag. Våknet opp i armene til S og lå bare og nøt stillheten og varmen fra armene hans. Elsker søndager hvor du ikke har noen spesielle planer, annet enn å slappe av og gjøre koselige ting. Etter å ha ligget og snugglet i over en time, sto vi opp og gikk en liten tur. Vi kjøpte med oss kinamat hjem og satt og så på serie mens vi spiste. Vi har også vært og tatt sol, og nå har vi fortsatt med serie tittingen. En kjempefin, rolig dag med favoritten min. Deilig å lade opp til den nye uken. I går var jeg ute, min kjære gode kompis Gaute fylte 20 år så det måtte jo selvfølgelig feires! Det var en veldig kjekk kveld med hele gjengen samlet♥ Vi dro videre på byen, noe jeg egentlig syntes var litt dumt siden det er kjekkere med hjemmefester, i hvert fall når du ikke er gammel nok til å komme inn på 20 års plassene (...) Gleder meg sånn til å oppleve utelivet i New York, rooftop parties om sommeren (ikke sant Maren?). Det var en liten frøken som var ganske klar for å få mat og dra hjem til en varm seng, da S kom og hentet meg på Dickens, det endte faktisk opp med å bli ett av høydepunktene for kvelden. Jeg glemte dessverre helt ut å ta bilder går, så dette er det eneste jeg har fra gårsdagens festligheter:

På vei hjem fra byen (les: går de få meterne fra taxien og bort til døra) i mine glitrende sko og med et godt grep om min lojale kompanjong på sene kvelder, BK. #Alwaysclassy

 Håper dere har hatt en fin helg enten dere har danset på bordene på et utested eller slappet av hjemme på sofaen♥ 

Friday butterflies

 • 10.01.2014 - 13:43

God fredag mine kjære!♥ Endelig er det helg! Våknet opp med en deilig, boblende følelse i kroppen. Synes helg gir en så utrolig god stemning, og nå har solstrålene faktisk begynt å bryte gjennom det grå skylaget og skinner inn gjennom vinduet mitt. Det har vært en rolig morgen, jeg har vært til behandling for ryggen og spist en lang og god frokost med tante og mami. Deilig å bruke god tid på å sminke seg og lytte til jentete musikk. Straks skal jeg en liten tur på kvadrat med jentene, før jeg drar videre til jobb på Gina Tricot. Jeg har en kjempefin helg foran meg med kvalitetstid sammen med verdens beste jenter og kjæreste, og i morgen skal jeg i bursdag til en kompis. Gleder meg masse! Nå skal jeg bare nyte stillheten litt mer, drikke opp fruktteen min og lese i I heart New York boka mi, i dag er det bare 20 dager til jeg reiser! Håper dere har en god start på helgen og får et par avslappende, fine dager før den nye uken begynner igjen. Har dere noen spesielle planer for helgen?♥ 

 

A new year

 • 01.01.2014 - 21:51

GODT NYTTÅR OG TAKK FOR DET GAMLE MY LOVED ONES♥

Åå, for en dag det var i går! Jeg våknet først av at Caroline ringte meg fra jobb for å spør om noe, etterpå sto jeg opp for å ta meg en laang og god dusj, men den ble avbrutt av en ny telefon hvor jeg ble bedt om å komme på jobb. Snill som jeg er hoppet jeg ut av dusjen, og løp heseblesende inn på jobb en stund senere. Jeg som hadde planlagt en rolig dag hjemme med good tid foran speilet fikk det plutselog utrolig travelt. Jeg klarte til og med å ligge i solariumet i ti minutter uten å skjønne hvorfor det ikke gikk på, for så å kle på meg igjen og gå ut og oppdage at jeg hadde glemt å sette solkortet inn og stille inn tiden, vimsen i et nøtteskall. Men jeg ankom Bettina ti fashionably late minutes etter selskapet begynte, med en arm ute av ledd for jeg hadde dratt med meg så ekstremt mye i en liten pose. Jeg var så glad for at jeg kom frem i live, jeg er livredd for raketter og det var mange som hadde bestemt seg for å begynne latterlig tidlig i går, forbannet dem alle sammen der jeg gikk med hendene presset godt over ørene. Men etter all stresset kunne jeg senke skuldrene. Jeg i all min glitrende prakt var klar for en fantastisk kveld. Under ser dere en liten smakebit av antrekket: 

Dekket av paljetter og med åpen rygg, og selvfølgelig drikke med ekte gullflak. #Alwaysclassy

Hos Bettina spiste vi god mat, hadde pakkeleken hvor jeg ble forvandlet til en fireåring på julaften, snakket, sang og danset. Jeg elsker nyttårstradisjonene vi har laget sammen, er ikke noen andre jeg heller ville feiret det nye året med. Vi dro videre i ni tiden til Camilla og fortsatte festlighetene, før jeg dro videre på en 500 kroners taxitur og feiret den siste timen i 2013, og de første i 2014 hos Marius. Det var en kjempefin kveld, kanskje den beste nyttårsfeiringen jeg har hatt på lenge, og det lover godt for 2014! Når det kommer til nyttårsforsetter så har jeg ikke skrevet dem ned enda, jeg vil heller ha mange små overkommelige mål enn å sette et par store som jeg bare kommer til å irritere meg over. Jeg tar det litt som det kommer, men en ting er sikkert, og det er at i 2014 skal jeg leve livet fullt ut, ta mange sjanser og si ja til alle tilbud jeg kommer over. Jeg kastet meg ut i sjansen om å studere i New York, og nå er det bare 30 dager til jeg drar, kan dere tro det? Så New York er en god start på nyttårsforsettet mitt, og håper jeg får enda mer å plusse på i løpet av året som går. 2014, jeg er klar for deg♥

Hvordan var kvelden deres i går?♥

How to make snow

 • 29.12.2013 - 22:54
 Noe av det fineste jeg vet er snø, et skinnende hvitt snøteppe som har lagt seg over gatene og hustakene. Snø som glitrer som tusenvis av små krystaller i solskinnet, og som gir et blekt gjenskinn av månens stråler i en ellers mørklagt gate. Hvit puddersnø du kan løpe rundt i, kaste opp i luften så det drysser ned over hodet ditt i et lite snøregn, lage snømann, snøhuler og snøengler. Snø som bringer frem barnet i deg og holder deg ute til fingertuppene er blå av kulde og kinnene er rosenrøde. Og når du da går inn setter du deg ved vinduet og varmer deg på en kopp med varm sjokolade mens du ser på den nye snøen som daler ned utenfor, bevarer det nydelige hvite teppet. 


Litt tidligere i kveld la jeg ut en film på instagram, som endel ble litt fascinert av, så tenkte jeg ville dele den med dere også! Da jeg og Sindre var i Winter Wonderland i London, kom vi over et slags pulver du kunne lage "snø" av, og måtte bare kjøpe det som en liten suvenir, små gleder♥ Dere kan se selv på videoen under: 

 Siden sist - @veronicachr

 • 29.12.2013 - 12:40

Her kommer et lite "siden sist" - innlegg! Det ble endel bilder, men det er vel bare gøy? 

1. Frokost med favoritten min på Starbucks. 2. Står på skøyter i Hyde Park, åå så koselig og romantisk det var. Følte vi var i en julefilm.

3. Juletreet på Victoria`s Secret, enhver jentes drømmejuletre. 4. Jeg kom ut igjen med en gigantisk pose..

5. Vi var på The Hobbit Nr 2 premieren. 6. Klar for hjemreise fra London :-( 

7. Bildene snakker selv

8. Obligatorisk pepperkakebaking med jul! Ble skikkelig fornøyd med pyntingen min, hihi. 

9. Working girl! Det første er fra før jobb på Kremmerhuset, og det andre er før jeg skal på jobb på et utested som heter Tango. 

10. Julaften på Gina Tricot. 11. Fikk et fint lite plagg i premie for å ha jobbet på julaften, fornøyd frøken. 

Three guilty pleasures

 • 28.12.2013 - 15:39

Heei mine skjønne♥ Har dere en fin jul? Det har vært litt stille fra min kant, men jeg har jobbet endel dobbelt, og da jeg var ferdig på jobb på julaften var jeg så utbrent at jeg har brukt juledagene til å kun fokusere på venner, kjæreste og familie og å hente meg inn igjen. Jeg tenkte å ha et lite "siden sist" innlegg for å oppsummere litt hva dagene mine har bestått av for det meste. I dag har jeg bare tatt det helt med ro og kost meg med mine tre guilty pleasures: Sex and the City serien, varm sjokolade og chocolate fudge. Jeg fikk serien til jul og ser alt helt fra begynnelsen, det er ekstra gøy å se når jeg bor der selv om ca en måned. Senere får vi familiebesøk, jeg har så stor familie at vi har utrolig mange selskaper ved jul, men det er jo bare koselig. I kveld skal jeg på kino med Sindre og lillebroren min, så det blir en rolig og koselig lørdag for min del, akkurat det jeg trenger. I mine øyne så er det det julen handler om, å gjøre koselige og kjekke ting sammen med dine nære. 

Jeg har nesten flyttet inn i den deilige kosebuksen min fra Victoria`s Secret, skifter bare til finklær rett før selskapene og hopper rett oppi igjen så fort jeg får sjansen. 

Jeg er svak for søte, små interiørting og dette mocca glasset fikk jeg til jul og papir sugerøret fikk jeg i pakkekalenderen av S♥

Hva gjør dere denne lørdagen?♥

Greetings from London

 • 17.12.2013 - 00:19

Hei skjønninger, her kommer en liten hilsen fra London♥ Akkurat nå sitter jeg glad og fornøyd i en god armkrok i verdens beste seng. The Polar Express og en pose med maltesers ligger og venter på meg, perfekt slutt på en perfekt dag. Vi bor på DoubleTree by Hilton, og det er utrolig fint her med et hjelpsomt og snilt personale så vi kunne ikke hatt det bedre. Vi kom frem tidlig i går, og det første vi gjorde var å legge fra oss bagasjen for så å lete etter nærmeste Pizza Hut. Etter å ha tittet litt rundt i Oxford Street og blitt litt kjent med nabolaget hotellet vårt ligger i, tok vi en tidlig kveld under den gode dundynen, utslitt etter reisen og alle inntrykkene. Elsker å komme til andre steder og bare ta inn alt det har å by på av mennesker, kultur og arkitektur. I dag har vi brukt dagen på å vandre i butikker, spise lunsj på Starbucks og se på allede fine juleutstillingene. Det er så fint pyntet i gatene, og i alle butikkene, spesielt på Selfridges har de nydelige juleutstillinger. Det er folk som synger og underholder inne på sentrene, og det virker som alle er i en glad, liten juleboble. Det dalte til og med et par snøfnugg ned fra himmelen mens vi gikk, til min store glede. Det var dessverre for lite til å legge seg på bakken da :-( Jeg har ikke handlet så mye, men har fått meg et par fine skatter som jeg er veldig fornøyd med! Stakkars Sindre måtte være med meg en time inne på Victoria`s Secret. Det føles som du har dødd og kommet til en rosa himmel. Det er jo så utrolig fint der, spesielt nå som det er pyntet med både juletre og engelvinger med glitrende snø drysset på. Fornøyd, gikk jeg ut med en gigantisk rosa pose i armene. Etterpå dro vi tilbake til hotellet og slappet av en god stund, før vi gikk ut for å spise. Nå skal jeg straks gå tilbake til filmen, ville bare skrive litt til dere først♥ I morgen tenkte vi oss i Winter Wonderland, har hørt at det skal være veldig gøy der, så gleder meg masse! 

 

Det henger glitrende julekuler i hele Oxford Street, enda finere når det blir mørkt♥

Nattahilsen fra verdens mykeste seng, sweet dreams♥
 

 

Finally done

 • 14.12.2013 - 22:51

Heisann dere! Lenge siden sist? Beklager det lille fraværet mitt på bloggen, men det ble ekstremt mye på en gang di siste to ukene med eksamen og alt, men nå har jeg endelig f-e-r-i-e, såå deilig! Jeg starter ferien min med en tur til London sammen med S i morgen tidlig, gleder meg masse. Det blir så gøy å gå i de koselige gatene med alle juleutstillingene, kikke i butikker og kjøpe litt julegaver, spise god mat og bare konsentrere seg litt om hverandre♥ Det føles egentlig litt rart å skrive til dere igjen, har savnet å oppdatere dere. Men jeg er en person som ikke liker å gjøre ting halvhjertet, så det føltes ikke riktig hverken overfor meg eller dere å poste innlegg som ikke var skikkelig gjennomførte. Håper på at jeg får masse fine bilder å dele med dere fra London! Endelig kan jeg senke skuldrene, legge fra meg eksamensbøkene og erstatte dem med et lass av handleposer i a là Blair Waldorf stil. 

Hvordan ligger dere an med eksamen? Stå på til siste slutt, så kan dere ta en velfortjent juleferie etterpå. Jeg har stor tro på dere alle sammen! Klem♥

Golden phone

 • 03.12.2013 - 19:37

Midt i all eksamenslesingen kom en liten materialistisk glede og lettet litt på steminingen. Jeg har løpt ut hver dag etter postmannen har vært og levert posten, like opprømt som et lite barn på julaften, og endelig kom den nye telefonen min. Min stakkars gamle iPhone hadde for lenge siden tatt farvel med sine bedre dager, og var ganske ødelagt for å si det mildt, så da var det på tide med en ny. Jeg bestilte iPhone 5S hvit med gull, og den er herved døpt Gulli:  

Får sommerfugler i magen hver gang jeg ser på bakgrunnen, ikke lenge igjen til vi drar til London♥

 

The first day of december

 • 01.12.2013 - 19:19

Goood første desember mine skjønne!♥ 

Endelig er desember her, måneden jeg gleder meg som et lite barn til. Jeg våknet i dag av en kriblende følelse i magen, det er så mye å glede seg til. Koselige stunder, tradisjoner og ikke minst masse god mat. Det var så koselig å våkne opp i dag og sitte i sengen med Sindre og pakke opp hver vår lille gave i pakkekalenderen. Bortskjemt som jeg er får jeg pakkekalender av både Sindre og mamma, hihi :-) Dagen i dag har gått til å spille julemusikk, rydde og vaske, og ikke minst dra og hente juletre. Vi har en tradisjon i familien at vi hogger vårt eget juletre, så vi drar ut til en gård og velger oss et juletre og hogger det ned. Slike tradisjoner elsker jeg, gjøre litt mer utav alle forberedelsene til jul. Det flyr sommerfugler rundt i hele kroppen og jeg er et eneste stort smil, ser så frem til alt som skal skje denne måneden, og såklart skal jeg dele all julegleden med dere♥ Nå sitter jeg og Sindre med hver vår bok og leser fag, ikke så veldig spennende akkurat, men en god kopp med varm sjokolade hjelper! Tenkte å ta meg en liten pause senere og se Jul i Blåfjell. Kanskje litt for gammel for det, men det får bare være. Husker så godt når jeg var liten og det var høydepunktet hver eneste kveld når jeg satt klistret til skjermen og sang "kom Blåne, kom jente, kom guuutt". Når det er jul så kommer det lille barnet i meg frem. 

Kalendergave nr 1 ser dere under:  Hva ser dere mest frem til i desember? Hvilken kalender har dere?♥ 


C u in NYC

 • 27.11.2013 - 02:01

Hei dere♥ Nå er jeg trygt og godt hjemme under den varme dynen i armkroken på beste gutten min. Vi avsluttet oppholdet med sushi og serie før vi dro til flyplassen. Dere vet den følelsen når søndagen går mot slutt, og du vil ikke at kvelden skal komme for det betyr at det snart er mandag og skole igjen. Jeg satt litt med den følelsen, det var litt trist å måtte dra fra jentene jeg nettop hadde blitt så godt kjent med. Det har vært et par utrolig kjekke dager, og det var godt å bli bedre kjent med mine New York roomies før vi skal dra. Det var noen utrolig herlige jenter, og jeg har blitt glad i dem allerede. Jeg har vært skikkelig heldig med hvem jeg har havnet sammen med, og tror vi kommer til å få et fantastisk opphold i New York sammen. Det var en utrolig rar følelse å si hadet på flyplassen og vite at neste gang vi møtes er når eventyret vårt i New York starter.Nå skal jeg krype enda lengre inn i den varme armkroken og sovne der, beste stedet som fins♥

The last day

 • 26.11.2013 - 17:24

Hei søte!♥ Denne dagen har vart utrolig lenge, nå sitter vi alle sammen kollapset i sofaen og ser Sex and The City. Jeg og Maren var utrolig tidlig oppe i dag, sto utenfor ambassaden kl 8. Det var veldig kaldt å vente i en og en halv time for å få komme inn, vi hadde heldigvis varme klær og kjøpte oss takeaway varm sjokolade. Endelig er visum prossessen ferdig, og visumet kommer om en uke. Det er så godt å få alt i boks, så kan vi bare fokusere på å glede oss til å dra. Etter ambassaden skulle vi dra hjem til di andre som fortsatt lå og sov, men såklart klarte vi å rote oss bort med T-banen og dro i helt feil retning. Det var et par kalde, sultne og trøtte jenter som til slutt kom hjem til Thea igjen. Etter en stor og god frokost dro vi ut igjen for å gå tur i Frognerparken, lille Leo fikk også være med. 
Såå koselig å finne på litt slike ting sammen når vi først er her, har blitt så glad i jentene på så kort tid. Føler vi har blitt ganske godt kjent disse dagene. Det ble ikke en så lang tur siden det var så kaldt, så etterpå dro vi og drakk hjemmelaget varm sjokolade på en cafè på toppen av Holmenkollen. Det var utrolig søtt der, skikkelig eventyraktig. Enda en herlig dag, blir litt trist å dra hjem i kveld. 
Nå skal vi bare slappe av og kose oss hjemme før det er tid for å dra til flyplassen. Blogges senere, klem♥

A day with my girls

 • 25.11.2013 - 22:28

Hei dere!♥ Så var det ny uke igjen, føler ikke det er mandag siden jeg er på "ferie" i Oslo. Våknet i morges av Thea som ringte fordi hun og Ragnhild var ferdig på ambassaden. Da var det bare å hive seg i dusjen og så kjørte jeg og Maren for å hente dem. Siden de var så tidlig ferdig så hadde vi hele dagen foran oss, så vi har vært en tur på Sandvika Storsenter og kikket litt i butikker, slappet av hjemme og sett på Sex and The City (drømt om New York) og dro ut igjen til sentrum for å spise middag. Vi spiste på Olivia, et av de koseligste stedene i Oslo etter min mening, og ble sittende å snakke lenge. Jeg hadde scampi pasta, utrolig godt, den burde dere prøve hvis dere drar dit en gang. Nå har vi hoppet i kosebuksene og koser oss med is og serie, skikkelig jentekveld. Ska få med oss dagens episode av Top Model også, det er jo mandag tross alt. I morgen må jeg og Maren tidlig opp, da er det vår tur til å dra på ambassaden. Håper dere har en god start på uken, vi blogges i morgen

Thea og Leo 
Hva har dere gjort i dag?

Søndagskos i Bærum

 • 24.11.2013 - 23:35

Hei dere! Nå har jeg kommet meg frem til Bærum. Vimsen var som alltid sent ute, og sjekket inn tre minutter før det stengte. Selvfølgelig måtte det stå en gjeng med vestkant gangstere fulle i bling foran meg i sikkerhetskontrollen og forsinke hele køen, men jeg kom meg gjennom til slutt og satte meg på flyet med masse sommerfugler i magen. Thea, den ene NYC roomien min som bor i Bærum hentet meg på flyplassen. Vi dro hjem til henne og spiste god mat, og nå koser vi oss med film og godteri. Etterpå skal vi dra og hente Maren på togstasjonen, og Ragnhild kommer i morgen. 

 

Bærums beste godteri fra Godteriland, haha det er ikke søndag uten en pose med godis og noe kjekt på skjermen. Nå ser vi R.I.P.D, men har egentlig sittet for det meste og snakket. Tidligere så vi Safe Haven, den var så søøt! Anbefales sterkt! Nå skal vi dra om et par minutter så jeg må avslutte, blogges i morgen

Oslo next

 • 24.11.2013 - 14:37

Hei dere!♥ Hvordan har helgen deres vært? Jeg har tilbrakt min for det meste i sengen, men i går kveld følte jeg meg littegrann bedre, nok til at Sindre kunne ta meg med ut på en liten luftetur på kino. Vi så The Hunger Games: Catching Fire. Jeg elsker The Hunger Games, det er akkurat my cup of tea når det gjelder film/bøker. Jeg har lest alle bøkene så jeg vet hva som skjer, men synes fortsatt det er like gøy å se filmene. Liker veldig godt hun som spiller Katniss, og fikk frysninger flere ganger i løpet av filmen. Jeg har hørt at det var mange som reagerte på slutten og syntes den var dårlig, men jeg som har lest bøkene synes at filmskaperne gjorde en god jobb og den kunne ikke ha sluttet på en annen måte, da måtte de ha laget hele resten av historien og da hadde filmen blitt utrolig lang. Så jeg vil virkelig anbefale dere å se den! 

Det var utrolig godt å komme seg litt ut, jeg blir så fort utålmodig og rastløs når jeg bare må holde meg i ro. Jeg har hvilt meg i hele dag, så jeg føler meg heldigvis litt bedre. Som jeg har sagt før så har jeg intervju hos Den Amerikanske Ambassaden denne uken som kommer, så nå drar jeg opp til Oslo for å møte mine NYC roomies. Nå må jeg løpe for vi skal kjøre til flyplassen! Ha en fin søndag! Kos dere og lad opp til den nye uken♥Hvordan har helgen deres vært?

 

My latest guilty pleasure

 • 24.11.2013 - 12:19

Ingenting er som å ligge altfor lenge under dynen og se på favorittserien din en søndags formiddag. Ingenting du skal rekke, ingenting du må gjøre akkurat nå. Det er deilig å drømme seg litt bort i en annen verden av og til, leve et annet liv gjennom karakterene i serien. Siden jeg drar for å bo i New York etter jul så liker jeg å se serier som utspilles der, og min nyeste favoritt er The Carrie Diaries. Det er en serie som handler om Carrie Bradshaw før Sex and The City kom. Carrie er bare en vanlig jente fra en liten by, men da hun får et internship hos et law firm og må dra til Manhattan en gang i uken blir hun fort forelsket i den fantastiske byen og alt den har å by på. Men hjertet hennes banker også litt ekstra for noen andre, og hun blir dratt mellom to forskjellige liv. Det er en typisk jente serie, og jeg har blitt helt hekta. Anbefaler den virkelig hvis dere er glad i serier som er litt jentete med mye humor og kjekke gutter. 
Vil bli frisk

 • 23.11.2013 - 14:31

God lørdag fininger♥ Hvordan er lørdagen deres? Så langt har jeg tilbrakt min i sengen, sto nettop opp for å lage meg litt varm sjokolade, det eneste jeg klarer å få ned. Matlysten er på bunn på grunn av kvalmen, og det jeg klarte å få i meg i går ville ikke holde seg der. Satser på at det blir litt bedre i dag. Det er smertestillende som gjør at jeg blir sånn, men i og med at jeg har reagert så kraftig så må vi kanskje vurdere å bytte. Vel vel, nå sitter jeg i hvert fall i koseklærne og blar gjennom Costume som kom i postkassen min i går. Et lite høydepunkt for meg som kjeder meg så fort når jeg må bare ligge i sengen, perfekt timing. Håper dere får en fin lørdag enten dere er ute og danser, eller har en rolig kveld inne. Nyt den fullt ut
Rapport fra sykesengen

 • 22.11.2013 - 17:18

Hei dere♥ Her kommer en liten hilsen fra sykesengen. Først vil jeg bare si tuusen takk for alle de fine meldingene mange har sendt meg, setter veldig pris på det! For dere som ikke vet det så opererte jeg i går, og nå ligger jeg som et neddopet dovendyr og sover det meste av dagen. Medisinene gjør meg ganske svimmel, trøtt og kvalm så jeg orker ikke stort annet enn å bare ligge der. Det er faktisk noe av det verste jeg har vært med på, men jeg er en tøff jente så jeg klarte meg fint. Det var utrolig godt å tørke bort tårene og krype opp i armene til Sindre. Han har passet så godt på meg, jeg ligger for det meste og sover i armene hans utenom når han vekker meg for at jeg skal ta medisinene. Akkurat nå ligger jeg og slapper av under dynen, venter på at S skal komme tilbake fra butikken med grøt til meg. Håper at litt mat hjelper på formen. Siden jeg bare sover for det meste så har jeg ikke så mye spennende å fortelle, men ville i hvert fall titte innom og ønske dere en god helg, håper dere får det helt supert

Working girl

 • 04.11.2013 - 23:13

De dagene jeg jobber så og si hele dagen, så er det ikke så veldig mye nytt å dele med dere her på bloggen, så jeg tenkte jeg heller skulle poste tre bilder som illustrerte dagen min litt bedre. En ny uke betyr en ny, fin mandag på Gina Tricot. Jeg må si at jeg føler meg veldig heldig som har de to kjekkeste jobbene, kunne ikke tenkt meg noe annet akkurat nå. For dere som ikke vet det så jobber jeg hovedsakelig på Gina, men hjelper også litt ekstra på min gamle jobb på Kremmerhuset. Det kjekkeste er vel at kollegaene mine blir på en måte som venninner

Nå har jeg plassert meg godt til rette under dynen og skal se dagens episode av Top Model. Må slappe av og kose meg litt før det blir lesedag i morgen. En dag igjen, nervene tar nesten overhånd!

Håper dere har en god start på den nye uken! Har dere noe gøy foran dere?


Ombre is back

 • 16.10.2013 - 14:44

 

Hei dere! I dag har jeg vært på farten siden kl 8 i morges, blitt kjørt rundt i limosinen min (bilen til S) og gjort endel ærend. Blant annet var jeg og fikset håret mitt hos en venninne på Nikita. Jeg hadde Ombre før sommeren, men den har sklidd endel ut så det var veldig godt å få gå og fikset den. Cecilie er utrolig flink, og nå er jeg skikkelig fornøyd med håret mitt. Ny glansfull farge med hårprodukter som pleier håret mitt. Jeg elsker å bli dullet med hos frisøren, og holdt på å sovne under hodebunnsmassasjen. Det er så herlig med fint, friskt og glansfullt hår, spesielt nå mot vinteren når jeg føler håret ofte blir litt slitt og "falmer". 

Her ser dere i hvert fall resultatet: 

  

Likte dere det?♥ 

 

Sunny sunday

 • 13.10.2013 - 23:12

 

God kveld søtinger! Det er så gøy å komme hjem og se at det er så mange fine kommentarer som har strømmet inn på de siste innleggene. Dere er de beste leserene, og jeg elsker å oppdatere dere ofte og dele ting med dere når det blir så godt tatt imot. Det har vært en fantastisk herlig helg, men nå var det godt å komme hjem i sin egen seng. Vi var en liten tur i byen og gikk langs Lille Lungegårdsvannet, kjøpte kaffe på Michelsen og satt på festplassen og nøt solen, før vi måtte gå til bussen. Vi tok bussen sammen med kompisen til S og kjæresten, koselig. Nå er jeg ganske trøtt og tom i hodet, så jeg avslutter heller med noen bilder som beskriver dagen litt bedre: 

 

 

Håper dere har hatt en fin søndag! Natta, blogges i morgen 

Tips til serie: Graceland

 • 13.10.2013 - 16:00

Søndager er en avslappende dag med koseklær, noe godt å spise og kjekke ting på skjermen i mine øyne. Jeg elsker å se på serie, følge med på noe og engasjere meg i det så hodet for koble litt ut fra min egen verden for en stund. Jeg og S har begynt å følge med på en ny serie som heter Graceland, og så langt er den utrolig bra. Det har bare kommet ut en sesong så den er veldig ny. Serien handler om en FBI agent som akkurat er ferdig på skolen og blir sendt avgårde til California for å jobbe som undercover agent. Det er flere agenter som bor sammen i et stort hus som de kaller "Graceland". Alle har forskjellige "covers", for eksempel hun ene spiller en narkotikamisbruker. Det blir mer og mer spennende utover serien når sakene blir vanskeligere og de samtidig må holde rollene sine i de kriminelle miljøene. Vi har lastet ned et par episoder nå som vi skal kose oss med på bussen hjem i dag. 

 

 

Hvem vet, kanskje dere også får en ny favoritt serie i dag?

Sunday morning

 • 13.10.2013 - 13:24

 
 

 

God morgen fine! Har dere sovet godt ut etter en kjekk lørdag? Jeg sov helt til 12 i dag, åå så deilig det var. Ligge under den myke dynen og kjenne at solstrålene nok en dag har stått opp for å gi meg en varm og behagelig oppvåkning. Nå sitter jeg i strikkegenseren min og leser i Alexa Chung boken, søndag er den beste dagen til å samle inspirasjon synes jeg. Ta inn inntrykk og få nye ideer og motivasjon til den kommende uken. Straks er det frokost, og deretter håper jeg på en liten tur i skogen eller langs vannet, før vi setter kursen hjem mot Stavanger i fire tiden. Jeg har gjort klar et par innlegg til dere så det skjer litt her i løpet av dagen.

Se den nydelige utsikten, ikke rart jeg kribler etter å komme ut: 

 Hva skal dere bruke søndagen deres på?♥

Saturday in B-town

 • 13.10.2013 - 01:37

 

Hei dere! Åå for en herlig, lang lørdag jeg har hatt, beste på lenge. Så deilig å være i en annen by med min kjære, med en hel dag av koselig kvalitetstid. En lykkelig, sliten og fornøyd jente som ligger under dynen og skriver til dere akkurat nå. Her kommer litt av dagen min i bilder: 

 Vi dro først opp til Ulriken siden det var så utrolig nydelig vær med strålende sol og klar himmel. Det var kjempeherlig å sitte på toppen og bare nyte utsikten mens solen varmet oss. Byen nedenfor så ut som en liten lekeby, et puslespillbrett eller et glansbilde. Når du sitter på toppen så føles det så rart å tenke på at du er en del av det, en puslespillbrikke, en liten prikk blant millioner av hoder, en liten enslig sjel. Det hele virker så fjernt når du står på utsiden. Du er en del av noe utrolig stort, som strekker seg lengre enn du klarer å skimte gjennom de sterke solstrålene.

 

 Etterpå dro vi inn til byen og møtte en kompis av Sindre og kjæresten hans på Godt Brød, og hadde lunsj. Jeg hadde focacciabrød og caffè latte, supergodt. Det var så herlig vær, og vi tuslet rundt i gatene, kikket i butikker og bare nøt hverandres nærvær. Både jeg og Sindre fant oss noe fint, så begge var veldig fornøyde. Jeg elsker slike dager, rolige lørdager hvor du rusler rundt i ditt eget tempo, kikker gjennom cafè vinduet på menneskene utenfor, vandrer mellom fargerike bygninger og lytter til gatemusikanter. Når det er skinnende sol og byen er full av glade mennesker, det er en egen varm atmosfære over sentrum. Det er jo veldig mange som har høstferie nå, og hele byen var i en eneste stor ferieboble. 

 

   

 

Ettersom solen begynte å gå ned bak de syv fjell flyttet vi oss inn til Jacob Aall brasseriet på uteserveringen. Det er mitt favoritt spisested her i Bergen, det er et utrolig koselig sted og maten er noe av det beste jeg har smakt. I dag hadde jeg sort spaghetti med blåskjell og scampi, fantastisk godt, anbefales! Det var et veldig godt måltid, og jeg kunne ikke bedt om bedre selskap. 

 

 

Kvelden ble avsluttet med en tur langs lille lungegårdsvannet og kino. Det er så nydelig farge på trærne, og løvverket kaster et oransje og gulaktig skjær utover den glassklare vannoverflaten. Vi så We`re the Millers, den var faktisk utrolig morsom. Jeg elsker Jennifer Aniston, og hun var rå i denne filmen. Hvis dere skal på kino i nærmeste fremtid, burde dere se den!

 
Alt i alt var det en perfekt dag sammen med min beste venn og kjæreste. Herlig å senke skuldrene, slappe av og kose seg. Kan leve lenge på denne dagen. Håper at dere også har hatt en like fin lørdag og kost dere, enten med å slappe av, gå ut med venner eller tilbringe tid med kjæresten. Helger er dyrebare i mine øyne, og skal brukes til å gjøre akkurat det du selv ønsker, fokusere på deg selv og at du skal ha det bra. Hverdagen flyr så fort forbi, og det er så masse som må gjøres at du ofte glemmer ut å gjøre ting bare fordi du liker det og det gjør deg glad. Dere fortjener det beste vet dere♥ Dette ble et utrolig langt innlegg, men jeg liker å dele ting med dere, og i dag skjedde det veldig mye fint. Nåå må jeg sove, vi blogges i morgen, da kommer blant annet bilder av dagens antrekk og et par andre kjekke innlegg jeg har planlagt til dere, stay tuned 

Hva har dere gjort i dag?

Trykk "liker" hvis dere vil at jeg skal fortsette med slike utfyllende innlegg på dager det skjer mye gøy.

Finally weekend

 • 04.10.2013 - 21:12

 

Endelig er det helg for meg også! Denne uken har gått bare til jobbing og lesing på fag, nå kan jeg ta velfortjent helg. Jeg har akkurat kommet hjem fra jobb, tatt meg en dusj og skal slappe av med film og noe godt å spise. I morgen blir det jobb på Gina Tricot, men lørdager er bare gøy så det går nok fint, spesielt når det er så herlige jenter å samarbeide med. Og når jeg kommer hjem blir det å ta på masse jentemusikk og pynte meg for kvelden. Først har jeg jubileums date med min kjære, og så blir det skikkelig jentevorsh med verdens beste jentegjeng. Gleder meg masse! Håper dere også får en fantastisk fin helg og koser dere, ta vare på dere selv. Gjør akkurat det dere har lyst til, det fortjener dere♥

 

 

Jeg tenkte å anbefale dere et par filmer som gjerne kunne falle i smak. Synes det er så deilig når helgen kommer å krype under et teppe og slappe av med en god film og litt godis. Her kommer fem filmanbefalinger, håper dere kan kose dere med i hvert fall en av dem i helgen: 

 

   

 

 

 

 

Har dere noen filmanbefalinger til meg?♥ 

Kronprins Olavs suite

 • 28.09.2013 - 17:53

Hei dere! Nå sitter jeg i verdens herligste, mykeste prinsesseseng og skriver til dere. Denne dagen har vart en hel evighet føles det ut som, jeg sto opp kl 5 og flyet vårt til Oslo gikk kl 7. Vi dro videre med tog til Lillehammer og stoppet innom besteforeldrene til Sindre for å spise frokost, før vi kjørte opp til fjellet til høifjellshotellet vi skal tilbringe helgen på. Nå har vi kommet oss til rette på rommet og slapper litt av før vi må begynne å stelle oss til bursdagen i kveld. Det er utrolig nydelig her, hotellet ligger helt på toppen av fjellet med utsikt over vannet og oransje løvverk, norsk høst på sitt fineste. Det blir godt å lade opp batteriene litt på dette fredelige, vakre stedet. I kveld skal jeg kose meg med masse god mat og fint selskap, og våkner forhåpentligvis uthvilt i morgen til skinnende sol gjennom blondegardinene. Krysser fingrene for en liten tur ute og bading i morgen, før vi må sette kursen tilbake mot Stavanger. Har tatt litt bilder av rommet vårt til dere, det er stue, soverom og bad. Utrolig sjarmerende og koselig, bare se selv: 

 


Edit: Det tok så lang tid å laste opp bildene at nå er jeg nesten ferdig med å stelle meg og klar for selskap. Håper dere har en fin lørdagskveld, enten dere er inne og slapper av eller ute og danser♥  

 

 

 

Working girl

 • 26.09.2013 - 20:09

Hei dere! Beklager for sen oppdatering i dag, har vært på jobb siden halv ni og kom nettop hjem. Det har vært en kjempegøy, lang dag på Gina Tricot. Det verker skikkelig i beina, og jeg føler jeg har løpt flere mil. Vi hadde nyåpning i dag med rød løper, velkomstbord, goodiebags, konkurranser og masse annet gøy. Kjekt når det er litt andre ting som skjer på jobb. Det var så masse å ordne før kvelden kom, og dagen har virkelig flydd forbi. Det har vært kjempegøy, og jeg har kost meg masse med de beste jentene, vi er et bra team. Elsker når det er så god stemning både blant kundene og kollegaene. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og sove ut i morgen tidlig, det skal bli deilig. Det ble bare mobil bilder i dag, håper dere skjønner det!  

Verdens snilleste kjæreste kom med hjemmelaget lunsj og smoothie. 

Antrekk fra Gina Tricot. 

Velkomstbordet!

@veronicachr 

Monday love

 • 23.09.2013 - 13:34

Good monday beauties♥ Mandager er så fine, en ny start på en ny uke, en mulighet til å gjøre den kommende uken til en av de beste. I dag har jeg fri, så jeg har ligget under dynen med lukkede øyne og bare lyttet til stillheten mens energien sakte har boblet opp i meg. Trukket den myke dundynen helt opp til haken og studert de gylne solstripene male rommet mitt i lyse farger. For en stund siden tasset jeg ned på kjøkkenet og spiste en god frokost med hjemmelaget varm sjokolade. Elsker slike morninger, du får følelsen av at dette kommer til å bli en fin uke hvor du klarer målene du setter deg. Jeg gleder meg i hvert fall masse til alt som skal skje denne uken, og ikke minst dele det med de fine leserene mine. Nå skal jeg fordype meg i antikken, må jobbe litt med studiene også vet dere selv om jeg har fri. Ha en fin mandag videre, la starten på uken sette listen høyt for de andre dagene. Gjør deres beste♥ 
Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no