Veronica Reime

Dere spør - Sindre svarer!

 • 19.08.2016 - 13:08 Det var veldig kjekt å høre at Sindre sitt gjesteinnlegg falt så godt i smak. Vi ble spurt om di kunne ha en spørsmålsrunde hvor Sindre svarer, og det kan vi selvfølgelig ha. Dere kan stille spørsmål om hva dere vil, så svarer Sindre om et par dager ♥

Hei forresten! Hvordan har dere det? Sindre har senvakt i dag, så vi har akkurat kost oss med en deilig lunsj. Jeg har en skikkelig god fredagsfølelse, og jeg gleder meg til å hente Linéa i barnehagen. Vi har to bursdager på planen denne helgen, så det blir fylt av masse kos med familie og venner disse dagene. En perfekt måte å tilbringe helgen før skolestart! 

Håper dere har en fin fredag så langt, og er klare for helg. Skal dere noe gøy? Vil gjerne høre ♥ Vi skrives mer senere!

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

Spørsmålsrunde: baby og studier

 • 21.06.2016 - 21:36

Hei dere! Som sagt i et tidligere innlegg tenkte jeg å ha en liten spørsmålsrunde rundt baby og studier. Jeg husker at når jeg gikk gravid og vurderte å fortsette rett på studiene uten å ta permisjon først så hadde jeg tusenvis av spørsmål, og det tenker jeg at det er mange andre som har også! Hver gang jeg skriver noe rundt dette temaet så skaper det stort engasjement og det dukker opp mange spørsmål, og det betyr jo at det er mange av oss. Jeg vil gjerne hjelpe med det jeg kan, så ikke vær redde for å spørre om hva dere vil, så svarer jeg i et innlegg om noen dager! Ellers finner dere linker til innlegg under som kan være nyttige å lese. 

Heier masse på dere alle sammen ♥ 

LES OGSÅ: 

JEG KLARTE DET

HVORDAN KLARER DU DET?

HAR JEG ØDELAGT LIVET MITT?

DET HAR GÅTT FOR LANGT

JEG GIKK NED 18 KILO

DET VERSTE SOM KUNNE SKJE

DET MÅ FEIRES

STUDERE MED BABY - DETTE MÅ DU VITE!

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

 

 

Capone sommerfest

 • 18.06.2016 - 10:07

God lørdagsmorgen mine fine! ♥  Har dere det bra? Som sikkert mange har skjønt utifra min lange snapchat story (veronicacr) så hadde jeg en helt konge kveld i går. Silje og jeg var på Capone sin årlige sommerfest, og det var utrolig gøy. Det var gode drinker, kjekke goodiebags, fine klær, bra musikk og herlig stemning. Vi koste oss masse, og jeg tror vi nå har laget oss en ny årlig tradisjon!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På slutten hadde Julie Bergan en mini-konsert for oss. Denne dama er jo helt rå! Hun var kjempeflink live og helt vill til å danse på scenen. Vi stod helt foran og fikk kjempegod kontakt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okey, man blir aldri pen selv på slike bilder, men det bryr jeg meg ingenting om for jeg møtte denne nydelige dama i går! Hun er fra samme sted som kjæresten min og visste godt hvem familien hans var, så det var veldig gøy. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kvelden endte hjemme hos Silje med Burger King mat og masse skravling sammen med Silje og Zahra. Slike sommerkvelder er gull verdt, og det var veldig herlig å komme seg ut litt og henge med venninner før vi drar på mandag. 

I dag står masse på planen, så det er bare til å hive seg rundt! Håper dere får en helt strålende lørdag, så skrives vi mer senere 

 

Overveldet

 • 26.01.2015 - 13:09

Hei skjønne ♥ Først og fremst - wow! For en start på mandagen! Våknet opp til flere tusen lesere, en plass på topplisten og blogginnlegget mitt på Nettavisen. Jeg hadde aldri trodd at noe jeg skrev for å få ut mine tanker og følelser skulle få så stor påvirkning. Jeg er helt overveldet over alle de fine tilbakemeldingene, og ikke minst rørt over alle dem som har delt sine historier og tanker rundt dette temaet. Jeg felte et par tårer, og skulle ønske jeg kunne gi en god klem til hver og èn av dere. Dere er så gode alle sammen ♥ Det føles veldig godt å kunne nå ut til noen, at noen setter pris på det jeg skriver og kjenner seg litt igjen. Det gjør at jeg føler meg litt mer trygg og sikker på meg selv oppi alt dette. Tusen hjertelig takk ♥

Nå har jeg lagt meg godt til rette under dynen, og tenkte å svare på alle kommentarene deres. Den såre halsen som jeg håpte skulle gi seg til den nye uken startet, endte opp i 40 i feber, veldig høy crp, en penicillin kur og streng beskjed om å holde sengen i en uke. Veldig kjedelig, men vil ikke overanstrenge kroppen så får bare prøve å ta det med ro. Det blir kosedress,The Kardashians og jobbing med bloggen på planen. Tenkte å lage et par innlegg i dag, så er det noe spesielt dere ønsker innlegg om eller noe dere lurer på så skal jeg prøve å oppfylle ønskene deres ♥ Vi skrives senere! 


 

Bilder fra Mai etter jeg hadde kommet hjem fra New York. Det var en så deilig tid, lengter etter sol og varme! 

Har dere noen ønsker til innlegg? ♥

 Julefilmer

 • 17.12.2014 - 12:23

Hei dere ♥ Noe av det kjekkeste med julen er å sitte i pyjamasen med en kopp varm sjokolade og sette på en koselig julefilm. Jeg har fått meg et par faste favoritter som jeg må se hver eneste jul, det er tradisjon. Nå begynner alt å bli klart til vi skal dra til Paris, og i og med at det blir endel venting på Gardemoen så er vi godt forberedt med et par julefilmer i kofferten. Så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne tipse dere om mine favoritt julefilmer i samme slengen! Regner egentlig med at mange av dere har sett alle fra før, men hvem vet, kanskje dere får en ny favoritt eller blir minnet på en film dere hadde glemt ut litt? 

- Home Alone 1 - 

Dette er en klassiker jeg har sett helt siden jeg var liten. Den handler om åtte år gamle Kevin som ved en feil blir forlatt hjemme i julen. Han utnytter det å være hjemme alene og være sin egen sjef, spiser akkurat det han vil og sover i foreldrenes store seng. Men det kommer etter hvert mange utfordringer ved det å være hjemme alene, som for eksempel tyver som stadig prøver å bryte seg inn i huset. En veldig morsom og koselig julefilm! Det har kommet flere hjemme alene filmer også, men jeg synes at den første er helt klart den beste. 

- The Polar Express - 

En veldig skjønn animert julefilm om en liten gutt som har mistet troen på julenissen. En natt dukker det plutselig opp et stort tog på gaten utenfor huset hans. Det er Polarexpressen som som er på vei til Nordpolen. Det plukker med seg barn som har mistet troen på julen og julenissen, slik som den lille gutten har. Han går på toget og blir med på et fantastisk eventyr. Filmen handler om at hvis du har tro så er alt mulig.

- Love Actually -

 

En klassisk kjærlighetsfilm som utspilles rundt juletider og handler om forskjellige typer kjærlighet som blir vist gjennom ti separate historier, og etter hvert viser det seg at mange av dem er knyttet sammen. Det er en skikkelig skjønn, og litt klissete film med mange herlige scener som har blitt veldig kjente. Gir meg alltid en god følelse! Perfekte julefilmen å se sammen med kjæresten for eksempel ;-) 

- The Holiday - 

Denne filmen ble jeg helt forelsket i første gangen jeg så den, og på den tiden da vi leide filmer på Videoverden så tror jeg at jeg plukket med meg denne filmen hele fem ganger før jeg fant ut at jeg bare måtte gå og kjøpe den. Jeg får alltid sommerfugler i magen når jeg ser denne filmen. Den handler om to damer som er litt uheldige i kjærligheten og bestemmer seg for å dra langt bort i julen. De møtes på en nettside for å bytte hus, og før de vet ordet av det har de avtalt å bytte hus i julen. Hun ene drar til et lite koselig hus i en landsby rett utenfor London, mens hun andre drar til et stort luksushus i L.A. Det viser seg at det er disse to spontane reisene som skal hjelpe dem ved å finne veien tilbake til lykken. 

- Miracle on 34th Street - Denne gleder jeg meg veldig til å se, ettersom handlingen utspiller seg i New York og det er første gang jeg kommer til å se den etter jeg bodde der. Har på følelsen at jeg kommer til å like den enda bedre denne gangen når jeg får skikkelig New York jule-vibber. Filmen handler om en julenisse som jobber på Macy`s. Lille Susan er overbevist om at det er julenissen, men ingen andre tror at han er ekte. En utrolig søt film! 


Har dere noen favoritter ? ♥

Blessed

 • 31.08.2014 - 23:58

Nå sitter jeg nydusjet og fornøyd i nytt sengetøy, med Orange is The New Black på skjermen og en kopp varm te mellom hendene. Jeg er ganske trøtt og sliten, men på en god måte. Det har vært fire fantastiske dager, og jeg føler meg så heldig. På torsdag ble jeg 20 år, og det var en av de beste bursdagene jeg har hatt! Jeg ble vekket med pannekaker og friske bær til frokost av S, i tillegg til kjempekoselig kort og gave. Inni en kjempesøt innpakning lå en nydelig Marc Jacobs klokke i rosegull. Den var til og med tilpasset min arm så jeg kunne bruke den med en gang. Jeg fikk også en konvolutt med et ark inni hvor det sto at vi skulle dra en helg til Sola Strand Hotell og kose oss med overnatting og spa. One lucky girl ♥

Etter frokosten dro vi inn til byen hvor jeg skulle få fikse neglene mine. Det er noe jeg faktisk aldri har fått gjort, så det var skikkelig stas! Jeg er egentlig alltid litt skeptisk til slike ting i begynnelsen, så det ble en enkel fransk manikyr på meg. Resultatet ble kjempefint, så nå har jeg fine, velstelte negler. Etterpå stelte jeg meg litt hjemme, før vi dro på sushi date. Sushi er noe av det beste jeg vet, så jeg var ganske fornøyd da jeg fikk velge at vi skulle spise lunsj på Sabi Sushi. Vi bestilte tre forskjellige ting og delte på alt, mm. Desserten tok vi hjemme med mamma og di, samt enda flere gaver! Følte meg virkelig bortskjemt, hihi. Jeg hadde bord på Tango klokken 6 så jeg pyntet meg og dullet litt før jeg dro og møtte jentene i byen. Det er jo endel som har flyttet bort for å studere, men jeg var så heldig å ha med meg en kjempefin jentegjeng ut på middag for å feire dagen min. Som jeg utbrøt da jeg møtte dem: "For en fin bukett!" Jeg er virkelig stolt over jentene mine, og jeg kunne ikke hatt det bedre der jeg satt omringet med så koselig selskap og spiste god mat. Bordet var pyntet med roseblader, og jeg fikk en kjempefin gave av jentene. Vi hadde tre retters middag, som vi nøt sammen med et glass vin. Det var masse forskjelig god mat, og vi ble sittende i hele tre timer og spise og skravle om alt og ingenting. Det er ingen jeg ler så mye sammen med som med disse jentene. Etter middagen hadde vi et lite vorsh hjemme hos meg, før vi dro ut igjen en liten tur på byen. En perfekt dag med alle mine beste ♥ 

- The best birthday  - Etter bare tre timer (!!) med søvn måtte vi stå opp igjen og dra til flyplassen, for vi skulle til Oslo og videre til Lillehammer. Vi var invitert i bryllup til S sin onkel, og det skulle holdes langt oppe på fjellet. Det ble en veldig lang reise, og vi var begge stuptrøtte da vi til slutt kom frem til hytten vi skulle bo på for helgen. Det var utrolig fin natur og frisk fjelluft, og hytten var så koselig. Bryllupet var på lørdagen, og jeg tenkte at siden jeg ikke kjente brudeparet så godt fra før så kom jeg til å klare å holde tårene inne. Men allerede da bruden gikk oppover kirkegulvet, begynte tårene å trille nedover kinnet. Det var bare noe med at jeg kunne føle på hele stemningen hvor stort dette øyeblikket var. Bryllupet var nydelig, og hele dagen var egentlig veldig fin. 

Nå kjenner jeg at øynene nesten glir igjen, i tillegg har jeg klart å pådra meg en liten forskjølelse så all søvn er gull verdt før en ny skoleuke starter i morgen! 

God natt skjønninger ♥

Jubel

 • 11.08.2014 - 17:51

Først og fremst; oi, som tiden har flydd! Det virker kanskje veldig klisjè å si, men det har den virkelig. Sist jeg logget inn og skrev til dere lå jeg på en solseng i nydelige Hellas og lyttet til sirisser og palmesus. Til tross for at jeg lovet å dele mer av turen med dere, så bestemte jeg meg for å bare holde meg helt borte og nyte ferien til det fulle. Jeg tok faktisk meg selv i å begynne å planlegge den kommende uken, mens jeg lå og solte meg. Der går det en grense. Den ferien gjorde virkelig godt for kropp og sjel! Fikk masse kvalitetstid sammen med familien, ladet opp batteriene og ikke minst litt brunfarge på kroppen! 

Det meste av ferien gikk egentlig ut på bading, soling og avslapping. Passet meg perfekt! Ville veldig gjerne bare bo i den hengekøyen og ikke dra hjem. 

Om kveldene var vi ute og spiste, dro gjerne inn til byen og kikket litt rundt. Den siste kvelden min var vi inne i gamlebyen og spiste og ruslet rundt i gatene. Elsker slike steder, det er så sjarmerende! 

I og med at jeg nettop har kommet hjem fra New York og ikke hadde noen spesiell trang til å dra bort denne sommeren, var det helt greit å bare være hjemme. Jeg har jobbet nesten hver eneste dag, men det har vært veldig gøy. Jeg stortrives i alle jobbene mine egentlig! Utenom jobb har jeg kost meg masse med den norske sommeren. Den har vært helt nydelig i år, og ingenting har vært bedre enn å komme hjem til den fine nordiske sommeren. Bare føtter på friskt, grønt gress, Gladmaten, båtturer og kveldsbading, masse grilling av god mat, jacuzzi, spille kubbespill og badminton ute i hagen, lesing i gode bøker og generelt små gleder. Jeg jobbet egentlig hele Gladmaten, men fikk kost meg et par timer der med gode venninner også. Det er så god stemning, elsker å være inne i byen under festivalene. Jeg og S var en liten tur på Østlandet også, hvor vi ble skjemt bort med masse god mat og fikk nyte båtlivet for en stund. 

Får vann i munnen av å se på disse bildene, såå masse god mat! 

Jeg elsker båtlivet om sommeren. Strålende sol, mørkeblått hav og en salt bris. Da setter jeg meg helt ute på kanten med føttene dinglende over havoverflaten, og drømmer meg bort. 


Små gleder som å gå barføtt på gresset og plukke modne jordbær i hagen, eller en avokado smoothie på vei til jobb. 

Alt i alt har jeg hatt en fantastisk fin sommer! Jeg fikk også vite at jeg har kommet inn på lærerutdannigen på UiS, så nå nærmer det seg skolestart. Gleder meg faktisk litt til å komme inn i skolerutiner igjen, lære nye ting og bli kjent med kjekke mennesker. Denne uken skal det handles inn skolesaker slik at jeg er helt forberedt, gleder meg som en liten unge. Haha, jeg er så nerd når det gjelder sånt. I dag kjenner jeg i hele kroppen at jeg er utslitt, så jeg skal bruke kvelden til å lade opp batteriene. Helgen ble fylt opp av jobb både på Kremmerhuset og Tango, i tillegg til at jeg og S var alene med lillebroren min. Da ble det baking av boller og høytlesning fra Harry Potter, kos ♥ Men på ett punkt sier kroppen stopp, og det gjorde den i dag. Så da er det bare til å lytte og pleie seg selv litt. 

Håper dere har hatt en kjempefin sommer og fått kost dere masse, og ikke minst ladet opp batteriene så dere er klare for høsten. Dere er så gode alle sammen ♥

Capture every moment

 • 07.07.2014 - 19:24

Instagram er det stedet hvor jeg finner min daglige inspirasjon. Jeg har faktisk på vekkerklokken 15 min før jeg må stå opp slik at jeg kan våkne sakte og bla gjennom litt inspirerende bilder før dagen begynner for fullt. Får alltid gode ideer og motivasjon for resten av dagen/uken. Tenkte å dele noen av mine siste instagram bilder, dere kan følge meg på @veronicachr

                 


Søndagsmodus! Her snakker vi sminkefri, koseklær og dult i håret. Det ultimate koseplagget er shorts!    //     Dekket for søndagsbrunch.

Date med min kjære på Renaa Matbaren i Stavanger. Jeg hadde laks til hovedrett, og frisk og god sorbet til dessert. Fantastisk god mat! 

Litt belønning til meg selv på jobb. Lesestoff og power smoothie fra Joe & The Juice.    //     Litt tidlig ute med å kjøpe høst skjerf kanskje, men disse flyr så fort ut av butikkene at jeg måtte sikre meg et. Utrolig varmt og mykt, og ikke minst en nydelig farge! 

Hva heter dere på instagram? Søker ny inspirasjon♥

Monday - let`s do this

 • 23.06.2014 - 12:52

Hei og hopp!♥ Mandag og ny uke med blanke ark - let`s do this! Etter en kjempekoselig hyttetur med verdens beste jenter er jeg klar for enda en hektisk uke, og det er nettop det denne uken er, men det liker jeg :-) Det var godt å starte mandagen med en lett, sunn frokost og varm te i yndlingskoppen fra New York, samt planlegging av den nye uken. Planlegging er min nøkkel til en bedre hverdag; alt flyter mye bedre, jeg får tid til mer og det er så gøy å kunne krysse av ting jeg har fått gjort som står på planen. Når jeg får gjort alt jeg skal og samtidig koser meg i hverdagen føler jeg meg som en superhelt, haha! You should try it♥

Jeg tok ikke så mange bilder på hytteturen, men under ser dere et par i hvert fall! Den etterlengtede jenteturen gjorde veldig godt. Vi grillet og koste oss på terrassen, spilte beerpong og alias, og oppdaterte hverandre om alt og ingenting. Senere på kvelden dro vi på en slags båtfest, det er noe av det mest morsomme jeg har vært med på på lenge! Det var live band som spilte gamle norske sanger som alle kunne teksten på, og vi danset og sang med for full hals. Det var i et stort hvitt telt som lå ved vannet, og jeg fikk skikkelig typisk norsk sommer følelse.Da jeg kom hjem sent i går kveld tok jeg meg en lang, varm dusj og hoppet rett i koseklærne før jeg krøllet meg sammen i et hjørne av sofaen, trøtt og fornøyd. Jeg er så glad for den fine jentegjengen jeg har ♥ 

Nå må jeg hive meg rundt og sette i gang med ukens første treningsøkt, før jeg skal på et lite besøk! Ha en strålende mandag skjønninger, så skrives vi senere! 

Joyful friday

 • 20.06.2014 - 21:14

Hei, lenge siden sist skjønne! ♥ Nå er det lenge siden jeg har skrevet til dere, har savnet det. Det har vært en veldig hektisk uke, og tiden har gått for det meste til trening og jobb. Istedenfor å blogge halvveis, så tenkte jeg å vente til jeg følte jeg hadde bedre kvalitet på innleggene. I dag har jeg hatt fri og kost meg masse med Sindre. Vi var en liten tur i byen og tittet innom et par butikker og ruslet i gatene. Etterpå handlet vi inn masse god mat og hadde lunsj date hjemme hos meg. Det ble en superfrisk salat med kylling og fransk dressing. 

Ellers har jeg drevet og pakket til hyttetur med jentene i morgen, gleder meg så masse til litt kvalitetstid med mine beste! Vi drar tidlig klokken ti om morningen så alt må være pakket ferdig i kveld. Ukens siste cardio økt ble også fullført i dag, supersmoothien og lunsj er laget ferdig til turen og en deilig wok med biff er i magen, så jeg føler meg ganske så effektiv i dag. Nå gjenstår det bare å stelle seg litt og finne frem di siste tingene som skal være med i bagen før jeg drar på jobb på Tango. Og såå blir det endelig litt hyttekos og avslapping på meg, lykke! Litt av hva som får bli med meg på tur ♥

Hva er planene deres for helgen?

Sore throat

 • 12.06.2014 - 00:03

God onsdag fine♥ Tenk at vi er halvveis til helg, dagene flyr så fort for tiden! I dag våknet jeg opp med kjempesår hals og hovne mandler. Det er så kjedelig å være syk, aller helst vil jeg ignorere det og bare fortsette som jeg vanlig, men det går ikke. Sier kroppen ifra så må jeg lytte til den, så da ble det en liten tur til legen og masse hvile. Senere hadde jeg en vakt på Gina Tricot jeg helst ikke ville gå glipp av, så jeg dro på jobb i tre tiden. Synes det er så herlig å ha Gina jentene rundt meg igjen, så dem jo nesten hver eneste dag før jeg dro til New York. Nå er jeg helt skutt, og har krøpet godt inn i en varm armkrok. Sindre var så skjønn og kom innom med peoner, yoghurtis og hals tabletter til meg. Nå er det en episode av Game of Thrones, masse kjærlighet og søvn som står på planen.

Hvordan går det med dere? Håper alle er friske og raske! Vet det er endel som er midt oppi eksamen akkurat nå; gi alt dere har så er sommerferien rett rundt hjørnet. Dere er så gode alle sammen ♥

"Endelig" helg

 • 31.05.2014 - 01:23

God helg mine skjønne!♥ Selv om dagene har gått litt i surr siden vi hadde fri i går, så er det noe med helgefølelsen som bare er så utrolig herlig. Jeg jobbet på Kremmerhuset til fire, og etter det var det rett hjem og hoppe i joggisen. Jeg satte på høy musikk og fikk unnagjort endel hjemme som vasking av klær og rydde rommet. Deilig å ha det ryddig og fint rundt seg når helgen starter, føler meg så mye bedre da. Ikke minst er det veldig godt å ha et eget rom igjen etter å ha delt med noen andre i fire måneder, liker å ha mitt eget lille pikerom♥

- My own space - 

 


 

Noe av det beste jeg vet når fredagen kommer er å handle inn masse god mat og ha en skikkelig rolig, koselig kveld hjemme. Jeg gikk på en liten shopping spree og kom hjem med masse god mat, frisk lemonade og duftlys fra Kremmerhuset og alle favoritt magasinene som jeg kan krype opp i sofaen og kose meg med. 

Jeg laget wok til meg og S, og til dessert hadde vi blant annet denne utrolig gode isen; Dugg bringebær sorbet. Frisk sorbet is er så godt, spesielt om sommeren! 

Nå må jeg finne puten, håper dere har hatt en fin start på helgen! Vi blogges mer i morgen♥

Hva er planene deres for helgen?

Sushi kveld

 • 29.05.2014 - 21:48

Heei solstråler♥ Nyter dere fridagen? Sol og fri, jeg kunne ikke hatt det bedre! Jeg og S startet dagen med en treningsøkt på Elixia, og etter det har vi bare slappet av og solt oss på terrassen. Har faktisk fått endel farge og litt solkyssede kinn, så herlig med litt sommer hud. Når det er sol vil jeg bare være ute mest mulig! Sole meg, grille, gå tur, kjøre bil med vinduet åpent og bare nyte godværet. Mot kvelden bestemte vi oss for å bestille sushi, og nå sitter vi i sofaen og koser oss med god mat og tv programmer. En veldig god lille lørdag ♥Hva har dere brukt fridagen på? ♥

Norsk natur

 • 24.05.2014 - 00:40

Hei skjønninger!♥ Håper dere har hatt en fin start på helgen, og kost dere masse i kveld. Jeg har hatt en skikkelig kosedag, og det var veldig deilig. Døgnrytmen min er fortsatt litt ustabil, 3-6 om morningen er jeg lys våken, så jeg klarte ikke å våkne skikkelig før klokken var over 12. Håper det kommer seg fort! Jeg og S hadde en rolig dag hvor vi kjørte tur, dro innom Kvadrat og kjøpte et par ting og tok sol. Vi gikk også en liten tur ned til havet like ved der jeg bor. De grønne trærne og det blanke havet var stor kontrast til skyskraperne og de gule taxiene i New York. Det var utrolig herlig å gå ute i norsk natur igjen, og jeg ble kjempeglad bare jeg så et par ender svømme forbi. Det er så mange små ting jeg hadde glemt gjorde meg så glad ♥

Om kvelden var det duket for finale i Norske Talenter (haha), en skikkelig koselig fredagskveld i sofakroken. I morgen skal jeg faktisk på jobb på Kremmerhuset, det blir gøy. Det føles nesten som julaften når jeg kommer tilbake etter så lang tid, det har alltid kommet inn så mye fint. Det skal bli fint vær i morgen, da er det alltid så god stemning i byen synes jeg. Håper noen av dere stikker innom! Nå må jeg finne puten slik at jeg er opplagt i morgen. Poster noen bilder fra den lille turen i dag, så kommer bilder av dagens antrekk senere ;-) Natta ♥


Foretrekker dere storby eller natur?  ♥

Last day with my girls

 • 25.01.2014 - 02:03

Hei dere♥ Nå sitter jeg i kosedressen og slapper av etter en utrolig koselig kveld med verdens beste jenter. Vi hadde avskjedsmiddag hjemme hos meg, samlet gjengen for en siste gang før jeg drar. Vi koste oss masse med god mat, og skravlet og lo om alt og ingenting. Det føles rart å ikke ha dem i hverdagen min på en laang stund, jeg er så vant med å ha dem 2-5 minutt unna og bare kan løpe bort hvis det er noe. Det er dem jeg ville gossipe med etter en kveld ute, eller søke trøst om det er noe jeg trenger å snakke om. Heldigvis kan vi snakke mye sammen gjennom facebook osv, så flyr tiden forhåpentligvis veldig fort! Stakkar de ville ikke gå i dag for de hadde klump i magen, men noen av dem blir med meg på flyplassen på tirsdag. Føler meg så utrolig heldig, noen blir med til flyplassen her i Stavanger og Sindre blir med meg helt til Oslo♥ Jeg fikk også en utrolig fin gave i dag, nydelige roser og en skjønn figur fra Bolia. Elsker den, akkurat min stil. Ble skikkelig rørt♥

Tusen takk for en utrolig fin kveld jentene mine, kommer til å savne dere alle sammen! 


Officially 10 days left

 • 20.01.2014 - 12:31

Goood mandag mine fine! Håper dere har hatt en bra helg? Jeg har vært syk, men begynner heldigvis å bli bedre nå. Det er offisielt 10 dager til jeg drar til New York, så jeg prøver å bruke mest mulig tid på mine kjære, det forstår dere helt sikkert♥ Jeg var på en kjempekoselig middag hjemme hos sjefen sammen med Gina-jentene mine. Måtte jo ha en skikkelig avslutning med dem også før jeg drar, har blitt så glad i dem, vi er et bra team. På fredag var jeg så forskjølet og trøtt at jeg orket ikke noe annet enn å ligge på sofaen. Det ble kosekveld med familien og Norske Talenter på skjermen. Søskenbarnet mitt er med i år, han skal synge. Gleder meg til han dukker opp på skjermen, for han er utrolig flink! På lørdagen klarte jeg å komme meg på jobb, selv om jeg begynte å angre litt når jeg kjente at hodet mitt holdt på å eksplodere, jeg var så tett at det gjorde vondt i bihulene og måtte holde meg fra å hoste når det var kunder i kassen. På kvelden skulle jeg i bursdag til en barndomskompis som ble 20 år, og jeg nektet å bli hjemme. Jeg bestemte meg for å ikke drikke (var ikke nødvendig å gjøre det verre rett før jeg skulle dra) og da fant Sindre ut at han også kunne være edru og kjøre di andre til byen. Vi handlet inn brus og snacks og gikk i bursdagen, haha trenger ikke alkohol for å ha det gøy! Det viktigste var jo at jeg var omringet av alle dem jeg er så glad i. Vi kjørte venninnene mine til byen, kjøpte mat på Burger King og dro hjem og spiste så på film. Høres kanskje kjedelig ut, men jeg kunne ikke bedt om en bedre lørdag! 

På søndag hadde jeg enda en avskjed foran meg å ta, jeg var på besøk hos besteforeldrene mine. Vi spiste god mat og snakket, det er alltid så koselig. Søndag betyr tre ting for meg: Avslapping, mat og kino. Jeg hadde gitt Sindre kino gavekort i pakkekalenderen, så da måtte vi jo på kino før jeg drar! Kunne jo ikke risikere at han tok med seg en annen jente når jeg hadde dratt, (hihi neida). Vi så Boktyven, jeg har lest boken og ble kjempeglad når jeg så at den skulle komme på kino. Siden det var mitt siste norske kinobesøk på en good stund måtte vi jo gjøre det skikkelig, og kjøpte inn både popcorn, chips, godteri og brus fra kiosken. Haha klarte jo ikke å spise opp halvparten.. Filmen var utrolig bra, og jeg tok meg selv i å klamre meg til S flere ganger.  

Nå må jeg straks begynne å stelle meg, sitter fortsatt i kosegenseren og bare et par varme sokker (elsker lange morninger). Under ser dere mine faste "morning essentials". Jeg elsker å bare ta på meg myke og varme klær, gå og lage meg en varm kopp med te og sette meg under dynen igjen. Der sitter jeg og blar gjennom mine faste blogger, weheartit og instagram, og leser litt gjennom magasiner. Costume ramlet ned i postkassen min i helgen, men har ikke rukket å lest i det før nå, så det passet perfekt til min lille morgenstund. Disse stundene er hellige for meg, elsker å sitte for meg selv i stillhet og samle inspirasjon til den nye uken. Jeg har en veldig fin uke foran meg med masse som skjer, gleder meg allerede!

Dere kan se flere bilder fra helgen min på @veronicachr. 

Har dere noen kjekke planer denne uken?♥

Glitter + BK = sant

 • 12.01.2014 - 22:57

Hei dere!♥ I dag har jeg hatt en utrolig avslappende, deilig søndag. Våknet opp i armene til S og lå bare og nøt stillheten og varmen fra armene hans. Elsker søndager hvor du ikke har noen spesielle planer, annet enn å slappe av og gjøre koselige ting. Etter å ha ligget og snugglet i over en time, sto vi opp og gikk en liten tur. Vi kjøpte med oss kinamat hjem og satt og så på serie mens vi spiste. Vi har også vært og tatt sol, og nå har vi fortsatt med serie tittingen. En kjempefin, rolig dag med favoritten min. Deilig å lade opp til den nye uken. I går var jeg ute, min kjære gode kompis Gaute fylte 20 år så det måtte jo selvfølgelig feires! Det var en veldig kjekk kveld med hele gjengen samlet♥ Vi dro videre på byen, noe jeg egentlig syntes var litt dumt siden det er kjekkere med hjemmefester, i hvert fall når du ikke er gammel nok til å komme inn på 20 års plassene (...) Gleder meg sånn til å oppleve utelivet i New York, rooftop parties om sommeren (ikke sant Maren?). Det var en liten frøken som var ganske klar for å få mat og dra hjem til en varm seng, da S kom og hentet meg på Dickens, det endte faktisk opp med å bli ett av høydepunktene for kvelden. Jeg glemte dessverre helt ut å ta bilder går, så dette er det eneste jeg har fra gårsdagens festligheter:

På vei hjem fra byen (les: går de få meterne fra taxien og bort til døra) i mine glitrende sko og med et godt grep om min lojale kompanjong på sene kvelder, BK. #Alwaysclassy

 Håper dere har hatt en fin helg enten dere har danset på bordene på et utested eller slappet av hjemme på sofaen♥ 

Friday butterflies

 • 10.01.2014 - 13:43

God fredag mine kjære!♥ Endelig er det helg! Våknet opp med en deilig, boblende følelse i kroppen. Synes helg gir en så utrolig god stemning, og nå har solstrålene faktisk begynt å bryte gjennom det grå skylaget og skinner inn gjennom vinduet mitt. Det har vært en rolig morgen, jeg har vært til behandling for ryggen og spist en lang og god frokost med tante og mami. Deilig å bruke god tid på å sminke seg og lytte til jentete musikk. Straks skal jeg en liten tur på kvadrat med jentene, før jeg drar videre til jobb på Gina Tricot. Jeg har en kjempefin helg foran meg med kvalitetstid sammen med verdens beste jenter og kjæreste, og i morgen skal jeg i bursdag til en kompis. Gleder meg masse! Nå skal jeg bare nyte stillheten litt mer, drikke opp fruktteen min og lese i I heart New York boka mi, i dag er det bare 20 dager til jeg reiser! Håper dere har en god start på helgen og får et par avslappende, fine dager før den nye uken begynner igjen. Har dere noen spesielle planer for helgen?♥ 

 

A new year

 • 01.01.2014 - 21:51

GODT NYTTÅR OG TAKK FOR DET GAMLE MY LOVED ONES♥

Åå, for en dag det var i går! Jeg våknet først av at Caroline ringte meg fra jobb for å spør om noe, etterpå sto jeg opp for å ta meg en laang og god dusj, men den ble avbrutt av en ny telefon hvor jeg ble bedt om å komme på jobb. Snill som jeg er hoppet jeg ut av dusjen, og løp heseblesende inn på jobb en stund senere. Jeg som hadde planlagt en rolig dag hjemme med good tid foran speilet fikk det plutselog utrolig travelt. Jeg klarte til og med å ligge i solariumet i ti minutter uten å skjønne hvorfor det ikke gikk på, for så å kle på meg igjen og gå ut og oppdage at jeg hadde glemt å sette solkortet inn og stille inn tiden, vimsen i et nøtteskall. Men jeg ankom Bettina ti fashionably late minutes etter selskapet begynte, med en arm ute av ledd for jeg hadde dratt med meg så ekstremt mye i en liten pose. Jeg var så glad for at jeg kom frem i live, jeg er livredd for raketter og det var mange som hadde bestemt seg for å begynne latterlig tidlig i går, forbannet dem alle sammen der jeg gikk med hendene presset godt over ørene. Men etter all stresset kunne jeg senke skuldrene. Jeg i all min glitrende prakt var klar for en fantastisk kveld. Under ser dere en liten smakebit av antrekket: 

Dekket av paljetter og med åpen rygg, og selvfølgelig drikke med ekte gullflak. #Alwaysclassy

Hos Bettina spiste vi god mat, hadde pakkeleken hvor jeg ble forvandlet til en fireåring på julaften, snakket, sang og danset. Jeg elsker nyttårstradisjonene vi har laget sammen, er ikke noen andre jeg heller ville feiret det nye året med. Vi dro videre i ni tiden til Camilla og fortsatte festlighetene, før jeg dro videre på en 500 kroners taxitur og feiret den siste timen i 2013, og de første i 2014 hos Marius. Det var en kjempefin kveld, kanskje den beste nyttårsfeiringen jeg har hatt på lenge, og det lover godt for 2014! Når det kommer til nyttårsforsetter så har jeg ikke skrevet dem ned enda, jeg vil heller ha mange små overkommelige mål enn å sette et par store som jeg bare kommer til å irritere meg over. Jeg tar det litt som det kommer, men en ting er sikkert, og det er at i 2014 skal jeg leve livet fullt ut, ta mange sjanser og si ja til alle tilbud jeg kommer over. Jeg kastet meg ut i sjansen om å studere i New York, og nå er det bare 30 dager til jeg drar, kan dere tro det? Så New York er en god start på nyttårsforsettet mitt, og håper jeg får enda mer å plusse på i løpet av året som går. 2014, jeg er klar for deg♥

Hvordan var kvelden deres i går?♥

How to make snow

 • 29.12.2013 - 22:54
 Noe av det fineste jeg vet er snø, et skinnende hvitt snøteppe som har lagt seg over gatene og hustakene. Snø som glitrer som tusenvis av små krystaller i solskinnet, og som gir et blekt gjenskinn av månens stråler i en ellers mørklagt gate. Hvit puddersnø du kan løpe rundt i, kaste opp i luften så det drysser ned over hodet ditt i et lite snøregn, lage snømann, snøhuler og snøengler. Snø som bringer frem barnet i deg og holder deg ute til fingertuppene er blå av kulde og kinnene er rosenrøde. Og når du da går inn setter du deg ved vinduet og varmer deg på en kopp med varm sjokolade mens du ser på den nye snøen som daler ned utenfor, bevarer det nydelige hvite teppet. 


Litt tidligere i kveld la jeg ut en film på instagram, som endel ble litt fascinert av, så tenkte jeg ville dele den med dere også! Da jeg og Sindre var i Winter Wonderland i London, kom vi over et slags pulver du kunne lage "snø" av, og måtte bare kjøpe det som en liten suvenir, små gleder♥ Dere kan se selv på videoen under: 

 Siden sist - @veronicachr

 • 29.12.2013 - 12:40

Her kommer et lite "siden sist" - innlegg! Det ble endel bilder, men det er vel bare gøy? 

1. Frokost med favoritten min på Starbucks. 2. Står på skøyter i Hyde Park, åå så koselig og romantisk det var. Følte vi var i en julefilm.

3. Juletreet på Victoria`s Secret, enhver jentes drømmejuletre. 4. Jeg kom ut igjen med en gigantisk pose..

5. Vi var på The Hobbit Nr 2 premieren. 6. Klar for hjemreise fra London :-( 

7. Bildene snakker selv

8. Obligatorisk pepperkakebaking med jul! Ble skikkelig fornøyd med pyntingen min, hihi. 

9. Working girl! Det første er fra før jobb på Kremmerhuset, og det andre er før jeg skal på jobb på et utested som heter Tango. 

10. Julaften på Gina Tricot. 11. Fikk et fint lite plagg i premie for å ha jobbet på julaften, fornøyd frøken. 

Three guilty pleasures

 • 28.12.2013 - 15:39

Heei mine skjønne♥ Har dere en fin jul? Det har vært litt stille fra min kant, men jeg har jobbet endel dobbelt, og da jeg var ferdig på jobb på julaften var jeg så utbrent at jeg har brukt juledagene til å kun fokusere på venner, kjæreste og familie og å hente meg inn igjen. Jeg tenkte å ha et lite "siden sist" innlegg for å oppsummere litt hva dagene mine har bestått av for det meste. I dag har jeg bare tatt det helt med ro og kost meg med mine tre guilty pleasures: Sex and the City serien, varm sjokolade og chocolate fudge. Jeg fikk serien til jul og ser alt helt fra begynnelsen, det er ekstra gøy å se når jeg bor der selv om ca en måned. Senere får vi familiebesøk, jeg har så stor familie at vi har utrolig mange selskaper ved jul, men det er jo bare koselig. I kveld skal jeg på kino med Sindre og lillebroren min, så det blir en rolig og koselig lørdag for min del, akkurat det jeg trenger. I mine øyne så er det det julen handler om, å gjøre koselige og kjekke ting sammen med dine nære. 

Jeg har nesten flyttet inn i den deilige kosebuksen min fra Victoria`s Secret, skifter bare til finklær rett før selskapene og hopper rett oppi igjen så fort jeg får sjansen. 

Jeg er svak for søte, små interiørting og dette mocca glasset fikk jeg til jul og papir sugerøret fikk jeg i pakkekalenderen av S♥

Hva gjør dere denne lørdagen?♥

Greetings from London

 • 17.12.2013 - 00:19

Hei skjønninger, her kommer en liten hilsen fra London♥ Akkurat nå sitter jeg glad og fornøyd i en god armkrok i verdens beste seng. The Polar Express og en pose med maltesers ligger og venter på meg, perfekt slutt på en perfekt dag. Vi bor på DoubleTree by Hilton, og det er utrolig fint her med et hjelpsomt og snilt personale så vi kunne ikke hatt det bedre. Vi kom frem tidlig i går, og det første vi gjorde var å legge fra oss bagasjen for så å lete etter nærmeste Pizza Hut. Etter å ha tittet litt rundt i Oxford Street og blitt litt kjent med nabolaget hotellet vårt ligger i, tok vi en tidlig kveld under den gode dundynen, utslitt etter reisen og alle inntrykkene. Elsker å komme til andre steder og bare ta inn alt det har å by på av mennesker, kultur og arkitektur. I dag har vi brukt dagen på å vandre i butikker, spise lunsj på Starbucks og se på allede fine juleutstillingene. Det er så fint pyntet i gatene, og i alle butikkene, spesielt på Selfridges har de nydelige juleutstillinger. Det er folk som synger og underholder inne på sentrene, og det virker som alle er i en glad, liten juleboble. Det dalte til og med et par snøfnugg ned fra himmelen mens vi gikk, til min store glede. Det var dessverre for lite til å legge seg på bakken da :-( Jeg har ikke handlet så mye, men har fått meg et par fine skatter som jeg er veldig fornøyd med! Stakkars Sindre måtte være med meg en time inne på Victoria`s Secret. Det føles som du har dødd og kommet til en rosa himmel. Det er jo så utrolig fint der, spesielt nå som det er pyntet med både juletre og engelvinger med glitrende snø drysset på. Fornøyd, gikk jeg ut med en gigantisk rosa pose i armene. Etterpå dro vi tilbake til hotellet og slappet av en god stund, før vi gikk ut for å spise. Nå skal jeg straks gå tilbake til filmen, ville bare skrive litt til dere først♥ I morgen tenkte vi oss i Winter Wonderland, har hørt at det skal være veldig gøy der, så gleder meg masse! 

 

Det henger glitrende julekuler i hele Oxford Street, enda finere når det blir mørkt♥

Nattahilsen fra verdens mykeste seng, sweet dreams♥
 

 

Finally done

 • 14.12.2013 - 22:51

Heisann dere! Lenge siden sist? Beklager det lille fraværet mitt på bloggen, men det ble ekstremt mye på en gang di siste to ukene med eksamen og alt, men nå har jeg endelig f-e-r-i-e, såå deilig! Jeg starter ferien min med en tur til London sammen med S i morgen tidlig, gleder meg masse. Det blir så gøy å gå i de koselige gatene med alle juleutstillingene, kikke i butikker og kjøpe litt julegaver, spise god mat og bare konsentrere seg litt om hverandre♥ Det føles egentlig litt rart å skrive til dere igjen, har savnet å oppdatere dere. Men jeg er en person som ikke liker å gjøre ting halvhjertet, så det føltes ikke riktig hverken overfor meg eller dere å poste innlegg som ikke var skikkelig gjennomførte. Håper på at jeg får masse fine bilder å dele med dere fra London! Endelig kan jeg senke skuldrene, legge fra meg eksamensbøkene og erstatte dem med et lass av handleposer i a là Blair Waldorf stil. 

Hvordan ligger dere an med eksamen? Stå på til siste slutt, så kan dere ta en velfortjent juleferie etterpå. Jeg har stor tro på dere alle sammen! Klem♥

Golden phone

 • 03.12.2013 - 19:37

Midt i all eksamenslesingen kom en liten materialistisk glede og lettet litt på steminingen. Jeg har løpt ut hver dag etter postmannen har vært og levert posten, like opprømt som et lite barn på julaften, og endelig kom den nye telefonen min. Min stakkars gamle iPhone hadde for lenge siden tatt farvel med sine bedre dager, og var ganske ødelagt for å si det mildt, så da var det på tide med en ny. Jeg bestilte iPhone 5S hvit med gull, og den er herved døpt Gulli:  

Får sommerfugler i magen hver gang jeg ser på bakgrunnen, ikke lenge igjen til vi drar til London♥

 

The first day of december

 • 01.12.2013 - 19:19

Goood første desember mine skjønne!♥ 

Endelig er desember her, måneden jeg gleder meg som et lite barn til. Jeg våknet i dag av en kriblende følelse i magen, det er så mye å glede seg til. Koselige stunder, tradisjoner og ikke minst masse god mat. Det var så koselig å våkne opp i dag og sitte i sengen med Sindre og pakke opp hver vår lille gave i pakkekalenderen. Bortskjemt som jeg er får jeg pakkekalender av både Sindre og mamma, hihi :-) Dagen i dag har gått til å spille julemusikk, rydde og vaske, og ikke minst dra og hente juletre. Vi har en tradisjon i familien at vi hogger vårt eget juletre, så vi drar ut til en gård og velger oss et juletre og hogger det ned. Slike tradisjoner elsker jeg, gjøre litt mer utav alle forberedelsene til jul. Det flyr sommerfugler rundt i hele kroppen og jeg er et eneste stort smil, ser så frem til alt som skal skje denne måneden, og såklart skal jeg dele all julegleden med dere♥ Nå sitter jeg og Sindre med hver vår bok og leser fag, ikke så veldig spennende akkurat, men en god kopp med varm sjokolade hjelper! Tenkte å ta meg en liten pause senere og se Jul i Blåfjell. Kanskje litt for gammel for det, men det får bare være. Husker så godt når jeg var liten og det var høydepunktet hver eneste kveld når jeg satt klistret til skjermen og sang "kom Blåne, kom jente, kom guuutt". Når det er jul så kommer det lille barnet i meg frem. 

Kalendergave nr 1 ser dere under:  Hva ser dere mest frem til i desember? Hvilken kalender har dere?♥ 


C u in NYC

 • 27.11.2013 - 02:01

Hei dere♥ Nå er jeg trygt og godt hjemme under den varme dynen i armkroken på beste gutten min. Vi avsluttet oppholdet med sushi og serie før vi dro til flyplassen. Dere vet den følelsen når søndagen går mot slutt, og du vil ikke at kvelden skal komme for det betyr at det snart er mandag og skole igjen. Jeg satt litt med den følelsen, det var litt trist å måtte dra fra jentene jeg nettop hadde blitt så godt kjent med. Det har vært et par utrolig kjekke dager, og det var godt å bli bedre kjent med mine New York roomies før vi skal dra. Det var noen utrolig herlige jenter, og jeg har blitt glad i dem allerede. Jeg har vært skikkelig heldig med hvem jeg har havnet sammen med, og tror vi kommer til å få et fantastisk opphold i New York sammen. Det var en utrolig rar følelse å si hadet på flyplassen og vite at neste gang vi møtes er når eventyret vårt i New York starter.Nå skal jeg krype enda lengre inn i den varme armkroken og sovne der, beste stedet som fins♥

The last day

 • 26.11.2013 - 17:24

Hei søte!♥ Denne dagen har vart utrolig lenge, nå sitter vi alle sammen kollapset i sofaen og ser Sex and The City. Jeg og Maren var utrolig tidlig oppe i dag, sto utenfor ambassaden kl 8. Det var veldig kaldt å vente i en og en halv time for å få komme inn, vi hadde heldigvis varme klær og kjøpte oss takeaway varm sjokolade. Endelig er visum prossessen ferdig, og visumet kommer om en uke. Det er så godt å få alt i boks, så kan vi bare fokusere på å glede oss til å dra. Etter ambassaden skulle vi dra hjem til di andre som fortsatt lå og sov, men såklart klarte vi å rote oss bort med T-banen og dro i helt feil retning. Det var et par kalde, sultne og trøtte jenter som til slutt kom hjem til Thea igjen. Etter en stor og god frokost dro vi ut igjen for å gå tur i Frognerparken, lille Leo fikk også være med. 
Såå koselig å finne på litt slike ting sammen når vi først er her, har blitt så glad i jentene på så kort tid. Føler vi har blitt ganske godt kjent disse dagene. Det ble ikke en så lang tur siden det var så kaldt, så etterpå dro vi og drakk hjemmelaget varm sjokolade på en cafè på toppen av Holmenkollen. Det var utrolig søtt der, skikkelig eventyraktig. Enda en herlig dag, blir litt trist å dra hjem i kveld. 
Nå skal vi bare slappe av og kose oss hjemme før det er tid for å dra til flyplassen. Blogges senere, klem♥

A day with my girls

 • 25.11.2013 - 22:28

Hei dere!♥ Så var det ny uke igjen, føler ikke det er mandag siden jeg er på "ferie" i Oslo. Våknet i morges av Thea som ringte fordi hun og Ragnhild var ferdig på ambassaden. Da var det bare å hive seg i dusjen og så kjørte jeg og Maren for å hente dem. Siden de var så tidlig ferdig så hadde vi hele dagen foran oss, så vi har vært en tur på Sandvika Storsenter og kikket litt i butikker, slappet av hjemme og sett på Sex and The City (drømt om New York) og dro ut igjen til sentrum for å spise middag. Vi spiste på Olivia, et av de koseligste stedene i Oslo etter min mening, og ble sittende å snakke lenge. Jeg hadde scampi pasta, utrolig godt, den burde dere prøve hvis dere drar dit en gang. Nå har vi hoppet i kosebuksene og koser oss med is og serie, skikkelig jentekveld. Ska få med oss dagens episode av Top Model også, det er jo mandag tross alt. I morgen må jeg og Maren tidlig opp, da er det vår tur til å dra på ambassaden. Håper dere har en god start på uken, vi blogges i morgen

Thea og Leo 
Hva har dere gjort i dag?

Søndagskos i Bærum

 • 24.11.2013 - 23:35

Hei dere! Nå har jeg kommet meg frem til Bærum. Vimsen var som alltid sent ute, og sjekket inn tre minutter før det stengte. Selvfølgelig måtte det stå en gjeng med vestkant gangstere fulle i bling foran meg i sikkerhetskontrollen og forsinke hele køen, men jeg kom meg gjennom til slutt og satte meg på flyet med masse sommerfugler i magen. Thea, den ene NYC roomien min som bor i Bærum hentet meg på flyplassen. Vi dro hjem til henne og spiste god mat, og nå koser vi oss med film og godteri. Etterpå skal vi dra og hente Maren på togstasjonen, og Ragnhild kommer i morgen. 

 

Bærums beste godteri fra Godteriland, haha det er ikke søndag uten en pose med godis og noe kjekt på skjermen. Nå ser vi R.I.P.D, men har egentlig sittet for det meste og snakket. Tidligere så vi Safe Haven, den var så søøt! Anbefales sterkt! Nå skal vi dra om et par minutter så jeg må avslutte, blogges i morgen

Oslo next

 • 24.11.2013 - 14:37

Hei dere!♥ Hvordan har helgen deres vært? Jeg har tilbrakt min for det meste i sengen, men i går kveld følte jeg meg littegrann bedre, nok til at Sindre kunne ta meg med ut på en liten luftetur på kino. Vi så The Hunger Games: Catching Fire. Jeg elsker The Hunger Games, det er akkurat my cup of tea når det gjelder film/bøker. Jeg har lest alle bøkene så jeg vet hva som skjer, men synes fortsatt det er like gøy å se filmene. Liker veldig godt hun som spiller Katniss, og fikk frysninger flere ganger i løpet av filmen. Jeg har hørt at det var mange som reagerte på slutten og syntes den var dårlig, men jeg som har lest bøkene synes at filmskaperne gjorde en god jobb og den kunne ikke ha sluttet på en annen måte, da måtte de ha laget hele resten av historien og da hadde filmen blitt utrolig lang. Så jeg vil virkelig anbefale dere å se den! 

Det var utrolig godt å komme seg litt ut, jeg blir så fort utålmodig og rastløs når jeg bare må holde meg i ro. Jeg har hvilt meg i hele dag, så jeg føler meg heldigvis litt bedre. Som jeg har sagt før så har jeg intervju hos Den Amerikanske Ambassaden denne uken som kommer, så nå drar jeg opp til Oslo for å møte mine NYC roomies. Nå må jeg løpe for vi skal kjøre til flyplassen! Ha en fin søndag! Kos dere og lad opp til den nye uken♥Hvordan har helgen deres vært?

 

My latest guilty pleasure

 • 24.11.2013 - 12:19

Ingenting er som å ligge altfor lenge under dynen og se på favorittserien din en søndags formiddag. Ingenting du skal rekke, ingenting du må gjøre akkurat nå. Det er deilig å drømme seg litt bort i en annen verden av og til, leve et annet liv gjennom karakterene i serien. Siden jeg drar for å bo i New York etter jul så liker jeg å se serier som utspilles der, og min nyeste favoritt er The Carrie Diaries. Det er en serie som handler om Carrie Bradshaw før Sex and The City kom. Carrie er bare en vanlig jente fra en liten by, men da hun får et internship hos et law firm og må dra til Manhattan en gang i uken blir hun fort forelsket i den fantastiske byen og alt den har å by på. Men hjertet hennes banker også litt ekstra for noen andre, og hun blir dratt mellom to forskjellige liv. Det er en typisk jente serie, og jeg har blitt helt hekta. Anbefaler den virkelig hvis dere er glad i serier som er litt jentete med mye humor og kjekke gutter. 
Vil bli frisk

 • 23.11.2013 - 14:31

God lørdag fininger♥ Hvordan er lørdagen deres? Så langt har jeg tilbrakt min i sengen, sto nettop opp for å lage meg litt varm sjokolade, det eneste jeg klarer å få ned. Matlysten er på bunn på grunn av kvalmen, og det jeg klarte å få i meg i går ville ikke holde seg der. Satser på at det blir litt bedre i dag. Det er smertestillende som gjør at jeg blir sånn, men i og med at jeg har reagert så kraftig så må vi kanskje vurdere å bytte. Vel vel, nå sitter jeg i hvert fall i koseklærne og blar gjennom Costume som kom i postkassen min i går. Et lite høydepunkt for meg som kjeder meg så fort når jeg må bare ligge i sengen, perfekt timing. Håper dere får en fin lørdag enten dere er ute og danser, eller har en rolig kveld inne. Nyt den fullt ut
Rapport fra sykesengen

 • 22.11.2013 - 17:18

Hei dere♥ Her kommer en liten hilsen fra sykesengen. Først vil jeg bare si tuusen takk for alle de fine meldingene mange har sendt meg, setter veldig pris på det! For dere som ikke vet det så opererte jeg i går, og nå ligger jeg som et neddopet dovendyr og sover det meste av dagen. Medisinene gjør meg ganske svimmel, trøtt og kvalm så jeg orker ikke stort annet enn å bare ligge der. Det er faktisk noe av det verste jeg har vært med på, men jeg er en tøff jente så jeg klarte meg fint. Det var utrolig godt å tørke bort tårene og krype opp i armene til Sindre. Han har passet så godt på meg, jeg ligger for det meste og sover i armene hans utenom når han vekker meg for at jeg skal ta medisinene. Akkurat nå ligger jeg og slapper av under dynen, venter på at S skal komme tilbake fra butikken med grøt til meg. Håper at litt mat hjelper på formen. Siden jeg bare sover for det meste så har jeg ikke så mye spennende å fortelle, men ville i hvert fall titte innom og ønske dere en god helg, håper dere får det helt supert

Working girl

 • 04.11.2013 - 23:13

De dagene jeg jobber så og si hele dagen, så er det ikke så veldig mye nytt å dele med dere her på bloggen, så jeg tenkte jeg heller skulle poste tre bilder som illustrerte dagen min litt bedre. En ny uke betyr en ny, fin mandag på Gina Tricot. Jeg må si at jeg føler meg veldig heldig som har de to kjekkeste jobbene, kunne ikke tenkt meg noe annet akkurat nå. For dere som ikke vet det så jobber jeg hovedsakelig på Gina, men hjelper også litt ekstra på min gamle jobb på Kremmerhuset. Det kjekkeste er vel at kollegaene mine blir på en måte som venninner

Nå har jeg plassert meg godt til rette under dynen og skal se dagens episode av Top Model. Må slappe av og kose meg litt før det blir lesedag i morgen. En dag igjen, nervene tar nesten overhånd!

Håper dere har en god start på den nye uken! Har dere noe gøy foran dere?


Ombre is back

 • 16.10.2013 - 14:44

 

Hei dere! I dag har jeg vært på farten siden kl 8 i morges, blitt kjørt rundt i limosinen min (bilen til S) og gjort endel ærend. Blant annet var jeg og fikset håret mitt hos en venninne på Nikita. Jeg hadde Ombre før sommeren, men den har sklidd endel ut så det var veldig godt å få gå og fikset den. Cecilie er utrolig flink, og nå er jeg skikkelig fornøyd med håret mitt. Ny glansfull farge med hårprodukter som pleier håret mitt. Jeg elsker å bli dullet med hos frisøren, og holdt på å sovne under hodebunnsmassasjen. Det er så herlig med fint, friskt og glansfullt hår, spesielt nå mot vinteren når jeg føler håret ofte blir litt slitt og "falmer". 

Her ser dere i hvert fall resultatet: 

  

Likte dere det?♥ 

 

Sunny sunday

 • 13.10.2013 - 23:12

 

God kveld søtinger! Det er så gøy å komme hjem og se at det er så mange fine kommentarer som har strømmet inn på de siste innleggene. Dere er de beste leserene, og jeg elsker å oppdatere dere ofte og dele ting med dere når det blir så godt tatt imot. Det har vært en fantastisk herlig helg, men nå var det godt å komme hjem i sin egen seng. Vi var en liten tur i byen og gikk langs Lille Lungegårdsvannet, kjøpte kaffe på Michelsen og satt på festplassen og nøt solen, før vi måtte gå til bussen. Vi tok bussen sammen med kompisen til S og kjæresten, koselig. Nå er jeg ganske trøtt og tom i hodet, så jeg avslutter heller med noen bilder som beskriver dagen litt bedre: 

 

 

Håper dere har hatt en fin søndag! Natta, blogges i morgen 

Tips til serie: Graceland

 • 13.10.2013 - 16:00

Søndager er en avslappende dag med koseklær, noe godt å spise og kjekke ting på skjermen i mine øyne. Jeg elsker å se på serie, følge med på noe og engasjere meg i det så hodet for koble litt ut fra min egen verden for en stund. Jeg og S har begynt å følge med på en ny serie som heter Graceland, og så langt er den utrolig bra. Det har bare kommet ut en sesong så den er veldig ny. Serien handler om en FBI agent som akkurat er ferdig på skolen og blir sendt avgårde til California for å jobbe som undercover agent. Det er flere agenter som bor sammen i et stort hus som de kaller "Graceland". Alle har forskjellige "covers", for eksempel hun ene spiller en narkotikamisbruker. Det blir mer og mer spennende utover serien når sakene blir vanskeligere og de samtidig må holde rollene sine i de kriminelle miljøene. Vi har lastet ned et par episoder nå som vi skal kose oss med på bussen hjem i dag. 

 

 

Hvem vet, kanskje dere også får en ny favoritt serie i dag?

Sunday morning

 • 13.10.2013 - 13:24

 
 

 

God morgen fine! Har dere sovet godt ut etter en kjekk lørdag? Jeg sov helt til 12 i dag, åå så deilig det var. Ligge under den myke dynen og kjenne at solstrålene nok en dag har stått opp for å gi meg en varm og behagelig oppvåkning. Nå sitter jeg i strikkegenseren min og leser i Alexa Chung boken, søndag er den beste dagen til å samle inspirasjon synes jeg. Ta inn inntrykk og få nye ideer og motivasjon til den kommende uken. Straks er det frokost, og deretter håper jeg på en liten tur i skogen eller langs vannet, før vi setter kursen hjem mot Stavanger i fire tiden. Jeg har gjort klar et par innlegg til dere så det skjer litt her i løpet av dagen.

Se den nydelige utsikten, ikke rart jeg kribler etter å komme ut: 

 Hva skal dere bruke søndagen deres på?♥

Saturday in B-town

 • 13.10.2013 - 01:37

 

Hei dere! Åå for en herlig, lang lørdag jeg har hatt, beste på lenge. Så deilig å være i en annen by med min kjære, med en hel dag av koselig kvalitetstid. En lykkelig, sliten og fornøyd jente som ligger under dynen og skriver til dere akkurat nå. Her kommer litt av dagen min i bilder: 

 Vi dro først opp til Ulriken siden det var så utrolig nydelig vær med strålende sol og klar himmel. Det var kjempeherlig å sitte på toppen og bare nyte utsikten mens solen varmet oss. Byen nedenfor så ut som en liten lekeby, et puslespillbrett eller et glansbilde. Når du sitter på toppen så føles det så rart å tenke på at du er en del av det, en puslespillbrikke, en liten prikk blant millioner av hoder, en liten enslig sjel. Det hele virker så fjernt når du står på utsiden. Du er en del av noe utrolig stort, som strekker seg lengre enn du klarer å skimte gjennom de sterke solstrålene.

 

 Etterpå dro vi inn til byen og møtte en kompis av Sindre og kjæresten hans på Godt Brød, og hadde lunsj. Jeg hadde focacciabrød og caffè latte, supergodt. Det var så herlig vær, og vi tuslet rundt i gatene, kikket i butikker og bare nøt hverandres nærvær. Både jeg og Sindre fant oss noe fint, så begge var veldig fornøyde. Jeg elsker slike dager, rolige lørdager hvor du rusler rundt i ditt eget tempo, kikker gjennom cafè vinduet på menneskene utenfor, vandrer mellom fargerike bygninger og lytter til gatemusikanter. Når det er skinnende sol og byen er full av glade mennesker, det er en egen varm atmosfære over sentrum. Det er jo veldig mange som har høstferie nå, og hele byen var i en eneste stor ferieboble. 

 

   

 

Ettersom solen begynte å gå ned bak de syv fjell flyttet vi oss inn til Jacob Aall brasseriet på uteserveringen. Det er mitt favoritt spisested her i Bergen, det er et utrolig koselig sted og maten er noe av det beste jeg har smakt. I dag hadde jeg sort spaghetti med blåskjell og scampi, fantastisk godt, anbefales! Det var et veldig godt måltid, og jeg kunne ikke bedt om bedre selskap. 

 

 

Kvelden ble avsluttet med en tur langs lille lungegårdsvannet og kino. Det er så nydelig farge på trærne, og løvverket kaster et oransje og gulaktig skjær utover den glassklare vannoverflaten. Vi så We`re the Millers, den var faktisk utrolig morsom. Jeg elsker Jennifer Aniston, og hun var rå i denne filmen. Hvis dere skal på kino i nærmeste fremtid, burde dere se den!

 
Alt i alt var det en perfekt dag sammen med min beste venn og kjæreste. Herlig å senke skuldrene, slappe av og kose seg. Kan leve lenge på denne dagen. Håper at dere også har hatt en like fin lørdag og kost dere, enten med å slappe av, gå ut med venner eller tilbringe tid med kjæresten. Helger er dyrebare i mine øyne, og skal brukes til å gjøre akkurat det du selv ønsker, fokusere på deg selv og at du skal ha det bra. Hverdagen flyr så fort forbi, og det er så masse som må gjøres at du ofte glemmer ut å gjøre ting bare fordi du liker det og det gjør deg glad. Dere fortjener det beste vet dere♥ Dette ble et utrolig langt innlegg, men jeg liker å dele ting med dere, og i dag skjedde det veldig mye fint. Nåå må jeg sove, vi blogges i morgen, da kommer blant annet bilder av dagens antrekk og et par andre kjekke innlegg jeg har planlagt til dere, stay tuned 

Hva har dere gjort i dag?

Trykk "liker" hvis dere vil at jeg skal fortsette med slike utfyllende innlegg på dager det skjer mye gøy.

Finally weekend

 • 04.10.2013 - 21:12

 

Endelig er det helg for meg også! Denne uken har gått bare til jobbing og lesing på fag, nå kan jeg ta velfortjent helg. Jeg har akkurat kommet hjem fra jobb, tatt meg en dusj og skal slappe av med film og noe godt å spise. I morgen blir det jobb på Gina Tricot, men lørdager er bare gøy så det går nok fint, spesielt når det er så herlige jenter å samarbeide med. Og når jeg kommer hjem blir det å ta på masse jentemusikk og pynte meg for kvelden. Først har jeg jubileums date med min kjære, og så blir det skikkelig jentevorsh med verdens beste jentegjeng. Gleder meg masse! Håper dere også får en fantastisk fin helg og koser dere, ta vare på dere selv. Gjør akkurat det dere har lyst til, det fortjener dere♥

 

 

Jeg tenkte å anbefale dere et par filmer som gjerne kunne falle i smak. Synes det er så deilig når helgen kommer å krype under et teppe og slappe av med en god film og litt godis. Her kommer fem filmanbefalinger, håper dere kan kose dere med i hvert fall en av dem i helgen: 

 

   

 

 

 

 

Har dere noen filmanbefalinger til meg?♥ 

Kronprins Olavs suite

 • 28.09.2013 - 17:53

Hei dere! Nå sitter jeg i verdens herligste, mykeste prinsesseseng og skriver til dere. Denne dagen har vart en hel evighet føles det ut som, jeg sto opp kl 5 og flyet vårt til Oslo gikk kl 7. Vi dro videre med tog til Lillehammer og stoppet innom besteforeldrene til Sindre for å spise frokost, før vi kjørte opp til fjellet til høifjellshotellet vi skal tilbringe helgen på. Nå har vi kommet oss til rette på rommet og slapper litt av før vi må begynne å stelle oss til bursdagen i kveld. Det er utrolig nydelig her, hotellet ligger helt på toppen av fjellet med utsikt over vannet og oransje løvverk, norsk høst på sitt fineste. Det blir godt å lade opp batteriene litt på dette fredelige, vakre stedet. I kveld skal jeg kose meg med masse god mat og fint selskap, og våkner forhåpentligvis uthvilt i morgen til skinnende sol gjennom blondegardinene. Krysser fingrene for en liten tur ute og bading i morgen, før vi må sette kursen tilbake mot Stavanger. Har tatt litt bilder av rommet vårt til dere, det er stue, soverom og bad. Utrolig sjarmerende og koselig, bare se selv: 

 


Edit: Det tok så lang tid å laste opp bildene at nå er jeg nesten ferdig med å stelle meg og klar for selskap. Håper dere har en fin lørdagskveld, enten dere er inne og slapper av eller ute og danser♥  

 

 

 

Working girl

 • 26.09.2013 - 20:09

Hei dere! Beklager for sen oppdatering i dag, har vært på jobb siden halv ni og kom nettop hjem. Det har vært en kjempegøy, lang dag på Gina Tricot. Det verker skikkelig i beina, og jeg føler jeg har løpt flere mil. Vi hadde nyåpning i dag med rød løper, velkomstbord, goodiebags, konkurranser og masse annet gøy. Kjekt når det er litt andre ting som skjer på jobb. Det var så masse å ordne før kvelden kom, og dagen har virkelig flydd forbi. Det har vært kjempegøy, og jeg har kost meg masse med de beste jentene, vi er et bra team. Elsker når det er så god stemning både blant kundene og kollegaene. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og sove ut i morgen tidlig, det skal bli deilig. Det ble bare mobil bilder i dag, håper dere skjønner det!  

Verdens snilleste kjæreste kom med hjemmelaget lunsj og smoothie. 

Antrekk fra Gina Tricot. 

Velkomstbordet!

@veronicachr 

Monday love

 • 23.09.2013 - 13:34

Good monday beauties♥ Mandager er så fine, en ny start på en ny uke, en mulighet til å gjøre den kommende uken til en av de beste. I dag har jeg fri, så jeg har ligget under dynen med lukkede øyne og bare lyttet til stillheten mens energien sakte har boblet opp i meg. Trukket den myke dundynen helt opp til haken og studert de gylne solstripene male rommet mitt i lyse farger. For en stund siden tasset jeg ned på kjøkkenet og spiste en god frokost med hjemmelaget varm sjokolade. Elsker slike morninger, du får følelsen av at dette kommer til å bli en fin uke hvor du klarer målene du setter deg. Jeg gleder meg i hvert fall masse til alt som skal skje denne uken, og ikke minst dele det med de fine leserene mine. Nå skal jeg fordype meg i antikken, må jobbe litt med studiene også vet dere selv om jeg har fri. Ha en fin mandag videre, la starten på uken sette listen høyt for de andre dagene. Gjør deres beste♥ 
Monday

 • 16.09.2013 - 23:25

Puuh, endelig kan jeg synke ned under dynen. For en lang og hektisk dag dette har vært, men veldig gøy! Kan ikke si at jeg hadde så veldig lyst til å stå opp når alarmen ringte 07:00, og regnet trommet mot vinduet. Aller helst ville jeg krype langt inn i de varme armene på min kjære og sove videre, men så tenkte jeg på hvor heldig jeg er som jobber med så herlige jenter, og kom meg ut av drømmeland. Dagen ble faktisk veldig bra, med en intens og kjekk arbeidsdag på Gina Tricot. Vi har fått inn såå masse fint til høsten, dere burde ta en titt. Etter jobb dro jeg til Kvadrat for å levere noe, og så var det hjem å snu i døren før jeg dro ut igjen til jentene. Dere skjønner kanskje hvorfor det ble så sen oppdatering i dag, har såvidt vært innenfor døren. Det var skikkelig koselig å være med verdens beste jenter igjen, vi satt klistret foran TV skjermen og så premieren på Top Model Norge. Elsker å se på det, og denne sesongen er det ekstra gøy for en venninne er med og hun er så utrolig flink! Stå på Ingebjørg♥ Det har vært en kjempefin start på uken, og jeg gleder meg til resten! Håper dere også har hatt en god start, lykke til med alt dere skal de kommende dagen♥

Natta skjønninger!

I`ve got a cold

 • 12.09.2013 - 12:25

Hei dere! Håper dere har det fint på skole eller jobb, dere er flinke! Jeg ligger fortsatt syk, veldig kjedelig. Hadde virkelig håpet jeg kunne komme meg på jobb i dag, men da jeg våknet i dag var jeg bare blitt verre over natten. Jaja, nok sutring fra min side. Det er noen ting som er veldig koselig når du er syk. Som å gå rundt i kjærestens altfor store t-skjorte, drikke mange kopper med varm te, melk og honning, og ligge og se på alle favoritt seriene mine. De jeg ser på akkurat nå er The Vampire Diaries, Pretty Little Liars og White Collar. Jeg har skikkelig jentete smak når det gjelder tv-serier, og den absolutte favoritten er Gossip Girl. Kanskje dere har noen serier å anbefale meg? Akkurat nå har jeg gravd meg ned i sengen, er så deilig å kjenne den kalde, myke dynen mot bar hud. Sindre er oppe og lager mat til meg. Han passer så godt på meg, i går pakket han meg inn i dynen oppe på sofaen og lot meg sovne i armene hans. Da han kom hjem fra jobb hadde han handlet inn masse godt å spise, forskjellige halstabletter og andre nødvendigheter når du er syk. Det er godt å bli litt dullet med en gang iblant. Nå skal vi se en disney film, vet ikke helt hvilken enda, mens vi spiser en veldig sen frokost. Elsker disney filmer, savner virkelig den tiden der jeg trodde at livet kom til å bli som på de filmene. 
Vi blogges senere, ønsk meg god bedring♥

New start

 • 02.09.2013 - 10:30

Hei fine! Er dere klare for en ny uke? Jeg har en travel, men gøy uke foran meg. Liker når det er masse som skjer. Skal også bli flinkere til å oppdatere dere underveis. Dette innlegget er forhåndsskrevet, så nå er jeg mest sannsynlig på biblioteket og ordner noen skjemaer før jeg skal på jobb på Gina Tricot i byen, kom gjerne innom. Dette er min første "skikkelige" uke på Gina, gleder meg masse. Alle jentene virker supre, så jeg kommer nok til å trives godt. Jeg slutter på jobb 4, og har noen ærend å gjøre etter det, men oppdaterer dere senere i dag. Håper dere får en fin start på uken, og ikke minst på en ny måned. Dere er så gode alle sammen, og kan oppnå mye. Stå på beste♥


@veronicachr ♥

Hello September

 • 01.09.2013 - 19:53

Det har vært en lang, og fantastisk herlig sommer. Jeg har skapt så mange gode minner som nå ligger gjemt i skattekisten min. I dag er 1. september, og vi har offisielt gått inn i den perioden hvor solens solstråler svinner fortere hen, vinden blir kaldere og mørkets teppe pakker seg rundt oss. Likevel ser jeg frem til høsten, koselige stunder under et mykt teppe og med en kopp varm sjokolade. Imens hyler vinden rundt hushjørnet og river i de nakne trærne i hagen. Gå turer i stormende regnvær, kjenne naturens krefter rive og herse med deg, for så å gå inn i den trygge og gode varmen og ta den lang dusj. Studere landskapet når den røde høstsolen sprer seg utover og får skogens løvverk til å brenne i gul, rød og oransje. Jeg ser på høsten som en "ny start", en mulighet til å gjøre en innsats. Det er veldig mye som skjer nå, men det er slik jeg liker det. Jeg har fått en ny jobb med ganske høy stilling på Gina Tricot, superglad! I tillegg blir det mye lesing på fag og forberedelser til jeg drar til New York. Gleder meg til å fordype meg skikkelig i ting. Den beste følelsen i verden er når jeg får noe til, mestringsfølelsen. Så jeg er klar for å nyte høsten og gjøre en god innsats. 

Akkurat nå har jeg krøpet under dynen og skal se på serie mens høstværet stormer fra seg utenfor vinduet. Det har vært en veldig rolig helg, noe jeg trengte etter den hektiske uken jeg har hatt. Jeg var på kino både på fredag og på lørdag. På fredag var jeg med jentene og så Percy Jackson, Sea of monsters for å feire at Silje hadde bursdag. Den handlet om gresk mytelogi, typisk sånn film som jeg liker, den var veldig bra. I går laget Sindre kjempegod wok til meg før vi dro på kino og så The Heat. Den var utrolig morsom, noe av det beste som fins er når Sindre ler. Jeg har kost meg masse, nå skal jeg lade opp skikkelig til en ny uke. Gleder meg masse. Ønsker dere det beste for September ♥ 

Friends are family you choose

 • 25.08.2013 - 14:45

Hei dere! Har dere hatt en fin uke? Min har vært travel, men veldig gøy. Jeg har jobbet hver dag, og så har jeg også kommet i gang med treningen. Å så herlig det er! Føler at jeg begynner å få litt orden på ting igjen og komme inn i hverdagen med rutiner. I går tok jeg velfortjent helg etter jobb på Kremmerhuset, og da var det hjem og fikse seg og ordne i stand til selskap. Jeg feiret bursdagen min som er om tre dager med et lite jentevorsh sammen med de beste jentene på jord. Jeg føler meg så heldig som har dem, det er ingen jeg ler mer sammen med og føler meg så bra med. Det var en veldig kjekk kveld, og jeg koste meg ihjel. Nå ligger jeg nedgravd under dynen, og har ikke tenkt til å flytte meg på en stund. Vi skal straks sette på en episode med White Collar, har dere sett det før? Har blitt helt hekta. Litt kvalitetstid med min andre halvdel♥

 

Har dere gjort noe gøy denne helgen/uken? ♥

Spørsmålsrunde

 • 09.08.2013 - 00:45

Jeg tenkte at siden jeg har fått en god del nye lesere i det siste, og får stadig spørsmål om forskjellige ting så kunne jeg ha en spørsmålsrunde hvor dere kan spør om alt dere lurer på. Jeg skal prøve å svare på det meste, men ikke for personlige ting. Jeg poster svarene innen mandag, spør i vei♥

Viajar a Espana

 • 26.07.2013 - 12:55

Hei dere! De siste dagene har jeg brukt all min tid på venner og kjæresten ettersom jeg drar til Malaga for to uker i dag. Vi har vært i byen på gladmaten og spist, og sittet på Beverly i solsteken med noe kaldt å drikke. Det er en herlig stemning i byen, det vrimler av folk, solen stråler og det er masse musikk og god mat. Det har vært noen gode dager med rusling i gatene med verdens beste kjæreste, spist lunsj på Egon og spyd med sjokoladetrekte jordbær og sett på solnedgangen. Med de beste jentene satt jeg i solen på Beverly og snakket i timesvis med masse musikk og mennesker rundt oss. Kunne ikke bedt om noe bedre♥ (Jeg har oppdatert mer på instagram, @veronicachr)

Nå har jeg pakket alt klart, spist en god frokost og skal dra til flyplassen om ikke så lenge. Sommerfuglene kribler i magen, jeg elsker virkelig å reise. Det skal bli godt med sol og varme og et turkist, speilblankt hav jeg kan bade i. Karmapoengene mine slo inn i at Victoria`s Secret bikiniene som Sindre bestilte til meg kom frem i går, lykke! Nå er alt helt klart til at jeg kan dra. Gleder meg til å dele fine antrekk og bilder med dere fra Spania. Jubel

 • 23.07.2013 - 19:54

Varme solstråler kjærtegner den nakne huden. En svak bris får håret til å danse over skuldrene, kiler lett. Gresset er fuktig og mykt mot skrubbsårene på sommerføttene, helbredende. Det sterke sollyset blender, og et svart slør lukker seg over det endeløse havet. Det rasler svakt i bladene på trærne, og i det fjerne sildrer vannet i en bekk. Småfuglene leker sisten mellom solstrålene. En varm glede spres i hele kroppen, sommerfuglene svermer i magen og det kiler helt ut i fingertuppene. 

Jeg kan ikke få sagt nok hvor glad jeg blir av sol og varme, alt blir så mye lettere og bedre. Jeg gleder meg til hver eneste dag og nyter hvert øyeblikk. Helgen var kjempegøy, og jeg koste meg masse. Jeg var som sagt ute, og først var jeg på guttevorsh før vi dro videre til byen. Det er greit å bare være med gutter også av og til. Byen var faktisk veldig kjekt, Sindre presterte å kjøpe utestedet tom for champagne, så du kan si at det ble en vellykket kveld! På søndagen var jeg helt død og la meg bare på en madrass ute i solen og rikket meg ikke av flekken, fikk bare Sindre til å fikse mat osv til meg. Det er lov å være litt prinsesse av og til (selv om jeg egentlig er det hver dag).

Jeg har egentlig ikke så mye å fortelle dere siden dagene mine går for det meste i det samme, soling på terrassen, lunsj dates i byen, roadtrips og filmkos i sofakroken. Akkurat nå er jeg hos besteforeldrene mine på Bersagel, fineste sommerparadiset på jord. Jeg elsker å gå rundt og drømme meg bort i hagen deres, den er magisk.     

Klingande - Jubel<3 

All I need

 • 20.07.2013 - 18:11

Hei solstråler! Har dere en fin helg? Akkurat nå sitter jeg og slapper av på terassen og nyter solsteken før jeg må begynne å gjøre meg i stand for i kveld. Dagen har gått utrolig fort, først var det åpningsvakt på Kremmerhuset med søte Rebecca, deretter måtte jeg løpe noen ærend og ordne et par ting før jeg kunne dra hjem. Elsker stemningen i byen når det er så nydelig vær, massevis av glade mennesker og turister, folk som sitter ute og spiser og bare koser seg. Nå må jeg straks begynne å stelle meg, ville bare titte innom og ønske dere en fin kveld! Jeg skal ut med noen venner, elsker å pynte meg og gå ut når det er så fint vær. Det blir et veldig lett og enkelt antrekk, viser dere nok i morgen! Fikk akkurat høre fra ei som skulle ut i kveld og hadde sett på bloggen min for inspirasjon til hva hun skulle ha på seg, made my day! Dere er så herlige♥

 

K-town

 • 18.07.2013 - 19:14

Hei dere! Det ble ikke noe blogging i går for jeg var på dagstur til Kristiansand med Bettina, Silje og Ingrid. Vi dro tidlig om morningen og kom hjem sent om kvelden, og da var jeg så trøtt at jeg ikke orket å skrive noe. Silje og Ingrid skal studere i Kristiansand og har fått seg leilighet der så de skulle i banken der og ordne noe, så da gjorde vi det til en roadtrip. Det var en herlig tur nedover med solen som skinte gjennom frontruta, vinden som tok fatt i håret og musikken på full guffe, skikkelig jenteroadtrip! Da vi kom frem til Kristiansand, var vi først og så hvor de skulle bo, deretter gikk de i banken mens jeg og Bettina kikket litt i butikker. Etterpå møttes vi igjen og gikk og spiste, før vi la oss på bystranda og slappet av i solen. Det var en kjempeherlig sommerdag sammen med de beste jentene. Det var veldig kjekt å få se hvor S og I skal bo, huset som leiligheten er i lignet et spansk hus med massevis blomster ute på terrassen, veldig koselig! Det blir utrolig trist når de flytter, men vi kommer nok til å dra mye på besøk og finne på kjekke ting. Det er jo fortsatt ganske nærme, så blir ikke så vanskelig å komme. Selv om jeg kjenner at det blir litt trist å ikke ha alle venninnene sine to minutter unna hele tiden. Heldigvis blir Bettina værende i Stavanger med meg♥

Midsummer

 • 15.07.2013 - 22:03

Hei dere! Nå er det en stund siden, beklager det! Jeg skal, skal SKAL bli flinkere til å blogge fremover. Har fått et par kommentarer på at jeg blogger nesten aldri lenger, og jeg kjenner det stikker litt i magen. Det er jo noe jeg liker veldig godt å drive med, så jeg savner det jo. Men jeg kan fortelle at jeg har det veldig fint for tiden, til tross for at det kanskje ikke ble helt den sommeren jeg så for meg; late sommerdager på stranden med veninner helt til solen går ned, grilling og vorsh ute i hagen, og ikke minst å valse rundt i byen i lette sommerkjoler og sandaler og kjøpe is. De fleste dagene går til jobb på den kjekkeste jobben jeg kan ha, Kremmerhuset. Om kveldene er det som regel film og kos med venninner eller kjæresten, mens regnet trommer på vinduet. I skrivende stund sitter jeg faktisk med fire venninner og ser Istid, en av de kjekkeste filmene jeg vet om, haha! Men over til det jeg skulle fortelle om, jeg har ikke akkurat vært så flittig med kameraet denne sommeren, men jeg har tatt endel med mobilen som jeg vil dele med dere:

 Jeg har vært på vorsh med beste jentegjengen, jentevorsh er alltid kjekkest synes jeg! Den ene dagen var det så fint vær, elsker å gå på byen når det er strålende sol og du fryser ikke engang når du står utenfor Burgerking kl to om natten. Elsker de turkise, sommerlige detaljene jeg har på bildet. Jumpsuiten fikk jeg spørsmål om på instagram, den er fra Nelly, men dessverre utsolgt! Ingenting gir meg mer sommerfølelse enn en god og frisk smoothie, og den nye smoothiebaren som har kommet på Arkaden i byen er fantastisk! De har så utrolig godt utvalg og du kan både plukke ingredienser selv eller velge noen av oppskriftene deres. Veldig mange sunne, gode og friske smoothier som metter, anbefales! Jeg og Carina handler alltid inn smoothie, gir rikelig med energi til en lang dag på jobb.

Jeg fikk meg en liten "mini-ferie" sammen med kjæresten midt i all jobbingen. Vi dro og besøkte familien hans i Lillehammer, og var så heldig å få det herlige sommerværet! Dagene ble fylt med soling på terrassen med en god bok, en liten tur i byen, båttur, grilling på terrassen og sitte å snakke på terrassen til solen gikk ned bak fjellene. Jeg er en skikkelig sommerjente, så dette passet meg midt i blinken! I tillegg var det godt med litt kvalitetstid og oppleve litt andre ting sammen med gutten min. 

Da vi kom hjem fra Lillehammer, var det rett i bursdag til verdens beste Bettina. Det var en kjempegøy kveld med alle mine beste rundt meg! Oppe til høyre ser dere kjolen jeg hadde på meg, nydeligste kjolen jeg eier. Følte meg som en blanding av prinsesse og ballerina, skal prøve å få ta skikkelige bilder med den på siden det var noen som ønsket det. 

 Det var i hvert litt av sommeren min! Skal fortsette med å dele litt oftere med dere. Håper dere har en fin sommer og koser dere masse♥

 

Like the legend of the pheonix

 • 05.07.2013 - 22:41

Syv esker og fire søppelsekker så var 18 år av livet mitt pakket ned. Vet ikke helt hva jeg skal føle, føler meg egentlig bare mest tom. Det har vært en lang og tung dag, jeg og pappa har vært rundt over alt og fikset masse ting. Så nå passet det meg veldig fint å krype så langt under dynen som mulig og se film på macen til jeg sovner. Gleder meg til å dra langt bort, så langt har ferien kun bestått av jobbing. Jaja, det blir masse penger til New York! Vi var innom en bokhandel i dag og kjøpte bøker om New York, så nå skal jeg skikkelig begynne planleggingen. Tar gjerne imot alt av tips og råd! Jeg har forresten funnet meg roomies, så jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dem. Virker veldig kjekke alle sammen. Nå skal jeg gå tilbake til filmen, ville bare titte innom og gi et lite livstegn♥ Håper dere har en fin sommerferie og koser dere masse, hvor enn dere er! 

 

Nomade

 • 07.06.2013 - 00:22

Jeg lever i en liten bag for tiden. Når det nærmer seg sommer kribler det ekstra mye i meg, og jeg liker å være ute blant venner det meste av tiden. Jeg valser gjennom dagene i lette topper og shortser, uansett om det kommer litt sommerregn i ny og ne. Lukten av regn på varm asfalt er ubeskrivelig. Skoledagene tilbringes med å stirre ut av vinduet og lengte etter sommerferie. Jeg gleder meg sånn til å bli ferdig, føle at jeg kan starte på noe nytt og spennende. Det er fortsatt to eksamener igjen da, men det har jeg bestemt meg for å klare. Det har blitt endel jobbing på Kremmerhuset, noe jeg elsker, for når det er sol så er det så masse glade mennesker i byen. Jeg tilbringer så mye tid jeg kan med jentene mine og Sindre. Jeg har på en måte en følelse av at etter sommeren blir alt anderledes fordi vi går alle hver vår vei, så jeg vil tilbringe mest mulig tid sammen med dem. Jeg er ute på kjekke ting med jentene, og så kommer jeg alltid hjem og sover hos min kjære. Akkurat nå er denne nomaden i Bergen. Det var egentlig et ganske spontant påfunn, så dermed ble jeg nødt til å ta Kystbussen. Jeg har blitt helt hekta på Game of thrones så jeg kapret de bakerste setene i bussen og hadde maraton med masse god snacks. Jeg elsker å reise, uansett om det bare er en liten tur opp til Bergen, så det gjorde ikke meg noe å sitte alene på en buss i fem timer. Det kommer til å bli en fin langhelg i min andre favorittby, har laget litt planer allerede så tror det blir bra. 

Søndagskos

 • 02.06.2013 - 22:32

Fin avslutning på en fin helg♥ Jeg hadde fri fra skolen på fredag, så jeg hadde tidlig vakt på Kremmerhuset og tok helg klokken 4 på fredag, herlig! Sindre bodde hos meg i helgen siden resten av familien var bortreist og jeg hater å være helt alene i huset. På fredag slappet jeg av med jentene og, og på lørdag var jeg først en tur på kvadrat med Marita og fikk gjort noen ærend før det var hjem og stelle seg til bursdagsvorsh for beste Sofie♥  Jentevorsh er alltid kjekkest synes jeg, og mye mer gøy enn selve byen. Elsker jentegjengen min, finnes ikke bedre! I dag har jeg bare slappet av med beste gutten min og tatt livet helt med ro. Deilig å ikke gjøre noen ting som helst. 

Nå koser jeg meg med detox te og Det Nye, litt kvalitetstid før jeg skal legge meg. Vil være opplagt for uken som kommer. Lengter sånn etter ferie nå, teller dagene.  

 

Se de søte sjokoladene vi har fått inn på Kremmerhuset forresten! Supersøt innpakning♥  

 

God natt skjønninger
 

Girly monday

 • 27.05.2013 - 14:46

God mandag fininger♥ Håper dere har hatt en bra helg og kost dere i finværet! Jeg hadde en kjempeherlig helg♥ På fredagen var jeg jo ute med jobben, veldig koselig! Jeg elsker Kremmerhuset og ikke minst alle de kjekke jentene jeg jobber med. Det er virkelig en herlig gjeng! På lørdag var det jobb med beste Carina, og om kvelden var jeg i en 21 - års dag sammen med jentene. Jeg var heldigvis ikke noe dårlig på søndagen så jeg sto opp tidlig og la meg ute i solen, åå elsker virkelig sommeren! Egentlig skulle jeg på båttur, men det ble det ikke noe av.. Så på kvelden ble det kino med Sindre, Vegard og brødrene til Sindre. Vi så Fast 6, og selv om den var veldig rå så må jeg si at jeg merket godt at dette var en guttefilm. 

Det er vel kanskje mange av dere som er midt i eksamen nå, stå på den siste tiden! Selv har jeg første eksamen i morgen i norsk hovedmål, et fag jeg liker veldig godt, så jeg håper på at det går bra. Jeg har forberedt meg litt, og jeg må si at det hjelper veldig å sitte ute i solen å lese sammen med noe godt å spise/drikke, kanskje god frukt eller smoothie. Føler ikke det blir så veldig tungt og kjedelig å lese da! 

 

Nå har jeg en liten pause og slapper av med litt kvalitetstid med meg selv hjemme hos Sindre, mens han er på trening. Ha en fin mandag, og ikke minst uke! Masse lykke til med eksamener, og ikke glem å kos dere litt innimellom også♥

 

Back in buisness

 • 21.05.2013 - 10:24

@veronicachr

Russebukse. Blåtur. Nye mennesker. Fantastiske venner. Forelska. Sene kvelder. Herlige stunder. Sol. Roadtrips. Grilling. God mat. Familie. Ombre. Trening. Landstreff. 17. mai frokost. Latter. Sommerfugler i magen. Gledestårer.

Dette beskriver den beste i mitt liv. Jeg har hatt det så utrolig gøy at det går nesten ikke an å forklare det med ord. Det har skjedd så mye hele tiden og jeg nøt hvert øyeblikk, plutselig var det over. Det gikk så altfor fort! Jeg har opplevd så mye sammen med de herligste menneskene på jord. Jeg har fått utrolig mange gode minner som jeg alltid vil ha med meg videre. Tusen takk til alle som var med på å gjøre denne tiden så fantastisk ♥

Jeg beklager at bloggingen har blitt lagt litt på hyllen, men jeg har rett å slett fokusert kun på meg selv fordi dette er kun en gang i livet så jeg ville være med på absolutt alt og nyte det uten å ha noe annet som lå i bakhodet hele tiden. Ellers håper jeg at dere har hatt en fantastisk herlig mai måned og koste dere mye på 17. mai! Jeg gleder meg til å dele mer med dere fremover

Russetid

 • 24.04.2013 - 10:00

Heei mine skjønne♥ Jeg vet det er lenge siden men det har foregått veldig mye med russetid og en hel haug av skolearbeid, så bloggen har blitt lagt litt til side. Det blir ikke så lett å blogge jevnlig fremover ettersom det skjer så mye på en gang, men jeg skal prøve å oppdatere innimellom så mye jeg kan! Jeg kan i hvert fall si at jeg har det utrolig gøy for tiden. Koser meg masse med verdens beste venner og en utrolig herlig person som har kommet inn i livet mitt♥ Første helgen av russetiden var utrolig bra, og det blir bare kjekkere fremover, gleder meg utrolig mye til landstreffet! På fredag var det russedåp og vorsh med de kjekke jentene i klassen før det ble kick off og buksevrenging i kongeparken. Og på lørdag var vi først på kvadrat og deretter på kjempekoselig vorsh hos Ingrid før vi dro til byen, koste meg masse med de herligste jeg vet om! 

Obligatorisk russebilde med min aller beste♥

Og for dere som ville se hvordan russebuksen min ser ut, så ser den altså slik ut: Noen som vil ha russekort? hehe neida..

Beste på lenge

 • 15.04.2013 - 20:14

Heeii beste!♥ Håper alt er bra med dere! Jeg er så utrolig glad for tiden! Hadde nettop en av de kjekkeste helgene på lenge, og i tillegg er det så masse gøy å se frem til. Jeg var hos pappa i Bergen i helgen, utrolig godt å se alle sammen igjen. På fredagen slappet vi bare av hjemme med god mat og idol på skjermen, perfekt fredagskveld for meg. Lørdagen møtte jeg Fredrik i byen og gikk ut og spiste på Jacob Aall, veldig fint sted og ikke minst nydelig mat! Etterpå dro vi ut på en bursdagsfest og var der resten av kvelden. Det var veldig gøy og jeg møtte mange kjekke folk. 

I går ble jeg hentet av en venn på flyplassen, så dro vi hjem til meg og bare slappet av resten av kvelden. Herlig avslutning på helgen, kunne virkelig ikke hatt det bedre♥ Jeg har dessverre ikke noe særlig bilder fra helgen, men jeg og Bettina var ute i stad for hun skulle ta bilder av meg til en fotooppgave så resten av bildene kommer i løpet av kvelden, stay tuned. 

 

Ellers håper jeg at dere har en fin start på uken. Jeg har på følelsen av at dette kommer til å bli en veldig bra uke! Jeg skal jobbe med skolen, trene, mekke på russebuksen, ha besøk, og på fredag er det russedåp som vil si at russetiden blir kicket i gang. Dette blir en herlig uke!

Busy bee

 • 09.04.2013 - 23:40

Heei fininger! Da jeg våknet i dag kjente jeg allerede at jeg gledet meg til jeg skulle sove igjen om kvelden. Jeg slumret alarmen fire ganger før jeg klarte å dra meg ut av den varme dynen. Alle må vel ha slike dager av og til. På skolen jobbet vi med tverrfaglig prosjekt, og jeg dro til biblioteket for å finne en hel haug med faktabøker. I to tiden ringte Michelle fra jobben og spurte om jeg kunne komme å jobbe. Akkurat da sto jeg i dusjen med håret fullt av shampoo. På 20 minutt hadde jeg dusjet ferdig, kledd meg, laget en kjapp "middag", pakket bagen og løpt til bussen. Jeg kan virkelig være effektiv når jeg vil. Dere må forresten se den utrolig gode lunsjen jeg laget meg tidligere:

Knekkebrød med røkt skinke, avokado og sitronpepper, yoghurt med nøtter og hjemmelaget lemonade. Det kaller jeg superlunsj!

Jobb på Kremmerhuset var bare gøy som vanlig. Det føles nesten ikke som jeg jobber for jeg koser meg såpass mye. Hun jeg jobbet med fortalte forresten at det hadde vært en leser innom butikken. Så utrolig koselig! Jeg kan prøve å si ifra når jeg jobber, det er bare gøy hvis noen kommer innom. Etter jobb kom jentene og slappet av litt sammen med meg. Er så glad for at alle bor så nærme slik at de bare er en rask telefon unna. Ingenting er som å sitte å kose seg med jentesnakk og hverandres selskap etter en hektisk dag.

Nå tar jeg en liten time-out med en god kopp med varm mangote. Deilig å slappe helt av etter en hektisk dag før jeg skal sove. Håper dere har hatt en fin tirsdag og fått unnagjort masse. Stå på♥
 

Halfway asleep

 • 07.04.2013 - 23:40En lang dag med lekser, lekser, møte og lekser. Gleder meg til å krype under dynen og gli inn i drømmeland. Skal bare hoppe i dusjen først, og kjenner jeg meg rett så kommer jeg til å bli der lenger enn planlagt. Har en tendens til å aldri ville gå ut av det varme vannet igjen. Ingenting er så herlig som en lang, varm dusj, smøre seg inn i gode kremer og legge seg i rent sengtøy. Neste uke blir en bra uke! Vi begynner på et stort tverrfaglig prosjekt på skolen som jeg faktisk gleder meg til å begynne på, jeg har mange treningsøkter foran meg med min gode treningspartner Martine og til slutten av uken blir det Bergen tur. Skal dere noe gøy neste uke?♥

Sykebesøk

 • 04.04.2013 - 22:26

Heii skjønninger♥ Beklager for at det har vært så stille her! Jeg må innrømme at motivasjonen har gått litt ned ettersom jeg har ligget med en kraftig øyebetennelse på det ene øyet. Jeg har hatt det mange ganger før, og faktisk operert for det to ganger, men det kommer alltid tilbake. Som regel når jeg er stresset eller veldig sliten. Utrolig kjipt siden øynene er såpass sårbare, men håper det går over snart. Selv føler jeg at det ser ut som jeg har fått et drageøye, haha aner ikke hvor jeg har fått det fra. En del trodde faktisk at jeg hadde vært i slåsskamp, det har jeg altså ikke! Har lagt ut bilde av det på instagram (@veronicachr) 

 

I dag var jeg bare på skolen og tok en prøve, og så har jeg bare slappet av hjemme. Er jo tungt å bare holde øyet åpent. Heldigvis kom Martine kom på besøk på kvelden og vi laget skikkelig kosekveld med film og masse sunn godis. Kesam med frukt, nøtter og kokos, perfekt lillelørdag-kos! Koselig å ha en god venninne på besøk når du ikke føler deg helt bra. Håper alt står bra til med dere, og at dere har fått en god start etter påskeferien. Snart helg igjen så dere kan slappe av og kose dere. Nå tror jeg at jeg skal stupe i seng, og forhåpentligvis så våkner jeg opp med et bedre øye. Sweet dreams♥

 

Sleeping beauty

 • 01.04.2013 - 19:25

 

Her lå jeg og gravde meg ned under dynen til klokken halv to i dag. Jeg er egentlig ikke typen til å sove lenger enn til klokken ti, men jeg tror reisen og mangel på søvn gjorde at kroppen bare nektet å våkne. Det var ufattelig herlig å bare ligge der og ikke måtte gjøre noen ting i et par timer. Trengte litt stillhet og ro rundt meg. I to tiden gikk jeg ned til Zahra sammen med resten av jentene. Vi fortalte om turen og spiste god mat, veldig koselig. Utrolig godt å se dem som ikke var med til Tyrkia igjen! Nå har jeg ryddet og vasket i huset, til og med satt på klær. Føler meg flink! Jeg tok på løpeskoene i stad og skulle jogge til postkontoret og hente en pakke som ligger og venter på meg, da jeg kom på at det er jo stengt i dag. Så da ble det en runde gjennom skogen istedenfor. Frisk luft og skogbunn under skoene gjør alltid godt. Nå har jeg vært "mammaen" i huset hele Tyrkiaturen, så det skal bli godt å få mamma og dem hjem til å passe på meg litt, haha. 

Ha en fin kveld skjønninger♥

I `m home

 • 31.03.2013 - 15:47

Heei beste!♥ Hvordan har dere det? Jeg er totalt utslitt etter en supergøy ferie og en lang reise hjem, men humøret er på topp. Det har virkelig vært en herlig uke som bare har flydd forbi! Jeg bodde med verdens beste jenter i en toetasjers leilighet med takterrasse hvor vi lå og solte oss. Rett over vår leilighet bodde to gode kompiser så vi gikk hele tiden frem og tilbake mellom begge leilighetene, føltes nesten som vi var en liten familie. Tre andre venninner bodde i en annen leilighet rett i nærheten, så vi var en kjempekjekk gjeng som holdt sammen. I tillegg ble vi kjent med en kjempestor, herlig gjeng fra Stord og Bergen. Alle tok samme fly hjem, og det var faktisk litt trist å ta farvel med alle sammen på flyplassen. Heldigvis kommer vi til å se dem igjen! 

Dagene ble tilbrakt på takterassen med musikk og noe kaldt å drikke. Det var litt overskyet selv om det var varmt, så vi ble ikke så veldig brune... Vi gikk også ut og spiste og koste oss ute om kveldene. Det var en kjempekjekk ferie, lenge siden jeg har ledd så mye hver eneste dag. Og det er takket være dem jeg delte ferien med, føler meg heldig. Reisen hjem var veldig lang siden vi først måtte kjøre to timer til flyplassen klokken fire på natten, deretter fire timer med fly og så kjørte vi fra Haugesund til Stavanger. Jeg hadde energibomben Fredrik bak meg på flyet så fikk ikke sovet så veldig mye. Fikk se PLL på pcen hans da, så det hjalp. Det var ganske trist å komme hjem til et iskaldt og tomt hus, men nå har jeg fått tatt en god og lang dusj, varmet opp huset og hoppet i koseklærne. Skal nyte freden litt og pakke ut, så blir det besøk og kosekveld senere. Skal bli koselig♥

Håper dere har hatt en god ferie, det er fortsatt noen dager igjen! Jeg har savnet dere, så gleder meg til bloggdagene fremover. Må bare gi en stooor takk til Ingrid for at hun har tatt så godt vare på bloggen mens jeg har vært borte. Fantastisk jente♥

 Ingrid sitt innlegg!

 • 29.03.2013 - 10:20

Hei!

Håper dere har en fin påske hvor enn dere befinner dere, enten det er hjemme, på fjellet eller i utlandet. Selv er jeg hjemme med en påskeferie bestående av lekser, russebukse mekking, jobb, litt kos og enda mer jobbing! Var veldig nær å hive meg på Tyrkia turen med Veronica og resten av jentene, men fant ut at jobb og penger er nødvendig nå, spesielt før russetiden. Men jeg håper at de koser seg en hel haug, og kommer hjem med mange kjekke historier og minner! Har egentlig ikke så mye mer å fortelle fra min påske, og er heller ikke så komfortabel med blogg situasjonen, men er såklart veldig glad for at Veronica tørr overlate meg all ansvaret.

 Legger ved et bilde av meg og Veronica fra noen uker tilbake, så sier jeg takk for meg og ha en fortsatt fin påske! <3 
Ingrid

 

 

Tyrkiaboblen

 • 26.03.2013 - 20:10

Heihei skjønninger! Har dere en fin ferie? Håper dere bruker den godt til å slappe av og gjøre ting dere liker<3 
Her nede lever vi i vår egen lille boble. Dagen i dag har egentlig bare gått til å ta livet med ro, handle inn mat og kose oss. Egentlig ikke så mye å fortelle, men jeg har det kjempekjekt med verdens beste jenter! Jeg går i skikkelig avslappende klær her nede, elsker det. En tøff dongerishorts og en herlig topp er alt jeg trenger. Gruer meg til å gå i bukse og tykke gensere når jeg kommer hjem igjen.. Nå koser vi oss med kjempegod mat i leiligheten sammen med Lone, Maria, Gaute og Christian. Senere i kveld drar vi ut, kanskje noen av dere også er i Tyrkia nå? Kvelden i går var helt konge og vi møtte mange herlige folk. Jeg er sikker på at kvelden i dag også blir kjempebra! Gleder meg allerede. 
Kos dere masse videre og nyt ferien fullt ut, det fortjener dere!

Varm hilsen fra Alanya

 • 25.03.2013 - 18:30

Hei solstråler! 
Her kommer en varm hilsen til dere fra Alanya! Jeg har det helt topp! Vi bor i en veldig fin og stor toetasjers leilighet med to balkonger og en takterrasse. Alle har eget rom, bortsett fra jeg og Sofie som sover sammen. To kompiser bor i leiligheten rett over gangen så vi går litt frem og tilbake. I går brukte vi dagen på å ordne oss inn i leiligheten og handle inn mat og andre ting vi trengte. Om kvelden gikk vi først ut og spiste, og deretter videre til bar streeten. Det var en utrolig kjekk kveld, og jeg føler det bare kommer til å bli bedre og bedre. I hele dag har vi bare slappet av og solt oss på takterrassen, livet er herlig. Nå får vi snart besøk av to andre venninner vi kjenner som har leilighet her, og skal dra ut og spise. Gleder meg til god mat og fint selskap! 
Her er en smakebit på kveldens antrekk: Litt dårlig bilde, men det er bedre enn ingenting! Internettet her er veldig dårlig så dette innlegget er sendt på melding til snilleste Ingrid! Gleder meg til å poste skikkelige antrekksbilder herfra når jeg kommer hjem. Ses beste! Kos dere masse imens<3

Ready for sunshine

 • 23.03.2013 - 15:45

Hei mine beste!♥ Wuhu, første skikkelige fridagen i ferien! For en herlig følelse. Er dere på hyttetur eller dratt til varmere strøk? Kan tenke meg det er et par flinkinger som jobber og står på også! Jeg håper i hvert fall at dere har det fint og har en koselig ferie foran dere. I dag har jeg brukt dagen på å løpe et par siste ærend, pakke, forhåndsskrive innlegg, og så var Martine innom en tur i stad for å si hade♥

Jeg, Silje og Sofie drar opp til hytten til Bettina i Haugesund i fire tiden, og så går flyet til Tyrkia 8 om morningen i morgen. Gleder meg sånn til å kjenne litt sol på kroppen. Satt i hele går kveld og la frem forskjellige sommer klær og tenkte ut antrekk. Gleder meg sånn til å poste innlegg derfra til dere. Vinteren og kulden har nesten tatt knekken på kreativiteten min, men nå blir det heldigvis litt bedre fremover! Som sagt så er det internett i leiligheten, men det er ikke akkurat det beste så snilleste Ingrid har fått ansvaret for å poste noen forhåndsskrevne innlegg jeg har laget til dere♥ Vil ikke at det skal være helt tomt her inne de gangene jeg ikke får til internettet. Si ifra hvis det er noe dere ønsker å se fra Tyrkia! Og vær snille mot Ingrid, hun er best!♥ 
Nå må jeg avslutte og gjøre meg klar til jeg blir hentet. Vi blogges i Tyrkia fininger♥

Finally

 • 22.03.2013 - 19:37

Heei fineste♥ Beklager null blogging i går! Jeg hadde en prøve i dag som jeg måtte øve til, i tillegg til at det var et par ikke så veldig kjekke ting som skjedde og jeg var i litt dårlig humør. Jeg liker å holde bloggen mest mulig positiv, og følte ikke for å skrive til dere når jeg ikke hadde noe godt å komme med. Håper dere forstår♥ Det går mye bedre nå! Heldigvis var verdens beste venninne Bettina bare en telefon unna så hun kom bort og så på tv imens jeg øvte til prøve. Hater å være alene når jeg er lei meg, så da var det godt å bare ha henne der. To oppturer landet i postkassen min i går da; studiekontrakten til skolen i New York og landstreffbilletten. Jeg har så mye gøy i vente! Det hjelper virkelig å se fremover og tenke på alle de fine tingene som jeg skal få oppleve. Føler meg heldig.

Jeg startet påskeferien med en økt på to timer på Elixia sammen med Martine. Det kjennes i hele kroppen, det er virkelig herlig. På slutten av økten trente vi faktisk litt balanse, noe jeg egentlig aldri har fokusert noe særlig på, men det var faktisk veldig bra! Balanse strammer jo opp hele kroppen siden du spenner jo alle musklene for å klare å holde balansen. Nå skal jeg slappe av og se idol med familien og bare kose meg med good samvittighet. De reiser før meg i morgen så jeg ville bruke siste kvelden sammen med dem♥

Håper dere har en fin start på påskeferien, skal dere noe gøy? Jeg håper uansett at dere koser dere masse og skjemmer dere selv bort litt i påsken. Viktig å være god mot seg selv og bruke ferier til å gjøre ting som du liker, og ikke minst lade opp så du er klar for ett nytt løp etter ferien! Jeg vil bare også si at jeg fikk en utrolig skjønn kommentar i stad som virkelig fikk meg til å smile. Den var fra ei som hadde sett meg i Sandnes, men ikke tårt å komme bort. Det må jeg bare si at det trenger dere ikke å være redd for! Synes bare sånt er koselig, så vet dere det til neste gang♥

Kickstart

 • 18.03.2013 - 19:42

Wuhu! For en deilig start på uken! Her har det gått i ett helt fra morgen av, akkurat slik jeg liker det! Først skole, så kurs etterfølgt av en herlig treningsøkt. Kjørte intervaller + styrke på rygg, mage og bein, herlig! Snakk om å starte rett i fullt kjør! Har på følelsen av at dette blir en veldig bra uke, det kribler i hele kroppen. Jeg er klar for å gi alt denne siste uken, så kan jeg belønne meg selv med en deilig ferie i Tyrkia med verdens beste jenter! Det er alltid tungt å stå opp på mandager, ingen er superhelter. Derfor synes jeg det er fint å stå opp slik at jeg har litt ekstra tid til å lage en god frokost. Lov å skjemme seg selv bort litt tidlig på en mandagsmorgen! 

Så godt! Knekkebrød med masse grønt, valnøtter, kiwi og appelsinjuice. Dagen blir så mye bedre når jeg har et skikkelig måltid i magen. Siste innspurt før påske nå folkens, er dere med meg? Jeg vet dere klarer det.

Tallerken med en koselig hilsen på, kan det bli bedre? Fra Kremmerhuset♥ 

Nå må jeg løpe for jeg skal møte jentene. Vi skal nemling hente nøklene til leiligheten i Tyrkia. Under en uke igjen!!! Gledeshopp♥

 

Sunday morning

 • 17.03.2013 - 12:51

Rise and shine sweethearts♥ Andre som har en rolig og lat morgen i dag? Det har i hvert fall jeg! Sitter fortsatt i sengen og har nettop spist frokost. Først vil jeg bare si beklager for at det har vært så stille her di siste to dagene. Det har vært en utrolig stram tidsplan, og jeg har vært mer klumsete og vimsete enn jeg pleier. I går måtte jeg bare riste på hodet av meg selv, noen ganger går ting bare helt feil haha. Det har vært alt fra å stå midt på fortauet med macen i den ene hånden, frokosten i den andre mens jeg prøver å koble mobilen til macen for å lade den fordi jeg er i en viktig telefon og har 1 % strøm igjen på mobilen (nyheten skal jeg fortelle mer om senere!!), til å snakke i telefonen på bussen med Bettina som skal kjøpe hårfarge og gjenta EKSTRA LYSE BLONDE STRIPER tusen ganger og føle meg som den bimboen for så å legge på og radioen på mobilen begynner å spille: I JUST WANNA MAKE YOU SWEAT! Kan trygt si at jeg bare ville synke langt nedi bussetet da ja. Jeg klarte å få en hylle med masse knuselige ting over meg og kutte et stort sår på skulderen, og jeg tror jeg må ha vært på mitt mest sjarmerende når jeg med absolutt 0 stedsans skulle forklare han som kjørte meg dit jeg skulle på vorsh i går hvor vi skulle kjøre, og jeg presterte å si feil i hver eneste rundkjøring. Men slik er det vel noen ganger, må bare le av det i etterkant. 

 

Nå skjemmer jeg meg selv bort litt med en god og frisk frokost. Herlig å bare ta det med ro etter to hektiske dager. Jeg har jobbet på Kremmerhuset begge dagene og dratt rett fra jobb videre på andre ting. Så ikke frokosten min god ut forresten? Beste pannekakene (men denne ble litt tykk så kan egentlig kalles en lappe) med havregryn og sjokoladeprotein. Toppet med kesam, friske bær og kokos smaker det himmelsk! 

Elsker boken jeg fikk av Nora til bursdagen. Den er så meg, og sitatet er veldig sant! Hver dag har vi en ny sjanse til å gjøre oss selv lykkelige. 

Lille løven min♥ En til som er litt ekstra trøtt og lat denne morgenen?

 

Gårsdagens sko! Det var jo toppmøte for all russ i Stavanger i tillegg til russestyrene andre steder i Norge. Det var veldig gøy og jeg koste meg masse med mine beste. Kjekt å gå ut av og til også! Vorshet var faktisk kjekkest da, men det er vel ofte sånn! Jeg hadde det i hvert fall veldig kjekt med herlige folk. En vellykket kveld med andre ord! 

 

Hvordan har deres helg vært?

Monday

 • 11.03.2013 - 19:44

Heii skjønninger! Klare for en ny uke? Jeg må innrømme selv at det er vanskelig å motivere seg selv for tiden, tankene mine flyr liksom mot påsken og Tyrkia turen stadig vekk. Jeg er virkelig et sommermenneske. Skal bli så herlig å gå rundt i fine sommerkjoler eller en slitt dongerishorts og lette topper. Gleder meg så mye at det kribler i magen bare av å tenke på det. Off nå må jeg slutte, det var i hvert fall sol i Stavanger i dag og det hjelper alltid på humøret synes jeg. Gikk meg faktisk en fin tur, synes det er så herlig å bare ta på seg joggeskoene og gå en lang tur med litt musikk i ørene. Koble ut litt. Resten av dagen har bare gått til lekser, og skal øyeblikk fortsette igjen. Senere skal jeg bort til Bettina, hun har kommet hjem fra klassetur så skal bli godt å se henne igjen. 

 

Vil bare ønske dere en fin mandag, og håper at alle har en god start på uken♥

 

Jentekveld med mine beste

 • 10.03.2013 - 14:57

God søndag fine♥ Hadde dere det gøy i går? Jeg hadde besøk av de beste, og det var duket for en skikkelig jentekveld. God mat og masse jentesnakk, oppskriften på en perfekt kveld for meg. Det var først meg, Sofie, Zahra, Silje og Ingrid, og etterpå kom også søte Maren med verdens beste cupcakes! Jeg føler meg så heldig som har så herlige venner, kvelden i går kunne virkelig ikke vært bedre. 

 

 

Nå kom jeg faktisk nettop hjem, vi har vært ute og tatt litt bilder. Maren skulle ta et par til en skoleoppgave, og så ville hun teste ut den nye linsen hun vant på Blog Awards (!!) så hvis dere føler med på bloggen hennes her så legger hun nok ut i løpet av dagen. Jeg legger nok også ut litt etter hvert. Men nå må jeg faktisk løpe igjen for jeg blir hentet om et par minutter, skal på familiemiddag. Det blir koselig, elsker å ha litt kvalitetstid med familien på søndager. Håper dere har hatt en fin helg og at dere bruker søndagen på å gjøre dere klar for en ny uke. Ha en fin søndag! 

Sweet dreams

 • 09.03.2013 - 00:06

Hei gullskatter♥ Ville bare titte innom til dere før jeg legger meg og fortelle hvor utrolig glad dere gjør meg. Jeg har dager jeg også der jeg føler at bare alt går galt og jeg ikke får til noen ting. Slik er det jo for alle noen ganger, og det er ingen kjekk følelse hverken for noen. Det er da jeg sitter og blar gjennom alle de nydelige kommentarene dere skriver til meg, og med ett føler jeg meg mye bedre. Dere er de beste støttespillerne jeg kan be om, og det vil jeg gjerne takke dere for. All oppmuntringen og troen dere har på meg er rørende, jeg setter sånn pris på det. Jeg hadde en utrolig koselig kveld med jentene og så Idol og bare slappet av. Alltid når vi er med hverandre så snakker vi i ett, skulle virkelig likt å sett oss på film noen ganger! Nå må jeg legge meg, må opp på jobb i morgen tidlig. Sov godt fine!Et skritt nærmere russetiden

 • 07.03.2013 - 18:14

Hei fine! Det jeg trodde ellers skulle være en ganske grei og enkel torsdag, ble plutselig en supergøy dag! Da vi skulle ned til lunsj på skolen i dag så oppdaget vi plutselig masse esker på bordene, russetingene hadde kommet! Det føltes nesten som julaften, da vi fikk posene våre og begynte å pakke dem opp. Jeg hadde ikke bestilt så veldig mye, men føler det er selve russebuksen som er mest stas. jeg er ikke så veldig fan av å ha masse andre russeklær, men fikk buksen, en bag, hettegenser, russeluen og fløyte. Har også bestilt bokstaver som jeg skal ha på buksen som kommer litt senere. 

 

 

Wuhu! Gleder meg til å pynte litt på den, vet akkurat hvordan jeg vil ha den! Men jeg må si at jeg kommer til å bli utrolig lei av å gå i den samme buksen hver dag.. En som kanskje var enda mer gira enn meg igjen var lillebroren min. Han har mast så utrolig lenge om når jeg skal begynne å gå i russebukse, stas vet dere. 

 

 

Nå må jeg ta fatt på leksene! Er ikke notatbøkene mine kule forresten? Fra Urbanoutfitters folkens! Jeg er en sucker for notatbøker av en eller annen grunn, har utrolig mange. Senere skal jeg en liten tur bort til Silje, blir koselig. Dere må ha en fin torsdag videre skjønninger, helg i morgen! Ses♥

 

Super Wednesday

 • 06.03.2013 - 23:58

Hei dere, hvordan går uken deres så langt? Kjenner jeg gleder meg til helg, har fri fra jobb og alt så skal lade opp batteriene skikkelig! Jeg jobbet i dag på beste Kremmerhuset, er så glad i jobben min! Det var så fint vær i byen så jeg håpet på at det skulle vrimle av kunder, men den gang ei. Alle var vel ute og fant på andre ting i solen, misunnet dem litt. Jeg blir alltid så utrolig selskapssyk når jeg jobber alene, så jeg står og snakker en evighet til dem som kommer for jeg vil ikke at de skal gå, tullejente. 

Etter jobb hadde jeg skikkelig kvalitetstid med meg selv. På onsdager kommer det jo ny episode av Pretty Little Liars, så da rigget jeg frem med macen, smoothie og litt jenteting å dulle med. Girlytime♥

  

Her kommer to tips i samme slengen til dere siden har fått spørsmål om dette tidligere; 

For det første så lager jeg smoothien min av kesam, frosne bær (favoritten er bringebær) og eplejuice! Liker når den er litt tykk så jeg kan spise litt med en skje. Friskt og godt, noe av det beste du kan gi meg! For det andre så bestilte jeg sugerørene mine her , men til dere som bor i Stavanger har jeg en god nyhet, de har nemlig begynt å selge dem på Ting som ligger i Laugmannsgaten inne i byen. Så vet dere det!♥

 Verdens beste koseklær. Elsker fargen på Hollister singleten min, den skal helt klart bli med til Tyrkia i påsken. Dødsfin til solbrun hud. 

Nå må jeg ta kvelden og takke for meg. Nyt at det snart er helg fininger, sov godt. 

 


Home made hot chocolate

 • 26.02.2013 - 13:10 

Hodepine, så tett i nesen jeg ikke får puste, sår hals, hovne øyne, dotter i ørene, vond i kroppen. 

Ting som gjør det bedre: 

Hjemmelaget kakao, Snusmumrikken koppen min, nye favorittkosebuksen og Ben Howard ♥

 

Hater virkelig å være syk, spesielt når solen stråler og det er nydelig vær ute! Jeg har så utrolig dårlig immunforsvar.. Nå stapper jeg i meg alt av ting som skal hjelpe, så satser jeg på at det går fort over!  Anbefaler alle å høre på Ben Howard forresten, han er fantastisk! Hørte ham for første gang på Brit Awards, og har vært forelsket siden 

 

Men nå lurte jeg på om dere engler ville gjøre meg en tjeneste som hadde gjort dagen min mye bedre? 

1. Fortell meg om dagen deres ♥ Elsker når dere deler ting med meg! 

2. Forslag til en film jeg kan se, så jeg ikke kjeder meg så mye?

The Brit Awards 2013

 • 25.02.2013 - 14:50

Ååh, jeg kjenner det flyr tusenvis av sommerfugler rundt i magen når jeg tenker tilbake på den dagen. Det var et eneste stort kaos, men til slutt når jeg satt i salen og så det utrolige showet så var det verdt alt stresset. 

Vi var først på Museum of London med klassen, og etterpå dro vi hele jentegjengen ut til The O2 Arena hvor showet skulle være for å hente billettene. Det var isende kaldt så vi holdt på å fryse ihjel. I køen spurte vi en av vaktene om dresscode fordi vi hadde veldig lyst til å pynte oss, men var usikre på hvor fint det skulle være. Det første hun sa var; "No jeans!" Det skulle være fint pyntet med "pretty dresses and high heels". Kunne ikke vente med å begynne å stelle oss til kvelden. 

Etter å ha hentet billettene satte vi oss på Starbucks for å få varmen litt i oss, før vi dro ut til et kjøpesenter som var litt lenger borte. Alle hadde noe de måtte kjøpe til kvelden, og vi hadde egentlig ikke så god tid så alle splittet seg og raidet butikkene på leting etter det vi skulle ha. Jeg hadde allerede handlet ferdig hele antrekket mitt dagen før, så jeg hjalp Lena og Nora med å finne kjole og sko. Da vi hadde funnet det vi trengte, var det bare løpe til undergrunnen og ta første tog hjem. Lena og Nora hadde fortsatt en ting igjen å kjøpe så de løp ned Oxford street på jakt, mens jeg dro opp til hotellet. 

Det føltes som om jeg skulle stelle meg til et stort ball, og jeg laget et helt ritual utav sminkingen haha. Jeg tok på høy musikk, la ut all sminken i rekkefølge på badehyllen og hang kjolen klar. Med ett var jeg 12 og skulle på mitt første ball igjen, bare dette var mye større! 
Vi hadde avtalt at alle skulle spise på en restaurant nær hotellet i sekstiden, for å så ta taxi videre kvart på syv. Tidsplanen var knapp, og med jenter på tur går ting ikke alltid like raskt. Med de siste som kom dinglende bort til restauranten kvart over seks rakk vi akkurat å hive i oss maten og løpe tilbake til hotellet. De på hotellet anbefalte oss å heller ta undergrunnen for det kom til å være så mye trafikk mot Arenaen, så da var det bare å løpe til undergrunnen igjen.

 Superstressa og vimsete snublet vi rundt i kjoler og høye hæler, og prøvde å finne utav hvilken retning vi skulle i. Hvis vi ikke var på plassene våre innen halv 8 så fikk vi ikke komme inn, siden livesendingen skulle begynne klokken 8, så vi var livredde for å ikke rekke det. Vi prøvde å spør litt rundt, og Lena med sin supergode stedsans klarte å finne utav hvor vi skulle. Det var løping nedover de lange gangene, opp trapper, ned trapper, stå og sjangle inne på toget for så å hoppe av og gjenta all løpingen til neste tog. Jeg tuller ikke når jeg sier at kjolen min klarte å skli helt over trusen, takk gud for at jeg hadde valgt den lange vinterjakken! Farlig ekstremsport å løpe i høye hæler, var livredd for å falle så alle kunne se inn under jakken min... I tillegg fikk vi plutselig to galninger løpende etter oss som ropte: "Marry me, marry me!" Haha, for et sirkus!

Alt stresset var så utrolig verdt det når vi endelig kom frem og vi kunne senke skuldrene og bare nyte det!

 Vi måtte gjennom masse kontroller og opp laange rulletrapper for å komme dit vi skulle være. Starstruck allerede. Programlederen gikk gjennom regler og fikk oss til å klappe og rope for å sjekke "lydnivået". Det var ganske strengt med når du fikk lov til å klappe og rope, når du måtte være stille og når du kunne få gå på do siden det skulle gå direkte på tv. Når det var ti sekund igjen begynte alle å telle ned, åh for en stemning!

 


 

Det var helt utrolig stort! Ved de runde bordene satt kjendisene, så satt vi lenger oppe. Scenen var jo gigantisk, og det var flere store skjermer som hang i taket som viste nærmere det som skjedde på scenen. Det var et helt utrolig show og stemningen blant publikum var helt magisk, jeg har aldri opplevd noe sånn før. De som opptrådte var Muse, Robbie Williams, Justin Timberlake, One Direction, Taylor Swift, Mumford & Sons, Ben Howard og Emeli Sandè, de var fantastisk flinke alle sammen! Det var også mange andre kjendiser der som delte ut priser eller mottok dem. Jeg ble helt målløs av å sitte å se på dette fantastiske showet, jeg kunne ikke tro det. Alt var så utrolig bra gjennomført! 

 
Det var en helt unik opplevelse, det er ikke mulig å beskrive hvor utrolig det var! 

Hvis dere er nysgjerrige på opptredenene så kan dere finne dem på youtube, tror alle skal ligge ute nå! 

Tilbake til hverdagen

 • 25.02.2013 - 07:45Det blir utrolig merkelig og litt grått å gå tilbake til hverdagen etter de to herlige ukene jeg har hatt. Jeg har vært så heldig. Det blir godt å komme inn igjen til de faste rutinene igjen med trening og mat osv kjenner jeg, og det er mange her hjemme jeg har savnet. Men når det kommer til andre ting så kjenner jeg en viss rastløshet i meg. En slags sult som leter etter noe. Jeg vil utforske, oppleve og lære. Lære om andre mennesker, steder, språk og kulturer, men også lære mer om meg selv som person. Jeg er utrolig glad i det trygge her hjemme og trives i mine faste mønster, men jeg føler at det er når jeg utfordrer meg selv og går utenfor grensene og mine egne begrensninger at jeg sitter igjen med uforglemmelige inntrykk og minner. Ting som setter spor. 

Jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å utfordre meg selv. Sette nye mål, og prøve å nå dem. Være kreativ og observant, hente ny inspirasjon. Dagene blir som du selv gjør dem til, og selv om jeg kanskje ikke er et sted langt borte hvor nye og spennende ting skjer så kan jeg kanskje prøve å bringe noe lignende frem i dagene mine. Alt er opp til deg selv. 

Nå er jeg klar for en ny uke i Stavanger, og jeg gleder meg til å ha dere med meg. Jeg har flere ideer til innlegg som skal komme fremover, jeg vil hele tiden strekke meg mot å gjøre det bedre. Gled dere! Har dere noen tips til meg om hva dere ønsker?

Jeg ønsker dere alle en fantastisk herlig uke! Dere betyr mye for meg ♥

London

 • 24.02.2013 - 23:51

Hei dere, her kommer et lite (etterlengtet) bildedryss fra London: 

 

 

Det er en av de beste turene jeg har vært på! Vi hadde en utflukt til dagen og var innom både en kunstutstilling, et fotogalleri, museum of London og Goldsmiths University. Jeg likte godt å besøke universitetet siden jeg alltid har drømt om å studere i London, kanskje jeg gjør det en dag? 

Utenom det så dro vi rundt på ting, handlet og spiste på gode restauranter, oppdaget nye steder og koste oss masse. ( The Brit Awards var helt ubeskrivelig, jeg skal lage et eget innlegg om det! ) Vi kom alltid hjem ganske sent om kveldene etter å ha avsluttet dagen med et koselig restaurantbesøk, og da slappet vi bare av på hotellrommene. Den siste kvelden var vi ute og feiret Julie sin forlovelse, utrolig gøy! Gratulerer igjen Julie! ♥ Vi ble kjent med noen der også, blant annet drømmemannen min, hihi. 

Da vi var på Heathrow og tenkte at vi kunne ikke fått mer flaks med hvor bra turen ble, så imens jeg sto i sikkerhetskontrollen og ventet på at di skulle sjekke hver eneste lille ting jeg hadde i vesken fordi jeg hadde glemt å ta ut vannflasken (vimsen selv her) , så oppdaget vi ei som satt litt lenger borte som så ut som Fergie fra Black Eyed Peas. Da Nora prøvde å gå litt nærmere hoppet det frem en bodyguard og stengte veien. Men da sa Fergie: "It`s okay, they can come", så vi fikk komme bort og ta bilde og så begynte hun å snakke til oss. Hun var utrolig jordnær og hyggelig og lurte på hvor vi var fra og fortalte om hva hun skulle og sånn. Ble helt starstruck, sto liksom og hadde en vanlig samtale med en utrolig kjent og suksessfull person. For en flaks vi har hatt!! 

Det var en fantastisk tur, og jeg hadde det så utrolig gøy hver eneste dag. Jeg føler jeg har lært enda mer om meg selv etter den turen, føler det har mye å si å skulle klare seg selv en hel uke på et nytt sted. 

 

Tusen takk til alle som var med for en herlig tur! ♥

Sunshine

 • 24.02.2013 - 19:10

Ååh for en fin søndag!  Jeg hadde en rolig og deilig morgen, fikk unnagjort endel arbeid på pcen så det var godt. Litt senere gikk jeg tur ute i solen med bestiss, så herlig vær! Vi tok litt bilder til en oppgave jeg har på skolen, og  så tok hun antrekksbilder av meg så de kommer snart! 

 

Sister  ♥

 

Nå er resten av jentene på besøk, vi skal bare være her og slappe av resten av kvelden, perfekt søndag! 

 

Har dere hatt en fin helg skjønninger? 

Søndagsmorgen

 • 24.02.2013 - 12:04

God søndag solstråler!

 

Har dere hatt en fin helg? Jeg har hatt det supert! Fikk endelig se de beste jentene igjen ♥ Noen av dem var ute så skal møte resten av dem i dag, gleder meg! I går kveld var jeg jo på jobb, og senere kom Silje, Ingrid og Zahra til meg. Det var utrolig koselig. Elsker slike lørdager hvor jeg bare slapper av med favorittpersonene mine! Bettina kom også innom litt senere på kvelden, godt å se sissie igjen ♥

Etter mange dager hvor jeg må våkne tidlig og dra ut på et helt sirkus av masse forskjellige ting som skal skje så var det deilig å våkne i ellevetiden av mamma som ringer: "Vi er og står på slalom, kan du sette på VM på opptak?" Og etter det hadde jeg ingenting jeg måtte løpe for, så jeg lå bare og nøt solen som stråler i Stavanger i dag. Det er litt godt å være hjemme igjen også. Nå sitter jeg og jobber med bloggen, kosearbeid. Lager klart noen innlegg og svarer på mail og kommentarer, det er jo bare en fryd! 

 

Bloggarbeid

 

Istedenfor et bilde av meg lar jeg den lille løven min demonstrere hvordan jeg føler meg i dag: 

 

"I`m so fluffy I could die!" hehe...

 

 

Far away from London streets and Starbucks coffee

 • 23.02.2013 - 18:35

HEY SWEETHEARTS ♥

Long time, no see? Beklager for så lite oppdateringer mens jeg var i London, jeg har utrolig dårlig samvittighet! Det var bare veldig vanskelig med tiden og internett, beklager det! Bettina har i hvert fall vært veldig flink og snill og holdt bloggen gående med mine forhåndsskrevne innlegg så det i hvert fall har skjedd litt her inne i mellomtiden. Det var veldig stas for meg å bli kåret til ukens blogger og dere er utrolig gode til å komme med gode ord, så jeg håper dere fortsatt har tro på meg så lover jeg at jeg ikke skal skuffe dere fremover! 

Jeg kom hjem i går kveld, og i dag var det tilbake på jobb. Det var en fin dag på Kremmerhuset, strålende vær i byen og glade kunder, det kan vi like! Det var gøy å være tilbake, men jeg merker at jeg allerede savner London mye. Det var noe helt annet å gå gjennom gatene i London med alle de unike menneskene og alle lydene fra alt som skjedde, enn de rolige, små gatene i Stavanger. Da jeg skulle hjem fra jobb så gikk hjem innom Deli de luca og kjøpte en kaffe til hjemveien, men det var langt ifra noe Starbucks i både pris og smak. 

Nå skal jeg straks spise litt og rydde til jeg får besøk. Ompakking av koffert og liten tid = kaos. Jeg må få litt oversikt over alt først, så kommer flere innlegg om London turen, stay tuned! Jeg gleder meg, og det bør dere også gjøre! 

 

 

Ny kåpe fra Zara // Skjerf fra Acne // Veske fra Marc Jacobs // Leppestift fra Dior

(Fant ut at jeg måtte begynne å skrive hvor leppestiftene også er fra siden jeg får spørsmål om det hele tiden)

 

Love Veronica 

With love from London

 • 20.02.2013 - 17:20

Hei verdens beste ♥

Endelig en litt mer skikkelig oppdatering! Tusen takk for at dere har vært så utrolig tålmodige med meg! Jeg ble så utrolig glad da jeg logget inn på blogg.no og så alle di fine kommentarene og mailene jeg har fått, dere er jo fantastiske! Jeg tenker at jeg svarer på alt av mail og kommentarer når jeg kommer hjem på fredag, og så fokuserer jeg på å prøve å lage innlegg til dere når jeg har sjansen, er dere ikke enige?

Som sagt har denne turen vært veldig overhvelmende, men utrolig gøy! Vi er ute på noe hele tiden; vi har besøkt et fotogalleri, et kunstgalleri, Museum of London, og vært på London Bridge, men utenom det har vi utrolig mye fritid som vi bruker på shopping og koser oss på gode restauranter. Jeg elsker å gå rundt i gatene her, ta undergrunnen, spise god mat og se i alle de fine butikkene. Menneskene her er også så utrolig hyggelige! Vi har fått et par faste rutiner med en morgenkaffe på Starbucks på begynnelsen av dagen og lunsj der litt senere. 

I dag var vi og hentet billettene til Brit Awards i kveld, åå som jeg gleder meg! Det blir helt fantastisk, jeg kan nesten ikke tro det selv! Etterpå dro vi på et kjøpesenter litt lenger borte og de andre fikk handlet inn antrekk til i kveld. Jeg hadde funnet tidligere, gleder meg til å vise dere det! 

Her er et par bilder, internettet er litt treigt på hotellrommet så rakk ikke å laste opp flere. Det får heller komme et stort innlegg om London når jeg er hjemme! 

 

 

Mine favoritter: Mango passion fruit smoothie og skinny blueberry muffin♥

 

 

Oda, Nora, Meg og Julie + Lena som tar bilde ♥

 

Her er noe av det jeg har kjøpt: 

 

Jeg legger ut bedre bilder av det når jeg kommer hjem. Det blir nok mange fine og spennende antrekk fremover, jeg gleder meg! 

Nå må jeg begynne å stelle meg til Brit Awards (!!!!) Antrekket fra i går blir postet om ikke så lenge! Ses fininger ♥
Et lite livstegn fra London

 • 20.02.2013 - 11:34

God morgen beste!


Beklager for total stillhet de siste dagene, alt har gått i ett og vi har vært ute av dørene fra 8 om morgenen til 11 om kvelden! Det har vært utrolig overhvelmende, og om kvelden er jeg helt utslitt, men åå så gøy jeg har det! Akkurat nå har vi vært og inntatt den faste morgenkaffen på Starbucks (skinny caramel latte) og er på Museum of London. Vi har en innholdsrik og kjekk dag foran oss, gleder meg! Jeg skal ta meg litt tid midt på dagen og sette meg på rommet og blogge til dere. Skal bli godt å få det lille avbrekket og ta inn alle inntrykkene, samtidig som jeg deler dem med dereHa en fantastisk fin dag så blogges vi om ikke så lenge, dere er så herlige!

London next

 • 18.02.2013 - 12:05

Hei søte

 Nå sitter jeg mest sannsynlig på flyet til London, ååh som det kriblet i magen når jeg skrev den setningen. Det blir så utrolig gøy! En frøken som ikke klarte å sove i går det var i hvert fall meg. Hadde den følelsen i magen som jeg pleide å ha da jeg var liten og lå i sengen om kvelden og bare ventet på at morningen skulle komme for da hadde jeg bursdag. Lykke! 

Jeg drar jo med klassen og vi skal være der en hel uke. Vi skal besøke endel mediarelaterte steder siden det er linjen jeg går på, men vi skal også såklart shoppe myye, og på onsdag har noen av oss bestilt billetter til Brit Awards, det blir fantastisk! Jeg gleder meg bare til å gå rundt i gatene igjen og se på menneskene og bygningene, ta inn alle inntrykkene. Er det noen av dere som har tips til meg om butikker jeg må gå innom? Kanskje noen fine vintagebutikker hvor jeg kan finne ting som ikke alle andre har?

Det skal også være fashion week mens vi er der, så det blir nok utrolig mye god inspirasjon ute og går (literally). Jeg må bare be dere om å være tålmodige med meg, jeg skal prøve å blogge når jeg har mulighet til det, men jeg er ikke sikker på hvor ofte det blir. Jeg har forhåndsskrevet et par innlegg som snille Bettina skal poste for meg♥ Haha, den perfeksjonisten som jeg er har laget en liste til henne om hvilket innlegg som skal postes hvilken dag. Det blir i hvert fall litt som skjer her inne, så skal jeg oppdatere dere fra London så mye jeg klarer. Gleder meg til å dele alt med dere ♥ Jeg kommer nok til å oppdatere instagram oftere, så hvis dere er ekstra nysgjerrige/spente kan det jo lønne seg å sjekke der; @veronicachr.


 

Reiser i verdens mykeste genser og den mest behagelige tightsen, i tillegg til det varmeste skjerfet jeg eier ♥

 

Vi blogges i London sweethearts! 

Cozy Saturday

 • 16.02.2013 - 22:39

God lørdagskveld herligheter ♥

Ble litt sen oppdatering i dag, jeg var ute av døren ganske tidlig så rakk ikke å blogge før jeg gikk. Vi var i byen på cafè og kikket litt rundt, standard lørdag her i gården. Elsker stemningen i byen når det er lørdag, skikkelig helgefølelse. Etter vi hadde kjørt stemoren min på jobb så slapp pappa meg av på senteret. Jeg gikk og kikket litt og tok sol, deilig å friske litt opp på fargen. Jeg begynner å bli mer vant til å "bo" her, men jeg må si at Stavanger-opphavet mitt kan komme godt med. For eksempel på bussen når jeg hadde tre kroner for lite til billett tok jeg den: "Jeg er fra Stavanger så jeg kan ikke bussprisene, jeg." Hehe, lurejente!  

 

 

Beklager den utrolig dårlige kvaliteten på bildene, jeg glemte dessverre kameraet i farten i dag! Nå har jeg laget i stand litt lørdagsgodis og sitter og ser på Easy A på tv, mens jeg venter på at Tone sin reality serie skal begynne. Superdama selv det der! Er veldig spent på programmet, er det noen av dere som har sett det? 

 

 

Banan og eplebiter, chasewnøtter og 100 % mørk sjokolade, yummi ♥ Elsker slike helger hvor du kryper opp i hjørnet av sofaen med noe godt å spise og favoritt programmet på tv. For meg er det det helgen handler om, kose seg og lade opp til en ny uke. Det er såklart veldig gøy å gå ut i ny og nè, men det er vel når du gjør det sjeldnere at det blir ekstra kjekt når du først går ut? Jeg håper i hvert fall at dere har en fantastisk fin lørdagskveld, hva enn dere er ute på! ♥ 

 

 

B-town

 • 13.02.2013 - 17:33

Hei gledesspredere! Har vært litt stille her, men jeg gjorde ikke så mye i går etter jeg kom til Bergen. De andre har jo ikke vinterferie så pappa underviste på universitetet til ganske sent, og både stesøsteren min og stemoren min var ute. Men da fikk jeg fred og ro til å slappe av etter reisen. I dag dro jeg faktisk ut til byen ganske tidlig. Jeg var borte og sa hei til noen kompiser når de hadde friminutt siden det var så lenge siden jeg hadde sett dem. Etterpå gikk jeg rundt og kikket litt i butikkene så jeg ikke skulle fryse ihjel mens jeg ventet på pappa. Fant ikke noe særlig, men endte opp med en guttegenser av alle ting! Viser den lengre nede i innlegget, den er utrolig kul.

Vi var oppe på Det Juridiske Fakultetet så pappa kunne vise meg litt rundt i auditoriumene, biblioteket osv. 

 Fikk litt Harry Potter følelse når jeg gikk inn de dørene, liker det. Det så ikke så gammelt ut inne da, det var ganske åpent og fint. Det var tilfeldigvis sånn dag der forskjellige advokatfirmaer har sånn stands og snakker med elever om eventuelle læreplasser når de har fulltført eksamen. Det virket utrolig gøy. Etter at vi hadde sett litt rundt gikk vi på stamcafèen vår og drakk varm sjokolade. Det trengtes, for i dag var det iiisende kaldt ute!

Hei turist, hehe neida. 

 

Her er det jeg kjøpte i dag: 

 

 

Genser fra Carlings, åå denne var dødskul! Mannen i butikken så veldig rart på meg da jeg spurte om han kunne ta den ned til meg, men bare vent, slik jeg har tenkt å sette den sammen i antrekk blir det utrolig kult. Neglelakkfjerner fra Bik Bok, gleder meg til å teste den ut. Jeg er vanligvis veldig skeptisk til klesbutikker som plutselig begynner med sminke i tillegg så er veldig spent. Lauren Conrad bok om forskjellige stiler, mote osv, god inspirasjon! Og til sist deksel fra Bik Bok, utrolig søtt til sommeren ♥

 

Har dere gjort noe gøy i dag? 

 

 

Ses i Bergen

 • 12.02.2013 - 14:01

Hei herligheter!  Nå sitter jeg på flyplassen og skal straks gå ombord i flyet til Bergen, gleder meg. I går var jeg med jentene og feiret Zahra som ble 19. Det var en utrolig koselig kveld. Det føltes rart at jeg ikke skal se dem på to uker nå, er jo så vant til å se dem hver eneste dag. Kommer til å savne dem. 

Tror dette var det beste bildet fra i går: 

 

 

Fine Maren ♥

 

Før vi dro til flyplassen så var jeg og sto på skøyter med mamma og lillebroren min. Koselig med litt familietid før jeg skulle dra. Det var nydelig ute med strålende sol og glitrende klar is. Jeg hadde pakket alt klart så vi dro rett fra Stokkelandsvannet til flyplassen. 

 

 

Jeg har pakket den gigabagen i og med at jeg skal være der i fem dager, men har en liten mistanke om at jeg har pakket endel for mye. Jaja, bedre å være på den sikre siden! Jeg har også pakket med litt skolebøker, skal prøve å få unnagjort endel så det ikke blir så altfor travelt etter ferien. Kjørte enkelt og behagelig antrekk i dag ettersom jeg skal sitte på et fly og deretter ta flybussen inn til sentrum og møte pappa der siden han er på jobb. 

 

 

 

Nå må jeg avslutte og gjøre meg klar til å gå ombord. Vi ses i Bergen fininger! 

Rise and shine

 • 11.02.2013 - 12:35

God morgen mine fine solstråler! woow våknet opp til det lesertallet i dag, så gøy. Jeg får så utrolig mange oppmuntrende kommentarer for tiden, det er så godt å vite at noen har tro på meg og det setter jeg virkelig pris på! Jeg har forresten glemt å fortelle dere at i slutten av feburar skal jeg også begynne å skrive for Sandnesulf.no. Ikke at jeg er så spesielt fotballinteressert, men det blir veldig gøy å være med på litt nye ting og møte nye mennesker. Gleder meg. 

I dag våknet jeg opp til at lillebror sendte meg tre wordfeud invitasjoner, sånn er det når lille knøttet har blitt stor og fått seg mobil. Jeg lå i sengen i over en time og bare nøt solstrålene som varmet ansiktet og armene mine. Det beste med ferier er definitivt morningene. 

 

 

Nå er frokosten inntatt, og jeg planlegger med Silje når vi skal møtes. Må løpe noen ærender før vi skal ut og feire Zahra som er 19 i dag! Gratulerer så mye med dagen skatten! ♥ Dette blir en fin kveld med jentene! Fint med litt kvalitetstid med de beste før jeg drar til Bergen i morgen. 

 

Hva skal dere i dag skjønninger? 

Vinterferie

 • 09.02.2013 - 10:08

Dere er så gode og tålmodige. Jeg ble kjempeglad da jeg så at dere fortsatt kom innom og la igjen kommentarer, selv om det var litt stille på bloggfronten. Når jeg ikke får tid til å blogge så oppdaterer jeg i hvert fall på instagram: veronicachr. Beklager fraværet de to siste dagene, den siste innspurten mot vinterferien var tung, men endelig kan jeg puste lettet ut. Kjenner at jeg var veldig klar for en ferie, selv om jeg frykter at det blir endel skolearbeid i ferien også. Jeg skal i hvert fall fokusere på å pleie meg selv litt. Jeg drar til pappa i Bergen på tirsdag, det blir godt å komme seg bort litt. Jeg elsker å reise og se andre ting, selv om det bare er til Bergen. Dagen etter jeg kommer hjem fra Bergen drar jeg til London med klassen, så denne frøkna kommer til å være på farten! Og jeg skal ha dere med meg på alt ♥ Men først skal jeg lade opp med rolige dager, gode bøker, noe varmt å drikke, lange turer ute i solen, cafèbesøk, gode treningsøkter og alt annet jeg elsker å gjøre, kun for meg 

Det synes jeg dere også skal gjøre, for det fortjener dere alle og enhver. Gjør noe fint for dere selv kun fordi dere selv liker det og fortjener å ha det godt. 

 

 

Hvis dere har vinterferie nå, hva skal dere?


Linkerunde

 • 04.02.2013 - 20:55

Hver dag er det innom kjempemange herlige mennesker og leser det jeg skriver. Men jeg er litt nysgjerrig på dere også. Så derfor tenkte jeg å ha en liten linkerunde hvor jeg linker til den bloggen jeg legger ekstra merke til.   

Det jeg vil at dere skal gjøre er å skrive navnet deres og alder, og hvorfor du leser min blogg. Lik facebook siden min her , og legg igjen en kommentar om at du er med. Husk bloggadresse! Selv om du ikke har blogg så hadde jeg satt veldig pris på om du uansett ville skrive navnet ditt og hvorfor du leser. 

 

Lykke til herligheter ♥

''A friend is someone who knows all about you and still loves you.''

 • 04.02.2013 - 17:23

Heihei! Bettina her.


Veronica kunne desverre ikke blogge idag. Nettop fordi hun er så flink at hun går på Mattekurs. Jeg var med henne sist halvår på dette, men hadde ikke tid dette halvåret. 
Dermed så blir det bare et lite gjesteinlegg fra meg. Har ikke så mye og fortelle, men kan i hvert fall si at Veronica er verdens beste jente. Har kjent henne helt siden jeg var 2år, og har alltid vært bestevenner siden den gang. Det finnes faktisk ikke en mer omtenksom og snill person! Hun har faktisk alt, ikke bare er hun kjempe fin, men hun er også så utrolig smart og flink i alt hun gjør! Har aldri opplevd at Veronica bare har gjort noe raskt, for å bare få det ferdig. Nei, hun skal alltid ha alt helt perfekt. Utenom hennes talenter i absolutt alt, er kun kjempekjekk å være med! Alltid med på noe kjekt, og spontant. Veronica og Bettina på tur, er alltid morsomt! Vi ender som regel opp med det helt motsatte en det vi egentlig skulle. 


Men siden jeg ikke har noen bilder fra helga, slenger jeg bare ut noen bilder vi tok for noen helger siden:  Love you Sissie! 

 

Ukens spørsmål #2

 • 03.02.2013 - 21:48

Hvilke blogger leser du?  Den eneste bloggen jeg leser fast er min kjære Maren sin! Ellers er jeg innom de som kommenterer hos meg, og gjerne litt forskjellige på topplisten innimellom. 

 

(Stem på henne her som årets fotoblogg!)Har du bloglovin? 

HER

 

Er du russ 2013?  Yess det er jeg! :-D 

 

 

Kan du lage et innlegg om hvilken sminke du bruker? Såklart kan jeg det!

 

Hvor er toppen fra? Den er fra Bik Bok! 

 
Hvilke serier ser du på? 
 

Noe du lurer på til neste gang?

Ready for the weekend

 • 01.02.2013 - 14:51

Hei skjønnheter, har dere en fin start på helgen? Jeg elsker dager som dette. Det er strålende sol, og det merkes godt på humøret! Vi fikk jobbe hjemme i dag noe som passet ganske greit siden jeg ikke har vært helt god. Har jobbet med særemne, er snart ferdig, men føler hele tiden det er noe som kan skrives bedre. Andre som har det sånn?

 

 

Har på følelsen at dette kommer til å bli en veldig fin helg. I morgen er det karneval med russen, gleder meg. Jeg elsker å kle meg ut, så disse "tema-kroene" passer alltid perfekt for meg. I kveld blir det bare god mat og avslapping med Idol, har blitt helt hekta på det programmet. Synes det er så mange flinke, og sitter helt klistret til tven når noen jeg synes synger fint skal få vite om de går videre eller ikke. Hehe, tar av. 

I dag ble en liten eksperimentell dag i klesveien. Av og til får jeg noen bilder i hodet av et antrekk jeg har lyst til å gå i, enten blir det veldig fint, eller veldig stygt... Er i hvert fall spent på deres mening! Her er en liten sniktitt: 

 

Håper alle får en fantastisk helg, hva enn dere skal ♥ Vil gjerne høre om dere skal noe gøy? 

 

Rolig lørdag

 • 27.01.2013 - 00:47

Hei dere!  Håper alle sammen har en fin lørdag. Åå dette er garantert favorittdagen min, elsker alt med lørdager; rolige morgen med god frokost og goodfeeling-musikk, du pynter deg gjerne litt ekstra og føler deg bra med deg selv, glade mennesker, og et er generelt en god og lett stemning over dagen. Dagen på Kremmerhuset var herlig, både med Carina, og kundene som var i så godt humør, det liker vi. Dagens gledesspreder må være en gutt som sto og spilte gitar i gaten og sang helt utrolig fint, måtte stoppe opp og høre på ham. Det endte med at jeg tømte lommene og vesken for alle småpengene jeg hadde og la dem i gitarkassen hans. 

Etter jobb var jeg ute og spiste med familien, koselig. Nå har Silje nettop gått, vi har slappet av og øvt på bilteorien. Det endte egentlig med at vi bare ble overtrøtte og satt og tullet, det er få jeg ler så mye sammen med som med henne. Krampe i magemusklene og lattertårer.


Lille, kosete løven min måtte være med på bildet ♥

 

Har dere hatt en fin lørdag? 

Gangster Squad

 • 24.01.2013 - 23:22

Hei dere! Beklager fraværet mitt, her har alt gått i ett. Skole, trening, øving på teori osv, håper dere forstår!

I går var jeg på kino med jentene, og vi så en dødsrå film; Gangster Squad. Jeg pleier egentlig ikke å like sånne type filmer med mye skyting så veldig godt, men denne digget jeg! Elsker den tiden filmen er laget til; klærne, musikken, nattklubbene, bilene, alt. Den hadde en perfekt blanding av alt, i tillegg til gode skuespillere! 

 

 

Noen andre som har sett den ? 

christmas love

 • 25.12.2012 - 22:58

God jul alle mine kjære! ♥♥♥♥♥

Hvordan har dere det? Håper dere har hatt en fantastisk julefeiring og kost dere masse! Bloggen ble litt borte i den travle førjulstiden. Jeg jobbet hver eneste dag, og tiden utenom det gikk til julegavehandel og andre forberedelser, beklager det! Føler alt gikk utrolig fort, litt trist å tenke på egentlig! Men nå er jeg i hvert fall her, og har fått ladet opp batteriene og kost meg en hel del! Jeg elsker julaften og alle tradisjonene rundt jul ♥ Jeg ble såå glad da det begynte å snø på kvelden på lille julaften! Var så koselig da jeg la meg og lyttet til vinden som ulte og pisket mot husveggene, stemning ♥  Julaften var perfekt med Tre nøtter til Askepott på tv, koseklær, snø, grøt, finkjole, god mat og nydelige gaver! Vi har det virkelig for godt.. 

 

 

Nå skal jeg bare kose meg og pleie meg selv, gå i varme, behagelige klær og se koselige julefilmer. Og kanskje mest av alt tilbringe mye tid med mine nære og kjære, er så glad jeg har dem! Gå i juleselskaper og spise masse god mat, fordi det er lov, og nyte resten av denne herlige høytiden ♥ 

Hvordan er deres jul ? 

God juleklem ♥ 

I´m ready for you, Mr. Grey

 • 16.12.2012 - 13:23
 

Gjett hva jeg gjorde i går? Jeg var på sånn maskerade greier! Å jeg elsker å kle meg ut med slike fine masker. Dessverre gikk de fleste maskene av med det samme på dansegulvet, men det var gøy å pynte seg med dem fordet! Som dere ser hadde jeg fiftyshades masken ♥♥♥♥

 

 

Vi hadde et kjempekjekt jentevors og jeg koste meg masse! Det var en kjempekjekk kveld ♥ 

 

Hadde dere en fin lørdag? :-) 

førjulskos

 • 15.12.2012 - 02:12


 

 

Åå jeg hadde verdens koseligste kveld i dag med jentene! Er alltid så kjekt når vi samles ♥ Vi bakte pepperkaker, drakk julebrus, hørte på julemusikk, snakket og lo! Alt som hører til juletiden. Jeg kom virkelig i julestemning med all snøen utenfor, vinden som blåste og den koselige stemningen inne! 

Laget en spotify liste med noen av julesangene vi hørte på her . Skal legge inn flere sanger etter hvert også. 

Synes julesnoren min ble så fiin! 

 

Nå er jeg faktisk helt utrolig trøtt , det har vært en laang dag og jeg skal opp tidlig på jobb i morgen også. Har pyntet litt over sengen min også så gleder meg til å sove der ♥ 

 

Hvordan har deres dag vært ? :-) 

Nattaklem ♥  

 

snart helg

 • 14.12.2012 - 14:50

Hei alle fininger ! ♥ 

Jeg skal straks på jobb og ville bare stikke innom raskt for å ønske dere en fin helg! Håper dere har hatt en fin uke, og klapp dere selv på skulderen for alt dere har oppnådd denne uken og lov meg å pleie dere selv i helgen og bare gjør akkurat det dere vil! Kos dere ♥  

I kveld får jeg besøk av verdens herligste jenter og vi skal ha en liten julekveld med pepperkakebaking og kako og alt som hører til juletiden, gleder meg! 

 

Bluse fra Bik Bok // Genser fra The New Yorker // Bukse fra Vero Moda 

 

PS: har du planlagt å spise noe snacks i helgen? I dag er alle Snacks skåler på Kremmerhuset på 50 %, kom innom! ♥ 

vil ha flere morninger som denne

 • 13.12.2012 - 10:10

For en morgen! Jeg var tidlig oppe for å trene før skolen, men det var jo helt umulig å gå ute. To meter snø og ingen spor å gå i så jeg måtte bare snu og gå hjem hvis jeg skulle ha en sjanse til å rekke skolen. Etter å ha ventet på bussen i over en time fikk jeg vite at vi ikke trengte å komme til skolen, for ingen andre kom seg bort heller. Så nå sitter jeg inne i varmen og koser meg med morgenkaffe og leser i blad for inspirasjon. Det knitrer i peisen og utenfor snør det fortsatt, koselig ♥ 
Skulle ønske jeg hadde så god tid hver morgen så jeg virkelig kunne skjemme meg selv bort litt! Hele dagen blir så mye bedre når du har en fin morgen ♥

Er det flere som er snødd inne i dag? 

trening med beste

 • 12.12.2012 - 19:15

Da har jeg pakket meg inn og er klar for å gå ut i snøstormen! Skal trene med Bettina beste ♥ Det blir gøy! Tror jeg skal trene bein og mage hovedsakelig. Nå må jeg løpe, blogges ♥

wednesday

 • 12.12.2012 - 16:48

God onsdag skjønninger ♥

Tenk at vi er allerede halvveis i uken! Dagene går så utrolig fort, er gøy når det skjer så mye! Vi hadde en stor gymtest på skolen i dag, og det gikk veldig bra! Så nå skal jeg belønne meg selv med kesam og mandariner mens jeg øver til naturfagsprøven. Dagens trening blir ikke før litt på kvelden. Håper dere har en fin dag, så blogges vi senere ♥
bambi på isen

 • 12.12.2012 - 00:19

God kveld herligheter ♥

Håper dere har hatt en fin dag! Det ble en sen oppdatering for her har alt gått i ett hele dagen. Etter skolen skulle jeg ta påfylling av noen vaksiner som jeg tok, da jeg reiste til Afrika i sommer slik at de skal vare livet ut. Og deretter skulle jeg rett på jobb! Da jeg løp mot bussholdeplassen fordi jeg så bussen komme kjørende lenger borte i veien, så forsvant plutselig bakken under meg og før jeg klarte å reagere så lå jeg nede på bakken - head first. Det gjorde  utrolig vondt, og ikke minst var det flaut foran de andre som ventet på bussen.. Med oppskrapte hender og vonde knær satte jeg meg på bussen, skikkelig bambi på isen! 

Slik så jeg ut i dag: 

 
Genser fra Vero Moda // Bukse fra Bik Bok 


 Skjerf fra Zara // Klokke fra Guess

Etter jobb hentet Sofie, Marita og Silje meg så jeg var litt med dem. Koselig med litt kvalitetstid med jentene midt i den travle uken ♥ 

Jeg hadde kjøpt med meg litt fra jobb så det ble litt julekos på bordet; mandariner, brente mandler, og røde lys med duften Cranberry Spice, så nå smaker og lukter det jul ♥ 

Det var jo forresten 30 % på all blacks på Bik Bok i dag så da kjøpte jeg meg en veldig fin topp jeg har sett på en stund! Jeg er veldig svak for peplum plagg og elsker åpen rygg så den passet meg perfekt! Gleder meg til å bruke den i helgen ♥ 


herlig morgen

 • 11.12.2012 - 09:19

God morgen sprekinger! ♥

Hvordan er starten på uken deres? Min er topp! I dag startet jeg morgenen med en intens styrkeøkt. Jeg fokuserte på mage, armer og litt rygg. Det er så herlig å trene om morgenen, blir i så godt humør av det og ikke minst får jeg et super-overskudd til resten av dagen, jippi ♥

Det eneste som er vanskelig er å legge seg tidlig kvelden før og å komme seg opp neste morgen, men etter en varm kopp med kaffe kjenner jeg at det kvikner litt til! 

Frokosten besto av en god kopp karamell kaffe, cottage cheese med litt sukkerfritt bringebær syltetøy og valnøtter ♥ Jeg er ikke så sulten så tidlig om morgenen, men godt å ha litt i magen når kroppen skal jobbe såpass mye! Ha en fin dag videre, klem♥

Snuggle

 • 27.11.2012 - 00:10

Kjære lesere ♥

Hvordan er starten på en ny uke for dere? Det ble visst en veldig sen oppdatering i dag, men alt har gått i ett hele dagen. Dro rett på jobb fra skolen og deretter rett på trening. Trente med Katrine og Siri i dag, alltid gøy å trene sammen med andre! Spreke jenter ♥ Det var en god start på uken for meg! Nå sitter jeg i sengen med et glass jordbær smoothie og leser litt, godt med litt kvalitetstid med seg selv etter en travel dag! Lader opp til flere innholdsrike dager resten av uken! Nattaklem ♥

Min nye yndlingssang 

24.11.2012

 • 24.11.2012 - 01:17

Kjære lesere ♥

Kvelden i går var utrolig gøy! Vi kledde oss i fargerike klær og tusjet oss i ansiket slik at det lyste i mørket når vi kom bort på Pure. Det var masse folk og vi danset fra vi kom til vi gikk. Er alltid gøy å gå ut med jentene! 

I dag var det på skolen og rett på jobb. Rakk såvidt å gå hjem og spise litt og slikt, før Sofie kom og hentet meg og de andre for vi skulle på kino. Vi så Breaking Dawn Part 2 ♥  Det er så lett å drømme seg bort i de filmene/bøkene! Alt er så nydelig. Var litt trist da filmen var slutt og jeg visste at det ikke skal komme flere... 

Skal øyeblikk legge meg til å sove. Kjenner at jeg er sliten på alle måter etter en hektisk uke. Jeg har lagt mye press på meg selv med alt jeg skal klare og gjennomføre, men jeg skal få til alt! Aller helst vil jeg løpe ut i regnet og løpe langt avgårde til et nytt sted hvor ingen kan nå meg. Det hadde vært så befriende herlig! Men det beste alternativet jeg har nå er å sove og våkne opp til en ny, fin dag med masse av muligheter foran meg! 

Håper alle har en fin begynnelse på helgen, og at dere klapper dere selv på skulderen for alt dere har oppnådd uken som har vært! 

Skal sovne til denne

RAVEPATY

 • 22.11.2012 - 20:53

Hei søte lesere!
I dag har alt gått i ett med skole og kjøring og jobb men nå er jeg endelig hjemme med jentene og vi gjør oss klar for rave russekro! Det blir bra!
Ha en fin kveld!
Tilbake

 • 21.11.2012 - 23:01

Hei vakringer ♥

 Jeg har savnet dere. Savner å ha et sted jeg kan dele ting, skrive og legge ut bilder. Når noen sier at de savner bloggen min så kjenner jeg at det stikker litt i magen. Jeg har det veldig travelt med jobb, skole, trening, venner osv, men trives veldig godt med det! Det blir kanskje litt mellomrom mellom oppdateringene, men vær tålmodige med meg! 

I dag har jeg fått unnagjort endel kjedelige ting som måtte gjøres! Vasket hele kjelleren min og begynt å øve til en historie prøve vi skal ha på mandag, ettersom helgen min blir veldig travel med jobbing. I morgen er det mye kjekt som står på tapeten. Skal først på skolen, kjøretime, jobb , og så blir det jentevorsh hos meg før vi drar på raveparty for alle russ i Rogaland! Gleder meg! Oppdaterer dere underveis ♥

 

 

Ha en fin kveld skjønninger! frognerparken

 • 07.10.2012 - 18:07

Nå sitter jeg og Lena trøtte og slitne og slapper av oppe i leiligheten. Har vært ute helt siden vi kom hit så var deilig med en liten pause! 
Vi har gått en tur i Frognerparken, og ned til Akerbrygge osv. Var veldig koselig for det var jo så herlig høstvær, litt kaldt men varm sol ♥  Og se så fine farger det var på trærne da!  

Etter å ha gått en stund satte vi oss på en restaurant og spiste god mat, var kjempesulten. Nå slapper vi bare av litt før det blir kino i kveld! 

Fremme i Oslo

 • 07.10.2012 - 09:06

God morgen solstråler!
Nå sitter jeg på starbucks og venter på Lena. Vi tok forskjellig fly, men bare med halvtime mellomrom haha! Har bestilt hver vår frappucino så tenker hun blir glad når hun kommer!
Var så utrolig trøtt og kald på flyet, men da vi nærmet oss oslo og solen brøt gjennom skylaget så var det bare herlig!
Ser frem til en fin dag i hovedstaden med Lena<3

fly away

 • 07.10.2012 - 08:00

Nå sitter jeg på flyet til Oslo. Jeg elsker å se ut av vinduet på det sukkerspinn - aktige skydekket under meg og solstrålene som bryter gjennom det. Det er så godt å reise bort litt, se andre steder og oppleve nye ting. Jeg elsker virkelig å reise, og har en drøm om å reise verden rundt. Mest av alt vil jeg reise til steder jeg aldri hadde kommet på å reise selv. Jeg vil lukke øynene og snurre en globus fort rundt og rundt, for så å plassere fingeren på den og åpne øynene igjen - dit skal jeg reise. Reise til det ukjente og oppleve alt verden har å by på. Verden er vakker ♥ 

Nå gleder jeg meg til noen fantastiske dager med Lena, deilig med ferie ♥


 

 

Hva skal dere i ferien? Og hva må en perfekt ferie inneholde i deres øyne?

i reisevesken

 • 07.10.2012 - 00:26

 

Da står reisevesken min klar! Har alt jeg trenger + macen og kameraet skal også være med såklart så det blir blogging fra Oslo også ♥

Må huske å kjøpe iste og drops på flyplassen, nødvendig til flyturen! 

 

 

going to the cinema

 • 06.10.2012 - 20:49


 

Har hatt en kjempekoselig dag i det fine høstværet! Elsker når det er kaldt, sol og bladene på trærne skinner i sterke, rødlige farger. Har gjort et par ærend, var på tur i skogen med Aldina og spiste på restaurant med Lena ♥ 

Nå drar jeg på kino med Nora og Lena, vi skal se Taken 2. Gleder meg! 

ute på sjørøvertokt

 • 06.10.2012 - 12:25

Hei mine kjære ♥ 

Beklager så lite oppdatering di to siste dagene. På fredag var jeg på piratkro, det var utrolig gøy! Forshet med Lena og Nora + et par kompiser, før vi dro videre til Opera. Det var utrolig masse folk og vi møtte mange vi ikke hadde sett på lenge så det var veldig gøy! Klokken to var jeg hjemme, og siden det var på en torsdag var det skole dagen etter. Jeg var så utrolig trøtt, men det var verdt det! Har fortsatt masse svarte flekker på armene etter vi tegnet armene fulle av pirat tatoveringer haha! 

I går var jeg med Bettina, Zahra, Marita, Sofie og Silje en liten stund. De reiser til Tyrkia i dag så jeg skulle si hade og sånn. Kommer til å savne dem ♥

Nå skal jeg straks løpe ut døren for å gjøre et par ærender, før jeg skal møte min søte Aldina ♥  Kameraet blir med, så kommer bedre oppdatering med bilder senere! 

Og til dere som har høstferie nå: GOD HØSTFERIE ♥ Kos dere masse og nyt ferien med mange kjekke opplevelser! 

 

 

hilsen en liten pirat

jenta som forsvant

 • 03.10.2012 - 23:07

Hei dere ♥

Kom akkurat hjem, har vært en tur oppe hos Silje. Hun, Bettina og Zahra hentet meg på jobb. Jeg hadde laget frappeccinos til alle siden di er så glad i det ♥ Vi dro hjem til Silje for å se en dokumentar på Tv2 som heter "Jenta som forsvant". Den handlet om menneskehandel i Norge, og fokuserte på en jente som hadde blitt tatt fra Albania, da hun var tretten år. Fordi det var faren min som har fulgt denne jenta og saken hennes siden 2008 så var han med i dokumentar filmen. Kjente jeg ble veldig stolt over alt han jobber for, og ting han har gjort. Menneskehandel må virkelig være noe av det verste en kan oppleve, og det skjer rett ute i de gatene vi går i hver dag. Det føles helt uvirkelig at jenter som er yngre enn meg blir tatt fra hjemmene sine, og får ødelagt livet sitt i byen jeg bor i. Jeg blir så sint og trist bare av tanken, det føles så urettferdig ondt. 

På slutten av filmen får faren min et brev fra jenta som nå er 17 år. Hun takker ham for alt han har gjort. Hun ønsker nå å starte et hjem for barn som gjerne har opplevd det samme og som er foreldreløse. Hun ønsker å fortelle historien sin slik at flere kan være på vakt mot menneskehandel, og kanskje redde noen ♥ Jeg håper virkelig hun når målet sitt. 

 

Del gjerne innlegget videre ♥

spontantur til Oslo

 • 02.10.2012 - 23:03

Jeg er så utrolig glad nå! Jeg skulle egentlig ikke reise noe i høstferien og bare være hjemme og jobbe, men i dag på skolen så snakket jeg med Lena for hun skal til Oslo og hente det amerikanske passet sitt, så fant vi ut at jeg kunne bli med! Ble så glad, gleder meg masse nå! ♥♥♥ Reiser på søndag så er jo bare et par dager til! 

 

Hva skal dere i høstferien?

varm pakke i posten

 • 02.10.2012 - 16:54

 

Ble såå glad da jeg fikk melding om at jakken min hadde kommet!! Så myk og god og varm, gleder meg til å bruke den på kalde dager ♥♥♥ 

Viser bilde med jakken på senere! 

 

Hvilken vinterjakke har du i år?oktober

 • 02.10.2012 - 15:06

Velkommen fine, magiske oktober ♥

 Gule, røde og oransje blader, gåturer i mørket fulle av tanker, varm høstsol på kalde kinn, lukten av regnvåt bark, glitrende frost på bakken og rosa skystriper på morgenhimmelen. 

Varme gensere, kopp med te, en god bok, lukten av peis, myke tepper, strikking, duftlys, lyden av vinden som river i husveggene og regnet som trommer mot vinduet. 

  

Jeg gleder meg til oktober! 

flukt

 • 02.10.2012 - 12:56

Jeg har ikke fått fortalt dere om sist uke, da jeg, Lena og Karoline var på kinopremieren av filmen Flukt! Det som er så gøy på media at når det skal være slike ting i Sandnes så får vi gratisbilletter. Jeg hadde egentlig ingen forventinger hverken til filmen eller selve premieren, men kan si at jeg ble veldig imponert og satt igjen med et veldig godt inntrykk! Mesteparten av filmen var filmet i Sirdalen og mange av skuespillerne, blant annet hovedrollen, og de som hadde laget filmen var fra Stavanger/Sandnes, så derfor ble den vist for første gang i Sandnes. Jeg kjente egentlig at jeg ble ganske stolt der jeg satt i kinosalen og så på en så bra norsk film laget av folk fra der jeg kommer fra. Historien var bra og skuespillerne var utrolig flinke! I tillegg var den så utrolig bra filmet, lyset og utsnittene var så fint! Og så var det en så nydelig årstid de hadde filmet på at landskapet så helt nydelig ut (hehe medianerden i meg kommer frem). 

Etter filmen kom skuespillerne opp på scenen og fikk blomster og regissøren snakket litt om filmen, det var en utrolig kjekk opplevelse! 

Traileren av filmen: 

 

 

Anbefales! 

Noen som har sett den? 

ut i kulden

 • 02.10.2012 - 07:45

Dagens:

Fargene jeg elsker for tiden: svart, vinrødt og plommefarge ♥ Høstens fineste farger! 

Jeg er sikkert verdens største frysepinne, jeg hater virkelig å være kald det ødelegger rett og slett hele humøret. Så for tiden pakker jeg meg inn i tykke varme gensere og store skjerf. Jeg går alltid med to par sokker oppi støvlene (legg merke til sauesokkene som ødelegger hele antrekket haha) og i tillegg har jeg verdens mest vind og vann tette jakke som jeg snører igjen på alle mulige steder. Når jeg går ut døren om morgenen ser det ut som jeg skal ut på båttur i verdens verste storm, men så lenge jeg er varm, så er jeg fornøyd ♥

Har brukt den geniale oppfinnelsen som har kommet på blogg.no og tidsinstilt dette innlegget så når dere leser dette løper jeg nok mot bussen så raskt som de klumsete føttene mine i støvlene tillater det. Skrev dette i går kveld, har ikke tid til å blogge om morgenen, er altfor glad i å forsove meg til det ♥

Ha en fin dag! 

 

mandagslykke

 • 01.10.2012 - 21:01

God mandag alle søte!♥

Håper dere har hatt en fin start på en ny uke! Jeg har faktisk hatt en veldig fin begynnelse på uken. Dere vet de dagene hvor du føler at alt du stresser over og bekymrer deg for kommer til å ordne seg? En slik følelse hadde jeg i dag ♥ Det gikk ganske bra på skolen, følte skoletimene gikk fort! Etter skolen møtte jeg lille søte Esin ♥♥♥♥ var så godt å se henne igjen! Vi hadde en liten lunsjdate før jeg møtte Bettina for å gå på mattekurs. Vi går på mattekurs på akademiet hver mandag, flinke jenter! Det gjelder å stå på det siste året på videregående for å kunne ha mange muligheter til å gjøre akkurat det du ønsker videre i livet! 

Nå sitter jeg og slapper av med iste og frukt med kesam, jobber litt med en medie oppgave vi har, synes det er så gøy! Dagene fremover er ganske travle, men skal skrive et par innlegg jeg kan poste litt innimellom så det ikke blir så kjedelig her inne! Noen ønsker?


 

Trykk "liker" om du har en fin mandag♥

bykos

 • 29.09.2012 - 18:37

Hei skjønninger♥

Går litt tid mellom hver gang jeg blogger, men det er så utrolig travelt siste året og det tar litt tid å komme inn i rutinene med alt som må gjøres! Jeg var helt utslitt når helgen endelig kom. Denne helgen er jeg hos faren min i Bergen. Var godt å komme seg bort litt, slapper litt mer av når jeg er her. I dag har vi hatt en kjempekoselig dag i byen. Både jeg og pappa er glad i å gå på cafè, så vi var innom begge favoritt stedene ♥ Ellers gikk vi langs Longgårdsvannet, synes det er så koselig, og kikket litt i butikkene. På Galleriet fant jeg en butikk som passet meg perfekt, så da ble det et par ting som fikk bli med hjem ♥  

 

Litt bilder fra helgen så langt! Nederst til høyre ser dere innkjøpene mine ♥

Sitter og venter på at stesøster skal komme ned, så blir et god mat og filmkos! 
 

sunday

 • 23.09.2012 - 23:06


 

I dag har jeg sovet i yndlingsteppet mitt, kost med hunden, sminket meg og drukket te ♥

Jeg gikk på besøk og drakk kakao og spiste tomatsuppe hos bestevennen min ♥

Om kvelden var jeg med verdens beste jenter og spise kinamat og leide film ♥

 

Perfekt søndag 

dream of jamaica

 • 22.09.2012 - 10:25

Godmorgen♥

Så vakkert det er ute i dag! Da jeg gikk morgenturen med hunden lå det et tynt lag med rim på bakken og frostdråpene glitret på bladene, synd jeg ikke hadde kameraet med.. 

I skrivende stund drikker jeg en god kopp med yndlingsteen min♥ De andre har gått ut så huset ligger i stillhet, deilig. Snart skal jeg gjøre meg klar for å gå på jobb!  

Ha en fin dag♥

solskinnsfredag

 • 21.09.2012 - 17:05

Hei solstråler ♥

Beklager bloggpausen, jeg har bare hatt det utrolig travelt og hatt litt personlige ting som jeg ikke kommer til å nevne her. 

I dag begynte vi ikke før kl 12 på skolen, det var så herlig å våkne helt uthvilt til strålende sol! Skoledagen gikk fort og nå har jeg ryddet og vasket, og det dufter vaniljelys i hele huset. Skal snart sykle på butikken og handle til jeg får besøk av Nora og Lena i kveld♥ Gleder meg! Har på følelsen at dette kommer til å bli en fin helg! 


 

Ha en fin helg♥

my place

 • 07.09.2012 - 10:06ice tea

 • 04.09.2012 - 23:14 

Hva er din yndlingsdrikk? ♥

my birthday party

 • 04.09.2012 - 13:41


Hadde en fantastisk kveld med verdens beste jenter! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

the most important meal of the day

 • 27.08.2012 - 07:14

God morgen ♥

catch my nightmares

 • 26.08.2012 - 22:34birthday cake

 • 26.08.2012 - 21:16
 

Bakte bursdagskake til meg selv i dag ♥

Zanzibar Breezes

 • 26.08.2012 - 17:19


 

Verdens nydeligste sted i hele verden!Vanilje milkshake og pizza margherita ♥♥♥♥

Et bilde sier mer enn tusen ord! Reef walk! Havet trakk seg laangt tilbake og du kunne gå langt ut på havbunnen. 

Kvikksand

Slange

BonfireSpa
Vil tilbake!

this is where the magic happens

 • 26.08.2012 - 10:41


 

Noen ganger når alt bare blir for mye og tusen tanker og følelser holder på å sprenge hodet mitt setter jeg meg ned med en skrivebok og bare lar pennen gli over arket uten at jeg styrer den. Ting jeg bærer inni meg som jeg ikke klarer eller tør å si høyt blir satt ord på. Både vonde og gode ting blir beskrevet og skildret, noe skjult i koder, andre direkte som om det er selve hjertet som forteller. 

Det er i disse stundene mine dypeste og beste tekster blir skapt, men tør jeg noen gang å dele dem?

birthday shopping

 • 25.08.2012 - 20:02

Hei dere ♥

I dag har alt gått i ett så har ikke rukket å oppdatere noe, har det egentlig travelt nå også for skal være hos SIlje om tre minutt! 

Jeg har fått gjort alt som sto på huskelisten min så er veldig fornøyd og lettet! Har vasket huset og skiftet sengetøy, gleder meg til å legge meg i kveld♥

Jeg var også en tur i byen og spiste med Dicle og lille søte Noah, har savnet dem sånn! Da jeg kom hjem møtte jeg to solbrune, glade fininger, mamma og lillebror! Heldiggrisene har vært på Rhodos i en uke, men var godt å få dem hjem nå! 

Jeg og mamma dro ut på en koselig shoppingtur for å handle inn til bursdagen min. Kom hjem med flere bæreposer enn vi klarte å bære! 

Liten sniktitt! 

Kjøpte også noe som jeg skal bruke i bursdagen som jeg har hatt lyst på veldig lenge. Gleder meg sånn til å ordne i stand selskap! Perfeksjonisten her har planlagt nøye og jeg er snart i mål med å fikse alt.

Nå må jeg løpe, blogges senere! 

 

Noen andre som har bursdag snart?

doll eyes

 • 24.08.2012 - 23:02

Jeg har vanligvis pleid å bare kjøpe en helt vanlig mascara uten å tenke på noe merke eller børste osv, men da jeg var på flyplassen i Amsterdam i en sånn stor sminkebutikk fant jeg en utrolig god mascara så jeg måå bare tipse dere om den! 

Doll Eyes fra Lancome

 

Børsten er utrolig god å påføre med og kommer ikke lett utfor! Føler den "følger" vippene og gjør dem litt lengre og buer dem på en måte litt utover. Haha litt vanskelig å forklare, men den er i hvert fall veldig god synes jeg! 

 
Jeg føler ofte at når du har gått med mascaraen en stund så blir vippene litt harde og klumpete, men med denne holder di seg "myke" hele tiden uten å klumpe seg eller at noe drysser av!

 

Anbefales♥

 

jobbepia

 • 24.08.2012 - 23:01

 

Da er første uken tilbake på skolen fullført + en lang dag på jobb, og jeg ligger utslitt i sengen. Jeg var så utrolig trøtt da jeg skulle stå opp i dag, lange sommernetter har snudd døgnrytmen min helt! 

Det var egentlig ganske greit å begynne på skolen igjen, merker jeg er veldig motivert og er egentlig glad for at den første uken med masse informasjon om fagene er over så vi kan begynne på den skikkelige jobbingen! Skal sette meg mål og jobbe det jeg kan for å nå dem! Holde meg disiplinert og prioritere skolen. Tenk så deilig å gå ut av videregående med et så godt vitnemål at du har friheten til å kunne velge å gjøre hva du vil fordi du har ingen dårlige karakterer som setter grenser for deg, da kan du med god samvittighet si at du er best. Tenk stoltheten og mestringsfølelsen! Ønsker du å nå langt og være den beste av det du kan bli så ikke stopp eller gi opp, for du kan klare det! 

 

Hvordan var deres første uke på skolen igjen? Har dere noen motiveringstips? 

happiness

 • 23.08.2012 - 23:34

 

Selv om jeg kanskje ikke har et stoort smil rundt munnen akkurat på bildet så er dette bildet, det øyeblikket, definisjonen av glede for meg. Jeg minnes hvor utrolig fri og lykkelig jeg følte meg. Som om noe tungt er løftet av skuldrene mine og jeg kan sykle avgårde til verdens ende.

Det var en av de siste dagene i Afrika, og imens jeg syklet langs vannkanten tenkte jeg på alt jeg hadde opplevd. Den nydelige naturen, dyrene og de fantastiske menneskene. Minnene var nå skatter begravet dypt inni meg, og jeg var så takknemlig for dem.

Lyden av havet og bølgene som knuser mot den hvite strandlinjen, den hete brisen som stryker over nakken og den glødende solen som varmer kroppen min med en myk og kjærlig hånd. Lyden av stillhet, behagelig, harmonisk stillhet. 

Akkurat i det øyeblikket kjenner jeg på verdens beste følelse. En varm følelse som sprer seg med blodet og når helt ut i tærne og fingertuppene. En følelse så sterk at den stråler gjennom øynene mine. 

Følelsen av å være lykkelig. 

 

( I forbindelse med Caroline Maria sin konkurranse: her )

ute på eventyr en torsdagskveld

 • 23.08.2012 - 23:10

Hei! 

Kom hjem for en liten stund siden, har hatt det såå gøy!

Filmen var gøy, kanskje ikke helt min humor, men Bettina som satt og hylte av latter ved siden av meg likte den visst veldig godt!  

Etter kinoen skulle vi egentlig kjøre hjem, men så ville Bettina plutselig ut til de stein sverdene i Hafsfjord så da kjørte vi ut dit haha! Er så herlig å kjøre rundt og høre på musikk og finne på ting, spesielt med disse herlige jentene!

hahahaha ♥

Nå må jeg sove, opp tidlig i morgen og fullføre første uken i 3. vgs! 

knit and army

 • 23.08.2012 - 17:37


Genser: Gina Tricot / Bukse: Bik Bok / Armbånd: Bershka 

 

Ikke den beste bakgrunnen men måtte skynde meg fordi været her skiftes like fort som en lysbryter; ene sekundet er det strålende sol og neste plaskende regn! 

 

blueberry love

 • 23.08.2012 - 17:17

 

Hei fininger! ♥

Nå sitter jeg og koser meg med en skål med mager kesam og blåbær, yummii! Syklet en liten tur før regnet tok meg, så får ta en økt på tredesykkelen senere! 

Skal snart stelle meg litt til kino med jentene! Skal se Ted, har hørt den skal være morsom. Noen som har sett den? 

 

taking care of myself

 • 23.08.2012 - 00:12

 

Noen dager gjør alt bare vondt og du vil legge deg under dynen og stenge deg inne, borte fra alt. I dag er en slik dag for meg. 

Men jeg bestemte meg for at jeg skulle gjøre ting som får meg i bedre humør og gjøre det beste utav dagen. Jeg startet med å sykle over en mil på tredesykkelen, utrolig deilig! Trening er virkelig god terapi og jeg følte meg mye mer avslappet etterpå.

Senere var jeg litt med jentene. Er det noen som kan få meg i humør så er det gulljentene mine♥ Utrolig glad for at jeg har dem! 

Jeg vet ikke hvorfor men jeg elsker når det regner. Den behagelige lyden av regndråpene som treffer vinduet, den myke hviskingen fra vinden bak hushjørnet og den varme tryggheten fra et teppe. Jeg har ligget og kost meg under teppet med den nyeste episoden av Pretty Little Liars og en kopp varm sjokolade, kjente jeg trengte det i dag. 

Nå skal jeg krype under dynen og sovne til lyden av regnet ♥ the heart of africa

 • 21.08.2012 - 21:44

Til nå har jeg lagt ut mest bilder fra Afrika reisen og ikke skrevet så mye, så nå tenkte jeg å lage et innlegg med litt mer tekst for dem som orker å lese.

Noe av det som kanskje rørte meg mest på reisen var menneskene jeg møtte. Varmen og vennligheten de møtte meg med var utrolig. De fremsto som veldig fredelige og lykkelige, selv om de bodde i et bittelite trehus og levde av det de selv klarte å dyrke. De satte pris på det lille de hadde, noe jeg misunner dem. Her hjemme føler jeg at alle er opptatt av å ha mer og mer. Enten det gjelder å ha de kuleste klærne, iPhone, hus, hytte og båt. Vi lever veldig materialistisk og setter ikke nok pris på de små tingene som du bare kan få gjennom kjærlighet fra andre mennesker. Ikke ta dette feil, det er mange som er flinke til å verdsette små gleder og ikke være så opptatt av å ha mest mulig penger osv, men da jeg så disse menneskene hoppe og danse i elven for å vaske seg, leke med små steiner og sitte hele familien rundt et bål og lage mat, kunne jeg ikke hjelpe for å føle meg veldig dårlig og urettferdig. De var alle så imøtekommende og ville gjøre alt for at vi skulle føle oss velkomne. De var også veldig nysgjerrige og prøvde å spørre om ting og svare tilbake så godt de kunne. 

Nå som jeg har begynt på skolen igjen klarer jeg ikke å la være å tenke på skolen vi besøkte i en liten landsby. Bygningen var nedslitt og gammel, og klasserommene var små enkle rom med bare en tavle og pulter. Det var også altfor mange unger i forhold til plass så det var veldig trangt. De hadde ikke råd til å kjøpe flere pulter så fire personer måtte dele en pult. Læreren fortalte at dette gjorde det veldig vanskelig  fordi ingen fikk plass til hendene når de skulle skrive.

Jeg føler meg utrolig heldig som har møtt alle disse menneskene, og det går ikke en dag uten at jeg tenker på dem. Bare å møte dem har lært meg mye. Jeg ser ting i et litt annet perspektiv, og føler meg heldig som lever i et så godt land, går på en god skole og er frisk. Jeg skal begynne å verdsette disse tingene mer. Sanje waterfalls

 • 19.08.2012 - 22:16


 

Fire timers gåtur i regnskogen! Varmt og tungt men så verdt det! Det var helt magisk å gå i den tette skogen, og på toppen av den lange fossen på bildet badet jeg. Iskaldt, men herlig! 

filmsøndag

 • 19.08.2012 - 17:58

Hei dere!

Siden jeg føler søndag er en typisk koseklær, film og noe godt å spise - dag tenkte jeg å komme med to filmanbefalinger: 

The Lucky One: Filmen handler om en gutt i millitæret som finner et bilde av en jente midt ute i krigen. Fordi han går bort og plukker opp bildet blir han ikke tatt i eksplosjonen som de andre gjør. Når han kommer hjem er han fast bestemt på å finne jenta på bildet og gjøre gjengjeld for at hun reddet livet hans. Utrolig nydelig og søt film!

 

Soul Surfer: Denne overrasket meg veldig! Når jeg først så traileren kunne det virke litt som en standar strand og surfe film men da jeg begynte å se forsto jeg raskt at den var så mye mer! Filmen er basert på en sann historie og handler om en jente som elsker å surfe og har begynt å konkurrere fordi hun vil bli proff. En dag når hun er ute blant bølgene blir hun bitt av en hai og mister hele armen. Måten hun kjemper for å kunne surfe igjen er utrolig og jeg satt med frysninger flere ganger. Hun blir et forbilde og håp for mange andre. Quote fra filmen: I am not sorry about what happened to me, because now I can embrace more people than I ever could with two arms. 

Har dere noen filmanbefalinger? 

 

last summer party

 • 19.08.2012 - 12:55

God Søndag! ♥

Andre som var ute i går? Det var i hvert fall jeg! Var i en kjempekjekk bursdag til bestevenninnen min Bettina med noen herlige jenter♥ Følte det var siste festen for sommeren... Tenk at det er skole i morgen! Var litt kjipt, da de andre dro på byen og jeg og Silje måtte gå hjem. Gleder meg til jeg blir 18, ikke lenge til: 9 dager!! 

haha dette var det fineste bildet fra kvelden! Meg og søte Marita♥

 

Nå skal jeg sette på en film som heter Soul Surfer, tror den skal være bra. Imens skal jeg jobbe med et lite prosjekt i forbindelse med min egen bursdag!

 

Hva bruker dere siste feriedag på?

 

 

lunch box

 • 17.08.2012 - 13:05

Kjøpte verdens søteste matboks i går♥ Nå blir det kjekkere å pakke med seg lunsj til skolen! 

Fra Kremmerhuset♥

Kan tilbringe timer inne på den butikken der, endte opp med at kjæresten måtte dra meg med ut derfra i går og si: Nei Veronica du har masse av det fra før... 

breakfast in the sun

 • 17.08.2012 - 12:49

God morgen solstråler! 

Ble så glad, da jeg våknet og så at det var sol ute! Elsker slike rolige morninger når jeg kan sitte ute på terrassen og spise frokost og slappe av. 

 

Snart skal jeg ta meg en liten sykkeltur, må benytte sjansen til å trene ute når den er der! Synes det er så mye herligere å trene ute i frisk luft! Senere blir det jobb! 

 

Hva er deres planer i dag?

 

safari

 • 17.08.2012 - 00:15

 

Safari var helt fantastisk! Å være så nært dyrene, bare 1-5 meter borte og se hvordan de levde i sitt naturlige element, det fikk meg til å aldri aldri mer ha lyst til å gå i en eneste dyrepark eller vannpark igjen! 

Naturen er nydelig♥

 turquoise

 • 14.08.2012 - 18:28

 

Mikumi National Park

 • 14.08.2012 - 18:05

Da vi kom til Tanzania sov vi en natt på hotell i Dar Es Salam, og ble hentet neste morgen og fraktet til Mikumi National Park. Vi bodde i en nasjonalpark som lå midt i "bushen". Det var utrolig fint der! Jeg og stesøsteren min delte telt, og det var også basseng, restaurant og bar. Om kveldene pleide vi først å sitte i en liten stue ved bålet og kose oss før vi gikk inn i restauranten hvor maten ble servert. Når vi satt i stuen om kvelden pleide det å komme noe som de kalte for Bush Babies, verdens søteste dyr: Vi matet dem med frukt, brød og popcorn! Så utrolig søte og vennlige♥

Om natten når vi skulle sove ble vi følgt hjem av vakter som hadde spyd og pil og bue fordi det kunne være dyr rundt og gikk, og da vi krøp sammen oppi sengene lå vi og lyttet til apekatter som skrek, og dyr som raslet i buskene utenfor. Midt på natten våknet vi av at det var dyr som var ute og gikk på terassen vår. Det var som regel hyener eller et slags kattedyr og noe som heter honey budger som ligner på grevling. Jeg syntes først det var litt skummelt, men vi var helt trygge og det var en utrolig opplevelse å sove i et telt og lytte til Afrikas nattelyder.  Om morgenen gikk vi rett ut på terassen i den friske luften og da kunne det ofte hende at buskene var brukket og ødelagt etter en elefant og babyen sin som pleide å holde seg i nærheten trasket seg gjennom for å gå opp til bassenget og drikke. 

 

To be continued....

skinny dipping

 • 14.08.2012 - 16:14

Heei dere ♥

I går hadde jeg sikkert en av de kjekkeste kveldene i hele sommer! Er en natt jeg kommer til å huske lenge og fikk en skikkelig god sommer følelse inni meg ♥

Jeg, Silje, Marita og Sofie var samlet hjemme hos Zahra og bare spiste og koste oss♥  Da de andre gikk ble jeg og Silje igjen for vi skulle sove over. Rundt klokken ett fant vi ut at vi ville ut og få litt frisk luft, og Zahra foreslo at vi kunne kjøre ut til Sola stranden. Da kom jeg på et bra forslag: Vi bader! 

Så da kjørte vi ut til stranden, litt fnisete og litt nervøse, men vi var bestemt på å gjennomføre det. Havet var svart og alt vi kunne se var det hvite melkeskummet når bølgene knuste mot land. Vi kledde av oss raskt og klønete. Det var en mild sommernatt og kjente bare den kjølige havbrisen. Vannet var kaldt, men vi var mest redde for pigghå haiene som det sto i avisen har kommet til Sola stranden... Så vi gikk ikke så langt uti! Vi satte oss ned i det kalde vannet og hylte og lo av både kulde og fryd når bølgene slo mot oss. Det var en herlig følelse. 

Da vi kjørte hjem satt vi godt pakket inn i jakkene, med sandete bein, klissete hår av saltvann og et stort fornøyd smil rundt munnen. Dette var en kveld vi ikke ville glemme.

 

 

hjemme fra andre siden av jorden

 • 12.08.2012 - 23:41

Det har gått et par dager siden jeg kom hjem fra Afrika, men jeg holder fortsatt på å fordøye hele reisen og tenke gjennom alle inntrykkene og opplevelsene. Det var en fantastisk tur og jeg har opplevd mye fint, og noe trist. Jeg vet at jeg har mange minner som jeg alltid kommer til å ha med meg og som kommer til å påvirke meg. Jeg hadde en veldig rar følelse inni meg, da vi kjørte hjem fra flyplassen i Norge og jeg så ut av bilvinduet på gatene og menneskene og tenkte på hvor anderledes det er fra Afrika. Jeg kommer aldri til å glemme menneskene og kulturen der nede. Håper jeg får reise tilbake dit en dag! 

Jeg vil gjerne dele noe av det jeg har opplevd med dere, men jeg deler det litt opp siden det er så mye! 

 

- Veronica

magic mike

 • 24.07.2012 - 01:42

Hei lovebugs♥

i dag har vært en fin dag. Vi hadde besøk av noen venner av pappa og de, og etterpå dro de voksne på konsert mens jeg og stesøsteren min gikk på kino. Filmen vi så var Magic Mike, en skikkelig jentefilm! Den var veldig gøy og anbefales sterkt til alle jenter!

 

 

Nå skal jeg krype under dynen og nyte siste natten i en god og myk seng, for de neste fire nettene skal jeg tilbringe i denne lille saken:

 

Drøm søtt♥

mitt lille land

 • 23.07.2012 - 00:37

Jeg har stirret på det tomme innlegg - feltet flere ganger i dag. Det er vanskelig å finne ord for å beskrive, de blir liksom bleke og rekker ikke opp til sin betydning. For et år siden satt jeg på flyet på vei til ferie med en stor klump i magen. Jeg kjente ikke noen som hadde blitt skadet eller drept, likevel føltes det som om jeg hadde et tomrom inni meg. Jeg ville ikke smile eller le, alt føltes feil. De to usle stearinlysene jeg tente var to små dråper i et altfor stort hav. Jeg ville hjem og hjelpe, for hjemme i Norge var alle nære hverandre. 

Det er så mange netter jeg har ligget våken og latt tankene spinne. Stilt spørsmål vi aldri vil få svar på, latt tårene falle for mennesker jeg ikke kjenner, men føler meg så nær til. Jeg har ligget og kjent på et sinne mot denne personen som kunne gjøre noe slikt mot landet mitt. Blant alle disse følelsene er det kanskje en som har skinnet sterkere enn de andre: Stolthet. Jeg satt og så minnekonserten på TV i dag, og jeg satt og smilte mens et par tårer lette seg vei nedover kinnet mitt. Aldri før har jeg vært så stolt over landet mitt! Alle de fantastiske og modige menneskene! Den styrken de utstrålte sammen er det vakreste jeg har sett. Mitt sterke lille land♥

innekos

 • 22.07.2012 - 17:32

 

Hvordan er din dag?

Tanker om reisen som kommer til å sette dype spor

 • 22.07.2012 - 12:19

Jeg går med endel blandede følelser for tiden. Jeg går med en følelse av at noe spennende er i vente, en følelse som kiler i magen og sender varme stråler oppover ryggraden min. Store opplevelser ligger foran meg, men likevel har jeg en litt kald, usikker følelse som har graver seg inn i brystet mitt. Jeg er spent, spent på hva jeg kommer til å se og oppleve, spent på hvem jeg kommer til å møte og hvordan alt sammen kommer til å påvirke meg. Jeg kommer helt klart til å komme hjem uforglemmelige minner, nye tanker og refleksjoner, og kanskje en litt endret person. 

Jeg gleder meg til å møte nye mennesker, men gruer meg også til å reise fra dem igjen. Jeg er spent på å oppleve ett nytt land; menneskene, kulturen og den vakre naturen og alt som lever i den, men jeg er redd for de triste tingene jeg kan se. Det blir innteressant og spennende å oppleve et helt annet klima og miljø, men jeg er redd for hva det kan gjøre med kroppen og helsen min. Jeg gleder meg til å oppleve alt det vakre som ligger i menneskene, naturen, insekt og dyr, men farene som kan ligge bak all skjønnheten skremmer meg. 
Hele livet mitt har jeg ønsket å dra på denne reisen, og det jeg vet helt sikkert er at det er en opplevelse jeg kommer til å resten av livet og som kommer til å påvirke meg veldig og sette dype spor. 

 

walking into the unknown

 • 21.07.2012 - 23:50
........

chillout

 • 21.07.2012 - 16:48

Våknet opp til at regnet trommet på vindusruten i morges... Vi hadde en rolig morgen hjemme før vi dro på yndlingscafèen min her i Bergen: Chillout. Det er en sjarmerende reisecafè med masse bøker du kan hente inspirasjon til spennende reisedestinasjoner, og mange praktiske ting du kan kjøpe til reisen. Synes det er så koselig å sitte inne på cafè med en varm kopp med sjokolade, mens regnet plasker ned utenfor. 

Ellers har vi vært og fikset et par ting til reisen på apoteket, og nå er vi tilbake i leiligheten. Blir en rolig lørdag inne, det skal bli godt♥

Forresten, må bare dele med dere pappas håpløse forsøk på å gi meg et kompliment i dag:

P: Du så veldig sporty ut i dag

V: Eeh jeg har på meg en blondetopp....? 

 

Trollbundet

 • 21.07.2012 - 11:19

Because it is summer and the memories are just waiting to happen

 • 20.07.2012 - 23:01

Hei skjønninger!♥

Nå har jeg vært borte en good stund, men jeg merker at jeg alltid savner bloggen. Å ha en plass å dele ting på, være kreativ og å inspirere. Min faste design fikser søte Lena Mæland♥ har endret litt på designet, og jeg elsker det! Veldig enkelt og fint, og det ga meg veldig mye motivasjon! 

Sommeren min så langt har bestått av: Jobb, Regn, Venner, Trening, Lange gåturer, Kjøreturer blant annet roadtrip til Kristiansand med jentene, Hunger Games bøkene, Ben & Jerry`s, Prison Break, Jordbær med fløte og sukker, Istid 4 i 3D og mange farvel....

Jeg er en person som elsker å reise så jeg kjenner at jeg begynner å bli veldig rastløs når halve sommeren har gått og jeg har ikke reist enda.. Men nå reiser jeg til Zanzibar i Tanzania om noen dager og gleder meg veeldig!! Akkurat nå er jeg i Bergen hos faren min og bildene ovenfor er tatt fra terassen, skikkelig fredelig og herlig sommer idyll! Var så herlig å bare ligge på terassen og sovne inn til lyden av vinden og havet, gressklippere, barnelatter og båter♥

Hvordan er deres sommer?

in the woods

 • 20.05.2012 - 22:37

Har vært i skogen og tatt litt bilder som kommer på bloggen etter hvert♥

 

- Love Veronica♥

one tree hill

 • 20.05.2012 - 00:12

Jeg har alltid hatt en favorittserie, og det er One Tree Hill♥ Har sett det siden jeg sikkert var ca 12 år gammel, og da jeg var mindre pleide jeg å skynde meg hjem fra skolen for å rekke det når det gikk på tv. Jeg har alle sesongene på boks, og for en stund siden så jeg aller siste episode, trist! Måtte spille den siste scenen om og om igjen, og etterpå satt jeg bare der og ante ikke hva jeg skulle gjøre haha har blitt helt avhengig av det. 

Har sittet på youtube og sett på favoritt scenene mine fra de forskjellige sesongene. Det er så utrolig mange, men velger å dele noen fra den siste sesongen for det var helt klart den beste og sterkeste: 

 

Sykt bra skuespill! Og elsker det hun sier i bakgrunnen♥ 

åååh her griner jeg som bare det♥ 

Elsker hvordan de avslutter, har sett det sikkert tusen ganger nå! 

Hva er din favorittserie?

 

- Love Veronica♥

kvalitetstid

 • 19.05.2012 - 23:18

Har en liten rolig kveld for meg selv etter jobb. Sitter innpakket i teppe og ser en film som går på tv. Ganske deilig egentlig, er ganske trøtt og sliten så passet meg godt. 

 

Hvordan er deres kveld?♥

 

- Love Veronica♥

17.mai

 • 19.05.2012 - 00:35

Heihei!♥ 
Håper alle hadde en kjempefin 17. Mai, spiste masse is og koste seg! Jeg elsker 17. Mai og synes det er en av de kjekkeste dagene i året. Ble ganske lei meg i år da det regnet og blåste noe helt forferdelig heeele dagen. Det ødela egentlig det meste av feiringen. Jeg var og så lillebroren min i toget og holdt på å fryse ihjel. Etter vi hadde sett barnetoget samlet alle seg oppe på Bydelshuset som er tradisjon hvert år. Vi spiste kake og koste oss litt. Senere dro jeg inn til byen for å møte kjæresten og feire litt 17. Mai med han også♥ Vi var og spiste på en restaurant med utrolig god mat som heter Torino, koos♥

Det ble dessverre ikke tatt noe bilder fordi jeg orket ikke å dra på kameraet i det forferdelige uværet, hadde nok med å holde styr på at bunaden ikke ble skitten og ødelagt. Så har kun dette:Bettina beste♥

 

- Love Veronica♥
 

16. mai

 • 16.05.2012 - 19:52

 

 

 

 

- Love Veronica♥

favoritten min

 • 12.05.2012 - 22:17

Hei søte lesere♥

Håper dere har en fin Lørdag! Jeg har hatt en utrolig koselig dag. I to tiden møtte jeg Tona i byen. Det var veldig fint vær men blåste noe helt forferdelig så vi søkte tilflukt inne på Waynes, hvor vi satt i nesten to timer og snakket. Det var utrolig koselig♥ Jeg prøvde forresten en ny type frappuccino i dag, nemlig hvit mocca og den var utrolig god, Anbefales! 

Etterpå gikk vi litt rundt og kikket i butikkene før vi møtte søskenbarnet hans for de skulle gå og se fotballkamp, og det var mitt signal til å dra hjem haha. 

Nå er jeg barnevakt og har rigget opp et lite gossip girl maraton for meg selv med tepper og lys, kos♥ Ble en veldig rolig, men koselig lørdag på meg noe som passet meg egentlig ganske bra i og med at jeg er ganske sliten for tiden.

 
Favoritten min♥

 Stem på dette blogginnlegget

- Love Veronica♥

fjelltur

 • 03.05.2012 - 23:08

Hei skjønninger♥

 

Det har vært litt dødt her i det siste, men jeg har vært veldig stresset for tiden. Jeg har presset meg selv ganske mye, og innimellom føles det nesten ikke som jeg får puste. Alt går i ett og jeg føler det hele tiden er noe jeg glemmer. På skolen får vi nye oppgaver før vi har klart å levere inn de vi holder på med nå. Jeg er utrolig trett og sliten og vil bare legge meg ned, men hver dag må jeg stå opp og komme meg gjennom det.

I dag tok jeg en pause fra alt og gikk tur opp Vedafjellet sammen med kjæresten. Været var nydelig og varmt, og det var herlig med litt frisk luft. Det var en kjempefin tur! På toppen satt vi og spiste og nøt utsikten, solen og den friske luften♥ 

Hvordan har dere det da for tiden?

 

- Love Veronica♥

happy day

 • 01.05.2012 - 23:00

Heihei lovebugs♥

Glemte jo å fortelle dere om mandagen min! Mandag var en helt utrolig herlig dag! Etter skolen dro jeg først inn til byen for å levere selvangivelse, og etterpå dro jeg til Kvadrat for å møte Silje, Zahra og Bettina mine beste♥ Det skulle egentlig bli en kort tur, men det endte med at vi var der i fire timer! Det var jo som dere sikkert vet 50% på hele Bik Bok og jentene fant seg masse fint! Det ble bare vindusshopping på meg siden jeg hadde ikke noe særlig med penger. 

Etter vi hadde gått litt mer rundt møtte vi på typen min og kompisen hans. Jeg må si at jeg har en utrolig generøs og snill type for han fikk meg til å ta kortet hans og ta en til runde inne på Bik Bok, så da ble det et par plagg på meg også! Jeg er så bortskjemt!♥

Slitne og trøtte med vonde armer og ben, et par poser med klær rikere i tillegg til masse mat og snop slepte vi oss hjemover til meg hvor vi laget mat (pizza), spiste masse snop, så på tv og koste oss. Var kjempekoselig med overnatting av jentene og en herlig dag full av alt vi liker å gjøre sammen♥♥♥

Har dere gjort noe gøy?

 Stem på dette blogginnlegget!

- Love Veronica

The only reason why we ask other people how their weekend was is so we can tell them about our own weekend

 • 29.04.2012 - 22:09

God søndag søte blogglesere!♥

 

Håper dere har hatt en fin helg, det har i hvert fall jeg! Været har jo vært nydelig og jeg har vært ute på kjekke ting hele tiden så det er grunnen til det har vært så lite aktivitet her på bloggen! 

Som sagt, på fredag var jeg ute og feiret Lena sin 18 - årsdag. Vi startet hjemme hos Lena med god mat og drikke, før vi dro videre til lokalet hvor selve festen skulle være. Det var en utrolig fin kveld med mange kjekke folk! 

På lørdag sov jeg ganske lenge, noe som var utrolig herlig etter den hektiske uken med prøveeksamen hvor jeg nesten ikke fikk sove om kvelden og måtte tidlig opp neste dag. Jeg tok lørdagsrutinen på Kvadrat med Silje og Zahra og kjøpte inn litt ting til kvelden, før vi gikk hjem til Silje og stelte oss og laget mat til Tapaskveld hos Ingrid♥ Det var utrolig koselig hos Ingrid, vi spiste god mat og spilte Alias og snakket og koste oss! En herlig gjeng♥ 

I dag kom Tona bort tidlig om morgenen og sov litt før vi sto opp og dro inn til byen for å nyte solen♥ Vi gikk og spiste og satt litt ute og koste oss i finværet! Utrolig koselig, er så glad i godgutten min♥

Ble ikke tatt noe bilder denne helgen så har kun dette å dele med dere: 

Har dere hatt en fin helg?

Stem på dette blogginnlegget!!

 

- Love Veronica

Tapaskveld

 • 28.04.2012 - 18:30

Hei dere! Beklager lite oppdatering, men alt har gått i ett her! Sov ganske lenge i dag noe som var utrolig herlig<3 og det beste var å våkne opp til strålende sol! Har vært en tur på kvadrat med Silje og Zahra og handlet inn til i kveld så laget vi mat og nå er vi på vei til tapaskveld med en herlig gjeng<3
Blogges bedre senere!

endelig ferdig

 • 27.04.2012 - 12:36

Hei kjære lesere♥ Lenge siden! 

Beklager fraværet, men jeg har vært veldig opptatt med prøveeksamen. Håper dere har kost dere med innleggene Tona kom med♥ Han klarte å avsløre litt hva som er bak kulissene som jeg ikke pleier å dele haha! 

Nå har jeg hatt prøveeksamen og er endelig ferdig med stresset. Føler det gikk greit, fikk god tilbakemelding men får ikke karakteren før senere når alle har hatt det. Var deilig å være så tidlig ferdig og få tidlig helg. Nå skal jeg bare være hjemme og late meg, i kveld er det ut og feire Lena♥ Vi hadde jo surprise party for henne sist helg, men hun hadde planlagt en bursdag selv også så i kveld skal finkjolen på! 

Håper dere har en kjempefin fredag og koser dere masse etter en hard uke, det fortjener dere♥

Jeg kan vise dere bildet jeg brukte til eksamenen i mellomtiden! Vi skulle lage en reklameplakat for tre smoothier: eple, jordbær og bringebær. Her er i hvert fall bildet: 

Flere som har hatt prøveeksamen?

Stem på dette blogginnlegget!!

 

- Love Veronica♥

God natt...

 • 27.04.2012 - 00:33

8 ting du ikke visste om Veronica

 • 26.04.2012 - 19:42

Hei hei! Tona her.
Veronica har fortsatt eksamens-periode nå, og er veldig opptatt, så jeg er fortsatt den hjelpende hånden til bloggen hennes. Jeg har ikke så mye å by på, men kom på at jeg kunne fortelle noen ting dere kanskje ikke viste om Veronica? Da starter vi;

1. Hun har en liten kalender bok som fylles opp hver gang det er ny uke med ting som hun skal gjøre. Hun er veldig strukturert og passer veldig på!

2. Veronica ønsker å bli journalist eller forfatter. Noe så en gang vil garantert skje!

3. Hun er sykt perfeksjonist! For eksempel når vi har kosekveld og sånn med mat eller snop og hun skal ta bilde, så plasserer hun alt så ligger på bordet veldig nøye og ved siden av hverandre. Vis ikke blir ikke det tatt noe bilde haha!

4. Det første hun sjekker på mobilen når hun kjeder seg er, Instagram, Facebook, Twitter og bloggen.

5. Hun er veldig sosial person så er med venner, familie og meg (kjæresten), men av og til så liker hun å ha alene tid der hun koser seg.

6. Veronica elsker å se på GOSSIP GIRL! Hver gang jeg åpner macen hennes så dukker det opp.

7. Veronica har vært Harry Potter nerd siden hun var liten! Hun har lest alle bøkene av Harry Potter, og er fan av han! 

8. Veronica er verdens fineste, nydeligeste, skjønneste, smarteste, sødaste og beste personen i heile verden!! Hun har gullhjerta for dem så lurte på det<3

Var det noe du ikke visste fra før av?


28.Februar.2011

14.Oktober.2011Stem på dette blogginnlegget!!


 

kosekveld med beste

 • 24.04.2012 - 22:36

Savner deg hver gang du går♥

 

Stem på dette blogginnlegget!!

sliten pike

 • 22.04.2012 - 01:45

Hei alle sammen som fortsatt er våkne!♥

I dag hadde jeg jobbdag, og det betyr rolig lørdagskveld på sofaen etterpå. Det var girlpower på Cucina Italia i dag og vi sto på så alle kundene var fornøyde. Jeg har jo min daglige kvote med vimsing og uhell som å søle kaffebønner over hele benken og tulle litt rundt med det jeg skal gjøre, men ellers gikk det fint! Så er det jo så gøy å jobbe sammen med Cucina - jentene♥ Det kom også noen kjente innom så det var hyggelig!

Da jeg kom hjem var jeg helt død i bena og ryggen og hadde vondt i hodet så jeg tok meg en lang god dusj og hoppet oppi koseklærne før jeg campet på sofaen for resten av kvelden. Jeg var jo ute i går så det var herlig med rolig kveld og slappe av. Nå må jeg virkelig sove, skal tidlig opp på trening i morgen!

  Natta♥ 

 

- Love Veronica

working girl

 • 19.04.2012 - 22:31

God kveld gullklomper♥

Nå har jeg nettop kommet hjem fra jobb. Er helt trøtt i beina og hodet føles ut som det skal sprenge. Har ikke vært hjemme siden i morges så skal bli godt å legge seg i sengen kjenner jeg! Trenger all den søvnen jeg kan få, har første kjøretime i morgen tidlig. Gruer meg litt! Ellers har jeg begynt å få endel spørsmål om forskjellige ting her på bloggen så jeg tenkte at jeg kunne samle alle og svare på dem i et eget innlegg hver uke, høres det bra ut? 

Nå skal jeg ta meg en deilig dusj og krype oppi sengen♥God natt og drøm gode drømmer♥

 

 

- Love Veronica

 

Instagram

 • 19.04.2012 - 13:59

Følg meg på instagram: veronicachr

lovebirds

 • 18.04.2012 - 23:54

Hei søte turtelduer♥

I dag har jeg tilbringet dagen sammen med kjæresten. Vi har vært sammen 14 mnd i dag, så tenkte vi skulle finne på noe koselig. 

Vi møttes etter skolen og dro til kvadrat for å gå litt rundt. Tona fikk seg noen nye klær som jeg likte utrolig godt! Og så fikk jeg en leppestift og verdens fineste kjole av snille gutten min!!♥ 

Etter å ha gått litt rundt gikk vi innom på jobben min, Cucina Italia og tok med oss mat hjem til meg hvor vi så Titanic og spiste. Det er verdens nydeligste kjærlighetsfilm, og selv om den varer veldig lenge blir den aldri kjedelig. Gråter hver gang♥  

Hadde en utrolig koselig dag med gutten min, er så forelsket♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Det jeg fikk:

 


Elsker fargen! Litt rosa med hint av fersken. (Fargen viser ikke så godt på bildet)

Og så fikk jeg verdens nyyydeligste kjole! Har allerede blitt favorittkjolen min♥ Den er utrolig søt og helt perfekt for meg! Ligner litt på kjolen fra dette innlegget. Jeg hadde tenkt til å bestille den, men så var min str utsolgt så da var jeg helt i lykkerus da jeg fant en som var nesten helt lik! Dette er bare en liten sniktitt, skal vise den i et eget innlegg så får dere se hvor fiiin den er! Snill kjæreste jeg har♥

Håper dere har hatt en fin dag søtiser!♥ 

 

- VERONICA

alt og ingenting

 • 17.04.2012 - 23:42

Nå har jeg kommet hjem fra jobb og ligger nydusjet og trøtt i sengen♥ Det var en ganske kort vakt siden jeg kom bare og tok kvelden for Sarah følte seg ikke helt bra stakkars! 

Tona kom og hentet meg på skolen i dag så jeg var med ham en stund og bare snakket og koste oss litt før han følgte meg til jobb. Var godt å se gullet mitt igjen♥  Har ikke sett hverandre på en stund for har vært veldig travelt med skole og sånn. Men harde jobbingen min har lønnet seg, fikk en 7-er på en stor samfunnsinnlevering nettop! Hadde også norsk fremføring i dag, og jeg bablet i vei og sporet helt av fra manuset noe jeg alltid gjør på norsk fremføringer, men satser på at noe av det jeg sa ga mening! Nå blir det litt roligere fremover på skolen og i tillegg mange fridager, det blir deilig!

Ellers har jeg faktisk fått endel positiv tilbakemelding på bloggen, så det har gitt meg motivasjon til å blogge mer og bedre! Fikk mange gode ord om innlegget jeg skrev om når jeg var syk osv og det føltes utrolig godt for jeg har aldri tårt å gjort noe sånt før! Dere er utrolige♥

Nå skal jeg snart legge meg til å sove, må bare lese litt i bok nr 2 i Hunger Games serien først! Har blitt helt hekta♥

 

Dette ble egentlig bare et lite innlegg om alt og ingenting, men jeg lurte på om det er noe dere ønsker å se eller lese om på bloggen?♥

 

- VERONICA

all the way from spain

 • 15.04.2012 - 21:42

 

 

 

- VERONICA

besøk hos tv2

 • 15.04.2012 - 20:29

Hei dere♥

I dag fikk jeg være med på noe veldig gøy! Jeg ønsker jo å bli journalist, og i dag fikk jeg være med en journalist fra TV2 i bergen og se litt hvordan de jobbet og sånn. Det var utrolig spennende og lærerikt! Det var litt anderledes enn jeg hadde trodd egentlig. Jeg fikk gå rundt og se på hva alle drev og jobbet med i redigering og reportasjer osv og fikk snakket litt med dem og stilt litt spørsmål, alle var veldig hyggelige og utrolig dyktige i jobben sin! Ble veldig imponert over hvor mye ansvar de egentlig har og hvor høyt press de jobber under og alt de må takle. Jeg fikk sitte inne i kontrollrommet og se mens de hadde en nyhetssending og det var utrolig mye som skjedde på en gang og mange skjermer osv som måtte holdes styr på. I tillegg kom det gjerne ny innformasjon underveis i sendingen som nyhetsoppleseren måtte ta på sparket. Det var Sturla som hadde den sendingen så jeg var så heldig og fikk møte han også! 

Jeg var egentlig ganske nervøs, men journalisten jeg var med var utrolig snill og hun fortalte mye og ga meg mange gode tips om hvordan jeg kan gå videre for å nå målet mitt. Det var en utrolig kjekk opplevelse!

Jeg hadde egentlig ikke planer om å ta bilder siden jeg tenkte det ble litt feil å komme inn der og knipse masse når de jobbet, men journalisten jeg var med hadde andre tanker så hun foreslo å ta bilder av meg over alt. 

Så her er noen bilder fra besøket: (Ble bare med iPhone da)Kontrollrommet


Sturla!


Søte VærdamenRedaksjonen

 

 

- VERONICA

 

titanic 100 år

 • 14.04.2012 - 22:01♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Nydeligste kjærlighetsfilmen i hele verden! Blir helt rørt♥

 

- VERONICA

Rolig lørdagskveld foran tven

 • 14.04.2012 - 21:45

Det ble en rolig lørdag foran tven i dag, kos♥

Har spist god mat, og sitter nå med godis og venter på at filmen som vises i anledning Titanic`s 100 års jubileum begynner. Elsker den filmen♥

Håper dere koser dere i kveld♥

 

- VERONICA
mellom de syv fjell

 • 14.04.2012 - 17:43

 

Hei skjønninger!♥

Først ville jeg bare si tusen takk for alle støttende ord på det tidligere innlegget. Det betydde utrolig mye, dere er herlige!♥

Frem til nå har dette vært en utrolig rolig lørdag, noe som var veldig herlig og avslappende egentlig. Det litt spennende jeg skulle i dag ble flyttet til i morgen, så dermed hadde jeg ingen planer. Gikk som sagt en lang tur i det nydelige været tidligere, og etter det har jeg bare latet meg. 

Mitt dovendyr av en stesøster har endelig kommet seg opp så kanskje vi finner på noe senere! 

Håper dere har en fin Lørdag♥

 

- VERONICA 

På flyplassen

 • 13.04.2012 - 17:14

Hei kjære lesere!
Nå sitter jeg på flyplassen, har kapret meg en plass i den ekstremt behagelige sofaen. Jeg skal opp til Bergen og besøke faren min denne helgen.
Har nettop stresset meg gjennom sikkerhetskontrollen som alltid er et kaos på fredager. Blir så mye styr med alle di eskene jeg må legge tingene i for alt må deles opp og kan til og med ikke ha sleeven til macen og selve macen i samme eske så det ender opp med at jeg står der med 4-5 esker som jeg må dra med meg. Og når jeg endelig har kontrollen på det må jeg plutselig finne frem boardingpasset som ligger godt gjemt på bunnen av vesken, utrolig hvordan det har klart å havne der med tanke på at jeg sjekket inn for to minutter siden. Noe som slår aldri feil er at jeg piper på "tilfeldig sjekk" hver gang jeg har converse så jeg må knytte opp det avanserte snøresystemet mitt slik at de kan oppdage at jeg ikke skjuler en bombe i tøyskoene mine.
Endelig gjennom så er det bare om å gjøre å finne en sitteplass. Jeg ble kjørt bort litt ekstra tidlig siden resten av familien skulle ha besøk så nå har jeg gått rundt og sett på alt i hele kiosken og lekt litt smart og voksen og lest på aviser og noen bøker.
Flyplassen er som en summende bikube som venter på at det er deres tur til å fly. Den evige buzzingen blir avbrutt av en dame som snakker gjennom nesen og roper opp neste gruppe som skal fly.
Dette innlegget begynner å bli sterkt preget av hvor mye jeg kjeder meg så tror jeg skal stoppe her.
I morgen skjer det noe litt spennende, stay tuneed!

Forresten! Som dere ser på bildet tok jeg meg en liten spontanklipp i går hos flinke Mari som går på frisørlinjen. Ble veldig fornøyd!

Ha en fin helg alle sammen!

Love verohero ;*

The hunger games

 • 11.04.2012 - 23:27

ååh har sittet og hørt denne sangen om og om igjen nå♥ Elsket filmen og kunne godt sett den igjen! 

Beklager dårlig blogging i dag, har nesten ikke vært hjemme. Men jeg har kost meg masse sammen med Tona♥ 

Skoledagene etter ferien har vært tunge og jeg er ganske trøtt og sliten. Kjenner det er en smerte å stille vekkerklokken på mobilen på halv syv hver kveld.. Og det hjelper ikke så veldig at det bare regner og regner ute..  Hadde virkelig vært godt med en til ferie, denne gangen til varmere strøk! Lengter sånn etter sommer. Menmen! I morgen har jeg en til travel dag foran meg så er det helg♥ Skal besøke faren min i Bergen i helgen så det blir en veldig rolig helg, så skal prøve på litt bra blogging da! Har dere noen ønsker?

Nå må jeg snart legge meg til å sove, skal bare vise dere noe jeg fikk fra USA i dag! 

Snart god natt!♥

 

- VERONICA

Kino

 • 11.04.2012 - 20:45

Hei dere!
Nå har jeg nettop vært på kino med Tona og sett The Hunger Games. Den var utrolig bra! Koste meg hele filmen!
Vi kjøpte litt varm sjokolade mens vi ventet på bussen siden det var så kaldt, og nå er vi på vei hjem.
Blogges senere ;*

the vow

 • 10.04.2012 - 21:38

åååh har ventet så lenge på denne filmen og endelig har den kommet! Den kommer ikke på kino i Norge før i juli.... Men den har kommet på film på nettet nå så den skal jeg se!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Noen andre som skal se den?

 

- VERONICA

april bakgrunn

 • 10.04.2012 - 14:44

Jeg liker å lage bakgrunner som passer til hver måned. Blir så glad av å åpne opp mac skjermen når jeg har en fin bakgrunn! Denne laget jeg for April: 

(Tallene med ring rundt er søndager)

Hva har du som bakgrunn?

 

- VERONICA

home sweet home

 • 10.04.2012 - 01:33

Hei alle påskegull!♥

Aah så herlig det er å komme hjem med kofferten full av nye, herlige minner - og et par nye innkjøp! 

Jeg har hatt en kjempefin påskeferie på hytten i Ebeltoft sammen med familien og kjæresten. Har fått slappet mye av, handlet, gått turer og opplevd litt nye ting. 

Finingen min♥Vi ankom Danmark ved solnedgangen. Nydelig syn♥Hytten ligger på et koselig lite sted som heter Ebeltoft. Elsker det stedet! Hytten er utrolig koselig og ligger i et så fint område med nydelig utsikt! Det er en kort kjøretur ned til "sentrum" hvor det er fine, litt gammeldagse gater og små butikker.  

Yndlingsstedet mitt på hele hytten♥

Utsikten♥

Koselig med frokost på terassen! Gikk i gatene og koste oss og kikket i de små butikkene, før vi satte oss på en cafè og nøt solen♥

Herlig å gå turer♥

haha golle♥

Vi koste oss masse med å slappe av på hytten. Hver kveld tilbrakte vi foran den varme, sprakende peisen med hver sin bok eller så på film. Jeg ble ferdig med The Hunger Games boken min så nå MÅÅ jeg se filmen!! Ellers kjøpte vi mange filmer som vi så, for eksempel The Notebook ååh for en nydelig film♥ Ellers tvingte jeg Tona til å se Breaking Dawn med meg for tredje gang fordi det er min yndlingsfilm!! Til gjengjeld var jeg snill og så en skummel film han ville se noe som endte med at jeg ble så redd at vi måtte sove med et lys på og jeg holdt ham våken til kl 4 om morningen.. Tror han angret litt på det ja! Men vi koste oss masse! Jeg elsker å bare sitte å slappe av med en god bok eller film♥

Vi tok også turen til godteriland i Tyskland:

Gikk oss helt vill inne på Citti, var helt enormt! 

Og så var vi og så på et sted hvor de lagte glass! Utrolig hvordan de fikk til å lage så mye fint! 

 

Så var det påskeegg-jakt: 
Vi har som tradisjon at vi gjemmer alle påskeeggene og så må alle gå ut og lete. Vi begynner inne hvor alle får en lapp med et hint om hvor neste lapp ligger. Alle må finne fem lapper som de må løse før de finner frem til hvor påskeegget er gjemt. Jeg synes det er utrolig gøy og mye bedre enn å bare få påskeegget rett i hånden. Alle blir jo helt gale og løper rundt og leter etter lappene sine som ligger gjemt på de rareste stedene. Mitt påskeegg lå til slutt gjemt under den benken som jeg viste bilde av tidligere. 
Påskeegget mitt som jeg fikk av Tona♥

Den siste dagen tilbringte vi i Ebeltoft Dyrepark: 

Legg merke til de søte bjørneungene som prøver å klatre på treet♥
hahaha rekker tunge! 


ååå♥ elsket disse søte små apekattene!


Vi fikk også kjøre en jeep ut på et område for å komme nærmere noen av dyrene!Sjekk stilen!

 

Jeg hadde en utrolig fin tur og koste meg masse!
Merker at dette ble et veldig langt innlegg og er veldig trøtt nå så må legge meg, er blant de få uheldige som ikke har fri fra skolen i morgen også...

Håper dere har hatt en kjempefin påske og kost dere masse! Og dere som har fri i morgen også må sove litt for meg også!

Hvordan har ferien deres vært? 

 

 

- VERONICA

På vei hjem

 • 09.04.2012 - 16:28

Hei bloggen, lenge siden!
Nå har jeg nettop kommet til Kristiansand og er på vei hjem etter en fin påskeferie i Danmark. Håper dere har hatt en fin ferie! Blogges mer når jeg er hjemme<3

Danmark

 • 31.03.2012 - 09:47

God morgen alle solstråler! ♥

Jeg startet ferien på perfekt måte i går med en tur på Kvadrat med jentene, før vi gikk hjem til Bettina og laget mat og koste oss ♥ Er så glad i de beste jentene mine! 

Nå drar jeg til Danmark! Som sagt så vet jeg ikke om det er internett der vi skal bo så derfor tenkte jeg at dere kan skrive i en kommentar noe dere ønsker å se på bloggen, noen temaer dere vil ha innlegg om eller andre ting! Så fikser jeg det når jeg kommer hjem! 

Håper alle sammen får en kjempefin påske og at påskeharen legger masse godt i påskeeggene deres♥Er det noe du ønsker å se eller lese om på bloggen? 

GOOOD PÅSKE!

 

- VERONICA

love this picture

 • 29.03.2012 - 23:50

Nå skal jeg ligge og se på Gossip Girl til jeg sovner. Natta♥

 

- VERONICA

Pakking

 • 29.03.2012 - 23:26

Hei søte dere! ♥

Det er så typisk at av en eller annen grunn så blir jeg lys våken rundt 10-11 om kvelden og kommer på mange ting jeg må gjøre! Så nå har jeg begynt å pakke litt til jeg drar på lørdag. Vet ikke om jeg har sagt det til dere, men jeg skal i hvert fall til Danmark i påsken! Vi leier en hytte i Ebeltoft og jeg elsker det stedet. Hytten er utrolig fin med en stoor hage, og byen er så koselig! Det er faktisk meldt snø når vi er der! Ååh det skal bli herlig å krype inn i Marius - genseren min og kose meg med en god bok og påskeegget mitt ♥ Blir godt å slappe av etter alt stresset de siste to ukene! 

Påske er faktisk en av de koseligste høytidene jeg vet om! Vi har enda tradisjon med at vi gjemmer påskeeggene for hverandre og så må vi lete, og jeg synes det er like gøy hver gang! 

Jeg vet ikke helt hvordan internettet der nede fungerer, men om jeg ikke får blogget så tar jeg i hvert fall masse bilder og så blir det mange kjekke innlegg når jeg kommer hjem igjen! 

Hva skal dere i påsken? ♥ Har dere noen påsketradisjoner?

 

 

- VERONICA

always remember to follow your dreams

 • 29.03.2012 - 09:05

Dette innlegget skrev jeg i går, men blogg.no klikket hele tiden så fikk ikke postet det før nå:

Jeg merker at der er ofte om kvelden når jeg har lagt meg at jeg ligger og tenker over alt mulig fra ting i livet mitt, fremtiden, inspirasjon og motivasjon. Så når jeg har mine indre øyeblikk med meg selv begynner jeg å skrive det ned.

Jeg har tenkt mye på fremtiden i det siste, for det meste når det gjelder studier og jobb. Jeg har alltid drømt om å bli en journalist og forfatter, og jeg har et stort ønske om å studere i London. Dette har jeg visst helt siden jeg var liten og besøkte London for første gang. Det er bare noe ved den byen som gjør at den passer perfekt for meg. Jeg elsker selve byen, menneskene, kulturen, bygningene, alt. Sist gang jeg var der følte jeg det bare enda mer at dette var rette byen for meg å studere i.

Jeg har vært i kontakt med en veileder fra Across the Pond som er et selskap som hjelper deg med studier i Storbritannia. Jeg har fått en del informasjon, og funnet ut at foreløpig virker Roehampton som den skolen som passer best for meg. Av fag har jeg i hvert fall lyst til å studere Journalism, Creative Writing og Photography. Jeg er jo veldig glad i å skrive og ta bilder så det passet godt å kunne kombinere alle disse tingene!

På Roehampton bor man på campus, og skolen ligger bare 20 minutter fra London så det passer perfekt! Da kan jeg bo litt utenfor selve byen samtidig som det er lett å komme seg dit når jeg vil.

Roehampton

Det er jo så klart veldig tidlig enda siden jeg har et år til igjen på Vågen, men det er alltid lov å håpe og drømme seg litt bort! Det er veldig viktig å ha drømmer og sette dem som mål. Ønsker man noe må man jobbe godt for å få det. Det er flere ting som spiller inn når jeg tenker på å studere i London. Jeg er redd for mange ting, ikke minst hjemlengselen, å føle seg ensom og å føle at jeg ikke får til studiene. Men det jeg vet er at hvis man får en god sjanse og ikke tar den så kommer man til å angre. Det handler tross alt om fremtiden og da bør man satse høyt uten å nøle. Det er altfor mange som går glipp av muligheter fordi de er for redde til å ta en sjanse. Verden er fulle av opplevelser og muligheter som ligger rett foran føttene våre, klare for oss til å finne dem og bruke dem. De som har mot og tro setter drømmene sine som mål og gjør alt de kan for å nå dem, og uansett hva som skjer så taper de aldri.

Det er mye ute i verden som skremmer meg, men jeg vil ikke at det skal ødelegge for fantastiske ting jeg kan oppleve eller muligheter for fremtiden. Jeg vil ta en sjanse og ikke se meg tilbake. Man lever bare en gang så hvorfor ikke leve det fullt ut med å gjøre ting man elsker?

Alle våre drømmer kan bli virkelighet, hvis vi bare har mot nok til å sette oss drømmene som mål - Walt Disney 

Er det noen andre som har tenkt å studere i utlandet? Eller noen som erfaringer med det? 

Setter pris på alle tips jeg kan få! ♥

 

- VERONICA


sinnatagg og lørdagsdrama

 • 28.03.2012 - 20:10

Hallo! Nå har jeg nettop kommet inn og varmer meg under et teppe med ovnen på full styrke. Jeg skulle jo være så veldig effektiv superwoman i dag og gå i familieselskap en stund og så gå hjem igjen for å få trent litt og så gå tilbake til studiene. Den planen gikk rett i dass for å si det slik! Advarsel: Stopp og les her hvis du ikke orker et sutreinnlegg!

Både jeg og søskenbarnet mitt ble kjørt hjem, og da jeg hadde fått stavret meg til huset på noen sko som egentlig er for høye for meg (men jeg liker dem så godt at jeg absolutt skal være sta og gå i dem) oppdaget jeg: Denne jakken har ingen lommer det betyr jeg tok ikke med nøkkel! Og typisk nok hadde jeg faktisk husket å låse kjellerdøren min innenfra før jeg gikk ut oppe for en gangs skyld, noe jeg ellers pleier å glemme! Da fikk jeg den gode ideen om at søskenbarnet mitt var jo hjemme så jeg kunne bare gå til henne! Så jeg sender melding og spør, men da hun ikke svarte begynte jeg å gå oppover og tenkte at venninnen har sikkert allerede kommet på besøk til henne og hun ser ikke på mobilen. 

Jeg kommer til døren og ringer på. Gjett hva som skjer? Ingen åpner! Så da tenker smarte hjernen min: Hun er og henter venninna på busstoppet! Så jeg begynner å gå ned mot veien (på dette tidspunktet begynner jeg å se ut som en giraff som har brukket beina) men oppdager at der er det ingen heller, for en overraskelse! Så da ringer jeg søskenbarnet mitt og spør om hun ikke er hjemme: Neei jeg tok bussen til venninna mi istedenfor! Tuller du med meg?!!? 

Så der sto jeg og følte meg mer lost enn noen gang og måtte bite tenna sammen og gå ned til huset mitt igjen. Men så langt kom jeg ikke før det begynte å HØLJE ned. Så da prøver jeg å speedwalke, men med de skoene der blir det mer sjangling så det ender med at jeg blir gjennomvåt. Det føltes ut som den typen drama som hører til en lørdags natt ikke en onsdags ettermiddag! 

Mens jeg søkte ly i blokkene. Var ikke helt i humør til en fotoshoot av meg selv overraskende nok!

Da jeg nærmer meg noen blokker som ligger ganske nærme huset mitt tenker jeg at det kanskje er en paraply jeg kan stjele låne for dagen men med den uflaksen jeg hadde hatt så langt, hvorfor snu nå? Så det endte med at jeg sto under et tak og ventet på at regnet skulle gi seg litt. Til slutt ga det seg litt så jeg kom meg hjem og ringte mamma og gråt og sa jeg holdt på å fryse ihjel, hehe neida! (nesten) men de kom hjem og nå varmer jeg meg litt og skal snart jobbe litt mer til prøven. Godt å få ut frustrasjonen!

Men først kommer det et innlegg om antrekket til bursdagen!♥

- hilsen sinna vero

 

studypants

 • 28.03.2012 - 13:14

Heihei♥ I dag er jeg hjemme og jobber med en stor terminprøve jeg skal ha i mediefag i morgen. Gruer meg veldig! Men det er godt å sitte hjemme i myke, behagelige klær og jobbe i sitt eget tempo. Fikk en liten opptur da bestemor kom innom med et stort påskeegg til meg, ble såå glad!! 

Jeg vet det sikkert er kjempekjedelig å lese bloggen min for tiden siden jeg er så opptatt med oppgaver og sånn, men disse to siste ukene har vært veldig travle på skolen! Men jeg har planlagt noen innlegg for dere senere i dag, så stay tuned

 

- VERONICA

perfeksjonist

 • 27.03.2012 - 23:08

Hei skjønninger♥ Beklager at jeg har vært litt fraværende på bloggen i dag! Har jobbet med samfunnsoppgaven i hele dag, og kan nesten si meg helt ferdig! Perfeksjonisten i meg blir aldri helt fornøyd. Men da kan jeg i hvert fall ta påskeferie med god samvittighet på fredag. Har ingenting spennende å fortelle egentlig for ikke gjort annet i dag enn å jobbet med oppgaven, men kommer sterkere tilbake med bedre innlegg!

Det kom forresten en gutt på døren i dag som solgte påskeegg med inntekt til et barnehjem i Romania så da kjøpte jeg selvfølgelig ett! Se så fiiiint:  

- love VERONICA

i could listen to this all day long

 • 27.03.2012 - 10:01

Elsker å høre på slike rolige coverlåter. Det er så behagelig og nydelig at jeg kan høre på det hele dagen ♥

 

- VERONICA

lyseblå i mitt hjerte

 • 26.03.2012 - 22:48

Nå er jeg hjemme fra en koselig kveld med jentene. Vi så Sandnes Ulf - Viking kampen på TV, og det var utrolig spennende! Skulle ønske jeg var på stadion og så kampen, tenk den stemningen! Det har hunget lyseblå Sandnes Ulf flagg over alt de siste uke og en kunne merke på hele byen at det var kampdag. Sandnes Ulf guttene spilte utrolig bra og kjempet seg til 2-2 mot Viking. God start på ligaen! Stolt over de lyseblå ♥

Noen bilder fra kampen (hentet fra Sandnes Ulf sin hjemmeside):
 

Natta ;*

 

- kisses, VERONICA

lille speil på veggen der

 • 26.03.2012 - 19:26

Hei dere♥ Nå har jeg nettop kommet inn, har vært ute og tatt bilder til en fotooppgave. Brukte den fra nå av faste modellen min, søskenbarnet mitt Tonje♥ Oppgaven var at vi skulle ta utgangspunkt i en film, og jeg valgte den nye versjonen av Snehvit som kommer på kino snart, Lille speil på veggen der. Tonje var perfekt som snehvit så jeg ble fornøyd, kan vise dere resultatet om dere ønsker! 

hehe dro bare med et speil ut i skogen vi! 

Nå må jeg løpe opp til Silje hvor jentene venter på meg♥ Typisk meg å være sent ute! 

Blogges senere ;*

 

- VERONICA

drømmebikini

 • 26.03.2012 - 14:02

Satt og så på bikinier i stad og forelsket meg helt i denne fra victoriassecret ♥ Hadde vært herlig å gå rundt i denne på Zanzibar Beach, kan ikke vente før det er sommer!

 

- VERONICA

coversong

 • 25.03.2012 - 23:17

Har hørt på denne i hele dag, absolutt nydelig! Elsker den♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

sunshine through my window

 • 25.03.2012 - 22:59

Herlig♥

Hello lazybones! Håper dere har hatt en fin og avslappet søndag og ladet opp batteriene til en ny uke. Jeg har som sagt jobbet med en stor oppgave og har kommet godt på vei, er så herlig å ligge litt i forkant når man vet at det blir en travel skoleuke. (Hehe nerden snakker) Jeg tok meg et par pauser innimellom og gikk tur med hunden, har savnet å bare kunne ta på seg sko og gå ut en tur istedenfor å måtte pakke seg helt inn fra topp til tå men fortsatt fryse på nesen! 

Nå sitter jeg her i Afrika-buksen min som jeg kaller den og er klar for en episode med gossip girl før jeg hopper i sengs. Afrika-buksen har blitt mitt nye yndlingsplagg, den er så utrolig myk og behagelig å gå i samtidig som den har så kult mønster. Gleder meg til å bruke den når jeg drar til Afrika i sommer, går rett inn blant di innfødte! Skal vise dere et bilde en annen dag♥ 

FORRESTEN, TUSEN TAKK FOR ALLE DE SØTE KOMMENTARENE SOM STRØMMER INN FOR TIDEN! DERE ER BEST!♥ 

 

 

- xoxo VERONICA

Follow me

 • 25.03.2012 - 16:41

 

bloglovin

Har merket lesertallet har begynt å stige så tenkte jeg kunne legge ut link så dere kan følge med på når jeg poster ut nye innlegg ;*

 

- VERONICA 

Søndag

 • 25.03.2012 - 13:23

Heihei! Nå sitter/halvveis ligger jeg på sofaen og jobber med en stor samfunns innlevering om rike og fattige land som skal inn før ferien. Jeg synes egentlig det er ganske spennende å jobbe med oppgaven fordi det er noe jeg interesserer meg for. Jeg skal jobbe godt denne uken så jeg kan ta meg en god og velfortjent påskeferie. Så det blir en rolig og slapp søndag på meg, men jeg elsker egentlig slike dager hvor jeg sitter i joggedress med håret i en dult og brillene nede på nesetippen.

 

- VERONICA

lørdagen i bilder

 • 25.03.2012 - 11:22

På lørdag dro jeg inn til byen for å kose meg litt i solen. Såklart klarte jeg å havne på en buss uten aircondition og holdt på å dø av varme! Da jeg hadde fått åpnet jakken og satt opp håret så jeg ikke skulle smelte helt bort og ordnet meg til rette med musikken min, oppdaget jeg at noen hadde spydd verdens største spybombe på setet foran meg. Noe av det ekleste jeg har sett! Skal spare dere for å gå mer innpå det. Jeg byttet plass til langt bak, og da jeg akkurat hadde fått fred og ro var det noen som bestemte seg for at de ikke likte ringetonen sin lenger og ville bytte. De begynte å bla gjennom, dere vet alle de der standardtonene med froskelyder og en høy ringebjelle. Måtte skru musikken ganske høyt opp for at det ikke skulle skjæære gjennom hodet mitt. Sånn, nå er jeg ferdig med den irriterende delen av dagen min. 

Da jeg kom frem til byen møtte jeg Tona, og vi gikk rundt i gatene og kikket litt rundt før vi gikk og kjøpte oss is og satte oss nede ved havnen. Synes det er så herlig å sitte nede ved vannet å se på båtene, svanene som svømmer forbi og alle menneskene som myldrer rundt utestedene. Det er som om solen har vekket til live hele byen. Vi kjøpte inn litt å spise til kvelden, og jeg kjøpte den siste Twilight filmen for jeg måtte ha den på DVD og ikke bare laste ned. Absolutt yndlingsfilm!♥ Etterpå dro vi hjem og hadde kosekveld med god mat og dessert og film. Fiiin lørdag!

Hvordan var deres helg?

 

- VERONICA

saturday

 • 24.03.2012 - 13:38

Good morning sunshines♥

åååh jeg blir i så godt humør når jeg våkner av at solstråler siver inn gjennom vinduet og varmer ansiktet mitt. Perfekt start på dagen! I skrivende stund sitter jeg ute på terassen og nyter hver eneste lille solstråle. Senere skal jeg dra inn en tur til byen. Det er så fint å gå rundt i byen når det er så nydelig vær! Så får jeg se hva dagen har å by på. Det er en fin dag, jeg er i godt humør og har bestemt meg for å nyte dagen fullt ut. Ingenting får viske bort smilet mitt i dag! 

Hva skal dere finne på denne solskinnslørdagen?

 

- VERONICA

besties

 • 23.03.2012 - 22:52

Perfekt start på helgen med mine beste♥

 

 

TGIF

 • 23.03.2012 - 19:11

Hallo alle solglade folk!
Ååh for en nydelig fredag det er! Blir så glad når det er varmt og skinnende sol på blå himmel. I dag kom jeg litt tidlig hjem fra skolen fordi vi hadde vært på en utstilling så jeg hadde god tid til å fikse litt rundt i hjemmet og ta meg en god dusj får jeg gikk ut i vårsolen igjen for å møte Bettina. Vi gikk til Kvadrat og bare kikket litt og snakket om hvordan uken vår hadde vært. Er godt å snakke litt med bestiss etter en lang ukeNå leker jeg litt husmor og lager taco til meg og lillebror. Senere kommer jentene bort for å se the voice og ha kosekveld. Herlig fredag!

run away love

 • 22.03.2012 - 22:29

Noen ganger blir jeg så utslitt og lei meg at jeg bare vil stenge meg ute fra resten av verden for en stund. Da elsker jeg å bare sette meg på første buss som kommer og dra langt avgårde uten å vite hvor jeg ender opp. Det får meg til å føle at jeg har kommet til et slags trygt sted hvor ingenting kan skade meg på noen som helst måte. Mens landskapet av verden utenfor fyker forbi vinduet kan jeg roe meg ned. Etter hvert blir det mørkere og mørkere ute, og tusenvis av små lys blir tent. Hvor det er lys er det varme og mennesker, men jeg sitter alene for meg selv. Så lenge bussen kjører er jeg trygg og alt er bra. 

 

- VERONICA

fotoleir

 • 21.03.2012 - 23:47

Good evening♥

Nå har jeg nettop kommet hjem fra mitt kjære søskenbarn Camilla♥ Siden hun går på NKF og utdanner seg til å bli fotograf hjalp hun meg med å lære å bli litt flinkere i redigering! Jeg skulle redigere fashion bildet som jeg tidligere har nevnt på bloggen. Det var en kjempekoselig kveld! Vi hadde tven på og noe digg å spise og satt og redigerte i hele fire timer! Men jeg ble veldig fornøyd med resultatet så det var verdt strevet! Jeg føler meg så heldig som hadde flinke Camilla ved min side! Camilla skal flytte inn med kjæresten til påsken så hun hadde hatt stor opprydning i klesskapet sitt så da stakk jeg av med et par plagg! Ble kjempeglad! Kan vise plaggene bedre en annen gang hvis noen er interesserte, orket ikke ta noe skikkelige bilder akkurat nå. Nå er jeg så trøtt etter å ha nistirret på pc skjermen i mange timer at det er rett før øynene mine glir igjen. Tenkte bare å legge ut resultatet av oppgaven min før jeg stuper til sengs! 

Natta fininger♥

 

- VERONICA

the hunger games

 • 21.03.2012 - 16:23

ååh noen dager vil man bare rømme fra virkeligheten og gjemme seg under dynen med en god bok! Nå kommer jo snart The Hunger Games på kino og jeg har veldig lyst til å se den, men ville lese boken først så i dag var jeg og kjøpte den og planen min for resten av dagen er å ligge å lese. Herlig♥

Det ble dessverre ikke noe blogging i går fordi jeg dro inn til byen rett etter skolen og møtte Tona, så kom jeg så sent hjem fordi vi var på kino. Koos♥  Vi så en veldig bra film som heter Contraband. Den var litt skummel men veldig spennende! På vei hjem var jeg så trøtt at jeg glemte meg ut og gikk av bussen to stopp for tidlig. Så da jeg kom hjem var jeg så trøtt og kald at jeg krøp under dynen og sov med det samme. Men i dag lover jeg et det kommer litt flere innlegg!

Hvordan er dagen deres?♥

 

- VERONICA 

Perfekt mandagskveld

 • 19.03.2012 - 23:23

Te + Gossip Girl + Elle + Neglelakk + Frukt = Perfekt mandagskveld ♥

 

- VERONICA 

home

 • 18.03.2012 - 21:54

Hei!♥ Nå har jeg kommet hjem! Er ganske trøtt og sliten så har lagt meg på sofaen og ser en film. Har lest boken og likte den veldig godt så er spent på filmen, så langt er den bra! Sørger litt over at det er skole og jobb i morgen. Har en travel uke foran meg med to heldags prøver og jobb, men skal prøve å få blogget mye. Nå skal jeg bare slappe av og nyte resten av søndagen. 

golle♥

Noen som har sett den?

 

- VERONICA

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no