Veronica Reime

Kakebordet

  • 09.09.2015 - 17:31

Akkurat som med tapasbordet, hadde vi et fantastisk kakebord fullt av godsaker! Vi hadde mange forskjellige kaker, pikekyss, hjemmelaget sjokolade og cupcakes. Jeg hadde mange gode hjelpere som var med og baket, og til sammen ble det et nydelig utvalg av kaker. Igjen anbefaler jeg å ikke bla nedover innlegget på tom mage. Stor fare for at du får lyst på noe søtt ;-) 

- Kakefest - - Dåpskaken -

Se på den nydelige dåpskaken! Vi bestilte fra Heart4Cakes, og resultatet ble enda bedre enn hva jeg håpet på. Sjokoladekake med melkesjokoladefyll pyntet med prinsessekrone, peoner (fordi hun ble født på den tiden de blomstrer), andre små blomster og perler. Og alt var spiselig! Lille gull fikk selvfølgelig være med og sprette kaken sin, og det ble et utrolig fint minne å vise henne senere. 

Linéa Olivia sin dåp

  • 01.09.2015 - 18:03

Her kommer et lite bildedryss fra Linèa Olivia sin dåp! Jeg har så utrolig mange bilder takket være mitt flinke søskenbarn Camilla, som også er fadderen til Linèa. Hun knipset masse fine bilder, og det er jeg så utrolig glad for fordi det var jammen ikke lett å huske på kameraet selv. Det har vært utrolig gøy å planlegge dåpen, og så er det jo ekstra kjekt når resultatet blir så bra! 

Legg igjen en kommentar om det er noe dere vil se fra barnedåpen, enten det er gavene hun fikk, oppskrifter eller hvor jeg har kjøpt/bestilt de forskjellige tingene. Jeg elsker jo å dille med slike ting, og deler gjerne tips med dere 

- Linèa Olivia`s dag - 

Lille gull måtte selvfølgelig være med og sprette prinsessekaken sin  


 

Stem på meg i årets prisutdeling for bloggere ved å klikke på knappen under: 

 

 

VIXEN_NOMINASJON_GIF2

 Planlegging av dåp

  • 26.07.2015 - 21:22

Ååh - i dag har vært en deilig søndag! Serietitting under dynen, en times trilletur med Camilla, god mat og planlegging av dåp. Jeg har begynt så smått å pusle med forberedelsene til dåpen, den er jo allerede snart en måned unna! Når det kommer til å planlegge og arrangere slike ting så er jeg virkelig i mitt ess. Jeg elsker å være kreativ, komme opp med små detaljer som setter prikken over i-en og skape en slags helhet. Jeg kjenner det kribler i hele meg, og jeg bobler over av idèer. Jeg vil gjøre alt! Perfeksjonisten i meg får virkelig kjørt seg. Innbydelsene er på vei ut, kaken er bestilt, menyen er planlagt til punkt og prikke ved hjelp av moren til Sindre og jeg har begynt på bordkortene. Ellers har jeg laget et ganske så stort tankekart av idèer som jeg vil prøve å gjennomføre. Dette blir så bra! 


Her ser dere litt av hva jeg holder på med nå. Håper det blir slik jeg har sett for meg! 

 


 

 

Under her er noen mood boards jeg laget meg for litt inspirasjon når eg skulle begynne på planleggingen: 


// Bilder til inspirasjon er hentet fra pinterest, google og bloggen til Caroline

Trykk på liker knappen om dere ønsker oppdateringer av dåpsforberedelsene underveis! Kanskje er det andre som driver og planlegger dåp og ønsker inspirasjon? Let me know ♥ 

Håper dere har en fin søndag ♥ Klem 

 Følg bloggen på facebook ved å klikke HER  ♥ 

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no